Serie A - preview 15. kola

02.12.2016, 08:55, aktualizováno 05.12.2016, 08:48
Previews
Serie A si pro nás na pondělí přichystala hned dva zápasy. Chievo přivítá Janov, zatímco Udinese, které se nebezpečně přiblížilo k sestupovému pásmu, hostí Bolognu...
Chievo Verona - Janov CFC  (pondělí 19:00)
Chievo na svém stadionu Bentegodi přivítá nevyzpytatelný Janov. V tabulce si vedou lépe Grifové, ovšem před Chievem mají jen jednobodový náskok. Oba celky mají podobnou formu a v týdnu navíc přešly do dalšího kola Italského poháru.

Začněme nejprve u Chieva. To v minulém kole padlo v Turíně a nenavázalo tak na předchozí vítězství nad Cagliari. Svěřenci Rolanda Marana si spravili chuť až v poháru, kde bez problémů vyřadili po výsledku 3:0 Novaru. Chievo začalo tuto sezonu dobře, ale postupně jako by mu docházel dech. V lize za posledních deset kol vyhrálo jen třikrát a s povděkem musí přijmout až třinácté místo.

Postup v Coppa Italia zaznamenal i Janov, jenž se proti Perugii pořádně natrápil. O postupu rozhodl až dvěma brankami v prodloužení, když v normální hrací době prohospodařil dvoubrankové vedení. Grifové tak nebudou v osmifinále chybět.

V ligové soutěži to zatím tak slavné není, byť zejména doma dokáže Janov porazit kohokoliv. S prázdnou se odtud vracely takové celky jako AC Milán nebo naposledy Juventus. V zápase se Starou dámou předvedl úchvatnou první půlhodinu, během které obhájci trofeje nastřílel tři branky a de facto tím utkání rozhodl. Bohužel podobné výkony Janov v každém kole nepředvádí, spíše naopak. Grifové v posledních třech zápasech venku nezískali ani bod a doma ztratili i s takovými týmy jako Pescara a Empoli. I proto patří janovskému celku až desáté místo.

Rolando Maran nemůže počítat s Hetemajem a dva zápasy si nezahraje potrestaný Cacciatore. Podobně jako on je na tom i hostující Orban a není to jediná absence Grifů. Scházet bude i klíčový muž ofenzívy Pavoletti.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Gamberini, Gobbi - Izco, Radovanovič, Castro - Birsa - Meggiorini, Inglese
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Izzo, Burdisso, Muňoz - Lazovič, Rincón, Veloso, Laxalt - Rigoni - Simeone, Ocampos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (pondělí 21:00)
Na stadionu Friuli se utká domácí Udinese s nejbližším sousedem v tabulce Serie A, Bolognou. To ale není jejich jediný společný rys. Ani jednomu týmu se teď nedaří, takže oba potřebují přímo zoufale body, aby se ještě víc nepřiblížilo sestupové pásmo.

Aktuálně je k němu blíže Udinese, které sídlí na 15. příčce s patnácti body na kontě. Zebry za posledních deset soutěžních duelů vyhrály jen dvakrát, přičemž poslední dva duely prohrály shodně 2:1. V minulém kole cestovaly Zebry na Sardinii, aby se zde utkaly s Cagliari. Hrálo se za poměrně vyrovnaných sil, jenže v 58. minutě rozhodl utkání Marco Sau a Zebry opět prohrály těsným rozdílem 2:1.

Ačkoli se Udinese proti Bologně dlouhodobě daří, v minulém měření sil padlo. Na domácí půdě se muselo sklonit před Boloňou, kterou do vedení poslala jediná branka utkání, jejímž autorem se stal Mattia Destro. Naštěstí pro Udinese mohou domácí počítat s kompletním kádrem, protože jim chybí jen Ewandro. Hosté přijedou bez karetního hříšníka Gastaldella a zraněni jsou pak navíc Sadiq, Verdi a Rizzo.

Ani Bologna neprožívá úplně ideální chvíle. V posledních deseti střetech dokázala porazit jen Palermo a Sampdorii, jinak kupí porážku za porážkou. V minulém kole schytala dobrou formu Atalanty Bergamo, která jí vstřelila dvě branky. Felsinei opět vyšli střelecky na prázdno a jsou nyní až na průběžném 14. místě Serie A. Utěšovat je může fakt, že jim někteří lidé v postupu tabulkou věří.

Například legendární Arrigo Sacchi v rozhovoru pro klubovou televizi BFC TV zmínil: "O tohle mužstvo strach nemám, Bologna si povede dobře. Teď prožívá slabší období, ale to pomine. Je to tradiční klub s velkým zázemím a lidmi, kterým na fotbalu opravdu záleží. Jsou tu dobří hráči a především trenér Roberto Donadoni. To je velmi dobrý trenér a úžasná osobnost, se kterou je radost pracovat. On vždycky přijde na nějaké řešení a vím, že se Bologna v lize rozhodně neztratí," dodal někdejší trenér Sacchi.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Widmer, Danilo, Samir, Felipe - Fofana, Kums, Jankto - De Paul - Zapata, Thereau
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Torosidis, Oikonomou, Maietta, Masina - Taider, Viviani, Dzemaili - Krejčí, Destro, Di Francesco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - FC Crotone  (neděle 12:30)
AC Milán bude na San Siru proti nováčkovi Crotone hájit třetí pozici a netřeba zdůrazňovat, že je velkým favoritem. Slavnému velkoklubu se pod Montellovým dozorem daří, z posledních deseti kol prohrál jen jediné utkání. Crotone je na tom přesně opačně a s jedním vítězstvím na kontě zůstává předposlední.

Milán tedy bude krátce po poledni v roli velkého favorita a nic jiného než zisk tří bodů se od něho neočekává. Na druhou stranu, pokud mívájí Rossoneri potíže, je to v zápasech s menšími celky, či jinak řečeno v zápasech, ve kterých jsou v pozici jasného favorita. Za všechny můžeme zmínit letošní domácí zápas s Udinese, který Milán nezvládl a prohrál 0:1.

Ztrácet se soupeři z druhé poloviny tabulky bylo tabu zejména v loňské sezoně, ale letos se přeci jenom zdá, že Montella na tomto velice dobře zapracoval. Zkrátka letošní AC Milán je jiný a rovnou můžeme říci, že lepší. V minulém kole si Montellova družina poradila s Empoli, kterému nasázela rovnou čtyři branky. Znovu se prosadil v báječné formě hrající mladíček Suso a dvě branky zaznamenal útočník Lapadula. Vše také nasvědčuje tomu, že právě Lapadula by měl být upřednostňován před Kolumbijcem Baccou, jenž údajně není ve městě módy spokojen.

Zatímco Milán po dlouhých letech bojuje o návrat na čelní pozice a v nejlepším případě do Ligy mistrů, Crotone řeší úplně jiné problémy. S pouhými šesti body je předposlední jen díky lepšímu skóre a na nesestupové Empoli ztrácí čtyři body. Samozřejmě soutěž je ještě dlouhá a ztráta není tak výrazná, aby se nedala dohnat, nic však zatím nenasvědčuje tomu, že by mělo dojít ke zlepšení. Crotone ale naposledy bodovalo, se Sampdorií Janov remizovalo 1:1.

Pitagorici to samozřejmě budou mít na San Siru velmi těžké. Rádi byse inspirovali zápasem na Fiorentině, kde překvapili a získali bod. Na druhou stranu jim k tomu tenkrát pomohly etxtrémní podmínky počasí.

AC už může počítat s uzdravenými Bertolaccim či Antonellim a vracejí se i další. Kdo však stále zůstává na marodce, jsou Montolivo, Calabria a nově se k nim přidali Bonaventura a Fernández. Kouč hostujícího celku Nicola nemůže počítat s Tonevem, Nalinim, Claitonem i někdejším hráčem AC obráncem Mesbahem.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio - Pašalič, Locatelli, Sosa - Suso, Lapadula, Niang
FC Crotone - pravděpodobná sestava:
Cordaz - Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella - Rohden, Capezzi, Barberis - Trotta, Falcinelli, Palladino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.25 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Delfino Pescara - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Pescara se bude bít o tolik potřebné body s Cagliari, jež je na tom v tabulce přeci jenom o poznání lépe. Domácí tým v podstatě ještě nezvítězil, na svém kontě má pouze kontumační výhru nad Sassuolem, a tak by konečně rád potěšil své příznivce.

I s kontumační výhrou mají Delfíni pouze sedm bodů a aktuálně jim patří sestupová osmnáctá příčka. Na Stadio Adriatico tak stěží mohou být spokojeni, vedení však zatím na odvolání Massima Odda nemyslí. Zatím.

Pescara v minulém týdnu potrápila zvučnější AS Řím, ale na body to znovu nestačilo a nepodařilo se jí zaskočit ani Atalantu Bergamu v rámci italského poháru. Zkrátka Delfíni nemají formu a nalézt se jí pokusí na Stadio Adriatico proti jinému nováčkovi Cagliari. V historii už se vyzrát na sardinský celek podařilo. V sezoně, kdy oba celky hrály ještě Serii B, z níž nakonec oba postoupily výše, doma Pescara vyhrála a to po jediné brance Gianlucy Lapaduly, současného střelce AC Milán. Právě absence gólového útočníka činí Delfínům velké problémy.

Cagliari také neoplývá bůhvíjakou formou, ale minulé kolo narozdíl do soupeře zvládlo. Udinese doma přehrálo 2:1 a potvrdilo, že se ji před vlastním publikem mimořádně daří. Cagliari je v tabulce domácích zápasů na šestém místě! Venku je to ale o poznání hoší, pouze jedno vítězství a šest porážek znamenají ve venkovní tabulce předposlední místo. Také svěřenci trenéra Rastelliho mají za sebou italský pohár a rovněž neúspěšně. Cagliari prohrálo na Sampdorii Janov 0:3 a rovnou dvěma brankami se na tom podílel i český reprezentační útočník Patrik Schick.

Oba tábory se musejí vypořádat s několika absencemi. Domácím nepomohou Bahebeck, Mitrita, Campagnaro a Coda. Hostům zase Capuano, Bittante, Murru, Joao Pedro a Ionita.
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Zampano, Zuparič, Gyomber, Crescenzi - Memushaj, Brugman, Benali - Verre - Pepe, Caprari
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Storari - Isla, Ceppitelli, Bruno Alves, Pisacane - Dessena, Padoin, Barella - Farías - Sau, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Turín FC  (neděle 15:00)
Turín stále vyhrává a pokukuje po pohárových příčkách. Dalším oponentem pro něj bude Sampdoria Janov, která konečně našla svůj rytmus a je dost nebezpečným soupeřem. Tradicí mezi těmito soupeři je více branek na zápas. Turín v rámci první ligy z Janova se třemi body ještě neodjížděl.

Turínští Býci opustí své město a v neděli odpoledne se podívají do Janova. Přístavní město je hrdým dodavatelem dvou prvoligových týmů, z nichž na Býky si zuby brousí Doria. Tým trenéra Marca Giampaola je v poměrně dobré formě a podařilo se mu zastavit příval porážek z počátku sezony. Oba kluby navíc mají za sebou náročné pohárové utkání, které jim sebralo mnoho sil. Oba jej ale vyhráli a dobře se naladili na víkendový střet.

Domácí Doria na začátku sezony zažila mizérii spojenou s přestavbou kádru i výměnou trenéra a zdálo se, že Marco Giampaolo nesetrvá ve své funkci moc dlouho. Vedení ale mělo to, co je při dlouhodobém projektu potřeba - trpělivost. Svého trenéra podrželo a ten se nyní odplatil zlepšenými výkony. Doria pět soutěžních zápasů neprohrála, třebaže poslední ligové klání proti Crotone chtěla uhrát lépe než na remízu. V rámci Coppa Italia si Doria poradila s Cagliari, když dva góly zaznamenal Patrik Schick.

V lize patří Dorii zatím 11. příčka, což by Námořníci rádi vylepšili. Sportovní ředitel Carlo Osti k tomu řekl: "Máme pečlivě budovaný tým, kde má každý své místo a svou roli. Věříme, že máme dostatečně kvalitní kádr na to, abychom se pohybovali mnohem výš. Naším cílem je vytvořit tady tým s velkým potenciálem, který bude bavit své fanoušky a bude se neustále zlepšovat. Teď nás čeká Turín, který je ve skvělé formě a má několik výjimečných hráčů. My musíme najít způsob, jak je eliminovat," uvědomuje si Osti.

Turínské FC se nalézá na průběžné šesté příčce, přičemž mu náleží 25 bodů. O Evropu bojuje především díky dvojici Iago Falque - Andrea Belotti, která Býky střelecky táhne. Turín nadělil pět branek Cagliari, vyhrál nad Crotone i naposledy nad Chievem Verona. V Coppa Italia měl potíže s Pisou, takže se nerozhodný stav musel rozhodovat až v nastavení. V něm ale posílený Turín nastřílel rovnou čtyři branky!

Domácím Námořníkům budou scházet Viviano, Sala a Carbonero, zatímco hosté přijedou bez Vivese s Molinarem. Patrizio Sala, který oblékal dres Turína mezi léty 1975 až 1981, pro web TorinoGranata.it sdělil: "Pozoruji velkou změnu v myšlení celého týmu. Trenér Mihajlović vyžaduje disciplínu, odvahu a plnění taktických pokynů. Zároveň ale ví, co má u kterého hráče využít. Pokud Turín nehraje nijak krásný a útočný fotbal, ale vyhrává, pak si dovolím tvrdit, že má před sebou hodně úspěšný ročník," míní veterán Sala.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Pereira, Silvestre, Škriniar, Regini - Barreto, Torreira, Linetty - Fernandes - Quagliarella, Muriel
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Hart - Zappacosta, Rossettini, Castán, Barreca - Benassi, Valdifiori, Baselli - Iago, Belotti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - AS Řím  (neděle 15:00)
Nadcházející kolo si pro fanoušky italského calcia nachystalo hned několik klíčových a prestižních duelů, ale opravdovou lahůdkou by z hlediska náboje mělo být jen jediné utkání. Největším tahákem 15. kola Serie A bude zcela jistě městské derby mezi nesmiřitelnými tábory AS a Lazia.

Kdo neprožil, nepochopí. I tak by se dalo charakterizovat utkání, které se i přes stížnosti fanoušků odehraje v neděli od tří hodin odpoledne. V kulisách majestátního Stadia Olimpico se o nadvládu nad městem poperou týmy AS a Lazia Řím. Obě strany se dlouhodobě nemusí, panuje mezi nimi obrovská sportovní rivalita, ale na něčem se přeci jen shodnou: v derby není hlavní zúčastnit se. Jde jen o výhru. Nic jiného se nepočítá.

A když jsme u počítání, i proto bude tohle derby hodně vypjaté. Oba celky totiž mají solidní umístění a Lazio dělí od AS jen jediný bod! Málokdy se stalo, aby se oba římské celky vešly mezi první čtveřici týmů na čele. Letošní ročník však přeje dramatům a nepředvídatelným výsledkům, takže se za vedoucím Juventusem postupně tísní AS, AC a Lazio, přičemž je od sebe dělí jen bod. V Římě se již týden nemluví o ničem jiném - derby je pro obyvatele Věčného města jedinečný svátek.

Trochu navrch má AS. Vlci jsou druzí a pod vedením trenéra Luciana Spallettiho se týmu daří sbírat body pravidelně. Právě jejich útok nastřádal nejvíce branek v lize, na hrotu pak září obrozený kanonýr Edin Džeko. Stále se však Giallorossi nedokáží vyvarovat některým chybám. Především v závěru zápasů fyzicky odpadnou a umožní soupeři kvůli individuálním chybám zdramatizovat zápas. Například jako v minulém kole. AS vedlo nad Pescarou 2:0, ale nakonec se bálo o výhru 3:2 do posledních minut.

Trenér Spalletti si však nedělal přílišnou hlavu s výkonem a vyslovil zajímavou myšlenku: "Hodně často jsme chtěli bavit naše diváky, hrát na krásu. Někdy to ale bylo na úkor výsledků. Je jasné, že krásný fotbal vám tituly nevyhraje. Proto je pro nás teď mnohem důležitější vyhrávat zápasy, třeba i silou, než krásným projevem. A v derby to platí mnohonásobně: počítá se jen výhra, ne to, jak jste zápas odehráli. Pevně věřím, že jsme připraveni a Lazio porazíme," dodal toskánský stratég.

Vlci budou bez Florenziho s Paredesem, největší ztrátou je ale delší zranění Mohameda Salaha. Dohromady se ale dali Manolas i El Shaarawy. Nově je na lavičce také obránce Mario Rui a Vermaelen. Lazio nemá mnoho absencí a zpět v nominaci by měli být brankář Marchetti i obránce de Vrij. Lazio má velkou chuť porazit svého soka, protože to se mu nepovedlo už víc než tři roky.

Teď k tomu má ideální podmínky. Na rozdíl od AS Biancocelesti nemusí dělit své síly do evropských pohárů a rovněž oni mají dostatek kvality. Ta je především v útoku ztělesněná Cirem Immobilem, který devíti góly táhne své Lazio. Na krajích útoku mu navíc pomáhá duo Keita - Felipe Anderson. Lazio prohrálo naposled koncem září a v posledních pěti duelech už čtyřikrát vyhrálo! V minulém kole si díky brance Milinkoviće-Saviće poradilo s Palermem.

Při příležitosti nadcházejícího derby si s novináři popovídal také bývalý prezident Lazia Sergio Cragnotti. Právě v jeho době zažilo Lazio velké úspěchy a v jeho dresu řádili hráči jako Nedvěd, Salas a Vieri. "Líbí se mi styl trenéra Inzaghiho. Vnesl do Lazia organizaci, nadšení a týmového ducha. To je právě něco, co vám může vyhrát derby. Hrát fotbal srdcem, ale organizovaně a disciplinovaně. V tom Lazio převyšuje Vlky. Mužem zápasu podle mě bude Ciro Immobile," predikuje Cragnotti.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Wallace, Radu, Lulić - Parolo, Biglia, Milinković-Savić - Anderson, Immobile, Keita
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Manolas, Fazio, Rüdiger - Peres, Strootman, De Rossi, Emerson - Nainggolan, Perotti - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Empoli FC  (neděle 15:00)
Sassuolu se dobře nakročená sezona rozpadá pod rukama. Z Evropské ligy nic nezbude a ani situace v Serii A není růžová. Neroverdi jsou jen dvě příčky od sestupu a nutně potřebují bodovat. Empoli je na tom dokonce ještě hůře.

Sassuolo se sice v minulém kole vzepřelo Neapoli a ze San Paolo si odvezlo velice cený bod, při celkovém pohledu na tabulku však nemůže být spokojeno. Tím spíše, že v Evropské lize je to "nämlich" to samé. Boj na vicero frontách hráčům Neroverdi nesvědčí a již brzy se budou moci soustředit zase jen na domácí scénu. V Evropské lize už totiž postoupit nemohou a tak ve čtvrtečním zápase proti Genku o nic podstatného z jejich strany nepůjde.

Ještě v horším postavení se v tabulce nachází Empoli. Tým trenéra Martusciella si připsal tři po sobě jdoucí domácí porážky v řadě. S Fiorentinou 0:4, Milánem 1:4 a naposledy v poháru i s Cesenou! Znovu se tak dostala na přetřes otázka setrvání kouče Martusciella. Ten zatím ve funkci hlavního trenéra zůstává, ale na jak dlouho?

Když se oba celky spolu střetly naposledy, byla z toho nesmírně zajímavá podívaná, ve které padlo dohromady pět branek. Z vítězství se radovalo domácí Sassuolo, které jinak na Azzurri doma umí. Empoli zvítězilo na Cittá del Tricolore před dlouhými osmi lety!

Jedním z důvodů, proč se Sassuolu v letošní sezoně nedaří, je pochopitelně rozsáhlá marodka. K dispozici stále není útočník Berardi, kterého by kouč Di Francesco potřeboval jako sůl, stejně jako jeho parťáka Duncana či záložníky Politana s Biondinim. Mimo hru je i Letschert. Hosté tolik absencí v kádru nemají. Zraněné je pouze duo Veseli, Pucciarelli.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Peluso - Pellegrini, Magnanelli, Missiroli - Ricci, Matri, Defrel
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Zambelli, Bellusci, Costa, Pasqual - Krunić, Dioussé, Croce - Saponara - Marilungo, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Città di Palermo  (neděle 20:45)
Fiorentina se po zpackaném týdnu představí znovu na domácí půdě, kde vyzve sestupem ohrožené Palermo. Na Artemio Franchi zavítá Palermo i s novým trenérem Eugeniem Corinim. Jak dlouho na lavičce sicilského klubu setrvá?

Až do minulého týdne si fotbalisté Fiorentiny vedli nad míru dobře, jenže pak přišly zápasy s PAOKem (v rámci Evropské ligy) a s Interem. Dohromady sedm inkasovaných branek a žádný bod! Do obou zápasů vstoupila Viola přímo katastrofálně. Ve šlágru s Interem velice brzo prohrávala 0:3, navíc přišla o vyloučeného hráče a tím pádem bylo po zápase. Fiorentina se tak odmítla posunout blíže k evropským pohárům, na druhou stranu má stále jedno odložené utkání k dobru.

Další trenérská rošáda byla na programu v Palermu. O osudu Roberta De Zerbiho se spekulovalo už dlouho a sám kouč dostal od vedení nezvykle hodně času. Jenomže body nepřicházely a jak nepřicházely, tak odcházela trpělivost kontroverzního prezidenta Zampariniho. De Zerbimu nakonec definitivně "zlomilo vaz" pohárové utkání se Speziou, které Palermo prohrálo. Jeho nástupcem se stal někdejší hráč Sicilanů Eugenio Corini. Růžový dres oblékal v letech 2003-2007. Nyní šestačtyřicetiletý kouč naposledy trénoval Chievo Verona a s Palermem bude mít jednoznačný úkol - zachránit pro tým nejvyšší soutěž.

Hosté mají jinak prachmizernou formu. Poslední výhra je už přes dva měsíce stará. Koncem září Palermo zvítězilo na půdě Atalanty Bergamo, ale to byla doposud jediná výhra v sezoně. Nového trenéra Eugenia Coriniho čeká ostrý start na půdě Fiorentiny. Palermo tam za šest let nevyhrálo a jen o rok méně je stará poslední domácí výhra.

Trenér Paulo Sousa nemůže počítat s Toledem, ani Rodríguezem, jehož jméno se začalo skloňovat s možným přesunem na San Siro. Mnohem početnější marodku hlásí Sicilané. Kvůli zdravotním paláliím se na trávníku neobjeví Bentivegna, Trajkovski, Marson, Rajkovič, Giuliano a González. K tomu všemu musíme ještě přičíst potrestané Diamantiho s Goldanigou.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Tomovič, Salcedo, Astori, Olivera - Vecino, Borja Valero - Tello, Iličič, Bernardeschi - Kalinić
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Posavec - Morganella, Vitiello, Andělkovič, Pezzella - Hiljemark, Gazzi, Čočev, Aleesami - Quaison, Néstorovski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Atalanta pokračuje ve strhující a překvapivé jízdě, čímž si získává další fanoušky i obdivovatele. Teď ji však čeká dosud nejtěžší zkouška, protože jede na Juventus Stadium, aby v Turíně čelila Staré dámě. Ta v minulém kole nečekaně zaváhala a bude to chtít napravit.

Trenér Gian Piero Gasperini zažívá doposud možná nejlepší momenty své trenérské kariéry. Málokdo mu věřil a rovněž na začátku působení v Bergamu nic nenasvědčovalo tomu, že by právě v Atalantě měl nějak zázračně oslnit. Dokonce jej po pár nepovedených představeních chtěla část fanoušků odvolat. Teď se píše začátek prosince a vše je jinak. Atalantě se daří a celek bez posil či velkých investicí dokonce útoční na pohárovou Evropu!

Atalanta je na více než skvělé 5. příčce Serie A, k čemuž ji dovedlo 28 získaných bodů. Ačkoli její kádr postrádá velké a dobře placené hvězdy, mladý tým působí vyrovnaně na obou koncích hřiště. Potvrzuje to například jen 14 inkasovaných branek, což je méně než AS Řím, AC Milán nebo Neapol s Interem. Atalanta sází na zabezpečenou obranu plnou odhodlání a koncentrace, přičemž se spoléhá na týmového ducha a rychlé brejky.

Je to rukopis trenéra Gasperiniho, který už mnoho protivníků zná, ale přesto jej těžko zastavuje. Orobici prohráli naposledy koncem září (ještě k tomu s Palermem, které se blíží sestupu) a připsali si skalpy Neapole, AS Řím nebo Interu Milán. Naposledy se před nimi poklonili v Boloni, kde hosté udrželi čisté konto a díky brankám Masiella s Kurtičem brali tři body. Atalantě to jde dokonce tak dobře, že ji někteří přirovnávají k zázraku anglického Leicesteru.

To však trenér Gasperini odmítá: "Pokud by se jednalo o úsek těchto dvou a půl měsíců, pak je to možné použít. Ale v dlouhodobém horizontu se Leicesteru a jeho výkonu ani neblížíme. I když, vsadit na nás pár eur klidně můžete, to vás skoro nic nestojí. V Itálii je podle mě nemožné napodobit Leicester a dosáhnout něčeho takového. V tuto chvíli si naši formu užíváme a pokusíme se vyhrávat co možná nejdéle," dodal Gasperini realisticky.

V Itálii je dlouho jediným vládcem Juventus Turín, který by v symbolické rovině rád využil tohoto utkání k tomu, aby zachoval staré pořádky a řeči o "italském Leicesteru" odkázal do patřičných mezí. Stačí se podívat do historie vzájemných duelů mezi turínským favoritem a hosty z Bergama. Ti totiž Juventus porazili naposledy v roce 2001 a na půdě Juve se v novodové historii neradovali ani jednou!

Juventus nadále sídlí na prvním místě, i když v minulém kole se mu nedařilo tak dobře. I díky dvěma brankám mladíka Simeoneho totiž prohrál v Janově a především první půli si za rámeček dá jen sotva. V lize prohrál už třikrát, ale stále se jeho obrana pyšní nejlepšími čísly. Porážka v Janově by navíc podle slov trenéra Allegriho mohla nakonec celému týmu i pomoct.

"Ta porážka samozřejmě bolí, stejně jako náš výkon v prvním poločase. Nechci nás nijak omlouvat, prostě jsme prohráli. To se ale stane a já si myslím, že se tím můžeme něčemu naučit. Nejsme stroje a nemůžeme spoléhat jen na naši reputaci. V Itálii není slabých soupeřů, to musíme mít na paměti. Doufám, že v příštím kole se naše hra zlepší o sto procent. Koneckonců, Juventus je zvyklí vstávat z popela," dodal někdejší kouč AC Milán.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Rugani, Benatia, Chiellini - Lichtsteiner, Khedira, Marchisio, Pjanić, A. Sandro - Higuaín, Mandzukić
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Toloi, Caldara - Conti, Kessie, Freuler, Kurtić, Spinazzola - Gomez, Petagna
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (pátek 20:45)
V patnáctém kole nejvyšší italské fotbalové ligy čeká její fanoušky hned několik šlágrů. Do této kategorie se určitě dá zařadit také souboj domácí Neapole s Interem Milán, třebaže se ani jednomu z těchto týmů zatím moc nedaří.

Po několik sezon jsme byli zvyklí vídat Neapol i Inter na vyšším místě. Neapol v minulém roce skončila za Juventusem Turín a ačkoli odešel střelec Gonzalo Higuaín, přesto hlásala další boj o první příčky. Inter Milán zase po několikáté překopal kádr, investoval další finance na jeho přestavbu a s novým trenérem cílil na evropské poháry. Ani jednomu týmu se ale vůbec nedaří naplňovat své předsezónní cíle.

Pro Neapol je současné sedmé místo zklamáním, ale ještě větší kritika se ozývá na hru, kterou tým trenéra Maurizia Sarriho produkuje. Několikrát omílaná absence střelce Arkadiusze Milika je zmiňována před každým zápasem v naději, že nastane čas prozření pro mladého Itala Manola Gabbiadiniho. Prakticky po každém duelu, do kterého někdejší hráč Sampdorie Janov nastoupí od začátku, ale média opět smutně konstatují jeho matný výkon. Neschopnost rozhodovat zápasy se pak odráží na celém týmu.

Partenopei za posledních deset soutěžních duelů vyhráli jen třikrát, na což už dlouho nebyli zvyklí. V Lize mistrů sice sídlí na prvním místě ve skupině, ale Evropská liga je jí vzdálena jen jeden bod, takže ještě nic není rozhodnuto. A v Serii A má obdobné potíže. Po těsné výhře nad domácím Udinese si v minulém kole ze stadionu San Paolo odvezlo jeden bod Sassuolo, které muselo dotahovat. Osm minut před koncem se ale prosadil útočník Grégoire Defrel, který srovnal na konečných 1:1.

Množí se rovněž kritické hlasy k výkonům španělského brankáře Pepeho Reiny. Jeho přímým konkurentem by měl být mladík Luigi Sepe, který si zatím nepřipsal ani start. Přesto je v Neapoli spokojen, jak říká jeho manželka Anna Laura Acampora. "Luigi zde vyrostl a patří sem. Jeho srdce i celý život je tady. Miluje Neapol a i když zrovna nechytá, myslí jen na blaho týmu. Určitě dostane svou šanci, o tom jsem přesvědčena. Od Pepeho Reiny se může hodně naučit a v klubu má mnoho přátel. S Lorenzem Insignem se znají od malička a oba dělají maximum pro dobro klubu," dodala brankářova žena.

Inter Milán se postupně učí zásady a vize nového trenéra, protože odvolaného Franka de Boera nahradil rázný Stefano Pioli. A jeho cesta začala rozpačitě. V derby remizoval, v Evropské lize prohrál. V minulém kole si ale konečně užil plody své práce a před vlastními fandy mohl slavit výhru nad Fiorentinou. I díky dvěma brankám Maura Icardiho slavil výhru 4:2, k níž hodně přispěla také červená karta pro hostujícího obránce Gonzala Rodrigueze, která sebrala Fiorentině poslední naděje.

Výkony Interu Milán jsou ale jinak hodně střídavé a platí to vlastně i na vzájemné duely s Neapolí. Poslední dva vyhrál Inter, před ním se ale dlouho držela u moci právě Neapol. Do duelu s Neapolí se nepostaví snad jemn zraněný záložník Medel, jinak má trenér Pioli všechny hráče k dispozici. Neapol musí oželet diskvalifikovaného útočníka Mertense, kterého doplní právě dlouhodobě zraněný útočník Arkadiusz Milik. Utkání dostal na starost zkušený arbitr Nicola Rizzoli.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Diawara, Hamšík - Callejon, Gabbiadini, Insigne
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Ansaldi - Kondogbia, Joao Mario - Candreva, Brozović, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.90 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC14110329:1233
2.AS Řím1492333:1629
3.AC Milán1492325:1829
4.SS Lazio1484227:1428
5.Atalanta Bergamo1491423:1428
6.Turín FC1474331:1725
7.SSC Neapol1474324:1525
8.Inter Milán1463522:1821
9.ACF Fiorentina1355320:1520
10.Janov CFC1354417:1519
11.UC Sampdoria1454517:2019
12.Cagliari Calcio1461722:3119
13.Chievo Verona1453614:1618
14.Bologna FC1444614:2116
15.Udinese Calcio1443718:2315
16.US Sassuolo1442817:2614
17.Empoli FC142487:2110
18.Delfino Pescara1414911:267
19.FC Crotone14131011:276
20.Città di Palermo14131010:276

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (502)

Přidat komentář
Votas

FORZA INTER

Reagovat
Milan.B

dajte si remizku

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza se nabízí, ale prostě "musíme" vyhrát jinak už ty poháry budou zase vzdálenější.

Forza INTER

Reagovat
olis

uz sa tesim na Sarriho pozapasove vyjadrenie ako sme dominovali a zasluzili si vyhrat . este urcite nezabudne spomenut ze Insigne ma kvalitu a nikdy o nom nepochyboval

Reagovat
Milan.B

skoro skladas zbrane ne?

Reagovat
olis

nj, ale vidim aka je realita, keby chcel Sarri nieco menit uz to urobi, a bez zmeny sa nikam nedostaneme, toto je jak cez kopirak druha Benitezova sezona, akurat ze sa nedostaneme do semifinale LM/EL a v lige skoncime mozno este nizsie, toto uz ani nie je len o Milikovi, mozno ked sa vrati a hned prvy zapas da 3 goly a odohrame super zapas tak sa este cely tim nakopne a urobi nejaku super seriu vyhier ktora by nas vyniesla hore, lenze zaprve dovtedy stratime este kopu bodov a za druhe to ze by sa nieco take po jeho navrate stalo je velmi malo pravdepodobne, to je mlady neskuseny hrac a nemozno od neho taketo veci cakat, taktiez v zime nepride ziadny tahun co by hracov motivovalo ale max. iba nejaky priemerny, pripadne nadejny hrac ktory sa bude hodit do systemu na hrot viac ako Gabbi/Mertens ale nebudeme od neho moct cakat ziadne zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

nakoniec ten Gabi nebude az take terno ako sme si vsetci mysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

ok dnes nam teda jebne hattrick za tento koment

Reagovat
Milan.B

Reagovat
FuckT

S tym ake vykony predvadza jedine do nasej brany...

Reagovat
olis

on je dobry, len mu musi sadnut system a nemozes na neho vyvijat velky tlak, viem su to dost velke minusy ale tu mu na jednej strane vobec nesedi ten system a na druhej strane sa od neho kazdy zapas ked nastupy v zaklade caka ze tam drbne tri kusky a este tri asistencie, on sa z toho uplne posral zial, na pravom kridle alebo v dvojclennom utoku kde by to cele nemalo stat na nom by to z jeho strany vypadalo uplne inak si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

nikdy terno nebyl a ani nikdy nebude. Bohužel

Reagovat
Milan.B

urcite chyba ten Milik.... ale neni to len o nom. aj tak si myslim ze este chytite dobru seriu

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna bude hrat sko Rano ako Murillo. Myslim si, ze by ale nemal menit vitaznu zostavu z pondelka.

FORZA INTER!!!

Reagovat
Pettirosso

ach, jak já ho miloval. Tak jedinečnej hráč

Reagovat
Airus

Reagovat
ED91

A stane sa z neho priemerák

Reagovat
olis

http://www.football-italia.net/95117/agent-gabbiadini-wants-another-league

tak som zvedavy ci za neho da niekto aspon 20, kazdopadne ocakavam ze prestupom do zahranicia sa uz uplne zabije

Reagovat
FuckT

Tak momentalne je to tragedia, nejde iba o to, ze nehra svoj typicky post, ktory fakt uz ani neviem co by presne mal byt, ale je to jedno, kedze si ho podla jeho predvedenej hry snad nedokazem predstavit na ziadnom poste uz...

Reagovat
snuff24

Zrovna jsem sledoval South Park a epizodu rvačka kriplů. Docela se mi to hodí k tomuhle zápasu...

Reagovat
FuckT

Nezabudaj ale, ze my sme ti dominujuci, aspon v tejto kategorii. Ocakavam vasu vyhry a nasu dominanciu a potom Sarriho: ''Nevadi, boli sme super a cely zapas sme dominovali, mame nestastie. Na dalsi zapas sa vyjebeme, ved nehrame pre fanusikov ale iba o prestiz.''

Potom pridu hraci, ktorym Sarri ocividne napisal skript na interview: ''Hrali sme vyborne, boli sme dominantni a je to v pohode, lebo skor ci NESKOR sa ta nasa uzasna hra urcite bude musiet vyplatit a zacneme davat goly.

Ked sa nedari, treba hlavne povedat, ze je to vsetko vlastne uplne krasne a pockat si kym sa zacne darit.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj dáme v zime za Depaya hostovačku s letným právom na odkupu v hodnote 25 mega. Ak to nebude povinné, šiel by som dotoho.

Reagovat
mastakillah
Reagovat
olis

na tomto som zarobil 200 eur

no kazdopadne to bol vtedy futbal, zlaty Pandev a taky hrac ako Behrami nam tiez velmi chyba, celkovo ten system nemal chybu, skoda ze Mazzarri chcel prec

Reagovat
mastakillah

Mě tím příspěvkem šlo spíš o to, že na hrotu byl Cavani a teď tam není "nikdo"

Reagovat
FuckT

Campagnaro bol najvac.

Reagovat
Pipo123

Banti bude pískať derby, boha to zas bude pičovina

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic,d dambrosio,andreolli,miranda,ansaldi,joao mario,banega,brozovic,perisic,icardi,gabigol forza inter

Reagovat
Rip

0:3

Reagovat
Inter Eterno Amore

na fife som vyhral 3-0 tak uvidíme ako to bude v realite

Reagovat
Airus

Reagovat
Milan.B

si hral za ssc ale , či ?

Reagovat
cizinec

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

nema niekto link na Neapol? dikes :)

Reagovat
FuckT

hh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cizinec

hrajeme si na Fiorentinu....

Reagovat
mato Kreator

2-0

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Síla síla síla...

Reagovat
Pettirosso

a začne hrát už aji Inter nebo dneska jen jako diváci?

Reagovat
mojmira

deset! deset!

Reagovat
Pipo123

Obrana ani záloha vôbec nefunguje, hlavne tá záloha, dozadu slabé aj dopredu

Reagovat
Pettirosso

z tebe se poslední dobou stává velkej interista

Reagovat
Pipo123

To nie, ale prajem im najviac po Laziu, + ešte Doria mi je sympatická, ono Inter beriem aj kvôli tomu že Lazio a Inter majú po fanúšikovskej stránke skvelé vzťahy.

Reagovat
Pettirosso

předtím ses k nim tak často nevyjadřoval, Pioli s Candrevou asi dělají svý

Reagovat
smazaný uživatel

vrána k vráně sedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
CubONE

Reagovat
GEGE

Zielinski zatím famézní...ten si hlasitě říká o základ

Reagovat
Pipo123

Čo to je kurva za napádanie ? Hráči Interu ustupujú neviem kam

Reagovat
Nuno čomes

Co jste čekali s těma našima borakama?

Reagovat
Nuno čomes

Doufám ze střídání budou klasické, Japonec, melo, a trebaa já nevím třeba Carrizo

Reagovat
Inter Eterno Amore

Carrizo leggenda

Reagovat
GEGE

Diawara taky vypadá,že s by s něho mohl být sluěný regista

Reagovat
Nuno čomes

Kondgbia Brozovic je TOP evropský střed

Reagovat
GEGE

Reagovat
Nuno čomes

No co

Reagovat
cresposuper

Brozovic to dnes drzi nad vodou, tragicki su Banega s Kondogbiom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Já ho nemůžu ani vystát, stejně tak Kundogbiu a pomalu se tam přidává i perisic

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic zatim nej hrac interu opet. Me spis sere debil candreva .Brozo to opravdu drzi nad vodou a nechapu posledni roky 120mega se investovalo do zalohy a je to porad na urovni hovna.

Reagovat
Nuno čomes

Jestli je perisic nás něj hráč, tak je vidět, jak na tom opravdu jsme. Všude jinde by zahrival. Hamšík teď mohl s klidem dat čtvrtý a kolem něj pět našich a všichni vyklus, nezájem

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tam neni nikdo nadprumer a jestli nekdy nekdo byl tak sklouzl do podprumeru.

Reagovat
smazaný uživatel

Perisic dufam ze odide cim skor

Reagovat
GEGE

Ten pohled na toho marného K-Doga mě nepřestane bavit nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam na nic neumi zpracovat balon, prihraje tak mozna na 2 metry a branit neumi. Je jedno jestli tam je vzduch nebo on.

Reagovat
uff

Koľko radosti to bolo keď k vám prišiel.

Reagovat
Nuno čomes

On neumí nic

Reagovat
smazaný uživatel

Pobirat plat.

Reagovat
Pettirosso

není náhodou, že se to hráči naučí až v Interu

Reagovat
Nuno čomes

To jo. A nebo to berou jako vrchol svy kariéry. Přijít do Interu = poslední angažmá, konec kariéry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

vysledok je sice pekny ale vzhladom na dojebanie minuleho zapasu ovela menej dolezity, nehovoriac o tom ze keby mal aj takto tragicky Inter trosku stastia mohla byt remiza, neskutocne chyby v obrane a zalohe a utok potrebuje 20 sanci na gol, ziadna zmena, ale cakal som to... neprekvapi ma ak to este posereme

Reagovat
smazaný uživatel

o čem to mluvíš oli, vždyť z nich děláte šašky

Reagovat
Alberto Aquilani

on je podla mna len poverčivý a hrá pózu, inak si to už naozaj neviem vysvetliť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Cau Alberto, ako vidíš zostavu na derby ? myslím teda bez Salaha

Reagovat
Alberto Aquilani

čágo.....vôbec nijako... vôbec si ju ani neviem tipnúť... vpredu bude Džeko a Perotti a okolo nich sa nejak doplnia Ďalší :P

Reagovat
Eldarion

Odkedy ma Neapol tréningy takto neskoro večer

Reagovat
Nuno čomes

Panebože to je biiida, frustrace level 100. Ti chlapi nemají vůbec být na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Lehke vystrizliveni po relativne nahodnem vykonu proti fiore.

Reagovat
Nuno čomes

Dyz jsme byli 70 min horším týmem

Reagovat
Pipo123

Nič nefunguje, Ansaldi v minulej sezóne patril k najlepším v Serii A, Banega dlhodobo hviezdil v La Lige, tam si dával Real aj Barcu na obed a ono po 15 zápasoch môžeme povedať že geniálne zapadli do Interu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Joao mal hrať od začiatku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

BTW, Candreva je len ľahko nadpriemerný futbalista. Keď som to vravel 2 roky dozadu, keď hral ešte v Láziu, tak som bol "neobjektívny" a "zaujatý"........... "Za 45 mega do PSG"

Reagovat
smazaný uživatel

u něj to fakt vázne hlavně na tom, že má skoro nulové fotbalové myšlení

Reagovat
Pipo123

On je super, ale musí mať k sebe spoluhráčov čo ho do tej hry dostanú, to sa u Interu zatiaľ nedeje, já som rád že opustil Lazio, oproti nemu je Keita a hlavne Anderson úplne inde, inak také porovnanie, mne Candreva najviac pripomína Salaha, až na to že má riešenie vo finále ešte horšie než práve Salah, ale je to hráč čo má karieru založenú na rýchlosti

Reagovat
Alberto Aquilani

Anderson je úplne iná liga a hlavne aj ten potenciál má niekde inde jak Candreva, Candreva si to kde je vydrel. Futbalista, ktorý ťa ničím neohúri a keby nemal v určitom období formu, vrátil by sa teraz možno do Ceseny (no, trochu preháňam, samozrejme)

Reagovat
Pipo123

Dobre ho vedel využiť Reja v Laziu, vtedy v tom defenzívnom Laziu hral Candreva výborne, vedel zabrať a tie protiútoky zvládal skvele, ale do plných hral vždy zle.

Reagovat
Lech

Reagovat
Nuno čomes

Zkusil bych jinou taktiku. Přivést nějaké no name hráče, mladé, ať dostanou šanci. Tak od nich člověk nic nečeká a uvidí se. Protože kdo přijde to jméno, to pojem, to padesát Mega v pici a tím to končí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by ste sa pustiť napríklad cestou AC a dať šancu mladíkom, najlepšie odchovancom a Talianom. Teraz je v Interi na môj vkus až príliš veľa legionárov. Na druhej strane to bolo stále tak a slávili ste úspechy. Chyba je asi v samotných hráčoch.

Reagovat
Nuno čomes

Candrevaaaa to byl nádherný centr z pětky někam do nebe

Reagovat
mastakillah

Marco Rog

Reagovat
Nuno čomes

Kolik stal Gabriel?

Reagovat
Nuno čomes

Ale napoli má skvěle obsazeny stopera. A to si Maksimovic a Tonelli ani neskrtli.

Reagovat
smazaný uživatel

Sarri ještě několika lidem zavře "huby"

Reagovat
snuff24

porazit Inter není žadné měřítko

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten Memphis Depay asi pride k nam v januari,podla mna to bude velka posila ak to vyjde FORZA ROMA

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

U nás to není trenérem,u nás mají hráči sportovní výsledky týmu naprosto v prdeli K nim se přidal už i Handa protože to vidí stejně....oblect si slavný dres Interu jít se vyprdět na 9O min a hurá dom.... jediné co nechápu je proč nestavíme Jovetiče a Barbosu za stavu 2-3:0 není co ztrati a myslím že konkretně ti dva už musí byt fest znechucení a ani se jim nedivím... kdekoli jinde by na nich postavili utok...

Reagovat
Nuno čomes

Snad odejdou, ať si nezničí kariéru.

Reagovat
Pipo123

http://www.football-italia.net/95157/flop-year-contenders

K-Dog to musí vyhrať za každú cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co hoši co rozumíte lize více než já, nepřipadne Vám ten kurz na dnešní remízu dost vysoký? Upřímně mi tipování Calcia moc nejde Ale ten kurz je hodně lákavý...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych rekl, ze je nejen lákavá, ale skoro na tuty. Budeme se vzpamatovavat z facky od Janova a hra o první místo ve skupině LM je nedaleko. Atalanta podle všeho hraje výborně. Na výhru to stačit nebude, ale plichtu bych urcite v nejakem tiketku zkusil

Reagovat
Pipo123

Pochybujem, Atalanta to na Juve nevie, takže čakám výhru Juve 3:0

Reagovat
Thorrin

Prý zase došlo k odložení prodeje AC. Nemáte někdo k tomu bližší info?

Reagovat
mojmira

mělo by jít o problém s převodem peněz z číny, odloženo je to snad až na únor a měli by zaplatit o 100m € víc

Reagovat
Vtáky cez tepláky

problém je z licenciami.

Reagovat
Pipo123

10 kde si ? Čo hráme na víkend ?

Reagovat
10

nahovno víkend docela, nic mě tam pořádně nezaujalo...

začal jsem neprohrou Chelsea k tomu Stoke a Tottenham...

Reagovat
Pipo123

Jj slabé je to, já som začal hrať teraz stávky na karty a rohy

Reagovat
10

to je jak sportka

Reagovat
Pipo123

Já viem, ale fakt tam nič moc nevidím, mal som stávku na Granada . Sevilla obaja gol, už som v to neveril, ale Sevilla dala v 95 minute gól

Reagovat
10

umění je nehrát, když není co

Reagovat
Pipo123

Já podávam každý deň, či už hokej alebo futbal, keď tam je toho málo tak dávam malé stávky kde ma tie prehry až tak nemrzia. Dnes som dal Sevillu gg, gg Barca - Real, neprehru Kolína, gg Sunderland - Leicester, viac nič. Ani zajtra tam toho moc nie je

Reagovat
10

není no...já se musím držet, měl jsem nejlepší týden v životě, co se týče sázení, tak to nebudu moc pokoušet

Reagovat
mojmira

Heerenveen a Herta

Reagovat
Kovi81

ja som dneska mal s Palikem pekny tiket - Zilina, Dortmund, Stoke a Sparta

Reagovat
Kovi81

+ pali isiel cistu dvojku na cfc, ja som to nedal, nedavam na svojich

Reagovat
Airus

http://www.football-italia.net/95170/pjanic-trequartista-atalanta

Jestli se Higuain a MAndžukič soustředí čistě na 16ku, tak může být rozhodující. Snad bude mít dobrej zápas

Reagovat
Furia Ceca

Alex Sandro Myslím, že je jenom otázka času, kdy přímo v zápase usne...

Reagovat
Hans82

Ten Lemina uz si nikdy nezahraje zbytecne vysedava na lavicce tak dobry hrac

Reagovat
10

JUVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Rugani, Chiellini, Alex Sandro; Khedira, Marchisio, Sturaro; Pjanic; Higuain, Mandzukic

ATALANTA: Sportiello; Toloi, Caldara, Masiello; Conti, Kessie, Freuler, Spinazzola; Kurtić; Petagna, Gomez.

Stura

Reagovat
Pettirosso

ano! skvělá... Rugani, Stura, Pjanič na trequartistovi. Výborně, snad za 3 body

Reagovat
M11

sestava v ramci moznosti dobra.. tak chcu kua uz videt vykon

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska musíme.

Reagovat
Mr.Jindros

Ta sestava je papírově super.

Reagovat
Airus

Když do toho dáme trochu energie tak by to měl být pohledný zápas. Pjanič for MOTM

Reagovat
Pettirosso

http://www.football-italia.net/95187/spinazzola-juventus-my-dream

No, Evra hrát věčně nebude, tak se ukaž

Reagovat
Airus

za přístup

Reagovat
Airus

GLHF

Reagovat
Airus

Lobooooooooooooo

Reagovat
M11

ALEX SANDROOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pettirosso

ALEEEEEEEX

Reagovat
Pipo123

Ježiši Sportielo zaspal ?

Reagovat
10

pěkně

Reagovat
Pettirosso

Skvělá práce Pipity na míči, tam to začalo

Reagovat
Airus

Ale Sandro to parádně uklidil. I když gólman to hodně podcenil

Reagovat
Alberto Aquilani

Boha, to je ten úžasný Sportiello, ktorý takéto góly dostáva pravidelne. Dostať taký gól Poliak, tak sa znova rozhorí topic o najhoršom brankárovi v lige. Berisha na hrad!

Reagovat
Pipo123

Je fakt že Sportiello dostáva často lacné góly, má super reflex, ale tieto chyby ho zrážajú dlhodobo dolu

Reagovat
Alberto Aquilani

reflex ti je úplne na hovno, ak si drevo, a on je. Len ďalší hype. Čím teraz netvrdím, že za pár rokov nemôže byť dobrý. Ale to jeho zbošťovanie v diskusiách je strašne mimo....

Reagovat
Pipo123

Tak obidva góly boli jeho, dnes to je fakt tragédia, on Berisha nie je o moc lepší brankár, tiež občas spraví blbosť, ale nie tak často ako Sportiello

Reagovat
Airus

Ty vole Pipito Si dáváš se vším moc na čas. Ale dobře Mira

Reagovat
Airus

Ty vole Pipito Si dáváš se vším moc na čas. Ale dobře Mira

Reagovat
Airus

Rugani

Reagovat
M11

RUGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Pettirosso

DANIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
mato Kreator

Ruganiiiiii

Reagovat
Pipo123

Tvl Sportiello ukonči kariéru, sa bojíš chytiť loptu lebo tam tvoj spoluhráč naznačí pohyb nohou

Reagovat
Alberto Aquilani

Pjanic za 20 minút 2 prihrávky za obranu na Higuaina a teraz to posadil Ruganimu.

Reagovat
Airus

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Mr.Jindros

RUGA

Reagovat
brenk

človek chvíľu mešká a všetko zmešká

Reagovat
Pettirosso

Pjanič konečně hraje dobrej zápas. Taky je to o něčem jiném, když má za sebou zálohu

Reagovat
Airus

A i tak stíhá doplňovat Sturara když ten se vydá na válečnou stezku

Reagovat
Pettirosso

jj a odbře si rozumí s Claudiem. Konečně si to má s kým dát

Reagovat
Airus

takže Mandžukič vytlačí Benatiu a Ruganiho z pozice 4 obránce

Reagovat
mato Kreator

Mandzukic

Reagovat
10

Mario posledníí zápasy hraje parádně

Reagovat
Airus

hlavně mimo útok

Reagovat
10

i do ofenzivy je posledních x zápasů lepší než Pipita

Reagovat
Airus

O tom žádná, nevim proč si pokaždý bere extra sekundu na zakončení nebo přihrávku. Je to jak koukat na zpomalenej film

Reagovat
10

asi jsme koupili toho Benitezova Pipitu, nebo nevim

Reagovat
Pettirosso

zoufale potřebuje gol

Reagovat
Airus

jestli udržíme tempo tak ještě příležitosti dostane

Reagovat
M11

fotbal je to ale hrozny z nasi strany.. zase Mario ma formu.. nejde ho odstavit od mice

Reagovat
Pettirosso

je pravda, že do ideálu to má daleko, ale je to lepší minimálně než minule.. aspoň něco

Reagovat
M11

lepsi nez minule je snad vsechno

Reagovat
Airus

Co se ti na tom nezdá? Až na individuální chyby (hlavně Pipita) tým šlape jak má na obou stranách hřiště

Reagovat
M11

mame problem podrzet mic.. nedame si vic jak tri prihravky.. Atalanta sice dobre napada ale i tak mi prijde nas prechod do utoku silne bezradny a na nahodu

Reagovat
Airus

Mě přijde že na držení míče nehrajeme. Hrajeme to rychle dopředu, což je lepší než se ukolíbat naší profesorskou hrou a dostat se do problému vlastním zaviněním

Reagovat
M11

no ale dostavame se do problemu tim lacinym odevzdavanim micu.. kolikrat az zbytecne rychle zkousime prunikovou nepresnou nahravku.. pritom mame nahrano..

Reagovat
Airus

Jo ale to jsou míče na půlce Atalanty, což je lepší než když namaže Leo

Reagovat
Airus

Mira si to dneská dává a celkově je to dobrý. Jediní dva co to kazí jsou Sturaro a Higuain.

Reagovat
Pettirosso

Mandžu se docela rozjel. Zase jezdí po prdeli jak kdysi

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci Barzagli je asi dlouhodobě mimo co? A co Bonucci? Ve středu jedu na Juve s Dinamem s ženou a ta se těšila na extra tyhle dva a Andrea je out už dlouho, tak jsem myslel, že alespoň Lea uvidí

Reagovat
brenk

Leo tiež na pár mesiacov mimo, takže smola

Reagovat
Pipo123

Mne sa ten Gonzalo v útoku Juve nepáči, príde mi že všetko mu dlho trvá

Reagovat
Airus

asi mu náš doktor nakázal moc přísnou dietu a nemá energii na rychle rozhodování

Reagovat
Hans82

Zatim dobry vysledek a i na fotbal se da po dlouhe dobe koukat

Reagovat
M11

uz at je zpatky Dybala.. bohuzel posadi urcite Mandzukice misto Gonzala ktery se hleda

Reagovat
Airus

To naše finále je fakt něco

Reagovat
Airus

Bych tam poslal Keana, Pipita je dneska zbržděnej a Mandžukič si svoje už odedřel, nemá smysl ho dohnat ke zranění. Takže je jedno za koho

Reagovat
Airus

Hezky Mario! Perfektně Mira

Reagovat
M11

MANDZUKIC !!! korunuje nejlepsi vykon

Reagovat
Pettirosso

Mandžuuuuuuuuuu

zaslouženě. MOTM

Reagovat
brenk

MARIOOOOOO

úplne zaslúžene

a konečne góly z rohov

Reagovat
M11

Ho tady prodavam a on hraje jak z partesu

Reagovat
10

vždyť to bylo schválně, ne? měl bych něco napsat k tomu 90 milionovýmu flopu

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsem hrál over, díky Mario

Reagovat
Airus

Stura klidně mohl vyfuckovat rozhodčího místo toho zatažení

Reagovat
mato Kreator

dpc to ho dobre trafil do kolena

Reagovat
brenk

Mário je jak chodiaca mŕtvola furt nejaká náplasť, bandáž

Reagovat
Airus

Odehrál super zápas, ale hned po gólu měl být střídaný. Odběhal toho moc a ještě pak dostal naloženo... Max na facku

Reagovat
Airus

Pjanič taky bomba

Reagovat
Airus

Krásnej gól. Ale Allegriho další taktickej fuck-up. Přechod z aktivního 4312 na pasivní 352. Jako kdyby nemohl poslat Cuadrada za Pjaniče a Keana za Maria.

Reagovat
10

už se na toho Keana vyser panebože

Reagovat
Airus

Nasrat Až bude zpátky Dybala tak nebude potřeba, ale dneska by byl vhodnější než Evra. Tyhle kokotiny z Maxovi hlavy nemůžu vystát

Reagovat
smazaný uživatel

Mandzukic se dostal do celkem slusne formy.Rugani roste, je dobre ze si letos asi dost zahraje, libi se mi.A Sturaro on vzdy kdyz je v zakladu predvede spolehlivej vykon, i v repre to tak mel.Ale jakmile jde jako stridajici ma snad blok.Dnes taky odehral slusnej standart.

Reagovat
lvrpl

chcem sa spytat nejakych milanistov, ci nevedia poradit ohladom listkov. ac milan- neapol. daju sa v pohode kupit aj v den zapasu alebo ist cez cestovku?

Reagovat
Alberto Aquilani

SCUDETTO DAY

Reagovat
Pipo123

De Vrij nehral vyše mesiaca, neviem či je správne ho hneď postaviť do základu

Reagovat
One-Real

Na Sampu kurz od pátku nahoře. Hrajete dneska něco?

Reagovat
mojmira

MILAN (4-3-3): Donnarumma; Abate, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Pasalic, Locatelli, Sosa; Suso, Lapadula, Niang.

All. Montella

CROTONE (4-3-3): Cordaz; Rosi, Ceccherini, Ferrari, Martella; Rodhen, Capezzi, Crisetig; Trotta, Falcinelli, Stoian.

All. Nicola

Deska povinně 3 body k obědu. FORZA MILAN

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Thorrin

Reagovat
Pipo123

Ono to už ani nevyzerá ako dres, ale skôr také tričko ktorá by sa dalo aj bežne nosiť von, chýbajú mi tie staré dresy čo mali hráči po kolená a vyzeralo to ako plachta

Reagovat
Yanek

Reagovat
Alberto Aquilani

jasne, no... toto je ovela lepšie

Reagovat
Furia Ceca

Ty byly úplně nejlepší!!! Rukávy širší jak nohavice od kalhot! No prostě plachty.

Reagovat
Pipo123

Ale páčilo sa mi to, teraz tie dresy sú ako trička na telo, všetko obtiahnuté, trčia ti v tom bradavky

Reagovat
Alberto Aquilani

* a pupok

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně se mi ještě líbilo, že tenkrát skoro všichni v tý době nosili dlouhý vlasy a kotlety! To byl styl! Dneska má polovina hráčů přiteplený melíry a culíčky

Reagovat
Pipo123

Mne sa to páči v NHL, kde vidíš počas zápas x borcov čo majú kotlety či fúzy ako v 70 rokoch a do toho uvidíš Burnsa bolo by sranda vidieť niečo také vo futbale

Reagovat
Furia Ceca

Já ale myslím, že se to ještě vrátí... A je fakt, že v Itálii si ten styl á la 70. léta udržuje víc hráčů, než třeba ve Španělsku nebo Anglii.

Reagovat
Pipo123

Dlhé vlasy jo, ale brady atd to vo futbale neuvidíme, hokej je šport pre chlapov, tam tých buzničiek je naozaj málo, to vo futbale všetci pred zápasom uhladené vlasy, po hlavičke znova treba napraviť účes, nedávno som videl zápas San Jose a sa mi páčil pohľad na lavičku, tam si dvaja hráči naraz vyťahovali zub po jedno súboji, to si vo futbale bez hodinového ošetrovania neviem predstaviť

Reagovat
Alberto Aquilani

Ďuriho Kucku raz v jednom repre zápase odnášali na nosidlách lebo.... si zlomil prst na ruke :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

tak pome nato FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Štvorka bude , takže 4:1. Ale nie, tri body majú pre nás cenu zlata. Takže akokoľvek šťastne vyhrať...

Reagovat
rossoneri89

bude to tazke .... proti slabsim timom kde treba tvorit nevieme hrat ... .hlavne teraz ked chyba Bonaventura ... ale ako pises ... hlavne su 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Už to vypuklo. Tento rok pri zápasoch AC nemôže byť nuda. Adrenalín musí ísť naplno :)

No jo Kuco rozcvičiť a šup na plac.

Reagovat
rossoneri89

hmm Kuco ked dostane zltu kartu (co je dost pravdepodobne ) tak ma stop na AS .... ja by som dal dole Nianga ... hra velke oneee ... akurat neviem koho na jeho miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Veru úplne bez záujmu. Ale to polka tímu výklus zatiaľ.

Reagovat
rossoneri89

Locatelli mi tiez dojde slabsi ... Abate, Sosa ako tak ... Sosa a Niang zatial 0 bodov

Reagovat
Pipo123

Ten trávnik v Miláne to je dlhodobo niečo strašné, tá lopta tam poskakuje

Reagovat
smazaný uživatel

No od poslednej rekonštrukcie ´89 stále o tom istom. Plno firiem a technológií sa prestriedalo a nič z toho...

Reagovat
panca

Já toho nianga nemůžu ani vidět. Každou akci posere

Reagovat
panca

No nemám pravdu

Reagovat
Eldarion

Neviem mozno mu vadi ze ma AC zaujem o Keitu ktory hra jeho post alebo co ale je katastrofalny posledne zapasy a hlavne dnes.

Reagovat
GEGE

taky mě hrozně sere...Bonaventura je tak 1000x lepší křídlo...

Reagovat
Eldarion

PASALIIIIC toto on potreboval parada. Hra strasna nervozna, Niang je posledne dni zapasy zlý ale dnes je vyslovene ODPAD.

Reagovat
smazaný uživatel

Celé AC stojí na tých mladých tento rok FORZA PASALIC

Reagovat
mojmira

Pasaaaaa

Niang koncový hráč ... všechny akce u něj končí, u něj je 20 špatných momentů na jeden dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně. Pašalič Jinak Sosa a Niang me serou, jeden strili z kazdy pozice na tribunu a druhej vsechny akce brzdi zpracovanim smerem od brany.

Reagovat
smazaný uživatel

Suso 2:1,Lapa 3:1, Niang dnes jak po flame.

Reagovat
Yanek

Sosa se do toho fotbalu nehodí, hraje moc staticky.

Reagovat
mojmira

jak tohle mohl nebýt gól

Reagovat
rossoneri89

Niaaaang

Reagovat
smazaný uživatel

No je to drevo ale zasa má srdce pre Fair play. Vyhrať takouto penaltou, zasa by som sa musel dva dni hanbiť a všade to počúvať

Reagovat
10

Reagovat
10

rigóre...no

Reagovat
Ragazzo d'oro

Hlavne Niangu, ze jsi to nemohl nechat Lapadulovi

Reagovat
CubONE

Ako sa k tomu Niang postavil, hned bolo jasne, ze neda. Inac nadava nanho cele San Siro pocas zapasu.

Reagovat
Yanek

To měl kopat Lapadula

Reagovat
mojmira

skvěle niang ... sundej ho hned kurva ... ale stejně být neměla

Reagovat
Furia Ceca

To je kretén... Proč to nenechal kopat toho Lapadulu mi řekněte? Tímhle si Niang dost hlasitě řekl o přeřazení do rezervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Niang

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy toho Nianga da dole dnes vsetko kazi a nejde mu nic.

Reagovat
GEGE

at už je zpátky Antonelli...

Reagovat
GEGE

Sosa to byl geniální nákup...by mě zajímalo,kdo ho jezdil do toho pojebaného Turecka sledovat

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
10

strašnej sólista ten Suso...chudák Abate

Reagovat
10

Palladinaldo

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
10

incedibile

Reagovat
10

to bylo ještě v době liry, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

ale dobré je aj : "Non venderó mai Rosina"

Reagovat
10

Lampadula, Stojanović...ten komentátor na Sport1 už řekl asi 150 různých jmen

Reagovat
Furia Ceca

Ale pořád je mi sympatičtější než ta parta za každou cenu originálních idiotů z ČT...

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Basta, Wallace, Radu, Lulic; Parolo, Biglia, Milinkovic; Felipe Anderson, Immobile, Keita

Lulič v obrane, to je kurva problém

Reagovat
Alberto Aquilani

Už som dávno nebol takto nervózny...

Reagovat
Pipo123

Já ani moc nie, posledné sezóny tú tie derby zápasy dosť slabé, aj tá atmosféra už nie je nič moc, snad to bude dnes lepšie, uvidíme koľko fans príde na Curvu

Reagovat
Alberto Aquilani

nord je vypredaná, sud vôbec, tam budú len takí obyčajní

Reagovat
Pipo123

Já som čítal že ultas Lazia na tento zápas prídu, ale potom pokračuje bojkot, myslím že to nemá zmysel, to sú dve sezóny bojkotu a aj tak nič nedosiahnu

Reagovat
Ragazzo d'oro

Niang je strasne zoufalej

Reagovat
Furia Ceca

Ten tam dneska byl jen na plašení holubů...

Reagovat
Yanek

Niang má potenciál, ale je to sobec. Po dnešku by neměl mít místo v základu na nějakou dobu...

Reagovat
10

velká zoufalost od AC...

Reagovat
Pipo123

Tak ako zvyšok klubov Serie A, pokiaľ im vypadnú 2-3 hráči zo základu tak to je trápenie, celkovo mám pocit že tie kluby trpia na nekvalitu hráčov na lavičke

Reagovat
10

mám to na lístku, tak jsem to musel trošku popohnat...

u AC to je imho spíš pojetím fotbalu, oni se v zápasech, kde jsou favorit a mají takovýhle držení míče budou trápit...

Reagovat
Pipo123

Aj já ich mám

Reagovat
10

celou dobu jsem si říkal, že to nemá význam, že se budou trápit...ale ono tam dneska nic nebylo

Reagovat
Pipo123

Já som dal AC, Betis 1x, LFC obaja gol, Lazio gg a večer Fiorentinu, kurzy nič moc

Reagovat
10

já Betis oba gól, AC, Lazio 1X, Bournemouth +2 a Violu

Reagovat
10

Liverpool to vyřešil docela rychle

Reagovat
Pipo123

no já dúfam že domáci dajú jeden

Reagovat
10

teď neodpískal jasnou penaltu pro Bournemouth

Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

by ti mali za toto platiť

Reagovat
10

platí

Reagovat
10

akorát jsem kurva teď zařídil 2:2 zase...

Reagovat
mojmira

Reagovat
Pipo123

gooooooooooooool, uf

Reagovat
Ragazzo d'oro

LAPADULAAA!!!!!

Reagovat
rossoneri89

Lapadulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
GEGE

LAPADULAAAAAAAA

Reagovat
Yanek

LAPADULAAAAAAA !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooo, Lapapa

Reagovat
mojmira

Lapaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

uff dnes to je katastrofa, celkom vykupenie

ale zas raz jeden kekeť čo sa teší tak, že si dá dole tričko a vypýta si žltu

Reagovat
smazaný uživatel

pči juraj

Reagovat
Furia Ceca

Kuco

Reagovat
mojmira

Tohle ale nebylo na žlutou kurva!

Reagovat
GEGE

Kuco out proti ASR...

Reagovat
panca

Tu zálohu máme slabou

Reagovat
Pipo123

Dnes nám moc neverím, ten Lulič v obrane to je hotová katastrofa, tam si ho bude Peres mazať na chleba, tak trochu som dúfam že bude na kraji Radu

Reagovat
jany kozak

Kuco you had one job

Reagovat
Largo

Někdo link na derby? Ideálně Ace Stream, italsky.

Reagovat
10

"Keita odchovanec Lazia"...hrozně špatný komentátoři na tom Sport 1, jdu snad radši hledat ruskej sopcast

Reagovat
GEGE

mě rusáci nejedou...všude offline

Reagovat
10

ani Ace?

Reagovat
GEGE

ace nemam to mi dělalo bordel,když sem to instaloval na notas...

Reagovat
10

já mám oboje, protože ty sopcasty poslední dobou vypínaj během zápasu...

Reagovat
Eldarion

Dúfam, že to Lazio zvolní mám na tikete X ale zatial to vyzerá ako tréning o tretej pre hráčov Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

tak ti nevyšlo

Reagovat
Pipo123

Dobre sme vstúpili do zápasu, takže čakám gól od AS

Reagovat
lucius6

Reagovat
10

Ciro ty vrahu

Reagovat
Largo

Tohle absolutne neni nas zapas, nedari se nam. Lazio je mnohem aktivnejsi a dravejsi.

Reagovat
lucius6

To si ten rozhodčí dělá prdel????

Reagovat
lucius6

Naprosto žádnej kontakt.

Reagovat
10

Peres uklouznul...to byl víc faul od něj

Reagovat
Pipo123

ešte že tak

Reagovat
10

to jsou č°ráci pruhovaný

Reagovat
Furia Ceca

To je strašnej fotbal... Tolik nepřesností, že ani jeden tým se nedostane do pořádný šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pipo.

Prečo vlastne tí fanúšikovia Lazia bojkotujú zápasy ?

Reagovat
Pipo123

Postavili sa bariéry ktoré oddeľujú fanúšikov, nainštalovali sa tam kamery atd

Reagovat
smazaný uživatel

A ako dlho ešte chcú bojkotovať ?

Reagovat
Furia Ceca

To je debil ten rozhodčí!

Reagovat
Pipo123

Ten rozhodca je ale kokot

Reagovat
Pipo123

25 minút sme hrali naozaj dobre, potom sa tá hra vyrovnala a pripomína to jedno veľké hovno

Reagovat
Largo

Pravdu díš.

Reagovat
Lech

To jsem akorát došel

Reagovat
lucius6

Nic moc zápas, vadí mi, jak si to naši hráči pořád kombinujou ve vzduchu jako debilové, pak z toho jsou akorát ztráty míče. Chce to mnohem více přímočaré přihrávka a ne tuhle pseudo kombinační hru.

Reagovat
lucius6

přihrávky*

Reagovat
Francesco Totti AS

Jestli si Banti myslí, že tu pecku vykompenzuje přihrávkou na Rudigera, tak to fakt ne jako

Reagovat
Pipo123

Presne tak, mal dať žltú za simulovanie a odpískať odkop od brány

Reagovat
Gimme

Banti je dobře mimo

Reagovat
Gimme

Myslím tím, že penalta nebyla ale ty žlutý karty by za ty lokty mohl začít dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Tu penaltu pískat ani neměl.

Reagovat
Pipo123

Rímske derby stráca na kvalite, každý rok to je horšie a horšie, ono jediná záchrana je vždy dúfať že rozhodca odpíska penaltu aby sa ten zápas rozbehol

Reagovat
Largo

Nevidím to dneska moc dobře, Lazio bylo lepší. K penaltě se vyjadřovat nebudu, ta se pískat ani neměla. Dobrý je, že jsme je postupně vyrovnali. Špatný, že pořád nevíme, co přesně hrát. Mezi jednotlivejma řadama jsou hrozný mezery a Džeko na hrotu bojuje sám. Strootman zatím nejhorší zápas, co jsem od něj viděl, v lednu musí přijít jeho náhrada na střídání. Peres tam lítá jak splašenej, sám Perotti to neutáhne.

Střídat El Shaarawyho s Tottim, jestli na to fyzicky maj.

Chybí tam fanoušci, tak ten náboj a atmosféru musí holt dělat hráči. A nejde jim to.

Reagovat
lucius6

Basta dneska nehraje moc dobře. Biglia mi taky přijde takový zmatený v tom středu hřiště.

Reagovat
lucius6

Marchetti

Reagovat
Ragazzo d'oro

Wallace

Reagovat
Pipo123

Lol Wallece

Reagovat
lucius6

Co to panebože bylo?!

Reagovat
brenk

Reagovat
Furia Ceca

To je... KOKOT!!!

Reagovat
olis

Reagovat
Largo

Jooooooooooooo!

Kev! špatnej zápas z jeho strany, ale vše odpuštěno!

Reagovat
10

to je kretén ten Wallace

Reagovat
lucius6

Si uvědomil, že má vsazeno, ne?

Reagovat
lucius6

Rvačka

Reagovat
Pipo123

Strašné niečo, Wallece hraje výborne zápas čo zápas a potom spraví niečo takéto

Reagovat
lucius6

Jako odpustim mu to, protože je to jeho první chyba a on je jinak cleou sezonu výborný, ale je to nepochopitelné.

Reagovat
10

protože klasicky začal věřit tomu, že je černej Nesta

Reagovat
Furia Ceca

Cataldi

Reagovat
Pipo123

No on ho tam Kevin oblial vodou, tak Cataldi vybuchol

Reagovat
Furia Ceca

Teď jsem to v opakovačce viděl

Reagovat
Furia Ceca

Aha... Tak to je pěknej čůrák ten Strootman! Za to doufám dostane dodatečný trest, zmrd!

Reagovat
Slejdy

klídek

Reagovat
olis

Reagovat
lucius6

Strootman, špína

Reagovat
smazaný uživatel

lazník sa ozval

Reagovat
lucius6

Dokážu pochopit, když někdo vyteče a třeba někoho sejme nebo se prostě nechá vyloučit, ale dělat takovéhle sviňárny a podlosti, to opravdu nesnášim.

Reagovat
10

karty měl dát Banti opačně...ale co čekat od takovýho šaška

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Furia Ceca

Ale tak dodatečný trest od stolu dostat může, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

môže, nehrá totiž za rubentus

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Cataldi by sa mal vrátiť prijebať na tu TV čo má Kevin na hlave a hotovo

Reagovat
Largo

Cataldi Neunáší

Reagovat
Furia Ceca

Strootman je větší zmrd než on...

Reagovat
Largo

Tak určitě

Reagovat
Furia Ceca

Ještě tvrď že ne... Nebo tobě přišla ta jeho provokace Cataldiho v pohodě?

Reagovat
Largo

Emoce, emoce, pánové. Rozhodně to nebylo fér, bylo to podlý. Ale zvát srdcaře a gentlemana jako Strootman "zmrdem"?

Reagovat
10

tak hlavně že Cataldi to neunáší...ses spíš teprve teď podíval, co se vlastně stalo, ne?

Reagovat
Largo

Taky na to mohl nereagovat. Ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Že je srdcař ho neomlouvá. A gentlman teda rozhodně není... Tohle by skutečný gentlman, třeba Del Piero, neudělal.

Reagovat
Largo

Tak když to říkáš....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vždyť ho vyprovokoval on

Reagovat
Pipo123

Veď to vyprovokoval Strootman, zachoval sa ako kokot a Cataldi mal reagovať tvrdšie

Reagovat
Furia Ceca

Když už reagoval se ziskem redky, tak už měl udělat něco pořádnýho, co by za to stálo... Třeba dát Strootmanovi pořádný bodlo pod podkolení jamku... Takhle Cataldi zareagoval jak ženská

Reagovat
Largo

Jasně, protože to by potom vypadal jako frajer, viď?

Reagovat
Furia Ceca

A to je co, ty tvoje reakce? Nějak nechápu, co jako sleduješ nebo co cheš slyšet... Strootman se prostě zachoval jako zmrd a neobhájíš to.

Reagovat
Largo

Mám prostě jinej názor než ty, to je celý. Jde mi jen o to, že nazvat takhle hráče kalibru a charakteru Strootmana, kterej tohle udělal v rámci emotivního derby, je prostě ubohý. To je celý.

Reagovat
Lech

Kdyby to byl jejich slizkej Lichstainer tak je to samé hihihi hahaha, to nemá cenu

Reagovat
Lech

Btw, doufám že dostane Kev ban aspoň na příští kolo, žlutá je mu málo

Reagovat
Largo

Reagovat
Furia Ceca

Tak nikdo nepopírá, že my těch provokativních týpků v týmu taky máme

Ale upřímně: nebylo to od Strootmana hezký... Kdybych se rocvičoval za čárou a protihráč mi nalil pití do xichtu, asi by nezůstalo jenom u zatáhíní za dres... Cataldi to vzal vlastně ještě docela v klidu.

Reagovat
Lech

akorát jestli si tímto pořád stojíš za tím bodlem pod koleno, tak nejsi v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

možno mu Cataldi niečo povedal pred tým takže nesúď ak nevieš čo sa stalo alebo nestalo

Reagovat
FuckT

A mozno je to iba tvoja bujna fantazia plne pohanana tym, ze si fanusik AS. Opytam sa svojej klobasky, ta to urcite bude vediet, ale dost casto mu trva, kym mi odpovie, kedze si nie sme tak celkom rovni co sa tyka intelektu,

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny, rikat o nekom ze je zmrd a hned na to mu prat, at dostane na koleno, za to, ze nekoho sleje deci vody. Neuveritelny

Reagovat
Alberto Aquilani

juvezmrdi... páni morálky, čo od nich čakať

Reagovat
Furia Ceca

Přisadil sis

Reagovat
Furia Ceca

Na koleno? Anatomie lidskýho těla není tvoje silná stránka, že?

Reagovat
Largo

Já tu ale Strootmanův zákrok neobhajuju. Rozhodně to nebylo správný a až podlý. Ale nával emocí, atd. Spíš se mi nelíbí ty přehnaný slova.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši co to tady píšete, že Strootman to vyprovokoval, vždyť to bylo o něčem jiném, nic nevyprovokoval, ale nafilmoval. On tam v klidu pil, pak ho hráč Lazia nevim proč přitáhl trošku za dres a Strootman se skácel jak kdyby ho inzultoval.

Reagovat
Pipo123

Ono to tak vyzeralo, ale až v opakovanom zázname bolo vidieť ako išiel Strootman okolo Cataldiho a oblial ho vodou, preto Cataldi ho chytil za dres

Reagovat
Lech

"On tam v klidu pil, pak ho hráč Lazia nevim proč přitáhl trošku za dres"

Reagovat
10

předtím ale stříknul vodu na Cataldiho, ten ho pak chytnul za dres a Strootman se skácel jak kdyby ho praštil palicí

Reagovat
Alberto Aquilani

klasik ukludni sa už nerváku, viem že ti odišiel tiket, ale zajtra je tiež deň ...

Reagovat
10

co to zase meleš ty troubo?

Reagovat
Alberto Aquilani

1x na Lázio

Reagovat
10

no a? já za poslední týden vyhrál tvoje kapesný na 20 let, takže fakt nemám důvod se posírat z jednoho tiketu

Reagovat
Alberto Aquilani

uuuu..... badass :D

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi velky pan. Aapon mas neco k podpore. Zitra mas schuzku na pracaku, nebo Te zadotuje tatinek?

Reagovat
10

to velký T si v kontextu tý věty zabil, troubo

Reagovat
Alberto Aquilani

Bolo to tak, že ako sa vracal po oslave, pil vodu. Klasicky tam hráči Lázia boli nalepení na 4. rozhodcovi a dohovárali mu bohvie čo. Strootman ho trochu oblial a Cataldi ho pak zozadu stiahol za dres. VOALAAAA.... miestnymi pravidlami povedané. Zmrd je Strootman a Cataldi mal za to naňho minimálne vytiahnúť nôž a bol by v práve. Keby však bol na mieste Cataldiho, čo ja viem, De Rossi, tak by to bolo zas to, že capitano futuro sa neudržal a zaútočil na Laziala.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

ak si myslíš, že mal reagovať tvrdšie tak si dobrý kus kokota

Reagovat
Pipo123

A preco nie ? Strootmana potiahne za dres a ten spadol ako keby ho preslo auto. Mna v prvom momente napadlo ako by som reagoval v realnom zivote keby ma niekto polial vodou

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Pokud srovnáváš reálný život s komedií, v kterou se změnil profesionální fotbal, nemůže tě nikdo brát vážně.

Reagovat
Pipo123

Neporovnávam, len ma tak napadlo ako by som reagoval keby sa to stane v reálnom živote, taká predstava že ide niekto okolo vy obleje ta. Možno by som sa smial a zobral to v pohode, ale keby to je v zime tak by mi nebolo všetko jedno

Reagovat
Largo

Radjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Reteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
10

Lazio to přepálilo na začátku, pak postupně odcházelo...

Reagovat
Pipo123

Simone sa má ešte čo učiť, asi čakal že v úvode dáme gól

Reagovat
10

zariskoval, Ciro tam šanci měl, ale zase tolik toho nebylo...Spal to hraje pořád stejně, AS jen čeká na takovýhle chyby

Reagovat
Milan.B

roma vyhrava.... no nic, budeme musiet vyhrat

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kishna ma super účes

Reagovat
lucius6

Kishnu bych nenechal hrát už jen kvůli tomu účesu.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lajka30

Schick golíček

Reagovat
DieFohlenBMG

4 minuty na hristi

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Pipo123

Strašná škoda, do 60 minúty sme videli jednu šancu ktorú mal Dzeko, nebyť toho kolapsu Walleca tak by ten zápas možno aspoň na remízu bol, toto je fakt obrovská chyba

Reagovat
smazaný uživatel

KRAL RIMA JE AS !!!!!!!!!!!!!!!!!! REDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRAZIE ROMA GRAZIE !

Reagovat
Francesco Totti AS

zaslouženě

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

Co ma za uces?

Reagovat
El-Pistolero-68

*reakce na lucius6 - KISHNA co ma za uces

Reagovat
Ragazzo d'oro

4 copánky

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Schick???

Reagovat
10

to je hroznej pěší antifotbal v podání Violy tam to nikoho nebaví, to nemůže skončit jinak, než vyhazovem Sousy

Reagovat
Pipo123

Mal som hcp na Fiore, na to sa nedalo pozerať

Reagovat
10

já mám teď posledních cca 14 dnů neuvěřitelný štěstí, sám si říkám, v čem je háček

měl jsem v kombi 1 na Violu poslední zápas, na Betfairu jsem to jistil remízou, kterou jsem asi v 87. minutě prodal za nějakých 85% potenciální výhry...a pak to Baba trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger napsal den pře utkáním, že nezná ten tým ani ejjich trenéra, Cataldi odpověděl, že neznají Rudigera, kdo to prý je, na to mohly navazovat události v utkání a komentáře po něm.

Štve mě, že Kevin špluchnul tu vodu, ještě víc, jak spadl po tom zatahání, ale je směšné z něho dělat zmrda, takových osobností jako on je v současném fotbale málo.

Když dement nadával mým rodičům, nechal jsem ho dvacet minut běhat bez výraznější pozornosti a pak jsem ho tělem poslal přes ovál až do plotu. Bez odpískání. Oplácelo se vždy, ale jeslemi a jinými fotbalovými kusy.

Reagovat
Pipo123

Já som na Strootmana čítal kritiku aj od fanúšikov Neapolu, vraj ich opľul v nejakom zápase, osobne si nespomínam o čo ide a kedy sa to stalo, možno by vedel Olis bližšie povedať. Ak je to pravda tak to osobnosť isto nie je, ale nechcem robiť na základe kritika fanúšikov Neapolu nejaké závery

Reagovat
Furia Ceca

Olis si na to určitě dobře pamatuje... Protože pod článek o zranění Strootmana přiložil video flusajícího Kevina v Neapoli a přidal k tomu jediné slovo - "karma"

Reagovat
olis

https://www.youtube.com/watch?v=lJEzhC_k8xk

to mi tu vtedy nadavala do kktov polka EF ked som napisal ze to zranenie ma ako karmu za toto

Reagovat
Pipo123

Na niečo si už tuším spomínam

Reagovat
Lech

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-249571/?forum=1#p5841920

kvalitní počtení

TOP

Alberto Aquilani10.03.2014 18:45#

Volakedy som si myslel,že si proste len infantilné nevybúrené decko, ale že nie si zlý človek, ale ty si oficiálne neskutočne skurvený žebrácky napoletánsky skurvy syn, ktorý by si zaslúžil prejsť kombajnom po ksichte a jeho gule rozmačkať do Vesuvu. Že si schopný tu vypúšťať takéto sračky a ešte tie sračky o fanúšikoch ako moralizuješ ostatných kecmi ako by si mali upratať vlastných fans, lebo maju zatvorené štadiony, kvoli tomu pičovskemu pravidlu tykajuce sa tvojho hnusneho Neapola, ktorého fanúšikovia ked ma loptu AS pískaju, zvyšných 50% zápasu ked má loptu Neapol dávaju Roma Vaffanculo a ked tam Strootman leží od bolesti s prervaným kolenom daju bastardo romano ešte tu ideš hovoriť niečo o karme. Keby som ťa stretol tak by som ťa momentálne asi podrezal jak to robia tamojší cigáni a poslal De Laurentisovi, ty kus hnoja !!!

Reagovat
olis

Albertik nesklamal, po vrazde Cira Esposita rimskym fasistom to nabera este novy rozmer

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si proste ten, čo má v takýchto veciach tie najzaručenejšie info, takže presne vieš, čo sa tam stalo a kto bol na vine, no :-)

Reagovat
olis
Reagovat
Maritazzi

Ty si hroznej kokot, pořád.. pořád seš tu jedinej idiot, kterej tady někomu přál zranění za uplivnutí. Furt dno, i po těch letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Fašisti jsou i v Neapoli. I v Neapoli jsou vrazi.

A ty jsi dement.

Reagovat
olis

oj rimsky chlapci su stale nasraty, len do mna vy nechapave trdla

Reagovat
Alberto Aquilani

ano , chápeme tvojej úvahe.... odpluvnutie do vzduchu po tom, čo na teba píska celý štadión a svietia ti do očí laserom = aby ti prešiel kombajn koleno ty hajzel

Reagovat
olis

tebe citanie s porozumenim asi nikdy velmi neslo, nevadi, aj takych treba

Reagovat
Pinturicchio

I kdyby poflusal celý stadion, s Maradonou, ADL a Hamsikem dohromady, pořád to není to samé (a nikdy nebude) jak mu přát, aby si urval koleno na půl roku, chápeš to?

Člověk, s poflusaným ksichtem, si ksicht utře během pár vteřin, člověk, který si urve koleno, se z toho zdrchává půl a víc roku.

A tak funguje i ta tvoje pomrdaná karma, na kterou se pořád odvoláváš. Za to, že na někoho flusneš, nedostaneš takový hit, z kterého se vzpamatováváš půl roku.

Reagovat
olis

tak ja som mu ziadne zranenie neprial, to ze to nechcete pochopit je vas problem a stale si idete svoje, pisal som snad po tom pluvanci ze dufam ze su urve koleno? pokial si dobre pamatam tak nie, ale kludne z toho mojho vyjadrenia robte zlocin, ja uz som asi sto krat napisal ako som to myslel a to ze to neviete pochopit s tym ja uz nic nenarobim, mozem sa nad tym akurat tak zabavat

Reagovat
Pinturicchio

Tak jako piča se zachováš už jen proto, že napíšeš... "karma" po tom jeho zranění kolena, což odkazovalo na ten flusanec.

A tak funguje i ta tvoje pomrdaná karma, na kterou se pořád odvoláváš. (eště ráz)

Reagovat
olis

tak mne je to viacmenej jedno ako som vyznel, malo to byt male rypnutie a pride mi dost smiesne este aj po dvoch rokoch co za reakcie tam vtedy na mna boli(vratane teba), pritom aj do Serie A sekcie odvtedy ludia napisali horsie veci a nikto ich zato nekamenuje, napriklad taky Albertik tu uz neraz obhajoval toho fasistickeho vraha De Santisa a nikto na to nejak vyrazne nereagoval

Reagovat
Pinturicchio

Tak si potom nezapomen ještě x-let stěžovat kvůli tomu, že Llorente dal gól proti Neapoli z ofsajdu, který byl o pár cáků, atd.

Reagovat
olis

no na to som uz skoro zabudol, ale diky ze si mi to pripomenul

Reagovat
FuckT

Sorry bracho, ale to zalezi od toho, na koho naplujes. Napr. taky Sajfa by mozno aj utiekol, ale ja by som ti s jahodou zuby vybil. Keby mal svet fungovat podla takychto pravidiel ako z knihy o utopii, tak by vsetci zidia spachali hromadnu samovrazdu a naveky zmizli z tohto sveta.

Reagovat
Lech

Svitili mu do ksichtu laserem, tak si odplivl (ne na fanúšikov). Co jako

Reagovat
Alberto Aquilani

proste toto je eurofotbal, toto proste nevymyslíš

Reagovat
olis

Reagovat
Maritazzi

Still..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ja tam nevidím nič zlé.. proste si odpľul cez baner..

Reagovat
Pipo123

A myslím že nikto ho moc nerieši, skôr sa rieši to že červenú mal dostať Strootman a Lazio malo hrať presilovku, o tom sa aj teraz diskutuje a jebú kvôli tomu Bantiho a jeho asistentov. Strootman a Lulič dostanú ban na pár zápasov a ide sa ďalej, ale škoda že ban nedostane Banti, ten rozhodca ten zápas nezvládol vôbec a to na obidve strany

Reagovat
smazaný uživatel

Banti je v zápasech AS pravidelně úplně mimo. Na jednu či na druhou stranu.

Kevin je z formy, pauza mu prospěje.

Reagovat
Alberto Aquilani

kto to rieši? lazialita.it?

Reagovat
Pipo123

Na FB pod Seria A som čítal diskusiu, tam neviem kto je fanúšik akého klubu, celkovo tam bola tvrdá kritika na Bantiho

Reagovat
smazaný uživatel

Banti je mulo, neviděl jsem ho odpískat dobrý zápas, kde by nebyl středem pozornosti, dokonce nějak před třemi lety nebo tak šel před zápasem Parma-AS, pokud si pamatuji, na večeři s týmem soupeře na pozvání prezidenta :D

Reagovat
Pettirosso

a čím se prosím tě stal takovou osobností?

Reagovat
Largo

Svým stylem hry, talentem, je to lídr a duše týmu a koneckonců faktem, že ho ani dlouhý a vážná zranění neposlalo do kolen... Vnímání toho, kdo a proč je osobnost, je ale samozřejmě subjektivní.

Reagovat
Nuno čomes

Jakékoliv ubrecene simulacke hovado, nemůže být nikdy osobnost. Je hnus, jak v téhle době je takových mraky. Fotbal už není fotbalem, je to hra špín a citlivek. Nedivím se, že široká veřejnost se fotbalu a těm jeho rádoby manekynum jen vysmívá. Doufám, že všechny simulanty jednou někdo pořádně zajede, většího hnusu totiž proste není..

Reagovat
smazaný uživatel

Před tímto jedním pádem rozdrtil čistě asi tisíc hráčů a dalších tisíc ran inkasoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Kev jednou spadl, dobře. Ale zrovna on je skutečně ten slabučky simulantek:D

Reagovat
Nuno čomes

Já to myslím obecně. Ale ty traparny jak někdo tě zataha za dres a spadneš, ty vole toje fakt k smíchu. obecně po světě. To mě dokáže vytočit na max asi bych pak měl pravidelně stop za červenou co 5 zapasu Je prostě smutné, jak to dneska je. Já být sudím, tak dam kartu tomu simulujicimu prostě. at se divi jak se divi a pak z televiznich zaběrů bude za čuraka ten hrač

Reagovat
Lech

Tak za simulování se karty dávají i teď, jestli to myslíš tak, že bude dostavat faulovanej hráč kartu za to, že udělá o 2 kotouly navíc, nevím jak by to vypadalo. Např takový Robben by za ty jeho sipky mel co druhý zapas distanc.

Reagovat
Nuno čomes

Kdyby měli pravidelně distanc, třeba by si to pak rozmysleli.

Reagovat
Largo

A jak se to týká Strootmana?

Reagovat
smazaný uživatel

V dvaceti a několika málo letech uznávaný lídr kabiny, prodloužená ruka trenéra, absolutní profesionál v přístupu, žádné excesy mimo hřiště a hvězdné manýry, odmítl nabídku prodloužení, když byl zraněn, dvakrát.. jistě bychom našli více příkladů.

Vedle té bandy dospělých a rozmazlených dětí v současném fotbalovém světě působí dost váženě. Neříkám, že je největší osobnost ligy, ale rozhodně patří k těm lepším.

A je to derby. S Laziem i Neapolí. V jiných zápasech nevím o ničem.

Reagovat
Pipo123

Ako píšeš je to derby, takže sa to dá odpustiť, len tak na zamyslenie, videl som cez víkend tie veľké šlágre po celej europe a dovolím si povedať že ani jeden zápas nemal taký náboj ako Rímske derby, tie emócie na štadióne, mimo štadiónu aj na trávniku sú skvelé, toľko nenávisti som dlho nevidel, maximálne pri derby v Argentíne. Oproti tomu súboj Barca - Real bol na smiech, hráči sa tam objali po zápase, vymenili si ponožky a vykecávali sa. Jediná škoda je že toto derby nemá lepšiu prestíž a ohlas vo svete

Reagovat
Maritazzi

Nedávno jsem koukal na derby ze sezony 2000-2001 a tam to bylo asi o deset levelů jinde ještě, co se týče tvrdosti (to vypadalo spíš jako hokej) a náboje. Hodně dělá ta divácká kulisa ale, snad se daj ty bariéry co nejdřív do hajzlu, s tím obecenstvem je naše derby úplně jinde.

Reagovat
Pipo123

Tak ono rok od roku je menej hracov co ziju pre ten klub, dakedy v AS aj Laziu bolo tych osobnosti viacej. Teraz to tam hecoval len Strootman, De Rossi, Radu a Lulic, zvysok hracov to az tak nepreziva.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele