Premier League - souhrn 15. kola

07.12.2013, 15:42, aktualizováno 09.12.2013, 22:52
Komentáře a souhrny
Vedoucí Arsenal jen remizoval s Evertonem a potvrdil, že nejlepším týmům se v tomto kole příliš nedařilo. Výjimkou byl Liverpool, který přehrál West Ham. Chelsea prohrála ve Stoke, Manchester city remizoval v Southamptonu. Další ztrátu si připsal Manchetser United, důležitou výhru slaví Fulham. V pondělní dohrávce se Swansea rozešla smírně s Hullem...

Swansea City - Hull City 1:1

09.12.2013 21:00

Góly: 60. Chico - 9. Danny Graham

Vybral si pro to ten nejlepší (nebo nejhorší?) okamžik. Danny Graham až do dnešního večera po odchodu ze Swansea neskóroval ve dvou různých dresech, po dobu 11 měsíců a přesně 30 zápasů. Nyní ojedinělou trefou vystřelil Hullu na jemu důvěrně známém Liberty Stadium alespoň cenný bod; reagovat totiž stihl stoper Chico...

Tigers si nicméně budou pískat, tak jako tak - vždyť nyní z cest dovážejí teprve svůj čtvrtý bod v sezoně (z 24 možných). Naopak ve Walesu si po další nečekané ztrátě drbou hlavu. Tentokrát ji ani nezaznamenali, jak je jejich "dobrým" zvykem po vystoupení na evropské scéně, nýbrž těsně před ním. A hned před tím kruciálním, přirozeně - Swansea ještě musí proti St. Gallenu ve čtvrtek pořádně zabrat, aby se probojovalo dále.

Zpátky na Liberty Stadium se dnes znovu představil Španěl Michu, kterého ale nemohli doplňovat hráči jako Rangel, Bony, Britton či Vázquez. Možná také proto byla loňská kometa opět tak neviditelná, neškodná. A jistě ji nepomohl ani fakt, že Velšané inkasovali již po osmi minutách hry. Tehdy Elmohamady centrem z pravé strany našel na zadní tyči schovaného Grahama a ten pohřbil svou dlouhou šňůru střelecké nemohoucnosti.

Swans se následně vůbec, ale vůbec nedařilo ovládnout hru a řádně zareagovat. Daviesův dalekonosný pokus byl nadlouho tím jediným za zmínku stojícím. Jinak typická kombinační hra hostů železně narážela na perfektně vystavěný obranný blok Hullu. Ačkoliv si Velšané v úvodní části přivlastnili míč na celých 67 % času, nic moc nevymysleli. Náznaky sem tam přinesl akorát jako obyčejně vlivný Shelvey, jinak se trojici stoperů dostávalo adekvátní podpory od spoluhráčů a vše bylo z pohledu Tigers v naprostém pořádku.

Menší zlom nastal zničehonic v 58. minutě. Tehdy se Swansea nepovedl rohový kop a nakonec ani Shelveyho navazující dodávka do vápna nebyla valné kvality, přesto se Chico zvládl ze šesti metrů prosadit a bylo srovnáno. Tahle branka měla Velšany nakopnout, stejně jako příchod rychlonohého Routledge, to se ale nestalo; místo toho se v pozápasovém rozhovoru manažer Hullu Steve Bruce čertil, že jeho tým nekopal penaltu po Tiendalliho "ručním" bloku hlavičky lodivodova jmenovce Alexe.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Everton FC 1:1

08.12.2013 17:00

Góly: 80. Mesut Özil - 84. Gerard Deulofeu

Everton v žádném případě nezklamal ani na druhém těžkém výjezdu v řadě. Po skalpování Manchesteru United si na Emirates Stadium díky další trefě talentovaného Deulofeua dokráčel alespoň pro cenný bod. Arsenal si tedy momentálně na čele hýčká pětibodový náskok...

Arsenal začátkem očekávaného duelu párkrát rozevřel obranu, nechal Everton zhruba třikrát nebezpečně zaútočit, a tak se následně dostavily spíše opatrné pasáže, kdy už ani jedna ani druhá strana nehodlala riskovat brzké těžkosti. Směrem dopředu pak zejména Arsenal působil i nadále těžkopádně, bez plánu a v důsledku i bez jakéhokoliv ohrožení Howarda.

To Evertonu aspoň sem tam něco vyšlo v předfinální fázi jako například menší přečíslení ve 22. minutě, které uzavřela nepřesná koncovka Mirallase. Potažmo Colemanovo kostrbaté sólo až k další přespříliš vysoké ráně. Gunners poprvé zanechali všem důvěrně známý dojem až v 27. minutě, když vše začala technická paráda Mesuta Özila ještě na vlastní půlce, aby před Howardovou klecí scházel Gibbsovi pouhý krok do Cazorlova centru.

Definitivně Londýňané prozřeli teprve nějakých pět minut před pauzou. Nejprve Ramsey skoro dokonale odměřil kolmici pro Girouda, jenž v kombinaci se včasným výběhem Howarda technicky ani nemohl skórovat; vzápětí se po atraktivní ose Özil-Giroud měl do koncovky drát naopak sám Ramsey, ten to měl ale ještě složitější než předtím francouzský forvard. Pro Arsenal šlo na každý pád o příslib, že to proti Toffees přeci jen půjde.

A Kanonýrům se povedlo ideálně navázat. Ihned zkraje druhé části si Londýňané opět zjednali pořádek a jedné pohledné akci Özila s Wilsherem okamžitě scházela k úspěchu akorát prudší a lépe umístěná hlavička Cazorly. Everton zareagoval střelou, po níž se už konečně musel vrhat i Szczesny. Jejím autorem byl Pienaar.

Gunners zase jednou ukázkově zaspolupracovali o pár sekund později, když koncovku obstarával skluzující Ramsey. Howard musel být u své zadní tyče při centru Wilsherea ostražitý. I přes zlepšený projev Arsene Wenger každopádně už pro 68. minutu přichystal rovnou trojí střídání, v rámci něhož stáhl Wilsherea, Cazorlu a trochu překvapivě i Ramseyho.

Zrovna v době, kdy už vysvlečení žolíci postávali u postranní čáry, potom hrozivé nedorozumění Wilsherea s Artetou dalo vzniknout dalšímu střeleckému pokusu, se kterým si bez větších problémů poradil Szczesny. Tentokrát pálil Barkley. Jinak byli ovšem Toffees spokojeni s remízovým stavem, pochopitelně. Brzy je navíc ojedinělým pokusem postrašil Flamini, takže si následně Howard raději zdržovačkami řekl již o čtvrtou žlutou kartu v sezoně.

To ale rozhodně Everton neodsuzovalo k naprosté bezzubosti, ba spíše naopak. Mirallas, ale i Distin mohli krátce po sobě uvrhnout domácí publikum do deprese. Místo toho však zanedlouho Emirates Stadium nespoutaně jásal. Mohlo za to Rosického přenesení hry, Walcottova hlavičkovaná asistence, Giroudovo senzační promáchnutí a Özilova pohotová náprava. Theo Walcott ještě nikdy v ligové kariéře neskóroval hlavou; tahle asistence ovšem mohla být nesmírně vitální...

...jenže tak úplně nebyla. Everton měl totiž v rukávu pořád svůj mladičký, neokoukaný trumf v osobě Gerarda Deulofeua. K tomu v 84. minutě propadl centr z levé strany a barcelonská naděje ranou skrz Gibbse a s podivnou trajektorií k dobru překonala Szczesného. A mohlo být ještě hůř - kdyby Szczesny na poslední chvíli nevystartoval proti Lukakuovi. Toho do šance kostrbatou cestou vysílal opět Deulofeu.

Rozuzlení šlágru kola nakonec mohlo proběhnout klidně až ve třetí minutě nastavení, když se k dech beroucí pumelici odhodlal Giroud. Jeho sporadická bomba zpoza šestnáctky se ve vzduchu ještě trochu zkroutila a ve velké rychlosti narazila na levou tyč Howardovy svatyně. To mohla být neskutečná tečka!

Více informací k zápasu

Fulham FC - Aston Villa 2:0

08.12.2013 14:30

Góly: 21. Steve Sidwell, 30. Dimitar Berbatov (pen.)

Šestizápasová šňůra porážek nemá dalšího pokračování. Fulham za notné pomoci sudího Mikea Deana porazil Aston Villu 2:0 a na sestupových příčkách už je jen díky horšímu skóre oproti West Hamu. Villans naproti tomu prohráli po pěti zápasech bez porážky. O výsledek se výrazně přičinil rozhodčí, který dvakrát špatně posoudil penaltové incidenty.

První branka ještě padla zcela regulérně. Předcházely mu nicméně dvě šance na obou stranách. V barvách Fulhamu spálili gólovky Berbatov a Dejagah, Villans neposlali do vedení ani z jedné ze situací Benteke. A mohl litovat, když po dvaceti minutách zabojoval po sérii hlaviček o míč Sidwell, který přetlačil v běžeckém souboji Bacunu a v těžké pozici otevřel skóre.

Horší už to bylo ve třicáté minutě, kdy Mike Dean nařídil penaltu ve prospěch Fulhamu. Bacuna přitom svedl s Kacaniklicem běžný souboj tělo na tělo, po němž záložník Whites upadl. Penalta nicméně nařízena byla a cizelérsky s ní naložil Dimitar Berbatov, jenž zvýšil náskok domácích.

Pak z úhlu výrazně zahrozil hostující Delph, jenž po narážečce s Bentekem poslal svůj direkt napříč malým vápnem těsně vedle. Pro Villans to byla od gólu ojedinělá příležitost, naopak Fulham sahal po dalších brankách. Velikou šanci spálil Berbatov, jenž díky skvělému pohybu pronikl do vápna, kde jej ale vychytal Guzan.

Ve druhé půli už diváci gól nezahlédli, ale nuda to taky nebyla. Lehkou převahu měli opět Cottagers, kteří mohli definitivně rozhodnout hned několikrát. Senderosovu hlavičku ale lapil Guzan a po jeho zaváhání v pětašedesáté minutě trefil Riise jen tyč.

Villans si za druhé dějství moc příležitostí nevytvořili, a když už šest minut před koncem mohli zdramatizovat vývoj duelu, rozhodčí je zařízl podruhé. Jasný faul na Agbonlahora ve vápně totiž neposoudil jako penaltový. Až v nastaveném čase tak pálil Benteke, ale Stekelenburg svůj tým podržel.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 1:2

07.12.2013 18:30

Góly: 37. Adam Johnson - 43. Paulinho, 49. John O'Shea (vl.)

Tottenham také podruhé v řadě odváží z půdy sestupem ohroženého celku všechny tři body za výhru 2:1. Jinak oboustranně pohledné utkání, respektive jeho výstup, už ale v žádném případě nepotěší Guse Poyeta, jenž takto nezvládl dvě domácí konfrontace s vlastními bývalými zaměstnavateli a může tak akorát nervózně vyhlížet nadcházející "cestovní" program okolo Vánoc...

Večerní sobotní duel opravdu ani chvíli nenudil, tudíž se šance rodily od samého začátku. Paulinho to brzy ambiciózně, ovšem ne nepovedeně zkoušel z uctivé vzdálenosti; na druhé straně odpověděl Bardsley krásně odměřeným nákopem a Fletcher neuspokojivým navázáním.

První střelu na branku si krátce nato připsal Holtby, když zajímavě protáhl Mannoneho. A zatímco Spurs nadále sázeli spíše na individuální akce, Sunderland se ve 20. minutě vytáhl s jednou nádhernou kombinační. Colback ji ovšem zakončil prachbídně.

Na každý pád hráli Black Cats s favoritem zcela vyrovnanou, otevřenou partii. Vzadu vesměs riskovaly obě strany, a tak se stále bylo na co koukat. Ještě do přestávky pak tedy ne zcela nečekaně došlo na úvodní trefu zápasu; co už ale překvapilo, byla hrubice jinak spolehlivého Llorise. Ten ve 37. minutě akorát líznul Čelůstkův centr a nechal ho tím pádem dopadnout přímo ke kopačkám Adama Johnsona. Jeho koncovka již byla nekompromisní, jakkoliv ji produkovala křídelníkova slabší pravá noha.

Jenže Tottenham se do zápasu vrátil ještě včas, a to skrze povedenou standardku. Přetažený centr na zadní tyči sklepával Chadli a Paulinho zase jednou osvědčil svůj střelecký instinkt, když předskočil svého strážce a dloubl míč mezi nohy Mannoneho.

Druhé dějství pro Sunderland odstartovalo mimořádně smolně. Už s Chelsea Black Cats vlastně zlomil vaz vlastenec, dnes to nebylo o ničem jiném. O’Shea přitom s Dembélého přízemním centrem ani nemohl nic moc dělat, trefen byl na krátkou vzdálenost a tak akorát do paty, odkud se balon odrazil na přední tyč. Tam si s ním už zaskočený Mannone neporadil.

Tahle šťastná náhoda Kohouty definitivně nakopla. Holtby s Lennonem ihned registrovali zablokované střely z nadějných pozic a Spurs bylo obecně celé hřiště. Další znamenitou možnost uklidnit Tottenham neproměnil Defoe po lahodné kolmici Holtbyho. Místo toho favorit pomalu začínal propadávat ve středu pole, a když už Villas-Boas zareagoval vysvlečením Sandra, ten byl okamžitě velmi šťastným hráčem, jakmile ve vlastním vápně zcela očividně a docela dobře úmyslně zahrál rukou.

Tottenham odpověděl na první pohled přesvědčivě (pěknou akcí a tyčí Defoea), na pohled druhý zkrátka stále nedostatečně. To se mohlo projevit hned v 82. minutě, kdy se Borini dostal na puntíku k nechtěnému míči a trestuhodně jej odpálil přímo do Llorisovy náruče.

Paulinho (nejen) dnes představoval pro soupeře skrytou hrozbu svými náběhy z hloubi pole a Sunderland málem pykal sedm minut před koncem, kdy se brazilský záložník zase jednou vydal kupředu a nepřesnou hlavičkou lehce znehodnotil výbornou práci Townsenda. Ránu jeho samotného pak pro změnu vyrazil nad břevno Mannone. Mackems už za omezené podpory obecenstva nijak výrazně nepozlobili.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester City 1:1

07.12.2013 16:00

Góly: 42. Daniel Osvaldo - 10. Sergio Agüero

Před sezonou se hovořilo o třech favoritech na titul. Chelsea, Manchester United a Manchester City. Ani jeden z nich zatím nenaplňuje předpoklady a dnes navíc ani jeden nevyhrál. Citizens dopadli z trojlístku nejlépe, když na půdě Southamptonu získal bod za remízu 1:1. Znovu se prosadil kanonýr Agüero.

Jeho branka padla už v úvodu zápasu. Skvělá akce Kolarova byla následována povedeným centrem, jež dostál své kvality. Agüero na rozdíl od všech obránců ucouvl potřebný krok a v nelehké pozici nasměroval míč do sítě. Argentinec mohl po půl hodině ještě zvýšit, ale tentokrát po Zabaletově pasu přestřelil.

První poločas nicméně byli aktivnější hráči Southamptonu a než se šlo poprvé do kabin, měli řadu šancí. Lovrenova hlavička skončila těsně mimo, Corkova rána z dálky nenadělala Pantilimonovi větší potíže, stejně tak Shawova, a Chambers v obrovské šanci hlavou minul.

Saints se dočkali až tři minuty před koncem, kdy si o nesmrtelnost řekl Dani Osvaldo. Reprezentant Itálie se chopil míče, zcela bez potíží udělal školáka z kapitána Kompanyho, následně i ze Zabalety a fenomenální střelou přesně vymetl šibenici v bráně Manchesteru City.

O šance nebyla nouze ani v půli druhé, leč ke gólu nevedly. Za Citizens ostatně ještě před přestávkou pálil těsně nad Nasri, aby ho pět minut po obrátce napodobil Agüero, jenž mířil o kousek vedle.

Větší příležitost na rozhodnutí nicméně měli domácí. Jmenovitě Rodriguez, který krásně přešel přes tři hráče do šestnáctky a jen skvělý zákrok Pantilimona nedovolil příznivcům Saint oslavovat. Stejný hráč pak v poslední větší šanci utkání mířil hlavou těsně mimo.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Norwich City 0:2

07.12.2013 16:00

Góly: 13. Gary Hooper, 89. Leroy Fer

Více než 20 střeleckých pokusů, více než polovina napřená mezi tři tyče - a nic, prohra 0:2. West Bromwich se ponořuje do deprese nebývalých rozměrů a podstatně hůře mu je také při pohledu na tabulku. Kvůli výhře Crystal Palace má rázem na sestupové pásmo náskok pouhých dvou bodů. To Norwichi se zkraje prosince hnedka dýchá snáze...

Klíčem k senzačnímu úspěchu žlutozelených byl beze sporu start; a hromadné zahazování šancí na druhé straně, přirozeně. Nicméně vše to skutečně odstartovala 14. minuta a parádní akce s parádní koncovkou, která darovala Norwichi vedení. Howson krásně na dálku prostrčil míč Ferovi, ten se rychle zorientoval, za patami McAuleyho narýsoval kolmici pro Hoopera a jeho koncovka přesně k pravé tyči již neměla nejmenší chybu.

West Brom odpověděl tak, že si Mulumbu v rychlosti narazil s Amalfitanem a pak naštěstí pro apatický Norwich vypálil po zemi přímo do Ruddyho připravené náruče. Stejně si vzápětí počínal také Anichebe při hlavičce po rohu. Po další standardce se zase při brilantním náběhu ve vzduchu dobře nesrovnal McAuley. Ruddyho proto radši z horšího postavení jedovatou ranou prověřil Anichebe. První salvu tedy Canaries přečkali.

I nadále každopádně kupili tolik hloupých chyb, až to nebylo možné. Ani takové hektolitry vody na mlýn WBA však nebyli domácím nic moc platné. Stejně jako to, že Canaries nezvládali bránit ani standardky a prakticky každá jim "smrděla". Sessegnon se například ve 40. minutě mohl pokoušet o drzou patičku po rohu, a jen těsně mu to nevyšlo.

Hned po změně stran se dostavil silný apel na rozhodčího po ruce Redmonda. Clattenburg měl zřejmě zakrytý výhled. A tak to Albion opět musel zkoušet jinačí cestou, kde to dál ve finální fázi skřípalo až běda. Litovat musel hlavně Berahino, když využil nesmyslu Redmonda, vyřítil se před Ruddyho a pak v situaci 1 na 1 ani netrefil brankový prostor. To se holt nesmí stávat.

Howson na opačném konci hrací plochy čistě ojediněle pálil po hodině hry nad břevno - to však z velmi dobře připravené pozice, stačilo jen stlačit balon o něco níže. Jinak ale dál Norwich působil, že tohle prostě nemůže přežít bez újmy.

Vždyť Martin Olsson dokonce v jednu chvíli přihrával akorát na nohu soupeři, konkrétně Sessegnonovi, jenž měl nehledě na úhel rozhodně propálit Ruddyho. Ten nakonec včas srazil nohy k sobě, aby opět spasil tápající hosty. A hned v 68. minutě si mohl opakovaně vyřvat hlasivky. Tentokrát když Redmond nedával pozor, nepřijal přihrávku a v důsledku toho z vyložené pozice hrubě nepovedeně zakončoval Long.

Ruddy přitom i nadále sbíral jeden vysoký míč za druhým a i nadále přihlížel, kterak Albion proniká defenzivním valem Canaries (pokud o něm vůbec můžeme hovořit) jako nůž máslem. V 75. minutě například Mulumbu ani to nepotřeboval, aby ze střední vzdálenosti poděsil hostující příznivce.

Berahino už pálil znovu po proniknutí do šestnáctky, tentokrát nastřelil boční síť. A to nejlepší na konec si schoval Ruddy pro 87. minutu, když se neskutečně vymrštil proti Longově pomalé, ale perfektně umístěné hlavičce. Potom už dílo nevídané zkázy pro Clarkeovu partu dokonal Leroy Fer svým menším sólem, navedením balonu na slabší pravačku a překonáním Myhilla.

Fanoušci Baggies měli přirozeně dost a houfně opouštěli tribuny...

Více informací k zápasu

Stoke City - Chelsea FC 3:2

07.12.2013 16:00

Góly: 42. Peter Crouch, 50. Stephen Ireland, 90. Oussama Assaidi - 9. André Schürrle, 53. André Schürrle

Hazard byl neviditelný, z mrtvých vstal Schürrle. Němcův skvělý výkon ověnčený dvěma góly však Chelsea nestačil. Nezvykle často inkasující celek nezvládl klíčové momenty v utkání na půdě Stoke City a z Britannia Stadium odjíždí po porážce 3:2 bez bodu.

Už v páté minutě se aktivní Schürrle chopil míče, potáhl jej po pravé straně a zpětnou přihrávkou oslovil Ramirese. Více starostí než brankář domácích však měli příznivci za Begovićovou svatyní. Bosenský gólman se míče nedotkl ani v minutě desáté, tentokrát ale z jiného důvodu. Mikel přihrál André Schürrlemu, ten si dobrým driblingem lehce pohrál s Shawcrossem a navzdory skluzujícímu Whelanovi otevřel levačkou skóre.

Chelsea byla v prvním poločase jasně lepší týmem. Gólem mohly skončit i pokusy Maty a Ramirese, jenže Španěl byl v zakončení málo důrazný a Brazilec pro změnu mířil znovu nad. Potters si za celou první půli vyprodukovali jednu jedinou příležitost, jež se navíc ani za šanci považovat nedá. Rohový kop dopadl tak nějak k nohám Petera Crouche, který využil zmateného výběhu Petra Čecha a mezi jeho nohama vyrovnal. Úvodní dějství, které příliš nenadchlo, tak skončilo remízou.

Patrně si však hráči obou týmů v kabinách píchli něco do žil, jelikož úvod druhého poločasu byl dechberoucí. Už pět minut po obrátce zmrazil hostující fanoušky Stephen Ireland, který zakroutil přihrávku od Walterse tak přesně, že se od tyčky odrazil do brány Petra Čecha. Vedení však Stoke vydrželo asi tři minuty. Na druhé straně totiž po Matově přímáku odkopl Crouch míč jen na hranici vápna k Schürrlemu a ten opět svojí slabší nohou vyrovnal.

Na německém křídelníkovi byla vidět obrovská chuť, čemuž se ani nedá divit, jelikož po nastoupil v základní sestavě po pěti ligových zápasech. V nich navíc střídal jen třikrát a dvakrát z toho na méně než deset minut. Více než měsíční půst mohl ukončit dokonce hattrickem, jeho další pokus bohužel trefil jen břevno. Apetit potvrdil i vzápětí, ovšem tentokrát jeho rána postrádala razanci a Begović ji pohodlně sebral ze země.

Stoke se znovu do šance dostal až dvacet minut po přestávce, ale stálo to za to. Crouch dostal vysoký míč na zem a přiťukl jej Irelandovi, jenž ale v obrovské šanci vysoko přestřelil. Velkou šanci na rozhodnutí měl deset minut před koncem Frank Lampard. Přímý kop těsně za vápnem ale kopl po zemi na stranu Begoviće, jenž tak neměl s jeho střelou sebemenší potíž.

Rozhodnutí vyrovnaného duelu přinesla jeho poslední minuta. Samuel Eto’o potvrdil svoji absolutní zbytečnost na hřišti, svůj dvacetiminutový propadák korunoval ztrátou míče při protiútoku Blues, jehož následkem byl brejk Stoke. Brilantně vyřešenou akci proměnil ve zlatý gól Assaidi, jenž po pouhých čtyřech minutách na hřišti krátkou kličkou ošálil Ivanoviće a fantastickou ranou nedal Čechovi sebemenší šanci.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Cardiff City 2:0

07.12.2013 16:00

Góly: 6. Cameron Jerome, 57. Marouane Chamakh

Crystal Palace se pomalu, ale jistě škrábe nahoru. Nyní si poprvé od svého postupu zpět do Premier League (a tedy i prvně od roku 2004) připsalo dvě vítězství v řadě - a v tabulce už má stejně bodů jako 17. West Ham. Vítězný gól si připsal Cameron Jerome, bývalý hráč Cardiffu a shodou okolností Pulisův známý ze Stoku...

Cardiff na Britannia Stadium odstartoval dobře a Fraizer Campbell vlastně brzy zahodil zlatou příležitost, když osamocen ve vápně hlavou nezužitkoval Cowieho centr. Tohle však byla na delší dobu jediná výhružka Bluebirds; ofenzivní vozba Eagles představovala pro soupeřův obranný val jinačí hrozbu, konstantní hrozbu.

Zejména Jeromeho fyzická síla se osvědčovala. Nejprve ještě sice kmenového hráče Stoku zklamala koncovka, o pár chvil později už ale nejenže odtlačil Turnera s Caulkerem, ale také pohodlně odhlavičkoval do sítě Puncheonův milimetrový centr. V půlce úvodního dějství potom mohl debutující střelec ještě zvýšit, kolmici Dikgacoie už ovšem neprodal.

Také další host v kádru Crystal Palace a velmi aktivní článek dnešní sestavy Jason Puncheon se dnes relativně trápil při střelbě, když si hned dvakrát nachytal míč do středu a pak netrefil vymezený prostor, nicméně to až tak nevadilo.

V 57. minutě Turner sice nebojácně odvrátil Bannanův míč, to však pouze ke kopačkám neomylného Chamakha. Ten si připsal již svůj třetí zásah v ročníku a upokojil tak domácí fanoušky, kteří přitom dříve i poté přihlíželi jedné spálené šanci Jeromeho za druhou.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - West Ham United 4:1

07.12.2013 16:00

Góly: 42. Guy Demel (vl.), 47. Mamadou Sakho, 81. Luis Suárez, 84. Luis Suárez - 66. Martin Škrtel (vl.)

Nezastavitelný. Luis Suárez sice nepředvedl tak dokonalý výkon jako ve středu proti Norwichi, než skóroval, tak i několik šancí spálil. Vytáhl se ale na konci zápasu, kde gólem a asistencí rozhodl o pohodlné výhře Liverpoolu nad West Hamem 4:1. Reds i díky němu poskočili na druhou příčku tabulky, jejich konkurenti Chelsea a Man City totiž ztratili.

Uruguayec ostatně mohl otevřít skóre už po deseti minutách, to když svůj únik zakončil nerazantně a nechal vyniknout Jaaskelainena. Podobně selhal v závěru poločasu Sterling, jenž pro změnu v samostatném nájezdu poslal míč okolo finského brankáře mimo bránu. Na druhé straně došlo jen k jedné vážně situaci, jež skončila geniálním zákrokem Mignoleta po Maigově hlavičce.

Do přestávky se přesto favorit dostal do vedení. Johnson přiklepl míč do vápna Suárezovi, jeho střelu sice Jaaskelainen vyrazil, ale jen do Demela, který balón nešťastně posunul do sítě. Hned po změně stran skórovali Reds znovu, centr Gerrarda kostrbatě dotlačil do sítě stoper Sakho.

Liverpool měl soupeře na lopatě, gólové šance bohužel pro něj spálili jak Coutinho, tak i Sterling - především on zásluhou výborného Jaaskelainena. A trest přišel záhy. V šestašedesáté minutě odcentroval do vápna Reds Demel, Jarvis hlavičkou vracel míč před bránu, kde si jej Škrtel srazil do sítě.

Klid na kopačky hráčů Liverpoolu vrátil až deset minut před koncem nejlepší střelec Premier League Luis Suárez. Centr Johnsona, přesná hlavička pod břevno a bylo to 3:1. Poslední štulec vrazil do zad Hammers opět Suárez. Krátce po vyloučení agresivního Nolana se osekávačkami zbavil bránícího soupeře a svoji ránu otřel o blokujícího O’Briena. Míč se od břevna odrazil do sítě a svěřenci Brendana Rodgerse mohli definitivně slavit.

Více informací k zápasu

Manchester United - Newcastle United 0:1

07.12.2013 13:45

Góly: 61. Yohan Cabaye

Jednadvacet krát dva je kolik? Inu, skoro těch 41 let, kterých fanoušci Newcastlu pročekali na další výhru na Old Trafford. A pro Davida Moyese to tedy znamená bezmála dvojnásobný průšvih než předcházející domácí kolaps s Evertonem, v Divadle snů rovněž tradičně neúspěšným. Zkrátka - pokud se začátkem sezony hovořilo o krizi Red Devils, nebylo to nic proti tomuhle...

Přitom v Manchesteru byli všichni povzbuzeni tím, že na místě suspendovaného Rooneyho mohl alespoň po čtyřech vynechaných zápasech naskočit Robin Van Persie. Teď už je ale euforie tatam; místo toho se narodily první dvě slepené porážky před domácím publikem od koncovky sezony 2001/02. Kdy United finišovali jako třetí...

První poločas na Old Trafford byl poněkud opatrný z obou stran. Pětičlenná záloha Newcastlu pracovala dostatečně pilně, aby dokonale eliminovala už tak omezenou kreativní sílu věhlasnějšího soka; a tak si Krul připsal jediný prvopoločasový zákrok při Jonesově střele z hranice šestnáctky. Největší šanci před pauzou registroval Newcastle: složitější zákrok musel předvést de Gea proti Debuchyho ráně.

Více ve své kůži jako by se Red Devils cítili alespoň těsně po přestávce, když Hernandéz brzy otestoval Krula a následně Evra hlavičkoval do tyče. Po odrazu od brankové konstrukce navíc mičuda narazila na Anitovu paži, takže se ještě domácí dožadovali pokutového kopu. K tomu nicméně nedošlo - a místo toho zapršelo na opačném konci hřiště.

Zhruba po hodině hry utekl po pravé straně Sissoko a ve správný čas na správném místě nalezl utěšeně pálícího krajana Cabayeho. ManUtd tedy před vlastním diváctvem opět pustilo do vedení protivníka; a již potřetí si nenašlo cestu k žádnému comebacku. Van Persie skóroval z ofsajdového postavení, Januzaje vychytal Krul a Zaha při své ligové premiéře za Red Devils ve slušné příležitosti minul...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC15112230:1135
2.Liverpool FC1593334:1830
3.Chelsea FC1593330:1730
4.Manchester City1592441:1529
5.Everton FC1577123:1428
6.Tottenham Hotspur1583415:1627
7.Newcastle United1582520:2126
8.Southampton FC1565419:1423
9.Manchester United1564522:1922
10.Swansea City1554621:2019
11.Aston Villa1554616:1819
12.Hull City1553713:1918
13.Stoke City1545615:2017
14.Norwich City1552814:2817
15.West Bromwich Albion1536617:2115
16.Cardiff City1535711:2214
17.West Ham United1534813:1913
18.Fulham FC15411014:2613
19.Crystal Palace15411010:2213
20.Sunderland AFC15221112:308

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2161)

Přidat komentář
Milan.B

BUHEHE

Reagovat
Aldeano

2. Pro Roberta Martíneze

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Newcastle má formu a při cestě za evropskými poháry je prostě povinnost tyhle týmy ze středu tabulky porážet.

Reagovat
fejfi24

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Dody10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně NUFC, krásně

Reagovat
Arbiter

#InMoyesWeTrust

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fejfi24

tak určitě

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Wee club

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

06.12.2013 17:41

United ma stale vacsiu sancu na titul v PL ako Real v PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten se vyzná

Reagovat
Arbiter

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
cristiano.K.

on je fakt někdy dick, o tomhle nepochybuji,že myslel vážně

Reagovat
fenixLFC

prestan, on to tak URCITE nemyslel, to len my sme vsetci zle pochopili a nakoniec budes ten zly ty

Reagovat
Aldeano

Aneb, jak nikdy neuznat svou chybu.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole jen aby v kvetnu kiwwi neotevrel tuhle diskuzi a nesmal se nakonec on.U tech smejdu clovek nikdy nevi...

Reagovat
valloire

blázen

Reagovat
Kenneth

Nejhorší na tom je, že to myslel vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
FC Porto FC

no kráááása chudáček kiwi

Reagovat
The Krupy

United fakt rád nemám, z Anglicka sú mi asi najnesympatickejší ale vysmievať sa im nie je na mieste. Začínajú novú éru bez legendy na lavičke, takže je jasné že najbližšie roky nebudú vôbec tak dominantní, nech si fanúšikovia slepo hovoria čo chcú. Takouto reformou alebo obdobím stabilizácie si musela prejsť väčšina top klubov, či už Barcelona, my, Inter, teraz AC, Dortmund alebo Arsenal či Liverpool. Nepochybujem o tom že o pár rokov budú späť na vrchole, len to bude istý čas trvať. A asi prídu o mnoho tzv. fanúšikov :)

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna manažera - reforma klubu? Ano, klub to poznamená, ale na dalších "pár rokov" ?

Reagovat
The Krupy

Nerozumel som ani slovu ktoré si napísal, prepáč.

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

tak si běž na slovenskej web

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude tim, že jsi čobolák a tohle je CZ web :)

Reagovat
The Krupy

JJ ty dement, preto roky píšem na československý web

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom případě bys už měl umět česky ne? :) Pak kdo je tu dement

Reagovat
Milan.B

trim pysk pepan

Reagovat
vodka

u nás ale celá změna ve fungování klubu jednoznačně proběkla a probíhá

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba? To, že se Giggs stal hrajícím trenérem? Řekni mi nějakou změnu tak vlivnou, která ten tým hodí do sraček, jak tady uvedl ten čobolák

Reagovat
vodka

celý realizační tým se změnil, změnil se šéf exekutivy, v podstatě všechny oddíly, které se starají o první tým a přestupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co už, aspoň si někteří jedinci po těch letech můžou užít na náš účet

Reagovat
niflheim

Kompletně bez duše, bez sebevědomí, naprosto takticky nezvládnuté. Víc dodat nelze.

Reagovat
off-olda

Do mrtvol se sice nekope, ale zasmát se musím. Každopádně není zarážející, že ten klub byl tak závislý na jednom člověku?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United mi připadal vždycky dost nudný tým na sledování, vlastně těžili z kvalitních křídel, a útoky končili vždy rozehráním na křídlo a míče do vápna. Pod Fergusonem jim to ještě vycházelo, ale vypadá to že pod Moyesem už ne, tak ať snad se vzchopí a změní úplně styl hry, protože mi připadá dost nudnej a předvídatelnej. Hráli takle i s Ronaldem?

Reagovat
r.mrazik

ne,to se hralo s pukem do košů

Reagovat
smazaný uživatel

united, směšný tým... ale mě jako odpůrce red de*ils to hodně těší

Reagovat
smazaný uživatel

United prohrávají a kiwwi tradičně zalezlej jak krtek.

Reagovat
niflheim

Spíše tobě podobní vylézají jen v těchto časech.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno bol na futbale.

Reagovat
smazaný uživatel

ten už si hodil mašli

Reagovat
The Krupy

Však už ho nechajte tak, nie že by si to niekedy nezaslúžil, ale to čo sa tu na jeho adresu strháva v poslednej dobe, je už honba. Kiwwi sa nerovná United.

Reagovat
fenixLFC

tak on tu bol z nich najotravnejsi a teraz sa mu iba vracia to, co vystrajal. ze je toho vela, to hovori vela aj o nom...

Reagovat
The Krupy

Bude písať menej ak sa nebude jeho klubu tak dariť, aj my sme mali v časoch krízy Interu relatívny pokoj od MsGooa a Bennesa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Aldeano

Kiwwi se nerovná United, ale Kiwwi se rovná trouba. O to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky sem si myslel,že kopat do rivala když se mu nedaří musí být skvělí pocit.Dělat to co kiwwi a podobní bude sranda,ale místo toho abych teď dával poslední usmrťující šlapák tak se radši kouknu na tu naší krásnou hru

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland(20th) have scored more goals at home this season than Manchester United...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
božský John

To jim je dost platny, kdyz jsou furt posledni

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude po dlhom čase prvý zimný prestupák, kedy budem fakt vyhliadať nejakú posilu

Reagovat
Hector17

Už v létě byla chyba ze nekoupili Özila. Takový hráč Manchesteru chybi.

Reagovat
Arbiter
Reagovat
smazaný uživatel

Jsem opravdu zvedavy, jak to bude tuhle sezonu s prumernou navstevnosti na OT.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
r.mrazik

takhle rozesrat mancaft...

dat mu sezonu,pri neuspechu rozhodne vyhodit...

Reagovat
niflheim

Reagovat
r.mrazik

tak prece ho v tom nenechame placat pripadne dalsi sezonu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nepřijde, že by ho nějak rozesral. Spíš se akorát ještě potvrzuje, že největší síla toho týmu byl, hlavně teda v posledních letech, Fergie. To kvůli němu byl ten tým tak neskutečně psychicky silnej, měl fakt neuvěřitelnou vítěznou mentalitu a dokázal vyhrávat zápasy, ve kterých hrál každej hráč podprůměrně. To teďka chyběj dva, je fakt že klíčoví, hráči a ten tým je na odpis.

Další věcí je to, že ty hráči byli na něco navyklý ještě víc než kdokoli jinej a asi si ani neuměli představit, že budou za United hrát pod někym jinym. Nevim jestli je pravda to o Ferdinandovi, ale i to to docela hezky potvrzuje.

No a nebo taky Moyes stojí za hovno a třeba fakt někdy nebude mít na víc, než trénovat tým hrající o 6. místo v PL.

Reagovat
smazaný uživatel

*nikdy

Reagovat
r.mrazik

samozrejme ho rozesral

vsak o cem pises,tak je pryc...a fergie byl sice borec,ale co tam vyvadi moyes,to je teda neco...

kdyz neco funguje,tak to zmeni - viz s evertonem zmena taktiky

kdyz to dneska nefunguje,tak neudela nic...

dyt ten chlap je totalne mimo

opravdu si nemyslim,ze zrovna on je ten pravy pro MU...

ale co...at se mu da sezona a pak se uvuidi...jen skoda penez,jestli dovede nekoho jak fellainiho

Reagovat
C-M@ster

Prážák?

Reagovat
Hejnak

Glory Glory ... ......

Reagovat
REPLIKATOR

Tenhle Womanchester se mi líbí

Reagovat
Arbiter

jinak ManU prohral dvě domácí hry po sobě naposledy v roce 2002

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pohoda, United minulu sezonu 28-5-5, teraz maju 6-4-5, mozu si este dovolit jednu remizku

Reagovat
fejfi24

Moyes ven !!!

Reagovat
Hector17

Zeman nástup

Reagovat
Mönchengladbach

OT: Kdyby si fanoušci Arsenalu mohli vybrat, brali by radši vítězství v PL, nebo LM?

Reagovat
mr.Silver

PL

Reagovat
vladis271

špeciálne u vás by som myslel, že by ste brali LM.

Reagovat
fejfi24

FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

PL

Reagovat
smazaný uživatel

PL LM je hodne o stesti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
VasAFC

PL

Reagovat
afc

PL!

Reagovat
smazaný uživatel

PL a další sezonu LM

Reagovat
Azza

PL

Reagovat
Ferguson6

vyhráme obe

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je tragický manažer, Everton je určitě rád že se ho zbavili

Reagovat
Zaschrona

Nevim jestli je tragicky, ale jsem rad, ze uz tu neni, to ano.

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

Vsak Martinez v Evertonu odvadi perfektni praci

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Dawon

Sice nic proti nikomu, ale porovnavat nekoho kdo je tam par mesicu a nekoho kdo tam byl 11 let, je trosku zcestne

Reagovat
Zaschrona

Absolutne se mylis. Na takovou uroven, kde ted Everton je, by nas Moyes nikdy zvladnout nedokazal. Sirka kadru, kvalita kadru, predvadena hra. Vysledkove leda tak pres nejaky megaluck...

Reagovat
risk je zisk

ale hovno Moyes nemel nikdy prachy na posily, musel vyzit s tim co mel...za du dobu co tam byl udelal v Evertonu kus prace takze si myslim, ze na neho kydat hnuj jeste od fans EFC je smesne.. to, ze se mu nedari v MU je kapitola jina

Reagovat
Zaschrona

Martinez taky nema prachy na posily a na nic se nevymlouva, naopak o tom rika, ze to je magnificant challenge. Praci u nas udelal rozhodne, jsem mu za to vdecny, ale za poslednich 5 let uz nas nikam neposunul. I proto byl cas na to, aby sel pryc. I ja jsem tohle tady uz na jare, nekdy v breznu, zminoval...

Reagovat
Zaschrona

Co?

Reagovat
Ángel di María 22

Aby United vůbec měli šanci se přes 4. místo dostat do předkola LM

Reagovat
niflheim

Já fakt nevím...tady se fakt více ukazuje to, jaká chyba byla kompletně zaměnit trenérskou základnu v týmu. To prostě nemohlo fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

+

Reagovat
Swarley

to já si nemyslím, ono je těžké začít spolupracovat úplně s někým cizím...navíc těžko říct, jak byl ten bývalý stuff ochotný s Moyesem pokračovat a nebo prostě chtěli jít někam dál a ukončili to se SAFem...jasně, že to pak je obrovský zásah, ale druhá věc je taková, že Moyes si to musí začít dělat po svém, vzít si k tomu své lidi, které si vybere a od kterých ví, co očekávat...takhle by tam byl jako nastrčená figurka, která by byla nucená spolupracovat s ustálenou skupinou...může to mít i ty výhody na které narážíš, ale dle mého je lepší ať si to vybuduje sám...a jak je vidět, to stejné bude potřeba nejspíš provést i s týmem...je to obrovský risk, že to celé překopeme a ono to stejně nebude fungovat, ale jestli byl SAF génius a dokázal přes 20 let dělat svou práci, tak snad se ani nesekl v úsudku s Moyesem...nechme mu čas, dejme mu nějaké přestupové období ať si to překope...já doufal, že bude schopný pokračovat s tím týmem co máme, ale je zcela zřejmé, že ten problém není jen v samotném Moyesovi, ale i v hráčích...

blbá rada, kterou jsem vždy nesnášel - chce to trpělivost...já sám jsem strašně netrpělivý člověk, ale s Moyesem se rozhodně budu držet a ten čas dostane...doufejme, že to tak bude i u nás na vyšších postech, které o tom rozhodují

Reagovat
smazaný uživatel

to je složité. Moyes není žádný mladý cucák, ale zkušený manažer. Sice od United dostal životní šanci, ale když má nést odpovědnost za výskledky, tak k tomu taky musí dostat prostor a ne že dostane kolem sebe tým lidí, se kterými si nemusí sednout, kteří se taky podílejí na výsledcích a i když nebude s jejich prací spokojený, tak je nemůže vyrazit, nebo když si s někým nesedne, tak ho nemůže vyměnit za někoho, koho zná a s kým se mu dobře spolupracuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Žádný stres pánové, šance tu jsou vždy - i když někdy teoretické

Reagovat
The Krupy

Inak, ako si tak porovnávam situáciu v AC a Man U, neviem sa rozhodnúť ktorý klub je vo väčšej kríze. V AC je hlavne problém v nezhodách vedenia, v United v predvedenej neefektívnej hre. AC sa však dvíha a myslím že idú stíhať pozície pre LM, kdežto tu to nevyzerá najružovejšie. Tak asi volím United.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sám tuhle sezónu čumím jako puk... u AC jsem ten pokles relativně čekal (teď se i zvedáme, ehm relativně), ale u United je mi záhadou co se tam uvnitř děje

Reagovat
The Krupy

Podľa nicku súdim že si fanúšik oboch klubov, to musíš mať nervy v prdeli no uvidíme ako zahrá AC proti Livornu, ak vyhráte tak nepochybujem že to bude začiatok vašich povestných stíhacich jázd. V lige by som vám kľudne na to tretie miesto aj veril, AS odpadáva, Inter je stále akousi neznámou, Lazio je v prdeli, a Viole neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Livorno musíme porazit za každou cenu, už i tak je tam na LM velká ztráta A nervy ? Sám se divím, ale ještě drží

Reagovat
The Krupy

No ja vám prajem hodne, som síce Juventino ale o titul by som najradšej bojoval s AC, to boli vždy najlepšie súboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Díky a abych byl upřímný tak taky byli lepší souboje s váma, než ... s modročernýma kašpárkama Ale teď bych o tom nehovořil, problémů ve středu tabulky máme dost

Reagovat
The Krupy

Škoda že viac nechodíš do talianskej sekcie, dá sa s tebou dobre diskutovať

Reagovat
smazaný uživatel

tak ani na tu anglickou jsem často nechodil, záleží jak se po těch prohrách budu cítit

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ještě komentářů?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrali nad Arsenalom, ale aj tak po tomto kole mozu nanho stracat 15 bodov :D tak im treba

Reagovat
Swarley

a ono může být hůř a né že né

děs a hrůza, těžko to komentovat...tam funguje strašně málo věcí a když už začneme trošku něco hrát, okamžitě dostaneme gól...obrovská křeč, strach zakončit, neuvěřitelné množství nepřesností a to stejně povětšinou jen z jednoduchých přihrávek...od začátku tam byla aspoň vidět bojovnost, ale po gólu to byly hlavy dole a absolutně nulová šance to nějak otočit...měl tam přilétnout ručník, sbalit celej tým, jít do hospody a dát si tam mezi sebou po držce nebo už fakt nevim...

no, co víme jistě...titul je v prdeli a jasným novým cílem bude boj o LM...tam to tempo většina týmů bude taky ztrácet, čili to vůbec nic nereálného není...možná ztráta té vidiny obhajoby, která teď zmizela někde za hory a doly by mohla trošku pomoct a ten tlak snížit i když těžko říct...tyhle ztráty jak přes kopírák, to není vůbec nic příjemného a těžko z tohohle hledat cestu ven...

uvidíme, příště už bude Wazza, Carrickův návrat se blíží a na to budeme čekat jako na smilování...v zimě musíme na 10000000% přivést někoho do toho středu zálohy ať to stojí co to stojí, ale ten člověk bude muset mít nervy jako z oceli, protože ten tlak bude neskutečnej...

Reagovat
iamek

Potrebujeme minimalne 17 vitezstvi na LM. Do konce ligy je 23 zapasu. Neni o cem :).

Reagovat
smazaný uživatel

aby nás žiďáci po pár posraných sezónách nakonec i neprodali...

Reagovat
Swarley

všechno zlé je k něčemu dobré

Reagovat
smazaný uživatel

mě spíš děsí myšlenka, že by se nemusel najít dobrý kupec

Reagovat
Swarley

to se vůbec neboj

Reagovat
smazaný uživatel

pochop, jsem skeptik... po tom co zažívám s AC a teď dokonce s United nemůžu jinak

Reagovat
Swarley

ale tak já z toho samozřejmě taky nejsem nadšený a neskutečně mě to sere, ale hlavní pravidlo ze všech je "nikdy se z toho neposrat"

to, že budeme brečet a nadávat, malovat si černou budoucnost, to nikomu nikdy nepomohlo...karty jsou rozdané, je to v píči, ale tak nějak se z toho vymotáme...ten tým dal fanouškům MU tolik, že teď je na nás začít ten dluh splácet

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně nezapomeň, že většina našich fanoušků fandí/fandila úspěchům... zas na druhou stranu, pokuď nás to od nich vyčistí, stěžovat si nebudu

Reagovat
iamek

Potrebujeme minimalne 17 vitezstvi na LM. Do konce ligy je 23 zapasu. Neni o cem :).

Reagovat
niflheim

No problem, kdyžtak vyhrajeme LM.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Erdovec

ať to není jak Chelski, taky v lize nula nula nic a pak neskutečně uhaluzená výhra v LM...

Reagovat
cristiano.K.

do mrtvol se nekope. Zápasu by slušela remíza, ale na posraného i hajzl spadne.

Hatem výbornej, ale ta jeho laxnost je tak někdy na přes držku, to by si v LFC odpustil

Reagovat
vodka

100. pro Moyese

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bazingaaa

Fanoušci Liverpoolu musí být dnes hodně šťastný. Přece jen se jim fanoušci United smáli a teď to mají taky.

Reagovat
tomasinho

My budeme šťastní, až budeme před nima na konci sezony, zatím je to hodně daleko.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bazingaaa

Reagovat
iamek

Promin, ale tohle je alibismus ...

Reagovat
Sandstorm

Vy budete bojovat o LM do posledního kola a pokud LM letos nedáte tak to bude nakonec pro Vás velké zklamání.

Reagovat
iamek

LM daji pokud se vyhne zraneni SSC. Ta trojka je proste uzasna. A to jsem Daniela a Coutinha odepisoval driv, nez tam sli.

Reagovat
Sandstorm

Já sem je taky odepisoval. V tom smyslu, že Liverpool nikam neposunou

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co kdo čeká..

Po odchodu Ronalda, je to každý rok horší a horší. Zápasy kdy jsme vyloženě soupeře mleli, kdy jsme přehrávali silný týmu a ne Wigan bych spočítal pomalu na prstech jedný ruky. Loni se vyhrál titul, ale ta hra stála kolikrát stejně za prd jako letos. Jenom tady byl faktor Fergie aneb jak otočit zápas v 89. minutě a faktor Persie. Jak už nade mnou napsal uživatel Barteru, United jsou poslední roky vážně nudnej tým a to řikám i jako jejich fanoušek.

Největší problém je ve středu hřiště. Ještě když křídelní hráči za něco stáli tak se ten nedostatek dal celkem dobře kompenzovat, ale teď? Navíc pod Moyesem.. Psal jsem to pod preview, ten střed v porovnání s Top týmy působí vážně komicky. Nejen jmény na papíře, ale i celkovou hrou. Když vemu jakou mají zálohu Bayern, Real, Barcelona, Juventus, Dortmund.. tak je ten kvalitativní rozdíl obrovský.

Doufám, že v Lize Mistrů tiše vyklidíme pole v osmifinále po vyrovnaném dvojzápase například se Schalke, než abychom pak ve čtvrtfinále schytali dardu od Bayernu. Když vidím náš herní projev tak mě nenapadá tým, se kterým bychom si ve vyřazovací části neuřízli ostudu.

Není to přehnaná kritika, je to fakt a kdo se pořád chlácholí tím, že do konce sezony je ještě dost zápasů a že nakonec skončíme do třetího místa a že Fellaini bohatě stačí a není potřeba v lednu posilovat, je jen zaslepenej fanoušek.

Reagovat
iamek

Palec nahoru ...

Reagovat
Sandstorm

naprostý souhlas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

ono to bylo dobře vidět v LM, kde jste neustále patřili k horkým favoritům ale hra tomu vůbec neodpovídala.

Reagovat
iamek

Ja to reknu takhle. Jak trenoval Alex a hrala se LM, tak proste mel strach jen z Realu a Barcelony. Z nikoho jineho ne. A ted mam hruzu z kazdeho zapasu. Ten tym ve vyrazovaci fazi byl schopen vsechny vyradit. Ale ted ? Nerealne. Vzdyt jsme za 4 roky byli 3x ve finale ne ? A jednou semi. Kdyby to Rafa neposral, tak by to finale bylo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni se nám povedla odveta proti Realu..

jinak od sezony 08/09 kdy jsme byli naposled ve finále s Ronaldem, jsou ty výsledky nic moc, spíš nic, než moc. Jednou ostuda když se vypadlo už ve skupině, konec s Bayernem ve čtvrtfinále, loni se zmiňovaným Realem v osmifinále. Finále s Barcelonou z 2011 nepočítám. Tam jsme si tehdy vůbec nekopli a celkově jsme tehdy podle mýho ve finále neměli vůbec co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak třeba proti tomu Bayernu se sice nechal Rafael vyloučit, ale herně to ze strany United za něco stálo jeden poločas(první na OT), loni proti Realu to ale bylo od United zase super, jsem čekal, že po Madridu bude rozhodnuto, že Mou půjde za LM a ono nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Sandstorm

Myslim, že tuhle sezonu můžeme pomalu ale jistě odpískat a začít si připravovat půdu pro tu následující. To znamená v lednu začít s přestavbou kádru, která by nám pomohla nastartovat tým pro jarní část soutěží a hlavně připravit tým na tu sezonu následující. Nebál bych se zajímat o hráče jako Muniaín, Ander Herrera, Gundogan, Mangala, Inigo Martinez, Reus....

Reagovat
iamek

Bez LM prijdeme o neuveritelne penize ... Navic hraci k nam nebudou bez LM chtit jit ... Na LM potrebujeme vyhrat minimalne 17 zapasu ... Do konce ligy je kolik ? 23 zapasu ? To je nerealne proste.

Reagovat
Sandstorm

To je právě na tom to nejhorší. Získávat hráče těch největších kvalit jako Reus bude prakticky nemožné a hráči z menších klubů jako Muniaín si raději vyberou klub, který hraje LM. Prostě je to začarovaný kruh ze kterého je těžké se dostat.

Reagovat
iamek

Maximalne preplacet hrace, ale to nechci.

Reagovat
Sandstorm

To sme nikdy nedělali a měnit výrazně filozofii klubu taky nechci. To je jeden z důvodů proč fandim MU.

Reagovat
iamek

Presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

To jsme samozrejme delali...

Reagovat
Sandstorm

U jakých hráčů sme to dělali? Přeplatili sme snad jedině Rooneyho a Peršana.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Muniain bude asi ťažký cieľ, keď sa Bilbau podarí uhrať LM v lige

Reagovat
Sandstorm

Každý kvalitní rozdílový hráč je těžký cíl pro klub bez LM. Na druhou stranu máme finance, zázemí, historii a pro některé hráče to může být velká výzva hrát za MU a vrátit ho na evropskou špičku.

Reagovat
Zaschrona

Jeden hrac drazsi nez druhy.

Reagovat
mithro

hlavne si myslim, ze nikto nebude chciet prestupovat pred WC. pochybujem, ze niekoho normalneho privedieme. Bainesa. A ten nam bud na kkt

Reagovat
Swarley

nakonec přijde ten Sneijder a já to balím

Reagovat
smazaný uživatel

v zime nic extra necakam, hlavne nech sa uzdravi Carrick a snad potiahneme nejaku seriu a aspon trosku sa vytiahneme, co nam ostava ine..

Reagovat
mithro

tiez si myslim, ze nikto nepride. ale toto je hlavne problem v hlavach a pristupe a moralke. ti hraci zas nie su tak hrozni, len hraju tazko pod svoje moznosti.

Reagovat
Sandstorm

My nejsme Everton, aby nás omezovaly finance. A MU se vždy zajímal o ty nejlepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Everton's first win at Old Trafford in 21 years

West Brom's first win at Old Trafford in 35 years

Newcastle's first win at Old Trafford in 41 years

United's first consecutive losses at Old Trafford since 2001

Moyes sure is breaking records this year. He's my favorite manager right now

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

Nejaký link na LFC?

Reagovat
Free_player

hezky Newcastle

Reagovat
iamek

Tak snad Arsenal vyhraje ten titul no

Reagovat
kmotor corleone

je mi MU trocha luto, ak mam pravdu povedat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hate na Moyesa je hrozny už. Pripomina mi to hate na Manciniho. Trener musi dostat čas, aby nastolil mužstvu svoj systém. Moyes nedostal do ruk nejaku extra naslapanu mašinu, ktoru by pokazil. Hra je podobna ako si MU pamatam z poslednych rokov len skratka chybaju body, ale body ziskavat tymto stylom bez SAFa bude ťažke, tak by som na mieste fans MU pockal rok-dva kym mu Moyes nastoli jeho hernu tvar.

Reagovat
Dawon

Ja nevim jak muzes o tymu, ktery vyhral titul v podstate uz nekdy v breznu rict, ze nebyla nejaka masina Tohle jsou presne ty vymluvy, ktere me vytaci. Jasne, byly tam urcite diry, ale na to snad mel prestupak a myslim ze i dost solidni mnozstvi financi. Prestupak totalne zamrdal...pusobil jako clovek, ktery tam prisel nekde ze Blšan. Rozkopal jedine veci ktere tam fungovaly, a za to zkratka musi nest nasledky on a nikdo jiny.

Reagovat
smazaný uživatel

S tym prestupovym mas pravdu, ale bol to jeho prvy prestupak v Top time. Myslim, ze rovnake chyby uz neurobi.

Reagovat
Sandstorm

Ježiš ale přišel z Evertonu. To je taky poměrně velký klub. Podívej se, co udělal s Evertonem Martínez za jeden přestupák a jak si tam počínal Moyes, který se pouze vymlouval na málo financí.

Reagovat
Sandstorm

On a Woodward za to nesou odpovědnost.

Reagovat
Sandstorm

Každý chápe, že Moyes potřebuje čas, ale už je prosinec a ten tým je v rozkladu. Nikdo po něm nechtěl první rok titul, ale to 4.místo by jaksi pro tým jakým je MU mělo být povinností. Ten kádr loni vyhrál titul s 86ti body a to nemůže být jenom zásluha Fergieho, ale může za to i kvalita hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Fergie vedel z hracov dostat 120%

Reagovat
Dawon

Presne o tom mluvim. Je je jedna vec, ze nikdo necekal ze bude hrat o titul, ale druha vec je, ze on trha vsechny mozne negativni rekordy v ramci desitek let, ktere tady panovaly. A to uz je zkratka k zamysleni. V tom tymu nefunguje absolutne nic, a on s tim ocividne neni schopny nic moc udelat.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes at táhne zpátky do Evertonu i se svým vlasáčem

Reagovat
Zaschrona

Nechcem.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ked nemusia byt oni sto percent, nemusim byt ani ja..ale sak ja som doma, ja vam to dam, co to tu treba kluc

Reagovat
Tomanatura

Hm, Ferguson hral lip i s Millerem, Fortunem, Silvestrem, Djembou a Smithem v jedne sestave

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Swarley

tohle dost dobře asi nejlíp vystihuje současnou krizi

Reagovat
iamek

Ty voe to fakt bylo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono sa to v podstate dalo cakat ze nastupca SAFa bude len tazko uspesnejsi nech by to uz bol ktokolvek.

No a potvrdzuje sa ze pokial vedie klub niekto kto nedosahuje renome na uroven klubu (rozumej teraz Moyes < Utd) len tazko to bude fungovat.

United moze trenovat Guardiola, Capello, Mourinho atd ale nie Moyes a jemu podobni.

Lebo potom hodnota Sira Alexa Fergusona paradoxne este stupne po tom co definitivne (?) odisiel z futbalu... A to je pre neho vlastne dalsia velka pocta i ked som si isty ze sa z toho jedno jeho oko smeje ale to druhe place...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

nieco je fakt zle, toto iste muzstvo vyhralo titul a hralo vyrovnany zapas s Realom, kde boli aj lepsi a zrazu tu vidime toto? nech uz bol Ferguson genilany ako chcel, neverim, ze to je len o nom a nenii to anii o Carrickovi, ale o com to vlastne je....

Reagovat
Tomanatura

Zrejme je atmosfera v kadru uplne v hajzlu. Ja se ani nedivim, ten tym neni zrovna smecka andilku a zrejme se donucovali k lepsim vykonum hlavne pro Fergusona. Pokud by to melo trvat dyl, asi bych vyhodil starsi hrace a zacal si to budovat odznovu, pokud by teda mel zustat Moyes.

Reagovat
Sandstorm

Chce začít nahrazovat hráče kolem 30ky -Vidiče, Evru, Carricka, Van Persieho. Potom už bych nepočítal s Valenciou, Youngem a ani Rooneym (!!!) - je vidět, že problémy, které měl s Moyesem tam budou pořád zakořeněné. Naše největší hvězdy už jsou poměrné starší hráči a to není dobré. Ale ted na kom stavět? Když vidím výkony Cleverleyho, Rafaela, Welbecka tak pochybuji o tom zda-li na to mají.

Reagovat
teenz

RVP, Carrick ?

Reagovat
Sandstorm

32 let a 30 let. Nebudou hrát věčně a neříkám, že bychom je měli vyhodit Ale postupně nahrazovat v příštích 2-3 letech.

Reagovat
teenz

Ok pak jo, každopádně zrovna RVP a Rooney vás dost drží. Hledal bych cestu jinde spíš.

Reagovat
Dawon

Musime si zase uvedomit, ze Carrick je hrac, ktery je celou karieru pomaly jak lejno, takze si nemyslim, ze bude mit vek na jeho vykony naky katastroficky vliv, a podle me muze hrat na vysoke urovni jeste hodne dlouho.

Reagovat
teenz

Reagovat
iamek

Vzdyt rika postupne nahrazovat a ne vyhazovat.

Reagovat
Dawon

Zrovna rooneymu letos vdecime tak za polovinu nasich bodu bych rekl A hazet rafaela do stejne kategorie jako treba younga a cleverlyho taky dost dobre nechapu...loni po carrickovi a RVP nas nejlepsi hrac a ty by ses ho zbavil? to snad nemyslis vazne

Reagovat
Sandstorm

Já neříkám, že bychom se ho měli zbavit A u Rooneyho záleží na tom, jaký má vztah s Moyesem...

Reagovat
Dawon

Tak rikas, ze u rafaela pochybujes, jestli na to ma...to mi prijde dost zvlastni, kdyz byl loni se zabaletou nejlepsi pravy bek v anglii a u nas jeden z tech, co nas tahli za titulem...navic je porad mlady, a urcite se jeste muze zlepsovat...o cemz bohuzel zrovna u cleverlyho tak nejak silne pochybuju uz tedka,a ocekavam, ze tohle bude jeho posledni sezona u nas. Uz je az moc stary na to, aby se dal povazovat za nejaky talent, a zkratka v soucasne dobe ani zdaleka nema na to, aby hral stred zalohy v tymu, ktery chce hrat na nejvyssich mistech

Reagovat
Sandstorm

Dobře s Rafaelem jsem to přepískl. Asi je to tím, že letos nepodává ani zdaleka takové výkony jako loni. Jinak s Clevem naprostý souhlas. Podobně je to s Andersonem. Tam už velký progres taky nelze čekat.

Reagovat
Dawon

Tak to je bohuzel dane tim, ze je velkou cast sezony zraneny. Navic se do toho tezko muze nejak dostat, kdyz proste cely tym hraje hovno. Asi nemuzeme cekat, ze zrovna pravy bek bude post, ktery nas potahne z krize.

Reagovat
Bayern +

Titul je samozrejmosť, ale ten vyrovnaný zápas s Realom má signalizovať nejakú záruku kvality? Ako nič v zlom naozaj, len mi to príde ako smiešne prirovnanie.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, vyrovnane zapasy s Realom maju signalizovat, ze su kvalitou ako Myjava..

Reagovat
Bayern +

Super, díky, že si mi rozšíril obzory. Ale na vyrovnanom zápase proti Realu nie je absolútne nič výnimočné a oproti vášmu titulu (ktorý výnimočnosť klubu charakterizuje) je to prirovnanie komické, zrovna proti klubu, ktorý vlani nič svetoborné neukázal.

Reagovat
mithro

k tomu vykonu sa asi ani neda nic napisat...

Reagovat
mithro

hlavne ten ich pritup po inkasovanom gole hovori za vsetko, hlavy dole, ziadny naboj, nic, nula bodov...

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

co nato dnes hovoris? ci nemas slov

Reagovat
niflheim

Na to nejde pořádně nic říct...vždyť kromě toho offsidu a střely Zahy tam po obdrženém góle nic nebylo. Kompletně tomu chyběla schopnost podržet míč ve středu a vůbec něco z toho středu vymyslet - klidně i vzít míč a zkusit individuálně jet na bránu - ve stylu Yayi například, tady by nám pomohl ten Strootman no ... prostě s tímhle středem to nepůjde, ono to nemá čím překvapit, teda pokud tam nehodí Rooneyho a Shinjiho na podhrot. Jinak to fakt nemá cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

vcra jak som videl class 92 a Giggsy tam hovoril, ze jak nastavili 3 minuty vo finale proti Bayernu a v United to funguje stale tak, ze je jedno aky stav a cas, vzdy sa hra az do konca a na vitazstvo, ale dnes ich to uz uplne polozilo, ked dostali gol, su uplne v riti..

Reagovat
Dawon

Ale to tak je celou sezonu, nejen dneska...a to neni jen o odevzdanosti a neschopnosti, kdyz prohravame, ale taky o tech vyrovnavacich golech, co jsme letos nekollikrat dostali v zaveru...rikam, tam jakoby se uplne ze dne na den totalne vytratila ta mentalita, kterou jim ctvrt stoleti SAF vtloukal do hlavy

Reagovat
mithro

uz to je? som bol mimo net dva dni, idem hladat

Reagovat
mithro

je to tak bohuzial a nielen dnes, od zaciatku sezony, akonahle sme dostali gol, tak ti hraci posobia zlomene, hraju stale to iste, obcas nam to vyslo, dostali sme sa spat do zapasu ale dnes to bol vrchol, doma, po hroznom vyledku, 30 minut do konca a uplne odisli, uplne uplne, ziadny tlak, strakam stacilo rozbijat hru v strede ihriska a boli v suchu.

Reagovat
Dawon

Ono to nejlip podtrhuje ten lonsky domaci zapas s Newcastlem...hrali jsme picu, hlavne teda v obrane, ale to byl proste neskutecny tlak, sance za sanci, cela nase 11 nastehovana na jejich polovine a proste to tam padlo tak jako uz tolikrat...a dneska? V podstate neschopnost dostat se kloudnyma prihravkama za pulku

Reagovat
CHONG

kiwwi 06.12.2013 17:41

United ma stale vacsiu sancu na titul v PL ako Real v PD

Ahoj, kiwwi

Reagovat
teenz

Už je to nahoře.

Reagovat
CHONG

Mr.Blackstar mě předběhl, nějak jsem si toho nevšiml, ale byla to kiwwiho reakce na mě, takže jsem si to nemohl odpustit

Reagovat
teenz

Tak on si o to řikal. Dobře mu tak.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Swarley

aby si zval kiwwi tak týden volno, než na všechny vaše zvídavé a originální dotazy odpoví

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se ho ale na nic neptal

Reagovat
CHONG

Je to jeho vina, pýcha předchází pád.

Reagovat
Tolstobik

CHELSEA CHELSEA CHELSEA CHELSEA!!!

Reagovat
CHONG

Pěkný pokus, má to jenom jednu chybu, já nejsem fanoušek Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Mně je jedno MU...

Ale Persie, dobře ti tak, ty chcípáku. Snad sis ten titul užil a teď si to hezky vychutnej

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,pěkně si to řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Uzil si ho urcite . V Arsenalu to chudak nezazil

Reagovat
Bakary3

Víš, tím, že jsem to zmínil sám, tvoje narážka trochu ztrácí smysl.

A myslím, že ona ten titul neúčast v LM příští sezonu vyrovná

Reagovat
Dawon

To je trosku zcestna myslenka. Persie sel do MU vyhrat titul. Z jeho strany 100% uspesny prestup, hotove,vyrizene. Ucast v zakladni skupine LM ani milionkrat nevyrovna titul, to je straslivy nesmysl.

Reagovat
Bakary3

No je to otázka... Chtěl titul, nebo obecně být v úspěšnějším klubu ?

Já (dobře, třeba i tím, že jsem fanda Arsenalu) neměřím úspěch jen pohárama.

Titul má, ale uvidíme , jak se bude tvářit, až bude bez LM a bude na ní koukat tak v televizi na Arsenal..

Reagovat
Dawon

No tak ale to tady precejen drobatko predbihas, nerekl bys? Pravda je takova, ze uz nebyl nejmladsi, a zkratka nechtel celou karieru prozit bez jakychkoliv trofeji, a tak odesel do klubu, kde mel pocit, ze bude mit nejvetsi sanci je ziskat. A samozrejme, ze se uspech meri trofejema, nevim cim jinym bys ho proboha chtel merit Asi kazdy, kdo nekdy hral nejaky sport ti rekne, ze by radsi vyhral jednou titul, a pak byl treba klidne 4x v rade 5. v tabulce, nez byl 5. sezon za sebou druhy A co si budem povidat, Arsenal sice tedka vede a vypada dobre, ale to uz tady bylo az prilis hodnekrat za posledni leta, na to aby to v tehle fazi znamenalo neco extra vyznamneho. Nemluve o tom, ze MU tu LM jeste stale uhrat muze, zase neprehanejme

Reagovat
Bakary3

Před City, Chelsea a Arsenal a Liver se nedostanou.

A Arsenal je pro mě úspěšný i bez trofejí, hrajou dlouhodobě pěknej fotbal, LM, na to, co mají, si sami vydělají.

Třeba mi stačí málo, ale já jsem i bez pohárů spokojenej.

Je mi to jedno, nebudu tu rozebírat, jak to bude a nebude, ale prostě tu momentální situaci Persiemu moc přeju.

Reagovat
Dawon

Tak to uz tak nejak ale podtrhuje vsechno, o cem je tahle debata. Tobe to mozna staci, hrat hezky fotbal na vrchu tabulky, ale Persie chtel ocividne jeste o ten krucek vys. A o tom jaka vlastne je jeho situace a jestli si zaslouzi vysmech bych se asi bavil az po sezone, protoze narozdil od tebe nemam vesteckou kouli, a zatim nejsem si nejsem pri pohledu na jejich vykony uplne jisty, ze vsechny tyhle tymy jsou natolik kvalitni, aby si neprosly behem roku krizi a nezacly ztracet. A taky se treba muze stat, ze Arsenal na konci sezony dopadne co se trofeji a kvalifikace do evropy tyce uplne stejne jako United.

Reagovat
smazaný uživatel

nj ted hraje výš ,to je fakt

Reagovat
Dawon

Ja zapomnel, ze se tituly rozdavaji po 14. kole Ale tak co s vama no...asi snad muzu jen poprat, at si to uzivate, dokud to trva

Reagovat
smazaný uživatel

musím si to užívat než to zkurví zas

Reagovat
fantomas

Mimochodem..

Manchester United - Newcastle United (sobota 13:45)

Tip EuroFotbal.cz: 02

Reagovat
Honza Matoušek

Neprohry, hrdinské tipy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

njn, to musel kazdy za ten kurz ako solovku skusit

Reagovat
Tomekcz

cistou dvojku by trefil i ten kdo fotbal v zivote nevidel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Swarley

ty vole

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal jen kopírujou články

Reagovat
mithro

In 1996 Blackburn, finished 7th a year after winning the title, yet another record United can break.

Reagovat
mithro

Moyes: We'll stay in title race.

samozrejme, tiez by som momentalne potreboval to, co beries

Reagovat
teenz

Reagovat
iamek

Reagovat
Sandstorm

To jako řekl? To je fakt šáša. Jeho starosti by teď měly být někde jinde než u title race A jestli si myslí, že tím uklidní fanoušky, tak se šeredně mýlí

Reagovat
CHONG

Ten chlap je zmatený jak lesní včela.

Reagovat
Dawon

Nejdriv rekne, ze by bod z Cardiffu pred zapasem bral, a ted kdyz uz jsme tak hluboko, ze na to celo tabulky ani nevidime, rekne zase tohle? Ja nevim, ja uz zacinam mit trosku pocit, ze si z nas akorat tak dela prdel

Reagovat
teenz

Reagovat
Sandstorm

Mně přijde, že si z nás dělá prdel od července Počíná si neprofesionálně, někdy mám z něho až amatérský dojem.

Reagovat
Dawon

No dyt o tom mluvim...je to jakoby spolu s bebem a buttnerem vyhral nejakou soutez pro fanousky vyzkouset si ,jake to je byt na chvili v united.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Zaschrona

Moyes: "People would have questioned what I was doing if I took RVP off."

A proto ho tam nechal? Jako sorry, ale to je fakt sasek. Jak tohle muze rict manazer a je uplne jedno kdo to je a jaky trenuje klub....

Reagovat
iamek

To si delas prdel ne ?

Reagovat
mithro

to som necital, odkial to je? ja som videl BT int.

Reagovat
Zaschrona

Nastesti to ma puvod od nejakeho smudly, co si jen hraje na velkeho reportera, ale chytlo se na to celkem dost lidi. Realne rikal, ze musel nechat RVP hrat, kdyz prohravali, i kdyz ho chtel puvodne kolem 60.-70. minuty stridat. Nastesti....

Reagovat
mithro

to ano, vsak to zabrali aj v prenose ako sa ho pytal, ci je schopny to dohrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Joe Allen difference..Čo za hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to BR doslo

Reagovat
smazaný uživatel

Hl. vec ze by si posadil Stevenka pretoze Lucas> Steven ... Vidis, ako to funguje

Reagovat
smazaný uživatel

musíš uznať, že okrem leivu bol aj steve tragický.jednoducho spolu hrat nemoze..priznavam ale, ze na ranu je prvy lucas a ten musi byt prvy nahradeny..to ale nic nemeni na tom, ze aj gerrard sa musi coskoro nahradit

Reagovat
smazaný uživatel

Prave preto, ze Steven nasej hre dava viac...

Reagovat
smazaný uživatel

allen sterling top výkoniky

Reagovat
Manik...

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen allen

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel uz ma viac vlastnych nez svojich

Reagovat
iamek

Crystal a Norwich se nebezpecne dotahuji

Reagovat
Dawon

Ja uz jen cekam na tiskovku, kdy Moyes rekne, ze je v soucasne dobe priorita tech +- 40 bodu na bezpecnou zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez si dobře sřílí cestu ven z Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se tady dá dočíst za perly, ty vole Víte vůbec, jaké měl Ferguson u nás první roky? Kolik toho vyhrál a kolikátej skončil v tabulce? Asi ne, jak tak koukám a ono i tehdy se nejspíš všichni ti chytráci smáli jako tady většina, jak na to nemá a jak všechno mrví a nakonec jim ztuhl úsměv na tváři a vše se přeměnilo na nesnášenlivost jen díky úspěchům. #InMoyesWeTrust

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže SAF vtedy nepreberal tým, ktorý rok predtým vyhral viacmenej bez problémov titul.

Reagovat
smazaný uživatel

seš úplně mimo porovnáváš neporovnatelný.... Ferguson přebíral tým, který v žádným případě nebyl v Anglii mezi nejlepšími týmy a neměl zrovna úspěšný období... Zatímco Moyes převzal tým, který vyhrál v poslední sezóně titul

Reagovat
smazaný uživatel

a ty jseš uplně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

.. přesně, tehdy byl Man. U. hodně na úpadku

Reagovat
Swarley

"hodně na úpadku"

Reagovat
Dawon

Dalsi expert, ktery porovnava SAFovy zacatky a Moyesovy Kdyz reknes A, tak prosim rekni i B...Moyes prebiral tym v naprosto neporovnatelne situaci oproti SAFovi tehdy...a nerikam, ze ho mame okamzite vyhodit, ale zaroven snad nemuzu byt spokojeny s vykony a celkovou situaci, ktera tam panuje a mam plne pravo byt nasrany

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak tedy musíš říct, že letos všichni posílili krom nás (ano, Fellaini se nedá brát jako posílení oproti City, Arsenalu, Chelsea, Spurs). No a co, že přebířá tým po titulu, když máš v lize týmy jako ty, který jsem už vyjmenoval) Možná bychom se v PD drželi za stejné situace okolo 4-5 místa, ale PL je úplně o něčem jiném. Nový trenér plus jedna posila. To chcete po něm, aby hned něco vyhrál? Ztrácíme na LFC 8 bodů (AFC neberu v potaz), ty čeká teď důležité 4 utkání. Jesti je zvládnou, uznám, že jsou největší kandidáti na titul. Zatím je to pro mě City.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal? Ten snadno předstihnem. Opravdovým soupeřem jsou City, tvrdí kouč Mourinho

Reagovat
teenz

Reagovat
fantomas

Ruddy Fer

Ubráněný způsobem, jakej sem nežral. Ale neva - pět bodů na ManUtd a jedem!!

Reagovat
SunFells

Pak že Mourinho v prosinci nikdy neprohrál

Reagovat
tomasinho

Stoke + Saints + Newcastle + samozřejmě parádní LFC = 2. místo a skvělý den

Neskutečné kolo tohleto. Ještě ztráta Spurs

Reagovat
aragorn

hned ten fail na Hullu bolý míň

Reagovat
smazaný uživatel

mě bolí oči z tvýho pravopisu

Reagovat
smazaný uživatel

tvého*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že vedení Man U by mělo začít uvažovat o zmeně trenéra, tedy pokud příští rok chtějí hrát LM... Pokud to takhle půjde dál tak s Moyesem budou rádi za EL

Reagovat
wenca01

Tak zatím je tohle kolo vážně povedený. Teď hlavně zejtra porazit Everton a ten titul je zas o kousek blíž

Reagovat
smazaný uživatel

ČECH NEJHORŠÍ GOLMAN NA SVĚTE AT TAHNE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

tak dnes to měl 3/3 a v posledních zápasech podobně

Reagovat
aragorn

4-1 výbornej výsledek. Nečekal jsem, že dáme WHU čtyři goly o to víc potěší. WHU nám pomohli ty dvě tečovaná střely, který skončili v brance. První půlka celkem dobrá. Postupně jsme se dostávali do zápasu a WHU se stáhl v 10 lidech. Nevím co by se stalo kdyby jsme ten gol v 42 minutě nedalo, možná by to skončilo 0-0 .

Sterling, sice zajebal asi tři golovky, ale jeho dnešní nejlepší výkon. Bylo ho celý hřiště. Suaréz se s postupem času vytrácel, ale i tak dal nakonec dva fiky. Nejlepší výkon sezony i od Glena. Doufám, že Stevemu nic nebude. S Allenem si rozumí. Určitě lepší dovjce než s Lucasem. Ten rozdíl mezi ním a Joem je obrovský. Lucasovi trvá dvakrát dýl, než si naběhne, zpracuje míč a pošle ho dál. Joe oproti němu ohromně zrychluje hru. Škrtěl - Sakho chci i příště.

Reagovat
fenixLFC

ono ked to po tom gole otvorili tak to bola voda na luisov mlyn, do zavretej obrany to vacsinou z jeho strany nie je ono

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní kolo zatím. Dneska neskutečná dominance LFC. WHu mohlo dopadnout výsledkově mnohem hůř. Agent Assaidi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC 4 #WHUFC 1

Possession%: 64-36 |

Passes: 538-283 |

Accuracy%: 87-69 |

Final 3rd: 224-99 |

Accuracy%: 83-52 |

Shots: 30(8)-8(1)

Reagovat
smazaný uživatel

tie strely

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevím jestli furt vedeme tu statistku nejvíc střílejícího týmu v evropě. Ale nedivil bych se ani.

Reagovat
smazaný uživatel

už nie. Túto sezónu sme dosť klesli..

tu si to môžeš pozrieť

http://www.whoscored.com/Statistics

Podľa tej stránky máme najlepšie hodnotenie (čo sa týka výkonov v zápasoch) z anglických mužstiev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

krásný podvečer,city remíza,modráci prohra nic lepšího se nemohlo stát

Reagovat
Manik...

Hm dobře ta Chelsea ten zápas prokaučovala

Reagovat
aragorn

A dnešní výsledky. Super. Chelsea a MANu prohráli. CIty remíza. Zpět na druhém místě.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nevyhraje titul ani kdyby měl dvacetibodový náskok

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí to nezáleží na tvém ubohém příspěvku

Reagovat
wenca01

Už začínáte bejt trochu nervózní co?

Reagovat
teenz

Reagovat
Marv

to je těžký když Manchester bude hrát jenom v prosinci hned třikrát o 6 bodů

Reagovat
ďuriLFC

Wohou,skvelý energický,oduševnený výkon.Malo to skončiť tak 10:0 ale nevadí,aj tak dobre aspoň bola dráma.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako sorry, ale co to je na tý špičce PL Já se musím smát, až zas přijde Counter a bude řikat, že nevěří na titul. Vždyť to tam letos nikdo jinej vyhrát nemůže, to je neskutečná bída.

Reagovat
teenz

Měl by si už konečně fandit tomu Arsíku.

Reagovat
Counter

Povíme si za 3-4 měsíce

Reagovat
Ángel di María 22

Dobře, ale až budeš slavit titul, tak se za to styď.

Reagovat
Counter

jestli mě uvidíš něco takového dělat, tak mi to klidně dej sežrat

Reagovat
Miguel19

Ti naši útočníci by se neprosadili ani v GL. Jeden horší než druhý. To radši ať tam hrají záložníci tvl, na to nemám nervy. Eto ztratí 10 z 10 balonů, až z toho padne gól..to je fakt neskutečný.

A dostat za 2 zápasy 6 gólů od takových týmů? To at se jdou vysrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Torres v zimě odejde. To není možný, jak je ten člověk marnej.

Reagovat
Marosh16

Torres hral z tych driev co tam su najlepsie etoo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

3 - Chelsea have conceded 3+ goals in consecutive Premier League games for the first time since October 1999. Shaky.

Reagovat
hefy

Liverpool.

Snad zůstano v bovji o titul. Zatim to vypadá strašně sympaticky. Hlavně at to nevyhraje ani jedna z rakovin.

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem, čaká nás ťažký mesiac. Museli by sme vyhrať min. zápas so Spurs a Chelsea. Ale tomu neverím...

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool uz letos aspon 4. flek proste musi zmaknout

Reagovat
fenixLFC

toto bol proste jednak mega komicky, ale jednak paradny zapas.az na tu pasaz od inkasovaneho golu do nejakej cca 80. minuty sme boli jednoznacne lepsi a ta hra bola naprosto neskutocna. ovela lepsi vykon ako proti norwichu, kde to uhral iba suarez, tu boli perfektni najme allen (az na dve zbytocne straty) a coutinho. sterling neskutocne hladny, tomu ten gol pomohol v aktivite ale aj tak unho koncila vacsina sanci.

tie vlastnaky-nase prve dva boli vyustenie tlaku a nie nejake nahody, hlavne sakhov by bol tak ci tak gol. skrtel si zas mohol odpustit zapis do streleckej listiny a ten posledny-no neviem ako to brat.

kazdopadne goly padali z toho co najviac WHU dnes zdobilo-obetavost. tolkokrat co sa vrhali do striel to bolo proste mega ale doplatili na to.

snad bdue steven v pohode a SAKHO je zviera!!!

Reagovat
minoLFC

Škoda tých Sterlingovych šancí, Henderson a Allen výborne, teraz aké vážne bude Gerrardove zranenie dnes nehral zle...som zvedavý na januárové ponuky za Suareza...40 + 2 libry od Arsenalu a 50ka od Chelsea sú isté

Reagovat
Zaschrona

Zitra by to strasne moc chtelo 3 body... Nesmirne dulezitej zapas pro vyvoj cele PL, ale hlavne nasi sezony, zvlast kdyz vidim nase rozlosovani kolem Vanoc v porovnani s ostatnimi tymy kolem nas... COYB!

Reagovat
Whitemedia

Arsenal musí ztratit!

Reagovat
smazaný uživatel

From the starting XI today only Mignolet did not create a chance for LFC.

Reagovat
ďuriLFC

No,ja by som mi jednu pripisal .To 60 metrove vyhodenie na Raheemka ,ktorý to potom aj následne zadrbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těším na den, kdy Torres a Etoo opustí náš klub.. máme snad nejhorší útočníky v PL, s tímhle na titul prostě můžeme zapomenout.. záložníci nás nemůžou táhnout donekonečna.. příští sezónu Lukaku/Martinéz(nebo kdokoliv schopný) a snad se to konečně už zlomí..

Reagovat
smazaný uživatel

konečne nám assaidi spláca dôveru

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitíva: zhruba 60 min.sme WHU drvili, Allen, Coutinho, Suárez, vlastne takmer všetci sa snažili a hrali dobre...

Negatíva: - premieňanie šancí, mohlo to skončiť kľudne 6:1 a nikto by nič nepovedal, Sterling čo nedal, ale aj Suárez, kt. to ale odčinil a mal prsty vo všetkých góloch, okrem Sakhoveho.

- zranenie Gerrarda, hlavné je ale to, že bude musieť hrať Lucas, kt. je neskutočne zlý...

- vlastný gól Škrtela, kt. hral ale okrem toho výborne, no chápem, že miestni neprajníci si na tom pochutnajú...

Do budúceho zápasu by som chcel vidieť stoper. dvojicu Touré-Sakho, pochybujem, že BR by riskoval Sakha / Aggera na RCB proti tak silnému tímu ako sú sliepky, možno inokedy...

Reagovat
smazaný uživatel

a dúfam, že sa Gerrard čo najskôr uzdraví a Allenovi a Hendovi sa po prasáckych zákrokoch J.Colea a Nolana nič nestalo...

Reagovat
ďuriLFC

Prečo riskoval? Podla mna su Skrtel-Sakho jasný aj na spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, vychádzam z toho, že si Šrktel po chybe sadne, uvidíme...

Reagovat
ďuriLFC

Nemyslim,aj v Hulle si dal vlastne a nič. Inak hral veľmi dobre,nieje dôvod meniť ho.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, som zvedavý, ako sa BR rozhodne, ale Agger si sadol a hral tiež dobre, takže je možné, že aj Škrtel

Reagovat
aragorn

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aragorn

Co se ti nezdá? Agger je prostě momentálně mimo. Škrtěl má formu ( i na vlastní ) a Sakho je supr.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak mi to nekorešpondovalo s tvojím dolným príspevkom, ale dobre, no

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte NIEČO, nech si konečne BR uvedomí, že MOSES na LFC SERE a nech tam dáva radšej IBEHO, ten Moses ma neskutočne vytáča...

Reagovat
eder

Moses vyzerá ako vadžána, no napokon tak aj hrá...

Reagovat
aragorn

ten vlastní gol Škrtěla byla obrovská chyba, na to nemusí nikdo nic hledat takhle si to poslat do vlastní

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
iamek

Stejne si myslim, ze Chelsea ten titul uhaluzi

Reagovat
vladis271

Aké kolo

waw... A na WHL pôjdeme z 2. miesta.

Reagovat
aragorn

Kde je Bubble s nepotřebným Gerrard. Jak vystřídal, tak se naše hra sesypala. Nepodrželi jsme míč, nedokázali založit pořadně žádnou akci. WHU nás dostávalo pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

taky hodně způsobil Lucas

Reagovat
fenixLFC

praveze ked sme vystriedali tak vtedy sme ich najviac zatlacili a to bola cast zapasu ktora sa mi najviac pacila. potom ale chyba lucasa, vlastnak a uz sme sa triasli

Reagovat
smazaný uživatel

hneď nie, bezprostredne po vystriedaní nás zatlačil WHU, my až potom

Reagovat
tomasinho

Možná lepší nechat jeho než Mosese.

Reagovat
aragorn

když se na to díváme s odstupem času, tak jednoznačně, horší než ten blbec by nebyl

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

IBE !

Reagovat
soukup

to byste si dali, snad poprvé co je nějak užitečnej

Reagovat
aragorn

to Moses taky jednou, když prošel půlku hřiště a zavěsil na Swans

Reagovat
soukup

to je úplně jedno, Assaidi je průměr u týmu, co hraje o záchranu a vyniká jedině v tom, že umí udělat před ztrátou míče 10 přešlapovaček na místě. Tohle je sice strašně důležitej gól, ale takhle to čas od času kopne každej blb

Reagovat
tomasinho

Moses byl užitečný tak jen jednou, když dal gól Swansea Ale nechci ani jednoho, oba jsou úplně stejní mamlasové. Už teď oba strčí do kapsy Ibe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

To už radšej Stewa sme si mohli nechať

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tomu ver, moses je pitcha proste

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kenneth

Nejenže ten titul nebude, já vidím u pro United i tu LM černě.

Reagovat
iamek

Kdyby jsi byl inteligentni, tak napises, ze na LM nemame sanci. Staci spocitat kolik bodu je ve hre a kolik bylo potreba na LM minulej rok. Jenze ...

Reagovat
Kenneth

Zato ty seš. Co já s minulým rokem? Letos ty týmy ztrácí mnohem víc než loni.

Reagovat
smazaný uživatel

být tam dneska Stug tak by WHU dopadl asi špatně doufám že i ten poslední gól připíšou Luisovi

Reagovat
iamek

Jinak WIgan . Kezby se spadlo zase

Reagovat
Chazy

první tým v historii, co by vyhrál EL a spadnul z champu

Reagovat
hefy

Třetiligovej tým v LM. Hmmm, to beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Coyle je proste genius

Reagovat
iamek

Jak hral Nick a Keane ?

Reagovat
Chazy

nobody cares

Reagovat
smazaný uživatel

Jednadvacet krát dva je kolik? Inu, skoro těch 41 let, ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Passes: 34/35 (97%)

Tackles: 2/2

G.Duels: 3/4

A.Duels: 6/12

Interceptions: 3 (most for us)

Clearances: 13/13

Chances: 1

Goal: 1

BEAST

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Parádní výkon, je strašně dominantní, bude to parádní hráč na x let.

Reagovat
Kenneth

Nikdy nepochopím PSG. Nechat si tam ten brazilský odpad a pustit toto.

Reagovat
fff

Urcite nas prvy stoper na roky dopredu, uzasny. Snad bude odteraz hravat stale. Ale co som si aj v zapase vsimol a tu je to aj v tych statistikach vidiet, cakal som, resp. dufal som, ze bude o nieco dominantnejsi vo vzduchu. Snad to bol iba tento zapas, lebo 50% vzdusne suboje nie je az take super, jak by som od neho chcel a ako potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Ta PL je letos nádherná, jen ten Arsenal jí svou suverénností kurví.

P.S.: Eto'o je nejhorší na světě.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Mou vyvádí? Já blb si dal Chelsea na 3 ze 4 ticketů

Reagovat
teenz

No dát jeden zápas na více tiketů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokládal jsem to za "tutovku" proti Stoke..

Reagovat
Chazy

Co na to říct, to seš prostě mentál.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Sekce Premier League se zdá se vůbec nezměnila. Člověk sem napíše 2 věty a hned je z něj mentál.. Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

No promiň, ale jako dát jeden zápas rovnou na 3 tikety ze 4 je prostě píčovina.

Reagovat
fenixLFC

pretoze je to strasna kravina nech by si to spravil trebárs aj s juve

Reagovat
Chazy

Sorry, ale co s tím. Podle mě je fakt hloupost cpát na tiket víc jak jednu sázku (sólovky jsou prostě z mejch zkušeností nejlepší cesta k zisku). Ale ani by mě nenapadlo, že je někdo schopnej dát jednu sázku na víc tiketů, s tím sem se asi nesetkal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Chelsea to hloupost byla.. Jinak to praktikuju celkem často.. 5 jasnejch X2, 1X třeba a zbytek opravdu jen šťastné tipy.. Mě zase přijde naprostá hloupost dávat všude něco jinýho, nebo vsázet vše(mnoho) na jednoho koně..

Reagovat
Chazy

A seš ziskovej? Protože to bys musel bejt nějaká sázkařská hvězda a mít fakt neskutečný statistiky.

Hloupost to je proč? Když budeš mít 3 tipy dejme tomu pohybující se kolem kurzu 1.9 a vyjdou ti 2, tak v případě sólovek máš zisk, v případě jednoho tiketu nemáš nic. Sóla jsou prostě jistější způsob, jak si tím přivydělávat, popřípadě se uživit. Podle mě by člověk neměl honit výši výhry, ale pravděpodobnost výhry, když budeš vyhrávat, bude se ti navyšovat bank a postupem času ti porostou i ty zisky.

Reagovat
Lacko_Boh

a ty si ziskovy?

Reagovat
Chazy

Jo, ale jen v MLB, což je to jediný, na co umím sázet a ani zdaleka to není dostatečný, aby se dalo uvažovat nad tím, že bych do toho vrážel pořádný prachy.

Reagovat
Chazy

Ale znám lidi, co se sázením normálně uživěj a ti prostě ty sólovky taky jedou no.

Reagovat
Lacko_Boh

tak to ich obdivujem,je to o statistikach ci o systeme akym stavkujes bez toho aby si tu hru vobec sledoval?

Reagovat
Chazy

Ten systém je zásadní, základ, se kterým sem začínal, právě psal na fórum kdysi jeden z nich, najdu to pak.

Ale samozřejmě jde o to najít něco, kde vyhodnocuješ výsledky líp jak bookmaker, většinou to budou nějaký speciální sázky nebo míň známý soutěže (já takhle mám strikeouty v MLB). No a pak tihle lidi čekaj, až se budou ty kurzy vypisovat, protože v tu chvíli se tam dá najít nejvíc hodnoty, když se ten bookmaker v něčem ustřelí. Samozřejmě sázkovky to vědí a vypisujou to po čase vždycky v jinou dobu, taky ty kurzy upravujou a ta hodnota se tam vytrácí. Podstatná je i ta práce s penězma no, aby člověk nemoh zbankrotovat.

Reagovat
Chazy

1. Na základě informací o zápase si sázkař určí pravděpodobnost výsledků podle svého názoru. Např. výhra Yankees 55%, výhra Milwaukee 45%.

2. Subjektivně určená pravděpodobnost se vynásobí kurzem, např. 55 × 1,70 = 93,5.

3. Pokud vyšlo číslo menší než 100, podání tipu je dlouhodobě ztrátové. Pokud vyšlo číslo větší než 100, tip má tzv. hodnotu a podání tipu je dlouhodobě ziskové.

Všechno samozřejmě závisí na bodu 1 a to je schopnost sázkaře opravdu realisticky odhadnout pravděpodobnost výsledku na základě svých znalostí a schopností. Pokud si třeba sázkař udělá odhad, že výhra Yankees má pravděpodobnost 80%, tak mu pochopitelně nepomůže nic (v MLB se prakticky nedá najít zápas, kde by pravděpodobnost výhry jednoho týmu byla nad 70% a i to jsou naprosté výjimky).

Nesplnění bodů 2 a 3 ovšem znamená jistotu dlouhodobé ztrátovosti, kterou trpí asi tak 98-99% sázkařů

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to žádná sláva, ale ziskovej jsem, jinak bych to nedělal...Poslední dobou je to horší - ala dnešní Chelsea S těma sólovkama máš pravdu, ale to musíš vsázet stovky, aby se to vůbec vyplatilo no ne?.. Já sázim tak 30, max 50 korun, víc mi přijde na sázení moc..

Reagovat
Chazy

Jo, ale kámoš třeba začal na nějakejch 1000,-, sázel prostě na každej tiket 50,- a teď už si jede mnohonásobně vyšší sázky, protože se mnohonásobně taky dostal do zisku. Je to proces, na sázení se prakticky nedá rychle zbohatnout (ono se nedá skoro na ničem, jen by to každej rád). Potřebuješ mít nějakej systém.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda pravdoucí. Já v tom nějakej ten náznak systému mám, problém je, že bych ty výhry musel nechávat v banku, aby došlo k progresu a to v současnosti moc nejde.. Každopádně díky za tip a plodnou diskusi.. Po tom mentálovi jsem nic nečekal ..

Reagovat
Chazy

Sám ses označil za blba.

Reagovat
smazaný uživatel

A co říkáš na sázení přesného výsledku(sólo samozřejmě)? Mě to přijde jako fakt nejlepší způsob, protože máš většinou kurzy mezi 8-20(vyšší kurzy už jsou většinou sci-fi výsledky) a podle mě s tím kurzem to máš lepší vsadit na ten jeden výsledek, než na 10 zápasů u kterých ti pak vyjde ten kurz... Teď mám např. 10 kč na zápas Atlético/Porto že skončí 3:2(s kurzem 20) a to prostě musí vyjít

Reagovat
Chazy

Jo, tak jako jestli budeš schopnej to trefovat v dost častý frekvenci, abys vydělával, proč ne. Ale nervy bych na to neměl, nevím, jestli bych třeba dneska v PL trefil jedinej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v této sezóně je vůbec risk sázet na PL, jedině Arsenal proti slabším týmům je jakžtakž jistota, jinak každý víkend nějaký favorit ztratí body

Reagovat
smazaný uživatel

A City doma je taky teda suverénní

Reagovat
smazaný uživatel

To sou ty kompleksy!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Sali5

Ty jedeš dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

zítra porazit Everton Arsenal, tak je to znova skoro jak na startovní čaře

Reagovat
teenz

Nervíky.

Reagovat
tomasinho

Remízka ideálně.

Reagovat
soukup

Já to nechápu, jak může tenhle tým být tak směšně impotentní proti Cardiffu a z celozápasové převahy si vypracovat minimum šancí a pak dát tři góly CFC?

Reagovat
eder

THIS IS PREMIER LEAGUE - THE BEST LEAGUE OF THE WORLD!

Reagovat
Sali5

Tak dneska to od nich byla taky úplná bída, naše obrana jim jako na podnose darovala 1. gól, 2. a 3. z protiútoků po pěkných nechytatelných střelách

Reagovat
soukup

no ale právě jde o to, že proti Cardiffu to bída nebyla, ale defakto to byla učebnicová definice optickýho tlaku, kterej byl absolutně k ničemu a další zápas naopak z ničeho tři góly

Reagovat
vodka

hlavně to chce jakéhokoliv útočníka, který je schopný někoho předběhnout a zakončit. Škoda toho Mameho Dioufa...

Reagovat
soukup

útočník a křídlo a bude to v klidu, jinak ten tým není špatnej a styl hry se posunul i když to zatím dost skřípe. Samozřejmě spousta lidí tady, co fandí týmům z big4, tak vidí Stoke jen dvakrát za rok předvést nějakou sračku proti jejich miláčkům a ideálně je ještě oberou o body, takže jejich obrazu na EF to úplně nepomůže, ale co...

Reagovat
Dominator

Vsak aj ti ludia na stadione tam su odporni. Clovek by sa mal spravat ako clovek.

Reagovat
soukup

jsou to burani a ještě angličtí, člověk nemůže čekat zázraky

Reagovat
Zaschrona

"I'll see where we are after Christmas before I sign a new deal" - Moyes, Nov 2012

"I'll see where we are in March before signing a new deal" - Moyes, Jan 2013

"I'll see where we are at the end of the season before signing a new deal" - Moyes, March 2013

"I only knew about the Utd job 4 weeks before I took it" - Moyes, said several times, most recently 3 days ago.

"I met David at my house at Christmas 2012 and told him 'You're my successor, you're the next Man Utd manager" - Alex Ferguson in his book.

Nevim no, fakt Ferguson nevzal Moyese jako sveho nastupce hlavne proto, aby tim jeste vic posilil svoji "legendu", protoze mu bylo jasny, ze s nim United pujdou smerem dolu?

Reagovat
iamek

Vsechno mozne

Reagovat
Pigeon

Tak např. takový Arbiter tu přidal 4 příspěvky, aby si kopl do ManUTD, ale že by tu zhodnotil svou chelsea dnes, to ne. To je fanoušek

Reagovat
teenz

Tak to si asi ještě neviděl Jirku ve formě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Jirku ve formě vlastně nejde vidět, protože jakmile má Barca špatné období tak staví domy. (dá se vlastně použít jako příklad toto období)

Reagovat
teenz

Pravda je, že ho dost často zaskakuje věrný druh Bola, ale toho zase klidní CHONG.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou se mi zdá že Bola > Jirka. Možná je to uzpůsobené tomu, že Jirkovi poslední dobou docházejí argumenty a Bola má sraček plnou nůši.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

krasne kopes okolo seba

Reagovat
Pigeon

Já už tu prohru nějak skousl, i když to bylo hořké. Teď už je poukazuju na celebrity zdejšího fóra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Ti napise, ze to je jedno, protoze na MU maji naskok

Reagovat
Pigeon

nečekám myšlenku století, to je fakt

Reagovat
Arbiter

takže když nejsem na internetu a nenapíšu příspěvek, tak to znamená, že jsem hovno fanoušek?

Reagovat
smazaný uživatel

UTD se zvedne v průběhu sezony o tom nepochybuju....Je jen otázka času kdy si Moyes uvědomí že jeho střídání jako např dnes jsou naprosto nesmyslná a on se jich vyvaruje...Je to dobrý trenér a ještě nám ukáže svůj potenciál :D

Reagovat
Nikikrew

Proste tie tymi nemaju konzistenciu. Musime to vyuzit a porazit Everton!!!

Come on you Arsenal!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Today was a good day!

Reagovat
fff

Sam Allardayce: "Liverpool je tam kde je, pretože dokáže premieňať svoje šance. Naopak my to nedokážeme a sme tam, kde sme. Je to jednoduché."

Zrovna dnes sme ich teda prikladne premienali

Neviem s kym som to tu dnes mal debatu, ze snad sa Sterling chyti, no evidentne mal ten clovek pravdu a ja som sa mylil. Dobre, ze dnes dostal sancu. Prvych 20 minut sice toho dost zadrbal, potom ale hral podla mna dost dobre, sice mal dat urcite gol dnes, ale oproti poslednym vykonom bolo toto ovela lepsie.

Aj tak si al stale myslim, ze by mu viac prospelo hostovnaie.

Simon je bozi a Sakho je nasa buducnost.

Allen oproti Lucasovi je velka zmena v nasej hre a snad toto nestavanie Lucas je naznakom jeho odchodu, resp. nahrady inym DM.

Reagovat
fff

Joe Allen Stats

Passes: 72 (92% accuracy, 44% forward, 4% backwards)

Tackles: 2/2

Ground Duels: 5/8 - 63%

Chances Created: 2

Possession Wins: 8 (most)

Shots: 1

Reagovat
tomasinho

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

proč by Sterlinga posílali na hostování, když sami nemají žádne křidla. Minimálně na tyhle domací zapasy, když jsou rozjetí se hodí

Reagovat
tomasinho

Lepší útok než my mají jen City

Reagovat
cristiano.K.

věděl jsem,proč za něj dnes bojuji

Reagovat
vodka

Pulis

Reagovat
soukup

Reagovat
The Krupy

Arsenal a Liverpool na prvých dvoch miestach, to je proste paráda.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
avicii

Reagovat
Gunnersaurus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

wtf, seriously, Liverpool? ok, já tak docela žeru tu jejich proměnu, ale vážně jim přeješ umístění před MU?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jim nepreju umisteni pred MU, ale rozhodne jim preju umisteni pred CFC a MCFC. Nejde mi ani tak o jednotlivy kluby jako celou PL. A me proste letosni PL bavi a jsem moc rad, ze na cele ligy jsou takovy dve prekvapka a vsichni mi oblibenci z toho druhyho sledu (NUFC, Saints, EFC) se drzi tak vysoko.

Samozrejme titul preju daleko daleko vic Arsenalu nez LFC, ale i kdyby nejakym zazrakem udelali titul, bylo by to super pro celou rivalitu MU vs. LFC, zvlast ted, kdyz se MU dostali v poctu titulu pred ne V LM bych ale LFC klidne rad videl, ale zase - ne na ukor MU, ale na ukor jedne z tech dvou modrych rakovin

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Hm prisel jsem sem, abych se vysmal MU a pak jsem uvidel jak hrala Chelsea, tak nic, jdu zase pryc..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
soukup

CP další výhra, začíná to s nima vypadat zajímavě

PS: za 22 let manažerování Tony Pulis ještě nikdy se svým týmem nesetoupil

Reagovat
smazaný uživatel

A s cizim?

Reagovat
soukup

s cizím mockrát

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

#LFC have scored more goals at Anfield in 4 days than Man United have done in 5 months !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Liverpool have scored as many set pieces this season as they did all last.

Reagovat
kvasha16

to fakt?

Reagovat
tomasinho

Jo, mají 8 domácích gólů.

Reagovat
tomasinho

A LFC 22

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Copak? Si trošku musím přihrtá polívčičku.

Reagovat
Maresma

Nic, nedošlo mi to zezačátku.

Reagovat
tomasinho

Aha

Reagovat
Maresma

Sem si říkal co je na tom, že dali míň gólů na Anfieldu než my..

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Krvácí mě srdce, když to vidím, co ten tým vyvádí. Hrajeme klasickou sračku jako poslední roky, ale se SAFem prostě na posledních 15 minut neskutečně zapli a mleli soupeře. Pod Moyesem je to sračka celý zápas. Ale co očekávat od šaška, který hral už v Evertonu připosraně?

Jeho tiskovky nemá ani cenu komentovat. Pak změní celý trenerský tým. Tým mu nevěří a nedivím se jim, protože už na začátku sezóny veřejně kritizoval svůj vlastní kádr. Přestupové léto nebudu komentovat, dejme tomu, že potřeboval sžití s hráčským materiálem. Každopádně o své budounocsti věděl již půl roku předem a pak násladná amateřina ohledně těch nabídek mě moc nepřesvědčilo o tom, že se to změní k lepšímu.

Dejme tomu šášulovi sezónu, ale po sezóně ať jde do háje, protože jinak utratíme zbytečně peníze za nulový progres. Myslím si, že by se nám teď hodilna pár let pozice sportovního ředitele.

ONE LOVE, ONE UNITED

Reagovat
smazaný uživatel

*mně

Reagovat
Ligter

tak teď už souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

co myslite, co by bola hranica, kedy by uz odvolali Moyesa pocas sezony...keby sme takto pokracovali este 3-4 kola, tak to by som bol velmi zvedavy, co by sa dialo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nah, myslím, že kdyby to tak pokračovalo i po případných posilách tak ho vyrazí. Teď je ještě v suchu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on dostal jistotu osmnáct měsíců?podle mě ho neodvolají

Reagovat
Bayern +

Nič, normálne by ste klesli na 15. miesto, čo by sa malo diať...

Reagovat
smazaný uživatel

Sezónu dostane, musí, nejsme čukotka.

Reagovat
vladis271

reálny boj o záchranu, ale to samozrejme nestane.. Sezónu dostane. Navyše momentálne nie je na trhu nikto schopný, resp. získateľný.

Reagovat
smazaný uživatel

akoze nie, na trhu volny najlepsi manazer sveta, sezonu by haadam dotiahol

Reagovat
vladis271

viac negatív by to malo. Jednak by ste v lete opäť museli riešiť nástupcu a stratili tak rok. A hlavne United sa zmenili, minimálne Woodward a coaching stuff, fergie by nebol vo svojom živle. A hlavne prečo by to mal on robiť? Ak by to nezvládol, len by tým riskoval jeho dokonalú povesť u vás. A hlavne, už teraz ste na hrane priepasti kvalifikáciie do LM, v rámci toho, koľko sa dá získať do konca roka bodov, a koľko je reálne získateľných pri skvelej forme. SAF by musel prísť okamžite.

Reagovat
smazaný uživatel

Odvolal by som ho jedine ak by ste nepostúpili do LM...

Kto si myslíte, že by prišiel uprostred sezóny namiesto neho? Nikto...Nejaké ďalšie nemehlo ktoré by do 2och rokov odišlo...

Reagovat
Miguel19

Nejste vy. Podle mě vydrží dokonce sezony. Možná s menší pomocí Sira..

Reagovat
Miguel19

*Nejste my

Reagovat
mithro

dufam, ze nie, nie sme chelsea.

Reagovat
afc

Ak by ho Glazerovci odvolali,tak by mu museli zaplatit 40mega a to je uz kurva palka,cize je to podla mna nerealne a minimalne do konca sezony zostane.

Reagovat
vodka

nemyslím, že taková hranice existuje, akorát tak boj o záchranu. Každý ví, že když se mění 15 let zajetý trenersky personal, manazer, vsichni, ze to cas zabere.

Reagovat
mithro

sam Woodward vravel nedavno, ze ani absencia LM nebude pre United problem po financnej stranke, takze pochybujem, ze by dostal menej ako sezonu a pol, dve.

Reagovat
smazaný uživatel

ale po sportovej, katastrofa..

Reagovat
mithro

to ma samozrejme na haku. po prehre s evertonom united nase akcie isli este hore. takze asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? tak to uz chce nejake peniazky na posily

Reagovat
mithro

v zime ti nikto nebud chciet prestupit, ja sa bojim, ze to bude hrozny panika nakup, co nas len viac potopi

Reagovat
smazaný uživatel

povedať to mohol, ale je to hlúposť. Finančne by ste si uškodili (hlavne do budúcnosti). Bez LM by ste si nemohli pýtať také peniaze od sponzorov ako doteraz....

Reagovat
mithro

asi vie viac ako ty, sorry.

prave preto teraz podpisali kazdeho, koho sa dalo, financne nemaju problem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedáva to veľmi logiku aby vám to finančne neuškodilo. Absencia LM uškodí vašej značke. Prídete o cca 40mil ak nebudete hrať LM. . Nové zmluvy budú menej výhodné kvoli absencii LM. A aj keby neboli. Na koľko máte tie nové zmluvy? Na 2-3 roky, max 5. To znamená, že máte sezónu na to aby ste sa do tej LM dostali inak pôjdete dole čo sa týka financií. Podľa mňa len ukľudňoval, neverím, že by to nebol žiadny problém...

Reagovat
vodka

proto jsou smlouvy dlouhodobé, vážně, jednoletý výpadek pro MU neznamená skoro nic.

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

problem by ale mohol byt v tom, ci by ostalo faktl en pri jendom roku

Reagovat
smazaný uživatel

ostalo, to neni problem, ale nebude ani ten jeden rok..

Reagovat
smazaný uživatel

The problem is not the fans not standing by the new manager, the problem is the players not standing by the new manager.

Reagovat
minoLFC

Moyes bude odvolaný až ďalšiu sezónu

Reagovat
Rssa

Wow :-):-):-)

Teda výsledky hodně luxusní, i když výhra Newcastle se čekat dala.

:-)

Reagovat
Rssa

A jak hrál Sakhobauer? Byl úžasný jako vždy? :-)

Reagovat
vladis271

jj, bol.

Reagovat
cristiano.K.

dnes poprvé byl úžasný

Reagovat
fantomas

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

ježiš pro oba. Zahrál dobré zápasy, ale poprvé úžasný byl až dnes nebo mi ukažte,kdy předvedl takhle úžasný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Maresma

Uuuuzasny kolo. Nejvic me tesi, ze tu ctu o Sakhovi jak hral skvele, on proste musi hravat v zakladu, protoze stejne se tam casem dostane. Takze cim driv, tim lip.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že problém unho je v jazyku. Potrebuje sa naučiť anglinu a zohrať s hráčmi.

Reagovat
cristiano.K.

moje sázení to je radost, hlavně že bych trefil úplně všechno až na W.B.A a Suaréze(2goly),ale právě jediný tyhle zápasy jsem dal a Sunderland

Reagovat
cristiano.K.

cristiano.K.05.12.2013 12:11

další zajímavé kolo na sázení.

MU-NU X2

CP - Cardiff - uner1,5

LFC - W.H.U - Suaréz 2 a více golů

Soton - city 1X

Stoke - CFC 1X

W.B.A - Norwich 1

Sunderland - Tottenham 1X

AFC -Everton 0

Fulham - AV - oba dají gol

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě CP jsi netrefil

Reagovat
cristiano.K.

tam bych dal under 2,5

Reagovat
kissak

OT: neporadil by mi někdo, kde stáhnout záznam celých zápasů EPL???

Reagovat
kissak

díky moc za tip, ale bohužel se na těchto odkazech objevují servery stahující pouze 20 k/s a to bych zápas stahoval pomalu celej den i při mém 20Mb připojení :-D

Reagovat
Dawon

No jo, s tim ti nepomuzu. Taky me to sere ta rychlost, ale obcas to tam daji na hosting, kde to jede alespon 100, takze to neni uz zas takova katastrofa Jinak se nektere zapasy obcas objevujou i na torrentech, ale to s o dost vetsim spozdenim.

Reagovat
dantetomas

ak ich chces len vzhliadnut a nepotrebujes v kompe, tak tu je vela zapasov v plnej dlzke: http://www.footballorgin.com/

Reagovat
wild

OT : mozete mi prosim povedat co s tymto? uz dvakrat som preinstoval acestream a stale nevim co to odo mna ste.. ked dam "yes" zase ma to hodi len na instalacku ace streamu..

http://imgupload.sk/images/p/y/pynxta3uvszvcsrkm5on.jpg

Reagovat
niflheim

Zkus vždycky ten druhý link, co pouští přímo program v PC.

Reagovat
wild

vdaka, tak to funguje

Reagovat
tomasinho

Co se dělat, budeme muset vyhrát na WHL

Reagovat
Maresma

O to nemám strach...

Reagovat
tomasinho

Tak nemáme tam v poslední době dobrou bilanci. Ale nějak se toho zápasu nebojím, bude to hodně hratelné. Snad bude ale Gerrard ok, s Lucasem by to bylo horší.

Reagovat
vladis271

Som rád, že sme po Hulle tieto 2 zápasy tak zvládli. No a ide sa na Spurs, prašť, či uhoď ideme lámať sezónu. Na konci tohoto tripu môžeme byť ako titlle credentials, tak pri dávne bad lucku mimo reálnych bojov o LM.

Reagovat
tomasinho

Mimo reálných bojů určitě nebudeme ještě. Na WHL neprohrajeme, doma porazíme Cardiff, se City to nevidím dobře a s čukotkou by to šlo myslím.

Reagovat
cristiano.K.

nic nereálného,ale taky ber v potaz jak na ně umíme

Reagovat
feministka

Reagovat
smazaný uživatel

3 body od druhého místa a pořád se záporným skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska velmi pohodova vyhra. a konecne naozaj kvalitny vykon od nas. len to zakoncenie... malo to byt o 3-4 goly.

nuz, snad sa ta smola zlomi o tyzden a predskocime LFC.

Inak ta tabulka je fakt slusna haluz

Reagovat
eder

Stejnak je ta tabulka svinsky vyrovnaná, na to že už je prosinec...

Reagovat
Bayern +

Rovnako bodov s Crystal Palace

Reagovat
vodka

WBA zvětšovalo skoro o 20 000 kapacitu stadionu? nebo jak si mám vysvětlit jejich 60% zaplnění stadionu, když loni mývali kolem 90 % a průměrná návštěva je dokonce o něco vyšší?

Reagovat
Counter

mývali

Reagovat
Chazy

To je naprosto parádní

Reagovat
eder

Čeleď Procyonidae - co je na tom k smíchu?

Reagovat
vodka

piče, příště si to kontroluju, zvlášť, když opravuju Ondřeje Kundru a Marka Švehlu

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

oh god, to je tím, že mi jezevec zežral půlku psa

Reagovat
vodka

bože , to je tragikomičtější fail, než arsin, nehodlám se omlouvat, ale od teď cokoliv, co sem i myslel, vážně nemá hodnotu, redukuju moje komenty na absolutní minimum... support Couner, support mithro

Reagovat
Counter

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
-Kopy-

Vydra si za dvě asistence vybojoval deset minut, paráda

Reagovat
Counter

Teda když jsem se až teď v podvečer podíval na dnešní výsledky, nečekal jsem až takovou parádu MU je naprosto úžasné, něco takového nepamatuju. Kdo by byl čekal, že dosavadní největší překvapení bude, že Arsenal prohrál na OT...

Reagovat
cristiano.K.

Ten Borini to měl proměnit,sice by to bylo nezasloužený,ale co....takhle jsou slepice pořád ve hře a my to na ně u nich neumíme

Reagovat
tomasinho

6 - No Premier League player has made more assists than Steven Gerrard this season (six). Marvel.

Reagovat
fantomas

Özil o zápas míň

Reagovat
tomasinho

Ale na to, že je Özil tím nejlepším nahrávačem v Evropě tím starým chodícím dědkem, který by měl být na lavičce, tak slušné.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Chazy

Tak tohle taky nedokážu dešifrovat.

Reagovat
tomasinho

Za Evropou má být a Gerrard.

Reagovat
Maresma

Özil jich má taky 6, ne? teda aspoň na ESPN to píšou.

Reagovat
Counter

Však to tu statistiku nevylučuje, mají jich holt stejně a nikdo víc

Reagovat
Maresma

Jn, dneska mi to nějak nemyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney má 7

Reagovat
smazaný uživatel

nerad bych to zasmolil, ale kdyby to takhle vypadlo na konci... dobry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dneska šílené ....Nejdřív United a pak Chelsea plus vyhraje Spurs...

Reagovat
smazaný uživatel

tie slepice s 15 golmi maju 8 vizatiev a 3 remizy uz by mohli zacat poriadne stracat body ...dokonca maju zaporne skore, to neni mozne ze z toho dokazali vydolovat 8 vitaztiev

Reagovat
smazaný uživatel

záporne skóre majú hlavne vďaka tomu zápasu so City. inak by mali s Arsenalom najlepšiu obranu. Na druhe strane góly neprichádzajú, ale aj napriek tomu patri medzi najčastejšie paliaci tím v lige. Myslím že góly sú otázkou času.

Reagovat
frankiefcb

Dnes to byl například festival zahozených šancí a značkování tyček. Hlavně Defoe je mistr palič.

Reagovat
kvasha16

zaporne skore mali aj pred tym zapasom

Reagovat
smazaný uživatel

pred zapasom so City mali skore 9:6

Reagovat
kvasha16

mea culpa...

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace inkasoval za posledných 5 ligových súbojov len 1 gól. Sympatické!

Reagovat
cristiano.K.

Pulis

Reagovat
smazaný uživatel

zásluhu na tom by som pripísal aj Millenovi, predsa len Pulis vedie CP krátko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Blbnou tu někomu to čtení "Nových komentářů"? Teďka mi to blbne snad při každém kliknutí..

Reagovat
cristiano.K.

dva dny klid.

Reagovat
Miguel19

Já měl taky klid..ale poslední hodiny to blbne dost.

Reagovat
Maresma

Tak často ne, ale blbne..

Reagovat
I am Mancunian

dneska minimalne 3x

Reagovat
blade115

Dneska se mi to poprvé taky stalo, ale podezřívám se, že jsem kliknul 2x ...

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou to nějak moc zminujete, ale já to mám vpoho tak nevím

Reagovat
cristiano.K.

Ten Nolan je hrozná špína (dlouhodobě) na PL už stejně nemá a čekám, že ani Carroll ho neprobere.

Reagovat
smazaný uživatel

Wooow, to je nádhera. Odchádzal som z domu, keď bolo 0-1 pre NUFC, ale neveril som, že to udržia. Krása. Plus ešte potešila Chelsea, dnes je asi dobrý deň. K dokonalosti chýbalo už len zakopnutie Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku to musí zítra Arsenalu pořádně opepřit, jinak začnu věřit, že to je opravdu reálné

Reagovat
nemamvasrad

666. proti Rudým ďáblům.

Reagovat
Ligter

To nedává smysl.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Reagovat
niflheim

Reagovat
cristiano.K.

jj Zahu W.B.A potřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Průměrná návštěvnost všech týmů PL

http://www.soccerstats.com/attendance.asp?league=england_2013

Reagovat
Zaschrona

kdyz vezmu v potaz ty mista na Goodisonu, z kterych neni prakticky videt vetsina hriste, tak mame skoro vzdy vyprodano

Reagovat
soukup

hehe kam se hrabou hokejoví golmani na Anitu

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew > Moyes

Reagovat
Ligter

Hm, kdo by to byl před půl rokem řekl.

Reagovat
Zaschrona

srovnavas-li jejich ego, tak to asi porad Pardew jeste vede

Reagovat
vodka

z dlouhodobého hlediska prostě nesouhlasím, momentálně to vypadá jednoznačně...

Reagovat
lofin9

je už niekde MOTD?

Reagovat
soukup
Reagovat
lofin9

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta veľká paráda... Hazard kapitán, Yaya vice-kapitán, nebyť Aguerovho gólu, tak každý z mojich hráčov má max. 2 body v tom lepšom prípade. Ak zajtra Coleman s Ramseym nedajú každý po 3 góloch, tak idem do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

to se na konci sezony ztrati, letos sice ty body padaji jak prase, ale snad bude na jare dost 30-40bodovych kol

Reagovat
Counter

Suárez cpt., 30 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Sestřih MOTD vyeditovanej tak, že to vypadalo jako by dneska byl WHU rovnocenej soupeř.

Reagovat
cristiano.K.

jako neukázat tu šanci Suaréze po přituknutí Sterlinga, to fakt nemá obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Slovo vyeditovanej je teda šílený patvar.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč jsem nenapsal sestříhanej.

Reagovat
Zaschrona

klasika, tohle delaj oni furt

Reagovat
Counter

Heh, ta twitterová anketa MOTD

Reagovat
Counter

Boha, to je zas takový overhype chudáka Shawa...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to vyzerá s Gerrardom? sú už nejaké info o tom, či bude pripravený na ďalšiu nedeľu?

Reagovat
soukup

co zápas, to nějaká neodpískaná klíčová ruka

Reagovat
cristiano.K.

ty si brácha zaschorny?

Reagovat
Zaschrona

To nevim, ale konecne nekdo, kdo vidi, jak tragicti rozhodci v PL jsou.

Reagovat
Counter

Na rozhodčí se nadává ve všech ligách, ti angličtí budou pořád ještě dost vysoko podle mého.

Reagovat
Pettirosso

nemate si na co stezovat, v calciu jsou tak tragicti, ze je to fakt ostuda

Reagovat
Zaschrona

To mi je jasne, ale to by rozhodne nemel byt zadny duvod k nejake spokojenosti...

Reagovat
vodka

nejde se na to vymlouvat, lepší hra-> lepší příležtosti-> víc penalt, případně lepší šance... oh god, docela mě irituje ten náš pesimismus, sice to bude boj o LM, místo o PL, ale upřímně, kdo čekal boj o titul... (já částečně, ale nelze čekat zázraky..)

Reagovat
Counter

Já teda očekával, že skončíte třetí za CFC a ManCity. Arsenal to teď trochu nabourává, a ne že by mi to vadilo :-D

Reagovat
vladis271

čo ten minulý čas? Nebodaj očakávaš, že im niekto ten CL spot uchmatne. Kto???

Reagovat
Counter

Před sezonou jsem čekal - 1. CFC, 2. MCFC, 3. MU, 4. AFC

Teď to ale vypadá, že Arsenal má šanci skončit na konci sezony před MU, takže by šli na 4. místo a museli hrát předkolo. Neočekávám, že by spadli níž, to by museli šíleně zbabrat.

Reagovat
vladis271

stačí si pozrieť koľko bodov je v hre. Koľko môžu reálne získať aj pri návrate k forme z čias Fergusona, čo sa mi zdá momentálne dosť nepravdepodobné. Už teraz sú na hranici kvalifikácie do LM čo sa týka bodov. Veď ako Lolkac spomínal (neoveroval som to) vy ste mali minulú sezónu v tejto fáze o bod viac, získali ste "len" 4. miesto, a to tse od januára najbodovejší tím v lige. United by okamžite museli začať vyhrávať. Fakt nvm, či sa len držíš vzadu, alebo prečo im veríš, nevidím k tomu dôvod.

Reagovat
Counter

MU mají po 15 kolech o bod VÍC než Arsenal tehdy. Ne že by to něco měnilo, ale pro pořádek :-D

A jinak protože věřím, že udělají to samé, co každoročně Arsenal, když mu teklo do bot. Ta ztráta je pořád dohnatelná, navíc bavíme se tady o dohnání Liverpoolu :-D

Reagovat
vladis271

...ktorý má bodový priemer 2,0 na zápas, a je uňho viditeľný progres vo vyhrávaní zápasov, ktoré posledné 4 roky prehrával zlatinko.

Reagovat
vladis271

a to nehovorím o tom, že nám na chrbát dýcha Martinez, ktorý ak to posereme je schopný pre mesto CL urvať.

Reagovat
vladis271

a eššte jeden poznatok, ktorý som si všimol, a ktorý to všetko dokresľľuje. Mu malo už minimálne 3 možnosti, na ktorých sa mohli chytiť. Po našom vyradení z pohára. Všetci rozprávali ako ich to nakopne. Následne nato v lige prehrali. Po víťazstve nad Arsenalom, Rooney už do médií rozprával, že v januári budú viesť ligu. Nasledovali zápasy, ktoré neprehrávali, no body strácali. Ale aj od tohto sa dalo odraziť v nabraní sebavedomia, veď naštartovali sériu neporaziteľnosti, že. No nič sa nedialo o sériu prišli. Mohla ich nakopnúť výhra nad Leverkusenom, čo nasledovalo? 2 domáce ligové porážky.

Reagovat
Counter

http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21653074

Od chvíle, co to AVB řekl, rozjel Arsenal sérii, kterou doteď nezastavil. Tahle krize MU nemůže trvat věčně. Kdyby se jim povedlo začít bodovat už přes vánoční období, mají pořád prostor top4 poklidně uhrát.

A jinak, LFC že už neztrácí? Co Saints doma? Co Hull venku? Pořád tam máte zaváhání, další přijdou.

Reagovat
vladis271

Ale ja netvrdím, že nestrácame. Ale, že strácame o ohromný kus menej ako minulé sezóny. Veď o tom hovoril aj BR, že po príchode ku klubu videl, že prehrávame zápasy, ktoré máme vyhrávať.

A hlavne prehrali sme s Hullom. Čo prišlo? 2 výhry. To bolo aj po Sotone, či NU, reakcia na chybný výsledok prišla okamžite.

A bavíme sa tu o LM, nie? Tam sa s takýmito zaváhaniami dostať dá v pohode, pri tom bodovom priemere. Ty mi tu vážne predhadzuješ zakopnutia, ktoré ak by neboli sme v hre o titul.

Reagovat
Counter

Tohle je váš bodový průměr, ale až přijde krize, tak půjdete dolů a tímhle průměrem už to nedoženete. Je to samozřejmě čistá spekulace, kterou nemám ničím podloženou mimo vlastní pohled na věc... Uvidíme po sezoně :-)

Reagovat
tomasinho

Tak venku ztráty máme a ztráty pořád mít budeme ještě, doma jsme ztratili právě ojediněle se Saints, jinak tam docela válcujeme. Ale taky myslím, že MU půjde nahoru určitě, času je dost. Já jsem rád, že prostě po dlouhé době máme reálnou šanci na tu top 4.

Reagovat
Counter

A co se týče porovnání s Arsenalem - tak právě ta současná ztráta MU mě nutí přehodnotit předsezonní tip. Jestli se dneska vyhraje s Evertonem, tak 15 bodů už vypadá fakt šíleně.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Stevieho prvy sprint v sezone a hned je z toho zranenie...

Skoda ze miesto neho isiel Lucas a nie Alberto, ktory by to zvladol v pohode, mali sme tam drtivy tlak, a jeho klud na lopte by nam to dovolil dokontrolovat.

Takto sme sa museli strachovat, no...

Proti Spurs rovnaka zostava, ak Stevie nebude v poriadku tak hodit do vody Alberta, verim ze sa neutopi

Reagovat
nemamvasrad

700. pro Arsenal.

Reagovat
soukup

katastrofální bránění od Lugana

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Paulo Gazzaniga has faced eight shots on target in the PL this season and six of them have ended up in the net. Learning.

Reagovat
Zaschrona

Gazzadira, to jsi myslim dneska vystihl paradne

Reagovat
smazaný uživatel

trocgu mi pripomina toho tragedneho poliaka. uz mu nejako neviem prijst na meno

Reagovat
smazaný uživatel

Bialkowski Mne taky

Reagovat
cristiano.K.

anketa, kdo je lepší Suaréz 77% Aguero 23% no shocking

Reagovat
Counter

Přesně tak, všichni mají vymyté mozky a krátkou paměť

Agüero > Suárez

Reagovat
cristiano.K.

ajéje, máš nějak dobrou náladu, ty čekáš, že dneska ted bod uděláte co?

Reagovat
cristiano.K.

*ten

Reagovat
Counter

Nevidím mezi svými dosavadními komentáři k tématu Kun > Krysa a tímhle větší rozdíl. A ze zápasu s Evertonem chci všechny body, je to parádní příležitost posunout se od MU na 15 (slovy patnáct) bodů. Neskutečné číslo, to nepamatuju

Reagovat
cristiano.K.

my je máme na 8 (slovy osm), to bych taky musel hluboko do paměti

Reagovat
vodka

stejně jako Merte>Cahill

Reagovat
Counter

Reagovat
Rssa

To je ale hloupost

Reagovat
Counter

Říká fanda LFC, tedy vymytý mozek

Reagovat
Rssa

říká fanda Arsenalu, takže arogantní zpychlý tragéd

Reagovat
Counter

Tos krásně shrnul

Reagovat
cristiano.K.

bez alibisty

Reagovat
minoLFC

Tak to snáď jasné každému....

Reagovat
smazaný uživatel

letos si holt budu casteji nez jsem ceka opakovat SAFovo: "your job now is to stand by new manager!"

Reagovat
smazaný uživatel

cituji "Crystal Palace si poranil s Cardiffem" stane se

Reagovat
Zaschrona

Dle Alana Nixona z Mirroru je pro Wengera volbou cislo 2 na RB, v pripade neuspechu pri jednanich o prodlouzeni smlouvy se Sagnou, Coleman. To by me zajimalo, kolik by za nej pripadne chtel Wenger nabizet... Jesteze odchod Colemana absolutne nehrozi.

Reagovat
fenixLFC

ked ho budu chciet, nema dovod zostavat

Reagovat
Zaschrona

To by nam museli zaplatit opravdu velikou castku, jinak nemame absolutne zadny duvod ho poustet. Dokazu si predstavit, ze Martinez by za nej mohl pripadne zadat 20 milionu, pokud uz by vubec rekl, ze je na prodej, coz nam Wenger urcite neda. A Seamus se urcite nikam nepozene, je to velky srdcar a ma smlouvu do roku 2018. Coleman nikam nepujde.

To fans Arsenalu by spis melo zajimat to druhe jmeno o kterem Nixon spekuluje, Wenger se pry zajima o Michy Batshuayie. Kdokoliv ho ziska, udela famozni obchod...

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje iluze bych chtel docela mit. Pokud Arsenal nabidne dost, tak ho prodate.

Reagovat
Zaschrona

Rikam, kdyz da Arsenal 20, tak na to kyvnem. Jinak nemame zadny duvod. A zaroven pochybuju, ze Wenger by se rozsoupnul prave Colemanem, zrovna post RB by se dal vyresit pro nej mnohem levneji.

Reagovat
vodka

nerad bych byl špatným prorokem, ale pokud AFC nabídne 12, tak Coleman jde a ešťě bude rád...

Reagovat
cristiano.K.

minimálně na těch 12mega se začne vyjednávat. On Everton tenkrát nechal i Artetu AFC docela levně, na to jaké měl postavení, ještě k tomu v poslední den.

Reagovat
vodka

na druhou stranu, snad jediný Wenger věděl, jak ho využít... Nevěřil sem, že Arteta bude naprostý key player pro AFC (aj za ty hrubice)

Reagovat
cristiano.K.

anglicky to máš dobře jsem x sem ti řešit nebudu takže v pohodě

Reagovat
vodka

já řeším ty chyby předtím, na facku, mléko prohrává...

Reagovat
Zaschrona

1. Coleman je u nas opravdu hodne spokojeny, proc by se mel hnat nekam do Londyna? Pokud by pripadne jednani klubu nejakou velikou nahodou vyslo, chapu, ze by sel, ale on fakt nema duvod, jako vesmes vsichni hraci u nas, si nejak vyrvavat o prestup.

2. V EFC se "trochu" zmenily pomery... Nabidce 12 mega se Martinez vysmeje s tim, ze Coleman neni na prodej a hotovo. Ani zdaleka to nebude jako s Artetou, ktereho Moyes v lete 2010 mohl prodat za cenu pres 20 milionu do City (a jako nahradu mohl mit Witsela za 4 mega ), aby ho o rok pozdeji prodaval za ani ne polovinu, protoze Moyes tou jeho megasmlouvou, kterou s nim tehdy misto prodeje podepsal, klub privedl do financni situace, kdy nutne musel prodavat. V posledni den prestupu...

3. Coleman ma aktualne pro Everton vetsi cenu nez Baines, pokud se zvazi vsechny faktory jako kvalita, vek, forma, situace se smlouvou a zastupitelnost v kadru. Pokud je Bainesova cena 18 milionu, Coleman ma cenu alespon 20 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to viděl minimálně za 40 toho Colemana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

I tak se da oznacit jeho neprodejnost.

Reagovat
smazaný uživatel

40? Minimálne 60 + lepšiu pozíciu pri drafte.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se to jen mně, že víc než kohokoli jinýho tady na fóru o tom přesvědčuje spíš sebe?

Reagovat
Zaschrona

To jsem to sem pak ale nemusel psat, dle tehle logiky.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemusel

Reagovat
Zaschrona

ale mohl no...

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl no, ale aspon trochu objektivne

Reagovat
Zaschrona

No dobre, tak mozna jeho cenu o nejakych 5 milionu nadsazuju, ale jen za 12 milionu ho prodavat, to bych byl fakt hodne nespokojeny...

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze mas tendenci vsechno tykajici se EFC strasne hypovat Aktualne lepsi forma nez ma Baines neznamena, ze najednou bude Coleman drazsi nez Leighton. 10-12 mega je jeho soucasna cena, kdybyste se hodne cukali, mozna dostanete 14, ale 20 je fakt hovadina, to se na me nezlob.

Reagovat
Zaschrona

Dobre mozna hypuju, ale takovou nizkou cenu ma mozna pro ostatni kluby, ale co my si pak koupime za tech 12 mega? Za ty penize sotva tak sezeneme rovnocennou nahradu, pokud vubec, kvalitni krajni beci jsou obecne dost nedostatkove zbozi. Baines ma smlouvu na rok a pul, kterou dle vseho nechce prodlouzit, blizi se mu tricitka a letos ma formu dost bidnou, zatimco Coleman ma smlouvu na 4 a pul roku, je u nas naprosto spokojeny, teprve se mu nejlepsi leta blizi a letos patri rozhodne k nejlepsim hracum. A pokud za Bainese zadame cca 18-20, u Colemana proste v zadnem pripade pod 15 jit nemuzem a ja bych se taky nebal mu prilepit cenovku 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak tady jsme se nepochopili Ono asi nejakyho Wengera tezko bude zajimat, co si pak za 12 mega koupite. Cena hrace se odviji od toho, kolik jsou za nej ostatni kluby ochotny nabidnout, a 20 mega vam za nej nikdo na svete neda, i kdyz mu das takovou cenovku. To se radsi porozhlidnou jinde.

Reagovat
Zaschrona

Ono to tak uplne neni, cenu urcuje stret prodavajiho a kupujiciho, coz je fajn, protoze s Arsenalem se skoro urcite nestretnem. Coleman je pro nas jeden z poslednich, ktereho bychom si mohli dovolit prodavat a protoze je nase cena, kterou bychom za nej chteli vetsi, nez cena, kterou by nam byly ochotne za nej dat ostatni kluby -> Coleman nikam prestupovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

No vsak ja si ani nemyslim, ze bude Coleman nekam prestupovat, jen rikam, ze jeho cena neni ani nahodou 20 mega. Ani tech 15 by vam Wenger nedal, kdyz mu za takovy penize nestal ani Cabaye

Reagovat
Zaschrona

No dobre, z tohohle pohledu jeho cena klidne tech 10-12 mega byt muze. Ale to je proste jen jakasi bezvyznamna tabulkova cenovka, dobra akorat tak pro transfermarkt.de, kterou za nej by byl ochotny Wenger nebo jine kluby dat. Neodrazi to ale ani zdaleka realnou prodejni cenu, kdyby ho fakt nekdo chtel od nas vykoupit, to by fakt muselo jit minimalne o tech 15, spis ale jeste vic.

Reagovat
Counter

Bylo by to supr, ale na Colemana si počkáme, až za pár let prodáme Bellerína za 40 do Barcelony. Seamus pak dojde za pár šupů, protože mu bude končit smlouva

Reagovat
Fenri

A kariéra

Reagovat
Counter

?

Reagovat
Fenri

Až bude Bellerín odcházet do Barcy, tak bude Coleman v Sagnovejch letech

Reagovat
Counter

nn, Bellerín příští rok průlom v áčku, další rok bude hvězdit a 2016 půjde → Coleman v 26 u nás 8-)

Reagovat
Zaschrona

Ma ten Bellerin aspon na to se u vas prokousat do acka?

Reagovat
Fenri

To je těžký odhadnout u těch mladých hráčů. Rozhodně je zajímavý, talentovaný a na svůj věk fotbalově vyspělý, ve svý kategorii u nás určitě převyšuje všechny o parník, ale člověk nikdy neví. Takových hráčů už bylo, může se to posrat na jinejch věcích, než jen talent

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa nezMériduje, tak určite.

Reagovat
Counter

Teď šel hostovat do Watfordu, zatím hrál každý zápas v základu a podle všeho dobře. Rozhodně vypadá slibně a jelikož post RB je obecně dost problémový, má slušné vyhlídky.

Reagovat
Zaschrona

Diky vsem.

Reagovat
tomasinho

Manchester United manager David Moyes has admitted Shinji Kagawa had to have his stomach after eating too much following their Everton defeat.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné výsledky.

A Arsík dneska do trháku.

Reagovat
j_mrazik

Snad.

Reagovat
Bayern +

Práve som dopozeral MOTD, tak rozhodcovia opäť bez chybičky, ako obvykle

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Nolan červená, Flannagan žiadna červená. V stredu neregulérny gól Chamakha uznaný, regulérny Downingov neuznaný. Paráda.

Reagovat
tomasinho

Za co jako měl dostat Flanagan červenou?

Reagovat
Maresma

Asi myslí ten faul na Downinga na začátku zápasu, ale to bylo sotva na žlutou...

Reagovat
Bayern +

Za toho Downinga som už videl aj červenú.

Reagovat
soukup

Viděl sem i červený za čistej skluz bez kontaktu s protihráčem, to nejde tak brát

Reagovat
Bayern +

Však jo, ale toto malo opodstatnenie, čistý sklz nie.

Reagovat
soukup

já bych se prostě červené divil a považoval bych ji spíš za chybu

Reagovat
tomasinho

To nebylo ani omylem na červenou. A to chceš porovnávat s Nolanem jo?

Reagovat
Bayern +

Nolan jasná červená, nechcem to porovnávať, aj keď súboj na Stewa bol tiež prasácky a zákerný. Ale už som z toho frustrovaný, buď si dávame vlastné alebo nás dojebú rozhodcovia.

Reagovat
tomasinho

Ale nebyl nitkerak prasácký prosímtě. Však to bylo maximálně na žlutou.

A k vlastním gólům musíme být přinuceni i svými chybami, takže tam bych to taky tak nehrotil. Včera jste prohráli, protože jste na nás krom asi deseti minut po gólu na 2:1 neměli absolutně, hlavně úvod druhého poločasu byl šílený, jste se nedostali ani za půlku, poprvé snad s míčem až při tom gólu díky skvělé práci Bilého Pelého.

Reagovat
Bayern +

"Liverpool měl určité štěstí, které ho nasměrovalo k výhře. Jejich brankař předvedl pár dobrých zákroků, některé naše střely byly zblokovány. Při prvním inkasovaném gólu jsme měli smůlu. Druhá branka přišla brzy po začátku druhé půle a to mě hodně mrzelo. Kluci se pak vrátili do zápasu v čase, kdy Liverpool byl dominantní. Kdybychom zachovali v koncovce trochu více klidu, mohlo to být 2:2. S červenou kartou souhlasím, ale byl tam podobný, ne-li horší zákrok Flanagana na Stewarta Downinga. Henderson v nemocnici neskončil, ale Stewart bude potřebovat 16 nebo 20 stehů na šrám, který v tom souboji utrpěl. Kevin (Nolan) se však nemůže divit, že šel předčasně pod sprchu. Můj problém je nyní v tom, že mám hodně omezený počet hráčů na příští víkend."

Už druhý krát po sebe absolútna zhoda. Bez toho, aby som si ho vypočul vopred.

Reagovat
tomasinho

Stačí mi první věta. Opravil bych na to, že měl West Ham štěstí, že to nebylo před gólem na 2:1 5:0 místo 2:0.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Erdovec

jen 5?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, z toho tydne tohle uplne chapu, ale z toho vcerejska bych to teda takhle nevidel. Zlutou mel Flanagan dostat, cervenou bych mu za to nedaval.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné sledovat, jak se teď všichni ti hateři United rojí a mastí si svá ega

Reagovat
nani92

lepšie bolo sledovať ako si fanúšikovia United mastili svoje egá

Reagovat
smazaný uživatel

Assaidi

Reagovat
Bayern +

Po strašne dlhej dobe ma Stoke bavilo, plus ešte zahviezdil Ireland.

Reagovat
Maresma

Škoda, že zazdil tu tutovku, jak mu to přiťukl Crouch tuším.

Reagovat
soukup

no žádná sláva to ale nebyla, hlavní zábava je fakt, že to stálo body CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sem si ten sestrih strasne uzil

Reagovat
C0br

800. pro Zaklínače 3

Reagovat
Arbiter

kdy má vyjít?

Reagovat
C0br

Já bych řekl tak na podzim v tom nejlepším případě

Reagovat
Bayern +

800. pre West Ham United

Reagovat
Wat

Čelo tabulky.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
monty25

Včera jsem Liverpool sledoval tak trochu jedním okem, protože ještě hrálo Schalke, Dynamo v KHL atd. Co jsem viděl v 1. poločase, tak Liverpool měl šance hlavně díky Suárezovi, ale nedařilo se to zakončit. Ovšem hlavně jeho spolupráce s Coutinhem byla docela zajímavá... Nakonec Liverpool získal do přestávky náskok, když Demel trochu špatně zareagoval.

Brzy po přestávce zvýšil Sakho, který si od baráže očividně udržel střeleckou formu. V 66. minutě ale přišla komplikace, když si nešťastník Škrtel dal druhý (spíš tak trochu třetí) vlastní gól v posledních dvou zápasech... Právě někdy v 70. minutě jsem to zase pustil a bylo vidět, že po tom inkasovaném gólu se Reds trochu báli o výsledek. Mignolet tam zase předvedl jeden skvělý zákrok... Uklidnění přišlo až po gólu Suáreze, který hlavou využil geniální centr Johnsona. Pak mi zase vypadl stream. Mezitím šel West Ham do deseti a za pár minut si dal další vlastní gól, i když ten by klidně mohl být připsaný Suárezovi (střela podle mě letěla na bránu). Za stavu 4:1 se to už v pohodě dohrálo...

A co si budeme povídat, ty včerejší výsledky (prohra Chelsea, remíza City) hrajou Liverpoolu hodně do karet. Teď by ještě Everton mohl něco ukopat na Arsenalu, aby se snížila ztráta i na 1. místo.

Reagovat
j_mrazik

Vypadá to, že Moeys to vzal po americkém stylu a všechny bývalé zaměstnance vyhodil a teď na to dojíždí, protože nějakej lojza z Evertonu mu asi moc neporadí, jak vést velkoklub, když doteď vedl maximálně provinční černý koně. Měl přijít do ManUtd, nasát atmosféru, naučit se, jak to tam chodí a drobně měnit zvyky k obrazu svému. Ale on přijde a všechno rozbije. Snad to dobře dopadne a ManUtd skončí 2. za Arsenalem.

Reagovat
smazaný uživatel

úplne súhlasím, ale pre MU by mohol skončiť ešte Liverpool.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Už to tu bylo, naprostá paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. Kazdopadne tohodle neni nikdy dost :)

Reagovat
mithro

a ked si vas podobne vodil Nani, tak Wenger prskal

Reagovat
Counter

Ten to dělal sám, hajzl. Taky jsem prskal

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Pěkně si ho povodil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Kebyže ho nechtiac (ako vždy) zasiahne na achillovku, to by bolo zasa breku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

To má Chelsea za to, že nám poslali Mosese. Assaidi

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich docela haluz, ted sem nastvany jeste vic na moji vsazenou 0..

Reagovat
smazaný uživatel

3 people are in police custody after ex-Pompey player Sam Sodje told an undercover reporter he had been involved in fixing football matches. Sam Sodje was filmed by the reporter describing how he punched an opponent in a League One game to get a red card in exchange for £70,000

Reagovat
mike.84

konečně Howarde, konečně !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
aither

myslim,že když se to bude dohrávat do 3 dnů tak čekaj jinak kurs 1

Reagovat
stas87

ak by fakt priletela ponuka do mnichova tak verim tomu ze by v bayerne ani nedvihli telefon k odpovedi

btw. co dejagah?dari sa mu?

Reagovat
Bayern +

Nad 80 by sa možno Uli pozrel kto volá.

Reagovat
mithro

zase premier league team, to zas nudny los, z 10 rokov 8 krat PL super, nudaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu zahral. Asi z neho niečo bude, to aby som sa naučil vyslovovať to meno.

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, tak tohle vi snad kazdej kdo se trochu zajima o fotbal uz tusim pred dvema roky na me 19 hral jako 17ti lety a byl jednoznacne nejlepsi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
jany kozak

nic v zlom ale takych uz bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej výsledek pro LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Pristi tyden ManCity-Arsenal, Spurs-LFC, k tomu jeste NUFC-Saints, to by se mohlo hezky zamotat. Skoda, ze rakovina hraje s Crystal Palace, ale zase na druhou stranu Everton by mohl doma porazit Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

City vyhra s prehladom, my tiez a NUFC remiza.

Palace tiez verim celkom ze neprehraju a Everton vyhra. takto to bude

Reagovat
Minister

"City vyhra s prehladom"

toto si ukladám

Reagovat
Ángel di María 22

City musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

my sme tak nizko, ze v tejto spolocnosti uz ani nie sme..

Reagovat
kvasha16

tvoja mater je rakovina...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super kolo. vsetci nasi konkurenti v boji o LM postracali. ale Everton dnes mohol aj vyhrat to by ma potesilo este viac. Lukaku ale vobec nemal den, neskutocne tragicky zapas od neho. skoda.

Delafeo pekne A Barkley je uzasny

Reagovat
Fenri

Lukaku byl dobrej, ale holt ho Koscielny rozebral, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strácal neskutočne, dobrý nebol ani náhodou

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Minister

Reagovat
vitasrp

Zatím v těch zápasech se špičkou úplně nevyniká - proti Tottenhamu hodně průměrný, s Liverpoolem sice dal dvě branky a prostě splnil, co útočník má udělat, ale komplexně jeho výkon nebyl dobrý a dneska byl vážně špatný..

Oproti tomu ale kdykoliv hraje proti průměrným celkům, je z něho totální zvíře..

Reagovat
Trand

Remíza zasloužená, pěkný zápas, škoda, že to tam Giroudovi nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ross ale nebude asi zrovna najchytrejsi chlapec, co?

Reagovat
raduinho

Nechápu jak může hrát takový průměrák jako je Arteta za Arsenal. A Berbatov strašný hráč, už by mohl táhnout do bulharské ligy.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvená smůla ale co už, nezbývá než porazit příští klo city

Reagovat
smazaný uživatel

teď pořád vyhrávat, vyhrávat, vyhrávat a lehce to dotáhneme!..teď vážně, musíme dat aspon to 4. místo

Reagovat
mr.Silver

Co se deje se Santim, on je letos uplne mimo Proti City by klidne mohl Theo zaklad, dneska zahral celkem dobre, asistence k tomu, rad bych ho zase videl

Reagovat
Maresma

Mmm, nepamatuju lepší kolo než tohle..

Reagovat
hefy

Prohodit City s Evertonem a pískej konec!

Reagovat
Bakary3

Škoda... Sice tam bylo několik krásných akcí, ale přišlo mi to takový strnulý, unavený...

Rosa by měl hrát místo Santiho momentálně pravidelně, příp. Theo.

Obrana dobrá, Kos si s Lukakem pěkně vytíral -- Kieran, Merte vynikající, Jenkinson spolehlivej.

V záloze směrem dopředu dobrý, ale... To bránění, co to bylo ? Místo dostoupení např. Arteta stojí pořád před stoperama a svýho hráč si nechá v klidu dojít pro míč, zpracovat, rozehrát... Ramsey to samý, tomu se vůbec moc nedařilo.. Özil mi přišel, že hrál na půl plynu, až jsem byl na konci překvapenej, jak byl při konečnym hvizdu nas..

Celkově jsem ale čekal větší touhu vyhrát, prostě roztrhat je, dnes mi to přišlo, jako by hráli s tím, že i bod je dobrej.

Ale na druhou stranu, Everton byl opravdu dobrý soupeř.

Nic , věřím, že ty lůzry za náma porazíme

Reagovat
hefy

Tyjo, tebe jsem tu neviděl snad rok.

Reagovat
Bakary3

To ne, chodím sem pořád, sem tam něco napíšu, jen mě už nebaví komentovat kde co..

A další věc.... Těch zápasů taky tolik nevidím, když mám svoje zápasy a kryjou se mi s Arsenalem... Tak si často musím vystačit s nějakými sestřihy a EF

Reagovat
smazaný uživatel

Gibbo a vyborny? Gol jde na jeho triko

Reagovat
Bakary3

Tam se mi to seklo.... Takže hodnocení vyjma toho gólu...

Reagovat
vitasrp

Nakonec jedno velký uff, tak ta včerejší prohra neznamená takovej tabulkovej průser, jak jsem čekal.

Po dnešku mám každopádně jednu jistotu - pokud se nic zvláštního nestane, bude z Barkleyho hráč TOP kvalit. Nevím, jestli to bude úplná špička nebo skončí těsně pod ní, každopádně má zaděláno na úžasnou kariéru.

A Martinze je prostě skvělej, s ním bude Everton pravidelně hodně silnej..

Reagovat
Zaschrona

Skvely zapas, fakt nadhera. Arsenal mel asi vic vetsich prilezitosti, ale remiza je asi spravedliva. Z naseho vykonu jsem nadseny, totalne nebojacna hra, kdybychom meli trochu vic stesti, mohla z toho jako v tydnu byt vyhra. Individualni vykony hracu nema moc smysl hodnotit, viceme vsichni nasi predvedli velmi slusny nebo dobry vykon. Nevidel jsem vsechny zapasy Arsenalu letos, ale dost mozna jsme pro ne byli nejvetsim souperem, teda asi s vyjimkou toho jejich totalniho selhani doma s Villou...

Zapasy s favority zvladame velmi dobre, ted jen abychom zvladali i ty, kdyz jsme jasny favorit my. Ted na ty zapasy kolem Vanoc mame velmi, velmi nadejny los. Doma Fulham, venku Swansea, doma Sunderland a Saints a na novy rok jedem na Stoke. Ve vsech zapasech bychom meli byt favority - pokud tyhle zapasy celkove zvladnem, muze nas to vynest do jeste uzasnejsi pozice v tabulce. COYB!

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodca skvele si ho zabudol pochváliť

Reagovat
Zaschrona

Webba radeji komentovat nebudu, to je ztracenej pripad...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

to myslíš vážne?

Reagovat
Zaschrona

ano

Reagovat
Minister

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ty si neskutocny komediant co sa tyka rozhodcov. dnes Webb absolutne bezchybny vykon. parada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Ani zdaleka. Ten sasula piska dle toho, jaky maji hraci jmenovky zezadu na dresu...

Reagovat
Kenneth

Už se na tu svoji trapnou pozu vyser.

Reagovat
Fenri

Určitě jste byli letos nejlepším týmem, který k nám přijel (krom BVB, samozřejmě). Sice to bylo taky slabším výkonem naší zálohy, ale těžko říct, jestli jsme nekazili proto, že jste hráli zase dobře vy.

Reagovat
Zaschrona

Asi to spis bude oboji, zalohy souperu proti nam letos maji spatne zapasy skoro kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete super, uz byste se mohli zadrhnout

Reagovat
Zaschrona

To bychom mohli, ale snad se to nestane.

Reagovat
smazaný uživatel

Co budete delat bez Lukaka a toho Barcelonaka pristi rok?

Reagovat
Zaschrona

Koupime noveho utocnika a kridlo, penize z prodeju a TV prav mit budem/musime mit. Ted to nema moc cenu resit, do konce sezony je daleko.

Reagovat
vladis271

kľudne môžu skončiť tretí aak chcú. Jedno miesto pod nami.

Reagovat
Sandstorm

Remíza, nejlepší možný výsledek.

Ještě se vrátim k Moyesovi. On měl v Evertonu většinou tragický podzimy a sezonu zachraňoval na jaře. Myslíte, že tento faktor může hrát roli v při těchto bídných výsledcích United?

Reagovat
Miguel19

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
Zaschrona

Rozhodne muze.

Reagovat
Ligter

nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Cardiff doma v FA Cupu. Ze bychom letos prosli konecne dal?

Reagovat
smazaný uživatel

Znas ty nase poharovy vykony. Jestli Pards udela pet sest zmen (jakoze po Vanocich bude muset), tak zase poletime, protoze lavicku mame slabou a nerozehranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Dava mi nadeji, ze hraci z lavice nejsou Perch a Gosling, ale Hatem, Mbiwa a Cisse

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bude stacit, aby hral jeden z dvojice Sammy-Obertan a v FA Cupu koncime

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám na ostatní týmy, tak letos ten titul může Chelsea vážně odpískat, pokud nepřijde v zimě Falcao a neprodáme ty 3 mamlasy, které se někdo opováží nazývat útočníky.

Reagovat
kvasha16

nahovno nam bude Falcao ked nam v strede pola bude pobehovat Ramires aj proti slabsim timom

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je skvělej hráč, já nechápu, proč nezkusíme ve středu Oscara nebo Williana navíc se nám alternativa do středu zranila na celou sezónu proti Swindonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramires je střeďák, kterej kazí velké množství krátkých přihrávek a má nahovno zakončení. On je do zápasů nahoru dolů, kde vyniká svojí rychlostí.

Reagovat
Sandstorm

Jo Falcao, který v létě přestoupil za 60 mega, půjde určitě po půl roce do Chelsea Zaměřit byste se mohli třeba na Diega Costu nebo Jacksona Martíneze

Reagovat
smazaný uživatel

Takový šmejdy nechci.

Reagovat
Sandstorm

To co ty chceš neni důležitý.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč kupovat do týmu fracky?

Reagovat
Sandstorm

Tak tebe kupovat nebudou. Je přece lepší kupovat vyhaslé hvězdy jako Eto´o.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli by hrát LM.

Reagovat
Sandstorm

Kvůli dvěma zápasům se to snad nezblázní.

Reagovat
minoLFC

Martinez by bol suter...Costovi ja moc neverim

Reagovat
Swarley

Costa se snad velkým obloukem vyhne PL

Reagovat
Counter

Diego do Arsenalu (-.-) s Patem a Chicharitem vytvoří jižanské supertrio

Reagovat
Swarley

Diego věčně na disciplinárce, Pato na marodce a Chicharito stejně na střídačce, jestli bude pokračovat v současných výkonech

Reagovat
Counter

Však v MU je nespokojený, Moyes ho tam akorát ničí. Pod Wengerem by vyrostl z Hráška na pořádný pevný Lusk

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ultra kokotko, druhy premarneny talent a chronicky marod a treti priemerak na lavicku.

snad vam to vyjde

Reagovat
Sandstorm

Ten průměrák na lavičku by bez problému posadil ty Vaše snipery

Reagovat
smazaný uživatel

ty mamlasy z nich děláte až vy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Tak to je píčovina, sorry..

Reagovat
smazaný uživatel

vyvrať mi to

Reagovat
vitasrp

Je to naprosto jednoduchý - Chelsea totiž nekupuje fantastický hráče, který se Londýně promění v tragédy.

Můžeš argumentovat tím, že Torres býval fantastický, jenže poslední půlrok v LFC už taky neměl stejnou výkonnost, ten herní úpadek tam byl zjevný. Všichni si ale mysleli, že to je jenom forma, to znamená po určitém období bude stejně dobrý. To se nestalo, podle mě totiž kvůli zraněním přišel o dost ze své rychlosti, která představovala základ jeho hry.

Eto'o už je za zenitem, navíc přišel z Ruska, kde jistě nepotřeboval tolik makat. Čili není žádným překvapením, že v CFC vypadá jako mamlas, když dva roky nemusel jet úplně na doraz, a teď skočí do ligy, která je daleko rychlejší.

Demba Ba z nich vypadá jako nejmenší trdlo - u něj je jediný problém, že má sice super zakončení (teda většinou, u nás toho taky dokázal zahodit už spoustu), ale je to veskrze hlavně typ útočníka do fyzickýho fotbalu, čili jeho schopnosti jsou pak v jistém smyslu omezené.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, s tím souhlasím, zkrátka kupujete hráče, kteří jsou v útlumu nebo dobří jen za určitých podmínek a pak to vypadá jako byste je zničili

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Falcao min. za 80 , vsak Romanek zaplati, vy jste fakt kouzelni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vzhledem k tomu, jak je ten celej projekt Monaca nejistej není ani tak nemožný, že k nám půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

v zime neprijde v zadnem pripade paneboze

Reagovat
Sandstorm

Klasické uvažování fanoušků Chelski

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Sice jsem to neviděl, ale prý hezký zápas. Ale ta Giroudova pecka z nastavení tam teda mohla padnout :-/

Reagovat
Swarley

už se to blíží

Reagovat
Counter

Že nás předběhne Chelsea? Nebo že se náskok AFC na MU už přestane navyšovat?

Reagovat
smazaný uživatel

titul.

Reagovat
Counter

Já spíš čekám, že se Swarley opraví, že uprostřed psaní komentáře usnul nebo tak.

Reagovat
Swarley

zimní zásek, bohužel nejspíš i to první a to druhé nevím, tam je možný všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad, ze jsi nevidel, jak Giroud pred Mesutovym golem promachl

Reagovat
Counter

Já si teď pustil gify gólů, pěkně to zakamufloval, aby Mesutek mohl nerušeně pálit do prázdné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Giroud. :)))))))))))

Reagovat
Counter

Je letos skvělý :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Já se zase vynořím, až se mu nebude dařit o to se neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No nemůžeš mu mít za zlé, že je to náš jediný opravdový hrot, musí hrát všechno, a pak někdy mívá hluchá místa. A znova se budu opakovat, když řeknu, že on prostě není žádný top class, nemůžeme od něj čekat víc, než předvádí.

Reagovat
vitasrp

Vy si na něj ještě stěžujte, přitom v CFC by byl s přehledem hrot číslo 1..

Reagovat
smazaný uživatel

nikto sa naňho nesťažuje, práve naopak.

Reagovat
vitasrp

Však to je dobře, letos mi přijde vážně skvělej..

Reagovat
smazaný uživatel

Utocnici Chelsea nejsou zadne meritko

Reagovat
Counter

Já si na něj právě nestěžuju :-) Drtivá většina goonerů ho pořád nemá rádo, kritizují jej při každé příležitosti... Já dopředu počítám s tím, že Giroud má svůj strop, který letos hodně ostře atakuje. A ten strop není nijak špatný, jen to není level Drogba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedava goly, to je jeho problem, a proto ma u me ke skvelosti daleko. Pritom do sanci se dostave, ale svoji kopytnatosti je zazdi. Je ale pravda, ze se hodne zlepsil a hodne toho pro tym odmaka

Reagovat
Counter

On nikdy nebude dávat 30 gólů za sezonu, přednosti má jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nikdo nerika. Ale z tech lozenek, co kolikrat ma, by mel davat vic golu

Reagovat
k0udy

škoda že je letos lepší než všichni útočníci Chelsea dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

pekný zápas to bol ale až od momentu kedy sme aj niečo začali hrať

Reagovat
Counter

Martínezova tiskovka zas soudě podle kousků na twitteru parádní :-) Krásně se v Evertonu našel.

Reagovat
vladis271

nj, ale už prestáva všetka sranda. Oni sú fakt B4 vyzývatelia. A vzhľadom na ich vianočný los v porovnaní s ostatnými môžu byť po novom roku na čele. Aká sezóna.

Reagovat
Zaschrona

Nejhorsi je, ze Evertonians, co byvali jeste vetsi pesimisti nez ja, ted pomalu uvazujou o tom, ze bychom si za cil nemeli davat bojovat o top 4, ale rovnou bojovat o titul. Uzasna zmena tohle.

Reagovat
Zaschrona

Nebo nejlepsi je? Nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
alcantara

Real Madrid - Barcelona B 1:1, beriem

Reagovat
smazaný uživatel

V posledních třech zápasech soupeři vystřelili na bránu Chelsea celkem 7 střel a všechny skončily gólem...

Reagovat
smazaný uživatel

peto cech

Reagovat
Sandstorm

Takže Péťa už není nejlepší na světě?

Reagovat
smazaný uživatel

To byly všechno góly po individuálních chybách. Čech mohl za jeden gól v Sunderlandu, kdy špatně vyběhl a do branky to dorazil O'Shea.

Reagovat
vitasrp

Čech mohl za jeden gól na Stoke, kdy dal branku Crouch..

Reagovat
smazaný uživatel

To mu ani tak neberu za zlý a vůbec celý obraně, protože ono je dost těžký nějak Crouche ubránit

Reagovat
vitasrp

Tak ale ty popisuješ gól na Sunderlandu jako jeho chybu, když s tím nemohl vůbec nic dělat.

A naopak branku, která jde čistě na jeho triko, poněvadž ta situace byla děsně snadno bránitelná, jako chybu neoznačíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se snad na ten gól od Sunderlandu kouknu znova. To, že to byla jeho chyba nezapírám, ale furt je to Crouch.

Reagovat
vitasrp

Vždyť je úplně nepodstatný, kdo nakonec tu branku dal.

Ten gól nevyplýval ze situace, kdy přišel perfektní centr do potřebného prostoru, který by narazil na dva hráče, přičemž daný souboj by pak Crouch vyhrál díky svým centimetrům a dal tak gól. V takovou chvíli můžeš říct, že se to dalo velmi těžce bránit, protože protivník výborně sehrál akci a využil své přednosti.

Jenže ten roh nebyl rozehrán úžasně, odklidit jej mohl Ivanovič nebo Cahill, jenže Čech svým nepovedeným vyběhnutím zapříčinil, že obránci přestali hrát, což umožnilo Peterovi skórovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem si to ještě asi 5x prohlídnul a asi máš pravdu. Beru zpět.

Reagovat
k0udy

Crouchuv gol jasná Čechová chyba, stačí otevřit oči

Reagovat
smazaný uživatel

Vrať se na chat.

Reagovat
homeles8

a ty na chalup

Reagovat
k0udy

Ne, musím se tady smát těm tvým kecům

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ono je dost těžký Crouche bránit -_-. S tím snad nesouhlasíš?

Reagovat
k0udy

Ano, a je zcela normální vyběhnout, zastavit se jak si Crouch zpracuje a čumět

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně jsem se vyjádřil. Chyba to byla, ale furt mu to tak nevyčítám, protože šlo o Crouche.

Reagovat
k0udy

Byla to chyba, to mi stačí, je úplně jedno o koho šlo, navíc taky jasná chyba bránicích hráčů, kdyby dal ten gól rovnou hlavou tak neřeknu, ale aby takový 50ti kilový klaun měl tolik času a dal gol, to je k smíchu.

Reagovat
wenca01

Vím, že to je asi zbytečný, ale příjde mi, že tým, který má na to opravdu ten titul vyhrát, musí přesně tenhle typ zápasů vyhrávat. Jako tím bývalo pověstně MU, i když je soupeř vyrovnaný, nějakým způsobem to tam prostě protlačit. Příjde mi, že Vojta, ač je tuhle sezonu zatím nadprůměrnej, tak po tomhle gólu asi nemá úplně čistý svědomí. Koště nemám od začátku u nás moc rád, on je schopnej udělat pět super milimetrovejch zákroků, ale pak zkazí tři odkopy a zbytečně si všechno stěžuje, působí na mě pořád (oproti Mertovi) strašně nejistě, nikdy nevím, co od něj čekat. Tak teď ukopat boda v Itálii a neprohrát v Manchesteru a bude to celkem fajn

Reagovat
homeles8

1000. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

1000 pre Se7en (ČT 2 21:55)

Reagovat
alcantara

Dnes? Asi si to konecne pozriem prvykrat cele.

Reagovat
madridcan

Si ako moja mama. Asi 8-10 krat zacala pozerat ten film a doteraz nevie ako skonci

Reagovat
alcantara

Nie som, 8-10krat som ten film pozerat nezacal.

Reagovat
Infi

Reagovat
Ligter

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

tak skvely film by som si nikdy nepokazil dabingom. uz len kvoli Spaceymu to treba pozerat vzdy v originaly

Reagovat
fantomas

Reagovat
Rssa

Na ČT2 to bude dost možná v originále, tam to tak mívají, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vieš o tom, že máš možnosť prehodiť si to do originálu. Na väčšine televízii taká možnosť je.

Reagovat
smazaný uživatel

pre oboch. CT2 asi ani nemam naladenu takze neviem.

a za cias ked som este TV sledoval tak tych dual language filmov bolo vysielanych strasne malo. mozno sa to uz zlepsilo, ale asi by som to neriskoval. jak by sa po 10 minutach spustila pridrbana reklama tak by som jebol ovladac o tu telku

Reagovat
Fenri

CT2 reklamy nemá, ale taky si nejsem jistej s tim pokrytím jazyků. Často to ty filmy nemaj, a hlavně ty, co šly do distribuce dřív, než tak před 5 lety. Na takovej jsem nenarazil snad ještě. ale ty nový jsou povětšinou už duální.

Reagovat
smazaný uživatel

za tie reklamy. nase zumpa verejnopravne TV ich vzdy mali viac nez dost

Reagovat
smazaný uživatel

u nás už je duálne asi všetko, včera som pozeral a na Dome dávali Angelika a sultán z roku 1968 a mal si možnosť pozerať to v turečtine.

Reagovat
fantomas

Jak na takový filmy někdo může koukat v TV.

Reagovat
Kenneth

Pujdeme na to zitra do kina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Megavtip

Reagovat
madridcan

Yung08.12.2013 20:18

vieš o tom, že máš možnosť prehodiť si to do originálu. Na väčšine televízii taká možnosť je.

Reagovat
kiwwi

ale reklamy si teda nevypnes a tie ma brutalne frustruju

Reagovat
smazaný uživatel

na ct2 nejsou

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Mít tam Arsenal místo Artety ještě nějaké silovější DM typu Matuidiho, tak jejich potenciál ještě vzroste. Takhle budou mít proti top týmům ten střed pořád hrozně průchodný a nezajištěný.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Mít MU místo Carricka ještě nějaké silovější DM typu Matuidiho, tak jejich potenciál ještě vzroste. Takhle budou mít proti top týmům ten střed pořád hrozně průchodný a nezajištěný.

Reagovat
Sandstorm

My nemáme problém s průchodícím středem, ale s jeho malou kreativitou směrem dopředu a statickým pohybem.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Carrick

Vždyť je tam průměrnej.

Reagovat
Carrick

Arteta samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nie teda.

Reagovat
Carrick

Ne vyloženě, ale žádné terno to není. Flamini je tam platnější.

Reagovat
Carrick

A tyhle debilní reakce si příště nech pro nějaké své kámoše z FB.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kiwwi

to si nemal...teraz si ta da do ignore listu!!!

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

přirovnání na místě

Reagovat
Carrick

jj, Carrick je hrozný průměrák, s kterým je ten střed naprostý průchoďák, fakt, že jo

Reagovat
Rssa

Je součástí středu, který je průchoďák. To je holý fakt.

Reagovat
Carrick

Messi je členem reprezentace, která pravidelně dosahuje průměrných výsledků = průměrák

Reagovat
Infi

tyhle debilní reakce si příště nech pro nějaké své kámoše z FB

Reagovat
cristiano.K.

pokud máš Artetu za průměráka, tak potom nemá smysl dál vést diskuzi.

Reagovat
Counter

Je to úplně stejně debilní komentář jako ten tvůj. Doufal jsem, že tě to praští do očí a uvědomíš si svou hloupost, ale očividně nee.

Reagovat
Carrick

No jo, sáhnul jsem ti na modlu. A ten svůj rádoby nadhled si zkoušej někde jinde, moulo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým čo je druhý sa mi nepáči

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem teď na to třetí místo ztrácíte jednou tolik bodů

Reagovat
kiwwi

ale ten Leeds sme nakoniec dali o 11 bodov sme za ten cas nazbierali o 15 bodov viac

Reagovat
mithro

Reagovat
Swarley

uvidíme, bude to každopádně zajímavá sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

ti jebe tak to sa tesim

Reagovat
mithro

ja som zvedavy ake prirovnania najdeme o tyzden, ked rupneme s Villou

Reagovat
kiwwi

nieco z Busbyho ery mozno

Reagovat
Kenneth

Mate vetsi sanci jak Real.

Reagovat
kiwwi

to kazdopadne...Real na titul nema narok ani keby sa posrali...a bolo to jasne uz pred sezonou

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

no co, uz opicka neni opicka? uz Garethik?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

ty si každopádně větší než on.

Reagovat
smazaný uživatel

no 8 zapasova snura za 3 body by ted bodla, o tom zadna...

Reagovat
smazaný uživatel

http://en.wikipedia.org/wiki/2001%E2%80%9302_Manchester_United_F.C._season

stejne je to neuveritelny. 7 prosince devaty a takova ztrata, 13.ledna jsme uz byli prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Anketka: Kto je pre fanusikov ostatnych klubov sympatickejsi z opovrhovanej dvojky Chelsea alebo City?

City

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak bych to napsal, fanoušci Chelsea mi přijdou děcka, protože nemůžeš nic zkritizovat a chovají se jak dementi, fanoušci City jsou více v pohodě. Jinak mám u prdele oba dva týmy, ale když hraje ve stejný čas Chelsea a City tak se radši divám na City.

Reagovat
smazaný uživatel

jak děcka*

Reagovat
smazaný uživatel

City

Reagovat
tomasinho

City o parník

Reagovat
frankiefcb

City, ale Chelsea mi tak nevadí. největší zlo je United a Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě City, Chelsea je zlo

Reagovat
Swarley

chceš vypíchnout levý nebo pravý oko?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

chazy to minule psal dobře, vzhledem k tomu,že pocházíš z doby, kdy se věci ještě dělaly pořádně správně, tak bych si tipnul,že obě

Reagovat
k0udy

City

Reagovat
smazaný uživatel

City, o 2 parníky

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvy ako kurvy ( nič v zlom)

Reagovat
Rarášek

city

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ze city

Reagovat
Fenri

Ci...t..che..lse...ty..uf.. ble.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tak

Reagovat
Minister

Samozrejme, že MCFC.

Reagovat
alcantara

City ♥

Reagovat
eder

Byl sympatičtější Hitler nebo Stalin?...

Reagovat
smazaný uživatel

Hitler

Reagovat
smazaný uživatel

Hitler, mal rád psy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to aj cigani a cinania

Reagovat
smazaný uživatel

Bush

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si nechal Napoleona, Pol Pota, Mao Ce Tunga?

Reagovat
eder

Rád bych zůstal v Evropě (viz původní otázka). A Napoleona moc nepamatuji.

Reagovat
vladis271

Stalin. Nebol idiot, a bol dostatočne rozumný aby počúval Žukova, narozdiel od Hitlera, ktorý na rady veliteľov sral. A ak by Stalin v 37. nevyvraždil celú svoju dôstojnícku špičku a takmer celú generalitu, k 2. svetovej by ani nedošlo, lebo Nemci by boli prevalcovaní už v nástupných priestoroch.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dať vystrieľať svojich dôstojníkov, to je veľmi rozumné.

Reagovat
vladis271

to bol dôvod prečo Nemci tak rýchlo a mocne postupovali na začiatku operácie Barbarrosa. Neboli vo velení žiadne skúsenosti (Stalin popravil troch z piatich maršalov sovietskeho zväzu), plus stupídne privysoké právomoci pre politických komisárov pri jednotkách. Počtom a zálohami sa Nemecko nemohlo Sovietom rovnať.

Takto to vyznieva ako stupidita Stalina, a hej bola, ale Hitler bol ešte vňčší blbec.

Reagovat
eder

Smrt jednotlivce je tragédie, smrt miliónů je statistika.

Reagovat
vladis271

jo a Žukova v 37. zachránilo možno len to, že sa nenachádzal v ZSSR, ale v Mandžusku tankovým prepadom bez podpory pechoty drvil Japoncov. A v neskoršej fáze vojny si už aj Stalin uvedomil, že bez neho tú vojnu bude vyhrávať ťažko. Šialené.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalin bol vacsi paranoik ako Hitler a to uz je co povedat, ak meriame v skale najvacsi psychopati

Reagovat
Rssa

No, hádat se o tom, kdo byl větší zlo je blbost, ale pokud bych si měl vybrat, jestli sloužit pod Hitlerem nebo Stalinem, tak volím Němce. Tam bych měl alespoň nějakou jistotu, že se šéf po špatné snídani nerozhodně vystřílet generály.

Z historického hlediska (ač to mnozí neradi vidí, nebo vůbec nevidí) beru jako větší zlo Stalina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

o parnik som sa teaz zgrcal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Satan!

Reagovat
smazaný uživatel

fandim mu

Reagovat
smazaný uživatel

Miro

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

City a o hodně

Reagovat
vladis271

jasné, že City. Ak už nič iné, tak len za toto

http://www.youtube.com/watch?v=P9Iw9ftSVp4

vážne rešpkt.

Reagovat
smazaný uživatel

toto bol jeden z najemotívnejších futbalových zážitkov pre mňa, fakt, že hej. To prekonal len postup našich na MS, prehra Borussie vo finále LM a výhra Arsenalu nad Bacelonou na ES.

Reagovat
smazaný uživatel

toto sem nedavaj, fanusikovia Serie A sem dolezu a zacnu s tym sermovat ako s dokazom o korupcii v PL

Reagovat
fenixLFC

to bolo proste mega. aguero, fanusikovia, ten dedko alebo fanusicka United ktora tam tlieskala jak blba a odrazu nic

Reagovat
Swarley

tak na tohle člověk nezapomene, co si budeme povídat...ale stejně tak člověk nezapomene na to, jak jsme se hned rok na to vrátili zpět na vrchol...něco podobného nás čeká i teď

Reagovat
smazaný uživatel

v poslednom kole heroickým výkonom porazíte Soton 1-0, lenže gólom Senderosa z 94. minúty porazí Fulham Crystal Palace a tým pádom vám nebude ani výhra stačiť na záchranu a spadnete. A za rok vyhráte Champ a vrátite sa do PL.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanusikovia United nesklamali

Reagovat
kiwwi

a co si cakal...kremese?

Reagovat
smazaný uživatel

vyber , daj palec a zjedz si tie kremese

Reagovat
Zaschrona

rozhodne MCFC

Reagovat
hefy

Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

no konecne

Reagovat
Bayern +

Jednoznačne MCFC, to je odjakživa sympatický klub s pár nesympaťákmi. Chelsea je naopak nesympatický klub s pár sympatákmi.

Reagovat
Hejnak

City

Reagovat
smazaný uživatel

jasné bylo že všichni napíšou City protože chelsea je prostě úspěšnější.

Reagovat
smazaný uživatel

*väčšia kurva

Reagovat
kvasha16

*kurevsky uspesnejsia

Reagovat
fantomas

City!!

Reagovat
smazaný uživatel

City nikdy nevedl takovy pitomec jako Mourinho, proto je rozhodne sympatictejsi

Reagovat
13

City

Reagovat
vladis271

niektorí ľudia berú futbal až príliš vážne.

Reagovat
eder

„ Fotbal není záležitostí života a smrti. Je mnohem důležitější! “

Reagovat
smazaný uživatel

Shankly

Reagovat
smazaný uživatel

deulofeu si teda zaslouží více šancí

Reagovat
FCSL

Středa 20:45 venku Neapol, sobota 13:45 venku City. Ve středu se to musí protočit, jinak se City vyhoříme.

Reagovat
Rssa

Deulofeu už začíná pálit ostrými?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Martinez: "Remíza na Emirates Stadium s Arsenalem pro nás znamená mnohem více než vítězství na Old Trafford. Arsenal je nejlepší tým v Premier League a to, jak jsme tam hráli my, tak to se dlouho nikomu nepovedlo."

Reagovat
smazaný uživatel

heh, to určite povedal, no...

Reagovat
Zaschrona

Je to trochu prekroucene, no. Bob rikal, ze jsme dneska hrali lip jak Old Trafford, nic vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Odteraz mám radšej Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, že to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa ti snivalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto, narozdiel od Vás, milí muži, má športový prehľad

Reagovat
smazaný uživatel

roberto je vazne sympatak, prave preto by taketo podlizave kecy by nehovoril

Reagovat
dantetomas

prave tie jeho kecy su na nom asi to najhorsie... najma ak pri likvidacnom zakroku na koleno supera vidi zapasl hry... a to nie len v jednom pripade...

Reagovat
smazaný uživatel

Martínez je veľký egoista....

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fajdax

Reagovat
Tomekcz

vsak ta bublina brzo praskne

Reagovat
Zaschrona

Psat tohle pote, co 3:0 roznesli NU.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City má problém na brankářském postu a ten se prý snaží vyřešit velkou investicí. Podle Sunday Express touží anglický klub po Manuelu Neuerovi a Bayernu za něj nabízí 48 milionů eur- dal někdo někdy tolik za golmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nejdu po Julionovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, to je vacsi wtf ako Falcao do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se ani nedivil.. v Německu si Bayern sežene náhradu za 1/4 té ceny

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Bayern strašne potrebuje peniaze...

Reagovat
smazaný uživatel

prodali Ballacka, Hargravese...Bayern je dobře prosperující firma

Reagovat
smazaný uživatel

a momentálne zarába sama na seba dosť víťazstvami.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to zarábal dycky

Reagovat
Rssa

Ballack odešel zadarmo a Hargreaves nebyl žádná výhra.

Reagovat
smazaný uživatel

Hargraves si to hlavně vybrečel no... tak uvidíme, spíš ho asi nepustí jestli je to celé pravda.. leda že by se City ještě natáhlo

Reagovat
Rssa

Neuer? Ten neodejde, byl by hlupák.

Reagovat
T44v3tt1

Ballack odešel zadarmo..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to krysa

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea 18,9 milionu liber, což z španělského mladíka dělá druhého nejdražšího brankáře historie - dražší byl před deseti lety už pouze Gianluigi Buffon, za něhož Juventus zaplatil Parmě 32,6 milionu liber.

Reagovat
Bayern +

Neuer mimo Nemecka len na dovolenke.

Reagovat
Rssa

Nevím, jestli si toho někdo všiml, ale Giroud opět dneska výtečný v uvolňování spoluhráčů do šance. Třeba to na Ramseyho bylo moc šikovné.

Reagovat
fajdax

Jojo hlavně před tím Ozilovým golem

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bol skvelý.

Reagovat
Fenri

Njn, jeho styl je přímo dělanej na to, aby si takový práce jeho posměváčci nevšimli a naopak se vysmáli tomu momentu u gólu.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

11xx. Za dnešní Arsinův tip na sázení

Reagovat
smazaný uživatel

"dnes wolfsburg vo freiburgu nevihra"

Reagovat
smazaný uživatel

11. minuta 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda.

Reagovat
SunFells

Jak Giroud všechny oklamal a pustil na Ozila

Reagovat
cristiano.K.

+ ještě se stačil hlásit o penaltu, multifunkční útočník

Reagovat
SunFells

To bylo oslavné gesto

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
adalbertus

kde je krleš?

Reagovat
Maresma

Susovo působení v Almerii...

http://youtu.be/9NsONacHPMw

Reagovat
tomasinho

To už je měsíc a půl staré, ale paráda. Je i novější tuším trochu, kratší ale.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

ešte keby mu tak niekto povedal, ako napíše apostrof, tak by to bolo super.

Reagovat
Zaschrona

tezky psat apostrofy z mobilu

Reagovat
Wat

Má mít pořádnej s klávesnicí...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Maresma

Jn, asi jako otazník.

Reagovat
fantomas

Reagovat
CHONG

Příští dvě kola budou pro Arsenal dost klíčové, buď půjdou do trháku nebo je zbytek pole pohltí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkušeně si to vypichol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

kde on chodi na tieto ksichty

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal asi zlobil

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

https://www.youtube.com/watch?v=mPLFtcaxL1E

zvíře, fakt se těším až jednou vedle něj nastoupí Touré (nic proti Škrtelovi).

Reagovat
smazaný uživatel

Všimli ste si, že Kompany nosí kapitánsku pásku na pravej ruke ako jediný z PL?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte Berbatov v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda vlastne aj v FFC, ak je kapitán.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, jako důvod sem si říkal, že jmenovanej kapitán byl podle mě Tevez, a když nehrál tak jí měl Kompas, tak jí jako zástupce začal nosit na pravej a zůstal u toho, ale jenom teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Aaron Ramsey ‏@aaronramsey 12m

Oh, and just a small FA Cup tie to look forward to in the new year...

Reagovat
smazaný uživatel

koho mate?

Reagovat
smazaný uživatel

fú, nejakých z okresného preboru, snáď to dobre napíšem: Totenhem Spuirs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.thefa.com/news/the-fa-cup/2013/dec/fa-cup-third-round-draw

Celkem blbej los, hodne favoritu hraje doma, zbytecne moc vzajemnych PL zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bude sranda, az Mackems vypadnou s tretiligovym tymem misto nas jednou

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

awesome

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Krul vcera dokazal, ze si oceneni za hrace mesice zaslouzi. Dvakrat skvele zacapal dnes a tym podrzel. Jeho spatny vykony a Tioteho mizerna forma jsou hlavni duvody lonsky spatny sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Debuchy a Willo

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy se neskutecne zlepsil. Willo skoda mluvit. Repre forma.

Reagovat
Nikikrew

jaj, to by bol gol mesiace

http://i.imgur.com/LCxVoED.gif

Reagovat
smazaný uživatel

Ty je fakt skoda

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Rssa

Ten už má (společně s gólem sezóny) zamluvený Suaréz...

Reagovat
Lacko_Boh

Mladeho Vilserovie gola proti Norvicoviciam si nevidel ,co?Kurva, to bol gol sezony,ne hentake ukopnutie.

Reagovat
Mervin

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Jen ten gól měsíce a to má kliku, že už to byl prosinec.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United are considering a €35 million (£30m) bid in January for Roma midfielder Kevin Strootman.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju, ze by prodali hrace, co tam je od leta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ddo horsieho tazko pojde

Reagovat
Zaschrona

No, fakt by me zajimalo, kym to bude chtit Moyes resit. Minimalne jeden CM je pro MU absolutni nutnost.

Reagovat
Miguel19

United nejsou jediní..akorát nevím, jestli nějaké pořádné CM bude k dispozici..

Reagovat
Maresma

To bude boj o stredni zalozniky

Reagovat
tomasinho

A všecky vezmem my.

Reagovat
Zaschrona

Nam by se taky jedno CM hodilo.

Reagovat
kvasha16

neviem preco, ale pripomenulo mi to tento gif

http://imgur.com/mcGbQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
SunFells

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši do píčiiiiiiiii. 26 bodů na střídačce ve fantě, neeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

No co ale,

F U L H A M!!!!

Reagovat
r.mrazik

Zapas byl super,prvni pulku hral everton uzasne

U nas meli dost stesti,ale na arsenalu hrali prvni puli neskutecne...

Jinak...Rosa je proste bozi hrac...

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa nemít ty zranění...tak bůhví na jakém levelu by se nacházel. Neskutečný talent, přehled i rychlost s míčem. V sezoně 2006/2007 před tim zraněnim, které ho vyřadilo na rok mimo byl jeden z nejlepších záložníků v Anglii. A i ted to dokazuje

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, zápas Evertonu s Arsenalem byl trošku boží zápas asi, ne? Akorát měl vyhrát Arsenal, škoda kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Boží zápas to byl, i přes tu bodovou ztrátu. Žádná taktický bitva, ale fotbal nahoru-dolů. Everton hrál výborně, zvlášť první poločas.

Reagovat
vladis271

link na MOTD

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
dantetomas

Goal of the Month v MOTD? Pre mna ten Irelandov... uz len preto, ze to bolo Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Irelanduv byl nadhernej

Reagovat
Honza Matoušek

Jak pustim video přístupný jenom v UK, prosim?

Reagovat
Maresma

budes potrebovat letenku

Reagovat
Honza Matoušek

Dík..

Reagovat
Counter

mithro ti poradí

Reagovat
mithro
Reagovat
Honza Matoušek

Dík moc

Reagovat
Honza Matoušek

Jak pustim video přístupný jenom v UK, prosim?

Reagovat
nani92

budes potrebovat letenku

Reagovat
Side

Dík..

Reagovat
bandwagoner

stahni si Tunnel Bear nebo podobnej program

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

pouzivam cyberghost vpn, super program

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

heh, nebylo to nějak nedávno, cos teprv ohlašoval zjištění, že budeš otec?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, ja budu tatka az v cervnu ale uz fotrovatim tak kamoska poprosila, at jeji malou rozsirim..

Reagovat
smazaný uživatel

Pedobear approves. Osobně tyhle stránky moc nechápu, ale proti gustu...

Reagovat
smazaný uživatel

prej se vyhravaj prachy za nejvic hlasu...pro matky na materske velky lakadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Teda vystavovat děcko na netu pro prachy, to je skoro to samé jako v Americe ty soutěže krásy...jak říkám, nechápu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Web Access Blocked

Adult Material: adult content, sex, nudity

Reagovat
smazaný uživatel

challenge accepted !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kmotor corleone

vadi mi, ze zatial sme neziskali mentalitu vitazov, ako ma v rozhodujucich momentoch Chelsea alebo MU. verim tomu, ze MU pod Fergusonom by z tohto matchu vydolovalo 3 body, aj keby to malo byt po nafilmovanej penalte v 14. minute fergiezeitu. zbytocna strata 2 bodov.

Reagovat
vladis271

ja nvm prečo ste tak vehementne očakávali dnes 3 bodyy? Vyhrávate skoro všetko, a raz za čas tá strata musí prísť, kor proti musím to povedať takto sladko hrajúcemu Evertonu. Proti MU väčšina z vás nakoniec správne odhadla prehru, no dnes ste sa nechali uniesť možnou vidinou sladkého 15 bodovvého náskoku.

Reagovat
Bayern +

Polizei: Wie heißen Sie?

Hans Sarpei: Hans Sarpei ohne "F"

Polizei: Ohne "F"?

Hans Sarpei: Ja sagte ich doch bereits.

Reagovat
smazaný uživatel

Heil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si v anglické sekci kurva, tak buď anglicky nebo česky, ale němčinu si strč do prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Ich verstehe es nicht

Reagovat
kiwwi

Gerrard prý může chybět až měsíc a půl

Až šest týdnů údajně může být mimo hru Steven Gerrard, záložník a kapitán Liverpoolu si ze sobotního zápasu s West Hamem odnesl poraněný stehenní sval.

hmm to sa im v tomto nabitom programe moze dost nevyplatit...celkovo jak kukam na tie rozpisy, tak LFC a AFC to maju megahuste

Reagovat
J0EL

To ich este mozete kludne dobehnut

Reagovat
fantomas

Bez Gerrarda a Studge sou nahraný no.

Reagovat
kiwwi

*nahrani

Reagovat
fantomas

*jsou

Reagovat
kiwwi

kazdopadne Arsenal to ma v tomto smere super, pretoze nemate hraca, ktoreho by ste nedokazali nahradit...mozno Girouda, ale aj to si myslim, ze by ste nejak cez zaloznikov pretlacili

Reagovat
fantomas

Právěže Giroud je "nenahraditelnej", no. Zalepili bysme to možná Walcottem, ale nevim nevim.

Reagovat
tomasinho

Bedntner

Reagovat
smazaný uživatel

Sanogo

Reagovat
vladis271

nj, vyzerá to biedne. O kreativitu sa nebojím, to by mal zariadiť Couts a nejak tú loptu k Luisovi dostane, ale Stevenko je Stevenko. Ak by sme nejakým spôsobom zvádli Vianoce a udržali súčasnú pozíciu začnem veriť všetkému, tým myslím naozaj všetkému.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

no čo, tabuľka nikdy neklame. Nemôžeš nesúhlasiť v tom, čo som napísal. Napísal som, že by to bol zázrak, čo je pravda. Ale zvládnuté Vianoce a navyše také náročné by nás do tej pozície postavili.

Reagovat
vladis271

A vôbec včera si písal, že v zápase Arsenal - Everton chceš xko. Tak tu na nás nehraj pózy. Arsenal je tento rok všetko len nie tím, ktorý by sme mohli vyšupnúť z B4 a to dobre vieš, takže o čom?

Reagovat
tomasinho

Já koukám jen na současnost. A titul stejně vyhraje válec.

Reagovat
vladis271

všetkých si nás povodí Martinez. Och, brutus nato len pomyslieť. 200 000 červených by sa muselo sťahovať z mesta, ak by modrí vyhral titul skôr ako my.

Podobne hrozivý scenár je naše 4.miesto a výhra MU v CL.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Je to v hajzlu no, budem spolihat na Suareze.

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsie je ze sa do zostavy na 100% vrati Lucas, na dvojku Allen, Gerrard bolo radost pozerat ...inak nevie niekto kedy sa ma uzdravit Enrique

Reagovat
smazaný uživatel

Irelandův gól byl známkou vyššího levelu fotbalového myšlení, škoda tohoto hráče, takový Irský Šimák...

Reagovat
Bayern +

Mega zaujímavý player, obľúbenec.

Reagovat
j_mrazik

Včera to byl zajímavý match. První půlka jsme byli rádi, že jsme rádi, ale druhá, hlavně po trojitém vystřídání, které mělo koule, se to zlepšilo. Konečně tam nebyli hráči, co to chtějí do nohy a zase do nohy přihrávají, ale přišli hráči, kteří měli větší zápal (Flamini), lepší přihrávky (Rosa) a pohyblivější (Walcott). Škoda toho neuhlídání Delofeua, ale ten jeho krátkej švih byl parádní. Remíza zasloužená, ale nakonci tam mohla padnout ta Giroudova střela.

Reagovat
cristiano.K.

Flamini byl trochu i kat zápasu, dvě své slibné šance nevyužil, jinak souhlas.

Reagovat
j_mrazik

Takhle to dopadá, když se dělník pole dostane do vápna. Holt na ty situace není zvyklej, ale je fakt, že 2 šance tam měl. Do tý doby tam ale nic nebylo.

Reagovat
SunFells

Spíš ten jeho dive u druhé šance

Reagovat
cristiano.K.

takhle zakrývat svojí nemohoucnost, mě to pobavilo

Reagovat
mithro

OT: dotaz pre gunnerov, aky je najlepsi sposob zohnania listkov na zapas proti United? Da sa to vobec za normalnu cenu na taky zapas zohnat, ci sa musi ist cez rozne spolocnosti? Specialne, ked clovek nechce len listok jeden

Reagovat
vladis271

chceš ísť na Emirates, túto sezónu?

Reagovat
mithro

to urcite , nie, pre kamarata zhanam.

Reagovat
Counter

Na to je třeba být držitelem permice nebo znát lidi, kteří jimi jsou a na ten zápas ti ji půjčí. Zkusit říct Víťovi jedině, jinak jedině zprostředkovaně a draze.

Reagovat
mithro

diky, nieco take som si aj myslel, na United je to podobne na tieto top zapasy.

Reagovat
vitasrp

Já to v pohodě sehnat dokážu, stačí říct..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Poslední kola se mu daří, jsem zvědavý, jestli ho tam Barca nechá i další rok.

Reagovat
Swarley

jak už naznačoval Rssa, ten potenciál je tam opravdu velkej, ale zatím nehrajme moc vhodným stylem pro Barcelonu což se samozřejmě dá dobře odnaučit, ale asi ne tím stylem, že bude dostřídávat a vyloženě se ještě ta sobeckost po něm bude požadovat

Reagovat
Zaschrona

On se v tomhle ale enormne zlepsuje. Rozdil mezi nim v srpnu a ted je neskutecnej. Pomalu snad zacina chapat, kdy si muze dovolit solovat a kdy se to mnohem vic vyplati hrat na jistotu.

Reagovat
r.mrazik

ze ten Moyes z Evertonu radeji nekoupil Barkleyho...

ale co...pripadne strootman za 30 taky nebude marnej

Reagovat
Swarley

tak Barkley by nám byl v současné situaci taky k ničemu, hráč to bude výbornej, ale zrovna tahle pozice nás netlačí...

co se týče Strootmana, tak ty spekulace jsou samozřejmě blbost...musíme se podívat někde jinde, ale jak už jsem párkrát psal, těžko někoho v zimě najdeme...před MS, žádné relativně volné CM taky nevidím, čili bych spíš počítal s tou variantou, že to do léta odehrajeme v dost podobném složení, které máme teď...tím pádem je zcela klíčové zdraví Carricka...

Reagovat
r.mrazik

mne se proti arsenalu hrozne libil...

takovy hrac mi u nas chybi...podrzi mic,prejde pres hrace...je silovy...

a my koupime kvetaka...

v zime to moyes podle me zkusi na ty dva spanelaky...koke/herrera...

Reagovat
vladis271

no nám by Ross teraz tiež sadol. Taký o 10 rokov mladší Gerrard s mladíckou energiou a drzosťou by sa pred týmto away tripom zišiel.

Reagovat
r.mrazik

ja na Pool nekoukam...nehraje pod suarezem coutinho?

Reagovat
vladis271

hrá, a hral by aj keby sme mali Rossa, ale ten by bol konkurenciou pre Gerrrarda. Imho naša záloha tento rok je natom dosť podobne vašej.

Reagovat
r.mrazik

je to bida...

jinak mne se zdalo,ze hral pod tim cernouskem proti arsenalu...ze to neni klasicky CM...ale zas ho nekoukaneho nemam

ale proti arsenalu byl skvely...dost skvely

Reagovat
Zaschrona

Neni to CM, je to AM, hraje u nas prakticky az podhrota. Ale budoucnost rozhodne ma i na CM, jen k tomu musi dopilovat svoje schopnosti predevsim co se tyce kdy muze riskovat a kdy ne a az jeste trochu zlepsi defenzivni cinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

načo, príde Hughes, v rezerve Rossiter, nepotrebujeme nikoho

Reagovat
smazaný uživatel

tak Coleman za 40, tak Barkley minimálne za 140.

Reagovat
Zaschrona

Ani za 500.

Reagovat
Zaschrona

Problem je ten, ze zatimco Fellaini byl prodejnej, skoro by se az dalo rict, ze se ho Martinez rad vyhodne zbavil, tak Barkleyho fakt nebyl zadny duvod poustet. Pry jsme za nej odmitli v lete nabidku ve vysi nekolika desitek milionu od Mourinha.

Reagovat
vladis271

MU od prvého Alexovho titulu až doteraz po 15. kole:

2013/14 9th -13 Fin. ?

2012/13 1st +3 Fin. 1st

2011/12 2nd -2 Fin. 2nd

2010/11 1st +2 Fin. 1st

2009/10 2nd -2 Fin. 2nd

2008/09 3rd -6 Fin. 1st

2007/08 2nd -1 Fin. 1st

2006/07 1st +6 Fin. 1st

2005/06 3rd -12 Fin. 2nd

2004/05 4th -9 Fin. 3rd

2003/04 3rd -2 Fin. 3rd

2002/03 4th -6 Fin. 1st

2001/02 5th -9 Fin. 3rd

2000/01 1st +8 Fin. 1st

1999/00 1st up1 Fin. 1st

1998/99 2nd -1 Fin. 1st

1997/98 1st +3 Fin. 2nd

1996/97 5th -5 Fin. 1st

1995/96 2nd -4 Fin. 1st

1994/95 1st up1 Fin. 2nd

1993/94 1st +11 Fin. 1st

1992/93 10th -9 Fin. 1st

Reagovat
j_mrazik

On fakt SAF nebyl za posledních 20 let horší jak 3...

Reagovat
fff

Neskutocna vyrovnanost.

Reagovat
Chazy

Reagovat
kiwwi

2005/06 3rd -12 Fin. 2nd

hmm

Reagovat
Honza Matoušek

Ale pořád je to 3rd..

Reagovat
mithro

No Smalling, Carrick, Vidic, Fellaini or Evra at United training. Has the latter organised a strike?

Reagovat
vladis271

tak toto už začína prekonávať dokonca aj moje fantázie.

Reagovat
madridcan

Kenský fanúšik anglického klubu Manchester United John Jimmy Macharia spáchal samovraždu po sobotňajšej ligovej prehre "červených diablov" s Newcastlom (0:1). Dvadsaťtriročný Macharia vyskočil v Nairobi zo siedmeho poschodia budovy a podľahol zraneniam, ktoré po páde utrpel. Informoval o tom portál nesn.com.

Macharia pred skokom povedal priateľom, že sa nemôže pozerať na to, ako United prehrali po druhý raz v sérii, uviedol policajný prezident v Nairobi Benson Kibue. "Nestalo sa prvýkrát, že sme pre anglický futbal stratili mladého človeka. Táto krajina je predsa ďaleko, mali by si uvedomiť, že ide len o hru," povedal Kibue.

Reagovat
smazaný uživatel

Za všetko môže Moyes... Dúfam, že je zo sebou spokojný

Reagovat
smazaný uživatel

první gloryhunteři už odpadávají

Reagovat
Counter

Ramseyho prokletí přešlo na Moyese?

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci United by mu mali prist na pohreb, patrilo by sa.

Reagovat
Tomanatura

Ze temto kokotinam jeste nekdo vubec veri. Jestli se fakt zabil, tak urcite ne jen kvuli United, takovy debil neni nikdo.

Reagovat
madridcan

BENGOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vladis271

Inak moja dlhodobá predpoveď pre vývoj v PL:

Nepredpokladám, žeby sa mohla nastať dlhodobá dominancia jedného tímu v lige akú sme mali v minulosti my, či posledných 20 rokov MU. Situácia v PL pripomínala stav v medzinárodnej politike prvé 2 roky po 2. svetovej, teda totálná dominancia jjedného tímu/ krajiny (USA) s občasným vyskočením Arsenalu, či Blackburnu. Neskôr sa to dá porovnať so situáciou zo studenej vojny, a to od obdobia nástupu Abramoviča, či šejkov. Teda vždy po vyprofilovaní tabuľky 2 tímy bojujúce o titul.

No a teraz sa nám situácia vracia k situácii pred 1. svetovou vojnou a to čas zbrojenia a dominancie 5-6 regionálnych veľmocí. A teda je len otázkou času kedy titul zakotví aj unás, alebo koniec koncov aj v Evertone, bez srandy. Pre PL to bude mať ešte obohacujúcejší účinok. Stačí odstrániť prvok Ferguson a ostatní zrazu majú priestor pre dýchanie.

Reagovat
smazaný uživatel

wut?

Reagovat
vladis271

silné myšlienkové pochody, čokoľvek robiť, len nezačať s diplomovkou.

Reagovat
fff

Take veci sa pis za 10-14 dni, kam sa ponahlat . Ja som teraz rigoroznu napisal za 12.

Reagovat
vladis271

Ďakujem, upokojil si ma.

Reagovat
fff

Ak nemas konzultanta, ktory na Teba tlaci napr. doteraz mi dajte dve kapitoly, doteraz mi dajte 30 stran alebo podobne a je to fakt na Tebe, tak pohodka.

Reagovat
Swarley

tak zase je to někdy lepší než absolutní volnost, pak to doneseš a výhrady má úplně ke všemu, pomalu i k podpisu

Reagovat
fff

Hej to je samozrejme, ze ani jeden extrem zas nie je ideal. Ten pocit, ked pkrvopotne clovke napise rozishalu kapitolu a konzultant povie, zeju treba celu, ale fakt celu prerobit .

Ak chce cloek robit takto samostatne, mne to napr. vyhovuje ovela viac, nez aby mi do toho niekto stale kecal (predsalen, je to moja praca, moje myslienky, mnou vybrana forma, metodika,vsetko), odporucam si pri takomto postupe nechat istu casovu rezervu, keby to konzultant chcel fakt nejako vyrazne komentovat, upravat a pod., nech to clovek stihne.

Reagovat
Swarley

jo, tak já to tak nějak přesně měl a mám ještě nějakej čas s tím něco dělat...ale už si zase pohrávám s tím, že absolutně nestihnu přípravu na státnice...ale tak nějak z toho vybruslím, jako ostatně vždy

Reagovat
fff

Ak ma vyska nieco naucila, tak to, ze vsetko sa da naucit presne za tolko casu, kolko clovek ma

Aj ked samozrejme, zalezi aj od skoly, na takej medicine by takyto pristup asi extra nebodoval

Reagovat
Swarley

souhlas, já se zase takhle uklidňuju...na všechno mám spoustu času, pak všechno podělám a mnozí by to brali tak, že se dostávám pod tlak...ale tuhle fázi je přeskakuju a přesunu se do pozice, kdy už můžu jen a jen překvapit

Reagovat
vladis271

ten nato sere vác jak já. Podľa mňa už aj zabudol, že mi konzultuje.

Reagovat
Ligter

Výborně, další, kdo na to taky kašle. Já mu měl něco odevzdat k 21. 10., od té doby dělám mrtvého brouka. Nechutně zneužívám toho, že je ten týpek hrozně hodný a vypadá na to, že mi všechno schválí. Snad to není vlk v rouše beránčím.

Reagovat
Swarley

já to právě měl podobně a teď mám docela frmol

Reagovat
fff

Ked je takyto flegmos, tak aj posudok bude podla ma zhovievavy. Ale uplne do neodflakni, lebo ak chytis pedantneho oponenta, tak sa to moze nevyplatit.

Reagovat
fff

Mne sa raz stalo, ze som si siel zapisat do indexu znamku z diplomovky a konzultantka zahlasila, "Vy ale nie ste moj diplomant." Musel som ju potom rpesviedcat, ze je moja konzultantka a ci mi moze laskavo zapisat znamku .... su aj taki

Reagovat
Masi

Hele co je vůbec s United? Je na vině poskládání sestavy (i třeba kvůli zranění) nebo ti hráči šli prostě dolů? Když se poskládá záloha Carrick - Fellaini, Young - Rooney (Kagawa) - Valencia (Nani), Van Persie... tak to přece je pořád síla, třeba Valencia byl vždycky hodně dobré golové křídlo.

Reagovat
kiwwi

Valencia byl vždycky hodně dobré golové křídlo

nie, Moyes tie zostavy sklada dost dobre, povedal by som ze lepsie ako Fergie (teda neviem ci lepsie, ale viac sa nam pacia ako Fergieho zostavy)...najvacsi podiel viny nesu hraci

Reagovat
j_mrazik

No Jones vypadal v sobotu v tý záloze ManUtd asi tak dobře jako Henderson v tý liverpoolský.

Reagovat
r.mrazik

henderson se mozna o neco snazi...ale jonesovo hra na na schovku,kdy nechce aby k nemu prisel mic? bych blil...

Reagovat
fff

Henderson okrme toho, ze uzasne pressuje tak sa aspon snazi sa neustale ponukat a davat spoluhracom moznost na prihravku.

Reagovat
r.mrazik

mne se libi,jak vsichni nadavaj na cleverleyho,jenze kdyz ma vedle jonese,ktery ten mic proste nechce a nenabizi se? to aby se tam pak zblaznil...

ja byl z jonese pak hotovej..on se tam normalne skryval,aby ten mic nedostal...

ale chapu,je to mlady kluk...jenze od toho tam je ten kasparek na lavicce,aby to videl...

Reagovat
kiwwi

a koho tam mal akoze poslat? sak na lavicke nemal okrem Anda ziadneho stredaka

Reagovat
r.mrazik

clev s andersonem hrat muze...klidne ho tam mohl poslat...

Reagovat
mithro

a co hovoris na anda a jeho posl 10 minut ci kolko? podla na to trochu ozivil, nic extra ale rozhodne to nebol ziadny prepadak.

Reagovat
kiwwi

ja som bol najebany, nepamatam sa

Reagovat
mithro

zavidim

Reagovat
r.mrazik

navic nemel co ztratit...mohl tam hodit tretiho utocnika,meli jsme problem ve stredu hriste,mohl tam hodit andersona...mohl udelat tolik veci a vybral spatne

me uz proste nebavi na moyese brat ohled a psat jak se mu ma verit a podobne...

Reagovat
Swarley

ale zase bych to nepřeháněl...ten poslední zápas byl ze strany Jonese opravdu propadák, ale v předchozích to aspoň nějakým způsobem hasil, aby z toho nebyl šílený průchoďák...absence Carricka je prostě naprosto zničující a ani s ním to nebyla prozatím žádná sláva...

co se týče Jonese, jediné štěstí, že ho v týmu máme a je to takový univerzál...mě docela začíná srát, že jsem ho u nás viděl víckrát všude jinde, jenom ne na své primární pozici...

Reagovat
kiwwi

trebars v LM hral Jones naprosto paradne v strede pola...ale celkovo hrame v LM uplne nieco ine ako v lige, som zvedavy v utorok proti Sachtaru, ale fakt moze byt zmena v tom, ze budeme lepsi turnajovy tim na ukor ligy...a ani neviem ci je to dobre alebo zle, pretoze liga je sice priorita, ale uz mi trochu chybali lepsie vykony v LM, FA Cupe a pod.

Reagovat
Swarley

ta LM je zatím to jediné, co nás může těšit, ale tak nějak to je mimo můj úhel pohledu...oči mi prostě jen sjíždí na tabulku PL a na další zápas v ní...před sezonou bych klidně vypadl z LM ve skupině a byl teď třetí v lize...

ale jo, zatím jsem v tomhle ohledu příjemně překvapenej...z té skupiny jsem měl velkej strach a nakonec jsme se tím prokousali hodně s přehledem...uvidíme, třeba nás překvapí a dojdeme daleko, ale ta pohárová utkání jsou zrádná...tam nemusíš být horším týmem a můžeš bezproblémů vyletět...ale ten šílený scénář tu visí ve vzduchu, v lize 5. místo za Liverpoolem, výhra v LM a bude veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude hrať bayern aj v jari ako teraz tak nemáte šancu. Zas to s prehľadom vyhrajú.

Reagovat
Swarley

uvědomuju si to moc dobře, když máme problém porazit doma WBA nebo Newcastle, tak nemá moc cenu řešit nějaký hypotetický zápas s Bayernem

ale tak do jara může být spousta věcí jinak a kdo ví, Chelsea tím také nedávno proplula zvláštním způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Vačšinou ak to nejde v lige tak sa kluby hecnú aspoň na LM: A kto vie, možno o 3 mesiace budete hrať dobre. Takže kľudne môžte dôjsť napr do semi pri priznivom lose. Ale neverím, že to vyhráte.

Reagovat
vladis271

práve preto chcem kvalifikáciu do LM, ale z 3. miesta.

Reagovat
r.mrazik

ale to neni nic proti jonesovi...on ma sve limity,je mlady...

to je kritika na to kaspara,ktery si s tim neporadi...

ano...klidne at to tam jones cisti...ale at k nemu da dva stredaky,ktery ten mic chteji...a ne jedinyho cleverleyho...

proste to nezvlada a proti strakam to bylo jasne videt...a to nemluve o nesmyslne zmene taktiky proti evertonu...

moyes se v tom placa a musi to videt snad vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

treba mu dať čas. Určite ma nejakú viziu ktorou chce ísť. Bol nejaký rozhovor, kde vysvetľoval čo chce s MU hrať? Ak nie tka by to mal vysvetliť, pomáha to ukľudniť fanúšikov... BR v decembri spravil 2 hodinovy rozhovor kde vysvetľoval prečo sme hrali tak ako sme hrali a ako chce aby sme hrali..Bol to skvelý rozhovor Mohol by spraviť ešte jeden.

Reagovat
r.mrazik

tezko rict...osobne si myslim,ze se v tom placa a hleda...nedrzi nejakou cestu..viz everton

vlastne ani nevim,jestli chci nejaky rozhovor slyset...bud se dozvim jak na zacatku,ze nema tym na vyhru v LM (fergie s tim samym tymem padl proti realu dost smolne),nebo ted ze veri v titul a podobne...

cloveku to nic nerekne...

ale jinak jsem mozna az moc kritickej

Reagovat
smazaný uživatel

uvidiš na konci sezony. V zime musíte niekoho priviesť to je jasné. Ak to nezvládnete tak niekto by si to mal odniesť. A nemyslim si, že by to mal byť Moyes. Moyesa by som vyhodil jedine ak by ste nepostupili do europy.Podľa mňa mu ale vaše vedenie dá ešte rok. Ak o rok nebudete hrať lepšie tak pôjde.

Reagovat
r.mrazik

hm...ja taky doufam,ze se to cele jeste zvedne...musi...

Reagovat
vladis271

ale prečo by muselo?

Reagovat
r.mrazik

protoze kdyz vidim pred nama i Pool,tak.... ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson hrá skvelo, pressuje, nemá problém preniesť hru, nabieha si. Jeho problém je zbrklosť, hlavne v 16tke je strašne zbrklý. Ako keby nevedel čo tam má robiť.

Reagovat
cristiano.K.

to je kompliment,díky

Reagovat
fff

Valencia urcite nikdy nebol zrovna golove kridlo .

Skor Ti vedia povedat fandovia United, ale aspon podla mna v skratke je problem v absencii Carricka, straslivo nekreativnom a tento rok marnom strede zalohy, sem tam fakt hlupe individualne chyby a skratka chyba tomu faktor Fergieho.

Reagovat
vladis271

ja len dodám, že Evra aj absolútne mimo túto sezónu.

Reagovat
fff

Podla mna tma maju fakt horsie pripady, nez Evra.

Reagovat
vladis271

možno, ale na svete neexistuje veľa krajších pohľadov, než pohľad na zle hrajúceho Evru.

Reagovat
kiwwi

jeden z mala, ktory hra dobre tuto sezonu (teraz urobil dve chyby, ale inac hra dost dobre) - on, Rooney a De Gea

Reagovat
vladis271

tak teraz, Cardiff. Nemal tam takých viac?

Reagovat
Swarley

neblázni, Evra určitě ne

Reagovat
vladis271

hm, tak potom som vás videl aasi len vtedy, keď chyboval.

Reagovat
Swarley

jak píše kiwwi, samozřejmě i on udělal nějaké chyby, ale pořád si jako jeden z mála udržuje nějaký standard...možná směrem dozadu mu sem tam něco uteče, ale co bys taky chtěl, vždyť to je naše nejlepší křídlo

Reagovat
vladis271

vy aspoň nejaké krídlo máte. Ibe u nás v kádri neni, a zo Sterlinga ide BR robiť second strikera.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo skvelé. Setrling bude hviezda, to isté Ibe. Už sa neviem dočkať kým sa natrvalo obidvaja presadia do zostavy.

Reagovat
vladis271

ja Brendanovi pomaly začínam veriť. Mať agilnejšiu zálohu a mladšieho Steeveho, tak hráme tak ako včera Everton prvý polčas. A to sú skladačky, ktoré sa dajú nakupovaním dotiahnuť. A to, že nemáme jeden systém, ktorý preferujeme nepovažujem za slabosť, ale za jeho najväčšiu devízu.

Prispôsobuje systém hráčom, ktorých má k dispozícii. Hrali sme pod ním už čisté 433, 352, 4222 a vsobotu ani nvm čo sme hrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan vie čo robí. Najviac sa mi na ňom páči, že sa nebojí experimentovať. Len ma štve s obranou, už by si konečne mohol vybrať dvojicu obrancov ktorá bude hrať pravidelne..

Reagovat
vladis271

ešte keby si prestal o sebe myslieť, že je Tom Cruise.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Sterlingovi se povedl jeden zápas, kdy navíc spálil tři tutovky a už z něj bude hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

A to všetko v 19tich. Predstav si teraz ako bude hrať keď získa skúsenosti a ako hráč vyzraje. Bude z neho top top hráč

Reagovat
cristiano.K.

kéž by si měl pravdu,ale jedna vlaštovka jaro nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

ve zkratce - ve středu hřiště je každý přehraje, málo šancí, mizerná psychika, z toho pramení neproměňování šancí a ztrácení zápasů + umocňuje to absence hráčů, kteří je drží jakž takž nad vodou

Reagovat
r.mrazik

zraneni carricka je dost neprijemne...

navic...oba zapasy jak s evertonem,tak newcastlem jsme meli i pres spatnou hru vyhrat...proti strakam tam byla ruka v brane,ktera se dala pisknout...fergie by uz jecel,moyes je ticho...

celkove si muzou hraci podat ruku s moyesem...

ale i tak...moyes to tam prekopal a i kdyz na papire ty pocatecni sestavy vypadaji slusne,tak to proste tak nefunguje...o jeho taktickych krocich behem zapasu se vyjadrovat nebudu,protoze bych se opet nasral...

zatim dela spise spatne kroky uz od leta...a reagovani behem zapasu je taky kontraproduktivni...

bud se to nauci,nebo by mel jit pryc...

Reagovat
Masi

Díky moc za reakce, jen na ně tak nějak navážu.

To, že bez Carricka je ten střed slabší se dalo čekat. Fellaini zatím nešlape jako když tu byl považován za nejlepšího záložníka PL loni, ale jde mi spíš o ten trojlístek za útočníkem, které dle mě musel teda jít hodně dolů jinak si to nedovedu vysvětlit. Young vždy uměl něco vymyslet (v pozitivním slova smyslu pěkné centr, průnik, ten zbytek nemyslím...) a Valencia taky těšil z kolmic za obranu.

Reagovat
Swarley

Young - skvělé náběhy a postavení, skvěle umí rozjet některé akce, ale pak se utopí v kličkách, v totálně nepřesném centru a nebo ještě lépe v nepochopitelné ztrátě při ultramega kličce a krásným letem ve vzduchu...

Valencia - skvělé náběhy, skvělá rychlost a opět ta tragická finální fáze...zlepšuje se, je to lepší než loni, ale hlavně v té finálce to není ten dravý průbojný a vše jednoduše řešící Valencia...

Nani - pozičně věčně mimo, pořád se fláká někde ve středu hřiště, topí se v nepochopitelných kličkách a zakončeních, naprosto si všechno komplikuje...tohle je Nani level: příchod před x lety do United...pro mě obrovské zklamání, ale tady bych dal vinu i Moyesovi, nedal mu dostatečnou důvěru...

Kagawa - zatím odehrál za United snad dva pořádné zápasy, věčně je stavěnej někde mimo svou pozici...chce hrát něco, co my prostě nehrajeme...možná by bylo fajn to hrát, ale fotbal v neustálém pohybu s milionem nahrávek a narážeček, toho se v United asi fakt nedočká...ale z toho ho neviním, to je těžké...

Januzaj - pohoda, překvápko, mladej kluk, ten tam má být do počtu a dostávat pár minut v závěrech a celé zápasy v FA cupu a podobně, nemůžeme se přeci spoléhat na takového kluka, tam to chce pracovat opatrně, jinak ho odrovnáme...

Welbeck - po zranění špatný...pomalu si začal zvykat na tu pozici z křídla, ale teď to bylo naposled opravdu katastrofické představení...

Robin - obrovský rozdíl oproti Robinovi z loňska, přijde mi takový unuděný, těžkopádný, vše mu uskakuje, čich na góly nikde...roli samozřejmě hrajou i ta zranění, ale oproti loňsku je poloviční...ale tak za to může zbytek týmu, Robin má být ta třešnička na dortu, která bude těžit z naší dobré hry...on sám na hrotu to fakt nevytrhne, když zbytek hraje hovno...

Wazza - bojuje jako drak, rozhodně to nejlepší, co tam máme...na něj je v tomhle spoleh, on se snad vyžívá v těch situacích, kdy je všechno špatně, protože to potvrzuje pravidelně...před zápasem ho zjebej, že je průměrák a ultraču-ák, naser ho a on dá hattrick...

k tomu se váže má zásadní výtka, že tím jeho hraním v útoku jsme v prdeli...ten střed zálohy je tak tvořivostí slabý, že ho potřebujeme více staženého mezi nimi a potřebujeme aby více dirigoval naši hru..góly a asistence super, bojovnost super, ale pak to bohužel vypadá tak jak vypadá, že nedokážeme přehrát vůbec nikoho...

Chicharito - hodně slabé výkony...beru, že není spokojenej s minutami, které dostává, ale touhle hrou určitě nepřesvědčuje o tom, že by jich měl dostávat nějak zásadně víc...

suma sumárum, kromě Rooneyho a Januzaje (kterého prostě ani nechci brát jako hráče, který má dostávat výraznější prostor) průser vedle průseru...v kombinaci s impotentním středem zálohy to prostě vypadá tak, jak to vypadá...

proč ty výkony hráčů šli tak dolů, to nechápu...mají to v sobě, titul vyhráli v podobném složení a ukázali milionkrát, že ten fotbal hrát prostě umí...Moyes taky umí vyrobit chyby, kdy zkusí něco jiného a nedá tomu šanci ani poločas (4-5-1 s Kagawou) a podobně...je to takové kolektivní selhání, ale tady na tom místě jsem očekával, že spíše hráči Moyese podpoří, ale ono je to úplně naopak a je z toho prozatím pořádný průser...

Reagovat
Swarley

*šly

Reagovat
Masi

Takže kromě kreativního středu (typu Cabaye) je potřeba i nové křídlo živější?

Reagovat
r.mrazik

urcite tady budou lidi opet prskat...hlavne lexess ...ale ani cabaye mi neprijde jako nekdo,kdo by nas mel vytrhnout...

Reagovat
r.mrazik

*aha...typu cabaye...

jdu radeji pracovat...

Reagovat
smazaný uživatel

prsk

potrebujete nekoho, kdo umi diktovat tempo hry a to Cabs zvlada skvele

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vladis271

my si ho vezmeme, keď nechcú.

Reagovat
smazaný uživatel

vy mate Lucase

Reagovat
Swarley

chce to aspoň jedno hvězdné rozdílové křídlo...to prostě měl být Nani a on se do toho možná dostane, ale tady je právě vidět to kolektivní selhání...když ti nefunguje jedno, podrží tě někdo jiný...když ti nefunguje obrana, měl by to výkony podpořit útok a opačně...teď jsme v situaci, kdy je tu Rooney, Evra a De Gea...pak dlouho dlouho nic a vidíme jen výkony na úrovni průměru ligy...

Naniho nemůžeme odepsat, já jsem přesvědčenej, že se do toho dostane...Valencia se každým zápasem také zlepšuje, Januzaj je ještě mladý ale s vyhlídkou do budoucna to je jednoznačně hráč do základu...jenže v tomhle všem je jedna proměnná, kterou už nemáme a to je čas...

v mých očích jednoznačný odstřel Younga, Andyho a koupit TOP hráče...ne pochybnou kvalitu, ne talent do budoucna, ale hráče, kterého koupíš a než mu stihneš ukázat kde jsou sprchy, tak už bude mít za sebou zápas, kde byl jeden z nejlepších na hřišti...

Reagovat
Swarley

což ovšem zaváním tím dalším průserem, že to teď v zimě neseženeme...bude strašně těžké sehnat tu TOP kvalitu, o které mluvím...

proto to chce urychleně najet na plán B...postavit to všechno na tvrdo odzadu, systém 4-5-1 s Rooneym pevě narvaným na podhrotu...nebo posadit Robina, na podhrot dát Kagawu a Wazzu na hrot...já prostě doteď nechápu, proč hrajeme v podstatě 4-4-2, to ani Moyes v Evertonu nehrál ne? a to se dostáváme k poslední věci, Moyes musí švihnout tvrdě do stolu a dát tam ty chlapy do latě...seřvat, postavit to tak, jak to chce hrát a jakým směrem se to má vyvíjet a ne to přizpůsobovat superdvojce Robin s Wazzou, kteří si budou spolu kecat v útoku a machrovat, kdo dá víc gólů...jestli Wazza nechce na AM, tak si prostě jeden z nich sedne a hrávat nebude...

Reagovat
Masi

A nemyslíš že by bylo vhodný koupit i třeba hrot? Někoho kdo by byl novým Ruudem, ale taková reorganizace (3 nové posty) už by si žádala víc peněz než si možná můžete dovolit.

Reagovat
Swarley

hrot je to poslední, co bych řešil...Robin to rozjede, Rooney tam může s přehledem hrát...Chicharito a Welbeck jsou více než adekvátní záskok...tam ty jejich výkony jsou dost výrazným způsobem ovlivněny tou nepodporou od zálohy...tam by měli i jiní výrazné problémy...

Reagovat
r.mrazik

pekny...

Reagovat
mithro

len pekne Adnana ako hraca ber, neviem preco by nemohol hravat tak ako doteraz

Reagovat
Swarley

beru to tak, že to předně má stát na jiných...on je příjemné překvapení a ten jeho pravý čas ještě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že fandové United po každé ztrátě bodů musí vytahovat čím dál tím víc bizarnější statistiky a vytváří tu naivní prognózy, ve kterých ještě získají titul

ale zas je hezké, jak stále věří

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, nechápem, ako prišli na to, že OBrien si dal vlastný gól, keď v zápase s Hullom po teči Škrtela pripísali gól Livemorovi... Luisík mal mať zaslúžene + 1 gól...

Reagovat
smazaný uživatel

taky si myslím

Reagovat
vladis271

chcú ho pribrzdiť, aby nebolo o naj strelcovi rozhodnuté na boxing dax.

Reagovat
tomasinho

Střela šla na bránu, měl to být jeho gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu mi jde při koukání na zápas Arsenal-Everton v MOTD mráz po zádech, ta atmosféra neskutečná a po tom vstřeleném gólu to musí být něco neuvěřitelného tohle zažít.. tohle jako fanoušek Chelsea Arsenalu závidím

Reagovat
Zaschrona

a famozne k tomu opet prispel nas away support, nevim jestli uplne nejlepsi, ale rozhodne naprosto patri mezi ty uplne nej

Reagovat
kiwwi

Jurgen Klopp favorite to replace David Moyes at Manchester United.

[Daily Star]

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

to uz radsej Ole, nech tie spekulacie su aspon zaujimave

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja dam na wengera, je tam vyborny kurz

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho je mimo aj proti U21tke. To je strašné akú ma formu

Reagovat
smazaný uživatel

asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Gregus dal gol z penalty ktorá nemala byť. Typické...

Reagovat
mithro

druhy gol tiez z penalty, kt nemala byt?

Reagovat
smazaný uživatel

The relationship between Andre Villas-Boas and Daniel Levy has deteriorated to the point where Tottenham's manager is not expected to remain at the club beyond the summer. According to a close friend, the Portuguese coach believes he would already have been sacked by Levy had his contract not included a prohibitive penalty clause.

The scale of the pay-off, which commits Tottenham to ensuring Villas-Boas earns an annual salary of at least €3million net until the summer of 2014, will have reduced by the end of the season however. With that in mind, Tottenham's hierarchy are already considering successors to the Portuguese coach.

Reagovat
kiwwi

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

heh, to snáď nie, ešte tam príde niekto schopný a bude zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Moyes says #MUFC must improve in a number of areas, including passing, creating chances & defending.

no shit sherlock

Reagovat
kiwwi

no uz chyba len scoring golas a mame vsetky aspekty hry

Reagovat
mithro

boze a toto

Moyes says losing to Newcastle 'raised my spirits'. The result 'made me more determined' to get it right.

tak to uz je horsie ako hodgson v liverpoole

Reagovat
smazaný uživatel

s ním si ešte užijeme srandy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

spása

Reagovat
mithro

to on nam neda pokoj, svojimi tlacovkami

Reagovat
smazaný uživatel

Masseyová má v Premier League za sebou více jak tříletou praxi a už nemusí poslouchat poznámky, jakou vypustil z úst komentátor stanice Sky Sports a bývalý skotský reprezentant Andy Grey. "Věřil bys tomu? Ženská na lajně. Vždyť ofsajdu prostě nerozumí," posteskl si tehdy ve studiu – a dostal padáka.

Takze nejlepsi komentator z Fify dostal padaka kvuli zensky?

Reagovat
r.mrazik

taky jsem se tomu smal...

Reagovat
Swarley

to je aspoň článek

Reagovat
r.mrazik

konecne novinarina!

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

dam to i sem

Pardew je dnes ve funkci 3 roky. Nemuzu rict, ze bych mu prisel na chut, ale svoje kvality ma.

Nelibi se mi jeho taktika prizpusobovat hru tymu souperi, od Bobby Robsona jsem byl zvykly, ze NUFC vzdy vnutilo svou hru druhemu tymu a ne naopak. To je moje asi nejvesti vytka smerem k nemu. Na druhou stranu je treba rict, ze az letos ma k dispozici kadr podle svych predstav, takze ted se zacne ukazovat, co ma v hlave za system a jestli ho dokaze u nas prosadit.

Casto mu zachranily krk individualni vykony hracu. Posledni mesic je ale konecne videt i nejaky system a taktika podporena skvelou hrou klicovych hracu.

At se mu u nas dari a at prestane byt takovym nesympatakem Londynan jeden!

Reagovat
mithro

1500. pre dokonale Moyesove PR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jonjínek další asist? Ten si to jinak vodí

Reagovat
smazaný uživatel

ale on nemá tvorivé schopnosti

Reagovat
tomasinho

Jebat, stejně je boží

Reagovat
smazaný uživatel

však ja srandujem

Reagovat
tomasinho

Já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

http://www.youtube.com/watch?v=qlhhx0xouPc

Ještě jedna perla ze včerejší NFL

Reagovat
madridcan

Este tu nie je Fantikov zazitok z lekarne? Na Facebooku, na csfd, tak som myslel, ze sa pochvali aj tu

Reagovat
tomasinho

Že by se z toho udělal evergreen jako Vaderova stužková?

Reagovat
smazaný uživatel

Yungova vole

Reagovat
smazaný uživatel

moja stužková sa riešila v jednom vlákne, na tvoju sa všetci chystajú/chystali. Teda na ten ples či čo to je.

Reagovat
fantomas

Lékárny hodilo se to na oboje no, pokakaj sa.

Reagovat
madridcan

no

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna ty hodně věcí taky házíš paralelně jak sem, tak na fb (fantomáši, za tohle mi pustíš už toho střelce, žejo )

Reagovat
fantomas

Boedker se ted rozstřílel, sem slyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

se rozstrilel?

Reagovat
smazaný uživatel

Však právě, to ti Logánek ani chybět nebude

Reagovat
tomasinho

Moje nabídka furt platí

Reagovat
madridcan

Jedna vec je futbalova vec a druha vec pribehy s mojim otcom hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

O čo ide?

Reagovat
smazaný uživatel

Fantík zdissoval všetkých ľudí v čakárni u lekára alebo kde, nemal by som to vedieť, keďže ho na fb nemám, ale ukázalo sa mi to tam v tom malom hornom okienku na fb, že to nejaká šiška lajkla, tak som sa zahral na vadera-stalkera.

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC's pursuit of Salah seems to be reaching its climactic point after his European representative was spotted at Anfield on Saturday D Mail

Ma na to aby sa presadil v liverpoole?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Gerrard bude mimo 6 týždňov. Enrique sa vráti okolo 15 januára, Studge na konci januára. Henderson mal po tom zákroku Nolana problémy, ale v klube veria, že bude na víkend pripravený. Je vysoká pravdepodobnosť, že sa vrátime k systému 3-5-2 (5-3-2) ako na Sunderlande s tým, že Mosesa nahradí na AM Coutinho, na hrote Sturridga Sterling, v obrane Toureho Agger, Enriqueho Flanagan a v strede zalohy budeme mať dynamickejšiu zálohu Allen,Henderson, čiže niečo, čo nám v zápase proti sunderlandu chýbalo.

Reagovat
tomasinho

A Lucas ne? Já bych to v tomhle systému viděl s Lucasem vedle Allen, před nima Hendo a Couts a sám Suárez vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to je možnosť, ale Raheem zahral proti whu slušne a myslím si, že ho postaví znova od začiatku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky bych viděl Henda na tý jeho klasice, nejvíc zprava. I když zbožný přání by bylo Hendo s Allenem vedle sebe samozřejmě. Lukáš by to teď mohl hecnout a vybrat si třeba ty tři nepodprůměrný výkony, co by asi tak podal do konce sezony, hned v následujících třech zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, až teď si tak nějak pořádně uvědomuju, v jak naprosto ideální fázi sezóny se to sešlo. Dopíči.

Tohle nás zrovna klidně může znát ten jarní boj o top4. Ode dneška do zápasu s Hullem budu asi se 6 body spokojenej, i když reálně můžem čekat klidně 3 nebo 4. Aaaachjooooo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale bitchhhh....optimizmus...z mojho hladiska samame coho bat len na etihade...tottenham od odchodu balea sice zaplnil kader slusne, je obsadenykvalitnymi hracmi, ale ta chemia tam este chyba a su menej nebezpecni ako s baleom vlani...chelsea hra proti top timom defenzivnejsie, na istotu zozadu..Videl som ich proti Spurs a Man Utd. Typicka Mourinhovka. Proti City by to bola tiez remizka, keby sa Hart nehral na supermana.

Na Etihade nepocitam s ani jednym bodom, no inde vzdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, ale si vem třeba Spurs s United(nezkoušej na mě, že United se nedaj považovat za top tým letos). A proti CFC nám teda taky vůbec nevěřim teda... Nemusim říkat, jak strašně moc rád bych se mýlil. My musíme spolíhat na Suáreze a na to, že se hráči vyhecujou k výkonům na hranici svých možností. Jo a taky se dost zúžil kádr, si vem ty rozestupy mezi zápasama a my jedinej post, kterej můžem vůbec nějak točit, jsou stopeři.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

slusny lepidlo...

Reagovat
Swarley

konečně měl zase svůj den, i ta penalta byla kopnutá...řekněme s přehledem

Reagovat
kiwwi

uplne najlepsie ho vystihol Dixon ci kto to bol v MOTD raz...Berba je jediny futbalista na svete, ktory vie hrat futbal bez toho, aby bezal

alebo este raz ked robili analyzu jeho golov proti Blackburnu, a Hansen hovori nieco v zmysle: Berbatov started it on his own half, beautiful long ball on Nani and he sprinted to oponent's 18 yard box (zaber na Berbu) a Hansen...well...sprinted (a Berba pohodovy vyklus)

Reagovat
Swarley

je to tak no, však já mu taky nemohl dlouhou dobu vůbec přijít na jméno a nebyl jsem nadšený, když jsme ho kupovali...teď na něj člověk opravdu bude vzpomínat, on je opravdu jedinečný hráč, těžko hledat podobného

Reagovat
kiwwi

http://www.soccerclips.net/videos/motd-27th-november-2010

14:10...trochu som to poplietol ale pointu som vystihol

Reagovat
Swarley

luxusní akce, nezapotíš se, v pohodičce, pár doteků a dáváš gól...tohle je "suchý triko" v tom pravým slova smyslu

Reagovat
cristiano.K.

měl ještě jeden podobnej moment ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
smazaný uživatel

60 metru?

Reagovat
kiwwi

craven cottage ma na sirku 68 metrov...bolo to skoro od jednej ciary k druhej navyse nasikmo....ta lopta preletela podla mna este viac ako 60 metrov

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre no. Mne to prijde jako 40

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Cascarino: It is going back a few years now, but I remember being told to bet on a specific game in the Barclays Premier League. I was told a heavy defeat for one side was guaranteed. It was an end-of-the-season fixture, with nothing much resting on it. I didn’t, but was not surprised at all when the scores rolled in, and, sure enough, there had been a hammering.

nechce sa mi tomu veriť...Ale ak je to pravda tak wau...Dúfam, že to FA neututle kvoli značke ale poriadne to vyšetrí...

Reagovat
Swarley

OT: Prvním a dosud jediným českým fotbalistou, který zvítězil v prestižní anketě britského měsíčníku World Soccer o nejlepšího fotbalistu světa, se 11. prosince 2003 stal Pavel Nedvěd. V hlasování fanoušků z celého světa získal záložník Juventusu Turín téměř 37 procent všech hlasů a s propastným náskokem porazil druhého Nizozemce Ruuda van Nistelrooije i třetího Španěla Raúla.

Jo strejc Ruda, to byl kanón

Reagovat
Kenneth

Vsechno to byli bozi fotbalisti.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

http://youtu.be/kdTCMqO6jKE

suarez vs aguero.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kenneth

Prisaham ze Carragherovi nerozumim ani slovo. To je sileny..

Reagovat
smazaný uživatel

douč sa anglinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Carra to povedal skvelo, hráči súpera vždy cítili, že dostanú gol, hráči MU verili, že ten gól dajú, takže ten gol nakoniec vačšinou aj prišiel. Teraz si hráči vôbec neveria, súper sa ich nebojí takže to tak aj vyezrá.

Reagovat
r.mrazik

jj,oni maj pravdu oba dva...jak jamie s tim psychickym tlakem,tak gary s tim tlakem na hristi,kdy se neriskuje a zapas jde do ztracena...je to proste celkove smutny

Reagovat
kiwwi

mne sa zda ako keby chcel Gary na zaciatku povedat nieco v style, ze ti hraci ako keby si oddychli, ze uz nemusia makat na 150% kazdy zapas za Fergusona a ze maju konecne po tych rokoch ako keby oddych...a to si musi Moyes vybudovat, aby ti hraci hrali za neho

Ole to raz povedal, ze najvacsou motivaciou bolo pre nich to, ze nikto nechcel sklamat Fergieho, bali sa toho...a pod Moyesom im je to ako keby jedno

Reagovat
r.mrazik

tak hlavne hraci by meli hrat za sebe a za klub...melo by byt relativne jedno,kdo tam sedi...

ten by je mel spravne motivovat a nastavit taktiku...

a jestli je pravda,ze od moyesem jim je to "jedno"...tak...25 hracu nevymenis...

Reagovat
kiwwi

"tak hlavne hraci by meli hrat za sebe a za klub...melo by byt relativne jedno,kdo tam sedi"

no vidis, Ole ti povedal, ze to tak v MU nebolo

nevymenis, ale mozes si casom ten respekt u hracov vybudovat...jednoducho to chce cas, tak to vidim ja

Reagovat
r.mrazik

tak on je problem,ze kdyz vidim ja,jak se v tom moyes placa...tak to musi videt i ti hraci tam...a to taky neprida

Reagovat
kiwwi

si neskutocny

Reagovat
r.mrazik

tak beru to tak,jake to je ted

vysledky nema,dela divny rozhodnuti...proc bych ho mel omlouvat? jooo,je to sympatak,preju mu moc at uspeje...ale to neznamena,ze budu vse prechazet bez reci...

navic je to jedno a ja si aspon ulevim,jak me to cely sere

Reagovat
kiwwi

ty mu ten cas proste nedas, to je ten problem

a fakt nechapem na ake divne rozhodnutie narazas (dufam, ze spomenies stiahnutie Rafaela )...ja som so zostavami a striedaniami este spokojnejsi ako pod Fergiem

Reagovat
r.mrazik

jako davat cas,aby se doma neruplo s WBA,evertonem a strakama? dyt je to ostuda...nehlede na ten pridel na City...

cas mu dam na zapasy se spickou,ale porazet prumerny tymy doma proste musi...

o taktice a jeho reagovani behem zapasu uz jsem psal tolikrat...bych se opakoval

Reagovat
kiwwi

dat cas nato, o com som pisal vyssie...

Reagovat
r.mrazik

cas aby si budovat respekt...to je teda novinka

a co kdyz to neprijde?

Reagovat
kiwwi

to nie je ziadna novinka...u tak dominantnych hracov by som povedal, ze je to priam pravidlo

no a je to riziko, ktore bohuzial musi klub podstupit a urcite aj podstupi...ten cas Moyes dostane

Reagovat
r.mrazik

a jeste...nemyslim,ze respekt je to,co by melo pomoct

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
Mindas

"no vidis, Ole ti povedal, ze to tak v MU nebolo"

Pche, nikdo není víc než klub. Vaše oblíbená fráze, že?

Reagovat
kiwwi

Fergie je specificky pripad...u neho by sa dalo priam az napisat ze Fergie = MU

rozhodne verim tomu, ze pre (niektorych) hracov bola vacsia motivacia to, ze hraju za Fergieho ako to, ze hraju za MU

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
niflheim

Reagovat
mithro

Ole by nemal kecat a prist k nam robit dvojku, miesto toho zazraka Rounda

Reagovat
kiwwi

toto ma stve asi najviac, ten asistent a treneri z Evertonu...chapem, ze manazer chce pracovat so svojimi ludmi, ale malo sa to urobit postupne a nie naraz odide Fergie, Gill aj cely trenersky tim (ale Moyes im ponukal spolupracu, len oni nechceli)...toto podla mna nezvladlo vedenie a vsetko to hadzu na Moyesove plecia

Reagovat
Swarley

na tom bude rozhodně kus pravdy + k tomu ty nepříznivé výsledky...jakoby se spoléhalo na to, že ty výhry jsou samozřejmost a přijdou jen tak, na půl plynu stačí, obhajujeme, však ono se to nějak udělá...teď jsme dostali párkrát za uši, nevíme jak z toho ven a je to šíleně nervózní...

nic než cesta na začátek, začít to stavět od začátku, pevná obrana, 100% nasazení...když na to nemáš fotbalově a nejsi schopný někoho takhle přehrát, tak to kurva poctivě odmakej ať se můžeš další den na sebe podívat do zrcadla...taková dědinská rada, ale lepší řešení nevidím, samo nám do klína nic nespadne..

Reagovat
smazaný uživatel

Jan Vertonghen set to miss Liverpool match

LFC face a crisis in midfield with Henderson possibly joining Gerrard on the sidelines for the visit to Spurs

Spurs bez obrany, my bez zálohy. To bude zas zápas Snáď to Alberto zvládne. Možno dokonca šanca pre Rosittera alebo Texeiru...

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto podle mně ne, mladí už vůbec ne, on je nedá, takže Lucas a Allen + Coutinho a Moses a Sterling kraj nebo 5 obránců

Reagovat
tomasinho

Hendoooo ne, ten se musí uzdravit

Reagovat
FCSL

Reagovat
niflheim

Reagovat
Amos

Když koukám na rozpis zápasů do konce sezony, tak bych ještě vůbec netvrdil, že budeme bojovat o titul, ikdyž jsme zatim první, teprve po zápasech s City a Chelsea uvidíme pravé šance na titul..

Reagovat
oddy

I když oba prohrajem tak budem max o bod za lídrem a budeš mít skoro půlku zápasů za sebou ... je jasný že o titul budem bojovat

Reagovat
vladis271

iverpool have apparently slapped a world record-matching £100m fee on Suarez.

The fee would put him out of reach of fellow Premier League rivals Arsenal, meaning that it would be down to Madrid and Barcelona to fight it out for his services.

A source said: “He will become the world’s first £100m player if he is to leave the club – that’s a certainty.”

očakávané, ale dúfam, že nikoho v klube nenapadne rozmýšľať na zimným odchodom.

Reagovat
Kenneth

100 mio .

Reagovat
Kenneth

Zidane, Figo a dalsi se musi otacet ve fotbalovem hrobe kdyz se nad touhle mrd.kou spekuluje vubec s takovouhle castkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ty si fakt debil

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

stále lepšie než dať toľko za Balea.

Reagovat
Kenneth

tak urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Né no Radši budu mít v týmu bezproblémového hráče, který je stejný, možná lepší než hráč u kterého bych se bál co udělá za průser na hřišti.

Reagovat
j_mrazik

Stačí, že už máte v kádru Pepého a Rámose.

Reagovat
smazaný uživatel

A Rónalda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

naprosto srovnatelná kvalita.

Reagovat
kiwwi

+ Bale je bezproblemovy a mladsi hrac

Reagovat
cristiano.K.

když pominu ty divy,tak se dá souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

*nesrovnatelná

Reagovat
cristiano.K.

...typologicky

Reagovat
vladis271

hlavne tak nejak počítam, že poňom pôjdu obaja. Barca aj Real. Jednoducho ani jeden z nich si nemôže dovoliť, aby ho dostal ten druhý. Viem síce, že Barca má teraz nového Neymara, a ktovie ako by vyzeral systém s Luisom a Ronaldom, keďže Luis je najlepší zo stredovej útočnej pozície.

Ale, žeby jeden z tých klubov mávol rukami, že tak nech si ho vezmú, ak ho chcú? Neverím tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

útok Bale - Suárez - Ronaldo by bol buď jeden z najlepších v histórii, alebo kompletne naprd.

Reagovat
Kenneth

Jojo úplně vidím jak se jde Barcelona z toho posrat že po něm jde Real a naopak. Hlavně když na trhu jsou útočníci, kteří jsou za cenu prospěšnější než Suaréz za 80-100.

Reagovat
vladis271

hovoríme o útočníkovi, ktorý má lepší pomer gól/ min aj pomer gólov na zápas než Ronadlo, ktorý má za sebou zálohu Realu. Pričom, Luis má za sebou zálohu, ktorá väčšinu z 15kol odohrala na úrovni zálohy MU.

Nechcem aby šiel. Ale ak pôjde už sa teším na tie vaše oslavné diskusie, keď si vašu ligu bude trhať na kusy.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo má 1600 minut a Suaréz 900 minut ty šašku.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kenneth

Ale chápu že si z toho vašeho kreténka úplně na větvi, takže snad si ho budete užívat dokud jde, nejlíp až do konce kariéry.

Reagovat
soukup

to by myslím fandům LFC moc nevadilo

Reagovat
Kenneth

Tak mně je jedno kde bude hrát, jen nechci aby hrál v týmu kterýmu fandím.

Reagovat
cristiano.K.

fandové nechtějí být sami proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oba dva shánějí hroty, ve hře jsou dva Suaréz a Aguero. I když sem teda pochytil, že Barca spíše shání hráče, kterému by nevadilo se posadit občas na lavičku.

Reagovat
Kenneth

Hlavně Barca už dostala facku za Ibru, pochybuju že si tam natahají tento plevel z PL. A nevím kde chce Peréz vyčarovat ty peníze, který by Liverpool za něj požadoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Peréz za něho 80 nedá.

Reagovat
Kenneth

Peréz toto léto ukázal že je padlý na hlavu. Ale příští léto určitě Suaréze za ty peníze nekoupí, teda pokud ty peníze nesere.

Reagovat
cristiano.K.

Barcelona ho chtít nebude, nepotřebují ho. Kombinačně není žádný zázrak.

Reagovat
fff

Ale Kennethova trauma, ze by mohol Suarez ist do Realu mi vzdy tak vylepsi naladu . Strasne ho chalan nechce. Ono ja ho chapem, za taku cenu taky problemovy hrac, to neznie dobre. Ale zas na tom hrote s hracmi za sebou, akych ma Real. Cisto herne by im neskutocne pomohol, podla mna viac nez Bale. Bol by to typologicky iny hrac nez Ronaldo a zaroven extratrieda kvalitativne.

Reagovat
fenixLFC

tak ale vidis ako nadaval na balea a ked ho uz maju tak ani slovko nepovie a pomaly ho uz obhajuje

Reagovat
Swarley

to tvrdím celou dobu, on by tam dle mého padl jako prdel na hrnec...sice chápu ty obavy, ale po herní stránce je to prostě top kvalita...problém by mohl být v tom, jak by si vyhověl právě s Crisem a Bale, protože moc kohoutů na smetišti, to nikdy nedělalo dobrotu...stejně tak jako třeba Rooney se musel naučit hrát druhé housle (ne vyloženě druhé housle, ale prostě se musel přizpůsobit on Crisovi), tak na někoho v Realu by to padlo taky...a vidíme, jak to dost výrazným způsobem Rooneyho "poznamenalo" a jsou s tím problémy doteď...

tohle bych vníma jako tu nejreálnější hrozbu, proč ho do Realu nebrat, ale kdo ví...kdyby si to sedlo, byl by to neskutečný válec...druhá stránka věci, moc dobře všichni víme, co by to udělalo s Liverpoolem a to by z mého pohledu taky nebylo úplně na škodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Včera som pozeral Stoke - Chelsea zo záznamu a Schurrle bol skvelý, nechápem, prečo ho Mourinho stiahol v tom zápase, podľa mňa by dal hetrik. Síce vyzerá ako annoying orange (ešte viac ako Mesut na tejto fotke), ale strašne sa mi jeho hra páči, asi mám po Matovi ďalšieho obľúbenca z Chelsea.

A zasa sa ukazuje, ako často je oveľa prospešnejší hráč, ktorý nestojí tak veľa (Schurrle) ako najdrahšia hviezda (Willian).

Reagovat
smazaný uživatel

On byl zraněný, aspoň Mind Mou to řekl na tiskovce.

Reagovat
vladis271

Liverpool transfer speculation today sees the Reds revive their interest in Atletico Madrid striker Diego Costa in the new year in a bid to convince Luis Suarez to stay and commit his future to the club.

Brendan Rodgers is determined to keep a hold of the player, and according to sources close to the club he will try and persuade him to stay put by signing Atletico frontman Diego Costa to prove the club’s ambition.

A kde naňho akože chce zobrať peniaze, ak nepredáme Luisa?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafík koupí Lucase

Reagovat
Zaschrona

Jako vzdycky u vas, nejake se nekde najdou...

Reagovat
fff

Nejde ani tak o peniaze, ale naco by nam teraz bol? Kupovat tretieho utocnika, ktory by mohol hrat rovno v zaklade? Ked mame Dannyho a Suareza. Kupovat Costu by bol teraz absolutny nezmysel. Ak utocnika, tak backup, taky Guidetti.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

všetci trraja na jar v základe, a ideme si po titul, kľudne aj s handicapom bodovo posraných Vianoc.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlado, ty čo tu šaškuješ

Reagovat
vladis271

drž pysk. Robím si srandu, táto špekulácia je naprosto mimo realitu. Realita, že by nám v zime pustili Diega, a ešte by sme nato nahrabaali peniaze je asi taká reálna, že pustíme v zime Luisa za 100 melónov do Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len ze taketo reci sa nam vzdy vypomstia, este nech to povie Stevenko a skoncime 5.

Reagovat
smazaný uživatel

Red Sox vyhráli světovou sérii, takže nějaký peníze budou

Reagovat
smazaný uživatel

Ale doufám, že na jiný hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nifeeeeeeeeeeeeee, potrebuju tvou pomoc

Reagovat
niflheim

Jop?

Reagovat
Kenneth

Thibaut Courtois letos znovu hostuje z Chelsea v Atléticu Madrid, které počítá s návratem belgického brankáře do Londýna a hledá případnou náhradu. Tou by se podle některých španělských médií mohl stát Pepe Reina, ten letos hostuje z Liverpoolu v Neapoli. (insidespanishfootball.com)

Courtois bude od příští sezony leštit?

Reagovat
smazaný uživatel

Za svoje chovani si nic jinyho nezaslouzi.

Reagovat
fff

Co robi? Nemam o nom extra prehlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi myslí toto:

http://www.youtube.com/watch?v=XhzswHiJGQQ

Lenže sa mi marí, že sa tam naozaj nejako nepríjemne zranil a nesimuloval to.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis mi vadi, ze se povazuje za lepsiho nez Cech a chybi mu jakakoli ucta.

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomí je ve fotbale důležité a žádný nazdárek to není

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi namysleny. Obecne nemam Belgicany moc rad.

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom ja už nič neviem.

Reagovat
kvasha16

kedy to pvoedal

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše to vypadá, že Petr bude leštit, jestli bude předvádět podobné vákony

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=a44mppBS1Gc

http://www.youtube.com/watch?v=0HBcDyVBvbc

že by Courtois nemal žiadne maslo na hlave, sa tiež povedať nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že je bezchybný. Čech má z posledních 7 střel na branku 7 gólů. Samozřejmě to není jenom jeho chyba, obrana hrála děsně, ale vypadá to prostě hrůzostrašně.

Reagovat
Arbiter

v drtivé většině s těmi góly nemohl nic dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Ano nemohl, ale zajímá to někoho? Prostě má momentálně ze 7 střel 7 gólů a to hráli proti týmům ze spodu. A navíc nejméně 2 goly jsou čistě jeho.

Reagovat
Arbiter

jeden je čistě jeho. A samozřejmě, že zajímá...

Reagovat
vitasrp

Řekl bych, že takového trenéra určitě daleko zajímá způsob, jakým ty branky padly, než nějaká statistika..

Proč bys měnil brankáře za to, že proti tobě tým 6x trefí šibenici a jednou zaváhá brankář? To by prostě nedávalo vůbec žádný smysl..

Reagovat
j_mrazik

Smysl to dává. Obrana může s jiným golmanem hrát prostě jinak. Zodpovědněji, už za sebou nebudou mít nejlepšího golmana. Trenér prostě udělá změnu, aby se pokusil s tím aspoň něco udělat. A nebo zase protočí stopery a golmana nechá.

Reagovat
vitasrp

Jako sorry, ale to není řešení..

Obránci přece neudělají dvě chyby při odkopu při rohu kvůli brankáři, zároveň brankář neovlivní to, že se míč špatně odrazí po přímáku a soupeřův hráč při střele napálí vlastního. A už vůbec nemá vliv na to, že borec trefí úžasnou ránu do šibenice, nebo sudí nepískne faul na Azpilicuetu..

Tady se zase přemejšlí nad totálníma kravinama, hlavně že Čech celý Chelsea držel prdel s Aston Villou, Bayernem, 80 minut v Basileji atd., ale když dostane 7 gólů, přičemž se 6 nemohl nic dělat, tak je čas na změnu..

Reagovat
Arbiter

nejraději bych ho střelil nějakému klubu a vyinkasoval za něj pořádnou pálku.

Reagovat
madridcan

Podla mna je skoro iste, ze Barcelona bude u vas nakupovat.

Reagovat
Arbiter

tak kromě Courtoise nikoho nedostanou

Reagovat
madridcan

Vobec nijak nepripada do uvahy Cech? Ani za poriadne mastne odstupne?

Reagovat
Chazy

Jestli je Courtois tak dobrej, nebylo by to úplně od věci no

Reagovat
madridcan

Barca to tam aj tak ide hrat na Reinu alebo Stegena, udajne uz aj maju vybrate. Chelsea aj s Realom bude mat na brankarskom poste pretlak, tak preto ma to zaujimalo, kedze z Realu samozrejme nikto neprichadza v uvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bude v barce maritino, tak půjde po Courtoisovi, otázka je jestli ho bude CFC schopná prodat za nějakou přiměřenou částku

Reagovat
Arbiter

No pro mě to v úvahu rozhodně nepřichází

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
SunFells

Reagovat
Chazy

Reagovat
tomasinho

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

a naši se pořád ptali, co chci na Vánoce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

len do nich.

Reagovat
iamek

Jim to je fuk, prtz si hned vychovaji dalsiho. Maji tam neuveritelne hrace.

Reagovat
blade115

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/1471102_736465939699684_1169167485_n.jpg

Chelsea syndrom. A to ještě vynechali Ševu nebo Kežmana.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lukaku tam.

Reagovat
blade115

No ono to od pravdy daleko nemá, u nás dal snad dva zápasy, kdy hrál slušně, jinak docela bída. Ne, že by teda ale dostal tolik příležitostí, soudím z toho mála, co měl možnost odehrát.

No a jinde je to co zápas, to bomba.

Reagovat
Arbiter

ta poslední věta není zas tak pravdivá, poslední dva zápasy jsou právě docela bída z jeho strany. Ale nebojím se, že se zase zvedne.

Reagovat
blade115

Ale pořád předvádí víc, než všichni tři naši bombarďáci dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

tých príležitostí dostal podľa mňa moc málo na to, aby sa dali o ňom vynášať takéto súdy. Navyše, keď hrá zle taký mazák ako Torres, tak je to niečo iné, ako keď hrá zle 18-ročné ucho.

Reagovat
smazaný uživatel

teda, "zle"... Nemôžeš od 18-ročného ucha čakať výkony ako od 29-ročného 100-násobného reprezentanta najlepšej repre sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

*bývalej nejlepšej repre

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu. Podľa môjho príspevku by bola reč o Karhanovi.

Reagovat
blade115

Tak není to úplně šťastná paralela u všech, každého provázel vlastní příběh a vlastní ALE.

tohle je jen takový smutný zobecnění, spíš to ukazuje na to, že v Chelsea mimo Drogby neuspěl žádný útočník. Ať mladý, starý, levný, drahý, rychlý, silný, technický ...

Reagovat
smazaný uživatel

Anelka neuspěl?

Reagovat
blade115

Tak ten u nás zrovna hrál většinou křídlo. Jen tu chvíli pod Scolarim byl útočník ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak je tam ten Lukaku podľa mňa úsmevný. Ak vo vedení nebudú ešte väčší tupci ako sú, tak sa Lukaku určite presadí, o ňom fakt nepochybujem. Určite ešte nepovedal posledné slovo. Vlastne ešte nepovedal ani prvé.

Reagovat
blade115

Jop, ale to je spekulace. Pro nás spíš zbožný přání. Zatím platí tenhle fakt a to je celé.

Reagovat
smazaný uživatel

Draxler:

"I've said every summer I have to look what is the best for me and I will do in the summer again and we will see what happens," Draxler was quoted as saying by the Telegraph late last month.

"I have always said English teams are very big clubs and Arsenal is of course one of them. Of course I sometimes speak to Mesut (Ozil) or Per (Mertesacker) about the team, about the club, and they always have good words and they tell me nice things.

"You never know what happens in the summer but Arsenal is a very, very nice team. They always have very young players, they play attractive football and that's what I like."

Arséne, kúp nám ho!

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

1700. pro nejlepší českou skupinu ever, Lucii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Jdeš na turné příští rok? Už mám lístek asi dva měsíce na 1.6. v Ově

Reagovat
tomasinho

Akorát kámoška prováhala a neměli už k p´pdiu, tak budem zvlášť. Nejde třeba někdo z okolí Ostravy taky?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to za strašně dlouhou dobu no, abych teď kupoval lístky. A až se rozhoupu, tak budou pryč, takže asi ne, nejdu.

Reagovat
tomasinho

Jo, v Ostravě nebyly u na začátku října k pódiu, já naštěstí kupoval už v září, takže mám své jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

To do O2 snad ještě sou no, ale to mi je k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Co je na tom až tak komického?

Reagovat
smazaný uživatel

No že to je hodně subjektivní a mně toto tvrzení přijde až směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak je, ale objektivně je prostě jedna z nejúspěšnějších (ne, nemluvím o nějakých slavících) a v málokteré skupině se sešli takové výrazné osobnosti, navíc tak výrazně hudebně nadané. Koller i Kodym mají hrozně specifické hlasy, Kodym úplně boží. Hudebně to mniimálně za těch posledních 20 byl originál, nikdo podobný tu nebyl, navíc s tak dobrými texty.

Reagovat
smazaný uživatel

Neúspěšnější možná, nejlepší možná pro tebe a Vadera, já mám za nejlepší kapelu třeba úplně něco jiného, o tom to je

Jinak od Lucie zbožňuju desku Černý kočky mokrý žáby, jinak mě to moc nebere, ale tohle album je fakt skvělé.

Reagovat
tomasinho

Tak objektivní to samozřejmě není, stejně jako spousta dalších výkřiků tady v diskuzích. Ale zase tak na výsměch to vzhledem k těm úspěchu není. Já mám nejradši Dotknu se ohně, to má pro mě neskutečnou sílu ten song.

http://www.youtube.com/watch?v=dVesXSjzNXc&list=PLB79A9B5ACC2873FC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já chtěl nějak expresivně vyjádřit svůj nesouhlas no.

Jinak tohle je zatím pro mě nepřekonáno http://youtu.be/rP_utDtCL-U ...sice trochu vykradený Black Sabbath, ale to vůbec nevadí

Reagovat
tomasinho

Já právě ty vykrádačky taky nemusím, tady zase Robert vykradl AC/DC

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten koncert jsem chvíli zvažoval, dokud jsem neuviděl cenu, to je skoro 10 punkových koncertů...

Reagovat
tomasinho

Tak mi 790 až taková pálka nepřijde na to, jaká to je kapela a že mají jenom 3 koncerty, nějak vydělat musí, jinak by se dokupy zpátky nedávali. Když mohli stát Kabáti 550.

Reagovat
smazaný uživatel

Kabáti jsou kapitola sama o sobě no ...ale je fakt, že zas tak moc Lucii nemám rád, abych za ně dal ty peníze. Nicméně ze zvědavosti by mě ten jejich koncert i zajímal. Snad bude mít kamoš nějaké volňásky, on na takové akce má

Reagovat
smazaný uživatel

Neeeeeee, srát na nějakou úspěšnost nebo tak. Ať to zní jakkoli hipstersky, mě prostě ta oblíbenost dost často odrazuje a u třeba takový Lucie si jí teď nepřipouštim, protože díky bohu kolem mě už tolik provařená není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Nevím, jestli zrovna ever, ale jedna z TOP 3 určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

To by me zajimalo, ktery kapely tam podle Grohlovce jako ty jeste patri ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kryštof a Chinaski.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

+Team, Elán a Michal David

Reagovat
vodka

a nezapomínat na Hurikána Dalibora Jandu

Reagovat
tomasinho

Tak já myslel, že psal českou

Reagovat
tomasinho

A ten David tam

Reagovat
smazaný uživatel

lol, davat toto na jednu uroven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak Elán je jinde, ale třeba Kryštof je dle mého nad Teamem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja to hudobne nejak neviem porovnat, Krystof nemusim a Team ma niektore fakt dobre pesnicky, ale celkovo ich tvorbu tiez velmi nemusim...ked to mam porovnat v ramcii Ceskoslovenska, tak mam pocit, ze Team je nad Krystofom

Reagovat
Rssa

Tak já to beru podle sebe a tam se mi líbí větší muzikálnost, texty apod. Chápu, že se někomu nemusí líbit, ale nechápu nějaké odsuzování nebo podceňování.

Reagovat
blade115

Kryštof.

Reagovat
smazaný uživatel

Do dneska jsem povazoval za nemozny, ze by se Krystof libil i nekomu jinymu nez 15 letym holkam.

Reagovat
Honza Matoušek

Náhodou, já je moc nemusim, ale náhodou jsem se na jedný vesničce dostal na jejich koncert a musim říct, že mě to příjemně překvapilo a docela jsem je přehodnotil.

Reagovat
tomasinho

Co to zas je za nehorázně mimózní kategorizování?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zhodnocení kapely hrající prázdnou hudbu plnou dost tendenčních popových prvků. Dobře udělaný pop pro náctileté holky. Nic víc ta kapela neni. Jo. Možná se ještě líbí lidem, kteří se nezajímají o hudbu do hloubky, ale jen ve stylu "tak co si dnes pustím v autě na cestu do práce".

Reagovat
blade115

Já popravdě nesnáším tohle určování - "tohle je pro náctiletý blbky", "tohle poslouchaj jen ignoranti", "tohle je shit" ... Každý má prostě jinej vkus a já nechápu tu netoleranci. Metal mi připadá jak blití do mikrofonu, ale když se to někomu líbí, ať si to poslouchá - sám mám spolužáka zapálenýho metalistu. A můj španělštinář je frontman světoznámý deadmetalový skupiny. Vždyť to je každýho věc, co se mu líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne jako budes diskutovat o kvalitnim fotbale, tak budes diskutovat o kvalitni hudbe. Pak uz je na kazdym jak objektivne se o tom dokaze bavit

Reagovat
blade115

Tak já fotbal beru víc jako záležitost, která je potřeba řešit "bojem". Každý se bije za své barvy, ale hudba? To je přece něco trochu jiného.

Reagovat
Mindas

Kravina. Hudbu bych srovnal maximálně se sportem jako takovým. Ne pouze s fotbalem. S ním by se dal srovnat přímo daný hudební styl. Někoho baví house, někoho zase šachy. Pak je kvalitní fotbal a i kvalitní metal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hejnak

Chinasi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rssa

Lucie, Tata bojs a Buty

Reagovat
Rssa

Co se týče konstantnosti kvality tvorby, jen v rámci ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. Bez Psich Vojaku nema zadna top ceskych kapel smysl

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Punk Floidů a Houby. A nesmíme zapomenout na Debustrol.

Reagovat
Rssa

Takové ty vyloženě fanouškovské kapely neberu v potaz, tam je to o sympatiích k žánru či životnímu stylu. Bral jsem to jako univerzální kapely pro nejširší masu lidí, zároveň s určitou vysokou kvalitou (proto tam nejsou třeba Kabáti apod. )

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto objektivne v CR neni lepsi textar nez Filip Topol

Reagovat
fantomas

Naprosto objektivně!!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

Kollerband>Lucie

Reagovat
smazaný uživatel

1700. Pre LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=rhLRM82wQl4

Jeden z najlepších, ak nie najlepší klip od slovenského umelca, pri tom za pár eur za kartón a fixky. Fakt skvelé, klobúk dole.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to niečo nové, ale mne osobne sa klip čo mal rytmus páčil viac. Chalan mu vtedy spravil zabery ktoré by inde stali miliony skoro zadarmo, bez techniky...

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-gambrinus-liga-rocnik-13-14/188080/ze-sparty-do-evertonu-husbauer-je-v-hledacku-anglickeho-klubu.html

Konečně se Everton zaměřil na reálné přestupové cíle, když už jim nevyšel ten Honda.

Reagovat
smazaný uživatel

jak spam goood blesk tvl ,to jako když rekneš že ježíšek je zelený

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si tu novej co?

Reagovat
nani92

no ešte aby kiwwi bol ježííšek

Reagovat
Zaschrona

Tak je logicky, ze Honda radeji pujde do sveho oblibeneho klubu, do AC... a nahodou Husbauer by mohl byt celkem hodne levny a slusny backup do stredu zalohy.

Reagovat
smazaný uživatel

The police r telling everyone to drive carefully around Old Trafford because everyone is getting 3 points over there.

Reagovat
hefy

Pablo Mastroeni ukončil karieru.

Reagovat
Ligter

Omlouvám se, jestli to tu bylo, ale tohle je pro mě ztělesnění suchého humoru:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=698067666892229&set=a.195104567188544.49583.194301603935507&type=1&theater

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemôžeš od radosti spávať, počúvaj

Reagovat
vladis271

som nabitý endorfínmi a inými sračkami potom čo pravidelne behávam. Mal som vždy problémy s častými zmenami nálad počas dňa. Schýzi jak kkt, aj 4krát za den, krivky ako na horskej dráhe. Teraz si držím permanentne dobrú náladu, hádam už 2-3 týždeň. unbelieveble... ale jak ziscím, že to neni kvôli tomu behu, ale kvôli manutd. A ešte k tomu sa im začne dariť, a nálada pojde do čerta, tak ma asi jebne.

Reagovat
smazaný uživatel

aj teraz keď je chladno behávaš? aj ja by som mal začať, lebo tlstnem, ale na betóne sa mi nechce, park je ďaleko a do lesa/lesíka radšej nie

Reagovat
vladis271

šak teraz počas zimy je to najlepšé. Len nvm ako sa vyrovnám so ľadom na ceste. Budem behat po snehu a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

koľko km beháš? A aký máš pace?

Ja zatiaľ dávam len 4km a pace je približne 5:30 na km. Mojim plánom je dostať sa na 5k pace 5min. na km ale na to musím behať pravidelne 3x do tyždna.

Reagovat
vladis271

Netuším. Stopky mám, ale len nato aby som vedel, aký čas som odbehol. Mobil mám z roku 3, takže žiadne bežecké aplikácie nehrozia.

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, ze o tom zrovna mluvit, te sem prisel, mam ted pauzu, takze sem tri tejdny jen chlastal a zral... Dneska 7,56km, 4 min 56 s na kilometr.

Reagovat
Rssa

Tolik km jsem nenaběhal za celý život...

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne.

Reagovat
vladis271

slušné

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

len škoda, že mám zapchatý nos často, behalo by sa mi ťažko

Reagovat
smazaný uživatel

V takomto počasí je to najlepšie, horšie bude, ke´d bude snežiť a ľad, ale dá sa najsť poriadna cesta. Ale do lesa už asi behať nepôjdem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po čase ťa to prejde. Rovnako ako mňa. Mesiac som sa citil ako pan, že niečo robím, potom to išlo dole a teraz ani neriešim, zabehám si, občas si ponadávam a to je všetko

Reagovat
vladis271

No ja som v tom už asi 3. (?) mesiac. S tým, že posledný týždeň asi som sa začal dostávať k hodine čistého behu. Dovtedy tak 30 až 35 min. maximum. No a s tou polhodinkou ma to nikdy veľmi neťahalo von, musel som sa niekedy aj premáhať.

Ale ako som sa dostal k 50 minútam, tak endorfínov a serototínov (či ako sa to píše) začalo byť asi toľko, že sa zomna stal regulérny feťák, a dnes som si musel prikázať neísť behať, aby si šľachy a svaly aspoň deň odpočinuli.

Reagovat
smazaný uživatel

To chodíš behať každý deň? Si zničíš kolená... ja som rozmýšľať ako chcem behať, či minuty alebo pace. Rozhodol som sa pre pace, pretože som nevedel koľko minút zvládnem a nechcem po 50tich minutach narazit do zdi a ísť domov pešky ako mrtvola.

Mne sa najlepšie behalo cez jesen v noci, to bolo super, taká pol hodinovka s mesiacom. Na ďalší deň som sa musel premáhať aby som nešiel znova...Popravde aj teraz mám chuť ísť, ale už som bol ráno takže nemožem

Reagovat
vladis271

3-4 krát do týždňa to bolo doteraz. S tým, že to asi upravím na pravidelných 5 krát. S plánom 2 dni beh, voľno, 2 dni beh... Riešim vždy čistý čas, ak mám stopky. Vzdialenosť nie, navyše niekedy sa behá horšie, niekedy lepšie, a ako som napísal ani nemám možnosť si tú vzdialenosť zmerať. A hlavne v zime sa odporúča behať na objem kilometrov pomalsším tempom, ktoré udýchaš len nosom.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by si behať 2 dni po sebe, si náchylnejší na zranania a tvoje svaly potrebujú odpočinok, zničiš si kolená ak budeš takto behať.

btw nevieš o nejakej stránke kde predavajú original bežecké boty a nie tie fake cinske dristy?

Reagovat
vladis271

nvm, ja som dnes kupoval na tvrdý povrch. Lebo boli cenovo dostupné. Už sa teším ako v tom budem behať po mäkkom snahu alebo blate.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som hľadal minule, ale našiel som len fake, ktoré stáli niekedy aj 100 eur. To je strašné ako dokážu ošklbať slovakov. Nechápem ako to niekto môže kupovať...

Reagovat
vladis271

Som dnes videl:

Ako zistíte, že ste závislý na behu??

Ak vidíte bežca bežať oproti vám závidite mu, napriek tomu, že ste už behať dnes boli.

Reagovat
smazaný uživatel

tento comics je skvelý.

http://theoatmeal.com/comics/running

Vždy ma dostane do nálady na behanie...

Reagovat
smazaný uživatel

oatmeal je uzasny, mantis shrimp je najlepsie

Reagovat
vladis271

zložíme EF tím na "Od Tatier k Dunaju"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

od Chelsea k Arsenalu

Reagovat
niflheim

Lekšo?

Reagovat
smazaný uživatel

M4! uploadoval bys mi to? prisel jsem o disk a nejaky data jsem nemel zalohovany a tohle mezi nima

Reagovat
niflheim

Nechceš komplet diskografii? ... každopádně to zrobím hned, jak dojdu domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci jen tohle. Casem jsem zjistil, ze posloucham jen to a to jejich lonsky. Budu ti zavazan a do Vanoc si odpustim jakekoli poznamky na adresu MU

Reagovat
niflheim

A to loňské máš? Jinak poznámky si klidně nechej, momentálně stejně facepalmuje skoro každý fanda MU

Reagovat
smazaný uživatel

Ok To lonske je na uloztu.

Reagovat
niflheim

Měl bys to mít na xychtě pokud jsi to ty

Reagovat
smazaný uživatel

The Ajax fan who fell from the stand in the Ajax-Barca game two weeks ago is now in a stable condition

Ste hovorili, že zomrel

Reagovat
Arbiter

De Gea

Reagovat
smazaný uživatel

City!!!!!!!!!!!!

užasnej výsledek.

Reagovat
Honza Matoušek

Škoda toho jednoho golu.

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nahodou super pro osmifinale, snad jim nalosuji Barcu nebo Real.

Reagovat
Honza Matoušek

No Bayern z druhého místa by byl asi větší postrach

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern muze vyradit kohokoliv z nich v dalsi fazi, ManCity potrebuje zazit poradnej krest ve vyrazovacich kolech

Reagovat
Honza Matoušek

Tak aspoň by to byly zajímavé zápasy. Nicméně pokud nenarazí na Real, tak jim budu fandit

Reagovat
Bayern +

Real. A postúpi MCFC, to by bola nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Former England striker Michael Owen: How can City win all 3 of their away games in the Champions League yet don't even look like winning away from home in The Premier League?

Reagovat
Erdovec

tentokrát stačí přehodit cleverleyho a owena a zas je tu vysvětlení

Reagovat
smazaný uživatel

Kvooca27.11.2013 21:23

OT: Ten Milner je neuveritelnej bojovnik.

[reagovat]

Nr.Nobody27.11.2013 21:25

ale to je tak vsechno.. Neco jako Rezek, ale toho mam rad.

Reagovat
kiwwi

aky vyznam ma vytahovat dolarove diskusie? vsak vsetci vieme ze sa tomu nerozumie a je to arogantny pako

Reagovat
Mindas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Assuming Chelsea and Arsenal top their group, City can only face: Barca, Madrid, Atletico or PSG.

Reagovat
kiwwi

a Leverkusen preco nie?

Reagovat
tomasinho

Protože byl asi taky druhý?

Reagovat
smazaný uživatel

skoro rano

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Bayern by pri dobrej konštelácii mohol dostať len jedného z dvojíc: Juve/Gala, Porto/Zenit, AC/Ajax alebo Olympiakos. Paráda.

Reagovat
Mindas

Paráda.

Reagovat
mithro

koho by si chcel z tejto stvorky?

Reagovat
smazaný uživatel

Real vs ManCity pls

Reagovat
Mindas

Největší šance by byly asi proti PSG. Tam bych řekl, že by City bylo i favoritem. Takže ti by mi nevadili. Ale samozřejmě, že dvojzápas s Barcou by byl svátek. Sice nás deset let neporazili, ale víš jak.

Reagovat
Mindas

*reakce na mithra.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky suggesting that Pellegrini didn't know that if they had scored another, to make it 4-2, that they'd have topped the group.

They're almost hysterical about it

Reagovat
tomasinho

#LFC want Hamburg's young midfielder Hakan Calhanoglu. Brendan Rodgers is a big fan of the 19-year-old. (Daily Mail)

Znáte ho někdo?

Reagovat
tomasinho

Most media reporting Henderson expected to be fit for Spurs now.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

#LFC have 4 of the top 25 PL creators on a per game basis: Gerrard, Suarez, Coutinho and Henderson. No other club has more than 2.

Reagovat
kiwwi

In this year's Champions League, there was a German team in every group in which there was an English team.

Manchester United, Bayer Leverkusen

Man City, Bayern Munich

Chelsea, Schalke 04

Arsenal, Borussia Dortmund

Matches won by English teams: 6

Matches won by German teams: 2

Goals scored by English teams: 21

Goals scored by German teams: 8

hype vs. "drevaci"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Bayern 1:1, Schalke sa s Chelsea nedá zrovnávať a Dortmund hypujete skôr vy.

Reagovat
smazaný uživatel

A aj tak má nemecko kvalitnejšie mužstvá a ich liga je podľa mňa zábavnejšia

Bayern zničil vonku ManCity, doma im už o nič nešlo, ale výhra sa počíta. BVB vyhralo vonku nad Arsenalom, doma prehrali. Sklamal jedine Leverkusen, ale beriem to tak, že sú nováčikovia, v ďalšej sezóne si dúfam budú počíňať lepšie

Reagovat
kiwwi

jj vobec o nic Bayernu neslo, len o to, ze keby dostali este jeden gol, tak idu z druheho miesta

Leverkusen je novacik v LM jak lusk

Reagovat
smazaný uživatel

Wau, momentálne najlepší klub na svete z druhého miesta? TRAGEDIA

Je to prvá LM pre Samiho a jeho asistentov...

Reagovat
Bayern +

Tak sklamal... Bayeru sa skvele darí v BL, do CHL pochopiteľne nešli ako favoriti skupiny, čiže 2. miesto je pre nich absolútna spokojnosť. Nešli ju suverénne vyhrať, postup je v kapse, takže aké sklamanie?

S Bayernom súhlasím, ten si "mohol dovoliť" prehrať a aj tak vyhral skupinu. Ale inak ok, na to sa štatistika nepýta.

Reagovat
smazaný uživatel

Sklamali ma pretože proti Manchestru hrali tragicky. Vôbec som ich oproti BL nespoznával...

Reagovat
kiwwi

Manchester United are ready to rival Chelsea for the signing of Brazilian starlet Mosquito this January!

ked som kukal MS U17, tak tento chalan jednoznacne najvacsia hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

Mosquito

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nesměju se té větě, ale jménu.

Reagovat
kiwwi

no tomu som sa smial uz ked som sledoval turnaj ale je vazne dobry chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

pil superom krv?

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Učite o tom mal vedieť, ale žeby to bolo až na sa mi nezdá.

Reagovat
smazaný uživatel

Asked why he did not bring on striker Sergio Aguero, he said: "I was tempted if we scored the fourth goal."

The Chilean added: "It was important to be first in the group but not the most important - it was difficult to score two goals." To víš, že to věděl.

Reagovat
kiwwi

it was difficult to score two goals

sak prave, ze si myslel, ze im treba este dva

Reagovat
smazaný uživatel

ajo. Tak nevěděl..no vzhledem k tomu, že jsem včera myslel, že po 15 minutách dostanou tak 6. Tak je mi to vcelku jedno.

Reagovat
afc

Wayne Rooney has rebuffed Manchester United’s latest attempts to open talks on a contract extension, according to reports.

Reagovat
Zaschrona

Uz se na nej v EFC tesime.

Reagovat
mithro

tak snad mate pripravenu kasicku, 300/tyzden, to sa bill prehne

Reagovat
SunFells

Ten půjde ještě s platem dolů, přestoupí kvůli ambicím.

Reagovat
mithro

jj, to je presne rooney ako ho pozname

Reagovat
SunFells

Kdo by nechtěl pod Bobem útočit na titul vedle čtyřicetimilionového Colemana?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

nj, prvé krysy už vyskakujú z lode.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes povedal asi pred dvomi tyzdnami, ze v tejto faze sezony vobec s nim nebudu o nicom rokovat..

Reagovat
I am Mancunian

lebo su prijebani, potom uz nebudu chciet vobec podpisat, ak odide Roo, tak som fakt zvedavy, ako nas kader bude vyzerat

Reagovat
Zaschrona

to je skoro jak Moyes a jeho pribeh prodlouzeni smlouvy v EFC

Reagovat
r.mrazik

pristi rok mu bude 29...v zaloze se mu hrat nechce...navic je to kreten...

nechat ho dojet kontrakt u nas a pak bud podepise,nebo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

z nasledujúcich 10tich zápasov sme v min. sezone získali len 9 bodov. Túto sezónu to musí byť min. 16 ak chcem pomýšľať na LM

http://basstunedtored.files.wordpress.com/2013/12/lfc-next-ten.jpg

Reagovat
Zaschrona

70 bodu na LM stacit bude. Zatim to mate rozjete na 76 bodu, prumer 2.00 bodu na zapas. Staci to udrzet na prumeru 1.85 za celou sezonu, na zisk alespon tech 70 bodu. Ted mate 30 bodu, je 23 zapasu do konce, takze aktualne potrebujete udrzet prumer nad 1.74 - pro pokracovani miti jistoty na ucast v LM vam z tehle zapasu teda staci ziskat 17.3 bodu. Klicove budou ty prvni 4 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

ako si môžeš byť taký istý tým, že na LM bude stačiť 70 bodov? minulú sezónu 72 nestačilo

Reagovat
Zaschrona

krome minule sezony vzdycky 70 bodu uplne v klidu stacilo... byla by fakt smula, kdyby se letos opakoval lonsky pripad

Reagovat
Side

Arsin zase řádí pod Wágnerem

Reagovat
I am Mancunian

arsin11.12.2013 11:28

moj zlati kosice mali v skupine feienoord, united a juventus a aku mala praha skupinu? sme beckove timi vihodneho blogu a preto je uspech aj v zrebe dostat kvalitu a tu ste nemali v skupine

vihodneho blogu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

arsinův výhodný blog bych si přečetl

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

ale kolko mate obivatelov a kolko vi a tu je korupcia v politike. a otazne je co je smeje naposled, kedy je naposled? o 1é rokov o 50?

to je kral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Vladuško, odpíš mi prosím ťa na FB...

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Suarez has been officially awarded the fourth goal against West Ham on Saturday. So 15 for the season now #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Ahaaaaa, a já čumim, proč mi teďka na mobilu najednou z ničeho nic vyjede upozornění od Stats Zone od FourFourtTwo: GOAL! Liverpool 4-1 West Ham (Suárez - 83')

Reagovat
tomasinho

Správně.

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

1,5 gola na zapas , jeeez :D

Reagovat
tomasinho
Reagovat
smazaný uživatel

super? dost chaby clanok...taky hocikto napise za 20min :-)

Reagovat
smazaný uživatel

to som prehnal tak 10min aj s vlozenim videa a 2 obrazkov

Reagovat
tomasinho

Tak jasněže to není vrchol novinařiny, je to krátké, ale zároveň objevné a vyvrací ty některé "odborníky", kteří ho kritizovali.

Reagovat
tomasinho

A mám prostě rád statistické věci.

Reagovat
smazaný uživatel

kde je řečeno, že super článek se musí psát půl dne?

Reagovat
smazaný uživatel

to by som ani len nezverejnil ako clanok, to je tak hodne akurat slabsej reakcie do fora. Nic tam nepovedal , len dvoma vetami povedal ako sa vsetci mylia stym ze rozdava prihravky dozadu a do stran a pastol tam 2 obrazky z poslednych 2 zapasov zo statszone. Co je natom super? Rozbor Allena si vyzaduje trosku vacsej namahy ako 2 vety , mrte viac statistik a nie takuto fuserinu :)

Reagovat
smazaný uživatel

čas na realizaci siláckých řečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

zase o krůček blíž Realu

Reagovat
cristiano.K.

už je to fakt oficiální? Na Bwinu mi svítí sázka jako prohraná pořád

Reagovat
cristiano.K.

tak to jsou fakt mrdky na bwinu, jestli jako čekají,že si toho sázející nevšimnou.

Reagovat
Arbiter

Branislav Ivanovic has won 28 aerial duels in the Champions League this season, no player in the competition has won more.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Godzilla trailer

Reagovat
mithro
Reagovat
vladis271

S tým menom fakt nemohol skončiť u nás.

Reagovat
kiwwi

takze nic no...naco by nam bol taky hrac...som cakal ze by mohol hrat aj CM, ale to tak u neho nevyzera, jedine ze ho budeme chciet dojebat tak ako Andersona

Reagovat
Zaschrona

Moyes by tohohle nemusel kupovat fakt uz jen z toho principu, ze se takhle jmenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

BBCSport: Hull City have confirmed the club have sent a letter to the FA, formally requesting a change of name to Hull Tigers.

lol

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Chazy

názvy klubů v Anglii jsou příšerný, samý United, City, Athletic, Town, Rovers, Wanderers nebo jen FC.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Chazy

Co vole, naprosto to postrádá půvab názvů, jako je Lehigh Valley IronPigs

BTW nehorázně sem vychválil Boba na plcz

Reagovat
Zaschrona

LOL, ono to fakt existuje Je pravda, ze ty nazvy klubu v USA jsou vesmes proste super vec, ale predstavit si to v uplne jinem evropskem prostredi, to je skoro nemozny, historie tech klubu je tak velka, ze to uz proste zvratit nepujde. To si pak maximalne muzou leda tak nejake minikluby typu prave Hull a pak tyhle evropske zvyklosti Hull akorat kazi...

A teda mohl jsi Boba vychvalit i vic. Jen k tomu musim dodat, ze Martinez po nedavnem narozeni dcery rikal, ze na svete je dalsi Evertonian. On si fakt nechutne skvele umi na svoji stranu dostat fanousky i hrace - kazdemu hraci do hlavy nacpal, ze nasim cilem je v tehle sezone dostat se do LM, ze muzeme hrat proti komukoliv. A ze uz jen tahle zmena mysleni udela hrozne moc slo videt v poslednim tydnu na hristi...

Ted jen doufam, ze s tema mladikama mu to pujde lip jak Moyesovi, 0 zapasu u Velliose pro acko i U21 me ale moc optimismem v tomhle ohledu nenaplnuje. Kazdopadne ale jestli Lundstram, Ledson a Green alespon z casti naplni svuj potencial, tak mame nechutne kvalitne stred zalohy vyresenej na 10+ let, z tech mladiku musi byt Martinez uplne unesenej, presne hraci dle jeho gusta. A pry se byl uz mimochodem divat na zapasech nasich mladiku v souctu vickrat, nez Moyes snad za cele svoje pusobeni v souctu. On snad kouka na uplne vsechno, pry chodi koukat, pokud na to zrovna ma cas i na zapasy U12ky. Neskutecnej clovek...

Reagovat
Chazy

Si piš ... Minor baseball je plnej podobnejch kuriozit. http://designshack.net/articles/inspiration/25-amazingly-bizarre-minor-league-baseball-logos/

Zas nic se nemá přehánět, pořád je to zmrd a zrádce. Ono s těma mladejma hráčema je to proces, třeba Velliose jako budoucnost EFC nevidí, kdo ví. Ve Wiganu mu to trvalo, hlavně ono mu vždycky trvalo, než nějakýho hráče začal využívat. Výjimečně někoho jako je McCarthy okamžitě hodí do základu, když se mu tam okamžitě hodí, ale takovej McArthur čekal rok vpodstatě a s Fyviem by to asi bylo stejný, Callum a Golobart si počkali roky dva. Martineze je potřeba chápat, on to vnímá jako dlouhodobej proces a nějakou koncepční práci, ty hráče si vyhledává a vychovává do nějakýho systému, kdo ví, jestli je u vás někdo, kdo se mu fakt bude hodit mezi mladýma, nebo si bude vodit svý, nebo bude čekat, až se ti mladí dostanou tam, kde je chce mít, aby se mu hodilo je dát do hry. Ten Delfouneso je asi naprosto ideální mladej hráč pro něj, když okamžitě hraje, zřejmě ten splňuje to, co on od mladýho hráče pro svůj styl chce. Hádám, že kdyby se zachránil, tak ho zkusí dostat do Wiganu a měl ho dýl nasledovanýho. Teď u vás pracuje s tím, co má, určitě to zdaleka není tam, kde by chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeou by asi do Wiganu nesel hele...

Reagovat
Zaschrona

Ty loga i nazvy vesmes nemaji chybu. Predevsim teda ale Flying Tigers a Lugnuts.

Ono u Velliose je ten problem, ze on po nem chtel, aby sel hostovat do Champu a to mel nabidky i z tamnich top klubu, jenze on nechce a chce bojovat o sanci v Evertonu. Sam se o nem vyjadroval do medii, ze jeho budoucnost je v EFC, ale pro svuj vyvoj ted nutne potrebuje hrat 90 minut soutezniho fotbalu. Fakt ale neocekavam, ze by mu chtel davat sance v acku po odchodu Jelavice, to si v situaci, kdy bojujem o celo tabulky dovolit moc nemuzem. Pak asi teda hrat nebude letos vubec a pujde pryc, protoze mu konci smlouva, muze si za to Vellios i sam...

No zradce, narozdil od Moyese o svem byvalem klubu vzdycky mluvi hrozne rad, s velkou uctou. Ale je pravda, ze kdyby nas odmitl, tak by asi byl ve Wiganu nesmrtelna legenda. To, ze by to u nas urcite chtel videt dost jinak si velmi dobre dokazu predstavit, ale Deulofeu uplne hned nehral, prvni 2 mesice jen sotva stridal a dle slov Martineze se ucil, aby nepadal pri kazdym kontaktu se souperem. Ale ted uz je to nekde jinde, slo to velmi rychle, skoro jako u Barkleyho. Spis mi ale prave jde o to, jestli Martinez bude schopny posouvat smerem k nam do acka ty typy hracu, kteri potrebuji mnohem vetsi viru a praci od manazera, nez tyhle supertalenti, u kterych to neni zase tak tezke. Ve Wiganu na to mel nabeh velmi slusny, bohuzel sestup vsechno zhatil, fakt to mel vzit ten Jones, takhle je skoro cela Martinezova prace, dost diky Coyleovi, fuc.

Snad ten Rosler to zvedne, v Brentfordu delal peknou praci... Do Wiganu by GD asi ale nesel, Martinez u nas v jeho zisku porazil i Dortmund. Nicmene kdyz Bob uz nekolikrat zminoval, jak uzasny mladeznicky system u nas mame, tak snad ho bude vyuzivat. Toho potencialne vyborneho materialu je u nas ted velka spousta. I koupit by se dali, moc by me neprekvapilo, kdyby si prave treba ted chtel koupit Maccu, kdyz mu od toho FA Cupu uz celkem dost poklesla cena a hype.

Reagovat
fantomas

Zmrd a zrádce?

Reagovat
smazaný uživatel

to už je správa stará pár mesiacov, nie? Sa mi zdá, že som to čítal už na začiatku sezóny.

Reagovat
mithro

to bol len zamer, dnes uz o to oficialne poziadali.

Reagovat
blade115

Snad to neprojde. Tenhle dementní systém názvů ať si pěkně zůstane v zámoří.

Reagovat
Chazy

Jak by to asi mohlo neprojít..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rssa

A pěkně začít od píky někde o pár lig níže.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

Mr.Blackstar11.12.2013 19:06

a víš co já ti něco řeknu. Naposledy sme s Dolarem zjistili tvůj facebook i face tvé staré. Vytvořili jsme ti duplicitní face, aby byla prdel. Jenže kamaráde, my taky máme tvou adresu a víme kde bydlíš.... ještě chvilu tady budeš psát tyto bludy a my se za tebou zastavíme si promluvit. A já ti doporučuju, nepřej si, abychom se za tebou rozjeli.

pod zápasem Gala - Juve se dějí věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Tohle je ale celkem prdel. Doxing - původně jsem na to chtěl psát bakalářku - jde o to, že uživatelé o sobě dokážou na internetu sdělit vskutku velký počet citlivých informací, což může celkem jednoduše vést ke krádeži identity.

Reagovat
cristiano.K.

já se těším na reakci dolara, "ty vole já tě vůbec neznám co si mě bereš do huby"

Reagovat
smazaný uživatel

FB jiriho som našiel za minutu, takže v tomto zrejme neklame ale aj keby som našiel, tak viem len v ktorom meste býva, nemám jeho adresu, nemam FB jeho frajeky pretože zrejem neexistuje, a aj keby tak čo s ním spravím? Nedá sa to nijak použiť... Jedine ak by som bol psychopat a šiel ho hľadať po celom meste...

Typek zrejme len našiel jeho FB a teraz sa vyhraža že spraví niečo čo všetci vedia, že nespraví ...Vyrastie z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Okay našiel som jeho frajerku a teoreticky by som mohol ísť na jeho bývalú strednú a spýtať sa kde byva pod nejakou hlupou zamienkou...Ale to je priliš veľa roboty na mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ešte lepšie navštíviť ho v zamestnaní

Reagovat
niflheim

O tyhle joudoviny konkrétně až tak nejde, myslím tím něco jiného než ty

Reagovat
smazaný uživatel

čo myslíš? Źe si spraví FB pod jeho menom? Ak jo tak nevidim dôvod prečo by to robil.. Nič tým nezíska...

Reagovat
niflheim

http://www.technewsdaily.com/17590-what-is-doxing.html

To je jenom špička ledovce, kompletně na téma "identity theft online" je řada poměrně dobře napsaných odborných článků, možná bych někde dokázal vyhrabat něco z Black Hat.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale podľa mňa sú to blbosti. Ten prvý je skôr na firmy ktoré nemajú žiadnu ochranu...A to druhé je patetický pokus ktorý bol odsúdený k zániku... To môžem ísť na pokec alebo seznamku a photoshopovať tam ľudí jedna radosť, nepotrebujem email a FB.

Ak nezistia tvoje heslo tak sa môžu vyhrážať koľko chceš, si za vodou.

Reagovat
niflheim

Popřemýšlej nad tím, kolik o sobě člověk sdělí informace na internetu...a jak je potom snadné se díky těmto informacím za toho člověka vydávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je mimo

Reagovat
Rssa

Na druhou stranu - docela dost dobře se tak dá očernit člověk. Napíšu, že s tím má něco společné Dolar a už se toho nezbaví (i když zrovna on je asi všem dost známý, co je zač...)

Reagovat
cristiano.K.

jasně no

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Neapol skvelo bojuje. Len kto vie ako dlho im to vydrží. Chcelo by to gól pre Naapol.

Reagovat
Zaschrona

To jo, mohl by se trefit Pipita, zapasu by to pomohlo

Reagovat
Zaschrona

Thierry Henry on Everton game: "That draw shows the difference between Arsenal and Man United. Everton are the team to beat this season, under Martinez they play total football."

Reagovat
smazaný uživatel

teším sa naňho v MotD.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Yossi

Reagovat
smazaný uživatel

Super, jeste Ajax gol a osmifinale bude bez korupcniku

Reagovat
smazaný uživatel

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/s526x395/1475900_10152203745517573_1868291554_n.jpg

Tyjo, chudák musel bejt nadšenej, taková bezmoc, co si asi tak mohl říkat...

Reagovat
smazaný uživatel

nie, nie... Merseyside United

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Moyes na zápase Atletico - Porto

Reagovat
nani92

na Neapol nedokázal zohnať lístky?

Reagovat
I am Mancunian

prisiel si pozriet Kokeho, ten ju u nas uz isty

Reagovat
cristiano.K.

to je vůl není Madrid jako Madrid. Bale ani Ronaldo nebude

Reagovat
kiwwi

preco by sme tahali hracov z horsich klubov

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Arbiter

takže je Atletico lepší klub než ManU?

Reagovat
smazaný uživatel

podle komentáře evidentně je, ani neví, co napsal

Reagovat
Miguel19

Kiwwi neví co píše, Moyes neví co dělá..

Reagovat
kiwwi

Atletico je lepsie ako Real, nehraj sa na retarda

Reagovat
madridcan

Ani ty by si nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

takže vy si vybíráte hráče jen z týmů, které jsou lepší než Real? Takže Everton je teda lepší než Real nebo jak teda?

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
I am Mancunian

on je ujety uplne

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Side

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter at his best

Reagovat
fantomas

Reagovat
Zaschrona

Na to se prece neni potreba ptat kiwwiho, to je prece uplne jasne.

Reagovat
nani92
Reagovat
cristiano.K.

Agger má narozeniny. Vše nej Dany a koukej začít na sobě makat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton had 2 scouts at the Estádio da Luz last night.

Melo by dle vseho jit o skauting zamereny na Meneze. Toho bych bral, mohl by byt levny.

Reagovat
vodka

toho posraneho divera?

Reagovat
Zaschrona

Na papire by mohl byt velmi levny a dostatecne kvalitni, takze nejaky diving by mi snad ani nevadil. Treba by ho to Martinez odnaucil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tottenham se podle anglických médií nebrání odchodu Erika Lamely na jarní hostování. Zájem o argentinského hráče má mít Atlético Madrid. (transfermarkt.de)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bral by som ho k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

je to samozřejmě k smíchu,ale poměrně očekávaná informace.

Reagovat
Bayern +

2000. fűr den FC Bayern Műnchen e. V.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, nicmene nechat si utect Henryho nebyla zadna ostuda

Reagovat
kiwwi

BREAKING: Koke (Atlético de Madrid) release clause confirmed to be €24m euros.

jak zadarminko tak teda vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč ktorý je už jedným krokom v Barcelone by prestupoval k vám? Máš rovnako nrealne ciele ako vaše vedenie

Reagovat
I am Mancunian

rozmyslam, ze pockam a kupim si jeho dres teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

24m relase clause? tak to by mohl moyes vyjednat za 30m

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

Pochybuju

Reagovat
Zaschrona

Pochybuju, ze by si ho Barcelona chtela nechat utect...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Young: “It (diving) has been talked about (with David Moyes), yes. It’s been talked about obviously, by the previous manager and the current manager, but that’s in house. I’m not going to comment on what’s been said. But I think it’s one to ask the referees -they are the ones who are giving free-kicks and penalties. I remember getting booked against Palace and then won a penalty (later in the game). Against Real Sociedad, it was another penalty that was given. Referees have tough decisions to make, they have a tough, tough time out there making decisions, but they have made the right decisions I think.I don’t take notice of the headlines or the debates. That’s obviously for the media to debate and people to have their say on it. Everyone is entitled to have their say on it, but for me, the referees have made decisions and that’s it. Of course I understand what you’re saying (about gaining a reputation) and everyone is going to have their say on it. But I’ve spoken to the previous manager and current manager, the referees are giving decisions and that is where I think it lies.”

uz dlho sa mi ziaden hrac takto nezhnusil

Reagovat
smazaný uživatel

obviously referees are giving decisions, to je tupelo, co tym vsetkym ako chcel povedat?

Reagovat
Side

wtf Může být někdo takhle vylízanej?

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

To jenom ukazuje že se simulování omluvit nedá, páč i když si vybere ty řídké případy když mu to rozhodčí sežere, aniž by zmínil že by to nejspíš přehodnotil po shlédnutí opakovaného záběru, a navíc když kompletně ignoruje tu většinu případů kdy mu to rozhodčí nesežere, tak aji tak obrana působí neskutečně blbě. Young by si měl v duchu dát pár facek, a veřejně říct že je simulant. Stejně si to o něm všichni budou myslet, a budou mět pravdu.

Reagovat
mithro

ja to nejdem ani citat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dneska som sa utvrdil v tom, že vačšina slovákov je totalne vymletá.... Jon Stewart si nepriamo robí srandu z amerických novinárov, pri čom si zoebrie na paškál Slovensko a všetci na slovensku sú z toho urazení ako keby to myslel vážne a vyjadroval čo si myslí prezident USA. Je to smutné kam sme sa to ako nárd dopracovali..

Kto nevie o čo ide, USA sa v nejakom prieskume ohľadom študia matematiky, fyziky chemie umiestnilo tesne za Slovenskom a všetky stanice to brali ako koniec sveta. Preto si Jon z toho spravil srandu a doslovne na začiatku povedal (to sa ale v žiadnom článku nepíše) že mu je ľúto krajiny ktorá skončí tesne nad USA pretože to všetci berú ako ukážku, ako veĺmi ako národ klesli. Preto potom prirovnával slovensko k najhoršej krajine na svete, že náš prezident je krava (čo je pravda), že našim hlavným exportom sú prdy (lol) atď...

Slovaci to ale klasicky nepochopili a všetci sú butthurt ako keby sa neviem čo stalo...

Snáď to nebudeme nejak riešiť, si spravíme ešte vačšiu hanbu..

Reagovat
vladis271

lenže to je naša ublíženecká mentalita, až ma to desí. Hádzanie akejkoľvek špiny na USA je moderné. Rovnako ako tie hovadiny o znalosti geografie deciek v USA. Všetci sa smiali, ale ak by mal niekto z tých posmievačkov vymenovať 51 štátov USA, tak je v prdeli. Ak by niektorému z deciek týchto sráčov ponúkli štipendium na harvarde, tak svojej decko preplaví do nenávidenej Ameriky aj na plti. Klasika amíci sú zlí, židia sú zlí, ale Rusi sú dobrí aj veľký otec Stal.. pardon Putin. A hlavne sú najvňčšími obeťami chúdiatka Palestínci, že, a potom o 2 týždne vidíš takéhoto debilka, ako na nejakom zhromaždení vykrikuje heslá porit "moslimskému moru" zaplavujúcemu Európu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tieto reci mi pripominaju moju mamu ktora vzdy po MS v hokeji povie:ja som hovorila ze nasi to poseru

Reagovat
vladis271

mňa len serú tupé ovce, ktoré sa tvária ako len ony prehliadli sa oponu, a ostatní sú zmanipulovaní médiami. Pritom pravda je úplne opačná. Títo konšpirátori veria každej blbosti, ktorá je uverejnená na ich obľúbenej internetovej nerelevantnej stránke a absolútne sa nesnažia triediť info a rozdeľujú ich čiernobiiele. To čo je v mainstreame je všetko lož, ale to čo je všetko na ich stránke od chemitrails po zvukky z pekla, ktoré sa objavili pri výkopoch v Rusku je všetko pravda. Hľadajú nato všetko smiešne argumenty, relevantné médiá obviňujú zo sionizmu a pri debate pri pive sa tvária akoby zožrali múdrosť sveta, pritom sú tupí jak os na kole.

Reagovat
Lacko_Boh

suhlasim,ale nemyslim, ze je to nejakou crtou nasehoho naroda,tak ako som to pochopil z tvojeho prispevku. Mne sa len nepaci to nase podcenovanie a sebakritika ako tu napr. teraz s Lolkacom demonstrujete(LOL).Par urazenych debilov by bolo vsade,v Madarsku,v Polsku,v Svajciarsku...tak preco z toho robit nieco pre nas tipicke?

Reagovat
smazaný uživatel

to by ma zaujimalo ktory to je ten 51. stat?

Reagovat
smazaný uživatel

Puerto rico môže byť v skorej budúcnosti

Reagovat
Zaschrona

Me by spis zajimalo, proc si celkem dost lidi mylne mysli, ze tech statu je prave 51... Je to docela casta chyba, ale nikdy jsem nepochopil, proc vlastne...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ale no zase nerob z nas v tomto nejak vynimocny narod .Keby nejaky slovensky novinar si spravi srandu z USA tak uz na nas letia rakety(teda pokial by sa vobec o tom v USA dopoculi .Leze mi na nervy toto pseudointelktualne spravanine a "objektivna kritika" svojho naroda.Nehovorim ze sa mas byt do prs,ja to mam tiez v pici ale pride mi akokeby niektory len cakaju na zlyhanie aby si mohli kopnut .Jasne ze sprostejsich bude vetsina ale nase spravanie je len zrkadlom politckych udalosti co sa tu diali a deju a myslim ze napriek vsetkemu sme na tom dostatocne dobre.Kazdy vidi to co chce.

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je novinár To je ako keby si v S.O.S ktoré sa už nevysiela spravili srandu z USA... (tuším to aj par krat spravili)

Reagovat
Lacko_Boh

nepochopil si ma

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

athletico?

Reagovat
smazaný uživatel

Schalke by bylo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

podľa čoho sú tie percentá?

Reagovat
kiwwi

jak podla coho?

sak mozes hrat len s urcitymi supermi a ti superi tiez mozu hrat len s urcitymi supermi...takze to percento je podla toho, s akou pravdepodobnostou mozu byt vyzrebovanie tieto timy proti sebe

Reagovat
Swarley

+

pokud myslíš ta jednotlivá čísla, proč jsou vyšší nebo kratší, tak tam dle všeho bude zahrnuta i pravděpodobnost toho, co by ti určité pravděpodobné dvojice vyřadili za další možnosti...Real má například možnost vylosovat si ze 7 soupeřů, my jen z pěti...obdobně je na tom třeba Schalke s pěti možnými soupeři, což zvyšuje pravděpodobnost toho, že to u ubou vyjde na tento vzájemný souboj...

Reagovat
Swarley

*nižší, ne kratší

celou dobu se člověk snaží ať z toho textu vyplyne to, co má a pak tam mrksnu v první větě takovou botu

Reagovat
Swarley

ty vole a proč to vůbec píšu, když to stejné psal kiwwi

definitivně mi přeskočilo

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, už tomu v podstate rozumiem, ale z matiky som tupý jak bota.

Reagovat
Swarley

já taky, ale nějakou dobu jsem byl nucenej se tomu dost výrazně věnovat...

Reagovat
smazaný uživatel

no, nerozumiem, prečo napr. s Bayernom máme 30.8%, pri čom s ostatnými máme 17.3% a obaja môžeme byť vylosovaní piatim tímom.

Reagovat
smazaný uživatel

to samé my s BVB

Reagovat
Swarley

ale tam jde o ten průnik...vy máte 5 možných soupeřů a Bayern má taky 5 možných soupeřů...

co se týče třeba Realu, tak ten má možnost narazit na 7 soupeřů, což snižuje tu pravděpodobnost vylosování i u vás...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, rozumiem.

Reagovat
Arbiter

pěti stejným týmům? To asi nee...

Reagovat
kiwwi

lenze tie ostatne timy mate vy aj oni ine a tie dalsie timy mozu byt vylosovane zas pre ine timy a jednoducho tam vznika to, ze niektory tim mozes statisticky dostat pravdepodobnejsie ako druhy

Reagovat
smazaný uživatel

už viem, som strašne sprostý. Keby som húlil, tak si myslím, že to je tým, ale nehúlim.

Reagovat
smazaný uživatel

matematika no.

Reagovat
vodka

naopak bys na to došel

Reagovat
smazaný uživatel

hulenie ťa nespraví sprostým...

Reagovat
Arbiter

samozřejmě, že ano

Reagovat
SunFells

V tvých očích ne

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejem že nie...kde si niečo také počul?

Reagovat
kiwwi

pockaj, mas nejaku studiu o tom?... nieco na styl behanim k pribratiu?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Tá študia bola určite vierohodnejšia ako vaše krčmové reči...a btw.

Nehovoril si, že namňa prestaneš reagovať? Ešte včera si tu plakal, že na teba reagujem...tak šup šup choď riešiť niekoho iného...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

by ses divil

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako alkohol alkoholika no

Reagovat
vodka

no, nevim jestli vyloženě blbějšího, ale každopádně ti dojebe po čase paměť, která je pro chytrost klíčová věc...

Reagovat
smazaný uživatel

wohou tak preto je to v amsterdame samí tupec. A už sa teším až sa z Uruguaya stane najhlupší národ na svete...propaganda ftw

Reagovat
smazaný uživatel

ešte, že ťa tu máme, aby si nám otvoril oči.

Reagovat
smazaný uživatel

poďakuješ mi neskôr...

Does Marijuana Make You Stupid? (odpoveď je samozrejme nie)

http://healthland.time.com/2011/07/19/study-marijuana-not-linked-with-long-term-cognitive-impairment/

Study: Intelligence, cognition unaffected by heavy marijuana use (aké prekvapenie)

http://news.harvard.edu/gazette/2001/10.11/marijuana.html

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20122742

Reagovat
smazaný uživatel

pozri, takýchto štúdií je každoročne 2618351641658 a každá má iné výsledky (aké prekvapenie). Chápem, že ty sa vidíš, ako osvietenec v stáde tupých oviec a máš potrebu nám do dokazovať stále, ale mne stačí názor mojich kamarátov, ktorí húlili a pozrieť sa na tých, ktorí každý deň húlia. Samozrejme, že tým nemyslím gram mesačne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chceš povedať, že pretože tvoji kamoši sú hlupáci tak marihuana automaticky ničí pameť? Ako jo existujú ľudia ktorý to preháňajú...ale podľa tvojej logiky sú cigarety neškodné pretože moj dedo fajčil 70 rokov a bol pomaly zdravší ako ja.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ne, když se podíváš na každýho, kdo hulí fakt pravidelně, skoro denně, téměř místo cigaret, tak to na něm poznáš hned, že s nim něco není úplně v pořádku.

Samozřejmě je jinej případ, když se někdo zkouří jednou za čas, třeba o víkendu nebo když potřebuje vypnout. To na člověka asi dlouhodobě nijak výraznějš nepůsobí. A k tomuhle zjištění nepotřebuješ žádný posraný studie.

Reagovat
vodka

no, hlavně když kategorie heavy user je od jednou týdně a víc

Reagovat
smazaný uživatel

Radšej budem veriť tomu čo som postol vyššie ako tvojim kamošom

Reagovat
smazaný uživatel

ja ani nemám záujem ťa o niečom presviedčať.

Reagovat
Chazy

Jo, jako dlouhodobě určitě

Reagovat
smazaný uživatel

si za polhodinu zmenil názor?

Reagovat
Chazy

ee, já to předtím myslel tak, že zhulenej je člověk schopnej velkejch myšlenek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Bayern fajn, z tej biedy si prajem aspoň niečo slušné, tak snáď Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Brendan Rodgers personally flew to Germany last night to watch Julian Draxler star for Schalke.

Alebo taktiež toho Salaha. Ale Draxler by bol fajn tiež

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersa zamestnáva Arsenal ako scouta?

Reagovat
SunFells

Takhle zbytečně vyhazovat za letenky, to je hospodaření s klubovými penězi

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda vitaj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý. Berem ho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

a pak že američani neumí na stadionéch fandit...YNWA se může jít bodnout...

http://www.youtube.com/watch?v=o0GskeQs5V0

Reagovat
kiwwi

tak toto je naprosta paradicka

Reagovat
SunFells

Hezky

Reagovat
Chazy

Jojo, naprostá klasika

Reagovat
Error

Tomuhle doufám neříkáš fandění.

Reagovat
Chazy

Ne no, ale fandit každopádně uměj

Reagovat
smazaný uživatel

oveľa lepšie ako dymovnice a svetlice alebo bodanie sa nožíkmi.

Reagovat
Lacko_Boh

nic nenabudi hracov viac ako prebodnunty clovek.Naprav si hodnoty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a co se ti na tom nelíbí? jako souhlasím, že to má takový nádech lehké trapnosti, ale zamysli se nad ostatními chanty a popěvky...zrovna to přirovnání k YNWA sedí...nebo "Take me home, United road" taky rozhodně není song pro tvrďáky

Reagovat
Error

Taky neříkám, že jsem z YNWA kdovíjak odvařený. Asi by mi bylo blbé se na stadionu houpat do rytmu a zpívat takovou vypalovačku. Já preferuju úderné skandované pokřiky, ruce a semtam buben. (+ samozřejmě bodání noži a zapálený stadion). Ale každý má jiný vkus, to nikomu neberu.

Reagovat
tomasinho

Jé, to je stylové.

Reagovat
kiwwi

https://www.facebook.com/photo.php?v=673807592641130

fajne videjko pre frajerky fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Jamie Redknapp: "He's not Ian Wright, he's not Thierry Henry, he's not Dennis Bergkamp. He's Olivier Giroud, and he's one of the reasons Arsenal are five points clear now."

Reagovat
smazaný uživatel

Je to takovej vas Shola

Reagovat
smazaný uživatel

jn, s niekym inym by to bolo viac

Reagovat
smazaný uživatel

som vedel, že to niekto napíše a pri vypisovaní kurzov si bol ty hneď druhá najpravdepodobnejšia možnosť po SuperFrankiem.

Reagovat
smazaný uživatel

keby som to vedel tak na seba podam

Reagovat
smazaný uživatel

ještě milovník mezírek mezi zuby by se dral do čela

Reagovat
smazaný uživatel

no, vlastne na toho som úplne zabudol.

Reagovat
SunFells

A na Persieho sere pes

Reagovat
smazaný uživatel

ten si nic jinyho nezaslouzi

Reagovat
Lacko_Boh

mne sa zda ze minule leto presiel obrovskou premenou a nezasluzi si taketo jednanie

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a kde ten Soton bere peníze na přestupy?

Reagovat
Lacko_Boh

Challenge accepted.Od mladych francuzkych hracov ktorych Wenger stale kupuje.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ale inak je vazne posledne dva mesiace vacsinou totalne tragicky, z poslednych 12 zapasov dal 3 goly z toho dva boli tie proti sotonu

Reagovat
SunFells

Když nedává góly, tak je totálně tragický?

Reagovat
smazaný uživatel

tak povyhraval nejake hlavicky

Reagovat
smazaný uživatel

a to s tymi golmi, na to ze je jediny fokalny bod nasej naslapanej zalohy a zpasy nam musi vyhravat ramsey alebo ozil je to fakt tragicke

Reagovat
SunFells

Tak za těch 12 zápasů dal 4 góly, když si sám počítal i tu penaltu a říct že "povyhrával nějaké hlavičky" mi přijde jako strašné nedocenění toho, co dělá. A řekl bych, že ta jeho gólovost trpí právě na tom, cos nazval našlapanou zálohou. On není žádný breakový hráč, aby mu vyhovovalo pět středních záložníků za ním. Když má dávat góly, tak ho někdo musí zásobovat především z křídla, jak to dělá Walcott. Všimni si, že s jeho nepřítomností šla Giroudova gólovost dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aby si toho všiml i Wengele

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho nejako ospravedlnuje to ze je schopny dat gol iba z jednej situacie? a sam na branu chodi regulerne takmer kazdy zapas, ale je taky pomaly ze sa mu niekolkonasobne zhorsuje pozicia na zakoncenie, ktore ma tiez slabe, niekde som cital ze dal u nas jediny gol z najazdu..a v tej medzihre sa mi posledne dva zapasy ani velmi nepaci, ako nieco vybojuje, obcas to niekomu pekne tukne ale rozhodne to nekompenzuje to ako nas limituje

Reagovat
smazaný uživatel

veď si ho ešte včera chválil za posledné 2 zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

kde? si fakt nepamatam

Reagovat
smazaný uživatel

tak vlastne ešte v nedeľu:

Yung08.12.2013 17:59

Girouda dnes musíš aj ty pochváliť.

djourou08.12.2013 18:02

jj zlepsenie oproti poslednym zapasom, bojuje a dobry na lopte..ale ta sanca mal byt gol

Reagovat
smazaný uživatel

tak nebolo to "vcera" a chvalil som ho za jeden polcas

Reagovat
cristiano.K.

připomnělo mi to videjko s Tevézem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele