15. kolo
07.12.2013 13:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Na Old Trafford si po Evertonu vylepšil bilanci také Newcastle

Jednadvacet krát dva je kolik? Inu, skoro těch 41 let, kterých fanoušci Newcastlu pročekali na další výhru na Old Trafford. A pro Davida Moyese to tedy znamená bezmála dvojnásobný průšvih než předcházející domácí kolaps s Evertonem, v Divadle snů rovněž tradičně neúspěšným. Zkrátka - pokud se začátkem sezony hovořilo o krizi Red Devils, nebylo to nic proti tomuhle...

Přitom v Manchesteru byli všichni povzbuzeni tím, že na místě suspendovaného Rooneyho mohl alespoň po čtyřech vynechaných zápasech naskočit Robin Van Persie. Teď už je ale euforie tatam; místo toho se narodily první dvě slepené porážky před domácím publikem od koncovky sezony 2001/02. Kdy United finišovali jako třetí...

První poločas na Old Trafford byl poněkud opatrný z obou stran. Pětičlenná záloha Newcastlu pracovala dostatečně pilně, aby dokonale eliminovala už tak omezenou kreativní sílu věhlasnějšího soka; a tak si Krul připsal jediný prvopoločasový zákrok při Jonesově střele z hranice šestnáctky. Největší šanci před pauzou registroval Newcastle: složitější zákrok musel předvést de Gea proti Debuchyho ráně.

Více ve své kůži jako by se Red Devils cítili alespoň těsně po přestávce, když Hernandéz brzy otestoval Krula a následně Evra hlavičkoval do tyče. Po odrazu od brankové konstrukce navíc mičuda narazila na Anitovu paži, takže se ještě domácí dožadovali pokutového kopu. K tomu nicméně nedošlo - a místo toho zapršelo na opačném konci hřiště.

Zhruba po hodině hry utekl po pravé straně Sissoko a ve správný čas na správném místě nalezl utěšeně pálícího krajana Cabayeho. ManUtd tedy před vlastním diváctvem opět pustilo do vedení protivníka; a již potřetí si nenašlo cestu k žádnému comebacku. Van Persie skóroval z ofsajdového postavení, Januzaje vychytal Krul a Zaha při své ligové premiéře za Red Devils ve slušné příležitosti minul...

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (34)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Už by měl být Van Persi ne? 2:1 po tom co Straky předvedli se Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veľa krát som tipoval výhru diablou tak teraz si tipne x 1:1 a možno nakoniec vyhrajú, Konečne by mohol nastúpiť v základe Persie pretože on z Rooneyom a januzajom sú naše najvetšie nádeje niečo túto sezonu uhrať :). Dúfam hĺavne v zlepšení výkon a nie furt brániť v bloku ale trochu aj súpera zatlačiť v tom ma Moyes strašne vytáča Comon Red Devils!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

pred zápasom má newcastle o 1 bod viac :) ferguson bol asi kúzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z dalších nepříjemných soupeřů nás nyní čeká. Ale Straky také mají houpavé zápasy jednou nahoře, jednou dole.

Nic jiného než 3.body nám nepomohou,ale...bez RVP a W.R. = šance pro jiné se ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
diastan

0:1 again

Reagovat
fejfi24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
vanGomm

Tip 1.Moc dalších ztrát si už Manch.U. dovolit nemůže,tedy pokud chce hrát v příští sezóně LM.

Reagovat
smazaný uživatel

DDG - Evra, Evans, Smalling, Rafael - Jones, Cleverley - Nani, Kagawa(Januzaj), ZAHA - Hernandez(RVP) ... velmi rad by som to videl bez Vidica, Valenciu, Welbecka a Fellainiho, pravy cas skusit Zahu v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

ked NEVYHRAJU......začnu chodit po kanaloch.....MUSIA vyhrat......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUSIA...

Reagovat
kissak

tak schválně si online??? Asi ne protože by si měl chodit kanálama :-D

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Kuba94

3:0 dneska se vzpmatujou,,,když nastoupí RVP,Kagawa,Nani tak je to jasné

Reagovat
smazaný uživatel

nani uz tisic rokov

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
PaulinhoTheGunner

United mají samozřejmě i smůlu, za stavu 0:0 tam byla tyčka po rohu a dost možná se mohla kopat i penalta, nicméně nechápu prostě proč si Moyes nepomůže.

Co to bylo jako za sestavu? Do zálohy má x zkušených hráčů jako Nani, Carrick, Gigs, Young, Valencia a on za stavu 0:1 to chce otočit s křídly Januzaj, Zaha? Jasně mají potenciál i kvalitu, ale chybí jim rozvaha, zkušenost, ztratili víc míčů než zbytek týmu dohromady...

Proč dnes nebyl ani na lávce Rooney? Na střed zálohy dát Jonese a Cleverlyho?

Prostě nechápu, nechápu ....dnes jsem se díval na United poprvé a nemám o stavu kádru nějak extra přehled, proto budu rád, když mi to třeba někdo z fandů United vysvětlí.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

ajo už to vidím, rooney stál za karty... kagawa např. ale hrát taky mohl

Reagovat
ryzskej

Tohle postni spíše na Premier league - souhrn, tady nejspíš odpověď nedostaneš.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dreambox61

Jednoduse nemaji zalohu,Claverly je uplne mimo,Fellaini ten se tam proste nehodi,Nani nema zapasovej rytmus,neni zaloha Giggs jednoduse nestaci a hlavne neni tlak na hrace Januzay musi dospet a zesilit,musi koupit Khediru z Realu a hlavne hraci delaji vse proto aby DM odesel,protoze neni mozny aby zapomeli fotbal,VP musi pro balon pak si nahrat dobehnout a dat gol a to nejde! Doufam ze dnes nejpozdeji do stredy bude odvolan

Reagovat
smazaný uživatel

hezky....letos to chce poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a jsme uplně dole. Tato prohra k tomu jen dospěla. Čekal jsem jak navážeme na neúspěch s Evertonem a bohužel...

Dnes naše mužstvo nemělo vúbec štávu, vúbec nyní D.M.hráči nepomáhají, kazí co můžou. D.M.protočil co šlo,ale hráči nic.

Potřebovali bysme nutně zvítězit a vymanit se z tohoto období. Hráči by si to měli srovnat v hlavách a našemu bossovi pomoc, tlak ze všech stran na D.M. bude ještě větší, a na hrišti máme hráče kteří by se měli zamyslet za který tým vůbec hrajou, jinak v něm nemají co dělat. D.M. věřím. Sir Alex moc dobře ví, koho sám za svého nástupce dosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

BLBCI....neskutočne...pojebane......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O 2 roky vijde najavo ze predavali zap.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a mi moune tipovat......

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
kissak

moc se mi líbí, jak si fans Devils v celém souhrnu stěžujou hlavně na výkony všech rozhodčích, ale aby hledaly problémy sami u sebe to ne. Výkon MU byl hodně špatnej na celou zálohu MU stačil Tiote s Anitou, RvP a kulihrachem nebyli vůbec vidět. O vytvoření nějakých vyložených šancí z pohledu MU se nedá vůbec psát. NUFC zápas suprově sednul a podal kvalitnější výkon, hru si pohlídal až do konce což vypovídal i souboj u rohového praporku. Prostě si mufani budete muset ještě chvíli počkat než Moyes se dostane někam na vyšší level. Bohužel pro vás druhej SAF se hledá opravdu těžce.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele