Synot liga - preview 15. kola

21.11.2014, 08:26, aktualizováno 23.11.2014, 09:00
Previews
Vrátit se na čelo tabulky bude chtít Viktoria Plzeň,která před vlastními fanoušky přivítá Bohemians 1905. Vystoupat tabulkou bude chtít pražská Slavia, která přivítá Hradec Králové...
Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905  (neděle 15:45)
V neděli jsou na programu dva zápasy 15. kola české nejvyšší soutěže, jeden z nich se odehraje ve Štruncových sadech, kde Plzeň hostí pražské Bohemians. Domácí budou chtít napravit kolaps z Vysočiny, to hosté minimálně udržet čtyřbodový náskok od sestupových pozic.

Plzeň před reprezentační pauzou nedokázala navázat na vítězný souboj o první místo s pražskou Spartou poté, co na Vysočině podlehla Jihlavě 1:2. Touto porážkou neprodloužila sérii šesti ligových výher. Nyní si může spravit chuť proti Klokanům, nad nimiž vyhrála doma posledních pět vzájemných zápasů s celkovým skóre 16:2. "Soupeřům jsme v minulém kole dali dárek. Upozorňovali jsme, že toto nesmí nastat, ale přesto to přišlo. Výsledek zápasu se Spartou jsme prohrou v Jihlavě znehodnotili. Stále jsme ale první, musíme zvednout hlavu a jít dál. Věřím, že s Bohemians vyhrajeme, protože po prohře s Jihlavou ani jinak přemýšlet nemůžeme. Vyhrát je naše povinnost, abychom to napravili. Očekávám mobilizaci sil, abychom to úspěšně zvládli. Bohemka je za kolegy Pivarníka více aktivní dopředu, bude se chtít prezentovat fotbalově a bude to nebezpečný soupeř," pronesl trenér domácích Miroslav Koubek, jehož tým vede před tímto kolem tabulku už jen o bod.

Desátým Bohemians se v uplynulých kolech příliš nedařilo, v posledních čtyřech brali jediný bod a navíc v posledních dvou vyšli střelecky naprázdno. "Každý zápas je těžký, ale musíme si uvědomit, že Plzeň vede tabulku, má samozřejmě obrovskou kvalitu a hlavně zkušenosti hráčů, kteří toho mají hodně za sebou. Ale zase je to zápas, ve kterém můžeme překvapit. Budeme se snažit, aby se nám to podařilo. Naše momentální situace je horší, ale stále jsme schopni splnit cíl, který jme si s hráči dali. Pokud bychom zbývající dva podzimní zápasy zvládli, můžeme být spokojení," prohlásil kouč hostí Roman Pivarník.

Domácí mužstvo bude v sestavě postrádat rekonvalescenta Čišovského a zraněné Chramostu a Limberského. To hosté přijedou bez zraněného Lietavy.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, R. Hubník - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Pilař - Holenda.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Šírl - Moravec, Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Bratanovič - Mikuš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FC Hradec Králové  (neděle 18:00)
Program 15. kola Synot ligy uzavře duel mezi pražskou Slavií a Hradcem Králové. Podle papírových předpokladů jsou favority sešívaní. Těm v tabulce patří devátá příčka, "votroci" se utápí na dně tabulky.

Slávisté s Hradcem prohráli jediný z posledních 20 odehraných zápasů. V posledních čtyřech kolech pokaždé bodovali, jednou vyhráli a třikrát remizovali. A pokud zvládnou roli favorita a vyhrají, nebudou platit pokutu. Vedení klubu jim totiž pohrozilo peněžitým trestem, když v posledních šesti podzimních kolech neuhrají aspoň devět bodů. "Rádi bychom se rozloučili s našimi fanoušky vítězstvím. Víme ale, že Hradec teď dvakrát po sobě nedostal gól. S Libercem hrál 0:0, také s Plzní v poháru branka nepadla. Musíme být obezřetní a efektivní. Myslím, že všichni hráči i my víme, o co hrajeme. Jsem rád, že se všichni vrátili z reprezentací zdraví," řekl trenér domácích Miroslav Beránek. Hrát by však ještě neměli tři rekonvalescenti Berkovec, Mičola a Vyhnal. K nim se přidal i vykartovaný Baéz.

Beznadějně poslední Hradec, jenž na předposlední Brno ztrácí až šest bodů, čeká již devět kol na výhru, pouze jednou v této ligové sezoně slavil plný bodový zisk a to na konci srpna proti Slovácku. Je tu i jedno pozitivum, v předchozím kole totiž ukončil sérii sedmi ligových porážek, když bezbrankově remizoval s Libercem. "Cítíme, že v Edenu se dá uhrát dobrý výsledek, to znamená bodovat. Podle toho vypadá také naše příprava. V neděli určitě nechceme hrát 'zanďoura'. Chceme dávat góly, nejlépe vítězné. Také bychom chtěli pokračovat v nulách na našem kontě z posledních zápasů, ale musíme si uvědomit, že soupeři si šance vytvořili a jen díky výborným zásahům našich brankářů jsme neinkasovali," prohlásil kouč hostí Bohuslav Pilný.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Dobrotka, Latka, Bílek, Juhar - Boudjemaa (V. Vukadinovič), Zmrhal, R. Hrubý, M. Černý - Milan Škoda - Balaj.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
T. Koubek - Holeš, Rolko, Križko, Plašil - P. Černý, Kotiš - Štípek, Halilovič, Malinský - P. Dvořák.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.00 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sparta Praha - České Budějovice  (sobota 17:00)
V 15. ligovém kole v sobotu na sebe narazí týmy Sparty a Českých Budějovic. Zatímco Letenští budou usilovat o návrat do čela tabulky, to hosté o vzdálení se sestupových pozic.

Sparťané se díky zaváhání vedoucí Plzně a vlastní výhře nad Slováckem přiblížili prvnímu místu na dohled jednoho bodu. Vrátit se na pozici lídra tabulky minimálně na den mohou již v sobotu, pokud doma zvládnou roli favorita a zdolají České Budějovice. "Nepředpokládáme, že se Budějovice budou pouštět do otevřené partie, ale že spíše budou hrát v obranném bloku na své polovině a snažit se využít brejky. Mají velkou marodku. Vrátit by se jim ale měl Kalod, který je silný na míči. K němu je vepředu ještě důrazný Škoda. Na ně si budeme muset dát pozor. My bychom už měli mít k dispozici Brabce, vrací se i Pepa Hušbauer. U ostatních marodů uvidíme, jak se to během víkendu vyvrbí," prohlásil asistent trenéra domácích Zdeněk Svoboda, jehož svěřenci vyhráli posledních pět vzájemných duelů s Budějovicemi s celkovým skóre 14:3.

Třinácté České Budějovice prohrály pouze jednou z posledních čtyř kol. Udržet tuto sérii budou mít nyní těžké, neboť hrají na půdě jednoznačného favorita. Na Letnou rozhodně nejedou s poraženeckou náladou. "Respektuji sílu Sparty. Je pořád v televizi, takže nás nemůže ničím překvapit. Naopak je to o nás, jestli nepodlehneme prostředí nebo kvalitě soupeře. Musíme být odvážní, nesmíme být podělaní. Musíme vycházet z kompaktního bloku, ale taky hrát dopředu. Není možné se soustředit jen na defenzivu, to je čekání na smrt. Musíme podat nadstandardní výkon, mít krapet štěstí, a když se nám tohle sejde, je třeba šance udělat solidní výsledek," soudí trenér hostí Luboš Urban, jehož výběr je pouhé dva body od sestupových pozic.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Štěch - Kadeřábek, Kováč, Holek, Costa - Dočkal, Mareček, Matějovský, Hušbauer, L. Krejčí - Lafata.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - P. Novák, Lengyel, Podstavek, Hanzlík - Vošahlík, Benát, Hála, Herzán, Hora - Michal Škoda.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Důležitý zápas čeká před koncem podzimu soupeře, kteří jsou namočeni do hry o záchranu. Zbrojovka Brno se rozloučí s vlastními diváky v duelu s 1. FK Příbram.

Brno nevyhrálo již šestkrát v řadě, před reprezentační přestávkou alespoň zastavilo sérii pěti porážek díky bezgólové remíze na hřišti Bohemians. Zbrojovku dostal do kolen těžký los, kdy se po sobě utkala s Plzní, Mladou Boleslaví a Spartou. Všem těmto soupeřům sice dokázala vstřelit gól, ale ještě více jich inkasovala. V následujících třech utkáních však Kotalův výběr vyšel střelecky naprázdno a v ofenzivě se hodně trápí. Domácí se perou také s vysokým počtem zraněných hráčů. Do utkání nezasáhnou Pašek, P. Mezlík, Markovič, Kaščák, Fischer a zřejmě ani Lutonský.

"Nic nemůže trvat věčně, ani naše střelecká impotence. Z týmu cítím maximální připravenost. Hráči chtějí udělat vše pro to, aby se s diváky rozloučili vítězně. Příbram pod vedením nového kouče Tobiáše změnila rozestavení. V útoku má nebezpečného a efektivního Řezníčka, v záloze Filla, Zemana či Pilíka, k tomu silný střed hřiště. Má dobře poskládaný tým, kterému se daří, zodpovědně brání a dokáže udeřit. Víme, na co si dát pozor. Pokud zvládneme defenzivu alespoň tak jako na Bohemce, tak bychom se měli prosadit i v útočné fázi," uvedl Václav Kotal.

Příbram je na tom v posledních týdnech lépe než soupeř z Moravy. Po výměně kouče následovala nebývalá série čtyř vítězství, v posledních třech utkáních však na tři body Tobiášovi svěřenci nedosáhli. I tak pod novým trenérem prohráli jen jednou, a to těsně v Edenu proti Slavii. V Brně Příbram v posledních dvou utkáních prohrála shodně 0:1. Tentokrát sem však přijede v plné síle. Navíc venku se jí daří, v této sezoně získala venku osm bodů, což je o tři více než za celou minulou sezonu.

"V Brně hrajeme klasický zápas o šest bodů. Je to utkání, které nám může hodně pomoci a ne zase tolik ublížit, protože soupeř je pod námi, takže jakýkoliv bodový zisk bude mít pro nás obrovskou cenu. Nicméně musím říct, že Brno je tým, který je v problémech, kam kvalitou ale nepatří. Určitě to bude nesmírně těžké utkání," řekl Pavel Tobiáš.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Schuster - Buchta, Malík, Zavadil, Hyčka - Sýkora, Vávra, Moukanza
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Deli - Pilík, Fillo, Zeman - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Nedaří se, nedaří. Liberec si jistě maloval podzim jinými barvami. Po čtrnácti kolech má pouze dvě vítězství, hrozbu pokuty a do toho přijede rozjetá Jihlava. Nezávidění hodná pozice.

Po odchodu trenéra Šilhavého a nástupu Samuela Slováka hledá Slovan svou tvář. Body sbírá pouze díky remízám a od předposledního Brna ho dělí jen bod. Nemohoucnost potvrdil Liberec i v posledním utkání v Hradci Králové, kde demonstroval svoji formu v porovnání s letos tragickými Votroky. Hned deset branek z celkových 17 vstřelil Slovan při svých dvou vítězstvích. Doma bral tři body jen jednou, když u Nisy vybouchl Baník. Domácí mají problémy se sestavou, zranění jsou Pavelka, Frýdek a Coufal, Pimpara má trest za čtyři žluté karty.

"Jihlava po horším začátku sezony začala sbírat body, i když si myslím, že ani předtím nepodávala špatné výkony, jen nedokázala dotáhnout zápasy do vítězného konce. Teď se jí to daří, navíc v posledním kole překvapivě porazila favorizovanou Plzeň. My se díváme na to, abychom v posledních dvou podzimních kolech získali maximální počet bodů. Všichni si přejeme a uděláme maximum pro to, abychom se rozloučili s našimi fanoušky vítězstvím," prohlásil Samuel Slovák.

Jihlava jede na podzim podle podobného scénáře jako Příbram. Špatný vstup do soutěže, výměna trenéra a probuzení hráčů, kteří najednou sbírají body jako houby v lese. Z posledních pěti utkání Vysočina čtyři opanovala a v jednom remizovala, a to se postavila takovým soupeřům jako Plzeň, Baník či Teplice. V posledních třech utkáních se konečně vzbudili i spící střelci, Jihlava v nich dala sedm gólů. Loňskou roli Harby převzal jeho krajan Mešanovič. Za hosty nenastoupí zranění Marcin a Jungr.

"Do konce podzimu jsme si dali za cíl neprohrát a rozšířit náš bodový zisk. K utkání přistupujeme s respektem ke kvalitě soupeře, v bojovné náladě a se snahou navázat na výkony v Ostravě a Teplicích. Čeká nás strašně těžké utkání s velkým nábojem. Výsledky Liberce a jeho postavení v tabulce neodpovídají kvalitám kádru a předváděné hře. Náš soupeř je nyní pod velkým tlakem vedení. Musíme se ale soustředit na sebe a pečlivě se připravit," řekl Roman Kučera.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Mudra, Karišik, Pokorný, Fleišman - Obročník, M. Jarolím - Šural, Ďubek, Delarge - Luckassen
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vaculík, Kryštůfek, J. Krejčí, Hybš - T. Kučera, Jánoš - Fulnek, Šulek, Kukol - Mešanovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Dukla Praha  (sobota 17:00)
Duel dvou černých koní soutěže, kterým ale začátek sezóny nevyšel úplně podle představ. I tak ale mají Teplice i Dukla o co bojovat. Na čtvrté místo zajišťující Evropskou ligu mají nepatrnou ztrátu.

Od Teplic se po loňském zmrtvýchvstání čekalo cokoliv. Především doma jsou žlutomodří stále tím nepříjemným týmem, který ofenzivní silou zválcuje kohokoliv. Postupně se o tom přesvědčily a čtyři góly si ze Stínadel odvezly České Budějovice, Slovácko i Bohemians. Naposledy však před vlastními diváky nestačil Ščasného tým na zvedající se Jihlavu. I toto zaváhání budou chtít Teplice v posledním domácím utkání před Vánocemi napravit. Nepomůžou jim v tom ale zranění Vachoušek a Jindráček ani vykartovaní Jablonský a Vondrášek. Teplice doma v lize s Duklou nikdy neprohrály.

"Je to poslední domácí zápas na podzim a chceme vyhrát a napravit minulé domácí zaváhání s Jihlavou. A to i přesto, že jsme měli během reprezentační pauzy problémy s nedostatkem hráčů. Museli jsme si vypomáhat s juniory a přípravu na zápas to určitě komplikovalo. Problémem je i absence Vondráška s Jablonským kvůli kartám. Je to zásah do obrany, kde nemáme velkou konkurenci. Nějak to vyřešíme, ale uvidíme, jak si s tím poradíme na hřišti. Dukla má teď dobrou formu, vyznává podobný styl jako my, ale budeme se snažit potvrdit, že doma se nám proti ní docela daří," prohlásil Zdeněk Ščasný.

Dukla se po pár výprascích, zdá se, dostává opět do formy. Neprohrála čtyři utkání v řadě. Pravda, tři z nich byly doma a hned ve dvou přišla ztráta za domácí remízu. I tak lze ale pozorovat zlepšení, především ve finální fázi a v zakončení. Obrana je ale na vkus a um trenéra Kozla poměrně průchozí. Venku Dukla inkasovala nejvíce branek na zápas ze všech účastníků Synot ligy. Matěj Hanousek bude sedět kvůli kartám, Vorel a Koval kvůli zranění.

"Teplice aktuálně nejsou na vrcholu své formy, aspoň z pohledu výsledků, ale měly ambice nebo úvod ligy tak vypadal, že budou hrát výš. Nicméně to nemění nic na tom, že v Teplicích se vždy hraje těžce. Doma jsou silní, hlavně jejich ofenzivní síla a individuální kvalita hráčů je velmi vysoká. Myslím si, že slabinu budou mít vzadu, kde budou mít problémy se sestavením obrany, protože mají vykartované dva hráče. Toho se budeme snažit využít," prozradil Luboš Kozel.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Táborský, Matula, Lüftner, Krob - Takács, Ljevakovič - Vůch, Litsingi, Nivaldo - Mahmutovič
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Jeřábek, Štetina, Polom - Marek Hanousek, Gedeon, Považanec - Néstor, Beauguel, Jakub Mareš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Baník Ostrava - Baumit Jablonec  (sobota 20:15)
Ostrava přivítá v předposledním podzimním kole Jablonec. Oba týmy se nacházejí v předních patrech tabulky. Dělí je od sebe sice jedno místo, ale bodový rozdíl činí až devět bodů ve prospěch hostí.

Baník může podzim pomalu hodnotit jako velice vydařený. V uplynulém ligovém ročníku hrál o záchranu, nyní okupuje překvapivou čtvrtou příčku. Tu by rádo udrželo do konce podzimní části. Na baníkovce se však tlačí vlčí smečka v podobě pěti týmů s jedno až tříbodovou ztrátou. Nyní však narazí na souseda v tabulce, jenž je o mnoho bodů napřed. "Z hlediska naší hry i typologie hráčů by nám Jablonec mohl sedět. Ale co si budeme povídat, kvalitou kádru i bodově je jinde než my. Viděli jsme třeba v jejich derby s Libercem, že mají velmi dobrý přechod do útoku a silné standardní situace. Na druhou stranu si myslím, že směrem dozadu jsou zranitelní, což dokázal i Liberec, který měl proti nim v prvním poločase tři vyložené šance," prohlásil trenér domácích Martin Svědík, jehož svěřenci by rádi prodloužili devítizápasovou ligovou neporazitelnost na domácím hřišti.

V lepší formě se nacházejí Jablonečtí, ti neprohráli již osm kol a navíc v posledních třech naplno bodovali. Díky tomu se třetí tým tabulky výrazně přiblížil prvním dvěma celkům. Na vedoucí Plzeň ztrácí pouhé dva body, na Spartu bod. Nyní poměří síly s Ostravou, s níž neprohrál posledních osm zápasů a navíc v posledních čtyřech slavil plný bodový zisk. "Baník má mladý a fyzicky skvěle připravený tým. V tabulce jsou vysoko už delší dobu, a přestože před nimi máme nějaký náskok, stále musíme respektovat, že je to náš soused v pořadí. Ten odstup od Ostravy bychom si chtěli udržet i po sobotním zápase. Pozitivní nálada nás neopustila, navíc reprezentanti i další hráči v týmu získali další motivaci," řekl kouč Severočechů Jaroslav Šilhavý, jehož tým naposledy prohrál s Baníkem v březnu 2010.

V sestavě domácích bude chybět zraněný Vengřinek, vykartovaný Narh a nejistý je start Baroše. Hosté budou postrádat trio zraněných Beneš, M. Hubník a Fantiš.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Byrtus - Greguš, Mensah - Štěpán, Lindpere, Holzer - Šašinka.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, F. Novák - Rossi, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Martin Doležal I.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.40 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko  (pátek 20:15)
První trojice v tabulce je zbytku ligy poměrně vzdálená. O čtvrtou příčku, která zajišťuje účast v Evropě, však bojuje hodně týmů. Mezi nimi i Mladá Boleslav a Slovácko, které se utkají ve vzájemném souboji v rámci předehrávky 15. kola.

Oba týmy mají co napravovat. Mladá Boleslav vstupovala do ligy jako jeden z favoritů na přední příčky. V horní polovině tabulky se drží, ale řada zaváhání, především na hřištích soupeřů, nedovoluje týmu trenéra Jarolíma myslet na nejlepší trojici. S Plzní, se Spartou i s Jabloncem navíc Mladá Boleslav během uplynulého měsíce prohrála. Trápí se především střelecky, vždyť z posledních čtyř duelů se radovala jen z jednoho gólu. Středočeský klub má po roce opět problémy s rozsáhlou marodkou, v pátek nebude moci do utkání zasáhnout kvůli zranění pětice Milla, Fabián, Smejkal, Rosa, Bartl a vykartovaný J. Kysela.

"V letošním posledním domácím ligovém zápase se chceme s našimi příznivci rozloučit výhrou, i když víme, že cesta k ní přes dobře organizované Slovácko nebude lehká. Musíme se hodně polepšit v ofenzivě, protože v posledních čtyřech mistrácích jsme pouze jednou skórovali," uvedl Karel Jarolím.

Slovácko je na tom s formou ještě o něco hůř. Z vítězství se radovalo jen jednou z posledních šesti duelů. Hned třikrát v nich padlo doma, když nezvládlo těžký trojboj Baník, Plzeň, Sparta. Vítězstvím v Brně si alespoň vylepšilo bilanci z venkovních utkání, kde jinak již jen třikrát remizovalo. O druhé vítězství ze hřiště soupeře se tým kouče Habance pokusí v Mladé Boleslavi, kde v posledních třech utkáních prohrál. Kvůli zranění nenastoupí Biolek, ohrožen je také start klíčového útočníka Doška.

"Minusových bodů máme poměrně dost. Nyní nás čekají dvě utkání venku, ve kterých chceme mermomocí uspět, abychom nějaké body umazali. V Mladé Boleslavi máme první příležitost. Jsme připraveni přesvědčit, že chtít bodovat není jenom fráze. Hlavně doma hraje Boleslav velice dobře. Například v zápase s Teplicemi byla vidět síla týmu. Největší respekt budí určitě Tomáš Wágner, který je typickým hráčem do pokutového území. Nesmíme soupeře pouštět do střeleckých příležitostí," řekl před utkáním Svatopluk Habanec.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Zahustel, Navrátil, Hůlka, Bořil - Ščuk, Tavares - Skalák, Šisler, Ďuriš - Wágner
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, Břečka, T. Rada, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Kalouda, Havlík, Kerbr - Dočekal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.00 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň14102229:1032
2.Sparta Praha14101320:731
3.Baumit Jablonec1493227:1130
4.Baník Ostrava1463511:1821
5.FK Mladá Boleslav1462617:1220
6.Dukla Praha1455418:2120
7.FK Teplice1446423:1818
8.1. FC Slovácko1453623:2118
9.Slavia Praha1453620:2118
10.Bohemians Praha 19051452718:2217
11.Vysočina Jihlava1452713:1817
12.1. FK Příbram1444618:2316
13.České Budějovice1436513:2615
14.Slovan Liberec1428417:1514
15.Zbrojovka Brno1434715:2213
16.FC Hradec Králové141499:267

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (117)

Přidat komentář
adalbertus

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

FCS FCS! Dneska bude jazda!!! 2-1 vyhrajeeem!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

S naší obranou věřím lampasákům.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka čistá jedna. Ale zítřejší zápas, Miro s Dášou jak to vidíte? Mám tam rvát čistou jedna proti vagabundum? Projde to? Čehuni češč

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Kotlár..je 12 a ty už si zase vylitej jak necky

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Takový je hold život. FCB Baník - Chrobalivé Jabko 2:1

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Chrobaci po cestě do Ovy u Tři křížu už prohrávají 1 :0 tak nech radějc šetří naftu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
cechman
Reagovat
iamek

Hadamczik

Reagovat
smazaný uživatel

popřel to..

Reagovat
Sosi

asi nesouhlasila částka

Reagovat
smazaný uživatel

Asi

Reagovat
djwenca

co je s tím Millou z Boleslavi? Na začátku sezóny se jevil dobře a teď nehraje ani za juniorku....

Reagovat
smazaný uživatel

v pátek nebude moci do utkání zasáhnout kvůli zranění pětice Milla, Fabián, Smejkal, Rosa, Bartl a vykartovaný J. Kysela.

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta pohrozil Šafarčíkovi že pokud si dnes neodveze 3 body tak nedostane licenci pro další ročník.

Kdyby Šafa neposlech tak to ještě jistěj sudí takže dnes jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bys už vědět, že Pelta nehrozí...ten nařizuje

Reagovat
forma

MÍÍÍÍÍRA PELTA, JINAK TO NEVIDIM !

Reagovat
db18

Ani slávisti tu nebrečí tolik, co ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec a Teplice a už to dá pěknej kurz...

Reagovat
smazaný uživatel

Šašinka doufám

Reagovat
adalbertus

Baník dostane na řiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Slávie těž

Reagovat
smazaný uživatel

ty prosím Tě ty už tu nic nepiš!

Reagovat
HorajzmAmmann

Se Spartou i Plzní odehrál Baník 11 na 11 vcelku slušné partie, nevím proč se bát doma zrovna Jablonce. Prohra s ČB byla po celkem dobrém výkonu ze strany Baníku, jen ta koncovka je strašidelná...pokud tam něco spadne, věřím v bodový zisk alespon remízkou, která by byla solidní... O tom že si nějaké 3-4 tutovky vytvoříme nepochybuju.

k sestavě volil bych takto :

Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Sukup - Greguš, Mensah - Azevedo, Kukec , Holzer - Šašinka

Reagovat
Banikovec7

Pochybuju že dá Šašinku do základu, spíš tam bude Petrus nebo Azevedo. Jinak bych místo Šašinky radši dával šance Szotkowskimu, je mladší a přijde mi lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Sukupem absolutně nesouhlasím.. Byrtus to odehraje lépe, navíc je v něm daleko větší perspektiva.. Místo Azeveda Štěpán.. Jestli Kukec nebo Lindpere, toť otázka..

Reagovat
Banikovec7

Mi Byrtus vzadu přijde naprosto hrozný a to ani nechci vidět dnes, kdy proti němu bude konečně pořádný hráč a ne někdo z Budějovic nebo Hradce. Ale je pravda, že Sukup je poslední dobou snad ještě horší, i co jsem viděl kousky zápasů juniorky kde teď hrával.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak Frydrych dneska 100. ligový start

jinak dneska karta, příště stop a přestup do Jablonce. Tak to aspon hezky zarovnal

Reagovat
smazaný uživatel

http://spartani.net/cs/tricka/1951-t-breznanik.html

Limitovana edice popularniho spartanskyho hrace Breznanika

Reagovat
Kang & Kodos

Bratislava tour

Reagovat
smazaný uživatel

Redakce se neplete a Zavadil tam dneska praskne fíka

Reagovat
smazaný uživatel

z penalty na 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bohuzel prohra. Ta nase neforma nema proti soucasnemu Jablonci sanci. A pomalu by se meli zacit zapracovavat mladi hraci, abychom meli s kym co hrat na jare...

Reagovat
HorajzmAmmann

Liberec má poslední dobou samý sejta v tý bráně

Reagovat
smazaný uživatel

fuj ta zima

Reagovat
Liquid

Jihlava jestli to udrží tak 3 body od EL v porovnání s tabulkou někdy po 5.kole to je fakt

Reagovat
Wat

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec

Reagovat
REPLIKATOR

Tak snad už Slovák konečně vypadne směr západní Ukrajina!

Reagovat
Hokaido

dneska Sparta měla vyhrát tak 8:0, to co nedali jsem dlouho neviděl

Reagovat
F.Torres

Paráda Brno, konečně za 3 body ještě ta Slavia

Reagovat
REPLIKATOR

Bohužel jsme vyrovnali, takže tam Slovák bude smrdět dál

Reagovat
exse

Parádní výkon. Je jasné, že pod Šilhavým bychom ubetonovali nulu a možná dali nějakej haluz gól a měli 3 body, ovšem to nikam nevede.Slovák v tak složitém prostředí odvádí skvělou práci a je nutnost aby on a Nezmar zůstali. V zimě stačí vyčistit a doplnit tým, trochu více se sehrát a měli bychom se lehce zachránit.

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle mělo k parádnímu výkonu hodně daleko

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi jak zaseknutá deska

Reagovat
exse

Protože to stále platí, člověk musí v něco věřit a držet se toho a ne po každém zápase měnit názor.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz i televize nakousla mozny odchod Barose z Baniku. Ale penezmi to rozhodne neni... Safarcik muze byt spokojeny, co nestihl Petera, tak on k tomu smeruje milovymi kroky...

Reagovat
frankiefcb

co říkali?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by mel v zime odejit kvuli financi... Nemuzou to prece rict na plnou hubu, co ho vede k odchodu, ze jo.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ani nezaznamenal

Reagovat
doocetung

Kukec je typologicky levák Vlášek

Reagovat
db18

Předpokládaná: Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, R. Hubník - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Pilař - Holenda

Holenda Hořava bude snad prohozený s Vaňkem a místo Hubníka bych tam rád viděl Kovaříka... tak snad se aspoň to jedno přání splní...

Reagovat
Rarášek

Holenda gól

Reagovat
Sosi

by mě zajímalo, co tam s tím teclem nacvičuje. V 60. minutě ho beztak sundá. K Vaňkkkovi už e raadši nevyjadřovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Teclik da dneska hattrick

Reagovat
Sosi

Reagovat
Puskas

Možná si ho přečte večer doma...

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Btw nastoupil Hrosovsky za repre?

Reagovat
Sosi

jako jestli zmlátil a znásilnil toho recepčního?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, byl povolanej normalne do Acka, ale nedival jsem se, jestli nastoupil.

Reagovat
smazaný uživatel

to je takový problém si to zjistit?

Reagovat
smazaný uživatel

A tady delam co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosovsky

Reagovat
smazaný uživatel

Pilař klasika

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, on by to totiz nekdo dokazal ustat

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že naprosto v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Paranoia tohle

Reagovat
PavlíčeQ

Lafata by ustál

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt mu nejdriv slapl zezadu na kotik a pak jeste pro jistotu dvakrat kopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, rozhodně to nebylo nic, co by třeba někdo typu Došek neustál..

Reagovat
Sosi

tak Došek zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, to byl špatný příklad.. Chtěl jsem jen poukázat na nějakého habana

Reagovat
smazaný uživatel

určitě dalo

Reagovat
rufus

Kdyby chtěl, tak by to ustál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

(tak jsem přehlédl to přišlápnutí... ale stejně by se to ustát dalo )

Reagovat
smazaný uživatel

Pauschek

Reagovat
smazaný uživatel

Horavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Páťa dneska slušné pecky

Reagovat
smazaný uživatel

to melo jit hned ta prihravka, Milane..

Reagovat
Manik...

Plzeň zase penalta, však v pohodě ... Pak, že to není protekční klub

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zákrok penaltový nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

To preci neni vubec dulezity.

Reagovat
Miguel19

On ho zajistě ani neviděl..

Reagovat
Sosi

TAk teď čekám konspirace, jak v poslední minutě měla Bohemka gólovku, kterou jí rozhodčí odepřeli, když vypadl signál

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co já jsem viděl první půlku, tak jednu šanci sudí Bohemce opravdu pro vymyšlený ofsajd upřel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka mě příjemně překvapuje. Takhle fotbaloví nebyli, co já pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

No me teda naopak zklamava, protoze si nepamatuju, kdy naposled meli takhle deravou obranu. Ikdyz jo, pamatuju, prvni kolo v lize pod jozkou Weberem.. Ale jinak jim preju.

Reagovat
smazaný uživatel

Teclik slusny, ale mel zkusit klicku

Reagovat
smazaný uživatel

Rada by mohl k nam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

On to takhle snad i chtěl. Tu hlavu tak nějak ještě nastavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasnej centr a umistena hlavicka

Reagovat
Miguel19

Radu bych klidně v létě přivedl.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka si to určitě zasloužila.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic divnyho, jsme se doma zatahli proti Bohemce.. ostuda, KOUBEK VEN !!!

Reagovat
db18

Reagovat
Sosi

Tak jsem skoro trefil i tu minutu Holendy. Jinak ty hráče ve zdi bych za toto liskal, to jsou hrozný návyky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu, cekas, ze mic pujde nahoru a kdyz nevyskocis hned, tak to pak nestihnes doskocit vcas..

Reagovat
smazaný uživatel

A Koubek fakt neni normalni, Vanek tam uprostred zalohy beha jak imbecil, protoze tam hrat neumi a naprosto negolovej Horava, kterej ma prumer 1 gol na sezonu, tak beha jako podhrotak, kde jsme vzdycky meli Kolare, kterej jich daval ca 10..

Reagovat
Sosi

koubek

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Opět tu máme další důkaz záhadného jevu, kdy střelec vlastního gólu za chvíli napraví svou chybu a skóruje do správné sítě

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda..

Reagovat
REPLIKATOR

těší mě...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele