36. kolo
13.05.2023 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Eberechi Eze (© AFP)

Crystal Palace doma nezaváhal

Crystal Palace zvítězil v domácím zápase proti Bournemouthu 2-0. Domácí si tak po prohře s Tottenhamem spravili chuť a zvládli i druhý vzájemný zápas s Bournemouthem za 3 body.

V prvních 30 minutách se diváci pohledného fotbalu nedočkali, hra byla oboustranně hodně pomalá a ani jeden z týmů si nevypracoval žádnou vyloženou šanci. Výjimkou byla příležitost, kterou měl v 16. minutě Olise, jenž se dostal k odraženému balónu a kousek za vápnem nebezpečně vystřelil, jeho pokus směřující k levé tyči ale proplachtil vedle levé tyče. Ve 32. minutě se hostující hráči dožadovali odpískání pokutového kopu po zákroku Andersena, nicméně sudí po konzultaci s videem rozhodl, že vše proběhlo dle pravidel a pokračovalo se ve hře.

Ve 39. minutě udeřili domácí, výbornou přihrávku obdržel Eze a přesnou střelou poslal Crystal Palace do vedení.

Ve 48. minutě mohl přidat druhý gól Hughes, proti byl ovšem Neto, který střelu k pravé tyči bravurně zneškodnil. V 51. minutě musel z důvodu zranění střídat Zaha a na jeho místo přišel Edouard. V 59. minutě se Olise našel krásnou přihrávkou Ezeho a ten bombou do pravého horního rohu zvýšil na 2-0. Hostující trenér Gary O’Neil reagoval na dvougólovou ztrátu hned trojitým střídáním, kýžený efekt to ovšem nepřineslo. V 85. minutě nebezpečně hlavičkoval hostující Moore, jeho pokus však chyběla přesnost a balón skončil vedle pravé tyče.

Crystal Palace zvládl i druhé vzájemné utkání v sezóně a ve 36. kole vyhrál nad Bournemouthem 2-0.

Autor: Jan Keňo / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele