Sigma Olomouc stáhla odvolání proti trestu za korupci

05.09.2011, 17:39
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (143)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To bylo keců o nevinnosti

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby,tak mi ukaz klub kterej hraje fer,ja takovej neznam.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

sorry,ale ani ceskej narodak nehraje fer,tak co pak muzes chtit od ceskyho fotbalu,a ze je to tady prolezly uz od okresu uplatkama ti snad musi byt jasny pokud nejsi idealisticky maly decko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna Rezkova simulace a už nejsme fér. Máme se dodatečně vzdát toho jednoho bodu? Navíc vidět ve všem lež a podvod, to je taky o tobě hodně vypovídající. Olomouc odvolání nestáhla kvůli tomu, že by si nakonec všechno rozmyslela a najednou přiznala svoji vinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, už jsem přišel na to slovo. Jsi pokrytecký.

Reagovat
smazaný uživatel

ten bod dost mozna rozhodne o postupu,ted uz skotsko nema zadnou sanci ,takze zadny takovy ze jeden bod.A je mi to jedno,su fanousek sigmy a reagoval sem pouze argumentem ze i kdyby se provinila tak celej ceskej fotbal je prolezlej se podivej na starku s peltou myslis ze nikdy nic nezmanipulovali? vzdyt to jsou mafiani

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, já do toho nevidím. Ale nemyslím si, že jsou všichni lháři a podvodníci.

Reagovat
smazaný uživatel

to je demokracie

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je klub o své nevině přesvědčen, tak se přece musí odvolat, musí to aspoň zkusit. Horší trest než u disciplinárky už by přece dostat nemohl.

Právě že mohl, a to je ten zásadní problém! Ve fotbalových předpisech na rozdíl od těch, které platí u normálního soudu, se neaplikuje zásada, že rozhodnutí nemůže být zhoršeno v neprospěch klubu, který se odvolal. Jinými slovy se klidně mohlo stát, že po dnešním zasedání Odvolací a revizní komise mohla být Sigma ve třetí lize. A chuť u některých lidí ve fotbale na to byla obrovská!

Tak to mi teď opravdu vyrážíte dech!

Je to bohužel tak. Věděli jsme, že veřejnost tento náš krok bude těžko chápat, ale zvažovali jsme ho velmi důkladně a nakonec jsme se na něm všichni ve vedení klubu shodli. Je to rozhodnutí učiněné v zájmu zachování existence Sigmy Olomouc. A to nepřeháním. Minimálně poslední půl rok jsme byli ze strany fotbalových orgánů svědky naprosto nestandardního chování vůči našemu klubu. Nikdo z nás před tím nic podobného nezažil. Postupem doby naprosto přestalo jít o nalezení pravdy. Šlo jen o to z nějakých důvodu tvrdě potrestat klub a asi se jej pokusit zničit. Nikomu bych nic takového nepřál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevinne, na co zas myslim:)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zlváštní vzhledem k tomu že na oficiálním klubovém serveru tvrdí představenstvo SK Sigma Olomouc že se odvolá a co se týče Drobisze, tak ten pánové a dámy neměl nějaké oslňující výkony a vzhledem k jeho věku je dobrou volbou pro Olomouc právě Zlámal ma kvalitu i věk a hlavně zkušenosti ze zahraničí!! Věřím že Si gma bude i po zabraném postu 1 Zlámalem dále vychovávat mladé odchovance a Šustr s Bártou dostanou šanci v Ondrášovka Cupu a nebo určitě za Rezervu!! Tak to vždy dělala a dělat Olomouc bude vychovávat jedny z nejlepších českých talentů!! viz. Kalas, Přikryl, Hála, Houska, Navrátil, Petr, Hořava!!!

Reagovat
joshua

Zlámal byl ve Slavii naprosto tragickej a zkušenosti ze zahraničí má možná takový, že zná všechny evropský benzinky, jak pořád jezdil po hostováních a nikde se nečap.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha a co třeba Cádiz CF tam byl 1, na to si asi zapoměl a co Liberec a Sparta chvíli, to je nic a jinak sry, ale Slávie byla už ve sračkách když ho brala měla fakt kádr na hovno!!! A o proti Olomouci si myslím že to ani nejde srovnat!! Já věřím že se u nás chytne!!

Reagovat
smazaný uživatel

co meleš zachytal si dva zápasy to je teda jednička jak vyšitá

Reagovat
j_mrazik

Už si konečně uvědomili, že to opravdu udělali a bojí se vyššího trestu? Chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že je kontaktovala mafie, aby se neodvolávali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

meleš hovna jako všichni tady...peníze je nezajímají takže pokutu neřeší...To proč stáhli odvolání je úplně jednoduchý, těch bodů jim strhli tak málo, že je to neohrozí vzhledem k sestupu a taky proto, že mají podepsaného Zlámala

Reagovat
smazaný uživatel

Zlamal je tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Drobisze je mi docela líto za rok mu bude 37 neno kolik a už se do formy nevrátí takže by mohl skončit.

Reagovat
czech_mira

sám řekl, že jestli ten trest dostane, tak ukončí kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

Však oni mu v klubu nějaké místo najdou...

Reagovat
czech_mira

Reagovat
Liquid

tak to jsem zvědav na reakci "olomouckých EFkařů", pokud budu nevinný, kde podle skoro všech existují pochybnosti v důkazech, tak přeci když vyhrožuju, že se odvolám a bla bla bla přeci nepřijmu trest...

Reagovat
Janze

Tak pro nás je 9bodový odpočet skoro to nejlepší, co se mohlo stát. Nic nám to neudělá a další postup může následovat po rozhodnutí soudu, pokud nás shledá vinným, tak jsme z toho vylezli celkem v pohodě, pokud nevinným, tak můžeme podniknout další kroky. Jinak já bych věřil verzi, kterou zde psal myslím Jajinek, a to, že v něčem jedem, nechceme, aby se na to přišlo, ale rozhodně neproběhla korupce takovým způsobem, jak to Kapr prezentuje

Reagovat
smazaný uživatel

Předsedou ORK je Lněnička který měl funkci ve Střížkově a dělá Kaprovi advokáta. Jak myslíš že by to odvolání dopadlo?

Reagovat
Janze

není, předsekdyní je Mgr. Markéta HAINDLOVÁ.

Reagovat
smazaný uživatel

Donedávna byl a pořád tam je. Teďka sem si přečetl na stránkách klubu že sme to stáhli páč ještě pořád nemáme písemně potvrzený trest. Což je divné.

Reagovat
Janze

V ORK je, ale není předseda. http://nv.fotbal.cz/cmfs/komise/ork/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

chceš říct, že by odvolání řešil jeden jediný člověk? Tahle rádobyprotimoravská kampaň je už hrozně směšná. Prostě jste upláceli. Ber to jako fakt. Kdyby ne, tak byste se odvolali nejen k odvolací komisi, ale třeba k nejvyššímu evropskému soudnímu dvoru. Vaše vedení má máslo na hlavě, tak to radši nerozmazává.

Reagovat
smazaný uživatel

Když v demokratickém rozhodování disciplinárky může podle Goldy jeden člověk spjatý se Sigmou přehlasovat celou komisu, tak je možné všecko.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, takže protože je v té komisi někdo, koho se Olomouc bojí, tak se ani neodvolají ... Tohle mě přujde jako hloupost obřích rozměrů a od tebe čirý alibismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Proč ode mě? Média pořád říkala že Golda je ovlivněný jedním člověkem spjatým ze Sigmou, chtěl proto komisi dokonce rozpustit. Takže když jde podle předsedy disciplinárky ovlivňovat celá komise Olomoučákem, tak proč by to nešlo aji u ORK? Nebo tohle dokáže jenom Sigma?

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle mi vysvětli. Připadá mi to, že obviňueš kdekoho z kdečeho. A plácáš přitom páté přes deváté ...

Reagovat
smazaný uživatel

Neobviňuju. Akorát se ti pořád snažím vysvětlit, že když může být Golda frustrovaný z toho že mu nějaký Olomoučák ovlivňuje disciplinárku, tak Sigma může být frustrovaná z toho že v ORK sedí Kaprův právník. Tečka. Tohle bys snad už pochopit mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň Prospero, ale tady jde Sigmě šíleně o její značku.. Tímhle odvoláním (i pokud by to bylo jak říkáš) v podstatě doznávají vinu, neočisťují tím své zatím pošpiněné jméno. Opravdu tam nevidíš něco shnilého?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že nám jde o značku. Předpokládám že se to bude řešit. Buď s rozsudkem od soudu v kapse, nebo nějak jinak. Upřímně nevím jak si to vedení klubu představuje, ještě sme pořád nedostali oficiální verdikt disciplinárky, není žádné zdůvodnění trestu, dokonce ani disciplinárka neuzavřela jednání, pořád má ještě vynést rozsudek nad hráči Střížkova. Dostali sme trest který odporuje vlastním řádům Svazu - bodový odpočet může klub dostat buď v té aktuální a nebo v následující sezóně. Fakt do toho nevidím a zajímalo by mě jaký bude další vývoj.

Reagovat
smazaný uživatel

z tvého výkladu by nezasvěcený vyvodil, že naprosto čistá Olomouc dostává protiprávní rány ze všech stran a nemůže s tím nic dělat. Snad jen nastavit druhou tvář ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím napiš mi jak Golda zdůvodnil verdikt disciplinárky. A uveď nějaké důkazy o které to opřel. Takové jaké by obstály u soudu. A pak mi vysvětli jak sme mohli dostat trest po dvou letech když to pravidla FA neumožňujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem na to taky moc zvědavý, hlavně jsem zvědavý, co se tam bude dít s novým vedením svazu.. Ale tohle se mi nelíbí, když jde o takhle známý subjekt, který svojí značkou vydělává peníze, tak i pokud by se uplácelo, tak do toho půjdu a budu všude říkat, že já to nebyl.. To samé jak s nevěrou. Pokud by se tedy na mě nemohlo provalit něco daleko horšího... No a nebo náhodou nečekám až dorazí někdo, kdo má kompetence mě z toho celého vysekat a nic neřešit.

Reagovat
smazaný uživatel

A to že sme upláceli uznám až uvidím důkaz. Rozhodnutí komise bez důkazů pro mě není důkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

a neodvolání Olomouce pro tebe není dostatečným důkazem viny?

Reagovat
smazaný uživatel

Jirko uz se prestan divat na Televizni noviny na nove a precti si jeste par clanku, ne jen tenhle a mozna i nejake oduvodneni klubu jak, nebo proc se tak deje. Tento komentar patri i ostatnim uzivatelum se stejnou znalosti korupcni aferi v Olomouckem klubu. Zapas jsem videl na vlastni oci a nemyslim si ze by se musel uplacet. Rad si pockam na rozhodnuti soudu, ale jestli se budu milit, rad a od srdce se vsem poskozenym omluvim. Vcetne Jiriho z Ostravy, asi ..

Reagovat
smazaný uživatel

ale já už to nechám. Svoje jsem si řekl. Názor jsem si po dnešku udělal dostatečně jasný. Nakonec mě to ani nepřekvapilo. Že se tam opravdu něco stalo, jsem psal hned od začátku. Kapr by byl naprostý dement, kdyby vás obvinil z korupce neoprávněně.

Reagovat
C-M@ster

Měli je vyhodit z ligy.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Janze

Za co nás měli vyhodit z ligy ? Za to, že jsme se neodvolali? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Za uplácení !

Reagovat
Aldeano

Pokud se skutečně uplácelo tak ANO

Reagovat
Janze

A ty víš, že jsme upláceli? Kromě zmatených výpovědí jsem zatím o žádném důkazu nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Vycházím z rozhodnutí kompetentních orgánů.Nic jiného se dělat nedá,myslet si může každý,co chce,ale oni rozhodovali podle faktů a jsou k tomu povolání. A všechno to do sebe zapadá.

To může Horník taky řikat,že neuplácel....

Reagovat
smazaný uživatel

Horník to může říkat, ale na Horníka byly policejní odposlechy, zdokumentované, rozhodčí byli nafilmovaní policejní kamerou při přebírání úplatků. Byly zachyceny peníze, všichni vyslechnuti. Sakra, je z toho aji rozhlasová hra. Co je za důkazy teďka? Notářsky ověřené prohlášení hráčů kteří neprošli přes detektor lži a Kubíčkova nahrávka za kterou dostal trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Důkazy jsou naprosto dostatečné i kdyby ses na hlavu postavil.

A pokud nejsou,tak prosim,v tom případě netrestat vůbec.

Ale tento trest za uplácení je naprosto nepřijatelný.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tebe z EF

Reagovat
smazaný uživatel

zdůvodníš to nějak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Golda to taky neudělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je Argument s velkým "A"

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe rozhodnutí jednoho člověka bez zdůvodnění stačí jako důkaz dostatečný k odsouzení, u druhého člověka potřebuješ zdůvodnění aji k jeho averzi. Buď si pokrytec, nebo zaujatý. Tohle ode mě nebyl argument, jenom praktická ukázka tvého přístupu.

Reagovat
smazaný uživatel

"rozhodnutí jednoho člověka"? Chceš říct, že ve vedení Olomouce rozhoduje o neodvolání se v téhle kauze proti potrestání jeden člověk? Pokud jste nevinní, tak toho blba vyražte, protože nejednomu nezúčastněnému jeho rozhodnutí pomohlo udělat v té kauze jasno ...

Můj náhled do toho nepleť. ten je od začátku jasný. Sigma možná uplácela, ale to bohužel není ve fotbalu nic neobvyklýho. Jen jste prostě podplatili špatnýho člověka, kterej vás potopil, když sám šel ke dnu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Rozhodnutí Goldy. On tlačil na to aby se rozhodlo před konečným verdiktem soudu, byl dvakrát přehlasován, chtěl rozpustit komisi, nakonec si rozhodnutí vynutil, nijak ho nezdůvodnil. Nepoukázal na žádné důkazy, rozhodl podle svého pocitu.

Reagovat
smazaný uživatel

a má dokonce takovou moc, že donutil vedení Olomouce se neodvolávat ...

Reagovat
Liquid

ale Golda sám nerozhodoval, ti samí co předtím ho přehlasovali snad rozhodovali i o tom potrestání Sigmy ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je, no. Ale to prosperovi v jeho boji za čistotu olomouckých syrečků uniká.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si nepochopil ani tu verzi pro blby.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, tyhle teorie o zlým nespravedlivým světě a křišťálověčisté Olomouci jsem nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to nechápeš, tak si vymýšlíš cizí komenty abys měl na co reagovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to Golda dělal? Proč by nás nutil se neodvolávat? Kdes tuhle kravinu vzal?

Reagovat
smazaný uživatel

to by slovacko a liberec musel jit taky prič milej zlatej !!!

Reagovat
Filip12

stejně si myslim že za to může boemka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přece korumpovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Prerazeni do 2.ligy!

Reagovat
smazaný uživatel

Byl bych nelítostnej ... za korupci pád do III.ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FC Porto FC

II aspon

Reagovat
smazaný uživatel

Za uplácení jenom odečet 9 bodů?

Buď to neudělali a neměli být potrestáni vůbec, ale pokud je komise uznala vinnými,tak přece nemůžou dotat tak směšnej trest! Musí letět z ligy!

Samozřejmě ,že to udělali a vedení si spočítalo,že z toho vyšlináramně dobře a proto to stahli.

To můžou rovnou dát do řádů,že uplácet se smí,ale když jim na to příjdou,tak budou tvrdě potrestáni odečtem 9 bodů!

Btw? Chtěl bych vidět tu bouři a diskuzi tady,kdyby tohle udělala Sparta a dostala tak nízký trest. To by zase byla exhibice.

Reagovat
FC Porto FC

přesně

Reagovat
Error

A u Sigmy exhibice není? Vždyť ve všech diskuzích bylo nablito a ty jsi teď akorát přidal

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim tě,tohle?

To když se Řepka v kabině uprdne nebo když Sparta v přípravě nastoupí v jiných dresech,tak je tady 100x větší humbuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť už teď se tady furt píše,jak ta Sparta furt uplácela a uplácí a přitom se jí nikdy nic neprokázalo.Tak si předtav jak by to vypadalo,kdyby byla usvědčena.......no stačilo by jenom kdyby byla v podězření!

A to poslední roky je za otloukánka, ať už jde o sešívané dva roky a nebo loňské plzeňské jaro,tak to smrdělo....toto smrdělo FUJ!

Plzeň si dokonce zaměstnala ve vedení usvědčeného a odsouzeného upláčece pana M.

Kupovat rozhodčí a zápasy je ta levnější cesta pro chudší kluby. Ty bohatší investují peníze do hráčů a to je mnohem dražší a taky těžší varianta,jak dojít k úspěchu.

Plzeň to v této sezoně zkusila pro změnu touto cestou a je v lize tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo Sraltan rude srdce ma a v mozku nablito co??

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle komentářem jsi akorát dokázal,že to,co jsi napsal,platí o tobě.

Argumenty žádné,vyjádření k věci žádné,v čem nesouhlasíš nenapíšeš.

Akorát na urážení ,založené pouze na klubové příslušnosti, se vzmůžeš.

Ano, máš v mozku nablito.

Vidim nápis SPARTA, vidím rudě,přestávám se ovládat a začínám urážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže měl Kapr pravdu. Co na to Kaprobijci?

Reagovat
Liquid

Reagovat
RickNash

asi tolik - je to čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drobisz

Reagovat
Hubna

Hmm, tak v tom bude asi něco velkýho, přesně, jak tady psal jednou Jajinek...jinak věřím v to, že Sigma nikdy neměla zapotřebí upláce a taky neuplácelat!

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud si nechtěla pojistit účast v pohárech....

Reagovat
smazaný uživatel

To se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

OT - muze mi nekdo podrobne napsat jak vlozim hudbu do fify11? na xbox?? staci kdyz stahnu hudbu normalne z pc, dam ti na flashku a co dal? diky

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals,že mají na rozpočtu jiné položky z kterých by měli mít vítr?

Reagovat
Jajinek

ano, ale za aktualni situace nechapu, proc to stahli.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi vysvětli.

Reagovat
smazaný uživatel

ZNÁTE NĚKDO JEŠTĚ NĚJAKÝ JÍNY DOBRÝ PŘEKLADAČ, NEŽ GOOGLE???

Reagovat
Filip12

ČESKOANGLICKÝ-ANGLICKO ČESKÝ SLOVNÍK

Reagovat
smazaný uživatel

Stáhli to proto, že se dnešním palácovým převratem dostala spolupracující korupční klika Plzeň - Olomouc k moci. Po zvolení nového předsedy Rajchla se to "přezkoumá" a Olomouc bude "očištěna".

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
stas87

ten clanok je najednu stranu velmi pravdivy,na druhu smiesny a paranoidni.. plzni za to akou sa chce vydat cestou,ze je paclik taky pokrytec som netusil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Reagovat
soukup

vůbec se nemělo rozhodnout dřív než to vyřeší civilní soud

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nekaždopádně.

Soudní řízení může trvat roky a komise má pravomoce na to,aby sama rozhodla! Od toho tam je!

Neměla ale vynášet takový nepřijatelný trest.

Buď měla trestat daleko tvrději,nebo netrestat vůbec.

Ale říct,ano upláceli jste,ale my vám dáme směšně malý trest, je nesmysl.

Reagovat
stas87

a co ak sa zisti nove skutocnosti ktore sigme pomozu a ocisti ju?a zvaz ju da do druhej ligy...to sigme uz nepomoze ked sud rozhodne uplne inak ako DK

Reagovat
smazaný uživatel

tak to každopádně. Když soud rozhodne o nevině, uvidíš ten rachot ....

Reagovat
smazaný uživatel

v tý době to už nikoho nebude zajímat. navíc jak tady spousta lidí píše, tak sigma dostala malej trest takže ikdyby byl rozsudek o nevině, tak těžko bude moct chtít nějaký velký odškodnění

Reagovat
smazaný uživatel

to může trvat i několik let. každej rozsudek je jen cár papíru, dokud neni pravomocnej.

Reagovat
Jajinek

jedinej moznej duvod je, ze neplati reformatio in peius...z cehoz bych mel take strach, pokud by soud jeste jednou odrocil a ve vztahu k panu Lnenickovi. Pokusim se k tomu zjistit vice. Nejhorsi je, ze pro laickou verejnost to vypada jako uznani vlastni vinny, i kdyz je to asi uplne jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Laická veřejnost nás odsoudila už dávno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže právě ta laická veřejnost dělá pro klub značku, která vydělává peníze. Přece nemůžou být tak krátkozrací.

Reagovat
joshua

Spíš, že platí reformatio in peius, ne?

Reagovat
Jajinek

jj, chtel jsem napsat ze neplati zakaz rip

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumný krok vedení. Zdůvodnění na oficiálních stránkách vypadá velmi rozumně.

Reagovat
Jajinek

me se vubec nezda

Reagovat
smazaný uživatel

Mně taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale smysl to přece dává. Pokud sigma nemá písemný rozsudek o trestu, tak se ani není vůči čemu odvolávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neběží ale nějaká lhůta od rozhodnutí?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že běží, ale podle názoru sigmy rozhodnutí nebylo doručeno v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase na druhou stranu, vůči čemu se teda odvolávali a teď to stáhli?

Reagovat
smazaný uživatel

To odvolání bylo podáno hned po rozsudku disciplinárky. Ale od té doby rozsudek oficiálně nepřišel.

Reagovat
smazaný uživatel

to smysl dává, jak dobře píšeš, jenže sigma se odvolala a jak to už jednou udělala, tak tim v podstatě dala najevo, že o rozhodnutí ví, bere ho navědomí, a tak se proti němu odvolává. je jasný, že to udělali nevědomky, ale můžou si za to sami. to byla pěkná blbost se odvolávat, aniž by dostali do ruky nějakej papír. teď už to můžou stahovat jak chtějí.... to tak funguje normálně i u soudního doručování - jakmile dá účastník najevo svým dalším chováním, že něco dostal nebo že o tom jinak ví, tak už nikoho nezajímá, jestli mu to někdo doručil a jak, prostě se to bere jako fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně, že když Olomouc nepodplácí, tak je v pikách...dávám palec dolů Hlavně ať ho zaměstnají ještě v klubu...kriminálníka...by mohl čisti hajzlíky

Reagovat
smazaný uživatel

ať se to líbí nebo ne, tak stažení odvolání = přiznání viny

Reagovat
Jajinek

Reagovat
ryzskej

Pokud tady někdo četl stránky Sigmy, tak je tam jasně psané, že odvolání stáhli jen z jednoho důvodu - aby u ORK nedostali ještě větší flastr, údajně je mohli i vyšoupnout z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

To dává smysl... Na nějakejch devět bodů se může Sigma vybodnout tak proč riskovat megaproblém v podobě druhé ligy, že? Až bude oficiální soudní rozhodnutí, můžou si na svazu smlsnout - anebo taky ne, samoozřejmě podle toho, jak soud rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak říká Runták, viz ten odkaz dole, v případě odvolání bychom dost možná skončili ve 3. lize. Fotbalové předpisy jsou bohužel hodně zvláštní.

Reagovat
twerp

Nebo se jenom čeká na nové vedení, které vás osvobodí. Podle mě by vás 100% nepotrestali přeřazením do druhé ligy. A do třetí to myslím vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

U pana Lněničky člověk nikdy neví. To si radši řekli, že 9 bodů dolů je ještě celkem fajn.

Reagovat
twerp

Ono by to asi nezáviselo jenom na něj a i kdyby to záviselo, tak by na to neměl koule a kdyby náhodou měl, tak by Sigma mohla sestoupit až příští rok ne? A do té doby rozhodne soud, bude zvolena nová ORK atd. A pro Sigmu bude daleko důležitější dobré jméno, než odečet devíti nebo dvaceti bodů. Poháry neuhrajete, nesestoupíte, takže nějaké body jsou vám šumák. O ligu níž vás nepošlou. Takže jediné, co utrpí bude dobré jméno, což je snad to nejcenější. Pokud je tedy Sigma nevinná, tak se odvolá, až jí příjde rozhodnutí. Ale je taky možné, že je namočena v daleko větší špíně a proto tendle trest přijala.

Reagovat
smazaný uživatel

Jméno už je beztak v prdeli.

Reagovat
twerp

No to sice jo, ale pokud byste byli očistěni, tak by se na to zapomenulo za chvilku. Takhle se tím bude někdo ohánět i za pár let a Sigma už bude mít cejch úplatkářského týmu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jajinek

Takze jsem mel pravdu, je to reformatio in peius...to je fakt des

Reagovat
niflheim

Njn, čecháčci se nezapřou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele