Synot liga - preview 11. kola

17.10.2014, 08:35, aktualizováno 19.10.2014, 08:25
Previews
Nedělní program jedenáctého kola české nejvyšší soutěže má pro nás nachystaný pouze jeden zápas, ve kterém Viktoria Plzeň zajíždí na půdu Mladé Boleslavi. Západočeši potřebují vyhrát, aby se vrátili na první místo, automobilový celek však rozhodně nedá svěřencům Miroslava Koubka nic zadarmo...
FK Mladá Boleslav - Viktoria Plzeň  (neděle 15:45)
V neděli se jediným zápasem dohrává 11. kolo české nejvyšší soutěže. Plzeň zavítá do Mladé Boleslavi, kde bude hájit první místo v tabulce. To Boleslavští budou chtít navázat na poslední čtyři vyhrané domácí zápasy.

Mladé Boleslavi aktuálně náleží pátá příčka a v neděli se pokusí přiblížit ke třetímu místu, na něj ztrácí tři body. Doma bude chtít potvrdit svoji formu a pokusit se opět naplno bodovat, ale proti českému vicemistrovi a lídrovi tabulky to bude mít hodně náročné. "Na střetnutí s vedoucím ligovým týmem se těším spolu s hráči a jistě i s diváky, kteří by měli hlediště zaplnit a podílet se na motivující atmosféře, v níž půjdeme za vítězstvím jako v předchozích domácích zápasech," prohlásil odhodlaně trenér domácích Karel Jarolím, jenž se bude muset obejít bez vykartovaného Ďuriše, zraněného Rosy, rekonvalescenta Fabiána a Wágnera. Posledně jmenovaný nenastoupí kvůli dohodě mezi kluby.

Fotbalisté Plzně potřebují bodovat v Mladé Boleslavi, aby mohli vzdorovat ataku pražské Sparty, která se na ně nebezpečně dotírá. Proti středočeskému celku mají velmi dobrou vzájemnou bilanci, když v posledních sedmi ligových duelech pokaždé slavili výhru. "Už zápasem s Teplicemi nám začala těžká série. Říjen je pro nás klíčovým obdobím, ve kterém se může lámat chleba. Zdravotně se vrátili reprezentanti v pořádku a věřím, že si přivezli pozitivní mysl a že jsou na vítězné vlně, kterou přenesou i do našich zápasů. Mladá Boleslav je nepříjemný soupeř, který má statisticky dobrou obranu, ale my známe možnosti, jak jejich obranu překonat," tvrdí kouč plzeňské Viktorie Miroslav Koubek. Ten bude postrádat zraněného Chramostu a oba rekonvalescenty Rajtorala a Chriena.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Kysela, Navrátil, Hůlka, Bořil - Ščuk, Tavares - Skalák, Šisler, Bartl - Magera.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský - Hrošovský, Vaněk - Petržela, Kolář, Pilař - Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slovan Liberec - 1. FC Slovácko  (sobota 17:00)
V sobotu se odehraje jako již tradičně hlavní porce zápasů z 11. kola české nejvyšší soutěže. V jednom z nich se doma představí fotbalisté Liberce proti Slovácku. V horší situaci se nacházejí právě domácí, ti neberou nic jiného než druhé vítězství v sezoně. To hosté by se rádi udrželi v horních patrech tabulky.

Liberec nebude zrovna v dobrém vzpomínat na první třetinu ligové sezony, po deseti kolech mu totiž patří až třináctá pozice s dvoubodovým náskokem od sestupového pásma. A tak proti Slovácku potřebují Severočeši uspět, aby mohli stoupat tabulkou vzhůru. Již čtyři ligová kola po sobě naplno nebodovali a navíc 302 minut nevstřelili branku, to vše budou chtít změnit v sobotu. "V reprezentační pauze nám chybělo kvůli povinnostem v národních týmech šest hráčů, takže příprava byla taková malinko rozháraná. Ale jsme rádi, že vychováváme chlapce, kteří jsou v mládežnických reprezentacích. Určitě jsme měli dost času na to, abychom se v tomto týdnu pohromadě kvalitně připravili na Slovácko. Všichni si dobře uvědomujeme naše postavení v tabulce a bodový zisk a víme, že nestačí jen dobrá hra, kterou jsme se prezentovali v posledních zápasech. Musíme k tomu už přidat i tříbodový zisk. Všichni v klubu jsme odhodlaní udělat pro to všechno," pronesl trenér domácích Samuel Slovák.

Slovácko figuruje na osmém místě a venku uhrálo jen 2 body z možných 12. Nyní jede do města pod Ještědem, kde ještě nikdy nezvítězilo. A ze 24 vzájemných ligových střetnutí Slovácko slavilo výhru pouze třikrát. "Pokusíme se v Liberci odčinit naše předcházející dvě prohry v Teplicích a doma s Baníkem Ostrava. Naším cílem je i vylepšení naší špatné výsledkové bilance na hřištích soupeřů, kde se nám zatím příliš nedaří. Liberec v posledních třech zápasech neskóroval, což nás však nemůže vést k sebeuspokojení. Varováním je vysoká domácí výhra Liberce nad Ostravou i následné remízy s Plzní a Mladou Boleslaví. Počítáme s kvalitní defenzivou Liberce, který doma v pěti zápasech inkasoval jediný gól. Pokud chceme uspět, tak se musíme vrátit k naší poctivé hře v obraně proložené jednoduchými protiútoky," řekl kouč hostí Svatopluk Habanec.

V sestavě Liberce bude chybět zraněné duo M. Jarolím a Sackey. To hosté se budou muset obejít bez marodů Biolka a Hlúpika, hrát nebude ani za červenou kartu potrestaný T. Rada.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
O. Kolář - Coufal, Pimpara, Karišik (Pokorný), Fleišman - Mudra, Pavelka, Obročník, Ďubek, Frýdek - Šural.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, R. Mezlík, Košút, Reinberk - Šumulikoski - Diviš, Kalouda, Valenta, Kerbr - Došek.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Bohemians Praha 1905  (sobota 17:00)
Sousedé z horní poloviny tabulky se proti sobě postaví v Teplicích. Kdo by to byl před sezónou řekl, že po desátém kole budou mít Bohemians 1905 o dva body více než domácí celek.

Teplice sice prohrály, podobně jako například Sparta, pouze dvakrát, ovšem jejich aktuální nevysoký bodový zisk je dán velkým počtem remíz. Doma Teplice ještě neprohrály a v posledních dvou ze tří duelů před vlastními fanoušky vyprovodily své soupeře čtyřgólovým výpraskem. V ostatních utkáních ale žlutomodří zaostali za očekáváním především po stránce vstřelených branek. Ofenzivně laděné mužstvo jich loni touto dobou vstřelilo více než dvakrát tolik. Zklamáním jsou výkony útočníka Mahmutoviče.

"Soupeři se daří a má hodně bodů. Hraje v pohodě, už to není jen bojovné mužstvo, ale také hodně běhavé. Trenér Pivarník tam udělal velkou práci a je to na týmu vidět. My však hrajeme doma, takže ten zápas chceme a musíme vyhrát," řekl Zdeněk Ščasný.

Klokani patří pod koučem Pivarníkem k největším pozitivním překvapením ligy. Bojovný celek zaměřený v předchozích sezónách hlavně směrem dozadu, letos předvádí atraktivní ofenzivní manévry a i díky patnácti vstřeleným brankám mu patří skvělé šesté místo, jen o bod za pohárovou příčkou. Netradičně vypadají také venkovní výsledky Bohemians. Ze hřišť soupeřů dovezli Klokani do Vršovic již devět bodů za tři vítězství v pěti duelech, což je třetí nejlepší bilance v lize za Spartou a Jabloncem.

"Snažím se mužstvo tlačit k tomu, aby mělo pokoru ke každému soupeři, ale mělo i sebevědomí v zápasech. Jsme si vědomi obrovské síly Teplic, ale budeme se snažit venku bodovat. Teplice mají obrovskou kvalitu dopředu, ale také dobře brání a jejich hráči se umí prosazovat individuálně. Musíme se snažit, abychom zabránili přímočarému fotbalu, který Teplice hrají," uvedl trenér hostů Roman Pivarník.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Lüftner, Jablonský, Matula - Vondrášek, Takács, Ljevakovič, Krob - Vůch, Mahmutovič, Nivaldo
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Švenger - Pauschek, E. Brabec, Šmíd, Šírl - Jindřišek, J. Rada - Moravec, Bartek, Mosquera - Mikuš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.00 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - Baumit Jablonec  (sobota 17:00)
Zajímavý souboj bude k vidění v sobotu v Edenu. Domácí Slavia se bude snažit zvrátit nepříznivou sérii porážek z posledních kol proti Jablonci, který na podzim ukazuje své ambice a hraje v dobré formě.

Slavia posledních pět kol prohrála a dala zapomenout na fantastický start, po kterém se vyšvihla až do čela tabulky. Aktuálně patří sešívaným v tabulce až desátá příčka, s jedenáctibodovou ztrátou na vedoucí Plzeň, nad kterou ještě v pátém kole dokázala zvítězit a udržet ji za sebou. V Edenu tak mají nyní co dělat, aby nedošlo k návratu do zaběhnutých kolejí posledních sezón, ve kterých byl slavný pražský celek namočen do záchranných bojů.

"Jablonec hraje výborně. Patří k týmům s aktuálně nejlepší formou a zaslouženě je v první trojce tabulky. My jsme ale ve stavu mobilizace a musíme ta slova potvrdit i na hřišti. K úspěchu je třeba totální nasazení, agresivita, důrazné souboje. Prostě se vydat ze všech sil a hrát na hranici svých možností," burcuje svůj tým trenér Miroslav Beránek.

To v Jablonci řeší jiné problémy. Severočeši zatím jako jediní dokážou konkurovat suverénnímu duu posledních let na české klubové scéně, přestože právě na půdě Sparty a Plzně zaznamenali své jediné porážky. Ambiciózní plán v podobě návratu do evropských pohárů, v případě druhé příčky dokonce i do kvalifikace o Ligy mistrů, zde myslí vážně. Jaroslav Šilhavý dokazuje, že jeho úspěchy na domácí i evropské scéně s Libercem nebyly náhodné.

"Těšíme se na pokračování ligy po reprezentační přestávce. Po postupu do jarní fáze Poháru FAČR jsme pozitivně naladěni a chtěli bychom navázat na kvalitní výkony z předchozích kol a zlepšenou střeleckou formu našich hráčů. Víme, že Slavia má za sebou negativní bilanci výsledků, ale určitě se během pauzy dostatečně připravila. Vůbec ji nepovažujeme za lehkého soupeře, spíš naopak," vyjádřil se před zápasem zkušený stratég nyní ve službách Jablonce, Jaroslav Šilhavý.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš - Dobrotka, Kodr (Latka), Bílek, Juhar - Baéz, Zmrhal - Piták, Boudjemaa, M. Černý - Balaj
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
V. Hrubý - Romera, Pernica, M. Kysela, F. Novák - Rossi, Hübschman - Kopic, Pospíšil, Mingazov - Martin Doležal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Hradec Králové - České Budějovice  (sobota 17:00)
Na programu jedenáctého kola je také vzájemný duel nováčků o velmi důležité body. Domácí Hradec Králové i hostující České Budějovice se nacházejí ve spodních patrech tabulky a na druhé vítězství čekají shodně od pátého kola téměř již dva měsíce.

Hradec Králové v reprezentační přestávce řešil, zda by výsledkovou i herní bídu vyřešila výměna trenéra. Luboš Prokopec zatím na lavičce zůstává, ale jakékoliv další zaváhání se mu může stát osudným. Tím spíš, když mají Votroci před sebou domácí duel s týmem, se kterým ještě na jaře sváděli souboj ve druhé lize. Pozitivním impulsem pro mužstvo může být očekávaný návrat útočníka Vaněčka. Čtyři vstřelené góly po třetině soutěže je katastrofální bilance.

"Z mužstva cítíme velké odhodlání. Chceme ten zápas zvládnout. Ale víc k tomu říkat nebudu, protože je důležité, abychom to předvedli na hřišti a ne pouze řečmi. Do týmu se vrací po zranění Marek Kulič a náš kanonýr minulé sezony David Vaněček. Svadí to k tomu, že David nás teď ze všeho vytáhne, ale je potřeba si uvědomit, že půl roku nehrál fotbal. To zranění bylo vážné a je potřeba pečlivě zvážit, kdy ho nasadíme. Předpokládám, že k utkání bude nominován, ale jaký dostane časový prostor, tak to se ještě uvidí," uvedl domácí trenér Luboš Prokopec.

Kvůli dohrávce druhého kola táhne Dynamo sérii dokonce již šesti utkání bez vítězství. V pěti z nich navíc nevstřelilo ani branku. Jihočeši získávají body především díky remízám, ke kterým se probojovali hned v polovině z deseti utkání. Také proto se ještě zuby nehty drží nad sestupovými pozicemi, ovšem jen o bod před patnáctou Jihlavou a o dva body před svým sobotním soupeřem. Aby se nedostali v tabulce za něj, nesmí v Hradci prohrát.

"Čísla hovoří za vše. Hradec má šest bodů a vstřelil čtyři góly. My na tom nejsme o moc líp, máme osm bodů a vstřelili jsme sedm gólů. Je vidět, že rozdíl mezi první a druhou ligou je a oběma nám trochu trvá, než se s ligou seznámíme. V dané konstelaci, v jaké jsme my i Hradec, je zápas hodně důležitý. Jakýkoliv bodový zisk bude dobrý pro naladění se na závěr podzimní části. Všech jedenáct hráčů na hřišti musí podat poctivý a zodpovědný výkon, nestačí jen tři čtyři," nechal se slyšet kouč Dynama Luboš Urban.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Kuciak - Holeš, Chleboun, Plašil, P. Mareš - Križko, Kotiš - Štípek, A. Čermák, Halilovič - P. Dvořák
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa, Lengyel, P. Novák, Hanzlík - Hora, Benát, Herzán, Koreš - Kalod, Linhart
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Zbrojovka Brno - Sparta Praha  (sobota 20:15)
Sobotní program 11. kola české nejvyšší soutěže zakončí zajímavý souboj mezi Brnem a Spartou. Zatímco domácí se pohybují ve středu tabulky, to hosté útočí na její čelo.

Brno v posledních třech ligových kolech vyšlo bodově naprázdno a v posledním domácím vystoupení také přišlo o domácí sérii 11 zápasů v lize bez prohry. V tabulce tak Jihomoravanům náleží devátá příčka s pětibodovým náskokem od sestupového pásma. "Na velké množství zbytečných individuálních chyb jsme doplatili v posledních třech zápasech prohrami doma s Plzní a v Boleslavi, v poháru nás vyřadilo Znojmo. V reprezentační přestávce jsme měli dostatek času, abychom si naše nedostatky rozebrali. Proti takovému týmu, jakým je Sparta, by se nám podobná zaváhání zle vymstila. Sparta je v utkání velkým favoritem. Musíme se zaměřit na dokonalou defenzivu a nedat protivníkovi volný prostor k zakončení. Vzhledem k nesmírně kvalitnímu kádru Sparty můžeme čekat gólové překvapení od kohokoliv. Nebezpeční jsou zejména Krejčí, Lafata, Kadeřábek a z trestných kopů Brabec. Nejsložitější je bránění Lafaty, který má výborný výběr místa ke střelbě spojený se správným načasováním. Spartu musíme co nejméně pouštět do našeho pokutového území," rozpovídal se o sobotním soupeři trenér domácích Václav Kotal, jenž na Letné působil.

Lavičkovi udělali radost sparťané, kteří úspěšně reprezentovali Českou republiku v dalších dvou kvalifikačních zápasech o postup na Euro 2016. "Forma kluků z reprezentačního áčka udělala velkou radost všem sparťanům. Výsledky z Turecka a Kazachstánu jsou pro český fotbal hodně důležité a mám radost, že naši kluci na nich měli velký podíl," pochvaluje si trenér Sparty Vítězslav Lavička, jenž však nemá radost z hráčské marodky. "Starosti mi však dělají naše zranění, protože Hušbauer má po derby vážnější poranění kotníku a léčba těžké distorze s poraněním vazů bude pokračovat v řádu týdnů. V derby se zranil i Bednář a částečně se už začal připravovat s týmem. Nešpor je po operaci v oblasti třísel a věříme, že v závěru podzimu by už mohl být k dispozici. Breznaníkovi se ozvalo staré zranění, o víkendu ho čeká speciální vyšetření a uvidíme, jak to bude dál," okomentoval absence ve svém týmu domácí kouč. Jeho tým bude v Brně usilovat o šesté utkání v řadě bez prohry (4 výhry a 1 remíza). V případě výhry by se Letenští minimálně na den ocitli na prvním místě, kde by o dva body vystřídali Plzeň.

Ve sparťanské sestavě bude scházet trio zraněných Pašek, P. Mezlík, Markovič a Košťál, hrát také nebude kvůli dohodě mezi kluby Sýkora. Hosté se budou muset obejít bez zraněného Nešpora a nejistý je start Bičíka a Hušbauera.
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Malík, Jugas, Schuster - Buchta, Fischer, Zavadil, Lutonský - Brigant, Vávra, Hyčka.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Holek, J. Brabec, Costa - Dočkal, Vácha, Matějovský - Konaté, L. Krejčí - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - 1. FK Příbram  (pátek 18:00)
Sousedé v tabulce s rozdílnou formou otevřou po reprezentační přestávce druhou třetinu české nejvyšší soutěže. Na Julisce vyzve Dukla hosty z Příbrami.

Po třech povedených sezónách, kdy Dukla bojovala v horní polovině tabulky, se v probíhající sezóně příliš nedaří. Zápornou bilanci, ve které převažují porážky nad vítězstvími, ještě umocňuje výrazně záporné skóre. Ve srovnání s předchozími ročníky se Dukle nedaří především v ofenzivě. Z posledních pěti utkání navíc vyhrála pouze jednou, ze čtyř porážek byly dvě velmi vysoké - v Uherském Hradišti a Jablonci. Bude zajímavé sledovat, jak se děravá defenziva z posledních týdnů dala během reprezentační přestávky dohromady. Kvůli zranění nenastoupí Koval a Vorel.

"Bude to velice těžké utkání. Příbram změnila trenéra a vyhrála třikrát za sebou, neinkasovala ani branku. Trenér Tobiáš vsadil na disciplínu a organizaci. Viděl jsem je ve dvou utkáních, v obou vyhráli zaslouženě. Soupeři moc šancí nedovolili, hráli v jasném rozestavení a navíc to, co hráli, tak chtěli hrát a byli v tom úspěšní. Takže čekám těžké utkání, protože soupeř má velice dobrou defenzivu a zkušené hráče," vyjádřil se o soupeři trenér domácích Luboš Kozel.

Po nepovedeném startu a propadu na poslední místo s pouhými dvěma body po sedmi zápasech, nastartovala Příbram výměna trenéra. Pod Pavlem Tobiášem táhnou hosté šňůru tří vítězství, navíc bez inkasovaného gólu, kterou by chtěli prodloužit i v Praze. Na Duklu se jí nedaří, z šesti vzájemných utkání ještě ani jednou nevyhrála. Dobrá forma, sebevědomí i připravený kompletní kádr však hrají hostům do karet. Více bodů navíc Příbram nasbírala paradoxně venku než doma u Litavky.

"Nálada je po třech výhrách pochopitelně výborná, ale budu to brzdit. Cesta k úspěchu vede vždy přes velkou pokoru a respekt k soupeři. Nás čeká Dukla Praha a to je soupeř velmi těžký. Musíme být sebevědomí, ale obezřetní," uvedl před utkáním kouč Příbrami Pavel Tobiáš.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Chudý - Karavajev, Štetina, Jeřábek, Matěj Hanousek - Marek Hanousek, Gedeon, Považanec - Berger, Beauguel, Mareš
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Sus, Hájovský, Zápotočný, Neves - Hnaníček, Pilík - Krameš, Fillo, Zeman - Řezníček
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Baník Ostrava - Vysočina Jihlava  (pátek 20:15)
Po reprezentační pauze se ke slovu opět dostává tuzemská ligová soutěž a v pátek jsou na programu hned dvě předehrávky 11. kola. V jedné z nich se představí proti sobě fotbalisté ostravského Baníku a Jihlavy.

Dle tabulkového postavení jsou pasováni za favorita domácí, těm totiž patří i přes záporné skóre 8:13 pátá příčka. Své postavení budou chtít minimálně udržet i proti Jihlavě, s níž mají doma stoprocentní bodovou bilanci. Navíc Baník na svém hřišti ze sedmi zápasů šestkrát slavil výhru, jediné dva body ztratil za remízu s Teplicemi. "Myslím si, že v sérii utkání, která nás čekají, se může sezona lámat k lepšímu nebo horšímu. Týmy, s nimiž budeme v příštích čtyřech kolech hrát, jsou v tabulce na místech, která nás předurčují k tomu být favoritem. Na to jsme dříve nebyli zvyklí. Taková utkání bývají nejošidnější, proto v mentální přípravě nechceme nic podcenit. Jihlava po změně trenéra porazila Slavii, má zkušené hráče, na to všechno se musíme připravit a zápas zvládnout," říká kouč domácích Tomáš Bernady, jenž možná již v pátek pošle na hřiště Milana Baroše. Ten bude připraven na lavičce náhradníků.

Romanu Kučerovi se trenérská premiéra u Vysočiny povedla, když jeho svěřenci udolali Slavii 1:0. Potvrdit tento výsledek a opustit sestupové pásmo, s takovými cíli pocestují Jihlavané na Bazaly. "Baník je favoritem. Doufám, že výkonem i výsledkem navážeme na duel proti Slavii a posílíme sebevědomí týmu. Každopádně budeme rádi za jakýkoli bodový zisk. Důležité bude, jak zvládneme vstup do utkání. Baník disponuje kvalitním kádrem s mladými hráči. Dokáže střílet branky v posledních minutách zápasů, což potvrdil při důležitých výhrách s Bohemians a na Slovácku. Musíme si pohlídat nadstandardní ofenzivní hráče soupeře, kterými jsou Narh, de Azevedo, Kukec nebo Štěpán. Ve středu pole jsou důležitými muži Greguš a Lindpere, obranu řídí dobře Baránek," pronesl jihlavský lodivod Kučera.

V sestavě domácích se neobjeví zraněná dvojice Svěrkoš a Vengřinek, nejistý je pak start Baránka. To hosté budou postrádat čtyři zraněné Masopusta, Marcina, Kosaka a Kryštůfka, hrát nebude i vykartovaný Kukol.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Sukup - Mensah, Greguš - Štěpán, Lindpere, Kukec - Narh.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Blažek - Tlustý, Šourek, J. Krejčí, Hybš - Jánoš, T. Kučera - Jungr, Harba, Kovář - Mešanovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Viktoria Plzeň1072122:823
2.Sparta Praha1071214:422
3.Baumit Jablonec1062220:820
4.FK Mladá Boleslav1052316:717
5.Baník Ostrava105238:1317
6.Bohemians Praha 19051051415:1316
7.FK Teplice1035214:914
8.1. FC Slovácko1042420:1614
9.Zbrojovka Brno1033414:1612
10.Slavia Praha1040613:1512
11.Dukla Praha103349:1612
12.1. FK Příbram1032512:1811
13.Slovan Liberec1016311:109
14.České Budějovice101547:208
15.Vysočina Jihlava102176:157
16.FC Hradec Králové101364:176

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (415)

Přidat komentář
Puskas

Nejlepší dvě slova, jakými lze začít článek o fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

ty slova jsou pekna, ale zalezi co se pise za nima....

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

I v článku zmíněnému Zdenovi Partyšovi do vydrželo dodnes, jak hrával v SFC, tak podporoval opavský hokej, zajímal se o fans a jezdil s námi i do Wroclawi

Reagovat
smazaný uživatel

S Radzim byli na hokeji pravidelně. A lajna Partyš + Kolínek, to bylo boží

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, strašný sympaťák. Strašně mě sralo, když nějací cypi, když se nedařilo začali na něj házet vinu, že to tak pak vypadá, když si pan Partyš jezdí na výlety do Polska. Ještě, že šlo jen o pár jedinců. Jo, to byla parádní lajna, oba skvělí a nezapomenutelní hráči pro mě

Reagovat
smazaný uživatel

* o pár jedinců z řad fanoušků, kteří přijdou do Městských sadů 3x za rok a vypisují se poté na Deníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Piast už to přehání, ti mají na nás solidní zálusk.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hrozné mrdky.....

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou. Ale na druhou stranu, tak to prostě chodí. Ale jen mě překvapuje, že taková menší ekipa(samozřejmě na poměry Polska) jako Piast a solidně si vyskakuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohost, co dodat. Vylit kýbel s barvou na zeď umí každý kokot. Kdyby to nějak přemalovali neřeknu ani slovo, ale tohle je hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý souhlas, asi kluci ušatí hned zase pelášili zpět a nechtěli se moc zdržovat. Jinak jestli šel někdo okolo, tak měl zážitek.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je se slepicemi ? Jezdi k vam na navstevu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, 3 auta přijely a poničili grafit. Asi jim přijdou zápasy se Slaskem málo vyhecované, tak to chtěli před sobotou ještě trochu vyburcovat.

Reagovat
Puskas

Pravidlo zní - nesázet na svůj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

A co teprv jeho nová kérka

Reagovat
TheAdy

Sakra už jsem tu vyskakovací video reklamu taky našel

Reagovat
cepinzcegamy

2x plichta s kurzem přes 11 a pokud baník, tak pořádně, tj. ve dvojitým hcp někde kolem 7

Reagovat
smazaný uživatel

heleď se neser

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

Ten los do konce podzimu máme až nebezpečně hratelný. Z toho může být klidně první trojka.

Reagovat
frankiefcb

anebo docela zklámání, ale věřím, ež když tma bude Bary, tka ty kluky uklidní a můžeme klidně 12 bodíků nahrát.

Reagovat
Puskas

Právě teď se ukáže síla mužstva, zda je schopno se vybičovat i proti papírově slabším a potvrzovat dřívější výsledky.

Reagovat
adalbertus

ukáže (proti Hradci určitě), pak ještě Baroš že jo, 12 možná ne ale10 určitě

Reagovat
FUnk

at z toho nejsou tri remizy a prohra....z ledovym klidem rict, ze bude 10 bodiku je hodne odvazne

Reagovat
adalbertus

přezimovat na 3 místě by bylo pro Baník paráda a hráči určitě to vědí

Reagovat
Puskas

Raději to 5.-7.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo idelani. Aspon ty nase hvezdicky nebudou tolik na ocich a udrzime je na delsi dobu, snad

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Raději postupný útok na vyšší příčky než nějaký jo-jo efekt.

Reagovat
HorajzmAmmann

Doma Jihlava, Hradec, SKS, Jablonce = 10 bodů venku Příbram, ČB = 4. body celkem 31 bodů a jsme zachráněni

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

moja řeč!

Reagovat
HorajzmAmmann

Právě ted se ukáže síla mužstva ?

Já si teda myslím že sílu mužstva Baník dokazovat nemusí, už celkem dlouho hrajeme kvalitně a už jsme se na nějakou uroven dostali... Proti Jihlavě beru jen 3. body všechno ostatní bude jenom zklamání

Reagovat
Puskas

A to je právě ono - jsme jednoznačný favorit a musíme to potvrdit na hřišti, jít do zavřené obrany, dobývat ji, poradit si s tím tlakem, s nutností vyhrát... Dosud se střelecky trápíme, byť výhry o gól jsou svědectvím jisté vyspělosti, ale vždy jsme měli hluché pasáže, které soupeř nevyužil. Prostě synci nesmí lítat v oblacích, že se podařilo po dlouhé době pár zápasů a že to půjde samo.

Reagovat
taws

Já mám právě strach aby tyhle zápasy kluci nějak nepodcenily...Porazíme Spartu a Boleslav a pak prohrajem takovým způsobem s matlákama jako je Slavie a Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje bába je matlák

Reagovat
taws

Reagovat
PavlíčeQ

v první trojce Plzeň, Sparta a Jablonec. Takže stropem bude 4.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/iniciatori-nabizeji-sigme-miliony-i-rozehnala-f4a-/fot_dsouteze.aspx?c=A141017_092423_fot_dsouteze_par

Jebat Sigmu ale tohle jim přeji. Ve vedení klubu klubové legendy + zástupce fanoušků. To je snad nejlepší možné řešení pro klub.

Snad se toho někdy dočkáme i v Baníku.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

To jak jsi to napsal pod odkazem, tak to zní skvěle. A ač do Sigmy tolik nevidím, ale nevím proč, tak Ujfaluši mi prostě jako legenda Sigmy a ten, kdo by se za ni rval nepřijde. Ví o tom někdo z olomoučáků více?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez ohledu na Sigmu je ale tohle myslím pro klub nejlepší vedení. Je tam + - jistota, že to nikdo nerozkrade, nevytunuluje a bude se k tomu chovat s největší láskou, když ve vedení budou působit bývalý hráči a fanoušci, co pro ten klub dýchají a žijou jim.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná, vypadá to pro ně dobře a líbí se mi to i u nás, kde máme Lojzu, Baryho a Zdendu Pospěcha. Já spíš přímo reagoval na toho Ujfalušiho, který vlastně mohl zkusit ještě hrát za Sigmu(samozřejmě nevím, jaká byla situace) a šel do Sparty.

Reagovat
rufus

To je pořád jebat Sigmu, jebat Opavu, jebat vlastně jakýkoliv soupeře..

Reagovat
adalbertus

klasika od Trevora

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
rufus

A pak sem někdo napíše, že Baník jsou zkurvení poláci a reaguješ na něj tím, ať si pořídí mapu.. To mi přijde trochu zvláštní.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je úplně jiný případ...

Napsat o Baníku, že to jsou zkurvení poláci zavání demagogií a neznalostí zeměpisu.

To, že napíšu "Jebat..." je zcela něco jiného, opačného.

Reagovat
3M

Tys ale napsal jebat Sigmu

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně jebat Teplice, problém mi to nedělá

Reagovat
3M

Alespoň jsi uznal, že jsi dement, pardon, polskej dement

Reagovat
smazaný uživatel

Polák jak poleno

Ty mě nemůžeš urazit...Zkoušíš to už několik týdnu ale jsi spíš směšný než abych se z tebe posral vzteky

Reagovat
centos

Reagovat
3M

Tak proč tak vyskakuješ?

Reagovat
rufus

Urážka jako urážka. Když už nadávky rozdáváš, měl bys je umět i přijímat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt nevidis tenrozdil, co jsi napsal

Reagovat
rufus

Žádnej rozdíl tam neni.. je v podstatě jedno jestli řekneš jebat Baník nebo zkurvení poláci.. Smyslem je urazit klub, je celkem jedno jak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam šlo spíše o to, že jebat můžeš koho chceš i Baník a můžeš mít pravdu.. Pokud nazveš Baník poláky, je to prostě zeměpisná chyba.. Ale tak co, aspoň jsme teda porazili jak Německo, tak Nizozemsko. A protože to do Jablunkova není daleko, tak i Španělsko

Reagovat
rufus

Jde o to, že je to nadávka. Nikdo přece doslovně neříká, že je Baník v Polsku.. Ale blízko Polska jste, máte družbu s Katowicema.. Neni to zas tak od věci nazvat Baníkovce Poláky..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže kdybychom měli družbu třeba s Atleticem Madrid, tak sme zkurvení španělé dle tvé logiky ?

Reagovat
rufus

Sám uznej, že Baník má k Polsku dost blízko..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za demagogii ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady musím uznat, že Baník jakožto součást Ostravy má opravdu k Polsku blízko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, asi jako třeba Plzeň k Německu nebo Náchod k Polsku...Ale označení "zkurvení Poláci" je beztak furt úplně mimo než třeba napsat "jebat...". Což třeba měla být jakožto menší hecovačka, ne urážka soupeře, jak jsi trefně sám upozornil.

Reagovat
rufus

Zkurvení poláci, jude Slavia, sparťanům říkáte Rumuni.. Vždyť je to podobný, hlavně je naprosto jasný ten smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jude Slavie můžou používat jen kreténi, samotnému se mi to nelíbí...Rumuni, to mi příjde dětinské (jako třeba i komolení názvu Sparta-Sralta, Baník-Bahník...)....

Všiml sis třeba, když si vyfiltruješ dětinské vzkazy tady na fóru, že když už se třeba uráží klub, tak s noblesou ?

Reagovat
rufus

Jebat Olomouc, jak noblesní.

Reagovat
smazaný uživatel

"lichna 18.10.2014 17:46

Však jo, já to ani už neberu jako urážku ani to nějak extra neřeším.. Krom Opavy taky nikoho nejebu, takže tak A to navíc proti Opavě nic nemám, ani na stadionu to nějak neskanduju.. Ale mám pár kamarádů z Opavy, tak se tak hecujeme"

Reagovat
rufus

Jebat neni urážka, ale opovažte se nás přirovnat k Polákům. To už je za hranicí všeho. Takhle mi to dle tvého vyjádření přijde, sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako tobě příjde nenormální slovíčko jebat cosi, tak mě prostě příjde mimo urážet Baník přes Polsko...Stejný princip jako bys napsal, že chachaři jsou zkurvení Slováci (zdravím bratry z Trnavy ! )

Reagovat
rufus

Proč bych měl psát, že jste Slováci.. To je blbost. A ty asi pořád nechápeš o co mi šlo. Vždyť si nadávat "jebat" klidně dál, ale nediv se když někdo nadává i tvýmu klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal si, že máme blízko ke GieKSe a Polsku. De facto to platí ke Slovensku a Trnavě. Proto odkazuji na nesmyslnost té nadávky.

Reagovat
rufus

Vždyť je Ostrava kousek od Polska, družba s Katowicema, kdy vám ti poláci jezdí na fotbal vy jezdíte za nima.. A ano, možná tě překvapim, ale opravdu vím že není Ostrava v Polsku.. Podstatný je to, že prostě zkurvení poláci je urážka, kterou neumíš přijmout. Na tom by nebylo nic divnýho, kdybys tu sám neurážel týmy soupeře..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty fakt neslyšíš ten kontrast :

"Jebat.... "

"Zkurvení Poláci" ?

Reagovat
rufus

Takže zkurvení poláci se nesmí, ale choreo zkurvená Sparta mít můžete?

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážně ?

Reagovat
rufus

Tak co ti vadí, fakt to Polsko? Já to asi nechápu, vždyť máš Katowice mezi oblíbenýma klubama, tak kde je problém s Polskem?

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že ti teď moc nerozumím.

Samozřejmě, GieKSa je oblíbený klub, dnes vyhráli, drží se špičky tabulky.

Ale ty jsi tady nadhodil urážení soupeře, že se ti nelíbí "jebat..." a nadhodil si, že označení pro nás "zkurvení Poláci" je na stejné úrovni.

Už z té intonace, co slyšíš na stadionu se dá zařadit ta tvá narážka na nesmysl v podobě "Jude Slavie" (obojí je nesprávné, slávisti nejsou židé a my nejsme Poláci i když tam je přátelská družba s GieKSou)...

Ohledně našeho chorea...

Mezi námi je tam nevraživost, je tam rivalita, byl trefně použit motiv z jedné naší šály...Kdyby vy jste měli choreo "Zkurvený Baník", tak ok, proč ne... Je to na klub. Ale tahat do toho Polsko ?

Ty fakt nevidíš ten rozdíl ?

Reagovat
rufus

Přijde mi to urážka jako urážka. Fakt nevím proč se do toho nemůže tahat Polsko a ještě víc mě překvapuje, že si na to tak alergický.. Abych to vysvětlil. Mě je jedno kdo koho jak uráží a snesu toho celkem dost. Takže si tu klidně piš jebat koho chceš. Že sem na tebe reagoval nebylo ani tak o tom, že mi vadila ta urážka. Jde o to, že když už tu někomu nadáváš, měl bys umět nadávku naopak přijmout. A přijde mi, že když tu někdo nadává Baníku, tak ti to zbytečně vadí. Ono je to sice logický, ale trochu zvláštní. Buď tu nikoho neurážej, nebo naopak zkousni, když se někdo otře o Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si Baník uráží ale tak nějak inteligentně a trefně bez zeměpisné chyby.

Mě nedělá problém příjmout narážky, beztak v poslední době z toho mám spíš srandu než aby mě tím někdo dožral.

Reagovat
rufus

Že jsi zrovna tak vysazenej na zeměpis. To jsem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Píše ten, kterému vadí označení ( i když nesmyslné a dětinské) pro Spartu "Rumuni".

Reagovat
rufus

Já sem nikde nenapsal, že mi to vadí. Klidně si to přečti ještě jednou.

Reagovat
3M

Nech ho, on to nepochopí, je to jen zkurvenej Polák

Reagovat
smazaný uživatel

zkurvený !

Reagovat
3M

Baník pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, já to ani už neberu jako urážku ani to nějak extra neřeším.. Krom Opavy taky nikoho nejebu, takže tak A to navíc proti Opavě nic nemám, ani na stadionu to nějak neskanduju.. Ale mám pár kamarádů z Opavy, tak se tak hecujeme

Reagovat
smazaný uživatel

zkusím to nějak rozštípnout, když zařvu Jebat Baník, tak to má ten efekt, že si za tím budu stát a jsem v případě nutnosti vzít nějakého ostravského zmrda něčím přes palici, když toho nejsem schopen, tak držím hubu, ať se neztrapním (jako například orlowští baníkovci). Zatímco "Zkurvení Poláci" je jen taková uslintaná ubohost, dobrá tak pro pakoše, co zrovna vyšli z nonstopu, kde upustili páru u 7 debilních Staropraenů a neví, co s tím mají dále dělat..... je to podobně debilní jako Jude Slavie,anebo Smrt Spartě........než pořvávat zkurvení Poláci, Rumuni, atd., tak to už mi přijde vhodnější tam dát regulérní jméno těch zkurvených klubů, ale je to jen takové prázdné heslo, zatímco když zařveš Jebat nějaký klub, tak to už má nějakou váhu, tedy v případě, když víš, co to znamená a stojíš si za tím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně to někdo pochopil

Reagovat
3M

Tak tak

Reagovat
Shevchenko

Karta FCB se prodává normálně až do začátku zápasu v Karolíně a Futuru?

Reagovat
Puskas

minule to tak bylo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=eT1mpbPXmuU

Jak chudinka kouká, co se to děje

Reagovat
Puskas

ten strach v těch očích

Reagovat
smazaný uživatel

smíchaný s údivem. A brácha v klidu natáčí na telefon

Reagovat
frankiefcb

Každopádně věřím, ež se s tím nikdy nesetkala.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
centos

Boží.

Reagovat
cetto

OT: kdo je podle vás lepší? Ronaldo nebo Messi??

Reagovat
smazaný uživatel

prosím, alespoň tady ne

Reagovat
db18

Reagovat
adalbertus

Reagovat
frankiefcb

Bary a vypadni s takovým tématem.

Reagovat
F.Torres

zbytečná otázka

Reagovat
db18

Reagovat
aither

Reagovat
REPLIKATOR

Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy by se asi mohl vrátit Vengřinek? Zimní přírpava?

Reagovat
smazaný uživatel

Na té Dukle, to už není normální...

Reagovat
REPLIKATOR

Dukla zase neplatí účty za elektřinu?

Reagovat
REPLIKATOR

Na Žižkově vědí, proč ty zápasy hrají radši už od 10:15 hod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Dnes dřív dohraje Baník než Dukla

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle kolo dohrajou všichni dřív než Dukla

Reagovat
centos

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas by měl sudí ukončit.Tohle je neregulérní a těch 20 "fandů" žoldáků už taky chce jít domů

Reagovat
HorajzmAmmann

Jakto že hraje Kukol když má stop za 4x ŽK ??

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má 3?

Reagovat
HorajzmAmmann

Konžan Francis Litsingi z Teplic a slovenští fotbalisté Michal Ďuriš z Mladé Boleslavi s Vladimírem Kukolem z Jihlavy dostali v 10. kole první ligy čtvrtou žlutou kartu v sezoně. Budou tak svým týmům chybět v příštím zápase nejvyšší soutěže po reprezentační přestávce. (ČTK)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ve statistikách má 3, tak jestli mu ty dvě žluté + červenou za ně nepočítali v ČTK jako tři karty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

Hrál se mezitím pohár.

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava zatím lepší...Budíček Baníčku !

Reagovat
HorajzmAmmann

zatím to mohlo být 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za posledních 15. minut měla Jihlava dvě šance (pravda, pustil sem to asi ve 25. minutě).

Reagovat
smazaný uživatel

A předtím taky něco bylo

Reagovat
frankiefcb

Trefili tyčku, šli 3 na jednoho a Pavlenka předvedl výborný reflex po rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

3 na 1 mohli jít asi tak 4x

Reagovat
frankiefcb

Pavlenka zachytal.

Reagovat
Puskas

Jako by si synci mysleli, že se soupeř porazí sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za vylízance v té Ostravě? Jungr, se nemůže hnout, ukazuje že nemůže a kreténi se můžou posrat...

Reagovat
taws

to kvůli tomu že spadl za brankovou čárou a doplazil se zpátky na hřiště aby se přerušovala hra

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

přesně

Reagovat
Puskas

každý faulovaný hráč ukazuje, že ho to bolí

Reagovat
HorajzmAmmann

Jihlava lepší .... no každopádně by byla sranda kdyby tam Baroš v 94 minutě vystřelil 3. body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by byla vaše typická haluz a zase byste jeli na poháry, ne?

Reagovat
HorajzmAmmann

nevim o jaký typický haluzi tady mluvíš... Baník vidíš dneska poprvý a tady machruješ

Reagovat
smazaný uživatel

Poprvý? Tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že o těch pohárech začnou vždycky fanoušci jiných týmů

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka ta repre je zaslouzena, ne ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Kučera je prostě každý zápas nejlepší na place, už by si ho mohl všimnout Vrba

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně je to ten Baník.

A atmosféra výborná...

Reagovat
HorajzmAmmann

jen tomu chybí gol !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Miiiilaaaaan Baroooooš !!!!

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
F.Torres

škoda že napálil toho hráče...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Baník do pohárů..

Reagovat
smazaný uživatel

"dwarf253 17.10.2014 21:08

Ale že o těch pohárech začnou vždycky fanoušci jiných týmů "

Kolega měl pravdu, něco na tom bude...

Reagovat
centos

No, Baník se právě posunul na pohárovou pozici

Reagovat
HorajzmAmmann

ale dneska ztratil to co nasbíral se štěstím na Slovácku

Reagovat
frankiefcb

i tak se to dá vzít. Milan mohl být za hrndinu škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
db18

"Baník mistr"

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

"Baníček nejlepší u nás"

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele a ne do pohárů

Reagovat
Puskas

To nepůjde, Opava z poháru letos vypadla.

Reagovat
Puskas

2. půle o poznání lepší, Pavlenka nicméně vychytal bod. Opět střelci mizérie.

Reagovat
HanzBP

ten Kukec už mě začíná pěkně srát, ale aspoň dneska nestřílel standartky 20m nad bránu

Reagovat
frankiefcb

To nejsi sám. Snad se bude pakovat v zimě. Jeho jediného bych opravdu oželel.

Reagovat
HorajzmAmmann

mě zase začínaj srát ty návštěvy... jako by každý věděl jak to dopadne tak raději nešel

Reagovat
Puskas

To máš těžko - hrálo se ve 20.15, pro mne pasé, neměl bych se jak dostat domů.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
Puskas

To já se poctivě díval.

Reagovat
HorajzmAmmann

tak kolikrát se hrálo ve 20:15 a přišlo víc lidí.. aspon těch 7 000 sem na Baroše čekal. Sice nevím jaký tam bylo počasí a vzhledem k "zastřešeným" Bazalům to vždycky hraje roli, ale těch 5 000 je málo strašně málo...

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě hodku před tím celkem dost pršelo..

Reagovat
smazaný uživatel

V Ostravě lidi nechoděj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pořád lepší 5000 a slušná atmosféra, než ta komorní atmoška, co je u vás..

Reagovat
3M

Řvát Baník pyčo je super atmosféra? Divná to zábava.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Ani sem nemohl usnout, pořád sem si přehrával tu střelu Baroše z poslední minuty vzhledem k tutovkám Jihlavy jsme zase měli velkou porci štěstí, ale příště to už musíme proměnit, stejně jako šance Joela, Kukece a nějakou z těch 6 solidních standartek kde jsme zase u Joela a Kukece...

Na druhou stranu když nezahraje obrana tak nám zachytá golman. 6 čistých kont je a jen škoda výbuchu v Lbc.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že dnes Hradec zabere a budou to důležité 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Slavia bude mít s Jabloncem těžký, ale věřím, že jsme si v době reprezentační pauzy řekli co bylo špatně a věřím, že zápas zvládneme za 3 body a, že naše poslední zápasové mizérie jsou u konce

Reagovat
smazaný uživatel

Beránek pujde

Reagovat
HorajzmAmmann
Reagovat
REPLIKATOR

Slovák ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Beránku,padej na hodiny logopedie a přestaň kurwit fotbal!Takovejch trenérskej nul,které nikdy nic nedokázaly máme u nás stovky.VYPADNI!

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, Frýdek dostal od Karviné. Hezky pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak byvaly majitel Slovacka (Synot) Valenta jde do senatu. Lidi ho tam asi doneska milujou

Reagovat
db18

...mu budou co nevidět chtít vzít občanství

Reagovat
smazaný uživatel

Nebojíš se že v zimě odjede Narh a Mensah do Afriky a nakazí se ebolou? Vím, jak jsi vyhraněný na ty cizince..

Reagovat
smazaný uživatel

Čeče, když sem to četl, začal sem se tomu smát

Ale ona to není žádná prdel na druhou stranu, být klubový lékař Baníku, tak ani nevím, co bych jim v téhle situaci doporučil. Aby zůstali tady je blbost... Přiznám se, být hráč FCB, trochu bych měl o své zdraví strach, když vím, že moji spoluhráči jeli do státu, kde je výskyt téhle nemoci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, dokonce o tom mluvili na Slovak Sportu, že ještě nejsou rozhodnutí, jak to bude, ale že je určitě tady nenechají 4 týdny v době volna ostatních trénovat bez rodiny, samotné..

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, to by byli sami proti sobě.

Uvidíme, jak to vymyslí, no.

O to důvod víc brát raději Evropany

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Kukec prošel jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Bodáš do vosího hnízda

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
bobis21

Reagovat
REPLIKATOR

Slováku táhni zpátky do Uher!

Reagovat
3M

Říkal jsem to Alanovi už před začátkem podzimu, že vám Slovák a Slováci spíš ublíží. Škoda

Reagovat
ACSeRw!n

ze Slovenska nikdy neprislo nic dobryho

Reagovat
3M

Teplice ale první půlka holomajzna a co na konci vymyslel rozhodčí za píčovinu, do teď nechápu

Reagovat
ACSeRw!n

k cemu je tam ten Hysky, kdyz celej polocas drzi hubu a maximalne popise, to co kazdej videl

Reagovat
smazaný uživatel

On to popisuje Vláškovi.

Reagovat
rufus

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Hokaido

žlutá by stačila

Reagovat
ACSeRw!n

jasna cervena..

Reagovat
Hokaido

podle pravidel samozřejmě jo no, ale je to napiču pravidlo

Reagovat
ACSeRw!n

uz zase..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by byl gól ze hry, ale tomu brankář zabránil faulem, takže jasná červená. Tu by dostal i hráč v poli, kdyby sejmul hráče v brejku, který jde sám a to i mimo pokutové území. Potud ta červená.

Faul v pokutovém území je penalta.

Červená + penalta jsou správně.

Toť můj názor a příspěvek do této nekonečné diskuze.

Reagovat
Hokaido

správně to je podle pravidel, to je jasný...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
ACSeRw!n

Dockal

Reagovat
db18

Košťál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno se hezky kouslo!

Reagovat
smazaný uživatel

Banik,jablonec,bohemka liberec

Reagovat
HorajzmAmmann

Baník to posral

Reagovat
Andis

Uplacená Plíseň resp. rozhodčí dneska nezaváhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc vam furt vadí Viktorka bez ní by jsme hrali v evrope furt to same

Reagovat
HorajzmAmmann

Klasický názor fanouška Plzně poslední 3 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

ted mi ukaz ktery jiny cesky tym hral ligu mistu 2x za 3 roky porazil neapol celkem 5:0 a mnohem mnohem dalsi

Reagovat
Rarášek

Vzhledem k tomu, že s Neapolí hrála jenom Plzeň, tak opravdu neprůstřelný argument.

Reagovat
smazaný uživatel

a?tak plzen se vzdycky dokazala probojovat do LM bez ztraty bodu v predkolech

Reagovat
Rarášek

To už je lepší.

Reagovat
valloire

Sparta hrála s kým?

Reagovat
Rarášek

Arsenal, Barcelona, United, Lyon, Chelsea, Lazio, Bayern .. atd.

Reagovat
valloire

myslim teď nedavno

Reagovat
Kang & Kodos

Chelsea, Liverpool, Blibao, Lyon....a je třeba zmínit, že proti zádnýmu soupeři nepodnikali hráči výpravu za výměnu dresů.

Reagovat
valloire

Ano a proto se prohrálo 1-3 tam, kde Viktorka vyhrála 3-0. No a proti Messimu si Sparťani taky nezahráli. To by byl úplně stejnej hon za dresem.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta snad hrála proti Nepolskýmu Béčku?

Reagovat
valloire

Odkdy je Cavani v béčku? Pár hráčů z lavičky plus ti ze základu by trojku doma dostat nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

To samozřejmě neměla. Na druhou stranu, kdyby jsi se o to trošku zajímal, tak by si věděl, že v tom ročníku EL, nastupovala Neapol hlavně s náhradníkama.

Reagovat
Kang & Kodos

To už můžeš rovnou srovnat výsledky proti Bayernu. A hlavní rozdíl mezi účinkováním Sparty a Plzně v LM byl ten, že Sparta většinou v LM nebyla do počtu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

Sice drží rekord v počtu zápasů v řadě bez výhry, ale do počtu nebyla.

Reagovat
smazaný uživatel

Postoupit 3x ze skupiny, ale stejně být jen do počtu.

Hm, tady mi něco nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen:barlecona,Bayern,Manchester,Cska,Ac Milan,Neapol,Schalke 04

Reagovat
valloire

i ten Lyon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takže jenom protože Plzeň porazila Neapol 5:0, tak jí budeme připískávat.

Reagovat
db18

Kozáčik - Řezník, Procházka, Hejda, Limberský - Vaněk, Hrošovský - Petržela, Kolář, Pilař - Tecl

Reagovat
smazaný uživatel

Hořava zase nic Ale jinak těch variant vzhledem k marodce o moc víc není.

Reagovat
vinetou

Hořava už jako nikdy hrát nebude? Ať jde Koubek do prdele.

Reagovat
Miguel19

Proč by to měnil, když s tím vyhrává?

Reagovat
Rarášek

Holenda hrát nebude?

Reagovat
PavlíčeQ

Jasná penalta

Reagovat
vinetou

Řezník

Reagovat
smazaný uživatel

No...radsi nic

Reagovat
Miguel19

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč už mě to ani nepřekvapuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Může jít sudí Plzni ještě více na ruku?

Reagovat
Kang & Kodos

Trochu mi to připadá, že to těm "fanouškům", který dorazí na stadion 2x za rok (Sparta, Plzeň), děla rozhodčí schválně. A začínám mít pocit, že některý ty uřvaný frajery už znám podle hlasu.

Reagovat
smazaný uživatel

To je komedie.

Reagovat
valloire

jak zápasy Barcy co?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Mně je z těch multikulti sebedestruktivních magorů na zvracení.

Reagovat
Rarášek

Strašná hovadina, ani jedno pravdivý slovo

Reagovat
Posledni Kovboj

s autorem jste na tom intelektualne dost podobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Lalkovič?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď koukám na ten kus. Nebyl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to ofsajd.

Reagovat
frankiefcb

nebyl. Teď to ukazovali v tv. Bylo tam vidět, že Tecl v ofsajdu není.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl. Právě i z tý televize bylo vidět, že to ofsajd byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně lajnovej byl asi metr a půl před obránci...

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi to z těch záběrů v tv mohl vidět? neprůkazný zas jak prase..

Reagovat
valloire

on to vidí, on je znalec a expert na tyhle situace

Reagovat
smazaný uživatel

byl před nám docela jasně.

Reagovat
Miguel19

To by mě zajímalo, jak si to z těch záběrů poznal.

Reagovat
Kang & Kodos

Tělem tam asi byl.

Reagovat
valloire

ne, nebyl

Reagovat
rufus

Těsnej, ale byl.

Reagovat
smazaný uživatel

A u tý penalty by asi musela následovat červená karta, ne?

Reagovat
frankiefcb

No to by bylo na hraně. Rozhodčí by si obhájil oboje.

Reagovat
smazaný uživatel

oboje? Co oboje?

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně mě bude zajímat, jak si Bílek obhájí tu nefouklou pentli, protože ta byla naprosto jasná. Na to, že to nemohl vidět, se taky nevymluví ... Jsem na to zvědav.

Reagovat
db18

Tohle se zrovna dá obhájit docela snadno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak?

Reagovat
db18

Jedna možnost je, že neviděl to přistrčení ruky a hodnotil to jako hru tělem...

...druhá možnost je, že řekne, že mu kontakt nepřišel dostačující a hráč Bolky tomu pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravda - dá se obhájit všechno.

Ale tohle mu snad nemůže sežrat ani Dáša.

Reagovat
valloire

Asi stejně jirko jako podobnej zákrok na Ronalda v Clasicu ten španělskej

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
Spalovač šancí

To dost těžko, protože Boleslevák rozhodně nebyl v šanci, natož vyložené

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne sejmul Chramostu Kasa a byla penalta a sel ven. Takze se nejpis mela kopat i ted... No a kdybych si mel na neco vsadil, tak na to, ze ve 2. polocase bude minimalne jedna cervena.., uz ted to na hristi i v hledisti jiskri na plne obratky.

Reagovat
db18

Chramosta takhle vzal Kašu (nepískalo se) a Kaša mu spadl pod nohy (písklo se) (aspoň teda myslím, možná si to pletu s Jabloncem nebo tak...)

..."škoda" že tam už nehraje Jarolím, ten by jí měl předplacenou

Reagovat
smazaný uživatel

Už i komentátoři čt po těch x zápasech Plzně vidí, že něco není v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni to museli vidět už dávno, ale tak nějak se nehodilo o tom mluvit. Plzeň byla taková kometa, které se všechno odpouštělo.

Reagovat
smazaný uživatel

jiri... já v podstatě k těm situacím mám uplně stejnej názor.. ale tak nějak mi příjde strašně úsměvný, že seš velkej fanoušek Barcy (pochybuju, žes na ní někdy byl, ale bráníš jí tu zuby nehty, přes vlastní ponížení a výsměch - ale o to ještě ani tolik nejde. Já taky na BVB nikdy nebyl..). Ale co nepochopím: Proč Sparta wtf??? zas jí tu hájíš, jak kdyby všechno bylo proti ní.. odkud jsi? pochybuju, že k rudým máš nějaký vztah. Mi tak nějak příjde, že jsi s tou Spartou přišel, jak se zrodila éra Plzně a ty sis chtěl zanadávat... jestli se pletu.. oprav mě. ale takhle já to beru..a ne jen já

Jo a jinak: Zažil jsem éru foukání pro Spartu, zažil jsem éru pro Plzeň.. já se z toho neposeru..

Reagovat
valloire

on je vtipnej kluk. Rozčiluje se nad simulováním CR a přitom má simulantů plnej tým. Rozčiluje se nad připískáváním pro Plzeň a přitom fandí Spartě, který se připískávalo od nepaměti. Měl by jít do politiky, tam by se mu tohle docela hodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslednich 50 zapasu zadna penalta proti Plzni ani Sparte

Reagovat
valloire

no ale blejt budeme na Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

Me to je fuk Ale v tomhle si nema ani jeden tabor co vycitat

Reagovat
valloire

vždyť jo

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední penaltu proti Spartě kopal Horváth z Plzně a nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
valloire

ty vole Dane

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký.

Reagovat
rufus

Hlavně nenápadně..

Reagovat
ACSeRw!n

prisly noticky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Jarolíma.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
db18

Jako i tady chtěl Bosák tvrdit, že to ofsajd nebyl?

Reagovat
rufus

Vždyť to netvrdil..

Reagovat
db18

Dost se divil, když viděl, jak pomezní zvedá praporek...

...pak to "netvrdil" až po opakovačce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

A ještě rozhodčího pochválil, že to pískl správně.

Reagovat
Miguel19

Pěkně sudí Asi sluníčko..

Reagovat
ACSeRw!n

co se to tam deje

Reagovat
valloire

no to jsem ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle bylo na Borce na konec.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Miguel19

Tecl ty jsi kašpar

Reagovat
smazaný uživatel

chudák kluk... připomíná mi Nanda

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že s

Reagovat
Kang & Kodos

Slušný

Reagovat
valloire

No ale Hruška

Reagovat
Miguel19

Tecl jakoby hrál dneska za QPR..

Reagovat
smazaný uživatel

ale Hruška teda světově..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda Hruška ... to byl zákrok kola.

Reagovat
Ferguson6

Plzeň

Reagovat
valloire

Ty vole ten Hruška....

Reagovat
smazaný uživatel

Hruška.

Reagovat
db18

během prvních tří kol by měl Hruška už tři chyby, po kterých by padl gól... no, rozchytal se skvěle

Reagovat
valloire

no a je tam

Reagovat
PavlíčeQ

penalta vole

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
ACSeRw!n

tak to uz je moc

Reagovat
Kang & Kodos

Tahle byla

Reagovat
db18

Ta zase byla jasná

Reagovat
valloire

bosáku jdi už do riti

Reagovat
db18

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

spravedlnost..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Tak to je top tedka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

pekne

Reagovat
db18

Vaněk

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí - muž zápasu, po Hruškovi

Reagovat
Miguel19

To nevyhrajeme...to je úplně jasný.

Reagovat
db18

Reagovat
valloire

Minimálně 2 tejdny v kuse na tréninku by měli kopat penalty. Tohle není možný. To si hrajou na Messiho nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Plzeň je špatnej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je zpracovává ... Na jedný straně to nevidí. Na straně druhý mu dá žlutou.

Reagovat
db18

Tak příště snad bez Vaňka

Reagovat
Miguel19

Když vyhrajeme, tak těžko

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOL TORRRRRRRES

Reagovat
valloire

goooooooooooooool Teclik Von to dal

Reagovat
Miguel19

Škoda že nebyl z offsidu..

Reagovat
db18

Reagovat
PavlíčeQ

Rozhodčí si právě oddychl

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd!

Reagovat
smazaný uživatel

jedničková záležitost, ale trefit Hruškovu nohy, tak je za kopáča...

Reagovat
smazaný uživatel

tak srry no.. teď pěkně..

Reagovat
valloire

Teclik To je střelec od pánaboha.

Reagovat
Miguel19

Hattrick od Tecla To by měla obrana Bolky odevzdat registračky..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Miguel19

Hořava > Vaněk

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak 3 krát.

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolim to zadrbal stridanim

Reagovat
Ferguson6

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!ofsajd!

Reagovat
valloire

nerozumiš tomu

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, důležitý je pindat a tomu rozumí každej.

Reagovat
db18

Reagovat
centos

Baník po tomto kole oficiálně na pohárové příčce. A to tu bylo keců

Reagovat
smazaný uživatel

Užijme si to..Bůh ví, na jak dlouho

Reagovat
centos

Reagovat
PavlíčeQ

Do pátku, pak jde Bohemka před vás

Reagovat
smazaný uživatel

do konce podzimu to chce přidat body a trošičku se trhnout tomu středu tabulky. + pohár. Už si ani nepamatuju kdy Baník hrál v poháru i na jaře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Bolce musej Plzeň opravdu milovat..

2 poslední domácí zápasy = 2 totální zářezy..

Reagovat
db18

Prostě ten 4. nedáme

Reagovat
PavlíčeQ

ještě si stěžuj

Reagovat
db18

Chtěl jsem zítra změnu trenéra

Reagovat
smazaný uživatel

já sem věděl že od koručnických untermensch z Letné tu zase budou potoky slz, nezklamali

Reagovat
smazaný uživatel

*korupčnických

Reagovat
Switchback

Prej zase rozhodčí úřadoval ( překvapivě )

Reagovat
smazaný uživatel

tlačil hosty včera v Brně docela okatě no

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

*Troll*

Reagovat
smazaný uživatel

konečně si to přiznal, i když to že nejsi člověk se o tobě ví, hlavně nezapomen po spartansku brečet umíš to nejlépe z těch sviní

Reagovat
valloire

Baník 4 po 11.kolech se skore 8-13

Reagovat
Kang & Kodos

Tabulka po 11 kolech:

2013/14 - 4. Slovan Liberec 11 7 1 3 13:14 22

2014/15 - 14. Slovan Liberec 11 1 7 3 13:12 10

Reagovat
diskoschlampe

Drsný :D

Reagovat
db18

Aspoň skore je lepší...

Reagovat
Greny

Sudí dnes Boleslav poškodil jednoznačně o tom není pochyb, jen bych chtěl těm co nadávají na Plzeň připomenout, kdo je kdysi udržel v lize (vyvoláváni Straky + tam byl dokonce myslím transparent "Chceme Plzeň v lize" tak ji v lize máte

Reagovat
Rarášek

A jsme rádi, že tady je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele