Synot liga - preview 23. kola

10.04.2015, 08:56, aktualizováno 12.04.2015, 08:50
Previews
Viktoria Plzeň bude v neděli odpoledne usilovat o to, aby znovu odskočila druhé Spartě na rozdíl pěti bodů. Lídr tabulky před sebou nemá úkol z nejsložitějších, na vlastním trávníku přivítá Brno...
Viktoria Plzeň - Zbrojovka Brno  (neděle 14:45)
V neděli se bude dohrávat 23. dějství Synot ligy, tečku za víkendovým kolem udělají fotbalisté Plzně a Brna.

Plzeňští ještě v tomto ligovém ročníku doma neztratili ani jeden bod. V tomto duchu chtějí pokračovat i proti Brnu, s nímž čtyřikrát za sebou v lize neprohráli. Západočeši vedou tabulku s pětibodovým náskokem, který chtějí minimálně udržet před dotírající se druhou Spartou. "Chceme pokračovat v domácí neporazitelnosti, takže samozřejmě chceme zvítězit. Víme, že to nebude lehký zápas, Brno přijede s organizovanou hrou v defenzivě, která je velice kompaktní. Bude čekat na brejkové šance, na naši chybu a standardní situace. Musíme být ve střehu, protože přijede dobrý tým, který na jaře prohrál poprvé až v minulém kole v Liberci. Teď jsme v lize nedostávali góly, což je základ dobrého výsledku. A když se nám daří, tak si musíme jen přát, aby to tak bylo i nadále," pronesl kouč domácích Miroslav Koubek, jehož svěřenci budou v neděli usilovat o 9. ligové vítězství v řadě.

Brno v předchozím víkendu ukončilo sérii 4 zápasů bez porážky (3 výhry a 1 remíza) poté co v Liberci prohrál 0:1. Novou sérii se pokusí znovu načít v Plzni, kde v posledních dvou ligových vzájemných měřeních sil nepoznalo hořkost porážky. Ale porazit v lize Západočechy se Moravanům povedlo pouze jednou z 16 ligových pokusů. "Plzeň považuji za největšího favorita ve hře o titul. Respektujeme kvalitu našeho protivníka, který nemá v sestavě žádnou slabinu. O domácí síle Plzně nejlépe vypovídá, že zatím v deseti zápasech neztratila ani bod. Navzdory této bilanci ale nemůžeme být ustrašení a pouze se zatáhnout do defenzivy. Naším cílem je hrát aktivně a potvrdit stoupající výkonnost v posledních zápasech. Citelně nám bude chybět až do konce jarní části ligy zraněný Zoubele, který byl naší velkou oporou," posteskl si brněnský trenér Václav Kotal, jehož tým v tabulce okupuje desátou příčku.

V sestavě domácích bude chybět zraněné duo Horváth a Řezník, potrestaný Petržela a nejistý je start Pilaře. Za hosty nenastoupí trojice marodů Moukanza, Zoubele a P. Buchta, dále nebude hrát vykartovaný Čtvrtníček a otazník visí nad startem Košťála.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - R. Hubník, Hejda, Procházka, Limberský - Vaněk, Hořava - Rajtoral, D. Kolář, Kovařík - Mahmutovič.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Melichárek - Jugas, Malík, Schuster, Keresteš - Pašek, R. Buchta, Zavadil, Kopúnek, Sýkora - Markovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec  (sobota 16:00)
Za jiných okolností by se jednalo o atraktivní duel dvou celků ze špice tabulky. Mladá Boleslav i Slovan Liberec patří mezi časté účastníky evropských pohárů posledních let. Aktuálně však tento popis platí jen pro domácí. Liberec zažívá tragickou sezónu a má co dělat se záchranou.

Mladá Boleslav směřuje za pohárovou čtvrtou pozicí, byť si situaci zkomplikovala v posledním kole debaklem v Teplicích. Jarolímovi svěřenci vůbec hrají jako na houpačce. Jednou si dokáží poradit se silným celkem, aby krátce na to předvedli kolaps s outsiderem. Celkově však sezóna v Mladé Boleslavi naplňuje očekávání, což by měl potvrdit i zápas s Libercem. Domácí se budou snažit odčinit porážku z Teplic a navázat na předchozí dvě domácí vítězství.

Liberec se dlouho marně pokoušel dostat z posledního místa tabulky. Až konečně v posledním zápase, klíčovém utkání proti Brnu, se to povedlo a Slovan je aktuálně třetí od konce. Na sestupové příčky má však náskok pouze jediného bodu, a do konce sezóny tak bude svádět ještě těžké boje. Ten první čeká hráče trenéra Vavrušky v Mladé Boleslavi, kde Liberec z posledních tří utkání dvakrát zvítězil. "Mladá Boleslav se celou sezonu pohybuje v horních patrech tabulky. My se v naší situaci ale nemůžeme moc dívat na to, s kým hrajeme. Musíme se držet svého herního plánu a navázat na odhodlání, se kterým jsme získali tři body před týdnem," uvedl Vavruška.

Na domácí straně jsou mimo hru zranění Kúdela, Mendy, J. Kysela a Hůlka a vykartovaný Šisler. Absence hlásí i Liberec, za karty pykají Frýdek a Karišik a hrát možná nebudou ani Coufal, O. Kolář a Pavelka.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bořil, Navrátil, Koch, Končal - Ščuk, Štohanzl - Zahustel, Vacek, Skalák - Wágner
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Sus, E. Brabec, Pokorný, Fleišman - Sackey, Obročník - Delarge, Šural, Breznaník - Luckassen (Bakoš)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.75 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Vysočina Jihlava - Dukla Praha  (sobota 16:00)
Domácí Vysočina Jihlava se pokusí zlomit prokletí zvané Dukla Praha. Za třináct dosud odehraných vzájemných zápasů se radovali hráči Vysočiny jen jedinkrát! Podaří se jim uspět na 14. pokus? Celý střet je o to zajímavější, že oba týmy jsou nejbližšími soupeři v tabulce.

Před rokem zvítězila Vysočina nad svým soupeřem, když vyhrála 3:0. Dvakrát se trefil Haris Harba, přičemž střelecký účet utkání otevřel Adam Jánoš. Odvetné utkání však opět odehrál lépe pražský celek, který zvítězil poměrem 4:1. V to, že Vysočina zvládne utkání a zvítězí, doufá také asistent trenéra Roman Kučera. Ten v rozhovoru pro oficiální stránky klubu zmínil: "Všichni si moc přejeme, abychom sobotní zápas zvládli jak herně, tak i výsledkově. Moc dobře víme, že případná výhra by nás posunula k metě 30 bodů, což by 7 kol před koncem tohoto ročníku Synot ligy prakticky znamenalo záchranu v soutěži. Zároveň by nám to přineslo klid pro další práci a prostor k vyzkoušení dalších hráčů z našeho kádru."

Dukla už čtyři zápasy nevyhrála, naposledy dvakrát remizovala. Navíc v obou zápasech nevstřelila ani jednu branku. Přesto je podle Kučery dobré mít se na pozoru. "Dukla je velice sebevědomá v kombinaci a rozehrávce akcí, v tomto ohledu náleží k nejlepším celkům Synot ligy. Nebojí se hrát po zemi, nenakopávají balóny. Poslední výsledky Dukly by nás neměly mást, pořád jde o velice kvalitního protivníka, který po zásluze dlouhodobě působí v horní polovině tabulky. Musím též upozornit na skutečnost, že Dukla je úspěšná na hřištích soupeřů, když v tomto ročníku vyhrála v Mladé Boleslavi, v Hradci Králové a v Brně," dodal Kučera.

Jihlava má naopak aktuálně lepší formu. Z posledních pěti zápasů prohrála jen jednou, když nestačila na Slovácko. Pak ale remizovala s Jabloncem a připsala si dvě výhry. V minulém kole remizovala v Příbrami. Hosté se U Litavky ujali vedení, ale na branku Petra Tlustého odpověděl po změně stran Jan Suchan. A trenér Luděk Klusáček po utkání řekl: "Byl to typický zápas v Příbrami. Nijak zvláštní fotbal se spousty standardních situací. Připravovali jsme se na to. Přesto jsme se s přibývající únavou dostávali pod tlak. Chtěli jsme tu vyhrát, kluci měli za tři body slíbené volno, ale dostanou ho i tak, protože tento bod je pro nás hodně cenný."

Trenér Luboš Kozel doufá, že jeho hráči si v utkání s Jihlavou předvedou. Zároveň ale nepodceňuje soupeře. "Čeká nás další utkání se soupeřem, který je vedle nás v tabulce a naší snahou bude udržet naše postavení nad ním, což znamená přivézt nějaký bod. Jihlava se v poslední době zvedla, nepovedl se jí sice vstup do jara, ale poslední čtyři kola neprohrála a za poslední tři udělala 7 bodů. Co jsem je měl příležitost vidět, tak se vyznačovali rychlým přechodem do útoku, mají rychlostní typy hráčů, takže nebude jednoduché pohlídat z toho plynoucí situace," dodal Kozel.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
1. FK Příbram - České Budějovice  (sobota 16:00)
Ve stínu derby pražských S se odehraje v sobotu i zápas v Příbrami. Domácí se budou snažit ještě více vzdálit sestupovým starostem, zatímco na jaře tragické Dynamo jede do Příbrami nepřipsat si další debakl.

Z posledních deseti utkání Příbram prohrála všechna ta venkovní, zatímco doma dokázala bodovat vždy, z toho třikrát vítězstvím. I do utkání s Českými Budějovicemi půjde Tobiášův výběr v roli favorita s cílem potěšit tradičně nepočetné publikum a pojistit si klidné vody středu tabulky. V podzimním zápase na jihu Čech se radovala Příbram z vysokého vítězství 3:0.

Hosté na podzim uhráli solidních 18 bodů, které dávaly dobrý základ pro úspěšný boj o záchranu. Na jaře však České Budějovice hoří jako papír. V šesti zápasech inkasovaly dvaadvacetkrát, v každém utkání dostaly minimálně tři branky, v Plzni rovnou kanára. Se suverénně nejhorší obranou ligy se Dynamo propadlo na poslední místo a ani předváděné výkony nedávají naději na obrat. Pochopitelně však nelze házet flintu do žita. Ve vyrovnané tabulce zatím ještě mají hosté situaci ve svých rukou. "Příbram je na tom daleko lépe než my, ale já osobně tam jedu vyhrát. Bude záležet na tom, jak k zápasu přistoupíme a zda nedostaneme opět laciné góly, jaké dostáváme," uvedl trenér hostů František Cipro.

Příbrami bude chybět zraněný Klesa, v hostující sestavě se neobjeví Klesa s Volešákem a nejistý je start Kladrubského.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Kelemen - Nitrianský, Hájovský, Zápotočný, Matějů - Pilík, Hnaníček, Fillo, Krameš, Zeman - Bednář
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Janotka, Lengyel, P. Novák, Machovec - Pešek, Eliáš, Kladrubský (Chrien), Benát, Funda - Michal Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - Slavia Praha  (sobota 19:15)
Magnetem 23. kola české nejvyšší soutěže bude již 283. derby pražských "S", které se hraje v sobotu od 19:15. V lepší výchozí pozici se nacházejí domácí sparťané, ti nevzdávají boj o titul a v nadcházejícím prestižním duelu potřebují bodovat naplno. To slávisté by rádi nadále drželi bezpečný odstup od sestupového pásma.

Říká se, že derby nemá favorita. Ale když se podíváme na posledních 11 vzájemných zápasů, tak Sparta ztratila body pouze dvakrát a navíc v posledních čtyřech soubojích zvítězila. Očekává se od ní tedy další vítězství, které by udrželo naděje Lavičkových svěřenců na obhajobu titulu. Na vedoucí Plzeň stále ztrácejí pět bodů. "Slavia má nespornou kvalitu. Dokážou rychle přejít do protiútoku, mají tam velmi šikovné ofenzivní hráče, důrazného Škodu, rychlé hráče na stranách hřiště, zkušenost v defenzivě. Škoda dokáže být velmi nepříjemný v soubojích, ať už je to po zemi nebo ve vzduchu. Dokáže si najít v prostor v šestnáctce pro zakončení a dává důležité góly. Jeho pokrytí bude zásadní pro to, abychom v derby byli úspěšní. Všichni víme, že derby je zvláštní zápas, který stírá všechny předzápasové prognózy. Naše postavení v tabulce nic nemění na tom, že do sobotního utkání půjdeme s respektem k soupeři, který si to historicky zaslouží, přestože teď nemá úplně nejlepší výsledky a chtěl by být v tabulce výše. My bychom ale také chtěli být o jednu pozici lepší," pronesl kouč domácích Vítězslav Lavička, jehož tým v posledních devíti kolech nenašel svého přemožitele.

To Slavia na svou výhru čeká již pět kol. Ukončit tuto sérii na vyprodané pražské Letné by bylo pro sešívané dvojnásob vítané. V tabulce jim patří jedenáctá pozice se sedmibodovým náskokem od sestupových pozic. "Čeká nás určitě největší zápas v lize. Když se podíváme na tabulku, je jasné, že obrovským favoritem jsou tentokrát domácí. Na druhou stranu jedná se jen o jeden zápas a je to derby, ve kterém se může stát všechno. To je naše naděje. My můžeme jen překvapit. Fanoušci ale chtějí v derby vidět dobrou hru a vítězství svého týmu. Věřím, že na hřišti odevzdáme všechny síly a jestli to bude stačit, uvidíme až po zápase. Určitě pod větším tlakem jsou domácí. Absence nám komplikují sestavu, ale musíme se naučit hrát v sestavě, která není ideální. Příležitost mohou dostat další hráči," prohlásil kouč hostí Miroslav Beránek.

V letenském táboře visí otazníky nad starty Bičíka, Kadeřábka a Shaly. To hosté hlásí dva rekonvalescenty M. Černého a Mičolu, potrestaného V. Vukadinoviče, dále nebude hrát kvůli dohodě klubů Deli a nejisté jsou pak starty Zmrhala, Bílka a Latky.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Mareček, Holek, J. Brabec, Costa - Vácha, Matějovský - Kadlec, Dočkal, L. Krejčí - Lafata.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Mikula, Fialka, Latka, Tamás - Baéz, R. Hrubý - Prošek, Kenija, Zmrhal (Boudjemaa) - Milan Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baumit Jablonec - FC Hradec Králové  (pátek 18:00)
Podle papírových předpokladů by páteční předehrávka 23. kola měla mít jasného favorita. Třetí tým tabulky Jablonec hostí na svém stadiónu aktuálně předposlední Hradec Králové.

Jablonec padl naposledy na podzim s Plzní. Na jaře ještě neprohrál a v dosavadních šesti utkáních bral dvě remízy a hned čtyři vítězství. V posledních třech utkáních navíc ani neinkasoval a do pátečního utkání jde v dobré formě. Ambiciózní celek má druhou nejlepší obranu i útok v lize a stále pomýšlí i na druhé místo zajišťující letní předkolo v nemistrovské části Ligy mistrů. Do utkání nebude moci nastoupit trio zraněných Valeš, Fantiš a M. Hubník.

"Víme, že nás čeká těžké utkání, protože Hradec se oproti podzimu výrazně zlepšil. Sehrál těžké a vyrovnané utkání jak s Plzní, tak i se Spartou. Zlepšenou formu soupeře respektujeme, ale zároveň musíme přijmout roli favorita. Hrajeme o poháry a povinnost nám velí zvítězit," uvedl Jaroslav Šilhavý.

Hradec především v úvodu sezóny působil hodně odevzdaně a zlepšené hry, podpořené navíc slušnými výsledky, dosahuje až nyní na jaře. Po povedené zimní přípravě a vítězství v Tipsport lize dokázal v nejvyšší soutěži vyhrát dvakrát a jednou remizovat. Mezi třemi porážky jsou pak dvě proti nejlepším celků ligy - Plzni a Spartě. Jablonec by však i přesto měl splnit roli favorita. Zvlášť i proto, že Hradec na Severočechy v poslední době neumí. V lize s nimi již šestkrát v řadě nezvítězil. Hosté nastoupí kompletní, otazník visí pouze nad P. Marešem.

"Pro nás je to po Spartě další složité utkání, ale nevzdáváme se. Naopak tyhle zápasy nás musí motivovat a měli bychom se prezentovat atraktivní hrou. Hlavně nechceme podat ustrašený výkon. Jablonec má celkově hodně šikovné mužstvo. Uprostřed Pospíšil, Greguš, velezkušený Hübschman. Gólman Hrubý je kompaktní hráč, který nemá žádnou výraznou slabinu a působí velice jistě. Musíme dát pozor na celý tým, mají velkou kvalitu a my to musíme týmovým výkonem soupeři ztížit. Když nepodáme výkon na hranici svých možností, těžko můžeme bodovat," řekl Bohuslav Pilný.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - Greguš, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Doležal
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Rolko, Chleboun, Plašil - Štípek, Trubač, P. Černý, Čermák, Malinský - P. Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bohemians Praha 1905 - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Zajímavý duel dvou týmů, které už by se potřebovaly chytit vítězstvím za tři body. Po slušném startu do sezóny nabralo putování tabulkou sestupnou tendenci jak v případě Bohemians, tak v případě Baníku.

Bohemians na tristní závěr podzimu navázali také špatným jarním vstupem. Z dosavadních šesti utkání se z vítězství radovali pouze jednou, tři body brali ještě také za tři remízy. Klokany trápí hlavně ofenziva. Na jaře se vyjma vítězství nad Příbramí trefili jinak již pouze jednou. Bylo to v posledním zápase proti Slavii, kdy tento Mikušův gól znamenal důležitý bod a posílení sebevědomí pro vršovické borce. Doma však v této sezóně Bohemka spíše ztrácí, než získává. Vypořádat se navíc bude muset s rozsáhlými absencemi. Kvůli zranění chybí Cseh, Artemuk, Engelmann a Krch, kvůli čtyřem žlutým kartám Šírl a Bratanovič a nejistý start je u M. Jarolíma a Lietavy.

"Něco jsme si nastolili a jdeme tvrdě za tím. Nesnažíme se rozlišovat, jestli hrajeme proti Dukle či Ostravě. I proti Baníku chceme podat takový výkon, který v poslední době podáváme - jako například doma proti Příbrami. Nerad bych se bavil o druhém mužstvu, nechtěl bych dopředu ukazovat na jejich přednosti a nedostatky," řekl Roman Pivarník.

Podobně špatně je na tom Baník. Chuť vítězství nepoznal již devět ligových zápasů v řadě, naposledy vyhrál 1. listopadu. Podobně jako Bohemians mají i hosté starosti především se střílením branek. Na jaře se rozstříleli proti Liberci, i to však nakonec vedlo pouze k remíze. Jinak se na jaro Baník trefil již jen jednou proti Spartě a hned čtyřikrát vyšel střelecky naprázdno. Špatně se pak slezský klub prezentuje na venkovních hřištích, kde z posledních 5 ligových utkání získal jen bod. Hosty může alespoň těšit kádr v plné síle.

"Z venkovních zápasů na jaře máme jeden bod. Ale z prvních šesti kol jsme měli čtyři kandidáty na titul a poháry. Není to určitě nic, z čeho bych měl radost. Byla to pro nás taková facka. Kluci si teď dají pozor na to, aby se takový propadák jako třeba v Boleslavi neopakoval. Myslím ale, že už se tým vyvaruje takové pasivity. Čím dál víc cítím, že hráči začínají přemýšlet správným způsobem. Celý týden po Plzni je v týmu správné napětí, které dříve nebývalo. To by mohlo vést k tomu, že výkon bude daleko koncentrovanější než v Brně a Boleslavi," uvedl Petr Frňka.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Pauschek, Škerle, Šmíd, Gajič (Kalina) - Moravec, Jindřišek, J. Rada, Bartek - M. Jarolím (Mosquera) - Mikuš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Štěpán, Frydrych, Kouřil, Lučič - Jirásek, Foltyn, Kukec - De Azevedo, Baroš, Holzer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
1. FC Slovácko - FK Teplice  (úterý 18:00)
Slovácku se nepovedl vstup do jarní části sezony a místo na poháry musí myslet na záchranu. O Evropskou ligu naopak hrají Teplice, které mají možnost přiblížit se ke čtvrté Mladé Boleslavi na rozdíl dvou bodů. Oba celky se střetnou v úterý v rámci předehrávky 23. kola.

Slovácko na konci února sice vyhrálo v Jihlavě, v dalších třech letošních zápasech ovšem nebodovalo a celkem dalo jenom dvě branky. V tabulce je tak desáté a musí se ohlížet za sebe, na sestupové pozice má k dobru jenom šest bodů.

"Vzhledem k posledním dvěma prohrám potřebujeme nyní už nutně bodovat, abychom se nedostali v dalším průběhu ligy do zbytečné křeče. Střelecky se bohužel v současné době trápíme. Není to o tom, že bychom neuměli dát branku. Zřejmě pracuje u hráčů psychika a také smůla. Nemůžeme si dovolit zopakovat laxní vstup do zápasu se zbytečnými chybami v defenzivě, na který jsme doplatili prohrou v posledním domácím utkání s Hradcem Králové. Teplice si dobrou jarní bilanci pokazili v posledním kole domácí prohrou s Brnem. Čeká nás hodně nepříjemný soupeř," uvědomuje si kouč Svatopluk Habanec.

Slovácko na podzim prohrálo v Teplicích vysoko 0:4 a navázalo tak na oba zápasy z loňské sezony, v nichž na Severočechy nestačilo. Celkem v těchto třech duelech inkasovalo devětkrát a obávat se musí především Litsingiho, ten si na své konto připsal hned pět branek.

Domácím se navíc přestalo dařit na vlastním trávníku, kde nebodovali už pětkrát v řadě. O ukončení této série budou usilovat bez Břečky, Havlíka, Kaloudy a Reinberka, všichni jsou zranění.

Teplice na poslední chvíli vyměnily trenéra a Petr Rada začal další angažmá u týmu úspěšně, když ze tří zápasů vytěžil sedm bodů. Poprvé prohrál až v sobotu, Severočeši doma podlehli 0:1 Brnu.

"Slovácko sice dva poslední zápasy prohrálo, ale nic to nemění na tom, že to je pořád velmi těžký soupeř. Hlavně doma hrají ofenzivně, kombinačně a velmi nebezpečný je především Došek, který pro ně v útoku plní nedocenitelnou roli. Je dobře, že až na vykartovaného Ljevakoviče jsme kompletní, protože nás čeká nás náročný týden. Hráli jsme v sobotu, teď v úterý a pak zase v sobotu. Ale nevadí mi to, je to kvůli reprezentaci a ta pro mě byla vždycky na první místě," říká Petr Rada.

Teplice bojují o evropské poháry a brzdí je především venkovní zápasy, z deseti pokusů si tři body přivezly jen jednou.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Hlúpik, Trávník, Valenta, Diviš - Došek
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Lüfftner, Jablonský, Krob - Takács - Hora, Litsingi, Vachoušek, Nivaldo - Potočný
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň19152245:1647
2.Sparta Praha20143334:945
3.Baumit Jablonec20125336:1641
4.FK Mladá Boleslav20103731:2033
5.FK Teplice2077629:2328
6.Dukla Praha2075824:3126
7.1. FK Příbram2074924:3125
8.Baník Ostrava2067716:2525
9.Slavia Praha1966729:2924
10.1. FC Slovácko20731027:2824
11.Zbrojovka Brno2065921:2623
12.Vysočina Jihlava2065919:2523
13.Bohemians Praha 190520631123:3121
14.FC Hradec Králové20461018:3318
15.České Budějovice20461018:4618
16.Slovan Liberec20210824:2916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (260)

Přidat komentář
smazaný uživatel

novinky.cz/domaci/366600-banik-musi-ostrave-vratit-cast-dotace-nakoupil-z-ni-i-pribory-ci-jedli.html

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Puskas

Parapety, jedličku...Ještě si měli pořídit trpajzlíka.... To už je fakt konec, kdo bude ještě teď hájit vedení, tak by měl už vážně podat přihlášku do FC Bohnice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval bych, že on to tradičně nějak okecá a své sympatizanty mít bude...

Reagovat
Puskas

Jako že výsadbou stromků podporuje přírodu v ostravské nehostinné krajině atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě, pak zamává těmi svými grafy a bude zase dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedle kavkazská, to je špica

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Přece nebudou jíst rukama, nejsme zvířata. Ještě by mě zajímalo, jestli město nakládá se všema dotacema tak, jak má

Reagovat
taws

tak kdyby kontrolovali i ostatní jak zachází s dotacemi, tak bysme se taky dozvěděli zajímavý věci každopádně vedení opět dokazuje co to je za bandu amatérů...smůla, že je v tom zastupitelstvu ten hrobník Baníku Palyza

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně sem hrozně zvědav, jestli si vedení obhájí licenci i na příští sezonu. Pač u nás už to začíná být stejné jako v Parmě. Dotace rozkrádají, autobus prodali...

Reagovat
patas92

Mně by zajímalo, komu opravili ty parapety. Pokud nějakému trenérovi mládeže, kterému dluží peníze, tak by to mohlo být v pořádku

Reagovat
frankiefcb

no já bych se nedivli kdyby to byl Helštýn

Reagovat
smazaný uživatel

Pry v te vile, co vlastni kral Tomik a pronajima ji Baniku, kde ted prespavaji bubaci :) Ale nejvetsi vtipnost je, jak si za penize na mladez koupili nejakou jedli, to sem se fakt hodne nasmal Akorat na druhou stranu mi je lito mladeze, neni to tak davno, co zebrali po fanouscich Baníku, aby jim prispeli na cestu do Prahy, kde byl nejaky kvalitni mladeznicky turnaj. A vedeni FCB to zaobalilo jeste tak, ze pokud nam neni lhostejna mladez, at jim prispejem

Reagovat
db18

Tak aspoň měla mládež pěkné vánoce s jedličkou...

Reagovat
božský John

Podle me soucasnej Banik Ostrava je hracka nejakyho rezisera, kterej se z toho tymu snazi udelat sitcom a zatim sleduje reakce lidi. Co bude priste? Spletou si soupere a misto do Budejic pojedou do Teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
mojmira

Reagovat
Spalovač šancí

Aspoň vyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipny jak se to pise evidentne ba zakazku. Takhle to funguje zhruba v 99% spolecnosti, ktere ziskaji dotace od mesta ci statu..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat
skat

ta tabulka se mi moc nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to vidím na kříž. My se do pokutového území nedostaneme, protože na krajích bude běhat Sivrič, který to umí jen do vápna a Sukup, který na to prostě nemá. Bohemka občas možná něco zkusí, ale Pavlenka má teďka formu. Takže to vychytá. TIpuju 0:0.

Reagovat
skat

taky to vidím na plichtu, i když bych si přál aby baník zabral. Jediná možnost, že se trefí třeba Kukec z přímáku, nebo se ustřelí hlavou Kouřil po standartce ( centimetrů má na to dost :) )

Reagovat
Puskas

Jako že z přímáku dá gól hlavou?

Reagovat
skat

tak nějak... jak to vypadá s Barošem, bude ještě teď v ďolíku hrát, nebo už stojí, když je s ním zahájeno disciplinární řízení?

Reagovat
Puskas

pozvali si ho

Reagovat
db18

S Bohemkou by hrát měl, pozvaný je až na příští týden.

Reagovat
skat

tak si ho asi dám do fanligy - něco mě říká, že bude tak naštvaný, že dá dva kousky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec se z přímáku netrefí, protože ho už k tomu nikdo nepustí

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, máme vlastně nějaké technické hráče na zahrávání přímých kopů ? Jako býval třeba Lukeš? Máme Kouřila male ten dává "bomby" A Davor...No, však sám víš

Reagovat
Banikovec7

Já bych zkusil Holzera, horší to už stejně být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Davor ty přímaky uměl výborné, ale teďka nevím, proč mu to tak nejde. Na ty přímáky možná někoho typu Mišák nebo Jirásek. To jsou celkem techničtí hráči.

Reagovat
Greny

Vukadinovič a Čtvrtníček tresty na 2 zápasy. Podle toho trendu měl dostat Petržela tak 6 zápasů a ne ubohý tři

Reagovat
smazaný uživatel

Čtvrtníček je ta rána loktem do koulí? To bylo podle mě stejně zákeřné, jako Petrželovo šlápnutí..

Reagovat
frankiefcb

já myslím, že ještě horší. To nemůže udělat žádný chlap toto.

Reagovat
Greny

No ale je to poprvé Petržela takových incidentů pár za sebou ma

Reagovat
smazaný uživatel

Vukadinovičovi bych dal 1 zápas, Čtvrtníčkovi 4-5 a Petrželovi 5-6 kvůli recidivě..

Reagovat
clinger

a ty se divíš?vždyť se rozhoduje dle toho z jakého klubu jsou....

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Boze,co zas lidi silej s tim,ze nemuze hrat Deli,vzdyt je to uplne logickej krok

Reagovat
taws
Reagovat
smazaný uživatel

Chráníme tím hráče samotné, to je jeden z hlavních smyslů těch dohod,“ tvrdí Otava. „Ne, že bychom se jich báli.“

Takový kec.

Reagovat
clinger

sparťanský srábci.skupují hromady hráčů,které pak nechtějí a zakazují jim hrát jinde...kde je nějaká regulérnost soutěže.tohle by se mělo zakázat

Reagovat
taws

tak já bych byl naopak pro to, aby hostující hráči nemohli nastupovat proti týmům, kterým patří...ale v tomto případě jde o to že se slavia neuráčila zaplatit za Deliho

Reagovat
smazaný uživatel

V případě Deliho to chápu, ale obecně je to podle mého blbost a od Otavy kec.

Reagovat
clinger

logickej ano,ale taky srabackej.Sparta jako český vekloklub by snad neměla mít strach z jednoho hráče o kterýho nestojí,ne..a sparťanští fans,kteří patří mezi nejnamachrovanější u nás co se nějaký Slavie nebojí to ještě obhajují,to si trošku protiřečí ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Když nejste schopný zaplatit......a zrovna od slávisty to zní dost vtipně. Minulou sezónu jste slavnostně prohlašovali, jak nebudete bránit hostujícím hráčum, aby proti vám hráli. A jak to dopadlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak srabackej? Nikdo by mu nebranil hrat,kdyby byla Slavia schopna platit..zcela logickej krok,s podobnym pofnukavanim uspejete mozna v Armade spasy a ne v trznim prostredi..

Reagovat
db18

Reagovat
taws

pochybuju, že z něj mají strach...spíš ve vedení sparty nejsou takoví kreténi, aby dělali ze sebe pro sešívance charitu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
božský John

Tvl, proc hrajem v patek?

Reagovat
PavlíčeQ

Nejspíš kvůli úternímu poháru

Reagovat
božský John

Ajooo, to mi nedoslo vubec

Reagovat
skat

a proč byste nemohli ?? den jako každej jinej

Reagovat
db18

Stěžuj si... my hrajeme už zase v pondělí, přitom jsou dohrávky zrušený... (příští týden)

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Shevchenko

S tou tabulkou jste trochu zaspali dobu ne?

Reagovat
Kang & Kodos

Buď rád, Baník na 8. místě jen tak neuvidíš.

Reagovat
Shevchenko

Tak kolikátý je Baník?

Reagovat
centos

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

Přesně, zkopírovat a uložit na horší časy

Reagovat
3M

za aktuální tabulku

Reagovat
db18

Reagovat
3M

Jde si ještě vsadit plichta na Slovácko X Teplice ?

Reagovat
Hokaido

Už se nám to blíží

Tady si dovolím pár zajímavostí ze svého archivu, jen tak pro zajímavost.

Nejdelší sérii výher v derby drží Sparta, která v 50. letech vyhrála 8x v řadě. Slavia pak drží nejdelš sérii na půdě soupeře. V letech 32-33 celkem 4x. V jednom z těch 4 zápasů vstřelil spartan Silný hattrick a Sparta stejně prohrála. Něco podobnýho se stalo snad už jen jednou, v roce 2001. Hattrick dal Kuka a zápas skončil 4:4.

Nejvíc golů v jednom zápase (5) dal slávista Bělka, ale to bylo ještě v roce 1907. Pak dalo pár hráčů po 4, za zmínku stojí Preis ( 1955, Sparta) a Bican (1942). Bican je samozřejmě historicky nejlepší střelec se 35 goly.

Celkem pětkrát se derby nedohrálo.

-Poprvé v roce 1912, kdy rozhodčí zápas ukončil ve 30. minutě po potyčce hráčů. Na opakovaný zápas Slavia nepřistoupila.

-Podruhé v roce 1921. Slávistický kapitán odvedl mužstvo ze hřiště poté, co nesouhlasil s nařízenou penaltou.

-Potřetí v roce 1925. Za stavu 2:2 v 78. minutě rozhodčí uknčil zápas kvůli dešti.

-Počtvrté v roce 1928. Tentokát odvedl na prostest mužstvo ze hřiště kapitán Sparty.

-Popáté v roce 1932 kvůli bouři.

Nejsem si jistej kolik hráčů nastupilo v derby za obě strany, určitě jich bude hodně. Několik hráčů dalo dokonce i gol za obě strany. Například ten Bělka, kterej dal 5 golů v jednom zápase, dal v derby celkem 12 golů. 8 za Slavii, 4 za Spartu. Potom Poborský a Horváth. Oba se nejdřív trefili za Slavii a po návratu do ligy i za Spartu.

A ještě poslední věc. V roce 1988 jsme vyhráli na Letný 5:0 a jeden gol dal i náš současnej trenér, Víta Lavička .

Reagovat
smazaný uživatel

Jabko konečněěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Tabulka

Reagovat
frankiefcb

Bary, je to v pyči

Reagovat
Hokaido

zraněnej ?

Reagovat
frankiefcb

jo koleno

Reagovat
Hokaido

náhoda? nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, sejmul ho Berbr prevlecenej za Damkovou..

Reagovat
Hokaido

no blbě se tomu věří, ale když si dáš dokupy souvislosti, jako že střdal v 7. minutě, zranil se po 7. za posledních 7 týdnů a Šafarčík mezitím prodal 7 jeho spoluhráčů, oba týmy bojují o 7. vítězství a jeho IQ je o 7 vyšší, než 7 let starý šimpanz...ptám se znovu: NÁHODA?

Reagovat
taws

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

u nás je to zakleté.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdálo, že se chytal za stehno.. možná sval

Reagovat
frankiefcb

no doufejme, já už viděl, ež se chytá za nohu, že zase koleno, když si šel v tomto týdnu vytahovat vodu z kolena.

Reagovat
taws

"Jen několik minut dnes strávil na trávníku Milan Baroš, útočník Baníku Ostrava si v úvodu zápasu na půdě Bohemians 1905 poranil stehenní sval."

Snad to to teda koleno nebude

Reagovat
frankiefcb

ufff

Reagovat
smazaný uživatel

Bozi mlyny..

Reagovat
frankiefcb

a ty běž do piče s božími mlýny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

no hrozná sranda.

Reagovat
Hokaido

ty seš opravdu kokot

Reagovat
3M

Tobě aby Helmut natrhnul prdel až po lopatky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
mojmira

karma

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Sukup je ultra tragický.

Reagovat
taws

to jo..ale je neskutečná picovina stavět obránce na křídlo..

Reagovat
taws

Zajímalo by mě jestli už Šafarčík jedná z nějakým dalším budoucím trenérem..

Reagovat
HanzBP

Mě spíš jestli už jednou s budoucím majitelem...

Reagovat
božský John

100. pro Jablonec

Reagovat
Hokaido

* ve druhý lize

Reagovat
Hokaido

Kde je ten Baník, kterej hrál poslední tři zápasy proti Spartě? To se umíte hecnout jen na nás?

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě ještě jeden gól a vyhrát prostě.

Reagovat
patas92

víc víc všeho víc

Reagovat
smazaný uživatel

prostě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Narh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To sel Holzer tak herne dolu,ze sedi?

Reagovat
taws

sel, ale horsi nez obrance Sukup by na kridle nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze mi prijde,ze jsou v sestave hraci,ktery na zaklad rozhodne nemaj jako Foltyn a Sukup..

Reagovat
smazaný uživatel

Porad s necim marodi... s takovou na nem Safa v lete moc netrhne

Reagovat
patas92

Franta

Reagovat
smazaný uživatel

Góly baníčku jsou jako výplata. Pravidelně...jednou za měsíc.

Reagovat
Hokaido

Vypusťte Ozzyho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nejhorší kolo GL. SKS-ACS

Reagovat
Kepy_FCB

už skončilo

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Kepy_FCB

kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

GL.

Reagovat
smazaný uživatel

a velké derby den kdy fotbal umírá pod taktovkou Křetinského a jeho pohůnků s píštalkou a praporky

Reagovat
Kang & Kodos

Zaplať páhbůh za tebe, když už tady není Ozzy.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo vám tady pravdu říkat musí korupčníci

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka objektivně musím říct, že si myslím že to na Letný nedopadne dobře, jelikož tam neumíme hrát, navíc máme hodně absencí a poslední dobou strašný výkon, i když Sparta taky hraje nic moc, tak na nás to stejně bude stačit...

Reagovat
Ángel di María 22

Vládci Prahy

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/wZQ2lN7ZIYs

"Jak říkal Pavel Karoch.... pičooooooo..."

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nude hrat ten Latka?

Reagovat
Rarášek

Sestava

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Povidej

Reagovat
Rarášek

Hádej

Reagovat
smazaný uživatel

Stejna jako pokazdy s Mareckem napravo?

Reagovat
Rarášek

Yep, nepoznal si ten ironickej palec?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoznal, cekal jsem prekvapko

Reagovat
Rarášek

To je na lavičce, tři obránci ..

Miller, Švejdík, Kováč, Konaté, Chvátal, Schranz a Řezníček.

Reagovat
smazaný uživatel

Shala? Picault? Docela by me zajimalo, jak byste posilili zalohu, kdyby bylo treba..

Reagovat
Rarášek

No to mě taky ..

Reagovat
db18

Vysunul by se Mareček.

Reagovat
Aldeano

Psal o posílení.

Reagovat
db18

Tak na to by se čekalo až do 78. minuty, až na hřiště půjde Konaté.

Reagovat
rufus

Shala a Podany jsou zraneny. Picault se po zraneni rozehrava v juniorce.

Reagovat
stas87

Raz za cas si podam na SL a vyjebe so mnou Jihlava. hrajte tam radsej hokej,sasovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Eh...Neprohra Dukly jak vyšitá, cos čekal jiného ?

Reagovat
stas87

Neprehru Jihlavy.. ale jeden tiket mi uz vysiel,mal som Ruzomberok a Targu Mures,kurz 4,9

Reagovat
smazaný uživatel

Tagru co ??

Jinak než Jihlavu jsi měl dát jasnou jedničku na Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Davat na Jihlavu?

Reagovat
stas87

Tak ja SL nepoznam,nesledujem tu ligu.Dukle o nic nejde a Jihlava by doma aspon plichtu uhrat mohla,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Dukle o nic nejde? Je 2 Body za EL..

Reagovat
stas87

no tak mam zasa na pol roka pokoj so SL.

Reagovat
smazaný uživatel

Chces poradny penizky? Dneska HSV v hcp

Reagovat
stas87

ja podavam pre radost,za 50 ci za 100 korun,viac do toho nechcem davat.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať ti pitomci nehrají žádný předkola..

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla bojuje o Evropu...

Reagovat
PavlíčeQ

Kvůli tomu, že neumíš sázet, tak máme hrát jen hokej?

Reagovat
stas87

co ty mas s Jihlavou spolocne?

Reagovat
PavlíčeQ

Já měl za to, že to bereš obecně na celý Česko

Reagovat
db18

Kuka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jackmaker1989

Online link prosím? Dik

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Miguel19

Messi

Reagovat
PavlíčeQ

Škoda trochu povodil

Reagovat
Manik...

To je zase začátek

Ale jinak pěkný gól

Reagovat
MadMrJacky

A prej že je Škoda dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

ten Vácha býval i sympaťák a teď je to takovej kokot....

jinak dnes ideálně plichta. přál bych to jako vždy Slávce nebo spíš nepřál Spartě. ale nechci aby Lavičku vyhodili, pač je to nejlepší trenér v naší lize a kecy o ambicích Slávie v kontrastu s jejími výkony mě pěkně serou..

Reagovat
smazaný uživatel

Se v tom pěkě motáš Někdy je jednodušší prostě fandit svýmu klubu

Reagovat
diskoschlampe

úplně ho vidim, jak pak u Královce žaloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už mu někdo konečně natáhne? Ten kretén mě vážně sere více než kdysi Řepka..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Asi nejsem objektivni, ale Pitak taky neni zadnej svatousek, docela by me zajimalo, co si rekli.

Reagovat
taws

no piták má vymeteno v hlavě úplně

Reagovat
Moribundus

Latka - I když hrál od třinácté minuty se žlutou kartou, vyloučení se nebál. "S rozhodčím jsme komunikovali ve vší slušnosti."

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rarášek

Brno dneska výhra o tři a víc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frankiefcb

aha to je přesně ono

Reagovat
frankiefcb

co tam má být, mně to nejde otevřít. Jinak to jedno foto, jak je Frýďa překvapený, že vidí Svěrkyho.

Reagovat
smazaný uživatel

VIKTORKAAAAA!

Reagovat
smazaný uživatel

...ZIZKOOOOOOV!

Reagovat
Kang & Kodos

Jsem rád, že Plzeň hraje až po nás. Za 2 hodiny už si na naší "pomoc" od rozhodčích nikdo nevzpomene.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Penaltaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

...i když, tohle bylo na Vańka, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, to bylo na uplne prvni skluz na Mamuta, jak z toho byla velka sance Vanka a bylo to ze srandy

Reagovat
db18

Ok...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti plzeňáci mají tak neskutečně ladné skoky

Reagovat
smazaný uživatel

Btw jak mluvil o Schusterovi, ze nesmel hrat 3 roky v EU, tak jak je mozny, ze hral za Weiden, kdyz byl v trestu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný gól

Reagovat
smazaný uživatel

AIDIN! Paráda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mamut je dneska neskutecnej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carrick

Vtipné, jak se ten plzeňský hlasatel snaží úplně navlas stejně kopírovat toho mnichovského. Originalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze ten mnichovsky to urcite vymyslel

Reagovat
Carrick

Reagovat
hefy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

VIKTORKA

Reagovat
Kang & Kodos

Hm, jasná žlutá

Reagovat
Kang & Kodos

A blbě odmávanej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne klidne cervena..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co bude teď @bary100 vypisovat na twitter jaká je korupce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3. ofsajd Mamuta kterej nebyl

Reagovat
hefy

Za to může Berbr a Damková.

Reagovat
frankiefcb

no, ale tenhle byl těsně, ale byl. Byl tam nohou pár centimetrů.

Reagovat
smazaný uživatel

MAMUUUUUT!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mamuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut

Reagovat
Kang & Kodos

Brňáci to berou podle vzoru fanouškovský družby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sou ty časy kdy se o Hubníkovi říkalo že je kopyto, hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

No zas tak davno to neni, podzim neskutecne zesral a vlastne diky nemu letel Uhrin

Reagovat
Posledni Kovboj

On se vam snad jeste rozehral i ten Hubnik. Magie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, Berbr s Damkovou

Reagovat
smazaný uživatel

A Hrosovsky je dneska taky jako politej zivou vodou, hraje uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

Baros Milan @bary100

V Plzni se nenastavuje??? Nemám slov!! Korupce!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pokahontas

Proboha co je to komentátory

Po rozhodčím každý chce,aby vždy všechno viděl a posoudil zcela přesně,a oni toho nejsou schopni ani z opakovaného záběru!

Nejprve před neuznaným Mahmutovičovým gólem tvrdili,že to ofsajd nebyl,ačkoliv grafika jasně ukázala,že v době přihrávky Aidinova noha za ofsajdovou linií byla.

A pak před rohem domácích cca ve 32.minutě zase hlásili,že ,,míč za lajnou opravdu byl".Ano,ale ne celým objemem,takže roh to být neměl.

U sudího se dá takové pochybení pochopit,bylo to těsné a nemá k dispozici záznam.Ale když to někdo nedokáže posoudit ani ze zpomalené opakovačky,tak je buď slepej,nebo nezná pravidla,nebo vidí jen to,co vidět chce.Pravidlo o tom,kdy je míč v autu,bohužel v Česku zjevně nezná hodně lidí-viz např.nedávné zpochybňování jednoho z gólů Teplic v Edenu,který byl zcela regulérní-balon tam tehdy taky před centrem nebyl za čárou celým objemem,jak ukázala opakovačka.Přesto z toho bulvární Deník Sport udělal skandál

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muze byt v Plzni vyprodáno, když je tam tolik volných sedaček ?

Reagovat
Sosi

tak vyprodáno znamená, že se prodaly všechny lístky

Reagovat
smazaný uživatel

Oni zase nahlásili vyprodáno? Viděl jsem jen první poločas a říkal jsem si, jestli zase nahlásí vyprodáno, když tam bylo tak 9000

Reagovat
smazaný uživatel

Tezky, kdyz nekdo nechape co znamena Slovo vyprodano.. A to bylo dokonce zu ve stredu a pritom na stadaku nebyla ani noha

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej mi, že tam nejsou turnikety. Vždyť jsou akorát za debily když nahlásí vyprodáno a jsou tam mraky volných sedaček.

Reagovat
smazaný uživatel

Cemu nerozumis na slove vyprodano? Zadnej dostupnej listek nebyl, bud rozdali, nebo lidi vykoupili, nebyl jedinej co by si kdokoliv mohl koupit, to neni VYPRODANO?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bud rad, ze nekomentuje Vlasek. Ale Svancara neustale opakujici slovo kapsa by tam byt nemusel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele