Synot liga - preview 11. kola

17.10.2014, 08:35, aktualizováno 19.10.2014, 08:25
Previews
Nedělní program jedenáctého kola české nejvyšší soutěže má pro nás nachystaný pouze jeden zápas, ve kterém Viktoria Plzeň zajíždí na půdu Mladé Boleslavi. Západočeši potřebují vyhrát, aby se vrátili na první místo, automobilový celek však rozhodně nedá svěřencům Miroslava Koubka nic zadarmo...
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 15:45)
V neděli se jediným zápasem dohrává 11. kolo české nejvyšší soutěže. Plzeň zavítá do Mladé Boleslavi, kde bude hájit první místo v tabulce. To Boleslavští budou chtít navázat na poslední čtyři vyhrané domácí zápasy.

Mladé Boleslavi aktuálně náleží pátá příčka a v neděli se pokusí přiblížit ke třetímu místu, na něj ztrácí tři body. Doma bude chtít potvrdit svoji formu a pokusit se opět naplno bodovat, ale proti českému vicemistrovi a lídrovi tabulky to bude mít hodně náročné. "Na střetnutí s vedoucím ligovým týmem se těším spolu s hráči a jistě i s diváky, kteří by měli hlediště zaplnit a podílet se na motivující atmosféře, v níž půjdeme za vítězstvím jako v předchozích domácích zápasech," prohlásil odhodlaně trenér domácích Karel Jarolím, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Ďuriše, zraněného Rosy, rekonvalescenta Fabiána a Wágnera. Posledně jmenovaný nenastoupí kvůli dohodě mezi kluby.

Fotbalisté Plzně potřebují bodovat v Mladé Boleslavi, aby mohli vzdorovat ataku pražské Sparty, která se na ně nebezpečně dotírá. Proti středočeskému celku mají velmi dobrou vzájemnou bilanci, když v posledních sedmi ligových duelech pokaždé slavili výhru. "Už zápasem s Teplicemi nám začala těžká série. Říjen je pro nás klíčovým obdobím, ve kterém se může lámat chleba. Zdravotně se vrátili reprezentanti v pořádku a věřím, že si přivezli pozitivní mysl a že jsou na vítězné vlně, kterou přenesou i do našich zápasů. Mladá Boleslav je nepříjemný soupeř, který má statisticky dobrou obranu, ale my známe možnosti, jak jejich obranu překonat," tvrdí kouč plzeňské Viktorie Miroslav Koubek. Ten bude postrádat zraněného Chramostu a oba rekonvalescenty Rajtorala a Chriena.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil - Ščuk, Tavares - Skalák, Šisler, Bartl - Magera.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Hrošovský, Vaněk - Petržela, Kolář, Pilař - Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
V sobotu se odehraje jako již tradičně hlavní porce zápasů z 11. kola české nejvyšší soutěže. V jednom z nich se doma představí fotbalisté Liberce proti Slovácku. V horší situaci se nacházejí právě domácí, ti neberou nic jiného než druhé vítězství v sezoně. To hosté by se rádi udrželi v horních patrech tabulky.

Liberec nebude zrovna v dobrém vzpomínat na první třetinu ligové sezony, po deseti kolech mu totiž patří až třináctá pozice s dvoubodovým náskokem od sestupového pásma. A tak proti Slovácku potřebují Severočeši uspět, aby mohli stoupat tabulkou vzhůru. Již čtyři ligová kola po sobě naplno nebodovali a navíc 302 minut nevstřelili branku, to vše budou chtít změnit v sobotu. "V reprezentační pauze nám chybělo kvůli povinnostem v národních týmech šest hráčů, takže příprava byla taková malinko rozháraná. Ale jsme rádi, že vychováváme chlapce, kteří jsou v mládežnických reprezentacích. Určitě jsme měli dost času na to, abychom se v tomto týdnu pohromadě kvalitně připravili na Slovácko. Všichni si dobře uvědomujeme naše postavení v tabulce a bodový zisk a víme, že nestačí jen dobrá hra, kterou jsme se prezentovali v posledních zápasech. Musíme k tomu už přidat i tříbodový zisk. Všichni v klubu jsme odhodlaní udělat pro to všechno," pronesl trenér domácích Samuel Slovák.

Slovácko figuruje na osmém místě a venku uhrálo jen 2 body z možných 12. Nyní jede do města pod Ještědem, kde ještě nikdy nezvítězilo. A ze 24 vzájemných ligových střetnutí Slovácko slavilo výhru pouze třikrát. "Pokusíme se v Liberci odčinit naše předcházející dvě prohry v Teplicích a doma s Baníkem Ostrava. Naším cílem je i vylepšení naší špatné výsledkové bilance na hřištích soupeřů, kde se nám zatím příliš nedaří. Liberec v posledních třech zápasech neskóroval, což nás však nemůže vést k sebeuspokojení. Varováním je vysoká domácí výhra Liberce nad Ostravou i následné remízy s Plzní a Mladou Boleslaví. Počítáme s kvalitní defenzivou Liberce, který doma v pěti zápasech inkasoval jediný gól. Pokud chceme uspět, tak se musíme vrátit k naší poctivé hře v obraně proložené jednoduchými protiútoky," řekl kouč hostí Svatopluk Habanec.

V sestavě Liberce bude chybět zraněné duo M. Jarolím a Sackey. To hosté se budou muset obejít bez marodů Biolka a Hlúpika, hrát nebude ani za červenou kartu potrestaný T. Rada.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Coufal, Pimpara, Karišik (Pokorný), Fleišman - Mudra, Pavelka, Obročník, Ďubek, Frýdek - Šural.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, R. Mezlík, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Kalouda, Valenta, Kerbr - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Sousedé z horní poloviny tabulky se proti sobě postaví v Teplicích. Kdo by to byl před sezónou řekl, že po desátém kole budou mít Bohemians 1905 o dva body více než domácí celek.

Teplice sice prohrály, podobně jako například Sparta, pouze dvakrát, ovšem jejich aktuální nevysoký bodový zisk je dán velkým počtem remíz. Doma Teplice ještě neprohrály a v posledních dvou ze tří duelů před vlastními fanoušky vyprovodily své soupeře čtyřgólovým výpraskem. V ostatních utkáních ale žlutomodří zaostali za očekáváním především po stránce vstřelených branek. Ofenzivně laděné mužstvo jich loni touto dobou vstřelilo více než dvakrát tolik. Zklamáním jsou výkony útočníka Mahmutoviče.

"Soupeři se daří a má hodně bodů. Hraje v pohodě, už to není jen bojovné mužstvo, ale také hodně běhavé. Trenér Pivarník tam udělal velkou práci a je to na týmu vidět. My však hrajeme doma, takže ten zápas chceme a musíme vyhrát," řekl Zdeněk Ščasný.

Klokani patří pod koučem Pivarníkem k největším pozitivním překvapením ligy. Bojovný celek zaměřený v předchozích sezónách hlavně směrem dozadu, letos předvádí atraktivní ofenzivní manévry a i díky patnácti vstřeleným brankám mu patří skvělé šesté místo, jen o bod za pohárovou příčkou. Netradičně vypadají také venkovní výsledky Bohemians. Ze hřišť soupeřů dovezli Klokani do Vršovic již devět bodů za tři vítězství v pěti duelech, což je třetí nejlepší bilance v lize za Spartou a Jabloncem.

"Snažím se mužstvo tlačit k tomu, aby mělo pokoru ke každému soupeři, ale mělo i sebevědomí v zápasech. Jsme si vědomi obrovské síly Teplic, ale budeme se snažit venku bodovat. Teplice mají obrovskou kvalitu dopředu, ale také dobře brání a jejich hráči se umí prosazovat individuálně. Musíme se snažit, abychom zabránili přímočarému fotbalu, který Teplice hrají," uvedl trenér hostů Roman Pivarník.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Lüftner, Jablonský, Matula - Vondrášek, Takács, Ljevakovič, Krob - Vůch, Mahmutovič, Nivaldo
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Šírl - Jindřišek, J. Rada - Moravec, Bartek, Mosquera - Mikuš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baumit Jablonec  (sobota 17:00)
Zajímavý souboj bude k vidění v sobotu v Edenu. Domácí Slavia se bude snažit zvrátit nepříznivou sérii porážek z posledních kol proti Jablonci, který na podzim ukazuje své ambice a hraje v dobré formě.

Slavia posledních pět kol prohrála a dala zapomenout na fantastický start, po kterém se vyšvihla až do čela tabulky. Aktuálně patří sešívaným v tabulce až desátá příčka, s jedenáctibodovou ztrátou na vedoucí Plzeň, nad kterou ještě v pátém kole dokázala zvítězit a udržet ji za sebou. V Edenu tak mají nyní co dělat, aby nedošlo k návratu do zaběhnutých kolejí posledních sezón, ve kterých byl slavný pražský celek namočen do záchranných bojů.

"Jablonec hraje výborně. Patří k týmům s aktuálně nejlepší formou a zaslouženě je v první trojce tabulky. My jsme ale ve stavu mobilizace a musíme ta slova potvrdit i na hřišti. K úspěchu je třeba totální nasazení, agresivita, důrazné souboje. Prostě se vydat ze všech sil a hrát na hranici svých možností," burcuje svůj tým trenér Miroslav Beránek.

To v Jablonci řeší jiné problémy. Severočeši zatím jako jediní dokážou konkurovat suverénnímu duu posledních let na české klubové scéně, přestože právě na půdě Sparty a Plzně zaznamenali své jediné porážky. Ambiciózní plán v podobě návratu do evropských pohárů, v případě druhé příčky dokonce i do kvalifikace o Ligy mistrů, zde myslí vážně. Jaroslav Šilhavý dokazuje, že jeho úspěchy na domácí i evropské scéně s Libercem nebyly náhodné.

"Těšíme se na pokračování ligy po reprezentační přestávce. Po postupu do jarní fáze Poháru FAČR jsme pozitivně naladěni a chtěli bychom navázat na kvalitní výkony z předchozích kol a zlepšenou střeleckou formu našich hráčů. Víme, že Slavia má za sebou negativní bilanci výsledků, ale určitě se během pauzy dostatečně připravila. Vůbec ji nepovažujeme za lehkého soupeře, spíš naopak," vyjádřil se před zápasem zkušený stratég nyní ve službách Jablonce, Jaroslav Šilhavý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Dobrotka, Kodr (Latka), Bílek, Juhar - Baéz, Zmrhal - Piták, Boudjemaa, M. Černý - Balaj
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, F. Novák - Rossi, Hübschman - Kopic, Pospíšil, Mingazov - Martin Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - České Budějovice  (sobota 17:00)
Na programu jedenáctého kola je také vzájemný duel nováčků o velmi důležité body. Domácí Hradec Králové i hostující České Budějovice se nacházejí ve spodních patrech tabulky a na druhé vítězství čekají shodně od pátého kola téměř již dva měsíce.

Hradec Králové v reprezentační přestávce řešil, zda by výsledkovou i herní bídu vyřešila výměna trenéra. Luboš Prokopec zatím na lavičce zůstává, ale jakékoliv další zaváhání se mu může stát osudným. Tím spíš, když mají Votroci před sebou domácí duel s týmem, se kterým ještě na jaře sváděli souboj ve druhé lize. Pozitivním impulsem pro mužstvo může být očekávaný návrat útočníka Vaněčka. Čtyři vstřelené góly po třetině soutěže je katastrofální bilance.

"Z mužstva cítíme velké odhodlání. Chceme ten zápas zvládnout. Ale víc k tomu říkat nebudu, protože je důležité, abychom to předvedli na hřišti a ne pouze řečmi. Do týmu se vrací po zranění Marek Kulič a náš kanonýr minulé sezony David Vaněček. Svadí to k tomu, že David nás teď ze všeho vytáhne, ale je potřeba si uvědomit, že půl roku nehrál fotbal. To zranění bylo vážné a je potřeba pečlivě zvážit, kdy ho nasadíme. Předpokládám, že k utkání bude nominován, ale jaký dostane časový prostor, tak to se ještě uvidí," uvedl domácí trenér Luboš Prokopec.

Kvůli dohrávce druhého kola táhne Dynamo sérii dokonce již šesti utkání bez vítězství. V pěti z nich navíc nevstřelilo ani branku. Jihočeši získávají body především díky remízám, ke kterým se probojovali hned v polovině z deseti utkání. Také proto se ještě zuby nehty drží nad sestupovými pozicemi, ovšem jen o bod před patnáctou Jihlavou a o dva body před svým sobotním soupeřem. Aby se nedostali v tabulce za něj, nesmí v Hradci prohrát.

"Čísla hovoří za vše. Hradec má šest bodů a vstřelil čtyři góly. My na tom nejsme o moc líp, máme osm bodů a vstřelili jsme sedm gólů. Je vidět, že rozdíl mezi první a druhou ligou je a oběma nám trochu trvá, než se s ligou seznámíme. V dané konstelaci, v jaké jsme my i Hradec, je zápas hodně důležitý. Jakýkoliv bodový zisk bude dobrý pro naladění se na závěr podzimní části. Všech jedenáct hráčů na hřišti musí podat poctivý a zodpovědný výkon, nestačí jen tři čtyři," nechal se slyšet kouč Dynama Luboš Urban.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Kuciak - Holeš, Chleboun, Plašil, P. Mareš - Križko, Kotiš - Štípek, A. Čermák, Halilovič - P. Dvořák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa, Lengyel, P. Novák, Hanzlík - Hora, Benát, Herzán, Koreš - Kalod, Linhart
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Sobotní program 11. kola české nejvyšší soutěže zakončí zajímavý souboj mezi Brnem a Spartou. Zatímco domácí se pohybují ve středu tabulky, to hosté útočí na její čelo.

Brno v posledních třech ligových kolech vyšlo bodově naprázdno a v posledním domácím vystoupení také přišlo o domácí sérii 11 zápasů v lize bez prohry. V tabulce tak Jihomoravanům náleží devátá příčka s pětibodovým náskokem od sestupového pásma. "Na velké množství zbytečných individuálních chyb jsme doplatili v posledních třech zápasech prohrami doma s Plzní a v Boleslavi, v poháru nás vyřadilo Znojmo. V reprezentační přestávce jsme měli dostatek času, abychom si naše nedostatky rozebrali. Proti takovému týmu, jakým je Sparta, by se nám podobná zaváhání zle vymstila. Sparta je v utkání velkým favoritem. Musíme se zaměřit na dokonalou defenzivu a nedat protivníkovi volný prostor k zakončení. Vzhledem k nesmírně kvalitnímu kádru Sparty můžeme čekat gólové překvapení od kohokoliv. Nebezpeční jsou zejména Krejčí, Lafata, Kadeřábek a z trestných kopů Brabec. Nejsložitější je bránění Lafaty, který má výborný výběr místa ke střelbě spojený se správným načasováním. Spartu musíme co nejméně pouštět do našeho pokutového území," rozpovídal se o sobotním soupeři trenér domácích Václav Kotal, jenž na Letné působil.

Lavičkovi udělali radost sparťané, kteří úspěšně reprezentovali Českou republiku v dalších dvou kvalifikačních zápasech o postup na Euro 2016. "Forma kluků z reprezentačního áčka udělala velkou radost všem sparťanům. Výsledky z Turecka a Kazachstánu jsou pro český fotbal hodně důležité a mám radost, že naši kluci na nich měli velký podíl," pochvaluje si trenér Sparty Vítězslav Lavička, jenž však nemá radost z hráčské marodky. "Starosti mi však dělají naše zranění, protože Hušbauer má po derby vážnější poranění kotníku a léčba těžké distorze s poraněním vazů bude pokračovat v řádu týdnů. V derby se zranil i Bednář a částečně se už začal připravovat s týmem. Nešpor je po operaci v oblasti třísel a věříme, že v závěru podzimu by už mohl být k dispozici. Breznaníkovi se ozvalo staré zranění, o víkendu ho čeká speciální vyšetření a uvidíme, jak to bude dál," okomentoval absence ve svém týmu domácí kouč. Jeho tým bude v Brně usilovat o šesté utkání v řadě bez prohry (4 výhry a 1 remíza). V případě výhry by se Letenští minimálně na den ocitli na prvním místě, kde by o dva body vystřídali Plzeň.

Ve sparťanské sestavě bude scházet trio zraněných Pašek, P. Mezlík, Markovič a Košťál, hrát také nebude kvůli dohodě mezi kluby Sýkora. Hosté se budou muset obejít bez zraněného Nešpora a nejistý je start Bičíka a Hušbauera.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Malík, Jugas, Schuster - Buchta, Fischer, Zavadil, Lutonský - Brigant, Vávra, Hyčka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Holek, J. Brabec, Costa - Dočkal, Vácha, Matějovský - Konaté, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Sousedé v tabulce s rozdílnou formou otevřou po reprezentační přestávce druhou třetinu české nejvyšší soutěže. Na Julisce vyzve Dukla hosty z Příbrami.

Po třech povedených sezónách, kdy Dukla bojovala v horní polovině tabulky, se v probíhající sezóně příliš nedaří. Zápornou bilanci, ve které převažují porážky nad vítězstvími, ještě umocňuje výrazně záporné skóre. Ve srovnání s předchozími ročníky se Dukle nedaří především v ofenzivě. Z posledních pěti utkání navíc vyhrála pouze jednou, ze čtyř porážek byly dvě velmi vysoké - v Uherském Hradišti a Jablonci. Bude zajímavé sledovat, jak se děravá defenziva z posledních týdnů dala během reprezentační přestávky dohromady. Kvůli zranění nenastoupí Koval a Vorel.

"Bude to velice těžké utkání. Příbram změnila trenéra a vyhrála třikrát za sebou, neinkasovala ani branku. Trenér Tobiáš vsadil na disciplínu a organizaci. Viděl jsem je ve dvou utkáních, v obou vyhráli zaslouženě. Soupeři moc šancí nedovolili, hráli v jasném rozestavení a navíc to, co hráli, tak chtěli hrát a byli v tom úspěšní. Takže čekám těžké utkání, protože soupeř má velice dobrou defenzivu a zkušené hráče," vyjádřil se o soupeři trenér domácích Luboš Kozel.

Po nepovedeném startu a propadu na poslední místo s pouhými dvěma body po sedmi zápasech, nastartovala Příbram výměna trenéra. Pod Pavlem Tobiášem táhnou hosté šňůru tří vítězství, navíc bez inkasovaného gólu, kterou by chtěli prodloužit i v Praze. Na Duklu se jí nedaří, z šesti vzájemných utkání ještě ani jednou nevyhrála. Dobrá forma, sebevědomí i připravený kompletní kádr však hrají hostům do karet. Více bodů navíc Příbram nasbírala paradoxně venku než doma u Litavky.

"Nálada je po třech výhrách pochopitelně výborná, ale budu to brzdit. Cesta k úspěchu vede vždy přes velkou pokoru a respekt k soupeři. Nás čeká Dukla Praha a to je soupeř velmi těžký. Musíme být sebevědomí, ale obezřetní," uvedl před utkáním kouč Příbrami Pavel Tobiáš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Jeřábek, Matěj Hanousek - Marek Hanousek, Gedeon, Považanec - Berger, Beauguel, Mareš
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Pilík - Krameš, Fillo, Zeman - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Vysočina Jihlava  (pátek 20:15)
Po reprezentační pauze se ke slovu opět dostává tuzemská ligová soutěž a v pátek jsou na programu hned dvě předehrávky 11. kola. V jedné z nich se představí proti sobě fotbalisté ostravského Baníku a Jihlavy.

Dle tabulkového postavení jsou pasováni za favorita domácí, těm totiž patří i přes záporné skóre 8:13 pátá příčka. Své postavení budou chtít minimálně udržet i proti Jihlavě, s níž mají doma stoprocentní bodovou bilanci. Navíc Baník na svém hřišti ze sedmi zápasů šestkrát slavil výhru, jediné dva body ztratil za remízu s Teplicemi. "Myslím si, že v sérii utkání, která nás čekají, se může sezona lámat k lepšímu nebo horšímu. Týmy, s nimiž budeme v příštích čtyřech kolech hrát, jsou v tabulce na místech, která nás předurčují k tomu být favoritem. Na to jsme dříve nebyli zvyklí. Taková utkání bývají nejošidnější, proto v mentální přípravě nechceme nic podcenit. Jihlava po změně trenéra porazila Slavii, má zkušené hráče, na to všechno se musíme připravit a zápas zvládnout," říká kouč domácích Tomáš Bernady, jenž možná již v pátek pošle na hřiště Milana Baroše. Ten bude připraven na lavičce náhradníků.

Romanu Kučerovi se trenérská premiéra u Vysočiny povedla, když jeho svěřenci udolali Slavii 1:0. Potvrdit tento výsledek a opustit sestupové pásmo, s takovými cíli pocestují Jihlavané na Bazaly. "Baník je favoritem. Doufám, že výkonem i výsledkem navážeme na duel proti Slavii a posílíme sebevědomí týmu. Každopádně budeme rádi za jakýkoli bodový zisk. Důležité bude, jak zvládneme vstup do utkání. Baník disponuje kvalitním kádrem s mladými hráči. Dokáže střílet branky v posledních minutách zápasů, což potvrdil při důležitých výhrách s Bohemians a na Slovácku. Musíme si pohlídat nadstandardní ofenzivní hráče soupeře, kterými jsou Narh, de Azevedo, Kukec nebo Štěpán. Ve středu pole jsou důležitými muži Greguš a Lindpere, obranu řídí dobře Baránek," pronesl jihlavský lodivod Kučera.

V sestavě domácích se neobjeví zraněná dvojice Svěrkoš a Vengřinek, nejistý je pak start Baránka. To hosté budou postrádat čtyři zraněné Masopusta, Marcina, Kosaka a Kryštůfka, hrát nebude i vykartovaný Kukol.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Sukup - Mensah, Greguš - Štěpán, Lindpere, Kukec - Narh.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Tlustý, Šourek, J. Krejčí, Hybš - Jánoš, T. Kučera - Jungr, Harba, Kovář - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1072122:823
2.Sparta Praha1071214:422
3.Baumit Jablonec1062220:820
4.FK Mladá Boleslav1052316:717
5.Baník Ostrava105238:1317
6.Bohemians Praha 19051051415:1316
7.FK Teplice1035214:914
8.1. FC Slovácko1042420:1614
9.Zbrojovka Brno1033414:1612
10.Slavia Praha1040613:1512
11.Dukla Praha103349:1612
12.1. FK Příbram1032512:1811
13.Slovan Liberec1016311:109
14.České Budějovice101547:208
15.Vysočina Jihlava102176:157
16.FC Hradec Králové101364:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (415)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele