12. kolo
19.11.2016 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Liverpool FC 0:0

Liverpool již potřetí za sebou v Premier League nedokázal porazit Southampton, tentokráte se na St. Mary's Stadium urodila bezbranková remíza. Diváci jednoho z nejsledovanějších duelů sobotního odpoledního programu museli být zklamáni, vždyť za celý zápas domácí ani jednou nevystřelili na branku, hosté pouze dvakrát.

Utkání opravdu mnoho zajímavého nenabídlo. Na první velkou příležitost si zaplněný stadion musel počkat až do 28. minuty, kdy se k odraženému míči po centru Clynea dostal Georginio Wijnaldum, posunul do strany na Sadia Maného, jeho technický obstřel však fantasticky vyškrábl Maného někdejší spoluhráč Fraser Forster.

Mané byl proti svému bývalému klubu při chuti, po další rychlé kombinaci na jeden dotek ho opět vyslal do šance Wijnaldum, Maného střelu z úhlu však na poslední chvíli zblokoval Virgil van Dijk. První půli ukončil aktivní Wijnaldum, jenž dnes šanci na úkor zraněného Adama Lallany, povedenou ranou zpoza vápna těsně vedle.

Druhá půle začala další tutovkou Liverpoolu. Firmino s Coutinhem se hnali v přečíslení 2 na 1 na osamoceného Fonteho, Coutinhovi však dlouho trvalo, než zakončil, a tak skvělý José Fonte ve skluzu připravil Reds o další tutovku. O chvíli později byl blízko gólu po Coutinhově standardce Matip, ani tentokráte však neudeřilo.

Saints poprvé výrazně zahrozili v 58. minutě, na centr Cédrica Soarese si naskočil Charlie Austin a jen těsně minul Kariusovu svatyni. V 66. minutě se po perfektní přihrávce koho jiného než Coutinha ocitl sám před Forsterem Firmino, ani on však neměl správně seřízená mířidla. A když se za jásotu publika po centru střídajícího Sturridge znovu neprosadil ani Sadio Mané, rozešel se Southampton s Liverpoolem smírně.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (18)

Přidat komentář
MCFC_8

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 Hlavně tři body LFC

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
arsavin

Proč tolik nevěříte Liverpoolu? Jasná dvojka (1:3)

Reagovat
vanGomm

Samozřejmě,že Liverpool může vyhrát,ale jasné není předem nikdy nic.Kdyby totiž vždy každé utkání vycházelo pouze podle předpokladů,tak už dávno všechny sázkovky ukončily svou činnost.Je sice pravda,že po 38 kole bude ta tabulka vypadat tak nějak jak se před začátkem očekávalo,ale jenom proto,že ti tzv.favorité se v těch řekněme překvapeních během celé sezóny vystřídají.Vypadá to,že i zde platí to známé-vlk se nažral a koza zůstala celá,

Reagovat
C-M@ster

Naopak sázkovky vydělávají na tom, že utkání končí podle předpokladu.

Kurzy 3,27-3,50-2,20

30,5%-28,5%-45,5% (= dohromady 104,5%)

Sázkovka počítá, že se sázky rozprostřou díky tomu, jak to určili a oni na tom ty 4,5% trhnou

Reagovat
vanGomm

Na tomto příkladu možná by to tak fungovalo.Musí jít ovšem pouze výhradně o sólo sázku.Je ovšem všeobecně známo,že téměř všichni lidé sází ako sázky tj. 2 a více příležitostí a tam pokud by vždy vyšlo všechno podle přepokladů,tak prodělají sázkovky.

Reagovat
vanGomm

Favorit je u mě ten na koho je vypsán npř. kurz 1,30-1,50 a zde potřebují sázkovky ty překvápka.Protože pokud by tyhle kurzy vždy vyšly,tak to můžou zavřít.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Infernoqt

3:2

Reagovat
Stan Smith

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman, Koeman, však Saints trénuje Claude Puel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Melda

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele