Synot liga - preview 8. kola

19.09.2014, 09:53, aktualizováno 21.09.2014, 08:47
Previews
Doposud vedoucí Viktoria Plzeň přivítá na svém hřišti ostravský Baník, proti kterému si jistojistě bude chtít podržet postavení na čele pelotonu. Spartu pak čeká střetnutí s Hradcem Králové...
Viktoria Plzeň - Baník Ostrava  (neděle 15:45)
Plzeň doma v osmém kole Synot ligy vyzve Ostravu, s níž neprohrála v lize devět utkání v řadě. Podle papírových předpokladů by tato série měla být prodloužena i přesto, že bodový rozdíl mezi oběma celky činí tři body.

Západočeši budou chtít v neděli uhájit pozici lídra tabulky a potvrdit velice příznivou vzájemnou bilanci s Ostravou, tu v posledních pěti ligových duelech porazili celkem čtyřikrát. "Očekávám náročné utkání, Baníkovci až na jednu výjimku v Liberci, kterou sami považují za speciální selhání, prokazují v probíhající sezoně výkonnostní nárůst. Navazují tak na loňskou záchranu v lize, což se jim podařilo díky dobrému finiši, a pokračují na této pro ně jistě příznivé cestě. Ostrava bude dozajista náročný soupeř, který dokázal výsledkově zaskočit silná mužstva. Vítězství na Spartě je toho důkazem. Já tento zápas viděl a Spartě toho příliš nedovolili, hráli velice organizovaně a dobře směrem do defenzivy. Do zápasu musíme dát všechno a v žádném případě nesmíme dopustit ani náznak podcenění soupeře," prohlásil trenér domácích Miroslav Koubek.

Baníku sice v tabulce patří až osmé místo, ale na čelo tabulky ztrácí pouhé tři body. S prozatímním průběhem ligy až na selhání s Libercem tak může být spokojen. Slezanům se proti Plzni dlouhodobě nedaří a na její půdě slavili vítězství naposledy před šesti lety. "Plzeň hraje zažitým stylem, ale přesto není jednoduché se na ni připravit. A to vzhledem k tomu, jak jsou její hráči kreativní. Hra Plzně zkrátka není šablonovitá, pokaždé se v ní objeví nové věci. Co se týká nás, bude záležet na tom, jak budeme na hřišti uvažovat, jak se připravíme a jak rychle dokážeme zareagovat na dění na hřišti. Nepředpokládám, že to bude z naší strany útočný uragán, spíše budeme spoléhat na herní pojetí s pevnou obranou, kterou máme až s výjimkou Liberce ve všech utkáních. Když se nám povedlo překvapit Spartu, proč by se to nemohlo podařit v Plzni?" ptá se kouč hostí Tomáš Bernardy.

Sestava Viktorie bude ochuzena o trio marodů Rajtoral, Čišovský a Chrien, nejistý je pak start Horvátha. Za hosty nenastoupí zranění Svěrkoš a Vengřinek.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, D. Kolář, Pilař - Tecl.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Sukup - Šichor, Greguš - Štěpán, Lindpere, Kukec - De Azevedo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
Víkendový program 8. kola české nejvyšší soutěže uzavře duel mezi úřadujícím mistrem a nováčkem soutěže, tedy Sparta hostí Hradec. Podle papírových předpokladů domácí bojují o titul a hosté se ocitají nad sestupovým pásmem.

Spartě, která ve čtvrtek prohrou 1:3 v Neapoli neúspěšně vstoupila do skupinové fáze Evropské ligy, po odehraných sedmi kolech patří třetí příčka a na lídra z Plzně ztrácí pouhý bod. Letenští proti Hradci umí, ještě s ním nikdy neztratila bod a tuto 12zápasovou sérii bude chtít prodloužit a neztratit tak kontakt s čelem tabulky. "Porážku v Neapoli sice nemůžeme hodnotit pozitivně, náš způsob hry však ano. O ten se můžeme opřít jak v Evropské lize, tak i v domácí soutěži. Jestli budeme proti Hradci někoho šetřit, to teprve uvidíme. Rozhodneme se podle aktuálního stavu hráčů, jak na tom budou s energií a také zdravotně. Teď ale nikdo větší potíže nemá," nevyloučil změny v sestavě sparťanský trenér Vítězslav Lavička. Ten nebude určitě moci počítat se zraněným Julišem a nejistý je start Holka.

Hradec aktuálně figuruje se šesti body na čtrnácté pozici a od sestupu ho dělí dva body. Navýšit náskok od předposledního místa bude pro Hradecké velice těžký oříšek, neboť na Letné ještě nikdy nebodovali a celkově Spartu porazili pouze čtyřikrát z dosavadních 24 ligových měření sil. "Na utkání s Jihlavou jsme reagovali náplní tréninkového procesu, aby si někteří hráči uvědomili, že je fotbal především o tvrdé práci, a že osobní souboje rozhodují. A také na to zareagujeme v sestavě. Každý zápas je těžký, ale my dál budeme bojovat o každý bod a rozhodně neskládáme zbraně. Věřím, že se nám podaří vybrat takové hráče, kteří se v tom zápase porvou o dobrý výsledek. Určitou výhodou může být, že Sparta hrála pohárový zápas s Neapolí. My bychom toho mohli využít, ale musíme hrát v určité kvalitě celých 90 minut," řekl trenér hostí Luboš Prokopec, jenž bude v sestavě postrádat oba zraněné Lindra a Kuliče. Hrát také nebude rekonvalescent Vaněček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Kováč, J. Brabec, Costa - Hušbauer, Vácha, Matějovský - Dočkal, L. Krejčí - Lafata.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Chleboun, Rolko, P. Mareš - Križko, Kotiš - Štípek, A. Čermák, P. Černý - P. Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 7.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Desátá Zbrojovka Brno přivítá v rámci osmého kola fotbalisty Slovanu Liberec a bude chtít navázat na úspěšné představení z Edenu. Ačkoliv je Liberec až dvě příčky za Brnem, pomalu chytá formu a do moravské metropole si jede pro body.

Zbrojovka takřka s pravidelností získává body, ale výhra na Slavii byla teprve druhým tříbodovým ziskem v sezoně. Svěřenci trenéra Kotala se díky ní vyhoupli na desáté místo s devíti body na kontě a mohou být spokojeni. Navíc na Slavii konečně zlomili prokletí a po dlouhé době tam vyhráli. "Z utkání na Slavii nemůžeme žít věčně. Čeká nás těžká série s týmy, které hrály v pohárech. To je jasný důkaz kvality. Liberci několik hráčů odešlo, ale silní zůstali. Prohráli jen jednou, naposledy vysoko porazili Ostravu a s Plzní prokázali, že se umí koncentrovat na velké zápasy," krotí euforii trenér Kotal.

"Mají rychlý přechod do útoku, v tom hraje prim ex-brněnský Šural. Teoreticky jsme připraveni, jejich silné i slabé stránky známe. Jako v každém jiném utkání - záleží teď na tom, jak hráči získané a nacvičené poznatky přenesou na hřiště," dodal Kotal. O tom, že je Zbrojovka na utkání nachystaná, se rozhovořil i mladičký, teprve devátenáctiletý Tomáš Brigant, jenž si v minulém kole na Slavii odbyl ligový debut. "Jsme na ně připravení, známe jejich silné i slabé stránky. Sledovali jsme jejich zápas s Plzní. Nervózní už tolik nejsem, ale plně si uvědomuji, že nejtěžší je výkon ze zápasu pravidelně potvrzovat."

Liberec sice do Synot ligy nevstoupil ideálně, ale pomalu se pod Samuelem Slovákem zvedá a poslední zápasy proti Teplicím, Baníku a Viktorii Plzeň to jenom potvrdily. Ve skvělé formě se zdá být Josef Šural, který proti Ostravě vstřelil hattrick a prosadil se rovněž proti Plzni. Koneckonců na něj upozorňoval sám trenér hostí Kotal.

Domácím budou chybět Pašek, P. Mezlík, Markovič a Keresteš, v hostujícím dresu se neobjeví M. Jarolím, Pokorný a Sackey.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Buchta, Schuster, Jugas - Malík, Sýkora, Fischer, Zavadil, Lutonský - Vávra, Brigant
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Coufal, Pimpara, Karišik, Fleišman - Obročník - Delarge, Pavelka, Ďubek, Frýdek - Šural
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.25 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baumit Jablonec - České Budějovice  (sobota 17:00)
Jablonec v osmém kole Synot ligy hostí České Budějovice. Jedná se o střet týmů z opačných pólů tabulky. Zatímco domácí figurují na třetím místě, to hosté se nachází těsně nad sestupovou propastí.

Severočeši mohou být s prozatímním vývojem ligy velice spokojeni, když na lídra tabulky ztrácí pouhý bod. Nejvíce bodů nahráli před svým publikem, když ze tří zápasů posbírali 7 bodů z celkových 13. "K Budějovicím mám samozřejmě blízký vztah. Mají dobré mužstvo a zkušené hráče, jejich výsledky ukazují, že nás nečeká lehké utkání. Liga je mimořádně vyrovnaná, mezi týmy nejsou velké rozdíly. Přesto věřím, že potvrdíme body z Příbrami," řekl kouč domácích Jaroslav Šilhavý, jenž si vzpomněl na dvouleté působení v Budějovicích.

České Budějovice jakožto staronový nováček soutěže figurují ve spodních patrech tabulky, na svém kontě mají sedm bodů a patří jim třináctá pozice s tříbodovým náskokem od sestupu. Jihočeši už venku nevyhráli v lize 12 utkání a to se pokusí prolomit v Jablonci. "V Jablonci udělali radikální přestavbu mužstva, přišel nový trenér. Každým zápasem se zlepšují, po takovém průměrném začátku se rozjeli. Doma jsou silní, ale určitě tam nejedeme prohrát. Nesmíme se bát. V průběhu sedmi kol se zrodila řada překvapivých výsledků, kdy outsider vyhrál na půdě silného týmu. Proč by se to nemohlo podařit i nám? V Jablonci jsem celé tři roky bydlel, narodil se mi tam syn, takže vzpomínky mám hodně příjemné," řekl kouč jihočeského Dynama Luboš Urban, jenž má také minulé vazby na sobotního soupeře. V Jablonci působil jako hráč.

V sestavě domácích bude chybět trojice zraněných Beneš, M. Hubník a Fantiš. Nejistý je start Kubisty. To hosté budou postrádat jen rekonvalescenta Kladrubského.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, F. Novák - Hübschman, Rossi - Kopic, Jun, M. Pospíšil - Martin Doležal I.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa, Lengyel, P. Novák, Machovec - Vošahlík, Herzán, Benát, Volešák, Hora - Linhart.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Důležitý vzájemný souboj čeká celky Jihlavy a Příbrami. Hosté vstupují do nové éry pod novým trenérem Pavlem Tobiášem, který nahradil odvolaného Petra Čuhela.

Až v sedmém kole se dočkali fotbalisté Jihlavy prvního vítězství v letošním ročníku Synot ligy a odnesl to východočeský Hradec Králové. Celek z Vysočiny se díky vysokému vítězství 3:0 dostal z poslední pozice a tak není divu, že byl Petr Rada po zápase spokojen. Jihlavští si ale jsou dobře vědomi, že výhru musí v následujícím utkání potvrdit. "Před námi je velmi důležité utkání o šest bodů. Velkou hodnotu výhry z Hradce potřebujeme právě nyní potvrdit na domácí půdě vítězstvím. Chceme Příbram ponechat v tabulce pod sebou a zvýšit náš náskok na tohoto ligového soka," nechal se slyšet asistent trenéra Zdeněk Klucký.

"Výhra měla pozitivní vliv nejen na hráče prvního týmu, ale i na realizační tým a všechny, kdo v klubu působí. Čekání na první výhru v novém ročníku bylo příliš dlouhé. Na hráčích je každopádně vidět, že z nich spadla těžká deka z čekání na výhru a tréninky se více baví. A to je jedině dobře," uvedl ještě asistent trenéra.

Příbram na rozdíl od Jihlavy odstartovala celkem dobře a po těžkém úvodním losu nastřádala dva cenné bodíky. Dnes už bývalý trenér Petr Čuhel ale upozorňoval, že tyto získané body musí Příbram potvrdit proti papírově slabším soupeřů a to se nakonec nestalo. Po remízách s Plzní a Libercem nastal pád a všech pět následujících kol Příbram prohrála, což stálo Čuhela trenérskou lavici. Na jeho místo usedl Pavel Tobiáš, jenž má tým pozvednout.

"Každý ví, v jaké situaci se nacházíme. Dostali jsme 15 gólů za poslední čtyři zápasy a to je moc. Dostáváme laciné góly v momentě, kdy se zápas láme, a pak si soupeř zastřílí. Bude to o práci a psychice, 1.FK Příbram považuji za svůj klub, udělám maximum, abychom se zvedli, liga tu musí být," vyjádřil se na tiskové konferenci Pavel Tobiáš.

Domácím budou chybět zranění Masopust, Marcin, Kliment, Kryštůfek, nemocný Šulek a vykartovaný Kučera, v hostujícím dresu se kvůli kartám neobjeví T. Krbeček.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Marek, Tlustý, J. Krejčí, Hybš - Kukol, Jánoš - Kovář, Jungr, Vaculík - Harba
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Zápotočný, Hnaníček, Neves - Jiří Mareš, Tarczal, Pilík, Zeman - Fillo - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Slovácko v sobotu přivítá v domácím prostředí v rámci osmého ligového kola fotbalisty pražské Dukly. V lepší pozici se nacházejí právě domácí, kteří budou hájit páté místo. Hosté sice figurují na 11. místě, ale ztrácí na svého sobotního soka pouhé dva body.

Tým z Uherského Hradiště se nachází v horních patrech tabulky hlavně díky domácím výsledkům, protože poslední tři klání na svém hřišti vyhrál s celkovým skóre 10:2. Nyní však narazí na celek, který porazil jen v prvním ze 6 vzájemných ligových duelů. "Dukla je na soupeřových hřištích hodně nebezpečná. I když nedává moc gólů, dobře brání a spoléhá na kombinační a útočný fotbal. Vyhrála v Boleslavi, remizovala v Liberci a po bodovém zisku sahala i v Plzni. Na její síle nic nemění skutečnost, že v posledních dvou kolech nebodovala. Chceme navázat na náš výkon ze druhého poločasu v Českých Budějovicích," pronesl kouč domácích Svatopluk Habanec, jenž nebude moci v sestavě počítat až se čtyřmi rekonvalescenty Biolkem, Hlúpikem, Trávníkem a rekonvalescentem Šimkem.

Devítibodové Dukle se v posledních dvou ligových kolech nedařilo, poněvadž vyšla bodově naprázdno. Po Spartě je druhým nejlépe bránícím celkem se čtyřmi inkasovanými góly. A se čtyřmi vstřelenými brankami pro změnu patří mezi nejhorší ofenzivní týmy. "Slovácko vstoupilo do soutěže poměrně dobře a pohybuje se v horní polovině tabulky. Navíc v domácím prostředí jsou silní, velmi dobře využívají kvalit Doška a dá se říci, že se v poslední době zlepšili i z hlediska fotbalovosti a tvorby postupného útoku. My jsme na hřišti Slovácka hráli poměrně slušně, naposledy se nám tam podařilo vyhrát a s tím vědomím tam pojedeme. Budeme chtít napravit naše poslední zaváhání na domácím hřišti," připomněl příznivou vzájemnou bilanci se Slováckem trenér hostí Luboš Kozel, jenž bude postrádat pouze rekonvalescenta Kovala.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Daníček, Košút, Břečka, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Kalouda, Valenta, Kerbr - Došek.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek - Gedeon, Marek Hanousek, Považanec (Čajič) - Berger, Beauguel, Jakub Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha  (sobota 20:15)
V 8. kole první fotbalové ligy se dnes odehraje pražské derby mezi Slavií a Bohemians 1905. Čtvrtá Slavia se pokusí napravit předchozí porážku 1:3 s Brnem, která jí pokazila bilanci po nečekaně vydařeném vstupu do sezony.     

Svého vršovického rivala červenobílí zdolali v posledních třech ligových zápasech. "Klokanům" se v tomto ročníku v "Ďolíčku" nedaří, ze tří utkání získali doma jediný bod. 

"Očekávam vršovické derby se vším všudy. Utkání bude určitě doprovázet výborná kulisa, o kterou se budou snažit tábory fanoušků obou týmů. Věřím, že jak my, tak Bohemka předvedeme enormní nasazení a zápas tak bude pro diváky zajímavý," uvedl trenér Slavie Miroslav Beránek.

Kromě dlouhodobých marodů Mičoly, Vyhnala a Berkovce se na marodku přidal také Karel Piták.

 Klokani drží třetím ligovým zápasem neporazitelnost, posledním, kdo je obral o tři body, byl Jablonec (1:2), který vyplenil Ďolíček. Doma se totiž zelenobílým zatím vůbec nedaří. Ze tří zápasů dokázali vydolovat pouze jeden bod, čímž se v této statistice řadí na chvost tabulky.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - FK Teplice  (pátek 20:15)
Na městském stadionu v Mladé Boleslavi bude v pátek večer nepochybně skvělá atmosféra, protože hosty z Teplic dělí od domácích jen jeden bod. Teplice mají domácím co vracet, protože Mladá Boleslav je již dvakrát po sobě porazila. Připíše si třetí zápis?

Pohled od tabulky hovoří jasně - Teplice jsou jen o dvě místa a o jeden mistrovský bod před Boleslaví. Také pohled do historie vzájemných střetnutí napovídá, že se v pátek střetnou vyrovnaní soupeři. Z dvaceti dosavadních utkání Boleslav vyhrála osmkrát Teplice porazily Boleslav šestkrát. Nerozhodně skončilo šest utkání a pouze první v podzimní sezóně 2004 bez jediného vstřeleného gólu.

Před více než rokem se Mladá Boleslav na stejném místě utkala s Teplicemi a utkání bylo opět velmi vyrovnané. Boleslav zvítězila doma 1:0 gólem Fabiána po Štajnerově přihrávce již ve čtvrté minutě. I když se v dalším průběhu hrál svižný fotbal se střeleckými příležitostmi na obou stranách, gól už žádný nepadl, pouze Štajner ve druhé půli nastřelil břevno Teplic, a tak si Boleslavští připsali tři body. Repete si oba týmy daly na teplických Stínadlech a opět zvítězila Mladá Boleslav.

Přesně po hodině hry nastřelil teplický hráč Bratanovič tyč a vzápětí jeho spoluhráč Ljevakovič ze dvaceti metrů trefil břevno boleslavské branky. V 77. minutě boleslavský trestný kop rozehrál Jarolím nakrátko Magerovi a po jeho přesném obloučku Ščuk hlavou zařídil důležitou výhru 1:0. Díky ní se tehdy Teplice posunuly na třetí místo v tabulce. Něco podobného by Teplice jistě rády zopakovaly také nyní. Naposledy zaváhaly proti Spartě, i když remízu s pražským celkem nakonec braly jako poměrně dobrý výsledek.

Pozitivem Teplic je jejich série neporazitelnosti, která nyní čítá již sedm zápasů. Každá série sice jednou skončí, ale hráči trenéra Zdeňka Ščasného by čekání na konec ještě rádi prodloužili. Tvrdí to i trenér Zdeněk Ščasný, který po remízovém utkání se Spartou řekl: "Viděli jsme krásný fotbal se spoustou šancí, chyběly jenom góly. Remíza je celkem spravedlivá. Přesně tímhle stylem jsme se Spartou hráli loni, jenom s trochu jinými hráči. Věděl jsem, že pokud chceme eliminovat její kombinační hru, musíme hrát takhle. Spartě jsme zavřeli strany, to platilo. Neporazitelnost bych nepřeceňoval, bodově to moc poznat není. Ale po zápase se Spartou remízu bereme," dodal trenér Ščasný.

Obdobně se na to dívá i obránce Tomáš Vondrášek. Ten v rozhovoru pro oficiální stránky klubu sdělil: "Víme o tom, ale ono to stejně jednou přijde. Čím déle budeme sérii prodlužovat, tak tím lépe. Proti Boleslavi to bude hrozně těžký zápas. V Boleslavi zápasy hodně bolí a jsou náročné. Bude to další kvalitní soupeř a těšíme se moc," dodal obránce nosící číslo sedmnáct.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bořil, Navrátil, Hůlka, Rosa - Ščuk, Tavares - Zahustel, Magera, M. Vukadinovič - Ďuriš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Lüftner, Jablonský - Vondrášek, Takács, Ljevakovič, Krob - Vůch, Litsingi, Nivaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň742116:614
2.Sparta Praha74128:313
3.Baumit Jablonec741212:813
4.Slavia Praha740313:1012
5.1. FC Slovácko732214:911
6.FK Teplice725010:511
7.Baník Ostrava73225:1011
8.FK Mladá Boleslav73138:610
9.Bohemians Praha 1905731310:1210
10.Zbrojovka Brno723210:89
11.Dukla Praha72324:49
12.Slovan Liberec715111:88
13.České Budějovice71427:147
14.FC Hradec Králové71333:116
15.Vysočina Jihlava71154:104
16.1. FK Příbram70257:182

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (289)

Přidat komentář
Puskas

Náš nejslavnější trenér.

Reagovat
Puskas

A jsem si to myslel, ale ujistil jsem se pro jistotu - už to je třicet let...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, máš pravdu. Taky se to v neděli připomene.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

"Evžen Hadamczik přišel na Bazaly jako trenér bez ligové minulosti v roce 1978, ale velmi brzy hráče přesvědčil o tom, že fotbalu rozumí. A nejen fotbalu, především právě jim. Byl u začátku období,které je vůbec nejúspěšnější v historii Baníku. Hadamczikova schopnost vést hráče k nejlepším výkonům se projevila už v ligovém ročníku 1978/79, kdy Baník obsadil v I. lize druhé místo a titul mu unikl jen o vlásek. Přestože ligu Baník nevyhrál, byl ročník 1978/79 pamětihodný, neboť Baník díky vítězství v Československém poháru o rok dříve postoupil do evropské pohárové soutěže a právě v ročníku 1978/79 se probojoval až do semifinále Poháru vítězů pohárů. O rok později si hráči už titul uniknout nenechali a také v roce 1980/81 obsadil klub první místo v domácí ligové soutěži. O rok později získal Baník 2. místo, a to mu vyneslo účast v Poháru UEFA, kdy se tým probojoval až do čtvrtfinále. V ročníku 1982/83 už Evžen Hadamczik vedl Baník naposledy. I tentokrát hrálo mužstvo o titul od prvního do předposledního kola a nakonec skončilo opět druhé. Bilance Hadamczikovy činnosti na Bazalech byla tedy ve všech směrech obdivuhodná, v pěti ligových ročnících jeho svěřenci získali dva tituly a třikrát byli v lize na druhém místě. Kromě toho tým pod jeho vedením neprohrál v 74 utkáních doma v řadě. Evžen Hadamczik se stal na jedno utkání i trenérem reprezentace,bohužel 19.9.1984 jeho život vyhasl."

Reagovat
Puskas

A měl velkou šanci uspět v Los Angeles, ten tým vypadal dobře,

Reagovat
smazaný uživatel

Máš namysli tu olympiádu, co bojkotovali sověti a jejich satelitní státy ?

Reagovat
Puskas

Jo. Prý ten mančaft šlapal fest, byl tam, co si pamatuji, Hašek, Chovanec, v bráně Luďa Mikloško...

Reagovat
smazaný uživatel

přidám malou perličku, pochází ze staré německé rodiny (ostatně jako většina lidí z Kravař), s bráchou to byli Němci jak polena a pořádně česky se naučili až někdy na střední škole

Reagovat
smazaný uživatel

Prajzáci, no

Reagovat
frankiefcb

jo no. A stejně Lojzovi nadávají do Poláka.

Reagovat
smazaný uživatel

ta bilance je neuvěřitelná.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

klobouček.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný trenér,čest jeho památce...snad je mu zem lehká. Nicméně v té době hráči neodcházeli na západ,takže bylo daleko lehčí udržet kádr při sobě a dalo se myslet do budoucna....dneska jak přijde nabídka ze západu,tak hráči i vedení většinou moc dlouho nepřemýšlí nad tím,zda to příjmou. To,jak ti hráči potom dopadají,je věc jiná. Ale nebude to náhoda,určitě nad tím měl lví podíl.

Reagovat
Puskas

Jo, ale hráči zůstávali v celé republice, kádry byly nabité jak hrom, přesto byl Baník furt na špici.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my měli vždy super odchovance,hlavně v té době. Neodcházelo se pryč,takže to jen pomáhalo třeba v evropských pohárech,v té době byly české týmy daleko více konkurenceschopné. Odcházelo se max.na vojnu do dukly,ale to bylo tak vše. Ale dnes je fotbal o něčem jiném,než byl. Na druhou stranu baník dost dotovaly šachty..

Reagovat
Puskas

Ale taky byli naši hráči ze západoevropských často dopředu podělaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsou české týmy i dneska podělané ze špičky západních celků....my jsme se vždycky nazývali amatérama za socanů,tak jsme se tak museli i chovat. Nicméně ty úspěchy,jako třeba Slovan BA,Baník,Sparta,Dukla a podobně za totality v evropských ligách a dnes...neporovnatelné. I když i dnes občas výjde slunce a zadaří se...třeba Plzen.

Reagovat
Kepy_FCB

http://chachari.cz/images/30EH.jpg To bude super!

Jinak Cheb speciál bus tentokrát...

Reagovat
smazaný uživatel

a budeš v něm ?

Reagovat
Kepy_FCB

tentokrát jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se treba uvidime ;)

Reagovat
adalbertus

Sparta se bude chtít spravit chuť, a to je na prd

Reagovat
Puskas

S Hradcem měly vždy problémy, hlavně herní.

Reagovat
adalbertus

to jo kdysi, teď je to ale jiný Hradec

Reagovat
adalbertus

a co Baník? bude to těžké.., celé kolo na jednu věc

Reagovat
Puskas

Baník může jen překvapit, synci jsou díky Liberci dole z hrušky, tak očekávám poctivý a zodpovědný výkon.

Reagovat
adalbertus

snad nezklamou, výkop v ideálním čase, baníkovci cestu si tam najdu

Reagovat
smazaný uživatel

jasná 2 . 0:1 gól Narh ! SAKRA neserte mě! Díval sem se do koule

Reagovat
smazaný uživatel

Buď uděláme remízu nebo dostanem trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš tam? Bo mě "lámou" kámoši,že bych moh´ už zase jednou zvednout prdel a jet autama s nima. Tak přemýšlím.......

Reagovat
frankiefcb

tak mohli byste je o dva bodíky připravit.

Reagovat
adalbertus

no kéžby , a Baník těž by nemusel prohrát

Reagovat
F.Torres

Všechno jedna až samozřejmě na Slavii, tam by mohla být 2.

Reagovat
frankiefcb

No já to vidím na remku tu Slávku stejně jako dnešek a Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím na remku i Slovácko vs. Dukla .

Reagovat
smazaný uživatel

Já vidím Remka jak padá z oblohy.

Reagovat
adalbertus

ten? z oblohy už nikdy, možná tak ze židle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

A pod stůl, v Rusku beztak pije první ligu.

Reagovat
monty25

Dáša bude mít zase co řešit...

Reagovat
rufus

Viděl jsem opakovačku jen tak rychle, ale ten dobíhající hráč se zdál být v ofsajdu a aktivně se zapojil do hry. Ačkoliv se balonu nedotkl, tak ovlivnil svou hrou zákrok brankáře. Gól tedy správně neuznán.

Reagovat
monty25

Nevím, ale podle mě by takové góly měly platit.

Reagovat
rufus

Ten hráč v ofsajdu se aktivně zapojil do hry.. Hru ovlivnil a využil tak svojí pozici z ofsajdu

Reagovat
db18

Wágner

Reagovat
db18

...a další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

výbornej útočník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Hošek

Reagovat
db18

Reagovat
db18

to jo... stadion Paderbornu stejně mají už od nějaké Fify 2002 nebo kdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Musel sem si jejich stadion oživit na Googlu. S pár úpravami máš recht.

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

1.pro 3 body jihlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Harba tam něco šoupne té děravé obraně....

Reagovat
smazaný uživatel

No abyste se nedivili a nebyla to dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosimtě..... dyt ta příbram je zralá na druhou ligu......

Reagovat
smazaný uživatel

no bo Vy ne!!!! Zatím to vypadá přesně na dnešní souboj dvou druholigových týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

by ses divil...nám ty bodíky zachranuje Harba

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem zvědavý. Jestli plichtíte tak je po Vás.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jim tam nestojí hruška:D

Reagovat
ACSeRw!n

nepotrva to dlouho a zahadne se zrani..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

No moc se nesměj... Vy ste taky adepti... hned po nich!!!!

Reagovat
adalbertus

Reagovat
adalbertus

v Hradci hráli dobře, tak jsem zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

Já právě slyšel, že to byla mizérie. My teď na podzim hrajeme docela špatně oproti jaru, kdy jsme hráli fakt jeden z nejhezčích fotbalů. I ten tým máme na mnohem lepší umístění, to jen tady z nás kdejaká lůza která uhrála haluzí pár bodů dělá druholigový tým, který nemá v lize co dělat...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi Jouza z Vysočiny !

Reagovat
smazaný uživatel

Ti Italové, to jen hrozná pakáž, i když se jedná o sparťany...

" Další z incidentů se stal na náměstí Sannazzaro, kde bylo napadeno auto s Českou SPZ chuligány Napoli s baseballovými pálkami. Další auto, opět s českou registrací, které bylo zaparkované na příjezdové cestě Augustus bylo poškozené od dělobuchu a následně zapáleno (viz. foto).

Na závěr ještě v Fuorigrotta, fanoušci Sparty, kteří míříli do sv Paolo byli zastaveni na zastávce Cumana skupinou obyvatel Neapole. Fanoušci Sparty byli biti (žádné vážné zranění) také byli okradeni o hodinky, peněženky, mobilní telefony a tablety."

Reagovat
smazaný uživatel

Cigosi no,co od nich chtit

Reagovat
db18

...tam lae nevíš, jesltli mají něco společného s fotbalem nebo jde o obyčejné zlodějíčky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zloděj ti nepodpálí auto

A ještě je okrádat o tablety atd.. To jsou hovno chuligáni.

Reagovat
db18

tak tohle: "Fanoušci Sparty byli biti (žádné vážné zranění) také byli okradeni o hodinky, peněženky, mobilní telefony a tablety."

Je jiné situaci ne? Plzeňáky předtím taky poslali do nemocnice lapkové....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tohle možný je, že to byli zloději (to tam sparťany nehlídali policajti ?).

Ale podpálit jim auto, to může udělat fakt jen chudák...

Docela jim přeju bití, až bude odveta v Praze...

Reagovat
db18

Menší skupinky asi ne...

Reagovat
rufus

To je hroznej hnus. Naštěstí mě ani nenapadlo do Neapole vyrazit..

Reagovat
frankiefcb

Na výjezd do Itálie a na balán bych asi nikdy nejel. Ono už hlavně by mě varovalo to, co se děje i v Římě. Možná ten sever jako Juve a Milán a Fiore to bych ještě bral, ale do Říma více na jich bych as i se svým týmem nikdy nejel. To samé Balkán a Turecko. Oni jsou fakt pošuci a klidně Tě jsou schopní jen tak pobodat.

Reagovat
db18

Milán byl naprosto v pohodě, když už tě někdo otravoval, tak to byl černoši, kteří se všichni jmenovali Marek, byli v ČR a teď prodávají náramky pro Afriku za 5€

A Sarajevo by bylo taky v klidu, kdyby člověk neprezentoval klubový symboly světu (ono taky na Balkán jezdí víc Čechů na dovolenou, tak je člověk i míň nápadný)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, balkán jsem si taky zažil a prožil, nebylo moc příjemný ale nakonec nám popřáli fajn pobyt

Reagovat
Alan_Shearer

V Brne povinny 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

N.A.S.R.A.T.

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

To jste ještě nezapoměli na ten debakl ??

Reagovat
HorajzmAmmann

to mělo bejt na krleše

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? Vo čem to mluvíš?

Reagovat
HorajzmAmmann

proč nepřeješ Liberečákovi 3. body v Brně

Reagovat
smazaný uživatel

No já přeju body raději Brnu. Liberec dost nesnáším! Vůbec všechno od fans ( ) až po jejich stadion.

Reagovat
HorajzmAmmann

jo tak. No já bydlím v Liberci takže mě nějak nevadí... táta a brácha od přítelkyně jsou Liberečáci, takže si vzájemně přejem... i když náš poslední vzájemný zápas se mě k nim domů moc nechtělo a všechno mě vrátili za to jak sem se jim smál za 3:0 na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty hele nic va zlým,ale VY zítra taky bez bodu

Reagovat
HorajzmAmmann

porazit Spartu i Plzen Zázrak by bylo slabý slovo ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale zázraky se dějí

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak je pravda, že pokud někdo z těch "slabších" má potrápit Plzen je to Baník. Samozřejmě za předpokladu, že se nesesypou, ale když bude mít obrana den a budou dřít na krev, tak tu remízu klidně uhrát můžeme ! Asi nebude náhoda že Sparta i Boleslav měla dohromady tak 2-3 šance . Musíme je donutit jako Spartu k centrům, Stronati s Baránkem to všechno posbíraj ! Pilař může na ty svý průniky taky napomenout. Šural ukázal co se stane když necháme ve vápně hodně prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi nestačí plichta,já chcu 3 punkty!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Dneska to asi bude víc boj než fotbal, což by nám mělo vyhovovat, protože fotbal hrát neumíme. Snad nebudeme hrát připosraně na jednoho hrota, očividně nám to nejde.

Reagovat
ACSeRw!n

bude Evropska hvezda Balaj sedet?

Reagovat
Losinho

Ani bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/CpBBPB2r/#sestavy;1

Tak Kraut se nechytil ani v Příbrami a teď hostuje ve Zlíně.

A to do Příbrami přestoupil teprv v létě

Reagovat
db18

Aspoň tam se mu (zatím) daří

Reagovat
smazaný uživatel

A minulý týden hrál dokonce za zlínské béčko..

Reagovat
frankiefcb

2. liga je pro něho maximum. Nikdy na ligu neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

LIPINAAA dáme těm Žižkovskejm nýmandům NA PRDEL!

Reagovat
db18

Brnooo!

Reagovat
db18

tak ne... nějaká chyba livesportu

Reagovat
db18

...tak až teĎ

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se někde na netu dívat na Brno-Liberec ?

Reagovat
smazaný uživatel

dík ... a google mě to nenašel

Reagovat
frankiefcb

Došek do repre

Reagovat
vrabejka

To Slovácko to je moc Oni jsou doma schopni zrakvit každého, ale venku prohraji s Hradcem

Reagovat
frankiefcb

Přesně, ale doma hraji fakt parádně. Zapracovat na venkovních zápasech a můžou pmýšlet na poháry. Habanec je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak až budou mít s námi trojboj, tak ta forma odejde od nich k nám

Reagovat
frankiefcb

to by bylo super. Remíza by stejně u nich byl dobrý výsledek. Doma jsou fakt schopní všeho. A upřímně jejich fotbal mě baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Jejich fotbal sem letos ještě ani jednou, jen výsledky.

Reagovat
frankiefcb

já už viděl snad 4 zápasy. Když nehraje Baník v sobotu v těch 17:00 tak volím Slovácko, když hraje doma. Venku je to z jejich strany horší.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak.. ale tento rok by jim mohli vyjít snad ty poháry..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Vávra je luxusní, doteď jsem ho neznal, to je někdo z juniorky? Popište ho někdo

Reagovat
smazaný uživatel

on už je profláklej trošku dýl. aspoň tady v Brně se do něj vkládaj velký naděje.. v juniorské lize se mu dost dařilo. má tam střelca, jestli ne dokonce 2x..

klasickej útočník, dobrej pohyb, střela, hlavně ale cit pro zakončení..

Reagovat
smazaný uživatel

dík, a co šuralové, ti mají šanci se prosadit do áčka? Jeden myslím hraje obrance druhej založníka

Reagovat
smazaný uživatel

od Kuby se čekají velké věci.. je možný, že za rok v áčku už zakotví. ale je to 96ka, takže čas ještě má..

brácha Pepy.. oni ten talent maj v noze..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Miguel19

Tvl jaký sem mohl mít útok ve fantě..Došek-Wágner

Reagovat
db18

...tak teď se dá říct, že Budějice už před Prahou hráli proti přesile

Reagovat
HorajzmAmmann

Vošáhlík ukázal jablonecký srdce

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dukla už asi nemá nejlepší defenzivu..

Reagovat
HorajzmAmmann

protože sem narval Štětinu a Hanouska do fanligy

Reagovat
smazaný uživatel

Sýkorovic...

Reagovat
Posledni Kovboj

Vavra Sykora

Reagovat
taws

Pořád přemýšlím...pod vlivem jakých návykových látek museli být ti naši hošani, když dostali šestku v Liberci. To prostě nejde nijak racionálně vysvětlit

Reagovat
db18

...nezvládají přechod na čerstvý vzduch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Jen, aby to nebyl účelově vynechaný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Keď rezervujem vstupenku na českom Ticketportali, je možné ju vybrať a zaplatiť v pobočke na Slovensku? Vďaka

Reagovat
db18

http://www.ticketportal.cz/selling_places.aspx#-1

Jestli tam ta pobočka nebude, tak asi ne

Reagovat
db18

...ale fakt nevim, asi by to chtělo napsat email

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka skúsim emailom, zatiaĽ som písal len na fb a tam spia nejako...ja len či náhodou nemá skúsenosti s tým...

Reagovat
smazaný uživatel

nemá niekto*

Reagovat
smazaný uživatel

Ústí ten stadion má hotov.. takže velkej atak na ligu zahájen...

Reagovat
Alan_Shearer

Hmmm, tak Brno nas hezky prehrava .. jsme fakt labilni.

Reagovat
M11

Došek si to dává

Reagovat
smazaný uživatel

za chvílu tu bude: proč ho Vrbá nedá do repre..

Reagovat
vrabejka

Došek!!! Aspon máme nejlepší ofenzivu a střelce

Reagovat
smazaný uživatel

Hladký !!!!!

Reagovat
vrabejka

Kalouda!! Ješte jeden a budeme možná první!

Reagovat
Didier Drogba

Co dělá tříslo pod kolenem? A máš ho pořád modrýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Luckassen to je prostě něco

Reagovat
db18

Reagovat
oli9

Slovácko letos hraje fakt parádní fotbal v 8 kole o 11 golů víc jak Sparta ( ta má o zápas min ) ale i tak. Škoda té domácí prohry se slávií

Reagovat
smazaný uživatel

3 BODYYYYY

Reagovat
HorajzmAmmann

Doležal Kopic

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec - Budějky

17-0 na střely..

Reagovat
ACSeRw!n

prezentace hosti

Reagovat
db18

Co to je - KKK?

Ale za pyro

Reagovat
ACSeRw!n

naky spermie

Reagovat
ACSeRw!n

Slavie zatim sotva druholigovej vykon

Reagovat
db18

realisticky: Jak vidíš vaše šance v derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Dají nám bůra

Reagovat
db18

fajn, tak po roce mne sázkářsky asi zas zachrání derby

Reagovat
ACSeRw!n

nic moc, Slavie se hrozne vyhecuje

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka vyhraje, zaslouženě. V týmu žádnej fotbalista. Fotbal na náhodu. Vždycky hrajem to, co nám dovolí soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé tohle číst, když to srovnám s tou euforii ještě tak 3-4 kola zpátky..

Reagovat
smazaný uživatel

já psal už tenkrat, ze sice máme body, ale nemáme herní styl...hra na nahodu se neda hrat porad. Klidne si to najdi. Ale je pravda, že na to nejsou hráči.. i když s každým se dá něco natrenovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně pořád nehraje Boudjemaa??

Reagovat
SIRBRANIKE

Pretože mu chýba tvrdosť?

Reagovat
smazaný uživatel

k čemu ti je tvrdost, když neumíš hrát fotbal... Navíc na jaře byl snad jeden z vašich nejlepších hráčů ne?? To ještě měl tvrdost?

Reagovat
SIRBRANIKE

Si nerozumieme, myslel som to ironicky a citrón patril trénerovi a nie tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha, sorry sem nepochopil Takže je to v Beránkovi jo?

Reagovat
SIRBRANIKE

Veď to vidíš. V základe začali vedľa seba Gecov a Baez....

Reagovat
smazaný uživatel

Já reaguju spíše na to v týmu žádný fotbalista..

Takže trošku hodnocení s odstupem. 1-10 (10 je nejvíc)

Hrubeš 9-paráda, ty zákroky po zemi, na to že je tak vysokej, má spodek neskutečně pokrytej, plus vybíhání taky už předvedl. Navíc je vidět, že je to super kluk do kabiny.

Nitra 6- má rychlost asi největší z týmu, ale pozičně to kolikrát úplně zazdí. Včera to vyrovnal tím, že si dvakrát zahrál na brankáře

Latka 8 - dobrej výkon, je už pomalejší než býval, ale bojovník a dirigent paráda. Jsem rád, že se vrátil. Akorát je kolikrát fakt dost agresivní, Jednou tam vzal za hlavu Chramostu a jednou tam wrestlingově hodil s Kolářem.

Bílek 8 - před sezonou jsem si říkal, co to je za posilu. Ale tím jak hraje a vyjadřují se o něm hráči i on sám do televize, jsem si ho hrozně oblíbil. Včera to samé, co Latka.

Juhar 5- to není obránce. je to vidět. A když se k tomu přidá skvěle rychlostně vybavenej Petržela, kterej ještě nepříjemně motá nohy a nebojí se mu utéct, tak má fakt mega problémy. Ale nikdo jinej neni a je to hráč, kterej se pere jak může.

Gecov 5,5 - když si vezmu, že hrál poprví tak dobrý. Tady se mi líbí snad poprvé Beránek. Zapojuje dost hráčů a všichni jsou součástí týmu. To by mohlo fungovat

Baez 6 - Když jsem sledoval Gattusa ve "vrcholné" sestřelovací a faulovací době, netušil jsem, že za pár let tu bude lepší řízek. A to už vůbec ne ve SKS...Včera zkazil hodně přihrávek, ale taky zastavil hodně protiútoků a několikrát zrychlil přenesením hru. Žlutá je jeho klasika a za to ho neodsuzuju, je to jeho styl hry. A je vidět, že mu to není jedno.

Vuki 6 - škoda šance, kterou nedal, Limbu prvních 15 minut trápil, ale pak se ukázalo, co jsem říkal, je rychlej, ale kolikrát si tam nedá tělo nebo nemá koule jít do souboje, kterej by třeba i vyhrál. Doufám, že se z něj typologicky stane jinej hráč než je Dočkal.

Zmrhal 9 - tam prostě vidím progres, rychlostně mnohem lepší než minulé sezony, dovolí si, běhá dopředu dozadu, dává goly, přihrává s jistotou.

Černý 8 - Míňa se mi včera líbil nejvíc i když nemá nejvyšší známku. Ten kluk je úplně jinej než býval. Teď se rve, kolikrát se vrátí za Juhara třeba až do vápna, v 93 si klidně dá sprint půlku hřiště a v rychlosti, jako by byla první minuta. Bojuje a je fotbalovej, Takovej náš poctivější Petržela

Škoda 8 - snažil se být pořád nebezpečnej, posledních 25 minut odkopávaná, tak si moc nezahrál, ale když už se dostal k míči, tak nezkazil !!! Vybojoval faul, nebo podržel a dal to spoluhráči.

Dobrotka 5- nechci ho nějak podcenovat, ale mě se nelíbil nikdy a asi si mě už nezíská, hráč, místo kterého tam radši uvidím kluky z juniorky....

Z toho hodnocení mi nepříjde, že bys v týmu neviděl fotbalistu..

Reagovat
ACSeRw!n

tolik prace to muselo dat a pritom takova blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo se tě na nic neptal.

Reagovat
ACSeRw!n

ja vim

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovný..

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Zmrhal, jinak včera v základní sestavě fakt nebyl. I ten Vuki by tomu pomohl. Ale podstatě platí to, co jsem napsal, akorát se sníženýma známkama. Gecov by neměl hrát s Baezem pořád, což jsem vlastně taky napsal. Chápu, že proti Plzni musíme bránit, ale s Bohemkou si můžeme zahrát fotbal v současnosti a nic. Ale postupně.

Hrubeš...pořád mu věřím, a to, co jsem psal, pořád platí.

Nitra...obdoba Hrubeše, i když střídal bych ho s Mikulou, podle soupeře.

Latka, Bílek.....oba mám rád a oba se za nic neschovávají, někdy zápas nevyjde, ale když nehraje záloha a útok, nemůžou to ubránit

Juhar- to není obránce. Ale bere to, co je

Gecov. Baez.....nepochopitelně se nezajištujou, rozehrávka nefunguje, Baez se navíc kolikrát nestihne vracet a řeší situace hrozně lajdácky. Gecov nedohrává hráče po střelách a jen sleduje, jak to dopadne, viz šance Mosquery. Tam ve středu zálohy bych to točil než bych našel nějakou kreativně a dostatečně defenzivní sestavu, když se bude hrát proti týmu, kde se od nás čeká výhra nebo jasná neprohra.

Vuki ....má hrát od začátku

Zmrhal....je vidět, že by hrál fotbal, ale kolikrát je tam sám na 2-3 hráče a nemá s kým hrát

Černý....obdoba, co Zmrhal. Navíc brání jak může. Ale bránit celý zápas a ještě k tomu nevědět, co hrát, to mi neříkej, že jim nedá nějakou taktiku trenér. Že to je jenom odkopávání.

Škoda s Bekimem potřebují zálohu a nebo musí hrát jenom jeden a místo vyplní Zmrhal a bude hrát od začátku Vuki.

Jsem rád, že si tohle vytáhl, ale taky si třeba vytáhni komentáře při zápase s Plzní, kde jsem psal přesně to, co jsem ti napsal teď

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, prolistoval jsem to a je pravda, že ty jsi patřil k těm střízlivějším co se týče očekávání.. Já na tebe reagoval spíše z obecného hlediska, že předtím jsem téměř od každého slyšel, jak máte super kádr a teďka zase slyším opak..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka jasne lepsi,takze v 2.puli da Slavie gol a vyhraje..

Reagovat
SIRBRANIKE

Tie haluze nemožu trvať večne. Veď sa na to nedá pozerať. Hráme otrasne, žiadna technika, len doraz a aj to prehnaný, za hranicami pravidiel. Nech s tým ide Beránek do prdele. Som rád, že aspoň Latka je súdny a nehovoril hlúposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne,ze si Bohemka se Slavii takhle vytre zadek jsem teda fakt necekal..derby bude hodne dulezity,bud to Slavii muze znovu nakopnout a nebo ji to definitivne posle psychicky dolu..

Reagovat
db18

Reagovat
Bosko

Bohemka, ktera tradicne hraje odpornej fotbal, jednozncne prehrava a ponizuje Slavii.To je ostuda.Penalta nejspis nebyla, ale i tak - gol by stejne prisel

Reagovat
Greny

Nitrianský

Reagovat
ACSeRw!n

dejte jim bura

Reagovat
centos

Bohemka hraje fotbal? Co se stalo?

Reagovat
frankiefcb

No Pivarník, i když od něho bych to taky nečekal. Výsledky jo, ale dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze takova Olomouc by si ted nafackovala, ze ho tehdy vyhodila z 5. mista..

Reagovat
frankiefcb

Jo to byl solidní provar od Olomouce.

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník to říkal už před sezonou. Chci vozit pravidelně body z venkovních zápasů, hrát útočnější fotbal, dávat víc golů. Ale , že bych čekal, že se mu to podaří takhle rychle. Hodně dobrá práce, plus i to doplnění týmu. Bratanovič, Mikuš, Mosquera. Proč ne, mě se líbili snad v každém zápase, co jsem je viděl hrát. Se Spartou měli smůlu, nás jasně přehráli, v Jihlavě byli zase hodně efektivní. Tenhle rok budou do 10.místa

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka má rozhodně lepší tým než je ten náš ale i se slabším týmem sme tam dokázali zabodovat. Takže na tu remízu bychom si dnes mohli věřit.

KING BANÍK

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň, že tehdy byla Plzeň unavená z evropských pohárů, dneska by to snad mohl být podobný masakr, jako nedávno v Liberci...

Reagovat
frankiefcb

no bod by byl krásný.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to paráda, ale spíše to vidím na těsnou prohru.. Každopádně, když získáme body, nebudu se zlobit

Reagovat
db18

víc jak dva góly dneska nepadnou... a ty dva taky jen v případě, že to bude 1:1

Reagovat
ACSeRw!n

tip 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to posrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle červenou

Reagovat
Shevchenko

Nesnáším tohle pravidlo, že se musí dávat červná.

Reagovat
smazaný uživatel

Příhoda je čůrák. Od první minuty píská proti nám. zkurvysyn.

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Už vám zase ubližujou?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň to má pojištěný. Nedá se nic dělat.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
cubinho

Ještě to vypadalo celkem nechtěně. Stačila žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěně, nechtěně... byl to faul ve vyložené šanci a za to musí být červená. Žádný jiný trest pravidla bohužel neumožňují.

Reagovat
db18

Reagovat
centos

Za jednu chybu by neměly být dva tresty. Tak či tak nám Kaša asi prohrál zápas..

Reagovat
Shevchenko

Je to velká škoda, aspoň že to přišlo v takovém zápase, kde se ty body příliš nepočítaly.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych zavedl pravidlo buď penalta nebo červená. Takto to přemrštěně ovlivní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tady to sudí měl vzít na sebe a dát žlutou.. to nebyl ani faul, ale kokotina.. směšný..

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat jsem odchazel z hospody,takze jsem to videl tak na pul,ale nefauloval nejdriv rukama Chramosta Kasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo tam lehké přistrčění od Chramosty ale to se nedá brát za faul.

Reagovat
smazaný uživatel

A za co se to má brát?

Reagovat
smazaný uživatel

Za dovolený souboj.

Reagovat
frankiefcb

ježíš to nebyl faul, to bylo takové položení na záda Chyba Kaši tohle si má pohlídat a ne se skácet, jak magor a ještě pod nohy Chramostovi.

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc velky pristrceni byl nevim,ale z myho pohledu ho tim pristrcenim rozhodil..ale jak rikam,opakovacku jsem nevidel...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto se Kaša nemůže nechat rozhodit. To už by ho rozhodilo cokoliv a pískat to, fotbal by byl bezkontaktní sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, jednalo se o faul Chramosty. Ale chyba Kaši, že si snad dovolil počítat s tím, že by to rozhodčí v PLZNI odpískal jako útočný faul.

A nevšiml sis taky toho, jak Příhoda několikrát neodpískal faul na hráče Baníku, a to především Azeveda?

Reagovat
frankiefcb

Nedělej tu ostudu s tím brečením. To byla jednoznačně chyba Kaši. Tohle byl minimální kontakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkaz, "objektivní" fando....

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Tak když jsi ve sprintu, tak tě postrčení rozhodí, ale toto měl ustát.

Reagovat
frankiefcb

no trošku do něho drcnul to jo. Ale nic extrra, i když Chramostovi bych to za jeho šáh na mě a to nemá pískal vždy. Jinak obecně už ta naše sestava dávala znát, že to bude průser. Pomylý Fríďa ještě s větším hlemýžděm na lajně proti Pilařovi a Limbovi to nevěstilo nic dobrého.

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař si je tam vodí jak malé školáčky. Zatím jednoznačně nejlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Frydrych má přezdívku "Je" ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vodí si nejen Frydrycha.

Reagovat
vinetou

Snad se nevrátí do Německa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Mne to prislo tak na hrane, pisknout to podle me moh.

Reagovat
taws

Šáh na něj a to se přece nemá!

Reagovat
frankiefcb

jo na to jsem si vzpomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu "dvojitému" trestu. Penalta je standardní situace (obdoba přímáku kdekoliv po hřišti, pouze upravená), karta je trest. Takže žádné dvojité trestání tam není.

Reagovat
Manik...

Nojo Plzenská klasika... zápas/penalta ... to už je jak pravidlo To snad nemá žádný jiný tým na světě, ale Plznička holt musí

Reagovat
frankiefcb

až na to, že ta penlata byla jasná. Bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Hořava odepsanej?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Vaněk stál kdo ví kolik milionů a vedení nechce vypadat za blbce.

Reagovat
Error

23

Fanoušci Baníku nyní nyní vytáhli zajímavý transparent s podobiznou bývalého kouče hokejové reprezentace Aloise Hadamczika.

to ne toto

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

to psali kde ?

Reagovat
frankiefcb

sport.cz

Reagovat
ACSeRw!n

ze se vubec ptam

Reagovat
Error

I onlajny třeba, to přebírají.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Kováč na lavici !!! Timy v základu, paráda!

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Costa po tom fiasku v Neapoli nepochopitelně v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde Stream na Spartu? Díky

Reagovat
Kang & Kodos

Timmm tak se ukaž.

Reagovat
Kang & Kodos

Timmy

Reagovat
Rarášek

Timy ..

Reagovat
negrles

Život ve lži!

Reagovat
smazaný uživatel

Příhodo, ty si z nás už děláš prdel.

Reagovat
frankiefcb

tak teď to posral. Chápu, že hru pouští, ale tohle bylo na žlutou

Reagovat
ACSeRw!n

Costa

Reagovat
djwenca

dneska hraje dobře, tak nehejtuj....

Reagovat
ACSeRw!n

a co ten gol?

Reagovat
Rarášek

Tak jasně, ale i přes to, že se nechal obejít, to mohl ještě Kadeř zastavit s přehledem.

Reagovat
ACSeRw!n

Husbauer uz trenuje do Italie

Reagovat
centos

K čemu je do prdele dobré po gólu domácích pustit do reproduktorů nějakou duc duc sračku a přehlušit radující se fans? Tihle cirkusáci se množí; Sigma, Eden, Letná, Plzeň..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

a k tý Letný máme čím dál tim blíž - jako s vnucovanou hymnou, kterou nikdo nezpívá a hluchý hlasatel, který upřímně poděkuje za úžasnou účast při zpívání hymny

Reagovat
centos

Jo, to je taky nedůstojné. Na Letné se to nenaučili ani po dvou letech nebo jak dlouho to tam běží, měli by to zrušit.

Reagovat
ACSeRw!n

ja slova znam, ale proste tohle pro me neni hymna.. naka par let stara sracka vymyslena klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Lafatu někdo ztrfil do hlavy,nebo do zadku,že se trefil??

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Timy je dopředu výbornej.

Reagovat
Rarášek

Jenom je to prostě SOZ, takže líta všudemožně, jen ne na svojí pozici na pravo ..

Reagovat
Greny

To bylo od Costy minimálně na žlutou a on nepískne ani faul, a stoji půl metru od toho

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký lék, na zapomenutí prohrané vysoké částky?

Reagovat
Puskas

Pousměj se a mávni nad tím rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

To mi moc nejde.

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

drogy

Reagovat
Puskas

Jinak dnes opět výborný Stronati. Greguš hodně kazil, druhý gól nese i jeho podpis. Příště už bych tam rád viděl Kukece, Narha a Mensaha, s nima ta hra vypadá jinak. Místo Šichora, Azeveda a Lidpereho.

Reagovat
smazaný uživatel

Lindpere hrál docela dobře.

Reagovat
frankiefcb

Mně se líbil Lindpere.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele