Aktuality

Podle Prandelliho je stávka italských fotbalistů vlastní gól

Trenér italské reprezentace Cesare Prandelli označil stávku hráčů, kvůli které nezačala Serie A, za vlastní gól. Čtyřiapadesátiletý kouč se také obává, že fotbalisté nebudou rozehraní pro blížící se kvalifikační zápasy o postup na Euro 2012 s Faerskými ostrovy a se Slovinskem.

V Paříži se rozhodli, že Erding zůstane

O Mevluta Erdinga projevilo během léta zájem mnoho klubů, 24letý útočník se ale nikam stěhovat nebude. Vedení Paris Saint-Germain oznámilo, že spolu s hráčem učinilo definitivní rozhodnutí - Erding pokračuje v ambiciózním francouzském klubu.

Santa Cruz odchází hostovat do Betisu

Roque Santa Cruz odchází z Manchesteru City na roční hostování do sevillského Realu Betis. Paraguayský útočník byl u Citizens vinou vysoké konkurence na druhé koleji, už jarní část minulé sezony strávil na hostování v Blackburnu.

Forlán se dohodl na smlouvě s Interem a rozloučil se s Atlétikem

Uruguayský útočník Diego Forlán odchází z Atlétika Madrid do Interu Milán. Italský klub se podle agentury AFP s nejlepším fotbalistou loňského mistrovství světa dohodl na dvouleté smlouvě a zaplatil za něj pět milionů eur (120 milionů korun).

Evropské koeficienty po pohárovém týdnu (3)

Předkola evropských pohárů jsou u konce. Ještě než začnou skupinové fáze Ligy mistrů i Evropské ligy, shrneme si letní boje v kvalifikační části obou soutěží z pohledu národního koeficientu. Asi největším šokem je tristní vystoupení skotských klubů, zaujme také suverénní Anglie či nepřesvědčivá Itálie. Fanoušky českého a slovenského fotbalu může těšit setrvání mistrů v evropských pohárech minimálně do Vánoc.

Trenér Bílek na srazu postrádal jen hráče Plzně a Rosického

Fotbalová reprezentace se dnes sešla v Praze před klíčovým zápasem kvalifikace ve Skotsku a přípravným duelem s Ukrajinou v téměř kompletním složení a bez zdravotních problémů. Chyběli jen hráči Plzně, které večer čeká ligové utkání se Spartou, a Tomáš Rosický, který se k týmu připojil až o dvě hodiny později.

Blatter oznámí protikorupční reformy v říjnu

Prezident FIFA Sepp Blatter oznámí detailní plán protikorupčních reforem po říjnovém zasedání výkonného výboru v Curychu. Mezinárodní fotbalová federace má za sebou turbulentní období, během nějž bylo několik jejích vlivných členů obviněno z uplácení.

Akinfejeva zřejmě čeká hodně dlouhá přestávka

V Moskvě se včera konalo derby mezi Spartakem a CSKA a to přineslo jednu velkou nepříjemnost pro armádní klub a také ruskou reprezentaci. Zápas nedochytal brankář Igor Akinfejev, pro něhož s velkou pravděpodobností skončila letošní sezona...

České Budějovice hledají nového trenéra, ale Kotrba zatím zůstává

Vedení Českých Budějovic hledá nového trenéra. Měl by to být kouč, který není nijak spjatý s klubem, řekl ČTK výkonný ředitel Dynama Radim Šupka. Mužstvo však zatím stále vede současný kouč Jiří Kotrba. Jihočeši jsou pěti kolech první ligy bez bodu.

Drobný čelí kritice za výkony v bundeslize, Hamburk za ním stojí

Na brankáře bundesligového Hamburku Jaroslava Drobného se snáší kritika za jeho chyby v dosavadních zápasech německé nejvyšší soutěže, v níž se ambiciózní klub ze severu země krčí na posledním místě s jediným bodem a s nejvyšším počtem inkasovaných branek.

Amauri potvrdil zájem PSG, angažmá ve Francii se nebrání

Prakticky celé léto žije v nejistotě útočník Amauri. Již 31letý fotbalista patří Juventusu a ve druhé polovině loňské sezony hostoval v Parmě, která o něho měla zájem i nadále. Oba kluby se na další spolupráci ovšem dohodnout nedokázaly a do hry nyní vstoupil třetí celek - PSG...

Kotal: Fotbal se hraje na góly, hráči si to musí uvědomit

Hradecký trenér Václav Kotal si zoufal, jaké příležitosti jeho svěřenci neproměnili. Východočeši v utkání s Příbramí zahodili řadu šancí, neproměnili ani pokutový kop a nakonec podlehli 0:1. Potřetí v řadě tak prohráli, navíc potřetí v řadě nedali gól...

Psotka: S výsledkem spokojeni nejsme

Olomoucký kouč Zdeněk Psotka věděl, že Sigma měla na Žižkově na víc než na remízu. Hanácký klub si z Prahy veze pouze remízu 2:2, díky níž se dostal ze záporných čísel v kolonce bodů a poskočil z posledního místa.

Wenger se cítí po debaklu ponížený, ale rezignovat nehodlá

Potápějící loď opouštět nehodlám, hlásí kormidelník Arsenalu Arsene Wenger. K čemu jinému přirovnat rozsáhlou krizi Gunners, která dnes vyvrcholila na Old Trafford, kde Wengerova mladá skvadra podlehla Manchesteru United 8:2. Wenger po zápase přiznal, že se cítí ponížený...

Lafata předvádí, že umí dávat góly i na podzim

Útočník Jablonce David Lafata sám o sobě prohlašuje, že větší formu mívá pravidelně ve druhé polovině sezony. Jaro mu prý sedí víc, a proto se častěji prosazuje střelecky. Letos však dokazuje, že i podzim může být povedený. Dnes v Českých Budějovicích vstřelil druhý hattrick v řadě a v úvodních pěti kolech už dosáhl osmi gólů. To se v české lize ještě nikomu nepovedlo.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele