Synot liga - preview 28. kola

15.05.2015, 08:19, aktualizováno 18.05.2015, 08:26
Previews
Mistrovské oslavy jsou nachystány v Plzni, kde se dnes představí Jihlava. Viktoria má na druhou Spartu k dobru tři body a v záloze lepší bilanci ze vzájemných zápasů, titul získá za předpokladu, že Vysočinu porazí...
Viktoria Plzeň - Vysočina Jihlava  (pondělí 18:00)
Tečku za 28. ligovým kolem udělá pondělní dohrávka mezi Plzní a Jihlavou. Domácí v případě vítězství budou mít jistotu mistrovského titulu. Hosté by rádi zakončili tuto sezonu v první desítce, kde se momentálně pohybují na její hraně.

V pondělí můžeme poznat nového mistra. Plzeň chce využít hned první mečbol. Musí však porazit Jihlavu, což je pro Západočechy neoblíbený soupeř. Pouze dvakrát z deseti vzájemných zápasů nad nimi slavili vítězství. V tom posledním během podzimu navíc prohráli na protivníkově půdě 1:2. "Toto mužstvo je vyspělé a myslím, že si dobře uvědomuje, v jaké se nacházíme fázi a jaký přišel čas. Ten tým zažil podobné koncovky, má z historie poučení, takže lídři uvnitř mužstva dokážou ty ostatní správně namotivovat a nasměrovat. Je před námi velice dobrý soupeř, je to brejkové mužstvo s mimořádně kvalitním přechodem do útoku. Má tam rychlostní hráče i další dostatečně technicky vybavené hráče. My to víme a na podzim to poznání bylo pro nás až moc kruté," prohlásil trenér vedoucího týmu tabulky Miroslav Koubek, jenž nebude moci počítat do sestavy s oběma zraněnými Řezníkem a Horváthem a duem vykartovaných Hořava, Vaněk.

Jihlava by ráda navázala na poslední zápasy venku, kde z pěti jarních duelů nastřádala celkem osm bodů. Navíc ve Štruncových sadech v rámci ligy posledně dvakrát remizovala a jednou prohrála. V posledních dvou kolech se ji však příliš nedařilo, neboť vyšla bodově naprázdno v Brně a doma s Teplicemi. "Plzeň je v tomto utkání jednoznačným favoritem a udělá vše pro oslavu mistrovského titulu. Naší výhodou je, že nemáme co ztratit. Přáli bychom si navázat na náš podzimní výkon, kdy jsme nad Plzní zvítězili. Hodláme pozorně bránit, využívat každé příležitosti k brejkům. Pokud se nám podaří dát první branku, nebo dokážeme dlouho udržet nerozhodný stav, tak mohou domácí znervóznět. Malou výhodou pro nás může být absence vykartovaných Vaňka a Hořavy. Duel na vyprodaném stadiónu znamená pro naše hráče velký svátek. Věřím, že budou schopni Plzeň potrápit a případně oddálí oslavy titulu," řekl jihlavský asistent trenéra Roman Kučera, jenž se bude muset obejít bez obou zraněných Marcina a Šourka a vykartovaného Kučery.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Hejda, Limberský - Hrošovský, Procházka - Pilař, D. Kolář, Kovařík - Holenda.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Marek, Tlustý, J. Krejčí, Hybš - Jánoš, Demeter - Jungr, Šulek, Vaculík - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - 1. FK Příbram  (neděle 15:00)
Hlavní porce zápasů aktuálního 28. kola české nejvyšší soutěže se odehraje netradičně v neděli. V Teplicích uvidí diváci přímý souboj o páté místo, které může znamenat účast v předkole Evropské ligy za předpokladu, že Jablonec vyhraje tuzemský pohár.

Teplice se na jaře v lize celkem trápí, když v posledních deseti ligových startech zvítězily pouze dvakrát. Poslední výhra se datuje z minulého kola, kde proti Jihlavě ukončily třízápasovou sérii bez plného bodového zisku. O vstupenku do pohárové Evropy hrály i v Poháru FAČR, kde nakonec vypadly v semifinále po boji s Libercem. V ligové tabulce jim aktuálně patří šesté místo se čtyřbodovou ztrátou na čtvrtou Mladou Boleslav a na příštího soupeře, pátou Příbram o dva body méně. "Nečeká nás nic lehkého, Příbram je ve formě a dokazují to i její výsledky. Za určité konstelace může jít o přímý souboj o postup do evropských pohárů, ale zatím to není jisté. Proto se soustředíme na náš výkon, abychom závěr soutěže důstojně dohráli. Samozřejmě máme motivaci skončit co nejvýš, protože vždycky je rozdíl, když jste osmí, pátí, nebo šestí," prohlásil trenér domácích Petr Rada, jehož tým by měl nastoupit v kompletním složení.

To Příbram se nachází v dobrém rozpoložení, neboť v posledních osmi zápasech vyšla bodově naprázdno pouze jednou. Nyní stojí před dalším velkým úspěchem v historii klubu. Nejlíp na to byla v ligové sezoně 2000/2001, kdy v tabulce obsadila konečné čtvrté místo. Tomuto umístění se může vyrovnat i letos. Na čtvrtou Boleslav ztrácí dva body. "O páté místo se samozřejmě popereme, ale jsme realisté, protože nás čekají těžké zápasy v Teplicích a v Plzni. Náš cíl je uhrát co nejvíce bodů bude možné, abychom se zapsali do historie klubu. Pak uvidíme, na co to bude stačit," řekl kouč hostí Pavel Tobiáš, jenž bude v sestavě postrádat zraněného Boháče, Filla po operaci a potrestaného za červenou kartu Krameše.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Jablonský, Lüftner, Krob - Ljevakovič, Táborský - Hora, Litsingi, Vůch - Potočný.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kelemen - Matějů, Hájovský, Zápotočný, Divíšek - Moulis, Pilík, Suchan, Hnaníček, Zeman - Bednář.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - FC Hradec Králové  (neděle 17:00)
V neděli se bude hrát hlavně o záchranu, v přímém souboji na sebe narazí týmy Liberce a Hradce Králové. V lepší výchozí pozici se nacházejí Severočeši, ti mají pětibodový náskok od sestupového pásma a také i od nadcházejícího soupeře.

Liberec navzdory prohře 1:3 v Teplicích postupuje díky lepšímu gólovému součtu z dvojzápasu do finále Poháru FAČR. Tam se o trofej utká v severočeském derby s Jabloncem. Nyní se však musí plně zkoncentrovat veškeré síly na ligu, kde ještě nemá zajištěnou záchranu. Tu může mít už v neděli v případě vlastní výhry nad Hradcem a zároveň, že poslední Budějovice nezískají tři body v Ostravě. "Hradec je v situaci, ve které jsme byli před několika málo týdny. Byl jsem se podívat na jejich utkání s Ostravou a bylo vidět, že to chtějí zlomit. První krok jim vyšel. Naším cílem je, aby jim nevyšel i ten druhý. My jsme poslední zápasy příliš nezvládli. S Bohemians jsme přišli o cenné body v závěru, v derby s Jabloncem jsme v krátkém sledu inkasovali dvě branky a v Teplicích jsme také nechtěli za postupem do finále poháru dojít porážkou. Zkrátka máme co napravovat. Od hráčů očekávám, že dokážou navázat na hru, kterou předváděli v dubnu. Všichni v kabině a troufám si říct v celém klubu víme, jak důležitý zápas nás čeká. Věřím, že náš tým má takovou kvalitu a mentální sílu, aby toto utkání zvládl. Máme to ve svých rukou," rozpovídal se trenér domácích David Vavruška.

Situace v Hradci je velice vážná, jednou nohou jsou Votroci ve druhé lize. Jak si uchovat nějakou naději na udržení v nejvyšší soutěži? Uhrát minimálně bod v Liberci, kde na úrovni ligy vyhráli pouze jednou a to před dlouhými 21 lety. Pokud prohrají se Severočechy a Slavia bude bodovat proti Dukle, budou společně s Budějovicemi jistými sestupujícími. "My víme, co nám dává naději do dalších zápasů, a to je prostě výhra. Jinak přemýšlet nemůžeme a uděláme pro to maximum. Očekáváme válku. Od domácích to bude náročný a důrazný fotbal. Obě mužstva vědí, o co hrají. Když uspějí oni, tak budou mít klid. Když to zvládneme my, budeme mít stále teoretickou šanci. Jejich mužstvo je samo o sobě hodně nebezpečné. Ať už to je Bakoš, Šural nebo Delarge. Těch hráčů je tam fakt dost. Když ke své kvalitě přidají týmový výkon, tak ta síla tam je. Není náhoda, že postoupili do finále poháru. Spíš je to shoda okolností, že se v tabulce octili takhle nízko," pronesl kouč hostí Bohuslav Pilný.

V sestavě domácích bude chybět trio zraněných Obročník, Breznanik a Luckassen. Za hosty nenastoupí vykartovaný P. Mareš a nejistý je start P. Dvořáka.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Coufal, Karišik, Pokorný, Fleišman - Soungole - Šural, Pavelka, Delarge, Frýdek - Bakoš.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Križko, Chleboun, Nosek - Trubač, A. Čermák, P. Černý, Malinský - Halilovič - Vaněček.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - České Budějovice  (neděle 17:00)
České Budějovice nutně potřebují vyhrát utkání s Baníkem Ostrava, jinak se stanou sestupujícím týmem. Problém tkví v tom, že mají s 60 inkasovanými brankami nejhorší obranu soutěže. Domácí Baník Ostrava má zase s 18 góly nejhorší útok ligy, takže nás zřejmě nečeká příliš atraktivní utkání.

Dynamo ještě zůstalo ve hře o záchranu, i když šance na ni je minimální. Pomohlo mu k tomu utkání minulého kola proti Dukle Praha, které Budějovice zvládly na jedničku. Po patnácti minutách se prosadil Jiří Funda a rozjásal sektor domácích fanoušků, protože jeho zásah nakonec stačil na cenné tři body. Pokud ale Dynamo chce hrát o záchranu, musí bodovat také na populárních Bazalech. A to pro Dynamo vůbec není nepřekonatelný problém, protože Budějovice bodovaly ve čtyřech z posledních 5 ligových zápasů v Ostravě!

Ostrava naopak vyhrála jediné z posledních pěti vzájemných ligových utkání. I při posledním měření sil České Budějovice zvládly hodně důležité utkání, když po deseti minutách zaznamenal jedinou branku utkání Jakub Hora. Baník Ostrava nyní navíc nezažívá ideální období, protože už čtyři kola nevyhrál a dokonce ani neskóroval! Naposledy odjel bez bodů z Hradce Králové, když se jediným střelcem zápasu stal Daniel Trubač, jenž se prosadil po 55 minutách. Baníku se nedaří ani v domácí pevnosti na Bazalech, kde už sedm ligových zápasů po sobě nevyhrál.

Důležitost nadcházejícího klání vidí i asistent trenéra Petr Samec, který v rozhovoru pro oficiální klubové stránky poznamenal: "Budeme hrát se soupeřem, který má pořád šanci zachránit se v lize. My však máme očekávání pořád stejná, chceme vítězství, které by po posledních výsledcích bylo pro celý mančaft velice důležité. České Budějovice jsou pod tlakem, ale vzhledem k jejich spíše teoretickým šancím už není tak obrovský. Znovu zkusíme najít takovou kombinaci hráčů, abychom se před branku cpali ještě víc než dosud," ukazuje Samec, kde vidí prostor pro zlepšení.

Dynamo je posledním týmem tabulky, ale na čtrnáctý Slovan Liberec ztrácí jen pět bodů. To znamená, že šance jsou opravdu jen teoretické. Na druhou stranu, mužstvo chce bojovat až do konce. Podaří se mu to i bez zraněného Klesy? Nejistý je start domácích hráčů Baroše a Holzera.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Helešic - Jirásek, Mišák, Kukec - De Azevedo, Sukup, Narh
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Janotka, Lengyel, P. Novák, Machovec - Kladrubský, Eliáš - Pešek, Benát, Funda - Kalod
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Dukla Praha  (neděle 18:00)
Fotbalisté Slavie Praha ještě nejsou zachráněni a v duelu s Duklou potřebují bodovat. Té v pražském derby půjde také o hodně, stále má totiž možnost dostat se do evropských pohárů. Na dálku bude také Milan Škoda usilovat o přiblížení se ke koruně krále střelců.

Slavia nezvládla další zápas, tentokráte prohrála s Příbramí 1:2 a stále nemá jistotu záchrany. Sešívaní sice mají k dobru šest bodů, ale do konce ligy zbývají ještě tři zápasy. Herně domácí nepropadli, ale neproměnili své šance. "Mohli jsme uspět, ale chybí tomu v klíčových momentech proměňování šancí a na druhá straně naopak inkasujeme laciné góly. Příkladem může být, když Hrubý nastřelil tyč. Ve druhém poločase šel na bránu Škoda, který s tečí taky trefil tyčku," okomentoval prohraný duel trenér Miroslav Beránek, jenž opět bude spoléhat na svého střelce Milana Škodu. "Padá mu to tam, to je pravda. Ostatním bohužel ne. Potřebovali bychom střeleckou podporu i od nich," dodal Beránek.

Slavia potřebuje k definitivní jistotě získat čtyři body, pokud Hradec nebo Budějovice ve svých zápasech neuspějí, může stačit i bod jeden. Zkrátka Sešívaní mají situaci ve svých rukou a je jen na nich, jak s ní naloží. Boj o záchranu i vědomí, že jde o pražské derby by mělo Beránkovy svěřence dostatečně namotivovat.

O motivaci bude mít postaráno i Dukla, ta totiž stále může pokukovat po evropských pohárech. V tuto chvíli na ně ztrácí čtyři body, na páté místo pak jen dva body. A právě páté místo také může za jisté konstelace znamenat Evropskou ligu, to když finále poháru opanuje Jablonec. Dukla ale potřebuje vyhrávat a v Edenu to bude mít složité. "Nečeká nás lehký zápas, protože Slavia má své problémy, není ještě stoprocentně zachráněná a hraje před svými fanoušky, takže bude chtít utkání zvládnout. Nám se nepovedl zápas v Budějovicích, dali jsme si za cíl přivézt z těchto dvou utkání venku tři body, takže když se nám to nepovedlo minulé kolo, je naší povinností se o to pokusit teď na Slavii. Samozřejmě k tomu musíme podat lepší výkon," rozhovořil se pro oficiální stránky Dukly trenér Luboš Kozel, jenž kdysi ve Slávii hrával.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Latka, Deli, Mikula - Piták, Baéz - V. Vukadinovič, Kenija, R. Hrubý (Zmrhal) - Milan Škoda.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Štetina, Polom, Matěj Hanousek - Považanec, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Beauguel, Jakub Mareš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
FK Mladá Boleslav - Baumit Jablonec  (neděle 18:00)
Jednoznačný šlágr 28. kola svede dohromady domácí Mladou Boleslav a Baumit Jablonec. Hosté přijíždějí na třetí pozici a ve formě, zatímco domácím se příliš nedaří najít ztracený rytmus a herní pohodu. Ke všemu ještě vypadli z Poháru FAČR. A hádejte s kým...

Tušíte správně, přemožitelem Mladé Boleslavi se stal právě Baumit Jablonec. Jablonec zvládl lépe oba zápasy semifinále a raduje se z postupu do finále, ve kterém se utká s Libercem. Na konci minulého měsíce Jablonec zvládl skvěle první duel, když vyhrál 2:1. V jabloneckém dresu se hned v úvodu prosadili Mingazov a Kopic, Mladá Boleslav už stihla jen snížit zásluhou Zahustela. A lepší to nebylo ani v odvětě hrané ve středu. V ní dokonce Mladá Boleslav ani jednou neskórovala a naopak sama inkasovala. V samotném závěru se prosadil jediný střelec utkání Ján Greguš.

Není divu, že trenér Karel Jarolím nebyl po zápase spokojen. Hlavní chybu ale viděl v prohraném domácím utkání. "O postupujícím rozhodl už první zápas doma. Jablonec jsme tam pustili do vedení, i když i tam jsme mohli uhrát lepší výsledek. K odvetě do Jablonce jsme jeli s tím, že se pokusíme překvapit soupeře, což se ale nestalo. Měli jsme problémy se standardními situacemi domácích. Dokázali jsme si i tady vypracovat příležitosti. Jablonec těžil z toho, že jsme mu dopřávali šance, tak jako tomu bylo v závěru," smutnil trenér Jarolím.

Jablonec tím jen potvrdil fakt, že se mu v poslední době daří a že třetí příčka rozhodně není náhodná. Jablonec může spoléhat také na historii, protože se mu podařilo vyhrát poslední tři zápasy v řadě. Ve 14. kole Synot ligy rozhodl o třech bodech Ruslan Mingazov. Jablonec prohrál za posledních deset zápasů jen jedno jediné utkání. Dařilo se mu i v minulém kole, když se jeho sokem stal Slovan Liberec. Podještědské derby rozhodli brankami Jan Kopic a Martin Pospíšil, Slovan naopak nedal ani jednu branku.

Trenér Baumitu Jablonec Jaroslav Šilhavý byl po pohárovém utkání rád, že se jeho celku povedlo postoupit do finále. "Jsem rád, že jsme potvrdili výsledek z Boleslavi i doma. Nerodilo se to dnes ale vůbec lehce, Boleslav si byla vědoma prvního výsledku a chtěla hrát dopředu. V druhém poločase jsme dělali spoustu nevynucených chyb. I přesto jsme si vytvořili dvě tři tutové šance. Naplnili jsme taktiku, kterou jsme si předsevzali a dali nakonec i tu vítěznou branku," doplnil zkušený trenér.

V týmu Mladé Boleslavi bude chybět Hůlka, který je zraněn. Za hosty z Jablonce zřejmě nenastoupí zraněná čtveřice Hubník, Fantiš, Valeš a Šabala. Pokud si chce Mladá Boleslav pojistit čtvrtou příčku, musí toto utkání bezpodmínečně vyhrát. Nebezpečně se totiž na ní dotahuje 1. FK Příbram. Jablonec má zase šanci na druhé místo v Synot lize, které znamená postup do předkola milionářské Ligy mistrů. A to je hodně velké lákadlo na to, aby se Baumit nechal strhnout emocemi.

Baumit se pyšní druhým nejefektivnějším útokem ligy, který nasázel už 50 branek! Spolu s Plzní má pak také druhou nejlepší obranu, protože inkasoval jen 19 branek. Hodně zajímavé okamžiky pak čekají Vacka, který den po zápase oslaví 28. narozeniny. Pokud nastoupí Pernica, dočká se svého stého startu v první lize. Mladá Boleslav má co dělat, protože už dvakrát nedokázala doma vyhrát.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - J. Kysela, Křapka, Koch, Bořil - Kúdela, Vacek - Zahustel, Skalák, Ďuriš - Wágner
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Greguš, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905  (pátek 18:00)
V rámci 28. kola nejvyšší české fotbalové ligy se hrají dvě předehrávky již v pátek. Jeden ze dvou duelů hostí brněnský stadion, na kterém své domácí zápasy hraje Zbrojovka Brno. Hosty budou Klokani z Prahy, kteří na svého pátečního soka v tabulce Synot ligy ztrácejí jen jednu příčku a dva body.

Bitva mezi desátým a jedenáctým celkem soutěže nabídne velmi vyrovnané soupeře. Oba mají dokonce stejná čísla v kolonce vstřelených i inkasovaných branek! Od znovuobnovení Klokanů sehrály tyto týmy devět vzájemných duelů a jejich statistiky jsou rovněž vyrovnané. Tři remízy, tři prohry a stejný počet výher jasně ukazuje, že se oba týmy jen stěží něčím dokáží překvapit. Remízou skončila také poslední dvě utkání těchto dvou týmů.

A remízový výsledek si připsaly oba týmy i v posledním ligovém kole. Domácí Zbrojovka Brno po výhře nad Jihlavou v poměru 3:2 nedokázala porazit Slovácko a jen remizovala. Prosadily se obě opory týmů, Libor Došek a Pavel Zavadil. Bohemians zase v neděli přivítali Mladou Boleslav a ta byla favoritem. Jenže domácí ji dokázali sebrat bod. Hosty sice po dvaceti minutách poslal do vedení Lukáš Magera po chybě soupeřovy obrany, jenže o pouhé tři minuty později srovnal Matúš Mikuš.

Trenér Roman Pivarník sice kvality svého soka dobře zná, ale zároveň doufá, že se Klokanům povede překvapit domácí Zbrojovku a připíší si nějaké body. V rozhovoru pro oficiální stránky klubu Pivarník zmínil: "Mají dobrou organizaci hry. Každý hráč poctivě brání, snaží se chodit do rychlých protiútoků a mají dobré ofenzivní standardky," dodal trenér Pivarník na adresu svého soupeře. Podaří se mu přelstít jej poprvé v sezoně?

Domácí trenér Václav Kotal zase doufá, že jeho týmu přinese netradiční páteční čas větší motivaci a více diváků. "Nám se po výhře a remíze z minulých zápasů podařil návrat do hry o horní patra tabulky, případným kladným výsledkem máme možnost posunout se výš. Věřím, že je to dostatečnou motivací a že uděláme maximum, aby tento zápas dobře dopadl a my zvítězili. Soupeř je z pohledu výsledků houževnatý, dobře organizovaný, málo inkasuje a v posledních zápasech neprohrává," varuje Kotal.

"Obral naopak o body Boleslav, Liberec, Teplice či Příbram. Hráči jsou dobře organizovaní, my se jim musíme vyrovnat nasazením a přidat fotbalovost. Na domácím hřišti pro nás není jiná možnost než hrát na tři body. Je zájmem klubu, aby se uplatňovali. Na druhou stranu taková Olomouc měla kádr z odchovanců a podívejte se, jak loni dopadla. V žádném mužstvu se nevyvarujete určitých stereotypů, je potřeba kádr oživit a namíchat správný mix různých typů," dodal Kotal s tím, jakou vizi má klub do budoucnosti.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sparta Praha - 1. FC Slovácko  (pátek 20:30)
Sparta Praha přivítá v páteční předehrávce 28. kola české nejvyšší soutěže osmé Slovácko. Do tohoto klání půjdou domácí s cílem potvrdit roli favorita a udržet teoretickou naději na obhajobu titulu.

Letenští nezvládli v předchozím kole přímý souboj o první místo poté, co doma podlehli vedoucí Plzni 0:2. Tím si tak zkomplikovali boje o ligové prvenství, tři kola do konce soutěže totiž ztrácejí na čelo šest bodů. Pokud chtějí ještě pomýšlet na mistrovské oslavy, tak musí zbývající tři zápasy zvládnout a doufat, že Plzeň uhraje maximálně dva body. V případě prohry Sparty se Slováckem budou Západočeši jistým mistrem. Sparťané se musejí poohlížet i za sebe, neboť třetí Jablonec na ně dýchá s tříbodovým odstupem. "Všichni jsme si vědomi, že potřebujeme uhrát druhé místo. Příprava je proto jasná, musíme zvládnout Slovácko a byly na to zaměřené i tréninky. Musíme si dát pozor na jejich rychlé kontry a pokud nastoupí Libor Došek, tak jeho doména je velká síla v pokutovém území. Chceme navázat na výkon ze zápasu proti Plzni, kde nám chyběla pouze vstřelená branka. Kdybychom dali brzy gól, hodně by nám to pomohlo a hnalo by nás to dál," prohlásil asistent trenéra domácích Zdeněk Svoboda.

Slovácku se v posledních třech kolech nedařilo, když v nich vydolovalo pouze bod a inkasovalo celkem osm branek. Nyní změří síly se Spartou, s níž prohrálo posledních 14 vzájemných duelů. "Naše výkony v posledních zápasech jsou špatné. Hodně mě zklamala v minulém kole domácí ztráta po remíze s Brnem. Prohráváme osobní souboje, nedaří se nám sbírat odražené míče. Chybí nám zdravá agresivita. Nedostatky jsme si rozebrali. Věřím, že si hráči vezmou výtky k srdci. I když Sparta po prohře s Plzní už má jen teoretickou naději na titul, bude se určitě chtít před domácími diváky předvést v lepším světle. Uspět můžeme jen fotbalovou dravostí, zlepšenou defenzivou a také křídelní hrou, která nás v minulosti zdobila. Sparta je favoritem, ale už jsme se několikrát přesvědčili, že se dá uhrát dobrý výsledek i proti tak kvalitnímu týmu," řekl kouč hostí Svatopluk Habanec.

Sparťané by měli nastoupit v plné síle, nejsou totiž hlášeny žádné absence. To hosté z Uherského Hradiště budou postrádat zraněného Břečku a vykartovaného Kaloudu.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Kadeřábek, J. Brabec, Holek, Costa - Vácha, Matějovský - Kadlec, Dočkal, L. Krejčí - Lafata.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Košút, T. Rada, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Trávník, Valenta, Kerbr - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň27213361:1966
2.Sparta Praha27193548:1660
3.Baumit Jablonec27176450:1957
4.FK Mladá Boleslav271251038:3241
5.1. FK Příbram271161034:3739
6.FK Teplice27910838:2837
7.Dukla Praha271071028:3637
8.1. FC Slovácko27961237:3933
9.Vysočina Jihlava27961229:3333
10.Zbrojovka Brno27961230:3833
11.Bohemians Praha 190527871230:3831
12.Baník Ostrava27781218:3329
13.Slavia Praha27771336:4228
14.Slovan Liberec275121032:3827
15.FC Hradec Králové27571523:4822
16.České Budějovice27571524:6022

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (628)

Přidat komentář
mario23

Slovácko musí jednoznačně porazit, aby se aspoň udržel 2. flek. Škoda, že nejspíš bude hrát stejně tragická sestava, jako vždy.

Reagovat
johnik

Já vůbec nějak nepochopil to angažování Ščasného, když tam dává stejně pořád tu samou sestavu jako Lavička Hlavně Krejčí v základu

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam má dávat? Všechny kvalitní hráče mimo základ poslal Lavička pryč.

Reagovat
johnik

No tak třeba místo Krejčího rozhodně Konatého, nechápu, proč už to dávno nedělá. A nevím proč třeba nezkusí místo Costy a Brabce, kteří si tu chybku vždycky vyberou, Podaného a třeba Švejdíka, který hrál předtím normál základ a pak ho prostě Lavička odstavil, a už nedostal pořádnou šanci.....

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Konaté nemá kvalitu Chodí do unavené obrany což je pro něj ideální, ale stejně toho moc neukazuje. Hrát od záklakladu byl by nulovej. Podaný to samé, i když Costa hraje tak tragicky, že i ten Podaný je lepší.

Jediná kvalita na Sparťanské lavičce je možná Kováč, ale to jen v případě že si udržel Libereckou formu.

Sparta hlavně potřebuje stáhnout svoje odchovance z hostování a vytvořit pořádnou konkurenci.

Reagovat
El-Pistolero-68

Svejdik je lepsi nez Kovac.

Reagovat
Kang & Kodos

Těžko říct, když od spna nehrál. Odejít by ale měli oba.

Reagovat
smazaný uživatel

těžko říct když ani jeden nehraje Když oba hráli pravidelně, Kováč jednoznačně lepší.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Posledni Kovboj

uz nepis

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi jeden z vychvalovačů Kotatého co? Jako zkusit ho trenér od základu může, ale moc bych si od toho nesliboval.

Reagovat
Posledni Kovboj

a zases neco napsal.

Reagovat
johnik

A jak má asi tu kvalitu získat? Tím, že bude chodit na posledních 10 minut??? Jako fakt demence..... Ale to je jedno já myslím, že místo Krejčího tam může jít kdokoliv a nebude hrát hůř....

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevím, kde se tohle je hejtování Krejčího a vychvalování Konatého vzalo Koaté letos odehrál přes 1000 minut jen v lize, to není zrovna málo na střídače. Přitom má jeden gól a tři asistence. Krejčí má statistiky lepší. Navíc je daleko kvalitnější do obrany.

Reagovat
mario23

To je jediný, v čem je Krejčí lepší i bez formy, bránění. Ale to, že v útoku je absolutně marnej. Timy se nebojí 1v1. Timy je sice splašenej, ale na tragickýho Krejčího to stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Já v nich kromě toho bránění moc nevidím rozdíl. Krejčí se líp pohybuje, Konaté zkouší 1:1 rychlostně, ale oboum je jim to k ničemu když pak finální fázi zazdí.

Reagovat
mario23

Konaté je lepší, než Krejčí bez formy. Kováč pokaždý, když hrál, tak totální hovno, akorát zavinil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí i bez formy je lepší než Konaté, minimálně na levém kříde. Možná by stálo za to vyzkoušet Konatého na pravé straně a přesunout Kadlece.

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt nevím, co na tom Konatém máte. Nebrání, nekombinuje, centry na delší vzdálenost tragédie a v zakončené i přes spousty pokusů spálí i ty největší tutovky.

Reagovat
pepinho2

na českou ligu je rychlost a snaha obejít protihráče nadstandartní, Krejčí neumí nic z toho, nebo aspon né v jarní formě, celý jaro si říkám:"Tak třeba to příště bude lepší", doufám, že se dočkám aspon 1 dobrýho centru za celý jaro.

Reagovat
peky

Konáte nemá kvalitu,vem si prášky jak víš co píšeš,je rozhodně lepší než Krejčí a kvalitu má

Reagovat
smazaný uživatel

Trolling, nebo fakt myslíš že ukázal něco, čím by svou kvalitu prokázal? Předběhnout unavené obránce umí a měl tam několik pěkných krátkých centrů po zemi z čehož byli ty tři asistence. Ale kromě toho vůbec nic a to je na ligu, natož na Spartu strašně málo. Když vezmu nejhorší týmy ligy tak tam na křídlech běhají lepší hráči.

Reagovat
mario23

Nemá jinou volbu. Ta kvalita na střídačce není skoro žádná na to, aby vyhodil někoho ze základu, což je hodně smutný.

Reagovat
adalbertus

poslední šance pro Hradec

Reagovat
Puskas

podle mne tam bude bodovat, možná i naplno

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

V neděli očekávám na Bazalech pokračování kanonády...

Reagovat
smazaný uživatel

takže až tři střely na bránu za zápas

Reagovat
Puskas

Nožná nějaká sázkovka vypíše tipy:

Baník dá gól/nedá gól

Baník vystřelí/nevystřelí

Baník zaútočí/nezaútočí

Frňka bude spokojen s předvedenou hrou/nebude spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Při naší formě v klidu neprohra Budějic...

Reagovat
Kang & Kodos

Baník - Budějovice. To je vyloženě pro masochisty.

Reagovat
El-Pistolero-68

FDF, vole.

Reagovat
Puskas

Měli to původně pouštět vězňům, ale po protestech humanitárních organizací od toho upustili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Frnda rezignuj! Zachovej si zbytek důstojnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně už aspoň není na fotce Lafata..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Ta hádanka v preview MB-JAB je povedená. Řekl bych, že drtivá většina lidí odpověď znát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jsem nevěděl, že měl Jablonec vůbec někdy nějaké finanční problémy..

http://www.eurofotbal.cz/clanky/jablonce-se-dotkla-krize-klubu-pomaha-pelta-68921/

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo by měl jinej pomáhat, než jeho majitel?Proč dělají pořád z toho gaunera nějakého spasitele českého fotbalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před Peltou byl největším sponzorem právě ty Jablonecký sklárny do doby ekonomické krize...

Reagovat
Ferguson6

Kedy plánuje Brno stavať tú strechu na štadióne?

Reagovat
Greny

některej den po neděli

Reagovat
Greny

Místo toho aby jsme už 2:0 nebo 3:0 vedli tak dostaneme beztak z jedné šance Bohemky gol

Reagovat
db18

Slovak Sportu konečně ladí zvuk s obrazem 3 kola před koncem - to je výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, pozdě ale přece, stejně to tam končí, SL bude na O2 Sportu

Reagovat
db18

doufam, že i tak to bude na netu zadarmo...

Reagovat
smazaný uživatel

To prý bude na isportu by to mělo zustat

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

Shala na střídačce !! Snad se dostane do hry.

Reagovat
Miguel19

Krejčí zase v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak nevím, proč se na Krejčího tak nadává. Ano, není ve formě, ale to snad nikdo ze základu Sparty. Jak se bavíme nahoře, Ščasný jinou volbu ani nemá.

Reagovat
Miguel19

Láďo, za chvíli hraješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ne. I když za Spartu by se mně jako Moravákovi stejně moc hrát nechtělo

Reagovat
pepinho2

at tam šoupne dorostence, ten to odehraje líp, než Krejčí v současný době, jediný, co se mu nedá vytknout, je poctivost dozadu, at ho zkusí na levýho beka, tam by byl možná dobrej..nebo na pravýho záložníka, kde nebude muset centrovat, protože z toho se mi chce brečet, když se o to snaží.

Reagovat
db18

Zkoušel tam vůbec Podaného? Je fakt, že Krejčí se aspoň snaží, ale nějaká pauza by mu taky spíš prospěla... jinak mohl Konaté hrát třeba místo otřesného Dočkala... a neustálé nasazování Costy je taky na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal neni otřesný už pár zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

No je fakt, že poslední zápasy rozehrává líp jak Matějovský

Reagovat
mario23

Já to chápu, že prostě bude do konce sezony hrát základ jen kvůli repre a pak ze Sparty potáhne, snad za něj nebude muset Sparta platit, aby si ho někdo vzal.

Reagovat
db18

Lavička nikdy neodešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Heča – Kuncl, Rada, Košút, Reinberk – Valenta, Havlík – Diviš, Trávník, Kerbr – Došek (C)

Věřím, že to nebude takový výsledek jak v Plzni, teď už hraje Rada, Kuncl a Došan, tak aspoň bodík! FCS!

Reagovat
pepinho2

budete hrát minimálně proti 10, to musíte dát..

Reagovat
smazaný uživatel

Čapoun Už je v akci a on ještě 4 sekundy mlčí

Reagovat
smazaný uživatel

Ščasný On tam zase narve Krejčího, Dočkala a Lafatu

Reagovat
mario23

Ty by si měl radši přemejšlet, jakou sestavu nasadí Beránek proti Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to já vím,do 70. minuty ofens, povedeme 1:0, pak tam dá osm obráncl a prohrajeme 1:2.Ale takhle tu neschpponost rudejch neokecáš.To tam mohl zůstat Lavička rovnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Blbý je, že má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Návštěva jak na Dukle

Reagovat
mario23

Na Duklu chodí 10k ?

Reagovat
Miguel19

10k

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, 10 lidí, víc fanoušků žoldáci nikdy neměli

Reagovat
db18

A na Spartu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

FCS

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše obrana je prostě průser nic víc, to chce pořádnou reinkarnaci!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho vítězství na Baníku to jde z kopce

Reagovat
smazaný uživatel

Sčasný.. důvod proč nehraje Podaný, Mareček nebo Konaté mi někdo řekne? Vždyť si touhle sestavou po těch kecech po Plzni akorát nasral do huby.

Reagovat
Sosi

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Podaný na Spartu nemá a po sezoně pomaže k nějakýmu z nováčků.

Reagovat
Sosi

Sparta si zase honí ego na slabých soupeřích a budou vykládat, jak suprově hrají

Reagovat
smazaný uživatel

Míša Trávník! to je hráčík

Reagovat
Miguel19

Hodně pěkně góly zatím..

Rada je hroznej vypíč.

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Slovácka nulová Ale Trávník

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Heča je tragéd

Reagovat
db18

Heča

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon 2-3 zkušení obránci musí v létě dojít, problém asi budou finance

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole

Reagovat
Miguel19

Dočkal 0+3 za 20 minut

Reagovat
mario23

21 minut a 5 golů ? To hrajou hokej ne

Reagovat
mario23

Já tipoval 4:1 na konci zápasu a ne za 20 minut.

Reagovat
db18

... Už chápu proč oproti Plzni hraje Došek - s tímhle se Slovácko do brejků nedostane.

Reagovat
Kang & Kodos

"Od šesti je fotbálek, přijedeš?"

"Jo, přijedu"( na Spartu přijdu tak o dvacet minut později, co se může stát)

20:52:

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Su zvědavý kdo dojde do obrany v létě

Reagovat
Rarášek

Prošvihnu prvních dvacet minut tyvole, dobrý no. Když jsem četl tu sestavu, tak řikám, že to bude stejně stát za hovno .. Klasickej tým pod Sčasnýým, celý teplice

Reagovat
Miguel19

Nehraje Limba a najednou nemají co řvát...

Reagovat
Slejdy

opet v TV, a opet ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vedou ve dvacáté minutě 4:1, a řvou hřebíku kde máme titul

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko

Habanec

Reagovat
Rarášek

Jedééém, desítkuuu Pěkně na to serete teď

Reagovat
db18

Pro koho by to jako hráli?

Reagovat
Rarášek

To se dalo čekat, že tam bude zas prd lidí .. Mě začíná mrzet, že jsem nemohl no, když to vidím

Reagovat
Kang & Kodos

Pro Vráťu Lokvence.

Reagovat
Kang & Kodos

Super, teď začínáme nahánět skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

A to sem myslel, že by mohlo FCS atakovat poháry, bohužel obrana stojí a hovno

Reagovat
Rarášek

Jedem, Shala a Konaté na plac

Reagovat
smazaný uživatel

vole uznej to o nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

A Holek si jako první stěžuje na ofsajd

Reagovat
Rarášek

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
Sosi

Holek

Reagovat
smazaný uživatel

Došan super dneska, pěkný přehled ve hře

Reagovat
Rarášek

Pěkně ho teď sundal no

Reagovat
smazaný uživatel

taky super

Reagovat
Rarášek

Kapitán jak má být!!

Reagovat
PavlíčeQ

Jako ve wrestlingu

Reagovat
smazaný uživatel

Holek je dement, ma to vsechno pred sebou a stejne tam mava jak Xabi

Reagovat
smazaný uživatel

Si dělá prdel on vyndá Simona s Hertlem aby si zahrál ten blb semifinále

Reagovat
mario23

Hertl hrál tužku, ale Simona mi je líto.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Hertl po právu, ale Simona je škoda... tak snad to bude jen na Kanadu...

Reagovat
smazaný uživatel

stejne s tim bude po 5 minutach zase michat jak kokot, jeste hur na tom musi byt Kempny s Radilem kteri cekali 14dni jak blbci

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tu plácáš?

Reagovat
mario23

Tak obrana hrozná, 2 šance a 2 goly i proti Slovácku, to se nesmí stávat... Snad se ukáže v 2. poločase Shala a Konaté.

Reagovat
Kang & Kodos

Úplně vidim, jak tam zase mrdne Řezníčka. Proč do prdele neni na lavičce aspoň ten Nešpor?

Reagovat
Rarášek

Ať jdou všichni do pekel

Reagovat
mario23

Tak to taky nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem velmi zvědav, zda Křetínský a J&T učiní to, co Křetinský pár let zpátky tvrdil. Říkal, že pravděpodobně od roku 2015 chtějí společně navýšit rozpočet Sparty o 100 mil. Kč, čímž si chtějí vytvořit pevnou půdu pod nohama k získávání titulů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když přivedou Rosického se Sivokem, tak tomu budu věřit.

Reagovat
C-M@ster

A Čecha byste nechtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu rozdíl ne? Čech je pod smlouvou a na golmana v nejlepších letech. U Rosy a Sivoka záleží asi jen na výši platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako podle mě to měli udělat dávno, takhle sice do toho "nic" nedávali, ale taky nic nevydělali.

Reagovat
Rarášek

Lůůůůkááš Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

Mít Kadlece jako kapítána ve Fantě se vyplatí

Reagovat
smazaný uživatel

pravidelně..

Reagovat
Rarášek

Hééééééja hou

Reagovat
Rarášek

Timy! ♥

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Pět a půl. Gaučáci

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, neurážej! Já jsem křeslák.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ta navsteva me taky hodne prekvapila... Hraji o titul, patecni vecer a je jich tam 5.500...

Reagovat
db18

...a to tam bylo ještě dost cizinců, kteří zřejmě potřebovali nějak přečkat den bez hokeje...

Reagovat
Kang & Kodos

Hrají o titul?

Reagovat
db18

#azdokonce

Reagovat
smazaný uživatel

Já se těším na naši návštěvu zítra, obzvláště jestli budeme hrát o 3.místo na MS: To by fakt mohlo atakovat tu tisícovku.

Reagovat
centos

To jo, útok na rekord.

Reagovat
db18

V celé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo, Blsany v Pribrami snad uz ani nelze prekonat, ne ?

Reagovat
db18

Tak já myslel, že celý kolo bude špatný. Ještě teda Slavie bude až po hokeji, tak kdo ví...

Reagovat
smazaný uživatel

Malo nas a je to jen dobre

Reagovat
rufus

Ta návštěva mě vůbec nepřekvapila.. Poslední dobou je to na Letný špatný, chodí se víceméně jen na soupeře..

Reagovat
db18

Btw. nevíš náhodou (ty, nebo jiný sparťan), kolik se prodalo permanentek?

Reagovat
rufus

No, zhruba těch pět a půl tisíc..

Reagovat
db18

Ok, mně právě napadlo, jestli vůbec přišli všichni...

Reagovat
rufus

Část permanentkářů se na to určitě vykašlala. Ale většina jich dorazila. Mě přijdou celkem drahý lístky, když nebudu počítat kotel. Lístek za 250 nebo 290, když už je o titulu prakticky rozhodnuto, to bych za Slovácko asi nedal..

Reagovat
centos

To je docela dost. Odpovídající by mi přišlo tak 160-180.

Reagovat
rufus

Kotel stojí 150. Dole za bránama 190. To jsou ještě dobrý ceny, jenže do kotle se moc lidem nechce chodit a z místa dole za bránou toho zase není moc vidět.. Místa nahoře nebo na protilehlý tribuně už jsou přes těch 200 korun a to se prostě nevyplatí bez permanentky.

Reagovat
db18

na druhou stranu by snížení cen nebylo fér vůči permanentkářům.

Reagovat
rufus

Ceny můžou snížit klidně po sezoně, nemusí to dělat uprostřed rozehranýho ročníku.

Reagovat
db18

Ale Slavia má vzhledem k výkonům taky dost přemrštěné lístky...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč teda nenasadí toho Shalu

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Rarášek

..

Reagovat
Kang & Kodos

Ta obrana Slovácka je fakt k smíchu. Matějovský je přehlavičkuje

Reagovat
Rarášek

Proč ne Shala? Bože proč

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté si na mobilu přečetl, co tu o něm napsal Urbis a pak šel na hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Konaté hraje pravého obránce?

Reagovat
Rarášek

Chvíli to tak vypadalo, Kadeřovi se něják nechce zpátky

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, celejch 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Došek nejlepším hráčem Slovácka? Vždyť nic nepředved. Za to Trávník skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou toho Brabce přepral hezky.

Reagovat
db18

Hrací den sobota.

Reagovat
PavlíčeQ

Tak ty se podíváš na hokej, ale co my, který hokej absolutně nezajímá

Reagovat
db18

Já měl v plánu Bundesligu. Ale v sobotu od 20:00 se klidně něco hrát mohlo... (Teplice, Baník, malé derby...) A zítra, když půjde o medajle, tak je zápasů jak nasráno... a všechny v čase, ve kterém je pravděpodobné, že budou hrát Češi... (pondělní dohrávka už je jenom vrchol tý demence...)

Reagovat
PavlíčeQ

Trochu to nedomysleli no. To už radši měli dát celý kolo na pátek

Reagovat
božský John

Asi nevedeli, kdy budou hrat eventuelne nasi, tak se na to vysrali preventivne celej den

Reagovat
rufus

To zase vymýšlel nějakej idiot.. Ale loni to bylo podobný. Vím, že Sparta hrála v Boleslavi až v neděli a krylo se to se zápasem o bronz. Ale teda neviděl bych ani zápas o zlato, protože jsme tou dobou byli ještě na cestě zpátky..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokos, ja som sa tesil, ze sa bude hrat v sobotu o 20:00 trebars a uzijem si titul, ale hraje sa v pondelok? wtf

Reagovat
db18

Televize...

Reagovat
smazaný uživatel

Hokej

Reagovat
Liquid

Bohemka Střížkov se vrací do 2.ligy a všichni doufáme, že se na přezrok vrátí po pár letech do 1.ligy. Prosek, Střížkov, Letňany si 1.ligu zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo že?

Reagovat
db18

Honza Šimák

Reagovat
smazaný uživatel

Pico, takove panelakove ghetto, fuj tajbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov patří do přeboru. Pryč s takovým týmem..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Liquid

Varnsdorf je velmi blízko 1.lize, snad ho o to nepřipraví bafuňáři, Zlín se snažil, za rok to už možná dokáže

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt "výhra" s Varnsdorfem.On už takhle na fotbal na severu nikdo nechodí, Jablonec hraje o poháry a leze tam 1500 lidí, tak ještě do toho nějakou díru,jako je Varnsdorf Ta liga jde tak strašně dolů, tohle je jen další z řady jasných signálů.Stáhnout na 10 mužstev a bude od toho pokoj.

Reagovat
PavlíčeQ

"On už takhle na fotbal na severu nikdo nechodí" Jono, poslední zápasy jsou návštěvy v Jablonci a Liberci zcela srovnatelný s těma na Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je tam nepustí, tak vo co gou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pustí, Pelta řekl, že jestli postoupí ,tak budou hrát v Jablonci.Ten gauner bude vydělávat i na tomhle.Jsme v Česku, tady je možné naprosto všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Když slíbí, že začnou něco dělat se stadionem, tak tu licenci asi dostat musí. (ještě když budou mít domluvený náhradní stadion)

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím, stejně ale nevěřím, že seženou prachy na ten stadion..

Reagovat
db18

To taky nemusí... ke vstupu do ligy stačí slíbit, že něco podniknou... v případě, že by to pak neplnili, tak by dostali "jen" pokutu a Varnsdorf by se stejně v lize asi delší dobu neudržel.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak ručit musí, ne? Takový vesnice do ligy nepatřej..

Reagovat
JarousFCB

... ale snad budou hrát v Jablonci... a s námi v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad je tam nepustí..

Reagovat
PavlíčeQ

Tomu bych moc nevěřil, Pelta je totiž z Varnsdorfu

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva

Reagovat
F.Torres

tak v tom případě vítej Varnsdorfe v SL...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Liquid

navíc za něj i hrál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Alexandr Mitrofanov ‏@AlexandrMitrofa 58 min.před 58 minutami

O Rybalku měla zájem Viktorie Plzeň, dostal nabídku českého občanství, ale nechtěl. UJ.

http://www.champion.com.ua/football/2015/05/17/617402/

---

Velká škoda. Sympatickej hráč

Reagovat
db18

Jestli to chápu dobře, tak bychom ho teď stejně prodávali do Německa... a toho občanství žádná škoda není.

Reagovat
mario23

kde teď hraje ?

Reagovat
PavlíčeQ

Dynamo Kyjev

Reagovat
centos

OT k předešlé debatě o maturitách. Dorazily oficiální výsledky :)

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/311620-skoro-ctvrtina-maturantu-pohorela-v-matematice/

Reagovat
centos

A to matematiku dělalo jen 30 % studentů a ti si ji vybrali dobrovolně Až bude povinná, tak maturita konečně k něčemu bude, bo ji polovina ročníku mít prostě nebude.

Reagovat
db18

To se trochu změní přístup k matematice, teďka si jí kolikrát studenti vybrali, protože předpokládali, že se jí doučí rychleji, než jazyk.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
PavlíčeQ

"Až bude povinná, tak maturita konečně k něčemu bude" Jo to se bude v životě hodit, umět aritmetickou posloupnost nebo vypočítat goniometrický rovnice

Reagovat
centos

O to mi nejde, ale ve chvíli, kdy má maturitu více než 90 % ročníku nebo kolik, je tato zkouška zbytečná. Jestli se to zredukuje povinnou matematikou nebo zpřísněním podmínek u ostatních předmětů, to už je asi jedno.

Ale ano, kdo na konci střední školy neumí vypočítat goniometrické rovnice, tak maturitu mít nemá.

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Tak ty písemný jsou lehký a jsou splnitelný pro všechny. Pak záleží na každý škole, jak těžký dají ústní zkoušky. Tam už je to na škole, jestli maturitu dají každýmu nebo ne Ty rovnice byly první co mě napadly, ale pro mě osobně byla matika 4 roky na střední největší zlo

Reagovat
Kang & Kodos

Taky můžeš říct, že je ti bude k ničemu psát slohovku na co možná nejdementnější téma (vymyslete si vlastní příběh ). Ale těžko se jim budu divit, že neumí matiku, když jedinej důvod, proč jí dělaj je ten, aby se dostali k maturitě (což jsem slyšel od všech matikářek, který jsem na střední měl).

Reagovat
db18

...a pak se někdo na prvním cviku na VŠ zeptá, co je to odmocnina.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože každej, kdo má do prdele díru studuje vysokou školu. Nutně bych to nedával za vinu maturitě..

Reagovat
centos

Protože mají maturitu, tak můžou :))

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je zbytečně moc vysokých škol, tak můžou

Reagovat
F.Torres

oba máte pravdu jen bych to u tebe ještě upravil na: protože je moc zbytečných vysokých škol

Reagovat
Kang & Kodos

Škol až tak moc neni. Spíš jsou absolutně zbytečný obory.

Reagovat
centos

Ono se to nějak zredukuje samo.

Reagovat
Kang & Kodos

Předpokládám, že takový lidi se nebudou hlásit na obor, kde budou mít matematiku.

Reagovat
db18

...matematiku pro ten obor zrušili (asi proto se tam dostali takový lidi) - ale o to větší peklo si studenti zažijí na předmětech, kde je počítání těžší, než v té bývalé matematice.

Reagovat
centos

Nemusí cíleně. Pořád vzpomínám na to, jak jsme měli v elektrotechnice v prvním ročníku na nějakém cvičení dělat docela primitivní měření obvodů. Všichni se víceméně orientovali, až na gymnazisty, kteří to viděli poprvé v životě. To asi na informatice nečekali, což se moc nedivím.

Reagovat
smazaný uživatel

na FELu ?

Reagovat
centos

Na VŠB, jsem z Ostravy.

Reagovat
centos

.. ale na FELu to bude asi podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

no mě vůbec na FELu překvapuje informatika, když mají FIT :)

Reagovat
F.Torres

a nebo diskriminant

Reagovat
PavlíčeQ

b na druhou - 4ac

Reagovat
F.Torres

dobře ty, ještě vypočítat z toho x1,2 a můžeš maturovat

Reagovat
PavlíčeQ

diskriminant a vietovy vzorce, asi jediná věc, kterou jsem v matice ovládal

Reagovat
F.Torres

tak on to je hlavně základ a kdo toto nezná, tak to už je opravdu extrém jako

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi dobrý, protože ty vietovy vzorce moc lidem nešly

Reagovat
smazaný uživatel

A pak na tebe naletí s integrály a diferenciálními rovnicemi. Neříkám že je to nezvládatelné, ale rozdíl v tom je. I když taky záleží, jakého máš vyučujícího.

Reagovat
PavlíčeQ

Mně slohovka příjde potřebnější než matika. Přeci jen psaním si rozvíjíš jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že tuhle maturitu jde víceméně složit se znalostí trojčlenky. A aritmetická posloupnost? To je jako problém si zapamatovat jeden vzoreček, na kterej se koneckonců dá i přijít?

Reagovat
PavlíčeQ

Byly to první věci, který mě napadly. Já teda trojčlenku umím, ale maturitu z matiky bych nedal

Reagovat
Mimalu

ani si ho nemusíš pamatovat, máš k dispozici tabulky

Reagovat
Mimalu

Polovinu příkladů bys měl udělat se znalostmi ze ZÁKLADNÍ ŠKOLY, tam fakt nikdo po nikom nechce žádné složité výpočty, všechny vzorce se dají najít v tabulkách, to minimum musí středoškolák zvládnout jinak nemá na střední či dokonce vysoké co pohledávat

Reagovat
F.Torres

Státní maturita je pro srandu. Stačí, aby člověk nebyl totální debil a udělá to bez naprostýho učení... Navíc na spoustě škol jsou zveřejněný výsledky dřív, než se začne psát, aby to udělali, což je vůbec výsměch

Tím neřikám, že státní maturita je špatná, určitě to je krok dobrý, jen to chce mít stejný podmínky na všech školách a alespoň se tím zredukuje množství kadeřnic s maturitou atd...

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím jak těžká je ta matika teď. Ale když jsem jí dělal 3 roky zpátky, tak jsem si den před ní otevřel nějaké ukázkové příklady, jednou si to projel a pak jsem to napsal z fleku na nějakých 80%, což není nic, čím by se dalo chlubit, ale já jsem se dojebal na tom, že se mi nechtěly učit vzorečky pro obsah apod. To mě nikdy nebavilo, naopak logické příklady to byla paráda..

Reagovat
20fredy20

Hrosovsky bol zraneny alebo slabo hral ze bol posledne zapasy na lavicke ?

Reagovat
mario23

Těžká konkurence na stejnej post, tak to Koubek trochu mění.

Reagovat
db18

Slabě ne, ale Hořava podal výkony, po kterých ho Koubek nemohl nechat na lavičce a s Vaňkem je to (bych řekl) jistější směrem dozadu (+ je gólovější)

Reagovat
Coutinho10

Zeman vypada skoro jak Rose vcera

Reagovat
Kang & Kodos

Furt má ten růžovej pruh?

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
db18

Laťka je nastavená vysoko: https://instagram.com/p/2yK9gNnb-b/

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska to bude komické všude. Na Bazalech ještě jediné co může přilákat lidi je pěkné počasí, jinak tam taky nebude nával.

Reagovat
smazaný uživatel

+- 1500 cekam

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak. Jinak víš už něco o posledním zápase s Duklou? Četl jsem že chachaři něco chystají..

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidime Ale toho 30 bych chtel zajit prvne do Bastily, koukam na napojak a 50,- za Plzen. Pico vy jste ale drahy kraj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak musíš hledat levnější podniky Normálka je plzeň za 32-36. Ale na to ser, dej si raději Radegast nebo Svijany.

Reagovat
smazaný uživatel

Už i tam dorazili Svijany ? Jinak samo sebou, vždy, když přijedu do tohoto kraje, tak by byl hřích nepít Radegast. Jen mě ta cena brutálně překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale to je fakt výjimka. Zajdi do Jindřišky, třeba tam potkáš Svěrkiho s Lukešem, i když nevím co tam mají za pivo Matně si vybavuju Ostravar a to se pít nedá.. I když norům a danům to na MS v hokeji chutnalo moc..

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuji si, jak sem někdy v roce 2007 dorazil prvně do Stodolní, všude samý Ostravar, Radegast ale v jedné postranní uličce měli Staropramen. I když je to shit, tehdy, pro mě neznalého chuti Radegasta to bylo pohlazení po duši

Ale měl sem fakt za to, že Svijany končí se svoji distribucí piva někde u Českomoravské vrchoviny.

Reagovat
frankiefcb

nene Svijany se dá říci, když pominu Plzeň je třetí pivo po Radegastu a Ostravaru. Jinak já piju Radka i Ostravu. Jak kdy, nkdy mám chuť na sladší Ostravua někdy zase na hořkého Radka.

Reagovat
smazaný uživatel

Svijany jsou třetí pivo v Ostravě ? Tomu se mi čeče nechce moc věřit. Je pravda, že již rok sem tam nechodil po putykách ale že by stala najednou taková expanze tohoto moku tam k Vám... Zvlášť, když je tam na trhu ještě Plzeň. No, uvidíme na konci měsíce

Reagovat
frankiefcb

Já nevím, ale Svijany jsou hodně časté pivo. Hodně se rozmohly. Nevím, které pivo by bylo častější než Svijany. Krušovice málo hospod - znám snad jednu, kde se čepují, Staropramen taky - znám možná tři a pak ještě Budvar - ale furt mi přijdou Svijany častější. Starobahno se tu nečepuje. Bernard je tu taky dost, ale nemyslím si, že dosahují boomu Svijan. Holba skoro vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Ostravar, to je nechutný patok...Asi jako Budvar či Staráč.

Reagovat
db18

Budvar není tak zlý... (když ho teda nepiješ na Mácháči... )

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sem ho včera v Roudnici a stejný hnus teda

Reagovat
frankiefcb

mně nikdy moc nechutil, ale samozřejmě, když jsem byl v Jižních Čechách, tak jsem pil Budvar a nějak mi to nevadilo.

Reagovat
db18

Z Jižních Čech mám radši Regent, ale jak třeba nemusím Plzeň z plechu nebo často ani z lahve, tak u Budvaru mi to nevadilo... ale taky je pravda, že točenýho jsem měl jen párkrát... (a na hokeji je třeba ten Radek hnusnější než býval Budvar - ale zas nemám porovnání z těch stejných stadionů )

Reagovat
frankiefcb

Regent už nebyl v Rožmberku, kde jsme byli ubytování. Když jsem byl v Táboře, tak jsem pil Regent a ten byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Dvanáctka Budvar se nechá docela pít, ale ta 10°

Jinak v jižních Čechách za mě Dudák, už kvuli tomu názvu prostě..

Reagovat
frankiefcb

není Ostravar má nepochopitelnou aura špatného piva, ale v poslední době je to výborné pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl sem ho asi před dvěma lety na Bazalech, nedopil sem to, vylil sem to. Prvně v životě sem se takhle zbavil piva, to prostě nešlo.

Reagovat
frankiefcb

no tak pivo na stadioně bych moc nebral v potaz. Na Bazalech jsme snad nikdy nepil dobré pivo. A čepovaná destíka Ostrava je docela nic moc, stejně jako Radek mezi náma. 12 jsou něco jiného.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ohledně Radka... Mi chutná třeba někdy i víc než opěvovaná Plznička.

Pamatuji si, jak sem prvně dojel do Ostravy, šli sme do Astorky degustovat, kamarádi na klasiku tupláka, já jakbysmet taky neb sem si říkal, že to je nic.

Když sem dopíjel třetí tuplák, tak oni v pohodě a já se jich zeptal ůty vole, a co to vlastně je, desítka?"...

Tak asi takhle. Plzní můžu vypít kolik chci a maximálně se druhý den poseru ale když piju Radka, to je jiný říz.

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době je to hrozná sračka

Reagovat
frankiefcb

To, že ti to nechutná neznamená, že je to sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k názorům dejme tomu 50 lidí, kteří až na 1-2 výjimku ohodnotili to pivo stejně, bych si i dovolil říct, že je to hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu, 100 lidí, 100 chutí. Za sebe, já se bez Ostravaru obejdu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, ale to pivo je tady bráno opravdu špatně. Fakt bych řekl že to je tak 95% : 5% z těch lidí co já znám..

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se jim nedivim, proto chtějí 50 za Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

na hokeji bylo pivo za 75. A Norové a Fini si libovali, jak tu máme levné pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 65

Reagovat
smazaný uživatel

tak pro ně to jsou 2 éčka, jinde ve světě stojí 3+, tak proč ne. Akorát bych zavedl dvě ceny, pro cizince a pro domácí pač dát 75,- za pivo... Sorry, to je fakt hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo za 65, ale Ostrava, tak jsem si raději dal nealko za 50

Reagovat
smazaný uživatel

to bych raději pil vodu na hajzlu než dávat tolik peněz za nekvalitu, která má funkci projímadla

Reagovat
frankiefcb

já bych to nedal ani za Plzeň Když venku byl stánek a Ostrava za 39. To se ještě dalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já sem ještě furt odvařený z Bastily a jejich Plzně za páďo. Pak se díváš kolem sebe, jestli nejsi náhodou v Duplexu ty vole

Reagovat
frankiefcb

no během MS to dost na Stodolní nahodili ty ceny. Nicméně plzeň je normálně v ově okolo 35-40. Takže nic hrozného. V Zrzavé Mary jsem pil za 36 Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ale nápoják z webu, což pochybuji, že by ho na krátkou dobu upravili

Reagovat
frankiefcb

Já jsem Plzeň v Bastile nikdy nepil. Já piju Radka a ten vyjde myslím na 35 Kč. Nicméně už to dělám tak, že se snažím fakt minimálně pít na Stodo, bo je to drahé.

Reagovat
frankiefcb

no a já třeba znám hodně lidí, co proferují Ostravu a dokonce někteří říkají o Radegastu, že je patok. Mně chutnají obě piva. A když piju více piv, tak jsem zjistitil, že je lepší Ostrava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle budu dělat že jsem neslyšel

Reagovat
frankiefcb

proč Mně chutná i Radek. Ale je dost hořký, takže 4-5 piv je fajn, ale když je to více, tak mě ráno pálí žáha jak sviňa. To Ostrava je v tomto lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ostrava je voda no..

Reagovat
frankiefcb

ty nedáš pokoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedám, Ostravar prostě pro mě není pivo

Reagovat
frankiefcb

ok pro Tebe, ale jsou jiní, kterým chutná. A není to nekvlaitní pivo, plus mají dobré speciály. Třeba Barborka je super pivo. Nefiltr byl taky fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak taky jsou lidi co fandí Spartě, že jo Ale kvalitní pivo to prostě není, to se na mě nezlob.

Reagovat
frankiefcb

Neser. Jaké Spartě, neurážej je

Reagovat
frankiefcb

je to kvalitní pivo, pouze ti nechutná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš tuhle břečku nazývat kvalitním pivem

Reagovat
frankiefcb

Až budeš vařit vlastní piva (a to kvalitní), tak říkej o někam pivu, že je břečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl? Prostě když něco není kvalitní, tak o tom nebudu říkat že to kvalitní je.

Reagovat
frankiefcb

jenže ono to kvalitní je. A když i člověk, který se věnuje vaření piva pivu řekne, že Ostrava je kvalitní pivo, které šlo nahoru narozdíl od Radka, který psoledno dobou stagnoval, tak to pro mě docela něco znamená a danému člověku věřím. Když ještě vím, že daný člověk v životě ochutnal množství piv (plus si vede deník). To, že Ti Ostrava nechutná Ti neberu, ale nelíbí se mi, když se o tom pivu tvrdí, ež je nekvalitní, když to není pravda. Plus kvalita piva je i daná hospodou, kde se čepuje a taky zda je šizeno (Ostrava je často šizená stejně jako Plzeň).

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se tedy projevuje kvalitní pivo? Vždyť to chutná jak načichlá voda a ne jak pivo. A není to hospodou, Ostravu jsem měl ve více podnicích a pocit jsem z toho měl stejný. V životě jsem zažil jen dvě horší piva a to Hostan a Staročech. Jestli tohle značí kvalitu, tak pak díky bohu za nekvalitní piva..

Reagovat
frankiefcb

Kvalitní pivo se pozná tak, že jeho chuť se nemění. Dokáže si udržovat standard, není Ti po něm blbě. Samozřejmě někomu sedí sladší piva, někomu zase hořčí piva. Nechutná Ti to nepij to, ale nesouhlasím s tím, aby si to pivo urážel a zesměšňoval. To pivo dost širokou základnu pijanů a výhoda je, že je regionální. jinak tvá zmíněná piva jsem nepil, ale nejhorší pivo, co jsem měl byl nějaký Schlassmühl v plechovce. To si teprve pil nějakou vodu. Myslím, že je třeba tuto debatu rozetnout někdy u piva, co myslíš. Téma jako dělané pro pivo

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to já teda právě mám pocit, že chuť ostravaru se dost mění a měnila. Kdysi, když jsem začínal jsem Ostravar i pil ale pak jakoby se něco změnilo a od té doby až na velké výjimky ho nemůžu ani cítit. Ano, to pivo má širokou základnu, protože často vyjde levněji než Radegast, takže ho pijí nejčastěji typičtí burani v pajzlech. Na pivě jsem byl teď během MS hodněkrát, každopádně někdy můžeme zajít, ale zásadně na Radegast či Svijany.

Reagovat
frankiefcb

Tak nebudu s Tebou pít Ostravu, když ji nepiješ, že. A s těma buranama si vedle jak ta jedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem, v lepších hospodách pít Ostravar moc neuvidíš..

Reagovat
smazaný uživatel

30.5

Reagovat
frankiefcb

nebránil bych se tomu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Radegast = vysledky pod Svedikem - Ostravar = vysledky pod Frnkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Vole srát na Radegast, vivat malé pivovary! To už si raděj zajdi do Garáže na Garážmistra nebo do Hobita...anebo můžeš přijet do Havru nejdřív a ztřískáme se tady z koňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Hobitu jsem byl naposledy a měli tam hrozné srajdy. Garážmistr v pohodě, ale Radek je Radek.

Reagovat
frankiefcb

Hobit je fajn. Qásek je moje oblíbené pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, ta druha veta, on ma dorazit i Dolar ?? :)

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ten byl na jednom zápase, tak má zase na dva roky vystaráno..

Reagovat
C-M@ster

Souboj o poháry, no...

Reagovat
PavlíčeQ

Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný, on mě nikdy nepřestane s tímhle udivovat.

Reagovat
Coutinho10

nemelo chybu

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka stajl.

Reagovat
monty25

A já myslel, že největší tragéd v lize je Hroššo...

Reagovat
smazaný uživatel

A tak zase Grigar umí zachytat fantasticky, ale tohle nechápu no

Reagovat
monty25

Takhle je to s ním celou sezonu. Některé zápasy super, některé hrůza. Takže průměr.

Reagovat
C-M@ster

Minule jim pomohl rozhodčí, dneska Grigar... snad to Teplice otočí

http://gfycat.com/UnconsciousPaleGoose

Reagovat
db18

...a stejně to málem nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram v pohárech? Jen to ne

Reagovat
Coutinho10

jako nehrajou spatne, ale otazka, jak budou hrat pristi sezonu, kdyz polovina jejich klicovej hracu bude nekde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to absolutní ostuda. Škoda, ze tak Liberec pokazil podzim.

Reagovat
Liquid

Liberec se do EL může stále dostat přes pohár

Reagovat
smazaný uživatel

To sice může, ale proti Jablonci, který letos bude chtít nějakou trofej urvat jim moc šancí nedávám.

Reagovat
db18

+ještě, když předvedou nějaký šaškárny před exekucí rohového kopu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

UEFA Europa League:

1.FK Příbram - Liverpool FC ( Stadion U Litavky )

To zní skvěle

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

nojo

Reagovat
Liquid

0:0 a 0:0 rozhodovalo by se v penaltách

Reagovat
Liquid

pamatuju jak v pohárech vyřadili francouzský Sedan, nemusí to nutně být ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

a vyrovnané zápasy s Aston Villou. Na druhou stranu dostali šestku od nějakého Řeka a taky to bylo poprvé v životě, kdy sem viděl střídání brankářů a to ne vinou zranění

Reagovat
Liquid

jj, taková Mohuč vypadával z EL taky s podřadnýma týmama, tuším i St.Ettiene taky s někým slabším, do skupiny EL by to skoro jistě nedotáhli, ale 1 či 2 koeficientně silnější dát mohou, zvlášť když to pro ty týmy bude třeba začátek přípravy

Reagovat
smazaný uživatel

no zrovna Soluň řadim mezi ty lepší řecký kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, nesleduju jejich ligu.

Reagovat
db18

...a hele, dneska ho doplnil Hrubý, který aspoň podle onlajnů přenechal své místo Špitovi kvůli výkonosti.

Reagovat
Coutinho10

j zalezelo by na tom, jakej by meli kadr.....v tom co maj ted by nemuseli uplne propadnout

Reagovat
mario23

jenže když jim odejde nejlepší hráč, tak jsem zvědav, kde vezmou náhradu.

Reagovat
C-M@ster

Dobře to Teplice rozjely ve 2. halfu

Reagovat
monty25

Dobře Potok! No a Balázs je jednoznačně hráč do základu!

Reagovat
mario23

Teplice nebo Příbram v pohárech, no to bude teda výhra.

Reagovat
Kang & Kodos

Zaplať pánbůh za Teplice. I když jestli tam bude Rada....

Reagovat
monty25

Pééééétr Rada!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Čeká na vás jihlavskej podzim.

Reagovat
mario23

snad ale bez EL

Reagovat
mario23

No právě, s Radou je to spíš prohra.

Reagovat
božský John

Pribram pujde do skupin. Proti Jardovi nikdo nepude

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Lepší než Boleslav..

Reagovat
db18

Reagovat
mario23

proč myslíš ?

Reagovat
rufus

Nelíbí se mi jejich fotbal. Mají celkem solidní kádr, ale místo toho aby hráli hezkej fotbal, tak hrajou zbytečně tvrdě. A nemám rád Jarolíma, takže Boleslavi nepřeju. Nechodí tam ani žádný diváci, ale to ani v Příbrami a Teplice na tom taky nejsou o moc líp v tomhle ohledu..

Reagovat
monty25

Jílku, ty sráči!

Reagovat
C-M@ster

Rozhodčí zas tlačí Příbram? Já si zapl hokej.

Reagovat
monty25

Já koukám na oboje... Hráč Příbrami tam vehementně chytal Potoka ve vápně a sudí nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl zooufalej pád..

Reagovat
monty25

Tam vůbec nešlo o pád, ale o ty ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj nejvíc nesympatických útočníků v SL tohle.

Reagovat
db18

Takový lhostejný bránění... Pilík s tím zakončením mohl klidně ještě počkat...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Jsem myslel, že Šašinka už bude mít volno...

Holzer je mimo, nebo už je prodaný, tak dostávají šanci jiní?

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je tolik divných a zvláštních věcí, že už se v tom sám ztrácím

Reagovat
smazaný uživatel

Éeee, jinak Šašinka proč volno ? Na turnaji sedmnáctek hrál jeho mladší bratr

Reagovat
db18

Aha, tak to byla moje chyba - já právě myslel, že to byl on...

Reagovat
PavlíčeQ

Proč nehraje Frydrych?

Reagovat
smazaný uživatel

Vykartovaný není, zraněný taky ne...Netiším ani

Reagovat
db18

Je na lavičce... asi je to moc velký alibista.

Reagovat
smazaný uživatel

Zkoušejí možná na příští ročník novou stoperskou dvojku. Vždy poslední 2-3 kola, když byla jistota, tak začínali zapracovávat mladé hráče do kádru...Tak jestli už Frýďa není dalším odstřeleným srdcařem, co se nebojí říct pravdu...

Reagovat
centos

Baroš se zotavuje po zranění a Frydrych zůstal mezi náhradníky, jelikož se údajně s klubem dohaduje o nové smlouvě.

z idnesu

Reagovat
monty25

Nic neřešící bod. Snad uhraje Slavia něco s Duklou...

OT: 1. třetina

Reagovat
mario23

OT : Nevíte, kde je diskuze o hokeji ?

Reagovat
mario23

dík

Reagovat
PavlíčeQ

Budějovice jedou

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pičo, ten Kouřil se taky nechal dobře obehrát

Reagovat
smazaný uživatel

Zadrbal to Sukup nechápu, jak je možné, že pořád hraje, horšího beka jsem dlouho neviděl..nejdříve zkazí akci, pak dostane novou šanci a nacentruje hned do prvního protihráče, budějovice jdou do protiútoku sprintem..a Sukup ten vyklusává pomalu zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Já jo, Zawadu, Lučíče, Adámika... Ale to je jedno, já se u toho dnešního zápasu královsky bavím

Reagovat
smazaný uživatel

na toho Lučiče už jsem naštěstí zapomněl Je to komedie nechat se doma přehrávat od marných Budějovic, které patří do druhé ligy. Kam ale potom patří Baník ? To je fakt děs, není tam žádný lídr..Frydrych na lávce, Mensah na lávce..v základu Jirásek, ten střed je neskutečně slabý a průchozí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, co se všichni divíte ? To je ta koncepční práce Šafarčíka přeci, tak pohoda jazz, ne ? Zachránil klub, stabilizoval klub, vyhnal zlé fanoušky, Baník dal branku, tak co chcete víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teď delší dobu neviděl hrát Baník, takže celkem koukám na ten výkon, byl jsem trochu mimo dění, a opravdu jsem nečekal až takovou bídu. Ale máš pravdu, všechno k tomu bohužel směřovalo

Reagovat
smazaný uživatel

A normálové řvou "Šafarčíku táhni z Baníku"... No, to si to uvědomili brzo, teď je ten tým naprosto zdecimovaný a ultra strašný.

Reagovat
db18

Tam je tolik lidí, že to musí být dialog Frňky s Šafarčíkem... (ještě se ozývá Frňka ven)

Reagovat
smazaný uživatel

"ty kurvooooooooooooo" Šafarčík to dokázal, slušní fanoušci

Reagovat
Liquid

měli byste řvát "Pulpit zpět" ten vás posunul dál

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vzpomněl sem si na něj ale myslím si, že s tímto kabaretem by ani on nic nezvládl. Tenhle tým by porazil i neexistující Fulnek.

Reagovat
Liquid

jako trošku zbytečně jste to rozprodali, jestli ještě pustíte golmana a toho obránce tak vás čeká zřejmě delší doba trápení, zlobu na vedení tedy pochopitelně chápu

Reagovat
Kang & Kodos

Kalod dal gól?

Reagovat
db18

A druhý vypracoval!

Reagovat
smazaný uživatel

Janotka je takový Ravanelli v českém podání

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
goodbay

Baník má štěstí, že Budějovice mají těžkej los, jinak by ještě spadli.

Reagovat
PavlíčeQ

V tý Ostravě není snad ani tisícovka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

" v dresu ostravské Sigmy"...

Reagovat
db18

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kepy_FCB

Ledová plácaná

Reagovat
goodbay

Reagovat
Kang & Kodos

Nechápu, co baníkovcům vadí. Tři góly za 20 minut, ofenzivní fotbal jak má bejt.

Reagovat
smazaný uživatel

"Baník do toho!" Wow, to snad znělo naposled za dob normalizace, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ta základní sestava nevypadá špatně

Reagovat
smazaný uživatel

dva goly za polocas ? hovno!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně se prosadil Kuba Šašinka. Jemu to přeji...Z něho roste dobrý Rambo

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

pristi sezonu zaklad

Reagovat
frankiefcb

Šašinka gol. Jinak ještě, ež ČB jsou stejně chaotičtí v obraně jako my.

Reagovat
smazaný uživatel

prooti komu jinemu by uz jinak chteli davat goly nez proti poslednimu tymu

Reagovat
db18

No ale těch šancí... to mohlo být klidně 5:3

Reagovat
PavlíčeQ

V Boleslavi míň lidí, než při poháru před 2 týdny

Reagovat
centos

Když bojkot, tak bojkot.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
centos

Ty jo, kolik těch černochů tady máme? Čtyři na hřišti, pět na tribuně, kde se to bere?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nové objevy skautingu..

Reagovat
Puskas

kolik z nich hraje načerno...

Reagovat
centos

To je výhodné, pak si nemůžou stěžovat, že nedostávají peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

"1402 diváků"...Tak sem byl blízko

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já na banicek.com tipoval myslím nějak 1500, jistý si tedka nejsem

Reagovat
smazaný uživatel

a zbytek normálů řvě "Šafarčíku, táhni z Baníku!"... By mě zajímalo, kdo za ním krom internetového Dolara ještě stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už se řve delší dobu.. Já myslím, že to není jen otázkou posledních dnů, týdnů..

Reagovat
db18

Tak Dolar asi potřebuje kontakt na Sokola.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOO Ofenzivní hra Ty vole, tohle prostě nemůže Frňkovi už projít..

Reagovat
db18

Co víc chcete? Dali jste 3 góly!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, proti Budějkám, které skoro každý drtil..

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt věřím tomu, že on se dneska bude chlubit že jsme dali 3 GÓLY!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

A Šafarčík k tomu dodá, že bez "problémových fanoušků" se hráčům hraje lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

"Šafarčíku, táhni z Baníku!"

Reagovat
Puskas

"Ukázalo se, že jsme na dobré cestě," řekl Šafarčík a dodal: "Myslím, že máme na čem stavět. Je to odpověď všem škarohlídům, kteří nám nevěřili."

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt?

Reagovat
Puskas

Počkej, dočkáš se. A ještě řekne, že se praví fanoušci Baníku ukázali, když přišli, i když se hraje hokej.

Reagovat
Kang & Kodos

To spíš tim, ze jste se zachránili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Kenia

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

škoda že jsem ten den pryč

Reagovat
pawelFCB

4:3..Ofenzivní hra se ukázala

Reagovat
frankiefcb

Tak teď to Kukecovi sedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Frňka si ten post asi udrží...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

ale tipuju stejného člověka, který včera psal Augsburg

Reagovat
Puskas

hodil to podle čísel

Reagovat
mario23

Křapka na hrotu, no proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

a Skalak na stoperu byl nejlepsi

Reagovat
Kang & Kodos

My řešíme, kdo u nás bude hrát stopera, a necháme si utýct Skaláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Shala asistence Addo nevypadá špatně ..

Reagovat
Rarášek

Jinak.. Zeman se na 100% do Sparty nevrací( ofiko info)

Reagovat
Rarášek

Adam Hložek, útočník sparťanské čtrnáctky, právě v těchto dnech absolvuje pětidenní stáž v londýnském Arsenalu.

Ta se uskutečňuje v podobě pětidenního kempu ve fotbalové akademii Arsenalu v rámci spolupráce mezi londýnským klubem a Spartou, jejíž součástí je i probíhající jednání o příchodu vybraných hráčů Arsenalu do Sparty na stejném principu.

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

Reagovat
mario23

lol wtf Addo ? Co to je za loosra ?

Reagovat
Rarášek

Pravej bek z Ghany, rychlej, silnej.. No, prostě Costa

Reagovat
Greny

a kdo jinej ?Vaněk a Hořava stojí pro karty a Horváth hrát nemůže, Procházka bude hrát střed zálohy a Baránek na stopera

Reagovat
db18

Hejda...

Reagovat
db18

Čekal jsem Hejdu, ale zbytek vyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.banicek.com/view.php?cisloclanku=2015050013

Ach jo, tohle už nikdy nezažijem. O to víc se těším na rozlučku, kterou si Bazaly zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka si jde pro titul! Nejlepší český klub

Reagovat
Greny

Kolář dnes strašně špatnej

Reagovat
Mervin

a kdo není?

Reagovat
Greny

no ale on nedá balon, nezpracuje ho dnes se mu fakt nedaří.

Reagovat
Greny

Karoch

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník do repre

Reagovat
Greny

s touto formou klidně

Reagovat
mario23

Hodně sympatickej výkon Jihlavy zatím, je vidět, že Klusáček ten tým posunul a oproti minulý sezoně se zlepšila i obrana...Škoda, že ten rozhodčí to tak prasí. Příští rok Vysočina by mohla hrát o poháry, ale bude záležet, jestli zůstane stávající tým. Je fakt škoda, že tam Paclík musel dát nějaký jabka pro sichr...

Reagovat
Mervin

to byl ofsajd, ne?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte, vezmou do toho svého tanečku z bordelů i rozhodčího?

Reagovat
Greny

nene celou vaši obrannou čtverku i s brankářem jeden kužel vedle druhýho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam si nevybereš, to je buď kužel nebo penalta

Reagovat
Greny

Rajtoral

Reagovat
smazaný uživatel

Já važne nevim jestli to má ta Plzen zapotřebí, na hrišti je jasně lepší.

Ale sudí ji nejdriv daruje přímák po naprosto vymyšlenym faulu, pak se Jihlavě mává imaginarní offsajd který nebyl a nakonec dá Plzeň góla z offsajdu

Reagovat
Miguel19

A ještě nám Jihlava daruje další gól.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda narozdíl od výše popsaného.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
hefy

Dyt to bylo hraniční, Hubník byl akorát nahnutej dopředu, tak to vypadalo jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ukazovali lajnu tak stal oběma nohama za čárou

Reagovat
Greny

tak to budem hrát bez pomezních s videem kdy se každej ofsajd bude zkoumat po dohrané akci a bude to úplně super

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak je to v pohodě, nic se nestalo, jdi slavit

Reagovat
Greny

Tak ono to fakt není lehký to mávat, toto zrovna bylo z těch lehčích, ale třeba některé ofsajdy se mávají fakt blbě znám z vlastní zkušenosti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když je pro někoho tohle těžký ofsajd na posouzení, tak nemá co dělat v lize. Já bych ho třeba taky neviděl, ale taky se neseru do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta moje odpoved prave mela poukazovat na to, ze to nebyl tak tesny ofsajd jak psal hefy a naopak vice viditelny i pouhym okem kdyz to bylo o celyho hrace. Nevim jak jsi z toho pochopil opak....

Reagovat
hefy

Právě, že to bylo dost těsný, akorát Hubník byl nakloněn na bránu a obránci ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím, mluví se tu o tom samém ofsajdu?

Reagovat
Greny

Toto by měl postřehnout toto byla fakt jedna z lehčích situací. Pak jsou ty horší kdy beží obránce a útočník proti sobě a jde třeba pas z hlouby pole to se mává fakt blbě jako příklad. a Teplitz: Já to myslel tak že když se pak podíváš na video tak je to jasný, ale třeba že fakt můžeš být přesvědčenej v první moment že to offside nebyl

Reagovat
hefy

Asi tak o deset cm. Tohle by se pro prospěch fotbalu mělo pouštět.

Reagovat
smazaný uživatel

Todle ale nebylo 10 cm , videl jsi to vubec ?

Reagovat
hefy

Jo, viděl, ale sledoval jsem nohy a ne tělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě proto by jsi měl vědět, že to 10 cm nebylo

Reagovat
hefy

Tak 15? Prostě zaprvý nic lehkýho na posouzení, když mu ještě svítí sluníčko do ksichtu.. zadruhý jsem předvědčenej, že tyhle hraničný situace by se měly pouštět. Ale když jsi přesvědčenej, že si to Plzen koupila, tak prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pod tímhle příspěvkem je obrázek, tak se na něj koukni

Reagovat
hefy

Vidim to, jedna noha na stejný urovni a druhá v ofsajdu. Vzhledem k tomu, že sudí byl asi pul vteřiny předtim na ostrym sluníčku, tak musel vidět úplně hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak od příští sezony sluneční brýle jako povinnost pro lajnové...

Reagovat
hefy

No.. :) Nechápej mě špatně, já uznávam, že to byl ofsajd, jen v tom nevidim žádnou prapodivnou konspiraci. Byla to chyba, ale poměrně pochopitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

http://jpeg.cz/images/2015/05/18/hb0Kr.jpg

Tady to máš a zarověn bych rád upozornil na pomezního, který to má jako na dlani - leč nemává

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

protože stojí blbě to je celé

Reagovat
smazaný uživatel

Blbě ? Jak blbě, chceš mi tvrdit, že na to nevidí ?

Reagovat
smazaný uživatel

ne že stojí v blbém úhlu což každý kdo má IQ větší než sklenička vody nebo každý kdo aspoň někdy mával či pískal vidí. Ale někteří prvoci za tím samozřejmě vidí konspiraci

Reagovat
smazaný uživatel

Nestojí předpisově,ale je v dobrým postavení na posouzení situace.

Je to jedna z lehčích situací, kdy hráč který hraje míč není přímé pohybu za ofsajdovou linie ale hlavičku před ní a dostupující obránci následně vystavují do ofsajdu Hubníku. Nic těžkýho na posouzení.

Reagovat
smazaný uživatel

stojí v blbém úhlu tečka

Reagovat
smazaný uživatel

Nestojí,ani nemůže být celý zápas v jedné lajně s posledním hráčem. Můžes položit dotaz zde.

http://nv.fotbal.cz/cmfs/komise/komise-rozhodcich/index.php

Reagovat
smazaný uživatel

nemusím pískal sem dlouhou dobu abych poznal zda stojí dobře. Ostatně ta debata vznikla jen proto že jsem ti vysvětloval proč tuto situaci špatně posoudil.

Reagovat
smazaný uživatel

A k tomu vidí konspiraci...no rozhodně vidim do českýho fotbalu víc než ty, tebe asi zajimaji jen vysledky tvojeho klubu a podle toho fandis nebo nadavas.

To že je teď u moc Plzenska klika je lidem, který o tom něco ví jasný, stejně jako že dřív to řídila Sparta atd.

V lize se to zas tak moc neděje, v krajích a okresech to je žumpa.

Navíc Plzeň už má titul jasnej připadalo mi to prostě v tomhle zapase proste zbytečný

Reagovat
Kang & Kodos

Bacha na něj, za chvíli budeš untermensch z Teplic.

Reagovat
smazaný uživatel

to těžko to jsou spartani

Reagovat
smazaný uživatel

jo jasně že tam vidíš pískají pro plzen a bla bla bla ještě nějaká vymyšlená konspirace kterou lidi z nižším IQ vydávají za fakt. Mimochodem takový příspěvek bez Berbra to v klubu konspirátorů nepochválí

Reagovat
smazaný uživatel

z nižším IQ

Reagovat
smazaný uživatel

Ok tak třeba co řikáš rozhodčim ,který poslední dobou přišli do ligy? Znáš je ? Já jo, radši je znát nechtěj, věř že nespadli z nebe a svuj kus práce museli pro Berbra, resp. jeho níže postavený lidi odvést. Vaňkát, Hock a jiní. Chápu že tebe argumenty nezajimaj, mam jich ještě spoustu škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně argumenty historky někde od piva a ty tomu říkáš argumenty Hele já znám předsedu galaxie a ten zase říká, že to není směroplatný vezměte mě do toho vašeho kroužku?

Reagovat
smazaný uživatel

No pro lidi jako ty je všechno konspirace. Dobře dám ti třeba další příklad, pamatuješ jak v roce 2013 byly volby a pár klubu veřejně podpořilo Haindlovou na předsedkyni FA ČR a pak o víkendu všichni dostali od Berbra lekci ? Pár utkání se nedohrálo, 3 ČK za zápas atd. To ti přijde normální ? A představ si , že ti rozhodčí kteří tyto utkání řídili, raketově postupujou nahoru klidně až do ligy... To ti přijde taky normální ?

Reagovat
Hokaido

jaké to byli třeba týmy?

Reagovat
db18

"To musí být nějaká náhoda"

Reagovat
smazaný uživatel

a mimochodem korupce a podvody jsou běžná věc, ale na ligové úrovni pro úplně jiný tým než si myslíš

Reagovat
Kang & Kodos

Můžu hádat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Jarda je samotná kapitola, s tim si to i Roman nechce rozházet a proto mu nechává v jeho rajónu volnej prostor

Reagovat
smazaný uživatel

těsně vedle

Reagovat
Hokaido

Nemůžeš tohle trošku rozvést? Já do poměrů mezi rozhodčími skoro nevidím,takže mě docela to docela zajímá

Reagovat
Greny

podle mě to myslel tak že mel stát s posledním hráčem Jihlavy a ne s Hubníkem na lajně nebo tak jsem to aspoň pochopil

Reagovat
Kang & Kodos

Stojí tam, kde má, ale nevidí. Tohle ligovej rozhodčí musí vidět.

Reagovat
Moribundus

byl rozkročený celým tělem v ofsajdu. Už na to ale nenadávám, ale vsázím a ono to skoro pravidelně vychází.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Mrdky z Plzne by meli mit vlastni ligu, ktera by se hrala na pocet penalt a goly s ofsjadu To by byli mistry minimalne 10let za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ji stačí dominovat na hřišti a věřím že se pak její fanoušci musí fantasticky bavit nad tímhle brečením

Reagovat
smazaný uživatel

je pěkné že Plzeň dala prašivým šmejdům z Letné ještě jeden důvod k brekotu, snad to tak bude i nadále pokračovat, je to zábava sledovat tyhle untermensch

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

ano přesně o takových mluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty ve skutečnosti mluvíš o sobě. Ale vidět to nemůžeš. To bys to nedělal. Ale vítej v lidské společnosti. Třeba se ještě nakazíš. Každý má šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

ne já mluvím o vás untermench ze sparty vy k lidem s tou vaší vaší absenci cti a morálky laskavě ani nehlaste vy byste meli vychcipat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jak říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tomu popisu odpovídáš přímo skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus někomu říct ať ti dá lekci chápaní psaného textu do té doby neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

viz výše

Reagovat
smazaný uživatel

Tys mi ještě na otázku neodpověděl. Já psanému textu rozumím, bohužel však nerozumím tomu, když všeználek jako ty píše sračky a nesmysly.

Reagovat
smazaný uživatel

já píši pouze pravdu jako v příspěvku nahoru jestli jsi tak vypatlany že to nechápeš za to nemůžu

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu? Takže Plzni se dneska nepomohlo? Nebo ty jsi radši, když se pomůže Plzni, hlavně ať Sparta nemá titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Plzni se nemával těsný offside situace kterých je za sezonu 1000 a řeší to pořád ti samí kriplové jenom u Plzně. A druhá otázka samozřejmě ano. Proti podlidem ze Sparty bych fandil komukoliv a jelikož v lize nefandím nikomu tak si to můžu dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže někdo, kdo souhlasí s podvodem, tu káže o morálce. A vůbec, viděl jsem už dost, abych věděl, že slova morálka a rozhodčí k sobě v Česku úplně nejdou. A za třetí, říkat někomu, že je vypatlaný, a sám neumět základy gramatiky. Jo, asi ten dement tady budeš ty. Ostatně převědčuješ o tom každý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikož je Sparta to největší korupční a morální zlo celého sportu tak je to v pořádku. Na gramatiku kašlu, na psaní v češtině mám v práci lidi a prakticky ji v psané formě nepoužívám takže je mi úplně u prdele že dělám chyby. Pokud jsem pro tvory jako ty dement tak je to pro mě obrovská pochvala tomu věř. Nechtěl bych aby mě něco jako ty chválilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže někdo, kdo souhlasí s podvodem, tu káže o morálce. A vůbec, viděl jsem už dost, abych věděl, že slova morálka a rozhodčí k sobě v Česku úplně nejdou. A za třetí, říkat někomu, že je vypatlaný, a sám neumět základy gramatiky. Jo, asi ten dement tady budeš ty. Ostatně převědčuješ o tom každý týden.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidím že tě už naučili kopírovat výborně A mimochodem morální špína je jen ten kdo souhlasí s tím co se děje na Letné, takže poučovat opravdu nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

A já někde napsal něco, kde obhajuju Spartu? Kde? Ukážeš mi to prosím? A já tě poučovat nechci, protože jsem se už dávno naučil, že jakmile někdo místo argumentů přejde k urážkám, tak to svědčí o tom, že není dostatečně inteligentní na to, aby dokázal použít jakýkoliv argument. A takové lidi je zbytečné poučovat, protože si ve své vlastní nabubřelosti neuvědomí, že někdo může mít jiný názor a že z toho názoru si můžou i něco vzít.

Reagovat
smazaný uživatel

obhajuješ protože jinak by sis taky přál ať o titul přijdou za každou cenu. Druhá část je jen o tobě ty si začal napadat první, takže za sebekritiku

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jinýho jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

já od tebe taky ne, čekal jsem sraba bez sebereflexe

Reagovat
discarda

Obdivuju te, diskuzi s timhle debilem uz vsichni vzdali,

Na čestinu má v práci lidi, on komunikuje výhradně jen v AJ nebo libovolném zahraničním jazyku, nahoře v diskuzi o rozhodčích taky dřív mával a tak ví o "čem je řeč", i v diskuzi o lodích má co říct byl totiž Velkoadmirálem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A potřebovat lidi na češtinu, to už snad ani není vtipný, ale doslova důkaz tuposti.

Reagovat
smazaný uživatel

ne to je jen důkaz že se konverzací v češtině nezabývám, protože mám důležitější klienty na starost a s těma bych opravdu v tomto jazyce komunikovat nemohl, takže to nechávám na někom jiném

Reagovat
Moribundus

na tom hokeji ti šlo to šaškování lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nějaký pokus untermensch o humor?

Reagovat
mario23

Snad bude hrát Shala příští zápas od začátku, když už o nic nejde.. Mohl by tu sestavu trošku protočit, zkusit třeba Chvátala místo Kadeřábka, jestli je teda Chvátal zdravej.

Reagovat
Kang & Kodos

Dneska hrál za juniorku, tak zdravej je. Shala měl asistenci.

Reagovat
mario23

jj, zrovna jsem si četl preview po zápase a Shala se asi celkem dost činil podle toho, co se tam píše... Jinak kde vyhrabali toho Adda ? Ještě se nikde neprosadil a už mu je 25 ?

Reagovat
Kang & Kodos

To fakt nevim, mě chvíli trvalo, než jsem vůbec našel, kterej Addo to vlastně je

Reagovat
mario23

no mě taky, ale logicky jsem tak nějak vyvodil, že to bude asi ten nejmladší z těch 3, který mi to vyplivlo... Chtělo by to pořádně zapracovat na tom skautingu a zkoušet objevovat ty talenty i ze zahraničí.

Reagovat
Kang & Kodos

Až teď koukám, že to je pravej bek, vůbec by mě nenapadlo, že Chvátal bude nalevo Blbý je, že už se evidentně shání náhrada za Kadeřábka.

Reagovat
mario23

Jestli je to pravej bek, tak asi pomalu začínaj pokukovat po náhradě. A já myslel, že napravo hraje Chvátal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
Coutinho10

sadek jak si nechal cistit boty od holendy

Reagovat
Mervin

ale neskutečnou sračku hraje dnes Plzeň

Reagovat
Greny

Pusť tam Horviho v 85.

Reagovat
Mervin

ten Kolář je neskutečné kopyto, dnes snad neudělal dobře jedinnou věc za celý zápas

Reagovat
Greny

Souhlas, ale zrovna on myslím hlavičkoval před Hubníkovou brankou

Reagovat
Mervin

ne, prostě zkurvil, co se dalo

Reagovat
Greny

Reagovat
elChe

Takovej centr

Reagovat
Mervin

ostuda, za tohle je vypískat a ne jim dát pohár

Reagovat
goodbay

Rozhodující zápas byl ten z minulého kola. Kdyby ho Sparta vyhrála, mohla vyhrát titul ona. Prostě to nezvládla a je to škoda. Mohlo to být napínavý, jak dlouho nebylo. Takhle se to Viktorka uhraje s prstem v nose. Ale co, předkolo LM budem hrát stejně a třeba bude lepší narazit na Ajax, YB Bern, Monako než to, co čeká Plzeň ve 3. a 4. předkole.

Reagovat
Kang & Kodos

Jo, to určitě. Proč postupovat přes Maribor, Trenčín a podobný prdele, když můžeme přes Monaco, nebo ManU.

Reagovat
Greny

Tak Sparta jednoznačně nechtěla do Švédska tak zvolila tento postup

Reagovat
Mervin

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

Až tak jsem to nemyslel, ale zase na druhou stranu, horší to být nemůže že? Než to bylo loni či s Žilinou.

Reagovat
Kang & Kodos

Tak přinejlepšim vypadneme na Old Trafford, a ne Štadióně pod Dubňom. To zní určitě líp. Ale já bych přece jenom radši, aby jsme na postup do LM měli reálnou šanci.

Reagovat
goodbay

Zase to můžeš brát jako jednoho ze soupeřů, který tu LM pravidelně hraje + 80 mega za postup do 3. předkola. Nebo kolik to je.

Reagovat
Aldeano

V tomhle souhlas. V tom roce 2010 se porazil silný Lech a vypadlo se s Žilinou...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

tak upřímně, je lepší vyhrát v Trenčíně, nebo na Old Trafford :) ?

Reagovat
Coutinho10

Horvi

Reagovat
Greny

Foukni Horvimu penaltu teď už je to jedno

Reagovat
db18

Ta bude až s Příbramí... penalta, Horvi gól - a pak senzační obrat, který pošle Příbram do pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Milánek Petrželů bude hned nalámanej, to bude něco

Reagovat
smazaný uživatel

gratulka do Plzně

Reagovat
Hokaido

One BOB show opět Jinak gratulace Plzni, letos zaslouženě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele