17. kolo
20.12.2015 14:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Watford FC - Liverpool FC 3:0

Velmi dobrou formu potvrdili hráči Watfordu, kteří na Vicarage Road po dvaceti letech zase dokázali porazit Liverpool a svým fanouškům nadělili ten nejlepší vánoční dárek, jaký mohli. O jednoznačné vítězství 3:0 se dvěma přesnými zásahy přičinil nejlepší střelec týmu Odion Ighalo a hlavně díky jeho dvanácti brankám se Hornets jako nováček drží stále v kontaktu s těmi nejlepšími.

Než však nigerijský forward zprovoznil svůj gólostroj, prosadil se muž, od něhož se góly čekají možná nejméně. Svou premiérovou trefu v Premier League zaznamenal Nathan Aké a výrazně mu k tomu dopomohl brankář Liverpoolu Ádam Bogdán, jenž dnes zaskakoval za stabilní jedničku Mignoleta. Osmadvacetiletý Maďar neudržel v rukavicích centr Bena Watsona od rohového praporku a pro Akého už nebyl problém vsítit nejrychlejší gól aktuálního ročníku Premier League (čas 2:05).

Ještě hůř bylo po čtvrthodině hry. Důrazný Troy Deeney vybojoval balón ve středu pole, aby pak dlouhou přihrávkou vyslal do sprintu Odiona Ighala, který vyhrál souboj se Škrtelem a střelou na zadní tyč překonal Bogdána. Horko před bránou Reds bylo i v 33. minutě, kdy bývalý gólman Boltonu vyboxoval míč pouze do Lucase Leivy a později musel likvidovat ještě střelu Jurada. Bogdán pak mále inkasoval přímo z rohového kopu, pokus Watsona ale na poslední chvíli vyrazil.

Jürgen Klopp musel kromě špatné hry a skóre řešit ještě zranění Martina Škrtela, jehož na trávníku ještě v prvním poločase nahradil útočník Divock Origi. Právě on se objevil i v jedné z mála zajímavých příležitostí Liverpoolu, Heurelho Gomes si však s jeho nepříliš razantní střelou poradil. Hosté dnes opravdu vyloženou šanci neměli, spoustu zakončení obětavá defenziva Watfordu na poslední chvíli zblokovala.

Floresova družina byla mnohem nebezpečnější a v 63. minutě se musel vynikajícím zákrokem blýsknout Bogdán, když se na něho po vysunutí Jurada a podklouznutí Sakha řítil sám Ighalo. Ten se mohl radovat až o dvacet minut později. Kanonýr s číslem 24 na zádech získal míč na polovině hřiště, Deeney rozehrál do křídla na rozběhnutého Behramiho, jehož centr Ighalo zblízka uklidil do odkryté brány a uzavřel na konečných 3:0.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval pře nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 2

Koukejte je porazit

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje sedmej s devátým a domácí tým je outsider?

Reagovat
xhejl

protože se do kurzů započítávají i jiné věci než jen postavení v tabulce třeba?

Reagovat
smazaný uživatel

jako třeba aktuální forma? Watford 9 bodů z posledních pěti utkání, Liverpool 7, ale nejspíš se tam počítá ten snový kádr Liverpoolu a ten brand, který má díky vítězstvím tak starým, že to většina zdejších uživatelů ani nemůže pamatovat

Reagovat
arsavin

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuju si toho dost. Ale posledni trofej slipek tak na tu si fakt nespomenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 1 x pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ty výsledky Liverpoolu pod Kloppem nic moc. Těžko tipovat, asi plichta.

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp už se vzpamatuj

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
REPLIKATOR

Naštěstí mě poslechl

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

škrťel kvalitně!to našia bratia můžou být hodně v klidu co do obrany..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele