Synot liga - preview 26. kola

01.05.2015, 08:26, aktualizováno 03.05.2015, 08:35
Previews
Plzeň neměla problémy se Slováckem a čeká na odpověď Sparty, která se představí na půdě Mladé Boleslavi. Slavia hostí České Budějovice a může rozhodnout o své záchraně, Jablonec se v Teplicích pokusí udržet naděje na celkové druhé místo...
Slavia Praha - České Budějovice  (neděle 17:00)
Důležitý souboj čeká Slavii, která doma hostí poslední České Budějovice. Oba týmy se na jaře trápí, Slavia po zimní pauze nasbírala pět bodů, Dynamo pouze jeden jediný.

Fanoušci sešívaných se po prvních kolech radovali z návratu staré dobré Slavie, jaro však v Edenu představuje velké vystřízlivění a návrat do kolejí posledních sezón. Sedm porážek z posledních osmi kol (Slavia na jaře vyhrála jen úvodní zápas v Liberci) navíc nutí domácí myslet na nejhorší. Naštěstí pro domácí jsou v lize ještě oba nováčci, kteří hrají ještě daleko hůře. A právě s Budějovicemi se utká Slavia nyní. V posledních sedmi domácích ligových duelů Slavia s Českými Budějovicemi vždy vyhrála a v posledních třech neinkasovala. Do základní sestavy zřejmě nebudou napsáni rekonvalescenti Mičola, M. Černý, Latka a Zmrhal.

"Jsme rádi, že se nám uzdravili všichni hráči. Na zápas s Budějovicemi jsme nažhavení a mobilizovaní. Máme před sebou pět kol, myslím, že všechna jsou hratelná, a věřím, že nepříjemnou sérii otočíme," uvedl optimisticky Miroslav Beránek.

Dynamo na jaře prohrálo co mohlo, než přišel důležitý souboj v posledním kole proti Hradci Králové. Díky remíze České Budějovice ještě dýchají, pro záchranu však musejí vedle herního zlepšení přidat také spoustu bodů. Hosté mají s 58 inkasovanými brankami suverénně nejhorší obranu ligy. Na podzim uhrálo Dynamo se Slavií na vlastním hřišti remízu. Hosté se musejí obejít bez Klesy, Kaloda a Linharta.

"Šance pořád nějaká je, budeme hrát do poslední chvíle. Na Slavii nemají naši hráči co ztratit. Můžou si zahrát na nejkrásnějším stadionu v republice, celá ta atmosféra, prostředí, to pro některé bude poprvé. Takže by to pro ně měl být zážitek. Co já vím, tak Slavia je dost nervózní, zažívají situaci, kterou moc hráčů nezná. Jsou pod tlakem. Asi nikdo nečekal, že budou hrát o záchranu. Škoda, že nemáme o tři čtyři body víc, to by Slavia byla úplně nervózní," nechal se slyšet František Cipro.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Bílek, Fialka, Mikula - Baéz, Deli - V. Vukadinovič, Kenija, Tamás - Milan Škoda
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Janotka, P. Novák, Lengyel, Machovec - Pešek, Benát, Kladrubský, Volešák, Michal Škoda - Varadi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Baumit Jablonec  (neděle 17:00)
V nedělním programu 26. kola české nejvyšší soutěže se doma představí Teplice v severočeském derby s třetím Jabloncem. Oba celky od sebe dělí sice čtyři pozice, ale na body to je dvacetibodový rozdíl.

Oba týmy v tomto týdnu absolvovaly první zápasy semifinále Českého poháru. Zatímco Tepličtí na úvod prohráli v Liberci 0:3, to Jablonec si do domácí odvety veze výhru 2:1 z Mladé Boleslavi.

Teplicím se v lize momentálně moc nedaří, když v posledních pěti kolech vyhrály pouze jednou a v neděli hrají s Jabloncem, který porazily pouze jednou z posledních pěti vzájemných ligových měřeních sil. "Prohru s Libercem v poháru jsme si už rozebrali, teď musíme přepnout na ligu a zmobilizovat síly. Pokusíme se navázat na zápasy s Plzní. Jablonec je silný v protiútocích, proto to nesmíme příliš otvírat, ale zároveň chceme být aktivní a nebezpeční směrem dopředu. Chybí nám dva obránci, což by bylo nepříjemné pro každý tým. Ale patří to k fotbalu, víme o tom už týden a mohli jsme se na to připravit," prohlásil trenér domácích Petr Rada, který bude postrádat vykartované Kroba a Jablonského. Domácí fotbalisté by v případě vítězství mohli poskočit až na pátou pozici.

To Jablonec v předchozích kolech s výjimkou souboje s Duklou pravidelně bodoval. Vítěznou pohodu si přenesl i do tuzemského poháru, kde má slibně nakročeno do finále. Nyní se však musí zkoncentrovat na ligu, kde by se Šilhavého svěřenci rádi přiblížili druhé Spartě, na níž stále ztrácí čtyři body. "Čeká nás silný soupeř, to ukázal v nedávných třech zápasech s Plzní, kde jí byl minimálně rovnocenným soupeřem. Teplice jsou enormně silné v ofenzivě, kde dokážou v jednom zápase nastřílet i čtyři pět branek. Pokusíme se těžit z naší kvality. Cesta by mohla vést přes jejich defenzivu, někdy se totiž nechávají strhnout jejich útočnou hrou a nejsou pak úplně kompaktní a disciplinovaní," pronesl kouč hostí Jaroslav Šilhavý, jenž se bude muset obejít bez tří rekonvalescentů Valeše, M. Hubníka a Fantiše. Nejistý je pak start Mišůna.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Teplice: Grigar - Vondrášek, Takács, Lüftner, Matula - Ljevakovič - Hora, Vachoušek, Vůch - Litsingi - Potočný.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Greguš, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Doležal.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - Sparta Praha  (neděle 19:30)
Tečku za 26. kolem Synot ligy udělá televizní zápas mezi čtvrtou Mladou Boleslaví a druhou Spartou. Domácí fotbalisté se v uplynulém kole postarali o senzaci a zdolali lídra tabulky, nyní si brousí zuby na letenský výběr.

Mladoboleslavští v tomto týdnu sehráli první zápas semifinále Poháru FAČR a v něm doma podlehli Jablonci 1:2. Pokud nezvládnou ani odvetu a nepostoupí, nemusí zoufat. Do evropských pohárů mohou proniknout i přes ligu, kde potřebují udržet čtvrté místo. Na to si však ještě dělají zálusk týmy pražské Dukly a Příbrami, ty na něj ztrácejí tři, respektive čtyři body. Ale oba celky už v tomto kole hrály. "Ve vítězném souboji s Plzní jsme se přesvědčili o síle našeho hráčského kádru, který se nemusí bát žádného soupeře, a na domácím hřišti si na pražskou Spartu věříme," prohlásil domácí kouč Karel Jarolím.

Sparťané potřebují bodovat v Mladé Boleslavi, aby nadále živili naděje na obhajobu titulu. Vedoucí Plzeň totiž tentokrát zvládla roli favorita a odskočila jim na šest bodů. Do konce soutěže už pak zbývají jen čtyři kola. Příští víkend by měl hodně napovědět ohledně rozluštění tajenky, kdo zvedne nad hlavu ligovou trofej, neboť se tváří v tvář utkají proti sobě dva nejlepší týmy tabulky. "Výhra Boleslavi nad Plzní byla pro nás velká pomoc, ale i velké varování. Boleslav zápas zvládla velmi dobře i přes řadu absencí. Podala bojovný a z pohledu defenzivy i dobrý výkon. Proti nám to bude jiné v tom, že se jim vrátí hráči do sestavy a nastoupí doma. Ale jinak jednoduchost, důraz a tvrdost Boleslavi bude určitě zjevná a my se s tím musíme vyrovnat," řekl sparťanský asistent trenéra Václav Jílek.

V sestavě domácích bude chybět trio zraněných Hůlka, Kúdela a Šisler, dále nenastoupí kvůli dohodě klubů Skalák a Vacek. V hostujícím táboře nejsou hlášeny žádné absence.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - J. Kysela, Navrátil, Koch, Bořil - Ščuk, Štohanzl - Zahustel, Ďuriš, Bartl - Wágner.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Kadeřábek, J. Brabec, Holek, Costa - Mareček - Kadlec, Dočkal, Matějovský, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - FC Hradec Králové  (sobota 15:00)
Stále ještě teoretickou naději na záchranu má nováček z Hradce Králové. Potřeboval by však bodovat již na Dukle, která naopak bojuje o pohárové příčky.

Dukla v posledních letech patří k příjemným osvěžením ligy nejen díky výsledkům, ale i předváděné hře. Protože v létě půjde do evropských pohárů hned pět českých celků, je Dukla jedním z adeptů na vstupenku do Evropy. Aktuálně na pátou Příbram ztrácí bodík, když před týdnem nezvládla utkání u Litavky. Proti Hradci by tak chtěla ztracené body zpět, porazila jej ve všech předchozích pěti ligových zápasech při skóre 14:2 a doma od něho ještě nedostala gól. Domácí však trápí docela početné absence. Kvůli zranění nehrají Néstor, Krmenčík a Přikryl, kvůli kartám Berger a otazník visí nad Janem Blažkem.

"Hradec je fotbalový, utkání ztrácel až v závěru a nevím o žádném, kde by ho jednoznačně soupeř přehrál. Na krajích mají rychlostní typy hráčů a vepředu útočníky, kteří umí dát gól, jako Dvořák a Vaněček. Ten sice začíná po zranění, ale v Budějovicích ukázal, že je gólový hráč. V tomhle jsou hodně nebezpeční," řekl před utkáním Luboš Kozel.

Votroci se na jaře vzchopili a pod koučem Pilným se probrali z podzimní herní bídy. V důležitých momentech klíčových soubojů však ztrácejí body, a to Hradec zatím posílá zpět do druhé ligy. Aktuálně ztrácí šest bodů na záchranu. Poslední dvě utkání Hradec nevyhrál, přestože v obou vedl v poločase o dvě branky. Venku bodoval ve čtyřech z posledních šesti zápasů. Za hosty nenastoupí vykartovaný A. Čermák, nejistý start je u P. Mareše.

"Nálada byla hlavně ze začátku týdne odpovídající výsledku z Českých Budějovic (2:2). My se snažíme kluky zvednout, i když to není vůbec jednoduché. Máme do konce pět kol a v nich bychom chtěli udělat co možná nejvyšší počet bodů. Zároveň si uvědomujeme, že záchrana je v oblasti teorie. Dukla Praha je mužstvo, proti kterému se nám dlouhodobě nedaří. Je na čase to změnit," uvedl Bohuslav Pilný.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Štetina, Polom, Matěj Hanousek - Považanec, Gedeon, Marek Hanousek - Juroška (Jan Blažek), Beauguel, Jakub Mareš
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Križko, Chleboun, Plašil - Štípek, P. Černý, Trubač, Malinský - P. Dvořák, Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - 1. FK Příbram  (sobota 15:00)
Naprosto rozdílný průběh sezóny zažívají oba soupeři ze sobotního utkání v Ostravě. Na Bazalech se domácí Baník pokusí posbírat důležité body s Příbramí.

Baníku se na jaře nedaří herně, ani výsledkově. Vítězství si Frňkovi svěřenci vychutnali pouze jednou, když ve Vršovicích zdolali Bohemians 1905. Jinak se ostravským borcům nedaří, trápí se především v ofenzivě. Ostatně Baník má suverénně nejhorší útok ligy. Doma na jaře utrhl jen dva body za dvě remízy, poslední dvě utkání před vlastními diváky prohrál. Na domácí vítězství čeká již půl roku - od 1. listopadu. Domácím budou chybět zranění Baroš a Mensah.

"Příbram hraje ve velkém klidu a dá se říct, že na co sáhnou, to jim vyjde. To jim dodává sebevědomí a pohodu, o kterou jsme se my sami připravili a sami si musíme pomoci. Na jaře jsme byli schopni předvést několikrát velmi slušné výkony, teď je důležité, abychom se o to pokusili znova. Nesmějí nás srážet laciné inkasované branky, jako se to stalo v posledních dvou zápasech. Víme, že to jde, že fotbal hrát umíme, ale musí nás zkrátka znovu pohánět odhodlání a touha. To jsou základy každého úspěchu," uvedl Petr Frňka.

Příbram od změny kouče sbírá vítězství jako na běžícím páse. Na jaře vyhrála již pětkrát a aktuálně je v tabulce na páté příčce, což by teoreticky mohlo znamenat i šokující účast v evropských pohárech. Silná je především na domácí půdě, ovšem naposledy dokázala zvítězit i venku, byť jí k tomu dopomohly i kontroverzní výkony rozhodčích v Hradci Králové. Podzimní duel lépe zvládla Příbram, která Baník zdolala u Litavky 3:1. Za hosty nenastoupí Boháč a Fillo.

"Chceme uhrát co nejvíce bodů a umístit se co nejvýš. Máme teď vnitřní sílu, máme na to, abychom hráli dobré zápasy. Do konce zbývá ještě pět utkání a věřím, že se ještě o nějaké body popereme. A uvidíme, na co to bude stačit. Naše postavení je odrazem tvrdé práce a momentální formy. Tu budeme chtít ukázat i v Ostravě," řekl Pavel Tobiáš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Lučič - Mišák, Foltyn, Kukec - Sivrič, Narh, Holzer
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kelemen - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Matějů - Moulis, Pilík, Suchan, Hnaníček, Zeman - Bednář
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Slovan Liberec - Bohemians Praha 1905  (sobota 15:00)
V sobotním programu 26. kola české nejvyšší soutěže se představí i Liberec, který doma přivítá Bohemians. Mírným favoritem zápasu jsou Severočeši. Ti v posledních čtyřech kolech třikrát bodovali naplno, kdežto Klokani venku zvítězili pouze jednou z posledních osmi ligových soubojů.

Liberec v posledních duelech prokazuje velice dobrou formu, neboť pod vedením nového trenéra Vavrušky prohrál v posledních šesti kolech pouze jednou. Navíc má slibně nakročeno do finále tuzemského poháru, v prvním semifinále hladce zdolal Teplice 3:0. Pro severočeský celek dále mluví velmi příznivá bilance vzájemných zápasů s Bohemians v rámci samostatné ligy. Klokany porazil celkem desetkrát, dvakrát remizoval a ani jednou neutrpěl porážku. "V posledních pěti zápasech dokázali Bohemians čtyřikrát bodovat, poslední dva duely dokonce vyhráli. To napovídá, že soupeř má slušnou formu. Nám se v posledních týdnech podařilo dostat do herní pohody, ale rozhodně nejsme ve stavu, abychom si mohli dovolit něco měnit. To znamená, že i tentokrát se budeme chtít prezentovat pokorou a tvrdou prací. Musíme udržet koncentraci a neustále myslet na to, jaký styl fotbalu nám pomohl dostat se ze sestupových příček. To, že na nich teď nejsme, neznamená, že máme splněno," řekl trenér domácích David Vavruška, jehož mužstvu v tabulce patří třináctá pozice se sedmibodovým náskokem od sestupových pozic.

Klokani dokázali v posledních dvou duelech zvítězit, když nejprve v Budějovicích přestřelili poslední tým tabulky 3:2 a poté doma zdolali Teplice 1:0. Tuto sérii se pokusí prodloužit i v Liberci, kde se jim však nedaří. "Liberec má sice problémy v defenzivě, ale momentálně se to mužstvo nastartovalo, takže kvalitní ofenzivou eliminovalo slabiny v obraně a dokáže zápasy vyhrávat. Ukázalo to jak v lize, tak v poháru s Teplicemi, kde nastoupilo se širším kádrem. Myslím si, že pro nás nebude výhodou, že Liberec hrál v úterý, do soboty je dostatek času k odpočinku. Také podle mě budou hrát jen tři hráči z týmu proti Teplicím. Liberec nemá jistou záchranu, potřebuje body, takže nic nepodcení," prohlásil kouč desátého týmu tabulky Roman Pivarník, jehož svěřenci jsou na tom o tři body lépe než jejich sobotní protivník.

V sestavě domácích bude chybět vykartovaný Luckassen a nejistý je start Obročníka. Za hosty nenastoupí trio zraněných Cseh, Artemuk, Engelmann a otazník visí nad startem M. Jarolíma.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Sus (Coufal), Karišik, Pokorný, Mudra - Soungole - Delarge, Pavelka, Frýdek (Breznaník) - Šural, Bakoš.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Šírl - Bartek, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Mikuš, Moravec.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko  (sobota 17:30)
Vedoucí Plzeň v sobotu hostí Slovácko, v domácím prostředí bude chtít odčinit kolaps z uplynulého kola, kdy přišel o svou desetizápasovou neporazitelnost v lize. To hosté na jaře pravidelně bodují, neboť z posledních pěti kol prohráli pouze jednou.

Západočeši si o minulém víkendu zkomplikovali cestu za mistrovským titulem, když doma přerušili dvě série. Kromě již výše zmiňované přišli také i o šňůru 26 ligových domácích utkání bez prohry poté, co nečekaně podlehli oslabené Mladé Boleslavi 1:2. Díky tomuto zaváhání se i snížil náskok lídra tabulky na tři body, když Sparta tentokrát nezaváhala a naplno bodovala nad Brnem. "Jsem přesvědčen, že mužstvo bude chtít odčinit klopýtnutí s Boleslaví a že předvede výkon na vítězství. Nic jiného nebereme. Jsem zvědavý, s čím přijede Slovácko. Od Boleslavi jsme očekával ofenzivní snahu a nakonec to byl beton. Určitě ale budeme věnovat přípravu na pokrytí Doška, který je specifickým hráčem české ligy. Co se týká boje o titul, tak i když jsme vedli o šest bodů, tak jsem říkal, že je to křehké. Stačí jedno zaváhání. Uvidíme, kdo bude mít ve finále pevnější nervy, lepší psychiku, mentální vůli a pevné nervy," prohlásil plzeňský kouč Miroslav Koubek, jenž nebude moci počítat s oběma zraněnými Řezníkem a Horváthem.

Slovácko aktuálně figuruje v tabulce na devátém místě v klidném středu tabulky. Na pátou Příbram ztrácí tři body. Toto manko se pokusí umazat ve Štruncových sadech, kde poslední dvě vzájemná střetnutí skončila nerozhodným výsledkem. "V posledním ligovém duelu doma s Libercem jsme propadli, nevydařené vystoupení jsme si rozebrali. Hlavně chyby v defenzivě, které byly mnohdy školácké. I když Plzeň z posledních dvou kol získala pouze bod v Teplicích, tak je v nadcházejícím duelu favoritem. Bude chtít odčinit domácí prohru s Boleslaví a udržet si náskok před Spartou. Věřím, že budeme důstojným soupeřem, odvedeme kvalitní výkon na hranici našich možností. Pokud se to podaří, tak můžeme pomýšlet na dobrý výsledek a případně i bodový zisk," řekl trenér hostí Svatopluk Habanec. Ten bude v sobotní sestavě postrádat zraněného Břečku a vykartovaného T. Radu.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, D. Kolář, Kovařík - Mahmutovič.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Mezlík, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Trávník, Valenta, Hlúpik - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava  (pátek 18:00)
Předehrávku 26. kola obstarají týmy, které to k sobě nemají daleko ani v tabulce, ani geograficky. Do Brna přijede proti domácí Zbrojovce bojovat o body Vysočina Jihlava.

Domácí na jaře zvládají boj o záchranu s přehledem. Vyhráli již čtyři zápasy a porážku si v posledních kolech připsali pouze proti celkům z popředí tabulky (Sparta, Plzeň) či s výbornou formou (Liberec). Proti Jihlavě se bude Brno snažit definitivně zachránit, aby mělo klid do zbylé fáze sezóny. Ani případná porážka by však vzhledem k situaci v tabulce nebyla žádnou katastrofou. Brno poslední dva vzájemné ligové duely s Jihlavou na domácí půdě vyhrálo a vstřelilo v nich šest branek. Kvůli zranění za domácí nenastoupí Zoubele a Slančík.

"Byla to pro nás velmi těžká série. Jsem rád, že ji máme už za sebou a čekají nás nyní soupeři z našeho bližšího okolí v tabulce. Jihlava mě překvapuje, jak dobře si vede. Má velmi dobře organizovanou hru v defenzivě a nebezpečnou útočnou fázi. Na Slavii uspěla útočným fotbalem a přehrála jednoznačně Ostravu, které mohla dát klidně i sedm branek. Tolik měla šancí. Nebezpečný je zejména Harba na hrotu útoku," uvedl na setkání s novináři kouč Brna Václav Kotal.

Jihlava prohrála jediné z posledních sedmi kol, stalo se tak doma s Duklou. I tato statistika ukazuje na pohodu v týmu a hlavně jistotu práce na prvoligové úrovni i do další sezóny. Zajímavý je pohled právě na venkovní utkání Vysočiny, ve kterých posledních sedm zápasů neprohrála a přivezla z nich třináct bodů. Naposledy prohrála Jihlava venku na Dukle v září loňského roku. Hosté budou oslabeni o zraněné Marcina a Šourka.

"Rádi bychom prodloužili naši úspěšnou venkovní bilanci a pokračovali v dobrých posledních výkonech. Brno hraje dobře v defenzivě, kterou vyztužuje brankář Melichárek. V posledních třech domácích zápasech neinkasovalo. Hra Brna s vysokým nasazením je dost nepříjemná. V posledních zápasech se střelecky prosazoval Markovič, ale nebezpečí hrozí také od kompaktní středové řady Brna," řekl hostující trenér Luděk Klusáček.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Jugas, Košťál, Schuster, Keresteš - Pašek, R. Buchta, Zavadil, Malík, Lutonský - Čtvrtníček
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Marek, Tlustý, J. Krejčí, Hybš - Jánoš, Kučera - Fulnek, Šulek, Kliment - Harba
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň25193355:1960
2.Sparta Praha25183445:1257
3.Baumit Jablonec25165447:1853
4.FK Mladá Boleslav25124935:2840
5.1. FK Příbram251051032:3635
6.Dukla Praha2597927:3534
7.FK Teplice2589836:2733
8.Vysočina Jihlava25961027:2933
9.1. FC Slovácko25951136:3432
10.Bohemians Praha 190525851228:3629
11.Zbrojovka Brno25851226:3529
12.Baník Ostrava25771118:3228
13.Slovan Liberec25511931:3526
14.Slavia Praha25671233:4025
15.FC Hradec Králové25471422:4719
16.České Budějovice25471423:5819

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (376)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele