Synot liga - preview 13. kola

31.10.2014, 08:48, aktualizováno 02.11.2014, 08:51
Previews
Severočeské derby udělá tečku za 13. kolem české nejvyšší soutěže. Mnohem lépe na tom v tabulce je hostující Jablonec, který v Liberci požene i vidina snížení manka na druhou Spartu na pouhý jeden bod...
Slovan Liberec - Baumit Jablonec  (neděle 15:45)
Program 13. kola Synot ligy zakončí nedělní dohrávka v podobě atraktivního severočeského derby mezi Libercem a Jabloncem. Význam tohoto utkání zvyšuje i fakt, že vítěz získá putovní trofej a titul "Král Ještědu".

Mnohem lépe na tom jsou Jablonečtí, těm v tabulce patří třetí příčka se čtyřbodovou ztrátou na druhou Spartu a stejně daleko od nich je i čtvrtá Mladá Boleslav. Šilhavého svěřenci sice šest kol po sobě neprohráli, ale pod Ještědem ještě nikdy z 20 zápasů samostatné ligové soutěže nevyhráli. "Pro nás všechny tři trenéry to bude speciální a pikantní utkání, protože jsme tam nedávno působili a zažili tam nádherné chvíle. Těším se na všechny aktéry zápasu a věřím tomu, že bude skvělá kulisa. V našich zápasech většinou padá hodně gólů, tak věřím, že bude k vidění dobrý fotbal. Přeju si, abychom byli ti první, komu se podaří v Liberci vyhrát," přeje si trenér hostí Jaroslav Šilhavý, jenž nebude moci počítat s triem zraněných M. Hubník, Beneš a Fantiš. Otazník pak visí nad startem F. Nováka.

Liberec figuruje až na dvanáctém místě s dvoubodovým náskokem od sestupového pásma, rád by v prestižním derby navázal na vítězství 4:2 ze hřiště Bohemians. Navíc na Jablonec umí, neboť poslední tři vzájemné zápasy nad ním vyhrál. Slovan je se sedmi nerozhodnými výsledky remízovým králem ligy. Na svém kontě má jen tři porážky a doma neprohrál již 13 zápasů v řadě. "Derby bývají vždy velmi vyhecované zápasy, které jsem míval rád už jako hráč. Nic se na tom nemění, i když jsem nyní trenér. Doufám, že navážeme na naše poslední dobré výkony. Chceme být úspěšní, chceme potěšit naše fanoušky. Věřím, že to bude dobrý zápas s dobrým koncem pro Liberec," prohlásil trenér domácích Samuel Slovák, jenž se bude muset obejít bez dvou zraněných Sackeyho a Douglase. Hrát nebude ani vykartovaný Ďubek.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Mudra, Pimpara, Pokorný, Fleišman - Delarge, Obročník, Pavelka, Frýdek - Šural - Luckassen.
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, Mišůn - Rossi, Hübschman - Kopic, M. Pospíšil, Mingazov - Jun.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Dukla Praha - České Budějovice  (sobota 15:00)
Vylepšit si své bodové konto především na domácím hřišti se pokusí Dukla Praha. Na Julisku jí v tom přijede bránit nováček z Českých Budějovic.

Dukla má z úterý v nohou nezáživnou bezbrankovou dohrávku s Příbramí, a tedy další domácí bodovou ztrátu. Z šesti utkání ve svém prostředí pouze dvakrát zvítězila a zaostává za svými bodovými zisky z posledních let. Bezbranková remíza potěšila alespoň z toho pohledu, že se snad do kupy konečně dává defenzivní činnost týmu, která v předchozích utkáních nefungovala dobře. Kvůli zranění do utkání nezasáhnou Vorel a Koval, do stoperské dvojice se vrací po trestu Štetina.

"Myslím si, že utkání s Budějovicemi bude podobné tomu úternímu s Příbramí. Jejich hra vychází ze zabezpečené obrany, viděl jsem je třeba v Jablonci, kde hráli 70 minut o desíti a Jablonci dělalo problémy se jim tam dostávat. Bude to o trpělivosti, musíme být kreativnější, využívat momenty, kdy můžeme hrát do otevřené obrany a samozřejmě se snažit jít víc za gólem," nechal se slyšet trenér domácích Luboš Kozel.

Dynamo se pere v boji o předposlední příčku s dalšími týmy, k vyrovnanému středu tabulky to má ale také blízko. Nováček v nejvyšší lize na podzim pouze čtyřikrát prohrál, body ale ztrácí častými remízami. Na Julisku jezdí Jihočeši neradi, v obou utkáních nejvyšší soutěže zde inkasovali čtyři branky. S 23 inkasovanými góly má Dynamo druhou nejhorší obranu v lize, vpředu zase čeká na probuzení některého ze střelců. Nikdo z kádru nedal více než dvě branky. Do utkání nenastoupí zranění Machovec a Volešák.

"Jsme rádi, že jsme udělali v posledních dvou zápasech čtyři body. Ale dvanáct bodů čtyři kola do konce podzimu je málo, potřebujeme se dostat na patnáct šestnáct bodů a výš. Přivezli jsme zvenku šest bodů, tak proč bychom nemohli přivézt další z Dukly? Samozřejmě respektuji její kvalitu. Mají zažitý systém, hrají kombinační, běhavý a trpělivý fotbal. Tam se nerozhoduje ve 20 nebo 30 minutách. Oni nasadí tempo, ten svůj systém a hrají ho celých 90 minut. Na to se musíme připravit," uvedl Luboš Urban.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
F. Rada - Karavajev, Jeřábek, Štetina, Matěj Hanousek - Marek Hanousek, Gedeon, Považanec (Čajič) - Berger, Beauguel, Krmenčík (Jakub Mareš)
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - P. Novák, Lengyel, Podstavek, Hanzlík - Klesa, Benát, Kladrubský, Herzán, Hora - Michal Škoda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Zbrojovka Brno - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
K jihomoravskému derby mezi Brnem a Slováckem vzhlížejí oba kluby s velkým očekáváním. Již čtyři utkání v řadě totiž oba týmy čekají na vítězství.

Zbrojovka se v posledních týdnech trápí. Nezvládla těžký los v podobě tří utkání s Plzní, v Mladé Boleslavi a se Spartou, poté navíc padla i v důležitém utkání v Jihlavě. Po povedeném startu se tak Zbrojovka propadá tabulkou a od předposlední Jihlavy ji dělí pouze bod. Problémy má Brno především v obranné fázi, za poslední čtyři utkání má více než tři inkasované branky na zápas. Se Slováckem nemá Zbrojovka dobrou bilanci, v posledních třech vzájemných duelech nebodovalo při skóre 1:10. Domácí se budou muset obejít bez zraněného kvarteta Pašek, P. Mezlík, Markovič, Koščák a hlavně bez vykartovaného tvůrce hry Zavadila.

"Po čtyřech prohrách naše situace není dobrá. Dostali jsme se ale do ní sami, musíme si sami pomoci. Pokud chceme přezimovat v klidnějším středu tabulky, potřebujeme z posledních čtyř zápasů dvě vítězství. Slovácko má útočně laděný tým, o úspěchu bude rozhodovat kvalitní obranná fáze. Naším nejtěžším úkolem bude zacelit ztrátu při absenci tvůrce hry Zavadila. Nechám si pro sebe, jak tuto situaci vyřešíme," řekl Václav Kotal.

Nedobře je na tom v posledních týdnech také Slovácko. Tým Svatopluka Habance v posledních čtyřech utkáních bral pouze jeden bod za remízu v Liberci. Lepší výkony navíc Slovácko předvádí doma v Uherském Hradišti, jen pět z celkových 22 branek vstřelilo venku, kde stále čeká na výhru. V posledním vzájemném zápase v březnu vyhrálo Slovácko doma 5:0, hattrickem se blýskl Diviš. Jeho spoluhráči Došek, Kalouda, Kuncl a Radek Mezlík hráli v Brně, kde dříve působil jako hráč také Habanec.

"I když Brno v posledních čtyřech kolech nebodovalo, tak nemůžeme spoléhat na to, že vše půjde samo. Ani nám se totiž v posledních čtyřech kolech nedařilo. Musíme hrát disciplinovaně a být produktivní v koncovce. Pokud tyto úkoly splníme, tak můžeme uspět. Což by bylo před utkáním se Spartou povzbudivé. Důležité je, že se do sestavy vrací opory Diviš se střelcem Doškem," prohlásil Svatopluk Habanec.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Schuster - Malík, Fischer, Lutonský, Hyčka - Brigant, Vávra, Sýkora
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Břečka, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Kalouda, Valenta, Kerbr - Došek
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Teplice - Vysočina Jihlava  (sobota 17:00)
Teplice v sobotním střetnutí 13. kola české nejvyšší soutěže doma přivítají předposlední Jihlavu. Zatímco ta bude bojovat o vystrnadění se ze sestupového pásma, to domácí budou usilovat o čtvrtou příčku.

Severočeši si budou chtít udržet domácí ligovou neporazitelnost i proti Vysočině, s níž ještě v lize nikdy neprohráli. A navíc doma ji ve všech třech soubojích porazili a vstřelili minimálně 3 branky. "Samozřejmě s Jihlavou čekám složitý zápas, protože mají nového trenéra, udělali dobré výsledky, změnili způsob hry a hrají hodně brejkově s organizovanou obranou. My doma hrajeme víc sebevědomě než venku a doufám, že to potvrdíme. Mám tam několik variant jak nahradit vykartovaného Ljevakoviče, rozhodnu se až na dnešním tréninku. Bude těžké ho nahradit, ale musíme si v zápase poradit," řekl teplický trenér Zdeněk Ščasný, jenž nebude moci počítat i s disciplinárně potrestaným Salamim a oběma zraněnými Vachouškem a Jindráčkem.

Pomoci vyhrabat Jihlavu ze sestupových pozic přišel nový kouč Roman Kučera. Jeho mise se zatím jeví jako zdárná, neboť pod jeho vedením tým Vysočiny ještě neprohrál poté, co porazil Slavii, Brno a remizoval s Ostravou. Pokračovat ve sbíraní bodů se pokusí i na severu Čech. "Jsme si velmi dobře vědomi silných stránek teplického týmu. Hodláme je eliminovat koncentrovanou a organizovanou defenzivní hrou. Rozhodně ale nebudeme bránit bezbrankový stav. V posledních zápasech jsme získali potřebné sebevědomí. Věříme, že dokážeme být nebezpeční i v Teplicích. Musíme si dát ale pozor na celou ofenzivu, kterou tvoří Mahmutovič, Nivaldo, Litsingi a Vůch. Mohla by se ale projevit absence Ljevakoviče, kterou se pokusíme využít k překvapení obrany," prohlásil kouč Kučera, jehož tým stojí bod od nesestupových příček. Hosté přijedou bez čtveřice marodů Masopust, Marcin, Kryštůfek a Jungr.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Vondrášek, Matula, Jablonský, Krob - Takács - Vůch, Litsingi, Táborský, Nivaldo - Mahmutovič.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vaculík, Šourek, J. Tlustý, Hybš - T. Kučera, Jánoš - Fulnek, Harba, Kukol - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Baník Ostrava - FC Hradec Králové  (sobota 17:00)
Týmy z opačných pólů tabulky se proti sobě postaví v rámci třináctého kola na Bazalech. Čtvrtý Baník hostí beznadějně poslední Hradec Králové.

Mezi překvapení letošní sezóny se dá zařadit počínání mladého týmu ostravského baníku. Slezský klub je nejlepší z týmů, které se perou o čtvrtou pohárovou příčku za trochu poodskočeným triem favoritů Sparty, Plzně a Jablonce. A to i přesto, že vstřelil pouze devět branek, což je nejméně hned po aktuálně sestupujících Jihlavě a Hradci Králové. Doma Baník ještě neprohrál, byť skóre 4:1 z pěti utkání nebudí velký strach. Ukazuje však na dobrou defenzivní práci, vždyť domácí na Bazalech neinkasovali již více než čtyři utkání v řadě, naposledy na začátku srpna od Teplic. Do utkání ještě nebude připraven Baroš, otazník visí u Greguše. Právě Milan Baroš rozhodl poslední vzájemný zápas loni na jaře čistým hattrickem.

"Čekám, že Hradec se bude chtít odrazit od obranné činnosti. My jsme však proti Jihlavě ve druhém poločase dokázali, že na to reagovat umíme, ale je k tomu potřeba výkon plný pohybu, agresivity a trpělivosti v přípravné fázi. Jestliže chceme donutit soupeře k chybám, musíme na něj také vytvořit daleko větší tlak, o větším důrazu a rozvaze v šestnáctce nemluvě. Proto chceme navázat na výkony proti Mladé Boleslavi nebo Bohemians, kdy jsme soupeře k ničemu nepustili," řekl Martin Svědík.

Nováček z Hradce se do nejvyšší soutěže vrátil levou nohou. Od začátku sezóny patří k nejslabším týmům a nevede se mu ani po odvolání nezkušeného trenéra Prokopce, kterého nahradil jeho asistent Pilný. Dle počtu inkasovaných branek disponuje nejhorší obranou, dle počtu vstřelených nejhorším útokem a venku je suverénně nejhorším týmem, když vybojoval pouze bod. V posledních šesti utkáních, přičemž čtyři z toho byly doma, odevzdal soupeřům všechny body při skóre 5:16. Ani na Bazalech se Votrokům historicky nedaří, prohráli tu pět utkání v řadě. Do utkání nenastoupí Lindr a Križko.

"Nezbývá nám nic jiného, než v následujících zápasech vyhrát jakýkoliv z nich. Samozřejmě by bylo nejlepší vyhrát ten nejbližší. Do Ostravy pojedeme hrát aktivně. Určitě chceme vstřelit branku, protože bez ní se zápas vyhrát nedá. Ruku v ruce s tím chceme zlepšit defenzivu a pokud možno neinkasovat," prohlásil lakonicky nový hlavní trenér Hradce Bohuslav Pilný.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Greguš, Mensah - Štěpán, Lindpere, Kukec - Narh
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Kuciak - Holeš, Rolko, Plašil, P. Mareš - Shejbal, A. Čermák - Štípek, Černý, Halilovič - P. Dvořák
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.70 - 6.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - 1. FK Příbram  (sobota 17:00)
Dva proti třinácti. To je srovnání bodové bilance z posledních pěti utkání Slavie a Příbrami. Nyní se oba týmy s rozdílnou formou utkají spolu v Edenu.

Slavia do ročníku vlétla čtyřmi vítězstvími v pěti kolech a chvíli se vyhřívala na čele tabulky. Po sérii již sedmi utkání bez vítězství však padla do druhé poloviny tabulky, dokonce i za svého sobotního soupeře, který byl zkraje sezóny naopak beznadějně poslední. Na Příbram to ale sešívaní umějí. Slavia doma porazila Příbram v šesti ligových utkáních za sebou, na svém hřišti s ní navíc nikdy v nejvyšší soutěži neprohrála. S černou sérií posledních měsíců se však táhne ruku v ruce špatná produktivita. V posledních sedmi zápasech vstřelila Slavii pouze čtyři branky. Šestigólový Milan Škoda se naposledy trefil na konci srpna. Do utkání nebudou připraveni Berkovec, Mičola, Vyhnal, Mikula ani Gecov.

"Příbram má za sebou úspěšnou sérii. Čtyři vítězství, jedna remíza a navíc dostávají málo gólů. Hrají dobře z defenzivy a spoléhají na protiútoky a nebezpečné standardní situace. My naopak máme za sebou neúspěšnou sérii a chceme to zlomit. Potřebujeme hrát tak, abychom neinkasovali a byli ve hře hladovější po gólu, měli větší touhu ho vstřelit," pravil před utkáním Miroslav Beránek.

Pod novým koučem Tobiášem se Příbrami zatím daří. Po čtyřech vítězstvích přišla remíza v dohrávce na Dukle, kde však Příbram neměla k dalším třem bodům dál než soupeř. V sobotu se borci od Litavky pokusí postavit nepříznivé historické bilanci a zabodovat i na Slavii. Kvůli zranění jim v tom nepomůže Stratil. Útočník Řezníček si naopak brousí zuby na vylepšení svého tučného střeleckého konta.

"Slavia třikrát doma nevyhrála, ale měla těžké soupeře. Určitě je to pro ně moc důležitý zápas a budou chtít vyhrát. Nedaří se jim hlavně výsledkově, herně to zas tak špatné nebylo. Bude to těžký zápas a bude jiný než na Dukle. Slavia hraje úplně jiný způsob hry. Máme v nohách těžké utkání na Dukle, musíme se na ten zápas dobře připravit. Veškeré výhody jsou na straně soupeře. Jakýkoli dobrý výsledek by byl fantastický a věřím, že se o něj popereme," uvedl Pavel Tobiáš.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Dobrotka, Bílek, Latka, Juhar - V. Vukadinovič, Zmrhal, Baéz, Kodr, M. Černý - Milan Škoda
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Deli - Pilík, Fillo, Zeman - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Viktoria Plzeň - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Hlavní tahák víkendového kola Synot ligy, zápas podzimu. Takhle by se dal nazvat duel Plzně se Spartou, dvou aktuálně nejlepších týmů v tuzemsku. Diváci ve Štruncových sadech uvidí i souboj nejlepšího útoku s nejlepší obranou. V lepší pozici se nacházejí Západočeši. Ti vedou tabulku o bod právě před nadcházejícím sobotním soupeřem.

Co spojuje oba týmy před tímto zápasem, tak to je sedmizápasová série bez porážky a navíc v posledních pěti duelech slavily výhru. Nyní je tedy jasné, že vítězná šňůra minimálně u jednoho mužstva končí. Ve vzájemných soubojích jsou v poslední době na tom lépe sparťané, když v posledních pěti měřeních sil neprohráli ani jednou. Ale v Plzni bodovali naplno pouze jedinkrát ze sedmi případů.

Koubkovi svěřenci se budou chtít opřít o svou domácí ligovou porazitelnost, během ní vyhráli všech pět zápasů v této sezoně a neprohrála před svým publikem již 20 zápasů. Naposledy o všechny domácí body přišla v květnu 2013 s Libercem. "My do zápasu vstupujeme jako lídr a ten, kdo se musí snažit nás předhonit, je Sparta. Buď bude mít jedno mužstvo určitý matematický náskok, ale ne významný, nebo to zůstane stejné jako teď. Pro mě je to nyní jen jedno utkání v řadě z hlediska toho, že ještě bude následovat zbytek podzimu a celá jarní část. Bude to určitě i taktická bitva, ale zároveň bych si přál, aby týmy předvedly právě v ofenzivě pro diváka zajímavý fotbal," pronesl kouč domácích Miroslav Koubek, jehož týmu stačí k uhájení vedoucí pozice i remíza.

Sparta našla dalšího svého střelce. Už to není jenom o Lafatovi, do formy se dostal i Dočkal, jenž se trefil ve třech posledních duelech. Nyní Letenští se v přímém souboji utkají o první místo. Pokud se chtějí vrátit do čela tabulky, musí tam zvítězit. "Viktorka je ofenzivní mužstvo, ale v této sezoně se změnila v tom, že inkasuje méně branek. Stále si udržuje stejnou kvalitu ve hře dopředu, ale dřív ji brzdilo to, že dostávala hodně branek. To se teď změnilo. O to je jejich kvalita a síla komplexnější. Bude to nesporně důležitý zápas z psychologického pohledu. Ale neberu ho jako rozhodující v boji o titul. Každý průběžný úspěch v sezoně přináší zdravou dávku sebevědomí. A výhru v tomto utkání za dílčí úspěch lze považovat. Zápas proto nebude důležitý jen z pohledu tabulky, ale i získaného sebevědomí. To může být ku prospěchu do dalších zápasů," tvrdí kouč Letenských Vítězslav Lavička.

Plzeňská sestava bude ochuzena v sobotu o oba rekonvalescenty Pšovského, Chriena a zraněného Chramostu. To pražský tým bude postrádat až pětici rekonvalescentů Hušbauer, Nešpor, Schick, Juliš a Breznanik.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Hořava, Pilař - Tecl.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Holek, Brabec, Costa - Vácha - Konaté, Dočkal, Matějovský, Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.25 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Mladá Boleslav - Bohemians Praha 1905  (pátek 20:15)
Páteční předehrávku 13. kola české nejvyšší soutěže obstarají týmy Mladé Boleslavi a Bohemians. Sousedé v tabulce mají co napravovat, neboť v předchozích dvou kolech vyšli bodově naprázdno.

Mladá Boleslav nezvládla souboje s prvními dvěma aktuálně nejlepšími mužstvy v lize. Nejprve doma podlehla Plzni 0:3 a na pražské Letné prohrála se Spartou 0:1. V tabulce ji patří šesté místo a proti Bohemians se pokusí zaútočit na čtvrtý Baník, na ten ztrácí pouhý bod. "Po dvou ligových prohrách bez vstřeleného gólu máme co napravovat. Proti Bohemians uspějeme, když zopakujeme dobře organizovanou defenzivu ze střetnutí na Spartě a výrazně zlepšíme ofenzivu, v níž jsme byli nepřesní a málo nebezpeční," řekl domácí kouč Karel Jarolím, jenž nebude moci počítat se zraněnými Smejkalem a Rosou a rekonvalescenty Millou a Fabiánem.

I sedmí Bohemians budou chtít v pátek odčinit svoje nezdary, když si od Teplic i Liberce odvezli čtyřgólový příděl. Nyní změří síly s domácí Boleslaví, s níž nedokázali naplno bodovat poslední čtyři vzájemné ligové duely. "Zápas doma proti Liberci hrubě nevyšel obranné čtveřici a je důležité, abychom se v těchto aspektech zlepšili. Pro nás je důležité, abychom dokázali jako tým hrát kompaktně u sebe a nepouštět Mladou Boleslav do šancí. Snažit se sami vytvořit šance a proměnit je," prohlásil trenér hostí Roman Pivarník, v jehož kádru visí otazníky nad startem čtveřice hráčů Bartek, E. Brabec, Šmíd a Šírl.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil - Skalák, Ščuk, Tavares, Bartl - Ďuriš, Lalkovič.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Šírl (Engelmann) - Bartek (Moravec), Jindřišek, J. Rada, Mosquera - Bratanovič - Mikuš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1292126:829
2.Sparta Praha1291218:528
3.Baumit Jablonec1273225:1124
4.Baník Ostrava125349:1618
5.FK Teplice1245320:1417
6.FK Mladá Boleslav1252516:1117
7.Bohemians Praha 19051251618:2116
8.Dukla Praha1244413:1816
9.1. FC Slovácko1243522:1915
10.1. FK Příbram1243515:1915
11.Slavia Praha1242615:1714
12.Slovan Liberec1227317:1413
13.Zbrojovka Brno1233615:2112
14.České Budějovice1226411:2312
15.Vysočina Jihlava123278:1511
16.FC Hradec Králové121388:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (779)

Přidat komentář
adalbertus

no když vyhrajem to bude ještě dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Heh...

Reagovat
adalbertus

já vím vidíš to jinak, pochopitelně

Reagovat
Puskas

Ty už nefandíš Hradci?

Reagovat
smazaný uživatel

V týdnu hrála naše mládež proti ManU. Prohra jen 3:1. Branku za nás dal mladší brácha Šašinky (který to v Áčku zatím neuvěřitelně drbe )

Reagovat
Puskas

Nedávno porazila juniorka Liberce juniorku M. City. Bude zábavné sledovat za pár let, kde ti hráči skončí.

Reagovat
smazaný uživatel

většina z nich na místních diskotékách a automatech

Reagovat
Puskas

No spíš myslím herně, i když to s tím může souviset. Před zhruba 10 lety porazil dorost Opavy Juventus. Z těch luků ligu nehraje snad nikdo /Nevím, jak Juve, ale jde mi o tu Opavu - nadějní kluci a kde jsou.../

Reagovat
smazaný uživatel

On ten přechod mezi dospělou smetánkou je hrozně těžký. A pak je tu memento MS do 20 let v Kanadě, kam to naši dotáhli do finále a kde je jim teď konec ? Bohužel drtivá většina mladých to v hlavě neustojí a začnou blbnout

Reagovat
Puskas

Jojo ale kolikrát potřebuješ štěstí, když vidím, kdo vše někdy může hrát ligu... Jen u nás, co byli za výtečníci - Vašenda, Pilík, Zdráhal Kraut...

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče ale zrovna Pilík nebyl zas tak marný. Nebyl to vyloženě šutér ale taky to nebyl druhý Vašenda.

Reagovat
Puskas

Nedávno jsem přemýšlel o naší nejhorší 11 za poslední čtvrtstoletí, tam byl adeptů, jéje...

Reagovat
smazaný uživatel

Chm, já spíš znám frajery tak od roku 2000....

Vašenda, Konig, Velkoborský, Kotrys ( ), Varadi (U něho je to tak na půl, bojoval ale zkurvil všechno), Střihavka (4 góly Kladnu ale to vypadnutí se Spartakem padá jasně na jeho hlavu), Buček, mladý Vrťo, Hable, Strnad, Dreksa a Gligor Gligorov

Reagovat
Puskas

Siago, Zdráhal, Dohnal, Malchárek, Koukal, Adámik... uf, až mě mrazí...

Ale takový mladý Vrťo mohl být dobrý, pak už to zabalil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, Adámik a Kaprálik, ty vole, to byli stopeři, že ještě teď z nich mám kopřivku.

Reagovat
smazaný uživatel

a když sem projížděl sestavy Baníku, tak škoda Frejlacha a Tomašáka..To byli mí oblíbenci. Výborní záložníci.

Btw, Frýďa začínal jako záložník ? To ani nevím.

Reagovat
Puskas

Jo, oba se mi moc líbili.

Reagovat
didosh

Ty vole Tomašák,na toho jsem úplně zapoměl...toho jsem měl rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomasak byl skvelej, skoda ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Nenad Dedic

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zapomenes na Zehera

Reagovat
frankiefcb

Zeher měl záblesky geniality.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, on je kategorie sama pro sebe :)

Reagovat
HorajzmAmmann

vypadnutí se Spartakem padá na hlavu Neuwirthovi, který neproměnil 1000% tutovku něco jako Holzer na Slovácku !

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě frajeři, kde Baník nevyužil jejich potenciál (nebo se jim nepodařilo je natrvalo přetáhnout do klubu)

Markovič, Musiol, Svatonský, Poliaček, Staško, Ricka, Petr Pavlík, Bohm, Wojnar, Boháč, Majtán...

Reagovat
Puskas

Poliaček a Majtán, těch byla škoda... Pavlík šel někam do 2. tur. ligy po jednom zápase v lize,ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, po jednom ne ale na můj vkus toho odehrál málo.

A máš recht, Majtán si to dával v útoku. Škoda, že Žilina si řekla o hodně peněz. To samé Poliaček, který pak hnil v jejich rezervě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba Markovič...Toho si pamatuji, jak k nám přišel... Kdyby mu dali více šancí a prostoru, mohl to být druhý Magera s Prohaszkou.

Reagovat
Puskas

Pak se prosadil pořádně jen na Žižkově. Škoda i Rajtorala, kterého se tehdy zbavil Lička z osobních důvodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ne, dobře hrál v Dukle, v Brně taky nehraje ultra strašně.

No, já vím o Rajtym zas jiné věci, proč šel ale to už je jiný příběh.

Reagovat
Puskas

A podělíš se o ně?

Reagovat
smazaný uživatel

Coz bude tezko pravda, kdyz ma asi nejhezci pritelkyni z plzenskych fotbalistu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jen o to. Flakal to, delal rozbroje v kabine atd... A propo,takovej Samer se taky obklopuje hezkejma zenskyma a je to prachobycejnej buzerant.

Reagovat
didosh

Nejdřív mě napadl,zrzavec Sammer...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Viktorce právě hrál parádně. Ve druhé lize dal 17 branek. V Dukle mu to nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten musel jit, vzdyt u vas uz naprosto stagnoval. U nas se pak neskutecne vysvihnul.

Reagovat
HorajzmAmmann

stagnoval, ale asi nevíš proč

Reagovat
Kepy_FCB

Ricka nikdo takovej za baník nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Dával branku proti Spartě na Letné..Kdyžtak si ověř fakta...

Reagovat
JarousFCB

To byl Filip Racko... ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

ale i Ricka hral za Banik

Reagovat
HorajzmAmmann

Nutno podotknout, že v médiích se nikde nedočteš že Manchester City hrál v té době finále nějakého poháru s United takže s Libercem hrála ta horší juniorka, možná trochu U19

Jak to bylo s Baníkem netuším, ale fandím i United a pár hráčů jsem tam znal, i když pochybuju že by hráli uplně s těma TOP co hrajou ligu

Reagovat
Puskas

tu trénuje Viera?

Reagovat
smazaný uživatel

V lize prakticky nedostal šanci. Teď v poháru odehrál celý zápas a ukázal se v dobrém světle.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ? Mě přišlo, že místo, aby tam přihrával, tak se to snažil sám urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednu akci tam zazdil no. Jak prošel přes tři hráče a místo přihrávky na úplně volného Kašu po levé ruce (ještě tam byl jeden hráč) zvolil střelu v tísni. Na druhou stranu, "experti" říkají, že útočník má být sobec

Reagovat
smazaný uživatel

Těšil sem se, až za nás nastoupí, od juniorů šli na něj skvělé reference. Ale zas je pravda, že je zbytečné ho hned pranýřovat. Je mladý, má dobu hájení.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten přechod je těžký, dal bych mu čas. Ale bohužel, útočníka z vlastní líhně se už dlouhou dobu nepodařilo do A týmu zapracovat.

Reagovat
Puskas

Posledním byl jistý DK...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale přitom obránce, záložníky a potažmo brankáře máme dobré. Chce to asi trpělivost.

Reagovat
frankiefcb

Spíše máme poslední dobou docela dobrou líheň obranných hráčů, bohužel konstruktivně myslící a zabijáky v útoku prozatím nemáme.

Reagovat
frankiefcb

Tak tak, samozřejmě doba hájení nemůže být jak u Domči, skoro 5 let. Každopádně čas by měl dostat, rok v áčku, aby se okoukal bych mu dal a pak by bylo na něm jestli něco ukáže. Pokud ne, měli by dostat šanci další.

Reagovat
frankiefcb

Tak ten mladší brácha je považován za velký talent (taky je to 3 nejlepší mladší dorostenec v ČR). Je to ročník 98 a doufám, že brzy dostane šanci v juniorce. Já si ho pamatuji, jak byl malý a šlo fakt vidět, že ten talent je v něm dost enormní. Snad přežije ten přechod. Plus ten ročník 98 je opravdu šikovný a doufám, že se z něho v budoucnu vyprofilují a aspoň 3 hráči (hraje za ně i synek od Bolfa)

Reagovat
taws

na něj jsem hodně zvedavej. On byl ten šašinka i nějakou dobu v Twente, ne? Ale ten Bolf je podle mě jen shoda jmen. Renda měl tuším jen dvě dcerky..

Reagovat
frankiefcb

Já myslel, že to je syn od Bolfa. Jinak Šašinka byl na testech v Twente. Jinak s nima hrával i synovec od Jankulovského Dragan, nevšiml jsem si, že by pokračoval.

Reagovat
didosh

Reagovat
HorajzmAmmann

Šašinka prý zahrál celkem slušně na Slovácku... celkem slušně to pozvedl i v Příbrami

Reagovat
didosh

ten mě kurewsky sere,čekal jsem že tento rok už bude v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2014-15/218549/strasak-uz-nebude-vudcem-fanousku-slavie-nemam-silu-ani-cas.html

Kašpar to zabalil ve Slavii...Už se asi připravuje na svoji roli ombudsmana fanoušků, kde ho taky nebude brát nikdo vážně

Reagovat
Puskas

Tak Vala jde od válu a bude strašit někde jinde?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho se bojím, že bude mluvit za nás "všechny", co jezdíme (což platí jen pro malou procentuální část místních diskutéru zde na EF).

Reagovat
Puskas

Mluvit může, otázka bude jak a zda ho bude brát svaz jako partnera pro diskusi. A proč ho tak nemáte rádi? Já ho slyšel jednou mluvit v TV a připadal mi takový nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak právě svaz chce udělat tuhle funkci a koho jiného tam příjmout, než mediální hvězdu, fanouška placeného klubem...

Reagovat
db18

Chování na twitteru, vystupování v tv při příležitosti "vzniku" vlajkonošů k repre, které se nějak rychle rozpadli...

Reagovat
Puskas

To já právě nesleduji, jen mi vždy přišlo vtipné, jak se v těch médiích sám bral vážně a jak z něj dělala média nevím co. Pak jsem ho slyšel a...

Reagovat
smazaný uživatel

ono to je těžké, je to obyčejný kluk z ulice a najednou je v médiích, novináři se zajímají o jeho názory, točí s ním šoty, v kotli je mezi drobotinou za Kinga, nemyslím si, že to zvládl špatně, jen bylo toho na něho moc......každopádně si zaslouží velký respekt kam dotáhl Tribunu Sever - má velkou zásluhu na tom, že je z ní dlouhodobě jednoznačně nejlepší domácí kotel v ČR, poslední dobou mu to asi už začalo přerůstat přes hlavu a tak udělal to nejlepší, co mohl - stáhout se do pozadí a odtud může tahat za nitky. Pokud skutečně bude tím obhájcem fanoušků, nemám s ním problém, i když já osobně nepotřebuju žádného obhájce..

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Tam za nitky sahaji prave uplne jini lide...

Reagovat
didosh

Hezky si to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Milka boy se pripravuje na dalsi karieru..tipuju ho na experta prima cool..

Reagovat
smazaný uživatel

Pobavil mne jeden příspěvek na jeho adresu:

"Sprintera asi bolí noha tak už nemůže dál utikat.."

Ale je fakt, že na to, jakou byl velkou postavou SKS, tak snad nikdy nedostal přes držku.

Reagovat
smazaný uživatel

"

Strašák Lukáš

32 min ·

Se Slávií jsem zažil snad vše, co šlo. Druhá místa, tituly, Ligu Mistrů, Pohár Uefa a následně Evropskou ligu i roky bídy a utrpení. Zažil jsem starý Eden, časy Strahova, ale i otevření nového stadionu. Zažil jsem veletoče na trenérských postech, změny majitelů, stovky hráčů a tisíce fanoušků na tribunách. Připravili jsme nespočet choreografií, vyrobili tisíce šál a samolepek, vymyslel jsem spousty chorálů a pokřiků. Na Slavii jsem potkal nejlepší kamarády, blízké přátelé a lidi všech vrstev a kategorií, kteří mě neskutečně obohatili. Všechno, co jsem kdy měl a získal bylo vlastně spojeno se Slávií. Je to pro mě život. Udělal jsem mraky špatných rozhodnutí a chyb, ale věřím, že více bylo toho dobrého. Vytvořili jsme kult, který přitáhnul stovky a tisíce lidí. Nastavili jsme trend, ke kterému vzhlížela celá Republika. Po deseti letech je čas předat to žezlo jiným. Věřím, že to všichni budou dělat s takovým zápalem a láskou ke Slavii, jako jsem to dělal já. Na Slavii se budeme pořád potkávat, jen v jiné pozici. Věrni zůstaneme. Ať žije Slavia a Tribuna Sever! "

Heh

Reagovat
Puskas

Vytvořili jsme kult, který přitáhnul stovky a tisíce lidí. Nastavili jsme trend, ke kterému vzhlížela celá Republika. Neměl být tak skromný, měl tam dát celou Evropu a navíc, že vzhlížela s úctou a obdivem... A v jaké pozici tam bude? Bude škubat lístky?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vidíš, proč je většině fanoušků k smíchu. To je on, pán světa stvořitel

Reagovat
clinger

Reagovat
Kepy_FCB

Ke slávii se hodil

Reagovat
Puskas

Jako ve smyslu Cirkus Eden má svého klauna/principála?

Reagovat
Kepy_FCB

tak nějak taky, hlavně ale takovej slušnej hoch vedoucí tu Roligans inteligenci která prý odjakživa fandí tomuto klubu

Reagovat
clinger

tribuna sever je snad jediný na co ve Slávii můžeme být za poslední roky hrdí tak nechápu ty vaše posměšky.ikdyž Slavia hrála největší sračku tak na sever přišlo lidí dost a fandili.co by za to dali jiné kluby kde chodí do kotle max stovky lidí a to ještě když se daří

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady se reaguje na to, jaky je Lukyno sasek, neutoci se tu na kotel Slavie.

Reagovat
clinger

ok.některý věci přehání.ale někteří se mu tu snaží odepřít zásluhy na tom že Slavia má kotel který jí většina klubů u nás může závidět

Reagovat
smazaný uživatel

A proč je šašek?Pro mě jsi šašek ty

Reagovat
db18

A proč je pro tebe šašek?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože posuzuje a uráží lidi,který vůbec nezná

Reagovat
db18

Tak tím, jak vystupuje na internetu a v televizi si o něm člověk jistý obrázek udělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych ho aspoň neznal, tak neřeknu...

Reagovat
taws

Tak v Edenu se chodí jen na tribunu sever, ne? To je pak jasný že máte největší kotel. ale kvantita neznamená kvalitu..

Reagovat
smazaný uživatel

Me spis bude zajimat kolik lidi ted prestane chodit na TS,uz to nebude totiz tak IN bez Strasaka..

Reagovat
smazaný uživatel

je to jen kotelník.Takových už ve Slavii bylo a bude...a bude se chodit dál.Protože slávistou se člověk nestává,ale rodí.My nejsme Sparta,aby se na nás lepil kdejakej vidlák fandící FC Úspěch.

Naši fanoušsci jsou sešívaní za každé situace.

To bys čuměl,kolik lidí by chodilo na Letnou,kdyby se nekupovaly "výhry".já ti to řeknu,,maximálně 1500

Reagovat
smazaný uživatel

Chodis na TS ty my jsme Slavie? Ty si vzpomen,jakou uroven to u vas melo pred prichodem Strasaka a jakou modni vlnou se pro slavisty TS stala..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slavii byl vždycky slušnej kotel,už ve starým Edenu.Strašák to pozvedl.Není to žádná modní vlna,jsou to fandové,kteří fandí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechodím,to už mám 20 let za sebou.Chodím pěkně mezi svoje vrstevníky na hlavní

Reagovat
frankiefcb

Tak já vyloženě proti němu nic nemám. Párkrát jsme ho slyšel mluvit v tv a mělo to i hlavu a patu. Cenil jsem, ež šel se svou kůži na trh a aktivně se snažil pro zlepšení něco dělat. (teď je otázka jestli to vede k nějakému cíli). Každopádně je škoda, že nikdo na ěho nenavázal a nechali h ov tom vykoupat. A s těmi repre vlajkonoši je to koda. Každopádně faktem je, že Ultras Slávie pozvedl velmi hodně, to mu nikdo nemůže upřít.

Reagovat
clinger

aspoň někdo kdo ho tu neuráží.asi někteří neunáší že pomohl vzniku jednoho z nejlepších kotlů u nás.a že se do něj se.ou sparťani je úsměvné,ať se podívaj na jejich kotlík plnej vymaštěnců

Reagovat
frankiefcb

Sparta si taky musí projít určitým obrodem a vypadá to, že už se začínají vzpamatovávat. Každopádně děsím se toho, co bude u nás, díky debilnímu vedení a stěhování.

Reagovat
Hokaido

z diskuze : Naco mít předsedu kotle? K čemu to je? Aby byl předseda těch bordelů co se dějou na stadionech? Slavie je nejčastějším terčem disciplinárky proč asi? Samo sebou to nebude a to ještě chtějí mít nějakého vůdce. Já když jdu na fotbal, tak sám za sebe a žádného vůdce nepotřebuju a myslím si, že ostatní se bez něj minou taky. Půjdou za sebe a ne za někoho jiného. Největší výtržnosti dělají kotelníci, tak k čemu vůdce, aby na tohle dohlížel a tiše ostatní podporoval? Být Strašákem, musel bych se za ostatní stydět co tam předvádějí a za všechny pro který je vůdcem se omluvit. Ať tam dají za šéfa kotle třeba majitele Slavie Řebíčka - ten zvládne všechno :D Když mohl být ministrem dopravy, tak může dělat i šéfa ULTRAS :D

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá, že budou plní adrenalinu

Reagovat
didosh

Plzeň se trhá k Německu? To je jak někde na východě Ukrajiny...

Reagovat
Kepy_FCB

Hradec sestřelí Bary už ne hetrikem jako posledně ale rozhodne (1:0) ke konci

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Puskas

Dá těsně před koncem, ale na 2:0. První gól dá Stronati.

Reagovat
adalbertus

měli byste kluci na čerstvý vzduch, máte halucinace

Reagovat
Puskas

Vzduch nabereme zítra několikrát do plic, abychom si mohli zařvat "góóól"

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Jste pitomci.Ať hraje poslední roky Slavia jakou chce bídu,kotel máme nejlepší a TS dělá atmosféru jak doma,tak venku.Našemu kotli nesahá žádný jiný ani po kotníky.

Reagovat
Puskas

Je otázka, nakolik se jiné kotle mají potřebu srovnávat s tím slávistickým.

Reagovat
Kepy_FCB

to ale není zásluhou Strašáka ale cen lístků na TS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
db18

...ty ceny mi moc super nepříjdou

Reagovat
smazaný uživatel

Vole,na TS stojí lístej jako v Jablonci do VIP zony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

ty si fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Ze se smeji tvrzeni, ze kotel SKS je treba na vyjezdech lepsi nez Banikovsky ? To nemyslis vazne ?

Reagovat
clinger

to ne.v tom jste lepší.ale zase tak moc to nepřehnal aby si zasloužil posměch.a Slavia opravdu poslední roky hraje hrozně a přesto fandění je na české úrovni výborné

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobre, to opravdu nikdo nepopira ale on to napsal ve stylu "My sme Slavie, vy nejste nic", coz k smichu je.

Reagovat
clinger

jo to trochu přehnal.však ozzy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,stojím si za tím.

Reagovat
Shevchenko

Ano, venku vašemu kotli nesahá nic po kotníky.

Reagovat
frankiefcb

Doma jednoznačně Slávie, venku Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

BaníK????To je ta banda zakuklenejch poláků,kvůli kterým mají všude policajti manévry?Ta pakáž polská by vůbec neměla nikam vyjíždět,měli by je seřezat už hned v Otravě na nádraží

Reagovat
taws

kulklu jsem v životě neměl a do Polska to mám 250 km, tak nevím co tu plácáš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se někdy pořádně podívej na support, který máme na venkovních zápasech.. Tohle prostě nemůžeš srovnávat s nikým.. A to až na výjimky to je všude daleko..

Reagovat
centos

Že je někdo v takřka 50 letech takhle hloupý, to je prostě mazec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
clinger

Reagovat
db18

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2014-15/218563/uhrin-ke-konci-v-plzni-kdy-citil-ztratu-duvery-proc-mel-spory-s-kukou.html

Kam čert nemůže, tam nastrčí slávistu? Jinak ale nechápu, že to musí psát zrovna před zápasem se Spartou, kdy je o Plzni milion článků (a o Spartě teda taky...)

Reagovat
db18

...tohle je aspoň aktuální, ale ten "rozhovor" s Uhrinem se spíš hodí do okurkový sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Možná mi někdo odpoví tady. Jak je z právního pohledu zakotvena odpovědnost klubu za fanoušky? Z hlediska práva není obvyklé, že někdo ručí za chování někoho jiného, ještě k tomu úplně mimo jeho pozemky a fakticky i v jiném státě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, když si koupíš značkový triko a ukradneš v něm něco, tak výrobce trika musí za tebe zaplatit pokutu. Co je na tom divnýho? Co na tom nechápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam ze do evropy se nedostane nikdo jinej nez Plzen Sparta Jablonec Teplice

Reagovat
Greny

To ti už teď můžu stoprocentně říct, že dostane, protože v sezoně 2015/2016 jdou 2 týmy do předkola LM a 3 týmy do předkola EL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim tim z ligy

Reagovat
pawelFCB

"Máme informace, že jistá část fanoušků se bude snažit o narušení utkání a že by se mohli pokusit zápas i přerušit," uvedl mluvčí klubu Jaroslav Baďura. "Co přesně hrozí, nevíme, ale vyhodnocujeme to. Rozhodně navýšíme počet členů ochranky a zesílíme bezpečnostní opatření při vstupu na stadion, aby neprošli diváci s pyrotechnikou či jinými nebezpečnými předměty."

Reakce Chacharů:

Jak se dalo předpokládat, vedení FCB by se teď moc hodilo udělat z nás, svých největších a takřka jediných oponentů, bandu ožralých škůdců klubu. Už začali prostřednictvím svého lidového vyprávěče Baďury šířit poplašné zprávy, jak chtějí fans zítra přerušit nebo rovnou ukončit zápas. Nedopusťme zítra nic takového, je to přesně to, co by se těm kašparům z Bazalů hodilo.

NEUDĚLEJME JIM TU RADOST, MOC BY SE JIM TO TEĎ HODILO !!!

VYŽENEME JE I BEZ TOHO !!!

Ach to vedení.....

Reagovat
smazaný uživatel

Baďura to zas přehnal s chlastem a už má z toho přeludy

Reagovat
pawelFCB

V tomhle byli Petera a spol lepší,že nedělali takové kraviny. Bojím se toho,že Šafarčíkové a Baďura budou ještě větší sebranka... Už se jen těší,jak si namastí kapsu ze zimního výprodeje. Chtějí vyprodané Bazaly a pak dají do světa takové prohlášení,které "rodiny s dětmi" na stadión moc nepřiláká. Vyjebali s Lukšem,tedka se Svěrkym a bojím se toho,že to čeká i Milana....... Tohle ty fotbalisty do budoucna odláká od toho,aby se potom do Baníku vraceli... Zlatý Alojs...

Reagovat
Puskas

Můžou i něco záměrně vyvolat, na stejném principu jako to bylo v 69. Aeroflotu.

Reagovat
pawelFCB

Upřímně bych se ani nedivil,kdyby k tomu došlo...

Reagovat
smazaný uživatel

Petera to myslel dobře ale když pak zjistil, že loď se potápí, vytuneloval a sebral, co mohl....

Šafarčík se teď tváří jako pán, jako zachránce Baníku a přitom je to stejný zmrd...

Však už má Baník desetimilionové úvěry u bank, jen co to stabilizoval... A nehledě na tajemné investory (prostě agenti, co mají práva na hráče, proto už avizovaný výprodej). A co teprv to, že si z Baníku udělal rodinou firmu a dosadil tam neschopné lidi jako je Hába a alkoholik...

Hlavně se zítra nenechat vyprovokovat a to věřím, že Čechymen bude dělat vše možné, aby násilnosti vyprovokoval...

Smutný to poslední rok na Bazalech

Reagovat
pawelFCB

At je z Prahy nebo z Hlučína,zloděj jako zloděj. Nejhorší je,že má Šafarčíka hodně lidi spojeného se záchranou klubu....ale neřekl bych,že má na tom nějakou extra zásluhu. Pro mě je to další zmrd...Chtělo by to do vedení někoho,kdo má vztah ke klubu...třeba hráče z bývalé éry... S takovou se nikdy klub neposune tam,kde chceme... Klidně to poslední rok být nemusel,ale to by do toho stadiónu musel někdo něco vloit a to se nejspíše nikomu nechce.... Na městský se fakt netěším...

Reagovat
smazaný uživatel

Klub předně zachránilo město odkupem stadionu. A druhá věc, on ten Adámek věděl, proč z Baníku odejít

Na čem má Šafarčík zásluhu ? Na tajemných investorech, odstřel klubových legend, na lhaní a mystifikování fanoušků Baníku. A samostatnou kapitolou je Habaďura

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
pawelFCB

Já to vím,ale je celá řada banikovcu, co to neví a připisují zásluhu na záchraně hlavně vedení, což mě vždycky hodně rozesmalo...nebýt města, tak Baník není. Já prostě vedení nepřišel do teď na chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto ti rozumím. Takhle sem se cítil, když mi 90% místních chacharů nevěřilo a bláhově stáli za tou bandou zkurvenou

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba já, potřeboval jsem prostě jasné důkazy..

Reagovat
dextroza_m

potřebuju výhru Bolky. Goly nejlépe Duriš, Ščuk a bez obdržené branky :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

A Breznaník a Vácha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Posledni Kovboj

aaaaaaa

Reagovat
adalbertus

OT:Bud Spencer 85 roků

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 3 body pro SLOVÁCKO A PLZEŇ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Hradec dneska konečně vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

ůůůůůůůů to je dobréééééé Miško Vtipkár

Reagovat
HorajzmAmmann

aby ses kurde nedivil Pochybuju že vyhraje, ale remízu klidně uhrát může (poločas 0:0 a je to jasný, pak už to neurvou )

Reagovat
smazaný uživatel

NESMYSL . Já jedu a já dycky vozím 3 body !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

všechno je jednou poprvé a dneska body nepřivezeš

Reagovat
smazaný uživatel

pomóóc slétla se tu na mě verbež Votrokůů .... pomóóc

Reagovat
adalbertus

... a opici

Reagovat
HorajzmAmmann

To už jsem si myslel s Jihlavou

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt !

Reagovat
frankiefcb

no taky se bojím ,aby se na nás Hradec nechytl.

Reagovat
smazaný uživatel

to se bojíš oprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem 1:0 či 2:0...

Reagovat
adalbertus

tutovka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
rufus

Ty bonbony jsou navíc docela hnus..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě chutnaj ale to už je zas jiný příběh. Spíš by mne zajímalo, jestli fakt prostřednictvím fanoušků a koupi pytlíku bonbonu chtějí získat peníze na to, aby tam Baník mohl startovat.

Reagovat
db18

Spíš jde o reklamu, aby šly bonbony na odbyt...

u různých programů (Viktorián, Dynamák...) jde ta dvacka taky jakoby na mládež

Reagovat
smazaný uživatel

Na mládež bych bral ale tady jasně píší, ať fanoušci přispějí na to, aby mohli hrát na tom turnaji (kde mimochodem před lety hráli a dostali se do finále a nebyla vyhlášená žádná veřejná sbírka )

Když už ten zmrd hlásá, že Baník zajištěný, tak proč to nezaplatí ?

Reagovat
rufus

Spíš chtějí aspoň trochu přispět, než to celý zadotovat.

Reagovat
pawelFCB

Mě docela chutnají ale je jasné, že třeba na Slavie to nemá. Bonbony musí dělat v Polsku, protože my tady v ČR jsme pomalu neschopní něco udělat...

Reagovat
ACSeRw!n

vase bida - nase radost

Reagovat
smazaný uživatel

A ty už mi taky polib prdel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

dneska Sparta musi (jinak sem prohral barak)

Reagovat
pawelFCB

Už si balis věci?:D

Reagovat
smazaný uživatel

Jééé to bych ti přál ( to co je v té závorce) jinak bych ti sehnal práci ve Vítkovicích

Reagovat
ACSeRw!n

diky za nabidku kdyztak se ozvu

Reagovat
smazaný uživatel

čekám zítra tady a domluvíme se o podrobnostech.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes, když Hradec, Slavia Plzeň vyhrají, tak budu maximálně spokojen

Reagovat
taws

Já zas když ani jedno z toho nevyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
adalbertus

Hradec Králové Hradec Králové, Hradec Králové Hradec Králové, Hradec Králové Hradec Králové

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Katka Siniaková je z Hradce.

Reagovat
adalbertus

vím

Reagovat
monty25

Jsem její fanda.

Reagovat
adalbertus

já kdysi Selešové, to je tak dávno, ještě jsem byl mladý a hezký

Reagovat
monty25

Já mám dohromady osm oblíbených tenistek, ale Katku jako jedinou Češku.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Greny

a teď už jsi jen hezkej

Reagovat
adalbertus

no, spíš starý a otravný

Reagovat
smazaný uživatel

druhá část věty. Taková lež

Reagovat
adalbertus

vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Že to řeknu Monice!

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
didosh

Nádherné kozičky.

Reagovat
smazaný uživatel

já se těším dneska na Bazaly a ten rachot !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mrázek v předpokládané sestavě, smát se, nebo brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Sis spletl server ne? Tady je 1.liga

Reagovat
adalbertus

ty dneska jedeš

Reagovat
smazaný uživatel

jedu! Za půl hoďky se kuknout na Vaší popravu !

Reagovat
adalbertus

ty kecko

Reagovat
HorajzmAmmann

Do hajzlu co to hrajou ??? HK jasně lepší !

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou, je to vyrovnané. Akorát teď tam měli šanci, protože obrana zaspala a... Vidíš, 2:0...

Reagovat
HorajzmAmmann

ale hrajou hrozně, po prvním golu bych opravdu řekl že je Hradec lepší. Nedokážou si přihrát nic... 2:0 ale díky dvěma šancím ... Holzer to 2x krásně vymetl.. z metru se netrefí, ale tohle dá

Reagovat
smazaný uživatel

Davooooooor ať jde fakt na lavici... Hele, nesouhlas, po první brance jsme spadli na úroveň té východočeské vesnice, lepší určitě nebyli.

Ale zaplať pánbůh za ten pojišťovák.

Reagovat
HorajzmAmmann

nevim no, řekl bych že tam měli jeden závar, hlavičku z metru i střelu Shejbala. My nic (od 1:0 do 2:0)

Reagovat
smazaný uživatel

Měli tam jen ten závar, kdy to Pavlenka vychytal. Jinak fakt nic. My měli jednu šanci, hned branka a šlo se na úsporný režim.

Reagovat
HorajzmAmmann

nebudu se hádat, hra je jak v okrese a na šance to je tak 3:3 !

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže být, Baník panuje a vidláci už mohou jet pomalu domů do své vísky u Pardubic

Reagovat
smazaný uživatel

Snad od dneška přestanou dávat Holzera do obrany

Reagovat
smazaný uživatel

Deli famozni..je az neskutecny,ze u nas nedostal poradnou sanci...ve stredu zalohu si dela naprosto co chce...Slavie nic extra a pokud je i v domacim prostredi Pribram fotbalovejsi,tak by se mozna mel nekdo zamyslet...

Reagovat
HorajzmAmmann

Deli nás před týdnem ve středu hřiště vymazal + absence Greguše a bylo to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska opet perfektni dozadu a kreativni dopredu...o tridu cni nade vsema a to ne kvuli svoji vysce..musi u nas dostat sanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Baník 2x vystřelí na branku a Hradec je zase v háji

Reagovat
smazaný uživatel

3 krát

Reagovat
Posledni Kovboj

krleš

29.10.2014 20:05

To co nedal Holzer tak za to bych mu nedal 6 měsíců výplatu !!!! Č.rák jeden

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

to že nám dneska vyhrál zápas neznamená, že nám neprohrál pohár

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

CERMAK

Reagovat
smazaný uživatel

tak konečně gól, ještě 2 a 3 body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Davor

Reagovat
smazaný uživatel

Grigar

Reagovat
monty25

Grigar

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice at pochcipaj.. to fakt neni mozny tohle.. mam jejich neprohru a oni ani to neuhrajou, curaci zamrdany

Reagovat
Posledni Kovboj

nebrec, Stipek ted zabranil golu.

Reagovat
smazaný uživatel

to mi hned neni lito tech 30 litru, co muzu vyhrat

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, mne taky ne

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

taky mi posrali tiket.. kokoti

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole, Mara Kulic na plac, to bude zizen po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

a Adri v utoku! To je sila v ofenzive.

Reagovat
smazaný uživatel

a Dvořák to zazdil totálně, mohl být bod

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Černý nevíš? Nechápu jak může být v základu

Reagovat
Posledni Kovboj

Naprosto marnej, nejvic byl videt asi v 60. minute, kdy moh strilet ze slusny pozice z vapna ale misto toho to cpal na obsazenyho Dvorku nebo kdo tam byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že klasika, sem si to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

"Dává Pavlenkovi žlutá karta".

Reagovat
HorajzmAmmann

Místo aby dal Šašinka nebo Frydrych z 1000% tutovky na 3:0/3:1 tak v poslední minutě necháme uplně volnýho hráče aby vyrovnal ..naštěstí to je uplně stejný kopyto jako ti naši

když to sečteme tak asi zasloužená výhra... těch tutovek bylo asi 6

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžu s tebou souhlasit, Dvořák je větší kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ale ten Davor...Jeho gól, on tam zpackal snad všechno a vrchol byl, když šel z boku na bránu, tak než aby to přihrál, tak to tam zadrbal a ztratil logicky míč...

Reagovat
HorajzmAmmann

potřeboval by si sednou a nebo jít místo Joela do středu zálohy

bez Davora : Greguš, Mensah - Holzer, Azevedo, Štěpán - Narh

nebo 2 varianta - Štěpán, Greguš, Mensah, Azevedo (Holzer) - Narh, Šašinka

Reagovat
Kang & Kodos

Uhrin

Reagovat
smazaný uživatel

Na Uhrinovi je vidět, jak ho to sere. Je pravda, že se k němu Šádek zachoval jak ke kusu hadru.

Reagovat
Sosi

Škoda, že takto rozumě Uhrin nemluvil už v Plzni

Reagovat
Sosi

Jinak k tomu Kukovi, on tam děla technickýho ředitele nebo právce stadionu, ne? že si tak vyskakuje... KAždopádně jestli kecal do sestavy, to by vysvěětlovalo stavění Hubníka...

Reagovat
smazaný uživatel

co furt máš proti Hubníkovi??

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

nejvetsi traged co tu kdy hral v obrane.. a ze ta konkurence byla velka..

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě...

Reagovat
didosh

Kopyto...

Reagovat
HorajzmAmmann

frankiefcb

31.10.2014 12:40

Spíše máme poslední dobou docela dobrou líheň obranných hráčů, bohužel konstruktivně myslící a zabijáky v útoku prozatím nemáme.

Dej tomu čas - 2x Šašinka, Matěj, Půda, Szotkowski, Marek, Opařil nebo ten belgičan on se někdo musí chytit. Ale mátě pravdu v tom, že takových hráčů v obraně máme i v mládežnických reprezentací daleko víc (Helešic, Honiš a pořád 4 hráči v A- týmu jako Stronati, Baránek, Kaša, Byrtus jsou věkem junioři )

Reagovat
taws

ten belgičan patří atleticu..tady je jen tak na rozehrání

Reagovat
frankiefcb

jak říkám, doufám, že se někdo z juniorky prosadí i v útoku. Je to třeba. Každopádně jsme rád i za tu obranu.

Reagovat
Mervin

Hejdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Hejdaa

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Miguel19

Roh jak od Fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík tam měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

bezmozci

Reagovat
ACSeRw!n

Karoch

Reagovat
božský John

Fanousci neprokazali moc charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáci ukazují Sparťanům, že nejsou jediní, kdo mezi sebou má dementy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

solidarita

Reagovat
ACSeRw!n

debilni "moderni" stadion.. hrat se na tradicnim stadionu napr. s atletickou drahou, tak se muze hrat dal a nic se nezdrzuje..

Reagovat
Posledni Kovboj

jednoznacne chyba stadionu taky pocasi, policie a cekal bych i Kalouska

Reagovat
božský John

Mohlo by tam byt klidne jeste golfovy hriste mezi tribunama a hristem, to by to bylo uplne v cajku

Reagovat
ACSeRw!n

klidne, proc ne.. stejne se na tom hristi vetsinou nic nedeje

Reagovat
božský John

Biatlon je lepsi no, ale ten fotbal zas tak neni marnej, dej mu sanci

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Miguel19

Brabec moc netušil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda kluci! Dneska musíme

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt retardi.. hraci se dostali do tempa, dali jsme prvni gol, kterej nas mohl nakopnout jeste do dalsich sanci a oni takhle prerusi zapas. No fakt curaci

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Já Bičíkovi prostě nevěřím.

Reagovat
božský John

Udela jednu chybu a hned mu neveris? Jiriku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadruhou stranu, kdyz u nas hostoval, tak to byl traged par excellence.. Pekne se vychytal od ty doby

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda vypada hodne dobre, skoda, ze neni rychlejsi..

Reagovat
Miguel19

Ale tak rychlý útočníky máme dva..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá myšlenka od Karochu...vedení plzně prej hraje do karet viktoriánům

Reagovat
smazaný uživatel

On fetuje.

Reagovat
didosh

Tomu bych i věřil.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si taky říkal, co to tam splétá

Reagovat
ACSeRw!n

.... a je to v prdeli

Reagovat
Mervin

Hořavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Horavaaaa luxus

Reagovat
Miguel19

Nazdaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Branime jak starsi zaci

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava je boží

Reagovat
vinetou

Reagovat
Miguel19

Třeba to Koubkovi už trkne, ale odsere to Kolář, ne Vaněk

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně doufám, že trkne Vrbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Haha

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte tam dýmovnici

Reagovat
smazaný uživatel

Že by jediná šance Sparty na bodový zisk?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně

Reagovat
Sosi

na náhradníka dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Další myšlenka filozofa Pavla...Sparta dnes nebude chtít prohrát

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

ten Koubek je něco tak nesympatickýho

Reagovat
Miguel19

Kadeřábek si vzpomněl na křídelní časy

Reagovat
božský John

Hrat takhle proti Jardovi, tak se vypnou svetla a dohraje se to v klidecku od stavu nula nula

Reagovat
smazaný uživatel

Není se čemu divit, Plzeň hraje po hodně dlouhé době ze Spartou v jedenácti s Horváthem to bylo v desíti

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

kontumace, nečekej

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Plzeňáci Kontumace 3:0 pro Spartu.

Reagovat
Mervin

fakt ale idioti toto

Reagovat
Miguel19

Dpc tak už góly nedávejte

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je duto, tam je duto.

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák a Karoch

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Mají pravdu.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že ty ses jinej, ale normálním lidem to vadí

Reagovat
ACSeRw!n

ok... ja jsem zastancem co nejlepsi atmosfety na stadionu a k tomu dymy urcite patri..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Posledni Kovboj

nebrec

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava ubrání, Hořava rozehraje, Hořava naběhne, Hořava skóruje.

Reagovat
Inzaghi

Třeba Karocha přejde chuť komentovat fotbal.

Reagovat
ACSeRw!n

doufam ze ho nekde brzo propleskne a bude se naplno venovat te sve sekte

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
db18

Reagovat
Sosi

Dnes by to chtělo nějaký choreo na křetínského kabelu

Reagovat
Posledni Kovboj

kabela nebudou potreba, idioti z kotle si to poresej sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

kreteeeeeeeni

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ty nejsi na stadecu ani dnes

Reagovat
Posledni Kovboj

ty vole lidi se obcas stehujou

Reagovat
smazaný uživatel

občas když hraje Viktorka doma?

Reagovat
Posledni Kovboj

tak ses mental?

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak uz to chapu

Reagovat
Posledni Kovboj

na to sem se neptal, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

ja mam za to ,ze fandi Slavii

Reagovat
smazaný uživatel

"Kde je duto, tam je duto" wtf?

Reagovat
Posledni Kovboj

rika se tomu tautologie, to budete brat az na stredni

Reagovat
smazaný uživatel

Tautologii se nesmí smát??

Reagovat
Posledni Kovboj

ne, to je vazna vec

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se tomu teda Bosák smál? Napiš mu, že chová neprofesionálně

Reagovat
Posledni Kovboj

ok

Reagovat
smazaný uživatel

se*

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečná banda imbecilů, Paclík v nějakém rozhovoru říkal, že mají každou sedačku na kameře, tak ať toho člověka/ty lidi najdou a seberou jim pernamentky, ne?! V čem je problém?!

Reagovat
ACSeRw!n

sklonis se v davu a nebo se presunes na jiny misto a tam to vodpalis..

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdou sedacku ale v sektoru hostu..

Reagovat
Miguel19

Nevidí přes ten dým..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině, jinak už by takové tupony museli dávno vyhodit.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Potreti se to prerusi az dame na 2:1 a kontumace

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeňáky už nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch s Bosakem, to je valec... Kam se hrabe estradni duo Bohdalka s Dvorakem

Reagovat
Posledni Kovboj

tak samozrejme, maj ocenit ty pravy fanousky, vubec tomu nerozumej

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsou to hrdinové, co statečně pronesly dýmovnice aby pomohly svému týmu, nejlíp případnou kontupací

Reagovat
Sosi

na fanynky je vždy spoleh

Reagovat
smazaný uživatel

Jiste, vsak se nic nestalo a oni narikaji jako by na stadionu radila minimapne ebola.

Reagovat
Posledni Kovboj

presne jeste jednou to tam pustej a Jilek je posle domu, ale aspon jim nebude zima, taky nechapu tu hysterii. Vzdyt je to uplne normalni hazet kolem sebe dymovnice, mne tady jedna ted dokuruje pod nohama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys byl na vojenskem cviceni, ze jsi hazel dymovnici ? Tak to pak jo

Reagovat
Posledni Kovboj

ne, na stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

náhodou Bohdalka ne s Dvořákem, ale Šípem naprostá paráda.

Reagovat
Sosi

vaněk je zase hrozně marnej, tam akorát lítá jak šulin

Reagovat
vinetou

Neuvěřitelný že kvůli němu sedí Hořava

Reagovat
Posledni Kovboj

Vacho ty ses mamrd

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

A fašista Vácha bez karty

Reagovat
Greny

však on ještě červenou stihne

Reagovat
Sosi

snad ho holenda vykastruje

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

jiriku napiš něco k Pilařovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jirkovi hraje Barca, ale je tady. Divný

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha, to je prostě idiot...

Reagovat
ACSeRw!n

drevak Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta hraje tak zoufale složitě ...

Reagovat
smazaný uživatel

to "slozite" je tam navic..

Reagovat
Miguel19

To vhazování

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký

Reagovat
Miguel19

Limba jak si je maže na chleba

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Bořek stavitel přitvrzuje

Reagovat
smazaný uživatel

nic tvrdýho mu neudělal. Tu žlutou si víceméně vyležel.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už se tady tak brečí kvůli tomu pyru, tak ještě foto z dneška

http://bit.ly/1tsOehE

Reagovat
ACSeRw!n

hezke

Reagovat
Posledni Kovboj

SUPER PYRO

Reagovat
Posledni Kovboj

ale ted vazne. Jeden mamrd zapali dymovnici, pak ji zapali druhej, a pak treti. Stoupa z toho kour. Jestli si tohle nezaslouzi uznani, tak nevim co.

Reagovat
ACSeRw!n

no mohlo tam bejt vic raci a nebo strobacu..

Reagovat
smazaný uživatel

stroboskop hořel jeden na začátku druhého poločasu

Reagovat
Posledni Kovboj

WOW

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak pak uz by to vylozene vytuneny.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já tomu moc nerozumím, ale:

1. Je dýmovnice pyro?

2. Co máš z toho, když hodíš před sebe dýmovnici, kvůli níž pak nevidíš půl poločasu na hřiště?

Reagovat
ACSeRw!n

1. ano

2. fanousci v kotli to nedelaj pro sebe, ale pro ostatni

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si jist, že to ostatní velmi ocení. Kouř v očích a z fotbalu hovno. Všechna čest. Jste bojovníci za ...¨

... za co vlastně? Víte to vůbec vy?

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

2) dekujem

Reagovat
F.Torres

ty seš dement

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumíš tomu, protože jsi fotbal viděl jen v televizi

Reagovat
Sosi

přesně, protože na stadionu by nic neviděl

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

a ... máme tady klasický argument, po kterým se pisatel cítí jak mistr světa. Bravo.

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že máš při sledování zápasu Barcelony a zpívání španělských chorálů u monitoru (má vůbec Barcelona nějaké? Boixos byli dávno vyhnáni) čas odepisovat.

Reagovat
božský John

Nemuzes normalne odpovedet na otazku ?

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně se to nehodí jen tak před sebe. Pokud s tím nemanipulujou nějací šašci, tak je vše organizované. A důvod? Podtrhne to choreo, dává se to např. za průhledné choreo, což pak vypadá skvěle. Pyro vždy dokáže vygradovat support na maximum, přidají se fanoušci i z okolních tribun. Pyro bez tribun, je jako fotbal bez gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak spolu tyhle mentálové můžou hrát v repre..to musí bejt panečku atmosféra na těch srazech

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduše, dokáži oddělit rivalitu a nenávist.

Reagovat
smazaný uživatel

takže přetvářka

Reagovat
smazaný uživatel

jaká přetvářka? Rivalita a nenávist jsoudvě zcela odlišné věci.

Reagovat
Miguel19

Dyť to je úplně normální všude ve světe..viz Real vs. Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

tak úplný retard je tam snad jen Vácha.

Reagovat
Mervin

retard on je jen na hřišti, jinak mi třeba v rozhovorech připadal, že mluví docela rozumně

Reagovat
smazaný uživatel

jo ted, jak sem ho slyšel, tak mluvil rozumně Ale je mi prostě strašně nesympatický ani nevím čím

Reagovat
didosh

Reagovat
Sosi

Holenda hodně platnej

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

ale zatim ne pred branou

Reagovat
Miguel19

Džony

Reagovat
Posledni Kovboj

"Je to vase vyhoda, kdyz vedete dva nula?"

ne ty curaku, je to nevyhoda jako prase.

Reagovat
smazaný uživatel

čekám kdy ho někdo za ty otázky vypne na bradu

Reagovat
Posledni Kovboj

fakt uz

Reagovat
didosh

Je to opravdu pičus...s takovou může dělat rozhovory i barcjaký jezeďák...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

na takové otázky bych neodpovídal nebo ho poslal k šíípkům

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Kalous zase, jestli je výhoda, když vedete 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

moc no

Reagovat
Rarášek

To je fotbal tyvole, Pilař je prostě simulant. To mi nikdo nevykecá A Jílek je komediant .. k čemu to utkání přeruší na 2 minuty a začne se zas hrát, když je ten dým furt stejnej, jako když přerušil?

Reagovat
Mervin

a proč je zase Pilař simulant? protože mu Vácha šlape po zádech?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Jo jasně, strašně na něj totiž šlápnul. A to jak se za ním rozeběhnul, jak idiot. červená, ne žlutá. Ale padá při každým souboji, kdy cejtí vlas soupeře na sobě

Reagovat
Miguel19

Dyť ho regulérně prošlápl tvl

Červenou měl dostat ten fašista vylízanej..

Reagovat
Rarášek

On o Pilaře zaškobrtne, když odchází ze souboje a je to skoro vrah. Pilař se za ním rozeběhne jak dement, strčí do něj (zasloužil by si červenou) ale vylízanej je Vácha

Reagovat
Mervin

ne, vylízaný jsi akorát ty

Reagovat
Rarášek

Geniální

Když mi najdete důkaz, tak chybu uznám .. Ale já z těch záběrů prostě žádný šlápnutí neviděl. Akorát odcházel ze souboje, a je logický, že když měl nohu pod ním, tak o něj musel zaškobrtnout.

Reagovat
Sosi

když si nejde stěžovat na sudího, musí se najít někdo jiný

Reagovat
Mervin

Ty jsi idiot Tam šlo o to, že na něj šlápnul úmyslně. A jestli je za takové postrčení červená, tak by chudák Jack nedohrál žádný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak borci.. nepokoušel se Paclík v létě o Jiráčka?

Reagovat
Sosi

Když na to koukám, střed zálohy Sparty je schopnej se psychicky zhroutit, samí mentálové

Reagovat
Posledni Kovboj

Tak Matejka je labil, to je bohuzel fakt. A Vacha...skoda no, kdyby nedelal picoviny, tak by byl daleko platnejsi.

Reagovat
Rarášek

Labil

Reagovat
Posledni Kovboj

ok, jsem ubitej argumentama.

Reagovat
smazaný uživatel

Matějovský je hodně nestabilní hráč. A to jak ve hře tak v chování.

Reagovat
Rarášek

Ve hře možná, pár věcí se nepovede a pak se nedaří. Ale jinak je to kliďas, a nenechá se vynervovat. Všechno bere hodně s nadhledem. Zápas s Poznaní budiž důkazem .. vyjímka potvrtzuje pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď sem myslel spíš ty jeho výlevy do médií, vyřizování si účtů s protihráči, "Sparta mě nezajímá když nehraju" ...

Reagovat
Rarášek

Možná to tak vypadalo, byl to rozhovor po zápase ..Ještě v emocích. Samozřejmě, že ho to štve, když nehraje .. jako každýho. Ale takhel to fakt není, je to pokornej kluk, a má to v hlavě srovnaný.

Reagovat
Sosi

jenom je labilní, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je v klidu.. Matějka ty zápasy s Plzní neunáší..

Reagovat
Sosi

tak on něco párkrát posere, zajede do Hořavy a půde domů

Reagovat
smazaný uživatel

to by ten zápas musel být 3-4:0... a ten Hořava by mu musel dát nějaký koleno.. on se hodně sklidnil..

Reagovat
Miguel19

Takticky nejlepší poločas pod Koubkem.

Reagovat
frankiefcb

Nejsem zastánce vyloženě dýmovnic, mám radši světlice. Každopádně Plzeňáci odpálí 3 dýmovnice, bohužel je blbý vzduch a Karoch se může s Bosákem posrat.

Reagovat
Posledni Kovboj

ty bez taky doprdele ty panbickari pomatenej

Reagovat
Sosi

?

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
frankiefcb

v čem máš problém.

Reagovat
božský John

Reagovat
Posledni Kovboj

join the dark side, Luke.

Reagovat
božský John

Mne pyro nevadi, mnohdy to je i pekny, ale kdyz to nekdo hazi na hriste nebo vodpauje dymovnice a tyhlety hovna, ktery kazdyho jenom otravuji, tak to me sere

Reagovat
Posledni Kovboj
Reagovat
božský John

Hehe, jsem to pustil a zrovna Petrzela bezel na branu, to melo grady

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Sosi

Tak Petržela umí podpořit trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

A Lůďa a jeho tužka

Reagovat
smazaný uživatel

blbej vzduch

Reagovat
Miguel19

Holek nechodí na rohy ?

Reagovat
ACSeRw!n

chodi Brabec.. je v tom lepsi nez Holek

Reagovat
Posledni Kovboj

ne, ty usi ho brzdej, kdyz hlavickuje

Reagovat
Sosi

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mervin

Kolář nebo Tecl za Petrželu, ten je dnes slaboučký

Reagovat
Sosi

kolar musi misto vanka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč Vaňka pořád strká na toho defenzivnějšího záložníka. Vůbec to nezvládá.

Reagovat
Greny

Brabec je dnes mimo

Reagovat
ACSeRw!n

no dat ho Petrzela, tak to uz by bylo totalni ponizeni

Reagovat
Rarášek

Hořava je ale výbornej hráč.. nechápu, co proti němu Koubek měl. Snad v základu vydrží.

Reagovat
Sosi

a snad ho Vrba nasadí i v repre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Darida, Horava - Dockal, Rosicky, Krejci

Reagovat
smazaný uživatel

místo Krejčího Pilař anebo Hloušek jestli se rozehraje

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Krejčí je průměrák a není mi sympatický

Reagovat
Rarášek

Asi jo, vůbec bych se toho nebál, jestli bude hrát takhle dál.

Reagovat
smazaný uživatel

střed: Darida, Hořava, Vácha vypadá skvěle..

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě skvěle hraje Pospíšil. Repre střed zálohy bude hodně silnej

Reagovat
ACSeRw!n

hrozna skoda je Moravka.. tomu sem veril, ze by mohl zastoupit Rosickyho.. ale bohuzel ho skvele zastupuje ve zranenich a ne na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale on je stejně typologicky jinej typ hráče..

Reagovat
ACSeRw!n

no to bych prave moc nerek

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole ten Costa.. ja se z nej poseru.. at radsi nechodi za pulku

Reagovat
Greny

náhodou dobrý "obranný" zákrok

Reagovat
Mervin

Hořava je geniální

Reagovat
jiriczeQ

předpokládám, že pokud Plzeň vyhraje, Uhrin tu výhru vezme na sebe, jenom jeho zásluha :D neskutečně směšný člověk

Reagovat
smazaný uživatel

HO ŘA VA!!!

Reagovat
Rarášek

Holenda

Reagovat
Rarášek

Hubník Tak přecijen vyhrajeme

Reagovat
Sosi

Reagovat
Rarášek

Tak ne.. Bednář

Reagovat
jiriczeQ

Bosák také směšnost..furt dokola ty stejné rádoby vtipné hlášky :) Jirka Štěpán na komentátorské křeslo!!

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Štěpán je stejnej. si o sobě myslí jak je vtipnej

Reagovat
jiriczeQ

to je asi pravda, ale jak ty jeho vtipy ještě tak neznám, tak mě docela bavil..celkově to na čt nemá takovou úroveň jako dřív :) Peťa Svěcený by se mohl vrátit

Reagovat
smazaný uživatel

Štěpán je strašně tragický. I Vlášek je lepší.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

štve mě, jak se za každou cenu snaží být vtipný. A s Vlastou je vždycky zábava

Reagovat
božský John

Jo, jenze Vlasta je navic jeste kokot

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

tak to i Štěpán, tam si nevybereš

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
didosh

Bosák už není co býval,chová se jak kokot.Štěpána poslat vytírat kravám prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubníku spoléháme na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hubňa na plac

Reagovat
Mervin

ale jo, ať dají přes hubu těm čurákům, co to tam hážou

Reagovat
Sosi

Horváth by zahajloval a byl by klid. Jinak jak se tam ty děcka v kotli snaží mávat rukama

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký fighty ?

Reagovat
REPLIKATOR

Plzeňský Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

v takovémhle ovzduší jít běhat na trávník... kurvaaa Bosáku

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch nemá komentář

Reagovat
ACSeRw!n

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

dejte tem curakum poradne po tlame..

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá, že většině normálních lidí na tribuně došla trpělivost a chtěli si to s tou skupinkou primitivů vyrídit.

Reagovat
smazaný uživatel

normální člověk na tribuně = robocop?

Reagovat
smazaný uživatel

Normální člověk na tribuně stojí/sedí a fandí. Idiot háže dýmovnice, dělbuchy, rasisticky uráží atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam do kotle naběhli robocopové, tak co to tady tlacháš o normálních fanoušcích na tribuně?

Reagovat
smazaný uživatel

Byli tam a viděl jsem je, ale sápali se po nich i lidi.

Reagovat
smazaný uživatel

A pokud se někdo chová jako idiot, je celkem pochopitelné, že to té první skupince normálních lidí vadí.

Reagovat
Mervin

jako na Slovácku, když se hrálo s Baníkem a domácí kotel zavinil vítězný gól hostů

Reagovat
ACSeRw!n

kazdym dalsim komentarem utvrzujes, ze jsi na stadionu nikdy nebyl

Reagovat
Mervin

a ty jsi co za idiota?

Reagovat
smazaný uživatel

Každým dalším komentářem dokazuješ, že patříš do té skupinky jednodušších, na kterou narážím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec !

Reagovat
Mervin

fakt kokoti, rozmlátit jim rypáky obuškama a příště by byl klid

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo úplně jednoduše uložit zákaz vstupu na stadion z důvodu porušování návštěvního řádu.

Reagovat
smazaný uživatel

a v prubehu utkani se hlasit na sluzebne.. A bylo by.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolare, že ty jsi dělal bordel, chytli tě, a teď se musíš při každém zápasu Plzně hlásit na služebně? To by vysvětlovalo tvou neúčast na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, jedine mozne vysvetleni.

Reagovat
Mervin

to je u nás nemožné...

Reagovat
frankiefcb

Pokud se nemýlím, tak něco podobného už funguje. Někteří lidi už zákazy mají a musí se hlásit na policii.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemýlíš se

Reagovat
Mervin

a pomáhá to snad něčemu?

Reagovat
Sosi

no tak nejsou na stadionu během zápasu

Reagovat
Mervin

ale problémy přetrvávají...

Reagovat
Sosi

protože dementů je hodně.... a když zakážou vstup dalším, tak ti původní už mají po zákazu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to jsou ojedinělé případy, o kterých se nikde nemluví.

Reagovat
frankiefcb

Napsal jsem Ti, jak to funguje. Jestli to funguje dobře to je jiná otázka. Na tu já osobně neznám odpověď. Každopádně si myslím, že represe a mlácení ze strany policie určitě není řešení.

Reagovat
Sosi

ne u všech zákazů se musíš hlásit, takže mnozí na zápasy chodí i tak

Reagovat
frankiefcb

tak předpokládám, že tito lidé mají podmínku a dají si pozor na to, aby něco provedli.

Reagovat
Sosi

tak asi se hlídat budou

Reagovat
ACSeRw!n

presne.. jako za socialismu

Reagovat
smazaný uživatel

Policie nepotřebuje víc pravomocí, ale víc profesionality. Ten hoch nechápe, že když policajti dostanou právo někoho mlátit, tak to bude bezva náborová akce pro pitomce, kteří po tom mlácení touží. A skončí to tak, že nějakej policajt právě tohoto mládence seřeže, a když se bude ptát proč jako, že nic nedělám ne? tak mu odpoví: Preventivně!

Někteří to prostě nepamatují, no.

Reagovat
smazaný uživatel

bych si skoro pral, aby to kvuli tem curakum v kotli zkontumoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Roman skvělá klička

Reagovat
smazaný uživatel

Teď skvěle zklidnil hru přihrávkou dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

další dobrý obranný zákrok proti Krejčímu

Reagovat
HorajzmAmmann

Man of the match

Reagovat
smazaný uživatel

a opět

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitní přenesení hry na Limbu

Reagovat
smazaný uživatel

další skvělý nákop, škoda, že si Tecl nepohlídal ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

přesná hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

(po které mimochodem byla šance Vaňka)

Reagovat
smazaný uživatel

teď faul, ale neměl být písknut IMHO + poté sportovně uklidňoval situaci po Matějovského červené

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

si děláš prdel, ale Karoch je z něj schopnej udělat muže zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Petržela dnes slabej..

Reagovat
Greny

ale furt je víc vidět než Krejčí a Konaté

Reagovat
Sosi

Reagovat
Sosi

snad ho stáhne dřív, než chytne ve vápně míč do rukou

Reagovat
jiriczeQ

nemyslím si, čoveče..dozadu excelentní, hodně Řezníkovi pomohl :)

Reagovat
ACSeRw!n

pekna simulace Tecl vi co dela

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si snad házíš ty dýmovnice i doma.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mervin

to je škoda, Hořava by si to zasloužil

Reagovat
Sosi

Na Hořavovi měli tým už rok stavt a ne ho odstavit

Reagovat
smazaný uživatel

H O Ř A V A

Reagovat
Miguel19

To musí být hrozná frustrace sparťanů, že prohráváš, potřebuješ góly a jediný oživení je Bednář..

Reagovat
HorajzmAmmann

ten z tý MB je zraněný nebo co ?

Reagovat
Miguel19

Musí no, jinak to fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bednar je jedinej nas zdravej utocnik..

Reagovat
Kepy_FCB

velkoklub

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht. Bez nadsázky.

Ale napsal jsi to dobře - Roman je takový "oživení" no.

Reagovat
HorajzmAmmann

5 hráčů přeskočí míč a teprve ten 6. střílí... udělat to tak aspon se všema

Reagovat
Rarášek

Klidně by mohl Costa dostat červenou, a příště bude hrát Pami..

Reagovat
jiriczeQ

jak může Costa stále ještě hrát v základu..u nás by nehrál ani za juniorku

Reagovat
Miguel19

Není náhrada

Reagovat
Rarášek

viz vejš

Reagovat
REPLIKATOR

Špičička

Reagovat
smazaný uživatel

Bičík asi nejlepší ze Sparťanů...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa to má dobře na párku

Reagovat
Greny

Bednář je hovado vyfetovaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Bednar

Reagovat
Miguel19

Feťák vypatlanej

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vinetou

Reagovat
Mervin

tohle by byla červená i ve fifě 2002

Reagovat
Sosi

moje srdcovka, vždycky když mě nasrali, tak jsem je zajížděl

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

tam ty držkopády byly docela kruté

Reagovat
Sosi

a když to na mě přijde a necche se mi hrát ty nový přetechnizovaný verze, nebo chci jen starou gardu hráčů jako Zidane,..., vždy si to znovu nainstaluju a pařím dva dny v kuse... teď jsem si na starým noťasu zase hodil xpéčka, páč na 8 mi to nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Manik...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Kde jsou ty časy, kdy šlo zajet do golmana, který držel míč

Reagovat
Kokesh

Bestovka...stacilo nacentrovat a dat gol nuzkama na WC. Top .]

Reagovat
Sosi

Proč se fetka rozčiluje? Má bejt za žlutou rád

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš Limberskej, vůbec se ho to netýká, ale nasere se všude

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vůbec se ho to netýká? Třeba v hokeji mají obránci nechat útočníky jebat do svého gólmana?

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

to je cvok

Reagovat
smazaný uživatel

jasná rudá.....žádný ústupky takovejm sviňárnám...

Reagovat
Greny

Jen doufám, že když zpětně potrestali Salamiho, že budou měřit stejným metrem i Bednářovi

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kang & Kodos

Ano, Kozáčik totiž taky opustil hřiště s otřesem mozku

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevíš, otřes holenních kostí je daleko vážnější

Reagovat
Greny

Mááárek Matějka

Reagovat
ACSeRw!n

Matejovsky

Reagovat
Miguel19

Matějovský jak se smál Ten to má dobře v píči

Reagovat
Rarášek

Tak věděl, jak to dopadne .. tady máte další důkaz, že to neni žádnej labil

Reagovat
Miguel19

Tak já bych odcházel docela nasranej...ne s úsměvem na rtu

Reagovat
Rarášek

S červenou počítal, spíš se smál tomu roji, co za ním vyběhl.

Jinak.. gratulace, výbornej výkon. Zasloužený vítězství, naprosto

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kang & Kodos

Jako červená jasná, ale proč za nim ta banda čuráků ještě běží?

Reagovat
smazaný uživatel

protože to jsou čůraci

Reagovat
vinetou

Aby mu nebylo smutno.

Reagovat
Kang & Kodos

Vždyt se usmíval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Běží ho vyprovodit, aby mohla pokračovat hra a nebyly zbytečné prostoje

Reagovat
Sosi

teď nevím, roč ho radši nenechal

Reagovat
Rarášek

Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
Rarášek

MM8 červená a Koubek začal skákat radostí

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

Žádnej studenej čumák.

Reagovat
kilobyte

asi měl vsazíno

Reagovat
vinetou

Ten Matějovský ji fakt dostal

Reagovat
smazaný uživatel

s Matějkou chci rozhovor na konci utkání

Reagovat
taws

to je fakt banda retardů ta plzen

Reagovat
REPLIKATOR

To je debil

Reagovat
božský John

Lavicka: Hraci ukazali charakter, jsem s nimi spokojeny

Koubek: Vyhrali jsme, jsem nejlepsi, ale rozhodci nam nepral, nikdo me nema rad

Uz na to nemusite dal koukat

Reagovat
Miguel19

Ale je to mírná komplikace..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Sosi

ještě se Koubka zeptá, jstli by jako bývalý gólman něco Bičíkovi vytkl k prvnímu golu

Reagovat
božský John

Na to nevim, jak by odpovidal, ale urcite by si nasel zpusob, jak si pobrecet

Reagovat
Sosi

řekne, že už je to dávno, ale njaký vzpomínky to jsou

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

a barak je v prdeli..

Reagovat
smazaný uživatel

cha

Reagovat
didosh

Vezmeš tu prácu ve Vítkovicích?

Reagovat
Sosi

Přes všechna očekávání a miliony článků nakonec pěknej zápas... až na Kalouse

Reagovat
Miguel19

Reagovat
REPLIKATOR

Menší zlo vyhrálo

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sparta hrála solidní hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

ale klobouk dolů před Koubkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci trenéra chválit. :D

Reagovat
Sosi

ale klobou dolů před náma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Limba

Reagovat
Mervin

nemám rád Spartu, ale Lavička je charakter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička je neschopnej čůrák.Nejdřív nechá rok hnít na lavičce Konatého a bednáře bude cpát do všech zápasů,místo,aby s tou fetkou vyrazil futra

Reagovat
taws

Matějovský jde po červený v klídečku ven, má to v piči a usmívá se, že zabere nejlepší místo ve sprše a najednou na něj naběhne banda vyšitnujech imbecilů v čele s limberským a pilařem

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou blbci viď, že si to mohli vlbec dovolit

Reagovat
taws

no samozřejmě, nevím proč to tak hrotit, když se vůbec nic nestalo...a zrovna takovej pilař mu má co vyčítat

Reagovat
jiriczeQ

bylo to směšné od Limberského..Pilař je totální krysa, u toho mě nic nepřekvapí..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nedošla teplá voda..

Reagovat
smazaný uživatel

"žádná střela dnes nešla na branku. Byl to dnes problém Sparty?"

Reagovat
smazaný uživatel

v tý ČT je to samej inteligent

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Dane, Sparta nemůže prohrát 0:2 Hele vůbec se nestyď, naházej do svý kabely nějaký sračky, pár popsanejch papírů, nahoď vážnou tvář a jdi s tim na policii. Hlavně to prosimtě nahlaš, takovej skandál nemůže zůstat bez povšimnutí!

Reagovat
vinetou

Reagovat
didosh

Mazec!

Reagovat
valloire

Reagovat
božský John

O jednu cervenou mene, o jeden gol vic, jinak opacne vlastne to samy jako na jare. Kozohorskej jede.

Muj bagl vypada jak dvere, jenom nema panty, kliku, jinej tvar a je mensi

Reagovat
Sosi

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

U Kozohorského mě už nepřekvapí nic. Spolu s Kalousem největší tragédi v ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

a teď by mohla Sparta ztratit na Slovácku

Reagovat
Sosi

Dušan musí zuřit, jak se Kalous ptá Petržely

Reagovat
smazaný uživatel

Kalous je hrozny vemeno, asi sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

*tim jak si dobira plzenaky

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Plzeň - Sparta, šlágr kola a v studiu se furt kecá o tom, jak to bylo za Uhrina....

Reagovat
Kang & Kodos

Mohli tam vzít ještě Pepu Chovance a udělat si "back in the days"

Reagovat
didosh

+ Co mele za hovna Karoch to by jeden blil...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Michal Kvasnica ‏@MichalKvasnica 1 hod.před 1 hodinou

#Baník má zajímavé nabídky na Pavlenku, Holzera, Baránka a Kašu. Někoho z nich se chystá se v zimě prodat,klub nečeká lehké jaro. #SynotLiga

Šafarčíku, hlavně že si stabilizoval Baník, ty kurvo ulhaná

Reagovat
HorajzmAmmann

žádný novinky ... uvidíme jak to nakonec bude !

Reagovat
smazaný uživatel

Novinky to nejsou u Pavlenky a Baranka...Ale Holzer s Kašou ?

Reagovat
HorajzmAmmann

+ Greguš, Frydrych

Reagovat
Shevchenko

Napsal jen že mají zajímavé nabídky, za to fakt nemůže Šafarčík

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad pujdou nekam kde to pro ne bude mit smysl - treba Nemecko,Nizozemi... hlavne ne zadna posrana Plzen, Jablonec nebo Turecko

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Právě Plzeň nebo Jablonec bych čekal. Ale bude to pro ně jen dobře. Jít hned ven by byl moc velký skok.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ma to byt v ramci Ceska, to me na tom sere nejvic.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

a co čekáte ? Bez zkušeností z evropy že půjde do Bundesligy ? Samozřejmě že půjdou do Jablonce, MB, Sparty nebo Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Už je prodali nebo co? Fakt bych s těmi soudy počkal. A že půjdou Pavlenka s Baránkem, to se dalo čekat ne? Holzer pochybuju že půjde, hlavně si nechat Kašu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baník si je nemůže dovolit držet. Pokud dostanou nabidku tak půjdou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale třeba prodat Baránka do česka, by v současné chvíli byla podle mě chyba... Ten kluk ještě může jít výš a myslím si, že by za něj mohlo být více peněz než například od Plzně..

Reagovat
exse

Zajímalo by mě od koho maj nabídky. Holzera by teoreticky mohl chtít i někdo ze zahraničí, u zbytku mě napadá jen Plzeň, těm by se hodil mladej brankář a stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prodáme Pavlenku za 20M do Jablonce.. To by mi žíly netrhalo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro prohru Sparty vidím dva důvody. První je přístup, pro Plzeň to byl zápas podzimu na který se dlouho připravovala, pro Sparťany prostě jen další utkání a podle toho to taky tak vypadalo.

Druhým důvodem byl naprosto skvěle hrající Hořava. Hrál po celém hřišti, výborně bránil, odebíral míče, rozehrával a ještě kvalitně zakončoval. Sparťani si hlavně kvůli němu ves tředu pole vůbec neškrti. Řekl si hodně hlasitě o základ, ale i základ v repre protože tak dobře žádný jeho konkurent včetně Rosického prostě momentálně nehraje.

Reagovat
db18

Že prý Sparta nevystřelila na bránu...

Reagovat
smazaný uživatel

http://tinypic.com/r/2elwj60/8

nejak jsem si toho chorea vcera nevsimnul,tak aspon neco zabavnyho na vcerejsim zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Holt Sparťanští fanoušci přijeli opět fandit Plzni proti Spartě.Nic nového

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kopírky

Reagovat
vinetou

Doležal

Reagovat
johnik

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele