Bundesliga - souhrn 5. kola

23.09.2016, 22:23, aktualizováno 25.09.2016, 19:37
Komentáře a souhrny
Lipsko v Kölnu jen remizovalo. Schalke znovu neuspělo, tentokráte nestačilo na Hoffenheim a zůstává po pěti kolech bez bodu. Bayern na poslední chvíli utrhl výhru v Hamburku a rovněž po pátém kole zůstává stoprocentní. Dortmund už v pátek přehrál Freiburg, Leverkusen si odváží body z Mainzu. Blízko k výhře měla rovněž Hertha, o dva body přišla až v nastavení...

1. FC Köln - RB Lipsko 1:1

25.09.2016 17:45

Góly: 25. Yuya Osako - 5. Oliver Burke

Jak Kolín, tak bundesligový nováček z Lipska zažívají vcelku povedený vstup do sezony a oba v dosavadním průběhu sezony ještě nepoznaly hořkost ligové porážky. Zatímco Kolín způsobil venkovní výhrou 3:1 ve středu další vrásky Markusi Weinzierlovi na lavičce Schalke, Lipsko přišlo o domácí vítězství nad ambiciózním Mönchengladbachem až gólem Fabiana Johnsona z 84. minuty.

Že se bude jednat o zajímavý zápas naznačil už jeho úplný začátek. Již v pátém minutě rozradostnil kotel fanoušků z Lipska Oliver Burke. Letní posila z Nottinghamu Forest a velký talent světového fotbalu, o něhož se kromě Lipska praly i věhlasnější evropské týmy, se dokázal prosadit po skvělé přihrávce do šestnáctky, kde se nezalekl dvojice bránících hráčů domácích a suverénně prostřelil bezmocného Horna v brance Kozlů.

Přesně o dvacet minut později se svěřencům Petera Stögera podařilo vyrovnat. O vyrovnávací branku domácích na 1:1 se postaral Osako, který si ve vápně míč výtečně zpracoval a povedenou střelou nedal Gulácsimu šanci. Víc už se toho zajímavého v prvním poločase a nestalo a obě mužstva se tak rozešla do kabin na přestávku za smírného výsledku.

Dějství druhé bohužel k neradosti všech fanoušků na stadionu i u televizí příliš zábavného fotbalu nenabídlo. Za zmínku stojí snad jen centr Kaisera z padesáté deváté minuty, jenž směřoval k Orbanovi, který se pohyboval v oblasti kolem značky pokutového kopu, avšak jeho střela neměla příslušnou razanci a Horna v brance domácích nikterak neohrozila.

Žádnou další branku už duel nepřinesl a tak se oba týmy rozešly s výsledkem 1:1. I nadále tedy platí, že Kolín i Lipsko v novém sezoně dosud neprohrály.

Více informací k zápasu

TSG Hoffenheim - Schalke 04 2:1

25.09.2016 15:30

Góly: 17. Andrej Kramarić, 41. Lukas Rupp - 4. Eric Choupo-Moting

Zápas dvou týmů, které ještě v této sezoně nepoznaly radost z vítězství nabídla aréna Hoffenheimu. Domácí, jenž tu hostili Schalke, však byli přece jen v mnohem lepší situaci než jejich soupeř z Gelsenkirchenu. Zatímco svěřenci Juliana Nagelsmanna si z předchozích utkání odnesli za čtyři remízy stejný počet bodů, Königsblauen se bez jediné výhry krčí na spodku bundesligové tabulky.

Do dnešního zápasu ovšem Schalke vstoupilo na výbornou - už ve čtvrté minutě se Choupo - Moting skvěle opřel do Goretzkova centru a kotel hostujících fanoušků mohl jásat, neboť Schalke svým druhým gólem v sezoně vedlo 1:0.

Radost z gólové převahy však mohla hostům vydržet pouhých pět minut - v deváté minutě se totiž do velké šance dostal domácí Kramarič, ale jeho rána mířila nad břevno. Branky se tak Hoffenheim dočkal až v minutě sedmnácté a znovu u toho byl domácí útočník. Tentokrát si bývalý hráč Leicesteru naskočil na povedený centr Pavla Kadeřábka a bylo srovnáno. Český reprezentační obránce si navíc připsal první asistenci v nové bundesligové sezoně.

Těsně před koncem prvního dějství nakonec domácí dosáhli úplného obratu. Ve čtyřicáté první minutě poslal Demirbay v šestnáctce skvělý balon na správném místě nabíhajícímu Ruppovi a německý záložník poslal svůj tým do vedení 2:1.

Druhý poločas příliš zajímavých šancí divákům nenabídl, a tak bylo největší příležitostí druhé pětačtyřicetiminutovky zřejmě tlak Königsblauen v šestnáctce v domácích v nastaveném čase. K vyrovnávacímu gólu byl poměrně blízko Riether, když se pokoušel do branky usměrnit centr z pravé strany, avšak míč minul a Hoffenheim si připsal první letošní vítězství.

Více informací k zápasu

Werder Brémy - VfL Wolfsburg 2:1

24.09.2016 18:30

Góly: 86. Lennart Thy, 90. Theodor Gebre Selassie - 69. Robert Bauer (vl.)

Werder dal proti Wolfsburgu tři góly, ale jen dva do správné sítě. Přesto to stačilo na první výhru sezony, kterou zařídil v poslední minutě Theoder Gebre Selassie.

Brémský tým si byl zatraceně dobře vědomí své nedobré situace v tabulce, a že to tentokrát nebudou Vlci, kdo by měl kousat, dali Heckingovým svěřencům v první půli jasně najevo. Už v 7. minutě to zkoušel Niklas Moisander, ale nic z toho nebylo, přestože stál neobsazen sám před bránou. Stejně se vedlo i Mannehovi, Gnabrymu (z dálky těsně mimo), Gebre Selassiemu (pokus z šestnáctky mu tak úplně nesednul) a Junuzovićovi, který nebezpečně střílel z přímého kopu, leč Coen Casteels byl pozorný.

Ve druhém poločase se jako první uvedl Julian Draxler, ovšem Jaroslav Drobný se zaskočit nenechal a vcelku v pohodě vyrazil. V 58 minutě našel velice aktivní Gebre Selassie ve vápně Gnabryho, který si balon výborně zpracoval, ale pak pálil nad. Neujal se ani jeden z Hajrovićových obstřelů. Teprve pak vymysleli Vlci první kloudnou akci.

Poměrně často měli během zápasu potíže s rozehrávkou, ale v 69 minutě se štěstí otočilo na jejich stranu. Centr Jannese Horna mířil napříč pokutovým územím, přesně do té kapsy mezi brankářem a obráncem. Robert Bauer musel hrát, protože za jeho zády číhal na balon Bruno Henrique. Bohužel pro jednadvacetiletého Bauera z toho byl vlastní gól - 0:1.

Domácí s něčím takovým evidentně vůbec nepočítali, a tak jim trvalo až do 86 minuty než vyrovnali. Ztratit zápas, ve kterém máte tolik šancí, to by nebylo dobré. Serge Gnabry jen tak přiťuknul ve velkém čtverci pro Lennarta Thyho, který se nerozpakoval a okamžitě pálil směrem na bránu, čímž překvapil všechny včetně gólmana Casteelse - 1:1.

Více informací k zápasu

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC 3:3

24.09.2016 15:30

Góly: 39. Marco Fabián, 45. Alexander Meier, 90+2. Michael Hector - 19. Vedad Ibišević (pen.), 58. Vedad Ibišević, 65. Alexander Esswein

Výborný zápas se hrál ve frankfurtské Commerzbank-Areně. Pětačtyřicet tisíc diváků vidělo šest branek, přičemž tu poslední vsítil Michael Hector ve druhé minutě nastavení.

Už ve čtvrté minutě vyzkoušel Jarsteinovu pozornost Danny Blum, ale první branka zápasu padla až těsně před vypršením úvodní dvacetiminutovky. Valentin Stocker udělal ve vápně kličku Seferovićovi a ten dost netakticky poslal protihráče na zem. Vedad Ibišević penaltu proměnil, i když Hradecky neměl k míči zase až tak daleko - 0:1.

Následně Hertha spíše vyčkávala na to, s čím přiletí Orli. Ti se dočkali vyrovnání za dvacet minut. Danny Blum poslal od postranní čáry naprosto přesnou přihrávku na hranici šestnáctky, kde balon díky výbornému pohybu převzal Marco Fabián a zblízka propálil Runeho Jarsteina - 1:1. Mexický záložník potvrdil, že tohle kolo patřilo Mexikánům - Chicharito v zápase Leverkusenu s Mohučí nastřílel hattrick.

Ještě předtím, než rozhodčí Bastian Dankert odpískal konec prvního poločasu, se domácí prosadili znovu. Jmenovitě to byl Alexander Meier, kdo poslal svůj tým do vedení poté, co míč po Fabiánově rohu neposlechl Ibiševiće. Nejlepší střelec předloňské bundesligové sezony měl pak před sebou snadou úlohu - 2:1.

Teď byla řada na Staré dámě. V 58. minutě centroval Esswein zprava na penaltu, kde se do kulatého předmětu z první opřel Veded Ibišević a trefil to přesně k tyči - 2:2. Za sedm minut stadion ztichnul, protože družina Pála Dárdaie šla do vedení. K Essweinovi přilétnul na jeho pravou stranu centr od Ibiševiće, načež obešel Rebiće, ale nepřihrával. Místo toho milimetrově přesně střílel zpoza šestnáctky na vzdálenější tyč - 2:3.

Niko Kovać nechtěl prohrát, a tak přišel do hry Branimir Hrgota. Nicméně v 87. minutě se před Hradeckym ocitnul osamocený Schieber. A kdyby jeho hlavička byla přesnější, mohlo být hotovo. Takhle mu mohl po Rebićově centru ukázat Michael Hector, jak se zakončuje hlavou - 3:3. Maďarský kouč berlínského celku za tohle obranu rozhodně nepochválí.

Více informací k zápasu

1. FSV Mainz 05 - Bayer Leverkusen 2:3

24.09.2016 15:30

Góly: 31. Yunus Malli, 35. Stefan Bell - 32. Javier Hernández, 66. Javier Hernández, 90+2. Javier Hernández

Úchvatné utkání se dnes odehrálo v Coface Areně, kam přicestoval Bayer Leverkusen. Mohuč sice po prvním poločase vedla 2:1, po změně stran ale navázal na svou trefu z úvodního dějství Javier Hernández a po jeho dalších dvou brankách, z nichž jednu vsítil až v nastaveném čase, se Bayer mohl radovat z výhry a v tabulce se na svého dnešního soupeře dotáhl.

Parádní přestřelka začala po půlhodině hry. Rychlý brejk Mohuče rozjel Daniel Brosinski parádní kolmicí na rozběhnutého Levina Öztunaliho, dvacetiletý ofenzivní fotbalista se poté ve sprintu dostal až do šestnáctky, odkud připravil gól na stříbrném podnose pro Yunuse Malliho - 1:0. Z vedení se ovšem domácí příliš dlouho neradovali. Charles Aránguiz krátce po rozehrání milimetrovým lobem oslovil Chicharita a ten navzdory špatnému zpracování dokázal vyrovnat.

Mohuč si nicméně vedení ještě do přestávky vzala zpátky. Centr od rohového praporku z kopačky Malliho k překvapení všech i samotného střelce propadl až ke Stefanu Bellovi, od něhož se balón odrazil do sítě. V tomto momentě defenziva Bayeru opravdu zaspala a do druhé půle tak družinu Rogera Schmidta čekal náročný úkol.

Leverkusenu se podařilo vyrovnat v 66. minutě. Nákop Charlese Aránguize sklepl k nohám Hernándeze Stefan Kiessling a mexický forward s přispěním výrazné teče skluzujícího Hacka pokořil Jonase Lössla podruhé.

Když už se zdálo, že se oba celky dnes rozejdou smírně, přišla druhá minuta nastavení, dalekonosný nákop Jonathana Taha, zaváhání defenzivy včele s brankářem a pohotový Chicharito, který tak zkompletoval hattrick a zajistil Bayeru tři body.

Více informací k zápasu

FC Augsburg - SV Darmstadt 1:0

24.09.2016 15:30

Góly: 47. Alfred Finnbogason

FC Augsburg se před vlastními fanoušky dočkal druhé výhry v sezoně. Ale kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby nebyl těsně před poločasovou pauzou vyloučen Leon Guwara.

Jako první se svým pokusem přišel hostující Florian Jungwirth. Pálil ovšem z dálky, takže Hitze příliš neohrozil. Jungwirth byl i u další akce ve 23. minutě. Jenže tentokrát sehrál zcela negativní roli. Ji Dong-Won se kolem něj prosmýknul a přihrál Raúlovi Bobadillovi, který napálil spojnici tyče a břevna. Takže pořád 0:0.

Jihoamerický útočník bohužel zápas kvůli střetu s Peterem Niemeyerem nedohrál. Die Fuggerstädter měli nadále více ze hry a před pauzou i tři solidní šance. Nejdříve to zkoušel Kostas Stafylidis z přímého kopu, pak Finnbogason před Esserem pozapomněl na razanci, a neujala se ani Schmidova pumelice.

Ještě před odchodem do kabin ve středovém kruhu zajel Leon Guwara ostře do nohy Daniela Baiera. V rozmezí nějakých pěti minut tak inkasoval dvě žluté karty a musel ze hřiště o chviličku dříve než všichni ostatní. Nutno dodat, že Baier se oklepal a nakonec byl až v nastavném čase druhého poločasu nahrazen Chrstophem Jankerem.

Domácí využili početní výhody prakticky ihned po návratu na plac. Koo Ja-Cheol z pravé strany nacentroval nějak k penaltovému puntíku, kde stál mezi dvěma darmstadtskými hráči zcela neobsazený Alfred Finnbogason a hlavou zamířil přesně k levé tyči, mimo lepší dosah brankáře Michaela Essera - 1:0.

Záhy poté mohl vyrovnat Marcel Heller, jenže neuspěl. O další dvě šance se postarali Ji Dong-Won a Finnbogason, ale skóre nenavýšili. I v závěrečné třetině utkání svěřenci Dirka Schustera, jenž v minulé bundesligové sezoně vedl právě SV Darmstadt, jasně kontrolovali a vytvořili si prostřednictvím Kačara, Ji Dong-Wona a Jonathana Schmida ještě další tři možnosti ke skórování, ale protože je nevyužili, zvítězili tím nejtěsnějším možným rozdílem.

Více informací k zápasu

Hamburger SV - Bayern Mnichov 0:1

24.09.2016 15:30

Góly: 88. Joshua Kimmich

Suverénní Bayern nadále prochází Bundesligou bez ztráty kytičky a stále s pouhým jedním obdrženým gólem na kontě. Dnes to měli Ancelottiho svěřenci na půdě Hamburku velice složité a tři body zajistil hostům až v samém závěru kanonýr posledních týdnů Joshua Kimmich, který si dnes připsal již čtvrtou zářijovou trefu.

Hamburk se převážnou většinu zápasu dle očekávání bránil a k rychlým brejkům vyrážel jen sporadicky. Ten ze třetí minuty zakončoval novic v základní sestavě HSV Nabil Bahoui, švédský útočník si ovšem počínal možná příliš zbrkle a míč v nadějné pozici poslal přímo do rukavic připraveného Manuela Neuera.

Bayern si první opravdu velkou příležitost vytvořil v 18. minutě, když po centru Davida Alaby hlavičkoval na zadní tyči zcela osamocený Robert Lewandowski, branku ovšem těsně minul. První poločas byl jinak pro nezaujatého diváka poměrně nezáživný a na zajímavější situace před oběma brankami jsme si museli počkat až do druhého dějství.

V 57. minutě se poprvé blýskl dnes skvěle chytající René Adler. Centr Thiaga od rohového praporku prodloužil za sebe Thomas Müller a zakončení Javiho Martíneze z bezprostřední blízkosti jednička Rothosen reflexivně vyrazila. O chvíli později se Martíneze držel za hlavu znovu, tentokráte jeho střelu domácí defenziva zblokovala.

Obhájci titulu měli v závěrečné čtvrthodině už opravdu drtivou převahu a na družinu Bruna Labbadii se valil jeden útok za druhým. Hosté se několikrát ocitli až v malém vápně, finální fáze však stále vázla. A když už se povedlo i nebezpečně zakončit, stál proti fantastický Adler, jenž si bravurně poradil s dělovkou Kimmicha i umístěnou střelou Thomase Müllera.

O to hořčejší pro něj i celý Hamburk byla situace z 88. minuty. Franck Ribéry přišel až hřiště až na závěrečnou půlhodinu, Gotoku Sakaj má z něho ale zamotané nohy ještě teď. Po jednom z jeho průniků po levém křídle naservíroval míč před prázdnou bránu Kimmichovi a talentovaný středopolař se zblízka nemýlil, čímž zajistil vítězství Bayernu.

Více informací k zápasu

Borussia Mönchengladbach - FC Ingolstadt 04 2:0

24.09.2016 15:30

Góly: 42. Lars Stindl, 76. Oscar Wendt

Gladbach potvrdil, že doma umí a Ingolstadt porazil 2:0. Vrací se tedy do popředí tabulky, zatímco Die Schanzer zůstávají s jedním bodem na jejím chvostu.

První šanci zápasu připravil Pascal Gross pro svého spoluhráče Alfreda Moralese. Ten však zamířil pouze do Yanna Sommera. Na druhé straně ve 12. minutě střílel Mahmoud Dahoud, ale na Orjana Nylanda si nepřišel. Ingolstadtský gólman se činil i ve 25. minutě, kdy po Dahoudově přihrávce zakončoval Lars Stindl.

Balon se zatřepetal v síti až ve 42. minutě. Přihrávku před bránu z levé strany odkopnul Marvin Matip jenom na hranu pokutového území, kde levačkou z první po zemi uklízel do brány Lars Stindl - 1:0. Poločas tedy vyšel lépe pro domácí. Po změně stran nařídil trenér Kauczinski některým hráčům, aby si vyměnili pozice, nicméně při pohledu na výsledek musí být jasné, že to nebylo nic platné.

Po hodině hry Nyland zaváhal v souboji se Stindlem a osamocený balon kopnul na bránu záložník Borussie. Ovšem byla z toho pouze tyčka. Hostující jednička však musela být pořád ve střehu. Už za nějaké čtyři minuty střílel po Dahoudově přihrávce Fabian Johnson. Následně pálil do tyče pro změnu Julian Korb.

Další akce už přinesla vedení 2:0. Aktivní Dahoud vymyslel famózní uličku, kterou vyšachoval hned tři obránce soupeře. Oscar Wendt se tedy mohl objevit sám před brankářem, kterému nasadil housle. Pro Hříbata to byla třetí výhra v sezoně, kdežto Ingolstadt připisuje čtvrtou porážku se skóre 2:10. Kouč si svou pozicí rozhodně nemůže být jistý.

Více informací k zápasu

Borussia Dortmund - SC Freiburg 3:1

23.09.2016 20:30

Góly: 45. Pierre-Emerick Aubameyang, 53. Łukasz Piszczek, 90. Raphaël Guerreiro - 60. Maximilian Philipp

Kromě lehkého zaváhání na hřišti nováčka z Lipska kráčí zatím družina Thomase Tuchela v nové bundesligové sezoně od jednoho vítězství k druhému a se třemi body Černožlutí počítali i proti druhému z nových mužstev letošního ročníku, kterým je Freiburg.

Do první větší šance se dostal v osmnácté minutě Aubameyang, když ho chytrým balonem do sprintu poslal Ginter, jenž dnes ve stoperské dvojici vedle tradičního Sokratise nahradil zraněného Marca Bartru. Gabonský kanonýr ovšem lobem na gólmana Schwolowa nevyzrál, neb branku Freiburgu vůbec netrefil. O pět minut později zazvonilo v Signal Iduna Parku břevno svatyně hostí po pokusu Emre Mora, který dnes dostal na křídle šanci v základní sestavě.

Domácí byli za očekávanou větší aktivitu v první půli nakonec odměněni gólem, který přišel na samém sklonku úvodního dějství. Dembele poslal v šestnáctce balon před bránou zleva Aubameyangovi a nejlepší střelec Dortmundu v loňské sezoně prokázal instinkt kanonýra. Pověstná jižní tribuna se mohla radovat, Schwarzgelben šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Pojistku v podobě druhé branky přidal Tuchelův výběr krátce po návratu ze šaten. Celá akce začala u Lukasze Piszczeka - pravý obránce BVB vysunul do zajímavé šance Castra, jenž podobně jako u prvního góla Dembele před brankou hledal Aubameyanga, ale do přihrávky mu zasáhl Söyüncu. Ke smůle obránce Freiburgu se však míč znovu dostal jen k nabíhajícímu Piszczekovi a polský krajní bek pokračuje v gólových hodech - po brance na 5:1 proti Wolfsburgu v úterý se dokázal prosadit i dnes.

Freiburg však nesložil zbraně a v šedesáté minutě snížil na rozdíl jediného gólu, když Maximilian Philipp podnikl bleskurychlý průjezd obranou Dortmundu a suverénně překonal bezmocného Bürkiho. Dvoubrankové vedení se však domácím vrátilo v nastaveném čase, kdy se po další krásné kombinaci ve vápně k míči dostal střídající Guerreiro a ve formě hrající mistr Evropy přidal svůj další bundesligový gól, kterým zpečetil výhrou svého týmu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov550015:115
2.Borussia Dortmund540116:412
3.1. FC Köln53209:211
4.Borussia Mönchengladbach531110:610
5.Eintracht Frankfurt53118:510
6.Hertha BSC53119:710
7.RB Lipsko52309:49
8.1. FSV Mainz 05521212:117
9.TSG Hoffenheim51409:87
10.Bayer Leverkusen52128:77
11.FC Augsburg52124:67
12.SC Freiburg52036:96
13.VfL Wolfsburg51224:75
14.SV Darmstadt51132:104
15.Werder Brémy51045:153
16.Hamburger SV50142:101
 FC Ingolstadt 0450142:101
18.Schalke 0450052:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (216)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nebolo to ľahké, ale Söyüncü bol pre súpera znovu mimoriadne prospešný. Sily veľa pred Realom nepošetrili, Freiburg podal pomerne sympatický výkon ale dalo sa čakať že takto dopadne. Doma pri jarnej odvete bude mať väčšie šance, zdá sa že to bude taký domácky tím každopádne Portugalčanovi to páli, stejne ako aj Aubovi a pekne aj Lukas. Už len hneď sa spamätá Dembelé a v budúcnosti nepredvedie podobnú superbikovinu. Proti Realu to bude chcieť ale väčšie odhodlanie a nasadenie, inak šanca na úspech bude mizivá

Reagovat
Rudnevs

Söyüncü aj Niedermeier mali taký premenlivý zápas, Söyüncü tam mal dva výborné sklzy a zabránil ďalším gólom, Niedermeier tiež niekedy až neskutočne zachránil. Ale tie chyby zatiaľ prevyšujú, no.

Reagovat
smazaný uživatel

FC-BAYERN.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

Pre boj o čelo je dobré že Borussen vyhrali, predsa nedá sa čakať že Bayern stratí v Hamburgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ztratí

Reagovat
Rudnevs

To by bola paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som sa neskutočne potešil, úžasné by bolo. No HSV rozhodne nie je bez šance, veď si stačí spomenúť na úvod sezóny 2014/2015, štart do sezóny tragický, 6 kôl sa neskórovalo no v štvrtom kole prišiel na sever Bayern a hľa - 0:0, vyrovnaný zápas. To isté vlani keď sa hralo v Hamburgu, prehra 1:2 a v závere Rothosen Bayernu riadne zatopili a bojovali o vyrovnanie. on HSV schytáva v AA, doma to tak strašné byť nezvykne.

Reagovat
Rudnevs

V sezóne 2014/15 to bolo pod novým trénerom, mamšaft bol nabudený novým impulzom ...

Reagovat
smazaný uživatel

Gute Arbeit Jungs Wir brauchen viele Punkten zum Sieg. Kommen weiter...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tej zbytočnej straty v Lipsku, Bayern by bol aspoň trochu pod tlakom, keby musel doťahovať.

Zatiaľ to Dortmund zvláda výborne, to nahradenie Mkhitaryana, Gundogana a Hummelsa sa zdá sa podarilo a noví hráči robia celkom dobrý dojem, obzvlášť Guerreiro bol skvelý nákup za tú cenu, možno to bude podobný bargain ako Auga, je mladý, s obrovským potenciálom a navyše fantasticky univerzálny.

Dosť sa obávam o budúcnosť Shinjiho v Dortmunde, vyzerá to tak, že to nie je Tuchelov obľúbenec a dáva radšej prednosť hocikomu inému, aj keď kvalitatívne by mal hrať Kagawa v základe, alebo aspoň pravidelne rotovať. Takisto Sahin to má zrejme spočítané, škoda, dúfal som, že by mohol hrať ešte nejakú rolu v zostave BVB.

Som zvedavý na zostavu proti Realu, ktorý je momentálne dosť zraniteľný, snáď to BVB využije a nejaký bod či tri z toho zápasu odnesie...

Reagovat
smazaný uživatel

Shinji mě taky hrozně mrzí.. Má podobný problém jako Nuri, že není příliš variabilní. A na svých postech mají velikou konkurenci. Shinji tam má: Gonza, Maria, teď už i Guerreira. (případně se tam dají připočítat i Weigl a Rode/Sahin).

Ono těch hráčů je prostě moc... zase nemůže člověk rotovat každý týden. Ti hráči potřebují taky nějaký rytmus a být v určitém zápasovém zatížení.

Reagovat
Rudnevs

Shinjiho mi je tiež dosť ľúto, ale Dembele, Mor, Pulisic a ďalší hrajú ozaj fantasticky. (a príde mi, že ešte horšie ako Sahin je na tom Sven Bender, on už bude mať možnosť iba ako stopér)

Reagovat
smazaný uživatel

Sven ako treti stoper nemusi mat najhorsiu poziciu. Ci?

Reagovat
Rudnevs

Je až štvrtý (pred ním je Sokratis, Bartra a Ginter)

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz nie je zranený? A na DM je kto náhrada za Weigla? Rode?

Reagovat
Rudnevs

Nie je.

... na DM asi ten Rode, alebo tam môže hrať trebárs Castro, je to veľmi variabilné.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě dneska ten zápas měl dvě tváře. První tvář začátek do cca 20. minuty a pak po druhé vstřelené brance, druhá tvář zbytek. Dokud jsme chtěli hrát, bylo to fajn a dalo se na to dívat. Freiburg pro mě až překvapivě nepříjemně napadal dost vysoko a bylo znát, že nám chvíli trvalo, než si na to hráči zvykli. Výbornou práci opět odváděl Weigl, kterého jsem zase nezpozoroval ztratit balon. Skvělý výkon Dembele, až na to tleskání. Kdyby ho rozhodčí vyloučil, nemohl se asi nikdo divit. Trochu mě udivuje to, co píše výše Davor27, a sice, že na úkor Shinjiho dostávají prostor prakticky všichni.

Jen se obávám, že pokud budeme vzadu tak nedůrazní a nedůslední jako dneska v některých fázích zápasu, Real nám to pořádně osolí. Myslím si, že největší problémy budeme mít letos na stoperech, rychlost nám bude zřejmě dost scházet, což bylo vidět i dneska v některých situacích. Nicméně super tři body a škoda ztráty s Lipskem, ale sezóna je dlouhá a snad i Bayern ztratí

Reagovat
smazaný uživatel

Co Shinji, ale až přijde Marco, tak bude muset další z kola ven. A podle mě to odsere jeden z dvojice Pulisic, Mor...

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis je jeden z nejrychlejších stoperů vůbec..

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis a Manolas. Greci v nich maju poklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Pak ještě Varane.

Kos taky není nejpomalejší

Reagovat
smazaný uživatel

Sokratis a Manolas mi prišli asi najrýchlejší... Ešte Marquinhos z PSG...

Reagovat
Rudnevs

Svojho času patril medzi najrýchlejších BL hráčov vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? No včera mi to tak úplně nepřišlo. Nicméně patřit k nejrychlejším stoperům neznamená stačit rychlostně na útočníky :)

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
smazaný uživatel

Mrzí ma že nehraje Shinji. Je to úžasný hráč. Tak ako píše Davor27 vyššie, dostáva šancu každý iný. Ja by som ho poslal na hosťovačku, nech ukáže že má na základ BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Anglie by uz asi nesel, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Po skúsenosti v Manchestri United? To sotva. + keď ešte videl ako si tam Basti dosral život tak určite nie. Myslím hosťovanie v BL, trebárz Gladbach či Hamburg

Reagovat
Rudnevs

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastne hej, na to som zabudol. Tam by si zahral, s Kloppom sú kamaráti a aj by som ho rád videl znovu pod ním. Tak uvidíme. Ale však môže aj do Kolína, ja si ho u nás viem predstaviť

Reagovat
Rudnevs

Köln má Osaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho by som poslal na hosťovačku tiež, do HSV, H96 a pod. ... Na druhú stranu Yuya hrá v úvode sezóny najlepšie od kedy prišiel.

Reagovat
Rudnevs

Práveže tá pozícia hrotového útočníka mu sadla a Guirassy s Rudnevsom budú mať čo robiť aby sa prebojovali do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Inak je mi kus ľúto tvojho menovca, po poslednom roku v HSV sa zdá že sa u nás nepresadí, takže sa bojím že na angažmá v BL to už nebude. V druhej BL asi áno.

Reagovat
Rudnevs

Tam zasa neodsudzuj ho hneď, nebyť toho zranenia tak hráva on a nie Osako (Osako na hrote bolo vlastne len riešenie z núdze, som zvedavý, že ako to vyriešia)

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, viem že si sa naštval,ale v žiadnom prípade som ťa nechcel odpísať. Veď ešte za Real hrať môžeš.

Reagovat
Rudnevs

Práve som sa moc nenahneval, pokoj ...

Reagovat
smazaný uživatel

však to škodí zdraviu.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni hráči z Německa půjdou do Liverpoolu no. Není pro něj u nás místo. Zrovna ofenzivu má LFC na stejný úrovni jako Dortmund.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne HSV, výborný, srdnatý výkon smerom dozadu čo prekvapuje a slušne aj dopredu, zo 4 pološance tam mali, Bayern len 3. Len tak ďalej, bude to ešte zložité ale pokiaľ to budú domáci zvládať smerom dozadu ako v prvom polčase,bod by sa teoreticky uhrať mohol

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se dalo čekat tak ve druhém poločase HSV totálně odpadlo. Ribéry je neskutečný, už jsem ani nečekal, že by si to mohl takhle vodit. Škoda Matse, asi zase bude nějakou dobu mimo.

Reagovat
PavlíčeQ

Franck byl výborný, náš nejlepší hráč.

Reagovat
Rudnevs

Ribery strašný nervák ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie že nervák, zase raz ukázal pri štipnutí Mullera čo má v gebuli (pozn. hovno) hrozne ho nemám rád,zase ukázal nechutnosť ale krídelník je to dobrý...

Reagovat
Rudnevs

Hráč je to fantastický, len je dosť "vznetlivý", určite ale nemá v hlave ho*no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že nemá? Tak s tým nesúhlasím podľa toho ako má vo zvyku "predvázdať" sa na trávniku. On tým nešportovým chovaním čo cieli? Myslí že je zaujímavý a čaká že ho budú ľudia milovať?

Reagovat
Rudnevs

Proste "vybuchne", jedná skratovo ... určite to nerobí preto, lebo si myslí, že tým bude zaujímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Horúca hlava, Frantík ktorý ma za manželku moslimku a je žaby na obed... to bude určite tým, už som na to prišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Rothosen ale inak toto popoludnie krásne gólove, škoda že v TV nedávali radšej SGE - BSC.

Reagovat
Arne

Tak i my máme svého Alexe Snad v tom bude pokračovat a budu ho velebit jako před pěti lety v Dynamu... Ale škoda dvou bodů, tohle se mělo udržet. Frankfurt měl tři šance a dal tři góly, jinak jsme mu nic nedovolili, na druhou stranu ani u nás tam nebylo šancí na tři branky... Podivný zápas.

Teď doufám, že v Hamburgu zachovají klid a Bruna ještě jeden zápas podrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Podržať by ho mali, však 88 minút hrali s top favoritom 0:0 a v prvé dejstvo bolo vyrovnané najväčšia somarina by bola keby že ho vyhodia, minimálne k zlepšeniu prístupu mužstva došlo...

Reagovat
Rudnevs

Tak teraz má HSV dosť ťažký los (Hertha, Gladbach, Frankfurt, Köln) a ro Bruno nemusí ustáť ...

... myslím, že by mal dostať dôveru na viac ako jeden zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No to bude komplikované, Hertha mierne upadá tak by sa bodík dal vybojovať. Proti Frankfurtu asi nie, proti nám určite a proti Gladbachu hraju doma či vonku? Lebo doma šancu máte proti BMG, vonku nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kicktipp. Až piate miesto

Reagovat
Rudnevs

Djourou zur Trainer-Diskussion: "Der Verein braucht Stabilität. Labbadia ist der richtige Mann für die Situation." #HSV

aj kapitán sa zastal Labbadiu, Didi ho ťažko vyrazí.

Reagovat
Spasitel

Dôležitá výhra konečne sa Chicharito prebudil hádam ich to nakopne

Reagovat
vrabejka

Chicarito

Ale celkově mě je pro mě Leverkusen zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chicharito dnes vystrieľal 3 body, super zápas, Mainz je veľmi nebezpečný pre každého, zlaté 3 body. Už som to v priebehu zápasu nezvládal, po góle na 2-1 som očakával ďalšiu prehru.

Stále je to strašne nepresvedčivé, ten káder je do ofenzívy veľmi široký a pre Schmidta to musí byť dosť ťažké, namixovať čo najlepšiu zostavu. Stále sa nenašlo miesto v základe Vollandovi a Calhanoglu je už regulérny náhradník. Najlepšie by bolo vrátiť sa k tomu, čo skvele fungovalo na konci minulej sezóny, ale bez Bellarabiho to asi nepôjde. Tak snáď si aspoň Javier udrží streleckú formu čo najdlhšie, v ďalších zápasoch už musí celý tím naozaj zabrať...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, ze jste Hakana předtím někdy nestřelili za nějakých 20-30.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, či ho vôbec niekto aj reálne chcel. On by sa stále dal predať do Anglicka za dobrú cenu, minimálne tých 15 mega, za ktoré prišiel sa určite vrátia. Len to netreba zbytočne predlžovať a predať ho čo najskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt hráč akorát tak na standardky

Reagovat
Logan

Achjo, ohromná škoda HSV .. Adler ten svůj perfektní výkon takhle zazdil ... proboha on se minutu před koncem proti Bayernu snaží konstruktivně rozehrát ... to měl napálit do hajzlu a žádnej brejk by nebyl a ani gol každpádně ten kop od Thiaga zaslouží Bayernu se podařilo zarotovat víc než nám, ale nadřeli se možná ještě víc. škoda, mrzí to, remízka mohla být

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, bojovali, srdnate sa bili o každú loptu.

Reagovat
noustres

Chicarito letos dá více fíků jak loni

Reagovat
smazaný uživatel

Bauer znova potvrdil, že SVW je top kandidátom na padáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Werder

To, čo si ochutnali v minulom kole proti Mainzu, tak teraz naservírovali Wolfsburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna otočka Brém v závere Teo výkon nebol špatný,Werder si 3 body iste zaslúžil. len treba hrať pozorne v defenzíve a zo skvelým prístupom hráčov ako dneska. Som zvedavý ako to Baumann vyrieši s trénerom, či si ponechá Alexa alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Brémy dneska zahráli na jejich poměry skvělej zápas. Škoda té smůly Bauera. Ještě, že mu to tam nepadlo i napodruhý Kdyby byl fit Pizzaro, tak by tam pro něho byla dneska spousta slušných situací, které by mohl proměnit. Takhle mladý Manneh se tam s tím moc patlal, ale i tak na jeho věk také dobrý výkon Díky bohu za ty 3 body !

Reagovat
stas87

Ja, endlich. Ten tim nie je mrtvy, bal som sa toho, ze ak by sa aj dnes prehralo, tak uz budu hraci dost zlomeni a v hlavach to budu mat celu jesen. Stoperi dnes dobry vykon, Moisander si to zvlada osefovat, nehrali vedla neho cernosi a hned to bolo poznat. Hajrovic mal dobre momenty, ale tie stupidne straty..to ma stve dost. Wolfsburg nevie ani ako sa dostal do vedenia, ak sa nemylim, prvy zakrok v druhom polcase si Drobny pripisal v 77. minute...a dost mi to pripomenulo vyhru 3:2 z jari. Tam sme tiez makali, chceli vyhru a isli za nou..Hecking to nezvlada, ti hraci sa podla mna dostatocne nesnazi a nejdu na krv, do subojov kde to boli..mysli si, ze to uhraju len po futbalovej stranke. Preto si myslim, ze budu mat co robit aby urobili EL. Dnesok ma potesil, keby sa podarilo v tyzdni udrzat aspon bod s FSV, vyzeralo by to hned lepsie. Ten tim mozno na padaka velku cast sezony bude, oproti konkurentom v tom ale vie chodit a hraci si bremskeho dresu vazi, chcu to urvat a dari sa to. Snad sa podari za jesen tie styri vyhry uhrat, aby ta strata nebola taka velka na startu jari.

Reagovat
Rudnevs

Mne sa páčil najmä Gnabry, ten to vie poriadne rozpohybovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo povieš na výkony vašich ofenzívnych hráčov a na Draxlera? Mne príde že Draxler si chce ten prestup s Wolfsburgu niekam vynútiť tak, že nehrá nič... lebo hral úplne slabo, nemal chuť bojovať atď. V Schalke to bol úplne iný hráč.

Reagovat
Rudnevs

V Schalke mi práve prišiel posledné roky nejaký "bez chute" ...

... a trochu mi to pripomína tie dva zápaay De Bruyneho za Wolfsburg v sezóne 2015/16, ten tiež mal hlavu úplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

On je to možno aj tým mladým vekom, že premýšľa niekedy nad tým čo netreba a nerieši futbal ale skôr mám pocit, že nejako chce demonštrovať proti tomu,že mu neumožnili vypadnúť z VW.

Reagovat
Rudnevs

Skôr by som povedal, že nemá dostatočnú chuť do hry a motiváciu, za Schalke bol zo začiatku (2010/11, 2011/12 a najmä 2012/13) úžasný, ale potom prišli zranenia a odtedy sa mi páčil už iba na EM 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá chuť, je na ňom vidieť že chce odísť. Všeobecne tá atmosféra v kabíne vlkov zjavne nie je dobrá, keď to takto "funguje". A za všetko hovorí fakt že kapitán Benaglio zahrieva lavičku.

Reagovat
Rudnevs

Väčšina hráčov je nových a ešte nie sú zohratý, určite tam nie je tak zlá atmosféra v kabíne ...

Reagovat
stas87

Ak neurobi nieco Gnabry, tak nikto..sme na nom hrozne zavisly a to nie je dobre. Casom aj on odohra podpriemerny zapas, tak aby sa potom na neho nezniesla kritika. Tim bol pod dekou, nedarilo sa, ale zapasy tento tyzden ukazali, ze to casom pojde, dolezite bolo urvat prvu vyhru. Bartels je z formy, Zlatko okrem bojovnosti momentalne neprida nic navyse, on by strasne potreboval gol. Kainz zatial nehra, to ma dost mrzi, lebo som sa na neho dost tesil. No a samozrejme s navratom K+P uz ta ofenziva nebude stat na jednom hraci ale zapoji sa viac ludi. Dneska obe IV zahrali zapas, kde od nich nebola velka chyba, to tych hracov musi dvihnut. Sane ani Diagne sa chyb bohuzial nevyvarovali, takze radsej Moisander-Veljkovic aj v dalsom zapase.

Draxler je pan hrac, ked ma loptu na nohe, velmi toho vymysli ci zakonci, je to stale rozdielovy hrac. Ja si myslim, ze nie je uplne stastny ze oblieka nadalej dres vlkov a mozno ma nejake nezhody aj s Heckingom. A prave Hecking tomu nepomaha..odstavenie Benaglia, na moj vkus cudne zostavy..aby sa este nemuseli pozerat za seba a nie kolko stracaju na europu.

Reagovat
Rudnevs

Tak zrovna Casteels chytá parádne, to by som Heckingovi nevyčítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jeseň by ste nejakých 17 bodov mať mohli, pokiaľ sa uzdravia Kruse a Pizzaro tak to už nemusí byť o život stopérsku dvojcu by som tak isto nechal. Myslíš že Baumann ponechá Nouriho ako trénera alebo dôjde niekto iný?

Reagovat
Rudnevs

Brémy chceli Gisdola, ale s ním sa údajne dohodol Beiersdorfer. Nouri by mohol ostať, ale teraz sa uvolnil Labbadia, tak by ho mohli skúsiť ...

Reagovat
db18

Jen se nesmí otrávit Gnabry do t doby, než se vrátí Kruse s Pizzou...

Reagovat
Logan

No to doufám že se neotráví, když už jsem si ho vzal d tý fanty

Reagovat
db18

Kdybych si ho vzal já, tak mu zítra zůstane ruka v drtiči odpadků...

Reagovat
stas87

Snad sa ot nestane. Az na zapas s Bayerom teraz mame superov, s ktorymi sa vyhrat da. A ked nie vyhrat, tak aspon bod. Gladbach a Bayern mame za sebou, BVB az v poslednom kole. So zvyskom ligy to snad nejake debakle nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže som si bol dobiť baterky na chatu, zápas som nevidel, az teraz highlight, zápas, už minulý ukázal že tento manschaft na to má, o com som bol presvedčený už minulú sezonu, len treba o to bojovať...istotne, a najma ked sa vrátia Claudio s Maxom, to musí ísť hore. Som zvedavý ako sa to vyrieši s postom trénera, nevidím Baumannovi do hlavy, ale skôr sa asi bude chcieť hecnúť a priviest zvučnejšie meno, aj ked páči sa mi Nouriho zápal, vidno že s tým timom žije, minimálne by pri prvom time mal ostať v pozícii asistenta. Zaujal ma hlavne celkom odvážnymi zásahmi do zostavy, aj ked pri absencii P+K musel siahnut k alternatíve. Defenzívu dal dokopy, uviidme po par zapasoch ci by to v tomto zlozeni mohlo fungovať, Moisander so svojimi skúsenosťami svoj standart podať musí, v tomto ma navrch oproti Sanemu ktorý ma skúsenosti prakticky len z francuzsej ligy, ako písal Stas, on si to musí osefovat.

Reagovat
stas87

Tak prve kola hlavne naznacili, ze Sane bude vyborny vo vzduchu ale rychlostne a pozicne je zatial tazky podpriemer. A to je pre mna sklamanie, cakal by som, ze tak skuseny hrac vynahradi tu rychlost aspon pozicnou hrou ale toho zatial nebol schopny. Diagne pred casom hral slusne vo Freiburgu, takze ligu pozna a nema problem sa adaptovat, aj tak ale posobi dojmom, ako keby v BL nikdy nehral. Takze nas z toho problemu vytiahne hrac, ktory neuspel v Janove a hrac, ktory dorazil z akademie Tottenhamu, ktory nikdy v Nemecku nehral. To je skratka strasne smiesne, tych stoperov sme nezvladli najlepsie.

Reagovat
Rudnevs

Časom sa vráti aj Caldirola a v trojici by to už šlo (+ teda sú tam stále Sane aj Diagne v prípade núdze) ...

... útok bude luxusný pokiaľ sa vráti zranená dvojica. Škoda, že Gnabryho má už "predplatený" Bayern. Ten Manneh bol pomerne aktívny, akurát chýbajú ešte tie skúsenosti.

Reagovat
stas87

Caldirola stale robi chyby, to je hrac na lavicku, nie do zakladu. Moisander je daleko lepsi a ak sa vyhra Veljkovic, tak bude pred Caldirolom aj on.

Pokial by sme mohli rozhodovat o ciastke za Gnabryho a povedali si trebars o 12 mega, bol by som spokojny. Ak je ale nejaka zakulisna dohoda o vopred stanovenej ciastke, tak budem sklamany.

Reagovat
Rudnevs

Moisander bude hrať základ a vedľa neho Veljkovic, počase sa vráti Caldirola a ten by robil náhradníka, v prípade veľkej núdze nastúpia Diagne alebo Sané.

Tá dohoda je myslím taká, že Werder kúpil Gnabryho z Arsenalu, ale tú čiastku zaplatil Bayern, po tejto sezóne má Bayern predkupné právo na Gnabryho, pritom by Werderu musel znovu zaplatiť (sumu neviem).

Reagovat
smazaný uživatel

S tou zmluvou je to úplne inak. V prvoom rade sa treba pozrieť do kalendára, ku ktorému dňu prestup vznikol. Bolo to 30.08., čiže deň pred Deadline day, jediný deň ktorý je mlživejší pre otázky transferu ako oný osudný 30. august. Od rána chodili správy o prestupe Gnabryho ku nám, konkrétne prvé som zaznamenal už o 7 hodine rannej, ktoré tvrdili zaangažovanosť Bayernu, neskôr však boli tieto vyhlásenia po pár hodinách pozmenené, až na ďalší deň, ale tomu sa samozrejme už veľa stránok nevenovalo, keďže nastal Deadline day, Baumann vyhlásil :" My sme zaplatili Gnabryho, nie Bayern. Hráč je náš." Čomu nasvedčuje aj zmluva, kde proste klamať nemôže ani jedna strana a tá hovorí jasne, Gnabry je našim hráčom do roku 2020. Sám som považoval prestup Gnabryho k nám v takých intenciách ako sa napísalo vyššie, ale potom som začal skúmať a došiel k záveru, že Gnabry je náš kmeňový hráč, aj keď netvrdím že v hre bola možnosť zainteresovania giganta z Mníchova, avšak realita je úplne iná a musím povedať že pre nás priaznivá v prípade otázky práv na Gnabryho...JE NÁŠ

Reagovat
Rudnevs

Ďakujem za vysvetlenie. Bayern s tým teda nemá spoločné vôbec nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by mať, ale proste nechajme si okienko pootvorené na isté pochybnosti Radšej, k Baumannovým vyhláseniam už pristupujem skeptickejšie, aj keď zmluva hovorí jasne, to že môže ísť do Bayernu po lete, je samozrejmá vec, koho Bayern chce, toho kúpi, nemusia mať na neho predkupné právo predsa

Reagovat
Rudnevs

Aha jasné. No možno je v zmluve nejaka tá klauzula o ktorej nevieme ...

... celé dianie okolo Gnabryho som sledoval podrobne a zdalo sa mi, že posledná verzia bola tá čo som písal hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte k otázke trénera, ak zvládneme zápas s Darmstadtom, je veľmi pravdepodobné že Nouri ostane pri prvom tíme, avšak vyhlásenia Baumanna treba brať s rezervou, čiže slovíčko ostať sa môže vzťahovať na 1. do konca jesene, 2. do konca sezóny, 3. dokiaľ sa nezačne prehrávať

Reagovat
Rudnevs

Nourimu dosť nahráva to, že Gisdol sa dohodol s HSV, inak by ostať nemusel.

... inak ale celkom fajn krok, on to dosť pozdvihol a navyše má schopnosť zapracovať mladíkov. Až sa čudujem, že na hrote ešte nevyskúšal Eggesteina, ten je podľa mňa lepší ako Manneh.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno to máš pravdu, veď správa o tom že asi ostane Nouri v pozícii trénera, bola vydaná len na základe tej že Gisdol ide do HSV. Ako ale aj Skripnik to na začiatku pozdvihol, nová metla metie dobre, len dokedy...hej Mannehom som bol prekvapený, ako videl som ho hrať za rezervu, do budúcnosti nie je zlý, jeden zápas, ale to bol prípravný ma doslova očaril, ale ja na Nouriho mieste by som presne, dal šancu Eggesteinovi, ale zas to by nesmel hrať 4-1-4-1, samotného na hrote si ho predstaviť neviem, v tomto má Manneh plus, aj keď v U19 hral v rozostavení 4-2-3-1, sám na hrote, ale tam mu výrazne pomáhali spoluhráči a predsa len dorast je dorast...

Reagovat
Rudnevs

Tak na ďalší zápas už bude aj Johannsson, takže by Eggestein mohol v pohode nastúpiť s ním. Som na neho veľmo zvedavý, hovorí sa o ňom veľa.

Hej, s tým Skripnikom a metlou máš pravdu ... na Nourim vidno ako to prežíva, to sa mi na ňom páči. Všeobecne sa mi páči ten váš model, že v klube pracujú ľudia v klubu.

Reagovat
FCSL

Theo

Reagovat
db18

Werder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

paráda Werder proti Manzu to nevyšlo, ale teď už se snad bude týmu trochu líp dýchat

Reagovat
smazaný uživatel

6 článků kvůli uprdnutí Petra Čecha každý den, 6 expressek kvůli jednomu zápasu Manchesteru a Gebre dá vítěznej gól proti zbohatlickýmu Wolfsburgu a článek i rozhovor nikde a proč asi..., protože je černej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

To si ty Bene Cristovao?

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

co tady bliješ ,mysliš že Bayern bude každeho drtit 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Palcohonič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Draxler stratil formu, dnes hral hrozne. všetko mu dlho trvalo, hral tak pomaly, ako keby si neveril, myslím že tie prestupové špekulácie mu uškodili a toto je výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. ale pořád s přehledem nejlepší z vlků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokiaľ je Draxler s prehľadom najlepší vlk, tak sú regulérne na padáka. Celý ten tím mi príde bez motivácie a chuti.

Reagovat
Rudnevs

OT: Bruno Labbadia končí ako tréner HSV (zdroj: Kicker), HSV sa vraj dohodlo s Gisdolom.

... zlý krok

Reagovat
Rudnevs

Spolu s Labbadiom končia aj asistenti. (už o tom oznámil aj BILD aj TM.de, tak to bude pravda )

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budem trénovať a ty budeš predseda klubu. Môže byť?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda v úterý proti Realu bych očekávám viděl takovou sestavou:

Bürki - Piszczek, Sokratis, Ginter - Weigl - Dembélé, Castro, Götze, Guerreiro - Aubameyang

Sice je Rapha v tom středu vynikající, ale tam máme dost hráčů a právě na křídle nám ted chybí. Připadne se taky můžou s Mariem prohazovat během zápasu.

Během zápasu pak do hry nastoupí rychlíci Emre a Pulisic. Možná uz by taky Andre mohl byt fit. Je třeba na Real pořádně vlítnout

Reagovat
smazaný uživatel

Aubameyang hje asi zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

měl by to stihnout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je vynikajci zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtel bych váš názor, Bsc Young Boys Bern je na prodej Bratři Rissove se po v zemětřesenim ve vedeni BSC rozhozdly opustit lod, a mezi největšimí adepty je RED BULL, Kdyby se to podařilo red bullu zvyšily by se kvalita švycarske??? Jaky je váš nazor na red bull ve fotbale?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
monty25

5 zápasů, 0 bodů, skóre 2:10. Weinzierl raus!

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Lipska svojou oslavou gólu pod našim kotlom znova potvrdili, že aké sú to kusy hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Však tam mají všichni dohromady mozek o velikosti zaječích varlat

Reagovat
smazaný uživatel

Hej,všimol som si. čo tam ten škót vlastne hľadá? ...jaaj, už viem-nechce hrať v Škótsku lebo tam sa pod ich sukňami nenosí nič a má malé péro

Reagovat
Jeňa

Nikdy ve skotsku nehrál, je to odchovanec Nottinghamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja viem a ten dôvod prečo v Škótsku nehral je popísaný v príspevku na ktorý si reagoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa snažíš písať niečo k futbalu, tak poväčšine sú to úplné sračky. Ale toto čo tu plodíš ešte mimo toho je už fakt veľa

Reagovat
Jeňa

Po tom co předvedl během OH když si léčil sklamanou nadrženost z egypských beachvolejbalistek, mě nic nepřekvapí

Reagovat
smazaný uživatel

To som našťastie nezachytil...

Reagovat
Rudnevs

Čo to bolo za diskusiu?

Reagovat
Jeňa

bylo to myslím s Mannym, Koln blil něco ve smyslu proč si ty "muslimské kurvy" nevezmou bikiny a pak se to rozjelo a nabralo dost zrůdných rozměrů a já musel konstatovat že tak tupého člověka jsem ještě neviděl

Reagovat
Rudnevs

Ufff ... už som sa zľakol, že som tam bol aj ja.

Reagovat
Rudnevs

Už som to našiel.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebolo o nadržanosti, beachvolejbal hrajú páni v kraťasoch a tričku, no a dámy v bikinách :-) je to beachvolejbal a na pláži nechodíme naobliekaný o nadržanosti to určite nebolo, však keby že niečo tak súperky boli v bikinách :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke opet otresny vykon, nove posily na to vylozene kaslou. Poslednich 20 minit uz bylo slusnych, protoze prisel na hriste schopf a meyer. Zitra cekam zpravu o odvolani trenera.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne, dluzim ti dvacku

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke má už roky problém v strede zálohy, a už roky tam nevedia priniesť poriadného hráča. Ten pokus zalepiť to so Stamboulim sa ukazuje ako zlý vtip, škoda peňazí, to radšej mohli dať šancu nejakému odchovancovi. Hneď na začiatku sa mi ten prestup absolútne nepozdával a ten tragéd mi dáva snáď každým kolom za pravdu.

Som zvedavý, akú zostavu postaví Weinzierl nabudúce, zatiaľ tam dookola posiela to isté rozostavenie s tými istými hráčmi, ktoré nefunguje a zrejme ani fungovať nebude. Verím, že ešte dostane nejaký čas, odpísať po piatich kolách trénera, na ktorého sa tešili fanúšikovia a bol prioritou vedenia by zrejme nebolo veľmi racionálne, ale ak nezaberie čím najskôr, tak tam proste nemá čo robiť.

Podobný štart mal minulý rok Gladbach a predminulý Dortmund a nakoniec to ešte vytiahli na pohárové priečky. Ešte je priskoro na paniku, tlak bude teraz na Markusa aj celý tím ohromný...

Reagovat
Jeňa

Ten tlak je největši problém. Favre ho neustál, proto rezignoval. Klopp na něj byl zvyklý, proto to zvládli. Marcus není na tlak vůbec zvyklý, a to mu zlomý vaz

Reagovat
smazaný uživatel

Favreho je škoda, ale jeho odchod nakoniec klubu pomohol a Gladbach je bez neho prakticky rovnako dobrý ako v jeho najlepších časoch. Takisto Favre v Nice ukazuje, že je to špičkový manažér. Klopp v Liverpoole takisto odvádza parádnu robotu. Obaja ale odišli, keď už cítili, že tomu tímu nemajú čo dať a ich odchod klubom pomôže. Weinzierl ak by teraz skončil, tak by spravil veľký krok späť, pretože by ukázal, že na veľký futbal vôbec nemá Snáď to nejako prekonajú a aspoň sezónu dokončí, ja stále verím, že kvalitu na Schalke má...

Reagovat
Jeňa

Já samozřejmě nepopírám, že by neodváděli dobrou práci. Jen říkám, že se na Favreho po úspěšné sezoně zvedli nároky, on neměl klid na práci jako předtím, byl na něj větší tlak, který neustál, měl ze začátku katastrofální výsledky a odešel. Na rozdíl od Kloppa, který se se tím popasoval lépe, sezonu dotáhl vlastně k relativnímu úspěchu a odešel za novou výzvou

Reagovat
db18

Tak jako Weinzierl v FCA. Akorát tam nebyl tlak ze strany klubu... (a tam po nástupu měl taky v první sezoně příšerný start, než si to sedlo... )

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

ale právě, že Gladbach vstal zmrtvých protože vyměnili trenéra

Reagovat
db18

Ale nechtěli ho měnit - Favre odešel sám od sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

mění to něco?

změna trenéra tomu evidentně prospěla.

btw. neříkám, že Weinzierl není kvalitní trenér.. ale ten hype, který se tady kolem něj neustále dělal byl prostě až moc (už se tu kolikrát posílal do Bayernu místo Pepka)

Takových trenéru jako je on je v Německu více..

Reagovat
db18

Taky že roste pro Bayern...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem četl, že prý 2019 k vám jde Kloppo

Reagovat
db18

To snad ne... tím by absolutně postrádalo smysl angažování Pepa v minulosti...

Reagovat
smazaný uživatel

však postrádalo ne?

Reagovat
db18

Tak pořád svým stylem hry přispěl k utvrzení dominance v domácí lize - Carlo teď na jeho styl dokáže navázat + občas "povolí" od házené a nechá soupeře vystrčit růžky, abychom se nám otevřelo více prostoru a naskytla se třeba i šance na brejky...

...Kloppo by to překopal až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

a Pep na začátku furt říkával, že navazuje na Juppa. Tak kdo za všechny ty úspěchy teda nakonec může? LVG? Myslím, že kdybychom se zeptali jeho, tak by nám to s klidným srdcem potvrdil

Reagovat
smazaný uživatel

Z môjho pohľadu, za Bayern v súčasnej kondícii zodpovedá predovšetkým manažment klubu a ľudia, ktorí majú na starosti prestupy. Začalo to kúpou Riberyho a odvtedy pomaličky rok po roku vylepšovali ten káder tak, že nakoniec po kúpe Javimara mali na každom poste špičkového hráča a Jupp to ešte vyšperkoval tým, že naordinoval tomu tímu štýl hry, ktorý hráčom sadol ako zadol na šerbeľ. LVG hral síce sračkoidný futbal, ale treba mu poďakovať za to, že vytiahol mladíkov ako Muller, Badstuber a Alaba. Pep prišiel k dokonale namazanému stroju a prerobil to na svoj obraz, ale podľa mňa ten Bayern ovplyvnil skôr negatívne...

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by ne. Řekl bych, že na herním projevu je ten rukopis LVG patrnej i v aktuálním Bayernu. Jak už hráčema, kteří jsou nedílnou součástí kádru, tak předváděnou hrou, té položil základní stavební kameny a ostatní trenéři už si jí pouze modelovali k obrazu svému. Lví podíl na tom bude mít také Sammer, teprve pod ním se přestal Bayern bát zaplatit vyšší sumu za hráče na posty, kde je bylo opravdu třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to díky dlouhodobé dobré koncepční práci klubu. Asi se to nedá "hodit" jen na jednoho člověka. Velikou zásluhu (podle mě asi největší) stále nesou Ulli a Kalle. Souhlasím s tím Sammerem, ten jim taky hodně pomohl a svým charakterem a personou do Bayernu skvěle zapadal.

Trenérsky Jupp, Pep a teď zatím Carlo jsou všichni skvělí a zdá se, že moc veliký rozdíl žádný z nich výsledkově nezaznamená. Bayern pod Carlem zřejmě opět získá titul a v CL je možné všechno.

Spíše tedy než vychvalovat do nebes trenéry, je taky třeba smeknout před vedením. Bayern z dlouhodobého hlediska nakupuje efektivně, rychle, relativně levně (v porovnání s dnešním trhem) a hlavně nakupují to, co jim opravdu chybí.

To pak vede k tomu, že příjde nový trenér (Carlo) a prohlásí, že žádné posily už nechce, že kádr je dokonalý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pepovo působení také vnímám tak, že Bayernu spíš ukradl 3 roky téhle zlaté generace, zmařil několik nadějí Bayernu a nikoho nevychoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať, či to bolo tým, že nastúpil Schubert, Gladbach hral prakticky rovnaký futbal s rovnakými hráčmi ako pod Favrem, možno by sa rovnako dali po jednej výhre dokopy aj keby Favre ostal... Ale nakoniec dobre pre obidve strany...

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že to bylo Schubertem. Bylo to spíše tím, že proběhl proces změny trenéra. Nový, čerstvý vzduch. To je to, co to všechno nastartovalo

Reagovat
db18

Heidel vyjádřil podporu Weinzierlovi (snad to neznamená to, co obvykle )

Samozřejmě není jediný, kdo o tom rozhoduje, ale ještě zmínil, že doufá i v podporu ostatních - a zároveň zprdnul nasazení vybraných hráčů a jejich výkonu jako týmu (+ vyhlásil boj o záchranu, ale tak horký to snad po pár zápasech nebude )

Reagovat
monty25

No, neříkej dvakrát. Pamatuju, jak dlouho se na spodku tabulky plácal Klopp s Dortmundem v sezoně 2014/2015. Já vím, že Weinzierl je asi tvůj oblíbenec, ale prostě už mu nevěřím, že by se to pod ním nějak zvedlo. Postoupit do Evropy z ligy je teď úplná utopie, takže zbývá už jenom pohár anebo vyhrát EL.

Reagovat
db18

Je tam chvilku, v klubu se toho přes léto hrozně moc změnilo a odehráno je pár zápasů Navíc vyhrál aspoň v EL a s Bayernem se hraje jen těžko a proti němu S04 předvedlo dobrý výkon.

Reagovat
monty25

No dobrý, ale s Bayernem to byl jeden zápas. Co ty další čtyři? Jo, start EL se povedl, to je taky jediný...

Reagovat
db18

Přijít těch 5 prohraných zápasů v lednu, tak se to absolutně neřeší...

Reagovat
monty25

No jo, ale ono to přišlo teď. Pět proher v řadě znamená skoro vždycky sešup v tabulce a když se to stane takhle na začátku sezony, tak na tým lehne deka, která může vydržet třeba většinu sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nikto nečakal, že Weinzierl s tým tímom hneď v prvej sezóne niečo vyhrá. Na prvú štvorku by nemali tak či tak, a keď už sa nedostanú do EL, tak to nie je až taká strata. Weinzierl prichádzal skôr ako perspektívny tréner, ktorý by mal ten klub koncepčnou robotou postupne ťahať rok čo rok vyššie. Tento cieľ môže kľudne naplniť aj pri takomto tragickom štarte. Odpísať ho po piatich zápasoch, to si teda neskutočný fanúšik

Reagovat
monty25

Já neříkám, že musí hned něco vyhrát, ale být po 5 kolech jako jediný tým bez bodu, to teda není zrovna důvod ke spokojenosti. A taky nevím, proč by se Schalke nemělo dostat ani do EL. Nemyslím si, že minulou sezonu by ten tým byl lepší a dostali se tam celkem v pohodě... Prostě si pořád myslím, že klub jako Schalke (stabilně hrající na špičce) by mělo trénovat větší jméno než Breitenreiter nebo Weinzierl. Ale zase aby to nebyl někdo jako Di Matteo.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Nechytej se za hlavu a napiš mi, s čím nesouhlasíš.

Reagovat
db18

S tím, že kouč Schalke musí mít nějaké jméno... stokrát lepší Breitenreiter, než kdyby přišel AVB...

Reagovat
db18

Nebo Wilmots, který to jméno taky vzal kdo ví kde...

Reagovat
monty25

Tak ten Wilmots byl spíš dobrý jako hráč...

Reagovat
monty25

Tak ale jaké předpoklady měli Breitenreiter nebo Weinzierl? Kdo nesleduje Bundesligu nějak podrobně (jako třeba já), tak tomu ty jména nic moc neřeknou a kdo neovládá němčinu, ten aby se ještě učil výslovnost. Z trenérů Schalke jsem měl nejradši Rangnicka a Slomku, to byly podle mě daleko větší osobnosti.

Reagovat
Rudnevs

Rangnick a Slomka si ale meno urobili práve v Schalke.

Reagovat
monty25

No právě, na rozdíl třeba od Breitenreitera.

Reagovat
Rudnevs

Tak Breitenreiter nebol žiaden tragéd, ten rok odtrénoval obstojne a dostať viac času tak by to bolo lepšie.

Reagovat
monty25

Jenže ve velkých klubech je potřeba mít výsledky hned a Schalke dřív hrávalo vcelku pravidelně LM. To není klub bez větších ambic, aby tam trenér dostával moře času...

Reagovat
Rudnevs

Veď hrajú EL, u Schalke v poslednej dobe žiaľ tá LM už nie je taká samozrejmosť. Tam by to chcelo ten káder prekopať trochu radikálnejšie a neprivádzať posily typu Stambouli (akože nie je zlý hráč, ale prišiel mi zbytočne drahý a dalo sa to vyriešiť lepšie).

Reagovat
db18

Slomka do té doby dělal všude jen asistenta, než ho vzalo Schalke...

Pro Weinzierla mluví fakt, že se pod ním hráči neskutečně zlepšují... mluví za něj například postup s Regensburgem, který měl nejnižší rozpočet ze třetí ligy a dokázal s tím překonat všechna očekávání a postoupit do 2. ligy (letos to teda překonal Würzburg s ještě menším rozpočtem no...)

S Augsburgem se dostal do EL (a to nebyla ojedinělá dobrá sezona, ale už předtím mu unikl postup do předkol EL jen o kousek), v další sezoně postoupil Augsburg ze skupiny EL a zastavil je až Liverpool (se souhrnným výsledkem 1:0). A z těch hráčů, které výkonnostně vytáhl lze uvést třeba Babu, Hahna...

Reagovat
monty25

Takových trenérů je víc, co nasbírali zkušenosti jako asistenti a pak měli úspěchy jako hlavní trenéři (viz třeba Šilhavý, když dneska vyhrál to derby ). O tom úspěchu Augsburgu v EL vím, ale v lize taky nebyli daleko od sestupu... A co se týče těch úspěchů v nižších soutěžích: Pulpit taky postoupil s Viktorkou Žižkov do 1. ligy, když hráčům nechodili výplaty. Ale ne, já bych se ve Weinzierlovi fakt rád mýlil, ale většinou je to tak, že když na tým padne deka, tak už se to horko těžko obrací k lepšímu. Hlavně v těch klubech, které mají trochu jiné ambice než záchranu...

Reagovat
db18

Si vezmi Trpíšáka ještě...

Reagovat
monty25

No jasně, ten mě taky hned napadl. Viktorka byla finančně ve sračkách a on hrál o postup do 1. ligy. Tam to bylo taky hodně o morálce, že ty hráče přesvědčil, aby se na to nevysrali a třeba si vykopali lepší angažmá... Pak v Liberci začal taky suprově, ale momentálně zatím napodobuje svého oblíbence Kloppa ze zmiňované sezony 2014/2015. Ale jo, určitě je to perspektivní trenér a ví, co chce... Ale jak říkám, perspektivní trenéři byli i Vavruška nebo Psotka.

Reagovat
db18

Psotka byl perspektivní?

Reagovat
monty25

Jednu dobu se mu říkalo "nový Vrba".

Reagovat
Rudnevs

Práve si myslím, že Weinzierl je (na pomery BL) dosť veľké meno ... a na mene ani tak nezáleží, keď pozri sa ako to trénoval Rangnick, Stevens, Slomka, alebo Büskens v trojici s Mulderom a Reckom. A vždy (za dobu posledných 10 rokov) keď si Schalke zavolalo "väčšie" meno, tak to nedopadlo najlepšie (Rutten, Magath, Fi Matteo)

Reagovat
monty25

Magath byl blázen a Di Matteo byl omyl. Rangnick je borec, což teď potvrzuje v Lipsku a Slomka nebo Stevens byli taky dobří.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že to nie je dôvod ku spokojnosti, presne naopak, ale zase absolútne odpísať perspektívneho trénera po piatich zápasoch je tiež nie práve najrozumnejší prístup. Ono sa to môže zlomiť jediným zápasom a čakám, že aj zlomí, len je treba tomu dať aspoň zo začiatku šancu. Za mňa to zatiaľ Markus totálne nezvláda, ale byť fanúšikom Schalke, tak som ochotný mu dať aspoň tú polsezónu...

Reagovat
monty25

Po zkušenosti s Vavruškou už se docela bojím označit nějakého trenéra jako perspektivního...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas dosť slabý aj z našej a aj z ich strany, čakal som že sa pôjde viac po troch bodoch. Remízka zlá určite nie je, aj keď som dúfal vo výhru. Budúci týždeň ideme do AA, tam to bude asi náš typický duel, teda 3:0 alebo 3:1 pre Bayern. Osako krásne sa v tejto sezóne prebral, hrá najlepšie od kedy ku nám došiel som z neho rád, lepší ako na podhrote a s Modestom si dobre sedia. inak skvele našich fans, prístup si zaslúži palec lepšie než bojkot. Ináč po celom Kolíne boli plagáty

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
stas87

Pozeram zostrihy, ten Darmstadt sa nezmenil vobec. To je tak skurvene nechutny tim a Guwara do tych prasecin zapadol. Ta jeho druha zlta ani byt nemala, mal mu rovno napalit cervenu.

Reagovat
Rudnevs

Snáď spadnú.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, je to hrôza modlime sa aby spadli dole. FCI detto

Reagovat
OnderCZ

Loni na nich jediné sympatické bylo to, že je trénoval Dirk Schuster, toho jsem si celkem oblíbil. Jinak doufám, že letos půjdou dolů, sice ten klub určité kouzlo má, hlavně kvůli věrným divákům, ale jinak je to pro BL absolutně nezajímavý klub. Z mého pohledu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rudnevs

Este jedno OT: Nový tréner HSV je Markus Gisdol (oficiálne to potvrdil aj HSV pomocou Twitteru) ...

... myslím, že asi najlepšia voľba spomedzi voľných trénerov, tak teda nech sa darí a nech zapracuje veľa mladíkov. S Petersom sa poznajú, spolupracovali už u Schalke a v Hoffenheime.

Reagovat
Rudnevs

Jeho asistenti budú Frank Fröhling a Frank Kaspari.

Reagovat
stas87

Pochybujem, ze tomu timu da po defenzivnej stranke tolko, ze im to v najblizsich kolach pomoze.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak ako hovoríš...

Reagovat
db18

Trenér je to dobrý a normálně bych řekl, že je to kvalitní řešení, ale taky pochybuji o tom, že nějak dá dohromady defenzivní hru HSV...

Reagovat
Rudnevs

Tak keby fungovala aspoň tá ofenzívna zložka, tak by bolo fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

RB Lipsko stale bez prehry

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke a Lipsko by se meli prohodit

Reagovat
cologneFC

Prehodit by sa mohli radsej zo Stuttgartom

Reagovat
cologneFC

*reakcia na Fesak

Reagovat
smazaný uživatel

To písal elbi the king ale

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele