Synot liga - souhrn 8. kola

19.09.2014, 22:09, aktualizováno 21.09.2014, 18:54
Komentáře a souhrny
Plzeň neměla příliš problémů s oslabeným Baníkem a zůstává v čele o bod před Spartou, která porazila Hradec Králové. Slovácko si díky Doškovi pohrálo s Duklou, jen o skóre je horší Jablonec po remíze s Českými Budějovicemi, stejně bodů má také Mladá Boleslav po pátečním vítězství nad Teplicemi. Tři body získaly také Brno, Příbram a v derby Bohemka...

Sparta Praha - FC Hradec Králové 3:1

21.09.2014 17:00

Góly: 20. David Lafata, 49. David Lafata, 55. Josef Hušbauer - 6. Tomáš Malínský

Sparta Praha sice od začátku utkání nečekaně prohrávala, ale nakonec se i díky nepozornosti hostující obrany dokázala dostat zpět do zápasu. Nejprve srovnal Lafata, který přidal také druhou branku. Deset minut po změně stran se prosadil ještě Josef Hušbauer, který tak uzavřel skóre utkání.

Sparta byla od prvních minut hodně aktivní a Hradec se chvíli nemohl zorientovat. Do první velké šance se probíjel Vácha, ale jeho pokus o vysunutí Konatého zablokoval Kotiš. O to větší šok čekal na Spartu a vlastně i fanoušky hostí o pár minut později, když se Shejbal dokázal uvolnit v pokutovém území, předložil přesný pas před branku Tomáši Malinskému a ten i přes bránícího Kadeřábka pokořil brankáře Bičíka!

Na tahu byla Sparta a Hradec dělal všechno možné proto, aby se ubránil. Po pádu Hušbauera v pokutovém území možná nejeden fanoušek hostí zalapal po dechu, ale sudí Hrubeš správně viděl simulaci sparťanského hráče a udělil mu proto žlutou kartu. Malinský chtěl dát další branku a zkoušel pálit z větší vzdálenosti. Brankář Bičík ale zasahovat nemusel, protože na svém místě stál pozorný Brabec.

Adrian Rolko na dnešní utkání nebude vzpomínat v nejlepším, protože přispěl k první inkasované brance Hradce a tím vlastně i k celému obratu. Nedůrazně totiž odvrátil Krejčího nepovedený centr pouze do Konatého, od nějž se míč odrazil ke zcela osamocenému Davidu Lafatovi. A Lafata už si v podobných situacích ví rady jako málokdo - 1:1.

Hradec Králové se dlouho nemohl smířit s vývojem situace a ztrácel půdu pod nohama. Krejčího centr nechala obrana Hradce propadnout až na vápno, kde stál připravený Kamil Vacek. Pro něj už nebyl problém vystřelit, jenže v poslední chvíli se vrátila pozorná obrana Hradce a míč tečovala nad bránu. Vstřelit vedoucí branku se snažil také Costa, který se dokonce prosazoval přes Chlebouna, ale míč v pádu nezasáhl.

Podobně se vedlo také Hušbauerovi, i když jeho spolupráce s Krejčím a Lafatou zaváněla velmi nebezpečně gólem. Sparta si vypracovala skvělou příležitost, ale srovnat se jí povedlo až na začátku druhé půle. Nejprve Kadeřábek po průniku po pravém křídle našel u vzdálenější tyče Krejčího, který ani s tečí Davida Lafaty neskóroval. O chvíli později už ale Sparta dokázala vstřelit druhou branku utkání a opět byl střelcem David Lafata. Hušbauer dokázal v pádu odcentrovat a sparťanský kapitán hlavou dokázal hlavou namířit míč do rohu brány!

Nešťastný zápas to dnes byl minimálně pro Rolka, který tečoval pas od Lafaty do pokutového území jen k Hušbauerovi, který bez váhání zamířil a prostřelil brankáře Koubka potřetí!

Ten měl práci také se zakončením Krejčího, které našel centrující Kadeřábek. Krejčí ale hlavou Koubka nepřekonal. Na opačné straně se podobně vedlo Halilovićovi, který pálil jen do Bičíka. Skóre utkání nezměnil ani Hušbauer, který pálil jen do připraveného brankáře Koubka.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava 2:0

21.09.2014 15:45

Góly: 31. Daniel Kolář (pen.), 75. Ondřej Vaněk

Viktoria Plzeň dnes udělala další významný krok k udržení si první příčky. Do Plzně zavítal Baník Ostrava a čekalo se hodně atraktivní utkání. To nakonec přineslo také mnoho emocí a jednu červenou kartu. Dominovala Plzeň, která si tři body zajistila díky brankám Vaňka a Dana Koláře.

První minuty zápasu nahrávaly spíše bezbrankové remíze a vyrovnanému stavu. Vše rozhodla až jednatřicátá minuta, kdy Chramostu fauloval Filip Kaša a protože se jeho atak odehrál v pokutovém území, sudí Příhoda byl nekompromisní. To můžeme říci také o zakončujícím Danielu Kolářovi, který se z pokutového kopu nemýlil a poslal domácí tým do vedení. Ostrava se od první inkasované branky už nezvedla a početní nevýhoda ji hodně ovlivnila.

Aktivnějším celkem byla Plzeň, která usilovala o brzký gól. Hráči domácího týmu se soustředili především po krajích, odkud také přiletěl první centr. Jenže brankář Jiří Pavlenka si s ním bez problémů poradil. První problémy měl Patrizio Stronati, který dostal na starost Chramostu. A uhlídat jej dnes odpoledne nebylo vůbec snadné. Stronatimu se to dařilo na poslední chvíli, ale vždy úspěšně. Bylo ale vidět, že má s pohybem mladého útočníka velké problémy.

Chramosta po rychlém zisku míče prošel až do šestnáctky, kde se pokusil dávat míč za sebe na Vaňka, který se ale nezorientoval včas a míč skončil u hráčů Ostravy. Ondřej Vaněk proto později zkusil pálit ze zhruba dvaceti metrů, ale mířil jen do středu branky k brankáři Pavlenkovi. Aktivní Václav Pilař prošel přes polovinu hřiště a ještě dokázal vystřelit svojí pravačkou, ale mířil jen těsně nad bránu.

Po půlhodině už se naplno projevil potenciál a především hlavní zbraně Chramosty, ten se prohnal do pokutového území a byl faulován Filipem Kašou. Mladý obránce Baníku navíc dostal rovnou červenou kartu a byl tedy vyloučen! Ostrava musela čelit početní nevýhodě a také nařízené penaltě. K její exekuci se postavil Daniel Kolář a poslal brankáře Pavlenku na opačnou stranu - 1:0 pro Plzeň.

Plzeň byla při chuti a chtěla využít další dobrou šanci. Z dobrých pětadvaceti metrů napřáhl Patrik Hrošovský a po jeho ráně zhruba metr nad břevno to v ochozech jen zašumělo. Do druhého poločasu už místo Chramosty naskočil Stanislav Tecl, který chtěl rovněž napodobit úspěšného kolegu a stejně jako jeho předchůdce pomoci týmu ke gólu. Aktivní byl opět Pilař, který sice uspěl v souboji hned proti dvěma hráčům a dokázal si vybojovat střeleckou pozici, ale tu nakonec nevyužil a mířil mimo tři tyče.

Když trávník opět začala skrápět voda, dostal se ke střele na penaltě Procházka, ale v dobré šanci přestřelil! I když už Plzeň nebyla tak aktivní, mladý tým Ostravy nedokázal dostat míč pod svou kontrolu. Z dobrých pětadvaceti metrů se o další trefu pokoušel Pilař, ale také nyní přestřelil bránu. Vaněk po pravé straně prošel až k pokutovému území a jeho následná rána mířila pod břevno! Brankář Pavlenka míč vyrazil, ale z další akce ve stejném duelu už prohrál. Vaněk si spravil chuť o minutu později, když centr ze strany hlavičkoval mimo brankářů dosah právě Ondřej Vaněk.

Do další šance se v dresu Plzně probíjel Dan Kolář, ale jeho střela se nesetkala s pochopením. Po rohovému kopu Baníku vznikl závar před Kozáčikem, ale naneštěstí pro hosty z něj Ostrava nic nevytěžila. Plzeň si poradila s Baníkem Ostrava o dvě branky a k dobru jí slouží také aktivní hra.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 2:0

20.09.2014 20:15

Góly: 60. Josef Jindřišek (pen.), 77. Ivan Lietava

Fotbalisté Slavie Praha v osmém kole první ligy prohráli 0:2 na hřišti Bohemians 1905 a nebodovali ve čtvrtém z posledních pěti zápasů nejvyšší soutěže. Vršovické derby rozhodli až v druhém poločase Josef Jindřišek z penalty a střídající Ivan Lietava. Poslední desetiminutovku navíc odehráli slávisté bez vyloučeného obránce Milana Nitrianského. "Klokani" si v této sezoně domácí soutěže připsali premiérové vítězství ve vyprodaném Ďolíčku.

První střeleckou možnost si vypracovali ve třetí minutě Bohemians, když Šírlova rána skončila vedle tyče. I poté byli domácí aktivnější a soupeře takřka nepouštěli z jeho vlastní poloviny.

Ve 23. minutě Šírlův centr vyrazil slávistický brankář Hrubeš před Mosqueru, ale kolumbijský záložník z voleje přestřelil. Ještě blíže k vedoucí trefě byl za deset minut Bratanovič. Střelou z úhlu těsně minul tyčku, navíc si Nitrianský málem vstřelil vlastní gól.

Jedinou větší možnost hostů měl Škoda, když si naběhl na Nitrianského centr do šestnáctky a hlavičkoval vedle. Úplný závěr půle patřil opět Bohemians. Nejprve střelu Moravce z bezprostřední blízkosti vykopl z brankové čáry stoper Latka a tečovaný pokus Rady už vytáhl gólman Hrubeš.

"Klokani" měli převahu i po změně stran. Bratanovič našel před brankou volného Pauscheka, který místo střely prodloužil na Mikuše a jeho pokus zlikvidoval Hrubeš. Na druhé straně se poprvé blýskl gólman Švenger, když vychytal Juhara.

Domácí pokračovali v náporu, ale také v nebývalém zahazování šancí. Po úniku na levé straně znovu selhal Bratanovič a netrefil prostor tří tyčí. Vysvobození pro Bohemians přišlo po hodině hry. Rozhodčí Orel písknul za sporný kontakt Černého s Mosquerou penaltu a tu se štěstím proměnil kapitán Jindřišek.

Bohemians přečkali šanci Balaje a v 77. minutě přidali druhý gól. Tvrdou střelou se prosadil střídající Lietava. Radost z třetího zásahu o chvíli později překazila Pauschekovi tyčka po dalším zákroku Hrubeše. Zmar Slavie podtrhl v 81. minutě Nitrianský, který dostal druhou žlutou kartu a hodně mu zhořkl jubilejní stý ligový duel v kariéře.

Bohemians vyhráli třetí z posledních čtyř kol a ukončili sérii tří ligových porážek se Slavií.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Slovan Liberec 1:0

20.09.2014 17:00

Góly: 11. Jan Sýkora

Zbrojovka doma udolala Liberec 1:0 a na svém kontě má už dvanáct bodů. Liberec se sice v posledních kolech zlepšil, ale nyní znovu nevyhrál. Jedinou branku utkání obstaral Jan Sýkora.

Hned v úvodu platilo staré známé "nedáš - dostaneš", liberecký Delarge se ocitnul zcela sám před Hladkým, jenomže naneštěstí pro Slovan trefil vedle. Vzápětí na to Zbrojovka vstřelila vedoucí branku, Zavadil založil akci, během které Vávra přesně odcentroval na hlavu Jana Sýkory - 1:0 pro Brno. V pětadvacáté minutě se postavil ke standardce Zavadil a Kolář s velkými problémy nakonec míč na brankové čáře zkrotil. Brankář Kolář se vůbec musel v prvním poločase dost činit. Před Sýkorou zasahovat nemusel, ale Brigantova rána už skončila v jeho rukavicích. Liberec byl v prvním poločase marný a na svojí první šanci si musel počkat až do 53. minuty, kdy Hadaščokova střela olízla břevno.

"Souboj" Hadaščoka s Hladkým pokračoval i o několik minut později a opět z něho vyšel vítězně brněnský brankář. Každopádně Liberec se nemohl dostat do tempa a nebezpečnější bylo nadále Brno. Sýkora hlavičkoval nad stejně jako Buchta a znovu u toho byl kapitán Pavel Zavadil. Přitom hráči Slovanu moc dobře věděli, že veškeré útočné akce domácích řídí právě zkušený Zavadil.

Definitivní jistotu třech bodů mohl dát domácím Hyčka. Minutu před koncem utkání ale trefil jen tyč! Liberec vyrovnat nedokázal, popravdě si nevytvořil už žádnou větší příležitost. Brno získává tři body naprosto zaslouženě.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Dynamo České Budějovice 0:0

20.09.2014 17:00

Góly: -

Baumit měl v zápase s Českými Budějovicemi velkou převahu, od patnácté minuty navíc hrál v přesile, přesto to na zisk tří bodů nestačilo. Po vyloučení Vošahlíka se Jihočeši stáhli do obranné ulity a úspěšně ubránili nerozhodný výsledek 0:0.

Jablonec začal dle očekávání aktivněji a obrana Budějovic měla plné ruce práce, aby hned nadvakrát odzbrojila Tomáše Juna. Ve 12. minutě uviděl Vošahlík žlutou kartu za faul na Nováka a hned o tři minuty se provinil podruhé. Sudí mu po patnácti minutách udělil červenou kartu a České Budějovice šly do oslabení. Baumit pak pochopitelně udával tempo, vypracoval si několik slibných příležitostí, ale obrana Jihočechů odolávala. Skóre se neměnilo ani pět minut před koncem prvního poločasu, kdy Kopicův centr našel hlavu Rossiho.

Po hodině hry musel po Pospíšilově dělovce vytáhnout zákrok Křížek a tlak Jablonce narůstal. Jen o tři minuty později pak zachránilo Budějovice břevno! Na druhé straně nebezpečně vystrčil růžky Benát, avšak obrana Baumitu včas zasáhla. Oslabení hosté nadále odolávali a čas pomalu, ale jistě ubíhal a ubíhal.

Pět minut před koncem zápasu střílel těsně vedle Čížek a Jablonci se dostavila křeč. Budějovice urputně bránili a nakonec se úspěšně probránili k cennému bodu.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram 0:1

20.09.2014 17:00

Góly: 64. Jakub Řezníček

Jihlava sice před týdnem vyhrála, ale dnes podlehla před vlastními diváky Příbrami 1:0. Jedinou branku vstřelil po hrubé chybě Václava Kolouška útočník Jakub Řezníček.

O první útok se pokusili domácí, jmenovitě Koloušek vyslal do dobré příležitosti Harise Harbu, ovšem ten si míč předkopl a brankář Boháč už zbytek zvládl. V prvním poločase bylo šancí poskrovnu nebo spíš by se dalo říci, že šance nebyly žádné.

Druhý poločas byl z tohoto hlediska o poznání lepší. V 53. minutě mohla jít Jihlava do vedení. Spolupráce Jungra s Vaculíkem zafungovala, avšak prvně jmenovaný dvakrát v koncovce pohořel. Diváci se první branky dočkali v 63. minutě, zkušený Václav Koloušek vyrobil obrovskou hrubku, v podstatě namazal Řezníčkovi, který jeho dárečkem nepohrdl. Střelou pod padajícího Boháče rozvlnil síť a poslal Příbram do důležitého vedení.

Řezníček měl ještě jednu dobrou příležitost v 73. minutě, ale vůbec netrefil branku a stav 1:0 tak nadále setrvával. Deset minut před koncem zápasu mohl odčinit hrubku Koloušek, ale štěstí mu nebylo přáno. Jeho tyč se zastavila až na brankové konstrukci. V nastaveném čase ještě Boháč vychytal Mešanoviče a Příbram mohla slavit důležité vítězství.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dukla Praha 5:1

20.09.2014 17:00

Góly: 2. Libor Došek, 4. Libor Došek, 21. Milan Kerbr, 54. Libor Došek, 70. Luboš Kalouda - 31. Jean-David Beauguel

Fotbalisté Slovácka porazili v 8. kole první ligy Duklu Praha vysoko 5:1. Tým z Uherského Hradiště vyhrál doma počtvrté za sebou a v neúplné tabulce je druhý o skóre za Plzní, která má ale zápas k dobru. Hattrickem se blýskl útočník Libor Došek, jenž se s devíti góly osamostatnil na čele tabulky kanonýrů. Slovácko porazilo Duklu poprvé po pěti utkáních.

Hosté v předchozích sedmi kolech inkasovali jen čtyřikrát, dnes ale jejich obrana naprosto selhala. Ráz zápasu dalo hned úvodních pět minut, v nichž se dvakrát prosadil Došek. Ve druhé minutě mu po centru z pravé strany nahrál Kerbr, domácí kanonýr po kličce oklamal zadáky soupeře a přízemní střelou prostřelil brankáře. O tři minuty později Došek střelou z dvaceti metrů trefil horní roh branky.

Defenziva Dukly byla hodně děravá, po čtvrthodině ale mohli hosté snížit. Po jednom ze zaváhání domácích obránců při rozehrávce se dostal k míči Považanec, jeho sólo však stačil zlikvidovat pádem pod nohy brankář Heča.

Z územní převahy vytěžilo Slovácko ve 22. minutě třetí branku. Kerbr napřáhl z levé strany pokutového území a jeho střela zaplachtila do sítě. V 31. minutě Dukla snížila. Marek Hanousek střílel do břevna, Bergrovu hlavičku následně Heča vyrazil pouze před Beauguela a ten zblízka dokopl míč do sítě. Nejlepší střelec Pražanů dal třetí gól v sezoně.

Po změně stran Slovácko pokračovalo v dobrém výkonu a hrozilo z rychlých protiútoků. V 54. minutě po Kerbrově centru Došek hlavou přidal svou třetí branku a počtvrté v ligové kariéře se mohl radovat z hattricku.

Střelecký účet pak uzavřel v 71. minutě po Doškově přihrávce Kalouda, který zakončil krátké sólo přízemní střelou k tyči. Slovácko se dočkalo nejvyššího ligového vítězství od březnového triumfu 5:0 nad Brnem a z posledních čtyři domácích duelů má skóre 15:3.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:0

19.09.2014 20:15

Góly: 29. Tomáš Wágner, 66. Tomáš Wágner (pen.), 71. Tomáš Wágner

Fotbalisté Teplic přišli o neporazitelnost v této sezoně první ligy. V předehrávce 8. kola prohráli v Mladé Boleslavi 0:3, když zápas dohrávali bez dvou vyloučených Lüftnera a Hoška. Premiérovým hattrickem v nejvyšší soutěži zařídil domácím výhru útočník Tomáš Wágner.

Po nevydařeném utkání v Ostravě udělal trenér Mladé Boleslavi Karel Jarolím několik změn v sestavě. Do hry poslal mladého stopera Hůlku a zcela změnil pravou stranu, kde se objevili Kysela s Bartlem a byli hodně aktivní. Domácí měli od začátku územní převahu, ale Teplice byly nebezpečnější v koncovce po rychlých brejcích.

Skóre mohl otevřít Litsingi, svoji hlavičku po centru Nivalda však poslal těsně vedle branky. V 18. minutě se Teplice dočkaly gólu, který však neplatil. Vůchův přímý kop ze 40 metrů zapadl až do branky, jenže sudí Kovařík odpískal ofsajd Jablonského, který se ve skluzu snažil zasáhnout míč a mátl tím brankáře Hrušku.

Mladá Boleslav se dlouho nemohla dostat k přímému ohrožení branky, neboť jí vázla finální fáze, ale ve 29. minutě z první velké šance udeřila. Po centru zprava vracel Ďuriš míč do vápna, ten propadl až k Wágnerovi, který byl zcela nebráněný a měl hodně času vybrat si, kam míč do branky usměrní.

Teplický kouč Zdeněk Ščasný na vývoj zápasu reagoval o poločase hned dvojím střídáním, do hry poslal stopera Hoška a kanonýra Mahmutoviče a přešel z rozestavení 4-4-2 na 3-4-3. Jenže hned ve 49. minutě Teplice ztratily míč, domácí mohli jít do brejku a Lüftner fauloval. Za to obdržel druhou žlutou kartu v utkání a byl vyloučen.

Teplice se i v deseti snažily o vyrovnání a záhy Nivaldo řádně protáhl brankáře Hrušku, který měl s jeho střelou z dálky velké problémy. Na druhé straně mohl potvrdit vedení Šisler, ale po rychlé akci a přihrávce Kysely netrefil v těžké pozici hlavou odkrytou branku.

V ještě větší šanci byl krátce nato Ďuriš, který po dalším Kyselově centru trefil hlavou jen břevno. V 65. minutě už to domácím vyšlo. Mladé Boleslavi vyšel brejk, Bartl udělal kličku Hoškovi, který ho fauloval a sudí Kovařík nařídil pokutový kop. Míč si vzal Wágner a vstřelil svou druhou branku v utkání.

Hošek za faul dostal žlutou kartu, navíc hned minutu nato zahrál zbytečně rukou, což sudí znovu trestal a teplického stopera v 67. minutě vyloučil. Početní převahu znovu využil Wágner a v 71. minutě završil hattrick.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň852118:617
2.Sparta Praha851211:416
3.1. FC Slovácko842219:1014
4.Baumit Jablonec842212:814
5.FK Mladá Boleslav841311:613
6.Bohemians Praha 1905841312:1213
7.Zbrojovka Brno833211:812
8.Slavia Praha840413:1212
9.FK Teplice825110:811
10.Baník Ostrava83235:1211
11.Dukla Praha82335:99
12.Slovan Liberec815211:98
13.České Budějovice81527:148
14.FC Hradec Králové81344:146
15.1. FK Příbram81258:185
16.Vysočina Jihlava81164:114

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (112)

Přidat komentář
monty25

Budu stručný: Pro Teplice neskutečný zápas blbec. Nejdřív sporně neuznaný gól, potom hloupost Lüftnera a debilita Hoška...

Reagovat
kalla

Rozhodčí zkazili pěkný zápas. Neuznaná branka a pak přísné vyloučení, protože sudí Kovařík nemá cit pro hru a myslel spíš, že je na pokeru...

Reagovat
monty25

Nemyslím si, že vyloučení Lüftnera bylo přísné. Když má hráč ŽK, tak prostě nemůže takovým způsobem zastavit unikajícího soupeře... Ale jinak jsem taky toho názoru, že Teplicím nebyl uznán regulérní gól.

Reagovat
kalla

Kdyby měl cit pro hru, tak dá důrazné napomenutí. Nebyl to žádný likvidační zákrok, ale jen nic neřešící (pro obě strany) taktický faul...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta červená byla oprávněná

Reagovat
kalla

Nebyla...

Reagovat
Euphael

Byla ty hňupe.

Reagovat
kalla

Nebyla hlupáku

Reagovat
Euphael

Pokud myslíš Luftnera, tak byla. Pokud Hoška, tak to nevím. Konec debaty ty zjebe.

Reagovat
monty25

Co se týče Hoška, tak tam vůbec není o čem diskutovat. Za tohle bych ho přeřadil do juniorky...

Reagovat
Euphael

Říkej to tomu klaunovi. Máš pravdu.

Reagovat
kalla

Aspoň v něčem máš pravdu, konec debaty... s člověkem s IQ jako máš ty se nemá cenu bavit...

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Ano dostal asi právem žlutou. Ale předešlí souboj na Teplického nepískl, pokud jsem dobře viděl!

Když už nechal jeden faul, tak ten druhý od Teplického měl pustit též. Nebo nedávat kartu.

Rozhodčí zabil zápas, protože Teplice dokud byly v 11 na hřišti hráli pěkný fotbal. A ten neuznaný gól. K tomu se nevyjadřovat. Snad Dámková zaúřaduje!

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu tu polemizovat o jakékoliv situaci, ale celkově se mi dnes výkon rozhodčího nezdál moc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Wagner

Reagovat
kubys

Je to borec, vždycky jsem to říkal, že nechápu, proč ho Plzeň nestaví.

Reagovat
frankiefcb

chyba pro Plzeň, že ho pustila.

Reagovat
kubys

To rozhodně, Chramosta, Wágner by byla rozhodně lepší dvojice než Tecl, Chramosta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nepustili Wágnera, asi by neměli Chramostu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nekoho jsme pustit museli, Bakos je jako trojka dobrej a vic se verilo Teclovi, nez Wagnerovi.

Reagovat
db18

Což byla docela blbost, takhle máme dva stejný útočníky, s tím, že jeden má ještě horší mušku než ten druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Plzen hrála na dva utocniky, tak by to byla dost zajimava trojka Wagner, Chramosta, Tecl

Reagovat
db18

Ale takhle toho druhýho jakoby zastává Kolář

Reagovat
kubys

Mohli pustit Tecla...

Reagovat
Rarášek

Stoprocentně bych se zbavil radši jeho než Wágnera, ale dali za něj až moc peněz ..

Reagovat
Losinho

A odchod Bakoše nepřicházel v úvahu?

Reagovat
db18

Ho nikdo nejspíš nechtěl...

Reagovat
Losinho

On taky musí mít slušnou gáži...

Reagovat
BBystr

to asi ma ale on ako taky zolik je fajn utocnik bola by pra vas skoda aby sedel bud tecl alebo wagner

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

...to jsem po obnovení stránky přesně čekal - že někdo bude mít potřebu to doplnit

Reagovat
PISTOLERO

Slovácko

Reagovat
oli9

Soovácko 19 golů Sparta sice zápas k dobru ale i tak o FCS o 11 víc... Škoda té nepochopitelné prohry se slávií doma v 1. kole jinak výsledky doma 4:1 , 2:0 , 4:1 , 5:1

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Super, toho Stárkova se letos opět nezbavíme, cítím to v kostech...

Reagovat
ACSeRw!n

jasne ze ne.. na hristi maj po dlouhy dobe docela kvalitu a v zakulisi je kvalita porad obrovska

Reagovat
Slejdy

Slovacko !! trosku zapas !!

Reagovat
M11

nadherne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Bez útočníka to nepůjde... Nevím, co se s tím Doležalem stalo, ale je potřeba ho už posadit. Nedat gól X kol zvládne i kdejaký junior

Reagovat
PavlíčeQ

Břevno dal hezký

Reagovat
Zdechlina

1000. pro Slovácko

Reagovat
minoLFC

nahovno nahovno nahovno

Reagovat
božský John

clovek na chvili vypadne z jablonce a hned se dejou veci

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ligový fotbal, Táborsko je fakt kvalitní a to hlavě Džafič a jejich pravé křídlo. Čistá smůla že jsme nevyhráli, Džafič dal dva pomalu životní góly

Reagovat
mickey mouse

Před zápasem bych bod bral, teď jsem spíše zklamaný. Měli jsme vyhrát, bohužel obrana si dnes v čele s Květonem vybrala slabé chvilky. Ševčík to je talent jako hrom, vůbec nevěřím že zůstane i v létě.

Jinak zatím je ta druhá liga fakt dobře vyrovnaná. Druhé mužstvo má 11 bodů a dvanácté 10. To se po 7 kolech vidí málo kdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Miky nevím co tam dělal při tom druhém gólu a Pepa jeden čistý gól chytil (tím nechci říct, že by jeho výkon byl ideální). Ale Táborsko hrálo fakt dobře. Co se týče Ševy, tak to nechápu jak ten se tu octnul, ten už by měl hrát ligu. A to břevno tam trefil Lojza? Z G jsem to pořádně neviděl.

Reagovat
mickey mouse

Lojza ne , Radim

Reagovat
smazaný uživatel

Vím že je to Radim, ale je to prostě Lojza

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
EAG le grand amour

Elvist Ciku. Jak hrál Traoré?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl po celém hřišti, ale nijak nevynikal

Reagovat
mickey mouse

Ze začátku měl dost nepřesností, v druhém poločase párkrát obešel jeden na jednoho, ale jinak průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za choreo???

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole a já vám říkám že ta slávie stejně vyhraje

Reagovat
ronaldik

10000. pro titul Slovácka

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, ale pro poháry

Reagovat
smazaný uživatel

Slovacko a Dosek a Habenec

Reagovat
frankiefcb

Sváťa je prostě skvělý. Takový druhý Vrba.

Reagovat
Greny

Latka

Reagovat
Posledni Kovboj

Toho Latku si proste Slavije nezaslouzi.

Reagovat
smazaný uživatel

SlaviJe

Reagovat
Posledni Kovboj

Frenkee

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Stará dobrá Slavia

Reagovat
Posledni Kovboj

kdy uz zacne Slavia utocit na pohary?

Reagovat
Radin

večer v hospodě

Reagovat
smazaný uživatel

100000. Pro postup Slovácka do LM

Reagovat
smazaný uživatel

V zápasech Bohemky průměrně padnou tři góly, svět se v prdel obrací

Reagovat
frankiefcb

Tak zasloužená výhra bohemky (dobrý fotbal z jejich strany), i když ta pencle nevím nevím. No a Slávie mizerná a Nitranského někam zavřít, aby se uklidnil magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce Beránek dál hrát tenhle katastofálně defenzivní fotbal tak si může začít balit kufry. Bohemka zasloužená výhra, skvělej fotbal v jejich podání, naopak antifotbal v podání SKS .

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka ukázala, jak by se měl hrát fotbal! Nebyl to výkon individualit, ale týmový... Ofenziva i defenziva na výbornou!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Slavie se pomalu, ale jistě vrací k boji o záchranu .

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Bohemka dnes krásne. Pripadalo mi to ako keby som sa pozeral na záznam zápasu Dukly. Kopa šancí nepremenených, ale nakoniec to vyšlo

Reagovat
REPLIKATOR

Bublina splaskla

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka paradni,Slavie lonska...ono je hezky,ze tam da Beranek 2 utocniky,ale kdyz za nema hrajou takovy kreativni hraci jako Gecov a Baez,tak mohla byt obrana Bohemky v klidu a to taky byla..Cerny je taky absolutne marnej a Nitriansky mel opet zablesk blbosti..

Reagovat
salami

došlo štěstí a trener furt jalovej, Lička v prdeli a strategie s 50-ti metrovou dírou pokračuje i nadále, při taktický neschopnosti Beránka v derby nevěřim v body, hráči se snažit budou, ale s timhle fotbalem prohrát musíme

Reagovat
smazaný uživatel

Těžce prokaučovaný zápas,Beránek je úplný pablb,což už dokázal ve Slavii jednou.Já nechápu to nadšení fanoušků,když ho opět angažovali.

Reagovat
adalbertus

Jihlava a my od něj dostali trojku

ale zato F-M

Reagovat
adalbertus

a ještě Olomouc

Reagovat
Losinho

Tragédie

Reagovat
Rarášek

90. Pro Kweukeho

Reagovat
Rišan

Při těchto bláznivých výsledcích pro mne naše liga ztrácí jakoukoli důvěryhodnost. Že by to byly hrátky nějakého gangu sázkařů? Moc bych se tomu v této zemi ani nedivil!

Reagovat
oli9

jaké výsledky tím myslíš ?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram

Reagovat
Darren Fletcher

tak čo ten samo slovák? asi nič moc však

Reagovat
matZz

Beránkovi taktický záměry naprosto nepochopitelný. proč nehraje na křídla? kde byl vukadinovič? naopak Pivarník

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to byla nejlepší Bohemka, kterou jsem viděl za posledních pár let. Zasloužila si vyhrát. A Beránek by těm naším hrejtům měl říct, že je potřeba se hejbat - dokud měli nadšení a bojovali, tak to sice byl trošku zmatenej fotbal, ale aspoň občas z něj byl gól a když se přidala trocha štěstí, tak se dalo vyhrát. Jenže včera tam všichni stáli a čekali, kdy dá Bohemka gól. A to nemluvím o tom, že rozhodčí připískával docela často Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař si to tam vodí

Reagovat
Shevchenko

Nevadí, vražedný los máme za sebou, teď už to bude jen lepší.

Reagovat
dantetomas

Kazdy ma svojich 5 kol slavy... Ci Slavie?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon nic moc,kulisa strasna ostuda...

Reagovat
db18

...teď vidím tu návštěvu - to je čim dál tim horší

Reagovat
smazaný uživatel

...silenost...a to ze bylo hokejovy derby neni zadna...normalne bych zavedl nejaky prednostni nakupy listku na zajimavy utkani az po predlozeni urcityho poctu listku z beznych ligovych zapasu...protoze pak jsou zajimavejsi zapasy jako derby,Plzen,pohary a vsichni se muzou pretrhnout,aby tam byli...uz se uplne desim toho,co za lidi pojede na Slovan,protoze o ten vyjezd bude velkej zajem..

Reagovat
db18

Reagovat
djwenca

Absolutně nechápu, proč sedí BOUDJEMAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Atmosfera naprosto v klidu, proto me tam zklamal vyrok jednoho policisty, co hlidal na ceste k sektoru hostu, ze jsme polsti zidi...Kokot vyjebany...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, to byla atrakce dne

Reagovat
db18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele