Synot liga - souhrn 15. kola

21.11.2014, 22:09, aktualizováno 23.11.2014, 19:51
Komentáře a souhrny
Plzeň porazila Bohemians a vrátila se do čela před Spartu a Jablonec, které tři body získaly už v sobotu. Brno zvládlo důležité utkání s Příbramí, Teplice braly tři body proti Dukle. Liberec se rozešel s Jihlavou smírně. Už v pátek si Mladá Boleslav poradila se Slováckem a drží se na pohárových příčkách...

Slavia Praha - FC Hradec Králové 1:1

23.11.2014 18:00

Góly: 57. Milan Škoda - 55. Marek Plašil

Slavia na svém trávníku jen remizovala s Hradcem Králové, což se dá považovat za velkou ztrátu. Hostující "Votroci" navíc museli utkání dohrávat v početním oslabení, protože byl deset minut před koncem utkání vyloučen Tomáš Malinský. O góly se postarali Marek Plašil za hosty a o dvě minuty později srovnával domácí Milan Škoda.

Utkání dvou naprosto odlišných poločasů zahájila lépe Slavia. Ale její akce nekončily gólem ani střelou. Po autovém vhazování domácí nejdříve pálil Zmrhal, balón byl ale zablokován a Škoda nedokázal vystřelit. Halilovič se dostal do zajímavé pozice, ale brankář Rakovan si skvěle poradil. Oba celky předváděly velmi špatný výkon a často svými chybami nabízely míč soupeřovým hráčům. Toho si všímali zejména fanoušci Slavie, takže na vlastní hráče začali pískat.

Množství nepřesností uzavřelo neatraktivní první půli, která zůstala hodně pozadu za očekáváním. Fanoušek, který by se na své místo již nevrátil, by ale udělal velkou chybu. O mnoho lepší druhý poločas začal velmi dobře. Po centru se míč ocitl v brance, ovšem padl z ofsajdu, takže nemohl být uznán. Centr z pravé straně v podání Holeše skončil na vrchní síti branky a rozehrával Rakovan. Na druhou straně se řítil s míčem Vukadinovič, který dost možná nastřelil ruku bránícího protihráče, ale sudí Příhoda prohřešek proti pravidlům neregistroval.

Aktivnější byli v těchto chvílích rozhodně domácí hráči, jenže do vedení se dostal soupeř. Poté, co Slavia nevyužila dobrou šanci, se ke slovu dostali "Votroci" a po rohovém kopu míč do sítě se štěstím propasíroval Marek Plašil!

Slavia byla na kolenou, ale velmi rychle se z nich zase zvedla. Postaral se o to útočník Milan Škoda, který si naběhl na skvělý pas o spoluhráče Vukadinoviće a rozjásal domácí fandy - 1:1.

Po přihrávce Černého si balón připravil opět Milan Škoda a parádní ranou prověřil brankáře Tomáše Koubka, jenže napodruhé mu to už nevyšlo. Dvacet minut před koncem se přesný Vukadinovičův rohový kop odrazil ke Zmrhalovi, jeho střela ale skončila nad. Patnáct minut před koncem se ale plány hostů na případné zdramatizování pořádně narušily, protože Tomáš Malinský fauloval velmi nevybíravě pronikajícího Jana Mikulu a byl vykázán mimo hřiště.

Posílit ambice na výhru přišel střídající rychlík Damien Boudjemaa, který sice centrem hledal nabíhající spoluhráče, ale našel jen hlavu pozorného Adriana Rolka. V posledních minutách hry se do šance dostal Vaněček, ale brankář Matej Rakovan se zahanbit nenechal. Ani poslední akce utkání, kdy Bekim Balaj pálil nad, gól neznamenala. Díky remíze je domácí Slavia Praha na osmém místě, zatímco Hradec Králové má bodů jen osm. To mu stačí na poslední místo i po patnáctém kole.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians Praha 1905 2:1

23.11.2014 15:45

Góly: 32. Tomáš Hořava (pen.), 51. Josef Jindřišek (vl.) - 69. Josef Jindřišek

Viktoria Plzeň zvládla utkání s Bohemians 1905 a po těsné výhře 2:1 se vrací zpět do čela o bod před Spartu. Viktorku poslal do vedení pokutovým kopem Tomáš Hořava a zbytek branek, tedy i jednu do vlastní sítě, obstaral Josef Jindříšek.

Karty byly rozdány jasně, Sparta i Jablonec svá utkání zvládly a pokud chtěli Viktoriáni zpět na první místo, museli rovněž zvítězit. Viktorka byla jasným favoritem, ale Klokani nepřijeli na západ Čech v poraženecké náladě, ba naopak. Pražané zvolili kombinační hru a ta překvapivě dělala domácím problémy. Nicméně ve 28. minutě měli hosté štěstí, rána Patrika Hrošovského div nepřelomila břevno. O další tři minuty později už Viktoriáni vedli. Václav Pilař se svojí rychlostí natlačil před Pauscheka, ten se ho zezadu dotkl a český reprezentant nabídku na upadnutí přijal. Sudí v podstatě neměl jinou možnost, než penaltu odpískat, a tak se také stalo. Tomáš Hořava vzal zodpovědnost na sebe a Plzeň šla do vedení - 1:0.

Bohemka ale nesložila zbraně a před koncem poločasu mohla vyrovnat. Po rohovém kopu a zaváhání Kozáčika orazítkoval břevno tentokráte hostující Mosquera!

Pokud chtěla mít Plzeň klid, potřebovala soupeře dorazit druhou a popřípadě třetí brankou. Ve 48. minutě pelášil sám na Švengera Stanislav Tecl, jenže selhal. Každopádně o pár minut později už se domácím zadařilo, dlouhý centr do pokutového území si usměrnil hlavou do vlastní sítě Josef Jindříšek - 2:0. Hráč Bohemians 1905 nešťastný moment odčinil v 69. minutě, kdy se postavil k volnému přímému kopu a s pomocí Petrželovy teče překonal Matúše Kozáčika. Klokani sice snížili, ale vice již nedokázali.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Baumit Jablonec 1:2

22.11.2014 20:15

Góly: 61. Vojtěch Štěpán - 44. Martin Doležal, 89. Jan Baránek (vl.)

Jablonec vedl již o poločase, ale domácí Baník Ostrava srovnal na 1:1 krátce po hodině hry. Hosté se ale nevzdali a přidali na tempu. To mělo za následek konečný výsledek 2:1 pro hosty, což zaručila minutu před koncem vlastní branka nešťastného stopera Jana Baránka.

Ostrava spoléhala především na schopnosti útočníka Vojtěcha Štěpána, veterán Milan Baroš se dostal na jeho místo až v závěru zápasu, konkrétně dvě minuty předtím, než bylo vše rozhodnuto. Mnoho míčů mělo směřovat také na hbitého útoníka Dyjana Carlose De Azeveda, který je však nedokázal ani jednou zakončit do sítě. Hosté spoléhali na Martina Doležala, kterého v závěru nahradil veterán a někdejší reprezentant Tomáš Jun.

První ohrožení branky ze strany Jablonce, když centroval Mingazov a hlavičku Doležala zastavil brankař Pavlenka. Do další šance se dostával Lindpere, ale brankař Hrubý vyběhl a výborně zasáhl hlavou. Do šance se hnali hosté, jenže Novák nezpracoval dlouhou nahrávku a tím pádem nemohl zakončit. Po dvaceti minutách se dostal k ráně mladý slovenský záložník Ján Greguš, ale brankář Vlastimil Hrubý dokázal včas zareagovat a střelu mladého hráče zpacifikoval.

Po pětadvaceti minutách z levé strany centroval na zadní tyč Kopic, na jeho míč si naběhl Rossi, jeho hlavičku ale vytáhl reflexivním zákrokem Pavlenka. Výborný centr Frydrycha z pravé strany, který mířil přímo na hlavu Davora Kukece, ten ale umí zakončovat spíše nohama a jeho pokus brankař Hrubý zastavil. De Azevedo se pokoušel prostřelit svého soupeře, ale nakonec se mu to nepovedlo podle představ. Deset minut před koncem poločasu Davor Kukec výborně uvolnil Holzera, ale jeho centr odvrátila obrana Jablonce.

Až minutu před koncem první půle se povedlo Ruslanovi Mingazovi zpracovat míč a poslat jej před bránu. Tam si sbíhal Martin Doležal, který využil krátkého zaváhání domácí obrany a poslal Jablonec do vedení - 1:0.

Do první šance druhé půle se pokoušel dostat De Azevedo, ale mířil těsně vedle. Střela Filipa Nováka mířila hodně daleko od brány Pavlenky. Brankař Hrubý v souboji jeden na jednoho vychytal Stronatiho. Baník Ostrava se dočkal velké šance zkraje druhé půle, když se centr Davora Kukece do pokutového území, který doletěl až na zadní tyč, kde byl ukrytý Vojtěch Štěpán. Pro něj už nebylo problémem poslat míč do těch správných míst - 1:1.

Na hostech ale bylo vidět, že se nehodlají smířit ani s remízou. Dvacet minut před koncem utkání se Pavlenka musel spoléhat na to, že Doležal nebude mířit přesně. Jeho spolupráce s Rossim ale vypadala velmi zajímavě a nechybělo mnoho k tomu, aby se Doležal dočkal. Po chvíli později Kukec dostal výborný míč za obranu, ale zkušený brankář Vlastimil Hrubý si poradil.

Deset minut před koncem Frydrych zastavil nedovoleně Juna a rozhodčí odpískal další faul pro Jablonec. Ale ani z něj hosté nic nevytěžili. Pět minut před koncem utkání se na hrací ploše objevil také někdejší reprezentant Milan Baroš, který se pokouší vrátit se do formy. Ani on se ale mezi střelce nezapsal. Naopak sledoval, jak si nešťastný stoper Jan Baránek sráží míč do vlastní branky po akci Pospíšila. I kvůli tomu si hosté nakonec odvezli tři body, zatímco Ostravanům zbyly oči pro pláč. Nyní jsou šestí, zatímco Baumit Jablonec odjíždí domů jako druhý celek nedohraný tabulky Synot ligy.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Dynamo České Budějovice 4:0

22.11.2014 17:00

Góly: 28. David Lafata, 48. Bořek Dočkal, 52. David Lafata, 61. Bořek Dočkal

Pražská Sparta dokázala splnit povinnost a po výhře nad Českými Budějovicemi se minimálně dočasně podívá na první místo tabulky. Svěřenci Vítězslava Lavičky nadělili Jihočechům čtyři góly a od fanoušků se dočkali známé vánoční koledy: "Vánoce, Vánoce přicházejí...".

Od prvního uvedení míče do hry byl na hrací ploše obraz hry jasný: Sparta držela mičudu na svých kopačkách, pohodlně kombinovala a jihočeský celek se ze všech sil bránil. První nebezpečná šance ASC přišla po devatenácti minutách, kdy Krejčí dostal ukázkový pas za obranu, avšak na Křížka si přijít nedokázal! Strážce hostující svatyně o chvíli později vychytal rovněž Hušbauera.

S příchodem třicáté minuty však domácí ekipa udeřila. Postaral se o to Lafata, jenž využil spolupráci Dočkala s Krejčím a z bezprostřední blízkosti pohotově zavěsil - 1:0! Zanedlouho to mohlo být o dvě branky, Hušbauer však opětovně na Křížka hledal kýžený recept marně!

Ve stejném duchu se pokračovalo i po obrátce. Dočkal se tentokráte obsadil do role zakončovatele, když si naběhl na přihrávku Matějovského a pohodlně zvýšil na 2:0. Vzápětí mohl zvýšit Lafata, před tím však doslova za minutu dvanáct odkopl míč Lengyel. Do třetice však znovu uhodilo: Krejčí svým centrem znovu našel hlavu Lafaty, jenž do protipohybu brankáře upravil na 3:0.

O osudu utkání bylo jasno. Zdramatizování stavu však mohl z ničeho nic přinést Hora, jenž se hnal tváří v tvář na Štěcha, kterého zkusil přelobovat, ovšem zacílil jen do boční sítě! A mezi tři tyče nemířil ani na opačné straně kanonýr Lafata. Po hodině hry bylo definitivně jasno: Lafata našel hlavu Dočkala, jenž uzavřel skóre utkání na konečných 4:0 pro domácí Spartu. Domácí strana však mohla přidat i další trefy do černého, ovšem skóre už se nakonec neměnilo.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - 1. FK Příbram 1:0

22.11.2014 17:00

Góly: 5. Donneil Moukanza

Fotbalisté Zbrojovky Brno ukončili sedmizápasovou sérii bez vítězství a jedinou brankou Donneila Moukanzy porazili Příbram. Brankový okamžik se udál už v páté minutě zápasu a neméně klíčovou situací se stalo vyloučení Tomáše Zápotočného, rovněž v průběhu prvního poločasu.

V páté minutě šli sice do vedení domácí, ale o minutu dříve se mohli radovat hosté, kdyby Zápotočný, coby ofenzivní obránce, nepřestřelil z nadějné pozice branku. Pak už přišel již zmíněný gólový okamžiík, Zavadil vysunul Moukanzu, který jen tak "šťouchnul" do balónu a Zbrojovka vedla 1:0. Příbram mohla kontrolovat střelou Filla, ovšem zákrokem se vyznamenal golman Hladký. A konečně ve 31. minutě přišel druhý klíčový okamžik celého utkání, Zápotočný ze zadu postrčil unikajícího Moukanzu a rozhodčí mu ukázal rovnou červenou kartu. Pro Příbram nastaly krušné časy.

Středočeši ale přečkali poločas bez další újmy a také ve druhém dějství se drželi bez inkasované branky. V 71.minutě mohl definitivně rozhodnout Moukanza, jenže vůbec netrefil branku. V závěru dokázala Příbram zmobilizovat veškeré svoje síly a nadechnout se k náporu, Zbrojovka však odolala a na své konto si po dlouhé době připisuje veledůležité tři body.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Vysočina Jihlava 2:2

22.11.2014 17:00

Góly: 76. Josef Šural, 90. Vojtěch Hadaščok - 11. Tomáš Kučera, 56. Muris Mešanović

Doslova na poslední chvíli zachránili fotbalisté Slovanu Liberec remízu v zápase s Jihlavou, která i přes ztrátu dvoubrankového manka potvrdila skvělou formu z předchozích utkání. S konečnou remízou 2:2 mohou být spokojeni snad jen nezaujatí diváci, kteří viděli opravdu zajímavé čtyři branky.

Hrozba pokut, pokud Slovan nezíská ze dvou kol čtyři body, nejspíše neměla pozitivní účinek. Liberec sice bod vyválčil a kýžené čtyři body tedy ještě může získat, ale právě proti Jihlavě se chtě nechtě počítalo se tříbodovým importem. Na druhé straně celek z Vysočiny by před zápasem bod bral, přijít o dvou brankový náskok a o tři body až v nastaveném čase, ho určitě mrzí.

Liberec si určitě představoval vstup do utkání jinak, než že bude po jedenácti minutách hry prohrávat. Tomáš Kučera vyslal jednoduchou střelu, kterou brankář Kolář měl samozřejmě mít, jenomže míč mu nepochopitelně proklouzl mezi rukavicemi a skončil v síti. Obrovská minela se ukázala být jako klíčová, Liberec se dostal, už i tak, pod velký tlak a to, pro v pohodě hrající Jihlavu, byla voda na mlýn. Každopádně první poločas další zajímavou gólovou situaci nenabídl.

Do druhého dějství nastoupil Liberec s jednou změnou, Jarolíma nahradil Luckassen, ale co bylo mnohem důležitějšího, byla branka hostí na 2:0. V 56.minutě ťuknul do Hybšova rohového kopu hlavou Mešanović a Kolář musel znovu lovit míč ze své sítě a opět neměl čisté svědomí, neboť hlavička šla na přední týč, kde golman měl stát.

Nyní už Liberec neměl na co čekat a vrhl se do totální ofenzívy. Výsledkem bylo několik velmi dobrých šancí a snížení Josefa Šurala. Delarge mu posunul balón a Šuralova střela se zatřepotala v síti! Tlak Liberce se stupňoval a v podstatě bylo jen otázkou času, kdy padne vyrovnávací gól. Svěřenci Samuela Slováka ho už příliš neměli, ale nakonec se to v nastaveném čase podařilo. Hadaščok se dostal s míčem k malému vápnu a přesně k tyči zakončil - 2:2.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dukla Praha 1:0

22.11.2014 17:00

Góly: 54. Jan Krob (pen.)

Teplice si poradily s úlohou favorita a tři body zůstávají v prostředí Stínadel. V zápase bylo k vidění hlavně hodně karet a zákroků na hraně na obou stranách barikády. Gólu jsme se dočkali jen jediného a na svědomí jej měli zkušený domácí obránce Jan Krob.

Teplice hrály dnes večer na domácím stadionu svůj poslední podzimní zápas a mohou se radovat ze tří bodů. Díky nim jsou nyní na pátém místě, ale ostravský Baník má stejný počet bodů a jeden zápas k dobru. Do zakončení se od prvních minut hnali právě domácí hráči a po Vůchově přistrčení se k míči dostal například mladíček Otto Urma, který dnes odehrál své první utkání v Synot lize. Pozdější hrdiny Jan Krob se dostal do koncovky, jenže nemířil přesně.

Za hosty se pokoušel skórovat Jakub Mareš, který napřáhl k technické střele z hranice vápna na vzdálenější tyč. Míč trochu zaplaval a brankář Tomáš Grigar si musel hodně oddychnout, když míč neskončil v síti. Jakub Mareš znamenal pro své někdejší spoluhráče velké problémy, neboť bojoval o každý míč a chtěl se proti Teplicím "vytáhnout". Brankář Grigar ani podruhé zasahovat nemusel, ale pokus to nebyl špatný.

Vážnější akci Teplicím přichystal soupeř sám, když Dukla po špatné rozehrávce nabídla míč Litsingimu, který poslal do sprintu Mahmutoviče. Bosňan ve vápně našel opět Litsingiho, který již překonal Chudého, ale na brankové čáře ve skrumáži odvrátil míč veterán Patrik Gedeon. Hostující fandy mohl rozjásat francouzský talent Jean-David Beauguel, který se dostal k míči po chybě domácího Hoška, ale míč namířil jen do boční sítě. Dobrých šancí bylo v první půli pomálu, ale ve druhém dějství se s nimi roztrhl pytel.

A trhat se začal už po dvou minutách. Mladý talent Vjačeslav Karavajev, který v Dukle hostuje ze slavného CSKA Moskva, dostal pas za obranu a zblízka nastřelil Hoškova záda. Rozhodující moment utkání se stal deset minut po výměně stran, když se Kapolongo hnal do šance. Nejprve to možná vypadalo, že situaci promarní, ale nakonec přes Litsingiho šel míč na Vůcha, který byl faulován ve vápně. Sudí Královec měl jasno a pískal penaltu. K její exekuci se postavil Jan Krob a přesně umístěnou ranou poslal brankáře Martina Chudého na opačnou stranu!

Hodně aktivní Egon Vůch se dostal k centru po hodině hry a perfektní nahrávkou našel nabíhajícího obránce Michaela Lüftnera. Ten ale těsně minul. Domácí brankář Tomáš Grigar příliš mnoho práce neměl, ale Hanouskova akce jej musela pořádně vystrašit. Nakonec však Grigar svou úlohu zvládl. Grigar se musel blýsknout po další akci Krmenčíka, který vůbec nemířil špatně. Pět minut před koncem zápasu byl Čajič u zrodu akce, na jejímž konci byl Krmenčík. Ten si míč zpracoval a dělovkou pálil na Grigara, který musel předvést excelentní zákrok, aby skóre zůstalo stejné. A to se neměnilo ani po ráně Patrika Gedeona, který pálil těsně mimo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Slovácko 2:0

21.11.2014 20:15

Góly: 55. Tomáš Wágner, 76. Michal Ďuriš

Utkání celků, kterým se poslední dobou nedařilo, ovládla Mladá Boleslav, která se díky tříbodovému zisku posunula na čtvrtou příčku ligového pelotonu. Slovácko pak zůstává ve zhuštěném středu tabulky.

Středočeský celek měl od začátku navrch, ovšem k ohrožení soupeřovy branky se dlouho nemohl dostat. Hned dvakrát tak ze střední vzdálenosti natáhl Ščuk, avšak jeho pokusy kýžený úspěch nepřinesly. První nebezpečí pro Hrušku pak zaznamenal Dočekal, ale hlavou vymezený prostor neohrozil. Ohraničený prostor třemi tyčemi pak ještě do pauzy netrefil Kerbr.

Po změně stran natáhl Valenta, ale strážce boleslavské branky si věděl rady. Následně to zkusil Wágner, trefil však jen tyčku! Kmenový hráč Plzně se však přece jen dočkal: Wágner si vyskočil na následný rohový kop a nekompromisní hlavičkou poslal "Bolku" do vedení - 1:0!

A urostlý střelec byl očividně při chuti. Do třetice si však Heča s jeho střeleckým pokusem poradil. A zhruba čtvrthodiny před koncem řádné hrací doby bylo definitivně jasno: Skalák našel svým centrem od rohového praporku hlavu Ďuriše, jenž zvýšil na 2:0. Závěrečné minuty pak Slovácko dohrávalo jen s deseti hráči, protože se zranil Jiří Valenta a Moravané už nemohli vystřídat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň15112231:1135
2.Sparta Praha15111324:734
3.Baumit Jablonec15103229:1233
4.FK Mladá Boleslav1572619:1223
5.FK Teplice1556424:1821
6.Baník Ostrava1563612:2021
7.Dukla Praha1555518:2220
8.Slavia Praha1554621:2219
9.1. FC Slovácko1553723:2318
10.Vysočina Jihlava1553715:2018
11.Bohemians Praha 19051552819:2417
12.1. FK Příbram1544718:2416
13.Zbrojovka Brno1544716:2216
14.Slovan Liberec1529419:1715
15.České Budějovice1536613:3015
16.FC Hradec Králové1515910:278

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (288)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

btw. kdy šel Veselinović do Mostu

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zacatkem sezony na hostovani, Most je nase farma, je tam spousta nasich mladych, plus oni nam poslali dva nejvetsi talenty z dorostu..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slovácko slušní výletníci někteří borci. Za tohle bych se styděl vzít výplatu, co předvedli někteří borci

Reagovat
smazaný uživatel

To platí o 90% ligy

Reagovat
smazaný uživatel

ne neplatí

Reagovat
smazaný uživatel

očekávaný výsledek

Reagovat
Erialdur

1800 lidí návštěva je málo. Na to ,že klub hraje o evropské soutěže.

Reagovat
monty25

Teplice Cenná výhra při absencích v obraně a pohárová příčka je na dostřel... Akorát se dneska na isport.cz strašně sekal přenos, takže jsem toho moc neviděl.

Reagovat
Posledni Kovboj

dneska blbly vsechny prenosy

Reagovat
Manik...

Sparta

Plzeň Bohemku porazí, ale na půlmistra se nehraje

Reagovat
REPLIKATOR

Pulpit se zase ukázal. Neporazit doma se Zlínem beznadějně poslední Kolín

Reagovat
Liquid

mohl by vystřídat v zimě Slováka

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, to derby v Chorvatsku bylo zrusene proto, ze nebylo vpusteno na stadion 100 lidi z Torcidy. Na to reagovala cela banda ze Splitu a okoli (asi 1.500 fanousku ) a zustali taktez venku. Kdyz to zjistili hraci Hajduku, tak odmitli nastoupit, dokud vsechny fanousky Hajduku nepusti na stadion. To se nestalo a proto hraci nenastoupili a odjeli zpet. Ve Splitu ted ceka na prijezd vsech ze Zahrebu asi 40.000 (!!!) fanousku Torcidy. Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne 1.500 fanousku ale 2.500...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
iamek

Snad kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasné, pravidal horovří jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo nepopira, kontumace je stoprocentni... Ale jen hlupak v tom nevidi tu oddanost hracu a fanousku v jedno... Fanousci za hracemi a za klubem, hraci za klub a za fanousky.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomoro

Reagovat
Puskas

Reagovat
Pokahontas

Tomu se říká solidarita a principiální postoj v zásadních věcech.Tohle by se u nás asi nestalo

Pamatuji si podobný případ z finále Kupu Srbije v roce 2011 Partizan-Vojvodina-tehdy policie taky nechtěla vpustit včas velkou většinu z cca 4000 fandů Vojvodiny,a když se to dozvěděli hráči,tak rovněž odmítli nastoupit,dokud je nepustí-a vskutku si tím vynutili odklad začátku tuším cca o 30(?)minut,než byli všichni fandové na stadionu.

Tyto příklady jsou jedním z mnoha dokladů,jak moc toho máme ve fotbale Balkánu co závidět...

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Wat

Škoda té dvougólové ztráty, mohlo to být veselejší. Nicméně forma potvrzena, na zápas proti Spartě už se neskutečně těšim.

Reagovat
db18

Pavlenka už chytá pro Jablonec... dostat gól od Doležala

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je kotel FCB tam, kde je?

Reagovat
frankiefcb

Vzpomínka na kořeny kotle Baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Baránek MOTM.

Reagovat
frankiefcb

smůla no, lae já jsem tak rozladěný z našeho vedení, že mě to nějak ani nesere, když si uvědomím, že to stejně prodají v zimě a v létě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonce se nekdy pristihnu, ze bych si pral bankrot tymu a zazit uplne od znova. S cistym vedenim, s odchovanci, bez plevele...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, však Chachaři už několik let dělají pro krach klubu co můžou.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

holt pravý fanoušci že?

Reagovat
frankiefcb

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Vedení Baníku odvádí neuvěřitelně kvalitní práci. Kdo má rád baník by jim měl jen tiše tleskat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čemu se směješ? Bojovat s klubem který je úplně bez peněz o poháry, navíc s velmi mladými hráči, to zaslouží jen uznání.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frankiefcb

tak jim tiše tleskej.

Reagovat
smazaný uživatel

mají můj obdiv.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, od mesta si vybrat sto mega a projebat je, aniz by Banik z toho neco mel. Odstrelit legendy klubu, ze chce kvuli tomu odejit i Baros. Mit na treninkach asi jen 10 micu a to nemluvim o stravovacich moznostech pro hrace, kdy dostanou rizek s kusem sucheho chleba. A dalsi a dalsi veci...Ano, to vedeni opravdu zaslouzi obdiv

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co má vedení podle tebe dělat? Baník zrušit? Jiná možnost není.

Reagovat
frankiefcb

stačí, když odejde. Bohužel už včera bylo pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Když odejde, baník zrachuje. Stejně jako by krachl kdyby tam tohle vedení nebylo.

Reagovat
frankiefcb

To by bylo lepší, než to co je teď. Začali bychom od znova.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SuperBanikovec

Jo, jako Vítkovice někde v divizi, Promiň, ale takový názor může říct jen debil.

Reagovat
eleven11

Fandíš klubu alebo suťaži?

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, taky si nedovedu připustit variantu, že bychom hráli nějakou sranda soutěž..

Reagovat
centos

Reagovat
frankiefcb

Upřímně já si neumím představit to, že Šafarčík v Baníku bude příští rok. Radši Baník v divizi bez Šafarčíka než v 1. lize se Šafarčíkem. Rangers se taky dostali už ze 4 . ligy do 2. a jdou si pro postup.

Reagovat
centos

To je falešné dilema. Baník je stabilizovaný, nevidím důvod, proč by při případné výměně vedení měl padnout o několik soutěží dolů.

Reagovat
frankiefcb

Tak to by bylo samozřejmě nejlepší, na druhou stranu, co se musí stát, aby ta krysa odešla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě já taky chci aby Šafarčík odešel. Nicméně ani varianta s pádem do divize není ideální..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky nedokázal představit a když se klub divně zachránil díky městu, tak sem byl nadšený a věřil sem v dobré časy. Že tohle už bylo to pomyslné světlo na konci tunelu...

Ale až teď zpětně si uvědomuji, proč lidi okolo mě říkali, že by bylo lepší, kdyby ten klub spadl či krachnul...Myslel sem si o tom svoje ale teď mohu jen říct, že jim rozumím.

Baník dostal silná antibiotika ale další nemoc se vrátila, mnohem silnější a obraných protilátek je pomálu

Upřímně si myslím, že by nám prospělo to, co se stalo Vítkovicím. Začít s čistým stolem, se zdravým vedením. Jen ale nevím, kde by se hrálo.

Reagovat
SuperBanikovec

Obou, na Baník jezdím 60km co dva týdny. Ale abych se jezdil dívat na nějaké amatéry v nějaké žu(m)pě takovou dálku mě ani nehne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chodíš na první ligu a ne na klub ?

Reagovat
SuperBanikovec

Jak říkám na oba, vy pořád říkáte že Bazaly jsou součást Baníku, bez nich to není Baník, že patří na Slezsko jinak by to nebyl Baník, že v týmu musí být samí odchovanci jinak to není Baník atd. Dejme tomu... Pro mě, kromě toho k Baníku patří i první nebo alespoň druhá liga, jinak to není Baník, vždyť tam už jsme 50 let nebo kolik?!

Reagovat
smazaný uživatel

Bazaly a Slezsko, to patří k Baníku. To ano. Takže raději budeš furt sledovat svůj tým v klinické deformaci, jak si z něho nějaká individua dělají dojnou krávu a ty koukáš, jak ti klub před očima pomalu ale jistě krachuje.

I kdyby hráli třeba divizi, tak na ně budu chodit, pač budu vědět, že to tam vedou zodpovědní lidé, co to s klubem myslí dobře... I za cenu téhle deformace (zánik, bankrot atd...)

Reagovat
SuperBanikovec

No, problém je v tom, že já tam žádnou deformaci (zatím) nevidím, neříkám ,že mám Šafarčíka nějak moc rád, s Lukešem ,ale hlavně se Svěrkym dost hnusně vyjebal, ale kromě toho mi neudělal nic tak strašného abych chtěl zánik klubu. Nikde jsem neslyšel o případném krachu klubu, dokonce si už ani nepamatuju kdy se naposledy vedení ohánělo:"...ale Baník byl strašně zadlužený proto nemůžem posílit kádr.....", jsme v první lize, mládež se dotává opět na úroveň. O tom jestli to tuneluje nic nevím, ale zatím mi to nepřijde, 100 milionů od města šlo na ten 140 milioný dluh. Mě spíš teď děsí to prohlášení z tiskovky, kdy řekli, že chtějí naplnit rozpočet prodejem hráčů v létě, tam se bude lámat chleba... Na divizi bych taky chodil, kdyby mě cesta tam a zpátky nestála 400,-

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se o tom mluvi i v televizi (vcera pred zapasem, ze vedeni neni koser ale mladi hraci to radeji nereknou na plnou hubu, pac ted maji aspon jistotu, ze mohou ziskat zapasovou praxi) ale nekteri to radeji videt nechteji, i kdyz indicii maji nespocet. Cesta ti stoji 400 ? To mas fajn, me asi dvakrat tolik a stejne jezdim, at uz "domu" nebo hlavne vyjezdy. A kdybychom hrali prales, tak se mi to paradoxne prodrazi ale nevadi, aspon vim, ze Banicek je zdravy

Reagovat
SuperBanikovec

Nechci z toho dělat soutěžení, že platím víc na cestu jsem větší fan. Pro mě jsou prostě 400 za to abych viděl zápas v divizi moc, co se týče toho jaký Baník bych radši měl, ho radši uvidím v 1.lize s nejistotou zda to vedení tuneluje či ne, než aby hrál v nějakých přeborech nedůstojných jeho historii a prestiži.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem nechtel, aby to takhle vyznelo. Ale nejdriv si uvedom, jestli chces nemocny Banik v prvni lize, kdy bude fungovat jako dojna krava na penize nebo zdravy Banik a pokud by bylo potreba, tak o nejakou ligu niz.

Reagovat
frankiefcb

Vítkovice jsou první tabulce, možná postoupí do třetí ligy. Aspoň si to tam dělají nadšenci, co k tomu klubu mají vztah.

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to tam teď ve Vítkovicích je administrativně převedená a přejmenovaná Poruba

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat, opustit a zmizet. Safarcikova familie s Habadurou...

Reagovat
smazaný uživatel

Prodat komu? Kdo by koupil klub totálně bez peněz z lidským odpadem na tribunách, co do klubu navíc snaží o jeho likvidaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Lidsky odpad na tribunach Cekal sem, ze a timhle argumentem prijdes daleko driv. To nema cenu, klasicky, primitivni provokater na netu. Tak si tu uzivej svoji one man show...

Reagovat
frankiefcb

je to ubožák. Je zřejmé, že provokuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště se nadechni a aspoň si to po sobě přečti

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, píšu v emocích. Strašně fandím tomu, jak se krachující klub dokáže vzepřít osudu a s velmi mladými hráči snad i bojovat o poháry. Smutné je, že ti co se za fanoušky vydávají, se to nelíbí, nadávají vedení a chtějí klub zlikvidovat.

Reagovat
eleven11

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak,když tady přijde ožralý týpek z hospody,nasraný,že mu mladá řekla,že s ním končí bo v chlastu nic nevydrží a má malý penis..... a pak ve stresu napíše tento koment Jdi si lehnout urbisi . Rada zkušeného

Reagovat
smazaný uživatel

občas si připadám jako větší fanoušek Baníku, než ti co se tu za ně vydávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ty jsi jen obyčejný provokatér, co se doma při sobotě nudí, tak co tu kecáš?

Reagovat
smazaný uživatel

Čím provokuju? Vedení Baníku snad neodvádí skvělou práci? Čtvrté místo s dorostenci málo? Co chcete? Ligu mistrů? Podle vaší mentality asi prákrát kopnout do vlastních hráčů co?

Reagovat
smazaný uživatel

A demagog k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

V čem nemám pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsi položil několik otázek a jediné tvrzení je tabulka, která stejně se situací a tím, co fans kritizují, nemá nic společného. Že jsme tak nahoře je fajn, ale vyhlídka je, že se kádr vyprodá a budeme hrát s Budějicema zase o záchranu. Pak tam jsou ještě nějaké tvé domněnky, co já chci nebo ne, takže se ptám, co proboha chceš slyšet za odpověď? Já už se s tebou vybavovat nebudu, já se ti jen směju.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy tu jen ukazujete, že jste neskutečná hovádka. Kopete do klubu jak se dá, otevřeně mu přejete likvidaci, útočíte tu na vedení klubových patriotů, které i bez financí drží klub nad vodou. A vy tu jen nadáváte a hledáte si trapné záminky. Je to skutečně smutné. Zvlášť když se vydáváte za jeho fanoušky.

Reagovat
pawelFCB

Klubových patriotů

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe musí srát, že tě nikdo nebere vážně, jinak nevím

Reagovat
stas87

je to typek..

Reagovat
Puskas

Vážně? To by vše vysvětlovalo .

Reagovat
stas87

tak mne to tak pripada,overene to nemam ale zas tak moc odlisne sa od typka nevyjadruje nie? podobny styl pisania,tiez lezie obcas na nervy,dost pise pod U21 aj repre..

Reagovat
Puskas

Není to jen o momentálním postavení v tabulce, ale o celkovém dění v klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub krachuje. To se děje. Nadávat vedení které krachující klub přezalo a snaží se krach zvrátit jako se dá, to to mu fakt nepomůže.

Reagovat
Puskas

Proč do klubu nechtějí jiné subjekty? Proč tam sami od sebe končí ekonomové, co prohlašují že takový bordel v účetnictví ještě neviděli? Proč vedení nastavilo takový systém prodeje lístků, kdy se musí čekat půl hodiny v řadě, a to i tři hodiny před zápasem, bo jsou jen tři místa prodeje? Ty bys svému vedení za tyto i jiné věci tleskal? Ty to vidíš jen zvenčí a baštíš vše, co řekne Šafarčík. Dnes to řekl dobře Luhový - mladý hráč vidí, co se děje, ale mlčí, chce hrát.

Reagovat
stas87

sprava sa vedenie Banika transparentne voci verejnosti,hracom aj fanusikom? su vztahy vo vnutri klubu dobre a panuje spokojnost?odpovedz si sam..stale to omielas ze vedenie klub zachranilo ale to bolo len kvoli smeline ked sa hlasovalo o pozemkoch

Reagovat
Puskas

Pochop, my v tomto kraji žijeme, tak taky řada z nás má kontakty i k lidem uvnitř klubu, nejen dojmy z toho že jsme 4., teda teď už 6.

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě.

Reagovat
monty25

A já měl v tipovačce neprohru Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je smůla na tři...... No při našem letošním štěstí se už něco podobného muselo stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Milionkrat nas v obrane podrzel, tohle mu nemuze mit nikdo za zle. Kluci se drzeli a hrali dobre, cekal jsem teda tak trojku... Pekny vykon. Za tyden porazit Slavii a zakoncit rok 2014 vitezstvim.

KING BANIK a Sarafciku, tahni z Baniku !

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si pořád komentátoři pletou Pospíšila s Doležalem?

Reagovat
HorajzmAmmann

Škoda, Jablonec byl k poražení v závěru to pak bylo nedáš dostaneš... tak musíme porazit SKS

Reagovat
goodbay

Baník porazí z TOP 3 jenom Spartu a ještě doma.

Reagovat
Puskas

S Plzní jsme hráli hodinu v deseti, teď smůla Honzy Baránka.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak proč nehraje Azevedo v základu ????

Reagovat
smazaný uživatel

Crnkič znovu výbornej. Snad konečně dostane šanci od základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Milan Baroš

Reagovat
pawelFCB

Jablonec strasni luckeri....minimalne bod mel zustat doma. Baranek dal takovy darek mozna svemu budoucimu zamestnanci. Bernardy mluvil něco o tom,ze Baranek pomuze na jare... asi nevi o zimnim vyprodeji. Holzer zase v obrane ukazal,ze patri jasne do zalohy... nechapu,proc tam neda misto nej Sukupa. Ale nehrali sme spatne.. cekal jsem,ze nas prehraji. Pristi tyden Slavie....SND zakoncime podzim vyhrou. Vedeni ven,BP!

Reagovat
smazaný uživatel

za prvé se říká zaměstnavateli,za druhé se Slavií budete moc rádi za remízu a na jaře sešup k pásmu sestupu,kam několik let patříte,ale vždy se podaří ligu nějak uhaluzit.

Ty blitky zdejších rádoby fandů se tu už nedají číst

Reagovat
smazaný uživatel

Že zrovna vy patříte v současnosti někam jinam než Baník

Reagovat
jester Radka Bejbla

tak podle Livesportu dneska Tobiáš trénoval Příbram i Budějky

http://www.livesport.cz/zapas/fZsRLAkf/#sestavy;1

http://www.livesport.cz/zapas/db2jSCCQ/#sestavy;1

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Jablonec z hovna uplácaj zámek, to je stejné jak MU v Anglii škoda mluvit po těch letech.

Reagovat
PavlíčeQ

Koukám, že nás hodně sleduješ, když říkáš klasickej Jablonec dřív dobrej fotbal, žádný výsledky... teď špatná hra, dobrý výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi takový Šilhavého styl, viz. Liberec

Reagovat
PavlíčeQ

Je to tak, taky jsem si to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl i dřív od vás takovýhle zápasy, ale tak nekoukám pravidelně...ale bylo to vždy v době kdy se vám dařilo...pak na jaře často přišla deka a naopak jste prohrávali kdeco.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
pawelFCB

Uplne miluji ty blbce,co vychvaluji nese vedeni...obzvlast, kdyz fandi jinemu klubu,jinak by tohle nenapsal. I kdyz takhle blíže i par jedincu na fb strance klubu. Vedeni lze,vyjebava s legendami,srdcari tymu,Safa si z toho dela rodinny podnik,vecne se navazuji,kydaji spinu na ty nejvernejsi fans,debilni system prodeje vstupenek,tech par pokladen k tomu a podobne..... lidi tu bandu vychvaluji... radeji dopadnout jako MFK Vítkovice, nez mit ve vedeni takovoubandu....

Reagovat
db18

Reagovat
3M

Konečně před tou haluzáckou Ostravou

Reagovat
pawelFCB

Za to tepláky hraji supr fotbal a vždy si výhru zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

To je místní teplický šašek...ten je tu známý . To neřeš

Reagovat
Puskas

a jeho nick rozepsaný, je takový čapkovský - mmm

Reagovat
3M

O šaškovi bych v tvém podání raději pomlčel pls

Reagovat
HorajzmAmmann

místo výhody 2 na 1 odpíská faul Byrtusovi

na začátku Baník musí 2x (!) rozehrávat z místa faulu, zatímco Jablonec rozehrává ihned po faulu do rozhozené obrany ... proč je to jednou tak a podruhé jinak ?

Reagovat
pawelFCB

Já už se davno smiril s tím,ze te první trojce se pomaha....uz hodne dlouho.

Reagovat
PavlíčeQ

Však ste taky rozehrávali o několik metrů dál

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně! Pelta Vám to prohrál, všechno je to podplacený...

Reagovat
božský John

STAY BAUMITEK NEJLEPSI U NAS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
db18

Reagovat
božský John

Btw. navsteva na ctvrtej tym tabulky ...a nam se nekdo opovazuje jeste neco vycitat

Reagovat
smazaný uživatel

NESER Víš jaká je u nás situace ne? "Letos je to moc špatné fans vs vedení. Tak nedělej chytráka ku.va !

Reagovat
božský John

Jste ctvrty v lize, vraci se Bary, cekal bych aspon buro, pri tyhle spadovy oblasti

Reagovat
smazaný uživatel

Je to horší než si myslíš V téhle situaci nepřijde nikdo na Bazaly ani kdyby tu hrál Frýdek ( ). Všude se o tom lidi baví.V práci,hospodě,baby na porodním,taxikáři,děcka na hřišti..... všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť maj ještě 6 měsíců, aby se podívali naposledy na Bazaly v první lize

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ta situace dokáže udělat hodně. Fotbal u nás má takovou pověst, že stačí jen málo a lidi zůstanou doma. Situace okolo Baníku je známá, všude se píše o problémech dostat se na stadion, kritizuje se vedení, kritika opatření, jistě udělalo své i to, že se po tom posledním incidentu z Bazalů udělalo bojiště, hrdinové se schovali mezi normální lidi, televize to nafoukla a lidi se lekli atd. Nemusí se to nějak pojmenovávat. Říkat, že ti, co tam nejdou, bojkotují, jinak by přišli. Současná situace v Baníku je taková, že si lidi víc rozmýšlí, jestli půjdou na fotbal. A takhle to nefunguje jen ve fotbalu samozřejmě. Musíš si dělat dobré jméno, aby si k tobě lidi našli cestu a Baník to v poslední době dělal přesně naopak.

Reagovat
db18

Bary nehraje a hrát nebude, tak jdou všichni na Pospěcha...

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme hráli 15:30, takže fanatici typu Bob Kelso bez problému stíhali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten fanatik to z Městských Sadů vzal rovnou na Bazaly....tedy, pokud se ještě cestou nezdržel na 2. poločas v Kravařích

Reagovat
smazaný uživatel

Kravařím už sezona skončila

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nedošlo , tak se aspoň mohl stavit na Rohana ke Dvěma Dobrákům, než by mu jel vlak z nedalekého Opavy-Západ, tak by 2 až 3 kousky stihnul, nedokážu si představit jít na Bazaly a nebýt pod vlivem, i když on by měl ze 3 piv asi už delirium tremens - což je jediná životní situace, kdy normální člověk může jít na Baník

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

To určitě...na vás chodí celou sezónu bídný počet. Vy bys te neměli vyprodané ani na Real Madrid při 20stupních. Je to logické u nás v tomhle zápase a v tomhle ročníku...zima,pozdě,tv,sobota....a hodně fans ty domácí zápasy bojkotují do teď.

Reagovat
božský John

Na bojkoty bych se moh vymlouvat taky....kolik je bojkotujicich? Kolik ma ostrava lidi a kolik jablonec? Kdyz clovek argumentuje zimou v jablonci, ktera tu je bezpochyby vetsi nez v Ostrave, tak maj lidi akorat kecy a tady to nikoho nesere. Smesny

Reagovat
pawelFCB

Tak rodiny s dětmi dají přednost tv než aby riskovali nachlazení. Na nás chodí ještě dost na to,v jaké sme situaci. Ale na vás chodí málo,i když to třeba v tv není a můžete hrát v kteroukoliv dobu a stejně nebude plno. Vy a bojkot?

Reagovat
božský John

Tak bojkot je prehanka samozrejme. U nas se chodi maximalne na Spotakovou, kdyz jde hodit ostepem ....Jinak je to fakt smesny, my jsme treti a jsme na tom tak, ze jsem presvedcenej, ze vyhrajem ligu, pokavad prijde utocnik, vy ctvrti a jste v uplnejch hovnech

Ale verim, ze na Plzen se to konecne zlomi a prijde aspon buro. Pokud teda ti kokoti to zas nedaj na osmou, tady bylo tedka vecer lehce pod nulou, co teprv za tejden, kdyz uz hlasili snih, ze jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jabku bych ten titul přál ! Ale máte tak 10% šanci

Reagovat
božský John

Tak pokud prijde utocnik, kterej neni postizenej a nijak neoslabime, tak jsme rovnocennej kandidat na titul. Plzen doma, Spartu doma...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vlastně Pelta Sem zapomněl Tak ten titul je vlastně hodně reálný.

Reagovat
božský John

Je, protoze Mira je proste nejlepsi manazer v cesku

Reagovat
Zofka

Spíš než Mírou to bude další přípravou, kde se zas budou moct trochu sehrát. Furt je vidět, že nejsou sehraní a úplně si nerozumí. Včera Jablonec výhru utrpěl, to je fakt, ale tým se prostě sehrává déle než jedno přípravné období. V sehranosti má každopádně Plzeň a Sparta zatím hodně na vrch.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, pokud by to Jablonci vyšlo a dokázal by až do konce být v boji o titul, bylo by to super a třeba by se mohl dostat i do základní skupiny EL.

Reagovat
pawelFCB

Ten čas je stejně jen záminka,aby se dalo na co vymluvit. V anglii,španělsku,německu a podobně chodí plno,ať už se hrahe v jakoukoliv hodinu i na kluby ze spodku. Vy tu ligu nevyhrajete,jste jen luckeri..viz.dnešek.Jako máte kvalitní kádr,ale sparta s plzní jsou pořád ještě o stupínek výš. kdy jindy,než na plzeň ještě poslední zápas podzimu,šlágr...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkotujících je hrozné kvantum lidí..Jak staří, tak mladí.. Nemají už ani chuť či náladu chodit na domácí zápasy, když ví, co se tam děje...Takže raději jezdí na výjezdy...Vidíš, kdybych chtěl provokovat, mohl bych teď nadhodit výjezdové počty, kolik vás na Bazalech a nás v Jablonci za poslední 4 roky třeba ?

Reagovat
božský John

Ja ti nevim no.Vyjezdy super, ale kdyz doma nejsou schopny podporovat svuj tym. Ja chapu, ze nekteri se tomu brani, ale z jabloneckyho gauce mi to prijde z casti jako pozerstvi a vymluva pro to, abych nesel na fotbal. Preci touha podporit svuj tym musi bejt silnejsi, nez soupereni s vedenim ...tohleto asi nikdy nepochopim

Reagovat
frankiefcb

Soupeření s vedením. Když vidíš, jak vedení vyjebává s legendama, když se díváš na kluky, co něco hrají a víš, že stejně příští rok budou hrát u vás anebo v Plzni. Tak se ti děla špatně z tohodle všeho.

Reagovat
smazaný uživatel

To se dá vztáhnout na spoustu jiných věcí. Jestli ti budou soustavně vtloukat do hlavy, že restaurace, kam se chystáš, nestojí za nic, chovají se tam hnusně k lidem a řízek vypadá jak papír obalený ve strouhance, tak tam prostě nepůjdeš. Jo, je hezké, když se lidi přemluví a dojdou na fotbal podpořit ty, kteří ho dělají na hřišti, kluky i trenéry, ale nejde přehlížet to, co se děje v zákulisí a spoustu lidí to prostě odradí. Jak už tu je správně napsáno, když se hrálo o záchranu, furt chodilo víc lidí jak na týmy bojující o Evropu. Nízké návštěvy nejsou jen proto, že jsou lidi líní, nebo že si našli důvod, proč tam nejít. Nebo si snad někdo myslí, že se někdo nutil chodit na fotbal, i když tam nechtěl, protože se všechno zdálo v pohodě a on si tak svou neúčast neměl čím omluvit?

Reagovat
smazaný uživatel

Není to pozérství a ani výmluva. Baník měl vždy svůj pětitisícový základ, který tam vždy byl. A bylo jedno, jestli hrajem o titul nebo o záchranu.

Ale po těch letních událostech, potom když člověk ví, jak ti zmrdi ve vedení ten klub mrví, tak člověk i když věrný chodit nebude, když není ve svém domově vítán. Viz. můj příspěvek, že raději jedou na výjezd.

Chodí už jen troška lidí a my si musíme trapně doma nadsazovat návštěvnost...

Pokud chci prudit, tak i kdyby Jablonec hrál finále Ligy Mistrů, tak tam nikdy nebudete mít takovou návštěvnost jako třeba Baník, když hrál minulou či předminulou sezonou o sestup..To bylo plno jak při mistrovské

Prostě mají lidi svůj důvod, proč na domácí nechodí... Víc už bych to neřešil...

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuju, jak tam v půlce 90. let chodilo posledních 2 000 věrných......

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to máš pravdu. A na konci 80. let nás chodilo 30.000... Ale chápu, že lidem z Opavy to musíš sálo dlouze vysvětlit, aby to pochopili, takže sem měl namysli poslední desetiletou dekádu...

Reagovat
smazaný uživatel

30 000 bylo na Bazalech snad jen jednou - na Bayern, a jak mám vědět, že když napíšeš "vždy", že tím myslíš 10 let? Vy v Ostravě do více neumíte napočítat, nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, nejvyšší průměr v druhé půlce 80. let jste měli 6 400......

http://www.european-football-statistics.co.uk/attn/archive/aveczs.htm

Reagovat
smazaný uživatel

Ono tolik přišlo na víc klubů než na Bayern ale budiž. Ale tak ty nám to vlastně musíš závidět, že jo... Pač Opava a Evropa, to taky nejde moc dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, za Kaučuku se hrálo Intertoto.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow... Tam pamatuju Zlíny, Drnovice či Blšany ale Opavu fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

"Sezona pro opavské začala už dříve, a to účastí v letním Poháru Intertoto. Právě kvůli stavbě tribuny však musel hrát Kaučuk své zápasy v této soutěži na hřišti Nové hutě Ostrava. Toto přesunutí utkání se ukázalo být velkou nevýhodou, protože znamenalo výrazně nižší návštěvnost. Týmy KamAZ Naberežnyje Čelny i 1860 Mnichov dokázaly nad Kaučukem v ostravském prostředí vyhrát. Opavským se lépe vedlo venku, kde dokázali porazit Spartak Varna i LKS Lodž. Své účinkování v tomto poháru zakončili na třetím místě své pětičlenné tabulky."

No jo, máš recht...

Reagovat
smazaný uživatel

já pamatuju, že jsem na Intertoto jel s Kaučukem do Ostravy, bo v Městkých Sadech se tehdy v létě stavěla tribuna, hrálo se na stadiónu Nové huti, což byla fakt dobrá ruinai......

Reagovat
Puskas

To byla, travou zarostlé tribuny z betonových panelů, hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám to taky fanoušci bojkotují a nikdo to jako omluvu nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Stručná odpověď - adresný ticketing.

Reagovat
smazaný uživatel

No další z důvodů.

Reagovat
pawelFCB

Taky pravda....proto se pak u pokladen čeká o dost déle,než je zvykem. Ale to čeká všechny týmy další sezónu,ne?to jen vyžene lidi....

Reagovat
smazaný uživatel

Vem to jinak...Když sme hráli o sestup, chodilo někdy i deset tisíc..Teď hrajem "slavně" o poháry a chodí tři tisíce ? Vrať se do minulosti, někam k poslednímu srpnu a uvidíš, čím to bude. Ono, kdyby všechno v klubu fungovalo jak má, tak věř tomu, že bude na stadionu plus mínus 6 tisíc lidí...Takže tohle vyjádření je trochu liché...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Asi tak Johne. Mě tato situace tak rozladila, že nemám chuť a ani náladu někam chodit a ani umístění mě netěší. A to jsem na jaře chodil na poslední tým (a ještě jsem byl po těžkém úrazu a stejně jsem na ten fotbal šel). Teď nemám náladu a ani chuť.

Reagovat
centos

Loni měl Baník o polovinu větší průměrnou návštěvnost než teď, a to hrál hrozný fotbal na chvostu tabulky. Docela smutné, jak tohle může pár špatných rozhodnutí posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tenhle zápas ukázal, že ty 3-4 posily jsou fakt ještě potřeba. Hrubý tragickej na centry. I když jsme měli čistý konta, tak to nebyla jeho zásluha. Nemá jediný vysoký míč. Doležal krom gólu nic. Rossi teda rozhodně není jeden ze dvou tří našich nej hráčů, jak jsem tu četl. Má dobrou hlavu, ale rychlostně nestíhá ve středu, rozehrávku nemá...Kopic taky hraje, jen když se mu zrovna chce

Reagovat
božský John

Rossi urcite patri mezi to nejlepsi, co momentalne beha v jabloneckym dresu. Presne tak si predstavuju stredniho zaloznika. Dobrej dozadu, umi vystrelit, umi prihrat a je vsude

To me spis stve ten Kopic...

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec

fans Baníku - co vás tak málo, vy kur .y, co vás tak málo

Reagovat
Kepy_FCB

Přesun kotle na Bazalech na staré dobré místo za velkou flagu CHzB ve mě vyvolal pěknou nostalgii na staré dobré časy, k tomu ještě jednoduché choreo... Ten sektor prostě vypadá lépe i když je prořídlej než ten za brankou.

Jinak Baránku nic se nestalo! Stejně by písknul v nastavení penaltu takže nevadí, bojovali jste a to mi proti zmrdoklubům stačí...

Reagovat
papanegra

jak to ve Slavii vypadá s ti Levanem Keniou ?

Reagovat
HorajzmAmmann

I kdyby vypadal dobře, tak všichni fotbalisti v SKS co umějí s míčem (Boudjemaa) seděj na lavičce a hrajou kopyta

Reagovat
Greny

A Mičola jezdí už rok na rotopedu ne? ten asi trénuje na Tour de France 2015.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten trénuje jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se vracel domů ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak spiklenecky si hodil mrkajícího smajlíka s dovětkem, že trénuje na to jít jinam, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Jankto na lavičce Udine

Reagovat
Znalec

Reagovat
smazaný uživatel

No jooo

Reagovat
F.Torres

Nejvyrovnanější liga, o titul hrajou 3 týmy o poháry rovnou 15 a o sestup 12

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To je peklo, jak se ten Karoch směje sám sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Ostuda..

Reagovat
hefy

To bylo příšerný. Koubek je fakt úplně vymletej..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Paddy

Tvl ten Vácha

Reagovat
smazaný uživatel

mohl bys to nějak více rozvést ?

Reagovat
rufus

Zřejmě naráží na jeho twitter:

Lukáš Vácha ‏@Vason6

Letecké dny Václava Pilaře stále pokračují #letec #ucitilkontakt #jdekzemi

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot

Reagovat
rufus

Ale pravdu má..

Reagovat
smazaný uživatel

Heh... Sparťan se směje slávistovi, že fňuká a de facto dělají oni nemlich to samé.

Reagovat
rufus

Proč by sparťani nemohli říkat, že je Pilař simulant?

Reagovat
smazaný uživatel

A tohle je fnukani?

Reagovat
smazaný uživatel

Příjde mi to tak. Sparťani se léta smějí slávistům, že brečí na tohle a na tohle ale když nějaký frajer spadne v zápase, se kterým Sparta nemá absolutně nic společného, tak hned poukazují na to, že někdo simuluje. Proč se raději Sparta nevšímá svého a nejede si svoji cestu a dychtivě někteří její členové čekají, až se něco stane jinde ?

To, že Pilař padá ví snad celá republika, tak co ho to tak překvapuje ? Spadl, okej, je to kretén a dál to neřeším. Ale takhle veřejně brečet, že on padá... Nevím.. Váchovi se nelíbí Pilař, Matějovskému hrací plocha na Bazalech ale hlavně, že nebrečíme, nestěžujem si

Reagovat
Hokaido

tak když s někým hraješ o titul 4 roky v kuse a neustále se pískají sporný penalty pro Plzen, tak už to nejde jen tak přehlížet. Pokud by ted třeba někdo písknul penaltu Jablonci po simulaci, tak se nad tím ani nezastavím. V celý lize je to půl na půl, něco se pískne, něco ne, jen Plzni se protě píská každej spornej kontakt. Ber to klidně jako další brečení, ale je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Klíďo píďo, mysli si, co chceš. Jen mi prostě příjde, že Vácha brečí (i když, má slávistické kořeny, tak by se to dalo pochopit, že jo ), jakmile se něco stane v zápase s Plzní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim,prave proto mi to prijde jako normalni tweet o veci,kterou vedi vsichni,ze Pilar je 'padavka' ..ten Matejovskyho vyrok byl jiny kafe,hroznej kec to jsem se stydel i za nej

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že o tom vědí všichni a Pilař to vlastně i potvrdil v pozápasovém rozhovoru. Takže všichni víme, že je to simulantský kretén a jedem dál. V dalším společným zápase bych mu dal co nejvíc do těla, vysmál bych se mu ale určitě bych nehulákal do světa ve stylu "Mamíííí, on zase padáááá"

Reagovat
smazaný uživatel

#ucitilkontakt

Reagovat
db18

Reagovat
diskoschlampe

za Koubkovu reakci

Reagovat
Sosi

Reagovat
F.Torres

jen potvrzuje, že je to uplakanej dement, už je jak důchodce, je doma a nemá co dělat, tak se naváží do ostatních...

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia-Hradec Komu tady přát? Asi Hradci bo ten už je jistej.

Reagovat
adalbertus

už tě mám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Vám už nic nepomůže.ale můžete vzít body Sešívkám

Reagovat
Hokaido

jediná jistá věc je ta, že jsi kokot

Reagovat
Miguel19

Fašista Vácha Hrozný vypatlanec. Tomu by ty sociální sítě měli zakázat.

Reagovat
Hokaido

tohohle by se měl vyvarovat no... byla ta penalta nebo né ? já to neviděl ...

Reagovat
Kang & Kodos

Penalta byla, i když Pilař samozřejmě spadnul dost ochotně

Reagovat
Miguel19

Byla.

Reagovat
Lof

Přidal tomu, to Pilař umí, ale penalta byla. Chyba obránce.

Vácha má zase svůj den to vypadá..

Reagovat
Sosi

směje se pilařovi, přitom pilař ho i s krejčím dohromady strčí do kapsy... kdyby měl vrba koule a nenasazoval ty lemroně, sklaplo by mu

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hradéééééc

Reagovat
Hokaido

ty tady smrdíš snad celej víkend nonstop né ?

Reagovat
kubys

Přitom by měl vydělávat na svůj dluh, nehehe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

klasickej hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 2 minuty slávy Votroků a zas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prej Slávisti pokud nevyhrají v Ostravě,tak forma pokuty bude,že přijdou jen o stravenky

Reagovat
smazaný uživatel

takže od příště nežerou!

Reagovat
Spalovač šancí

To je Řebíček docela machr, když dává hráčům coby OSVČ stravenky, které má daňově neuznatelné

Reagovat
ronaldik

Fotbalisti jsou OSVČ? Nikdy jsem o tom nepřemýšlel, přijde mi to logický, ale překvapilo mě to

Reagovat
db18

V ČR. Jinde to tak myslím nefunguje.

Reagovat
Sosi

Reagovat
Spalovač šancí

To není úplně pravda. Systém obdobný našim OSVČ (resp. svobodným povoláním) funguje ve více státech. UEFA to chce změnit. Prozatím vydala směrnici, na základě které nechává úpravu dle zvyklostí v jednotlivých státech

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon úroveň 3. liga...

Reagovat
db18

Kovařík

Reagovat
smazaný uživatel

My bod berem,i když v naší situaci je to málo...neni nad to se dívat na nas...ksichty slávistů co si chtěli vylepšit skore a domu jdou s bodem s Hradcem..o jéé jaká ostuda

Reagovat
Sosi

OT: Myslíte, že se bude Jiráček s Kadlecem po sezoně stěhovat?

Reagovat
ronaldik

K sobě? Oni spolu chodí? Jsem nepostřehl

Reagovat
Znalec

Reagovat
Znalec

Kadlec, Vydra, Rosa, Čech jinam!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekhart, Necid

Reagovat
smazaný uživatel

Necid ne

Reagovat
db18

U Jiráčka pochybuji.

Reagovat
Kepy_FCB

Slávie Kdo neporazí doma HK měl by se s ním pakovat!V pátek židy dorazit a v zimě by mohli sami skrečovat úplně, už se jim stejně nedá ani smát, v lize jsou tedy zbyteční

Reagovat
ronaldik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na rozdíl od Baníku na Slávii aspoň chodí fanoušci.........jsem slyšel, že HK byl nedávno na Bazalech jasně lepší než domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty lopato a co Opava? Kde jste v tabulce? Mám známého v práci co fandí Opavsku a když sem se ho ptal co a jak tak řekl: " Ty....nechce se mi o tom mluvit,na p.ču!" A mávl rukou.... jenom tak,když tady rýpeš a sám máš máslo na hlavě!

Reagovat
smazaný uživatel

především mě potěšilo, že někdo odvážný něco takového jako ty zaměstnal, takže palec nahoru pro tvého zaměstnavate tedy pokud to není městký úřad

Za druhé k Opavě - Slezský si vede přesně podle očekávání, nikdo soudný nečekal, že nováček bude hrát něco jiného, než klidný střed tabulky, takže vládne spokojenost - stejně daleko k postupu, jako k sestupu, takže nezbývá než se těšit na klidné a pohodové jaro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jako v zaměstnání dělám funkci na kterou bys Ty ,dle svého projevu tady na EF absolutně neměl šanci,takže se tu nebudem bavit o práci . A k Opavě : Nevěřím Ti ani slovo,takže vlastně zbytečná otázka z prvu na tebe . Ale max rada pro tebe: Neser se do rorhovorů o 1.lize a rýpání do jakéhokoliv týmů,když ten tvůj tým bez jakékoliv výraznější historie paběrkuje někde v suterénu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, krleši, ty jsi ještě o dost hloupější než jsem si původně myslel.......pro něco " takového" je limit dělat ochranku v Kauflandu, a to ti ještě hodně fandím.....no a tu svou krlešovskou radu si strč do zadní části kalhot své pracovní uniformy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže podle tebe bychom měli lézt FCB do prdele, tak jako to děláš ty, jen proto, že jsme nikdy nic nevyhráli?

P.S. Když už se tou historií chceš ohánět, tak si aspoň zjisti, kdy byl který klub založen.

Reagovat
smazaný uživatel

víš jak, když už v Opavě - hlavním městě rakouského Slezska fungoval fotbalový klub, tak se ta velká vesnice Ostrava teprve dostávala z područí Místku, pod jehož správu územně patřila......

Reagovat
smazaný uživatel

Končím s hlupáky z Opavského ústavu !!!!!! Sbohem lumpi.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Penalta a vlastní gol. Jak jinak.

Reagovat
papanegra

Jak hrál Levan Kenia ?

Reagovat
MadMrJacky

Dobře, ale docela brzo odpadl fyzicky tak šel dolů.

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
Miguel19

Aspoň tý kobyle mohli říct, že se hraje ještě jedno kolo..

Reagovat
Miguel19

Křížek

Reagovat
Miguel19

Kolář

Reagovat
ACSeRw!n

Vacha

Reagovat
smazaný uživatel

Má celkem pravdu, ale mohl si to nechat pro sebe.. Takhle akorát ukázal, že absolutně neuvažuje..

Reagovat
valloire

Vácha Má to vůbec mozek?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm neviděl sem Dohráno,takže nic nevím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele