5. kolo
24.09.2016 15:30 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Hertha BSC 3:3

Výborný zápas se hrál ve frankfurtské Commerzbank-Areně. Pětačtyřicet tisíc diváků vidělo šest branek, přičemž tu poslední vsítil Michael Hector ve druhé minutě nastavení.

Už ve čtvrté minutě vyzkoušel Jarsteinovu pozornost Danny Blum, ale první branka zápasu padla až těsně před vypršením úvodní dvacetiminutovky. Valentin Stocker udělal ve vápně kličku Seferovićovi a ten dost netakticky poslal protihráče na zem. Vedad Ibišević penaltu proměnil, i když Hradecky neměl k míči zase až tak daleko - 0:1.

Následně Hertha spíše vyčkávala na to, s čím přiletí Orli. Ti se dočkali vyrovnání za dvacet minut. Danny Blum poslal od postranní čáry naprosto přesnou přihrávku na hranici šestnáctky, kde balon díky výbornému pohybu převzal Marco Fabián a zblízka propálil Runeho Jarsteina - 1:1. Mexický záložník potvrdil, že tohle kolo patřilo Mexikánům - Chicharito v zápase Leverkusenu s Mohučí nastřílel hattrick.

Ještě předtím, než rozhodčí Bastian Dankert odpískal konec prvního poločasu, se domácí prosadili znovu. Jmenovitě to byl Alexander Meier, kdo poslal svůj tým do vedení poté, co míč po Fabiánově rohu neposlechl Ibiševiće. Nejlepší střelec předloňské bundesligové sezony měl pak před sebou snadou úlohu - 2:1.

Teď byla řada na Staré dámě. V 58. minutě centroval Esswein zprava na penaltu, kde se do kulatého předmětu z první opřel Veded Ibišević a trefil to přesně k tyči - 2:2. Za sedm minut stadion ztichnul, protože družina Pála Dárdaie šla do vedení. K Essweinovi přilétnul na jeho pravou stranu centr od Ibiševiće, načež obešel Rebiće, ale nepřihrával. Místo toho milimetrově přesně střílel zpoza šestnáctky na vzdálenější tyč - 2:3.

Niko Kovać nechtěl prohrát, a tak přišel do hry Branimir Hrgota. Nicméně v 87. minutě se před Hradeckym ocitnul osamocený Schieber. A kdyby jeho hlavička byla přesnější, mohlo být hotovo. Takhle mu mohl po Rebićově centru ukázat Michael Hector, jak se zakončuje hlavou - 3:3. Maďarský kouč berlínského celku za tohle obranu rozhodně nepochválí.

Autor: Tomáš Kordík / kicker.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele