5. kolo
24.09.2016 15:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - FC Ingolstadt 04 2:0

Gladbach potvrdil, že doma umí a Ingolstadt porazil 2:0. Vrací se tedy do popředí tabulky, zatímco Die Schanzer zůstávají s jedním bodem na jejím chvostu.

První šanci zápasu připravil Pascal Gross pro svého spoluhráče Alfreda Moralese. Ten však zamířil pouze do Yanna Sommera. Na druhé straně ve 12. minutě střílel Mahmoud Dahoud, ale na Orjana Nylanda si nepřišel. Ingolstadtský gólman se činil i ve 25. minutě, kdy po Dahoudově přihrávce zakončoval Lars Stindl.

Balon se zatřepetal v síti až ve 42. minutě. Přihrávku před bránu z levé strany odkopnul Marvin Matip jenom na hranu pokutového území, kde levačkou z první po zemi uklízel do brány Lars Stindl - 1:0. Poločas tedy vyšel lépe pro domácí. Po změně stran nařídil trenér Kauczinski některým hráčům, aby si vyměnili pozice, nicméně při pohledu na výsledek musí být jasné, že to nebylo nic platné.

Po hodině hry Nyland zaváhal v souboji se Stindlem a osamocený balon kopnul na bránu záložník Borussie. Ovšem byla z toho pouze tyčka. Hostující jednička však musela být pořád ve střehu. Už za nějaké čtyři minuty střílel po Dahoudově přihrávce Fabian Johnson. Následně pálil do tyče pro změnu Julian Korb.

Další akce už přinesla vedení 2:0. Aktivní Dahoud vymyslel famózní uličku, kterou vyšachoval hned tři obránce soupeře. Oscar Wendt se tedy mohl objevit sám před brankářem, kterému nasadil housle. Pro Hříbata to byla třetí výhra v sezoně, kdežto Ingolstadt připisuje čtvrtou porážku se skóre 2:10. Kouč si svou pozicí rozhodně nemůže být jistý.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele