Synot liga - preview 25. kola

24.04.2015, 08:44, aktualizováno 26.04.2015, 08:56
Previews
Pouze jedno prvoligové klání je dnes na programu v české kotlině, a to jmenovitě hnedka v hlavním městě. Všechny páry očí budou upřeny na zápolení domácí Sparty s cestující Zbrojovkou Brno, která bude na Letné odčiňovat loňskou porážku 0:4...
Sparta Praha - Zbrojovka Brno  (neděle 17:45)
Tečku za 25. ligovým kolem udělá nedělní atraktivní dohrávka mezi pražskou Spartou a Brnem. Letenští stále nevzdávají o titul, hosté by rádi setrvali v elitní desítce.

Sparta v uplynulém víkendu nenavázala na 10 ligových utkání v řadě bez prohry, když prohrála v Liberci. Přesto nadále živí naděje na obhajobu titulu. Plzeň v sobotu podruhé zaváhala, tentokrát vyšla bodově naprázdno, když doma nestačila na oslabenou Mladou Boleslav. Spartě se naskýtá velká příležitost se přiblížit lídrovi tabulky na dohled tří bodů, pokud doma splní úlohu favorita a porazí Brno. Na nedělního soupeře mají Letenští velmi dobré vzpomínky, neboť vyhráli poslední tři vzájemné ligové zápasy. "Po porážce v Liberci, kde jsem mužstvo vedl poprvé, je teď povinností a nutností doma zvítězit. A nejen to, chceme se prezentovat dobrým výkonem," zdůraznil kouč domácích Zdeněk Ščasný, pro něhož to bude reparát a také premiéra před domácím publikem. V sestavě domácích bude chybět vykartovaný Vácha a zraněný Shala.

Brno se v tabulce pohybuje na desátém místě s bezpečným náskokem od sestupových pozic a jakýkoli bodový zisk by pro Moravany znamenal takřka záchranu. "Sparta je v domácím prostředí velmi těžký soupeř. Pro nás by každý bod zřejmě znamenal definitivní záchranu, dosáhli bychom hranice třiceti bodů, což by mělo stačit. Vítězství by bylo z kategorie snů, na Letné v této ligové sezoně vyhrála jen Ostrava. Hráči se pod trenérem Ščasným budou chtít ukázat, navíc si Sparta po zaváhání v Liberci další ztrátu nemůže dovolit, pokud chce pomýšlet na titul. My bychom chtěli podat lepší výkon než proti Plzni," prohlásil trenér hostí Václav Kotal, jenž bude postrádat zraněného Zoubeleho a kvůli dohodě klubů Sýkoru.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Kadeřábek, J. Brabec, Holek, Costa - Dočkal, Matějovský, Mareček, L. Krejčí - Lafata, Kadlec.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Jugas, Košťál, Schuster, Keresteš - Pašek, R. Buchta, Zavadil, Kopúnek, Lutonský - Markovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slovan Liberec  (sobota 17:00)
Nově položený trávník stadionu v Uherském Hradišti zažije zatěžkávací test. Domácí Slovácko totiž přivítá liberecký Slovan, jehož forma se prudce zvedá. Slovácko se ale pyšní rovněž skvělou formou, i když doma se mu úplně nedaří.

Slovácko v lize neprohrálo čtyři zápasy v řadě, ale pokud s něčím trenér Svatopluk Habanec není spokojen, jsou to výsledky před vlastním publikem. České Budějovice sice jeho svěřenci doma porazili 3:1, ale předtím jen remizovali s Teplicemi a s Hradcem a s Jabloncem dokonce prohráli. V minulém kole si odvezli všechny tři body z Ostravy a na tento výsledek by rádi navázali i v zápase s Libercem. Vedle domácího prostředí by jim měl vyhovovat i zcela nový trávník, který se v Uherském Hradišti položil jakožto součást příprav na blížící se ME hráčů do 21 let. Na druhou stranu jim bude chybět vykartovaný Rada.

"Do každého zápasu jdeme s představou zisku tří bodů. Nyní je však naše touha ještě více umocněna, protože budeme hrát na novém pažitu a chceme potvrdit výhru v Ostravě," nechal se slyšet trenér Svatopluk Habanec, jenž se následně vyjádřil i k soupeři: "Kvalita týmu Liberce v žádném případě neodpovídá jejich postavení v tabulce. Poslední zápasy navíc naznačily, že jejich forma jde nahoru. Porazili Brno, remizovali v Mladé Boleslavi a v posledním zápase doma zdolali mistrovskou Spartu. Navíc postoupili do semifinále poháru, takže soupeř nás nečeká rozhodně jednoduchý. To však neznamená, že bychom se měli zaleknout. Naopak. Máme třicet dva bod, takže můžeme volně dýchat."

Liberec ještě není stoprocentně zachráněn, ale je na dobré cestě. Před dvojicí Hradec - České Budějovice už má k dobru pětibodový náskok. Mimo to mohou na severu Čech stále doufat v účast v evropských pohárech. Čtrnáctý tým soutěže totiž postoupil přes Třinec už do semifinále národního poháru. A konečně, Liberec má dobrou formu. Po příchodu trenéra Vavrušky se herně i výsledkově zvedl. Slovan neprohrál tři ligová utkání v řadě, porazil doma Brno i Spartu a z Boleslavi si odvezl cenný bod.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice  (sobota 17:00)
Na programu 25. kola je také utkání ve Vršovicích, kde domácí Bohemians 1905 přivítají hosty z Teplic.

Bohemians se doma příliš nedaří, například na jaře vyhráli v Ďolíčku jen jednou. O to víc tak těší Klokany zisky z hřišť soupeřů, kterých v probíhající sezóně není málo. Vítězství z venkovního hřiště si Bohemians dovezli i v minulém kole, když v důležitém souboji o záchranu přehráli České Budějovice. Na toto vítězství se domácí pokusí navázat i proti Teplicím. Případné tři body by již znamenaly velkou naději na záchranu.

"Naše výhra v Českých Budějovicích byla o to důležitější, že jsme odskočili na osm bodů. Aktuální pozitivní atmosféru se pokusíme přenést do dalšího utkání. Teplice jsou velmi kvalitní mužstvo, vyřadily Plzeň v poháru, samozřejmě chtějí i do pohárové Evropy," varuje domácí trenér Roman Pivarník.

Teplice prožívají hektickou sezónu a na jaře pod koučem Radou sbírají všechny možné výsledky. Venku však na jaře prohráli pouze jednou. Ano, stalo se tak na Letné díky známé penaltě v závěru utkání. Hosté stále bojují o pohárové příčky. Do Evropy mohou jistě ze čtvrté příčky v tabulce, na kterou ztrácí čtyři body či z domácího poháru, ve kterém jsou stále ve hře o vítězství.

"Na Bohemce to nikdy není jednoduché - je tam malé hřiště a divácká kulisa. Navíc Bohemka naposledy otočila zápas s Českými Budějovicemi a odskočila sestupovému pásmu. Takže soupeř bude ve větší pohodě, než kdyby prohrál. Nám pomohla třízápasová série s Plzní, kdy jsme si dokázali, že můžeme hrát s nejlepšími. Musíme ale navázat na druhý poločas z ligového zápasu s Viktorkou, protože s prvním bychom v Praze neuspěli," řekl teplický trenér Petr Rada.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Šírl - Moravec, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Bartek - Mikuš
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüftner, Jablonský, Krob - Hora, Ljevakovič, Vachoušek, Vůch, Litsingi - Salami
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.35 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Baumit Jablonec - Slavia Praha  (sobota 17:00)
Jablonec v sobotu přivítá pražskou Slavii. Půjde o střet dvou týmů z odlišných pater tabulky. Zatímco domácí bojují o titul vicemistra, to hosté o záchranu.

Severočeši v uplynulém víkendu klopýtli na Dukle, tím tak ukončili sérii sedmi kol bez porážky. Naštěstí pro ně i Sparta zaváhala, a tak čtyřbodová ztráta na letenský výběr nadále zůstává neměnná. Proti Slavii Jablonečtí neočekávají nic jiného než vítězství. Navíc se sešívanými prohráli jediný zápas z posledních 11 vzájemných ligových soubojů. "Čeká nás těžký a nevyzpytatelný soupeř, kterému zřejmě vyhovují těžší zápasy, jako například na Spartě. Oni hrají jednoduše, přímočaře na branku a nekomplikují si rozehrávku. My jsme ale favoritem utkání a budeme chtít hrát tak, aby všechny body zůstaly doma," prohlásil trenér domácích Jaroslav Šilhavý, jenž bude postrádat tři rekonvalescenty Valeše, M. Hubníka a Fantiše.

Slavia se nachází v krizi, z posledních šesti kol bodovala pouze jednou a na výhru čeká už sedm zápasů. V tabulce se pohybuje na třináctém místě se sedmibodovým odstupem od sestupového pásma. Sešívaní nejedou do Jablonce s poraženeckou náladou. "Jablonec má velmi zkušený a kvalitní tým. Zároveň má ale v kádru také ambiciózní mladé hráče. Navíc doma boduje naplno. Nám ale v naší situaci nezbývá než se pokusit bodovat také. Tým se musí semknout a ukázat fyzickou i mentální sílu. Slova, sliby ani žádné řeči neplatí, platí jen výkon na hřišti. S Plzní nebo Spartou jsme si dokázali, že umíme favority potrápit. Dáme do toho všechen um a nasazení a porveme se o tři body," řekl trenér hostí Miroslav Beránek. Ten se bude muset obejít bez obou rekonvalescentů Mičoly a M. Černého, dále je nejistý start u Latky a Zmrhala.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Greguš, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Doležal.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Švec, Deli, Bílek, Tamás - Baéz, Piták (R. Hrubý) - V. Vukadinovič, Kenija, Prošek - Milan Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FK Příbram - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Šest kol před koncem se proti sobě postaví v důležitém utkání týmy, které se již pro letošek nemusejí strachovat o svou prvoligovou příslušnost a naopak ještě mohou bojovat o Evropu. Příbram nastoupí doma u Litavky i vzhledem k nedávné historii obou týmů k pikantnímu souboji proti pražské Dukle.

Příbram v posledním kole přerušila řadu porážek na soupeřových hřištích a tříbrankovým obratem dokázala zdolat Votroky z Hradce. Během pár minut se tak zvětšil náskok Příbrami na sestupovou pozici z osmi na čtrnáct bodů, což znamená prakticky jistou záchranu. Doma navíc Příbram hraje daleko lépe a na jaře si odsud odvezla bod pouze Jihlava. Příbram tak překvapivě také může pošilhávat po pohárových příčkách.

"S Duklou jsou vždy těžké zápasy, hraje se proti ní špatně. Je to hodně běhavé mužstvo. Příbram ji nikdy neporazila, tak doufám, že se to podaří teď," přeje si příbramský trenér Pavel Tobiáš.

Dukla je na tom o dva body lépe a aktuálně okupuje pátou pozici, která teoreticky může znamenat i účast v Evropě. Vzdálena není ale ani od čtvrté pozice, na kterou ztrácí jen tři body. Hosté na jaře nejprve dvakrát vyhráli, následně dvakrát prohráli, dvakrát remizovali a zase dvakrát vyhráli. Logickou řadu, dle které by měli v Příbrami prohrát, se samozřejmě budou snažit přerušit. Aktuálně tedy mají šňůru čtyř utkání v řadě bez porážky. Venku na jaře Dukla padla jen jednou.

"Příbram je typicky domácí mužstvo, na svém hřišti dělá většinu bodů. My se momentálně nacházíme ve slušné formě a poslední úspěšné výsledky zvedly náladu i formu některých hráčů, takže se ji budeme snažit potvrdit i v sobotu v Příbrami," poznamenal hostující kouč Luboš Kozel.

Dukla se v roce 1997 přemístila z Julisky do Příbrami. Současná Dukla se zase do první ligy dostala poté, co odkoupila práva na druhou ligu z Jakubčovic.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kelemen - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Matějů - Moulis, Hnaníček, Fillo, Suchan, Zeman - Bednář
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Štetina, Polom, Matěj Hanousek - Považanec, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Beauguel, Jakub Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
O zachování naděje na záchranu budou bojovat oba nováčci, kterým se v sezóně vůbec nevede. Na tragický podzim Hradce navázaly Budějovice na jaře a oba týmy se tak logicky krčí na sestupových příčkách.

Dynamo s 18 body po podzimu mohlo být relativně spokojeno, ovšem na jaře se tým jakoby ještě neprobudil ze zimního spánku. Všechna jarní utkání České Budějovice prohrály a inkasovaly v nich 26 branek, což je více než tři na kolo. Vzepření se proti osudu přišlo v posledním kole, ovšem nezvládnutý závěr proti Bohemians poslal domácí definitivně do kolen. Ztráta pěti bodů na čtrnáctý Liberec se na první pohled nejeví jako neřešitelná, ovšem vzhledem k předváděné hře se se záchranou Dynama příliš nepočítá.

"Hradec je na tom trochu lépe v tom, že na jaře udělal nějaké body a hraje dobře. V zápase proti Spartě hrál opravdu výborně, bylo to naprosto vyrovnané. Šance na záchranu pořád ještě žije, i když už je jen teoretická. Uděláme všechno pro to, abychom ještě nějaké body získali, protože pak se může ještě leccos stát," doufá budějovický trenér František Cipro.

To Votroci po změně na pozici hlavního kouče konečně na jaře začali předvádět fotbal hodný první ligy a společně s tím začaly přicházet i body. Poslední duely však Hradec nezvládl, prohrál čtyři utkání za sebou a slibně rozjetou cestu za záchranou tak opět devalvoval. Velké zklamání přišlo v posledním kole po nezvládnutém důležitém souboji s Příbramí, ve kterém Hradec neudržel dvougólové vedení. Pokud však hosté zaberou na jihu Čech, nejlépe za tři body, formu a čas k záchraně ještě mají.

"Naším cílem je vítězství. Všichni víme, co nám to dalo práce ligu vykopat. Proto bychom se měli na hřišti rvát do závěrečného hvizdu. Nic nebalíme, věříme," řekl hradecký trenér Bohuslav Pilný.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Janotka, Lengyel, P. Novák, Machovec - Varadi, Chrien, Eliáš, Benát, Pešek - Michal Škoda
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Križko, Chleboun, P. Mareš - Štípek, Trubač, P. Černý, Čermák - P. Dvořák, Vaněček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav  (sobota 20:15)
Vedoucí Plzeň v rámci 25. kola české nejvyšší soutěže doma hostí čtvrtou Mladou Boleslav. Ta je pro Západočechy oblíbeným soupeřem, neboť vyhráli posledních osm vzájemných ligových soubojů.

Plzeňští nadále vedou tabulku s pohodovým náskokem, dokonce ho i navýšili i přes remízu v Teplicích, kde ukončila sérii devíti ligových výher v řadě. Nedařilo se totiž i druhé Spartě, ta dokonce přišla o všechny body v Liberci. Takže rozdíl mezi prvními dvěma celky v soutěži je šestibodový. Koubkovi svěřenci doma ještě v této ligové sezoně neztratila ani jeden bod a v tomto duchu hodlá pokračovat i proti Mladé Boleslavi. "Věřím, že zápas zvládneme a mužstvo půjde cílevědomě za vítězstvím. Bojovnost i chuť zvítězit jsem cítil z týmu i v Teplicích, tam to bohužel nevyšlo. Očekávám vysoké nasazení, uvědomění si nutnosti utkání zvládnout a vyhrát, zkrátka nic nepodcenit. Boleslav je útočné mužstvo, snaží se hrát ofenzivně a to od nich budu očekávat. Absence Limberského není pro nás nic nového, věřím, že si s tím dokážeme poradit. Naopak zranění Dana Koláře se lepší a mohl už by být k dispozici," řekl plzeňský trenér Miroslav Koubek.

V sestavě domácích bude scházet zraněná dvojice Řezník Horváth a vykartovaný Limberský, kvůli dohodě klubů nenastoupí Chramosta a nejistý je start D. Koláře.

Mladá Boleslav, která už tři kola čeká na výhru a v posledních 8 z 11 venkovních ligových utkání nevstřelila branku, přijede do Plzně oslabena. V sestavě bude postrádat Wágnera, Ďuriše a Končalu, Ti totiž hostují z Plzně a kvůli dohodě klubů nemůžou nastoupit. Dále jim bude chybět trojice zraněných Klela, Mendy a Hůlka, kvůli čtyřem žlutým kartám hrát nebude i Ščuk s Navrátilem. "Čeká nás nesmírně náročné utkání, protože proti soupeři z čela aktuální ligové tabulky nám bude scházet osm hráčů. Každý, kdo proti Plzni nastoupí, musí bojovat na hranici svých schopností a dovedností," pronesl trenér hostí Karel Jarolím, jehož tým bude hájit čtvrtou příčku před Duklou, ta na něj ztrácí tři body.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, R. Hubník, Procházka, Kovařík - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Pilař - Mahmutovič.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - J. Kysela, Šisler, Koch, Bořil - Milla, Štohanzl - Zahustel, Vacek, Skalák - Magera.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Baník Ostrava  (pátek 17:00)
V předehrávce 25. kola se v Jihlavě proti sobě postaví domácí Vysočina a ostravský Baník. Oba kluby se nacházejí ve středu tabulky a se záchranou by již starosti mít neměly. Tím spíše, pokud v pátek budou bodovat.

Jihlava z posledních šesti utkání padla jen jednou, jinak se jí výsledkově i herně daří. Aktuálně má tak na svém kontě 30 bodů, které ve většině případů představují hranici, nad kterou se již nesestupuje. Do zbylých kol tak může jít relativně v klidu. Motivací proti Baníku bude náprava posledního domácího utkání, kdy Jihlava podlehla Dukle i vylepšení vzájemné bilance s Ostravou, se kterou dokázala v sedmi duelech zvítězit jen jednou a hned čtyřikrát prohrála. Domácím budou chybět zranění Marcin a Šourek.

"Naším cílem je domácím vítězstvím potvrdit tříbodový zisk v minulém kole na Slavii. Nebude to snadné, neboť Baník se prezentuje velice nepříjemnou, důraznou a běhavou hrou. Jeho jarní výsledky nekorespondují s dobrými výkony týmu, který by měl být v tabulce rozhodně výš. Herní osu Baníku tvoří útočník Narh a středopolaři Jirásek a Kukec. My jsme získali už třicet bodů, tím ale naše snaha nekončí. Chceme se ještě posunout v tabulce na vyšší příčky," řekl před utkáním Luděk Klusáček.

Jen o dva body méně má v tabulce Baník, který by se tak případným vítězstvím mohl posunout nad zmíněných 30 bodů. Na jaře se však Baníku nedaří. V osmi duelech získal jen šest bodů, zvítězit dokázal pouze ve Vršovicích nad Bohemians. Naposledy se hosté trápili na Bazalech se Slováckem. Aktuální, relativně dobré postavení v tabulce je tedy zásluhou především bodů nahraných z podzimu, díky kterým se na jaře oslabený Baník nemusí strachovat o udržení v lize. Radost však svými výsledky ani výkony svým fanouškům nedělá. Hosté nastoupí bez zraněných Baroše a Mensaha.

"Jihlava má v kádru řadu zajímavých hráčů, zkrátka šikovný tým. Náš výkon proti Slovácku byl kaňkou na dosavadním snažení mužstva, ale jdeme dál. Máme před sebou další zápas a s ním šanci začít zase od nuly. Byl bych ale docela rád, aby na zápas se Slováckem nikdo z hráčů nezapomněl. Byl po něm trošku virvál, ale pojmenovali jsme si samozřejmě i kvalitativní věci, které nám ze hry vypadly. Je to zkrátka o tom, že každý z nás musí chtít být prospěšný týmu a ne se za někoho schovávat," uvedl Petr Frňka.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Marek, Tlustý, J. Krejčí, Hybš - Jánoš, Kučera - Fulnek, Šulek, Vaculík - Mešanovič
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Helešic - Foltyn, Šichor - Sivrić, Jirásek, Holzer - Narh
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň24193254:1760
2.Sparta Praha24173441:1254
3.Baumit Jablonec24155445:1750
4.FK Mladá Boleslav24114933:2737
5.Dukla Praha2497827:3234
6.FK Teplice2489736:2633
7.1. FC Slovácko24951034:3132
8.1. FK Příbram24951029:3632
9.Vysočina Jihlava24861025:2930
10.Zbrojovka Brno24851126:3129
11.Baník Ostrava24771018:3028
12.Bohemians Praha 190524751227:3626
13.Slavia Praha24671132:3825
14.Slovan Liberec24411928:3323
15.FC Hradec Králové24461420:4518
16.České Budějovice24461421:5618

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (422)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jihlava win

Reagovat
smazaný uživatel

I když ten Baník . Radši beru zpět.

Reagovat
frankiefcb

Potom, co zase vypustil Šafarčík ze svého huby ve včerejším rozhovoru to vidím na naší prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zase plácal?

Reagovat
frankiefcb

že někteří hráči (Frydrych) jsou alibisti a pokud budou stále (rozuměj Frydrych si otevřel hubu na vedení), tak půjdou z klubu. Že za Frňkou stojí, že chyba není v něm, ale v hráčích. A pak vypustil z huby něco ve stylu, že když je nějaká chyba, tak začne první u sebe, než obviní druhé.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
frankiefcb

jo a tohle je taky lahůdka: "Oponenty má, nemluvím o interních oponentech v Baníku. Petr Frňka je stejně jako já obklopen externími spolupracovníky s nimiž fotbal konzultujeme." O koho se jedná? "To bych si nechal pro sebe". - ať žije transparentní klub a trenér, který si do toho nechá kecat záhadnými externími spolupracovníky.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, je to opravdu mamlas

Reagovat
frankiefcb

Jinak sleduješ více ty Vítky. Vidím, že mají nakročeno do MSFL. Jsou případně na to finance? nebo spíše, jak to vypadá s financemi v klubu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ono se o tom moc nemluví, postup určitě nebyl letošní cíl a velký zájem jít výš tam zatím necítím... to nové vedení ale neznám, jako prioritu vždycky uváděli mládež a ne dospělý fotbal.

Reagovat
frankiefcb

já bych Vám přál tu MSFL a klidně 2. ligu. Jste tradiční klub a v Ostravě by podle mého měl fungovat na vyšší úrovni další klub. Když říkáš, že se nějak soustředí na mládež, nevíš jestli je nějaká dohoda s Baníkem ohledně toho tréninkového centra. Jestli byste se na tom taky nějak podíleli.

Reagovat
smazaný uživatel

to vůbec nevím, ale zkusím se poptat... ono v Ostravě asi bude hodně záležet i na Světlíkovi, jak dlouho ho bude fotbal bavit.

Reagovat
meno

Slovo dne: alibističtí

Reagovat
smazaný uživatel

Tu pravděpodobnou sestavu myslí někdo vážně? Vždyť je naprosto jasné, že pokud Kukec bude zdravý, tak bude hrát místo tragického Šichora. Zároveň očekávám, že Holzer si zase půjde sednout a místo něj půjde Azevedo.

Reagovat
HorajzmAmmann

počkej, znáš Frnku, přece musí nechat "remízovou sestavu " z prvních 30. minut zápasu se Slováckem.

Reagovat
adalbertus

pro dnešní moravské derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

provokátere. To až příští rok, bohužel.

Reagovat
adalbertus

ani nevím jak mně to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Bych čekal, že jsi starší

Reagovat
smazaný uživatel

Priste to uz vyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

njn

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Uz chapu, ze se tu porad svyho taty zastavas..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to jsi ty?

Reagovat
ZB 07

No, dneska to asi nebude nic pro fanoušky atraktivního fotbalu, tipuju těsnou výhru domácích, případně remízu 0:0.

Reagovat
Wat

Dneska by z toho mohla být výhra, bohužel sice hraje Kliment, ale snad to těm ostatním neposere. Důležitý bude, překonat hlavně toho herodesa v bráně, snad formu nechá doma.

Reagovat
Feind

tipovacka uz je zrusena?

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava dnes vyhraje. Videl jsem je na Baniku, kdy byli na sestup a narozdil od Baniku meli sance! Od te doby se ZLEPSILI... Davam jednicku a k tomu Bilbao jako druhou tutovku.

Reagovat
db18

Harba pěkně Ale Pavlenka...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

hmm tak to si Jirko posral.

Reagovat
patas92

Tj, ale zas Frydrych u té tyče taky mohl stát.

Reagovat
frankiefcb

to taky no, to jsem taky divil.

Reagovat
patas92

Na jeho obranu zas, kdo mohl čekat, že to vstřelí z nulového úhlu

Reagovat
frankiefcb

no trefil to parádně, nicméně tam opravdu zase nefunguje nic. Záloha neexistuje a těch průniků na 20. minut je fakt extrémně moc.

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Pavlenka Harba

Reagovat
patas92

Reagovat
frankiefcb

hmm tak ta sedla.

Reagovat
db18

Trefený to bylo pěkně, ale nepřišlo mi to na takovou bombu, že by to nešlo chytat... (a posledně taky někdy inkasoval z podobný situace - teď už mi přijde, že Mahmutović tu hru nějak moc neovlivnil, když zůstal na Bazalech v ofsajdu )

Reagovat
frankiefcb

tam, ale opravdu neviděl, sám říkal, že neviděl přes hráče. (neříkám ,že říkal Mahmuta, ale že neviděl)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne pres Mamuta, nybrz pres skrumaz hracu pred nim

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle má komentátor prožívat zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude internet plný žump, berbra a dáši ...

Reagovat
monty25

Uvažoval jsem, že dám na tiket Jihlavu. Proč jsem to neudělal?

Reagovat
patas92

Protože Baník otočí

Reagovat
frankiefcb

no já ji na tiketu mám.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Baník to dělá schválně? Nebo je fakt už totálně na dně?

Reagovat
frankiefcb

obávám se, že zdaleka ještě na dně nejsem.

Reagovat
frankiefcb

nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Firkraag

vy budete asi ještě sakra rádi, že jsme vám darovali tři body

Reagovat
smazaný uživatel

Tři body se nedarujou, tři body ztratí mančaft, který prohraje.

Reagovat
Firkraag

Kdybys ten výkon viděl, za dárek bys to označil

Reagovat
frankiefcb

no s tím se dá souhlasit. Ale pro Šafarčíka je to důkaz, že trenér to dělá dobře.

Reagovat
Firkraag

Je fakt, že jste snad ještě větší chudáci, než jsme my

Reagovat
smazaný uživatel

To máš jedno, hlavně, že Baník v tom dvojzápase v podstatě Spartě sebral titul:)

Reagovat
Kaspar

okresni prebor neni meta, okresni prebor je dno

Reagovat
patas92

Ty vole, za to klidně mohl Frydrych dostat redku

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

podle opakovaného záběru spíš měl než mohl.

Reagovat
ZB 07

Jasná penalta

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

žumpa, snad to Baroš odsoudí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Štěpáne, prosím tě už necentruj !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako slávista vím, o čem se Štěpánem mluvíš:))Ten kluk nemá ani na divizi

Reagovat
frankiefcb

a smutné je, že je to náš nejlepší útočící hráč, když nehraje Bary.

Reagovat
HorajzmAmmann

hraje dobře, jenom nesmí centrovat ... lajnu piluje jak má, jen at přihrává za obranu nebo jde 1 na 1 ale ať necentruje

Reagovat
HorajzmAmmann

protože stejně nikdo jiný tam není ¨, takže ...

Reagovat
smazaný uživatel

To už je lepší, než to předtí

Reagovat
patas92

Tak Frydrych si v dalším zápase asi už nezahraje

Reagovat
HorajzmAmmann

To by nemělo dalších 10 hráčů

Reagovat
frankiefcb

no, ale docela jde vidět, že tam nějaký problém je s vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

No na to jsem právě narážel, když jsem se ptal, jestli to dělají schválně.

Reagovat
patas92

Schválně to určitě nedělají, jen jsou psychicky v prdeli. Hlavně Frydrych.

Reagovat
patas92

Asi jo. Jestli chtěl Šafarčík tím vyjádřením Frydrycha potopit, tak se mu to povedlo.

Reagovat
frankiefcb

Podle mě ho chce vyštvat, protože patří do té gardy, která stála za Svědíkem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Žádnýho sportovce by takový prohlášení nenechalo v klidu, má co chtěl kretén. Vyhodil jedinýho normálního trenéra, který hrál s většinou týmů s míčem na noze a pevnou defenzivou, místo toho si z nás každý dělá trhací kalendář. Prodat 3 defenzivní hráče a myslet si že to půjde samo je fakt hovadina ...

Reagovat
frankiefcb

kokot, fakt to si jako myslel, že budeme hrát jako Barcelona nebo co. Svědíkovi můžeme líbat ruce za to, že nesestoupíme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Navíc si myslím, že by dokázal s Barošem Svědík daleko víc než tenhle komediant co strká Sukupa do zálohy

Reagovat
HorajzmAmmann

Já nevim, ale dostat ze 4 zápasů 3x gol z 35 metrů asi nebude úplně v pohodě...

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

max 25 metrů, nepřeháněj.

Reagovat
db18

Fans Baníku skandují "pískej rovinu"?

Reagovat
HorajzmAmmann

určitě ne...

Reagovat
db18

Nevím, ten zvuk z tv dost zkresluje a přišlo mi to spíš od vás...

Reagovat
db18

Hmm - a je slušně opožděný oproti obrazu

Reagovat
HorajzmAmmann

za 1) jsem to v životě od nás neslyšel a za 2) kdybychom to opravdu skandovali tak jinou melodií

i když možné je vše..

Reagovat
Kang & Kodos

Pískej konec.

Reagovat
frankiefcb

no radši jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď Pavlenka napravil

Reagovat
smazaný uživatel

To už asi napravit nepůjde

Reagovat
ZB 07

S takovým výkonem by měl Baník problém porazit i Kolín

Reagovat
Tomoro

Kolín??!! neporazili by ani okresní týmy..

Reagovat
JarousFCB

Největší tragédie není výkon Baníku, ale přenos SlovakSportu... a tj fakt co říct...

Reagovat
ZB 07

Ty přenosy jsou pravidelně katastrofa, v každém zápase nějaký problém a ty geniální opakované záběry

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

za posledních X sezon (co jsou zápasy na netu ) jsem neviděl jenom 1 zápas

Poprvé reálně zvažuji, že se kouknu na hokej. Protože moje trpělivost opravdu přetekla, baník NIKDY ho nezradím, ale z tohohle mě je opravdu hodně špatně... Tohle se snášet nedá, abychom ani nevystřelili na bránu ????? !!!!!!

Reagovat
frankiefcb

No já už to mám zapnuté.

Reagovat
smazaný uživatel

To nedělej, dnes to bude průšvih.Kam vleze Jágr, tam 7 let neroste tráva.

Reagovat
db18

Ještě aby na ledě rostla tráva...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně jsem jen použil přísloví.Nelze to brát doslova.Pokud to chceš doslova, kam vleze džegr, tam se nevyhrává.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jágr je největší bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prolhanej trapák.Loni na MS ve Švédsku zdrhal kanálama, aby nepotkal novináře a fanoušky, zdrhl kanálem rovnou do Ameriky a prohlásil, že za ČESKOU REPRE už nikdy!!!!Rok se s rokem sešel a on přijel opět ten zatím skvělej tým rozložit.

Reagovat
Kang & Kodos

Proto taky patří do Triple Gold Clubu, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Jen díky mariovi, od roku 1991 si ke SC ani nečuchl, on už kéta nehraje ani play off.Čím to asi je?

Reagovat
Posledni Kovboj

Ze nejvetsi nedomrdanej chudak v okruhu 50km od Vrsovic nebude mit rad Jagra? Kdo by to cekal?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodceňuj se, máš na něj.I když v hokeji a co se týče blbejch keců asi ne.Už tvůkj nick tě pasuje na wola.

Reagovat
rufus

Jágr je velkej borec. Ale tomu současnýmu týmu pod vedením Růžičky se moc fandit nedá..

Reagovat
JarousFCB

...ať tam ten náš kouzelník Frňka zase dá Sukupa na křídlo jako posledně... tím to vyřeší

Reagovat
centos

Co to zase je tohleto

Reagovat
HorajzmAmmann

wow

střed Jirásek, Kukec, Mišák ... to chci vidět

Reagovat
frankiefcb

nechceš

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Rarášek

111. Pro Tomáše Řepku

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten slibovaný ofenzivní fotbal! No jo, jenže teď, když má vedení na lavičce řiťolezce, najednou je chyba v hráčích... je to smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

Rekni mi jinou vec- ty si vazne myslis, ze kdyby zustal Svedik, tak jsou lepsi vysledky? Copak si neuvedomujete, ze to vase postaveni po podzimu byla jedna velka haluz?

Reagovat
frankiefcb

Ano v tohle věřím. Samozřejmě je to spojené i s odchodem obranné osy týmu. (hlavně Jánko)

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co by bylo, kdyby zůstal Svědík. Vím jenom, že tím rozházeli fungující tým a změna nepřinesla ani výsledky a ani slibované zlepšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je tu samozřejmě ta změna ve vyjadřování k výsledkům, kdy celý podzim hodí na trenéra, navymýšlí si chybnou komunikaci atd. a když je to na jaře pod novým koučem ještě horší, hází vinu na hráče. A to je pak samozřejmě taky věc, která mi přijde až neslýchaná, aby vedení proti hráčům takto vystupovalo a Šafarčík si honil triko v novinách.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Jihlava přepla na úsporný režim, ale Baník stejně nic nevymyslí, ani když jde 3 na 2 .. to je fakt zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

První co se mi vybavilo, když kotel Jihlavy řval "jihlavský ježek"

https://www.youtube.com/watch?v=qn7R8EpOQ68&feature=youtu.be&t=80

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Baník na mě působí tak, že snad ani nechce vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Vyrovnat? Co vyrovnat? Je to od 14. minuty 2:0.Maximálně snížit

Reagovat
ZB 07

Prostě se dostat do hry, něco vymyslet, ale nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Leží na nich deka a kdoví, jestli dostávají prachy

Reagovat
iamek

Prachy dostavaji v cas.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to skončilo a ty už jsi na netu, Milane?Kdo jiný by to měl vědět, než přímý aktér

Reagovat
iamek

Adh boze ty jsi hloupy clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt????Tak jak víš, že dostávají prachy???jen tu kecáš, kecáš a nic nevíš, tyhle borečky, jako jsi ty já miluju!!!!

Reagovat
db18

Psali to totiž na SN

Reagovat
smazaný uživatel

A co se píše, to je pravda, tak OK.V tom případě se vzdávám.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jsi zapomnel,ze je Ozzy jednodussi a nedojde mu to

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli já jsem jednodušší, tak to musíme bejt dvojčata.Ne, vlastně ne, ty jsi jednoduchej a v tom je rozdíl.mě to došlo, jenže na takovou blbost nemá smysl reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale dalo ti to, než jsi to vymyslel... Nebude ty... jednodušší?

Reagovat
Kang & Kodos

Jihlava bod od pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Jihlavě.Hodně štěstí v pohárech

Reagovat
ACSeRw!n

Banik treba vas vemou ve treti polsky lize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Představ si, že to kýchnutí je ve tvém případě odeslání zprávy:

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mbs2jshEd51rgs6v5o1_400.gif

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

staci druha a zapas s GieKSou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Je tu niekto z Karvinej, kto by mi vedel povedať podľa ktorej vizualizácie sa nakoniec rekonštruuje štadión?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mi někdo vysvětlit ty příčky, ze kterých postupujpu týmy do Evropy? Z pátého místa se ještě do predkol Evr. ligy dostává? Díky

Reagovat
PavlíčeQ

Pokud vyhraje pohár Boleslav nebo Jablonec, tak do předkola EL půjde i 5. tým z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad dneska hoši pokřtí nový pažit výhrou, bohužel u toho nebudu, máme rodinnou oslavu! Ale věřím ve výhru! SLOVÁÁÁÁÁÁCKOOOOOO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust konečně v základu

Reagovat
Znalec

Reagovat
Rarášek

Slavie

Reagovat
AnthonyR

Švec

Reagovat
smazaný uživatel

Novák

Reagovat
Rarášek

Pěkná trefa

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Zemaaan , musíme ho podepsat ještě !

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram v live tabulce 5.??

Reagovat
db18

Odehráno teprve 10 minut a už se mi pěkně sypou body ve fantě.

Reagovat
db18

...a zrovna vynechávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasraný negr Luckasen

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Alan_Shearer

Valenta odcinil neuhlidani Luckassena, paradni gol ..

Reagovat
smazaný uživatel

JURA VALENTAA! Ten má na ty parádní gol čuch

Reagovat
Alan_Shearer

ty vole, brankar si bezi na vylet za vapno a my nedame gol .. to me poser !

Reagovat
Miguel19

Příbram 2 body od pohárů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

takovejch sanci, uz jsme meli dat Slovacku tri goly ..

Reagovat
Alan_Shearer

goooool !! Slovacko si temi zbytecnymi ztratami mice fakt koleduje .. skvela prace kluci cerny !

Reagovat
smazaný uživatel

Zrušit negry v Synot Lize!!!

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Královec je taky piča, vůbec nevidí fauly Liberca, hold asi nesmé Koberec spadnout

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
ZB 07

Budějky pomalu naplňují normu 3 góly na zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Mám nakoupené banány na ty negry z Koberce, bohužel je nepoužiju

Reagovat
smazaný uživatel

Došan a před tím výborný pas Trávníka na hlúpika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman 20 metrů klem něj nikdo není, míč letí ke golmanovi a on ho zastaví rukou, když má žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

absolutne jsem nepochopil, proc Fleisman hral na ukor Mudry ..

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši kolikáte se přesně hraje ten zápas Švancary za Lužánkama? Otec to chce vědět, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak řekni taťkoj, že je to naplánovaný na 27. června

Reagovat
smazaný uživatel

Pospíšil ta jeho šajtle je neskutečná

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Rosa

Reagovat
HorajzmAmmann

Greguš 2 asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Šafarčik

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník Ostrava 18

Milan Škoda 15

David Lafata 14

Libor Došek 13

Bořek Dočkal 9

Pavel Dvořák 9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to ten Baník asi brzo někam přestoupí, takový střelec

Reagovat
C-M@ster

Letos ho ještě udrží, ale příští sezónu to vidím na transfer do druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

při rohu o 5 metrů překopnout pokutové území

Reagovat
HorajzmAmmann

dneska hraje Kukec ??

Reagovat
smazaný uživatel

ne ale napodobil ho Valenta

Reagovat
smazaný uživatel

OT: belehradsky derby

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...aha, ono se v tu dobu ještě nehrálo.

Reagovat
REPLIKATOR

Královec se zase vyznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Došek stažený za dres a penalta se nepíská

Reagovat
smazaný uživatel

SKURVENÝ LIBEREC! ZASRANCI DO 2 LIGY PIČE JEDNY!

Reagovat
Alan_Shearer

ale jdi ty brepto, co bychom tam delali? my, takovej uspesnej klub .. vas i v desiti porazime hahaha

Reagovat
smazaný uživatel

díky sudím no, penaltu nepískne a ofsajd nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky si rikam,proc lidi,kteri to takhle prozivaj na stadionu radsi neventilujou svoje emoce a fanouskovstvi na stadionu..

Reagovat
smazaný uživatel

psal sem výše, máme rodinnou oslavu, jinak bych tam byl

Reagovat
Kang & Kodos

Rodina musí mít radost, jestli jim tam takhle hulákáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

BAN

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

OFSAJD NEVIDĚL TEN PIČUS?

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Královec se opět předvedl, nepískne penaltu, asistent nevidí ofsajd Liberec si to koupil

Reagovat
smazaný uživatel

Víš, že bych i věřil tomu, že jsem zaplatili za to vyloučení flejšmana

Reagovat
Kang & Kodos

O sestupujících rozhodnuto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška je Bůh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
božský John

Borec

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim na derby

Reagovat
ACSeRw!n

frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně tragické obrany...To jsem dlouho neviděl, aby tým hrající v 11 proti 10 nechal soupeře tolikrát jít do brejku do jasných šancí. Liberec mohl dát klidně 3 goly v posledních 15 minutách...

Na druhou stranu aji jejich obrana byla k smíchu. Za stavu 2:2 se tam měly dát dva goly a byl by klid. Ti jejich stopeři nabídli tolik příležitostí.. Z pohledu nezaujatého diváka docela dobrý zápas. Jinak ta ruka podle mě byla, škoda, že tedka na isportu nedali ten zpomalený záběr, ale jen z té vzdálené kamery, kde nic není vidět.

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole Grigar playmaker

Reagovat
patas92

OT:

219/20/15 18.kolo: TJ Sokol Dolní Lutyně - FC Biocel Vratimov

Projednán: Lukeš Martin - ID 78110956 - FC Biocel Vratimov /5

hrubé nesportovní chování, hrubé urážky rozhodčího vulgarními výrazy a činy

Rozhodnutí DK: zastavení činnosti na 4 měsíce nepodmíněněod 5.4.2015 do 3.8.2015

Šafarčík věděl

Reagovat
ACSeRw!n

pekne

Reagovat
frankiefcb

to by mě zajímalo, co se stalo. Ale vzhledem k tomu, jaká korupce je v těchto ligách, tak bych se tomu ani nedivil.

Reagovat
patas92

Proč myslíš, že to má co dělat s korupcí?

Reagovat
ACSeRw!n

4 mesice zakaz? to si moc nedokazu predstavit za co by to moch dostat.. navic Lukes, kterej nema povahu nakyho magora

Reagovat
patas92

Když je dost velký magor na to, aby držel pod krkem Klesu před televizníma kamerama...

Reagovat
ACSeRw!n

hmm tak to jsem nevidel mne vzdycky prisel jako takovej tichej, priposranej a ubrecenej blbecek.. ale mozna tak pusobil jenom navenek a vrelo to v nem

Reagovat
frankiefcb

já to myslel, tak že je rozhodčí řezal jak kráva, což je v těch ligách docela normální. (vím to) Takže se do něho pustil, nervák na to je solidní.

Reagovat
patas92

Jo takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Lukeš mi nepřijde jako člověk, u kterého by něco takového nebylo možné...

Reagovat
frankiefcb

nene tak jsem to nemyslel, ale že reagoval na "nespravedlnost" a někoho cyhtnul pod krk, třeba rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil podplaceného hlavního balonem poté, co vypichnul balón a šel sám na brankáře a ten sudí mu písknul faul.

Bylo mi řečeno tohle

Reagovat
Kang & Kodos

Má to pořád v noze

Reagovat
frankiefcb

no jak jsem si myslel. Nečekaně.

Reagovat
Aldeano

Vulgarními činy?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fcvratimov.cz/?p=1602 Tady to máš popsané, vypadá to na klasický zápas na hřišti týmu, který hraje o udržení

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kang & Kodos

8.4. na předposledním místě a teď jsou třetí. Zajímavá tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je zase proboha na fotce Lafata????To tam nemáte fotku někoho normálního, poctivého a fotbalovějšího?

Reagovat
ACSeRw!n

jj treba Baez

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
mario23

Reagovat
stas87

Baeza si do drzky neber,posranej rumune

Reagovat
smazaný uživatel

Baez se zatim prezentuje jako pomerne komicka a zakerna postavicka,dopredu nulovej,dozadu poctive maka,dokud nedostane kartu,pak je jeho prinos o 50% nizsi a vzhledem k tomu,ze ji vetsnou dostane uz v prvni puli

Reagovat
db18

Reagovat
stas87

Ja viem aky je,ved hraval dlho za Trencin. ale je to tazke,dostanes zltu uz v prvom polcase a musis potom hrat opatrnejsie.On myslim,v jednej sezone nasbieral aj 13 zltych.Zakerne ale na Slovensku nehral,to az s prichodom do toho paklubu.

Reagovat
smazaný uživatel

V tyhle sezone jich ma uz asi 11 rozhodne mi moc nesednul,samozrejme i tim,ze je ve Slavii,ale tim ze prisel z Trencina jsem cekal nejakou fotbalovost a tu u nej postradam...

Reagovat
stas87

Tak to pozor,on v Trencine len posuval loptu.Kreativitu obstaravali iny hraci.Sem tam nejaku kolmicu poslal ale skor chodil do subojov a hral hlavne dozadu.Potrebuje k sebe nejakeho technickeho hraca,za neho to obeha a vycisti a ten druhy to rozda dopredu.Nesledujem Slaviu a tak netusim co od neho vlastne cakali..a Aldo asi netusil kam ide,pocul len Prahu a tesil sa na kurvy prazske.

Reagovat
ACSeRw!n

co mas za problem? ja mam rad argentince a tenhle to pekne reze

Reagovat
smazaný uživatel

Trenčínský kopyto..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je to fotbalista roku 2014, takže je to ''nejlepší'' hráč ČR, tudíž SL

Reagovat
C-M@ster

♥ David Lafata ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Sestava

Aspoň ten Kadeř

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to pořád to samé Ale Kadeřábek s Kadlecem Spartě určitě pomůžou. Absence Váchy asi taky při jeho formě

Reagovat
Rarášek

No právě, sarkastickej palec

Každopádně souhlas, K + K pomůžou(Jsem zvědavej, jak se Kadeř vrátí.. teda v jaké "formě")

Vácha .. nevím, hraje místo něj Mareček, to výjde nastejno. Snad se nebude muset tolik bránit.

Reagovat
ACSeRw!n

Marecek

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se do hry dostane Picault.

Reagovat
Rarášek

Jop, Fafa,Timy,Podaný .. už aby mohl hrát Nešpor. Ten Řezníček mě tam děsí.

Reagovat
ACSeRw!n

no Nespor je snad jeste horsi nez Reznicek. kazdopadne ani jeden z nich neni rozhodne hrac pro Spartu. cim min zapasu odehrajou, tim lip

Reagovat
Rarášek

Nešpor je rozhodně lepší než Řezníček, a na Spartu má.

Reagovat
ACSeRw!n

nemyslim si

Reagovat
rufus

ani ja ne..

Reagovat
Rarášek

To jen proto, že už si nepamatujete, jak hrál .. až bude zdravej ukáže vám

Reagovat
San Iker

Reagovat
db18

Ale když přijdeme o Wágnera, tak bych ho rozhodně bral jako náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden takovej typ jako Nešpor se hodí..

Reagovat
mario23

No nevím, pořád stejný, Timy měl bejt v základu, s K+K se počítalo, takže jsem zklamanej ze sestavy.

Reagovat
ACSeRw!n

dokud bude ve Sparte Krejci, tak Timy zaklad hrat nebude. minimalne tuhle sezonu do EURO21

Reagovat
mario23

mohl hrát klidně místo Dočkala.

Reagovat
ACSeRw!n

ten ma neotresitelnou pozici

Reagovat
mario23

Já jsem akorát naštvanej, že náš klíčovej hráč po sezoně odejde, navíc Kadeř asi taky odejde, jsem zvědavej na léto a na posily... Moc nevěřím, že bychom ten titul ukopali...

Reagovat
ACSeRw!n

pokud bude hrat zaklad Shala a privede se nejakej podobne kvalitni hrac ze zahranici, tak bych se nebal

Reagovat
mario23

Jenže v jaký bude Shala formě, když je pořád zraněnej a za áčko skoro nic neodehrál. Těch posil bude potřeba víc... Kadlec bude těžko nahraditelnej, k tomu pravej bek a útočník.

Reagovat
ACSeRw!n

musi dostat prostor a ne ze bude zase odstrelenej po prvnim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Budete mít zpátky Hušbauera. Největším problémem budou kraje obrany. Na Costu se musí udělat nátlak a Kaderabek dost možná půjde, no. Bohužel, kvalitního krajního obránce nemá v SL až na 3 týmy nikdo.

Reagovat
db18

Paráda, takže Kotal má dnešek na háku...

Reagovat
mario23

To se dalo trochu čekat. Je směšný, jak ty průměrný a podprůměrný týmy toči sestavu proti Plzni a Spartě, protože v body nevěří.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj příští týden FCS 3 body z Plzně

Reagovat
stas87

Pretoze hra Slancik?

Reagovat
db18

Protože mj. řekl, že už jim o nic nejde a sestavu zvolil s ohledem na další sezonu. (přitom ještě mají šanci na poháry)...

...ale je škoda, že nehraje Vávra, když už to postavil pro budoucnost.

Reagovat
smazaný uživatel

...Budějovice mají šanci na záchranu

Reagovat
ACSeRw!n

prijeli na vylet no

Reagovat
Rarášek

Míša Bílek

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

ZBROJOVKAAAAAAAAAAAAAAA DO TOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Poví mi někdo, co je se Shalou?

Reagovat
ACSeRw!n

zraneni... co presne netusim

Reagovat
ACSeRw!n

no pekna tragedie zatim.. Marecek uspesne supluje Vachu v prihravkach na soupere

Reagovat
smazaný uživatel

Piča Lafata! Zbrojovka vyrovnat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

a jeste rukou, no proste parada!

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho zase bude kauza. Už vím, co bude celý příští týden v blesku.

Reagovat
Aldeano

Jj v Blesku určitě...

Reagovat
PavlíčeQ

Já bych s ním dal o půli rozhovor, jestli to bylo rukou nebo ne

Reagovat
ACSeRw!n

taky

Reagovat
smazaný uživatel

Čůrák Damková!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole rozhodčí nevidí ruku! korupceeeeeeeeeee!

Reagovat
hefy

Ruka! Zkurvenej Berbr.

Reagovat
db18

Buchta měl vyletět dopředu a nemusela by se ta ruka řešit, protože by to byl ofsajd...

Reagovat
Mervin

to je zase šaškárna

Reagovat
smazaný uživatel

poď cinkat klíčema před strahov za změnu!!! korupceeeeeee

Reagovat
ACSeRw!n

rika korupcnik ze Synotu

Reagovat
smazaný uživatel

tam korupce nikdy nebyla!

Reagovat
ACSeRw!n

a co to teda bylo? krevety?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
PavlíčeQ

Dneska je zas nějaká oslava?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

fakt netusim co bysme bez toho Matejovskyho delali.. snad se podari zakomponovat do sestavy co nejdriv Shala, aby byla do budoucnosti nahrada

Reagovat
mario23

Bysme byli v řiti, kdyby mu neprodoužili, když se spekulovalo o jeho odchodu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hokaido

Byl ten gol rukou ?

Reagovat
ACSeRw!n

nevim.. nebylo to videt, ale je to mozny

Reagovat
mario23

podle mě jo, ale žádnej úmysl...

Reagovat
r.mrazik

Jj,ruku mu ten obrance trefil...ale piskat ji by byka kravina

Reagovat
F.Torres

ruka jednoznačná, ovšem gol regulérní

Reagovat
smazaný uživatel

Pica Berbr, curak Damkova pojdme cinkat klicema!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci ma celej zapas ofsajdovou lajnu primo pred sebou, cumi na ni a stejne si to nepohlida. neskutecny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
mario23

proč pořád ty pokřiky proti čobolům ?

Reagovat
ACSeRw!n

proc asi

Reagovat
mario23

Čekal jsem i jinej důvod, když je to tak častý...

Reagovat
ACSeRw!n

proste provokace na coboly co sou v sektoru hostu, nic vic bych v tom asi nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Vedle Bílka tam sedí Matěj z Ulice?

Reagovat
Riviera Kid

To bys měl vědět ty nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

OFSAAAAAAAAAAJD! PIČA LAFATAAA! LOPATAAAAAAAAAAAAAAAAA FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ SIMULANTTTTTTTTTTT!

Reagovat
mario23

prej ofsajd.

Reagovat
ACSeRw!n

prvni rukou a druhej z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

cirkus sparta no

Reagovat
ACSeRw!n

zadnej ofsajd tam nebyl blbecku

Reagovat
smazaný uživatel

omluv se

Reagovat
smazaný uživatel

jemu? nikdy!!

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Mervin

piča, to si dělají prdel ti sudí, ne?

Reagovat
mario23

Fotbal nic moc, ty goly prakticky z ničeho... Čekal bych víc šancí.

Reagovat
PavlíčeQ

Mareček jaký sólo

Reagovat
mario23

slušně si to tam povodil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Vlášek by neměl komentovat, z něj ta jednostrannost přímo vyzařuje! to není možné, Karoch mu k tomu přikuřuje

Reagovat
r.mrazik

Marecek snad neda normalni prihravku...to je hrozne zvlastni hrac

Reagovat
Posledni Kovboj

Melicharek je uplne stastnej, ze muze davat rozhovor

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Ten spíš ukázal, jaký je to namachrovaný frajírek. Takový "já jsem NĚKDO" no...

Reagovat
Aldeano

Ani ne, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě to tak působilo. Rozhodně si myslím, že jde jednat s jiným člověkem i lepším způsobem.

Reagovat
Aldeano

Štěpán no...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mlichárek

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to dneska aspoň 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

skončí to 2-2

Reagovat
Rarášek

Nebreč furt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tam spadne to světlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme hrozná "pohoň nad Lafatou" liga.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

o to horší je, že to už nezměníš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pome Brno sluníčko už zalezlo

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha buzerantů partaaaaaaa!

Reagovat
Riviera Kid

21 oko bere, šťastný chlapec David Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě nebylo tak špatný, tou záchrankou potom to celé zabil...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Moribundus

Lafata pěkně, ale co předvádí Kadeř, to je neuvěřitelné. Po zranění takový výkon - klobouk dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha buzerantů partaaaaaaa! Sparta Praha buzerantů partaaaaaaa! Sparta Praha buzerantů partaaaaaaa!

Reagovat
mario23

nebreč pořád..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reznicku ty si pica proste.

Reagovat
mario23

Proč mě Zdeněk trápí a posílá tam Řezníčka....

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Ať už táhne

Ještě on jak běhá jako baletka

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu na to prostě koukat. Ubohý výkon Zbrojovky + k tomu ta objektivita a jednostrannost hlavně Vláška. Je to smutný - druhé největší město v ČR a koukat na tu záchranu budu asi do důchodu. Tak aspoň že je ta první liga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To Brno je fakt špatné dneska. Říkal jsem si, že by se mohli hecnout a trochu je potrápit, ale místo toho to snad přijeli odchodit s tím, že by Sparta nakonec stejně vyhrála..

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Matějovský Konaté Kadeřábek Lafata Krejčí

Reagovat
Rarášek

Mareček taky dnečska skvělej

Reagovat
Rarášek

A samozřejmě Dušan

Reagovat
goodbay

Reagovat
mario23

Tak nakonec celkem slušný, až na tragickýho Řezníčka... Kadlec taky celkem nic moc výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stejně si to Plznička pohlídá

Reagovat
mario23

Stejně, jako dneska United ? :-)

Reagovat
Hokaido

Kady

Reagovat
mario23

Snad ještě zůstane a odejde až v zimě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele