Synot liga - souhrn 17. kola

20.02.2015, 22:09, aktualizováno 23.02.2015, 19:55
Komentáře a souhrny
Sparta odpověděla na vítězství Plzně a i nadále tak zůstává za Západočechy o pouhý bod. Tři body získaly rovněž Jablonec, Teplice, Slavia a Dukla Praha. Mladá Boleslav s Hradcem Králové a Bohemians 1905 s Jihlavou se rozešly smírně...

Sparta Praha - 1. FK Příbram 4:1

23.02.2015 18:00

Góly: 39. David Lafata, 57. Václav Kadlec, 72. Milan Nitrianský (vl.), 83. Václav Kadlec - 37. Pavel Kadeřábek (vl.)

Po prvním jarním kole zůstává bodový rozdíl mezi hlavními adepty na titul stejný, jaký byl po skončení podzimu. Na vítězství Jablonce a Plzně navázala i Sparta, která v pondělní dohrávce přesvědčivě zdolala Příbram.

První poločas dlouho nenabízel velkou podívanou. Příbram bez většiny ofenzivních hráčů - Řezníček odešel právě do Sparty, Bednář a Zeman nehráli kvůli dohodě klubů a Fořt ještě nebyl připraven - rezignovala na hru dopředu a na Letné se logicky rozhodla vzdorovat favoritovi v těsném obranném bloku. Ten se nerozehraným domácím nedařilo prolomit a většina akcí končila na defenzivním valu Příbrami.

Dobrou příležitost měl až po 22 minutách hry po Costově centru Dočkal. Umístěnou střelou již překonal brankáře Boháče, ale zkušený Zápotočný téměř z brankové čáry jistý gól vyhlavičkoval zpět do pole.

Góly začaly padat před přestávkou. Překvapivě se z vedení radovali hosté, kteří využili dokonale svůj taktický plán a z ojedinělé šance při standardní situaci a Hájovského hlavičce poslal míč do vlastní sítě nešťastný Kadeřábek - 0:1.

Sparta ale má svého Lafatu. Klíčový moment v průběhu utkání přišel hned po pár vteřinách od příbramského gólu. Chybu ve vápně vyrobil Matějů, který nezvládl odkopnout míč před výborně napadajícím Váchou, Dočkal poslal míč na malé vápno a chladnokrevný snajpr Lafata srovnal stav, rozjásal fanoušky a uklidnil svůj tým - 1:1.

V podobném duchu pokračoval obraz hry i ve druhé půli. Hosté urputně bránili a spoléhali na rychlé protiútoky osamoceného Filla či standardní situace, zatímco Sparta trpělivě pokračovala v obléhání příbramské brány.

Deset minut po přestávce šel do hry místo ne úplně výrazného Shaly navrátilec Václav Kadlec a hned byl hodně vidět. Nejprve jej do velké šance vyslala krásná i efektivní patička Dočkala, ovšem Kadlec zbrkle vystřelil mimo bránu. Následně již však svou chybu napravil. Matějovský na něj poslal lehký oblouček, Hájovský nestačil zareagovat, sparťanský útočník si navedl míč na střed a i s trochou štěstí prostřelil pod nohou hostujícího brankáře 2:1.

Vlastní gól si připsala také Příbram. Na uklidňujících 3:1 pro Spartu se měnilo skóre po Krejčího přímém kopu a teči Nitrianského, který se snažil bránit Kadlece. Ten si svůj návrat do rudého dresu okořenil ještě jedním gólem. Po nepovedeném rohovém kopu Příbrami hosté nezvládli zachytit sparťanský protiútok, Krejčí i s míčem přesprintoval Hronka a naservíroval míč Kadlecovi, který skluzem upravil skóre na 4:1.

I přes nepříznivý vývoj favorit z Letné zvládl vstup do jarní části sezóny a byť oslabenou, tak stále nebezpečnou Příbram dokázal vysoko zdolat.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Dynamo České Budějovice 6:0

21.02.2015 20:15

Góly: 6. Milan Petržela, 43. Daniel Kolář, 52. Aidin Mahmutovič, 57. František Rajtoral, 61. Ondřej Vaněk, 90. Tomáš Hořava

Vedoucí Viktoria Plzeň si na úvod jarní části Synot ligy s chutí zastřílela a odnesly to opět České Budějovice. Jihočeši chtěli na západě Čech sehrát důstojnější roli, ale nakonec šestkrát inkasovali a z Plzně si odvážejí debakl!

Vítězství svěřenců trenéra Koubka tak znamená, že Plzeň má minimálně do pondělka na prvním místě už čtyřbodový náskok před Spartou.

Plzeňská střelnice poprvé spustila palbu už v 6. minutě. Budějovice byly pod tlakem od první minuty a náporu příliš dlouho vzdorovat nedokázaly. Po Rajtoralově přiťuknutí se opřel do míče Milan Petržela a Doosan Arena mohla poprvé jásat. Následně byli hosté přeci jenom důstojnějším soupeřem, ale před koncem prvního poločasu podruhé inkasovali. Aidin Mahmutovič našel ve vápně osamoceného Koláře, který z první překonal gólmana Křížka - 2:0 pro Viktorku.

České Budějovice, pokud se chtěly vrátit do zápasu, potřebovaly, pokud možno co nejrychleji, vstřelit kontaktní gól. Místo toho ale přišla brzká třetí branka a prakticky bylo po zápase. Václav Pilař našel před prázdnou brankou Aidina Mahmutoviče a nová posila z Teplic se poprvé v červenomodrém dresu zapsala mezi střelce - 3:0.

Obrana hostů se po třetí obdržené brance totálně sesypala a Viktoriáni toho využili. Už v 57. minutě zvyšoval na hrozivých 4:0 František Rajtoral. Ten se, jak je jeho dobrým zvykem, dostal ze strany do vápna a razantní střelou prostřelil vše, co mu stálo v cestě - 4:0. Tímto výsledkem skončil první zápas hraný na půdě Dynama, ale do konce tohoto utkání stále zbývalo ještě nějakých 30 minut. A v 62. minutě už to bylo 5:0. Nepopulárního "bůra" zařídil Ondřej Vaněk, český reprezentant se trefil krásně z volného přímého kopu a Budějky čekaly ještě krušné chvíle.

Dvacet minut před koncem zápasu se dostal na plac také Pavel Horváth, který nahradil Ondřeje Vaňka. Za krátko se známý fotbalový komik dostal i do koncovky, ale Křížek jeho úmysl vystihl. Plzeň měla i další šance na navýšení, například proti Pilařovi skvěle zasáhl zadák Hanzlík. Už už to vypadalo, že se výsledek 5:0 nezmění, ale přišla poslední minuta hracího času, krásný centr v podání Limberského a ještě lepší zakončení Tomáše Hořavy. Viktorka vyhrála 6:0 naprosto zaslouženě, naopak Dynamo schytalo od domácích další debakl.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 1:0

21.02.2015 17:00

Góly: 25. Jakub Hora

Fotbalisté Teplic zvládli první zápas pod novým trenérem Petrem Radou a v úvodním zápase ligového jara zdolali Baník Ostrava 1:0. Navíc svého soupeře, na jehož lavičce si pro změnu odbyl premiéru kouč Petr Frňka, vystřídali na pátém místě tabulky. Jedinou branku zápasu dal v 25. minutě Hora.

Teplice, které se musely vyrovnat s nečekaným odchodem trenéra Zdeňka Ščasného, začaly aktivně. Už ve třetí minutě dostal prostor na levé straně vápna Hora, jehož ostrou střelu jenom s námahou vyrazil brankář Pavlenka, který pak zneškodnil i následnou hlavičku Kroba.

Na hře Teplic se změna trenéra moc neodrazila - tlačily se dopředu, více kombinovaly, ale do šancí se nedostávaly. Ve 12. minutě navíc hosté utekli do brejku a Holzer se dostal až za obranu, ale z levé strany už nedokázal prostřelit vybíhajícího brankáře Grigara.

Hra se potom vrátila do starých kolejí a v 25. minutě už obrana Baníku tlak domácích nezvládla. Na Vachouškovu kolmici si po levé zaběhl Potočný, jehož centr našel na malém vápně Vůcha. Ten s ním udělal ještě pár kroků a pak ho posunul na úplně volného Horu, který zamířil přesně. Tepličtí byli navíc před přestávkou blízko i k druhému gólu - od stopera Jablonského se sérií narážeček dostal míč středem hřiště až k Vůchovi, jeho šajtle zpoza šestnáctky se ale k nakonec do branky těsně nestočila.

Ostravané začali být na míči aktivnější až po poločase, jenže je brzdilo množství nepřesností i bojovnost domácích. Ti byli navíc dál nebezpečnější - hned v úvodu De Azevedo dvakrát úplně zapomněl na své straně zabíhajícího Vondráška a jeho spoluhráči měli velké starosti. Hodně práce měl i Pavlenka - v 52. minutě jen reflexivně vyrazil pěknou střelu Nivalda, za deset minut mu zase usnadnila práci malá razance Potočného střely z jinak dobré pozice.

Půl hodiny před koncem se ale Baníku začalo dařit. Sivrič se dostal z pravé strany až za teplické obránce a posunul míč na malé vápno Barošovi, jenže brankář Grigar se stihl přesunout a parádním skokem šanci zneškodnil. Za dvě minuty prosprintoval do podobné pozice i Štěpán, na poslední chvíli ho ale míče zbavil Jablonský.

Kouč Rada reagoval vzápětí a do středu zálohy poslal defenziního Takácse. Tah zafungoval, záložník se navíc dostal po rozích ke dvěma nebezpečným hlavičkám - jednou přímo do brankáře, podruhé těsně vedle. Už v nastavení navíc pálil do tyče Nivaldo, domácí to ale nakonec mrzet nemuselo.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Slavia Praha 1:3

21.02.2015 17:00

Góly: 25. Michal Obročník - 5. Milan Škoda, 36. Milan Škoda, 38. Milan Škoda

Fotbalisté Slavie vstoupili do ligového jara výhrou 3:1 v Liberci. Duel 17. kola rozhodl Milan Škoda, který mezi pátou a 38. minutou vstřelil svůj premiérový hattrick v soutěži a s jedenácti brankami se dotáhl na nejlepšího kanonýra tohoto ročníku Libora Doška. Za Slovan dal gól Slovák Michal Obročník. Slavia v lize posedmé za sebou neprohrála a posunula se na šesté místo. Liberci nevyšel první zápas pod novými kouči Jiřím Kotrbou a Josefem Csaplár a zůstal předposlední.

Slovan začal aktivně, ale v páté minutě ze své první vážnější akce nečekaně udeřila Slavia. Po chybě v domácí defenzivě přihrál Kenija před branku Škodovi a nejlepší týmový kanonýr zblízka doklepl míč do sítě.

Liberec po inkasovaném gólu pokračoval v aktivní hře, častěji držel míč a proti Pavelkově rána musel zasahovat Hrubeš. Severočeši ale propadali v obraně a nebezpečnější byla z rychlých brejků Slavia.

Při úniku dva na jednoho neprošla Škodova přihrávka, stejný hráč poté zakončoval hlavou a brankář Kolář musel na zem. V 25. minutě ovšem bylo srovnáno. Za vápnem napřáhl Obročník a přesnou přízemní střelou zaznamenal svůj první gól v české lize.

Pohledný fotbal se hrál i v dalších minutách a Slavia těžila z hrubek v domácí obraně. Hrubý ještě nepropálil obranný val, ale v 35. minutě už Pražané slavili. Zmrhal na hranici malého vápna posunul na špatně pokrytého Škodu a ten se podruhé v zápase prosadil zblízka.

Za dvě minuty ztrestal devětadvacetiletý kanonýr průchodnou libereckou defenzivu potřetí, když se obtočil a s pomocí tyče zvýšil na 3:1. Premiérový ligový hattrick zvládl v rozmezí 33 minut, do rekordu měl ale ještě daleko. V roce 1994 se bývalý sparťan Horst Siegl trefil třikrát během osmi minut.

Škoda na začátku druhé půle mohl přidat dokonce čtvrtý zásah, ale proti byl brankář Kolář. Liberec se ještě snažil zápas zdramatizovat, v 55. minutě překonal Hrubeše Šural, jenže radost mu zkazil odmávaný ofsajd.

Domácímu útočníkovi zřejmě nebyl gól souzený, protože deset minut před koncem tečoval podle rozhodčích míč do sítě znovu z ofsajdu. V závěru už se Slavia ubránila i při šanci Ndiayeho, který trestuhodně přestřelil.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dukla Praha 0:1

21.02.2015 17:00

Góly: 65. Tomáš Berger (pen.)

Zbrojovka Brno na domácí půdě nestačila na Duklu Praha, která si nakonec odváží všechny tři body. Jediným střelcem utkání se stal Tomáš Berger, který proměnil rozhodující pokutový kop. Dukla Praha je v tuto chvíli sedmá, Brno až na čtrnácté pozici.

Už v první minutě se k míči ve vápně Dukly dostal Vávra, který ještě nahrával na Paška, ale ten nezakončil ideálně. Do pokutového území Brna mířil míč také po akci Lukáše Štětiny, ale brankář Václav Hladký si s ním poradil. Po dvaceti minutách nijak pohledného fotbalu se dostal k bráně Blažek, obtočil se s míčem kolem svého strážce a vypálil. Mířil ale dost mimo. Dukla se do první vážnější akce dostala díky Blažkovi, který pálil ze střední vzdálenosti. Brankář Hladký sice vyrazil míč jen před sebe, ale naštěstí pro něj dotírající hráč fauloval.

Brankář Hladký musel do akce také po střele Považance, který ale nedal ráně pořádnou razanci. Pět minut před koncem první půle se do zajímavé střelecké pozice dostal Tomáš Berger, ale jeho technický pokus nakonec zamířil mimo tři tyče. Nezáživné utkání pokračovalo, ale diváci si ho příliš neužívali. Minimum akcí a fotbal omezený spíše na fauly a nepřesnost. Po hodině hry se dopustil faulu v pokutovém území Jakub Jugas, který fauloval pronikajícího Považance. Sudí Hrubeš ukázal na pokutový kop a k němu se postavil Tomáš Berger. S přehledem penaltu proměnil a Dukla Praha vedla.

Dvacet minut před koncem zápasu se do další velmi slibné šance dostal útočník Jan Blažek, který se ocitl sám před brankářem Hladkým, ale sám byl překvapen nabízenou možností a akci nezakončil ideálně. Brno mohlo ale přeci jen srovnat. Keresteš pět minut před koncem utkání vybojoval balon, probil se po levé straně a centroval do vápna. Čtvrtníček se dostal k míči, ale trestuhodně minul! Poslal míč jen vedle pravé tyče a mohl skrývat hlavu do dlaní. Zbrojovka nakonec doma padla a pražský celek si veze domů všechny body.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 2:2

21.02.2015 17:00

Góly: 7. Michal Ďuriš, 45. Lukáš Magera - 59. Pavel Dvořák, 88. David Vaněček

Mladá Boleslav na domácím stadionu velmi dobře začala a po poločase vedla nad Hradcem Králové už o dvě branky, ale nakonec jí ani ty nestačily na tři body. Zápas dvou zcela rozdílných poločasů skončil remízou, protože v tom druhém stříleli branky už jen domácí.

Mladá Boleslav dlouho vedla nad svým konkurentem z Hradce Králové, ale nedala si pozor a v druhé půli o dva body přišla. Už v sedmé minutě se domácí dostali do vedení díky Michalu Ďurišovi, kterého doplnil ve 45. minutě kolega Lukáš Magera. Po hodině hry vykřesal naději hostům Pavel Dvořák a Hradec Králové začal opět hrát. Nakonec ze svého tlaku vytěžil remízu střídající útočník David Vaněček II., který se prosadil dvě minuty před koncem zápasu!

Už po třech minutách se domácí dostali k prvnímu vážnějšímu zakončení. Ďuriš se dostal k míči a viděl ve vápně nabíhajícího Skaláka, který ve vápně vystřelil. Míč ale zamířil mimo a brankář Koubek mohl být v klidu. Michal Ďuriš si vše vynahradil o pár vteřin později, když kombinoval s Tomášem Wágnerem, ten mu míč vrátil a střelec Mladé Boleslavi přízemní střelou poslal míč do brány - 1:0.

Domácí byli jasně aktivnější a Hradec Králové se dlouho nemohl dostat do tempa. Po patnácti minutách střela Petra Mareše z hranice velkého vápna skončila těsně nad bránou gólmana Hrušky! Domácí se dostali do zajímavé střelecké pozice také po pětadvaceti minutách, když Skalákův napůl střílený centr na zadní tyč těsně minul hlavu střelce Tomáše Wágnera. Toho hledal také Skalák, který ale načasoval svou nahrávku až moc rychle, takže ji Wágner nedostihl včas. A pět minut před koncem první půle se dostal do další zajímavé akce Ďuriš, který ale nevypálil přesně.

V první minutě nastavené první půle se domácí fandové mohli radovat podruhé. Na rozdíl dvou branek totiž zvýšil Lukáš Magera. Ten si naskočil na dlouhý centr Bořila a hlavou se trefil přesně k tyči - 2:0 pro domácí.

Do druhého poločasu už nenastoupil v dresu domácích Pavel Čermák, kterého vystřídal mladý útočník David Vaněček II. A jeho příchod nakonec byl pro vývoj utkání hodně důležitý. Dvě minuty po změně stran Wágnerova střela v pokutovém území mířila těsně vedle. Bylo ale jasné, že Hradec Králové je ve druhém poločase mnohem nebezpečnější a jeho chuť vstřelit alespoň jednu branku byla evidentní. Hráči lépe napadali a v obranné činnosti byli důraznější. Tlak Hradce Králové byl odměněn poté, co krásnou kombinační akcí hosté rozebrali obranu domácích a na konci byl Pavel Dvořák - 2:1 a malá jiskřička naděje stále žila.

V následujících minutách tempo hry opět trochu uvadlo. Dvacet minut před koncem Bořil obešel dva protihráče a chystal se centrovat, ale nepřesně. O minutu později Šísler odcentroval do vápna, ale brankář Koubek celou situaci pohlídal. Ten se do věci musel vložit také o chvíli později, když se domácí hráči pokoušeli dostat vší silou míč do brány. Deset minut se do další dobré šance dostal Halilović, ale jeho střela šla trestuhodně nad.

Hostující tým se nakonec přeci jen dočkal zaslouženého srovnání, když dvě minuty před koncem utkání Adrian Rolko hlavičkoval po rohu. Po jeho zakončení se míč dostal zpět na vápno, kde byl připraven pohotový David Vaněček II., který míč nadvakrát dostal do brány! Hradec je sice stále poslední, ale za dnešní výkon se rozhodně stydět nemusí.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Vysočina Jihlava 0:0

21.02.2015 17:00

Góly: -

Domácí Bohemka si dnes odpoledne rozdělila body s hosty z Vysočiny. Příliš pohledný fotbal se ale nekonal a nakonec zůstala střelecká listina bez jména jediného střelce. Postavení obou týmů se tedy nemění, Vysočina Jihlava je stále o bod před Bohemians.

Od prvních minut byli aktivnější hosté, kterým se dařilo držet míč, ale ne proniknout do vápna domácí Bohemky. Klokani, kterým před utkáním gratuloval fanoušek jménem Andrew z Austrálie, se dostali na dostřel soupeře až v sedmé minutě, když Matúš Mikuš vypálil z větší vzdálenosti, ale jeho střela mířila daleko od brány střežené zkušeným Jaromírem Blažkem. Za hosty kontroval Tomáš Kučera, ke kterému se dostal míč na hranici vápna. Brankář Milan Švenger ale nakonec zasahovat nemusel.

Domácí Klokani přečkali rohový kop a sami vyrazili do rychlého protiútoku. Po přihrávce se ve výborné střelecké pozici objevil Marek Jarolím, který ale bránu Jaromíra Blažka přestřelil. Po patnácti minutách se do vápna dostal centr Jarolíma, který ještě před bránu vracel Bratanovič. Ten svým pokusem našel Mosqueru, který ale hlavičkoval nad. Na levé straně byl hodně aktivní Lukáš Pauschek, který dělal hostující obraně velké problémy.

Po půlhodině hry se dostal ke skvělému centru Jhon Mosquera, který zakončoval útočník Matúš Mikuš, jeho volej ovšem jihlavskou branku minul. O chvíli později se Jihlava dostala ke skvělé akci, když si na centr ve vápně Bohemians skvěle vyskočil Jiří Krejčí, ale tento dosud aktivní stoper nakonec těsně přestřelil Švengerovu bránu. Druhou půli začal skvěle Jhon Mosquera, který se na levé straně zbavil dvou jihlavských hráčů a následně nahrával před bránu na Radu. Jeho rána ale zamířila jen do rukavic připraveného Jaromíra Blažka.

Deset minut po změně stran se ke střele dostal Peter Šulek, který vyslal na brankáře Švengera zajímavý pokus, ale jeho skákavá rána skončila nakonec těsně vedle. Dvacet minut před koncem utkání se prosadil Radek Šírl a domácí mohli mít radost, ale ta netrvala příliš dlouho. Matúš Mikuš mu totiž přihrával z ofsajdové pozice, takže gól nemohl být uznán. Na Mosquerův centr pak jen těsně nedosáhl David Bartek.

Patnáct minut před koncem dostal druhou žlutou kartu Pavel Tlustý po faulu na Jhona Mosqueru a byl sudím Proskem vyloučen. Hodně aktivní Jhon Mosquera poté vyslal další zajímavý střelecký pokus, ale netrefil bránu. Jan Kliment postupoval sám na Švengera, ale dvě minuty před koncem se ocitl v ofsajdu, takže nemohl zakončovat. V 90. minutě se pokusil vstřelit rozhodující branku Jakub Rada, ale mířil nakonec jen těsně nad bránu Jaromíra Blažka. Diváci neviděli moc zajímavý zápas a nedočkali se ani jednoho gólu.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baumit Jablonec 1:2

20.02.2015 20:15

Góly: 37. Filip Hlúpik - 28. Valērijs Šabala, 56. Valērijs Šabala

Baumit Jablonec zvládl první jarní duel a získal tři body. Hlavní hvězdou utkání se stal Valērijs Šabala, který se mezi střelce zapsal dvakrát. Jablonec je po výhře v Uherském Hradišti na třetí příčce o bod za druhou Spartou Praha, ale ta má zápas k dobru.

Hosté z Jablonce přijeli na Moravu s útočníkem Valērijsem Šabalou, který jim podle jejich mínění měl zajistit tři body. To se mu také nakonec povedlo, i když cesta za výhrou byla poměrně komplikovaná. V domácím útoku měl své místo jisté velikán Libor Došek, který ale vyšel střelecky naprázdno. Jedinou branku domácího Slovácka vstřelil pár minut před koncem prvního poločasu mladý záložník Filip Hlúpik.

Právě ten se dostával do první šance, ale na dlouhý míč nedosáhl. Došel si pro něj brankář Vlastimil Hrubý. Hlúpik se dostal do další dobré šance poté, co pro něj do druhé vlny sklepl balon Libor Došel, ale před Hlúpikem zasáhl včas pozorný obránce Novák. Po centru Kuncla zakončoval přes hlavu Kerbr, ale brankář Hrubý byl pozorný a včas zareagoval. Zajímavý centr Kopice si vzal do náruče Milan Heča. Kopic se dostal do velké šance také po dvaceti minutách, když na něj obrana Slovácka úplně zapomněla, ale střílel vysoko nad.

Chybu vyrobil Radek Mezlík, který vystihl "malou domů" a postupoval sám na branku Heči, ale domácího brankáře neprostřelil! To byla velká šance, ale hosté si museli na své vedení počkat. Nečekali dlouho, protože v 28. minutě centr Nováka vyboxoval Heča na hranici vápna. Tam se ocitl Romera, který okamžitě bez přípravy vypálil. Přímo na hranici ofsajdu stál lotyšský talent Valērijs Šabala, který dnes nastoupil ke svému prvnímu utkání. Talent z Belgie nastavil nohu a tečoval míč za záda brankáře Heči!

Deset minut před koncem prvního poločasu se Slovácko dostalo do dvou vyložených šancí. Nejprve Libor Došek nadvakrát nepropálil brankáře Vlastimila Hrubého, následně se neprosadil ani tvrdou střelou Kuncl. Vzrůstající tlak ale domácí přeci jen proměnili. O dvě minuty později se z branky radoval Filip Hlúpik. Nejprve Slovácko hrozilo střelou Reinberka, která ale ještě neskončila v síti. Na brankové čáře byl totiž míč vyražen. Problém pro Jablonec byl v tom, že míč se dostal právě k Hlúpikovi, který propálil všechno před sebou!

Jablonec se tři minuty po změně stran dostal do šance poté, co Ján Greguš pálil poměrně zajímavě, ale brankář Heča balon vyrazil na rohový kop. Z něj už Jablonec neudeřil. Deset minut po změně stran Jablonec zahrával rohový kop a zahrál jej parádně. Míč se ve vápně snesl přesně na hlavu Valērijse Šabaly, který ve svém premiérovém zápase za Baumit také podruhé vstřelil branku a hlavou poslal Jablonec znovu do vedení - 2:1.

O chvíli později se zastřeloval také Crnkič, jehož ránu ale zastavila branková konstrukce! Šabala mohl krátce poté vstřelit hattrick, ale s jeho zakončením si brankář Heča poradil bez větších potíží. Domácí prapor mohl pozdvihnout Milan Kerbr, který zahrál přímý volný kop dvacet minut před koncem zápasu skvěle k tyči, ale brankář Hrubý konečky prstů vyrazil balon na roh. Pět minut před koncem hry se ke střele dostal znovu Reinberk, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Šumulikoski pěkným centrem našel ve vápně Reinberka, který posílal balon na Doška, ale před ním zasáhl Vít Beneš.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň17132239:1241
2.Sparta Praha17131330:840
3.Baumit Jablonec17113332:1536
4.FK Mladá Boleslav1783623:1427
5.FK Teplice1766525:2024
6.Slavia Praha1765624:2323
7.Dukla Praha1765619:2423
8.Baník Ostrava1764712:2122
9.1. FC Slovácko1763826:2621
10.Vysočina Jihlava1754815:2219
11.1. FK Příbram1754820:2819
12.Bohemians Praha 19051753920:2618
13.České Budějovice1746715:3618
14.Zbrojovka Brno1744917:2516
15.Slovan Liberec1729620:2115
16.FC Hradec Králové1726914:3012

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (565)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Šabala, že by nový Džeko?

Reagovat
smazaný uživatel

Vstup do soutěže suprový, ale na hodnocení si počkejme až ve 30. kole

Reagovat
smazaný uživatel

"Navždy s vámi, chuligáni" Aneb Jablonecký kotel v akci..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Vysajmi hadici

400 km a z těchhle děr na Moravě nejede od devíti večer nic ani do Brna, natož do Prahy. Ty lidi buď pojedou do 3 do rána v autě, nebo přijedou autobusem zítra dopoledne. Za to velký dík, minule jsem Baník odstonal, dneska slavíme narozeniny, o to víc si těch borců, co tam dorazaili vážím.

Reagovat
frankiefcb

Ale tohle nebyla vůbec narážka na počet.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
forma

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to z Jablonce a podobných děr v Čechách by se všichni dostali do půlnoci do celého světa že?

Reagovat
JarousFCB

nejednou jsme museli na severu čekat někdy do 4 ...

Reagovat
didosh

Zasraný díra tento Jablonec

Reagovat
didosh

á

Reagovat
smazaný uživatel

Z podobných děr? Vždy´t ti právě říkal, že odtamtud se nedá dostat ne, to chceš víc příkladů?

Reagovat
centos

Pochopils to..?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je hezký, kluci ale reagovali na to, že tohle je pokřik Baníkovců a převezme ho "Baumit pičo Jablonec !"

Reagovat
Vysajmi hadici

Njn, ale vadí to někomu? Mně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to nevadí, já se tomu jen směju..

Reagovat
Vysajmi hadici

Njn, nemusíte se všemu smát jako trdla, stačí když to půjde směrem k "vašemu klubu", tam je to i oprávněné.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

a Baníček, Baníček, Baníček....

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Vic by slusela zapaszlu remiza, Slovacko si bod zaslouzilo

Reagovat
smazaný uživatel

zapasu*

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ty zahozené tutovky Crnkiče... klidně to mohlo skončit i větším rozdílem.

Reagovat
ondrasch77

nezasloužilo, jsi neojektivní...

Reagovat
kecipep

nezasloužilo, ale jen díky Benešovu skluzu Došan nevyrovnal + další šance.. Ale drama jste mohli odvrátit minimálně třikrát

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak produktivního hroťáka už by měli. Ještě aby začali dávat ty tutovky i křídla

Reagovat
smazaný uživatel

Šabala paráda. Od Greguše jsem čekal víc. Crnkič hrůza... Ale docela mě překvapili fandové Slovácka, kteří posledních 15 minut maximálně zapískali, když se jim nelíbilo, že byl nebo nebyl písknutej faul. Jsem čekal víc teda, když se včera na idnes ptal nějakej fanda Slovácka Šilhavýho, proč nemáme tak skvělý fanoušky jak oni

Reagovat
smazaný uživatel

A tys tam byl?

Reagovat
PavlíčeQ

Supr až na Crnkiče a posledních 15 minut Šabala Hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě produktivity odehrál Crnkič skvělej zápas Jablonec odpadl po vystřídání Pospíšila. Mingazov ho vůbec nedokázal nahradit. Snad se na něm jen projeivla ta absence přípravy.

Reagovat
PavlíčeQ

Skvělej zápas, ale netrefit prázdnou bránu se mi hned vybavil Pekhart proti Spartě

Reagovat
Aldeano

Stejná situace.

Reagovat
Spalovač šancí

A titul v čoudu

Reagovat
Posledni Kovboj

Uz v tom Znojme nebo kde to v lize zacinal byl dobrej (Crnkinc).

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni zapas se povedl i Gluscevicovi u tehle cizincu clovek nikdy nevi...

Reagovat
smazaný uživatel

A Feninovi, Kadlecovi, Depetrisovi..

Reagovat
didosh

No kde je ten Depetris ted?

Reagovat
didosh

*Mexiku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale my máme Doležala, on už ho tímhle zápasem skoro dorovnal gólově

Reagovat
smazaný uživatel

Šabala překvapil

Reagovat
Vysajmi hadici

Jak koho, loni na něj nemělo několik top klubů dostatečný rozpočet. V Lotyšský repre má na svůj věk dokonalý statistiky. Já doufám, že tuhle výkonnost udrží. Navíc prý dohání deficit ve fyzičce, až se rozběhá, mohl by jít ještě nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak ty, ale já od něj teda nečekal v prvním startu 2 góly.

Reagovat
kecipep

I přes nespornou kvalitu Jablonce byl toto asi náš nejhorší domácí zápas letošní sezóny. Měli jsme dostat 4 a hráči platit fandům vstupné. Stopeři asi nachlastaní a hra opět nákopy na Doška..

Jinak Rada je kapitola sama o sobě, to je prostě škůdce, který běhá s kudlou v trenkách a já jen čekám, kdy ji do Slovácka opět zapíchne.. Dnes mu odpustili penaltu, protože tohle se pro Jablonec píská.

Reagovat
ondrasch77

Konečně objektivní fanouš domácích, Rada si zas koledoval jak sviňa...

Reagovat
kecipep

je to hovado namyšlené. Laxní, pomalý a je fauluje a rozhazuje rukama. Drží ho v týmu jen slušná rozehrávka, kterou dnes ovšem nepředvedl - i díky vysokému napadání Jabl.

Jinak ten trávník (s malým T) je opravdu příšerný

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Bakary3

presne tak, namyslenej traged ! navic on je jeden z tech lidi, ktery, kdyz vidim jejich ksicht, otvira se mi kudla v kapse

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se pro Jablonec píská? Máme 2 penalty stejně jako Slávka a Brno, o 3 míň než Bohemka, o 5 míň než Plzeň... Nevím v jakým vy furt žijete snu, že se Jablonci připískává Jinak s Radou souhlasím. To je hráč, co je každý zápas na červenou

Reagovat
diskoschlampe

První gól offiside.

Reagovat
Vysajmi hadici

Podle kterýho záběru?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle nezaujatého záběru

Reagovat
Vysajmi hadici

V televizi nebyl jediný záběr, podle kterého by to šlo objektivně posoudit.

Reagovat
Vysajmi hadici

Však to tam vůbec není vidět na tom záběru. Ten zvrchu je rozmazaný a nepřehledný, navíc lajnu jen stěží udhadnu a ten z boku, tak tam v momentě střely vůbec není vidět, kde jsou ty dva hráči a i tak jsem prostě neviděl, kdo do toho čutnul, kde byl atd. Strašný záběry, jako fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mě je to hlavně úplně jedno, ale vidím tam, že v době toho střílenýho centru stojí na úrovni dvou stoperů Slovácka Romera nebo kdo a ten útočník je úplně za nima, tak za nima že v podstatě není vidět.

Reagovat
Bex5

nevadí mi,že Jablonec vyhrál, ale řekl bych, že fakt stál mimo hru ....

Reagovat
PavlíčeQ

záběr špatnej ale stál vedle toho obránce

Reagovat
ondrasch77

Před Šabalou snad stáli všichni hráči, pokud jsem dobře sledoval, tak to trfil z velkýho vápna....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Sorry no, jsem si ho zaměnil s Romerou, při zápase jsem si z těch záběrů ani nevšiml, že to ještě někdo tečoval....

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty jsi z Liberce Vy máte křivý čáry jako Juventus

Reagovat
Posledni Kovboj

do prdele, ja to nevidel :( BJ dej report

Reagovat
božský John

Ja sem v klubu, takze sem to tez nevidel. :/ sledoval jsem onlajn akorat. Jinak...baumitek nejlepsi u nas, sabala potvrdil pripravu, je to buh, jablonec mistr

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

kej

Reagovat
TheAdy

Reagovat
forma

Reagovat
PavlíčeQ

A nemůžu zapomenout na tradičně vymaštěnýho Radu, ten mi celou tu zimu chyběl

Reagovat
pawelFCB

https://www.youtube.com/watch?v=s_ORPOeswu8 sice to tady už bylo,ale ať si to poslechne co nejvíce lidi...hlavně ty chytré hlavy,co tady dělají ze Šáfy boha a z ultras jen "holohlavé bezmozky".. a hlavně ti,co ví o naší situaci hov*o a stejně zde musí vypouštět svá moudra...ať je to fanda Plzně Dolar nebo jablonecký Vosic.

Reagovat
smazaný uživatel

za to, že ses nesnížil místo názvu týmu dávat sprostý slova... Poslouchal jsem začátek, ale nějak mě to nebralo, abych tomu věnoval dalších 30 minut. Nejlepší by bylo udělat nějakou natáčenou diskuzi a pak si může každý udělat svůj obrázek. Ale stejně si stojím za to, že kdyby řekl, jak jsou na tom hrozně finančně, tak by to bylo na vyhození (což nejde, když je majitel), protože pak maj na tebe konkurenti páku a hráče usmlouvají levněji

Reagovat
pawelFCB

I tak šli Greguš i Baránek pod cenou...co teprve Stronati. Chápu,že ti hráči chtěli odejít...ale kdo by chtěl hrát pod takovým vedením... Kdyby počkali do ME21,tak z Baránka vytěží daleko více,šel by možná rovnou do zahraničí...

Reagovat
smazaný uživatel

Víc než 10M z týmu z průměry ligy? Kolik by sis tak představoval a od koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty si to ani neposlechneš celé, pochybuju, že se vůbec pídíš po informacích, jak to tady všechno je, z Jablonce rozhodně nikoho tady ani znát nebudeš, ale hlavně že máš potřebu se k tomu furt vyjadřovat. Mimochodem co se týče toho prodeje hráčů, tak se v té své obhajobě Šafarčík chvástal, že prodej našich hráčů už nedělá takovou významnou část rozpočtu, jako v minulých letech. A znovu říkám, že prodat hráče těsně před eurem jednadvacítek je blbost, protože ať už jen na tom Baník jak chce, cena hráčů by po něm jistě letěla nahoru. Tohle je ostatně i v tom videu, takže jsme zase u toho, co píšu na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vysajmi hadici

Ten rozhovor je k smíchu. Takový bláboly. Nevím, jakej je Šafarčík, vůbec to nebudu hodnotit, ale rozhovor je fakt tendenční. Místo aby si proti němu sedli, nebo poslali zástupce, blábolí nesmysly, když se Šafarčík nemůže bránit. Ubohý.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

a když Šafarčík dělá zbytek roku to samé tak je to ok? Vždyť se neustále nějak naváží do fanoušků ...

Reagovat
Vysajmi hadici

Já netvrdím, že Šafarčík není stejný ocas. Možná je, ale tak se na to aspoň nevymlouvejte. Napište: "Šafarčík je ocas, my jsme stejní ocasové a bude to OK". Ale vymlouvat se, že jsme se chovali jako Šafarčík, ačkoliv si o něm nemyslíme nic dobrýho... On je investor, majitel, atd, vy jste jen opičáci, co mu zobete z ruky. Ale dělat ze sebe patrioty, když jediný, co pro klub uděláte jsou nadávky na vedení, chování jak v Mongolsku a pár korun ročně za lístky, mi přijde dost blbý.

Reagovat
bobis21

já však pořád nevidím, jaký je s tímto rozhovorem problém ... všechno co bylo řečeno byla pouze reakce na předchozí Šafarčíkovy výroky. To už budou lidi kritizování i za to, že na něco reagují? Kde to jsme? Na tu druhou polovinu nemá ani cenu reagovat

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, to zase bylo. Co je vubec s Breckou a Kosutem ? I kdyz Mezlik to zvladl dobre, horsi byl Rada, ktery zase vymyslel ty jeho pi*ovinky. Ten 1. gol zavanel asi ofsajdem, ale ten gol z rohu, to by se nemelo stavat. Skoda, ze jsme neco nedali v tech poslednich 20 minutach. Ale Jablonec zaslouzene. O nas sestup strach nemam, ted mame dobry los, tak snad to co nejdriv ukopem..

Reagovat
Posledni Kovboj

"Chybu vyrobil Radek Mezlík, který vystihl "malou domů" a postupoval sám na branku Heči, ale domácího brankáře neprostřelil" jak mam tomuhle presne rozumet?

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

Reagovat
božský John

Mezlik vystih kolegovu prihraavku na hecu, ale protoze je obrance a neumi kopnout do mice, tak to zkurvil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

maj na toho Šabalu s opcí? asi jo ne? .. snad se chytne a stáhnou ho..

Reagovat
Aldeano

Mají.

Reagovat
smazaný uživatel

Mají. Asi nebude malá, ale Pelta si peníze sežene pokud se bude Šabalovi takto dařit.

Reagovat
RickNash

teda, krásný dresy (po iks letech se mi na jablonci něco líbí), a toho Šabalu asi začnu něj§ ak sledovat, hezkej vstup do ligy. Popíše mi ho nějakej Jablonečák, v čem vyniká apod? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Je gólově produktivní Gól umí dát skoro ze všeho. Rychlej mi zrovna nepřijde, ale prý má nějaký deficit ještě, jak na podzim nehrál vůbec. Bojovník a umí podržet míč i zády k brance. Dneska na něj hrozně moc faulů

Reagovat
ondrasch77

Stejný jako Lafata, jen o 10 let mladší....

Reagovat
smazaný uživatel

Diky Peltovi kdyz ted zadate na googlu galacticos vyjede prvni odkaz na FK Jablonec a az pak Real

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně za to může Křetinský, když to vymyslel jeho Deník Sport

Reagovat
db18

Ne...

Reagovat
kubys

Já mám teda nejdřív Real, pak něco z fb, pak Třinec (? )...

Reagovat
smazaný uživatel

Real, Gablonez und dann Trinetz =D Das ist schrecklich

Reagovat
forma

PELTA NA HRAD !

Reagovat
smazaný uživatel

To je pochopitelné, že ti to bude napřed dávat na výběr odkazy z regionu, ze kterého jsi připojený

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Kepy_FCB

Brno

Bolka

Reagovat
Liquid

Reagovat
Aldeano

Škoda do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se toho někdo chytí..

Reagovat
Puskas

Leda tak automobilka jako sponzor.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Costa si může oddychnout. Díky Lučičovi už není nejhorší levý obránce v lize

Reagovat
taws

Tak to jsme se asi každej dívali na jinýho Lučiče

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nikdy nebyl.

Reagovat
Kang & Kodos

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Votroci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia dnes parádní výkon, hlavně .poločas a je taky super, že Škoda dal hattrick, snad se mu bude dařit střelecky dál , očekával jsem v Liberci remízu, ale 3 body jsou vůbec skvělý

Jinak u Hradce jsem si přál aspoň remízu, což se také povedlo, takže taky paráda , vzhledem k tomu, že Hradec celkem dlouho prohrával 2:0 a to ještě dostal gól do šatny, ale je dobře, že to Hradec nezabalil a dokázal v poslední minutě vyrovnat, jsem rád, že se střelecky prosadili oba útočníci a to Dvořák s Vaněčkem, bod z Bolky je hodně cenný a doufám, že Hradci tento zápas psychicky pomůže do dalších zápasů

Reagovat
Aldeano

Podle sestřihu teda Slavia nic moc. Na konci těch chyb v obraně...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na konci už tam bylo více chyb no, snad to bude lepší..

Reagovat
Aldeano

Pro vás důležité 3 body, nebo hlavně výhra v 1. jarním kole, ale výkon to nebyl moc kvalitní.

Reagovat
Kornovec

podle sestrihu nehodnot. obrana slovanu uplne tragicka, mohli jsme je rozsekat mnohem vic. s timhle nevim, jestli se vubec zachrani. pepa csaplar olé!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi asi odborník jak stehno.z dvouminutového sestřihu hodnotit výkon týmu....ty ani nemusíš na fotbaly koukat, pro tebe ztráta času

Reagovat
Aldeano

Tak sestřih to byl samozřejmě jen šancí a gólů, to je pravda. Ale druhý poločas jsem viděl asi od 50. minuty celý a Slavia byla slabá. Na lepší týmy tenhle výkon stačit nebude. Krom toho Liberec měl tolik šancí, že kdyby si Šural uměl pohlídat ofsajd, nebo Pavelka dokázal dohlavičkovat míč z pár metrů do branky, plus další šance, tak to mohlo být v klidu tak 5-3 pro Slovan. Ta defenzivní činnost Slavie byla hodně špatná. Například Baéz navázal minimálně tedy ve 2. poločase na svůj podzim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude, neboj se.Byl to první mistrák, tak co asi může člověk chtít za kvalitu.Tým se musí sehrát, těch změn je moc.

Reagovat
Aldeano

No, uvidíme. Jinak to stejně nezjistíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška s kapitánskou páskou, Ščuk a Navrátil se mi ve fantasy hodně vyplatili.

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Hradec i fanoušci Hradce, udělali Hradci v bolce takřka domácí prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miky.77.14

Tak si dejte znova blbečci facku, co furt kritizujete Škoďáka

Reagovat
goodbay

Prvni hattrick v kariere?

Reagovat
Spalovač šancí

Ale v jakých týmech! Kdyby hrál za spartu nebo Plzeň, tak sazí 50 golů za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka - chytil co se chytit dalo, super zákroky

Štěpán - nejhorší hráč na hřišti, zkazil co se dalo, podepsal se pod inkasovaný gól

Kouřil - první ligový zápas zvládl celkem dobře, nic moc nezkazil, ale v budoucnu čekám víc

Frydrych - trochu mu to ještě s Kouřilem skřípe, ale jinak taky dobrý výkon

Lučič - spolehlivý levý bek, moc dobrá posila

Mensah - příliš se mu dnes nevedlo, ale zlepší se určitě

Foltyn - nebyl moc ve hře, ale to co měl si odehrál

Azevedo - druhý nejhorší hráč po Štěpánovi, dobře že střídal

Kukec - klasický Davor, nepředvedl vůbec nic

Holzer - dobrý výkon, budoucnost Baníku (pokud ho neprodáme v létě..)

Baroš - nic moc dělat nemohl, bylo to stejné jako v repre, nakopávané míče na něj.. ale jednu šanci dát měl

Sivrič, Mišák - oživili hru, zvlášť Mišák se mi moc líbil, snad příště bude v základu a naplno ukáže svůj potenciál

Reagovat
Puskas

A celkový výkon týmu? Holzer střídal v pauze, proč, nevíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to takové neslané nemastné.. těžko něco vyzdvihnout. Bylo vidět, že si to ještě potřebuje sednout, ale jisté náznaky souhry už taky byly. Ale často se jen nakopávalo na Baroše, který s tím mohl udělat leda tak hovno.. a nutně potřebujeme pravého beka, Štěpán hrál otřesně a bek to prostě není.

Co se týče Holziho nevím, komentář jsem měl vypnutý. Ale zeptám se ho, proč šel dolů.

Reagovat
Puskas

Dík, Štěpána jsem viděl v přípravě a tam byl bídný. Bránit vůbec neumí, nevím, proč ho tam cpe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s některými souhlasím, ale něco mě naprosto zaskočilo..

Lučič mi rozhodně nepřišel spolehlivý, vždyť v 2.poločase přes něj chodili jak chtěli

Kukec - S míčem dneska asi nejlepší hráč, samozřejmě nebránil ale jinak rozhodně nebyl špatný

Holzer- Proč byl asi střídaný v poločase? Protože na co šáhnul, to víceméně zkazil.. Stejně jako v generálce..

Nechci se hádat, jen to prostě vidím jinak.. Ale tyhle kontrasty mě celkem šokovaly..

Reagovat
Puskas

Tak, a včil si mám vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, každý si třeba všímá něčeho jiného.. S ostatním hodnocením od Pizzorna naprosto souhlasím.. Ale Holzer a Lučič prostě dobří dneska rozhodně nebyli.. Nebo Lučič minimálně v 2.poločase.. A Kukece pochválil i frankiefcb, což je zázrak

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Feind

prvni polocas byl takovy nic moc, druhy uz byl lepsi, ale spousta nepresnych prunikovych prihravek. a samozrejme kdyz sme se tlacili dopedu, tak se oteviraly okenka v zadu a parkrat jsme meli stesti.

Reagovat
Spalovač šancí

Sice jsem zápas neviděl, ale všichni hráli na ho.no, to jsi buď jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono Lučič si mě získal hlavně za první poločas no. Pravda, že ve druhém si tam s ním celkem dělali co chtěli.. ale jak získá herní praxi, bude dobrý.

A co se týče Kukece a Holzera, tak jsem asi zaslepený, já mám Davora rád jako člověka, ale jako hráč šel hrozně dolů. A dneska mi teda nepřišel nějak zvlášť dobrý.

A s Holzerem se znám a beru ho jako mimořádného hráče, takže tam jsme asi taky doma

Reagovat
frankiefcb

no já třeba nemám rád Davora ani jako člověka a především ani jako hráče, ale zrovna dneska mi v té mizérii přišel jako to lepší. Holzer, Mensah, Štěpán, Azevedo tragičtí. A Bary taky mohl zahrát kraet lépe v některých situacích.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Barošem souhlasím. Hlavně tu šanci prostě měl dát, větší tutovku jsme nemohli chtít, ale přišlo mi, že na to špatně reagoval. A pak tam i zkazil nějakou přihrávku, ale pravda je, že v tom dnešním výkonu, kdy jsme se nemohli přes obranu prosadit, to neměl lehké. Taky když se snažili dostát toho, co říkali před zápasem, že ví, co chtějí hrát a pak celý zápas zkouší něco, co nefunguje, tak je to holt těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě..

Reagovat
JarousFCB

Pavlenka - chytal dobře, odkopy nic moc

Štěpán - hrůza... bránění špatné. V ofenzívě taky nic moc... centry končily většinou na prvním obránci

Kouřil - celkem v klidu, taky čekám víc

Frydrych -souhlas

Lučič - tady se neshodneme vůbec... největší tragéd na hřišti

Mensah - druhý největší tragéd

Foltyn - asi náš nejlepší hráč

Azevedo - nic moc nepředvedl

Kukec - taky nic moc

Holzer - až na ten jeden únik nulový

Baroš - souhlas... +jednou si to tam dobře povodil na druhou stranu jednu akci totálně zazdil hroznou přihrávkou

Sivrič, Mišák - taky souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat co se stalo s tím kolumbijcem co měl jít do baníku?

Reagovat
bobis21

je tam, ale balón prý už nějaký rok neviděl, tak mu nejdřív musí vysvětlit, jak se s tím hraje

Reagovat
Banikovec7

Nevešel se na soupisku dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Bude zatím v juniorce..

Reagovat
smazaný uživatel

Klobouk dolů před Hradcem, teď příští týden porazit doma Plzeň a budu věřit že se zachráníme. Za druhý poločas mi udělali radost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla!

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval sem to po ocku a docela bida..., ale zas bych nedelal unahlene zavery z jednoho zapasu, zvlast v Teplicich, kde nam to nejde dlouhodobe. Verim, ze se hraci zvednou

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baník to byla bída...

Reagovat
Spalovač šancí

Válec

Reagovat
Banikovec7

V druhém poločase mi to nepřišlo zase tak špatné, jen nedokážu pochopit jak může ligový hráč za celý zápas, vlastně dokonce i celou sezónu nedokázat kopnout jediný roh dobře. Stejně tak některé přihrávky, jak může někdo, kdo celý život kope do balonu, zkazit přihrávku na 3 metry a poslat míč do autu, když 10 metrů kolem něj není soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán je tragéd a že zahrával všechny standartky nám možná prohrálo zápas.

Reagovat
monty25

Teplice mi jako jediné dneska udělaly radost. Musím ocenit, že přes všechny ty nepříjemné události v klubu během tohoto týdne se povedlo udělat důležité 3 body. Horovi ten vítězný gól při debutu za Teplice hodně přeju. No a přeju to i Radovi, kterého řada lidí nemusí, ale v české lize to podle mě byl vždycky dobrý trenér. Tak snad to takhle půjde i dál...

BTW: Víte, že přítelkyně Jakuba Hory (Nikol Švantnerová) bude ve finále České Miss? Co jsem koukal, tak je tam aspoň podle mě jasně nejhezčí. To se to Kubovi hraje. Jinak je to zároveň dcera Pavola Švantnera (trenér brankářů v ČB).

https://instagram.com/p/ypU7SCJx87/

Reagovat
smazaný uživatel

Máte celkem štěstí, že po tom humbuku u vás jste narazili zrovna na nás.. My na jaře rozhodně nebudeme tak nepříjemný soupeř jako na podzim..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle těch fotek mi přijde jako totální pičinka. Ale brousit takovou biáč asi nebude nejhorší

Reagovat
frankiefcb

podle fotek mnohdy prdlajz poznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do Chlebovské má ještě kousek..

Reagovat
Puskas

Ta se mi nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi zas tak nevadí

Reagovat
Puskas

To jsem rád, že to nekazí naše dobré vztahy . Znám ji i osobně, taková průměrná holka, nic víc.

Reagovat
taws

mně přijde docela v pohodě...já jsem s ní seděl se spolužákama v hospodě ještě předtím než byla v miss...ale předtím se mi líbila víc, teď chodí moc zmalovaná

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jí znám jen z médií, a tam mi příjde poměrně fajn..

Reagovat
monty25

Mně se taky víc líbí Nikol.

Reagovat
smazaný uživatel

no zas tak pekna neni ..

Reagovat
frankiefcb

dle fotky není můj tip, na druhou stranu v reálu může vypadat jinak a pro mne přijatelněji.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi, že má takové moc tvrdé rysy..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

tak ne ani tady není můj tip. Pro mě je důležitý i výraz a tvář a ta musí být milá, když se usmeje tak ta dívka musí být jako sluníčko. A tady mi to prostě nepřijde. JInak hezká určitě je, ale není to můj tip. Nikdy bych o takový tip děvčete neusiloval.

Reagovat
monty25

No jo, tak na těch fotkách se zrovna neusmívá...

Reagovat
frankiefcb

tak ono i z toho se dá poznat, že když se usměje, tak to nebude takové miloučké sluníčko. Holt moc tvrdé rysy.

Reagovat
Kornovec

typ frankie, ty tipe

Reagovat
frankiefcb

no jo jsem chuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kornovec

trochu vychrtla, ale zadek dobry :)

Reagovat
smazaný uživatel

tady vypadá o třídu hůř, než nahoře

Reagovat
smazaný uživatel

kozy ok, ale ten zbytek...

Reagovat
smazaný uživatel

jako je krásná. ale, že by to byla zas nějaká raketa.. to nevím teda. reál je reál

Reagovat
smazaný uživatel

Nic extra ta holčina..

Reagovat
Liquid

výborný výsledky, Hradec bojovat, ať spadnou "velikáni" Liberec a Brno

Reagovat
smazaný uživatel

Ti stopeři Liberce No jo, být tam Hubník, tak tolik gólů nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Safarcik umi, Safarcik je pan, Banik hral skvele

Reagovat
frankiefcb

doufám, že dnešní zápas statisticky vyhodnotí a ukáže ho hezky na grafech

Reagovat
iamek

Wow prohra v teplicich. Sok ! Kdo to mohl cekat . Tam cela gambac liga jezdi pro body.

Reagovat
frankiefcb

tak tady jde spíše o tu hru. Ze strany Teplic to taky nebylo nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše frankie, jde o ten výkon..

Reagovat
JarousFCB

... ale ta hra byla tragédie! Je fakt, že po tolika změnách se nedalo čekat nic jiného. Snad se to zlepší

Reagovat
patas92

Reagovat
patas92

Se Svědíkem bychom jim tam dali určitě bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že ne, ale aspoň by ta hra měla hlavu a patu, ne jak ten včerejší chaos s nahodilejma útokama...

Reagovat
frankiefcb

ta hra pod Svědíkem by měla aspoň nasazení.

Reagovat
smazaný uživatel

Probuď se, se Svědíkem jsme sice hráli defenzivní fotbal, ale ten měl aspoň smysl. V defenzivě jsme soupeře skoro nikoho do ničeho nepustili a ofenziva sice nebyla nějak nádherná, nicméně body jsme získávali. To co jsem viděl včera bylo špatné v útoku, špatné v obraně.. Absolutně jsem tam neviděl posun nahoru, ale naopak.. Hádám, že se Svědíkem bychom proti takovým Teplicím neprohráli..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Banikovec7

Mi to teda přišlo úplně stejné jako na podzim, s tím že jsme soupeře k ničemu nepouštěli teda nesouhlasím, kolikrát jsme měli velké štěstí, že útočníci soupeře byli neschopní, jako třeba doma s Hradcem nebo Jihlavou a nebo nás zachraňoval Pavlenka.

Reagovat
smazaný uživatel

No já pamatuju třeba zápas proti Spartě, kde samozřejmě Pavlenka něco chytil, ale rozhodně jsme bránili výborně. Nebo na Slovácku, kde jsme taky parádně zahráli.. Včera mi to přišlo v útoku podobné a v obraně ještě horší.. Vždyť už od začátku tam byly zmatky..

Reagovat
patas92

Probuďte se vy, co hodnotíte po prvním zápase v silných Teplicích, s úplně jinou sestavou. Bylo to úplně stejně hrozné jak v posledních podzimních kolech (s výjimkou Jablonce). Zajímavý, jak najednou všichni zapomínáte na Slávii, kde se klidně mohlo prohrát a o nějaké neprostupné obraně nemůže být ani řeč, nebo na Budějovice...Ale chápu, že teď je v módě kydat hnůj při každé příležitosti.

Trevorovo zvracení jsem čekal, u ostatních jsem doufal ve větší rozum a vynášení soudů aspoň po 3 zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, protoze jsen proti vedeni, tak mam mensi rozum nez ostatni. Vsak ja mohu prohlasit nemlich to same o tobe, jak je furt slepe obhajujes a jeste kvitujes vcerejsi strasny vykon. Btw., i samotny Frnda prohlasil, ze to byl sileny vykon, tak zas nedelej rozumbradu...

Reagovat
patas92

Co zas kde kvituju?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi fakt nekdy prijde, ze jsi mimo a to nejen ohledne Svedika a vedeni... 90% lidi vcera videlo ultra strasny vykon Baniku a ty tu pises, aby se lide probrali, ze za Svedika to nebylo jine (bylo). Ten tym vcera nemel ani na remizu a hrali jak Loko Vltavin B, kteri jsou radi, ze jsou radi...

Reagovat
patas92

Takže mi chceš říct, že to byl nejhorší výkon v sezóně jo? Mně jen fascinuje, jak máte jasno po jednom kole...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu mluvi o cele sezone? Jenom konstatujem, ze to byl strasny vykon a ze se to rozchazi s tvrzenim Safy, ze Frnda ma pozvednout minimálně utocnou hru Baniku (ktera byla stejná jako za Svedika, ne-li horsi..).

Reagovat
patas92

Která se nepozvedne ze dne za den, že jo. To je to, co se ti tu snažím celou dobu říct. Ať počkáš pár kol a pak až bliješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nespokojen teď.. Na sehrání měli přípravu. A to co předvedli bylo prostě hrozné.. Pokud začnou během jara hrát lépe, tak jen dobře. A klidně se za můj názor omluvím. Nicméně jsem tam včera zas tak moc pozitivních věcí neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

To je hezký. Já ti můžu zase říct, že na podzim měli na sehrání zápasů asi 20 a stejně se na to nedalo ve většině případů dívat. Tady ty soudy jsou prostě strašně směšné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou.

Reagovat
patas92

Tak nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Najdu ti na podzim minimálně 7 zápasů, kde jsem byl spokojen s předváděnou hrou. Další 3 zápasy, kde Baníku vyšel herně poločas. A z těch zbylých 6 byly vyložené výbuchy 2-3.. Včerejší výkon pro mě byl výbuch, kdy nás od debaklu zachránil jen Pavlenka a nemohoucnost Nivalda nebo Potočného. My jsme si šance vypracovávali víceméně jen po velkých chybách Teplic.. Jak můžeš tohle obhajovat a ještě urážet naší hru na podzim. Neříkám, že byla ideální. Nicméně alespoň stačila k bodům a zároveň to pořád nebylo Pulpitovo catenaccio.

Reagovat
patas92

Umí tady někdo z vás vůbec číst? Já sám napsal, že včerejší výkon byl hrozný, tak nevím, kde si přišel na nějakou obhajobu výkonu. Jak se ti líbala hra na podzim je mi upřímně jedno, protože o tom se tady nebavím, a jestli si nepřišel na to, proč tohle vlákno vůbec existuje, tak nevím proč na to reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne? Říkáš že se na to na podzim z většiny nedalo dívat, s čímž nesouhlasím. Prostě, nic v tom včerejším výkonu nebylo tak přesvědčivého, že bych si řekl že bude líp. A tady jde o to, že my určitě taky nečekali hned zázraky, nicméně ta hra byla v mnoha hlediscích ještě o dost horší než na podzim. Proto jsme znepokojeni..

Reagovat
patas92

Ok. Já nad nima po jednom zápase lámat hůl nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Budějovicím jsme prohráli jen proto, že jsme spálili několik tutovek. Se Slávií to bylo naprosto vyrovnané utkání. Takže tenhle příspěvek vůbec nechápu..

Reagovat
exse

Nejvíc je mi líto Sackeyho, kterej odehrál parádní zápas a neznalci to na něho budou stejně házet i přesto, že odehrál snad druhej zápas na stoperovi v životě a že v podstatě žádnej gól nebyla jeho chyba. Dneska jsme doplatili na vysokej presing a ne moc pochopitelnou snahu hrát fotbal, když jsme 15. v tabulce. Jablonec hraje o titul a staví 2 v podstatě čistě defenzivní záložníky, my postavíme Obročníka, kterej je CM a Pavelku, kterej ani není ofenzivní záložník, ale podhrot. I přes absenci kvalitního stopera, kterej by byl zároveň lídr týmu, máme kádr na to abychom se zachránili, ovšem to prostě není všechno. Ikdyž trenéry nevyhazuju a věřím, že se to zvedne, tak vyhazovat Slováka považuju za chybu, pod ním jsme dokázali s každým týmem hrát vyrovnaně a tolik šancí jsme dovolili soupeřům většinou tak za 3 zápasy.

Reagovat
Kornovec

me prislo, ze to dost sral hlavne pimpara. a zaloha absolutne nefungovala, v prvni puli jsme vas protiutoky uplne nicili. a nechapu proc nehral luckassen od zacatku

Reagovat
exse

Pimpara byl ze stoperské dvojice jednoznačně slabší, ale ani on nebyl hlavní příčinou, prostě když jde 5 slávistů na 2, tak není problém v těch dvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no

Reagovat
monty25

Monča Čuhelová v Teplicích Tak to už vím, proč jsme vyhráli.

Reagovat
vinetou

Hořava zas na lavičce

Reagovat
Sosi

Az ted jsem si vsiml... to je fakt kripl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Omg hubnik... kdy jindy zapracovat baranka, nez proti budejkam...

Reagovat
smazaný uživatel

Když porovnám stoperskou dvojici Pimpara - Sackey(na DM dokáže být fantastickej) s Kováč - Kelič tak se nedivim proč hrajem kde hrajem.

Reagovat
paver

Ale nutno říct, že Sackey zahrál velice solidně. Naopak kraje (v čele s Fleišmanem) jako by nebyly. Kenia si je tam náramně vychutnával.

Reagovat
mistr129

Jestli hrál Sackey solidně, tak Škoda si zaslouží zlatej míč. Kdyby tam hrál kováč, tak si dnes ani neskrtneme.

Reagovat
Kornovec

to si zas nemyslim. zrmhal a vuki to drtili rychlostne a to by stary stoper moc nepomohl. ale na kdyby se nehraje a kovy si vysedava na tribune v milovanem klubu. kdyby byl co k cemu, tak pomuze sigme nebo klidne tomu slovanu, ale on to radsi dohraje jako paty stoper na sparte :)

Reagovat
rufus

Baránek neni ani na lavičce? On je zraněnej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne Plzeň ho zničila.

Reagovat
db18

Adaptoval se jako náš nejlepší stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat zápas ještě po golu do šatny na hřišti soupeře,já jsem spokojen.Jedině Hradec!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl bych nemít v hledišti manželku, jako pan Kolář. Hlavně nebud smutnej Dane

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě musí i tvoje vlastní máma řikat čůráku.

Reagovat
Kornovec

co ty jsi za smejda

Reagovat
Pony Slaystation

Tebe měla matka vychcat kozám do pití

Reagovat
smazaný uživatel

Ban okamžitě. A nechat ti zakousnout patník a šlápnout ti na hlavu, zjebe.

Reagovat
Miguel19

Hned bylo jasný, že tam budeš mít Spartu

Reagovat
Riviera Kid

Tohle není o Spartě. On zase napíše jen ze je cynik a černý humor a bla bla... Ale vysmivat se někomu když mu umře milovaný člověk, tak to může fakt jen nula, nicka, chrchel plovoucí v toaletní mise života!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Spalovač šancí

Nechť tě Řepka odpanní

Reagovat
Kornovec

rofl

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

aspon ji nekdo mel v zivote rad, ty chcipnes sam v koute

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mada

ubožáku

Reagovat
osobnostx

Tolik smajlíků a přesto jsi tak smutný člověk.

Reagovat
Sosi

Kazdy z hracu hre Plzne neco prinasi, jeno Vanek je uplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

on hraje? Jsem si ani nevšiml (prostě nechápu, že kvuli němu Hořava nehraje)

Reagovat
Bex5

nejsem jeho fanoušek, ale dneska tam odvedl spoustu černý práce a naběhal podle mě nejvíc ze všech, od vápna k vápnu. Navíc se stahoval na pravýho beka místo Rajtyho, dokonce za něj na tom postu párkrát bránil. Ono to třeba v TV není tak vidět, ale dneska fakt hrál dobře, aspoň naživo určitě splnil, co měl!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo, je to možné, možná jsem trochu zaslepen tím, že hodně přeju Hořavovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Franta to obhození a Hubník rozehrávající roh

Reagovat
Rarášek

Švengeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodčí začínají úřadovat, Plzeň asi vyhraje titul přes i mrtvoly.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
smazaný uživatel

A co dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpískaný ofsajd českým budějovicím, který nebyl asi o půl metru a zastavili tím únik budějovického hráče, který by šel sám na gólmana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v tom bude určitě zapletená i NSA.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nebude blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Ano toto nepopiram 1chyba to se muze stat v jakemkoliv zapase

Reagovat
db18

Jedna chybička

Naopak pískal dobře a nežral to těm našem simulantům + tam dobře vrátil i faul, jak Procházka nenápadně podrazil Budějovického hráče... (i když to je zas hlavní x čárový sudí)

Reagovat
Pony Slaystation

Pilař, jak se na tu dorážku vybodnul

Reagovat
Miguel19

Nádhera. Mahmut hraje parádně..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pony Slaystation

souhlas, hraje hodně dobře, akorát by nemusel tak ochotně padat

Reagovat
Miguel19

Spadl jednou, ale zato hodně komicky to jo. I když tam byl kontakt..

Reagovat
db18

a přestat žrát halal maso

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
smazaný uživatel

Manželka by s tebe Dane měla určitě radost Může jí pak o tom zítra povyprávět, až se jí půjdeš podívat na hrobeček

Reagovat
smazaný uživatel

bože ale už ban, to se tu fakt musí tolerovat takoví kripli??

Reagovat
Riviera Kid

Ty si hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Zamysl se nad sebou zitra to muze byt tvoje zena ,aha ty nikoho nemas protoze s takovouhle troskou by nechtel byt nikdo

Reagovat
Bakary3

Urcite bude mit radost, az vyfouknou titul sparte, kriple.

Musi to bejt blbej zivot, kdyz asi nejlepsimi momenty v tvym zivote jsou urazky na netu, aspon nekdy v zivote se cejtis slavnej a dulezitej, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt kripl, je to sice plzeňák ale tohle už je moc.

Reagovat
didosh

Jak nad tímhle se bavis?

Reagovat
Spalovač šancí

Fakt ti to stojí za to?

Reagovat
db18

Slovan na sestup, debakl od tragické Slavie... někde si náladu zlepšit musí, a když mu to pomáhá, tak co? Stejně tu už nikoho nezajímá...

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně ti to řeknu na rovinu: JSI ČŮRÁK

Reagovat
smazaný uživatel

jo holt spartanská inteligence a takový jsou úplně všichni

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky dobrý kokot, takový jsou všichni jo? Pán bude asi inteligent...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Klaus... Stačí nento nick a tvůj charkater mi je jasný, ty hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda nečekal jsem, že bude Plzeň hrát takhle dobře, zatím je úplně dominantní... Těžko říct do jaké míry za to můžou tragické Budějovice.

A hlavně mě překvapil Aidin, pokud bude takhle hrát pořád, tak má Plzeň jasnou jedničku na hrot. Zatím je nejlepší na hřišti spol s Procházkou.

Reagovat
Pony Slaystation

Otázka je, co s ostatníma útočníkama, zrvona proti budějkám se mělo zkusit hrát se dvěmi forwardy...

Reagovat
db18

Stáhnout Wágnera a zbytek kopnout do prdele...

Reagovat
Miguel19

Petržela hraje minimálně stejně dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, to co tam předvedl před druhým golem, to jsem zíral, ale zase někdy ty centry... Ale dneska asi at ukážeš na jakéhokoli z vašich hráčů, tak najdeš výborný výkon

Reagovat
Miguel19

Kromě Vaňka. Toho jsem si nevšiml

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale já už počítám s tím, že ho stáhne a dá tam Hořavu

Reagovat
Riviera Kid

Bianco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Neskutečnej koncert.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi se vubec nezmenil

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

WOOOOW

Ale Pilař super, dobře že mu to dal

Reagovat
hefy

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik dneska fanoušků úspěchu v Plzni? plnej dům?

Reagovat
Bex5

10200

Reagovat
Hokaido

to nebylo, né ? Nějaký volný místa tam byly

Reagovat
Bex5

to jo, v podstatě by se po tý dostavbě mělo vměstnat kolem 12000, takže plenj dům nebyl .... no, ale málo taky ne.

Reagovat
db18

Copa to, ale Dynamo snad zorganizovalo výjezd století!

Reagovat
bartlu

Frantaaa

Reagovat
Miguel19

Pičoooooo Joga Bonito

Reagovat
Posledni Kovboj

Rajtoral

Reagovat
Greny

Zranění Řezníka Plzni asi nakonec hodně pomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Byls rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem říkal, zranění Řezníka je paradoxně velká posila. Rajtoral prostě umí

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral je borec, tomu to nejde neprat. nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral nejsympatištější plzeňák, tomu to přeji

Reagovat
Greny

Ať tam hodí ručník

Reagovat
Miguel19

Tak asi čau Hořavo

Ale pěkně Vaněk

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava je mnohem lepší.

Reagovat
Miguel19

My to víme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Koubkovi se to ještě nedoneslo

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
Pony Slaystation

Az je mi líto golama Budejek

Reagovat
Pony Slaystation

Gólmana*

Reagovat
hefy

N Á D H E R A ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

no super gol jsi a ted jdi střídat

Reagovat
Miguel19

Hubník tu schytal výsměchu, ale dnes hraje parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

až na ten centr levačkou jinak já ho tu bráním pravidelně (někdy až moc)

Reagovat
db18

...proti Budějovicím

Reagovat
Miguel19

Horvi

Reagovat
Posledni Kovboj

Horvyy

Reagovat
vinetou

Von tam dá Horvatha

Asi aby nebylo tolik vidět o kolik je Hořava lepší než Vaněk.

Reagovat
Posledni Kovboj

jj, za stavu 5:0 je to velkej problem no

Reagovat
vinetou
Reagovat
Posledni Kovboj

hm, ne

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Je to jejich ikona, to on je hlavní důvod, že je Plzeň tam, kde je.

Reagovat
hefy

Hmmm, jestli to spíš neni Vrbou, bro.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta, za to, jak trapným divadlem darovala Plzni záchranu

2. Sparta, že jejich vedení nedokázalo s tak kvalitními hráči pracovat a nechali je Plzni.

3. Kříž, který ty hráče koupil

4. Horváth, který jako kapitán dokázal z hráčů udělat skvělou partu

5. Vrba, který přišel do hotového a nechal je hrát, tak,jak byli zvyklí a nechtěl tým předělat .

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Miguel19

Takž hlavním důvodem je Sparta a ne Horváth. Tak drž píču.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, že Sparta.To jste si zadělali vy, na tenhle průšvih, který vám vyfoukl několik titulů.já vám to ze srdce přeju.Za ten podvod na Letné si to zasloužíte.

Jinak nemám orgány jako ty.Já jsem chlap, ne hermafrodit.

Reagovat
Miguel19

Já to taky Spartě přeju.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fajn

Reagovat
hefy

Máš pravdu.

Reagovat
Kang & Kodos

V repre taky nechává hrát všechny tak, jak jsou zvyklý?

Reagovat
smazaný uživatel

Repre?tu vede Bruckner.navíc ta půjde po jaru do háje a Vrba bude nejnenáviděnější člověk u nás.Ostatně jako každý trenér.Každý trenér u čeaských rádobyfandů upadne po prvních prohrách v nemilost! I Ježek to slízával-a to byla persona!

Reagovat
db18

Zapomněl si ještě:

6. ten týpek, který odstranil Kříže, aby se Plzeň zbavila dluhů...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Nemám problém s tím, že hraje Horvath, ale s tím jak málo hraje Hořava a to i když je lepší než oba hráči ze základu.

Reagovat
Miguel19

Poslední 2 zápasy v přípravě hrál hrozně. Bylo logický, že tam dá Vaňka.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jsi odborník

Reagovat
Miguel19

Nebreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hral spatne a hlavne delal neskutecny chyby, viz proti Dynamu, kdyz byl posledni, sel do klicky a jenom diky Bolkovi z toho nebyl gol..

Reagovat
Miguel19

Přesně

Reagovat
Miguel19

Kurva hoši...

Reagovat
Miguel19

Ty krávo to jsou fíky

Reagovat
smazaný uživatel

H O Ř A V A

Reagovat
Greny

1:0 na sety

Reagovat
smazaný uživatel

Budejovice skrec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Miguel19

Pěkný vstup do "jara". Jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Fantasy po dnešku super:)

Reagovat
valloire

Reagovat
Riviera Kid

Dneska jeden hezčí gol než druhy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

A který to byl?

A jak moc pěkný byl ten druhý?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Spalovač šancí

Plzeň skoro jako Bayern. Jenom si odpustila ta dvě úvodní zaváhání, protože na rozdíl od FCB si je nemůže dovolit

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole a ja si myslel, ze hrajem az zitra

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

jeste jsem si rikal, tak zejtra pojedu do prace driv, abych to stihnul a dneska zapnu livesport a tam vysledek

Reagovat
REPLIKATOR

jo jo správnej fanoušek - chodí na každej domácí zápas a taky pokaždé ví, kdy jeho tým hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Musím se přiznat, že jsem takový výkon od Plzně nečekal. Evidentně zapracovala konkurence, většina hráčů se bojí o místo v sestavě a maká na 100%. Tak to má u klubu bojujícího o titul být

Reagovat
smazaný uživatel

Ta navsteva v Plzni byla trochu popribramstena ne?

ja jsem to teda pustil v 86.minute,ale pochybuju,ze lidi za tohodle vysledku a hre odchazeli driv...

Reagovat
iamek

Taky jsem se zasmal. Stovky volnych mist a reknou 10 200

Reagovat
smazaný uživatel

s bídou 6 tisíc

Reagovat
Bex5

to jo, Tys je tam tak počítal :-D

Reagovat
db18

...bohužel se zas našlo plno dementů, který nemůžou vydržet pár minut

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono treba vyjet z toho parkoviste z horniho patra je tak na pul hodiny

Reagovat
db18

To už tě těch 6 minut nezabije ne?

+ parkoviště u Kauflandu bylo relativně poloprázdný a venku jsem byl hned - jindy je to taky třeba na 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna jeho určitě ne

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Vypněte tomu Kozohorskému mikrofon....

Reagovat
Miguel19

Všechny góly do gól parády nebo co to je..

Všichni hráli dobře. Ještě líp pak Petržela, Mahmutovič, Hubník a Rajtoral.

Reagovat
Bakary3

Za me i Prochazka, odbrani a navic kolik zalozi utoku at uz dobrou rozehravkou nakratko nebo dlouhym micem, pozlobi dopredu, fakt paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouho jsem se u přenosu z naší ligy dlouho nepobavil. Klobouček..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nuda celkem.Ale pro českej fotbal je dobře ,že si tři týmy stáhly kvalitu k sobě a mezi sebou odehrajou kvalitní zápasy.Ten zbytek bude takovej kompars.Takových to výsledků budeme svědky mnohem častěji.Vůch bude hrát s Teclem člověče nezlob se asi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dva.Sparta si ¨žádnou kvalitu nestáhla.Nějakýho nounejma z 2.US ligy, vyčpělýho Kadlece, kterej neprorazí ani v průměrném Frankfurtu a ožralu Řezníka.Sparta půjde smykem a moc se na to těším

Reagovat
smazaný uživatel

Ozsybila opět prorokuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nuda.. Mi se prostě líbila hra Plzně. Pěkné akce, kombinace, góly.. Tohle očekávám od fotbalu, pokud zrovna nefandím týmu proti Plzni. Nicméně, samozřejmě ještě lepší by bylo, kdyby to skončilo 5:4.

Reagovat
iamek

Od Plzne nadhera. Je fajn videt poradny fotbal, kdyz ho od tragedu z Manchesteru neuvidim

Reagovat
Miguel19

Reagovat
m.sali

OT: hey guys nemáte někdo stream na box gennady golovkin vs martin murray

na rojadirectě nic není

Reagovat
HorajzmAmmann

V Teplicích všechno špatně, atmosféra nic moc, hra v 1. poločase k . Jediné pozitivum výkon Mišáka ( proč nehrál v základu to je asi záhadou ) a pár minut v 2. poločase.

Jinak Šafarčíku mám pro tebe jeden graf = ŠTĚPÁN I HOLZER V OBRANĚ JE NA PÍ.ČU, Vyzkoušej tam klidně Sivriče, Kukece ale pokud nekoupíš žádnýho beka, kterýho jsme naposledy měli Řezníka s Rajtoralem tak to bude stát za hovno jako dneska !!

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem s ním rozhovor, podle kterého se necítí ještě fyzicky na to, aby odehrál celý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral u vas v zivote beka nehral. Safarcik to netrenuje.

Reagovat
smazaný uživatel

hral

Reagovat
smazaný uživatel

Nehral.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo nebylo to sice pravidelne kazdy zapas jako v u vas, ale odkopal tam toho dost

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pletes se. V obrane zacal hrat poprve v kariere az u nas pod Vrbou a to se ze zacatku nevedelo co s nim, zkousel se na levy strane zalohy a Petrzela taky, ale pak ho soupnul do obrany a Bingo. U vas tam nastoupil maximalne nekdy v pratelaku, nebo kdyz se nekdo zranil, u vas hral pravy kridlo, cimz si vybojoval i misto na ME21

Reagovat
HorajzmAmmann

jo asi má pravdu, nedošlo mě to ... To furt nemění nic na tom , že chybí bek a to hodně dlouho !!

Reagovat
Bex5

taky myslím, že v Baníku i Příbrami byl záloha

Reagovat
taws

Mišák ještě neměl tolik natrénováno oproti ostatním příchozím...ale příště už nepochybně bude v základu..s takovým Foltýnem se nedá srovnávat..oproti ostatním záložníkům je o třídu výš..stejně tak příště nesmí být štěpán v obraně..

Pavlenka

Lučič, Frydrych, Kouřil, Sukup (Kaša)

Jirásek, Mensah

Kukec(Holzer), Mišák. Štěpán

Bary

Reagovat
taws

a ještě jsem zapomněl že na tom pravým křídle by měl spíš hrát Sivrič

Reagovat
JarousFCB

Kaša na kraji... to by nemuselo být špatné, když si vzpomenu, jak v Olmíku lítal. Nebo ho dát vedle Kouřila a Frydrych zpátky na pravého beka. Každopádně Lučič včera naprostá tragédie.... i ten Holzer zahrál na tom levém beku lépe. Snad byl jen nervózní.

Reagovat
taws

já jsem včera ten zápas neviděl celý, ale přišlo mi že Lučič nebyl úplně tak hrozný..sice tam přes něj několikrát prošli, ale měl tam i dobrý momenty. přecejen bych ho nezatracoval když to byl jeho první zápas. No právě, divím se proč ho ti trenéři nezkusí na beku, v tý olomouci byly jeho průniky po lajně parádní myslím že i pak nějaký zápas odehrál na kraji..Myslím že by bylo lepší zkusit jeho na bekovi, než tam zabíjet kvalitní křídla, který jsou v obraně k ničemu a je škoda nechávat kašu na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bex5

Plzeň naprosto skvělej výkon od každého hráče (včetně Vaňka, což už jsem psal hore). Budějky sympatický, že i za stavu 0:5 šly v 5, 6 hráčích dopředu a snažily se.

Reagovat
Bex5

BTW: mám pro Vás všechny kvíz? Jméno jediného střelce v dresu Slovanu a zároveň pravidelnost, s jakou Liberec bude od letoška sestupovat a opět se vracet do nejvyšší fotbalové ligy??

Jsem rád, že tohle ve Viktorce už neřešíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt skvělé od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Javy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z okruhu nejaktivnějších lidí z kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák kluk, snad se z toho dostane.

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

nějaký ino k tomu ?

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel, že to je nějaká přezdívka Čišovského. Na toho jste si v choreu zatím nevzpomněli?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nebylo i choreo pro Čišovského..

Reagovat
db18

reakce na tebe a na lampse: co je v plánu nevím, ale koukám, že Javy má dneska narozky, tak možná proto dostal "přednost"

...a na Čišovského se vzpomínalo aspoň "chorálem"

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak to jo. To vyvolávání Čišovského jsem slyšel, jen jsem si říkal, že by taky mohl mít nějaké choreo. Ale tak ty narozky to celkem vysvětlují.

Reagovat
ACSeRw!n

pekne odflaknuty choreo

Reagovat
adalbertus

paráda Hradec

Reagovat
JarousFCB
Reagovat
adalbertus

chápu, měl si dát 88-ku nebo 1na Teplice

Reagovat
cetto

Vidím, že se o tom nikde nepíše, každopádně Stronatti ve své premiéře za Austrii golem zvyšoval v 86. minutě na konečných 5:2 Tak doufejme, že to nebude jen typicky dobrý premiérový zápas českých hráčů v zahraničí, ale že se v základu udrží

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer na to šel jinak, tomu nevyšel ani ten první zápas.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

První a poslední pak se vrátí v létě do Sparty s tím jak se moc v zahraničí trénovalo, nerozuměl řeči a nedostal pořádnou šanci. a že mu samozřejmě nikdo neřekl co dělá špatně

Reagovat
C-M@ster

Šanci zatím ale fakt nedostal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

Cukroušek na to upozornil pod preview

Reagovat
smazaný uživatel

Může se někdo zamyslet (ban) nad chováním hovada s nickem Klaus kurva už??? Tohle je neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Bod na začátek dobrej, teď ho hlavně doma potvrdit třema, to by bylo nejlepší.

Reagovat
monty25

Dneska zase po dlouhé době...

http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=2142462869514

Reagovat
Posledni Kovboj

ani jsem to nemusel rozklikavat

Reagovat
centos

Kdysi jsem narazil na studii porovnávající tvar obličeje dotazovaného člověka s tvarem obličeje jemu přitažlivému objektu. Výsledkem bylo, že mužům s výraznými mužskými rysy byly přitažlivé ženy s výraznými ženskými rysy. Čím méně výrazný rys měl dotazovaný, tím méně výrazné rysy se mu líbily u opačného pohlaví (s tím, že ty nejméně výrazné obličeje si byly dost podobné).

Když se dívám na tuhletu, tak by mě zajímalo, jak vypadá místní slintající osazenstvo. Nic ve zlém :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

stalker

Reagovat
smazaný uživatel

spanhel

14.02.2015 22:45

Baránek si rychle vydobyl pozici prvního stopera. Oslabený dolare, kde jsi?

Spanhlej jako vzdycky mel pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Toto trvalo

Reagovat
smazaný uživatel

Matějů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Venca Kadlec is back

Reagovat
db18

Tolik sprintů jako dneska nepředvedl za celý podzim v dresu Eintrachtu...

Reagovat
Rarášek

Kdyby ho nechali hrát

Reagovat
db18

tak jich o moc víc nepředvede

Reagovat
smazaný uživatel

Tam těžko narazí na stopera takových kvalit jako je Hájovský

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
db18

Reagovat
Free_player

Kadlec už to sází ...

Reagovat
smazaný uživatel

Baránek je c*p. V Plzni to odsedí za groše a Stronati za pul mega týdně!!!! Věc hráču jít žebračit do české, když mužou rejžovat v kvalitní rakouský!!!

Reagovat
iamek

Pul mega tydne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pytel brambor, jelikož rakušani nemají co žrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a ted vsichni retardi budou psat jak je nase liga na hovno, protoze nehral v Nemecku ono je to obrovsky rozdil hrat v Nemecku, cizi prostredi, daleko tezsi konkurence, v Praze je doma, vi, ze patri k nej hracum ligy, plus asi jeste dalsich x veci, ale proste u nekterych hracu tohle udela obrovsky rozdil, proto v CR muze hrat o 2-3levely lip jak v Nemecku, pak treba Petrzela, v Plzni podava skvele vykony diky temhle vecem a hlavne diky sehranosti, ono se to stava i daleko lepsim hracum napr. Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, jak tě zrovna napadl Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ve Spanelsku to nicil a ted v Totenhamu to neni uplne nej ne? uplne vsechno nesleduje, tak pokud jsem se missnul, tak sorry

Reagovat
smazaný uživatel

#vsechno nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jako to máš pravdu, že mu to teď nejde, ale že zrovna Soldado, jen mě to prostě rozesmálo, neber si to doslovně

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz hral za Spartu, tak byl doma ( rodina, pratele atd. ) patril k nej hracum ligy, dobra kabina ( kazdemu rozumel :D) pak zapasy proti horsim tymum ligy- mohl podat klidne i prumerny vykon a porad to bylo good, to na sebevedomi toho hrace udela strasne moc, v Eintrachtu byl pod daleko vetsim tlakem, musel podavat daleko lepsi vykony, aby si udrzel pozici, kdyz se nad timhle vsim zamyslite, tak to neni vubec jednoduche

Reagovat
Kang & Kodos

S tím tam ale odcházel . A že se po roce a půl nenaučil trochu německy, je jeho problém.

Reagovat
smazaný uživatel

pro nektere hrace je to dost tezke, kdyz jim zmizi to sebevedomi, ta psychika je bitch + pokud neni zrovna chytry, tak si jeste vytvori dalsi problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že Spartu musí proti podpůrměrné Příbrami spasit hráč, který rok proseděl na tribuně. Ta kvalita tam prostě není. Letos to vypadá na 3.místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Acerteovo slavistickej bracha?

Reagovat
Hokaido

Acertea osobně

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tam se spíš nabízí otázka, proč proseděl ten rok na tribuně, když hrát fotbal evidentně umí.

Reagovat
Hokaido

Trochu jsi mě teda zklamal, myslel jsem, že Vašek si vyžere to, že dal mín golů, než Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zdarova bratan. Kak delá? Vsjo charasho?

Reagovat
madridcan

„S velkým fotbalem začínal Kováč v Loučné nad Desnou.“

Václav Tittelbach

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tady si toho možná všimne víc lidí.

Nevíte někdo v kolik hodin začíná prodej těch dalších vstupenek ME21? Všude jsem našel jen, že to začíná 25. 2. ale jestli je to od půlnoci nebo nějak jinak, nikde není...

Reagovat
TheAdy

Kadlec dal 3 goly, nevím proč je ten druhej označen jako vlastní, když kadlec stál před ním, a ikdyž se to odrzailo možná od obou, tak se to připisuje střelci a ne vlastnímu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten 3. se od něj neodrazil, šel přímo od Nitranského.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kadlece se to ani nedotklo..

Reagovat
TheAdy

trošku to něj dost možná škrtlo, navíc to bylo z toho jejich souboje, já bych mu to připsal. prostě vlastní goly, navíc takto ze souboje, nemam rád,

Reagovat
smazaný uživatel

potom to teda připsat Krejčímu, ale stejně to byl vlastní gól

Reagovat
Hokaido

nedotkl se toho ani trochu, jasnej vlastnák

Reagovat
Miguel19

Ukazovali to zpomaleně, fakt se ho to nedotklo..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vašek 2 fíky, to je na nýmanda (jak hodně lidí psalo) docela dobrý ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Docela mi je lito Shaly,nedostal prakticky zadnej balon,protoze stredem se to hrat nedalo a obavam se,ze uz priste bude na lavce..

Reagovat
ACSeRw!n

snad ti neni lito siptara? videl sem tady ty tvoje blitky po prestupu..

Reagovat
smazaný uživatel

Domnivam se,ze jsem na nej neblil,ale psal jsem neco ve smyslu,ze jako albanec se musi snazit dvakrat vic a ze polehcujici okolnost je,ze se narodil v Norsku,vyrustal tam a narodnost ma jenom po rodicich..

Reagovat
ACSeRw!n

no vsimnul sem si jenom blijiciho smajliku, pak co si psal sem nezaregistroval.. jinak me dost vadi, ze bude sedet.. uz sem to psal pod preview.. ale proste Kadlec asi musi v tyhle forme hrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Sjel jsem ten clanek a ani to bliti tam neni no uvidime jak to Vita posklada..

Reagovat
ACSeRw!n

bylo to myslim pod jinym clankem, kde byl hozenej odkaz z jinyho webu.. pamatuju si to dost dobre, ale to uz je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,ja koukal primo pod clanek pri prestupu Shaly

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl hrát Shala místo Matějovského. I když toho zas teď zas určitě všichni považují za génia kvůli té příhrávce na gól, byť to bylo hloupé odevzdání míče a obrovská chyba obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik..

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nezlobte se na mě, ale tohle prostě ligový obrance nesmí nechat projít za sebe.

Reagovat
Kang & Kodos

To určtě ne, ale posadit nejkreativnějšího záložníka v SL může napadnout jenom tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

To může napadnout jen Koubka, když posadil Hořavu

Myslím, že by celkový herní projev se Shalou místo Matějovského vypadal lépe.

Reagovat
ACSeRw!n

mozna to napadne na pristi zapas Lavicku..

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Lavička udělal něco tak odvážného? Ale mohl by ho vystřídat třeba po 60ti minutách, ať je vidět jak to zvládá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec je lepší

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Prga z Letenského chrámu !! Fotbal 7/10, opět se ukázalo, že na SL náš kádr stačí s prstem v nose. Shaly mě je celkem líto, nehrál špatně a dle jeho předchozích vyjádření se na ligu těšil, avšak Kadlec ho po vystřídání zcela zastínil a příští zápas začne na stopro on. Lafy potvrdil svůj gólový standart, Dočkal to tam zase servíroval jako z partesu, super přehled. Costa se jevil reinkernovaně, snad mu to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, na Příbram to stačí, ale sem hodně zvědavej zvlášť na zápasy s Jabloncem. To bude hodně poučná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec jako za starých časů, aktivní, pořád ve sprintu, ostré napadání a nakonec i produktivní . Řek bych skvělá správa pro Dovalila, ale ten ho určitě bude zase cpát na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

však hrál hrot. Když už se někdo stahoval, byl to Lafata

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lafata se stahuje normálně, ale Kadlec vnesl do hry jiné prvky, než hru tradičního hroťáka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Shala mezi 5 nejlepšími cizinci, co kdy hráli v ČR (bez Slováků)

Reagovat
ACSeRw!n

vyckej..

Reagovat
ACSMan

Kadlec sice pěkný ale nevim co pozitivniho to Spartě přinese když zase odejde

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má určitě podíl na jeho další přestup. Takže úplně nevýhodné to zas pro ni není.

Reagovat
Darren Fletcher

aj keby nic, prisiel pomoct vyhrat titul

Reagovat
Manik...

Titul bude stačit. Je škoda, že tam není klauzule, třeba by na LM zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Ted si jeste vic nez co jinyho myslim, ze Reznicek tam prisel jenom proto, aby dneska nehral..

Reagovat
smazaný uživatel

..rozhodne zapas roku jsme nemohli podcenit

Reagovat
goodbay

Je mi ho trochu lito, snad sanci dostane. Nebo v lete po odchodu Kadlece budeme zase na Ev. pohary bez druheho utocnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Chátra se zase vytáhla.Naprosté haluze, Vácha měl za ty dva sprosté a zákeřné fauly loktem do hlavy jít ven, ale o tom není nikde ani zmínka.

Shalla otřes, nedoběhl jedinou přihrávku, špatně rozehrával, ten bude běhen dvou zápasů na lavičce.

Sparťánci, byla to bída, nedalo se na to skoro koukat, tolik nepřesností-a prej mistr.je vidět, kde ta naše humáč liga je, když tahle sebranka je úřadující "mistr"

Reagovat
smazaný uživatel

žide zasranej, starej se aspoň jednou o svůj klub

Reagovat
smazaný uživatel

67 není ročník, ale jeho IQ :)

Reagovat
ACSeRw!n

snad tu bidu 4:1 budem opakovat kazdej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Že ti nějakej sparťan klátí mamku?

Reagovat
smazaný uživatel

Váchič snad...

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně ne, jednou se mi vlastně KOzzy vybrečel na rameni, že je už na onom světe...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se díváš na Spartičku v tv? . My takovýho čuráka jako jsi ty příště oželíme, když se teda už dívat nebudeš...Nechtěl bys Váchu vyhulit? Si na něj nadrženej už dlouho

Reagovat
goodbay

A co potom delal Fillo? Rozdaval lokty, zakerne skluzy a nedostal ani tu zlutou. Vacha mel na male, ale rozhodci nerozdaval karty za kazdej ostrejsi zakrok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele