Aktuality

Podle Rosického si reprezentanti ve Skotsku nezasloužili prohrát

Baráž je blízko, ve Skotsku český tým udělal důležitý postupový krok a prokázal silnou vůli. Přesto kapitán fotbalové reprezentace Tomáš Rosický našel po remíze 2:2 na výkonu mužstva kaňky, které celkový dojem znehodnocují. Především se mu nelíbí, jak tým lehce inkasuje.

Diego: Jsem rád, že jsem šel právě do Atlética

Co dokazovat má Diego, brazilský záložník zažil po odchodu z Werderu Brémy dvě hodně nepovedené sezony a další šanci na to přesvědčit o svých kvalitách dostane v Atléticu Madrid. Na angažmá v hlavním městě Španělska se už hodně těší...

Mužstvo ukázalo velkou vůli a morálku, ocenil remízu Bílek

Důležitá remíza ve Skotsku byla podle trenéra Michala Bílka dílem velkého nasazení, morálky a také dvou akcí střídajícího Jana Rezka. Díky ním se podle českého kouče znovu přiblížila národnímu týmu účast v baráži o mistrovství Evropy, byť situace ve skupině se může ještě vyvíjet různě.

Arteta: Můj přestup do Arsenalu byl nejlepším řešením pro všechny

Záložník Mikel Arteta, jenž se v závěru přestupového období upsal na čtyři roky londýnskému Arsenalu, cítí, že udělal správný krok. Podle svých slov totiž pomohl nejenom sobě, ale také Evertonu, který se údajně nacházel v situaci, kdy byl přinucen někoho prodat.

Dos Santos se zlobí, nechápe počínání Redknappa

Hodně nepříjemné překvapení čekalo ve středu večer na Giovaniho dos Santose. Mexický útočník se těšil, že skončí jeho nepovedená londýnská mise a měl namířeno do Sevilly, ovšem marně. Krátce před vypršením přestupního termínu manažer Spurs Harry Redknapp změnil názor a přestup zablokoval...

Trenér Caparrós vydržel v Neuchatelu jen pět týdnů

Pouhých pět týdnů vydržel u fotbalistů Neuchatelu Xamax trenér Joaquín Caparrós. Po remíze 2:2 s Lausanne bývalého kouče Sevilly a Bilbaa odvolal čečenský majitel klubu Bulat Čagajev.

Damková do čela FAČR kandidovat nebude

Bývalá rozhodčí Dagmar Damková stáhla svou kandidaturu na post předsedkyně Fotbalové asociace České republiky. Důvodem je její členství v mezinárodní komisi rozhodčích UEFA.

Lukaku se nevešel na soupisku pro Ligu mistrů

Regule UEFA o možnosti zařadit na soupisku pouze 17 zahraničních fotbalistů se stala osudnou belgickému talentu Romeluovi Lukakuovi. Dvacetimilionová posila se takto nevešla na 22člennou listinu hráčů způsobilých startovat v Lize mistrů.

Němci po postupu na ME: A teď si jedeme pro titul!

Svěřenci Jogiho Löwa se jako první kvalifikovali na mistrovství Evropy 2012 v Polsku a na Ukrajině a už nyní doufají v titul, který naposledy získali v roce 1996 po finálové výhře nad Českou republikou. Tím, že se na turnaj dostali jako první, prý dokázali, že budou jedněmi z hlavních favoritů.

Prandelli stanovil rekord, přesto nebyl spokojen

Už teď je rozhodnuto o tom, že Italové ještě nikdy neprožili bodově lépe ohodnocený kvalifikační cyklus než tento. S 19 body po sedmi zápasech se již Squadra Azurra takřka jistě ukáže na Euru 2012. Přesto trenér Cesare Prandelli na pozápasové tiskovce nehýřil nadšením...

Blažević se zpátky v Íránu setkal s odporem federace

Íránským fotbalovým nadšencům znělo jako rajská hudba, že se v pokročilém věku vrací do své "druhé vlasti" chorvatský kouč Miroslav Blažević. Nechybělo však příliš a z opětovného spojení nemuselo být vůbec nic. Íránská fotbalová federace totiž nového kouče Mes Kermanu shledala "až příliš starým na trénování"...

Inzaghi z AC Milán v Lize mistrů proti Plzni nenastoupí

Kanonýr Filippo Inzaghi proti Plzni v Lize mistrů nenastoupí. Trenér Massimiliano Allegri osmatřicetiletého fotbalistu nezařadil na pětadvacetičlennou soupisku AC Milán pro zápasy základní skupiny prestižní soutěže.

Skotský trenér chce v sestavě proti ČR vsadit na zkušenost

Skotský trenér Craig Levein chce při výběru fotbalistů pro sobotní utkání s Českou republikou vsadit na zkušenost. Útočník Steven Naismith před klíčovým zápasem kvalifikace mistrovství Evropy ujišťoval, že Skotové budou tentokrát hrát ofenzívně.

UEFA vyřadila Sion z Evropské ligy, tu bude hrát Celtic

Místo Sionu bude hrát Evropskou ligu původně poražený Celtic. Disciplinární komise UEFA dnes švýcarský klub vyřadila ze soutěže kvůli neoprávněnému startu pěti hráčů v kvalifikaci.

Podle Bílka jsou Češi pod stejným tlakem jako loni

Čeští fotbalisté jsou podle trenéra Michala Bílka před zápasem ve Skotsku pod stejným tlakem, jakému čelili před prvním vzájemným duelem. Kouč národního týmu srovnal současnou situaci svého mužstva s tou, v které se tým nalézal na startu kvalifikace před rokem po prohře s Litvou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele