Bundesliga - preview 5. kola

23.09.2016, 08:38, aktualizováno 25.09.2016, 08:53
Previews
Schalke zatím v nové bundesligové sezoně nezískalo ani bod a to hodlá změnit v Hoffenheimu, který je remízovým králem. Výtečný vstup do soutěže za sebou mají 1. FC Köln a RB Lipsko, oba celky poměří síly na trávníku prvně jmenovaného celku...
TSG Hoffenheim - Schalke 04  (neděle 15:30)
Pokud bychom měli každému ligovému mužstvu vybrat dle dosavadních výkonů a výsledků v novém ročníku vybrat nějakou přezdívku, fotbalisty Hoffenheimu bychom mohli bez okolků označit za remízové krále. Svěřenci Juliana Nagelsmanna zatím po čtyřech zápasech neznají jiný výsledek než ten, při kterém se body dělí mezi oba soupeře. Ten však v některých případech zatím pro Hoffe znamenal spíše ztrátu než zisk - v posledních minutách přišlo TSG o výhru nad Lipskem v úvodním kole a v nastaveném čase zhasly zásluhou branky Olijnika jejich naděje na vítězství i naposledy.

Pokud tedy chtějí Kadeřábek a spol. Vylepšit dosavadní třinácté místo v tabulce a poprvé v sezoně bodovat naplno, musí porazit před domácími diváky v neděli Schalke. Papírově k tomu mají nejlepší příležitost za dlouhé roky - klub z Gelsenchirkenu zažívá nejhorší vstup do sezony ve své historii, když ze čtyř utkání nedokázal získat jediný bod a v tuto chvíli se beznadějně krčí na dně bundesligové tabulky. Byť se k tomu zatím vedení klubu nevyjádřilo, je nabíledni, že případná další porážka už by pro nového trenéra Markuse Weinzierla znamenala pořádný problém a dost možný rychlý konec jeho ambiciózní štace.

Sám kouč přitom na nedělního soupeře Königsblauen příliš dobré vzpomínky ze svého předchozího angažmá nemá. Ještě coby lodivod Augsburgu prohrál se Schalke čtyři z pěti posledních zápasů, které spolu tyto dva týmy sehrály.

Při cestě za prvními letošními bundesligovými body však každopádně Weinzierlovi nepomůže Coke, jelikož bývalý kapitán Sevilly je ze hry kvůli zraněnému kolenu až do konce roku, a Uchida, který se teprve lehce zapojuje do tréninku. Koleno na trávník nepustí na domácí straně ani Schweglera.
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Rudy, Süle, Bicakcic, Kaderabek - Polanski - Demirbay, Rupp - Uth, Kramaric - Wagner
Schalke 04 - pravděpodobná sestava:
Fährmann - Höwedes, Naldo, Nastasic, Baba - Bentaleb, Stambouli - Konoplyanka, Meyer, Choupo-Moting - Huntelaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Köln - RB Lipsko  (neděle 17:30)
Kdo by to byl řekl, že nám zápas těchto dvou celků nabídne souboj třetího se sedmým. Jak Kozlům, tak Lipsku se ovšem začátek sezony povedl téměř na výbornou a zejména nováčci z východu Německa udivují pohledným fotbalem a dobrými výkony, mezi nimiž vyčnívá především šokující výhra proti Tuchelovu Dortmundu. Rudí býci však neusnuli na vavřínech a body získávali i dál - v Hamburku rozdrtili domácí celek 4:0 a ve středu je o výhru proti Ligu mistrů hrajícímu Mönchengladbachu připravil až gól Johnsona z posledních minut.

Kozlové zase ve vloženém kole vyloupili Gelsenchirken a způsobili tím Weinzierlovým svěřencům rekordní čtvrtou porážku v řadě, přičemž nyní okupují nečekané třetí místo neúplné tabulky německé ligy. Případná výhra je však může ještě posunout o příčku výše nad Dortmund, a proto mají před zápasem s RB Lipsko jistě o motivaci postaráno. Budou však čelit sobě zcela neznámému soupeři - tyto dva týmy si ještě nikdy v zápase nepotkaly a nedělní odpoledne nám tak přinese jubilejní 890. různý vzájemný zápas dvou celků.

I v něm však budou svěřenci Petera Stögera spoléhat na branky Anthony Modesta - ofenzivní hvězda domácích střílí góly jako na běžícím páse a je pro výsledky svého týmu životně důležitý - jen dvakrát dokázalo mužstvo z Porýní získat tři body v utkání, ve kterém Modeste vyšel gólově naprázdno.

Na druhé straně bude nejspíš trenér Ralph Hasenhüttl čekat přesné trefy od Tima Wernera. Letní posile ze sestoupivšího Stuttgartu se v novém působišti daří a proti Borussii Mönchengladbach si v týdnu připsal již třetí bundesligový gól v nové sezoně. Zda se mladému německému forvardovi podaří přidat další, nám prozradí poslední utkání pátého bundesligového víkendu.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Horn - Sörensen, Mavraj, Heintz, Hector - Lehmann, Höger - Risse, Zoller - Osako, Modeste
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulacsi - Bernardo, Orban, Compper, Halstenberg - Ilsanker, Demme - Kaiser, Sabitzer - Werner - Poulsen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Eintracht Frankfurt - Hertha BSC  (sobota 15:30)
Eintracht Frankfurt dosud sesbíral stejný počet bodů jako Hertha. Vzájemný duel tedy slibuje zajímavý a hlavně kvalitní fotbal, protože oba celky se pohybují v popředí tabulky.

Stará dáma byla až do minulého kola neporažena. Dokonce neztratila ani bod. Jenže pak jí přišel do cesty Bayern Mnichov a Rune Jarstein lovil hned třikrát balon ze své sítě. "Bayern měl prostě dobrý den. Nám se vůbec nedařilo usadit se na jejich polovině. Vítězství si určitě zasloužili, protože nás prostě přehráli," řekl po zápase záložník Mitchell Weiser.

"Gratuluju Bayernu k výhře. Nechtěli jsme zaparkovat autobus před vlastní bránou, jak se říká. Chtěli jsme hrát s vysunutou obranou. V prvních dvaceti minutách se nám to ale vůbec nevedlo. O poločase jsme změnili několik věcí a už to z naší strany bylo rozhodně lepší. Nicméně po našich individuálních chybách jsme inkasovali další dva góly," přidal se s hodnocením trenér Pál Dárdai.

Proti Eintrachtu mu budou chybět Ondrej Duda a Vladimír Darida. Nejistý je start Johna Brookse, jehož tedy patrně znovu na stoperu nahradí Niklas Stark. Ani Salomon Kalou zřejmě nebude ještě připraven nastoupit. Místo Daridy by měl hrát Valentin Stocker, Genki Haraguchi se posune na levé křídlo a Alexander Esswein zřejmě skončí na lavičce.

Frankfurtský celek v týdnu porazil Ingolstadt na jeho stadionu. Byla to už druhá výhra v řadě. Předtím si svěřenci Nika Kovaće poradili s Bayerem Leverkusen. Přitom stále mají mezi zraněnými Andersona, Stenderu, Medojeviće, Varelu, Gerezgihera a chybět proti Herthě bude s největší pravděpodobností i Ante Rebić.

Tým, který Bundesligu zachraňoval až v květnové baráži proti Norimberku, je v této sezoně doma zatím stoprocentní. Ostatně ani v té minulé se mu v Commerzbank-Areně nevedlo zle. To výsledky venku mu málem zlomily vaz. Co se vzájemných utkání s berlínským klubem týče, v posledních letech z toho nejčastěji byla remíza. Ta se jeví býti nejpravděpodobnější i tentokrát.
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Chandler, Abraham, Vallejo, Oczipka - Mascarell, Huszti - Seferovic, Fabian, Gacinovic - Meier
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Jarstein - Pekarik, S. Langkamp, Stark, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred - Weiser, Stocker, Haraguchi - Ibisević
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FSV Mainz 05 - Bayer Leverkusen  (sobota 15:30)
Dva účastníci evropských pohárů se v sobotu potkají v souboji o body. Evropskou ligu hrající FSV Mohuč jde do domácího souboje s Leverkusenem povzbuzená otočeným zápasem proti Werderu, jenž absolvovala ve středu, naopak v Champions League pohybující se Werkself musí zpytovat svědomí. Za bezbrankovou remízou proti Augsburgu se totiž skrývá neuvěřitelné množství neproměněných šancí, mezi nimiž se vyjímá především příšerně kopnutá penalta Aranguize, která jen podtrhla zoufalý ofenzivní večer domácích.

Nyní na svěřence Rogera Schmidta v Opel Areně čeká Mohuč, která bude nepochybně spoléhat na góly Pabla de Blasise. Ten do sezony odstartoval jako náhradník na lavičce, avšak dobrými výkony a třemi góly si zřejmě vysloužil místo v základní sestavě Mohuče.

Naopak Leverkusen bez dlouhodobě zraněného Kiesslinga se musí vážně zamyslet nad zahráváním pokutových kopů. Z posledních sedmnácti, jenž hoši z Porýní kopali, jich Leverkusen nedal neuvěřitelných devět, z toho dvě v posledních dvou střetnutích.

Na druhou stranu góly se zřejmě čekají od největší hvězdy hostí Javiera Hernandeze. Populární Chicharito vstřelil gól v obou případech, kdy si loni v Bundeslize proti Mohuči zahrál a jistě na to bude chtít navázat. Leverkusen nemá nejlepší start do sezony a tři body z Mohuče by jistě byly vítaným dárkem.

Na ty však případně budou muset Werkself dosáhnout bez Karima Bellarabiho. Kříelník Bayeru se proti Hamburku zranil už po jedenácti sekundách a kvůli svalovému zranění bude minimálně do konce kalendářního roku svému týmu chybět.
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Lössl - Donati, Bell, Balogun, Bussmann - S. Serdar, Gbamin - Clemens, Malli, De Blasis - Muto
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Leno - Henrichs, Tah, Toprak, Wendell - Baumgartlinger, Aranguiz - Brandt, Kampl - Chicharito, Volland
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.40 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Augsburg - SV Darmstadt  (sobota 15:30)
Augsburg se pokusí urvat druhou výhru v sezoně. Darmstadt se ale hodlá pokusit o to samé.

Kvůli výprasku od Borussie Dortmund z minulého víkendu mají Die Lilien spolu s Hamburkem druhé nejhorší skóre ze všech klubů v Bundeslize. Suverénně nejhorší je v tomto ohledu Werder Brémy. V týdnu se hrálo vložené kolo, ve kterém tým Norberta Meiera bojoval až do samotného závěru, díky čemuž s Hoffenheimem urval bod.

"Na hráčích bylo vidět, že nechtějí prohrát. Šli si za vyrovnáním a nakonec se to povedlo. Řekl bych, že remíza byla spravedlivá," nechal se slyšet čerstvě osmapadesátiletý kouč. Pro tento nejbližší zápas nebude moci nasadit do hry Felixe Platteho. Mimo budou zřejmě i Änis Ben-Hatira, Sven Schipplock kapitán Aytac Sulu, takže do středu obrany si znovu stoupnou Alexander Milošević a Immanuel Höhn.

Na lavičce Die Fuggerstädter teď sedí Dirk Schuster, který právě v minulé sezoně vedl Darmstadt, se kterým předtím navíc postoupil do Bundesligy. Celkově na Stadion am Böllenfaltor působil čtyři roky, a tak není divu, že připustil, že tenhle zápas pro něj bude výjimečný. Pod jeho vedením ve dvou vzájemných duelech těchto celků uhrál Darmstadt celkem čtyři body.

Teď však vede Augsburg, který má mezi zraněnými Jan-Ingwera Callsen-Brackera, Marvina Friedricha, Caiubyho, Dominika Kohra a do hry patrně ani jako střídající hráč nenaskočí Koo Ja-Cheol. Na pravém křídle tedy bude znovu působit Raúl Bobadilla. Klub z WWK Areny v týdnu remizoval s Leverkusenem, takže hráči si na sobotního soupeře věří. Otázka zní, jestli to bude stačit.
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Hitz - Verhaegh, Gouweleeuw, Hinteregger, Stafylidis - Kacar, Baier - Bobadilla, Moravek, Ji - Finnbogason
SV Darmstadt - pravděpodobná sestava:
Esser - Jungwirth, Höhn, Milosevic, Holland - Niemeyer, Gondorf - Heller, Kleinheisler, Bezjak - Colak
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hamburger SV - Bayern Mnichov  (sobota 15:30)
V luxusním úvodu sezony pokračuje mužstvo z Mnichova. Bayern pod Ancelottim dostal zatím v sedmi zápasech jediný gól a i proti do té doby bezchybné Hertě třikrát skóroval a osamostatnil se na vedoucím místě tabulky. Tam už má však nyní konkurenta v podobě Dortmundu, jenž má odehráno o zápas více. Je tedy v sobotu odpoledne na Bayernu, aby potvrdil roli favorita i v Hamburku a znovu svému rivalovi na tři body odskočil.

Naopak přístavní celek řeší zcela jiné starosti než obhájce Meisterschale. Tým Bruna Labbadii získal ze čtyř zápasů jediný bod a právě po poslední porážce s Freiburgem se začalo vážně spekulovat o budoucnosti dlouholetého trenéra. Ten nakonec na lavičce HSV ještě zůstává a čeká ho minimálně sobotní duel s Bayernem - je ovšem otázkou, zda je moudré právě z tohoto zápasu čekat pro Hamburk nějaké body.

Fanoušci Die Roten musí mít jistě ohromnou radost z vydařeného návratu Arjena Robbena - často zraněný holandský útočník dostal ve středu proti Hertě své první letošní bundesligové minuty a hned se Ancelottimu za důvěru odměnil svým typickým gólem po hození míče na levou nohou. Bayern tak má konečně v jednu chvíli k dispozici oba členy regulérní dvojice Robbery, která se výrazným způsobem podepsala pod výhrou v Champions League v roce 2013.

Hlavním útočným tahákem mnichovských však bude samozřejmě Robert Lewandowski. Polskému kanonýrovi se proti "přístavu" dlouhodobě daří a ve dvanácti utkáních s HSV zaznamenal deset gólů a pět asistencí - jistě bude chtít nějaké přidat i dnes.
Hamburger SV - pravděpodobná sestava:
Adler - G. Sakai, Djourou, Spahic, Douglas Santos - Ekdal, Holtby - N. Müller, Gregoritsch, Waldschmidt - Wood
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Lahm, Javi Martinez, Hummels, Alaba - Thiago - Renato Sanches, Kimmich - T. Müller, Coman - Lewandowski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 7.00 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Borussia Mönchengladbach - FC Ingolstadt 04  (sobota 15:30)
Borussii Mönchengladbach se zatím nedaří ustálit své výkony. A v Ingolstadtu jistě taky doufali, že po čtyřech kolech nebudou mít na kontě jediný bod.

Die Schanzer se v minulé sezoně prezentovali pěkným fotbalem a kvalitní defenzivou. Jenže to byl u kormidla Ralph Hasenhüttl, současný kouč RB Lipsko. Právě s tímto ambiciózním klubem se Gladbach utkal v týdnu a remizoval 1:1, když šest minut před vypršením řádné hrací doby vyrovnával Fabian Johnson.

V Borussia-Parku se ale domácím daří. V minulém ročníku tu prohráli jen třikrát a skórovali dvaačtyřicetkrát. Letos mají zatím ze dvou mačů skóre 6:2, což vzhledem k poměrně snadno prostupné defenzivě není pro hosty ani trochu dobrá zpráva. Na druhou stranu, jedinou remízu urvali v Hamburku.

Hříbatům budou chybět Josip Drmić, Álvaro Domínguez, Mamadou Doucouré a Patrick Herrmann. Celý zápas zřejmě nezvládne ani kouči brazilského národního týmu neustále nepochopitelně opomíjený Raffael. Jeho místo v ofenzivě tedy i protentokrát bude zřejmě patřit André Hahnovi. Do hry by se měli dostat i Mahmoud Dahoud a Tony Jantsche.

Družina Marcuse Kauczinskiho postrádá stále jenom Sonnyho Kittela. Romain Brégerie totiž už podle všeho dal zraněné lýtko do kupy a měl by být připraven odehrát alespoň nějakou porci minut. Trenér rovněž připustil, že se i díky plánu zařadit do základní sestavy Alfreda Moralese, vrátí k rozestavení 4-3-3 s tím, že o góly by se měly starat Hartmann, Lezcano a Leckie.
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Elvedi, A. Christensen, Jantschke - Traoré, F. Johnson - Kramer - Dahoud - Stindl - Hahn, Hazard
FC Ingolstadt 04 - pravděpodobná sestava:
Nyland - Levels, M. Matip, Tisserand, Suttner - Roger - P. Groß - Leckie, Mo. Hartmann, Morales - Lezcano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Werder Brémy - VfL Wolfsburg  (sobota 18:30)
Příšerný vstup do nového bundesligového ročníku stál místo Viktora Skripnika - tři porážky a skóre 2:12 už byly na Franka Baumanna a spol. moc. Na lavičce proti Mohuči ho tak uprostřed týdne nahradil dosavadní kouč rezervy Alexandr Nouri a dlouho to vypadalo, že bude hned při své premiéře coby kouč SVW bodově úspěšný. Werder v zápase dlouho vedl, ale pak Die Nullfünfer duel dvěma góly otočili a Werder spolu se Schalke jako jediný celek i nadále nezískal v Bundeslize ani bod.

Příležitost to změnit budou zelenobílí mít proti Wolsburgu. Ten se vzpamatovává z úterního nářezu, jenž mu před vlastními diváky uštědřil nemilosrdný Dortmund. Vlci přitom mohou litovat především nevyužitých vyložených šancí Draxlera a Gomeze z úvodu druhého poločasu, které ještě mohly tým Dietera Heckinga dostat do zápasu. To se však nestalo a po dalších gólech BVB bylo jasno, že ten večer patří jen jednomu mužstvu.

I když se nejedná o takový propadák jako u Werderu, ani v případě Wolfsburgu se nejedná o zrovna výstavní entrée do nové sezony. Vlkům patří s pěti body desáté místo v tabulce a letní posila z Fiorentiny Gomez čeká na svou první branku v novém angažmá - a první bundesligový gól od odchodu z Bayernu Mnichov, který se uskutečnil po příchodu Pepa Guardioly v létě 2013.

Proti Werderu má ovšem individuální statistiku dlouhodobě velice dobrou - v zápasech s týmem z Brém skóroval už devětkrát a dokonce mužstvu SVW vstřelil před lety svůj vůbec první bundesligový hattrick. V sobotu v podvečer má tedy německý kanonýr na co navazovat.

Na gól mu ovšem určitě nenahraje Daniel Didavi. Autor jediného gól Vlků v debaklu s Dortmundem laboruje se zraněným kolenem, čeká ho operace a duel proti Werderu Brémy mu tedy unikne.
Werder Brémy - pravděpodobná sestava:
Drobny - Gebre Selassie, L. Sané, Moisander, Ro. Bauer - Fritz, Grillitsch - Hajrovic, Junuzovic, Gnabry - Manneh
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Vieirinha, Bruma, Wollscheid, R. Rodriguez - Arnold, Gerhardt - Blaszczykowski, Draxler, D. Caligiuri - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.90 - 3.75 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Borussia Dortmund - SC Freiburg  (pátek 20:30)
Nabitý bundesligový týden pokračuje po vloženém kole i o víkendu a už pátou rundu letošní sezony otevře v Signal Iduna Parku Dortmund s Freiburgem. Domácí Schwarzgelben mají za sebou impozantní trio zápasů s celkovým skóre 17:1 - naposledy v úterý Tuchelova družina rozstřílela 5:1 nebohý Wolfsburg.

Teď proti obrovské ofenzivní síle BVB stojí nováček z Freiburgu. Ten zažívá vcelku slušný vstup do sezony, kdy ze čtyř zápasů získali šest bodů a patří jim průběžné deváté místo. Kouče Streicha navíc může těšit střelecká forma Nilse Petersena. Sedmadvacetiletý kanonýr, jenž okouzlil diváky šesti góly na olympijském turnaji v Riu, rozhodl zápas s Hamburkem po pouhé minutě na hřišti.

Vyloupit svatostánek Dortmundu ovšem nebude nic jednoduchého. Žlutočerní tu neprohráli už 23 zápasů v řadě a v pátek tak mohou vyrovnat nejdéle trvající klubovou sérii tohoto typu. S Freiburgem se jim navíc dlouhodobě daří, když z posledních deseti setkání s tímto mužstvem odešli vítězně. Obejít se však budou muset bez Marca Bartry. Španělský stoper pro zranění nedohrál utkání ve Wolfsburgu a proti Freiburgu ho tak zřejmě nahradí Matthias Ginter.

Otazník visí i nad startem Andrého Schürrleho. Německý křídelník stále není fit po zranění kolene a dle slov Thomase Tuchela se o jeho případném zapojení do zápasu teprve rozhodne. Hostům od Černého lesa bude v pátek večer scházet Marc Torrejón. Zkušeného stopera trápí lýtkový sval a souboje s Aubameyangem a spol. si tak musí nechat ujít.
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Bürki - Passlack, Sokratis, Ginter, Schmelzer - Castro, Rode - Dembelé, M. Götze, Guerreiro - Aubameyang
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Schwolow - P. Stenzel, Gulde, Höfler, C. Günter - Abrashi - Frantz - O. Bulut, Grifo - Philipp - Niederlechner
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov440014:112
2.1. FC Köln43108:110
3.Borussia Dortmund430113:39
4.Eintracht Frankfurt43015:29
5.Hertha BSC43016:49
6.RB Lipsko42208:38
7.1. FSV Mainz 05421110:87
8.Borussia Mönchengladbach42118:67
9.SC Freiburg42025:66
10.VfL Wolfsburg41213:55
11.TSG Hoffenheim40407:74
12.Bayer Leverkusen41125:54
13.FC Augsburg41123:64
14.SV Darmstadt41122:94
15.FC Ingolstadt 0440132:81
16.Hamburger SV40132:91
17.Schalke 0440041:80
18.Werder Brémy40043:140
Přehled vysílání zápasů Bundesligy na české verzi Eurosportu 2
pátek 20:30Borussia Dortmund - SC Freiburg
sobota 15:30Hamburger SV - Bayern Mnichov
sobota 18:30Werder Brémy - VfL Wolfsburg
neděle 15:30TSG Hoffenheim - Schalke 04
neděle 17:301. FC Köln - RB Lipsko

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (180)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to takhle TT nepostav a trochu více to před úterkem prostřídá. Shinji, Ramos, Emre ze začátku

Reagovat
vaala

Emreho bych taky rád viděl, ale myslím, že ještě tolik prostoru nedostane. A když by hrál Ramos, tak snad na hrotu a ne z kraje.

Konečně taky vyčkávám příchod Sahina na hřiště.. na tý tribuně mi je ho docela líto. Pamatuju si jak hrál po dlouhé době první zápas pod TT a ten ho chválil za výkon, ale poslední dobou ho přehlíží nějak moc.. nebo je problém někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

neřekl bych.. spíše mu ujel vlak. Není příliš variabilní a na jeho pozici je až moc veliká konkurence

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes výhra aspoň o 3 góly a 1. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že dneska bude konečne hrať Emre. Rád by som ho videl konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, má neskutečný talent, tak ho snad brzy prodá a vybojuje si místo v základní sestavě

Reagovat
smazaný uživatel

Ináč si nemyslím že Freiburg dopadne tak blbo než Legia, Darmstadt a Wolfsburg. Ako prehrajú, ale o max 2,3. góly. Tak budem priať BVB.

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg se dnes hecne a udělá krásnej bod

Reagovat
smazaný uživatel

To zas nie, ale nenarazia tak ako posledný súperi... a možno dajú aj góla, predpokladám 2 až 3:1

Reagovat
db18

1:1

Reagovat
db18

Hm, hraje Söyüncü tak to asi neklapne...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nejlepší Freiburger

Reagovat
db18

Překvapil... Ale u gólu zaspal...

Reagovat
smazaný uživatel

pak jo no..

Reagovat
checitto

ani omylem... BVB si zas s chutí zastřílí... 4:1

Reagovat
Jeňa

Hele 1. FC Köln neby jsi včera v Lipsku? Forsberg má otřes mozku a nemůže proti vám nastoupit.

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, za toto nenesiem zodpovednosť,mám aj aliby

Reagovat
smazaný uživatel

Freiburg bude rád když neodjede s výpraskem. Boruska je v hodně solidní formě, sice si myslím že TT bude některé hráče šetřit na LM ale i tak by to měla být jednoznačná záležitost

Tip: 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska povinné 3 body. Sice TT asi bude šetřit, ale to nic nemění na faktu, že vítězství je prostě povinnost. Je otázkou, zda to bude takovým rozdílem.

Můj tip: BVB 5:1 SC Freiburg

Reagovat
smazaný uživatel

Bürki, Dembélé, Mor, Götze, Aubameyang, Sokratis, Piszczek, Castro, Ginter, Schmelzer, Weigl

Reagovat
andrew96

No moc jim odpočinout nedal, až na Guerreira.

Každopádně vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň Rapha no..

Ous by odpočinek neuškodil podle mě. Naopak Shinji by mel hrát

Snad se nepleteš..ja mam dneska nějaký divný pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Emre v základe. každopádne sympatických prvých 5minút od Freiburgu, akurát s tým nájazdom, resp. zakončením naložil ultra-mizerne. Teraz sa už trochu zatiahli hostia, čo je zlé vzhľadom na to,že na stopérovi hraje Turek čo nám daroval dva góly pred týždňom.

Reagovat
smazaný uživatel

No Dortmund za úvodnú štvrťhodinu dopredu nič nepredviedol, nebudú to mať lahké. Aj keby že dajú gól tak by sa možno všetko zmenilo.

Reagovat
andrew96

Ous má dobré průniky, ale finální fáze pokulhává.

Reagovat
Heisenberg

Weigl má tak úžasný přehled hry, teď pobusquetsovsku vyšachoval pohybem těla asi 4 hráče soupeře. V tak mladým věku už je tak dobrej, BVB v něm má poklad.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Rudnevs

Freiburg Pekne to zatiaľ zvládajú, aj ten Söyüncü sa mierne zlepšil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dembele mel dostat jasnou druhou a nazdar

Reagovat
db18

místo aby sudí přestali hájit Ribéryho, tak povolí uzdu všem hráčům (a Johansson pak dostane rudou za "fucking handball")

Reagovat
smazaný uživatel

presne. Idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Dembelé toto čo spravil? Mal dostať druhú žltú, to čo si dovolil? A to k tomu ešte 19ročný zobák tvole ale ma nasral, dúfam že ho TT v kabíne aj zdrbe a myslím si že hej, však je aj za čo. Dúfam že si toto nikdy nedovolí, chlape toto nie je L1, kde si Černoši a Arabi na ihrisku končatiny lámu ale BL, kde rozhodca najbližšie tolerovať nebude. Tak sa preber!

Reagovat
smazaný uživatel

Auba, si borec. 1:0, úplne zaslúžené vedenie

Reagovat
Rudnevs

BVB A ak sa nemýlim, tak Aubu mal mať práve Söyüncü.

Reagovat
db18

Nebo aspoň balon, ale totálně to vypustil... kdyby počítal s tím, že za ním nabíhá Auba, tak tam byl v pohodě první a pálí na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase nehral až tak zle Turek.

Reagovat
db18

Už to vypadalo, že se Söyüncü vzpamatoval a pak takhle zaspí...

Reagovat
smazaný uživatel

Aubaaaa...

Ale Dembeléé To jak se zachoval je strašné. Měli by ho dát do latě.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplný súhlas. Toto si proste hráč dovoliť nemôže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto TT úplne nevie, Kloppo by ho počas prestávky neskutočne zreval...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimavy hrac ten Dembele.

Reagovat
Heisenberg

Aspoň že tak, už to vypadalo na remízu o poločase. Dembele to udělal moc hezky, Auba další gol, ale až na 5 minut kolem 20. minuty nic moc výkon.

BVB má s pressingem Freiburgu ohromný problémy, kolikrát se už jen o chlup vyhnuli průseru u vlastního vápna? Tím jsou hosti taky nejnebezpečnější, protože při rozehrávce dopředu se spoléhaj na nákopy. Celkově se mi záloha domácích nelíbí, Gotze s Castrem neviditelní a Mor s Dembelem se moc často rvou doprostřed, kde vůbec není místo.

Reagovat
Rudnevs

Inak, ešte k Dembelému: Našiel som na YT, keď niečo podobné urobil Van Bommel a dostal druhú žltú a musel ísť dole: https://youtu.be/soNM3uiIOag

Reagovat
smazaný uživatel

Tu to bolo ešte väčšie v podaní Dembelého. Hráč je to výborný ale mal by rozhodne zmeniť svoj prístup a správanie a začal si vážiť staršieho človeka,ktorým rozhodca je.

Reagovat
Rudnevs

A ešte otázočka: Nebolo by lepšie keby sa Ginter presunul na pravého stopéra a Sokratis na ľavého stopéra, takto to celkom škrípe a niekedy je Freiburgský pressing naozaj nebezpečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ous a Emre klasicky psychicky hodně slabí... v tomhle vidím trochu nedostatku TT, že je nedokáže pořádně seřvat. Kloppo by jim to vymlátil.

Jinak Freiburg sympaticky a dobře. Hodně vysoko napadají a to nám dělá problémy, obzvláště Piszczekovi a Sokratisovi. Dneska je krásně vidět, jak moc potřebujeme Weigla. Kdyby tam dneska nebyl, tak by to byl jeden velký chaos.

Gonzo dneska neviditelný. Auba klasicky pálí a Emre a Ous krásně driblují, ale neumí zakončovat.

Jo a gol jde tak na 40% taky na adresu Maria, který to skvělou přihrávkou vše vymyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Ma cenu zapinat druhy polcas? Je to futbal so sancami ci len opatrne?

Reagovat
Rudnevs

Náhodou je to celkom zábava. A komentátori fantastický ako obvykle.

Reagovat
smazaný uživatel

Na piatok sa servíruje nebývalo ofenzívne menu.

Reagovat
Rudnevs

Piszczek

Reagovat
db18

Philipp pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Piszczek a Philipp - 2:1. Dortmund poľavil ako vraví komentátor a to sa vypomstilo. Domáci by sa mali spamätať a pridať gól, Freiburg nie je jednoduchý súper...

Reagovat
Rudnevs

Gooooool !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Guerreiro just cant stop scoring..

Důležité vítězství.. síly se sice moc nepošetřily, ale hlavní je, že se zvítězilo.

Nur der BVB!!

Reagovat
Rudnevs

Söyüncü opäť pri dvoch góloch.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň viem koho nepostaviť na stopéra keď budem robiť zostavu mesiaca september. Pre časopis.

Reagovat
Rudnevs

Pre ktorý? To by som si možno kúpil.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal netradične. Na EF je uživateľ Práža - Ronny alebo čosi takého tak sa spoj s ním. Sám úplne neviem či to nebude iba na internete. každopádne mám spraviť zostavu mesiaca BL. Už začína naberať reálne obrysy, no definitívne až po tomto kole.

Reagovat
Rudnevs

Hej, to poznám. Bude ale iba internetová verzia, myslím, že jedno číslo bude iba o BL.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to prečítaj a ma ohodnoť.

Reagovat
Rudnevs

OK (potom prípadne to hoď sem na EF, napísal som už tomu adminovi, ale neviem, či na mňa nezabudne)

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
Alan_Shearer

Husty, ty budes delat neco jinyho, nez psat komentare na EF

Reagovat
Rudnevs

(... tak ale zasa taká zostava moc času nezaberie, ja by som to mal za minútu)

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už mám aj zhruba predstavu že ako to bude vyzerať.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, mením job

Reagovat
smazaný uživatel

FC-BAYERN.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Neuer - Hummels, Thiago, Martínez, Lewandowski, Lahm, Müller, Alaba, Coman, Kimmich, Sanches.

Reagovat
Rudnevs
Reagovat
db18

Labbadia s odvážnou sestavou proti Bayernu... (že by už věděl, že končí, a chtěl to ještě jednou postavit na hlavu?)

Reagovat
Rudnevs

Tak ono treba trochu zariskovať, keď mu ide o prácu.

Reagovat
Rudnevs

René !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo prosím solidní stream Bayernu?

Reagovat
Rudnevs

Tak HSV prvý polčas prežil !!!

Reagovat
Arne

Šílenost... Vedeme (byť po nafilmovaný penaltě), hrajeme vzadu zodpovědně a dostáváme se dopředu v hodně lidech, takže druhý gól by byl jen otázkou času, a pak to spláchneme do hajzlu tímhle. Co předváděli oba naši krajní beci u prvního gólu a Ibišević s Langkampem u druhého, to jsem myslel, že máme dávno za sebou...

Haraguchi a Weiser zase paráda, střed hřiště taky solidní, takže jedeme, tady se nechá minimálně remizovat. Pekarík dole, místo něj Alex, to je dobrý základ.

Reagovat
One-Real

No Alonso, No party

Reagovat
PavlíčeQ

Mats

Reagovat
smazaný uživatel

Boa s Matsem prostě spolu hrát nebudou...

Reagovat
PavlíčeQ

Tohle nebyla penalta na Lewu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Super, takže to vyzerá na ďalšiu prehru. Schmidt to zatiaľ s možno najsilnejším kádrom v histórii klubu totálne nezvláda. Som zvedavý, dokedy bude táto neskutočná antiforma Leverkusenu ešte trvať...

Reagovat
smazaný uživatel

Asi som to zariekol, našťastie

2-2, tak poďme ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

přístav udržet!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ribery klasicky nezvládá

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
PavlíčeQ

Adler dnes fantastický

Reagovat
PavlíčeQ

JOSHUAAA!

Reagovat
stas87

Joshua

Reagovat
smazaný uživatel

Joshua

Reagovat
Rudnevs

To je smola ...

... Bruno (pravdepodobne) letí

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern klasika no..

ale jako ten pas Thiaga

Reagovat
stas87

Taky pas trafim tak dvakrat z desiatich pokusov. Fantazia, presne do kroku Riberymu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bayern a Leverkusen slušné závery no.

Reagovat
smazaný uživatel

CHICHARITO

Reagovat
smazaný uživatel

blázen

Reagovat
Rudnevs

Fans auf der Nordtribüne feiern Bruno Labbadia nach dem Abpfiff mit Sprechchören. #HSV

Reagovat
Rudnevs

Unsere Start11 für #svwwob: Drobny – Gebre Selassie, Sané, Moisander, Bauer – Grillitsch, Gnabry, Junuzovic, Fritz, Hajrovic – Manneh.

https://pbs.twimg.com/media/CtIU8crXEAAxJIh.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

werder.. tyjo ti mají smůly letos

Reagovat
Rudnevs

Fanúšici Wolfsburgu: "2. Liga, Bremen ist dabei! 2. Liga, Bremen ist dabei! ... "

Reagovat
REPLIKATOR

Gebreeee

Reagovat
F.Torres

Gebre

Reagovat
Jeňa

Ten Nouri to neuvěřitelně prožívá

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Werder krásně a zaslouženě

Gnabry je skvělý.. škoda jen, že má v týmu samé nekopy

Reagovat
db18

Nemá tam jen nekopy... směrem dopředu má kvalitní hráče, jen je musí nakazit svým sebevědomím...

Reagovat
Rudnevs

V Brémach po víťaznom zápase pustili "Oh, wie ist das schön"

... parádny zápas a hoci mám radšej HSV, tak sa mi páči ten Brémsky model, keď vo vedení pracujú ľudia z klubu, ak už má teda HSV vyhodiť Bruna, tak by som tiež zaviedol niečo také

Reagovat
monty25

Za 15 minut šlágr ženské Bundesligy Bayern - Wolfsburg na Sport 1 Deutschland.

Bayern: https://twitter.com/FCBfrauen/status/780001576308109312

Wolfsburg: https://twitter.com/VfLWob_Frauen/status/780002236147572738

Reagovat
Rudnevs

Lewandowski sa včera proti HSV strelecky nepresadil, tak skúsi štastie za ženský výber ...

Reagovat
monty25
Reagovat
Rudnevs

Hej, jasné. Iba som si robil srandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Kadeřábek nalevo, když je v sestavě Toljan? (no a už si s ním poradil Embolo...)

Reagovat
smazaný uživatel

a teď áčko

ale skvělé zakončení Kramarice

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bicakcic je děsný

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Geis a Meyer? Schalke úplně bez nasazení..většina se tam jen prochází.

Reagovat
db18

Meyer sedí částečně kvůli Olympiádě, na které byl - u Geise se ale dost divím, že po chybách Stambouliho zůstává jen na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

ok dík

Reagovat
smazaný uživatel

Geis sedí v poslednom čase dosť často. Zatiaľ nenaplnil očakávania, s ktorými ho kupovali. Meyer nemá extra dobrú formu a v tej ofenzíve je dosť veľká konkurencia, takže občas bude tiež sedieť...

Ináč je to fakt strašná bieda od Schalke, s tým kádrom by mali hrať atraktívny ofenzívny futbal, namiesto toho sú úplne bezzubí a ešte aj defenzíva horí zápas čo zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez

Reagovat
Virtuos

Budem sa tu opakovat, ale to Schalke je hrozne, stred zalohy strasny, obrana nedorazna utok bezzuby, kto sa naozaj nejak snazi je Huntelaar, zablesky ma tam Goretzka a Howedes sice ide obcas do suboj bez rozmyslu ale aspon vidno ze mu na tom zalezi, zbytok nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Nudný, bezkrvný aj trápny výkon od Schalke išli do vedenia po štyroch minútach a čo si mysleli, že s touto sračkou ustrážia vedenie 1:0 do konca? Domáci po zásluhe otočili a pokiaľ Schalke svoj matný výkon po zmene strán nezlepší, bude s toho ďalšia porážka a zaslúžená.

Reagovat
Rudnevs

TSV 1860 München proti Hannoveru hrali v týchto špeciálnych dresoch: https://pbs.twimg.com/media/CrwLEXMWgAALBmx.jpg

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtel bych váš názor, Bsc Young Boys Bern je na prodej Bratři Rissove se po v zemětřesenim ve vedeni BSC rozhozdly opustit lod, a mezi největšimí adepty je RED BULL, Kdyby se to podařilo red bullu zvyšily by se kvalita švycarske??? Jaky je váš nazor na red bull ve fotbale?

Reagovat
Rudnevs

To by bol podobný klub ako v Salzburgu, nechápem načo je im ďalší taký ...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Hoffenheimu jsou snad v té ofenzivě všichni kromě Kramarice hrozní sobci a solisté

Reagovat
Rudnevs

Demirbay

Reagovat
castelL

Čo to robí akože to Schalke??? Suverénne najhorší štart do BL za posledné roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorší v histórii klubu.

Reagovat
castelL

Reagovat
Rudnevs

https://pbs.twimg.com/media/CtNLm0vXYAQJANc.jpg

Zunächst auf der Bank: Müller (Tor), Olkowski, Mladenovic, Jojic, Özcan, Guirassy, Rudnevs. #KOERBL #effzeh

-

https://pbs.twimg.com/media/CtNVmo3XgAAQuNU.jpg

Auf unserer Ersatzbank halten sich derweil Müller, Bernardo, Khedira, Poulsen, Werner, Demme und Kalmár bereit. #KOERBL

Reagovat
smazaný uživatel

Weinzierl... tak co, už ta bublina splaskla?

Reagovat
Rudnevs

Hráčov privádzal najmä Heidel ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale podívej se co hrajou.. vždyť to je NIC. Ve předu k ničemu, obrana k smíchu a zálohu přehrával i Hoffenheim.

A ono 5 proher za 5 kol mluví samo o sobě.. tady se není na co vymlouvat

Reagovat
Rudnevs

Ale tak ten materiál čo má k dispozícií taktiež nie je nič moc.

... minulú sezónu bol kreatívny najmä Sané a Embolo či Konoplyanka ho adekvátne nenahradili

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to trepeš preboha? Že materiál nie je nič moc

Väčšina ligy má materiál ďaleko slabší a nikto nie je po piatich kolách s nulou na konte. Toto absolútne nie je o Sanem, ani len trochu.

Reagovat
Rudnevs

Ty vole, ty snáď skritizuješ všetko čo napíšem ...

... minulú sezónu bol Sané ten kreatívny, teraz tomu nejaky ten nápad chýba (hoci treba povedať, že posledných 20 minút to bolo lepšie)

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyby... i kdyby: po 5 kolech s Schalke a takovým kádrem (který je lepší, než 85% týmu v lize) mít 0 bodů na kontě je prostě fail. Tečka.

Zatím to nezvládá... za mě bych byl rád kdyby to tak pokračovalo (přece jen.. jedná se o S04 ) ale osobně si myslím, že se pomalu budou zvedat, ale tak či tak = zřejmě to bude další sezona zklamání

Reagovat
Rudnevs

Vyjadril som sa zle, chcel som povedať, že za tie peniaze za Saného mohli nakúpiť oveľa lepšie. Samozrejme, že ten káder je lepší ako káder Kolínu alebo Herthy.

Budúce kolo majú Gladbach, ale potom majú FCA a tam už vyhrať musia, ak nie tak Heidel musí vážne pouvažovať, či si Weinzierla chce nechať.

Reagovat
db18

Neúspěch po sportovní stránce, ale Heidel chce letos ještě hodnotit jiné věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Já mluvím jen o sportovní stránce..

Reagovat
db18

To je apsoň dle některých vyjádření letos ještě až na "veldejší" koleji (samozřejmě to nesmí být jen střed tabulky, ale aspoň boj o Evropu), ale je třeba taky nejdříve "zamést" v klubu...

Reagovat
smazaný uživatel

Fair enough..

Reagovat
smazaný uživatel

Kritizujem len nezmysly a že má Schalke nič moc materiál alebo že mali ťažký los sú nezmysly ako poleno. Sané bol v minimálne polovici zápasov na facku, niektoré mu vyšli parádne, ale žeby jeho odchodom malo byť Schalke takto stratené, to ani náhodou.

Tvoj problém je, že toho píšeš strašne veľa a ku všetkému, ale ten prehľad nemáš zďaleka postačujúci na to, aby to malo nejakú pridanú hodnotu. Odporúčam ti trochu ubrať, realizovať sa dá aj ináč ako trávením 16 hodín denne na Eurofotbale a komentovaním bez rozmyslu každú blbosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Však nech píše,keď ho to baví...

Reagovat
Rudnevs

zasa ďalší výchovný komentár ...

Reagovat
db18

Však si to teprve sedne. Kloppa taky nikdo nevyhazoval (a bylo to to správné rozhodnutí; nebo Favreho...) a tady je ta situaci navíc ještě odlišná...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rudnevs

Lipsko vedie

Reagovat
smazaný uživatel

ale už je 1:1. 7:0 to nebude ale 7:1 je ešte reálne furt.

Reagovat
Rudnevs

Myslím kvôli zaujímavosti zápasu z pohľadu nestranného fanúšika. Takto Köln bol nútený aj útočiť.

Reagovat
db18

Takový odfláknutý bránění.

Reagovat
Rudnevs

Kölle Osako

Reagovat
db18

Osako

Reagovat
db18

Hráči RB to psychicky trochu nezvládají - tak snad FC v druhém poločase dokoná obrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráme. škót s malým pérom nás nepoložil.

Reagovat
Jeňa

Tys mu ho měřil? Nebo odkud máš tuhle informaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme mu to len tak skrslo v jeho malom mozgu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvole, myslíš že ma urazíš? lebo všetko končí neúspechom, mňa cez internet nikto uraziť nevie a nemôže

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by som ťa urážal? Však ani ten Škót sa po tvojich komentároch určite neurazí. Akurát, že ty tu na jeho adresu píšeš absolútne primitivizmy, ktoré sa nezakladajú na realite a sú len výplodom nezrelého pubertálneho mozgu, zatiaľ čo ja len komentujem obraz, ktorý si tu o sebe vytváraš ty sám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bol to len taký trolling, príšerne ma totižto nasralo že sa vybral oslavovať pod náš kotol akého nezrelého mozgu? Davor,však sa ani nepoznáme

Reagovat
Rudnevs

Tak hodnotí to čo číta ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako som napísal... napísal som to čisto len preto,lebo ma hrozne naštvalo že hráč takéhoto tímu sa odváži oslavovať pod náš kotol. Pokiaľ by oslavoval Auba tak by som bol v pohode...

Reagovat
Rudnevs

Tú oslavu som nejako nevnímal. Provokoval nejakým spôsobom fanúšikov?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taký povýšenecký výraz v tvári mal hlavne... mňa tým dosť vyprovokoval,aj sa pískalo.

Reagovat
stas87

Vidim, ze sa od prveho kola nic nezmenilo...som rad, ze uz sa sustredim len na Werder a diskutujem malo. Lebo to co tu vidim, to je ubohe a nedostojne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele