Premier League - souhrn 17. kola

19.12.2015, 17:59, aktualizováno 21.12.2015, 22:56
Komentáře a souhrny
Arsenal porazil Manchester City a drží si na svého konkurenta ze druhé pozice čtyřbodový náskok. Swansea se rozešla smírně s West Hamem. Aston Villa veze bod z Newcastlu, Leicester City vyhrál na hřišti Evertonu a zůstává na čele. Chelsea po změně manažera porazila Sunderland, tři body slaví rovněž Norwich City, Crystal Palace, Tottenham a Bournemouth. Watford v neděli smetl Liverpool...

Arsenal FC - Manchester City 2:1

21.12.2015 21:00

Góly: 33. Theo Walcott, 45+1. Olivier Giroud - 82. Yaya Touré

Na čele Premier League se začíná tvořit expres s pouhými dvěma vagóny. Na suverénní Leicester stále dotírá Arsenal, který dnes porazil Manchester City 2:1 a udržel se od čela na rozdíl dvou bodů. Citizens ztrácí na první místo už bodů šest, což dnes zařídil především Mesut Özil asistující u gólů Walcotta a Girouda. Hosté už gólem Tourého v závěru už výsledek jen kosmeticky upravili.

V prvních minutách utkání to však na vítězství Arsenalu příliš nevypadalo. Manchester City byl o poznání aktivnější, míč držel na kopačkách drtivou část času - chybělo jim jen přesnější zakončení. V prvních deseti minutách pálili Silva i Fernandinho nad; až po dvaceti minutách hry se k dobré ráně dostal na levé straně Kevin De Bruyne a Čech musel k zemi.

Ještě větší šanci k otevření skóre měl Belgičan po půlhodině hry, kdy se po Agüerově přihrávce řítil se Silvou na branku v přečíslení 2 na 1. Místo přihrávky však volil střelu a těsně minul. Hned vzápětí mohl být ještě smutnější, protože Mesut Özil předal míč Theo Walcottovi a ten si věděl rady dokonale. Na hranici vápna si udělal prostor a krásně zakončil.

Ještě krásnější byla výsledková tabule pro domácí fanoušky na konci prvního poločasu. V nastaveném čase totiž zachyboval Mangala, po Walcottovi se k míči dostal opět Özil, který si přesným pasem Olivieru Giroudovi do gólové šance připsal už druhou asistenci. Francouzský kanonýr totiž mezi nohama Harta zvýšil už na 2:0

Druhý gól jako by spustil lavinu šancí po změně stran. Úvodní čtvrthodina druhého poločasu byla rozhodně nejzajímavější, nejprve Özil vypustil na levé straně Monreala, který zase uvolnil ve vápně Joela Campbella. Ten však pálil nad. Na druhé straně hlavičkoval Agüero do Čecha, aby vzápětí opět zakončoval Joel, tentokrát do nohy pohotového Harta. Anglický gólman se vyznamenal i po chvíli, kdy bídná defenziva dovolila Özilovi s Joelem dostat do obrovské šance Ramseyho, jenž tváří v tvář Hartovi selhal.

V závěrečných dvaceti minutách se Pellegriniho parta logicky snažila alespoň snížit, ale precizní obrana okolo Koscielnyho a Mertesackera byla prakticky neprostupná. Petra Čecha ohrozili nejprve střídající Sterling s Bonym, ale český gólman jejich pokusy skryl do rukavic velmi snadno. Ojedinělou mezeru ve středu pole mohl využít další žolík Navas, jenže i jeho postup nakonec stoperská dvojice zhatila.

Až pár minut před koncem se nesmírně pohotovou ranou z nějakých 20 metrů prezentoval Yaya Touré, po jehož úderu placírkou zaplachtil balón přímo do šibenice. Ve zbytku utkání včetně čtyřminutového nastavení však Londýňané těsný náskok udrželi.

Více informací k zápasu

Swansea City - West Ham United 0:0

20.12.2015 17:00

Góly: -

Žádný gól neviděli fanoušci na Liberty Stadium, kde tamní Swansea nedokázala zvítězit od srpna. V duelu s West Hamem si oba celky vytvořili několik zajímavých příležitostí, hlavními hvězdami však dnes byli oba brankáři. Labutě se tak před náročným vánočním programem propadají na sestupové příčky.

V první zajímavé šanci se ocitl André Ayew, hráč, který byl za své výkony v úvodu sezóny do nebes, ale po centru Taylora hlavou zamířil nad. Neil Taylor zrál u zrodu i další nadějné akce, Gomis pak přihrál do křídla, kde čekal připravený Ki Sung-yueng, ovšem ránu jihokorejského záložníka výborně vykopl Adrián a podržel svůj tým.

Na pozoru se musel mít také jeho protějšek Lukasz Fabianski, jehož z dálky dvakrát prověřil Mauro Zárate a polský reprezentant se zejména při jeho druhé střele musel pořádně natáhnout, aby udržel čisté konto. Na druhé straně se po přiťuknutí Corka opřel do balón Ayew a ačkoliv již polovina stadionu zvedala ruce nad hlavu, Adrián konečky prstů vytáhl míč mimo.

Jednička Hammers předvedla zákrok večera po hodině hry. Centr Sigurdssona z volného přímého kopu sice ještě defenziva West Hamu dokázala odvrátit, odražený míč ovšem přímo z voleje napálil Jack Cork a Adrián se musel blýsknout efektní a hlavně efektivní robinzonádou. Zpoza vápna to zkoušel i hostující Valencia, jeho pokus však Fabianski vyrazil. A když balón do odkryté brány nedokázal dostat ani Gylfi Sigurdsson, rozešli se oba celky smírně.

Více informací k zápasu

Watford FC - Liverpool FC 3:0

20.12.2015 14:30

Góly: 3. Nathan Aké, 15. Odion Ighalo, 85. Odion Ighalo

Velmi dobrou formu potvrdili hráči Watfordu, kteří na Vicarage Road po dvaceti letech zase dokázali porazit Liverpool a svým fanouškům nadělili ten nejlepší vánoční dárek, jaký mohli. O jednoznačné vítězství 3:0 se dvěma přesnými zásahy přičinil nejlepší střelec týmu Odion Ighalo a hlavně díky jeho dvanácti brankám se Hornets jako nováček drží stále v kontaktu s těmi nejlepšími.

Než však nigerijský forward zprovoznil svůj gólostroj, prosadil se muž, od něhož se góly čekají možná nejméně. Svou premiérovou trefu v Premier League zaznamenal Nathan Aké a výrazně mu k tomu dopomohl brankář Liverpoolu Ádam Bogdán, jenž dnes zaskakoval za stabilní jedničku Mignoleta. Osmadvacetiletý Maďar neudržel v rukavicích centr Bena Watsona od rohového praporku a pro Akého už nebyl problém vsítit nejrychlejší gól aktuálního ročníku Premier League (čas 2:05).

Ještě hůř bylo po čtvrthodině hry. Důrazný Troy Deeney vybojoval balón ve středu pole, aby pak dlouhou přihrávkou vyslal do sprintu Odiona Ighala, který vyhrál souboj se Škrtelem a střelou na zadní tyč překonal Bogdána. Horko před bránou Reds bylo i v 33. minutě, kdy bývalý gólman Boltonu vyboxoval míč pouze do Lucase Leivy a později musel likvidovat ještě střelu Jurada. Bogdán pak mále inkasoval přímo z rohového kopu, pokus Watsona ale na poslední chvíli vyrazil.

Jürgen Klopp musel kromě špatné hry a skóre řešit ještě zranění Martina Škrtela, jehož na trávníku ještě v prvním poločase nahradil útočník Divock Origi. Právě on se objevil i v jedné z mála zajímavých příležitostí Liverpoolu, Heurelho Gomes si však s jeho nepříliš razantní střelou poradil. Hosté dnes opravdu vyloženou šanci neměli, spoustu zakončení obětavá defenziva Watfordu na poslední chvíli zblokovala.

Floresova družina byla mnohem nebezpečnější a v 63. minutě se musel vynikajícím zákrokem blýsknout Bogdán, když se na něho po vysunutí Jurada a podklouznutí Sakha řítil sám Ighalo. Ten se mohl radovat až o dvacet minut později. Kanonýr s číslem 24 na zádech získal míč na polovině hřiště, Deeney rozehrál do křídla na rozběhnutého Behramiho, jehož centr Ighalo zblízka uklidil do odkryté brány a uzavřel na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Aston Villa 1:1

19.12.2015 18:30

Góly: 38. Fabricio Coloccini - 61. Jordan Ayew

Newcastle měl doma proti Aston Ville rázně nakročeno už k třetímu vítězství v řadě, ovšem parádní trefa Jordana Ayewa nakonec smazala branku Fabricia Colocciniho a vzešla z toho dělba bodů po konečném výsledku 1:1. Pro oba celky je podobný výsledek nedostatečný, neboť nadále zůstávají plně namočeny v záchranářských bojích.

Po valnou většinu první půle byl na hřišti jen jeden tým, a to ten domácí. Villans působili matným dojmem a mohli být rádi, že se do přestávky udrželi na přijatelném stavu skóre. Po změně stran jakoby vyběhl na trávník zcela nový tým a svěřenci Remiho Gardeho naopak druhou pětačtyřicetiminutovku opanovali ve velkém stylu. Přesto nadále zůstávají zcela osamoceni na samém dně tabulky a ve zbytku sezony budou čelit také historickým statistikám - kdo totiž byl poslední na Vánoce, obvykle se s Premier league na konci sezony také rozloučil. Ville v tuto chvíli chybí na záchranu celých deset bodů, Newcastle drží právě ono první nesestupové místo.

Magpies šli do zápasu v dobrém rozpoložení, koneckonců skalpy takových týmů jako Liverpool nebo Tottenham musí zvednout sebevědomí každému. Zároveň je však náročné udržet motivaci a soustředění i proti papírově slabší Ville, a právě s tím mají hráči Newcastlu dlouhodobě potíže. Po úvodní půlhodinu se diváci na St. James‘ Parku dočkali pouze ojedinělých zakončení a až teprve s blížícím se koncem úvodního poločasu domácí pookřáli.

Nejprve ještě Sissokovy centry nedokázalo duo Mitrović-Wijnaldum dostat do sítě, ovšem aktivní srbský útočník, jenž v průběhu poločasu nahradil na hřišti zraněného Papisse Cissého, přinutil Brada Guzana v brance Villans ke kvalitnímu zákroku, z nějž vzešel rohový kop. Ten rozehrál Siem de Jong zdánlivě nepovedeně, avšak míč kuriózně proklouzl pokutovým územím až ke Coloccinimu, jenž svým gólem po více ne třinácti měsících poslal domácí do vedení. Když pak z přímého kopu nedokázal na brankáře Elliota vyzrát Leandro Bacuna, šlo se do kabin za těsného vedení Newcastlu.

Zápasu nesvědčily ani nepříjemné podmínky v čele s podmáčeným trávníkem, ale ani to Aston Villu po změně stran nezastavilo k velkému výkonu. Jako první provětral Elliotovy rukavice Jordan Veretout a Ayew pak divoce branku domácích přepálil, ovšem i to svědčilo o nové aktivitě hostí. Dost možná klíčový moment nastal v sedmapadesáté minutě, když se De Jong ocitl po výborném pasu Wijnalduma ve výtečné příležitosti, avšak trestuhodně minul.

Villa trestala hned záhy - uplynulo jednašedesát minut a bylo vyrovnáno. Střídající Rudy Gestede přinutil Elliota k výtečnému zákroku konečky prstů, ovšem odražený míč spadl k Jordanu Ayewovi a ghanský reprezentant bez váhání překrásnou křižnou ranou umlčel domácí tribuny, tedy kromě sektoru vyhrazeného hostům.

Zaskočený Newcastle se již z této situace nedokázal odrazit a chybělo jen málo, aby dobře rozjeté utkání dokonce prohrál. Gestede totiž čtyři minuty po Ayewově gólu jen těsně ve skluzu minul a do třetice si vylámal zuby na výtečném Elliotovi. Oba celky pak v závěrečných minutách toužily po vítězství, ale ani poslední šance zápasu z kopačky střídajícího Pereze gólem neskončila.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Sunderland AFC 3:1

19.12.2015 16:00

Góly: 5. Branislav Ivanović, 13. Pedro, 49. Oscar (pen.) - 53. Fabio Borini

Léčba odvoláním Josého Mourinha v Chelsea přináší okamžité účinky. Londýnský celek se totiž po dvou porážkách za sebou díky brzkým trefám Ivanoviče s Pedrem vypořádal s odevzdaným Sunderlandem a zvítězil nakonec 3:1.

Guus Hiddink sice ještě na lavičce Chelsea jakožto čerstvě jmenovaný trenér nefiguroval, ovšem jeho asistenti Holland s Newtonem zvládli tým připravit na sobotní střetnutí bez chybičky. O vítězi zápasu bylo rozhodnuto hned v úvodní čtvrthodině, domácí do něj nastoupili s vervou, jaká pod vedením Josého Mourinha nebyla patrná, a brzy se ujali vedení: Willianův rohový kop zarazil prudkou hlavičkou do sítě Branislav Ivanovič. Když pak ve třinácté minutě Ivanovičův centr skončil uvnitř šestnáctky ideálně u kopaček Pedra, mohl španělský reprezentant zvýšit pohotovou ranou již na 2:0.

Ani tato gólová smršť apetit Blues nijak neukojila a nadále to byli oni, kdo jasně diktoval tempo zápasu a vytvářel si k nechuti soupeřova manažera Sama Allardyce další a další šance. Zvláště v šestadvacáté minutě měl navýšit náskok Oscar, ovšem po individuálním průniku skrze zcela odevzdanou defenzivu hostí ztroskotal se svou ranou na brankáři Pantilimonovi. Brazilský záložník vůbec hrál, jako kdyby byl politý živou vodou - v úvodní půlhodině si bez ostychu připsal dvě povedené patičky a přidal i fintu zvanou "rabona".

Až ve dvaatřicáté minutě se povedlo vystrčit růžky i mátožným hostům, Watmore však slibný únik nedokázal zakončit lépe než střelou hrubě mimo Courtoisovu branku. Hned záhy kontroval na opačné straně Diego Costa, ovšem pohlednou kombinaci Williana s Oscarem zakončil ranou těsně nad břevno a pak po centru Pedra zamířil hlavou z krkolomné pozice vedle. I tak ale slavné trio Abramovič-Drogba-Hiddink ze svého boxu na Stamford Bridge mohlo být v poločase zcela spokojeno, Chelsea s přehledem vedla a klidně už mohla vést daleko větším rozdílem.

Jakékoli naděje Sunderlandu na nepravděpodobný obrat Chelsea uhasila hned v samém úvodu druhé pětačtyřicetiminutovky. Willianův průnik zastavil až Pantilimon, jenže pouze za cenu faulu. Kromě žluté karty tak svému týmu způsobil také újmu v podobě pokutového kopu, s kterým si Oscar poradil naprosto chladnokrevně a zvýšil na 3:0. Tribuny na Stamford Bridge se však ukonejšit jen tak nedaly - místo oslavných chorálů zazněl nejednou pokřik "Where were you when we were sh*t?", tedy trefný dotaz k hráčům, proč takto nehráli od začátku sezony i pod Mourinhem...

Osm minut po změně stran se Sunderland přece jen postaral alespoň o náznak dramatu díky povedeně zahrané standardní situaci. Centr na zadní tyč padl na hlavu zcela neobsazeného Kaboula, jenž křižnou hlavičkou protáhl Courtoise. Belgický brankář nedokázal tuto ránu udržet v rukavicích a místo toho ji vyrazil do strany tak smolně, že se míč odrazil od nabíhajícího Boriniho do sítě. Italský útočník, jenž na trávník nastoupil právě o přestávce, posléze málem přidal i druhý gól, avšak svůj technický pokus nakonec poslal těsně vedle.

Od té chvíle se však Sunderland nabudil a najednou obraz hry nepůsobil tak jednoznačným dojmem. Zakončení však Black Cats nadále nevycházelo, což potvrdil Jermain Defoe nekontrolovanou ranou ze slibné pozice, jíž měl využít alespoň k prověření Courtoise. Právě neproměnění těchto šancí mělo za následek, že s přibývajícím časem hráči Chelsea neměli žádný důvod k nervozitě a mohli závěr utkání kontrolovat. Oživení směrem dopředu navíc přinesl i střídající Loic Rémy, jenž nahradil Diega Costu. Španělský reprezentant si při odchodu ze hřiště vyslechl směsici potlesku i bučení. Zato Oscar si pár minut nato mohl užít ovace vestoje.

Sedm minut před koncem měl výtečnou příležitost vrátit domácím tříbrankový náskok Pedro, ovšem tváří v tvář Pantilimonovi si nechal míč utéct a poslal jej nakonec příliš vysoko. O pozdní drama se mohl postarat po zaváhání Matiće aktivní Defoe, ale ani s tečovanou střelou si na Courtoise nepřišel. Utkání tak z pohledu Blues dospělo do zdárného konce - Chelsea přerušile sérii nezdarů a po výhře 3:1 může znovu vyhlížet světlejší zítřky.

Více informací k zápasu

Everton FC - Leicester City 2:3

19.12.2015 16:00

Góly: 32. Romelu Lukaku, 89. Kevin Mirallas - 27. Riyad Mahrez (pen.), 65. Riyad Mahrez (pen.), 69. Shinji Okazaki

Leicester pokračuje v krasojízdě lídra Premier Leauge a po třiceti letech veze tři body z Goodison Parku. Everton herně vládl, v útoku se ale hostům rovnat nemohl a po šesti zápasech prohrává. Ke známé ofenzivní dvojici se tentokrát připojil i navrátilec do základní sestavy Okazaki, jenž zařídil pokutový kop i pojištění vedení.

Everton začal s větší chutí a těžil z toho především Deulofeu, hned polovina útočných přechodů v první čtvrthodince šla přes jeho pravou stranu, Lukaku ale v deštivém počasí čekal na dobrou příhrávku marně. Nepomáhala ani jasná převaha na míči, když už totiž vysoký míč před vápno sebral domácí útočník, zaúřadovala dobře organizovaná defenzíva hostů.

Přišel tak velký šok pro rozbouřené domácí fanoušky. Nejprve nemohli, uvěřit, že osobní souboj Okazakiho s Funesem Morim posoudil sudí jako penaltový, ač si obránce rukou opravdu pomáhal, Riyad Mahrez pak potvrdil svou střeleckou pohodu a Howard přes správný výběr strany neměl proti přesně mířené střele šanci.

Po právu ovšem přišla velmi rychlá odpověď. Po závaru ve vápně se zbavil obránce s chladnou hlavou Barkley, Schmeichel si připsal parádní zákrok, balón však vyrazil přímo na nohu střelce, jeho druhý pokus odvrátil hlavou z brankové čáry King a štěstěnu odraženého míče tak využil až Romelu Lukaku ranou do odkryté branky. Zapsal se tak do historie klubu jako první střelec v osmi soutěžních kláních za sebou.

Druhé dějství se odehrávalo ve stejném stylu, Toffies drželi svého soupeře na uzdě, sami se ale v útoku trápili více než obvykle. Nepříjemně pro domácí se tak opakoval i rychlý výpad Foxes zakončený tentokrát jasnou penaltou. Mahrez postrčil míč za obranu do vápna Vardymu, který si chytře došel pro faul Howarda a hvězda Alžírska tentokrát poslala brankáře na druhou stranu. Anglický útočník si připsal už šestý získaný pokutový kop od začátku loňské sezóny, nejvíce ze všech.

Jen chvíli poté se stejný hráč dostal se štěstím k balónu na pravé straně, protáhl se do šestnáctky, kde se bez zájmu ostatních potuloval Okazaki a po zpracování zamířil levačkou neomylně - 1:3. Nevýrazný Lukaku a často nepřesní spoluhráči jen těžko mohli zvrátit nepříznivý vývoj, a to přes veškerou snahu o tlak čím dál pasivnějších Foxes. Hosté si hlídali veškeré mezery v obraně a Everton pomalu ztrácel naději.

Tu mu navrátila až 89. minuta, Lukakův zblokovaný pokus z malého vápna parádně využil Barkley k důvtipné patičce a Mirallas využil rozhozené obrany ke svému premiérovému zásahu v letošní sezóně. Když však Schmeichel zachytil ukrytou střelu asistujícího hráče z předchozí akce, mohl první celek ligy slavit další cenné vítězství.

Více informací k zápasu

Manchester United - Norwich City 1:2

19.12.2015 16:00

Góly: 66. Anthony Martial - 38. Cameron Jerome, 54. Alexander Tettey

Manažerská stolice se pod Louisem van Gaalem již povážlivě kýve - Manchester United si pod vedením nizozemského kouče připsal další nečekanou porážku 1:2 proti Norwichi, který na Old Trafford zvítězil poprvé od roku 1989.

První poločas na Old Trafford nijak nevybočoval z posledních týdnů. Domácí United měli jasně více ze hry, jenže ani 70% držení míče jim nedopomohlo k tomu, aby Rudí ďáblové své slibné kombinace dotáhli do gólového konce. Brankář Rudd si dokonce nemusel připsat ani jeden zákrok, všech pět střeleckých pokusů Manchesteru totiž skončilo mimo jeho tři tyče.

Vše tak směřovalo ke klasickému poločasovému výsledku United, tedy bezbrankové remíze. To však sedm minut před odchodem do kabin hrubě narušili hosté. Redmond nejprve nenápadně prostrčil míč Cameronu Jeromovi, jenž navzdory přesile červených dresů prchnul všem a tváří v tvář brankáři De Geovi nezaváhal. Norwich tak navzdory průměrnému výkonu vedl v polovině utkání 1:0.

Po změně stran se dalo čekat další mohutné obléhání branky hostí, jenže mizernou situaci Manchesteru ještě podtrhl Alexander Tettery po dalším rychlém protiútoku Canaries, při němž obrana United zcela selhala. Střelec první branky Jerome se tentokrát ujal role asistenta a vyslal svého norského spoluhráče vstříc De Geovi a úspěšnému zakončení na šokující dvoubrankový náskok.

Louisi van Gaalovi v tu chvíli takřka zvonila hrana - prohrát takovýmto výsledek po sérii neúspěšných výsledků by už mohlo být příliš i na trpělivost vedení klubu. Naději záhy vykřesal Anthony Martial. Čerstvý držitel prestižní ceny Golden Boy v šestašedesáté minutě využil zmatku v šestnáctce po kvalitním centru Younga a prudkou ranou pod břevno nedal Ruddovi sebemenší šanci zasáhnout. Deset minut nato mohlo být vyrovnáno, ovšem Juan Mata si se svým přímým kopem na Rudda nepřišel.

Na opačné straně musel daleko lepší zákrok vytasit David De Gea při ráně střídajícího Mulumbua zpoza pokutového území. Čas však hrál proti United a i s příchodem devadesáté minuty byl stav stále příznivý pro Norwich. Během čtyřminutového nastavení zkoušel podpořit ofenzivu i stoper Smalling, ovšem svou hlavičku ze vzdálenosti pouhých několika metrů nedokázal tváří v tvář Ruddovi nasměrovat mezi tři tyče.

Manchester United tak proti Norwichi nečekaně selhal a na vlastním stadionu se poroučí s porážkou 1:2 a boj o vysněný titul se mu začíná čím dál více vzdalovat. Rudí ďáblové nedokázali bodovat naplno již počtvrté v řadě a nebylo tak divu, že se od vyprazdňujících se tribun Old Trafford na konci zápasu dočkali negativního ohlasu...

Více informací k zápasu

Southampton FC - Tottenham Hotspur 0:2

19.12.2015 16:00

Góly: 40. Harry Kane, 43. Dele Alli

Tottenham neodehrál nejlepší utkání, Southampton ovšem jeho laxnost nedokázal trestat a v závěru prvního dějství na to výsledkově doplatil. Hosté tak napravili domácí ztrátu a opět dotírají na místa zaručující Ligu mistrů, domácí čekají na vítězství pět kol a dál se propadají tabulkou.

Až překvapivě aktivní Saints tlačili na soupeře od prvních vteřin a Saido Mané tak po deseti minutách už kompletoval hattrick neproměněných šancí, proti té poslední po přízemním centru agilního Tadiće byl Lloris bleskurychle na zemi a dobrým zákrokem vyrazil.

Eriksenův nepřesný pokus z přímého kopu v 16. minutě byl jen malým výkřikem do tmy, zmíněná dvojice domácích ale stále pouze cenila zuby, zakousnout se nedokázala. Obraz hry se přitom neměnil celých pětatřicet minut, pasivní hosté sice postupem času drželi balón na noze více, v ofenzívě ale končili ještě dřív než domácí, kteří dopláceli na špatnou finální přihrávku.

Až když Kane po rychlé akci nechal vyniknout do té doby podřimujícího Gazzanigu, probrali se Spurs k nějaké snaze hrát fotbal. Až nepatřičně pak sklidili do poločasu ovoce hned dvakrát. Nejprve udělal Kane z defenzívy domácích komický soubor a chladnokrevně poslal balón kolem nešťastného brankáře do sítě. Hned trio obránců vše sledovalo pár kroků za úspěšným střelcem.

Vzápětí bez problémů vnikl do vápna Kyle Walker našel přesnou uličku křížem přes vápno na Dele Alliho, který si bez zájmu ostatních zpracoval míč na malém vápně a Gazzaniga byl opět bez šance. Slepené zásahy vlastně rozhodly celý zápas, což bohužel výrazně neprospělo atraktivitě druhé půle.

Opaření hráči Southamptonu se sice jakž takž snažili o návrat k otěžím, jenže Mané neměl střelecký den a zbytek týmu postupně ztrácel jistotu na kopačkách. Spurs přitom začali hrát přesně to, co se čeká od zkušenějších hráčů, než kterým disponuje Pocchetinův výběr. Ten se k porážce svého bývalého zaměstnavatele nehnal bezhlavě, jeho svěřenci se starali především o precizní kontrolu míče na polovině soupeře, bez šancí na obou stranách tak pojištěné vedení pohodově uhájili na úkor zabavení dychtících fanoušků. Alespoň Lloris tak ještě v nastaveném čase vyčaroval perfektní zákrok proti střele zblízka od Ward-Prowseho, ani to by však na bodech nic neměnilo.

Více informací k zápasu

Stoke City - Crystal Palace 1:2

19.12.2015 16:00

Góly: 76. Bojan Krkić (pen.) - 45. Connor Wickham (pen.), 88. Chung-yong Lee

Zatímco pozornost veřejnosti se upírá především na skvostnou pouť tabulkového lídra z Leicesteru, Crystal Palace se nenápadně plíží jen v těsném závěsu. Díky výhře nad Stoke, kterou Eagles vystřelil střídající Lee Chung-Yong pouhé dvě minuty před koncem, totiž hosté zůstávají na šesté příčce Premier league za duem Tottenham a Manchester United pouze vinou horšího skóre!

Nutno však podotknout, že tento výsledek je vůči Stoke dosti krutý. Svěřenci Marka Hughese se rovněž těší v posledních týdnech dobré formě a potvrzovali to svým výkonem i v sobotu. Góly na samém konci obou poločasů je však ve výsledku srazily do kolen. Nejprve se prosadil ze značky pokutového kopu Connor Wickham, pak rovněž úspěšnou penaltou srovnal Bojan Krkić, ovšem v osmaosmdesáté minutě strhnul všechny body na stranu hostí zmíněný Chung-Yong, a to ukázkovou ranou po odvráceném rohovém kopu.

Domácí přivítali v sestavě uzdraveného Xherdana Shaqiriho, jenž tak znovu utvořil působivé ofenzivní trio s Bojanem Krkićem a Markem Arnautovićem. Zmínku si však zároveň zaslouží i defenziva Stoke, která se od návratu kapitána Ryana Shawcrosse do sestavy stala neprostupnou zdí, která po třech minutách utkání dosáhla na rovných 500 minut bez jediného inkasovaného gólu.

Po většinu první půle měli domácí herně navrch, jenže výsledková tabule zůstávala stále nezměněná. Wayne Hennessey si v brance Crystal Palace dokázal poradit s ranou Bojana a pak přihlížel, jak Ginkelem tečovaný centr Erika Pieterse trefuje pouze jeho brankovou konstrukci. Leckoho by v tu chvíli napadlo, že gól do sítě hostí je jen otázkou času, tím spíš, že jim ke všemu chyběla stálice ve středu zálohy Yohan Cabaye, jehož trápí potíže s patou.

O to větší překvapení připravili Eagles všem na konci první půle. Glen Whelan totiž ve vlastní šestnáctce zavadil o Wilfrieda Zahu a pád anglického záložníka vyústil v odpískání pokutového kopu. Při Cabayeho absenci se této jedinečné příležitosti chopil Conor Wickham a prudkou ranou doprostřed vsítil svůj první gól v novém dresu.

Ani po změně stran se obraz hry příliš nezměnil: Stoke bylo nadále aktivnějším z obou celků a brankář Hennessey měl co dělat, aby držel svůj tým nad vodou. Mezi jinými na velšském gólmanovi ztroskotal Glen Johnson, když si umně podsekl míč na levačku a nebezpečně vypálil. I hosté ale dokázali vystrčit růžky, což potvrdil rychlým protiútokem a zakončením James McArthur, jehož rána málem proklouzla pod tělem Jacka Butlanda.

Stoke i nadále pokračovalo ve tvorbě slibných šancí, ovšem Arnautovićův pokus zastavil blokem na poslední chvíli Joel Ward a Bojan Krkić tváří v tvář Hennesseymu rovněž neuspěl. Když už se zdálo, že domácím jednoduše není přáno skórovat, dočkali se za svou aktivitu výhody pokutového kopu. Viníkem z pohledu Palace se stal stoper Delaney, jemuž hlavičkovaný míč dopadl na ruku. Tentokrát již souboj Bojan-Hennessey vyzněl pro španělského útočníka a bylo srovnáno.

Oba týmy se v závěru odmítaly smířit se ziskem jediného bodu, a tak byli fanoušci na Brittania Stadium svědky napínavé podívané až do samého konce. Zatímco Shaqiriho přímý kop skončil těsně vedle, Crystal Palace své finální šance využilo beze zbytku. Jihokorejec Lee Chung-Yong byl na trávníku sotva sedm minut, ovšem v klíčové chvíli se mu rána zpoza pokutového území po odraženém rohu povedla náramně a ani Butland si na jeho pokus nepřišel. Eagles tak pod Alanem Pardewem pokračují ve své spanilé jízdě Premier league, i když tentokrát s jistou dávkou štěstí.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - AFC Bournemouth 1:2

19.12.2015 16:00

Góly: 79. Gareth McAuley - 52. Adam Smith, 87. Charlie Daniels (pen.)

West Brom po atraktivitě neprahne, to není žádné tajemství, dnes to ale se svým nezájmem přehnal a přidal k tomu i dvě opravdu hloupá vyloučení. To, které dopomohlo Bournemouthu k vítězství výrazněji, má na svědomí McClean, jenž by si jistě zasloužil delší trest. Hosté však mezitím slaví potřetí za sebou, pětkrát v řadě neprohráli a sprintují ze sestupových vod.

Už po dvou minutách chtěl zchladit domácí Stanislas, jeho solidní pokus zpoza vápna ale Myhill vyrazil. Nastínil tak, jak bude úvod duelu probíhat, po dvaceti minutách se už hosté drželi míče v 70% času, nic kloudného před brankou však vymyslet nedokázali. Na druhé straně se ovšem jednalo o čistý tragikomický příběh, osamocený Rondón se k balónu sice několikrát dostal, nejnebezpečnější pozice však byla ta kousek od rohového praporku.

To nejvýznamější, čeho se tak hráč Baggies dopustil, byl tak hrozivě vypadající faul Jamese McCleana. Ten nejspíš ztratil hlavu, když poslal k zemi Smithe a Dean vlastně ani nemohl udělat nic jiného než poslat hříšníka předčasně do sprch. V tu dobu propastnou převahu mohl těsně před odchodem do šaten gólově potvrdit Ritchie, po centru Stanislase ale bez obtěžování obránců hlavičkoval mimo tři tyče.

Po změně stran se musel vytáhnout Boruc proti nepříjemné střele Rondóna, brzy poté se už ovšem hosté zaslouženě radovali. Surman pasem na pravou lajnu pobídl Smitha, ten si potáhl míč na střed hřiště a ukrytou střelou k bližší tyči zpoza vápna pokořil marně se natahujícího Myhilla. Dlouho se pak zdálo, že je pouze otázkou času, kdy si Cherries náskok pojistí a podle všeho usli na vavřínech i samotní hráči.

Baggies tak jedenáct minut před koncem zúročili svou nově nalezenou chuť hrát a po rohovém kopu Gardnera se hlavičkou na vzdálenější tyč prosadil McAuley. Dawson navíc mohl v 85. minutě zcela obrátit stav utkání, jenže spravedlnost slepá nezůstala. Hlavička z pár metrů skončila mimo tři tyče, a leč se jistě dá diskutovat, zda se po faulu Fletchera na Goslinga měla pískat penalta, vedení se vrátilo na stranu lepšího celku. Charlie Daniels totiž vyslal pumelici pod břevno a Myhill jednoduše neměl šanci.

Frustrovaný Rondón pak v páté minutě nastavení neudržel chladnou hlavu a po ztrátě balónu se dalším zbytečným excesem nechal vyloučit pro další zápas. A byl to opět Adam Smith, kdo byl v přímém dění, tentokrát už v tom nebyl úplně nevinně, nicméně atak útočníka domácích byl pochopitelně emotivnější.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City17115137:2438
2.Arsenal FC17113331:1436
3.Manchester City17102533:1932
4.Tottenham Hotspur1778228:1429
5.Manchester United1785422:1429
6.Crystal Palace1792623:1629
7.Watford FC1784521:1628
8.West Ham United1767425:2125
9.Liverpool FC1766520:2224
10.Everton FC1758431:2423
11.Stoke City1765614:1623
12.Southampton FC1756621:2121
13.West Bromwich Albion1755717:2320
14.AFC Bournemouth1754822:3219
15.Chelsea FC1753921:2718
16.Norwich City1745820:2917
17.Newcastle United1745819:3217
18.Swansea City1736815:2415
19.Sunderland AFC17331118:3312
20.Aston Villa17141214:317

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1619)

Přidat komentář
Miguel19

Na OT sice poloprázdno, ale na konci solidní bučení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, mame co sme chceli Gaal out a Mourinho in, to je fakt sen pre mufanov to co sa deje po Fergiem

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Manik...

Byla by to sranda, kdyby ho angažovali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla krása, Mou na kterého tu mufans pořád pičují by je trenoval.

Reagovat
kvasha16

to mate za to, ze ste sa smiali CHelsea ako meni trenerov, len si to vyzierajte, to iste caka Arsenal po Wengerovi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
Darren Fletcher

nech sa deje vola bozia...

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez do United!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinha nee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost smutný co se tam po odchodu legendy děje. já mam ještě větší strach o arsenal až odejde wenger

Reagovat
vladis271

MU si fakt takéto straty už nemôže dovoliť. Ako raz za čas hej, ale v tom boji o titul by im to mohlo zlomiť väz.

Reagovat
I am Mancunian

stale pohoda, staci snura par vyhier v rade a sme naspat

Reagovat
kylo ren

Žádnej boj o titul se nekoná pokud nas bude šéfovat lvg

Reagovat
smazaný uživatel

jako podprůměr nemůžem na boj o titul ani pomyslet. jak řek ranieri, cílem zůstává záchrana

Reagovat
smazaný uživatel

v boji o titul??? ..s takymito vylsedkami v lige a LM??? ..toto muselo byt napisane s najvacsou ironiou. united bude rad ak skonci do top 4...to si zapamataj!

Reagovat
vladis271

sarcasm has been detected

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už tahle sezóna dopadne jakkoliv, můžeme říct, že máme bod z Leicesteru

Top 4

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, dobře jste to posrali, mohli mít unbeaten

Reagovat
Counter

Však to právě my nesmíme připustit, ještě aby tak někdo pokoušel překonání našeho rekordu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak unbeaten sezóna buďto je, nebo není. To by se snad dalo "překonat" jenom 38 výhrami .

Reagovat
Counter

jako jasné, ale ono to má hezký punc v tom, že Arsenal je zrovna tím posledním, komu se to povedlo.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
minoLFC

Leicester titul A Mourinho do ManU

Reagovat
Matić

Matić dneska příšerný, jinak jsme ale hráli celkem dobře, řekl bych spíš uvolněně

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ukončiť ligu. Leicester majster, my v LM. Už len zostup West Bromu by tomu chýbalo Pulis

Reagovat
I am Mancunian

7 - Manchester United have hit a total of seven shots on target in their last four Premier League home games. Dour.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar zase velí ofenzíve a je najlepší na ihrisku. Aspoň trochu potešenia pre moje ubolené fanúšikovské srdce.

Reagovat
smazaný uživatel

A takisto potešilo vypískanie Fabregasa a Costu, aj pred zápasom aj pri striedaniach. Snáď ich Hiddink bude využívať čo najmenej, najlepšie na tribúne.

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

co tě potěšilo na tom, že vlastní fanoušci vypískali vlastního hráče? ty jsi taky ta ovce, která věří všem těm nesmyslům z bulváru?

Reagovat
smazaný uživatel

Costu a Fabregasa nedokážem zniesť, ako 90% Španielov. Ale títo dvaja to je u mňa osobne extrém.

Reagovat
smazaný uživatel

To som prehnal trochu, neškatuľkujem hráčov, len proste títo dvaja mi nie sú vôbec sympatickí.

Reagovat
Whitemedia

Převážně díky nim se Mourinho pakoval, neměl by si jim spíš děkovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to tu trepeš za blbosti?

Reagovat
Whitemedia

to je tvoje specialita

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
Whitemedia

Ptáš se mě, proč je tvojí specialitou psát bláboly? To se ptej sám sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si ale nemyslím, že píšem bláboly. Preto sa pýtam teba.

Reagovat
smazaný uživatel

United nezklamal

Reagovat
Swarley

každopádně zajímavý obrázek, jak si tam LVG sepisuje cosi do notesu a Gigggs se u lajny snaží hráče dirigovat...možná to směrem do budoucna něco naznačuje...

Reagovat
Lacko_Boh

že ?

Reagovat
Lacko_Boh

Giggs dostal ban na notes?

Reagovat
Busby babes

neumi psat.

Reagovat
Lacko_Boh

To si píš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Redknapp není vůbec špatnej trenérskej vzor

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Swarley

mám také schopnosti

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Naznacuje to akurat tak to, ze Gaalovi sa nechce postavit zo stolicky a ist tie lemry zjebat

Reagovat
fenixLFC

mozno ze giggs nevie pisat

Reagovat
kvasha16

teraz sa podla mna v tomto snazis najst nieco co tam nie je

Reagovat
Swarley

co? vždyť je stejně jasné, že to na 100% někdy v budoucnu převezme...zase tak složitá věštba to není, ani jsem nepotřeboval havířovské kyvadýlko...

Reagovat
kvasha16

tak nehovorim ze to niekedy neprevezme, len narazam na to, ze robit podla toho ze zjebava hracov nejake odhady je zbytocne a velky vyznam to nema

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to znacit navrat giggse na kridlo, tak jsem pro

Reagovat
Aldeano

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

to by tomek nerozdýchal

Reagovat
Wat

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infi

Reagovat
Rarášek

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
C-M@ster

Tak naši kluci ještě dokážou představit

Zápas jsem nesledoval, jaký to bylo?

Jinak kdy přijde ten všemi očekávaný sešup Leicestru z prvního fleku? Na přelomu roku, až se PL rozjede? Už jim chybí jen 2 body do záchrany.

Reagovat
C-M@ster

*překvapit

Reagovat
fenixLFC

este dva zapasy

Reagovat
iamek

Porad stejne, akorat dneska nedokazal na 100% hrat ani Mike. Jones plasil, Young a Bblind centry z rohu do rohu. Fella klasicka loketovacka a nakopy na nej. Carrick dobry vykon. Nic nezkazil a nic extra nevymyslel dopredu. Depay se snazil, chodil 1 on 1, ale vzdy trefil prvniho beka. To bylo k posrani. Martial klasicky nabihal, snazil se, ale mic nedostal do behu snad ani jednou. Rooney? Toho nema smysl komentovat. Presprintoval ho kazdy hrac, nevyhral ani jeden souboj, nebyl schopen podrzet mic, nebojoval jak vzdy. Akorat mel jedny slusne nuzky. Mata? Jak byl protiutok,tak sem tam zasprintoval, ale pak poslal centr do zeme nikoho. Ne ze by mel nejak na vyber. Jinak klasicla jeho nudna hra. Ppak prisel Herrera, ktery hral aktivne, ale opet ani on nebyl schopen kvalitne dat centr nebo neco vymyslet. LVG si jel notiskovou ligu a jeho asistent se pridal. Giggs nemohl vydrzet a brousil lajnu.

Reagovat
C-M@ster

Já třeba chápu, že od manažera se nedají očekávat výsledky hned, ale jednak člověk nevidí nějaké zlepšení, druhak nikdo nechápe proč hrajem to, co hrajem a třeťak z různých zdrojů slyšíš, že i hráči začínají být nervózní a to je jistá smrt.

Jakmile hráči přestanou věřit manažerovi, znamená to jeho brzký konec.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda ten Martial říkáš maká dobře jo? bude z něj něco jo?

Reagovat
Bayern +

Man.Utd a WBA

Leicester dokonalosť. Snáď to dotiahnu fakť ďaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester by zastavila už jen série 21 zápasů s Arsenalem, když nikdo jiný není schopný je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

este si pockaj na par zapasov a uvidi sa

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Wat

MAHREZ!!!

Reagovat
Busby babes

Ted jsem zvedavej co LVG predvede, jak na tohle zareaguje. Pokud teda bude mit sanci zareagovat. I kdyz porad moc neverim tomu, ze ho vyhodime...

Ale momentalne je to hodne bezradne z nasi strany. Pokud zmena, tak tech variant asi moc neni.

Mourinho... ehm, to bych teda hodne zkousaval... no bylo by tu veselo.

Giggs... toho si tam preju asi nejvic.

Reagovat
wild

pamatas si na nasu nedavnu diskusiu pred zapasom s Bournemouth? Ked som tvrdil, ze nas caka vysledkovy pad a z nasledujucich 4 zapasov vyhrame max 1 a ty si mi oponoval ze na zaklade coho to sudim a ako si mozem byt tak isty? Tak tu mas odpoved a to som teda ratal, ze dnes vyhrame Stoke a Chelsea to je bez sance na vyhru..

Proste uz sme v totalnej krize, hernej aj psychickej, nic nam nejde, ani obrana nefunguje, dostavame goly zo vsetkeho..ruca sa to LVG z kazdej strany a nemoze to ustat

Reagovat
vitasrp

S Chelsea bez šance na výhru Zase neblbni, jakmile v tom zápase dáte první gól, je hotovo, protože tenhle současnej tým je mentálně tak silnej, že z pozic prohrávajícího uhrál v týhle sezóně 1 bod.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ten zapas skonci bez vysledku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

To jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ked sa hralo MS, tak sa niekde v Nike tusim dalo stavit na to, ze na ihrisko vbehne pes, alebo ze pocas zapasu pristane UFO a podobne nieco take cakam

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Swarley

jj, to UFO tam bylo určitě

Reagovat
wild

dat 1.gol je hned prvy problem Myslim, ze po odchode Mourinha pojdete hore herne aj vysledkovo..to bude proste remizka

Reagovat
smazaný uživatel

Kde že je teda ta odpověď na základě čeho s tím počítáš a můžeš si být tak jistý?

Reagovat
wild

dve prehry s muzstvami zo spodku tabulky?

Reagovat
Busby babes

ano pamatuju. a porad si myslim, ze to tvrzeni v te dobe bylo nesmyslne. Ze se ti to nakonec potvrdilo. ok, beru. cekal jsem a porad cekam od toho klubu vic.

Reagovat
wild

no bolo to len tvrdenie, na zaklade toho akym sa to posledne zapasy smerom uberalo a len sa mi to potvrdilo. Jasne, ze by som bol radsej keby som sa mylil a my sme vyhravali, ale nejde to..vobec nam to nejde a chce to zmenu

Reagovat
Busby babes

ok. no mel jsi pravdu, ja se mylil.

Nejradsi bych byl aby do konce sezony ukecali SAFa.

Reagovat
wild

nad tym som sa tiez tak v duchu zamyslal, ze keby sa vrati SAF, tak myslite, ze by to zrazu mavnutim carovneho prutika vsetko fungovalo? Lebo ja fakt neviem

Reagovat
Busby babes

to netusim. Ale rozhodne bych mu veril, ze by s timhle tymem hral uplne neco jineho. Protoze podle meho ten tym je porad poskladany hodne zajimave a uz letos by mel hrat o titul. Cokoliv jineho je zklamani a pruser.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Ale ustát to může, ještě aspoň pár kol, pokud to nezůstane stejně marné.

Reagovat
smazaný uživatel

do čerta kto píše tie súhrny, chce sa mi zvracať.

"Až nepatřičně pak sklidili do poločasu ovoce hned dvakrát." WTF

"Slepené zásahy vlastně rozhodly celý zápas"

Aké zlepené góly? Veď sa pozri aj na ich replay, Kane krásne sólo a chladnokrvné zakončenie, Alliho gól po rýchlo protiútoku a perfektnej nahrávke Walkera za obranu.

Reagovat
Wat

Ty asi moc neznáš význam slova slepené, že?

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mi to vysvetli..

Reagovat
Aldeano

Ale má potřebu se vyjádřit

Reagovat
Aldeano

To "slepené" znamená, že padly chvilku od sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

aha díky no. ja som to pochopil inak. ospravedlňujem sa autorovi.

Reagovat
Trand

To znamená, že ty góly přišly rychle po sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

víš co to znamená slepené góly slípko?

Reagovat
smazaný uživatel

už hej, som sa ospravedlnil. ja som to pochopil inak. a slípka je jedine tvoja matka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Infi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
vrabejka

TOP OF THE LEAGUE!

Reagovat
fajdax

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Jardin

Reagovat
fenixLFC

dajte ban tomuto

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
FUnk

zapomnel sis je hodit do oblibenych

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Ne že nedaj nic v 13:45 ale pak ještě v 18:30 NU-Villa

Reagovat
smazaný uživatel

To bude náhodou super match

Reagovat
SpecialOne

Jako může být je to PL, ale vybírat si co nechci vidět v TV tak bych to možná do top 5 hodil navíc rád bych viděl aspon 2 z dnešních matchů v 16 no

Reagovat
smazaný uživatel

To áno, na 13:45 sa hodila Chelsea alebo Stoke - Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

13:45 everton - leicester 16:00 united - norwich/stoke - palace 18:30 chelsea - sunderland ... a bolo by, ale ja som spokojny aj teraz na zaklade vysledkov aspon

Reagovat
Hokaido

Reagovat
EXoRcIsT

Idem si pozriet review sezony 2012/2013 to bola posledna sezona praveho Manchestru United

Reagovat
Wat

Jinak Lukaku další gól v řadě, jde se po Ruudovi taky projít.

Reagovat
Swarley

a o Henrym ani nemluvě

Reagovat
Wat

Kurňa, ten tvůj oblíbenec letos dostane na frak hned 2x!

Reagovat
Swarley

uvidíme, kdo z kluků bude schopný to zopakovat víckrát

Reagovat
Wat

Zrovna Lukakovi bych věřil, že se mu to bude dít častějc.

Reagovat
Swarley

to už bude u nás a to mi pochopitelně vadit nebude

Reagovat
Wat

To určitě!

Reagovat
Counter

Tak Henry je jiný kalibr, na toho se nezapomene na rozdíl od toho nizozemského matláka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

kolik už jich má v řadě?

Reagovat
Busby babes

tusim ze 7

Reagovat
vrabejka

7

Reagovat
Aldeano

Nerad bych se pletl, ale myslím, že už 7

Reagovat
smazaný uživatel

v lize 7, ve všech soutěžích 8 (jako první hráč evertonu vůbec)

Reagovat
Hokaido

Tuhle sezonu je asi v PL možný všechno, tak co by né.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Před zápasem s MU jsem Foxes predikoval z tý série 7 zápasů maximálně 2 výhry a 2 remízy. Po 4 zápasech už to překonali a mají dočasnej náskok 5 bodů na čele, to je fakt nelogický.

Myslím, že ted už je čas pomalu začít mluvit o titulu. Pokud by se jim podařilo překonat těch slibovaných 40 bodů hned na první pokus, tak by je to nakoplo ještě a už by je fakt nemusel nikdo zastavit.

Reagovat
vrabejka

Snad jim tu serku prekazime :)

Reagovat
Hokaido

Ježiš drž hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

i zázraky se dějí

Reagovat
Aldeano

Jestli se pojede na titul ukáže až začátek roku.

Reagovat
smazaný uživatel

"nelogický"

Reagovat
Hokaido

Prostě je no, po 17. kole.

Reagovat
vladis271

Minimálne o vážnych kandidátoch na B4 môžeme s plnou vážnosťou vravieť.

A majú silné momentum. Momentálne v lige ako jediný a je zaujímavé čo z neho vyťažia.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt prapodivna sezona..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi stále stojí za LVG?

Reagovat
iamek

LVG vubec nevi co se deje. Chtel jsem ho jako managera strasne moc, ale tohle je posledni kapka. Ted jen doufat, ze Ed a vedeni dostane rozum a angazuje se nekdo kvalitni. Ddo konce sezony, nez si to klidne veme Giggs, kteremu zatim teda vubec neverim a pote angazovat nekoho noveho. Jmena psat nebudu, protoze u nas je schopen vyhoret kazdy. A 2x to stacilo.

Reagovat
vrabejka

Di Maria trochu jiný gól :D

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester si fakt jde pro ten titul

Reagovat
smazaný uživatel

co si o dosavadnich vysledcich pls mysli petr čech?

Reagovat
fenixLFC

nevieme, pretoze clanky o nom tu mozu zjavne pridavat iba admini, v diskusii sa to banuje

Reagovat
teenz

nick

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola teda vraj do City a Ancelotti do Bayernu Ak nás bude fakt trénovať Giggs tak to bude fiasko

Reagovat
iamek

Tohle bude pruser. On se fakt nabizi ten Mourinho. Nebo bude nekdo volnej? City bude nehoraznamasina. Ach jo.

Reagovat
Busby babes

proc se toho giggse tak bojis? jo bude to risk, ale tak uz u nas vyhorel Moyes, zkusenej trener PL, hori LVG, zkusenej trener, kterej trenoval velkoklub ve 2 kvalitnich ligach, tak kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo mega! ta prva cast

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
SunFells

Tady všichni řeší Leicester a Manchester ...ale že Chelsea vyhrála ...

Reagovat
fenixLFC

a dokonca ani AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se Sunderlandem prohráváme poslední roky jenom my.

Reagovat
stiflerovamama

Leicester klobuk dole, buduci tyzden to proti nim bude velmi tazke, ale bolo by pekne keby sme ich zastavili prave my.

Zajttrajsi zapas uz musíme zvladnut a dotiahnut sa na 2 body od top4, mali sme na to uz dost prilezitosti takze dalsia strata by sa nemusela vyplatit.

A nejdem nejako komentovat United, pretoze sa to moc nevyplaca kedze my mame zapas este pred sebou, ale ten tim je plny nezaujímavých hracov, fakt jediny hrac na ktorého by som si zaplatil a siel sa pozriet by bol Martial ktory sa ako jediny snazi nieco individualne vymysliet. Na zaciatku to robil aj Depay ale zda sa mi, ze teraz sa uz vezie s ostakom tímu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester snad titul, větší šance na zisk už být nemusí... divná sezóna

Reagovat
vitasrp

Jednoznačně nejlepší výkon sezóny, kdo by to byl jenom čekal. Samozřejmě s tím ale souvisí teda i fakt, že Allardyce hrál opět 3-4-3, opět to totálně nefungovalo a znovu musel formaci někdy ve 20. minutě změnit. Tudíž stejně jako v duelu s Watfordem pro ně byla úvodní pasáž totální noční můra.

Kdybych měl ale velmi jednoduše shrnout, v čem byl největší rozdíl, pak určitě v tom, že najednou každý chtěl hrát, každý se chtěl dotknout míče, zapojit se do kombinace a byl aktivní. Tohle platilo jen v některých minulých zápasech, ve spoustě byla ale ona aktivita naprosto mizivá - nejvíc to bylo vidět na Oscarovi, který konečně nenechal řídit zálohu tou dvojicí za sebou, ale chopil se toho sám, často ten trojúhelník obracel, stahoval se do hloubky a rozjížděl akce. Takhle naposledy hrál snad v úvodním kole se Swansea a předtím přesně před rokem.

Ještě bych pak podotknul, že bylo vidět, jak má Azpilicueta víc volnosti, takže se vydával na více ofenzivních výletů a častěji tak docházelo k přečíslení na levé straně hřiště. A Fabregas se pohyboval hodně vysoko, nehrál vedle Matiče, ale spíše před ním, což sice vytvářelo uprostřed hřiště díru, ale samotnému Cescovi to pomáhalo.

Jinak Matič hodně špatný, ty chyby v druhý půli.

A uvidíme, co tohle bude znamenat, vůbec bych se nedivil, kdybychom příští zápas opět viděli naprosto mdlý výkon - letos tenhle tým nemá vůbec žádnou konzistenci, takže nehodlám okamžitě věřit tomu, že ji z ničeho nic získá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co stálo za takovým zlepšením. To se chtěli ukázat před Hiddinkem? Nebo byla pod Mourinhem fakt tak šílená atmosféra v kabině? Nevím. Snad v tomhle budeme pokračovat.

Btw, byla by celkem sranda, kdybychom za 2 týdny hráli proti United s Mourinhem na lávce Devils

Reagovat
vitasrp

Určitě tam byla šílená atmosféra, vsadil bych se, že oba tábory na sebe ke konci už byli hodně nasraní + bych si dovolil tvrdit, že byli hráči tak nějak znuděni tím, že Jose klade velký důraz na taktiku a strukturu hry. Dneska stačilo těch prvních 15 minut, ze kterýho si cítil, jak si ten fotbal užívají. Ale jako fanoušek jejich chování nerespektuju a fakt je nějak moc rád nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím. Zajímala by mě ale konkrétní jména. Podle dnešního výkonu bych si vsadil asi na Oscara.

Reagovat
Whitemedia

U Oscara to byl extrémní rozdíl no.. naopak Fabregas si jel pořád to svoje, jemu je asi jedno, kdo to vede, on na to prostě bude kašlat dál

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Matić neskutocne, co sa s nim stalo... myslel som, ze bude na urovni Bosquetsa dlhodobo a nie len 2 sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

na úrovni Busquetsa nebyl nikdy..

Reagovat
smazaný uživatel

ale bol

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol Oľko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Nikdy

Reagovat
FUnk

Reagovat
kvasha16

daj mu este cas, tato sezona je jebnuta

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dufam, ze sa zlepsi a tato je len vynimka

Reagovat
REPLIKATOR

Bez Fergusona je PL mnohem zábavnější

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ale bez kvality

Reagovat
Counter

Leicester

Reagovat
Swarley

bublina

Reagovat
Counter

Hmm, už trvá 26 zápasů, takový bublifuk bych si dal líbit.

P26 W18 D6 L2

Reagovat
Spasitel

Prvý polčas asi najlepší výkon za celý rok. Vidieť ked hráči môžu predvádzať futbal a nie Mourinhovu taktiku tak to ide pekne pravdaže až na Costu a Fabregasa tí sú zrelý na odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

A pri ňom samé anglické legendy.

Reagovat
Aldeano

Angličan to vede no...

Reagovat
smazaný uživatel

j, Phil urcite

Reagovat
liquicitizen

Lamps

Reagovat
smazaný uživatel

jak může být Phil před Garym?

Reagovat
Talker

Do konce sezony předběhne Scholese

Reagovat
I am Mancunian

Wir erfuhren: #Guardiola verlässt @FCBayern am Saisonende und wechselt als Trainer zu #ManCity. Guardiolas Nachfolger wird Carlo #Ancelotti.

parada, pep a ancelotti su vpici a nam zostal potkan mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

ale piču, místo LVG je nachystaný Giggs žádný Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci Realu chtějí Zidana, fanoušci United Giggse.. fakt chcete trenéry s minimem zkušeností?

Reagovat
Feind

fanousci realu hlavne nechteji tucnaka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic jinýho nám fanouškům United nezbývá Pep a Carlo jsou domluvení jinde a pokud nechceme Mourinha musíme mít Giggse jako hlavního trenéra... pak je tu ještě Simeone, ale ten podle svých vyjádření do Anglie nehodlá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

To bude sranda sledovat Pepa a Moua opět proti sobě.

Reagovat
teenz

To bude sranda sledovat Pepa a Moua opět proti sobě.

Reagovat
teenz

Reagovat
Infernoqt

a v derby

Reagovat
teenz

To budou války.

Reagovat
Aldeano

Mind games

Reagovat
Swarley

no jestli bere City Pepka, tak to dejme Giggsovi...bude dost času na to, aby se zapracoval a až půjde Pepek pryč z PL, tak půjdeme na titul...

Reagovat
Whitemedia

A k nám jako po sezoně LVG nebo co

Reagovat
Error

Abra si vykoupí koho bude chtít. Uvažovat jen s volnými trenéry a brzy volným Van Gaalem je nesmysl.

Reagovat
Miguel19

Vykoupit může koho chce, ale když ti trenéři nebudou chtít tak bude mít smůlu..

Reagovat
Whitemedia

Tak Abra už dlouho chce, aby nás vedl Guardiola... a nevypadá to, že by to mělo klapnout

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To už budeš mít třetí sezónu v řadě, co budeš fandit proti svému klubu.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

minulu sezonu som lvg fandil, tuto sklamal ohromne, ale to sa dalo cakat uz od leta

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

No a když je ten Guardiola potvrzenej pro City a Ancelotti pro Bayern ... Kdo zbývá pro nás a United? On ten Mourinho asi nebude až tak nereálnej pro Devils. A k nám Simeone?

Reagovat
smazaný uživatel

Este je v hre Rafa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

těžko

Reagovat
Whitemedia

běž do víš kam, tuhle hnidu k nám nestrkej

Reagovat
minoLFC

Za pár mesiacov vám vyhral EL a zaistil LM

Reagovat
Whitemedia

Bože díky za EL!! By mohl vyhrát i LM a stejně bych ho zpátky nechtěl..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Sranda by byla, kdyby José ještě dokázal s United vyhrát ligu. Zas tak nereálný to není...

Reagovat
Infernoqt

Viděls nás hrát?? Minimálně do léta nepomůže žádná změna kouče... na každý styl je nedostatek na jiném postu. Oživení je potřeba, ale na titul to nebude.

Reagovat
Counter

Nereálné, Mou nedokázal válcovat ligu ani předloni po svém návratu do CFC, tak proč by si to mělo všecko sednout hned v MU...

Reagovat
vladis271

on si potrebuje tím pripraviť. Nakúpiť svojich hráčov, vyhodiť tých čo mu nevyhovujú. Vštepiť hráčom filozofiuz a pocit ublíženosti. To chvíľu trvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata by měl radost

Reagovat
Busby babes

SAF.

Reagovat
smazaný uživatel

když ne doma s Norwichem, tak s kým?

Reagovat
Whitemedia

s Chelsea

Reagovat
Wat

Možná Aston Villa je ještě marnější.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea a villa... jn, ale 6 bodů nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

More from Mahrez: "I wasn’t nervous before my penalties - you choose a corner and shoot"

Reagovat
Wat

Před tou druhou penaltou to tam luxusně naservíroval Vardymu - opět.

Reagovat
FUnk

Dneska to pro oka divaka zapas teda nebyl. za celou dobu meli saints dve sance a ty hugo skvele vyrazil. Po prvnim polocase bylo videt jak na saints lezi deka. 30 min tlacili, ale dostali gol a sesypali se. Druhy polocas od nas v klidu dohrano, za me dneska defenziva s hugom parada tech strel co obranci zblokovali bylo dost, to u nas minulou sezonu vubec nebylo...ted doma porazit rozjety norwich, coys

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pocit že snad až na Matiče všichni hráči pičovali Mourinha svými výkony schválně, to byl uplně jiný tým dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Romelu je zviera. Neskutočne som si ho obľúbil odkedy je v EFC.

Úžasné na ňom je, koľko času na progres ešte má a už teraz je skvostný. Snáď bude ďalej makať a raz z neho bude fakt veľký hráč.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Je dobrej, ale skvostnej teda určitě né. Everton jsem viděl možná 12x v řadě ted a to kvantum šancí, který spálí nebo nedotáhne, je obrovský. Ale každopádně je na dobrý cestě k tomu, aby byl nejlepší hroták na světě.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

aj v medzihre má veľké medzery

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

nemá na to,aby byl nejlepší hrot na světě

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

najviac sa vzdy ukaze pri neuspechoch gloryhunterstvo a zbabelost - Ivan, Palo pozdravujem

Reagovat
smazaný uživatel

ale zajímalo by mě co má v téhle situaci dělat... když sem něco napíše tak se mu stejně každý akorát vysměje, když nic nenapíše tak ho označíte za zbabělce, kdy plánujete hon na ovoce zastavit ?

Reagovat
I am Mancunian

a neni trapne, vzdy po prehre sa vyparit ? palo sa tu ukaze, ale ivan to robi pravidelne, smiali sme sa to za to aj dusanovi

Reagovat
smazaný uživatel

a to pred rokmi pisal, ze nie je gloryhunter

Reagovat
minoLFC

keď vy prehrávate vždy, keď fandí priamo na OT

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jen mě přijde směšný ho zmiňovat při každý příležitosti, tím nenarážím jenom na vaší bratrskou dvojici

Reagovat
I am Mancunian

on si tiez nic neodpusti, takzie nie je dovod ho lutovat

Reagovat
fenixLFC

on dostava iba to si zasluzi..

Reagovat
fenixLFC

*co

Reagovat
smazaný uživatel

je to neskutecne trapne, zvlas od cloveka, ktery dlouhodobe fandi proti svemu oblibenemu klubu...

Reagovat
I am Mancunian

to ano, kto to je ?

Reagovat
smazaný uživatel

No ty prece

Reagovat
I am Mancunian

tak to si si dobre povymyslal

Reagovat
smazaný uživatel

fakt saso

Reagovat
I am Mancunian

nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

*len Ivana pozdravujem

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som gloryhunter?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si iba veľmi zmätený chobot. Gloryhunter nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ol!ver19.12.2015 18:57

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adam Smith

Reagovat
FUnk

Jinak dneska ta zaloha byla s dembelem uplne jinde nez minule, on je pro nas strasne dulezity

Reagovat
Busby babes

Louis van Gaal: "I am unsure whether I have the time to turn this around"

To nezni uplne jako by si myslel, ze nepoleti...

Reagovat
wild

tak uz si aj on musi uvedomovat v akej je situacii..

Reagovat
Busby babes

to je jasne, ale ze to takhle prizna... vetsinou slysime reci o tom, jak si veri a tak. A druhej den leti.

Reagovat
wild

teraz to chce uhrat opacne

Reagovat
Busby babes

lisak jeden starej.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

LVG: "belief in a manager is important and when you lose that belief decreases. That's happening now. I can't close my eyes to that." #mufc

uz je mi ho trosku luto aj

Reagovat
I am Mancunian

LvG: "I am – or maybe I say now ‘was’ - a very successful manager" Also: "I don't think a change of management should bring direct success."

Reagovat
Swarley

no tak to už zní dost konkrétně

Reagovat
Infernoqt

zrovna tady má pravdu, minimálně do léta žádná změna nepomůže.. on nebo giggs to můžou dokopat do konce sezony, nebo to rovnou dát Mourkovi, at si ten tým ladí a připravuje na něco odted rovnou

každopádně favorizuju tu možnost, co nám vykope ligu mistrů

Reagovat
Pagy

a na co mourinho ten tým jako připraví ? podle mě zrovna on by ten tým zase celý překopal, dost hráčů by prodal a koupil spoustu nových

Reagovat
Infernoqt

udělali jsme to samé a nejsme herně dál, než jsme byli pod Moyesem... navíc jak není Ancelotti ani Guardiola volný, moc možností už nemáme

Reagovat
smazaný uživatel

já zas favorizuji tu možnost, kde se nám vyhne Mourinho velkým obloukem... klidně ať nás to stojí evropské poháry pro příští sezónu, tenhle borec by nám to tu akorát dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

tady pomůže jakákoliv změna.

běž si zjistit, jak zahrála dnes chelsea bez trenéra

Reagovat
kvasha16

mozu to dokopat do konca sezony, otazka ale je ci by to dokopali aj do LM

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je otazka teraz, ci by zmena nieco priniesla...v podstate mame len tieto moznosti....Mourinho, nechat v tom plavat neskuseneho Giggsa, nechat to Gaalovi a verit, ze skoncime v top4....(skusme zavolat Fergiemu, nech to zoberie do konca sezony )

Reagovat
smazaný uživatel

juande ramos este

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

u nás mu to neklaplo, tak to zkusí u United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

Reagovat
Dominator

Reagovat
vladis271

Reagovat
Busby babes

tu posledni moznost bych bral. Citove vydirani, prachy co nejvetsi, kamosku pro manzelku... zkusil bych vsechno.

Reagovat
I am Mancunian

to by bolo uplne legendarne, keby sa vrati sam velky fergie a vyhra s nami titul scouseri by sa aj posrali, sa ho boja ako certa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

LVG dokončí svůj kontrakt jako pečovatel o Fergieho ženu . A při společných večeřích bude mít jedinečnou šanci přiučit se něco z trenérského řemesla.

Reagovat
SunFells

Čekal jsem, že kolem sebe bude kopat.

Reagovat
One-Real

Marny ciigos dalsi dva goly

Reagovat
teenz

Sympaťáci.

Reagovat
One-Real

TY BLBE, na co mas ten messanger

Reagovat
teenz

Mám vybitej mobil Lukáši.

Reagovat
Whitemedia

a Oliver si může připsat další nick

Reagovat
Wat

Reagovat
teenz

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jeho meno by som zistil za 3min., aj som poznal, ale zabudol som (zalozil som si niekde dokument s menami a dlho som ho neotvoril); aj tu jeho 'svalnatu' fotku na fb som videl

Reagovat
Whitemedia

A po mně už si pátral, nebo jsem pro tebe málo důležitý?

Reagovat
smazaný uživatel

malo dolezity...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ale teraz...

Reagovat
Whitemedia

Mě nenajdeš, nemáš šanci, takže to ani nezkoušej tenhle debilní nick jsem založil a používám jen tady

Reagovat
kvasha16

si mu dal challenge

Reagovat
Whitemedia

Nedal, protože fakt nemá šanci

Reagovat
smazaný uživatel

dobre teda, si nezaujimavy

Reagovat
Whitemedia

S tím se dokážu smířit, ale jmenuji se Roman

Reagovat
smazaný uživatel

neverim

Reagovat
Whitemedia

fakt ale je mi u prdele, jestli mi tu někdo bude říkat jménem, lepší než ten můj debilní nick, který i tak očividně nechci změnit

Reagovat
smazaný uživatel

tesi ma, ja som Oliver

Reagovat
Whitemedia

nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Rarášek

Reagovat
One-Real

dobře Martine

Reagovat
teenz

To už by slabej protiútok.

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
One-Real

Zdendo

Reagovat
Whitemedia

Tak daleko si

Reagovat
One-Real

Spis si nepochopil, ze ani ten Martin ani Lukas nejsou nase jmena, ale jak rikal Oĺo, znam tu tolik lidi odsud, ze fakt neni tezke me identifikovat.

Reagovat
teenz

Luky pls.

Reagovat
One-Real

Mester pls

Reagovat
teenz

Tak co

Reagovat
Trand

Grznár?

Reagovat
One-Real

teenz je Grznar

Reagovat
teenz

A ty Tomáš Lukáš.

Reagovat
One-Real

Cviceni je zabava.

Reagovat
teenz

MÁLOZVEDAČI

Reagovat
One-Real

Herink pls.

Reagovat
teenz

Píše se to Herynk pyčo.

Reagovat
Trand

Takže ty seš Beran?

Reagovat
Whitemedia

Aha, ok, to jsem potom fakt nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Palo

Reagovat
One-Real

Konecne Oĺino

Reagovat
smazaný uživatel

uz si nabral svaly, naposledy som videl fotku pred 2-3rokmi ...ale ten uces si podaj s metrosmi ako Marek, Dominik ruky

Reagovat
teenz

Reagovat
One-Real

Doporuc uces Oĺo.

Reagovat
smazaný uživatel

vyholit, fuzy mozu zostat

Reagovat
smazaný uživatel

inak nie som [olllllllo] (dlzen na l), ale Oľo.

Reagovat
One-Real

Chodis cvicit Oľko?

Reagovat
smazaný uživatel

uz nie

Reagovat
teenz

Reagovat
I am Mancunian

to len dokazuje, aka je ta liga slabucka, naskok 20bodov ? tam sa cigankovi dobre hra

Reagovat
One-Real

I v LM a hlavne proti nam byl skvelej, ne ze by byl letosni Real nejaky joo velky meritko.

Reagovat
I am Mancunian

on je to hrac dobry, ale co z toho ked ma v hlave nasrate a je cigan, chcel hrat v zaprdenej fr. lige, tak nech hra

Reagovat
smazaný uživatel

alebo ako je ten tim silny

Reagovat
SunFells

Ronald Koeman ‏@RonaldKoeman 1m1 minute ago

Played well in first 30 min. But defence was bit naive. We failed to show killing mentality, offensive and defensive!

Pravdu dí, ale stejně mi takové vyjádření přes twitter přijde divné.

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester fakt pohádka, ale furt mi pro ně letos jako strop přijde 3-4. místo. Minimálně Arsenal s City vidím na konci ligy určitě před nima. Jedou úplně nereálně, Vardy s Mahrezem si oba jdou na 30+ gólů v sezoně, což se za posledních 5 let povedlo nastřílet jen jednou Suárezovi a jednou Van Persiemu. Časem prostě vychladnou nebo se jeden z nich zraní a bude následovat sestup tabulkou. Každopádně asi ne moc, ta big 4 by pro ně teď mohla být celkem reálný cíl.

Reagovat
Busby babes

December 2035: "Leicester will fall away eventually......their 19 consecutive league title wins are just fluke".

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool fans in December 2035: "Next year will be our year."

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Ale Southampton teďka trochu krize ne? Co se děje?

Reagovat
Hokaido

Chybí kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
fenixLFC

im absolutne nefunguje obrana. CHyba forster, morgana nenahradili a cedric branit nevie. K tomu kopec invidualnych chyb a z timu ktory bol znamy vybornou defenzívou je toto. Wanyama sam na to nema, clasie nic moc. V posledných zápasoch sa mi zda ze im totalne odisiel aj pelle (znova)...Takze ich jedinou sancou je vzdy vybehnut na protivníka a dufat ze ho zlomia ale to sa im teda fakt nedari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

1. Arsenal

2. Spurs

3. Leicester

4. City

Tak bych to bral

Reagovat
Cobra

Ale jo, proč ne

Reagovat
Hokaido

přesně takhle bych si to přál, jen bych to trošičku upravil

1. Leicester

2. Arsenal

3. City

4. Live

Reagovat
smazaný uživatel

.

.

.

18. Aston Villa

19. Newcastle

20. Chelsea

Reagovat
Hokaido

Ty seš nějakej odpočinutej po tý týdenní pauzičce.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze si to vlastne uplne zmenil

Reagovat
kvasha16

a nas mas kde? ved stracame len 11 bodov co kolko na LM, to dame

1. Leicestru velmi neverim, a tym ostatnym co mau sancu to neprajem

2. je mi to teraz jedno

3.je mi to teraz jedno

4. my

Reagovat
smazaný uživatel

vobec, porazil sa Sunderland a uz sa ide na predne priecky a vsetci z top 4 teraz suverenne zacnu stracat lebo Chelsea porazila Sunderland a ide ich trenovat Hiddink :D

Reagovat
kvasha16

jasne, lebo som to myslel uplne vazne

Reagovat
smazaný uživatel

aha no ok, o 3 rano som tam ten sarkazmus asi nevycitil

Reagovat
vladis271

16 - 4 - 1 na 70 bodov vážne si myslíš, že toto dáte?

Reagovat
kvasha16

asi nie,ale snivam mozem nie?

Reagovat
Hokaido

včera to bylo 17-4-1, takže stahujeme.

Reagovat
Talker

Tak 4. místo může být klidně za 64 bodů jako loni a skore +6. A na to bychom potřebovali 13-7-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mi už u nich začínají docházet superlativy, i proto musí jít brzo dolů

Reagovat
nani92

už sa šíria špekulácie o návrate SAFa

Reagovat
EXoRcIsT

SAF mat taky kader k dispozicii tak nam mozu dat hned titul sak on dokazal vyhrat titul o 12 bodov s giggsom a cleverlym v zalohe

Reagovat
I am Mancunian

myslis ten komentar co dal busby babes ?

Reagovat
nani92

nie, ja som o tom špekuloval so spolužiakom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to uz nieco znamena, dobra praca zajo

Reagovat
nani92

moje (naše) info o našej budúcnosti boli pravdivé, prečo by nemohli byť znova

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

jasné, a pool bude trénovať Kenny Dalglish

Reagovat
I am Mancunian

ah, stare dobre casy

Reagovat
smazaný uživatel

či je inak s Jayom Rodriguezom? ešte je zranený?

Reagovat
SunFells

Asi do konce ledna.

Reagovat
fenixLFC

to kedy zas stihol??

Reagovat
SunFells

V listopadu si zrakvill kotník.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

There's a scheduled press conference in less than an hour. Wonder if we are going to hear about a managerial change.....Fergie pod

Reagovat
I am Mancunian

kurva ked to bude ten mourinho, tak mazem ucet a koncim

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

uz by som bol jak chazy, len nfl by som komentoval

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Talker

Reagovat
kvasha16

ze ty si ho nezmazal, ale ostatnych tu palcujes

Reagovat
Talker

Já věděl, že Mourinho bude do tří let někde v hajzlu a vykopnou ho. Stačilo být trpělivý...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
habinity

100 v pi v po :))) ja som to dal debil..ale uz nikdy na united nedam ani cent..mata nech ide do spanielska pisat blog, taka sracka pomala nevie si spracovat prihrat pomale onicom slabe..rooney fetak a notorik...co od neho cakame?..carrick by mal skoncit uz ..ta jeho hra fungovala ked bol v muzstve sir ronaldo giggs scholes tevez..blind? Pribalit lvg domov..strasne nemehlo..jones? Ten chudak nastupil po 3 mesiacoch a lieta tam akoby utiekol z pezinka z liecebne cista katastrofa..hlavne ze morgan a herrera sedia...super prasacina lvg rozum jeba..uplny kok na hlavu..herrera keby hraje od zaciatku vyhrame...uplne to tam rozbehal ..kreativita co lvg hladal..dufam ze uz dohladal od zajtra..giggs do konca sezony a od novej ancelotti.ale dakujem ze si ma upozornoval ze to nemam davat za 100 e ..ale je to fuk nevytrhne ma to z biedy...len ma sklamal futbal hra lvg a cela sobota, lebo este aj zenam mrda na hlavu...najdem v pandorfe kabelku a tam liter a ne treba ju vratit aj z litrom podla mojej zeny, nezobrat eurace a nechat ju tam ...ne vratit ju na pokladnu do obchodu kde ju urcite vyrabovali..ale co uz ked je slusna, keby som sam nevratim nic vyrabujem ju celu.ja ked som stratil 1000 e nikdy mi nic nevratil, auto mi ukradli tiez mi nikto nic nevratil ani vykup auta nikto neponukol.

Este ma poistovna porobila o 3 tisic e ...ze havarijna poistka na smiech tento stat a aj z poistovnama..banda jedna..ale ja musim vratit kabelku,teda peniaze znej..ale ked jej to na mieste vysvetlujem ze co nam ukradli, nevratili, tak nie nie nie treba ju vratit.. .

Reagovat
I am Mancunian

ty si si nedal poradit ? za 100€ sme sa radsej mohli ist napit

Reagovat
I am Mancunian

mal si to dat na policiu tu kabelku, takto sa niekto nabalil

Reagovat
icemike

Cmon, United

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se smál do zejtra, kdyby prakticky v jednu chvíli United a Chelsea odvolali 2 z nejarogantnějších trenérů vůbec LVG a Mourinha a jmenovali staré páky - Fergieho a Guuse na své místo

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

zoberieme ho na 3 dni ako Oatesa

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie by ich za tri dni precistil riadne

Reagovat
smazaný uživatel

naco tlacovka? fake

Reagovat
I am Mancunian

no ale nic take nevidim, co ojebavas

Reagovat
smazaný uživatel

no tak mna ojebali piiice, ja uz sa tesil, tak nic

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

kde neco takoveho vidis?

Reagovat
smazaný uživatel

#freeowny

Reagovat
nani92

#freejose

Reagovat
smazaný uživatel

už i FCUM prohrají doma s nejmarnějším týmem v lize, asi nechtěli aby v tom byl velký brácha sám Jediný gól George Thomson, Gloucester už je jen bod za FCUM

Reagovat
I am Mancunian

hadam tuto sezonu rovno nespadnu, vyzeralo to, ze naberaju akurat formu

Reagovat
smazaný uživatel

udržet by se měli, Telford a Corby jsou za námi a mají o zápas víc, navíc s formou na to jsou asi jako Chelsea před vyhazovem Mourka... teď se dívám, že i ten Hednesford je teďka v solidních sračkách... pokud se vyvarují prohrám doma proti týmům ze spodních pater tabulky, záchrana by pak měla být povinností

Reagovat
I am Mancunian

uz si bol aj na zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel mi to ještě časově i pracovně nevyšlo, ale sleduji všechno možný ohledně FCUM (web, twitter, FCUMTV, dokonce mají i vlastní radio )... dalo by se říct, že je sleduji poslední dobou podrobněji jak MU

Reagovat
I am Mancunian

radio obcas pocuvam aj ja zijes v UK ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham před United, paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Takových penalt dneska

Reagovat
Miguel19

Škoda že Mourinhovi nezaplatíme jenom tolik, kolik času bude bez práce...

Reagovat
Hokaido

To kvůli tý dohodě? Jinak to tak normálně funguje, né?

Reagovat
Miguel19

Je to tak, jak to má kdo postavené ve smlouvě, to my se asi nedozvíme.

Reagovat
wild

mna teda dost sere, ze nam o par mesiacov usiel Klopp a teraz aj Guardiola s Ancelottim..to je dost nahovno, uz ho ani nema kto poriadny nahradit, jedine Giggs..takze to je prakticky jedno ci poleti teraz alebo po sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Pride Jose, radsej sa s tou myslienkou zmierte, on sa k nam bude strasne tlacit a Edo tomu podlahne, uplne to vidim

Reagovat
wild

tak ja s tym nemam az taky problem, ja som to pisal vo vedlajsej diskusii..dat mu to na 2sezony, on ten titul proste spravi a hned po tom Giggs nastup

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
r.mrazik

to teda hned!!

Reagovat
wild

tak jasne uz sa nato nechcem dlhsie pozerat

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

ja myslim, ze edo by mal prebrat len financie a futbalove veci niekto iny, tam je tiez problem

Reagovat
smazaný uživatel

A Edo snad zasahuje do futbalovej stranky ako? hracov kupuje len tych, co chcel Gaal

Reagovat
I am Mancunian

a kto vybera noveho trenera ? a aj to vyjednavabie hracov mu nejde

Reagovat
Counter

Však od začátku svého nástupu pase po takových těch nejprovařenějších hvězdách z velkoklubů a pokaždé ostrouhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jake pokazde? Skusal akurat tak Fabregasa v prvej sezone..a potom mozno tak Balea este

Reagovat
Counter

Však rok co rok se objevují zprávy o Baleovi, CR, Neymarovi.

Reagovat
Counter

A to fakt nejsou jen nějaké bláboly bulvárních médií - o tomhle vždycky informujou všechna média, mají to přímo od MU.

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/CV5brNtXIAEGsrD.jpg:large

Timesy, napsal to Ducker, naprosto spolehlivý novinář, který by si prostě nevymýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale co to ako ma dokazovat? ze Edo ma zaujem o tychto hracov? to je hrozne no

Reagovat
Counter

Tak jako vzhledem k tomu, že nemá nejmenší šanci je získat, tak to je docela o ničem. Svou pozornost by měl směřovat jinam.

Reagovat
vitasrp

Velká škoda, že tě neposlouchá no.

Reagovat
Counter

Wow, pěkně jsi zatrpkl.

Komu vlastně radíš všechny ty svoje taktické pokyny, které v poločasech píšeš? Myslíš, že si je tu trenéři daných zápasů čtou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho to od letošní sezony zkusil...

Reagovat
vitasrp

V poslední době mi přijde, že všemu nejlíp rozumíš, pomalu tady lidem i z ostatních klubů ukazuješ, co přesně by měli kritizovat, což tak nějak nechápu. Podobnej policajt diskuze bejval tuším dřív Getzo a po nějakém čase byl taky neskutečně otravnej.

Reagovat
kiwwi

toto counter nerobi poslednu dobu...on a sunfiels zedli celu mudrost sveta a vsetkym diktuju co je spravne

Reagovat
vitasrp

Já za sebe upřímně říkám, že jsem si toho začal všímat hlavně poslední dobou, vadí mi to a je to také příčina mých reakcí.

Reagovat
Counter

Nic takového nedělám, jen tu prezentuju svůj názor. Když s ním nesouhlasíš, tak se ti zkusím vysvětlit, proč si to tak myslím, nic víc. Samozřejmě teda ne tobě, protože jsi ztracený případ, ale obecně ano.

Reagovat
Counter

Nemyslím si, že všemu nejlíp rozumím. Jinak jo, upozorňuju na to, co fandové jiných klubů dle mého opomíjejí. Nevidím na tom nic zvláštního.

Reagovat
Busby babes

jo, mam tak trochu stejny pocit.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

proc nemame nejmensi sanci? jsme porad jednim z nejvetsich klubu na svete. ale tady se porad jede to, ze nemame sanci ziskat hrace, ktere chce Bayern, Barca nebo Real. Ano, nekdy to tak je. Jindy zas ne. Vzdycky zalezi na cene.

Nerikam, ze takoveho hrace privedeme, ale vzdycky se o takove hrace budeme zajimat. A to, ze vedeni sonduje situaci okolo takovych hracu je podle tebe jako plytvani casu?

Reagovat
Counter

jj, resp. jde o to, že MU určitě nejsou jediní, kdo tohle sonduje, ale zaručeněj jsou jediní, kdo o tom veřejně s pompou informuje, načež pak fanoušci na konci přestupáku nadávají, jaktože nevyšel ani Mané...

Reagovat
smazaný uživatel

jj trollovia typu Mancunian, strasneeeee, Edo odid okamzite

Reagovat
Counter

? To bylo v obecné rovině ve smyslu, že přestupy pod Woodwardem moc nezvládáte. Vždycky se vyhlásí veřejně velký útok na top hvězdy a pak se loví kdekdo na poslední chvíli.

Reagovat
Busby babes

Ducker.

Reagovat
Busby babes

i kdyz ted nevim, jestli si ho nepletu s nekym obdobneho jmena...

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

To jsou ti,co měli obálku s Adolfem Hitlerem?

Reagovat
I am Mancunian

teraz aj o turanovi napriklad..

Reagovat
smazaný uživatel

A co na tom ma byt zle? za Neymara nedavali ziadnu ponuku, akurat ho kontaktovali, ake su moznosti....tych hracov co chcel Gaal, tak vsetkych dostal, chyba nam top star, tak ju skusa zohnat, je jasne, ze to asi nebude take lahke, ale na tom ma byt zle, neviem

Reagovat
Counter

Teď jsem si vzpomněl na toho borce, jak zvažoval sázku na výhru MU s kurzem 1,4

Reagovat
smazaný uživatel

40 € do vrecka istých.

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

pozor to som nebol ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Na 4. místo ztrácíme 11 bodů. To bychom mohli dát

Reagovat
EXoRcIsT

no budete to mat tazke lebo to by museli zacat stracat viac teamov a Chelsea tiez este postraca body

Reagovat
kvasha16

vzhladom na to ze uz teraz straca v podstate cela spicka PL to mame celkom ulahcene

Reagovat
Wambasen

2 penalties for Leicester. Ronaldo: I always wanted to play for Leicester xDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

Akože dať sem tento miliónkrát opakovaný vtip, to ešte beriem, ale zakončiť to "xDDD"

Reagovat
smazaný uživatel

To je na žalobu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

xD

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

tohle je taky dobry:

Louis Van Gaal has accepted Jose Mourinho's "Get Sacked" challenge and has now nominated Rafa Benitez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je skvelé toto

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez

Reagovat
Zaschrona

Jo, asi hlavni strujce soucasneho masivniho underperfomingu, jak dokaze Howarda porad drzet v sestave pote, co kazde kolo predvadi. Jak dokaze nestridat kazde kolo. Jak kazde kolo nasazuje stejnou sestavu a i kdyz hrajem konfortne, tak po naprosto prisernych defenzivnich minelach inkasujem znovu a znovu. Jak nema v podstate zadny plan B. Jak totalne marni jsme pri ofenzivnich i defenzivnich standardkach. Mame kadr, ktery mel ziskat v tuhle dobu o dost vic bodu, nez kolik ma. Je to do velke miry i Martinezova zasluha, ze tomu tak je...

Reagovat
smazaný uživatel

martinez je zrkadlo Brendana Rodgersa, len v inom systéme a iných podmienkach...majú veľa zlých povahových vlastností, ktoré im ničia manažérsku prácu..

Reagovat
Zaschrona

Mne se libi, jak to dneska jeden fanousek shrnul na Twitteru, kdy mam nazor v podstate uplne identicky: "I don't want Martinez out, not even slightly. His misplaced/naive loyalty to players will be his undoing though. He can't justify it."

Reagovat
smazaný uživatel

hmm a máte na takéto veci čas? a hlavne trpezlivosť?

Reagovat
Zaschrona

Urcite jo. Celkove furt pozitiva prevazuji nad negativy.

Reagovat
smazaný uživatel

obaja falosni kokoti

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem ho dřív viděl jako nástupce Wengera, tak z něj mé nadšení začíná dost opadat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Vzdyt dneska udelal dalsi naprosto tragikomickou minelu, za kterou mel byt vyloucenej. Dneska opet byl uplne marny pri defenzivnich standardkach, kdy se boji udelat jakykoliv krok z cary, aby si ohlidal male vapno, coz nas malem opet stalo naprosto lehky gol. Pak jednou se rozhodne vybehnout a hned to opet vytecne zvore, ta jeho penalta byla zlomovy bod zapasu, ktery v situaci, kdy jsme meli cim dal tim vetsi tlak totalne zvratila cely vyvoj zapasu. On je uplne strasny, chyta jen podle toho, jak si tipne, kam priblizne ta strela muze jit a dela zakroky driv, nez ten hrac vubec vystreli. Neni pak divu, ze obrana taky dela vic chyb, zvlast pri braneni standardek. Howard nikdy nebyl zrovna skvely lidr obrany a ted je to jen a jen horsi a horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Lee z CP taky luxusní gól.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Celý CP je luxusní, mají stejně bodů jako vy a to máte UnbeatenRecordBreakingWonderSeason.

Reagovat
fenixLFC

cely teda nie je....jednak dnes zahrali nic moc a najma k luxusnosti im chyba fakt normalny hrotak nie ten odpad co tam maju

Reagovat
Counter

O to větší úspěch, že jsou takhle vysoko.

Reagovat
fenixLFC

to suhlasim, ale furt rozmyslam co by boli schopni uhrat keby maju nejakého schopného hrotaka...pretoze to ich stoji strasne vela bodov

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
fenixLFC

inak mam otazku na fans tottenhamu, ze ako moc mimo som ohladom vasej obrany pride mi ze vasa obrana nema take individuality ako je napríklad smalling u United alebo skrtel u nas (tj. niekto kto by bol proste velmi viditelny) ale najma belgicka dvojka funguju ako jeden. vertonghen mi pride ze je ten co viac rozohrava a alder ho isti.Nepride mi ze by nejak casto chodili do sklzov skor telom a pozicne dokazu odstavit utocnikov.Takze skor taka elegantna dvojka nez nejaku rozbijaci....ci sa moc mylim?? moc som vas tuto sezonu nevidel takze mi je to tazko posudit....

Reagovat
Counter

Jsou parádně sehraní, funguje jim to jako celek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
Cobra

Hrají parádně. V tvojém příspěvku vyzdvihuješ Vertonghena, ale Tobyho rozehrávka a centry z obrany do útoku mají myšlenku. V tomto ročníku je Toby zatím ten lepší z té dvojky. Walker má formu a na levé straně hrají dobře Rose i Davies.

A mají přece jen lehčí práci oproti minulým letem, když před nimi hraje výborný Dier.

Reagovat
fenixLFC

hned mi pri citani napadol gol alliho po jeho pase

Reagovat
smazaný uživatel

Verts rozehrává na krátko, Toby delší míče. Podobně jsou sehraní i v obraně, Toby je pasivnější, víc čeká na pohyb útočníka, Verts agresivnější - on do těch skluzů chodí. V posledních dvou zápasech měl dva nádherné bloky na poslední chvíli. Slabina je, že Vertonghen není moc hlavičkář. Nejsou to žádní rozbíječi, karty téměř nesbírají.

Walker je v obraně v současnosti naprostý top, ten si renomé kazí akorát občas rozehrávkou nebo špatnou koncentrací, když letí míč z druhé strany hřiště. Slabina byl hlavně Rose, který se často zapomínal v útoku. S Daviesem to dneska bylo lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

*tři bloky

Reagovat
fenixLFC

s walkerom suhlasim, vazne nam nim uvazujem ako nad naj pravym bekom doterajsieho priebehu sezony. A taktiez s roseom...tych dvoch som nespominal lebo by to vyzeralo ze chcem rypat, ale dlhodobo mi rose pride ako najvacsia slabina tottenhamu (obrany teda urcite)

Kazdopadne dakujem obom

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana pracuje skvele, príčin je niekoľko. Skvelý Alderweireld, zohratosť stopérov z pôsobenia v Ajaxe a belgickej repre. No hlavným dôvodom zlepšenia defenzívy je podľa mňa Pochettino, ktorý zmenil systém, posunul Diera na DM a obrovská zmena defenzívnej činností našich krídelníkov, predovšetkým Lamela. On sa smerom dozadu zmenil snáď najviac a jeho prínos pre tým je obrovský, málo kto si to uvedomuje.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Elbow

Reagovat
bbbauch

Pep do City uz je nekde potvrzenej nebo jeste nemusim plasit?

Reagovat
I am Mancunian

to ti nikto pocas sezony nepotvrdi, ale asi maju uz nejaku dohodu

Reagovat
habinity

100 v pi v po :))) ja som to dal debil..ale uz nikdy na united nedam ani cent..mata nech ide do spanielska pisat blog, taka sracka pomala nevie si spracovat prihrat pomale onicom slabe..rooney fetak a notorik...co od neho cakame?..carrick by mal skoncit uz ..ta jeho hra fungovala ked bol v muzstve sir ronaldo giggs scholes tevez..blind? Pribalit lvg domov..strasne nemehlo..jones? Ten chudak nastupil po 3 mesiacoch a lieta tam akoby utiekol z pezinka z liecebne cista katastrofa..hlavne ze morgan a herrera sedia...super prasacina lvg rozum jeba..uplny kok na hlavu..herrera keby hraje od zaciatku vyhrame...uplne to tam rozbehal ..kreativita co lvg hladal..dufam ze uz dohladal od zajtra..giggs do konca sezony a od novej ancelotti.ale dakujem ze si ma upozornoval ze to nemam davat za 100 e ..ale je to fuk nevytrhne ma to z biedy...len ma sklamal futbal hra lvg a cela sobota, lebo este aj zenam mrda na hlavu...najdem v pandorfe kabelku a tam liter a ne treba ju vratit aj z litrom podla mojej zeny, nezobrat eurace a nechat ju tam ...ne vratit ju na pokladnu do obchodu kde ju urcite vyrabovali..ale co uz ked je slusna, keby som sam nevratim nic vyrabujem ju celu.ja ked som stratil 1000 e nikdy mi nic nevratil, auto mi ukradli tiez mi nikto nic nevratil ani vykup auta nikto neponukol.

Este ma poistovna porobila o 3 tisic e ...ze havarijna poistka na smiech tento stat a aj z poistovnama..banda jedna..ale ja musim vratit kabelku,teda peniaze znej..ale ked jej to na mieste vysvetlujem ze co nam ukradli, nevratili, tak nie nie nie treba ju vratit.. .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale velmi mi tvoj komentár prišiel podobný jednému z facebooku na devilpage.cz...nie si to ty?

Patrik Haba: mata nech ide do spanielska pisat ten jeho blog taka pomala sracka hraje jak postreleny zajac rooney fetak a alkoholik tazko moze hrat futbal carrick dochodok blind nech taha aj stu prasaciu hlavu lvg ...dneska to co hrali hraju lepsie aj v pomocnej skole prehrat doma z norwichom je uplna hanba a dufam ze trener skonci

Reagovat
smazaný uživatel

je to on

Reagovat
smazaný uživatel

oľo overil si to hej?

Reagovat
I am Mancunian

je to pato, ja ho poznam

Reagovat
smazaný uživatel

teba sa nikto na nič nepýtal, Miro

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel som

Reagovat
fenixLFC

urcite, gramatika aj styl pisania sedi

Reagovat
habinity

Fenix ty co si za drbka? Keby ta stretnem ta vyfackujem za tvoju sprostost.ale uz tvoj nick svedci o uplnom debilizme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

mě to tu v posledních dnech fakt baví

Reagovat
fenixLFC

to pisal tvoj brat alebo kto, ze tam nie je (okrem ciarok) ziadna chyba?

Reagovat
habinity

Tvoj brat ta rano obuval.fenix je co? Sa hrajes na drbka? Nebodaj sa tak volas to potom vasi sustavali pri historickych filmoch

Reagovat
fenixLFC

vazne nevies co je fenix? a ako preboha fenix suvisi s historickym filmom?

a BTW vies o tom ze nemusis mat svoje meno ako nazov profilu ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Pato pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

odkiaľ poznáš Veroniku Švorcovú?

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

ja som si myslel, ze je to troll

Reagovat
C-M@ster

Peněženku zatím ještě schov.

Reagovat
smazaný uživatel

J.Ayew

Reagovat
smazaný uživatel

rovnako golov ako Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

je ine hrat vo Ville a LFC

Reagovat
smazaný uživatel

straky aby vas do jednoho myslivci vystrileli pica uz

Reagovat
Talker

500. pro Hiddinka

Reagovat
smazaný uživatel

sympaťák..škoda že zasa do Chelsea

Reagovat
kvasha16

snad teda polozi dobre zaklady dalsiemu koucovi a zachrani co sa da

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku neni pochyb o tom, ze je premier league nejvic zmanipulovanou ligou na svete, tam kurzovy favorit nevyhraje ani kdybych se posral svine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

jj Leicester si kupuje tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné ako človek sám nevidí vlastnú hlúposť.

Reagovat
Whitemedia

to znáš z vlastní zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty? Z akej skúsenosti to mám vedieť? Alebo o čom to tu zas kecáš?

Reagovat
Whitemedia

se nerozbreč hlavně

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by som sa rozplakal? Ja neviem, ty si na nejakých práškoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč mi tie prášky kamoško, ale debaty s tebou sa vyvíjajú dosť zvláštnym smerom.

Reagovat
Whitemedia

Já s tebou neměl až do dneška snad žádný problém, to akorát dnes si mi věnoval příspěvek,jak jsem divný a že beru prášky ale všechno na ef beru s hodně velkou rezervou, i Talkera

Reagovat
smazaný uživatel

Však ty si tu napísal, že som hlúpy a nevidím to. A ani si sa neunúval to odôvodniť a vysvetliť, čo ťa k tomu viedlo. Predtým si sa mi vysmieval za to, že mám určitý názor na dianie okolo klubu. Potom si ma poslal do prdele, len preto, že som znova vyjadril svoj názor, ktorý sa ti asi nepozdával, a začal si mať hrubé, nemiestne poznámky. Toto je slobodné diskusné fórum, kde môže mať človek rôzne názory na veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak buď to ďalej rozveď aby sme mohli debatovať ako dvaja urovnaní ľudia, alebo to nechaj tak a nereaguj na mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nepodavaj PL . To je zlate pravidlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

100 000 na Chelsea proti Leicesteru poprvé!

Reagovat
smazaný uživatel

ako viš že som dal?

Reagovat
smazaný uživatel

pico o zlate mi ani nemluv..docela by me zajimalo jakym stylem budu ten retizek tahat zpet

Reagovat
Talker

Náhodou, výhra CFC byla tutovka dneska.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Reagovat
Kily

víš o tom, že máš stejnou IP adresu jako Hejsek?

Reagovat
I am Mancunian

ze je to mufc4 ever ?

Reagovat
smazaný uživatel

hlavněže o tom víš ty

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Franz Beckenbauer: "Pep Guardiola is interesting for every top club in the world. He can pick his club and he really likes MUFC." [ESPN]

Reagovat
I am Mancunian

French radio station RTL: #FCBayern will announce Carlo Ancelotti as Pep Guardiola's replacement at 11am GMT tomorrow.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlaci sa k nam Mourinho a Guardiola, my nechceme ani jedneho

Reagovat
Infernoqt

to skončí znovuzvolením Moyese

Reagovat
smazaný uživatel

K čemu je vyhrát na Tottenhamu, když se neporazí zoufalá Villa

Reagovat
smazaný uživatel

pripominate mi....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem, Manchester United tak kvalitný káder, a tak zúfalé výsledky. Nie je nutné kupovať ďalšieho drahého hráča, stačí možno zmeniť systém a trénera. A hlavne ako môže hrať Young pravého beka?

Reagovat
I am Mancunian

no to sa spytaj ivana, vraj sme to plakali, ze young nehra na rb

Reagovat
nani92

dúfam, že Mou privedie Zlatana

Reagovat
vladis271

wow.. Pepek City, u nás Klopp, MU s Mourkom a CFC možno so Simeonem. To by mohli PD rovno zavrieť, nikto by nesledoval nič iné okrem PL.

Reagovat
Counter

Hlavně bude sranda potom poslouchat, jak je Anglie úplně mimo, vůbec se v ní nehledí na taktiku apod.

Reagovat
smazaný uživatel

ale toho Wanyamu by sme mohli v lete kúpiť, záloha Dier Wanyama Dembele by bola proti silným mančaftom skvelá

Reagovat
FUnk

ale staticka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Oscarová sezona začíná: The Revenant (2015) DVDScr x264 - Exclusive

Reagovat
smazaný uživatel

jes

Reagovat
smazaný uživatel

ten film může jen zklamat...

drama od začátku do konce. čekáš nejvíc.. DiCaprio, režisér... neslibuju si od toho radši vůbec nic..

Reagovat
minoLFC

čo som čítal recenzie, tak natočene je to fakt dobré, DiCaprio aj Hardy hrajú výborné(až trocho psychopatický) ale príbeh a scenár je fakt jednoduchý(no skutočný príbeh).

Reagovat
smazaný uživatel

mně štve, že celkově ten filmovej průmysl jde do kytek, skomírá..

strašně těžko mě něco dokáže překvapit.. vyvolat nějakej pocit..

Reagovat
smazaný uživatel

V hlave tohle nemuze zustat bez odezvy

Reagovat
smazaný uživatel

+ Sicario v 720p

Reagovat
SunFells

1080

Reagovat
Blasphemer

A Straight Outta Compton ve slušný kvalitě, bez malajských titulků nebo ruské cenzury bude kdy?

Reagovat
mickey mouse

to jsou ale trochu osekané verze ne?

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Uwe háže buly

obsazení

Reagovat
Znalec
Reagovat
madridcan

Talker to vedel

Reagovat
smazaný uživatel

pekne priezvisko

Reagovat
smazaný uživatel

A ted si predstav, kdyby mel krestni jmeno Pribina <3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Najsympatickejší tréner roku: Luis van Gaal

Reagovat
smazaný uživatel

Thibaut Courtois: "Já neměl s manažerem žádný problém. Museli byste se zeptat ostatních hráčů."

Thibaut vždy pôsobil, že povie čo si myslí, nekladie si žiadne servítky pred ústa (viď sebavedomé prehlásenia ešte z Atlética, že v CFC bude chytať a nie sedieť na lavičke a pod.)

Reagovat
Pospovič

Po 20. Minutách jsem to viděl hrozné bledě, naštěstí držel Hugo, který měl v zápase asi 2 absolutní TOP zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

vykompenzoval chyby zo zápasu s Newcastlom.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GarethBaleCZ

Reagovat
fenixLFC

to nikto nepozeral chelsea ze nikde nie je zaznam celého zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

digi

Reagovat
fenixLFC

nemam...a uz to tam konecne dali

Reagovat
Free_player

COYS

Reagovat
Blasphemer

BBC 5 live Sport

Our reporter says #CFC's Diego Costa was showered, dressed and on his way out of Stamford Bridge by 5.01pm!

Ani to do konce zápasu se Diego nezdržel.

Reagovat
minoLFC

to je tak nesympatický pakoň

Reagovat
kvasha16

nemaju to nejak nariadene, ze sa stadion opusta po zapasoch spolocne?

Reagovat
PP

Kdo by to před sezonou řekl, že jeden ze šlágrů kola bude Everton - Leicester..

Reagovat
The Krupy

Prekvapuje ma, že v súvislosti s Man U ešte nepadla zmienka o Contem. Ak by ich prebral po EURE. myslím, že v budúcej sezóne by z nich urobil jeden z top tímov sveta.

Reagovat
minoLFC

v PL sa korupcia nevedie

Reagovat
The Krupy

Tu sa fakt nedá normálne diskutovať.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě by se na to sám Conte měl vykašlat.. v United je něco špatně.. tohle prostě není normální utratili 300mega za posily a když se na to podíváš reálnýma očima, tak třeba směrem dopředu je ten kádr neúplnej.. záloha v ideálním složení znamená 2DM+Schweini.. kraje obrany podprůměr..

Když vidím někoho tak zušeného jako je LVG a jak netuší, co s tím týmem provést, je to divné..

Největší sranda je, že se tu místní fans ohání tím, jakou to chce změnu a další investice do hotových hráčů za desítky mega..

a taková perlička na závěr: Loučící se Ferguson dal fanouškům hořkej dárek v podobě sice titulu, ale taky totálně vyhořelýho kádru... to mě dokáže fakt vykouzlit úsměv

(jedinej vyhořelej tam byl už tehdá božský Wayne.. kterýmu se tu za poslední roky, byť jeho nejhorší, nakreslila svatozář. a nepochybuju o tom, že být pořád SAF u moci, tak už by dávno nebyl v klubu)...

Reagovat
The Krupy

Ja myslím, že obdobie krízy muselo po takom velikánovi prísť. Otázkou je len to, ako dlho United potrvá nájsť vhodného trénera. Conte ma napadol preto, lebo dokáže tím vytiahnuť zo sračiek a uhrať s ním výsledky, no a za ten čas by sa mohol trochu "otrkať" Giggs, ktorý by na to momentálne asi nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte je dobrý trenér a kdekoliv jinde bych mu věřil. a to nejsem žádný jeho fanoušek.

ale začínám věřit tomu, že by v United vyhořel i Del Bosque... jakoby chyběla snaha přiznat si, že doba slávy je minulostí a musí se pracovat tvrdě pořád a znovu.. kupodiva mi tahle snaha chybí hlavně ze strany hráčů.. jakoby si všichni říkali, že to půjde samo a stačí si odehrát to svoje.. a ruku na srdce... kde jsou ty persony, kterými se Ďáblové obhajují celou dobu, co o nich slýchávám...

Reagovat
vodka

tak na papíře plná sestava vypadá dobře pořád:

DDG

Darmian/LAV, Smalling, Blind/Jones, Shaw

Schneiderlin, Schweinsteiger/ Carrick (Herrera)

Mata - Rooney/Herrera - Depay/Martial

Martial/Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

možná budu za vola.. ale já tam prostě vidím strašnejch mezer.. ve srovnání třeba s City nebo i Arsenalem..

Darmian mě teda vůbec nepřesvědčil (Rafael měl zůstat), Smalling - Blind kupodivu na mě působí dobře, ale oni dva ti ty zápasy nevyhrají.. náhrada Jones ok, ale chce to ještě někoho, Shaw je zraněnej a popravdě co on zatím předvedl?

Schneiderlin je zbytečnej a nedivil bych se kdyby jste ho za rok za dva postavili na stejnou úroveň jako nyní Fellainiho, Schweini je pro mě osobně zatím taky trochu zklamání, Spolíhat na Carricka je velkej risk. A tady ty 3 jména jsou největší průser toho všeho stejně.. v podstatě jsou to 3 DM.. a ve srovnání třeba se Španělskem, tak Barca: Bus, Iniesta, Rakitič - 1DM (s tím, že rozehrávat umí Busquets jak pán, žádnej atlet) a 2 skoro AM s tím, že Rakitič to vždy odbrání s hodně kilometrama.. doba, kdy se stavěli do zálohy 2 štíty je pryč a nevrátil ji ani José s triem Pepe, Diarra, Khedira

Mata.. je z těch příchodů velkej provar ve srovnání s penězi. (v podstatě propadák a nebýt on takovej sympaťák, spustil by se na něj hate jako na DiMariu). Rooney - to musí vidět kažý sám..

Herrera se tu vyzdvihuje, ale kdyby on byl nějakej zázrak, tak mu nikdo nebude bránit v rozletu..

Depay, Martial vidím jako jedinou vaši budoucnost a naději.... ale není za ně v týmu absolutně žádná náhrada..

Reagovat
Pagy

shaw byl v těch zápasech co letos odehrál jedním z našich nejlepších hráčů ...

Schneiderlin patří taky k tomu lepšímu v našem týmu ...

herrera taky naprosto skvělý hráč ...

nejdřív sleduj naše zápasy než budeš psát nesmysly ...

Reagovat
Counter

Herrera byl dlouho předlouho opomíjený.

Reagovat
Pagy

a ?

Reagovat
Counter

Že je pěkné si to malovat na papíře, ale realita je jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

já si stojím za tím, co jsem napsal...

Shaw může být hráč skvělý jako chce, ale když nehraje, je mu to k ničemu...

Deisler mohl taky bojovat o mety nejvyšší, ale prostě nebojoval...

ohledně Herrery je ten váš hype pěkný, ale narovinu - to mu brání LVG nebo co se děje?

Reagovat
vodka

já si taky myslím, že Rafael je podstatně lepší než Darmian, který má problémy s rychlejšíma hráčama a do útoku není 100% taky, ale když si vezmu, že u city hraje momentálně Sagna, u AFC nevyrovnaný Bellerín... Zkrátka je to nadprůměrný obránce. Shaw byl letos fakt super, bohužel, zlomenina je průser, ale jemu věřím, že se do toho opět dostane.

S tou zálohou, jasně, jsou to v podstatě 3 DM, ale klasický DM je jenom Schneiderlin, Basti s Carrickem jsou schopní toho uhrát i dost dopředu. Herrera je super, že je právě takové živé stříbro, pohyblivý, neustále něco zkouší. Jinak já si jsem vědomý, jak Rooney s Matou hrají, ale papírově zkrátka mají být úplně jinde. Depay je taky docela jalový a trochu se do toho dostávat začíná až od Wolfsburgu. Za ty 2 rychlé by měla být náhrada Januzaj (nepochopitelné hostování) a Lingard, který aspoň snahou a pohybem dělá celkem bordel, přestože z něho žádná extratřída nikdy nebude a pokud se aspoň dostane na 2 levely po Parka, tak budem rádi.

Reagovat
vodka

S herrerou původně počítal do záložní dvojice, ale tam hrál až příliš nezodpovědně, tak delší dobu seděl, dokud se nenaučí lepší "positioning awareness". Letos měl pár menších zranění a většinou už nastupoval na AM, problém je, že tam se po sračkových výkonech přesunul párkrát i rooney a na herreru tak kvůli němu nezbylo místo, přestože hrát by si zasloužil víc.

Reagovat
salami

v tom je ale podle mě zakopanej pes, jestli se nebude trochu riskovat a nechávat hrát Herrera, tak sice budete mín zranitelný dozadu, ale taky čitelný a pomalý směrem dopředu, nic proti Carrickovi s Bastim, oba maj fotbalový myšlení, ale pohybově na tom nejsou už nejlíp a to je znát, o Schneiderlinovi nemluvě, to je čistokrevný DM a posouvač, ten pohyb záloze strašně chybí

Reagovat
vodka

ty jo, nazvat Schneiderlina čistým posouvačem je jenom důkaz toho, že ste ho nesledovali vůbec...

Reagovat
salami

já jsem ho sledoval v Southamptonu dost a pro mě to je posouvač, i když je fakt, že šel s odvahou loni dost nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

1) Conte má job, čeká ho EURO a United zřejmě hledají něco už teď.

2) I malý kluk ví, že Man U se nepíše.

3) Jo, minoLFC je evidentně kokot, nicméně normálně diskutovat se tu dá.

Reagovat
The Krupy

Man U sa nepíše prečo?

Reagovat
EXoRcIsT

lebo je to urazka

Reagovat
Mastný Chobot

Man U sa nepíše, ale smrť Wengerovi sa môže písať. Pekne, lacob.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi narážíš na Kohouta a "Však Wenger taky jednou umře". Zase se kroutíš jako had .

Reagovat
Counter

Ok, tak se může redakci EF nadávat do vagín či co. Šílených výstřelků jsi tu měl spoustu.

Reagovat
smazaný uživatel

Šílené byly (a jsou) jejich názory + Ustyho články. Jenom si vzpomeň na ta smazaná vlákna o imigraci s dnešními fakty, když se např. odhalilo, že IS má tiskárnu syrských pasů. A pak samozřejmě ty Ustohalovy perly jako klovající slepice.

Reagovat
Counter

No a co proboha, pořád se snad dá držet to v nějaké nevulgární rovině

Reagovat
Mastný Chobot

alebo aspoň nepoučovať o tom druhých malých klukov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud se dobře pamatuju, zrovna ty vagíny jsem uhrál tak, že jsem tam ani vulgarismus nepoužil . Jinak ano, v nevulgární rovině se to držet dá, ale čím je to serióznější, tím je to menší zábava.

Reagovat
Mastný Chobot

ale dá

Reagovat
kvasha16

co s MU, ti este maju trenera, ale ani s Chelsea (aspon teda ja som nevidel ziadnu taku spekulaciu)

Reagovat
smazaný uživatel

Palace Leicester United

Reagovat
minoLFC

Už by mohol kiwwi vyliezť z kanálu

Reagovat
fenixLFC

mne ani moc nechyba

Reagovat
Counter
Reagovat
Mastný Chobot

No nič, my tento rok ten titul musíme dať, inak už ho nedáme nikdy. Chelsea v prdeli, United na pokraji prdele, City slabotka, k Leicesteru radšej nenapíšem nič, ale na titul im neverím, hoci sú úžasní a fandím im, hrajú hurá futbal a tá eufória musí opadnúť raz, stačí jeden nepodarený zápas. My musíme všetko prispôsobiť tomu, aby sa nám vyhli tie naše niekoľko týždňové hrozné pasáže, keď postrácame kopu bodov a takisto musíme uhrať veľké zápasy. Wenger by podľa mňa určite mal kúpiť/priviesť na hosťovanie v zime niekoho do zálohy, nemyslieť na to, čo bude po sezóne a s kým si ten a ten bude prekážať a komu čo bude vadiť, treba sa sústrediť na túto polovicu sezóny. Takmer všetko nám momentálne hrá do kariet (ešte aj ban ownymu chalanom pomôže, verím tomu, díky, Kily) a keď to nezužitkujeme, tak môžeme ísť do péčka. O to viac ma mrzí to Santiho a Coqovo zranenie, s nimi by to bolo oveľa ľahšie.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Counter

Alibismus jak víno, my gooneři jsme hrozná pakáž.

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
Mastný Chobot

Z pohľadu Welého určite, pre nás to tak hrozná strata nie je. Joel sa chytá veľmi sympaticky a na krídle supluje tú jeho bojovnosť obstojne a Theo je na hrot luxusné krytie. Coq so Santim sú proste prúser.

Reagovat
Counter

Tak já tím článkem myslel i Jackieho. Každá dlouhodobá absence je citelná, vyvíjí to větší tlak na nižší počet hráčů → je větší riziko, že se zraní, a pak už se to veze... Joel je nakonec skoro záchrana dosavadní sezony

V lednu každopádně musí fakt někdo přijít, nepohrdl bych ani dvěma. Od Welbecka už tuhle sezonu nepůjde čekat vůbec nic, i kdyby se nakrásně vrátil v únoru. Po roční absenci nemá šanci podávat kvalitní výkony.

Reagovat
mr.Silver

+ tragicky hrajici Ox.... Chce to defenzivne ladene CM a kridlo/hrota. Ale sezen to za levno, bez sance. Cekam nejaky backup na CM, zbytek se bude resit v lete.

Reagovat
Counter

Ox se zvedne, prostě musí. Jinak souhlas no.

Reagovat
vodka

se zdravým welbzem by ste titul už skoro měli

Reagovat
smazaný uživatel

to je skoro koniec pre neho u nas

Reagovat
vodka

no, hlavně možná nejenom u vás, ale i celkově... nechápu, jak se může zprasit zlomenina, která je léčená...

Reagovat
kvasha16

sandro by o tom vedel hovorit

Reagovat
Swarley

někdo vás musel popostrčit

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

Pondelnajsi zapas vela napovie ☺

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

700. pre titul Arsenalu (a je to tam!)

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

dá se teď někde podívat na MOTM?

Reagovat
Mastný Chobot

ešte asi nie. Ja si tým vždy krátim čakanie na nedeľný obed.

Reagovat
Pospovič

tak zkusím vydržet díky

Reagovat
Counter

Vzhledem k tomu, že to začínalo 23:30 a ještě pořád to běží... Ses mohl rovnou dívat live.

Reagovat
Pospovič

jsem nevěděl, že to začíná tak pozdě bych tu jinak neotravoval

Reagovat
Counter

Oni totiž nemají právo vysílat sestřihy těch zápasů dříve, takže s tím musí počkat až takhle na pozdní večer (v Anglii je samozřejmě o hodinu méně, takže 22:30 je snesitelných).

Reagovat
Euphael

711. pro nejlepší anketu, která bude vyhlášena už za 11 dní

Reagovat
fenixLFC

McClean je neskutocna mrdka

Reagovat
fenixLFC

a nazvat to ,,stratit hlavu''..od zaciatku vedel ze sa ide pomstit za faul smitha nanho a bezal za nim cakajuc kedy dostane loptu aby mu mohol zlomit nohu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
fantomas

Chungy, Norwich - to je konečně víkend

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

ale ked sa dari Arsenalu tak si ticho. Hlavne ze ten Norwich stupa...

Reagovat
fantomas

Takový věci bys snad moh nechat na mě, hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Villa zase bez Kozaka, zase bez vitezstvi...kdy se pouci?

Reagovat
smazaný uživatel

Villa bez Traoreho a Gila*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jordan Ayew, čo to je za hráča? Jeden zápas vyzerá ako najhorší hráč v lige a ďalší by som ho zas zaradil k špičke. No ale sám to neutiahne a keď nezačne stavať normálnych hráčov k nemu, tak to nevidím ružovo.

Reagovat
SunFells

Včera dobře jel

Reagovat
Hokaido

Klasickej mámvpíčista no.

Reagovat
Wat

Hatemův nástupce?

Reagovat
minoLFC

je to bracha jedného futbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

WBA disciplína Rondona ešte beriem, že to bolo na konci a dostal sa do potyčky, ale ten prvý faul To by mal byť ban na dlhšie než 3 zápasy. Hlavne, že to Cherries utiahli na 3 body, veľmi sa z toho teším.

Reagovat
havrys99

za všechno palec McClean je bezmozek to už se ví dlouho

Reagovat
vladis271

Pulis je falošník

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

inak pozeral som vcera statistiku faulov a kariet...WBA ma 2. najvacsi pocet zltych (za totacom) a 2. najvyssi pocet cervenych (za villou myslim)..co ma ale prekvapilo je, ze najcastejsie faulujucim timom je tottenham...

Reagovat
Cobra

Ani bych se nedivil, kdyby polovinu těch faulů měl na svědomí Lamela

Reagovat
fenixLFC

z 230 ma lamela 32

Reagovat
smazaný uživatel

Kane to je s Lukakuom najlepší hrot na svete do 2-3 rokov. On vyzerá že je pomalý a nemotorný, ale všetko vie spraviť s eleganciou že to až nechápem. Taká kombinácia Nisterlrooya a Henryho. O zlatej lopte je snáď jasné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá zlatá lopta je len taký nevinný vtípek, ale ostatok som neprehnal.

Reagovat
GarethBaleCZ

Taky mě dostává, jak se zdá hrozně nemotorný, ale pak projde přes několik hráčů najednou (tohle rozhodně nebylo poprvé) nebo dá úplně skvělou přihrávku

Reagovat
Hokaido

Mě občas strašně připomíná ty mluvící stromy z Pána prstenů. Zdání klame, no.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je lepší Ale Lukaku má lepší předpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Na United - Norwich nemám slov, len tento smajlík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Včera nejako veľa penált. A fanúšikovia Liverpoolu, nezdá sa vám, že nejako často hrávate v nedeľu?

Reagovat
Counter

Však to je spojené s EL.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš to, to mi nenapadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nemusíš byť hned vzťahovačný, ja som vašu súťaž nijako neurazil.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to za to, že si nedokážeš spojit EL s nedělními zápasy.

Reagovat
Mastný Chobot

Tak to jo no, ako sa vôbec môžem nazývať človekom.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

A Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj ono sa tento tyzden vlastne nehralo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa zda ze stale

Reagovat
13

Reagovat
fenixLFC

ani nie, mam pocit ze taky tottenham hra v nedelu castejsie

Reagovat
nani92

tak v sobotu by sa na nich nikto nepozeral, že áno

Reagovat
smazaný uživatel

kludne aj vo stvrtok

Reagovat
nani92

začína to byť môj obľubeny futbalový deň

Reagovat
smazaný uživatel

ani nehovor tolko zapasov som nevidel celych ked stale cestujem ... i ked to bolo vacsinou kvoli EL

Reagovat
Hokaido

Moyes měl teda v tý sezoně 34b. po 19 kolech. Želva musí vyhrát ve Stoke a porazit nás, aby měl víc. Progres.

Reagovat
Mastný Chobot

To kto tam sedel s Hodgsonom? Ja ju chcem.

Reagovat
Counter

Roy je pánko

Reagovat
Mastný Chobot

bola to jeho milfka?

Reagovat
fenixLFC

vraj nejaka co moderovala britsky talent alebo co to maju

Reagovat
Counter
Reagovat
kvasha16

skor jeho dcera

Reagovat
niflheim

On to nebyl sen?

Reagovat
Wat

Ve snu byste vyhráli.

Reagovat
FUnk

Vermaelen pátá trofej v sedmém zápase

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Frajer.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

to čo tam Stones spravil pri tom Okazaikho góle? stopérska robota no. uno

Reagovat
I am Mancunian

dojebal to howard

Reagovat
smazaný uživatel

ako vsetky goly evertonu v tejto sezone

Reagovat
Zaschrona

trochu u jinyho golu ale

Reagovat
Trand

Reagovat
Zaschrona

A co s tim mel delat? Ten gol padl z uplne jiny priciny.

Reagovat
Mastný Chobot

minimálne mal niečo vôbec urobiť

Reagovat
Mastný Chobot

Boruć je posledné týždne neskutočný

Reagovat
SunFells

To on umí být, akorát se nevyvaruje kiksům. Jenom Hugo však chyby nedělá.

Reagovat
FUnk

Reagovat
nani92

hral už Mourinho s niekym Europsku ligu? možno by sa hecol a predsa by sme získali nejakú trofej

Reagovat
vrabejka

No nic nedá se nic dělat. S takovými výkony nemáme v top 7 co dělat. Dnes za prohru nemuže jen Bogdan ale absolutně celý tým. Watford nás prostě přejel. Nemá cenu hodnotit Kloppa. Těch problemu p oRodgersovi je prostě stále moc. Měli by jsme se radši zaměřit na EL..........

Reagovat
Hokaido

TOP7? Titul nebude, nebo co?

Reagovat
SunFells

Titul to byl před dvěma týdny, minulý týden top 4 a před hodinou ani top 4 ...teď ani top 7. Je možné a nanejvýš pravděpodobné, že na titul to ještě během této sezóny dle vrabejky bude, v podstatě stačí jen jednou vyhrát.

Reagovat
Hokaido

Ighala v zimě, prosím!

Reagovat
FUnk

do tottenhamu

Reagovat
Hokaido

Vám by se určitě hodil druhej útočník, ale je otázka, jestli by tam on šel. Přeci jen dělit se o minuty s Kanem při hře na jednoho útočníka je pro něj blbost...

Reagovat
FUnk

a ke konkurenci v utoku chelsea?

Reagovat
Hokaido

To je docela jiná situace. Vy máte neotřesitelnou jedničku a hledáte v podstatě jen a jen schopnej backup. Nějaká změna systému nepřipadá v úvahu a oba jsou čistokrevní CF.

My máme Costu, kterej je v nepřizni fanoušků a Remyho, kterýho by nejspíš dokázal v pohodě posadit. My (opět) čekáme na nějakýho střelce, měl by to strašně jednoduchý u fanoušků...

Reagovat
SunFells

Liverpool FC - Swansea City 1:0 po Milnerove penaltě

Newcastle United - Liverpool FC 2:0

Liverpool FC - West Bromwich Albion 2:2

Watford FC - Liverpool FC 3:0

a příští týden Liverpool FC - Leicester City, to hodně štěstí

Reagovat
Mastný Chobot

to bude 0-14 až 18. Podľa toho, či bude hrať Sakho

Reagovat
SunFells

Liverpool čeká na Lovrena jak na smilování

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

ôzyl nam bude dakovat, ze sme im zobrali body

Reagovat
Mastný Chobot

Watford, Leicester, Palace, Chelsea, United, Liverpool... Čo je toto za sezónu, do pjače. PL je najviac jednoducho.

Reagovat
vodka

palace jsou haluzaci

Reagovat
FUnk

pardew

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Serg!o

Ne.

Reagovat
wild

ten Liverpool, co s nim?

Reagovat
Free_player

City to budou mít asi easy .... vám se zraní jak to tak bývá ještě další půlka týmu

Reagovat
CubONE

Ten Liverpool sa do toho zoznamu nehodi, klasicka sezona od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Vela, vela, vela prace ma Klopp este pred sebou.

Watford samozrejme uplne zasluzene, pekny vykon od nich.

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram ze loserpoolu pribudla nova konkurencia v boji o 7-me miesto. watford vyzera docela nad ich sily, ale snad sa s tym nejako popasuju

Reagovat
pingla

Klopp efekt

Reagovat
avicii

hanba

Reagovat
nani92

PD rozhodca neskutočný traged

Reagovat
vladis271

čo sa tam deje? 2 redky. Krysttínka si pôjde teraz honiť ego na nich predpokladám.

Reagovat
Hokaido

Rayo za 28 minut 2 goly, 2 červený, 2 žlutý a jedno střídání.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus. Zlata cestna PL

Reagovat
Free_player

Liverpool .... Letos Čelzí, Liverpool, Manchester uplně na hovno .... titul bud City nebo Arsenal, ale spíš asi City s jejich širokým a zdvojeným kádrem budou mít na konci víc šťávy ....teda pokud všem nevytře zrak Leicester což je, ale trošku utopie ....

Reagovat
mul

ked bude Kompany dlhsie zraneny, tak ten titul nedaju...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasinho je v kanali uz? ako hral Sakho?

Reagovat
FUnk

real-vallecano tam se dejou veci

Reagovat
smazaný uživatel

Byly ty redky oprávněné?

Reagovat
jacobT

prvá určite, druhú som ešte nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole

Reagovat
FUnk

ta prvni asi asi jo, druhou jsem nevidel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

asi asi

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem späť moju kritiku na Watford. Síce urobili veľa zbytočných prestupov a zahátali cestu do áčka pre hráčov, ktorí vykopali postup / mladíkov z akadémie, ale hodnotím ten klub podľa toho, či je pre ligu prínosom alebo nie. A doposiaľ je jedným z najväčšich prínosov

Deeney - Ighalo

Fans

Flores

Ake

Pressing

Jednoduchý futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si už vodí PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vodil si ji uz minule kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ostuda. Kdybychom prohráli 5:0, tak by nikdo nemohl nic říct. První gol byl faul,ale na rozhodčího se vymlouvat nebudeme, dneska po hřišti běhala banda 11 tragédů. Jediný Hendo může říct,že to odmakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co má znamenat ten duhový pruh na dresech Raya? S tím hrajou každý venkovní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

špatné okno

Reagovat
smazaný uživatel

podporuju duhovy pochod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je sezóna

Nejlepší střelec je J. Vardy z klubu jménem Leicester

Nejlepší tým PL je Leicester

Top týmy prohrávají proti hrozným týmům (např. dnes Liverpool s hnusným Watfordem atd.)

Top týmy jsou níže než průměrné a podprůměrné týmy PL

Prostě tahle sezóna je hrozná ale napíši jak pro koho a jak v čem já osobně jsem v šoku z Leicestru (proč ne na úkor mého týmu ale ne :)), Crystal Palace (přeji jim to), Watford (nepřeji jim to), Chelsea, Swansea a Southampton prostě fakt

Reagovat
minoLFC

Tretí gól som ani nevidel, lebo som zaspal. Toľko k zápasu.

Klopp s tým istým kádrom v toľkých zápasoch ako Rodgers nejaký výrazný progres zatiaľ neurobil. A tiež neposadí niektorých hráčov a neposadí, Milner bol zranený inak by bol v základe zas. O Bodganovi vravím od začiatku, že nepatrí ani na lavičku ale od Firmina som teda očakával viac, dnes nepoznať súpisku tak onom neviem.

Niesú to Kloppovi hráči ako všetci píšu, tak dúfam, že si privedie poriadne posily. Kevin Großkreutz a podobné mena má neukludnujú.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas bol skvelý.

Reagovat
vladis271

Výkon Watfordu bol skvelý, nie zápas. Pod zápas bol skvelý si predstavujem niečo iné.

Reagovat
minoLFC

nepíšem, že má uspal Watford

Reagovat
smazaný uživatel

Watford

Reagovat
Mastný Chobot

61 bodov a ešte KdB a Mäsut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kloppo válcuje

Reagovat
avicii

chce to cas

Reagovat
smazaný uživatel

kde je zas Sturridge? chrípka?

Reagovat
fenixLFC

ten na take lahke zranenia netrpi

Reagovat
minoLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

naše obrana absolutní otřes, to hřiště domácím vyhovovalo, byli jsme v těch soubojích jak baletky

Reagovat
juveforever

sršne idú

Reagovat
Zaschrona

S tou bidou v poslednich kolech porad jen 6 bodu na LM a bod na LFC. Uplne WTF sezona.

Reagovat
vladis271

my sme vlastne v tabuľke pred vami. Haluz.

Reagovat
fenixLFC

my sme pred vami

Reagovat
Counter

Nechtěl bych psát report Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice, ta PD, 10:2, to je neuctive proste pre celu ligu, to je hroza toto

Reagovat
vladis271

Krystínka len 2 góly.

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Counter

Ten se ti prostě nezavděčí. Buď je to idiot, že si na slabém Rayu nahoní triko, anebo je to idiot, že dá slabému Rayu jenom dva góly...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To je ako vtip s medveďom, zajacom a čiapkou.

Reagovat
Mastný Chobot

hm, ten nepoznám, to musí byť masaker

Reagovat
nani92

Reagovat
Swarley

mám takový pocit, že ta čepka tam sehraje výraznou roli

Reagovat
Dawon

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Bale řádil jak vidím

Reagovat
Ángel di María 22

Ale 8:2 v PL je normalni

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to bol trapas a nieco totalne ojedinele

Reagovat
smazaný uživatel

tak 10:2 v La lige tiez neni kazde druhe kolo

Reagovat
Counter

Zato tohle je jako na běžícím páse nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj podobne vysledky su v PD celkom caste

Reagovat
Counter

Ani ne. Letos je kromě té desítky nejvyšší výhra 6:0, zase od Realu proti Espanyolu, pak už jen pár pětigólových výher. Takové výsledky najdeš i v PL, přičemž jde samozřejmě o to, že nůžky mezi tou špičkou PD a zbytkem ligy jsou ještě větší než v Anglii, kde teď top týmy tápou.

Jen z loňska - Southampton x Sunderland 8:0, Stoke x Liverpool 6:1, Cardiff x Liverpool 3:6, Everton x Chelsea 3:6, ManCity x QPR 6:0...

Reagovat
fenixLFC

hlavne ten Cardiff toho vlani ale nahral

Reagovat
Counter

sry, měl jsem tam prostě kalendářní rok 2014

Reagovat
Atlético de Madrid

No, jsou tam tyhle výsledky časté ze strany Realu a Barcy. Což není nic překvapivého, když od těhle klubů může dostat kotel prakticky kdokoliv.

Reagovat
Counter

Reagovat
Atlético de Madrid

http://oi68.tinypic.com/4ucrwi.jpg

Neni to nijak výrazný. Navíc když odečteme Real a Barcu, máme tu rázem jen 11 výher o 5, dvě výhry o 6 a jednu výhru o 7. Čili je to daný tou superkvalitou R+B než jako nějak tím, že v La Lize hrají sračkové týmy.

Reagovat
Counter

Reagovat
Atlético de Madrid

10:2 to skoncilo proto, ze Rayo nazaclo betonovat jako Chelsea kdyz da prvni gol, ale naopak chtelo hrat fotbal.

Reagovat
Error

A teď mají zážitek na celý život. Vyplatilo se.

Reagovat
jacobT

čo je s 9 hráčmi proti Realu hlúposť

Reagovat
Atlético de Madrid

Hrajou ofenzivne za kazdou cenu. Je to pristup, diky kteremu je Rayo s nejmensim rozpoctem v lize pravidelne ve stredu tabulky. Bezne dokazou zatapet Realu, Barce nebo Atleticu, parkrat uz i vydolovali 3 body. Tohle je cena za ten pristup, ale myslim, ze na sebe muzou byt i dneska pysni.

Reagovat
jacobT

To je samozrejme sympatický prístup, len hrať ho s dvoma vylúčenými hráčmi na Reale je až príliš extrém.

Reagovat
Atlético de Madrid

Samozrejme, ale nemyslim si, ze si Rayo zaslouzi nejakej vysmech ze jsou to trapaci

Reagovat
jacobT

Na základe jedného zápasu, navyše s takýmto priebehom, určite nie. Dnes to proste nezvládli, to sa stane. Ja som len poukazoval na to, že v danej situácii by upustenie od ich prístupu nebolo vôbec na škodu, práve naopak. Snáď sa z toho aspoň poučia.

Reagovat
Hokaido

Bože, to je argument.

Reagovat
Infernoqt

my bychom s takovýma remizovali... se štěstím

Reagovat
smazaný uživatel

co je skor ukazka totalnej blbosti a neschopnosti no

Reagovat
tomasinho

Takže to, co nám tady ty ukazuješ dennodenně

Reagovat
smazaný uživatel

pekny pokus, ale...

pls snad si dnes kopytak Sakho vybojoval definitivny zaklad. mohol by dostat aj pasku urcite ma lepsie vodcovske schopnosti ako vecne chybujuci Skrtel

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, no buď mohli začít hrát beton a prohrát 7:2 nebo hráli to co vždycky a prohráli 10-2. Fakt blbost a neschopnost

Reagovat
smazaný uživatel

alebo mohli zacat branit a prehrat 4:2. kazdopadne vsetko je lepsie ako sa totalne zosmiesnit takto hanebnym vysledkom. aj 7:2 by bolo prijatelnejsie.

ale tak cirkus liga no

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Swarley

wow, tak to jako respekt

Reagovat
Counter

Tím sis tu moc nepomohl

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

beze srandy, přijde mi, že fotbalu rozumíš víc než většina tady, oporoti začátkům diskusí, co tady proběhly, prosím, vyjádři se i k PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraná dvojko. 2 vysoké výsledky jsou jen optický tlak na tvůj mozek, který je ukvapený. 19 mužstev má průměr pod 2 inkasované branky.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kincl

Snad ten Liverpool bude takhle hrát i příští sezonu, aby si Klopp řekl, sakra kam jsem to vlezl :D

Reagovat
vladis271

tyvole, že nám budú závidieť niečo fanúšikovia zrovna Bayernu. To kde sme sa to dostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ Vám teda nie je čo závidieť, Vladko.

Reagovat
smazaný uživatel

*vám

Reagovat
Kincl

Co bych měl Liverpoolu závidět když k nám jde Carlo :D

Mě jen zaráží ta jeho optimistická nálada a jak tvrdí, že Liverpool má kvalitu a má v plánu vyhrát PL :D

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo se spíš ukáže e to není taková trenérský zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.eurofotbal.cz/clanky/majitel-steauy-propustil-trenera-pry-jako-muslim-nosil-smulu-73009/?forum=1#forum

NFL diskuze. Sport2 vysila v 19:00, 22:30 i 02:30, na vsechno navic streamy, pravidla se vysveti.

Reagovat
tomasinho

Vysvětí je kněz?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

aha tu je radsej to moc nesil este chvilu pockaj. ta hanba co si si tu zase raz narobil len tak lahko nezmizne

Reagovat
tomasinho

Stejně jako špína u vás v kanále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
raduinho
Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
habinity

Podla mna united stacilo priviest poriadneho stopera max 2 ..dalej 2 utocnikov...zalohu doplnili dobre basti morgan depay..stacil otamendi a laporte a taky bacca greizmann a ten manschaft by bol prvy..len tam sama stoka trenuje co nerozumie futbalu..to je cele.dajte ma za trenera a 300 mega a titul je doma :) sledujem united 19 rokov..takze pliaga ako mata carrick rooney jones blind v momente vypoved..co chce prasak lvg uhrat stymto? Strasne su pomali tito hraci, ziadna kreativita vybusnost.nic uplne zle len stoja a prihravaju dozadu..jediny hraci ktory by mal zaklad v mojom manschafte by bol herrera martial smalling young shaw memphis a basti a morgan toto by som nechal stymto sa da pracovat ostatok posily.

Reagovat
fajdax

Arsin v2

Reagovat
smazaný uživatel

el habinity na hrad!

Reagovat
wild

BREAKING: Pep Guardiola's brother has confirmed that the Bayern manager will sign for Manchester City on a 3 year contract. [beIN Sports]

Manchester United will make a stunning £29m bid for Riyad Mahrez in the January Transfer Window. [Le10 Sport]

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Reagovat
minoLFC

Reagovat
minoLFC

Mahrez nech vydrží do konca sezóny, potom si ho berte.

Reagovat
I am Mancunian

za 29 nam ho nepredaju

Reagovat
wild

urcite ho nepredaju v polke sezony, ked maju sancu na historicky vysledok..po sezone pojde naisto

Reagovat
jacobT

Reagovat
Pospovič

Tady těm kecum kdy rodina keca za dotyčného nevěřím, kdyby to bylo jistě tak snad to řekne Pep nebo někdo z city sám ne? A Mahreze at klidně koupi, sice ted hraje skvěle ale cekam jen další one season star. Nechápu proč nekoupí někoho provereneho kdyz potřebuji posílit

Reagovat
fenixLFC

/

Reagovat
smazaný uživatel

ak to je pravda s Pepkom tak pa-ra-dic-ka

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
kvasha16

na picu situacia, u nas ho velmi nechcem, ale urcite ho nechcem vidiet ani v MC alebo MU

Reagovat
Busby babes

oni nebudou prodavat. Maj historickou moznost udelat titul. Prachy nepotrebujou, majitel je bohatej a vyhlasoval jak do toho bude sypat prachy, takze s munici problem asi nemaj. A navic kdyz si spocitaj, kolik dostanou za umisteni s Mahrezem a pripadnou LM a za umisten bez Mahreze a pripadne bez LM, tak to pro ne nebude davat ani ekonomickej smysl.

Reagovat
celeb

na "stunning £29m bid" sa Leicester moze zvysoka ... . Ak si udrzi formu, v lete ho strelia kludne za 40M a to bude o nho este bitka.

Reagovat
wild

1000. pre vyhodenie LVG

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

* pro vyhozeni vyhypeovanejch hracu... chujan mata daily blind moroccofan felacelajny jitka schneiderova wine nastrelvlasy ruiny

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
bbbauch

Asi hlavne ne Mourinho ale.. Giggsy do konce sezony, mezitim Gary ukaze ze na to ma a od pristi sezony si to tihle dva nejak rozdelej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Kdyby zápasy Premier League končily po prvním poločase, Watford by byl na čele soutěže se třiceti získanými body.

Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/anglicka-fotbalova-liga-17-kolo-dke-/premier-league.aspx?c=A151220_135656_premier-league_elv

Reagovat
Mastný Chobot

OT1:

http://www.nme.com/news/various-artists/90375

Dobre si všimnite, kto je v konkurencii Miley Cyrus, Nicki Minaj a Kendricka nominovaný na človeka roka.

Reagovat
SunFells

Flamster a ani to nemusím otvírat

Reagovat
Mastný Chobot

omyl, Adele

Reagovat
SunFells

A Flamster, už jsem to viděl

Reagovat
Mastný Chobot

teraz si to vyspoiloval aj ostatným

Reagovat
SunFells

Stejně se budou chtít přesvědčit.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf to som absolutne netušil. Pockam si do rana, lebo toto naplna vsetky charakteristiky nejakeho bizar sna s futbalistom.

Ak to tu bude aj rano, tak fuu Flaminii

Reagovat
patas92

Doufal jsem v Drakea

Reagovat
smazaný uživatel

Libertines mají nové album, to mi uniklo..zrovna poslouchám Petea a říkám si, že by mohl zase něco vydat.

Reagovat
vodka

jenom nechápu, jak ti to mohlo uniknout... pete je sice napůl dead, ale pořád je to poslouchatelnější, než většina produkce...A velké btw. domingo má taky solidní nahrávku, sice se to podle mě nepřibližuje kouzlům arab strap, ale ten pokus já cením, mimochodem jeho pavouci v poštovní schránce mají potenciál, pokud by bylo více lidí laděných podobným směrem, což mám obavy, že nenastane..

Reagovat
Rišty

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som cely koncert z posledneho Glastonbury a nebolo to uz ono, ale to sa asi ani nedalo cakat. Skoda, ze s tym tour obchdadzaju Prahu.

Domingov album je vyborny, hoci tento pesnickarsky styl ja uplne nemusim. v Respekte napisali dokonca, ze najlepsi debut roku. Ako pises pavouci velmi silna pesnicka. Je to šikula.

Reagovat
smazaný uživatel

nesleduju žádný weby o hudebních novinkách, to bude tím.

tomu zbytku příliš nerozumím, ale můžeš mi napsat aspoň název

Reagovat
smazaný uživatel

Děti mezi reprákama, projek miestneho redaktora.

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

já si říkal, že mi to něco připomíná!

https://www.youtube.com/watch?v=tOwSh8NDiQU

Tohle je skvělý, pro mě jedna z nejsilnějších cz věcí, které jsem za poslední roky slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

ti pavouci

Reagovat
Counter

Reagovat
Jerichoo

Jennifer Lawrence - For being the year’s best role model

hlavne tie leaknuté fotky a videá kde je sfetovaná a má ostriekaný ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Kendrick!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

OT2:

Bratislavčania, kde sa dá zajtra v príjemnom prostredí pozrieť Arsenal - City? Najlepšie niekde v okolí Eurovei alebo v Starom Meste. Vďaka.

Reagovat
I am Mancunian

v irish pube

Reagovat
Mastný Chobot

určite? pozriem na to, dík, Samči

Reagovat
I am Mancunian

raz to tu spominal ivo, dobre byvalo v all stars, ale tam to zevraj zavreli a ten irish je hned oproti

Reagovat
vladis271

Irish pub. Oproti City Arene.

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

dobra mexicka pizza s tabascom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

*ideálne niečo s vínom

Reagovat
smazaný uživatel

preco vinom akurat?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo idem na rande ale Arsenal > všetko

Reagovat
smazaný uživatel

na rande si nemozes dat pivko?

Reagovat
Mastný Chobot

ona chce ísť na víno, mne to je jedno. Ale mám to šťastie, že má celkom rada futbal, takže súhlasila.

Reagovat
smazaný uživatel

ona ma stastie, ze ju zoberies

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

je šťastie takú nájsť

Reagovat
smazaný uživatel

A vie čo je ofsajd:?

Reagovat
Mastný Chobot

snáď ne, aspoň nebude stáť reč

Reagovat
smazaný uživatel

chudera ked jej to budes vysvetlovat

Reagovat
smazaný uživatel

Si ju mal zobrat na Liverpool. Na Bentekem by ho pochopila tak, ze by mohla skolit ostatnych milencov.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Po vcerajsku by si aj Coutinho asi potreboval zopakovat co je ofsajd

Reagovat
celeb

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mas ale stastie

Reagovat
Lacko_Boh

ale závisť

Reagovat
I am Mancunian

ty si fakt bukvica

Reagovat
patas92

Pokud nemáš dobrý mobil, tak si ho na ten večer radši od někoho požičaj, ať si zbytečně nesnižuješ šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
celeb

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
afc

Presne tak. Dufam,ze Yung v tom nesklamal.

Reagovat
smazaný uživatel

bukvica pls

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

*

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

41 ve fantasy.sport.cz a ještě český Péťa ve hře a tady v tipovačce 28bodíků

Reagovat
Mastný Chobot

ľudské odpady

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

znovu se potvrdilo jaký je tomasinho vymaštěný idiot. Tohle je asi poprvé, co mi jako fanouškovi Liverpoolu udělala prohra vysloveně radost.

Reagovat
I am Mancunian

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
vladis271

ja to spravím v auguste teraz s Liverpoolom.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
kvasha16

pekne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nema turetuv syndrom?

Reagovat
Hokaido

Hazard vybafnul.

Reagovat
minoLFC

opilecké tyky

Reagovat
Busby babes

United Religion ‏@Unitedology 33m33 minutes ago

If he does get sacked & they do bring in Mourinho, we're gonna have to delete a fuck load of tweets.

Asi tak no. Owny, smaz to!!

Reagovat
I am Mancunian

no akurat citam, ze ak prehrame proti stoke alebo chelsea, tak lvg ma padaka a vezme to ten potkan

Reagovat
Busby babes

a ze my na Stoke nevyhrajem... Leda by hraci nesnaseli Mourinha jeste vic nez LVG... Mata tam bude litat ted.

Reagovat
I am Mancunian

pise sa o prehre, takze nam staci uhrat oba zapasy na 0-0

a vraj teda sme preferovali ancelottiho pred mourinhom, ale samozrejme sme si ho nechali utiect

Reagovat
smazaný uživatel

a vraj a mozno a keby a tieto tvoje sracky twitterovske, to je neskutocne toto co predvadzas

Reagovat
I am Mancunian

s tebou sa nikto nebavil

Reagovat
fff

Skor mi pride celkom neskutocne co si tu Ty s Ivanom daval poslednu dobu .

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
kiwwi

lol

Reagovat
fff

To je kiwwi ako ho pozname .

Reagovat
kiwwi

fakt nerozumiem, jak som ta kedysi mohol povazovat za normalneho...ty uplne zapadas k vladisovi a spol

Reagovat
fff

Reagovat
I am Mancunian

ty mas fakt dost

Reagovat
smazaný uživatel

Mancunian pls...

Reagovat
I am Mancunian

dalsi moj fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, jsi můj vzor stejně jako dřív Masopust. HF.

Reagovat
Bayern +

Neskutočný šoumen.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado je normalny, stale to tvrdim Filip Bohuzial zapadol

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

a co som tu daval?

Reagovat
J0EL

Vazne sa musis pytat?

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Ivan, vzhľadom na situáciu, toto je ťažký žreb?

Reagovat
Jardin

Tak v tom případě doufám, že poletí po Stoke a Jose si odbude premieru na Chelsea.

Reagovat
Talker

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

lol, teraz pozeram na tabulku a na LM stracame len 11(alebo skor 12) bodov kebyze dame tu LM tak to by len potvrdilo tuto jebnutu sezonu PL ale dodam, aby ma tu niekto nezjebal, ze velke nadeje si nerobim

Reagovat
I am Mancunian

Utd now doing feasibility into increasing South Stand and linking roof completely around OT

Reagovat
kvasha16

to aby co najmenej ludi videlo poletujuce lietadla s napismy ako LVG OUT?

Reagovat
fenixLFC

aby im neprsalo do tvare ked budu spat

Reagovat
I am Mancunian

MOURINHO OUT

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, na žádost Younga.

Reagovat
C-M@ster

Chtělo by to remíz Arsenalu se City.

Náskok Leicesteru by pak byl 4 body na druhýho, 5 na třetího, 9 na čtvrtýho

Ale furt je 10 na sedmého. Tam jestli půjdou dolů, tak asi rovnou mimo poháry...

Každopádně držím palce.

Reagovat
C-M@ster

Jo jinak v této kvalitě jde stáhnout SW

https://ctrlv.cz/shots/2015/12/21/X5Z8.png

Reagovat
minoLFC

ako na 8 bitoch

Reagovat
oddy

spíš nekvalitě

Reagovat
Wat

Lens. Aspoň, že stihl dát ten luxusní gól.

Reagovat
vladis271

Polozranený titán čnel nad všetkým zdravým v zálohe City a nad väčšinou hráčov aj zo zálohy Arsenalu.

Reagovat
PP

neskutečné kde to tam vyškrabal na posledních 15 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja si hovorím, že či Pellemu neebe, že ho nestriedal v 65. minúte. Ptm dá hentaký gól a odvtedy odneho fit hráči Arsenalu odskakovali ako loptičky od steny. Dokonalé krytie lopty, preberanie všetko, a to v hentakoom stave.

Reagovat
smazaný uživatel

Čomu to pripísať že nastal taký rozdiel? Ja to nechápem.

Reagovat
Hokaido

Má v hlavě nasráno, prostě ho to začalo bavit.

Reagovat
PP

tak s jeho figurou se mu to kryje.. Jen to bránění mu nešlo a tady vidím hlavní chybu City.. Toure už na ježdění po prdeli nemá, Fernandinho je slabý, do toho ty kiksy obránců.. Jakmile to přestali presovat De Bruyne, Silva a Aguero, tak úplně se jim ten střed vytratil..

Reagovat
celeb

praveze lietal dopredu dozadu, lenze pokial ma City len 3 clennu zalohu, kde Silva neexistoval, tak to ostalo na nom a Fernandinhovi a tak to aj vyzeralo. Pelegrinimu ide karta, ked ma poruke vsetkych hracov zdravych a vo forme. Ak nema tuto moznost, je bezradny, neschopny reakcie, alternativy ... proste trpi, kym sa zas nedostane do optimalneho stavu. Pan trener!

Reagovat
SunFells

Jak řekl tento pán:

Erik Thorstvedt on Norwegian TV:

- Before the his goal Toure looked like the oldest man in world

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý zápas, ale ako je možné že to City tak zahrali, 8 z 11 hráčov úplne slabo.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda... remiza by bola lepsia, ale city ma fakt ubohu obranu. wenger sa na stare kolena naucil hrat proti silnym timom. sice kopirovanim cloveka ktoreho nenavidi, ale ucel svati prostriedky

haluzna sezona. arsenal to napriek tomu snad nakoniec neda. prial by som to leicesteru. city na to s touto obranou nema, naopak vdaka tomu mozme skoncit kludne aj 3-ti

Reagovat
PP

sním či bdím.. nebo jsi opilý a nostalgický z Vánoc? První koment, se kterým se dá souhlasit a ani nás moc neurážíš! Jen tak dál..

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido
Reagovat
afc

A ty si sa naucil na stare kolena ako sa pise futbalovy tim . Gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Heisenberg

Mimochodem dnes i dozadu solidně, vracel se, bránil, odebral 2x nebo 3x míč, super.

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miezto

How may I Özil you?

Reagovat
Counter

Nebude to trvat dlouho a asistenci budeme říkat özilovka

Reagovat
J0EL

ösistencia

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

to je boží

Reagovat
Rarášek

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Some year for Arsenal

Pts in 2015

AFC 78

MC 68

Leic 66

MU 63

THFC 62

CP 61

CFC 59

LFC 58

Stoke 52

EFC 49

Soton 48

WBA 47

Swan 42

WH 41

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

hh cukotka :D

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by měl hrát Švédskou ligu..

Reagovat
Spasitel

Čo z toho ked titul aj tak nezískajú

Reagovat
afc

City to v pohode da

Reagovat
Hokaido

Foxes.

Reagovat
Busby babes

tyhle kalendarni statistiky... who cares.

Reagovat
Counter

My, protože jsme v nich pravidelně nejlepší

Reagovat
Mada

Reagovat
Atlético de Madrid

Özil znovu potvrdil, že jeho jméno je synonymem pro slovo asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by jeho jméno dát do slovníku.

Jak má třeba Zlatan ve Švédsku

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

štýýýýl

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Z ďalšieho kola 7 prenosov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
patas92

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Reagovat
jacobT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Oliva MOTM.

Pokud hnedka vyletěj s Barcou, tak ten titul snad dají. Budu jim ho přát.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Merte dnes famozny.

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Kincl

Sakra Arsenal nesmí mít titul, jinak jim stoupne ego ke hvězdám at zůstanou druhý :-D věřím že ztratí s někým dalším :-) sezona je dlouhá

Reagovat
SunFells

Gary Lineker ‏@GaryLineker 16m16 minutes ago

I reckon @theowalcott will make a mighty fine pundit one day. Bright, articulate and likeable.

Velká pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Higi

Panebože čemu se všichni divíte že Arsenal bránil v 11 a hrál na protiútoky a neměl takovou mezihru jako City? Asi vám vůbec nedochází, že v záloze chyběli hned 3 hráči základní sestavy - Sanchéz, Cazorla, Coquelin. Ramsey je skvělej hráč, ale Cazorla je v držení míče, % úspěšnosti přihrávek trochu jinde. Tak stejně Sanchéz oproti Walcottovi nebo Campbellovi, Walcott se dost zlepšil, ale furt to není v mezihře a zádama k bráně úplně dokonalý, zatímco Sanchéz by si tam s něma dost možná pěkně vytř-el prdel a ta hra by byla taky trochu o něčem jiným, určitě bysme byli v držení míče někdě jinde a možná bysme to byli my, kdo by určoval tempo zápasu...

A co se týče bránění, tak to klobouk dolů, bránit v 11 je prostě skvělej defenzivní výkon a např. Atletico takhle brání nonstop a taky to tak vypadá... to že po získání míče jsme neměli moc dobrých kombinací a u balónu jsme dlouho nevydrželi = jak jsem psal.... v základu Flamini, Campbell, na křídle Walcott, to prostě není taková stabilita jak Touré, De Bruyne, Silva....

Reagovat
Nikikrew

konecne to niekto vystihol. Proste paradny vykon celej 11tky

Reagovat
afc

Prvy polcas to bola slabota. Hlavne smerom dopredu. To,ze to bolo 2:0 iba sa potvrdilo,ze futbal nema logiku.

Reagovat
Counter

Ale je úžasné, jak letos pravidelně sázíme vždycky druhý gól rychle po tom prvním.

Reagovat
afc

To ano. Ja som uz cakal na Ville ci dnes nas obligatny tohtosezonny vysledok 3:0 a ono nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey tam měl dvě příležitosti na 3:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
tunkic

Reagovat
PP

já to taky psal, že s touto sestavou nemůžeme hrát kombinačně.. ale prvních 30 minut byli moc zalezlí, kraje byli volné a víc využívat Sagnu s Kolarovem, tak to mohlo dopadnout hůř.

Já jsem rád, že Wenger na stará kolena umí přizpůsobit systém hry okolnostem jako jsou zranění!!

Reagovat
Trand

Tak tu hru přizpůsobil už několikrát v minulosti.

Reagovat
PP

ať pátrám jak pátrám, nenacházím čoveče.. Nějaké záblesky jsou, ale aby to mělo pozitivní přínos - fakt ne..

Reagovat
Trand

Například Barcelona 2011/2012, to jsme mohli s trochou štěstí postoupit.

Reagovat
Trand

*Sorry, 2010/2011.

Reagovat
oddy

Ale tam pak tuším říkal, že chtěl hrát jako vždycky, ale Barca hrála tak dobře, že nás nenechala.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

navíc Wenger už tuhle sezónu podruhé vypadá konečně po letech poučen, že v těch velkých zápasech nemusí hrát za každou cenu jen ten svůj tradiční kombinační fotbal, ale že to jde přeci jen zahrát i trošku jinak

Reagovat
Mada

Reagovat
Hokaido

Jinak chudák owny. Zabanovanej, Arsenal výhra, Wallcot gol, Giroud gol, Ozil 2 áčka... Ještě, že Čech dostal gol a rekord nepřekonal, to už by asi byl konec.

Reagovat
Usty

za co dostal ban?

Reagovat
Gunner14

nezvládá

Reagovat
afc

Ozil has 15 assists this season. Chelsea have 16 goals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak ze srandy jsem si porovnal, jak na tom byla loňská TOP 4 po 17 kolech loni a jak je na tom teď + jaký byl přes léto jejich net spend (čerpáno z transfermarketu, asi to není nejpřesnější, ale pro mě nejlíp dohledatelný). Chápu teda, že vzhledem k tomu, jak je letošní sezóna vyrovnaná a zvláštní, ta komparativní metoda možná nebude úplně tou nejlepší, ale to je fuk.

Myslím, že samozřejmě nejúžasnější sešup jsme zažili samozřejmě my

Net Spend: mínus 22 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 42 bodů

Letos po 17 zápasech: 18 bodů

Výborně na tom ale jsou rozhodně i Citizens

Net Spend: mínus 95 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 39 bodů

Letos po 17 zápasech: 32 bodů

Manchester United

Net Spend: mínus 27 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 32 bodů

Letos po 17 zápasech: 29 bodů

Arsenal

Net Spend: mínus 10 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 27 bodů

Letos po 17 zápasech: 36 bodů

Je zkrátka neuvěřitelný, že všichni na přestupovém poli utratili víc peněz, než kolik obdrželi, ale jediný Wenger se s Arsenalem dokázal zlepšit. Jinak člověka při pohledu na tyhle statistiky napadne, že Mourinho, Van Gaal i Pellegrini prostě odvedli strašidelnou práci.

Reagovat
vitasrp

Jinak ze srandy jsem si porovnal, jak na tom byla loňská TOP 4 po 17 kolech loni a jak je na tom teď + jaký byl přes léto jejich net spend (čerpáno z transfermarketu, asi to není nejpřesnější, ale pro mě nejlíp dohledatelný). Chápu teda, že vzhledem k tomu, jak je letošní sezóna vyrovnaná a zvláštní, ta komparativní metoda možná nebude úplně tou nejlepší, ale to je fuk.

Myslím, že samozřejmě nejúžasnější sešup jsme zažili samozřejmě my

Net Spend: mínus 22 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 42 bodů

Letos po 17 zápasech: 18 bodů

Výborně na tom ale jsou rozhodně i Citizens

Net Spend: mínus 95 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 39 bodů

Letos po 17 zápasech: 32 bodů

Manchester United

Net Spend: mínus 27 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 32 bodů

Letos po 17 zápasech: 29 bodů

Arsenal

Net Spend: mínus 10 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 27 bodů

Letos po 17 zápasech: 36 bodů

Je zkrátka neuvěřitelný, že všichni na přestupovém poli utratili víc peněz, než kolik obdrželi, ale jediný Wenger se s Arsenalem dokázal zlepšit. Jinak člověka při pohledu na tyhle statistiky napadne, že Mourinho, Van Gaal i Pellegrini prostě odvedli strašidelnou práci.

Reagovat
PP

hezké čtení na dobrou noc

Reagovat
Counter

Reagovat
T44v3tt1

Zvlášť u Mourinha mi to nepřijde moc zábavný..

Reagovat
vitasrp

Mně celá letošní sezóna rozhodně moc zábavná nepřijde.

Reagovat
T44v3tt1

" " vypovídá o něčem jiném.

Reagovat
vitasrp

V tom případě se omlouvám, chtěl jsem se nad tou bídou na závěr alespoň pousmát, ale evidentně k tomu nemám povolení.

Nebo si snad fakt myslíš, že si užívám, že je Chelsea úplně v prdeli, odešel můj nejoblíbenější trenér a budoucnost je poměrně nejistá?

Reagovat
T44v3tt1

Můžeš si dělat, co uznáš za vhodné. Mi to jen nepřišlo moc na místě, když v té větě navíc figuruje Mou.

Ne, to si fakt nemyslím. Jen se nad to nedokážu ani povznést, jak moc mě sere, kam jsme se za poslední dobu dostali.

Reagovat
afc

Reagovat
jacobT

Reagovat
FUnk

smutne koukam, pridej aji nas

Reagovat
smazaný uživatel

Net spend: -9 150 000

Vloni: 27b (7. flek v tabulce)

Letos: 29b (4. flek v tabulce)

Reagovat
oddy

Reagovat
Busby babes

no. odvedli/odvadeji. ale je docela vtipny, jak Pelle zatim stoji tak nejak stranou a nikdo moc neresi, ze taky hrajou celkem tuzku.

Reagovat
fenixLFC

inak live:

Net Spend: mínus 17 miliónů liber

Loni po 17 zápasech: 22 bodů

Letos po 17 zápasech: 24 bodů

Reagovat
Talker

Tak musíš brát v potaz, že net spend mají snad všechny týmy v PL v mínusu a všechny týmy posilují.

Reagovat
vitasrp

To je rozhodně validní poznámka, ale i tak jsou ti City prostě neuvěřitelní.

Reagovat
Mindas

Tak u City chybí nějaký prodej ala ADM. To by potom bylo na úrovní United. City zkrátka tu pravou kvalitu neprodává a když něco prodá, tak absolutně mimózně.

Reagovat
fenixLFC

zas na druhu stranu ste priviedli dvoch hracov a obaja su viacmenej k hovnu

Reagovat
Mindas

KDB a Sterling jsou k hovnu?

Reagovat
fenixLFC

na kevina som zabudol

Reagovat
SunFells

Wenger reveals Ozil had a chest infection and "was in bed for a week basically". Had one training session.

Toho na tom tréninku už skoro není vidět

Reagovat
SunFells

AW: "Sanchez will be back for around the 10th January. He had a little set-back. He was planned to be on the bench tonight."

Reagovat
Counter

ale tak už

Reagovat
Heisenberg

Saints venku, Bournemouth a Newcastle doma. Na Liverpool by už mohl být ready.

Reagovat
SunFells

Je blbé, že se nám na ten náročný vánoční program nikdo kromě Artety nevrací. A i ten Mikel se tuto sezónu po návratu vždy nenápadně ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, takze Newcastle nestihne

Reagovat
jacobT

to už nie je možné, pri každom našom zranení minimálne jeden setback...

Reagovat
Busby babes

here we go again.

Reagovat
Counter

5 - Mesut Özil now has 15 goal assists - only five players have ever managed more in a single Premier League season. Nicking.

Naprosto boží je letos

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nikikrew

Ten rekord musi proste utrhnut

Reagovat
SunFells

Mesut Ozil is the fastest player in Premier League's history to reach 15 assists in a season (16 apps).

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

Tak teda sme zvladli velmi dolezity zapas a porazili silne City, a to bez Coqa a Sancheza

K zapasu. Uz som si zvykol ze zaciatku nechytame a zapneme az niekedy okolo 20-25 minuty. Prvy polcas nas City slusne tlacili, moc sme si toho nevypracovali avsak boli sme efektivny. Krasne oba goly a ziadny inkasovany bolo pre nas vykupenim pred polcasom. Prekvapivo sme 2 polcas zacali velmi dobre a tam sme mali potvrdit 4 body a dat na 3:0 kde sance boli viac ako zretelne. Co sa tyka vykonov tak dnes sa mi strasne pacila obrana na cele s Monrealom a Mertesackrom. Ozil ako vzdy fantasticky, Giroud paradne bojoval, Theo konecne dal gol, snad sa zdvihne. Vykon to bol avsak kompatibilny a vyborny a o ten 1 gol sme asi boli lepsi aj ked nas City na konci riadne pritlacili a aj so stastim sme to vydreli.

Dolezite vitazstvo, hlavne teraz to nespackat na Southamptone a potvrdit to doma s novacikom a bude fajne.

Reagovat
vitasrp

Arsenal played eight games in all comps v City, Chelsea, Utd in 2015. Five wins, one loss.

Hodně slušný, ale vesmír je v rovnováze, tu jedinou prohru mají s náma.

Reagovat
Nikikrew

Akoze dali sme vam goly a dokonca vyhrali v Community shielde takze u nas musi prevladat spokojnost

Reagovat
SunFells

A my vinili rozhodčího. Blbej vesmír.

Reagovat
Counter

Ale zlepšení enormní

Reagovat
oddy

Ono je to dost dáno zhoršením těch tří

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
M0rb1D4S

My můžeme být v prdeli jak chceme, ale nikdy né tolik, aby nás Arsenal porazil.

Reagovat
afc

Aj na ES si kupite sudiho?

Reagovat
M0rb1D4S

Ano. A k nim i pár vašich hráčů. Třeba proti nám věčně neviditelného Özila se Sánchezem.

Reagovat
afc

Ze proti vam odohrali tych zapasov a hlavne taky Sanchez. Po zapase si povieme. Uz sa tesim na ten betonik.

Reagovat
M0rb1D4S

Tak snad to bude stejný beton, jako naposledy za Hiddinka http://bit.ly/1U1GihB

Reagovat
afc

Dik za pripomenutie,ake slabe muzstvo sme vtedy mali.

Reagovat
M0rb1D4S

Teď to není o nic lepší, jen všem ostatním nějak odešla forma.

Reagovat
afc

Je to tak o dve triedy lepsie,takze co to tu skusas?

Reagovat
Mastný Chobot

wow, tieto názory to mužstvo je tak 20x lepšie ako vtedy

Reagovat
M0rb1D4S

Tak je to asi tak stejně pravdivý názor, jako ten s kupováním rozhodčího

Reagovat
Mastný Chobot

keď napíše kravinu afc, tak nemusíš kontrovať rovnakou

Reagovat
afc

Zas to netreba brat vsetko vazne,co sa tu napise.

Reagovat
Mastný Chobot

samozrejme

Reagovat
Nikikrew

Slabe sme nemali, hral predsa este zdravy Diaby

Reagovat
kvasha16

Reagovat
GeneralGoat

Mesut Ozil now has 29 Premier League assists - as many as Eden Hazard but in 59 fewer games

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Tož Eden přidal i góly a začal to sbírat jako docela mladík. Ale je zajímavé, že Mahrez už v prosinci se 13+7 skoro dohnal Hazardových 14+9 z předchozí sezóny, které mu vynesly ocenění hráče roku.

Reagovat
GeneralGoat

Góly jasný, ale do Chelsea jako úplnej mladík nepřišel. Ten Mahrez je šílenej, to jsou absolutně world class čísla, neuvěřitelný

Reagovat
Counter

V PD je ale kupa takových, víš jak.

Reagovat
celeb

Ozil prisiel z BL a PD

Mahrez z L1

Hazaard L1 a Belg. ligy

koho zo sucasnych top hracov vychovala EPL? Mozno tak Bale, ale toho v Reale za top hraca moc neberu. Inak nikto, co je na TOP ligu zalostne malo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, Modrič, z velké části Suárez.

Reagovat
fenixLFC

ako suvisi to kolko hracov vychovala s kvalitou ligy? ako keby nebolo jedno kde boli vychovani, ale ze hraju v PL....

Reagovat
Counter

https://twitter.com/JananGanesh/status/679063834221518849

Každopádně Flamini zatím hraje nad očekávání, zvládáme to i bez Coqa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Carra na mě dneska vůbec během MNF udělal dobrý dojem, souhlasil jsem s ním skoro ve všem.

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Dobře zdrbal Yayu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

oni čtou, co píšu na EF

Reagovat
Swarley

konečně někdo, stačilo to tady jen párkrát zdůraznit

Reagovat
Counter

A musím ještě vyzdvihnout Joela. Sice to není až taková bomba jako s Coquelinem, ale přesto bych nečekal, že se tak chytne. Nejvíc na něm oceňuju pracovitost směrem dozadu, jakou ostatní křídelní hráči (vyjma Ramseyho, který tam stejně zaskakoval) nenabízejí.

Reagovat
smazaný uživatel

zo zaciatku sezony ho wenger pravidelne vynechaval z lavicky, neskutocne sa chytil sance a pomohol timu, vdaka nemu sme zvladli obdobie zraneni

Reagovat
xjert02

Reagovat
Counter

To období bude asi ještě nějakou dobu trvat

Reagovat
Lacko_Boh

obdobie zranení inak nazývané aj sezóna...

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vubec jsem necekal, ze by se mohl tak zvednout

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger says we will sign at least one player.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

citácia, kubo

Reagovat
Counter

Kde to bereš, to musí být fake

Reagovat
Lacko_Boh

mal som tu napisanu velku reakciu na Kubika ale potom som si povedal, ziadne according, to nebude take ľahké

Reagovat
SunFells

To říkal loni

Reagovat
smazaný uživatel

A nemá pravdu? Určitě má v hledáčku nějakou šestnáctiletou naději...

Reagovat
smazaný uživatel

asi blbost zhliadol som to po zapase, myslel som ze to bude v tlacovke, sorry chlapci, nikto nepride

Reagovat
FUnk

kalstrom to byl minule?

Reagovat
SunFells

Gabriel.

Reagovat
SunFells

A Bielik

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, začínam fandiť Leicestru. Vladko, otvoril si mi oči

Reagovat
smazaný uživatel

v pl na emirates sme s flaminim v zaklade este nikdy neprehrali

Reagovat
SunFells

Taky jsem na to hleděl

Reagovat
jacobT

Ono je to fakt pravda? A ja som to mal za istý fake

Reagovat
Mada

Reagovat
SunFells
Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mastný Chobot

Eeeeeasy win, čo som hovoril

Nádhera, Giroud top výkon, Walcott nádherný gól, Joel žral trávu, Per s Nachom top výkony. Prvý polčas 2 strely, 2 góly, takto treba hrať proti silným súperom a som rád, že sme sa to zjavne konečne naučili. Len ten Ramsey ma dnes sral, minimálne 1 gól mal mať.

Reagovat
Mastný Chobot

a samozrejme Mäsut nedokážem si predstaviť, že by sme niekedy dali gól, na ktorý by neasistoval

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya vždycky vytáhne takovýhle gól jakoby nic... parádní hráč. A asi muj největší fotbalovej omyl, když přicházel do PL, vůbec jsem mu nevěřil...

Reagovat
Mastný Chobot

veď to aj bola asi prvá vec, čo urobil dobre tento rok. Potom sa začal rozbiehať a už som sa bál, že nám vezme 3 body. Ale je to pán hráč, to určite áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když mu ani nepopřejou k narozeninám, co by běhal

Reagovat
Counter

No jo, ale do té doby byl naprosto k ničemu a tak nějak je ta jeho ležérnost stála body.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál ne? Wondergoal a Citizens prohráli

Reagovat
Counter

Já bych se obešel i bez toho wondergoalu

Reagovat
smazaný uživatel

To by sis neužil konec zápasu vůbec ale

Reagovat
Mastný Chobot

Sagna má 3 bonusové body vo fante? wtf, začo?

Reagovat
Counter

Měl asistenci díky tomu Yayově wondergoalu. Zbytek se určuje nějak pofidérně, asi toho statisticky moc nezkazil.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, má asistenciu po 3m prihrávke do strany. Jeho obrana s ním dostala 2 góly a prehrala zápas. Mesut má 2 asistencie a vyhral zápas. Walcott wondergoal. Nechápem to fakt.

Reagovat
salami

můžeš kouknout za co přesně má ty body, máš to tam rozepsaný, ve zkratce je to za vyhraný souboje, přihrávky atd, asistence má pevně dannej počet bodů, stejně jako goly, prostě se jede tenhle model, je to i relativně ferový, akorát maj pak smůlu hráči jako loni Hazard, kterej měl třeba během zápasu 4 druhý asistence

Reagovat
Mastný Chobot

ja som len zvedavý, ako sa začnú otáčať kabáty k nemu. To bude taký vietor že až. Už to začína.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton FC ‏@EvertonPhotos 3h3 hours ago

@RBarkley20 not half as good as you my man

Zaschrona detected

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil 42.5m -> Barkley >85m

to je jasný Jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ale "Zaschrona" je teda neco jinyho. Uznavam, ze (obcas ) precenuju potencial nasich hracu, ale co se tyka te realne soucasne kvality, fakt nemam problem uznat, ze Ozil je nekde jinde. Coz ale nic nevypovida o cenovce hracu.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

Stále mi ale príde rovnako neskutočné, že strácame 2 body na Leicester a pritom túto sezónu zatiaľ hodnotím veľmi kladne.

Reagovat
Counter

Arsenal have 36 points. Only in 2007-08 (40) and 2003-04 (39) have they had more at this stage of a Premier League season.

Není moc na co si stěžovat zatím Foxes jsou prostě úžasná anomálie.

Reagovat
Mastný Chobot

je to krása, no

ale teraz sa prevtel do augustového Martina a predstav si, že niekto ti povie, že 22.12. bude Arsenal 2 body za Leicestrom. A ty budeš spokojný.

Reagovat
Counter

Tak jako fanoušek obou bych to kvitoval

Na druhou stranu je třeba to trochu krotit, protože většinu těžkých soupeřů jsme zatím měli doma a teď nás čekají Spurs, Everton, Liverpool, MU i ManCity venku, nemluvě o Stoke. Titul je pořád hodně daleko.

Reagovat
Zaschrona

V narazce na otviraci prispevek tohohle vlakna - manazer tymu 2 body pred vama mluvi porad o nutnosti se zachranit a ze ta prace jeste neni hotova, zatimco fandove Arsenalu poprve co pamatuju, tak sice opatrne, ale otevrene hovori o tom, ze treba by letos ten titul mohl byt. Co to je za sezonu.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Letos se konečně projevuje kupní síla a prachy v PL. City a United sice mají nejdražší a "nejlepší" kádr, ale už zdaleka ne takovým rozdílem jako dřív a samo o sobě to nestačí. Možná budu kamenován, ale v týhle PL by měl se svým pojetím fotbalu problémy i SAF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ferguson sa dokazal prisposobit roznym dobam a prisposoboval tomu aj styl United, neviem preco prave by to nemal dokazat v dnesnej PL..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak ale Ranieri je iný level alibistu ako my, toho by Swarley hnal kyjakom

Reagovat
Mada

super sezona

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to logický. leicester je super a přál bych jim top4, ale pořád si myslim že to nemají šanci udržet a manager to vidí realisticky vzhledem k předsezonim očekáváním. arsenal je na tom naopak velmi dobře. má náskok a i přes zranění se daří. snad bude mít jaro ještě lepší protože ho čekají ty nejtěžší zápasy venku.

Reagovat
Lacko_Boh

hehe ja to mám opačne, síce super pozícia ale náš futbal ma nejak extra nebaví, druhý sme pre neschopnosť konkurentov, ten mnou očakávaný majstrovský spirit stále nemáme...

Reagovat
Counter

Takových 5:2 Leicesteru bylo parádních. Akorát že tehdy to každý smáznul poznámkou "pche, byl to jenom Leicester", docenit to můžeme až zpětně

Reagovat
Lacko_Boh

tých 5:2 bolo elektrizujúcich

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak snad jste rádi, že je to nakoplo natolik, že od tý doby neprohráli a ještě vás předběhli

Reagovat
Counter

Si piš

Reagovat
Mastný Chobot

pf, to mňa ten futbal baví už druhým rokom veľmi.

Reagovat
Lacko_Boh

meh

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem, mna to aj bavi, aj spirit mame podla mna jeden z najlepsich co pamatam

Reagovat
Lacko_Boh

máme,to určite..len stále to nie je "ono" . Je možné že tu mam ten koscielneho syndrom že kvôli minulosti som prísnejší na prítomnosť, možno máme podobný spirit ako mali United alebo Chelsea v majstrovských sezonach ale mne sa to nezda A som rád že hráme inteligentne, to určite...a uvedomujem si že v PL už asi nikto nehrá konzistetne krásne ( podla prísnejších méritok z napr. Hlebosvkých časov) ale stávsa sa mi často že sa pri nás nudím Ale tak s týmto kádrom nemôžem chcieť aj výsledky aj okuľahodiaci futbal za každých okolností. len som konštatoval

Reagovat
salami

Reagovat
Counter

Řekl bych, že v tom týmu je větší pracovitost, vždyť letos se směrem dozadu snaží i takový Walcott... Jinak je to pořád dost na vážkách, rozhodně zatím nepřesvědčujeme extra dominantními výkony.

Reagovat
SunFells

Listopadová bída.

Reagovat
Mastný Chobot

http://arsenalist.com/f/2015-16/arsenal-vs-man-city/theo-walcott-and-mesut-ozil-post-match-interview.html

Theo je úžasný v tých rozhovoroch, on by mal ísť do politiky po kariére. A ten Mesutov úsmev, keď o ňom Theo hovoril. No nič, ide sa spať.

Reagovat
Zaschrona

MCFC have 17 pts from last 36 available. Two points less than Van Gaal's MUFC, who have 19 pts from last 36 available.

Reagovat
Swarley

no to bych teda neřekl, že se v tom motají ještě hůř

Reagovat
Counter

Protože měli fantastický start. Pak se zranil Kompany a šli do kytek.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to byl před sezonnou řekl, že před svátkama bude na špici Leicester a Arsenal... Jako ten Leicester budiž, ale Arsenal?? Ale včera moc pěkný fotbal, hlavně Arsenal výborný výkon (viděl jsem od 2 pol.), celkově je Arsenal letos

Reagovat
vladis271

Reagovat
afc

V predsezonnych prognozach to cakali takmer vsetci,takze si jeden z mala.

Reagovat
Bayern +

Pellegrini von! Túto sezónu už dobačuje kľudne aj sám Al Nahyan priamo z Emirátov a od leta musí byť konečne niekto schopný, nie šášula...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pepek je téměř jistý.. Otázkou je, zda je to výhra

Reagovat
Bayern +

Proti Pellemu je to aj Juande Ramos.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Pinturicchio

Arsenaaaaal

Reagovat
Swarley

herbe, to si necháte líbit?!

Reagovat
Lacko_Boh

Od Pintíka? Isteže, častejšie by mal diskutovat pod pl

Reagovat
Mastný Chobot

mal, ale mal by mať menej rád Tottenham, inak to nepôjde

Reagovat
Lacko_Boh

aspon vyváži zabanovaných

Reagovat
Mastný Chobot

owny už je tu

Reagovat
kiwwi

kto nevidel MNF - v prvej casti Carra rozobera hru United a Henry rozobera Martiala

https://streamable.com/wi6a

v druhej casti vysvetluje Henry rozdiel medzi Guardiolom a van Gaalom - prave preto by bol Guardiola idealny nastupca po van Gaalovi, pretoze maju toho vela spolocneho, len ten rozdiel v utoceni je rozdielny

https://streamable.com/u4uj

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce se ti to ve zkratce shrnout v češtině?

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenštině

Reagovat
kiwwi

velmi skratene - LVG chce mat vsetko dokonale zorganizovane a to hracov ubija - Pep ma prve dve lajny zorganizovane podobne, ale tej utocnej tretine dava volnost...ako stale sa tam ide podla nejakych pravidiel, ale v tej finalnej faze ti hraci z kridel nabiehaju kde chcu, kade chcu a improvizuju...pod LVG musis ostat na svojom mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Tak tady se nabízí myšlenka, že by jim Joseho taktika vyloženě "pomohla"

Reagovat
Swarley

s tím Smallingem je to naprosto přesná a hrůzostrašná ukázka toho, jak to s naší ofenzivou vypadá ve většině zápasů

Reagovat
kiwwi

ako ja nechapem, on si s trenermi pozru zapas a povedia si, vsetko bolo tak ako sme chceli, nechapeme jak sme mohli prehrat, ale nevadi, ked v tomto budeme pokracovat to to uz musi prist? Alebo ako to funguje, pretoze absolutne nic sa uz dlhy cas nemeni a stale skusame dookola tie iste zufalstva smerom dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Swarley

do puntíku, tohle já absolutně nechápu, kdyby to fungovalo a drželo se na špici, tak držím hubu, hrajme to klidně dál, ale o té ofenzivě to tady sepisujeme celou dobu, očividně to nefunguje, chtělo by tam víc volnosti a ono je to pořád dokola...nepochopím, proč to LVG nechce změnit, už mu totálně teče do bot a on to nechce otevřít...přitom já si pořád stojím za tím, co jsem psal celou dobu, ten styl není vůbec špatnej, ale mělo se to dál rozpracovat, ta ofenziva se měla nějakým způsobem vyladit...klidně i nějakým svázanějším, ale ať to má nějaký posun....ten základ toho stylu je položen suprově a nikdy bych neřekl, že půjde dát nějak dohromady tahle defenziva a že budeme schopní většinu zápasů tak skvěle kontrolovat na míči...ale LVG se v tomhle popraví sám, že je připosranej změnit tu finální fázi...

Reagovat
Swarley

v létě si koupí Martiala a Depaye, běhavé hráče, mladé, dravé a zase je někde přišpendlí na nějaký post a hlavně se nehýbejte...to je pak těžký...

Reagovat
smazaný uživatel

ja teda neviem o akej defenzíve hovoríte, ale čo som vás zapol vždy vás držal de gea a nie tá "skvelo prepracovaná" defenzíva..namatkovo proti WHU vám súper unikal a mal nájazdy na brankára, v 16 sa orientoval rýchlejšie a mal z toho šance..

vkuse hovoríte len o tom, ako treba zlepšiť, resp. nechať voľnosť hráčom v ofenzíve, ale tie muchy máte aj vzadu až tak prepracované to teda LVG nemá ani tam

Reagovat
smazaný uživatel

a tie čisté konta a nízky počet inkasovaných gólov ide práve na triko DDG..Veď súper má v zápase proti vám neustále šance skórovať, z tohto pohľadu je tá štatistika veľmi klamlivá a zavádzajúca, že by ste boli na tom dozadu lepšie - len kvôli menšiemu počtu inkasovaných gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty ked raz za cas vylezies z kanalu, tak si otravnejsi jak Samo a to uz je co povedat

Reagovat
smazaný uživatel

To iste plati aj o tebe

Reagovat
kiwwi

kriste pane, vy ste s bratom proste postihnuti...to musite otravovat vsetkych naookolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Oliver taky nebol vzdy, az neskor mu zacalo jebat, skoda, nasiel jedine uplatnenie na EF a to dookola trepas o sovinizme, picovinach, strasne otravny, co uz

Reagovat
kiwwi

podla mna to bol taky kokot furt, len to uz zacalo ludi otravovat, ked trepe dookola to iste a snazi sa milionkrat byt vtipny s tym istym...

Reagovat
smazaný uživatel

deluded tupelo robi sudy

Reagovat
fenixLFC

Ol!ver

22.12.2015 10:21

Reagovat
vladis271

owny má ban, tak nemá kto Ivana v tom kanále strážiť. A je to len Kilyho chyba.

Reagovat
Mastný Chobot

owny už je tu

Reagovat
Nikikrew

kde?

Reagovat
Swarley

ty muchy tam pochopitelně jsou a proto už třetí nebo kolikátý rok pořád mluvím o stoperovi, který prostě přijít musí...ale rozhodně se ta defenziva oproti předchozímu roku zlepšila, možné ne ani tak v těch individuálních výkonech, ale v celkovém pojetí té hry...tak či tak, je to jedno, ta defenziva prostě lepší je...DDG nemá zdaleka takový vliv, jako v předchozích letech...

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze sa zlepsila, bubble akurat tak vie velke hovno, ako stale..

Reagovat
salami

důležitý ale je říct proč se zlepšila, protože právě všichni držej svý posty a brání se ve více lidech, což ale zároven strašně omezuje ofenzivu, křídla se ti zodpovědně vracej, hrajete téměř vždycky na 2 DM, ale vepředu je pak málo lidí nebo trvá moc dlouho než se tam dostanou a mezitim se soupeř zformuje, kdy jste naposledy dali třeba nějakýho gola z brejku?

Reagovat
Busby babes

to tady rozebiral vitasp. WHU mel jednu sanci po te, co si ji nejak vypracoval. Jinak to jednou zkurvil Blind a podruhe Degea. A pak meli sanci ze standartky. To nejsou situace, kde nas prehrali nejakou kombinaci ale individualni chyby.

Reagovat
fenixLFC

chyby hracov ale musis ratat tiez, nepostavis bezchybnu defenzivu ked ti bude niekto kiksovat...ano, systemovo je to ina vec ale v celkovom ponati to proste ratat musis

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

tak to je dobré info pre fandov City

Reagovat
oddy

he took me off

Reagovat
r.mrazik

a presne se tam i projevuje to,ze nasi beci zustavaji stat taky vzadu...martial na lajne,neudela prostor bekovi a ten tam nechodi...

Je to proste moc svazany...a rooney je kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

To rozobratie Martiala je uplne neskutocne, ako ho moze Gaal takto ho priklincovat na kraj, to nepochopim a jasne je vidiet, ze Anthony plnil to co mu nakazal, preboha, vsak on sa prvy polcas od tej lajny nepohol, ani ked sme utocili, to je sila..

Reagovat
r.mrazik

Kazdopadne pohled do Pepka peknej

Reagovat
Mastný Chobot

rozdielny rozdiel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
patas92

Carragherův přízvuk je brutální

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal pěkný výkon, ale klasicky si to zbytečně zkompikoval. Hlavně to byl ale super zápas a takhle by měly vypadat zápasy týmů co si to chtějí rozdat o titul. ne jako chelsea a nebo united pod lvg.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkomplikoval ho spíš Touré tou naprosto dokonalou střelou.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě se až moc stáhli a pak místo toho aby Ramsey definitivně rozhodnul tak to bylo zbytečný drama

Reagovat
smazaný uživatel

No tak neproměněnýma šancema si to pravda zkomplikovali sami.. Joel dva góly na noze, Ramsey dva a půl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Arsenal letosni sezonu doufam titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester..

Reagovat
r.mrazik

Opravdu radeji Arsenal...preju to arsenovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to tak asi bude (pokud se nezvedne City), ale za mě Leicester, to by bylo... legendary

Reagovat
r.mrazik

To rozhodne...v takove konkurenci aby vyhral Leicester...pokud mu vydrzi zdravy Mahrez a dalsi tak to bude zajimavy

Za me rozhodne ale arsenal (kdyz ne MU)...Wengerovi to preju...aspon se vrati to,jak ho tu nekteri v minulych letech vyhazovali a chteli tam nejaky kaspary z francie misto neho (nebo koho...)

Reagovat
j_mrazik

Toho frajera, co se teď trápí v Aston Ville a nebo toho Němce, co se trápí v Liverpoolu.

Reagovat
r.mrazik

asi oba

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Lester by byla legendary Big4, stačí, LM v další sezoně. Nemusí hned brát titul...

Reagovat
salami

právě musí, Arsenal o titul bude bojovat rok co rok, Leicester pokud to nezvládne ted, tak kdo ví jestli někdy vubec

Reagovat
Bayern +

City. To už je jedno, ktoré z tých dvoch...

Reagovat
Counter

Reagovat
Heisenberg

Koukám se MNF a zajímavá diskuze před zápasem ohledně Silvy a Ozila. Souhlas s Carrou ohledně lepších kvalit Silvy co se týče hry kolem vápna, daleko častěji si dovolí 1 na 1 a ve střílení golů je lepší. Co se ale týče dalších poznámek o kontrole hry, předasistencích, tak s ním nesouhlasím, Ozil od návratu po zranění si víc sbíhá pro balon a lépe kontroluje tempo (což taky souvisí se zapojením Santiho na CM) a předasistencí má taky kopu. Loni v Monaku podal úžasný výkon, i když neměl ani 1 asistenci, to samé v Řecku. Rozdíl v Ozilovi oproti jaru je ten, že si víc dovolí a že tým konečně začal proměňovat šance.

Mimochodem včera on, Theo a Giroud dokonce i dobře bránili, nechali tam všechno jako celý tým. Mesut má většinou skoro nejvíc naběháno z celého týmu, ale včera za těch 75 minut dostal fakt záhul, obzvlášť po nemoci.

Reagovat
kiwwi

no neviem teda...Silva ma 403 minut na gol pocas svojho posobenia v PL - to fakt nie je nijak vynimocna statistika a Ozil od neho nebude velmi utekat...

Reagovat
forrest

Co bychom za ne my dali... :-)

Reagovat
teenz

Mesut, Mesut, Mesut.

Reagovat
Mastný Chobot

*Mesut, Mesut

Reagovat
teenz

Je pravda, že mít 3 ačka proti City už by bylo potupný.

Reagovat
smazaný uživatel

Acorrding to TuttiFrutti Pep Guardiola will be named new Arsenal boss at the end of the season.

Reagovat
afc

TuttiFrutti

Reagovat
VasAFC

už jenom podle názvu určitě hodně důvěryhodný zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

keď to tak nebude, tak si ťa nájdem

Reagovat
fff

Netreba sa bat, Chobotove slovo za moc nestoji .

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

TuttiFrutti je takový italský vrabejka beztak

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

tuttifrutti su ale najlepsie cukriky, ja by som im veril

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A co tvrdí Fruiko Průšanky?

Reagovat
smazaný uživatel

Fruiko, to su tie dzusy, co ?

Reagovat
kiciN

tuttifrutti

Reagovat
minoLFC

to uvádzal Gotšalk kedysi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to niekoho napadlo.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Despite the fact that Mourinho love Chelsea he decided to kick Roman Abramovich ass and therefore he join Manchester United for three years. He will not cut a grass every match against them.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech si vezme aj Fabregasa s Costom, hviezdna trojka.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Side

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Peo Guardiola wife would like to live in London.

Reagovat
Cobra

A není to jedno, jestli se z kuchyně bude dívat na Londýn nebo na Manchester?

Reagovat
SunFells

http://tinyurl.com/pf8o9vl

Nejstarší fór na světě.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nestraš..

Reagovat
minoLFC

a kto jej bráni?

Reagovat
vladis271

Should Liverpool be looking for 2 new keepers?

Spurs have Hugo Lloris and Michel Vorm

Man United have David De Gea and Sergio Romero

Chelsea have Thibaut Courtois and Asmir Begovic

Man City have Joe Hart and Willy Caballero

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool is looking for Ter Stegen

Reagovat
SunFells

Proč tam není Arsenal? Protože má špičkové brankáře 3, když přivřeme oko nad Ospinou.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo proto, že Wojta kouří v jiném klubu a jiné lize a Ospina se jim zdál slabý.

Reagovat
SunFells

Osobně řadíš Vorma na Ospinu? Caballero je joke a to jsem ještě přehlédl Romera

Reagovat
smazaný uživatel

Osobně, Vorm = Ospina.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A navíc stejně jako ty prohlédli, že Čech je přeceňovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Sz..... je opravdu kvalitní brankář

Reagovat
Mastný Chobot

Čech, Ospina > Hart, Caballero

Reagovat
SunFells

Caballero tam vůbec nemá co dělat, ten chlap je průser

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Hot news from Pep Guardiola !!!

His wife think that Premier League is so overrated that it would be better to choose other team in other league to manage. It is highly possible that Pep will be named as a new coach of AS Roma.

Reagovat
Mastný Chobot

according to Mentos?

Reagovat
kvasha16

Hubba Bubba

Reagovat
PhilipS

to si dal dohromady sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si to uhadol ?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Sali5

Kašli už na to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele