26. kolo
09.02.2013 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Norwich City - Fulham FC 0:0

Další remíza, devátý zápas bez výhry a přece je Norwich technicky spíše blíže než dále záchraně. Na Carrow Road nicméně po bezbrankové nudě s Fulhamem spokojenost panovat nebude; mimo jiné i proto, že se nová posila z Leedsu, Luciano Becchio, na místě překvapivě nedostupného kapitána (ráno jej chytla křeč v zádech) neuvedla dvakrát přesvědčivě...

Také Cottagers si mimochodem od svého forvarda dost slibovali, jakkoliv šlo o "staronového" Berbatova. Bulharský fantom zmeškal poslední kolo s ManUtd, aby tentokrát figuroval v základní sestavě, avšak jeho samotná přítomnost Fulham rozhodně nevytrhla. Koneckonců smolař Berbatov brzy musel alespoň na chvíli do kabiny, když jej vysokou nohou zasáhl Johnson a on potřeboval pár stehy vyspravit krvácející nos.

Norwich málem okamžitě zužitkoval chvilkovou početní převahu, ovšem to byl již zmíněný Becchio musel po spolupráci Bennetta s Garridem vykázat větší klid a rozvahu v koncovce. Takhle lednová posila z první pálila slabě přímo do Schwarzera; a náladu si rozhodně nezlepšila ani příštími nepřesnými hlavičkovanými pokusy.

Do druhého poločasu, podobně nezáživného, vstoupil o něco lépe hostující soubor. Sidwell například z 20 metrů otestoval Bunnovu pozornost, zatímco do Ruizovy pumelice se obětavě vložil Bassong. Toho na druhé straně brzy napodobil Hangeland, aby zazdil jednu z mála pozoruhodných akcí domácího mužstva. Jeho projev později nevytrhla ani premiéra Keie Kamary, takže zápas docela dobře vyšuměl, aniž by toho publikum nějak litovalo.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele