Informace

  • Celé jméno
    David Brooks
  • Číslo dresu
    36
  • Datum narození
    08.07.1997
  • Výška
    173 cm
  • Pozice
    záložník
  • Váha
    65 kg

Národnost

  • Wales

Klub

Aktuální statistiky v klubu Southampton FC (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
League Championship 2023/2024
14
693
2
0
0
0
1
0
0
Celkem
14
693
2
0
0
0
1
0
0

Statistiky v reprezentaci

Reprezentace
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
Wales
29
1308
4
0
0
0
3
0
0

Články

Po 535 dnech. Brooks porazil rakovinu, vrátil se k fotbalu a chce zachránit Bournemouth

Bournemouth sice ve Villa Parku prohrál 0:3 a stále se obává o své bytí a nebytí v příštím ročníku Premier League, přesto v sobotu prožil nadmíru pozitivní moment: Když na konci druhé půle nastupoval na hřiště David Brooks (25), tleskali ve stoje i fanoušci Aston Villy. Velšský reprezentant totiž vyhrál svůj nejtěžší zápas v životě. Porazil rakovinu a po 535 dnech se vrátil k fotbalu.

Brooks překonal nádorové onemocnění uzlin

Velšský reprezentant David Brooks oznámil, že zdárně překonal zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin. Čtyřiadvacetiletý záložník druholigového Bournemouthu se léčil od loňského října, kdy mu lékaři diagnostikovali takzvaný Hodgkinův lymfom. Nyní doufá, že bude moci pokračovat v kariéře.

Velšský reprezentant Brooks onemocněl Hodgkinovým lymfomem

Velšský reprezentant David Brooks má zhoubné nádorové onemocnění mízních uzlin. Čtyřiadvacetiletý záložník vypadl kvůli nemoci minulý týden z nominace na zápas kvalifikace mistrovství světa v Česku a nyní oznámil, že mu lékaři diagnostikovali takzvaný Hodgkinův lymfom. Příští týden zahájí léčbu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele