15. kolo
02.12.2007 17:00 CET
2 : 3
(0:1)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Birmingham City 2:3

Tento zápas měl potvrdit vzrůstající formu Tottenhamu, ovšem vše bylo nakonec jinak, než se předpokládalo. Blues poslal do vedení v prvním poločase proměněnou penaltou Mcsheffrey, ale Kohouti podobně jako v pohárovém střetnutí s Aalborgem stav utkání ve druhé půli otočili, tentokrát zásluhou dvou branek Keana, jenže ani to jim nestačilo. Na 2:2 vyrovnal hostující kanonýr Jerome a tři body pro Birmingham zařídil v nastaveném čase Larsson.

První půli jasně dominovali domácí fotbalisté, přesto gól vstřelili hosté a největší vinu na něm nese obránce Kaboul. Ten v pokutovém území fauloval hostujícího útočníka McSheffreye a rozhodčí Dowd posoudil jeho atak za nedovolený a odpískal penaltu, kterou proměnil samotný postižený. Po inkasovaném gólu White Hart line očekávala drtivý nápor Tottenhamu, který také následně přišel ke konci prvního poločasu. Největší šanci si připsal na své konto mladý obránce Gareth Bale. Ten ale nastřelil z přímého kopu pouze břevno Taylorovy brány.

Trenér Ramos už do druhého poločasu neposlal častokrát chybujícího stoper Kaboula, kterého nahradil Tomem Huddlestonem, jenž svou práci odvedl dobře. Lepší start do druhého poločasu si domácí fotbalisté snad nemohli ani přát. V 50. minutě vyrovnal z penalty Keane a tentýž hráč o tři minuty později dokonce zvýšil na 2:1, když zužitkoval výborný centr Huddlestona. Jenže s tím, co se bude dít o pár minut později, rozhodně domácí fanoušci nepočítali. Zanedlouho totiž dokázal vyrovnat anglický reprezentant do 21 let Jerome a tři body hostům zajistil v nastavení záložník Sebastian Larsson, na jehož střelu gólman Robinson nedosáhl.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kohouti se už odpoutali od konce tabulky, ale stále to není ono. Birmingham ale venku moc neboduje, docela bych jim přál výhru, ale na víc než bod nemají. Nejrealističtější je těsná výhra domácích. Tip 3:2

Reagovat
Devil

Tottenham doma Birmingham rozstrili a pomale ale jiste se bude protloukat tabulkou vzhuru !tip.-3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Birmingham City !!!

Reagovat
smazaný uživatel

to co trefil larsson, to se jen tak nevidí ! životní trefa, gratuluji ! to se fakt chytit nedalo. birmingham nám to pěkně zavařil, teď hrajem v londýně (city), bude to řež !!

Reagovat
Pharrell

byvaly hrac Arsenalu potopil Spurs !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele