Synot liga - souhrn 4. kola

15.08.2014, 19:58, aktualizováno 17.08.2014, 22:09
Komentáře a souhrny
Liberec se rozešel s Duklou bez branek, zatímco pražská Sparta ve druhém pátečním zápase překvapivě podlehla na domácí půdě Baníku Ostrava. Tři body si zapisují také Mladá Boleslav, Slovácko a Jablonec. České Budějovice si vezou bod z Brna, poprvé s prázdnou pak zůstala Slavia, jež padla v Teplicích. Do čela pak jde Plzeň, která rozstřílela Hradec Králové...

Viktoria Plzeň - FC Hradec Králové 4:0

17.08.2014 20:15

Góly: 15. David Limberský, 20. Jan Chramosta, 51. Václav Pilař (pen.), 82. Milan Petržela

Fotbalisté Plzně dopřáli novému kouči Miroslavu Koubkovi vítěznou premiéru. Západočeši porazili ve 4. ligovém kole Hradec Králové 4:0 a poprvé v sezoně a premiérově od loňského 7. kola vedou tabulku o bod před Slavií a Spartou. Viktoria rozhodla o třetí ligové výhře za sebou už mezi 15. a 20. minutou, kdy se trefili Limberský a Chramosta, po pauze přidali další branky Pilař a Petržela. Nováček z Hradce jako jediný stále čeká v nové sezoně na gól a je předposlední.

Koubek při premiéře na plzeňské lavičce udělal oproti poslednímu zápasu Viktorie v Českých Budějovicích jedinou změnu v sestavě, když mezi tyče podle očekávání vrátil jedničku Kozáčika.

"Kotel" domácích fanoušků od úvodního hvizdu dával najevo, že se mu změna na trenérském postu nelíbí. Transparentem "Koncepce na 7 měsíců?" se pozastavil nad brzkým odvoláním Dušana Uhrina mladšího, jméno bývalého kouče několikrát skandoval a dokonce spustil také "Koubek ven".

Plzeňské hráče to ale nijak nevyvedlo z míry a od začátku si vytvořili silný tlak. Hradec bránil s pěti beky, přesto jeho defenziva rychle povolila.

Po čtvrthodině Hrošovský z přímého kopu z úhlu načechral míč kousek za vápno, kde se do něj opřel z voleje kapitán Limberský a krásnou ranou trefil přesně horní roh branky. Za pět minut Kolář při rychlém brejku vysunul kolmicí Chramostu a ten navázal na dva góly z Budějovic.

Až pak Hradec zahrozil, útočník Dvořák však ani při jedné ze dvou šancí netrefil prostor mezi tyčemi. Drobných nedbalek v plzeňské defenzivě nevyužil ani v 39. minutě Pavel Čermák, který pálil nad. Z protiútoku šel sám na branku Kolář, ale Koubek jeho střelu vyrazil těsně vedle.

Po přestávce se však Západočeši třetího gólu rychle dočkali. Po Kolářově centru zahrál Chleboun nešťastně ve vápně rukou a královéhradecký odchovanec Pilař dal z penalty svůj první ligový gól od předloňského března a letního návratu do Plzně.

Hradec se ještě snažil zdramatizovat vývoj, ale první ligové branky v sezoně se nedočkal ani při šanci Holeše, který z několika metrů sám před Kozáčikem mířil mimo. "Votroci" nedali v nejvyšší soutěži gól už 767 minut. Naopak v 82. minutě ještě po centru ze strany korunoval sedmou ligovou výhru Plzně nad Hradcem za sebou brankou z voleje Petržela.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Slavia Praha 2:1

16.08.2014 20:15

Góly: 12. Francis Litsingi, 18. Nivaldo - 90+3. Milan Škoda

Fotbalistům pražské Slavie vydržela ligová neporazitelnost jen do 4. kola. V Teplicích dnes prohráli 1:2 a v neděli mohou přijít o vedení v tabulce, pokud Plzeň porazí nováčka z Hradce Králové. Domácím přinesla výhru hlavně úvodní půlhodina - jasnou převahu proměnili během prvních osmnácti minut v góly Litsingi a Nivaldo, pár vteřin před koncem snížil po skrumáží Škoda.

Pro Severočechy to byla opožděná domácí premiéra. Důvod odkladu si diváci připoměli ještě před začátkem zápasu. Stadion zmlkl při vzpomínce na Františka Hrdličku, který jako ředitel vyvedl Teplice ze třetí ligy zpět na výsluní a před dvěma týdny náhle zemřel.

Minutu ticha ale vzápětí vystřídala pořádná vřava. Slavie nedokázala navázat na suverenitu předchozích zápasů, zatímco Tepličtí se předháněli v nápaditých akcích. A ve 12. minutě šli do vedení. Po Krobově centru vyšachovali Mahmutovič s Litsingim kompletní obranu Slavie a konžský střelec zblízka překonal Hrubeše.

Slavie v úvodu směrem dozadu vůbec nestíhala. Za dalších pět minut se uvolnil na pravém rohu šestnáctky Nivaldo, odolal pokušení spadnout přes nohu chybujícího Baéze a jeho střela díky teči stopera Bílka zapadla do sítě. Stoper Lüftner se pak při brejku dostal až na hrot a jeho rána jen těsně přelétla horní růžek branky.

Trenér Slavie Miroslav Beránek se na převahu Teplic vydržel dívat jen půl hodiny, než stáhl prakticky neviditelného útočníka Balaje. Změna pomohla, jeho tým dokázal hru vyrovnat, jenže si vypracoval jediný záblesk šance: Juhar se dostal k vyboxovanému míči, ale vrátil ho jen do náruče brankáře Grigara.

Po přestávce se už nehrál zdaleka tak ofenzivní fotbal jako v první půlhodině. Tepličtí bez větších potíží drželi hru daleko od své branky a ještě dál zaměstnávali obranu soupeře. Změna přišla až pár sekund před koncem - Škoda vybojoval brejkem roh, po němž se sám dokázal prosadit v nepřehledné skrumáži.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FK Příbram 4:1

16.08.2014 17:00

Góly: 16. Tomáš Wágner (pen.), 18. Tomáš Wágner, 29. Jan Bořil, 56. Jiří Skalák - 27. Jakub Řezníček

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v utkání 4. ligového kola Příbram 4:1. Hosté hráli od 15. minuty bez vyloučeného Martina Husára a pak čtyřikrát inkasovali. Z penalty otevřel skóre Tomáš Wágner, stejný hráč vzápětí zvýšil. V 27. minutě snížil Jakub Řezníček, ale dvě minuty nato přidal třetí gól domácích Jan Bořil a skóre uzavřel po pauze Jiří Skalák. Boleslav slaví první domácí výhru v sezoně, naopak Příbram stále čeká na úvodní vítězství v novém ligovém ročníku.

Mladá Boleslav před středočeským derby vstřelila v úvodních třech kolech jen jediný gól. Trenér Karel Jarolím proto ve snaze o zvýšení produktivity k obvyklému hrotu Ďurišovi posunul do útoku také Wágnera a navíc poprvé zařadil do sestavy francouzskou posilu Tavarese, kterého vedl už ve Slavii.

Příbramský odchovanec Wágner se za nasazení proti mateřskému klubu brzy odvděčil prvními dvěma góly v mladoboleslavském dresu. Nejprve v 16. minutě proměnil penaltu po zákroku příbramského Husára, který na brankové čáře rukou vyrazil Ščukovu střelu a byl vyloučen. Boleslav zahrávala v součtu s Evropskou ligou už čtvrtou penaltu v sezoně, proměnila tři z nich.

Hosté v oslabení po dvou minutách inkasovali druhý gól, Wágner dorážel k tyči po Skalákově akci. Byla to vůbec první mladoboleslavská branka ze hry v tomto ligovém ročníku.

Příbram snížila v 27. minutě po chybě mladoboleslavské obrany, která nechala propadnout Pilíkův centr k Řezníčkovi a útočník, jenž v týmu kouče Čuhela hostuje právě z Boleslavi, snadno snížil. Dvougólové vedení však domácím vrátil o dvě minuty později Bořil, když po individuálním průniku levou stranou zakroutil střelu přibližně z dvaceti metrů přesně k tyči.

Druhý poločas začal vlažně. Mladé Boleslavi vyhovovalo vedení 3:1 a hosté se do šancí nedostávali. Až po deseti minutách zvedl diváky ze sedadel gól Skaláka, který se trefil z pětadvaceti metrů obloučkem odrazem o břevno.

Závěr zápasu se už jen dohrával. Šanci domácího Magery chytil Boháč, na druhé straně si Hruška poradil s ojedinělou střelou v podání Slepičky.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice 2:2

16.08.2014 17:00

Góly: 5. Jan Sýkora, 39. Stanislav Vávra - 13. Štěpán Koreš, 73. Jakub Hora

Fotbalisté Českých Budějovic ukořistili v Brně bod, což se jim v sedmi posledních ligových zápasech venku nepodařilo. Hosté dvakrát prohrávali po vlastním gólu Klesy a premiérové brance Vávry, ale Koreš s Horou ojedinělými střelami zařídili ligovému nováčkovi vyrovnání.

Brňané přitom na svém stadionu body nerozdávají, v posledních osmi zápasech ztratili jen dva. I dnes začali velmi svižně a už v páté minutě po centru Kaščáka a střele Sýkory si Klesa srazil míč do vlastní branky. Hosté byli jako opaření a mohli podruhé kapitulovat, po rohu Zavadila střílel těsně nad branku Markovič.

Tlak domácích další gól nepřinesl, naopak první ojedinělý brejk Budějovic skončil vyrovnáním. Do trestuhodně otevřené obrany vletěl Koreš, obelstil obránce Buchtu a přízemní střelou poslal míč za Hladkého záda. Domácí inkasovali na svém hřišti po 357 minutách.

Šest minut před koncem prvního dějství však Brňané znovu udeřili. Na nadýchaný centr Zavadila si vyskočil Vávra a připsal si první ligovou branku.

Po změně stran mohl hned přidat druhou, kdyby nezahrál rukou, mohl sám běžet na domácího brankáře. Brňané i pak mohli vedení pojistit, ale Hyčka při dvou nadějných šancích na brankáře Křížka ani jednou nevyzrál.

Domácí sice byli po celý zápas lepším týmem, ale soupeř ukázal neuvěřitelnou produktivitu. I druhá střela na Hladkého branku skončila v síti. V 73. minutě si na levou stranu šestnáctky naběhl Hora a tvrdou střelou vyrovnal. Osm minut před koncem mohl být velký obrat dokonán, ale Podstavkova hlavička skončila na břevnu brněnské branky.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Vysočina Jihlava 2:0

16.08.2014 17:00

Góly: 65. Libor Došek, 90. Libor Došek

Fotbalisté Slovácka porazili ve 4. kole první ligy Vysočinu Jihlava 2:0 dvěma góly Libora Doška. Jihlava dohrávala s devíti hráči, v 63. minutě byl vyloučen Kučera a v 80. minutě ho následoval Jungr. Vysočina inkasovala oba góly v oslabení a zůstává stále bez bodového zisku na posledním místě.

Z herního projevu hostí byla od úvodních minut patrná snaha o ofenzivní hru, která ale do brankových příležitostí nevedla. Jedinou vážnější šanci měli ve 12. minutě, kdy po rohovém kopu hlavička obránce Kryštůfka tečovala břevno.

Slovácko spoléhalo na rychlou kombinační hru, kterou prokládalo po pravé straně průniky obránce Kuncla. Na rozdíl od úvodních ligových zápasů jihlavští zadáci nechybovali. Stopeři Kryštůfek a Krejčí si při bránění přebírali nebezpečného útočníka Doška a stačili posbírat centrované míče ze stran. V úvodním poločase vyzkoušel brankáře Hanuše pouze dvěma střeleckými pokusy zdálky Valenta.

Ve druhém poločase Slovácku dlouho vázla souhra ve středu pole, kde domácí hráči trestuhodně ztráceli míče. Jihlava z chyb soupeře vytěžila čtyři rychlé protiútoky. V zakončení ale potvrdila, že její největší slabinou je momentálně přesná koncovka. Jungr, Harba i Vaculík ve vyložených šancích netrefili branku. Jihlavskou aktivitu ukončil zbytečným faulem Kučera, který v 63. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen.

Za pouhé dvě minuty Slovácko početní převahu využilo. Trávník našel volného Doška, který přízemní střelou k tyči překonal brankáře Hanuše. Deset minut před koncem uviděl červenou kartu i Jungr a Slovácko využilo v poslední minutě po sólovém útoku Doška přesilovku i podruhé.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Baumit Jablonec 1:2

16.08.2014 17:00

Góly: 60. Elvis Bratanović - 10. Daniel Rossi, 46. Jan Kopic

Fotbalisté Jablonce porazili pražské Bohemians 1905 na jejich hřišti 2:1 a v lize ukončili osmizápasovou venkovní sérii bez vítězství. Severočeši na půdě soupeře vyhráli poprvé od loňského listopadu, kdy uspěli právě v Ďolíčku. Hosty v utkání čtvrtého kola poslal do vedení v úvodu Rossi, krátce po změně stran přidal druhý gól Kopic. Domácí jen snížili po trefě Bratanoviče a prohráli třetí ze čtyř zápasů v sezoně.

Jablonec hned z první povedenější akce v desáté minutě udeřil. Kopic na levé straně přešel přes Pauscheka a předložil míč volnému Rossimu, který zamířil přesně k tyči. Brazilský defenzivní univerzál se v lize trefil po třech letech.

Hosté kontrolovali hru a Bohemians do blízkosti své šestnáctky prakticky nepouštěli, výjimkou byla nepřesná střela Engelmanna. Ve třicáté minutě mohl po rohu zvýšit Doležal, ale akrobatické zakončení nezvládl a přestřelil.

V závěru poločasu už Jablonec dominoval. V domácí šestnáctce dostal hodně prostoru Novák a "Klokany" od druhého gólu uchránil jen výborný zákrok gólmana Švengera. Jeho branku pak po zaváhání stopera Brabce v dobré pozici překopl Crnkič.

Jablonci výborně vyšel i vstup do druhé půle. Kopic se po centru Crnkiče z levé strany obtočil kolem bránícího Engelmanna a chladnokrevně zvýšil na 2:0. Domácí v obraně tápali a o chvíli později to mohlo být už o tři góly. Doležal se opět odpoutal od obránce, ale gólovou radost mu překazila noha pozorného Švengera.

Bohemians se nadechli k velkému náporu a po několika náznacích v 60. minutě snížili. Po akci Mosquery si Bratanovič poradil s Novákem a překonal brankáře Hrubého. Pražané už se však na konci utkání nedokázali dostat do souvislejšího tlaku a doma v lize podlehli Jablonci popáté za sebou.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 0:1

15.08.2014 20:20

Góly: 5. Ján Greguš

Fotbalisté Sparty prohráli ve 4. kole první ligy s Ostravou 0:1 a přišli o téměř dva roky trvající domácí neporazitelnost. Baník si naopak díky brance Jána Greguše z 5. minuty připsal první vítězství v sezoně a na Letné vyhrál poprvé po šesti letech. Obhájci titulu tak nevyšla generálka na čtvrteční úvodní zápas 4. předkola Evropské ligy ve Zwolle.

Ostrava, jež nastoupila bez potrestaného Narha, udeřila z první vážné akce zápasu. Matějovský ztratil na polovině hřiště míč a Greguš zaskočil domácí obranu, když střelou o tyč poslal Baník do vedení.

Sparta, které chyběl zraněný stoper Holek a záložník Vácha, se dostala ke slovu až v 17. minutě. Nejprve Krejčí pálil do připraveného brankáře Pavlenky, vzápětí měl velkou šanci oslavit gólem dnešní narození syna Hušbauer, ale zblízka zamířil jen do boční sítě.

Ve 20. minutě mohl přidat druhou branku hostů De Azevedo, ale chybu Švejdíka nepotrestal. Nepřesně mířil na druhé straně i Lafata, jenž nejprve ve skluzu nedokázal usměrnit míč po nepovedení střele Krejčího a v nastavení z přímého kopu za vápnem trefil tyč.

Po přestávce Sparta přitlačila a první velkou šanci měl Costa, po dlouhém centru ale hlavou netrefil. Vzápětí byl domácí obránce opět v akci, tentokrát ale ve vlastním vápně. Po rychlém brejku Ostravy ve skluzu zabránil De Azevedovi zakončit do odkryté branky.

Nápor Sparty pokračoval, ale dlouho ho v rozhodující okamžik zastavovala nepřesná přihrávka nebo střela. Domácí proto pořádně zahrozili až v 76. minutě, kdy po kombinaci s Breznaníkem tvrdě vypálil Lafata. Jeho střelu však Pavlenka vyrazil na roh.

Baník poté dokázal ubránit i závěrečný tlak a na Letné vyhrál poprvé od května 2008. Spartě naopak nevyšla generálka na úvodní zápas 4. předkola Evropské ligy ve Zwolle, kde bude jako poslední český zástupce v pohárech bojovat o postup do základní skupiny.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Dukla Praha 0:0

15.08.2014 18:00

Góly: -

Fotbalisté Liberce hráli v předehrávce 4. ligového kola s Duklou Praha 0:0 a ve vzájemných soubojích v nejvyšší soutěži se tak poprvé zrodila remíza. Severočeši nedokázali využít ani přesilovku po vyloučení francouzského útočníka hostů Jeana-Davida Beauguela v 69. minutě, v největší šanci dal Ďubek břevno.

Slovan tak ze čtyř úvodních kol získal jen tři body za tři remízy, naopak Dukla drží neporazitelnost a navíc ve třech ze čtyř utkání sezony neinkasovala.

Slovenský trenér Liberce Samuel Slovák udělal oproti porážce 1:4 na Slavii v minulém týdnu dvě změny. Stopera Rajnocha, který byl vyřazen z kádru, nahradil mladík Pokorný a v brance dostal Kolář poprvé přednost před Slovákem Hroššem.

V úvodní půli ale stejně jako jeho protějšek Chudý nemusel zasahovat, protože ani jeden z týmů se za celých 45 minut netrefil mezi tyče. Domácí působili aktivněji, žádný z náznaků ale nedotáhli. Šural nepropálil hradbu těl před sebou a Ďubkovi chyběl krok, aby zakončoval do prázdné branky.

Po přestávce bylo přece jen k vidění více šancí. Šural prováhal nadějné přečíslení a míč se mu zamotal mezi nohama. Až v 52. minutě vyslal první střelu na branku ruský obránce Dukly Karavajev a Kolář se musel hodně natahovat, aby vytáhl balon na roh.

Tým z Julisky začal být stále nebezpečnější a střídajícímu Bergerovi scházely centimetry, aby zasáhl míč. Aktivitu hostů ale přibrzdil v 69. minutě zbytečným vyloučením francouzský útočník Beauguel, který po odehrání zakopl míč a dostal druhou žlutou kartu.

Liberec se v přesilovce chvíli hledal a pak spustil závěrečný nápor. Coufalova tečovaná střela v 83. minutě se otřela o boční síť, pak mohl rozhodnout při svém debutu v lize střídající Dydowicz, ale Chudý jeho střelu vyrazil. Z dorážky poté z bezprostřední blízkosti trefil Ďubek s přispěním brankáře Dukly, který zatím v sezoně inkasoval jediný gól, pouze břevno.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň431013:310
2.Slavia Praha430110:59
3.Sparta Praha43016:29
4.1. FC Slovácko42118:47
5.FK Mladá Boleslav42115:27
6.Baumit Jablonec42116:57
7.Dukla Praha41302:16
8.Zbrojovka Brno41216:55
9.FK Teplice31203:25
10.Baník Ostrava41213:45
11.Slovan Liberec40312:53
12.Bohemians Praha 190541035:93
13.České Budějovice30213:72
 1. FK Příbram40223:72
15.FC Hradec Králové40220:72
16.Vysočina Jihlava40041:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (651)

Přidat komentář
db18

Baník jediný, kdo dal Dukle gól

Reagovat
Feind

nebylo to 0:0?

Reagovat
db18

tak to je trapas... Baník hraje v Praze tak často, že se mi to plete

Reagovat
Feind

po 3. za 4 kola no

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám Slovákovi tak kolo, maximálně dvě.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím, už je to fakt kritické

Reagovat
smazaný uživatel

A co má s tímhle kádrem asi tak dělat?

Reagovat
didosh

Taky si myslím že tady to není jen trenérem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, priviedol si "svojich" hráčov a tí hrajú prd, takže ...

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
TheAdy

Reagovat
didosh

Ale určitě mu na ně dalo vedení miliony..

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, konečně chytal Koli, snad bude jednička, je to fakt talent.

Reagovat
homeles8

dgggggggggggggggg

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

"A tohle je Delarge, který má rychlost, když se mu chce!....Teď se je ale zrovna ta chvíle, kdy se mu nechce...."

Reagovat
Ferguson6

Pozerám, že táto Dukla je rovnako remízová ako tá naša

Reagovat
didosh

Reagovat
TheAdy

Reagovat
djwenca
Reagovat
pepinho2

Reagovat
didosh

wou sice Rumunsko ale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

To vážne Chudému tak ide alebo na neho vôbec nejdu strely ?

Reagovat
db18

Dneska toho chytil docela dost, ale byl to jenom letošní Liberec

Reagovat
db18

Baník

Reagovat
Miguel19

Paráda. Teďka to chce, aby Sparta postoupila a Lavička ty hráče zatavil hned zkraje...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na vás to stejně stačit bude.

Reagovat
GEGE

Banik

Reagovat
REPLIKATOR

Baník

Reagovat
djwenca

Moc se mi líbí Mensah (jako hráč, pro rejpaly)

Reagovat
frankiefcb

Jo je to tam. Tři body. Nakonec 5 bodů po 4. kole, když jsme hráli 3x venku není vůbec špatný počin. Prostě skvěle. Ano ubetonovali jsme to, ale Pavlenka se každým zápasem lepší. A dneska Jánko perfektní mač!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Štěpán

Reagovat
frankiefcb

Taky taky. Samozřejmě obrana. Stronati snad životní výkon. Baránek roste ve velkého hráče a hlavně je to srdcař. Paráda byla, jak tam Bránek na konci pořadu chodil se šálou a klukama se sní fotili.

Reagovat
smazaný uživatel

Zio taky Celá obrana skvělá

Reagovat
Puskas

no, řekl bych, že ten Dan Holzer potřebuje přidat, je vidět, že to není obránce.

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Diky kluci

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Baník p**o

Reagovat
smazaný uživatel

Baník Pičoooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Puskas

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se ted nezblaznit, makat dal a potvrdit to doma proti Brnu. Loni sme taky slavne porazili Bolku nebo Liberec a pak to slo do kopru...

Reagovat
frankiefcb

Přesně tak, třeba potvrdit s Brnem, ale podle mého to půjde. Poctivě to odmakat!

Reagovat
homeles8

čšě

Reagovat
Puskas

Reagovat
raduinho

Proti Brnu jste bez šance

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli bude spartička nasazená?

Reagovat
REPLIKATOR

Leda tak vysazená

Reagovat
smazaný uživatel

.........

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsi mu radost. Už dávno na něj nikdo nereagoval, tak musí používat dva nicky

Reagovat
smazaný uživatel

JJ. sparta dělá radost všem. A vtip o nasazení do LM bude nesmrtelný to si piš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
taws

Jánko, Štěpán a Kuky dnes famozní a hodně mě překvapil Stronati, přes něj nic neprošlo a celkově páradní obětavej výkon ode všech...jen škoda že tam ještě Šichor na konci nezasunul

Reagovat
Puskas

Hlavně Pavlenka, chytl dva góly.

Reagovat
frankiefcb

A i ty výkopy byly jisté.

Reagovat
ondrasch77

Opravdu paráda, odkopávat balony z vápna někam do prdele je skutečně fotbalové umění. Už dlouho jsem neviděl hnusnější zápas....

Reagovat
smazaný uživatel

Hnusnější zápasy by byly sparta vs kdokoli v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady předvádíš? To si jako myslíš, že současný Baník pojede na Letnou hrát nějaký hurá fotbal? Velká vítězství outsiderů bývají skoro vždy těžce vydřená. Na krásu není nikdo zvědavý, když dostaneš 5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Dyk říká to samé. Jen si v tom hol nelibuje

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že obdivovat jde právě i ta dřina. Ne jen krása. Když píše o tom, že to pro něho byla ztráta času, tak proč ten čas ztrácí ještě po samotném konci utkání. Spíše to vypadá, že si chce kopnout.

Reagovat
Puskas

Hnus je pro mne to, když to odfláknou, odchodí, není vidět snaha ani kvalita. Tady to synci odmakali až na dřeň, to se v naší lize taky nevidí často.

Reagovat
frankiefcb

Odmakali to a toho si cením u těch mladíků velmi. Opravdu bojují za Baník. Na druhou stranu beton to byl, ale nic jiného jsem neočekával a s ničím jiným momentálně na Spartě uspět nemůžeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych byl Baníkovec, tak teď samozřejmě skáču do stropu. Ať si tu radost užijou. Ale slepí snad nejsou. Tohle nebyl výkon, kterým by pomýšleli na horní půlku tabulky.

Reagovat
Puskas

To byl výkon týmu z druhé půlky proti minulému mistru a devítibodovému týmu. Perfektní precizní obrana, kolektivní výkon spojený s několika skvělými individuálními. Dobře víme, že budeme hrát o střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazení, nadšení. To se ocenit musí! Možná že od vás očekávám víc, než vy sami.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

jj urcite se takhle bude hrat i proti ostatnim tymum

Reagovat
homeles8

růllkíkbnomělo bejt na rkbebe

Reagovat
smazaný uživatel

V dlouhodobé soutěži mohou být výkony v jednotlivých zápasech jako den a noc. Porazit Spartu? V lize momentálně nemůže být více.

Reagovat
homeles8

dgggmiuoiujootě ♥3

Reagovat
didosh

A ty si myslíš že ostatní týmy mají na to aby hrály se Spartou otevřeně?

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi nátlakovou kombinační hrou a zaparkovaným autobusem je stupnice řekněme 1-10. Tak ten autobus je 1. A většina týmů v lize i na Spartu zkusí aspoň v některých fázích >5 a ve zbytku >1.

Opravdu nejsou jen dvě varianty. A o tom byla řeč. Za autobus si můžete tleskat jen sami. Účel splnil prostředek, ale pro ne-Baníkovce to byl hnus. O.K.?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce i Dočkal v rozhovoru řekl, že Baník hrál v prvním poločase dobře, aktivně. Že jsme to zavřeli až na konci, když hráčům došly síly.. 1.poločas určitě nebyl autobus..

Reagovat
ondrasch77

, Rozhodně si nemyslím, že Baník přijede na Letnou vyhrávat 5-0, ale kdybys dokázal chápat vlákno diskuze, tak mi výkon hráčů Baníku nepřijde prostě dost famozní...

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš srandu? Kdybys dokázal chápat vlákno diskuze... ...

taws

Jánko, Štěpán a Kuky dnes famozní a hodně mě překvapil Stronati, přes něj nic neprošlo a celkově páradní obětavej výkon ode všech...jen škoda že tam ještě Šichor na konci nezasunul

ondrasch77

Opravdu paráda, odkopávat balony z vápna někam do prdele je skutečně fotbalové umění. Už dlouho jsem neviděl hnusnější zápas....

Račte si spojit souvislosti ještě jednou, pane.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ok, já mám za to, že taws spojením "parádní obětavý výkon" vystupňoval právě a hlavně přídavné jméno obětavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď uznávám, že jsi to mohl číst a chápat jinak. Končím teda.

Reagovat
ondrasch77

A co jako? znovu musím napsat, že jako fotbal to stálo za HOVNO! Nehodnotím obětavost ostravských fotbalistů...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jsi měl zbytečná očekávání. Bylo nad slunce jasné, že Baník bude dávat beton.

Reagovat
Puskas

Jako téměř všechny týmy z ligy, jen se nám podařilo vydržet a nemuseli jsme to po inkasované brance otevírat a Sparta nemusela zvolit.

Reagovat
ondrasch77

Jen jsem po těch mediálních prohlášeních "Víme jak na Spartu..." čekal, že Baník bude víc napadat na soupeřově půlce a bude čekat na brejky, ne že bude odkopávat z vápna ..., nic víc, nic mín... nejsem spartan jen jsem zklamanej ze samotnýho průběhu utkání...

Reagovat
taws

jednoduchá rada: když se ti to nelíbí tak se na to nedívej. Každýmu se líbí něco jinýho. Mně se třeba víc líbí výkon na hranici sebeobětování, kdy to hráči urvou a odkopávají balony za půlku, než ten chaos co předvedl peltův přestárlej dream team proti Plzni...

Reagovat
ondrasch77

nevím, jak to máš ty, ale já v průběhu zápasu nikdy neodcházím nebo nepřepínám, vždy čekám, co se ve hře změní, aby došlo ke zvratu, takže mi to nepřipadá jako jednoduchá rada...

Reagovat
taws

tak když sleduju zápas, ve kterým nikomu nefandím a který z nic nestojí, tak si prostě druhý poločas už nezapnu..

Reagovat
ondrasch77

tak to máš možná ty, já věřím, že po nevedeném poločase přijde v kabině bouřka a situace se v druhé půli na hřišti změní...., ze stadionu snad taky neodcházíš v půlce, když v první půli prohráváte?

Reagovat
taws

píšu to o zápasech týmů kterým nefandím a pustím si je v televizi jako nezaujatý divák...u svýho týmu bych samozřejmě nikdy neodešel

Reagovat
ondrasch77

jako zápas za všechny mě napadá Liverpool - AC Milan ve finále ligy mistrů, taky v bylo v půli relativně po všem...., a přepnul si?

Reagovat
taws

proboha ty fakt nerozumíš,co píšu? říkám zápas který za nic nestojí...né zápas ve kterým padnou tři góly za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč tady ;)

Reagovat
ondrasch77

To zas byl zápas na spartě..., za defenzivu Baníku by se nemusel stydět ani Prešov či Liberec, totální beton, Sparta taky hovno, návštěva na šlágr kola víc než podprůměrná..., lituju promarněnýho času při sledování zápasu. Navíc jak se zdá, kdo letos vyhraje ligu, bude jednooký mezi slepými králem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když se ti to nelíbí emigruj do švédska. Tam vás všichni milují

Reagovat
ondrasch77

nás?, já nejsem spartan, jen hodnotím to "slavné" utkání....

Reagovat
Kepy_FCB

V Jablonci jsou snad jenom kreténi

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom jednou za rok. Dvakrát tu jsou pouze občas, když vás dostaneme v poháru

Reagovat
didosh

Reagovat
goodbay

Mno, čekal jsem to spíše s Příbramí, ale proč to letos nejde a loni to šlo, když se vypadlo? Starý kádr Sparta nemá a pár zkušených je vždycky potřeba. Dneska to byla taková bída, kterou dlouho nepamatuju.

Reagovat
mojmira

Ona je to pořád stejná bída, akorát jim tam tentokrát nepadlo nic z hovna, z čeho by dokázali vyhrát.

Reagovat
Minister

pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Baník

Reagovat
risk je zisk

Banik

Reagovat
ondrasch77

abyste se tu za tu sračku náhodou neupalcovali...

Reagovat
risk je zisk

Pal do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec je Slovan, ne Baník. Nebuď tak vztahovačnej.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sparta letos pouští ligu a zaměřuje se na poháry

Reagovat
alegre

Vyrok roku!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bysme ten gol nedali i kdyby se hralo dalsich 90 minut..strasne lacinej prvni gol,Matejovsky sice udelal chybu,ale co pak predvedl Svejdik to se jen tak nevidi,strasne se mi v tom stredu nelibi a modlim se za uzdraveni Holka nebo nasazeni Brabce,protoze Svejdik hori uz delsi dobu..stejne tak Dockal,tyhle vykony zrejme podaval v Rosenborgu kdyz nam ho prodavali,jednim slovem-nic!

Husbauer mi taky prijde,ze ma pocit,ze si po minuly sezone dava ligu s prstem v nose,ale je bez pohybu a naprosto nevyraznej..druha pule byla oproti prvni o 100% lepsi ale stejne to bylo malo..Banik perfektne,soustredene branil a tohle upracovanyvitezstvi si naprosto zaslouzil..Pavlenka a Gregus naprosto mimoradny vykony..no nic,jedeme dal,snad chlapci definotivne dopadnou po minuly sezone na prdel a zacnou poradne makat a odcinej to uz se Zwolle a vratime se na viteznou vlnu..ACS!

Reagovat
SuperBanikovec

respekt

Reagovat
Puskas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

jj prodejme tan kádr dokud má ještě nějakou cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď zas tak zlej. Jak bychom drželi míč tak nohoře bez techniků Dočkala a Hušbauera? Nebylo to top, to ne, ale zatracovat je za to, že to odmakali a hráli nadprůměrně? Prostě jenom nejsme ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nevim,uprimne mi to prijde,ze jak Dockal,tak Husbauer sli strasne dolu od doby co se jim blizilo narozeni potomka nebo kdyz se jim narodil,jako kdyby byli myslenkama jinde...sam jsem si to prozil,tak to trochu chapu,ale chtelo by to uz budicek...ale Dockal je momentalne se svoji formou nas nejhorsi ofenzivni hrac...a Husba nikdy nehyril pohybem ale byl ve hre,ted jako by na hristi skoro nebyl..nic nezatrucuju,ale snazim se to videt realne a protoze pravw oni byli nasi rozdilovy hraci v minuly sezone,tak proste chybi lehkost.stejne tak Costa,ten uz se postupne probiraz nejakyho opiovyho dychanku,ale furt je ani ne na 50% Costy z minuly sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

Jó Costa, ten nás hodně namlsal.

A ti dva? Možná že nejsou dole, možná že byli nahoře, když na těch potomcích pracovali

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis prijdou jak kdyby uz po nocich pracovali na dalsich potomcich,i kdyz pani Husbauerova ma sestinedeli,takze vlastne nevim kde je problem

Reagovat
smazaný uživatel

kdo chce psa být, hůl si vždycky najde

Reagovat
smazaný uživatel

ehm bít

Reagovat
smazaný uživatel

Holek chybí strašně

Reagovat
Miguel19

Pavlenka naprosto mimořádný výkon?

Reagovat
smazaný uživatel

A ne? Naprosta jistota,dobrej pohyb ve vapne i rozehravka..

Reagovat
db18

Tak on to neni takový tragéd, aby tohle bylo až "mimořádné"

Reagovat
smazaný uživatel

No dobra,tak mimoradnej vykon predvedl Gregus,naprumernej Pavlenka...jinak i Kukec makal a hral dobre..

Reagovat
taws

Proč tomu Brabcovi nedají šanci? co si pamatuju tak byl váš nejlepší stoper a po tom zápase se znojmem, kdy předvedl pár hrubek, ho úplně odstavili..než tihle dva by ale určitě horší nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší po Holkovi , jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu,naprosty odstaveni a hraje misto nej neperspektivni spatnej Svejdik...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jinak neřekl bych, že Dočkal podal tak zoufalej výkon, jak líčíš ty...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Banííček!!!! ♥ Nadhera a teď zas bych prosil tak 10ti zápasovou šňůru vítězství. A hrat jak na jaře

Reagovat
vocasisko

a to ještě Sparta nedostala několik červených karet - Dočkal za pičovinu po simulaci, Kadeřábek nebo kdo to byl za ten ostrej skluz podrážkama proti nohám baníkovce, Costa protože je black, Švejdík s Breznaníkem za účes, Nešpor za blbost a pro jistotu i Bednář s Váchou, co je furt režije nesmyslně zabírala.

Reagovat
goodbay

Jestli by tak rozhodčí trestal zákroky, tak by Baník od 50. minuty hrál s jedním obráncem.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán do něj strčí a kartu by měl dostat Dočkal

Reagovat
bobis21

Dočkal dal první Štěpánovi hlavou ... za to měl dostat jednoznačně kartu (možná i červenou ...)

Reagovat
frankiefcb

To byl Hušbauer. Měl opravdu štěstí, ež netrefil Štěpána naplno. A Dočkal měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

(ale Váchovi bych dal ještě druhou za ten jeho účes)

Reagovat
vocasisko

ale zachránila ho dneska kapuce

Reagovat
celticz

Židáš Chácha hraje jako dobytek odjakživa

Reagovat
Hector17

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali jste pražské kurvy, dostali!!!!! a to si pište že si dám pár panáků i za vás, protože zítra to bude megajízda a upřímně lituji že sem tam dneska nebyl!!!! Zítra budu jen čekat až odtiká poslední minuta šichty a půjdu pozvat celou hospodu kurva!!!!!! Baník Pičooooo!!!!

Reagovat
ryzskej

To je informace, na kterou jsem čekal celý život. Teď už můžu v klidu zemřít.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to vypadá na titul Plzně. Nesoudím tak podle dnešního zápasu Sparta, ale už před sezónou jsem favorizoval spíš Plzeň. Přijde mi, že maj o dost kvalitnější kádr, co se náhradníků týká. Sparta má základní sestavu, Přikryla a nic...

Reagovat
db18

co do náhrandíků ano, ale základ je zase o rok starší

Reagovat
ondrasch77

Jak už jsem psal výše, letos bude jednooký mezi slepými králem..., at už kdokoliv....

Reagovat
smazaný uživatel

baník dnes odehrál to co potřeboval

Reagovat
Feind

myslim, ze i neco navic

Reagovat
Puskas

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aby zas nebyla pokuta...

Reagovat
taws

no za tohle je asi jistá

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektni

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celticz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rattlesnake

ženiální

Reagovat
Losinho

Reagovat
LokoLFC

Reagovat
didosh

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že jsem nestihl ten kurz 4 na postup Zwolle

Reagovat
F.Torres

Co to vidím, předehrávka za náma a Slavia je stále před spartou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Uvidíme jak vám to dlouho vydrží. Zatím totiž vy hrajete své maximum a máte i potřebné štěstí. Sparta hraje svůj podprůměr a dneska měla i smůlu, neříkám, že měla dnes vyhrát, ale remíza by tomu slušela více.

Reagovat
smazaný uživatel

a podle čeho určuješ výkonostní maximum a podprůměr? Zatím to vypadá tak, že Slavia nasadila laťku hrozně vysoko a Sparta předvedla jen průměrný výkon letošní sezóny. Nebo snad výkony v lize nebo v Malmö byly úžasné? Spíš bych řekl, že Sparta dnes zahrála letošní klasiku, možná lehce nadprůměrnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Podle toho, že Škoda dal 4 branky, to nemůže udržet...

Reagovat
F.Torres

Mrtě prča, že i s takovým celkem jsme alespoň na chvilku nad váma Jinak vaše výmluvy jsou taky fajn

Reagovat
goodbay

Co je výmluva? To snad poznáš i sám, že ve srovnání z loňskou sezonou, kdy odešel jen Vaclík, je to hrubej podrůměr. Doma byla Sparta válec celej loňskej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, i pro mě je radost vidět největšího rivala nahoře. Teď zas konečně ta derby nebudou mít favorita a budou opravdu o něčem. Jo a derby ještě nebylo a tabulka je konečná až po 30 kolech. Tak si nech něco i napotom. Jestli bude na co.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Na co to odkládat, když jsme nad celkem z LM

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výkon sparťanů podal opět Bosák

Reagovat
taws

Tak Bosák mě právě dnes překvapil, že na něm bylo vidět, že přeje Baníku

Reagovat
Puskas

No on prohlašuje, že nefandí u nás nikomu, já bych mu věřil. Pochází snad z Chebu, takže by mu Baník nemusel být úplně nesympatický.

Reagovat
SuperBanikovec

Přesně

Reagovat
kubys

Pokud vím, tak je Slávista, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák dneska několikrát Baník chválil a vyzdvihoval, jaký udělal pokrok. Když už, tak nejlepší výkon Sparťanů dnes podal Franěk.

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec opíchal Lavičkovi dceru? nebo proč jako nehraje? Švejdík od tý doby, co začal hrát místo něj je uplně mimo.. A to co zahraje Kováč by zvládnul Brabec taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Když si vzpomenu, že ho Švejdík vytlačil ze sestavy, aniž by předvedl něco navíc... Taky bych tam Brabce rád viděl.

Reagovat
goodbay

Možná dobře, že facka přišla teď. Na Zwolle se prostě musí připravit a ne hrát profesorsky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to už byla tolikátá facka, že už to možná ani necítí

Reagovat
goodbay

Pokud nepočítáš poháry, tak loni prohráli jen jednou a za poslední 2 roky prohráli v lize asi 5x.

Reagovat
smazaný uživatel

já reagoval tak nějak automaticky, když jsem přečetl frázi "přišla facka", nějak mi to připadá ve spojení se Spartou už takové docela standardní :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nebyla facka. Takovouhle srajdu proti nám nehrála ani Bohemka. Dneska nebylo co nepředvést. Dneska to byla prostě smůla.

Reagovat
goodbay

Jenže to bylo o prvním golu. V prvním poločase Hušbauer měl větší šanci jinak nic. Sparta nevystřelila na bránu a hrála sračku směrem dopředu a hlavně vůbec nebyla vidět vůle něco změnit. Přijde mi, že jak nemají nápad, tak centrují do vápna a doufají, že to tam Lafata nějak doklepne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní je jestli na ně budeme pořádně nasazený S fackou od baníku, se švédskou kopačkou zaraženou do konečníku....ale vzhůru do evropy.

Reagovat
goodbay

Ty jsi co za trolla zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rudý, železný troll.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš trapnej blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dojem, že je to REPLIKA někoho zdejšího.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bude ten tvůj šváb nasazenej nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nasazeno měl mít tvůj fotr.

Reagovat
smazaný uživatel

Není sparťan Bastarde

Reagovat
smazaný uživatel

To zas budou zejtra transparenty - vladci prahy

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teplice zejtra hrajou druhej set tak doufam ze bude zase7

Reagovat
smazaný uživatel

S Baníkem se o vládce Prahy nehraje.

Reagovat
centos

Paradoxně do soutěže o Vládce Prahy nejsou přizvány ani všechny pražské týmy.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

To napsty taky spíš čeká něco narychlo udělanýho u nich v hostujícím sektoru, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka ven !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Venkovní lavička nyní se slevou v IKEA

Reagovat
smazaný uživatel

Dušan Uhrin má zkušenosti z velkoklubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jn. Ten se aspoň loučil výhrou 4:0 Lavičkovi Baník zlomil páteř a za chvilku mu definitivně odZWOLLÍ trenérský umíráček

Reagovat
smazaný uživatel

ten to vezme - má rád výzvy

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jeho táta

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrinův táta

Reagovat
valloire

Baník pyčo !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alfa a omega je koncovka. Góla dostáváme prakticky ze všeho, ale neproměníme prostě nic, jak proti švédům, tak dneska. Základem je, že musí stoperská dvojice skončit a konečně zase musí hrát Brabec!!! bohužel ale je zraněnej mario, takže někdo z těch dvou tragédů musí hrát, ale těžko říct, kdo to kazí víc, jestli Kováč či Švejdík. Nebál bych se taky posadit okamžitě Bičíka, protože působí neuvěřitelně nejistě a nechytí absolutně nic navíc. Kdo musí okamžitě sedět je Husbauer. Je až k pláči jak šel jeho výkon dolů, je opravdu až strašidelnej a dokud má cenu kolem 80 mega, tak se ho musíme okamžitě zbavit, větší cenu už nikdy mít nebude! Koho bych v tom případě poslala poslal na plac? jednoznačně Konatého, ten kluk prostě musí hrát!!! Takže přesunout Dočkala do středu místo hušbyho? možná...

Ale hlavu vzhůru. I přes špatný výkony loňských opor jsme si denska opět vypracovali šancí dostatek, jen je teď něco proti nám, že míč do sítě prostě musíme až dotlačit, jako Lafi v Příbrami, protože nám tam nepadne prostě nic. Ale chtělo by to rozhodně přivést ještě nějakýho útočníka, Bedny už ničím nepřispěje, Nešpor sice nevypadá úplně zle, ale trn z paty nám zřejmě nevytáhne a k Lafatovi prostě nikdo není a co když s i on zraní???

Co mě zase zklamalo je návštěva, 11tisíc sice není propadák, ale z toho minimálně 1000-1500 bylo chacharů a že na takhle vyhrocenej zápas v docela dobrým čase nepřijde přes 10 domácích? Atmosféra ale naopak byla vyníkajicí, náš kotel šlapal celej zápas i přes nepříznivej až frustrovanej vývoj, chachaři tradičně dobří, jen nechápu ten jejich hluchej úsek od cca 50-80 minuty?? Chorea moc hezký na obou stranách (tleskám za krále Jelimánka ) včetně naší hodně povedený pyroshow...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to byl super záběr v televizi, vaše pyro a hned vedle na obrazovce "Pyrotechnika škodí Spartě"

Reagovat
HorajzmAmmann

hluchý usek - asi 60 chacharů zůstalo před branama stadionu i s lístek

Reagovat
HorajzmAmmann

* lístkem

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole, to mi ho vyndej. Člověk nemůže vidět fotbal a takhle to dopadne. Že skončí domácí vítězná série zrovna takhle to bych fakt nečekal. Jako nedat Baníku ani gól, tak to muselo bejt hooooodně moc špatný, potože oni nejsou kdovíjak zkušení betonáři.

Reagovat
frankiefcb

Baník v euforii zapomněl na Letné Pavlenku

Jirka Pavlenka tak dlouho odpovídal na otázky novinářů, které zaujal jeho bezchybný výkon na Letné, že se pak zdržel ve sprše a jaksi zmeškal odchod týmu do autobusu. Hráči a realizační tým, výborně naladění na cestu domů, na Jirku zapomněli a odjeli bez něj. Jirka Pavlenka ale v Praze nezůstal, vrátil se pro něj trenér gólmanů Víťa Baránek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Euphael

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
JarousFCB

No chtěl jsem opalcovat některé naše hráče, ale vyjmenoval jsem si v duchu snad všechny... takže palec pro toho co si to zaslouží nejvíce Pavlenka...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepřejde přes Zwolle, tak Víta musí jít..

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží jestli bude sparta nasazená

Reagovat
smazaný uživatel

A hele, Banicek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chybovat, jak švéjdíkovské..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
Euphael

Reagovat
risk je zisk

Jak muze byt Sparta vladcem Prahy, kdyz ani nevladnou Letne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hroznej výmaz..

Reagovat
risk je zisk

Aspon jste konecne spadli poradne na hubu . Ted vas jeste dojede Zwolle a bude se vam smat zase cela Evropa.

Reagovat
smazaný uživatel

Vám se pak směje co?

Reagovat
risk je zisk

Jenze od nás nikdo nic necekal.

Reagovat
smazaný uživatel

To je strašná výmluva

Reagovat
risk je zisk

Asi jo jak tak koukam. My se strasne topime v penezich, kazde leto muzeme privest nejakou super posilu. Vzdyt lonska sezona v Evrope byla tak neskutecne uhaluzena, ze jsem tomu ani neveril. Jennom blazen by na Slovan vsadil, ze se to stane znova, kdyz k nam prisli nymand hraci :///.

Reagovat
risk je zisk

A navic od tebe to beru jako poklonu :).

Reagovat
smazaný uživatel

Vládcem Prahy je FC Korupce. Trénuje ji nějakej Janoušek a trenéra dělá Rittig z Monaka

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám být uplně alergický na ty sparťanské kecy, že konečně bude vyrovnané derby, že se na to všichni těšili a takový humusy. To je fakt na blití. Slavia rozhodně i přes povedený vstup do sezóny nemá pohárové ambice a umístění v TOP 5 bude překvapením a úspěchem.

Reagovat
smazaný uživatel

a nejlepší bude, že Sparta si své další úspěchy v následujích letech zakope sama několik kilometrů pod zem, protože po vypadnutí se Zwolle, vyhodí jediného trenéra, který je schopen větších úspěchů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě se zamlouvá práce Vítězslava Pokorného? Jako slávistu tě ale chápu

Reagovat
db18

...nebo si ho nechají a ukážou Paclíkovi, jak vypadá koncepční práce

Reagovat
smazaný uživatel

sparta tohle mě vždycky baví Baník

Reagovat
AjaxFans

Dobře Baník !!!

Reagovat
Kovi81

Banicek, Banicek, Baniceeeek

Reagovat
HorajzmAmmann

No a co tak byl BETON !! Ale prvních 20. minut sparta nevěděla kam dřív skočit a zbytek 1. poločasu Sparta stejně marná jako většina 2. půle. Baník zaparkoval autobus ! ALE CO KURVA !!! Proti Teplicím to bylo jiný kafe a jenom 1. bod !!

Reagovat
HorajzmAmmann

mimochodem neměl jít minimálně Dočkal ven ? Štěpán se tam sice ohnal, ale já bych mu jí natankoval. Neunášel prohru jak rusáci tak si vybíjel vztek na soupeři. Tímhle u mě Dočkal hodně klesnul. A ten zákrok Hušbauera taky nebyl na žlutou ale na rudou. A k ofsajdu a nastavení se nebudu raději vyjadřovat !

Abych byl upřímný, Baránek mohl jít taky ven. Ale to je tak všechno... Tlačenka na letný jak se patří !!!

Reagovat
Civers

vy vyhrajete a ty brečíš jak holka

Reagovat
HorajzmAmmann

nervy ze včera ???

Reagovat
JarousFCB

na nastavení nevidím nic špatného vzhledem k polehávání Pavlenky a ještě kohosi... popravdě jsem čekal i 7 minut

Reagovat
taws

přesně tak, nastavení odpovídalo...jenže je problém že každý rozhodčí to udělá jinak..myslím že něterý by byl schopnej nastavit třeba jen dvě..když se vzpomenu na tlačenku Plzně na Bazalech před dvouma rokama, kdy nastavil jedinou minutu

Reagovat
Error

Souhlasím. Pavlenka, 2x Štěpán, 6 střídání... 5 minut bylo fakt minimum.

Reagovat
HorajzmAmmann

nikde se 5 minut nenastavuje ! 6x střídání je všude, polehávání tak minuta navrch .. maximálně 3-4 minuty !

Reagovat
smazaný uživatel

Spravne ma byt 30s za jedno stridani. Takze jenom 3 min. za stridani ...

Reagovat
HorajzmAmmann

a kde to tak je ?? Nikde !

Reagovat
smazaný uživatel

Vsude ve svete... Jenom v cesku jsou jenom minuta, dve. Asi aby to meli rozhodci rychle za sebou

Reagovat
TheAdy

vsude po svete a snad i jednou u nas se nastaví 7 min

Reagovat
smazaný uživatel

5 minut ani náhodou, Pavlenka sice poléhaval, ale to je tak asi všechno

Reagovat
božský John

Je to komplikace, ale hraci ukazali charakter

Reagovat
Shevchenko

Banik picoooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po šesti letech porazit Spartu, v Praze, na Letné... Hráči Baníku to dnes zase odmakali až na krev. Smekám před nimi.

A ten Greguš...Já mu nemohl x let přijít na jméno ale očividně mu to hostování v Anglii pomohlo po hráčské stránce. Parádní gól a škoda i toho brejku ke konci druhého poločasu.

No a Huškukurva potvrdil včera, proč je takový zmrd. To mohla být i červená. A Dočekal taky krása, jen se prohrává a už dělá "berany, berany duc", kretén.

Každopádně neškutečná hrdost na hráče Baníku, škoda jen toho našeho dementního vedení, které kazí celkový dojem Baníku.

Tak a teď to jen potvrdit doma proti Brnu.

KING BANÍK

Reagovat
HorajzmAmmann

možná i díky tomu vedení ted můžeme říct porazili jsme SPARTU !!!

Reagovat
centos

Jo, ale pičoviny by mohli přestat dělat.

Reagovat
Shevchenko

Tak a teď doma sejmout Obrno

Reagovat
Kepy_FCB

Všichni svatí stáli při nás ale paráda!

Návštěva zklamání, počet hostí výborný, prezentace z obou stran též.

http://www.supporters.cz/clanek/fotoreport-ac-sparta-praha-fc-banik-ostrava/6260.html

Reagovat
smazaný uživatel

Banik v 10ti na malým

tak se hraje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi u Thermopyl konvertoval?

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Losinho

Hezky Baník Greguš famózní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná práce Chachaři,teď to neposrat s Brnem a jedeme na titul ( ). Jinak bych chtěl vidět někde koment sabatona a naopak toho trotla martyho. No.....snad se dočkám

Reagovat
smazaný uživatel

Mládí vpřed! Tento mančaft, který dohrával snad s věkovým prumněrem 21 let zaslouží obdiv!!! Baník king Banik začíná hrát pěkny fotbal! Už to není nakopáváná hala - bala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Ze začátku zápasu, kdy ještě Baníku nestačilo držet stav a kdy Sparta zase nebyla až tak nucena slepě bušit do obrany, se mi to rozestavení 4-6-0 líbilo moc. Po delší době mi přišlo, že útok neznamená jen nakopnutí na osamoceného Narha, ale celý ten blok se přesouval blíž k šestnáctce a navíc to tam ti hráči uměli vykombinovat.

Reagovat
Losinho

Pro Dočkala očekávám od DK podobný trest jako za facku Narha.

Reagovat
smazaný uživatel

3+3 a další 3ři bych mu vpálil, že je takový chuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejdřív rozluštil DK na Dana Křetinského

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý výjezd,tři body doma...Dobře jsme to zvládli takticky. Ale je třeba zůstat nohama na zemi a nepodcenit doma Brno... Chacharu ze šachet všichni bojí see.

Reagovat
Gryphonheart

Sparta ja na dně no. Co to povyházet jako to udělala Slávie, a začít znova?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi byl takový odznak "Vzorný budovatel města Prahy" Jen budujte budulínci

Reagovat
Gryphonheart

A v Liberci bych Slováka podržel.. není to evidentně moc dobrý trenér, ale sezónu ať dojede on, na sestup to vyloženě nebude, střed tabulky taky dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

liberec mě je sympatickej ale to mi byla i olomouc doufám že se zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

sparta ani s výraznou pomocí sudího nedokázala vyrovnat, gratulace Baníku, oslabení zvládli skvěle

Reagovat
JarousFCB

Ja nevim ... Me ten rozhodci prisel celkem ferovy... Na kazde strane otocil jeden roh a jinak se mi akorat nezdalo to mnozstvi primaku okolo nasi 16... Ale to se z stadionu blbe posuzuje

Reagovat
smazaný uživatel

neudělení červené karty Dočkalovi si nemůže v žádném případě obhájit. To jak tam ten psychopat po svém divu reagoval, byla jasná rudá.

Reagovat
JarousFCB

Doma prozkoumam... Nejak mi to uniklo.

Reagovat
TheAdy

vuubc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Že se nestydíte Baníci. Zkazili jste spartičce reputaci. Pozorovatel ze Zwolle ztratil na stadionu tablet. Bylo tam zapsáno toto "Spartu dáme jsou to lamy. Pod trenérem se kymácí Lavička už teď. Nevím co v té LM chtěli hrát. Doma jim dáme trojku a do Prahy postačí poslat naše Bčko. Nesmí letecky, musí přijet autobusem, který pak s efektivností zaparkuje do vápna jako ta Ostrava. Video ze zápasu nemám, prodal jsem ho jako studijní materiál Murinhovi." konec citace

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Dočkal je nehorázný harant...tomu bych zakázal hrát fotbal,hráč bez kapky soudnosti.

Reagovat
Greny

Však bych mu hned napařil dva zápasy stop

Reagovat
smazaný uživatel

To doufám,jinak at jde FAČR do pr..,když Narhovi napaří tři zápasy a on odejde bez trestu.

Reagovat
TheAdy

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

Slováku, chcípni a nebo běž Sparty, co tys s tím proved to je na vraždu ty severomaďarský ibmecile

Reagovat
centos
Reagovat
Kepy_FCB

Holomóc další prohra

a to jsem si myslel jak zválcujou FNL systémem start-cíl...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá liga není žádná sranda a nic lehkého se dostat zpátky. Žižkov může vyprávět... Ale přál bych si do ligy Olomouc,Opavu...Nejlepší varianta.

Reagovat
HorajzmAmmann

přál bych to našim fanouškům z Ostravy... to by byly výjezdy Osobně chci Varnsdorf at to mám blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak F-M nebo Karvinou bych si přál více,než tu Olomouc...ale myslím realně.

Reagovat
HorajzmAmmann

Když už tak Havířov by taky ušel ! Míra MATUŠOVIČ !!

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí,že mám dres Matušovič z mistrovské sezóny. Chtěl jsem ho zapálit,ale to je historický kousek.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten by dostal dobrou bídu... a druhá strana myslím že tam hraje Lukeš

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje Lukeš krajský přebor za Háj ve Slezsku? ´Tam odehrál jaro...

Reagovat
HorajzmAmmann

něco jsem četl že odešel, ale abych řekl pravdu 100% jistý si tím nejsem ...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje za Vratimov.. Prý bídně

Reagovat
HorajzmAmmann

joo tak Vratimov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Opava+Žižkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S Horníkem zavzpomínat na staré časy? To jsou jen přátelé Sparty,mě moc v lize nechybí. Každopádně byhc je možná bral spíše než Olomouc. Ale kdo ví,jestli jim bude vyhovovat ten stadion,kdžy už skoro ani nevyhovovali Bazaly..

Reagovat
smazaný uživatel

když,nevyhovovaly*

Reagovat
db18

výjezd tam byl fajn... stadion taky takový útulný v zajímavé čtvrti...

Reagovat
HorajzmAmmann

Tady je vidět jak stačí málo a všechno je jinak... SKS ted vede ligu a stačil snad jeden gol aby ted měla velký problémy i v 2. lize My porazíme Spartu a přitom stačilo tak málo a jsme tam taky ... neskutečný ! Ale fanoušci Baníku a Slávie si tohle prostě zaslouží ...

Reagovat
Kepy_FCB

tak tak

a ti "fans" z Hané si to též zaslouží

Reagovat
Losinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Mimohodem nechápu proč neskočí nějaký ligový tým po Bártovi !!! U nás chytal fantasticky !! Blahu sice neznám, ale že by musel chytat 2. ligu na lavce ...

Reagovat
Rarášek

Ten hon na Švejdíka je až neuvěřitelnej, sledujete někdo Kováče? To se vám fakt jako zdá lepší? Nejlepší možná varianta -> Švejdík-Holek

Reagovat
HorajzmAmmann

Rajnoch - Švejdík

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Rajnoch - Vermaelen

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne pusobi Kovac lip a jistejs nez Svejdik..stopersky duo musi byt jedine Holek-Brabec nebo Holek-Kovac...

Reagovat
smazaný uživatel

základ Brabec, Holek lavice Kováč tribuna Švejdík

A jestli ti Švejdík přijde lepší než Kováč, tak si pořiď silnější brejle

Reagovat
Rarášek

Abych na Kováče radši neviděl? To by šlo

Reagovat
M11

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se mi včera na konci zápasu líbilo, jak tam ta slečna, již drobně svlečená skočila na Stronatiho Nevím, zda-li šlo o přítelkyni, ale každopádně klučina dostal odměnu za výkon hned

Reagovat
PavlíčeQ

Krásně Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec Došek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda Galacticos! I s Hrošovým bratrem v bráně jsme si odvezli všechny 3 body!

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda, že jsme nepřidali 3. gól, zas dělali akorát drama

Reagovat
ondrasch77

taky jsem doufal, že ještě jeden přidají..., dneska jsme byli jednoznačně lepší vyjma 20 minut druhé půle, dnes pochvala Kopicovi, Rossimu, Crnkičovi za 1. půli, Romerovi...

Reagovat
PavlíčeQ

Já bych pochválil i Mišůna, odehrál supr zápas a osobně se mi líbil Hübschman, přehled má, žádnej míč nedrží zbytečně dlouho a dává přesný přihrávky !dopředu! Oproti Loučkovi to je radost ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rada ven ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohodle se u nás nedočkáš, my víme, že to není trenérem.

Reagovat
ondrasch77

Ještě bych prosil Radu s Jihlavou na příští zápas do Jablonce, díky...

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava by potřebovala dobrou RADU..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsme lepší a pak tohle, důležité zápasy nás ale teprve čekají

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, druhý poločas

Reagovat
frankiefcb

No Kerbr solidní smolař, ale hrabat tam rukou neměl, když už měl žk.

Reagovat
smazaný uživatel

Jungr, ale to je jedno, navíc to bylo po tom, co to z půl metru poslal do břevna a předtím měl ještě šanci, kdy byl sám dva metry před odkrytou bránou a nedal

Reagovat
frankiefcb

Sorry Jungr

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram Snad ve svých skvělých výkonech budou pkračovat. Je třeba se té špíny zbavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosek - frajer

Reagovat
Shevchenko

Ten Frýdek mě zas nasral. Celý zápas pálí šance a na konci dostanou na 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Choreo neskutečné, lidí jsem čekal trochu víc, ale fandění bylo dobré, na konci to suprově gradovalo. Na Sigmu ta 4ka přijde. Jinak zápas takový nic moc, byli jsme lepší na míči, ale moc šancí jsme neměli. Až pak zas Ševčík geniálně prošel asi 30 m, pohrál si s obranou a bylo vymalováno Jak řekl Bary po zápase v rozhovoru, u něj je největší chyba, že není našim hráčem Ale 3 zápasy, 9 bodů, fantazie

Reagovat
Radin

Śeva zatím parádně, tři zápasy = tři goly a žádný šmudly :-) Snad ho nechají i na jaro, i když s tím jak hraje celá Sigma..

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt vynikající, by mě zajímalo jestli mu to tak sedlo parádně sedlo v Opavě nebo předváděl takové geniální výkony i v Sigmě? Jinak pokud Sigma bude hrát dál tužku, tak bohužel je jasné, že jde po podzimu tam, pokud by se Sigma nastartuje, tak by ho tu mohli nechat i na jaro. Jen mě štve, že proti Sigmě jak on, tak Vavřík nebudou hrát. Hodně důležití hráči pro nás.

Reagovat
db18

A Zdeni zatím hraje jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Frýdku to nebylo i podle jeho slov úplně ideální(ač v našich fanouškovských očích byl vynikajicí ), ale včera šlo vidět, že už se chytá. Odběhal tak snad když to přeženu 15km, lajna byla vyloženě jeho, on by tam ani pravého záložníka nepotřeboval. Pár pěkných centrů, pár hodně pěkných narážeček. Mladé kluky si obcházel rychlostí s předkopnutím míče a ti už se mu dívali jen na číslo. Je to super, vidět takového hráče v Opavě a taky si to plně užíváme.

Reagovat
db18

Ale snad na to v důsledku toho nezačne srát - teď by mohl takhle hrát snad i do 40

Reagovat
smazaný uživatel

Dík máme na Vavříka a Ševčíka opci?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak s Ševčíkem se podle rozhovorů dlouhodobě nějak nepočítá, ale dalo se to čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to vše bude záviset na tom, jak bude hrát Sigma. Jinak pokud v zimě odejde, tak by tam možná sedl Kuzmanovič, protože takového kreativního hráče jako je Ševa asi v zimě neseženeme. O Vavříka si myslím, že Sigma by nemusela mít zájem, toho bych bral taky hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Vavříka bychom snad udělat mohli. Ale jsem zvědav jak to Bary poskládá na tu Sigmu, za Vavříka asi Hrabina, ale koho tam dá za Ševčíka asi ani on sám neví

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tři reálné jména - Hrabina, Machálek, Svatonský. Jelikož Svatonský může hrát jak na kraji, tak v e středu, tak podle toho si myslím, že se to bude odvíjet. Když ve středu, tak na kraji Pospěch a Hrabina za ním a když Svatonský na kraji, tak Machálek vprostřed.

Reagovat
smazaný uživatel

Svatonský ? Ten náš odchovanec ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, co byl pak v Jakubčovicích/Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, jen tak mimo mísu, jsem byl pracovně něco řešit na policajtech nezklamali hoši. Když zkoumali videozáznam, který byl bez času, tak jeden zvolal na druhého parťáka "Hele, Pepo, tady je nějaký čas ! "... V tom přišel Pepa a říkal "No jo, 45, 56" a vejrali do toho.. Pak jsem je přestal trápit a řekl sem jim, že je to prostá metráž natočeného videa

A nakonec ti policajt řekne "Musíte nám věřit, musíte věřit policii !" a v tom mi proběhlo hlavou krátké video, jak nás ti zmrdi mlátili obuškami, házeli rozbušky a stříkali slzák...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, někdy neříkám, že nejsou v právu, ale když ji opravdu nemají nebo neví, co by , tak to jejich "my máme pravdu" nebo " neuposlechnutí výzvy" je opravdu směšné

Reagovat
smazaný uživatel

Tež to asi pálili, tak jak na jednoho našeho ve Frýdku

Reagovat
smazaný uživatel

Na Machálka jsem úplně zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten to tam může v pohodě zahrát, ač to asi nebude taková kvalita a kreativita jako Ševa. I když proti Sigmě bychom mohli hrát více do těla(hlavně Horka, Metelka), protože to Sigmě nebude sedět. I když Bary zase řekl, že chce, aby my proti komukoliv diktovali tempo hry, což se mi líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z Dohrána ten gól byl trochu jinak, za brankou mi to přišlo, jak kdyby běžel min. 30 m, ale i tak to bylo hodně pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

*z Dohrána, jak vidím

Reagovat
smazaný uživatel

a konečně trochu zaplněný stadion

Reagovat
smazaný uživatel

a celebrity na stadionu Kozák s Čelůstkou, prostě fotbal v Opavě láká

Reagovat
smazaný uživatel

Čelůstka je bez angažmá, tak doufám že Lojza nelenil A Libor do konce sezony na rozehrání

Reagovat
mickey mouse

Ještě dodám, že bylo 2826 diváků a ne 2100 jak se všude píše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Slavie... Že by se opakovala zase sedmička?

Reagovat
smazaný uživatel

Mišun v Plzni je tady na EF jen chyba v Matrixu nebo fakt ??

Reagovat
smazaný uživatel

komentátoři Štěpán a Hyský, to je balzám proti takovým Kalouskům a Karochům

Reagovat
ACSeRw!n

tyhle dva sou v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný snad to opakování, že Slávie nemůže přijít o první místo... Kdyby Teplice daly půlku šancí, tak o něj přišla...

Reagovat
frankiefcb

Ty blaho, vyrovnat takhle škoda na třeba na 2:2, tak to Ščasný vyletí z kůže.

Reagovat
DieFohlenBMG

zlatá kopačka

Reagovat
frankiefcb

Jinak nastavení 2 minuty. 5. střídání (jedno zdržované) + ošetřovačky. Jo a na Spartě 5. minut. Vidím, že nastavovat se bude více jenom Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to sou komplexy.

Reagovat
frankiefcb

Co to zase meleš. Ty máš nějaký komplex z rádoby "komplexů". Říkám fakt, že se neudržuje stejný metr při nastavení. Tohle není komplex, ale fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zaobalíš to tak, aby si do toho zase namontoval Spartu.

Reagovat
frankiefcb

Jo protože jste v tom napojeni vy. Mně nevadí, že bylo nastavení 5 minut. Sám jsem to cítil na 4.-5. minut. Na druhou stranu v naši lize je bohužel zvrácený trend nenastavovat nic a několikrát jsem zažil na Bazalech 1. minutové nastavení, i když se zdržvalo jak sviňa, ne-li dokonce nulové. Pak vidím i jiné zápasy, kde je normálně taky 1.-2. minuty nanejvýš 3. minuty. Přijde Sparta, prohrává a je nastavení 5. minut. Hodně zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem ten zápas neviděl, ale pokud ste byli furt pod tlakem, střídalo se výhradně ve druhým poločase, Pavlenka zdržoval, křece, jestli to vypadalo podobně, tak to je úplně normální. Naopak sám tvrdíš, že si to čekal. Navíc, pokud je skóre 0:3, tak bych nenastavoval vůbec.

Reagovat
frankiefcb

Jenže třeba v minulém zápase Baníku s Teplicemi bylo skóre 1:1 a bylo nastavení 2. minuty a bylo to v bledě modrém jako Baník na Spartě s tím zdržováním + červená, kdy mu trvalo minutu než odešel. Jak jsem řekl na 5. minut jsem to cítil (pravda, že rozhodčí nakonec nastavil dokonce 5:25 s), ale vadí mi, že když v jednom zápase napálí rozhodčí 5. minut, tak v tom další jen 1.-2. minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

ale však ano, nikdo nezpochybnuje těch 5 minut na spartě. Podivné jsou ty další nastavení v lize, kde je ten metr fakt takový, že se prostě obligátně nastaví 1 minuta v poločase a 3 minuty na konci zápasu a hotovo. Nastavovat by se mělo bez ohledu na průběžný výsledek

Reagovat
frankiefcb

Kéžby ty 3. minuty, ty jsou minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se s tím nesral, dal 4.rozhodčímu do rukou stopky,které by zapnul vždy, když by se zdržovalo, polehávalo a střídalo a na konci zápasu by se ten čas nastavil.. To by se ty kurvy simulantské divily, kdyby se najednou nastavilo 17 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Hyský: "Slavia vstřelila gól, ale na konečném výsledku to nic nemění."

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak chápeš snad jak to myslel

Reagovat
ACSeRw!n

no pro nekoho kdo mel under to meni dost

Reagovat
monty25

Teplice dneska hlavně v 1. poločase najely na svůj mód z loňského podzimu. Afričtí kluci doslova řádili a vedení mohlo být ještě vyšší než dvougólové. Trochu škoda toho inkasovaného gólu v úplném závěru, ale podstatné jsou 3 body a velmi dobrý výkon.

BTW: Monča Čuhelová

Reagovat
Didier Drogba

Monča

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Má už fanclub?

Reagovat
božský John

Jelikoz my jsme tym, na kterym se ostatni v pripade nouze chytaj (nevim, proc to tak je, ale vzdycky, kdyz je nejakej tym v pici, tak nas porazi), tak to vidim pristi tejden s tou Jihlavou blede

Jinak parada, vyhra venku se pocita

Reagovat
frankiefcb

Hrajete venku nebo doma? Doma vyhrajete určo, venku to vidím minimálně na bod.

Reagovat
božský John

Doma hrajem.

Reagovat
frankiefcb

Vyhrajete

Reagovat
božský John

Snad jo Ale jak rikam, kdyz hrajem s nekym, kdo ma prave nejakou cernou serii, tak jsem uz obezretnej ..

Reagovat
frankiefcb

No nevím, co by se mohlo stát, abyste s oslabenou Jihlavu v téhle formě ztratili doma body.

Reagovat
božský John

A mam odpoledni ten den. No to je k posrani, prvni absence hned treti zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tos nemel psat, odted ti vsichni budou psat, jak znas stadak jen z fotek

Reagovat
božský John

Sem blb

Reagovat
smazaný uživatel

a už vůbec se sem neopovažuj psát během zápasu třeba z mobilu...

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi chyba v zivote, kam se na to hrabou neopetovany lasky..

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem vsazený plusko a v 18. minutě už jsem chtěl jít slavit a nakonec docela drama

Reagovat
efjay

Vůbec to od Škody nebyl faul na golmana ale nevadí..

Reagovat
smazaný uživatel

Byl no, ale plusko muselo být Nevěřil jsem tomu furt. Říkal jsem si, co to ten komentátor kecá a že to nemůžou uznat

Reagovat
3M

Smradlavá Slavia padla dneska na hubu

Reagovat
Agnar

Reagovat
cristiano.K.

na to,že jsme hráli jen posledních pět minut, tak je prohra 2:1 vcelku příznivá. Bez Pitáka v základu to bude těžké, musí hrát.

Reagovat
Agnar

v první půli jsem i po osmi pivech viděl znova na ceduli Vám známou "sedmičku"

Reagovat
Godwinson

Ten gol Skody

Reagovat
efjay

hnus

Reagovat
homeles8

fdhskyfsdghhgydfg

Reagovat
smazaný uživatel

tjn

Reagovat
homeles8

r tzttrs

Reagovat
homeles8

r tzttrs

Reagovat
homeles8

r tzttrs

Reagovat
smazaný uživatel

Namachrovaní židi konečně padli! Mužou být rádi, že nekopou v druhé do hadráku a oni už málem finalisti LM. Dobře tak cipum Jeruzalemským. Namachtovanou Slávii nemám rád. Měli padnout a škrábat se z bahna hovada Jeruzalemský

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase dali festovní branku. To snad bude goool století. Inu co po smradlavých Slavistických židech chceš??!!??

Reagovat
adalbertus

nazdar dědku, už nechlastej

Reagovat
smazaný uživatel

Sevas brachu.

Reagovat
Losinho

No, snad to byla dostatečná facka před domácím zápasem s Plzní...

Reagovat
centos

Hrajete s Plzní? To bude fajn, to se mrknu.

Reagovat
db18

...ale v sobotu (původně se mělo hrát v neděli, ale kvůli našemu vypadnutí a "sestupu" Sparty se naše zápasy prohodili) - oba ale budou i v tv

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě před prvním golem, jsem říkal, že takticky je to špatně. Škoda, že Beránek reagoval až po druhym golu a deseti tutovkách Teplic. Ukázalo se, že v tomhle má rezervu. Ale zase mnohem lepší než Pastoor s mávající číslem 23...Jinak Teplice první půli na to vlítli a hráli fakt pěkně. Kdyby Vůcha někdo srovnal, tak může být stejně tak platný jako býval Petržela v Plzni, když postupovali do LM. Litsingi taky dobrej, ale ne tolik jako Nivaldo. Toho by potřebovali ve Spartě, protože ten hraje hodně stabilně a jentak něco ho nerozhodí. Nikdy nic nevypustí a výdrž má za dva. Mahmut je po zranění, tak bych ho nějak nehodnotil. Od nás hrál celkem dobře Bílek, kterej mi sedí i charakterově, výbornej kluk. Kodr si taky odehrál svoje. Ale záloha byla v čoudu. Nitranský klasicky mimo. Ten kluk má rychlost, ale někdy je tak zmatenej, že ho obejde i stojící hráč Aldo nestíhal rychlíky z Teplic, později to pochopil a tolik se nevysunoval. Zmrhala jsem neviděl stejně jako Vukiho. První poločas měl skončit 4:0. Druhej 1:3. Teplice byly lepší takže zasloužená prohra. Nic víc, jdeme dál. Na záchranu je třeba přes 30 bodů, tak co nejrychleji je nahrát, at můžeme v klidu tvořit a budouvat. První gol Teplic, lahoda...ale to samé Skalákova střela ala Zidane.

Reagovat
Losinho

Vždyť v 2. poločase jsme kromě gólu neměli pořádnou šanci, upřímně je zázrak, že jsme dokázali alespoň snížit.

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar střela, co si vzpomínám

Reagovat
Losinho

Jj, do boční sítě z těžký pozice, kde mu clonil obránce + jedna zblokovaná střela Škody po přihrávce Pitáka. Každopádně tutovka žádná, 2:1 je hodně přijatelnej výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bez pochyb, první půle aka minulé dvě sezony, takže souhlas naprosto. Jinak, už bych rád viděl Boudjemu v základu někdy.

Reagovat
Losinho

Já spíš Pitáka, ale ne proti Plzni, tam to budeme muset hlavně uběhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první gol Teplic byl neskutečnej, Litsingi to udělal precizně, na vápně se otočil na pětníku a ještě si takhle narazil.V druhým poločase se v podobný situaci ocitnul Škoda, a nebylo z toho vůbec nic, akorát trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

a všechno z jedný, prostě parada

Reagovat
salami

Bílek s Juharem teda v obraně hrozný, naopak ač Nitrianskýho nesnášim, přišel mi z obrany směrem dozadu nejlepší, Kodr nehrál špatně, i když v závěru začal dost zmatkovat a kazit

Reagovat
db18

Po tomhle kole na 1. flek - zásluhou Uhrina ml.

Reagovat
Kepy_FCB

Toto kolo paradá až na výhru krále Jelimana v Ďolíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Teplice včera vyhráli naprosto zaslouženě.Neměli jsme na ně.Co Litsingi, Vůch a Mahmutovič to je neskutečná síla.S bodama z Teplic jsem nepočítal, nemůžeme čekat, že teď budeme vozit body odkudkoliv, kam pojedeme.Hlavně jsem si říkal, aby Slavia předvedla výkon, na kterým se dá stavět.Prvních 20 minut to bylo utrpení, obrana tragická, záloha snad neexistovala...Pak hru trochu srovnali a bojovali,takže tím pro mě celkovej dojem vylepšili.Nečekám zázraky a "huráfotbal" , protože jsme pořád na začátku.Spokojím se s tím, když vidím, že hráči bojujou a lítaj, což druhej poločas splnili.To, že nestačili fotbalově už je věc jiná a dalo se to čekat.Naprosto tragickej byl Juhar, většina akcí soupeře šla přes něj, vůbec nestíhal a na co sáhnul, to zkazil.Nutně potřebujeme levýho beka.

Dá se najít ale i pár plusů:

-Hrubeš předvedl pár dobrých zákroků, působil docela jistě a goly mu nejde vyčítat.

-Kodr nezahrál špatně.Obrana sice v prvním poločase hořela, což jde i na jeho triko, ale když si člověk uvědomí kolik má zkušeností, tak je až s podivem, s jakým klidem a přehledem dokáže řešit některý situace.Velkej příslib do budoucna.

-Milan Černý se vrací do formy,kterou měl , než ze Slávie odešel.Lítá celej zápas, jezdí po zadku, dokáže podržet míč.Má snad dvoje plíce.

-Boudjemaa , na tom byla vidět obrovská chuť, Baez proti plzni nesmí hrát, tak snad dostane šanci znova Damien.

Reagovat
Losinho

Baéz dostal "teprve" třetí žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

No a jinak musím říct, že fanoušci Teplic, jsou největší tragédi Ten jejich kotel, co si říká "Sektor 15", by si spíš měl říkat "Řada 4-10 v sektoru 15".Ostatních fanoušků sice dorazilo celkem dost, ale jediný na co se zmohli bylo jednou za čas "Teplice , Teplice" a bušení do bubnu jak hluchej do vrat.Porovnávat potom děkovačku poražených s děkovačkou domácích, to bylo docela komický

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, my si ten fotbal chodime vychutnat jak do divadla, protoze mame v tymu opravdovy umelce. To vy slavisti musite furt hulakat a skakat, aby jste se zabavili

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že si to umíš zdůvodnit Jeden jedinej rok se vám povedl (spíš jeden podzim, jaro průměrný) a už tady machruješ s umělcema

Reagovat
Agnar

Ty budeš hodně mladej co?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, jestli máš něco k tématu, tak to napiš a neřeš tady věk, když víš kulový jo?

Reagovat
3M

Já pamatuju rok 1998 kdy v posledním zápase seshiti i s debilním Horváthem dostali a my skončili druzí před nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proc bych nemoh machrovat?vcera velice kvalitni vykon. A na to, ze prijel prumerny tym, tak velice dobra navsteva. Atmosfera je vzdycky lepsi na kvalitnejsi soupere. Porazit Slavii neni zadny zazrak

Reagovat
Bosko

Říká fanoušek průměrných Teplic, který měli v posledních letech jeden jedinej povedenej podzim To už si zapomněl, jak jste rok před tím, hráli o záchranu, že se tady povyšuješ nad jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez slavit, ze jste vcera nedostali sedmicku. Ja jsem nezacal nazyvat fanousky ciziho tymu tragedama. Aspon muzu v TP v klidu zajit s detma na fotbal bez toho, aby po me hodil nejaky debil svetlici

Reagovat
Losinho

Bavíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nicku je poznat, ze jsi fanousek Slavie

Reagovat
Losinho

Tvému příspěvku bych se smál, i kdybych fandil Teplicím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to me tesi, ze Slavisti berou s humorem tu sedmicku a vcerejsi vystoupeni, kdy si kluci z Teplic s vama delali, co chteli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

lol

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě už se těšim na tu elektrizující atmosféru například proti Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky na Slavii az se prestane darit. Jenze my jsme Teplice a vy Praha. Uz se tesim az dostanete na prdel pri dalsim setkani

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za reakci? Na co z toho, co jsem napsal, vůbec reaguješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meles? Co je na tom nepochopitelnyho?jses bud blbej nebo mas porad sok z toho, ze jsi vcera videl poradnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Já psal o atmosféře proti lepším týmům, například Jablonci. To si snad nemůžeš myslet ani ty, že proti Jablonci bude lepší atmosféra než proti Slavii. Tys mi na to odpověděl, že příště dostanem na prdel, i když jsem o tom nenapsal ani čárku a ani to nepopřel, protože se to klidně stát může. Příště prosím reaguj na to, co píšu, ne podle toho, komu fandím. Díky

Reagovat
ACSeRw!n

tak to se nepovedlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovedlo se to, ze slavisti se vubec vyjadrujou k tematu zapasu Tp-slavie ve stylu, ktery tady rozjeli a ze nekdo, kdo uvadi ze je spartan je tu haji

Reagovat
smazaný uživatel

alespon je tam okolo 8 tisic a ne jak napr na dukle kde jsou 2 fanousci a tech tymu je mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

No a kolik "fanoušků" chodilo na Teplice před tím jejich loňským podzimem?O nic víc, než na tu Duklu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tvojí reakci opravdu nechápu.Čísla mluví jasně.

Návštěvnost v Teplicích:

2010/2011 4.285 9.v lize

2011/2012 3.915 9. v lize (třeba blbá příbram měla jen o 200 nižší)

2012/2013 3.444 10. v lize (samozřejmě - nedařilo se -> "fanoušci" nechodili)

2013/2014 7.169 4. v lize (samozřejmě - dařilo se -> "fanoušci" chodili)

Reagovat
centos

Příbram bych z toho vynechal, tam jsou reálné návštěvy tak na třetině uváděných.

Reagovat
smazaný uživatel

a? ted chodi a to je duležite

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi sou hlavne ty vemena co tak skacou nahy po plote pak delaj ohne a hazej veci po rozhodciim co je knima zady.atmosfera ale slusna proti sralte nic no.dobre ze sme slavii usadili vcera hrala totalni nic jako loni beranek arogatni

Reagovat
smazaný uživatel

Arogantní?Jak arogatní?Uznal, že Teplice byli jasně lepší, tak nevím co plácáš.Ty debilové, co házeli na rozhodčího flašky byli dva blbci, zbytek byl slušnej, takže píšeš akorát kraviny Prostě Teplice maj nejtrapnější fanoušky v lize.Maj jeden z nejlepších stadionů, vstupenky i pivo maj směšně levný, hrajou relativně slušnej fotbal.Fanoušky by si rozhodně zasloužily lepší, než ty páprdy s bubínkem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi neodpovíš? Vlastně si mi odpověděl.Touhle stupidní frází si vlastně přiznal, že ten blbej plk o Beránkovo aroganci si napsal jenom z vlastní nevědomosti a blbosti.To mi stačí, díky

Reagovat
3M

Beránek věděl co ho v Tp čeká a že výsledky před tím byly spíš náhoda!

Reagovat
ACSeRw!n

tak ted si ukazal ze vo tom vis uplny. ale uplny hovno

Reagovat
Kepy_FCB

Jo sektor 15 připomíná slávisty v období strahovského azylu

Reagovat
smazaný uživatel

Ač Sever na strahově moc početnej nebyl, tak sektoru 15 ještě hodně lichotíš.

Reagovat
3M

Myslíš tribunu SEVEN ty slávistickej tragéde? Je dobře, ze jsi konečně včera viděl věc, který se říká fotbal

Reagovat
Miguel19

Ten Baez je hrozný tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

(a proti nám si zajistí už stopku na další zápas)

Reagovat
Losinho

Proti lepším týmům bude asi hodně hořet.

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude dobrý rozestavení, tak ne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Mohlo to byt klidne 6 :0 ale slavija jednou za druhy poločas zautočí fauluje brankaře a da gol tuto sezonu maj stestí jak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrali tak co

Reagovat
Losinho

Tepličáci jsou nejlepší, co fanoušek, to výkvět

Reagovat
Bosko

U Teplic bych místo slova fanoušek použil slovo divák . A ano, podle zdejší diskuze jsou to docela exoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to ,že byli slávisti nohama na zemi tak ten pád z hrušky dost těžce nesou.

Reagovat
Losinho

Jj, vyloženě se nám hroutí svět.

Reagovat
3M

Tady je to vidět, jak jste z toho v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

Kde přesně je to vidět?

Reagovat
3M

Na příspěvcích místních sešitců.

Reagovat
smazaný uživatel

Na kterých?

Reagovat
3M

Přečti diskusi a nemusíš se ptát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak jsem ji projel.

cristiano.K píše o tom, že Slavia hrála asi 5 minut, a proto prohra jen 2:1 není špatná.

Losinho píše o tom, že to snad byla dostatečná facka před zápasem s Plzní.

P-forhill píše o zaslouženém vítězství Teplic.

Jikom33 taktéž uznává, že Teplice byly lepší a zsalouženě vyhrály. Ještě teda zmínil, že se v Teplicích moc dobře nefandí, což tě asi nakrklo.

Kde přesně to tedy který slávista nezvládá? Realita je spíš taková, že vy si hrozně přejete, aby to slávisti nezvládali a byli z tý prohry, jak ty říkáš, v prdeli, ale všichni k tomu přistupují střízlivě a ty úvodní 3 výhry nikdo nepřeceňuje, protože jak zde v diskuzi, tak i z úst trenéra Beránka bylo několikrát zopakováno, že herně to nebylo úplně ideální a ty zápasy jsme vyhrát nemuseli (především na Slovácku to byla vyloženě klika).

Reagovat
3M

vy spíš nedáváte, že jste si ten zápas ani nečuchli a dvě střely za zápas jsou toho důkazem.

A ano, naštval mne těma fanouškama, protože mele nesmysli! Máte se starat o ten trapnej výkon co jste předvedli a né o slušnou návštěvu 8600 fandů. Co by za to zadluženej Eden dal

Reagovat
smazaný uživatel

A napíšeš mi teda, kdo to nedává? Protože jestli tím nedáváním myslíš to, že všichni uznali, že Teplice vyhrály zaslouženě, tak pak se není dal o čem bavit.

Reagovat
3M

Stačí když si přečtu, že měl první poločas bejt 4:0 a druhej 1:3, to vypovídá o soudnosti. Navíc nám nepísknutá penalta a ten gól obránce Škody po faulu na brankáře je taky usměvnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže slávisti to nedávají proto, že rozhodčí nepísknul faul Škody. Ty seš asi velkej myslitel

Reagovat
3M

To spíš ty neumíš číst ty hlavo. K tobě byla první část příspěvku. Co bych ale chtěl po slavia intelectuals

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ke mně byla jen první část, tak nevím, proč jsi tam tu druhou vůbec přidával. Ale dobře, hledáš důvod, proč si do Slavie kopnout, i když k tomu není důvod, tak hodně štěstí při hledání

Reagovat
Losinho

První poločas 4:0 sedí, druhej je bullshit, ale nechápu, co to vypovídá o soudnosti slávistů. Jedna výhra a už to nezvládáte.

Reagovat
3M

Nejde o naší výhru, ale o to, že vás někdo srazil zpět na zem a hráli jste totál tužku!

Reagovat
smazaný uživatel

Už pochop, že když někdo stojí na zemi, tak ho tam nemáš jak srazit

Reagovat
Losinho

Každopádně jste to vy, kdo to nezvládáte.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz jste hrali o zachranu tak jste reřekli ani popel a ted 2 haluz viteztví a sami kecy

Reagovat
Losinho

Heh, tohle přesně sedí na vás Celou dobu nikde nikdo, pak jedna slušná sezona a hupky dupky, Tepličáci forever.

Reagovat
3M

Co to meleš? Od návratu do ligy se řadíme mezi špičku, to vy už jste málem třikrát zkrachovali ty pablbe.

Reagovat
Losinho

Očividně mezi dost širokou špičku.

Reagovat
3M

Tak široká zase není a lepší než 2x titul a pak 2x krach

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za 18 sezon být jednou na druhém a jednou na třetím místě je lepší než 2 tituly? Na tom severu máte dost zvláštní měřítka.

Reagovat
Losinho

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Losinho

500. pro SKS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

2. liga

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
3M

Ty na mne nereaguj!

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

pozde

Reagovat
Manik...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
3M

Slávisti bůůůů, dostali jste včera lekci a tomu trapasu= vaší hře se smála půlka republiky. A teď si můžete jít zase honit pindíky na tribunu SEVEN a bojovat o záchranu s tím nekopou Škodou

Reagovat
Losinho

...který dal víc gólů než celý váš tým dohromady

Reagovat
3M

Několikaletej nekopa se párkrát ukopne a tady se už cpe do repre

Reagovat
Losinho

Kde ho tady cpeme do repre?

Reagovat
3M

Slavia intelectuals

Reagovat
Losinho

Tak jsme asi narazili na strop tvých komunikačních schopností...

Reagovat
Losinho

A mohl by ses to naučit psát

Reagovat
smazaný uživatel

tak Plzeň opět vládne lize, s Koubkem na lavičce už ji asi nikdo nezastaví... ještě, že Slavia zaváhala... ale stejně to naší spartičce nestačí na lepší než 3.místo

Reagovat
vinetou

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
taws

tebe to ještě baví?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na to solidně sere, mohli jim dát už aspoň desítku

Reagovat
Manik...

Hradec do 2 ligy, to je otřesný. To fakt není ani soupeř

Reagovat
smazaný uživatel

Chramosta konečně je v pořádném týmu, kde se může ukázat jeho kvalita...do repre s ním, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec mít skóre 0:7 a z toho 2 body, to už je fakt umění

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Moribundus

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem spokojenej. Ať vidláci táhnou zpět, odkuď přišli

Reagovat
TheAdy

Reagovat
HorajzmAmmann

Ted koukám na Dohráno nechápu jak někdo může říct že Baník neměl šance Tlak měla Sparta obrovský, ale na šance to tak jednostrané nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou Koubek u Plzně dlouho nevydrží. Ještě pár podobnejch výsledků a úvaha o novym trenérovi bude víc než reálná, ani Uhrin to neustál.

Za mě Habanec nebo Levý.

Reagovat
smazaný uživatel

Habanec! Kozel! Scasny!

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela. Ale nevim, jestli by měl ambici do Plzně jít, každopádně jeho z nejlepších českých trenérů, ve Vlašimi odvádí slušnou práci s tím kádrem, co tam hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posledni paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Jste fakt směšní...

Reagovat
db18

a hrozně nás to zajímá

Reagovat
db18

...a že to vadí jen sparťanům, kteří vyhazovali Hřebíka

Reagovat
smazaný uživatel

Místo toho, abyste podpořili trenéra, tak ho budete vyhazovat ještě předtím, než u vás dokázal něco zkazit, fakt level geniality.

Reagovat
db18

Protože důvodem je sportovní stránka (proti Koubkovi je tam btw. jen jeden transparent... a dost toho pokazil už při tom prvním angažmá... a rozhodující tam zase ani tolik není ta sportovní stránka...)

Reagovat
smazaný uživatel

díky za fotky, televize absolutně neumí nebo možná nechtějí zabírat práci ultras. Vždy mně dostane situace, kdy komentátor komentuje choreo a režisér ho neukáže. Nebo záběr, když je v kotli 500 lidí, kteří fandí a z dálky to vypadá dobře a televize zaostří záběr o 10 x 10 lidech, fakt nechápu někdy pochody těch, kteří ten přenos dělají

Reagovat
C-M@ster

Jednou sem kvůli tomu psal do ČT, proč tam nedají záběr na choreo na Kometě.

Odpovídal mi Otta Černý... začínalo to zhruba "Vážený pisateli, milý diváku,..." a psal žeprý má hra přednost před záběry v hledišti... což ale není důvod, proč ty záběry nešvihnout třeba při přerušené hře... Byl to osel, dobře, že je pryč.

Reagovat
adalbertus

Krleš jemu vzali Poláci i zbytek rozumu ne jenom baťoch s foťákem

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

do druhé ligy

Reagovat
adalbertus

proč ne? a pak zpátky, i Baníkem

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

s Příbramí

Reagovat
db18

(i když radši Dynamo a Příbram)

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

... Bohužel nemají v 1. lize co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2014-15/211935/kompletni-sestrihy-po-selhani-slavie-i-sparty-vede-plzen.html hele, ten šášula, kterej chtěl po tom Limberkýho gólu ještě napálit míč z metru do branky a přestřelil, to byl Milánek Petžela?? docela trapas

Reagovat
smazaný uživatel

připomona mi to spartu proti ostrave ale ja vim ta frustrace je hrozna vec

Reagovat
Greny

Ať to Slovácko podepíše toho Leivu v juniorce (3 zápasy 6 branek) a za Doška by to byla ideální náhrada gólovej asi bude

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.facebook.com/fcbanik.cz/photos/a.396975093673317.78451.107961959241300/713790645325092/?type=1&source=46&refid=17 První dělají nesmyslné krokry proti fanouškům a pak chtějí zaplnit Bazaly. To na Brno zase přijde těch "fanoušků",co chodí,když se daří....

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsmutnější je, že naše vedení dělá vše proto, abychom na stadionu nebyli a když je výjezd na hřiště největšího rivala, tak ten nám naopak nabídlo až 2.500 lístků bez lustrace fanoušků.

I Pulpit ví, že něco zkaženého je ve vedení Baníku.

http://thordivision.com/rozhovory/rozhovor-s-martinem-pulpitem

Reagovat
smazaný uživatel

Pulpit je fanšmejkr

Jezdím i na Inter Miláno a tam mě vždy najdete na Curva Nord.

Reagovat
smazaný uživatel

*fajn

Reagovat
Rarášek

*Kajšmetke

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Pulpit frajer,který dokázal zachránit Baník i se skoro druholigovým kádrem. Smutný je fakt,že se vedení ani nesnaží nějak komunikovat s ultras,aby našli nějaké řešení,kompromis...je jim to úplně jedno. Hlavně Baďurovi nikdy nepřijdu na jméno... Je to škoda,že je bojkot...jinak by byly Bazaly určitě plné,minimálně 8.000 by bylo. Nejde ani o to rodné číslo,číslo OP..ale je výsměch,že si může fanoušek koupit lístek maximálně dvě hodiny před zápasem. Na Spartě to byl oproti Baníku fomfort... vedení nenas?lo jen ultras,ae i rodiny s dětmi...Jsem zvědav,kdo tam bude v prvních jarních kolech,mrazu a na podzim. To můžou přes ty sektory natáhnout plachtu a pustit chorály... Pamatuji,že už tu jednou ta karta FCB byla a už tenkrát neměla pozitivní ohlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je Pulpit chlap, se kterým jsme hráli nejhorší fotbal za historii Baníku, co já znám. Navíc, nemít v týmu Baroše, tak by podle mě šel s Baníkem dolů..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je taky třeba uznat,že ten kádr na více neměl. Nejde přeci hrát se skoro druholigovými hráči o titul...

Reagovat
smazaný uživatel

No, prostě rozhodně to není pro mě trenér, který by nás nějak extra zachránil..

Reagovat
smazaný uživatel

To nejspíše ne,ale nevadil mi. V té době jsme neměli dostatek technických hráčů,abyhcom hráli bůh ví jak pěkný fotbal... Ale momentálně věřím dvojici Bernardy - Svědík,konečně má Baník schopného trenéra i asistenta...snad vydrží co nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak.. Zrovna Pulpitovy názory brát za směrodatné.. Ano, taky se mi přestává líbit to, jak je zacházeno s fans, ale myslím že Pulpit jen prostě nepřekousnul vyhazov..

Reagovat
Posledni Kovboj

"Asi každý chachar jsi pamatuje Vaše emotivní vystoupení v médiích,"

Reagovat
ACSeRw!n

tak to je frajer

Reagovat
TheAdy

Brno Bojkotuje ty špíno. my (no ja asi ne) jedou na slovensko na slovan, myjava

Reagovat
smazaný uživatel

Já o tom vím a za to vám děkujeme. Konečně taky někdo podal stížnost kvůli ceně hostujícího sektoru. Je třeba,aby ten sektor stál tolik,jako sektor domácího kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

V sobotu zjistíme, co tam hulí, protože co je moc, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

No to je zase diskuze. Sparťani ještě zapíjejí žal a není je vidět. Baníkovci celkem v poklidu slaví vítězství. A do toho se naveze pár nadšenců z Teplic, kteří bůhvíproč dospěli k názoru, že když porazí manšaft, kterej loni skoro sestoupil, tak je to něco jako finále LM. A když na to slávisti nijak moc nereagují, protože Slavia fakt nezahrála nic, tak nadšenci začnou blábolit o neunášení a přibližně o tom, jak jsou Teplice ten nejúspěšnější manšaft v republice. To se mi snad zdá...

Reagovat
salami

bohužel se potvrdilo co jsem řikal, Beránek nastoupil s tou idiotskou taktikou a Teplice nás smázly jak nic, klukům se nedá nic moc vyčítat, bojovali ale tohle jde na Beránkovo triko, když nastaví smysluplnou taktiku až za stavu 2:0 pro Teplice, tak už se s tim nedá nicmoc udělat, kor proti týmu s takovou ofenzivou jako maj Teplice, nezbejvá než doufat, že se z toho poučí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele