Synot liga - preview 1. kola

25.07.2014, 08:17, aktualizováno 27.07.2014, 08:22
Previews
Poslední čtyři celky dnes čeká vstup do nové ligové sezony. Liberec má na svém kontě dvě výhry v Evropské lize a další bude chtít přidat v Českých Budějovicích. Stejně je na tom i Mladá Boleslav, která cestuje do Jihlavy...
Vysočina Jihlava - FK Mladá Boleslav  (neděle 17:00)
V neděli jsou na programu zbývající dva zápasy úvodního kola české nejvyšší soutěže, v obou se představí pohároví zástupci. V tom prvním Mladá Boleslav na půdě Jihlavy.

Jihlava coby osmý celek z loňského ročníku se v tom novém bude chtít vyhnout sestupovým starostem. Během léta se na Vysočině urodilo několik změn. Na hostování přišla nejvýraznější tvář z posil, obránce Vlastimil Vidlička z Olomouce, z tureckého Manisasporu se po skončení hostování vrátil útočník Arnold Šimonek. Trenér domácích Petr Rada je s přípravou na novou sezonu spokojen, nejvíc si cení vítězství nad francouzským Lille. Jeho svěřenci v lize na úvod ještě nikdy nevyhráli, nyní se to pokusí změnit proti silné Mladé Boleslavi. "Soupeř je v současné době díky startu v Evropské lize i kvalitním zápasům na herním soustředění v Rakousku lépe rozehraný. Boleslav prošla v letní přestávce velkou proměnou. Zřejmě bude citelně chybět David Jarolím, který rozehrával standardní situace a tvořil hru. Ovšem i současná kvalita širokého kádru protivníka budí respekt. Základní poznatky o hře soupeře jsme získali v posledních zápasech se Širokým Brijegem," prohlásil Rada, jenž nebude moci počítat se zraněnou dvojicí Jánoš, Masopust a nemocným Šimonkem.

Mladá Boleslav již absolvovala svou soutěžní premiéru na evropské scéně, kde úspěšně zvládla předkolo Evropské ligy a po výhrách 2:1 a 4:0 nad Širokým Brijegem postupuje dál. Podobně by chtěli vstoupit Jarolímovi svěřenci i do tuzemské ligové soutěže. "Na výhře 4:0 nad Širokým Brijegem se dá určitě stavět. Budu však krotit u hráčů euforii, abychom si nemysleli, že to teď proti Jihlavě přijde samo. Věřím, že se hráči budou soustředit na Jihlavu stejně jako na pohárové zápasy. Přeci jen je to první ligový zápas a bylo by chybou, kdybychom to podcenili. Zatím jsem nepřemýšlel, jestli nasadím stejnou sestavu, nebo udělám změny," řekl mladoboleslavský trenér Karel Jarolím. Ten přes léto v kádru přivítal v rámci hostování útočné duo z Plzně Ďuriš, Wágner. Výměnou za to šel na hostování do klubu vicemistra Chramosta. Do nedělního zápasu nebude moci nastoupit zraněný Zahustel a nejistý je start Wágnera.
Vysočina Jihlava - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Vidlička, J. Krejčí, Šourek, Vaculík - Kukol, Koloušek, Marek, Jungr, Kučera - Harba.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Hruška - Bořil, Navrátil, Smejkal, Rosa - Milla, Ščuk - Skalák, Magera, Štohanzl - Ďuriš.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.20 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
České Budějovice - Slovan Liberec  (neděle 20:15)
V neděli večer uzavřou úvodní kolo Synot ligy fotbalisté Českých Budějovic a Liberce. Zatímco jihočeský klub se po roce opět vrací do nejvyšší soutěže, to Liberec bude hájit čtvrté místo v tabulce a znovu bojovat o pohárové příčky.

Staronový nováček soutěže se chce vyhnout bojům o záchranu a rád by se umístil v klidném středu tabulky. Budějovické hráče nečeká na úvod zrovna příjemný los, ve čtyřech z pěti kol narazí na pohárové aspiranty. A první překážkou bude Liberec, s nímž prohráli čtyřikrát za sebou. "Drobnou výhodou by pro nás mohlo být, že jsme Liberec viděli v zápase Evropské ligy s Košicemi. Ale na druhou stranu soupeř už bude mít za sebou dva ostré zápasy a zahraniční soustředění. Myslím si, že to bude o prvním gólu. Když ho dáme, každé mužstvo naroste, mohli by nám pomoci diváci a soupeř by to měl těžké. Ale naopak když inkasujeme první my, tak se většina týmů v lize zatáhne a hrajeme pak do plných," prohlásil trenér domácích Luboš Urban, jenž nebude moci v neděli počítat se zraněným Machovcem.

Liberec již má za sebou dva soutěžní zápasy a to v Evropské lize, kde v předkole po dvou výhrách vyřadil Košice a postupuje dál, v dalším dvojzápase se střetne s rumunskou Astrou. Nyní se však Severočeši musejí soustředit a plně koncentrovat na start domácí ligové soutěže. V prvním kole čekají Budějovice. "Máme ambice, liga je pro nás velmi důležitá. Díkybohu jdeme dál v pohárech, ale samozřejmě ligu neignorujeme, je to pro nás důležitá součást momentální letní fáze. Chceme v Budějovicích podat co nejlepší výkon s nejlepším výsledkem. Odstartovat dobře do ligy je pro nás velmi důležité," prohlásil kouč hostí Samuel Slovák, jenž se bude muset obejít bez zraněné dvojice Frýdek, M. Jarolím.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Křížek - Klesa, Lengyel, Podstavek, Hanzlík - Hora, Benát, Brunclík, Herzán, Funda - Kalod.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Hroššo - Coufal, Rajnoch, Karišik, Fleišman - Sackey - Šural, Pavelka, Ďubek, Delarge - Hamulák.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.20 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Hradec Králové - FK Teplice  (sobota 17:00)
Po roční pauze se Votroci vracejí do nejvyšší soutěže. Na domácím stadionu budou čelit Teplicím, které by rády zopakovaly rok starý výborný vstup do ročníku.

Domácí se budou muset ještě pár měsíců obejít bez nejlepšího střelce druhé ligy, Davida Vaněčka, který si na jaře přivodil těžké zranění kotníku. Na jeho místě může nastoupit i některá z letních posil, ať už Prokeš z Frýdku Místku, či navrátilec Pavel Černý junior. Oba patří mezi celkem deset nových tváří trenéra Prokopce. Těmi dalšími jsou například brankář Kuciak, stoper Chleboun, z Plzně hostující Štípek, či host ze Sparty Čermák. Sebevědomí na první ligu natěšených domácích může posílit i fakt, že s Teplicemi doma od roku 1998 neprohráli. Kromě Vaněčka nejsou do zápasu připraveni nastoupit ani Lindr a Shejbal.

"Asi jen Příbram má v úvodu sezony těžší los než my. Ale náš hlavní cíl byl postup do ligy, tak teď nemůžeme spekulovat nad tím, jestli by nebylo snazší hrát s někým jiným. Nevidím důvod, proč bychom nemohli Teplice porazit. Jim se na jaře tolik nedařilo, my naopak získali hodně bodů, i když v jiné soutěži. Ale já týmů věřím a rozhodně z Teplic nemáme strach. My se těšíme a věříme, že to zvládneme," prohlásil trenér domácích Luboš Prokopec.

V Teplicích po povedené sezóně spřádají plány na útok na evropské poháry. Paradoxně možná i kvůli horšímu jaru, kdy se příliš nedařilo týmu jako celku, ani jednotlivcům, kteří táhli tým na podzim, zůstal kádr pohromadě i přes léto. Devizou Teplic by tak měla být sehranost všech borců. Zpět je navíc ofenzivní tahoun Mahmutovič, chybět ovšem budou zranění Jindráček či kapitán Vachoušek, jehož by měla nahradit posila ze Sparty, Milan Jirásek. Letní příprava se žlutomodrým povedla, neprohrály v ní ani jeden ze šesti zápasů.

"Důležité bude dobře odstartovat ligu, ale velké prognózy zatím dělat nebudu. Měli bychom být silní jako loni, ale kluci, kteří se vracejí po zranění, ať Mahmutovič či Lüftner, ještě nejsou úplně stoprocentní. Nicméně i s tím vědomím do toho půjdeme,"řekl před prvním zápasem sezóny trenér Teplic Zdeněk Ščasný.
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Koubek - Holeš, Rolko, Chleboun, P. Mareš - Štípek, A. Čermák, Kotiš, Halilovič - P. Dvořák, P. Černý
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Matula, Lüftner, Jablonský - Vondrášek, Ljevakovič, Jirásek, Krob - Nivaldo - Mahmutovič, Litsingi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
1. FK Příbram - Viktoria Plzeň  (sobota 17:00)
V sobotu se na úvod ligové sezony představí fotbalisté Plzně na půdě Příbrami. Zatímco hosté budou hájit druhé místo v tabulce a útočit na titul, to domácí skončili pět bodů nad sestupovou čárou a zřejmě i letos budou bojovat o záchranu.

Cílem příbramského mužstva je co nejrychleji se zachránit, a to i přes nesmírně těžký los v úvodu sezony. V prvních čtyřech kolech narazí na pohárové zástupce v Evropě. Po Plzni následuje Liberec, Sparta a silný čtyřblok uzavírá Mladá Boleslav. Ve středočeském klubu došlo k posílení. Přišli brankáři Marek Boháč, Lukáš Krbeček, obránci Josef Hnaníček, Fernando Neves, Martin Husár či záložníci Martin Sus a Martin Fillo. Tato sestava by měla týmu pomoci se udržet mezi elitou i pro příští sezonu. "Z týmu máme dobrý pocit, ale jak jsme na ligu připraveni, ukážou až zápasy. Máme těžký los, ale chceme se rvát o každý bod. Pokud chceme hrát důstojnou roli, tak i s těmito těžkými soupeři se musíme snažit bodovat a chytnout se, abychom se nedostali do problémů hned v úvodu soutěže. Uspět můžeme jen při výkonu na hraně našich možností," pronesl kouč domácích Petr Čuhel, jehož svěřenci doma v lize neprohráli pět zápasů po sobě.

Plzeň zahájila novou sezonu Superpohárem, v němž nestačila na mistrovskou Spartu a prohrála 0:3. Mnohem lépe chce načít nový ligový ročník, na úvod jede do Příbrami. Přes léto se do západočeského města vrátili Pilař z Wolfsburgu a Rajtoral z Hannoveru. Na hostování naopak zamířili do Mladé Boleslavi Wágner a Ďuriš, do Plzně šel na oplátku Chramosta.

Západočeši budou i letos útočit na nejvyšší pozice, zejména na titul, ten jim loni sebrala Sparta. Příprava se jim však nepovedla, když poslední tři přátelské zápasy prohráli a nepovedl se jim také již zmíněný Superpohár. To vše budou chtít napravit v úvodním ligovém utkání. "Pevně věřím, že jsme dobře připraveni. Čeká nás těžký protivník, protože Příbram je doma silná. My ale máme ale nejvyšší ambice, musíme přesvědčit herně a samozřejmě chceme vyhrát. Příprava i Superpohár nám výsledkově nevyšly, ale alespoň jsme poznali, na čem musíme zapracovat," poznamenal plzeňský kouč Dušan Uhrin mladší, jehož svěřence v příštím týdnu čeká vstupní utkání 3. předkola Evropské ligy s rumunským Petrolulem Ploješt.

V sestavě domácích bude chybět zraněné trio M. Zeman, Krbeček a Hajrapetjan. Za hosty nenastoupí zraněný Chrien a nejistý je start Chramosty a Čišovského.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Boháč - Hnaníček, Zápotočný, Neves, Husár - Sus, Tarczal, Volešák, T. Pilík - Řezníček, Slepička.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Kozáčik - Rajtoral, Hejda, Procházka, Limberský - Hrošovský, Horváth - Petržela, D. Kolář, Pilař - Tecl.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Baumit Jablonec - Zbrojovka Brno  (sobota 17:00)
Velká očekávání vkládá fotbalová veřejnost do prvního představení posíleného Jablonce. Severočeši v prvním zápase hostí na domácím hřišti Zbrojovku Brno.

Největší rozruch v letních přestupech mezi prvoligovými kluby nezpůsobily Sparta, Slavia či Plzeň. Nejvíce se o posílení kádru a návratu hvězd ze zahraničí na domácí trávník hovoří v souvislosti s Jabloncem. Hübschman, Jun či Martin Pospíšil jsou nejzářivějšími posilami týmu vedeného zkušeným trenérem Jaroslavem Šilhavým, který se chce zařadit do boje o pět vstupenek do Evropy. Dobrý vstup do nové sezóny bývá v Jablonci tradicí - šestkrát za sebou Baumit neprohrál úvodní kolo, z toho pětkrát udržel čisté konto. Kvůli zranění nenastoupí útočník Michal Hubník, jistý není ani start Mišůna či Hübschmana.

"Považuji za hodně důležité první kolo doma vyhrát, zvlášť v naší situaci, kdy je očekávání veliké. Věřím, že se nám to podaří. Vzájemně jsme navštívili naše zápasy v přípravě, takže jsme měli možnost Brno vidět. Venca Kotal je zkušený trenér, který tady v Jablonci působil, navíc jsme spolu už dříve dělali dohromady, takže se známe. Jeho mužstvo zaznamenalo progres, v závěru minulé sezony se dostalo do klidného středu tabulky, přesto věřím, že ten zápas s nimi zvládneme," nechal se slyšet zkušený trenér Jaroslav Šilhavý.

Brno tak může na severu Čech vlastně jen překvapit a získat plusové body. S Jabloncem doma odehrálo poslední zápas skončené sezóny a dokázalo jej porazit. Vůbec závěr loňské sezóny zastihl ve větší pohodě spíše Zbrojovku, která v posledních devíti kolech získala o 12 bodů více než Jablonec a dokonce jej v tabulce i přeskočila. Na hřišti Jablonce však Brno neskórovalo už 607 minut. Zbrojovce nepomohou zranění Slančík a Keresteš.

Také na lavičce Brna stojí ostřílený kouč. Václav Kotal dokonce před svým nynějším angažmá působil právě v Jablonci. Před utkáním řekl toto: "Jablonec vydatně posílil, získal kvalitní fotbalisty Juna, Hübschmanna, od nás obránce Pernicu. Severočeši avizovali, že mají pohárové ambice. Jsou v utkání favoritem, pro nás bude duel dobrou prověrkou našich kvalit. Budeme se snažit podat kompaktní a kolektivní výkon. Nechceme ale hrát na bezbrankovou remízu, musíme být odvážnější. Jablonec jsme viděli v letní přípravě proti Rostovu, v tomto zápase jsme získali důležité poznatky."
Baumit Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hrubý - Romera, Pernica, Beneš, F. Novák - M. Pospíšil, Hübschman - Kopic, Jun, Čížek - Doležal
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Hladký - Jugas, Košťál, Schuster - Hyčka, Fischer, Zavadil, Lutonský - Pašek, Markovič, Sýkora
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.20 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - Slavia Praha  (sobota 20:15)
Zopakovat povedenou loňskou sezónu se pokusí v Uherském Hradišti. V prvním utkání hostí Slovácko Slavii, která po naivních a nepovedených experimentech opět slibuje svým fanouškům nápravu.

Slovácko se stabilizovaným kádrem, posíleným o záložníka Kaloudu, by podle předsezónních prognóz mělo opět patřit mezi týmy bojující v klidných vodách tabulky. Vykročit do nového ročníku Synot ligy by chtěli svěřenci kouče Habance proti Slavii, kterou doma dvakrát v řadě vyřídili 3:0. Z posledních deseti utkání před vlastními diváky navíc Slovácko padlo se Slavií jen jednou. Do u tkání nezasáhnou zranění Biolek a Hlúpik.

"Slavia v letní přestávce totálně přeměnila kádr do velké kvality. Přišlo plno nových hráčů. Nedokážu proto odhadnout, jak rychle si tak obrovská rekonstrukce kádru sedne. Na druhou stranu náš základ zůstal pohromadě, máme za sebou kvalitní přípravu. Naším cílem je navázat na výsledky z uplynulého ročníku, chtěli bychom se v domácí premiéře odrazit do nového ligového ročníku vítězstvím," uvedl Svatopluk Habanec.

Ve Slavii si dokázali přiznat, že jarní sliby o nové koncepci se nenaplnily, ba co hůř, experimenty se změnami v realizačním týmu vedly k těžkému boji o záchranu. Od přestavby kádru i změny trenéra si vedení slibuje, že tým dá na loňské trápení zapomenout. Vylepšit by Slavia měla především ofenzivní činnost a střílení branek, ve kterém byla ve skončené sezóně nejhorší ze všech. S návratem kapitána Latky by se měla zvýšit minimálně bojovnost na jaře mdlého celku. O tom, jakým směrem se bude sezóna ve Slavii ubírat, by mohlo napovědět už první kolo, které sešívaní již šestkrát v řadě nevyhráli. Absentovat by měli rekonvalescenti Mičola, Vyhnal a Boudjemaa.

"Slavia je plná změn a není jednoduché to za krátkou dobu všechno vstřebat. Tým si pořád ještě sedá. Je tu spousta hráčů, kteří tuhle soutěž nikdy nehráli. Uvidíme, jak si v konfrontaci s ostatními týmy povedeme. Spousta týmů má mužstvo poskládané dlouhodobě, v přípravě nemusely nic měnit a je to znát. My jsme jeden z týmů, který bude úplně nový. Hned první zápas na Slovácku ale chceme ukázat, že je tu jiná, lepší, kvalitnější Slavie," řekl odhodlaně Miroslav Beránek.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Kuncl, T. Rada, Košút, Šimko - Šumulikoski - Diviš, Valenta, Kalouda, Kerbr - Došek
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Hrubeš (Berkovec) - Mikula, Latka, Bílek, Juhar - Dobrotka, Gecov - M. Černý, Mil. Škoda, Zmrhal - Balaj
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bohemians Praha 1905 - Sparta Praha  (pátek 18:00)
O posledním červencovém víkendu startuje nový ročník české nejvyšší soutěže pod novým názvem Synot liga. O páteční zahajovací utkání v 18 hodin se postarají fotbalisté z české metropole. Bohemians na svém hřišti přivítají úřadujícího mistra z Letné.

Klokani v uplynulé sezoně bojovali o záchranu až do závěrečného ligového kola. Letos se pokusí se bojům o setrvání mezi elitou vyhnout, důležitý bude začátek soutěže. "Los ideální není, ale neexistuje lehký ani těžký zápas. Budeme se snažit uhrát body se Spartou a pak něco uhrát venku. Na zápas se Spartou se těším. Ďolíček je specifický stadion, má blízko k ploše a diváci dokážou vytvořit fantastickou atmosféru. Doufám, že dokážeme Spartu hodně potrápit. Teď se ukáže, jak jsme připravení," pronesl nový trenér domácího mužstva Roman Pivarník, jenž nebyl jedinou letní změnou v klubu. Nejvýraznějšími posilami se stali brankář Milan Švenger a obránce Lukáš Pauschek, oba ze Sparty. Oba však proti svému bývalému klubu nesmí nastoupit. V přípravě na novou sezonu Bohemians odehráli sedm zápasů, v nichž třikrát vyhráli a dvakrát remizovali.

Pro mistrovskou Spartu to už bude čtvrtý soutěžní zápas za posledních 10 dní. Svou premiéru si odbyla v předkole Ligy mistrů, kdy doma vyprášila zásluhou pěti Lafatových gólů estonskou Levadii Tallinn 7:0. Poté v odvetě stvrdila postup remízou 1:1 a v příštím dvojzápase se utká se švédským Malmö. Letenští také absolvovali český Superpohár, v němž hladce porazili Plzeň 3:0. "Bednář s Hušbauerem místo cesty do Tallinnu trénovali individuálně, ale teď už jsou připraveni k zápasu. U Krejčího s Matějovským je to trochu na zvážení, ale uděláme všechno pro to, aby mohli v nejbližších zápasech nastoupit. Sil máme dost, je začátek sezony a příprava byla kvalitní. Navíc jsme mohli (v Tallinnu) zarotovat sestavou a přestože to nepřineslo kýžený efekt v podobě výsledku, tak to pomohlo alespoň z tohoto pohledu," řekl asistent trenéra Sparty Václav Jílek.

Bohemians budou vedle zmíněných Pauscheka a Švengera postrádat i trio rekonvalescentů Bartek, Nerad, Klavík. To Sparta se bude muset obejít bez zraněné dvojice Krejčí a Matějovský, k nim se ještě přidal rekonvalescent Juliš.
Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Havránek - Růžička, Brabec, Šmíd, Kalina - Moravec, Rada, Krch, Jindřišek, Engelmann - Mikuš.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Bičík - Kadeřábek, Švejdík, Holek, Costa - Mareček, Vácha, Hušbauer - Dočkal, Breznaník - Lafata.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 5.00 - 1.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Dukla Praha - Baník Ostrava  (pátek 20:15)
Po zahajovacím utkání mistrovské Sparty na hřišti Bohemians v nedalekých Vršovicích vypukne nový ročník již v pátek také na Julisce. Domácí Dukla přivítá ostravský Baník.

Dukla po postupu do nejvyšší soutěže před třemi lety dokázala vždy skončit v horní polovině tabulky. Obhájit takovou pozici se bude snažit i v začínající sezóně. Klíčové bude sehrání poměrně hodně obměněného kádru. Z Dukly odešli útočník Pospěch, stoper Božič, obránce Romera, útočník Josef Marek a záložník Milan Černý. Nově příchozími jsou francouzský útočník Jean-David Beauguel, bosenský středopolař Aldin Čajič, chorvatský obránce Dino Kluk, slovenský brankář Martin Chudý a jeho krajan do zálohy Jakub Považanec. Stoper Roman Polom hostuje ze Sparty, útočník Michal Krmenčík z Plzně a bek Vjačeslav Karavajev z CSKA Moskva.

"Ostrava má tým postavený na brejky, nahoře má rychlostní typy hráčů a zkonsolidovanou obranu. My se musíme zlepšit v produktivitě, sice si jsme schopní vytvořit šance, ale neproměňujeme je. Hlavně v Rakousku jsme branky nedávali, pak dostaneme gól a ten určí celý ráz zápasu. Takže toho se potřebujeme vyvarovat, abychom šancemi neplýtvali, dostali se do vedení a určili ráz zápasu," uvedl trenér domácích Luboš Kozel.

Baník by po čtyřech letech dramatických bojů o udržení rád prožil pohodovější sezónu ve středu tabulky. Tomu by mohl pomoci stabilizovaný tým, z jehož základní sestavy nikdo neodešel, pouze Škutka či zmíněný Krmenčík ukončili hostování. Tedy zcela opačná filozofie, než v případě soupeře z Dukly. Že by se start do ročníku mohl povést, ukázala letní příprava, ve které Ostravané kromě remízy s Permem všechna utkání vyhráli. Navázali tak na povedený konec loňské sezóny, ve kterém pět z posledních šesti utkání opanovali. Baník čeká pražské léto, v srpnu totiž bude do hlavního města cestovat ještě na dvě utkání s pražskými S.

"Viděli jsme generálku Dukly proti Fürthu, i když to trošku obměnili, zase taková změna v její hře nebude. Mají tam pár lidí nových, ale šest, sedm hráčů v základu zůstává stejných a i styl hry zůstává stejný. Směrem dopředu praktikuje atraktivní rozestavení 4-3-3, snaží se soupeře roztáhnout do stran a kombinovat. Pro nás je zajímavé, že Krmenčík, který hrál na jaře u nás, tam teď hraje na hrotu. Sám ještě váhám nad jedním dvěma posty. Ale chceme navázat na závěr loňské sezony a do soutěže vstoupit úspěšně," nechal se slyšet Martin Svědík.
Dukla Praha - pravděpodobná sestava:
Rada - Karavajev, Štetina, Vorel, Matěj Hanousek - Čajič, Gedeon, Marek Hanousek - Berger, Krmenčík, Mareš
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Pavlenka - Sukup, Frydrych, Baránek, Holzer - Štěpán, Greguš, Lindpere, Kukec - Narh, Svěrkoš
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Baník Ostrava00000:00
 FK Mladá Boleslav00000:00
 Slovan Liberec00000:00
 Viktoria Plzeň00000:00
 Slavia Praha00000:00
 FK Teplice00000:00
 Sparta Praha00000:00
 Baumit Jablonec00000:00
 České Budějovice00000:00
 Vysočina Jihlava00000:00
 1. FC Slovácko00000:00
 1. FK Příbram00000:00
 FC Hradec Králové00000:00
 Zbrojovka Brno00000:00
 Bohemians Praha 190500000:00
 Dukla Praha00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (931)

Přidat komentář
Kepy_FCB

Reagovat
widlak

Hodně dobré... A jinak se už moc těším na SL, konečně bude co sledovat;)

Reagovat
JarousFCB

dnes tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček!!

Reagovat
smazaný uživatel

první vlajka/znak, který je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, Holzer hrává levýho beka?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, v přípravě ho tam Svědík začal zkoušet a šlo mu to poměrně dobře. V současném systému to je asi nejlepší možnosti.

Reagovat
taws

no proti táborsku to tam moc nedával...ale snad se tam chytne.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

HODNĚ dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Reagovat
adalbertus

pro mladistvé do 12-ti let

Reagovat
smazaný uživatel

hezký

Reagovat
smazaný uživatel

ty krávo, tak tohle je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

super, o dost lepší než ty trapný vlajky když bylo MS

Reagovat
didosh

Paráda brácho!

Reagovat
Minister

Reagovat
Hokaido

hodně dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tnt03

Ač jablonečák tak

Reagovat
smazaný uživatel

Hezke, snad to pomuze k sestupu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

pěkný

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobrý

Reagovat
taws

pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tuhle diskuzi budu muset otvírat hodně opatrně

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
TheAdy

Reagovat
centos

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

BP!

Reagovat
PJ

tohle je pěkný ale ukaž diskusi kde sis to trénoval, ať to můžu promazat

Reagovat
smazaný uživatel

kterákoliv z premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
El-Pistolero-68

Super práce, i Masopust by záviděl.

Reagovat
Mada

Reagovat
Infi

Reagovat
bayern987

Masopust se teď u počítače svíjí závistí...

Reagovat
smazaný uživatel

Baník pičo!

Reagovat
smazaný uživatel

Respect !

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme na titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Baník spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Já vím, že jsi ještě nasraný, že jsme Vám to na Bazalech nepustili, ale takový je holt život.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi je uplně jedno, hlavně, že Slavia zůstala. Baník nemám rád.

Reagovat
3M

Baníkovci se snad cejtí na titul podle těch keců co tady už 14 dní čtu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to čteš asi jiný komentáře než já...

Reagovat
Moribundus

Tak sešívaní, ještě jukněte jak to vypadá v horních patrech tabulky!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Praha ale ale ale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak páté nebo šesté místo + domácí pohár mi letos budou stačit.

Reagovat
adalbertus

Hradec remíza(aspoň)

Reagovat
Losinho

Dukla by mohla jít letos hodně dolů.

Reagovat
fabec1222

1. Sparta

2. Plzeň

3. Teplice

4. Mladá Boleslav

5. Jablonec

6. Slovan Liberec

7. Baník Ostrava

8. Jihlava

9. Slovácko

10. Slavia Praha

11. Dukla Praha

12. Příbram

13. Hradec Králové

14. Zbrojovka Brno

15. Bohemians 1905

16. České Budějovice

STŘELCI

1. Mahmutovič - 15 gólů

2-3. Tecl - 13 gólů

2-3. Harba - 13 gólů

4. Lafata - 12 gólů

5. Hušbauer - 11 gólů

ASISTENCE

1. Dočkal - 14 asistencí

2. Krejčí - 11 asistencí

3. Zavadil - 10 asistencí

ČISTÁ KONTA

1. Bičík - 15 nul

2-3. Kozáčík - 12 nul

2-3. Hruška - 12 nul

Reagovat
mayday

Ty krávo.

Reagovat
Coutinho10

OT: kdo se chce pridat este do fantasy EF, tak tu ma moznost

http://fantasy.sport.cz/ceskaliga/mini_leagues/5895

Reagovat
smazaný uživatel

Supr.

Reagovat
k0udy

opice

Reagovat
Coutinho10

co za problem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám to zase celý začíná. Rok co rok Slavia do sezóny vstupuje s tím, že už to nemůže být horší a že to bude jen a jen lepší. Poháry, tituly, góly, radost. A naposledy to končilo infartkovým závěrem a ponižující porážkou v Ostravě, kdy jsme se všichni modlili, aby Olomouc a Bohemka neudělali slušný výsledek. Modlitby byli vyslyšeny. Ale teď je na čase, abychom se přestali spoléhat na vyšší moc a udělali výsledky sami. Aby hráči, když vstupují na hřiště majíc na srdci červenou hvězdu, šli do boje s tím, že tam vypustí duši a s vědomím, že i když nevyhrají, budou vědět, že udělali všechno, co bylo v jejich silách a prali se za Slavii. Ne za sebe, ne za tým, ale právě za tu hvězdu, kterou mají na prsou. Za 122 let trvající tradici nejstaršího klubu u nás. Za všechny, kteří tu hvězdu nosili stejně jako oni. Za hráče jako Plánička, Puč, Bican nebo Veselý. Za tu hvězdu, která představuje stále novou naději, která povznáší mysl a sílí ducha i v chmurných obdobích nezdaru a neúspěchu. Za bílou barvu, která značí čistotu sportovní myšlenky, kde protivník není nepřítel (s vyjímkou hráčů jako Vácha, Dočkal), ale uznávaný soupeř. Za červenou barvu, která značí srdce, které celé vkládáme do svých zápasů. Jeden za všechny, všichni za Slavii!!

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
clinger

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že Slovácko naváže na výkony z minulé sezóny které byli fantastické..:-)Mohla by být i ta evropská liga no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poháry asi ne, ale pohledný fotbal by hrát mohli/měli

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak včera jsem byl na besedě s Radou a padla tam i otázka na Slavii. Prý to tam je furt divoký, bývalí hráči si myslí, že mají vždy pravdu a chtějí úplně do všeho kecat a chtějí mít na všem podíl. Rozprodávají se tam hráči, bo to jde do něčích kapes a hráči se tam chovají jak mistři světa a když se jim zamane, tak prostě potápí lidi kolem. Přes jeho výslovný zákaz mu tam přivedli Fenina a to to tam ještě víc rozesralo. Hráči byli moc namyšlení, nehráli nic atd. tak prý radši na vlastní žádost skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Rok ve druhé lize by jim neuškodil...

Reagovat
Losinho

Zhrzenej člověk no...

Reagovat
smazaný uživatel

což není zase tolik překvapivé, a pak mi někdo bude vykládat, že nejsou slavisti namistrovaní. Morálně se dostala sparta před slavii, o postavení v tabulce se snad ani nebudu bavit

Reagovat
Agnar

No Štastný taky Fenina nechtěl, holt Frantu kouří v kanclu, tak se musel procpat do základu :D.. a taky to naše jaro podle toho vypadalo, rozesraná kabina.. .. Naštěstí Franta Hrdla pochopil, co je to za čuráčka

Reagovat
Kepy_FCB

Přenosy budou též na isport.cz bez registrace a zdarma!!!

Doplněno o další vychytávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bude fungovat bez problému a v dobré kvalitě tak je po delší době supr věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

dokonce i ty smajlíky jsi vybral citlivě a většina perfektně vystihne náladu ve spartanskym táboře tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ten palec nahoru

Reagovat
salami

modrá fáze, nepostup do skupin LM a oči pro pláč, facepalmy na umístění v dolní pulce tabulkypo podzimu, pár palců za dobře vybraný "posily" v zimní pauze a nakonec zděšení nad tim, jaký bylo konečný umístění a předvedená hra, ale uznávám, že místo palců by se víc hodil blicí smajlík nebo aspon dolnoprsták

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle smajlu moc optimisticke to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

snaha se cení pěkný

Reagovat
Bayernista18

Sparta 2, Dukla 1, za kilo.

Reagovat
salami

na to bych teda nesázel

Reagovat
widlak

Tabulka na konci sezony?

Reagovat
Bayernista18

To je vtip, nebo to myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

ten pocit když v tabulce jsou dve zelena mista do ligy mistru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo jak dlouho to vydrží. Plzeň za chvíli zkrachuje, Sparta to jako obvykle posere a liga bude tam, kde byla...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole tohle je tak debilní přístup a myšlení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta Plzeň Sparta bude kolísat, jednou zahraje dobře, jindy to posere, to se hádat nebudu... myslím, že o ty dvě místy zase brzy přijdou, ještě když ubudou dvě 2. předkola, kde by se nahrály body

Reagovat
smazaný uživatel

no aby nakonec nezkrachoval Lyon dřív než Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na blbou "otázku" blbá odpověď: minimálně 3 roky (2015-2018) to máme jistý!!

A výsledky v posledních 2 letech, které společně s letoškem a následujícími dvěma roky ovlivní další "tříletku"(2018-2021), jsou výhledově více než slibné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hezký, hezký, ale oba budou hrát "už" 3. předkolo a jeden bude v nemistrovské části - a dostat třeba takové Lille, Lyon, Marseille (dá se předpokládat, že někdo takový tam za rok bude čekat), to bude prostě nad naše síly

Reagovat
salami

tak už jenom to, že tam ta šance je, je pěkný, navíc si aspon kdyžtak zahraje vicemistr s evropskym velkoklubem, což by se mu v EL nemuselo vubec povest

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jasně, vidět po takové době, že o LM hrají 2 týmy. Evropský velkoklub - to slovo nemám rád, protože se za něj považuje i třeba Sevilla (nepopírám její kvality, úspěchy), ale je prostě rozdíl, jestli hraješ s Bayernem, United, Arsenalem nebo právě Sevillou, Benfikou, Leverkusenem... Já třeba sem nebyl vůbec rád za to, že Sparta hrála v EL na jaře s Chelsea, Liverpoolem - zahráli si s velkoklubem , ale jinak to moc nepřineslo... tituly pak nebyly, loni vypadli s Häckenem - tady se nedá použít, že získali zkušenosti z velkým zápasů

Reagovat
salami

tak řikejme tomu jak chceš, ale třeba z Anglie bude v předkolech určitě velkej klub, rozdíl je ale hlavně v tom, že v EL ty kluby hrajou pomalu s bečkama nebo na pul plynu, zatimco v kvalifikaci o LM si to nikdo vypustit nedovolí a 2 zápasy s naplno hrajícím kvalitnim evropskym klubem se hodit budou, navíc zrovna třeba taková Sevilla k poražení je, i když náš tým favoritem určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tam muže být tým z Belgie, Švajcu, Turecka, Nizozemska apod. a s těma už se nechá docela hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

t*

Reagovat
vinetou

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě bych se vrátil k tomu černému koni: tipoval bych Bolku, trošku bych ji přirovnal k loňské Spartě - protože vypadne už s Lyonem, bude se moci soustředit jen na ligu, případně ještě domácí pohár. Myslím, že absence Jarolíma pro ně nemusí být tak citlivá, hodně věřím Ďurišovi, tomu to tam bude padat a vůbec, o ofenzivu bych se u ML nebál. Navíc je tu faktor kouč Jarolím, někdo takový tam byl zapotřebí, pokud chtějí hrát vysoko a prát se v Evropě. Nebyl bych překvapený, kdyby tabulka na konci vypadala takto: 1. Sparta (s tím, že náskok nebude víc jak 6 bodů), 2. ML, 3. Plzeň, 4. Teplice a o pátý flek si to rozdají Liberec s Jabkama (u Jablonce bude záležet, kolik poztrácejí, než se to sehraje).

Chápu to správně, že každý pátek 2 mače - jeden na ČT Sport, druhý na Slovak Sportu, v sobotu další 4 zápasy a zbytek v neděli? S tím, že ČT Sport bude vysílat každý hrací den?

Reagovat
salami

já myslim, že absence Jarolíma bude znát fakt hodně, dokázal dirigovat hru, neztrácel balony, takovej hráč by chyběl každýmu u nás, navíc mi přijde že ted má Bolka spíš brejkovější tým, než že by dokázala soustavně někoho tlačit

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, kdo by ho tam mohl nahradit, ale jak jsem psal výš. A pokud se budeme bavit o brejkové hře, tak se stačí podívat na Liberec, kam to dotáhl. Předváděná hra sice nic moc, ale úspěchy byly. Já jim věřím.

Reagovat
salami

já právě myslim, že by právě třeba v EL mohli bejt úspěšnější než v naši lize, ale Lyon už je zase docela velkej oříšek, ale třeba překvapěj, v lize bych je viděl na 4.-7. místo

Reagovat
smazaný uživatel

Teď proti Francoucům můžou jen překvapit Ale tady to víc přeju Lyonu, a doufám, že fans MB budou víc pokornější než Plzeňáci - to bylo před dvojzápasem keců, jak Lyon už není ten přední evropský celek, po odchodech slavnějších hráčů je to jen banda nonamů a Plzeň si s nima poradí Takhle jsem se dlouho nepobavil. Jasně, že Lyon už nepatří mezi tu smetánku, ani tam nemá žádné extra čutálisty, ale pořád jsou jinde než český klubový fotbal..

Reagovat
Losinho

Já jim věřím, ten tým je slušnej a vypadá to, že si docela sedli, budou hrát o 3. flek minimálně.

Reagovat
db18

Slovak Sport nebude dávat Baník?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska i bez Krejdy a Matěje očekávám výhru o 2 góly ( spokojenost i za 0:1 ). Let´s go Sparta

Reagovat
Kepy_FCB

Bohemka-Sparta 0:3

Dukla-BANÍK 1:2

Pelta-Brno 2:0

Příbram-Plzeň 1:1

Hradec-Teplice 0:1

Slovacko-Slavia 0:0

Jihlava-Boleslav 1:3

Buděj.-Liberec 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla remíza, Příbram prohra o gol, Slovácko nás smete si myslím, Jihlava neprohraje

Reagovat
db18

Slovácko bych řekl, že vyhraje - 2:1/3:1 ...za SKS dá gól Balaj

Reagovat
db18

skoro

Reagovat
monty25

Jak jinak přivítat začátek Synot ligy (a taky to, že už nebudou přerušované zápasy) než tímto videem!

http://www.youtube.com/watch?v=JD2v099Uj_c

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

ACS

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nešpor, to bude provar. Ne, že bych Slavii nějak přál , ale doufám, že Bekim ukáže, co v něm je a nastřílí 10-12 fíků, ať se sparťanské vedení zamyslí, že to tady podělali.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 3 sezony by to Balaj mohl zvládnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě..

Reagovat
smazaný uživatel

Na něm to bude hodně záležet a bude mít tak jednu šanci za zápas pokud budeme pokračovat v těch výkonech...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim tobě Nešpor ukazuje, že by ses měl zamyslet ty, jestli Víťa ví, co dělá, nebo je to nějakej nýmand z eurofotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava Bohemky to je slabota. Dostanou trojku jak Plzeň.

Reagovat
Usty

Dlouhý odstavce...

Reagovat
salami

baníkovci, proč nehraje Azevedo? mně přišel lepší i než Narh i než Štěpán

Reagovat
smazaný uživatel

záleží co předváděl v přípravě - určitě si zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Baník má široký kádr - mladíku! A votom to je. Voprostit se vod pepíku a zařadit tam spoustu mladíku Pouze tak muže Banik konkurovat!

Reagovat
taws

tak Azevedo je jinej post než Narh...Narh je klasickej útočník a Azevedo křídlo. Od začátku asi bude hrát nalevo Kukec a zprava bude Štěpán, ale Azevedo se určitě do hry dostane. Na křídlech se bude točit tato trojice.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Mně překvapila Fortuna, která se stáhla z Liberce a Sparty... a po roční pauze vybrali Slavii

(Synot liga - Synottip Arena - Fortuna na dresech...)

Reagovat
db18

Fanliga OT: jak se tam nastavují ty tři střídání... to znamená, že mimo ně už nebudu moct střídat - nebo že se ty další střídání projeví v bodování?

Reagovat
Miguel19

Prostě budeš mít za to jedno kolo tři dvojičky a kdo bude mít větší zisk, tak se ti bude počítat..

Reagovat
db18

a jinak do toho zasáhnout nemůžu? Třeba když se Lindpere v 2. minutě zraní, tak pak nemůžu manuálně poslat do hry někoho jinýho?

Reagovat
Miguel19

Nn. Prostě za 5 hodin se to uzavře a změny až na 2. kolo...aspoň to tak chápu.

Reagovat
db18

to by bylo blbý

Reagovat
Miguel19

Tak přijde mi to logické. Takhle je to u všech fant...

Reagovat
db18

...tak ve fantách od fifa a uefa to tak neni no (a jinde jsem neměl hráče na střídačce)

Reagovat
db18

...ale jo, ještě jsem to trochu proházel, abych tam neměl zraněné hráče a Lindepereho radši tim střídáním pojistil

Reagovat
Miguel19

To střídání je super. Velký krok vpřed. Stejně tak ty nové statistiky, tak snad to budou bodovat spravedlivě.

Loni jsem tuto fantu dlouho hrát nevydržel. Snad letos vydržím celou. K tomu ještě tu na seznamu. Chce to už něco vyhrát

Reagovat
Losinho

Je to tak.

Reagovat
taws

vůbec to nepřivolávej, Lindpere už měl zranění dost!

Reagovat
db18

...tak vydržel do 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Má ještě někdo místo ve FANLIZE?

Reagovat
db18

ono to je omezený? hokej minulý rok nebyl, tak se docela divím

Reagovat
Coutinho10

jj max. 16 míst

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, nevím, ale i tak musí zakladatel rozeslat pozvánky, tak jsem se ptal jeslti někdo nemá místo. Jinak budu hrát jentak pro sebe a o ty lístky na Robbena

Reagovat
Losinho

Taky, respektive já měl zamluvený místo, ale Coutinho je podrazák.

Reagovat
Coutinho10

mel si cas asi 4 hodiny, ale v pulnoci byla uzaverka (mels to potvrdit hned)

Reagovat
Losinho

Já už nebyl na netu

Reagovat
Coutinho10

skoda no ....kdyby nebyla ta uzaverka v noci ze ctvrtka na patek, tak bych to nehrotil, ale chtel sem mit plno (16 míst) a hlavně sudej počet kvůli duelum

Reagovat
Losinho

V pohodě

Reagovat
Coutinho10

mozna se setkame v lize od es tut mir leida

Reagovat
es tut mir leid

hele kluci a bude to fungovat, když jsem jí založil až dneska?

Reagovat
Coutinho10

zalezi kdy si nastavil uzaverku (kdy se budou losovat duely), ale predpokladam, ze si dal asi od 2. kola, protoze ze ctvrtka na patek (co bylo ted) to je nerealny

Reagovat
Miguel19

Jo bude, akorát se začne až do 2. kola..bych řekl

Reagovat
es tut mir leid

no já jsem dal "od 1.kola" a až pak si všimnul tý uzávěrky... tak snad se nám vytvoří ta tabulka od toho 2.

Reagovat
Miguel19

Ceny jsou zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

a navíc si tam musíš nastavit, kdy chceš mít uzávěrku (já ji dal před 1. kolem), což bylo teď v noci, takže všechny duely sou rozlosovaný

Reagovat
es tut mir leid

my máme, jsme jenom 4 zatim dej jméno týmu kdyžtak

Reagovat
db18

19-11_db18 (jestli taky můžu )

Reagovat
es tut mir leid

jo, my už jsme hráli spolu italskou loni

Reagovat
db18

dík

Reagovat
Coutinho10

jestli to chces nak zaplnit, tak mi klidne posli taky pozvanku (cim vic lig, tim lip)

tym mam stejnej jako nick tady, dik

Reagovat
smazaný uživatel

FC Santo Paulo

Reagovat
Losinho

Losinhovci

Reagovat
taws

jestli máš místo tak bych se taky rád přidal: taws8

Reagovat
Miguel19

Jinak ať už je začátek...vždy ráno když se probudím tak 2 hodiny trávím s fantasy

Reagovat
db18

já si až dneska vzpomněl, že bych si mohl udělat sestavu...

...a koukám, že to bude Head2Head stylem, tak to už chápu, že jsou ty ligy omezený... a bude to aspoň zajímavější

Reagovat
Miguel19

Já už začal před týdnem. Ale každý den fakt měním. I když někdy to bylo vynucený zraněním, jako třeba Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doted nepochopil, jak to muze nekoho bavit hrat

Reagovat
db18

...já to taky nechápu - stejně tak jak mně baví FM

Reagovat
smazaný uživatel

já to zkouším poprvé tak se nechám překvapit.

Reagovat
Miguel19

Ztotožňuje se někdo s tipy, že - Sparta, Teplice, Jablonec a Plzeň dají aspoň 2 fíky?

Reagovat
db18

...nám nevěřim (zbytku jo)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Šrom - Sukup, Frydrych, Baránek, Holzer - Greguš, Lindpere - Štěpán, Šichor, Azevedo - Narh strřídání Svěrkoš, Kukec, - vůbec jim to neublíží, nemůžou hrát základ jen podle toho že jsou to legendy a fanoušci je mají za bohy ! Ale hra se Šichorem a Azevedem se m líbí víc a na Gedeona a spol by rychlost mohla platit !

Reagovat
PavlíčeQ

Kukec je legenda?

Reagovat
HorajzmAmmann

v nadsázce ano. Získal si hodně fanoušky, vnesl tady něco nového... Snad to v Jablonci taky jednou zažijete :-D 101% jablonečák Vám zdrhnul do Sparty

Reagovat
PavlíčeQ

Co se dá dělat, když tam chtěl jít tak mu nebudeme bránit.

Reagovat
Losinho

Se zdrháním do Sparty máte bohatý zkušenosti, co?

Reagovat
taws

ale zase aspoň netaháme do týmu použitej odpad ze Sparty

Reagovat
PP

Dotaz krapet mimo dnešní špíly - nevíte jak je na tom Hubschman po tom střídání v přípravě?

Reagovat
PavlíčeQ

Pondělí, úterý trénoval individuálně, od středy s týmem a zejtra bude hrát 90%

Reagovat
PP

špicaaa, dikeeec..

Reagovat
TheAdy

IDNES SPORT

Reagovat
Jajinek

A já si tady udělám druholigové okénko...:)

Sigma jde do soutěže s 28 hráči v kádru s tím, že Zlámal a Nepožitek jsou dlouhodobě zranění, takže se s nimi počítat nedá.

Kalvoda bude hrát 4-2-3-1 a bude to vypadat asi následovně:

Blaha (Bárta) - Janotka (Texl, Svozil), Bystroň (Šindelář), Škerle (Dreksa), Vepřek (Javůrek, Hála) - Cana (Šindelář), Houska (Habusta) - Ordoš (Plšek) - Varadi (Schulmeister, Zahradníček), Vašíček (Rolinc, Chorý), Navrátil (Falta)

Ruku na srdce...to je kádr, který by měl slavit postup ve 20. kole... o postup by bojovali už jenom hráči z lavičky v závorce.

Je až neuvěřitelné, že se podařilo udržet v podstatě celý kádr pohromadě. Koupil jsem si permici, která je skoro zadarmo a prostě budu fandit a věřím, že se dostaneme okamžitě nahoru. A kdo ví...třeba se něco povede vyhaluzit v poháru.

Jedeme SIGMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tímhle kádrem nepostoupit do Synot ligy, to by bylo na odevzdání trenérské licence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na vás nemůžu dočkat v 5. kole

Reagovat
Jajinek

Opava je jediný atraktivní soupeř, který v té lize je

Reagovat
smazaný uživatel

Pro vás asi ano, my naštěstí těch soupeřů i vzhledem fanouškovské stránce máme vícero - Frýdek, Karviná, Třinec. A Žižkov je taky zajímavý. O vás je rozhodnuto, snad se budeme držet někde za vámi

Reagovat
smazaný uživatel

před vámi*

Reagovat
smazaný uživatel

Snad za rok vystřídáte třeba takovou Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

to je takej tým, že nepostup si nezaslouží nic jinýho než absolutní výsměch...

Reagovat
sosna

Za okénko za permici a ještě jeden navíc pro Zdendu Klesnila, který musel bohužel ukončit kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

200.pro vyhru Sparty !

Reagovat
Corosian

Nešpor bude hrát pod hrotem No tak to Bůh s námi

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem myslel, že Nešpor v základu nemůže být jako hrůza překonána. Ono to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

to nechápu.. vždyť na to nemá ani správný předpoklady, jestli teda nechtějí hrát jako Atlético taky mi to přijde jako zabíjení Hušbauera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě líp to vymysleli, Lafi jde na podhrot. To je konec ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

už to čtu..KRISTEPANE, oddělávám Lafatu z kapitána

Reagovat
smazaný uživatel

Toho rovnou oddělat z celý fantasy, to budou záporný body...

Reagovat
Corosian

Uvidime no...Lavicka asi pocita s tim, ze Bohemka postavi autobus, tak to chce nekym vybourat, jinak si to vysvetlit nedovedu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si na to ale sakra bere kladivo, když mu ve skladu leží kango?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nákup Nešpora Sparta ještě olituje.

Reagovat
smazaný uživatel

Za rok se mu budete vsichni omlouvat

Reagovat
ACSeRw!n

Ty kravo Nespor.. co to je jako za sestavu? 4-3-3 a Nespor hraje kridlo nebo coze

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1, Hušbauer DLP, Lafata podhrot, Nešpor hrot.

Reagovat
ACSeRw!n

no tak to jeste docela jde.. jestli nekde dava smysl nasazeni Nespora od zacatku, tak je to zapas na bohemce

Reagovat
smazaný uživatel

O co, že bude Nešpor hrát ve středu pole a vyhrávat hlavičky a souboje.. A samozřejmě hrozit ze standardek..

Reagovat
smazaný uživatel

captain obvious

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, Hušbauer bude hrát DLP? Proč v 1. kole ligy, když ho nikdy nehrál a minulou sezonu byl nejlepší hráč ligy jakožto central winger..

Reagovat
smazaný uživatel

vyházím z twitteru Sparty a do 4-2-3-1 DLP potřebuješ, takže nevím, kdo jiný by na jeho místě měl být

Reagovat
smazaný uživatel

Na fb mají to rozestavení taky jinak, vůbec si s tím nelámou hlavu jak to napíšou :) Podle hráčů by to mělo být 4-1-3-2.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

...takže jako v JBC, akorát Pekhart nahrazen

Reagovat
ACSeRw!n

a treba je bude prohravat..

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba jo, tak ho pak vystřídají někým kdo umí fotbal..

Reagovat
ACSeRw!n

to by bylo rozumny

Reagovat
ACSeRw!n

tohle je diskuze o prvni lize, nejake podradne tymy jako holomoc nebo opava nikoho nezajimaji..

Reagovat
smazaný uživatel

běž se zabít

Reagovat
frankiefcb

Jo teď si jim to nandal.

Reagovat
ACSeRw!n

ze jo? jsem na sebe hrdy.. a diky za podporu

Reagovat
smazaný uživatel

Je ho velká škoda. Teďka o víkendu jsem ho viděl na slivkoštu a je to sympaťák.

Reagovat
smazaný uživatel

V té sezoně pod Johnem byl skvělý Některé ty haluzgóly co dával, to bylo neskutečné Škoda, že končí tak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta vyhraje o dva goly. Dukla under a asi 1:0 nebo 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Takový začátek. Podle mě jistý sestupující s pravděpodobným mistrem

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ještě že jsem narval breznanika jako kapitana

Reagovat
smazaný uživatel

třeba ještě dojde

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole ten Havranek.. bydlel ve stejnym vchode jako ja, je o dva roky mladsi.. hral sem s nim v jednom tymu v Libusi.. potkal sem opravdu hodne, ale hodne golaman a on byl jeden z nejhorsich.. Ale jako jedinej u fotbalu zustal, ostatni to prestalo bavit (vcetne me).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavej na rozestavení Sparty a jak to bude hlavně fungovat. Matej ted byl hodne dobrej dirigent. Musi to vzit Husbauer no

Reagovat
smazaný uživatel

"Dřív mě zajímali kluci v kotli, teď mě zajímají kluci na hřišti"

Reagovat
Corosian

Reagovat
TheAdy

Reagovat
ACSeRw!n

hrozna sracka..

Reagovat
Corosian

"Free Gaza" v bohemackym kotli Jako vazne??

Reagovat
ACSeRw!n

tak neasi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Přikryl tam má docela dobrou možnost přes Moravce s Ruzickou...jeste k tomu za ním hraje Costa, to by měla bejt cesta

Reagovat
ACSeRw!n

prvni Karochova veta a hned perla

Reagovat
Ungalabunga

Proč sakra nemaj rudý dresy? To je jak kdyby hrála dukla

Reagovat
ACSeRw!n

btw tip - 0:4

Reagovat
smazaný uživatel

zatim je to od vás hrozně unavený. Bohemka je natěšená. Ale počítám, že od 30minuty už bude hra ve vašich rukou

Reagovat
dextroza_m

Olé Baník Ostrava, olééé Baníík Ostravaa

Reagovat
ACSeRw!n

Costs

Reagovat
ACSeRw!n

a

Reagovat
Corosian

No ty vole a dost....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Rada luxusní, už rok stabilně výbornej, toho bych k nám bral všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo Rada luxusní, už rok stabilně výbornej, toho bych k nám bral všema deseti

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole ten nespor to je proste vysmech.. evidentne se snazi hrat na sebe, aby upoutal trenery, ale rozhodne na to nema techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec ale. Uplně dřevěný nohy. Sice atleticky neni úplně marnej, ale s míčem je o 75% slabší

Reagovat
ACSeRw!n

Sparta v poslednich letech mela podobny drevaky v utoku.. Po minuly sezone sem doufal ze uz tomu odzvonilo, bohuzel marne .

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale to by tam Balaj byl 10x platnější. A Bednář tak 8x....

Reagovat
ACSeRw!n

nezbyva nez souhlasit

Reagovat
smazaný uživatel

ty praseee

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha hraje vejš než Hušbauer...kterej neni vůůbec vidět zatim

Reagovat
Corosian

Husbauer proste musi hrat vic vepredu, on nikdy nebyl tvoric...aspon si mentalove tady uvedomi jak je pro nas Matejovsky dulezitej

Reagovat
ACSeRw!n

Bez Matejovskyho bysme byli tezce v prdeli. Nechapu, ze to nektery lidi nevidi (nebo mozna nevidi dostatecny pocet zapasu ACS).

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám furt. Matěj je prostě důležitej. Vácha se snaží, ale ten prostě tvořit nikdy nebude. Nebo bude, ale bez efektu. Jen tak na oko a dost. Hušbauer tam taky nemá dost prostoru na 1na1 protože tam se chyba těžko napravuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, teď tam měl dva odpuštěné fauly, které byly dost vidět

Reagovat
ACSeRw!n

"Havranek ala Manuel Neuer"

Reagovat
smazaný uživatel

Faul...a že si pro to šel....šel si pro to rozhodně mín než Robben proti Mexiku teda

Reagovat
ACSeRw!n

taky mi to prislo jako faul..

Reagovat
ACSeRw!n

Costa zatim tragedie.. Vzadu hori, vepredu resi spatne situace

Reagovat
Marv

Tak dneska tutově po kalbě.. má problém s pohybem, koordinací a situace se snaží vyřešit co nejjednodušším způsobem

Reagovat
ACSeRw!n

tak v tom pripade v poradku

Reagovat
Corosian

Tak sorry Nešpí

Reagovat
ACSeRw!n

konecne Havros ukazal kvality, ktere u nej znam

Reagovat
dextroza_m

Havránek MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, tohle Bohemka už nedá...a to jsem jim na bod věřil po prvních 20ti minutách..

Reagovat
dextroza_m

bohužel, přál bych Spartě ztratit hned v prvním kole

Reagovat
smazaný uživatel

No...už předtim vyběhl jak dement, ale tohle byla uplna kokotina

Reagovat
db18

Nešpor 100x lepší než Chramosta

Reagovat
dextroza_m

a jak se to počítá?

Reagovat
smazaný uživatel

1gol je za sto bodů...

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
TheAdy

Reagovat
db18

Nešpor z toho dal gól - Chramosto by z toho chtěl penaltu

Reagovat
db18

a teď nic nepočítám - jen konstatuju...

Reagovat
smazaný uživatel

to určitě ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Uvidíš, že to pro vás bude platnější posila než Chramosta pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Je to akorát důrazný hovado..

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

nehraje Hušbauer DLP?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje, neumí to.. Strašně to chybí, ale střídají se o rozehrávku s Dočkalem.. První minuty to ale vypadalo, že ho fakt hrát bude..

Reagovat
smazaný uživatel

No, že to neumí vím, to bylo jasný od začátku, ale na té pozici prostě hraje

Reagovat
db18

Což je pro útočníka dost důležitý

Reagovat
božský John

je to kopyto hrozny

Ja bych treba i tu Spartu vzal na milost a uznal, ze maj pravo na zivot, ale oni si tam ty kokoti natahaj Nespora s Vachou, ktery nesnasim z ligy snad nejvic a jeste ten muj hejt umocnej. To je strasnej mancaft, vsecko spatne

Reagovat
Miguel19

Skvěle Nešpor. Jen jim tady zavři hubu..

Reagovat
ACSeRw!n

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Timhle nám jí opravdu zavře no

Reagovat
db18

Reagovat
Hector17

Bohemka - Sparta je podplacene?

Reagovat
ACSeRw!n

jj, jako vzdy zapasy Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Havránku ty blbe....

Reagovat
smazaný uživatel

Havránek mvp

Reagovat
smazaný uživatel

No a to se mi zdálo, že byla Bohemka na Spartu celkem dobře připravená. Tohle zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle pískne a na Radu ne? Ale ale , už to rozhodčí zase sere..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už začínaj místní komentátoři tušit, k čemu je Nešpor ve Spartě?

Reagovat
ACSeRw!n

Moch tam bejt kdokoliv jinej a dopadlo by to uplne stejne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd...jinej hrac by to treba takhle dobre nedohraval... ja nevim proc je tady na nej takovej hate, ja myslim ze to bude hodne platna posila

Reagovat
diskoschlampe

Každej hráč by to takhle dohrál, na tom nebylo nic jedinečnýho, brankář to prostě zahrál jako dement...

Reagovat
smazaný uživatel

Většina hráčů (min. všichni ostatní útočníci Sparty) by vubec neběželi od toho beka (pokud vubec aspoň k němu) ještě znova naplno ke golmanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Právěže ne. Většina našich hráčů by tam nešla takovymhle způsobem, šli by to "zkusit", nastavili by tam nohu... on tam šel sebrat balon.

Reagovat
Miguel19

Hušbauer taková raketa ve fantě a od se nedostane k bráně na 30 metrů..

Reagovat
smazaný uživatel

U toho Havranka to nebude mít zadnej efekt, mi přjde jak, kdyby chytal PL několik let a do Bohemky přestoupil jen kvůli tomu, že chtěl...takovej flegmatickej machyrek...ale to je jen od pohledu a podle toho rozhovoru s ním

Reagovat
Corosian

A Přikryl je skvelej, ten by mel hrat vic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten jestli by měl sedet, at odejde alespon hostovat. Nebo by musel odejít jeden hráč pryč no. Hušbauer, Dočkal, Krejčí, Lafata, Vácha...

Reagovat
Corosian

No, pocita se porad s odchodem Husbauera pokud prijde dobra nabidka. V tom pripade bych posunul Dockala na jeho misto a Prikryla dal napravo a ani by nikam na hostovacku nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje dobře, ale třeba tu svoji šanci zadrbal a to je docela trvalá záležitost.

Reagovat
mojmira

první zápas a už to má sralta pojištěný

Reagovat
patas92

Vácha debílek - klasika

Reagovat
db18

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Reagovat
diskoschlampe

kdyby tohle předvedl v Liberci, už by jí měl, ale holt sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozný kecy tohle

Reagovat
diskoschlampe

Tak je mi jasný, že tobě to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Rok co rok dělaj hráči všech týmů stejný prasárny, rozhodčí to rok co rok hodnotí někdy dobře, někdy podivně, ale jenom Spartě se to podle diskutérů odpouští Je to strašně směšný, nezlob se na mě.

Reagovat
diskoschlampe

Ale hovno, v Liberci měl každej rok minimálně 10 žlutejch + nějaký redky... a najednou ve spartě má kolik? polovinu? a přitom hraje pořád stejně prasácky a ještě k tomu se začal chovat jak machírek...

Reagovat
smazaný uživatel

V Liberci prasil víc a hůř, od těch dob už se dost zklidnil - tim neřikam, že je teďka nevinnej.

Reagovat
diskoschlampe

No to koukám, jak se zklidnil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Co udělal? Teď jsem přijel.

Reagovat
smazaný uživatel

Karoch rozhodčí

Reagovat
Hector17

Proč nedal vachovi kartu?

Reagovat
božský John

Vacha je hroznej srac zkurvenej. Proste spartan

Reagovat
Hector17

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je Jablonečák

Reagovat
božský John

To je jedinej svetlej bod jeho zivota, ze si urval vazy nebo co zrovna v jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že on je takovej od žáků, sám zákeřnej, ale nesnese, když mu někdo jde do těla...klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to frajer, není to žádnej trubka

Reagovat
božský John

Je to zakerny prase

Reagovat
smazaný uživatel

Je v pohodě.

Reagovat
božský John

Ne, je to zakerny prase kurva uz

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, do měsíce ho uvidíš brečet..

Reagovat
patas92

Mohl by se tak chovat teda i na hřišti.

Reagovat
božský John

Jn. Jel jsem s nim v metru 4 stanice a nemel jsem uplne pocit, ze by mi chtel kopackou proslapnout koleno nebo tak neco. Vypadal docela normalne (jenom je fakt hrozne mrnavej, to jsem si nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Je hrozně jednoduchej.

Reagovat
ACSeRw!n

je to slavista

Reagovat
smazaný uživatel

a taky hrál v Jablonci i Liberci srdcař no..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme kokot no

Reagovat
smazaný uživatel

Havránek: "Jsem kokot, no."

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl opravdu Havránek: Jsem kokot?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale na tebe s Rychtářem prý nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

RYCHTÁŘ JE VRAH!

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor dneska. To je přesně ten element, kterej mi u Sparty minulej rok chyběl. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nemůžeš ani myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne? Bednář ani Lafata nejsou takhle důrazní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář je daleko důraznější a Lafatovi zas nepřekáží míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Bednář působí důraznějc, protože je větší a neohrabanější. A Nešporovi balon taky nijak extra nepřekáží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nešpor je celkem rychlej. v tom jediným se mi zdá lepší.. nemá cenu řešit, jak Nešporovi balon překáží, nepřekáží.. ten kluk nemá techniku...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Tie hlúpe novinárske otázky typu "Aké ťažké to bolo/bude.....aké jednoduché...."...mne je asi pri TV trápnejšie ako tým novinárom a hráčom dokopy neskutočné

Reagovat
monty25

Havránek Myslím, že Deník Sport už má jasného kandidáta na "Kopyto kola".

Tak ale aspoň uznal, že je kkt...

BTW: Monča Čuhelová

Reagovat
smazaný uživatel

měla mu říct: Kokot, to je ještě vlídné...

Reagovat
smazaný uživatel

Čuhelová palec hore? A začo?

Reagovat
smazaný uživatel

chlapovi, který se na to zeptá to nemá cenu vysvětlovat

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Tým si dúfam nechcel naznačiť, že je prirodzene krásna...lebo nie je.

Reagovat
monty25

Je vidět, že mě neznáš. Dávám jí tady palec nahoru pokaždé, když je v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

ustála srážku s kokotem přece

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už se teším na zítřek...ale Slovácko to bude asi kolotoč..

Reagovat
Ángel di María 22

Bez Matějky to je vždycky těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Má hrát Mareček na CM, Hušbauer výš, Lafata na hrotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Mareček se mi tam pořád hrozně, ale hrozně nelíbí...

Reagovat
db18

nepolíbil břevno... pak má taky chtít, aby se mu na paty nelepila smůla

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooo

Reagovat
Kang & Kodos

Hotovo

Reagovat
Kang & Kodos

Prosím o smazání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

HUŠBY

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábka, Hušbyho i Lafatu mám ve fantě.

Reagovat
Miguel19

Tak s Kadeřábkem to nebude výhra

Reagovat
Miguel19

Gooooool, nádhera tiket i fantička

Reagovat
Corosian

Hušby klasika no

Reagovat
smazaný uživatel

A já jsem si říkal, jak jsem chytrej, že jsem ho vydělal z Fanty

Reagovat
smazaný uživatel

a mám tam Kadeřábka, no já na to seru

Reagovat
Switchback

Krása !!!

Reagovat
smazaný uživatel

lacinej gól..

Reagovat
smazaný uživatel

Moje obrana ve fantě pláče

Reagovat
Corosian

No aby si se nam z toho neudelal Bosaku

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, jestli je Bosák neutrální divák teda

Reagovat
db18

Reagovat
Ángel di María 22

Neni, no, dlouhodobě Ale jinak nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že ono není moc z čeho vybírat.To, že je nejlepší není o tom, že by byl opravdu tak dobrej.Spíš je to o tom, že jsou ostatní tak špatný

Reagovat
discarda

Spíš ho nemáš rád, tvůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako člověk mi nevadí, jeho styl komentování nemám rád.Dřív bejval dobrej.Teď už je mnohdy trapnej jak se za každou cenu snaží vypustit nějakou cool hlášku

Reagovat
Switchback

v podstatě

Reagovat
discarda

Nemyslim si, styl ma furt stejnej jako driv, a zajimalo by me jak moc si pamatujes jeho predchozi prenosy - ja tudle videl sestrihy s jeho orig. komentarem z eura 04 a neda se rict, ze by komentoval jinak. Spis sis to idealizoval:)

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu jsem nikdy netrpěl tím, že bych si ho idealizoval.Jeho přenosy si pamatuju dobře a opravdu dál než jen do roku 04.Problém je v tom, že dřív mi ty jeho hlášky připadaly spontánnější a opravdu se jim dalo zasmát.Jenže ho dost proslavily i mimo fotbal a to mu možná stouplo do hlavy.Dneska už to kolikrát opravdu vypadá až příliš nuceně.Narozdíl třeba od Záruby v hokeji, u kterýho jeho hlášky pořád působí přirozeně.Když už si u toho EURA 04- vybavuju si, když naši dali jeden z golu Holandsku, tak Bosák řval něco jako JABA DABA DŮŮŮŮ....To znělo neskutečně trapně a uměle....Asi jako to jeho "pojď synu"....Ale je to můj názor, jiným se to očividně líbí - jejich věc

Reagovat
discarda

No nevim, třeba to připadá jen tobě, když sleduju golf tak třeba při masters jede 4 hodiny v kuse komentování a hlásí furt stejně a nepřipadá mi to nucený. Pravda zase na druhou stranu mi připadá, že golf mu de už líp než fotbal, jak je to takový pomalejší.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemůžu soudit, na golf nekoukám.Ale spousta mých známých ho kritizuje za fotbal a chváli za golf, takže na tom asi něco bude

Reagovat
smazaný uživatel

je dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je, však on tak řve, protože má radost, když se na hřišti něco děje a zvlášť, když hrozí, že by byl favorit pod tlakem.

Reagovat
Switchback

Bosák

Reagovat
smazaný uživatel

No nééé :) Divím se, že na neomylného a dokonalého Bosáka někdo vyjádří takovej názor.

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Tož to není dobré pro fantu..

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel Nostradámus Karoch.

Reagovat
vinetou

Rada je výbornej

Reagovat
Switchback

Nepatrnej no ...

Reagovat
patas92

Pavlenka - Frydrych, Baránek, Stronati, Holzer - Štěpán, Greguš, Lindpere, De Azevedo - Svěrkoš - Narh

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Kaša?

Reagovat
taws

v přípravě prodělal pásový opar a ještě netrénuje naplno

Reagovat
smazaný uživatel

Kukec není v základu proč?

Reagovat
patas92

přetlak

Reagovat
taws

no tak z tý sestavy nejsem úplně nadšenej..hlavně ta obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Stronati byl v přípravě tak božský nebo v baníku zase funguje tlačenka? Co si pamatuju jeho výkony tak žádná sláva...

Reagovat
smazaný uživatel

www.youtube.com/watch?v=_Ygt0K8-Dvg

Reagovat
ACSeRw!n

cpt?

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 Breznanik..

Reagovat
ACSeRw!n

Prikryl

Reagovat
smazaný uživatel

mr. Yoda www.youtube.com/watch?v=_Ygt0K8-Dvg

Reagovat
ACSeRw!n

muzes to prosim poslat jeste jednou ?

Reagovat
smazaný uživatel

pro velký úspěch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti němu nemám. ale ten Dočkalův účes - to je něco tak odpornýho..

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem lepší než Váchův

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Breznaníkův

Reagovat
TheAdy

presne moje řeč Ady

Reagovat
smazaný uživatel

Vackuuu...

Reagovat
Bosko

Ten Přikryl to je děsná herečka......Pamatuju si, že tohle udělal i na jaře v zápase s Plzní.Sparťani pořád kritizujou Limberskýho, že tenkrát nasimuloval tu pencli, ale nevšiml sem si, že by se tak pustili i do Přikryla

Reagovat
ACSeRw!n

to je asi hodne individualni.. ja beru jakykoliv simulovani.. do fotbalu to patri a chytri hraci toho dokazi vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom to teď Přikryl udělal hodně dobře, tím simulováním to akorát zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Obrazně řečeno "stát na svých nohách" má velmi hluboký význam. Filmovat, simulovat,... to je známka toho, že si ten člověk neváží sám sebe a svých možností. "Možná bych dal gól, ale radši jsem upadl." To je ti fakt sympatické?

Reagovat
ACSeRw!n

Nepochopil jsi to. Ten konkretni hrac musi vyhodnotit konkretni situaci, kdy je pro nej vyhodnejsi souboj ustat nebo ne. Tohle byl ukazkovej pripad, kdy mel zkouset penaltu, ale ten hrac evidentne nebyl dostatecne fotbalove chytrej a nesel do toho, jak uz sem psal vyse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

ona totiž kritika Limberskýho od Sparťanů je jedna velká fraška a svalování viny na někoho ostatního než jsou pouze oni sami.. ale pššššt..

Reagovat
discarda

Pochop rozume, ze o samotnej akt nasimulovani penalty v pripade Limberskyho vubec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, pamatuju si...přijel jsem z Itálie ve 2 v noci pustim TV a tam Limba: Jasná penalta, nebylo, co řešit...pak vidím opakovanej záznak a smíchem jsem probudil půlku baráku..

Reagovat
smazaný uživatel

To si mohl odpustit.Na druhou stranu myslíš, že by to u sparťanů měl jednodušší , kdyby řekl, že to zahrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

jeste ze ten Mikus neni chytrej hrac.. po tom kontaktu moch spadnout a byla to jasna penalta, uff

Reagovat
Switchback

jsem čekal, kdy spadne ... ale palec nahoru za to

Reagovat
ACSeRw!n

no ja bejt jeho spoluhracem, tak si odeme moc dobrejch slov nevyslechne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Nevim co se smejes.. Podobnej pripad jako kdyz hral Husbauer za pribram. Priznal se k teci a souper pak dal z dalsiho utoku gol. Sice dostal od svazu cenu fair play, ale od spoluhracu i trenera dostal jetel - coz je naprosto v poradku. Na nakou fair play se nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejses ty ten vypatlanej xenofob s naprosto nulovym moralnim kreditem ?

Reagovat
ACSeRw!n

Jaky mam moralni kredit tezko rict. Ale xenofob urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

xenofob?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, špatně jsem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na Ordinaci to je seriál pro tebe

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Pepa prihravka zadama jak Ronaldinho

Reagovat
Switchback

Breznaník comeooon !!!

Reagovat
Switchback

Vacku ty seš zesranej, to není možný ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska Sparta : Kadeřábek, Costa, Vácha...Bičík, kde jsou ostatní?

Reagovat
ACSeRw!n

nejhlasitejsi "choral" domacich je "Sparta zajebana je", gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

že to vadí zrovna tobě po tom, co píšeš vejš...

Reagovat
ACSeRw!n

Mne to nevadi - naopak jsem rad. Misto toho aby co nejvic podporovali svuj tym (zapas urcite nebyl jeste rozhodnuty), tak nadavaj na Spartu

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek musí do týmu, kde se nebude bát hrát....vždyt hraje jako holka a to si myslim, že kdyby na jeho místě hrála Divišová, tak si to dává víc..

Reagovat
ACSeRw!n

podle me sel na hriste s tim at podrzi balon a hlavne neudela chybu... ale kdo vi

Reagovat
smazaný uživatel

" hraje jako holka"

On vůbec působí takovým "jemnějším dojmem"....Mluví tak divně, potichounku a pořád se tváří , jak kdyby se měl každou chvíli rozbrečet

Reagovat
smazaný uživatel

mela byt reakce na P-forhill

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já mu přeju at se znova nastartuje....

Reagovat
smazaný uživatel

než odešel do Itálie, tak byl výborný

Reagovat
smazaný uživatel

Měl koule, ted kdyz prijde bojí se...to Breznanik tam vlítnul jako uragan proti němu

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhe výkonem můžeme Malmu rovnou pogratulovat k postupu

Reagovat
ACSeRw!n

uz sem ti to psal jednou - i na trolling musis mit talent

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď trapnej Valloire..

Reagovat
ACSeRw!n

klasickej tezkej zapas na bohemce, dulezity tri body

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Přeně tak

Reagovat
Switchback

Sice to mělo skončit 2:0 ale pořád fajn

Reagovat
Ángel di María 22

Bohemka se na nás vždycky umí vyhecovat doma, tady jde fakt jen o body. Skóre a krása jde stranou.

A teď smést Malmö.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak svoje si splnili, ted postoupit přes Švédy

Reagovat
db18

Jak je to s tou tv na isportu - je to to samé, co běží na tipáči?

Reagovat
ACSeRw!n

na Slovak sport je komentar v cestine

Reagovat
db18

já tam mam atletiku a od sportu ani tipáče mi to nejede...

Reagovat
ACSeRw!n

davaj to na svk sport 2

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak Sport 2

Reagovat
db18

tak ten nemám...

a ten sport mně pěkně sere...

Reagovat
ACSeRw!n

na isport to maj prevzaty ze slovak sport 2 a jede to tam normalne

Reagovat
smazaný uživatel

i v HD

Reagovat
db18

už taky... jebal mi to adblock

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to dělal adblock

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama na tipsport, která tam co dvě minuty dole vyskakuje, mi neskutečně pije krev

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

ten Azevedo se mi kurva libi, v nem neco je

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní zápas na Bohemce hodnotím velmi pozitivně. Jestli takhle dovede hrát tým, který je teoreticky kandidát na sestup, tak díky. Protože to znamená, že naše liga jde opravdu nahoru. Lepší zápas před Malmö jsme si přát nemohli. Vyhrát to "v suchým tričku", tak v úterý nastoupíme s nosem nahoře. Takhle věřím, že začneme hodně koncentrovaně a možná z toho bude hodně dobrý výsledek.

Bohemko, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

atmosféra, jak kdyby se hrálo na Bazalech

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Baníček který se dušuje originalitou pokřiků má další pokřik od Slavie?

Reagovat
centos

Jak další?

Reagovat
db18

nějaký to "Co to zpíváte?"

A o těch předchozích se tu myslím diskutovalo u prvního zápasu Sparty s Levadií...

Reagovat
HorajzmAmmann

seš hodně mimo

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
db18

...tak osvětli

Reagovat
centos

Pokud se nepletu, tak s Co vy zpíváte to bylo naopak.

Reagovat
db18

Aha... takže další pokřik, který měl n-letou pauzu? (u vás jsem ho slyšel poprvé, od Slavie skoro pokaždý)

Reagovat
centos

To upřímně nevím, já se na fotbal v poslední době moc nedostanu. Ale je to několik let stará záležitost. Tahle duplicita se řešila na foru hooligans.cz, jen to teď nemůžu najít; výsledkem bylo, že to druhý tábor začal používat ještě předtím, než se to u prvního pořádně rozjelo, takže to byl spíš omyl.

Reagovat
db18

díky

Reagovat
frankiefcb

Teď jsem přišel, jak hraje baníček?

Reagovat
patas92

nic moc

Reagovat
Error

Lindpere zase zraněný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
FUnk

proc je preruseno, jsem na dovolene a nevim nic..

Reagovat
db18

vypadl proud

Reagovat
FUnk

dik

Reagovat
db18

Baník na to má koukam štěstí...

Reagovat
db18

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten jak má super deníky na FMseries ne ?

Reagovat
db18

je to on - akorát nemá výdrž (nebo aspoň u těch posledních dvou nějak nevydržel )

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je postup, když se to nepodaří nahodit v nějakém rozumném čase?

Reagovat
db18

Kdyby to byla vina Dukly, tak asi kontumace... jinak je pravděpodobné, že se třeba zítra dopoledne dohraje jenom druhý poločas

Reagovat
smazaný uživatel

fotbal pro fanoušky, fotbal o víkendu

Reagovat
goodbay

Ze zahraničí ty přenosy z isportu nejdou že?

Reagovat
smazaný uživatel

zkus hola nebo proxmate

Reagovat
db18

nebo přes tipsport

Reagovat
vrabejka

Myslite ze to dnes odehrajou kdyz vypadl proud?

Reagovat
monty25

No sláva, na Dukle se bude hrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Baník top support

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PavlíčeQ

2400 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to začne!! POĎME SLOVÁCKOOO!!! Zopakujme loňskou sezónu a třeba zkusme zaútočit na evropské poháry! https://www.youtube.com/watch?v=nOYlBX8yO04

Reagovat
Losinho

Dneska aspoň bod, na Slovácku to bude těžký...

Reagovat
Coutinho10

j, kdo myslis, ze bude krome Balaje a Bílka hrát z novejch posil ?

Reagovat
smazaný uživatel

Latka, je dost možný, že i Míňa, ale ten by měl hodně defenzivních úkolů, takže to spíš ne a Baez by se hodil, ale zase hned ho postavit takhle do sestavy...ještě na Slovácku, kde jsou super fanoušci a hráči tam maj neskutečnej přechod do útoku....

Reagovat
Coutinho10

jj na Latku sem zapomněl, že přišel jako nová posila....příde mi to jako by tu byl pořád

Baeze bych rád viděl v základu...uvidíme jak to Míra poskládá a jako žolík by mohl pomoct i Vukadinović a ze strany fans to bude taky zajímavej zápas

Reagovat
Losinho

Latka, Černý, možná Baéz + navrátilci z hostovaček Mikula s Berkovcem.

Reagovat
Coutinho10

jj Mikula nwm no a u Berkyho otaznik.....uz aby to zacalo

Reagovat
adalbertus

dal jsem 1-1(přesný výsledek),kurz 5,75,vyhozených 198 korun..

Reagovat
Losinho

Vidím to na 1:1 nebo 3:0

Reagovat
Miky.77.14

Slovácko - Slavia 0:2 s přehledem.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude hrát Kerbr a Diviš ...tak gola dostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi se zbláznil

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte jestli se dá někde podívat na ten poločasový rozhovor s Havránkem??

Reagovat
Coutinho10

kdyz kouknes na i-vysilani CT Sport a najedes si na ten zapas a pretocis na konec 1. polocasu, tak by to tam melo bejt (pokud to nak nevystrihli)

Reagovat
smazaný uživatel

právě že na čt to není... Oni ted českou ligu na internetu vůbec nevysílají (i když ten zápas je v TV, na netu to nejde)

Reagovat
Coutinho10

ajo mas pravdu, tak to me taky celkem zklamali....ja vim, ze treba jak bylo ted MS, tak sem se chtel podivat na to studio pozapasovy a to tam taky nedavali, ale ze tam ted z SL nedaj ani ten zapas, tak to cumim.....jedina moznost, jestli si to nekdo nahral a nedal to treba na YT, ale jinak asi bez sance no...nebo kdyby to opakovali, ale ty rozhovory klidne muzou dat pryc

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, že všechny práva na internet nemá ČT, ale isport. takže veškerý sestřihy hledejte tam

Reagovat
PavlíčeQ

Dnes budete moci opět nadávat na návštěvu v Jablonci, bohužel jsou 2 velký akce v okruhu několika kilometrů

Reagovat
Čivrss

Je to škoda. S tím, jaká se dělá všude po městě a po internetu obrovská propaganda na fotbal...a stejně na Revelations půjde asi 10,000 lidí a na fotbal přijdou dva tisíce.

Reagovat
PavlíčeQ

Je to na prd. Minulej rok tam bylo někde 7000 lidí

https://www.youtube.com/watch?v=e1yeDW3dHdw

Reagovat
ACSeRw!n

tak by tam misto 2k bylo 2.5-3k

Reagovat
PavlíčeQ

Ty tomu nějak rozumíš

Reagovat
ACSeRw!n

kolik je tvuj odhad?

Reagovat
PavlíčeQ

4125

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
bruchy

ty kráso, dobře ty

Reagovat
db18

...určitě pracuje na pokladně

Reagovat
PavlíčeQ

Nepracuju na pokladně, ale docela jsem to trefil no

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/FkJablonec/photos/a.10150115271360211.314636.45499005210/10152544467500211/?type=1

Tak oni dělají propagandu na fotbal a pak posílají tyhle štávy na přehradu ? Kam asi půjdu

Reagovat
PavlíčeQ

Jen před zápasem ne? nalákat lidi, pak doufám budou roznášet pivo na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Bych řekl že si pak půjdou holky zaplavat až budou mít odpracováno

Reagovat
PavlíčeQ

No hlavně nějaký nejsou ani z Jablonce, tak aby nejely na libereckou přehradu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty co nejsou z Jablonce si klidně můžou nechat kluci ze Zbrojovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc kdo by jezdil na přehradu do Liberce plavat s žábama.

Reagovat
vrabejka

Pojdme Slovacko! Dneska jasna vyhra 3-0! a po dnesku prvni misto v lize! MODROBILI!

Reagovat
smazaný uživatel

Udajně se to bude kontumovat. Jeruzálemští nemaj na BUS.

Reagovat
Miky.77.14

O tom kdo nemá prachy bych pomlčel. Sám Habanec brečí jak Slavie může nakupovat a oni koupěj odepsanýho Kaloudu I ten Petr je rád že šel do Slavie

Reagovat
Miky.77.14

Prosimtě kroť se, uhráli 6. místo a hned je vznášíte do oblak. Budou rádi za 8.místo letos. Jsou v lize na poháry daleko lepší týmy. Dneska jim sešívky jejich ambice rozcupujou

Reagovat
Miguel19

600 pro český koeficient

Reagovat
exse

Boha jeho, co to ten Šilhavý zase poskládal?

Reagovat
exse

Boha jeho, co to ten Šilhavý zase poskládal?

Reagovat
smazaný uživatel

Fenin na teplický lavičce Neměl být náhodou pryč?

Reagovat
Greny

Koukám že Fenin je furt v Teplicích.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak viktoriáni, jdem je zničit.

Reagovat
ACSeRw!n

jedem Pribram

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, a půlka diváků může jít domů, jelikož Hubschman nehraje

Reagovat
db18

Kozáčik – Řezník, Procházka, Hubník, Limberský – Horváth (C), Hrošovský – Petržela, Vaněk, Pilař – Bakoš.

Pilař, Hubník, Bakoš

Na Vaňka jsem ale zvědavý

Reagovat
vinetou

Co je vůbec s Chramostou?

Reagovat
db18

někdo na něj šáhl

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Na isportu zpoždění asi 2 minuty

Reagovat
db18

(a na tipsportu mi to pořád nejede...)

Reagovat
smazaný uživatel

jde vám na tom isportu zvuk u Plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

jde normálně..

Reagovat
Sandstorm

mně nejde ani obraz. chyba 301: unable to load plugin...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, akorát teda obraz jde

Reagovat
smazaný uživatel

mě to nešlo včera akorát když jsem to poprvé spustil. jenom jsem pak obnovil stránku a šlo to

Reagovat
smazaný uživatel

mně

Reagovat
db18

vypni adblock (nebo si dej výjimku) - to mi včera pomohlo

Reagovat
Sandstorm

super dík

Reagovat
db18

ty dresy mi strašně připomínají dresy Brna, který měli dřív

Reagovat
Miguel19

Bakoš, Horvinhu

Reagovat
smazaný uživatel

Zelená je tráva,

růže jsou rudé,

Kosovo je srbské,

Pelta bručet bude.

Reagovat
db18

Baky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Nadšený jsem z toho že hraje nebyl, ale palec za gól mu dát můžu ne?

Reagovat
Miguel19

Skvěle Vaněk

Reagovat
smazaný uživatel

měnilo se nějak to,že policie nemá být na stadionech?

Reagovat
bruchy

ČÍÍÍŽEKKKK

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čížek nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

MAREEEEEK BAKOOOOOOOOOOOOS♥

Reagovat
db18

Neves a pak zas bude vykládat, že na něho Uhrin něco křičel

Reagovat
Sandstorm

Ježiš, gol do šatny

Reagovat
Posledni Kovboj

"Branku Pribrami strili TOMAS ....ticho... TOMAS... ticho... TOMAAAAAS...ticho..."

Reagovat
Sandstorm

Tomáááááš! ticho Tomááááááááš! ticho Tak ještě jednou a pořádně Tomááááááááááš! ticho

Reagovat
Miguel19

No ještěže tak.

Reagovat
Miguel19

No ale že bych si tou penaltou byl jistý Petržela zase takový skok..

Reagovat
db18

ale je fakt, že gólman tam byl pozdě... ještě že Petržela má 30kg i s postelí, tak to nevypadalo tak vtipně

Reagovat
Miguel19

Petržela tam byl dřív, o to nic. Ale zase ten skok To prostě nesnáším no..

Reagovat
smazaný uživatel

dejme tomu,ať pískaj za tohle penaltu,ale dával bych kartu i tomu šaškovi,kterej se odrazí od země a plachtí vzduchem

Reagovat
db18

ale zase tady u toho to trochu chápu, protože máš hodně velký riziko zranění... Hunt takhle podobně prokopl Čechovi lebku, Krejčí by si při tom zlomil nohu...

Petržela odkopl míč a pak "uskakoval" před gólmanem/pro penaltu, já bych to asi nechal běžet

Reagovat
smazaný uživatel

..myslíš,že se Petržela odrážel od země s úmyslem nezranit gólmana?

Reagovat
db18

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

já svou manželku nezabil,jen jsem jí běžel na pomoc když zakopla a zrovna jsem držel nůž

Reagovat
Miguel19

Třeba taky nechápu, proč tam nedal kartu Nevésovi...takový 3 metrový skok. Takhle se toho prostě nezbavíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Sandstorm

Tak dík. Brankář Příbrami nám úplně daroval gól.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta naprosto jasna.

Bakos zatim hodne dobrej vykon

Reagovat
db18

Docela mně překvapil i Pilař, Příbram musí mít neskutečně tragickou pravou stranu

(+ mu tam sudí odpustil tak 2 nebo 3 fauly, když si pomohl v osobním souboji)

Reagovat
smazaný uživatel

celkove vsichni ti hraci v ofenzive (Bakos, Pilar, Petrzela a Vanek) hrajou moc dobre

Reagovat
db18

Vaněk je zatím takový nenápadný ale...

...jinak doufam, že ta opce pro Pilaře neni moc vysoká, když takhle bude hrát dál, tak by se dal pak dobře zpeněžit - a po půl roce ho zas přitáhnout na hostování

Reagovat
vinetou

Vaněk je asi nový Uhrinův oblíbenec, furt bylo slyšet jak na něj něco křičí

Reagovat
vinetou

Pilař tomu hodně pomáhá, typově se do hry Plzně hodí mnohem víc než Kovařík.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite

Reagovat
smazaný uživatel

slušnej odraz od země

Reagovat
Posledni Kovboj

Vypadalo ze byla no.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vlastně nehraje Hořava?

Reagovat
db18

nejspíš zraněný, jinak by hrál

Reagovat
smazaný uživatel

pro fantu nic moc...

Reagovat
db18

já tam na naše radši moc nesázim (zatim) - hlavně teda, protože ti hráči jsou drazí, tak mam jen Limbu

Reagovat
db18
Reagovat
smazaný uživatel

Wtf? Nevím mně se body za Popíšila normálně připsali a zatím mi fungujou i střídání.

Reagovat
db18

Body náhradníků se vyhodnocují vždy v noci po skončení všech zápasů hracího dne.

V tuto dobu budou body porovnány s body hráče v základní sestavě a případně se provede střídání.

aha tak asi až po půlnoci

A překvapil mne Pavlenka +20 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka dobrý, já mám Bičíka a na to, že dostal gol 11 bodů není špatných... Jinak na seznamu zatím jedu na vítězství v kole .

Reagovat
db18

resp. po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je zase neista jak svina, ale ofenziva celkom slusne, Baky zatial super

Reagovat
db18

ale zase mi přijde, že to samé platí pro Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Si nejel? Příbram je kousek, i když to je jeden ze stadionů, kde to je jednou a dost.

Reagovat
db18

Já až dneska dostal zpátky auto - a bez něj se zas nedostanu do Plzně

Reagovat
Miguel19

Stopeři snad nevyhráli jediný souboj

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen klasika penalta a gol z ofsajdu....:)

Reagovat
smazaný uživatel

..chtěl jsem psát jestli tam při tom prvním gólu nebyl ofsajd,....

Reagovat
db18

starej se o svůj klub

Reagovat
Miguel19

Byl jo? Podle mě to smrdělo. A opakovaný záběr ze strany jsem neviděl..nevim jestli na Chanci běžel..

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nekdo chtel ve fanlize do miniligy tak at napise jmeno sveho klubu

Reagovat
Miguel19

Teplice jsem nějak přecenil..

Reagovat
Andis

Retardovaný Petržela se opět předvedl

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň zatím hraje pod své možnosti. Chybí tomu pořádný pohyb. Neustálé přihrávky mezi stopery a pak dlouhý nákop od Horvátha na Petrželu. Vaněk, Hrošovský a Pilař takřka nejsou u míče. Krajní obránci vůbec nechodí na polovinu soupeře a celkově chybí náběhy.

Přijde mi, že ta taktika Plzně je postavená na tom, že se prostě někdo prosadí individuálně a nemá to žádný řád a myšlenku.

Reagovat
monty25

V 1. poločase fungoval přenos ze zápasu Hradec - Teplice asi 15 minut. Prý mají v Hradci nějaké problémy v elektrických rozvodech... To je první blbá zpráva a ta druhá je, že Fenin je na střídačce Teplic.

Holt jsem aspoň viděl všechny góly z ostatních stadionů. Ten Čížkův byl hodně povedený...

Reagovat
vrabejka

Nehadejte se se mnou ale to byla jasna pnecle. Tak si tu nevykladejte pohadky o pomoci rozhodčích porism vas. Golman to neměl tak blbě vyrazit jeho chyba a pak si to dobře pokopl hráč a brankář netrefil balon ale hráče. Pro mě jasná penalta.

Reagovat
Manik...

Klasika

Reagovat
Euphael

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana je hrozná

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

OMG

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub ....... kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

obrana Plzně je fakt strašidelná,ale ještě víc šílenej je hlasatel na stadionu s kterym nikdo nekomunikuje a on si stejně nedá pokoj a jede si... Jakub.....Jakub...a teď všichni Jakub

Reagovat
Andis

Žádný strach kdyby náhodou bude ještě penalta pro Plíseň, ale až tak v 92 minutě radši

Reagovat
monty25

Fenin na place

Reagovat
Switchback

Co ta Plzeň dnes? asi furt nic moc co ?

Reagovat
Error

Na Plzeň ve čtvrtek jsem více než zvědavý.

Reagovat
bruchy

Proč nevystřídá Doležala?

Reagovat
smazaný uživatel

Doležal je fakt tak neskutečný trapák, to jsem neviděl. Jak za tohodle kopáče je někdo ochotný dát peníze. Vždycky mu vyjde jen zápas proti Jihlavě, jinak hraje totální hovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Musim rict, ze ta Plzen je herne horsi a horsi. Letos podle me neudelaji ani tu EL.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas ne, ale se současnou formou budou rádi za třetí místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem skupinu, blbe jsem to napsal.

Reagovat
Sandstorm

S touhle formou bude udělat EL hodně těžký no...

Reagovat
bruchy

A je klid, Pospíšil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, že Pilař dohrál bez karty. Spíš neměl dohrát vůbec.

Reagovat
vrabejka

Tak Plzeň zklámání, uvidíme co nam predvede Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Švanci to rozlouskne!

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, už by takhle pořadí mohlo zůstat až do konce sezóny

Reagovat
Sandstorm

Nevim, co by chtěl Uhrin víc. Tohle je na naší ligu TOP kádr. Stačí se podívat, kdo všechno sedí na lavičce...na čtvrtek jsem více, než zvědavý. Jestli se nepostoupí do skupiny a v lize budou pokračovat podobný výkony, tak budu proto, aby Uhrin skončil.

Reagovat
db18

jeslti měl skončit tak předtím, než do týmu natáhl Chramostu a pustil Wágnera

Reagovat
Sandstorm

Wágner bude chybět. Pro zápasy, jako byl ten dnešní ideální hráč.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

a problém je, že spíš potřebujeme stopera a hrát bez Horvátha (aby se to směrem dozadu zlepšilo, dopředu to dneska bylo výborný, akorát teda Tecla jsem kromě faulu neviděl)

Reagovat
Sandstorm

Na Horváthovi už to nemůže stát. Ale dneska dal zase krásnou gólovou přihrávku. Je to těžký. To je, jako když v MU končil Scholes. Nicméně proti silnějším soupěřům to chce stavět bez Horviho a dávat tam Vaňka s Hořavou.

Reagovat
db18

Hrošu s Hořavou

Reagovat
Kang & Kodos

Super, 1.kolo a hned 2 body náskok

Reagovat
Sandstorm

V Příbrami jste taky schopný ztratit body.

Reagovat
smazaný uživatel

....v Ďolíčku jste schopný ztratit taky

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby jenom v Příbrami

Reagovat
db18

Jaký náskok? Vždyť zrácíte na Jablonec

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli počítáš, že Jablonec bude hrát o titul....

Reagovat
db18

...jeslti počítáš, že my budem hrát o titul

Reagovat
Kang & Kodos

Někdo o něj hrát musí

Reagovat
TheAdy

Sparta a Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Uhrin podle mě bude mít ultimátum - nepostoupíš do EL, letíš!

Reagovat
Sandstorm

Zajímá mě, na co se zase dneska bude vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Že jim pomohla skvělá divácká kulisa

Reagovat
smazaný uživatel

z tehle prvnich kol je kazdej bodik dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Plzeň nemá 3 body, no nevadí, každopádně teď SLOVÁCKO!! Poďme rozprášit sešívky! Máme výhodu, že jsme sehranější než nový tým Slávky! muj typ 2-0! FCS!!!!!!

Reagovat
PavlíčeQ

Jablonec dobrý škoda jen, že nepřidali druhou branku dřív, dělali z toho zbytečný drama, jinak Pospíšil rozhodně MOTM

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

jeden z nejlepsich choralu vubec, to by byl luxus kdyby se to chytlo!!

Reagovat
ACSeRw!n

btw sem rad ze se zavadi to po cem sem volal posledni leta - tzn. prevzit neco ze zahranici - Lech, PAOK apod. nevidim v tom nic spatnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Nezní to špatně, jestli to u vás zvládne zazpívat více než 100 lidí, tak by to mohlo znít dobře..

Rozhodně lépe než Lets go Sparta Lets go

Reagovat
ACSeRw!n

Zacina se potvrzovat, ze Plzen "delal" Vrba. Od ted uz to bude zase jenom lehcve nadprumerny tym SL. Bublina splaskla a "fans" Plzne muzou zacit fandit Slavii/Baniku/Jablonci, podle toho komu se bude darit .

Reagovat
ACSeRw!n

Jeste doplnim ze uz ani Berbr nepomaha..

Reagovat
Sandstorm

Slušný komplexy se v tobě za ty tři roky nahromadily

Reagovat
ACSeRw!n

pravda boli ja vim

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou nasraný, že nejsou v poslední době ti nejúspěšnější

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsme..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by jsme měli fandit Slavii, Baníku a dalším? Já se v Plzni narodil a vyrústal tam a celý život jí fandím a fandit budu, i kdyby hrála druhou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

1. FC Slovácko: Heča – Šimko, Košút, Rada, Kuncl – Šumulikoski – Kerbr, Valenta, Trávník, Diviš – Došek (C)

Tak jedeme FCS!

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš vašich hráčů ve fantasy?

Reagovat
Coutinho10

bud vklidu jenom Balaje

kazdopadne tohle kolo zatim nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Mi povídej... kapitán Kopic ani body za 90 minut nedal

Reagovat
db18

https://pbs.twimg.com/media/BtfMdPMIMAENjxe.png:large

Pospíšil pěkně no, jenom ho nechtějí počítat

Reagovat
rufus

Proč nechytá Berkovec?

Reagovat
Coutinho10

v priprave mel naky zraneni lehky a neni jeste 100 % v kondici

Reagovat
Posledni Kovboj

Skoda podhrot

Reagovat
Coutinho10

no aspon se budou nak doplnovat...uvidime, co z toho vznikne

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Bílek stoper

Reagovat
Coutinho10

jj hral tam v priprave a celkem dobre

Reagovat
Greny

když nemáš fleka hraješ beka

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Mikula je co?

Reagovat
Coutinho10

minulou sezonu hostoval v Jihlave a byl jednou z opor jejich obrany

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň je Slavia sympatičtější, když nehraje to hovado Nitrianský

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
ACSeRw!n

sudi!!

Reagovat
ACSeRw!n

ty vole sesitci maj choral jako sparta

Reagovat
db18

...jak dlouho ten chorál máte vy?

Reagovat
ACSeRw!n

nevim to presne, ale opravdu dost dlouho

Reagovat
db18

...tak to bude ještě něco jinýho

mně přišlo že máte něco na to "Na Severní tribuně", ale to jsem u vás slyšel až letos (váš text nevim, jen melodie mi přišla stejná)

Reagovat
ACSeRw!n

ja myslel "Dej Sparta gol"

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta má nějaký chorály?

Reagovat
ACSeRw!n

dobre rano

Reagovat
db18

a to se btw taky řešilo pod tou Levadií

Reagovat
smazaný uživatel

Juhar se na beka absolutně nehodí, nemá k tomu ani žádný předpoklady, nechápu jak ho tam někdo může vůbec strčit

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Štěpáne, v útoku Slovácka hraje jen došek. Valenta s kerbrem jsou nic, i když dali v minulé sezóně dohromady 3x víc branek...

Reagovat
Miguel19

Hrozný ta Slavia..

Reagovat
smazaný uživatel

To radši budu hrát na 3 obránce než s Juharem na bekovi

Reagovat
smazaný uživatel

Super Slovácko

Reagovat
db18

...zrovna na gól odběhnu od tv

Reagovat
smazaný uživatel

...aspoň máš co napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, bože ta Slavia je rok od roku horší . Co bude další rok? Druhá liga ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta měla být už teď a podle mého by jim rozhodně neuškodila.

Reagovat
smazaný uživatel

I tam by hráli tužku ....

Reagovat
Coutinho10

nechapu proc tam cpe zmrhala...mel dat radsi Baeze (jedina nadeje asi dneska)

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ten vlastně nehraje v základu?

Reagovat
Coutinho10

taky nevim....je pravda, ze prisel teprve pred 3-4 dny, ale v nakym fyzickym zaprahu snad musi bejt, takze snad ho tam posle co nejdiv

Reagovat
Coutinho10

yes Baez hned na plac

Reagovat
smazaný uživatel

To ta Slavia byla v prvním poločase fakt tak tragická a nebo 0 střel byla chyba na livesportu?

Reagovat
smazaný uživatel

na čt byla 1 střela, jo byla tragická , ale bylo tam i pár světlých momentů, třeba když se dostali za půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Teda tohle nefouknout ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je v prdeli...

Reagovat
Coutinho10

krasne Škodovka

Reagovat
Coutinho10

jooooooooooooooooooooo Balaaaaaj

Reagovat
božský John

Jinak dneska na Strelaku nic moc. Podle me uz realne nemuze prijet slabsi tym jak Brno, protoze ti co predvedli, to bylo neco neuveritelnyho. Podle me chteli potrollit Dolezala, protoze ty kiksy byly strasny. Muselo jim byt jasny, ze Dolezal jim gol neda...

Jinak co se posil tyce, tak nejlepsi (jasne !!!) Pernica. Vybornej vykon. Pospisil taky hral dobre. Jinak jsme hrali silenou sracku. Rossi uz priste hrat nebude, to je plus. A vyhra s cistym kontem taky. Jinak nic extra

Reagovat
vrabejka

Tak Slovacko prohralo. Je to škoda. Byly 70 minut lepší, hrali pěkně kombinačně s míčem na noze, skvělý presing ale prostě mela pridat 2.3 goly a vyhraly by 2-0.3.0.Pak Slavia zažila 5 minut slavy a otočila zápas. Slovacku chybělo kus štěstí. No s takovým výkonem to snad příště na 3 body vyjde. Dneska prohral lepší tým

Reagovat
smazaný uživatel

já bych toho Bílka zabil

Reagovat
Coutinho10

to sem si odfouknul

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm hodně nezaslouzene , ale výkon byl celkem dobrý, na tom může Slovácko stavět...

Reagovat
vrabejka

Snad příště začnout proměnovat ty tutovky co tam nedali

Reagovat
smazaný uživatel

DOUFÁM ŽE SLAVIA SPADNE! ANI NEVÍ JAK VYHRÁLA A SUDÍ JE K TOMU DOTLAČIL, 2 PENALTY NEPÍSKL PRO FCS A PŘI TOM GOLU NA 2-1 TO SMRDĚLO OFSAJDEM! NO NIC MUSÍME SE OKLEPAT A ZAČÍT VYHRÁVAT! KOUPIT JEŠTĚ JEDNOHO UTOČNÍKA A JDEME NA TITUL! FCS NA FURT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd?Ani náhodou.Jedna penalta jo, druhá ne.A proč se nezmíníš o tom neodpískaným faulu na Balaje, co šel sám na bránu?Hráč slovácka měl za ten faul dostat jednoznačně červenou.A titul?

Reagovat
smazaný uživatel

protože to bylo čisté zasáhl míč

Reagovat
TheAdy

a balaj stopku za simulaci by mel dostat

Reagovat
Kepy_FCB

Titul ty ovce berou jako když jsou nejlepší na Moravě

Reagovat
smazaný uživatel

Obě penalty byly jasné...Ofsajd to nebyl.

Reagovat
F.Torres

Ty seš šašek. Jaký 2 penalty? 1 šla písknout určitě, ale 2 určitě ne. Jakej ofsajd? Tym měl Belaj ještě slušnou rezervu, to by i slepej poznal, že to bylo v pořádku. Proč nezmíníš taky, že Slovácko mělo dohrávat v 10?

Je to děs, jak se zde objevují rychlokvašky, kteří najedou fandí slovácku Prej titul

Reagovat
F.Torres

*Tam

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ta druhá nešla písknout??

Reagovat
F.Torres

to nebylo na penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvíme o tom stejném zákroku? Jak mu Baez skoro roztrhl dres?

Reagovat
Losinho

Tak on i Valenta se přiznal, že předtím sám fauloval. Kovařík holt neviděl ani jeden z těch faulů, nechápu, jak může mít tolik startů v lize.

Reagovat
ACSeRw!n
Reagovat
smazaný uživatel

JIH - MB 0-1

ČB - SLO 1-0

Reagovat
smazaný uživatel

0-0

0-2

Reagovat
PavlíčeQ

2:1

0:1

Reagovat
PhilipS

Kde jsou setřihy? Na idnes už nejsou?

Reagovat
smazaný uživatel

isport

Reagovat
smazaný uživatel

1. Údajný penaltový faul na Juhara - o faul jednoznačně šlo ale naprosto jasně to nebylo v pokutovém území, ale na hranici vápna. Faul ano, penalta ani náhodou!

2. Údajný penaltový faul na Valentu - i tady se jednalo o jasný Baezuv faul a tentokrát už jasně v pokutovém území. Ale předcházel tomu jasný faul naopak Valenty na Baeze, takže k tomu promptnímu souboji za který chtělo Slovácko penaltu správně vůbec nemělo dojít.

3. Údajný červený faul na Balaje - tak tady není vůbec o čem, červená naprosto bez jakýchkoliv debat! Balaj si před obráncem Slovácka píchnul balon a ten ho jasně sebral. Balon v tom souboji absolutně nebyl! To že se tam Bekim dlouho válel a pak se najednou zvedl, už je věc druhá. Bylo to trapné a zbytečné. Jasně že ho to nebolelo. Ale faul to byl naprosto neoddiskutovatelný!

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši, kdo to komentuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej starsi pan, asi

Reagovat
smazaný uživatel

no mně se zdá, že sebrali prvního dědu, kterej se díval v hospodě na fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

je to zabiják

Reagovat
monty25

Já mám pocit, že už jsem ten hlas někde slyšel (možná na Radiožurnálu)... Ale taky ho teda nemusím poslouchat.

Teď prohlásil: "Gólman Hruška nosí nešťastnou třináctku, je to prostě bořič mýtů."

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
centos

Loni komentoval ze stadionu Brna. Je divný, ale zase je to změna :))

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Bořič mýtů

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuriš

Reagovat
HorajzmAmmann

Toho frajera co komentuje JIH : BOL si pamatuju od doby co si spletl asi 4 jména, národnosti a mlel strašný blbosti při zápase BRN : BOL a Ostravu . Navíc jeho hlas se prostě vubec nehodí na komentování ...

Reagovat
Fernando_Torres

Musim říct, že ten dědeček se poslouchá skoro i líp, než ty naši klasický packalové, u těch už znáš nazpaměť celej jejich repertoár hlášek a nesmyslnejch keců, tady ten žolík minutu co minutu překvapuje nějakou novou perličkou

Reagovat
db18

...představ si místo toho hlas Bohdalový a je to fakt jako večerníček

Reagovat
monty25

Reagovat
HorajzmAmmann

je Ružomberk nebo Ružomberok??

Reagovat
ACSeRw!n

Rozumberok

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
HorajzmAmmann

Šisler není Pelé

Reagovat
Miguel19

Wágner je zraněný?

Reagovat
db18

už asi ne, ale moc dlouho fit není

Reagovat
PhilipS

kde na to koukáte??

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kliment vole v xanadu s ním jsou dobrý mejdánky

Reagovat
db18

Karel Jarolím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten strejda, c oto komentuje, má dobré hlášky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý frantík

Reagovat
smazaný uživatel

jak hraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé lize tam nějak ty návštěvy vypadaly, a teď zas toto

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky pekny dresy...konecne nejsou uz vubec fialový..

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ten Luckassen jednou bude dobrej fotbalista byť na poměry české ligy, tak tak budu teda hodně překvapenej..

Reagovat
ACSeRw!n

velice pekny dresy Dynama

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, prvni pekny co maj

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Kua Budějky vyrovnejte!!!!

Reagovat
vinetou

Pavelka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hora zatim neudelal nic dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Budějky-Libe, zatím nečekaně koukatelný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Luckassen je neuveritelnej traged

Reagovat
smazaný uživatel

je, ale mám under, tak ať tam tragédí co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že dneska jsi bez peněz..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

goooool

Reagovat
Miguel19

Šáššo

Reagovat
smazaný uživatel

Hroššo ty dobytku!

Reagovat
PavlíčeQ

Sackey a Hroššo

Reagovat
smazaný uživatel

Hrosso to je fakt neco neskutecnyho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Hroššo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hroššo....to můžou rovnou nechat chytat nějakyho středně talentovanýho dorostence, kterej hraje ve svý kategorii útočníka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Liberec nevyhraje, tak mi Hrosso posle 16 tisic, na ktery cekam jako na last zapas

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 Budějky! Těš se!!

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, já tu čekám na posraných 500

Reagovat
smazaný uživatel

Na to bych neměl ... doufat, že vyhraje tým, kde chytá tenhle frajer.....ale koukám, že Hora ti hraje pěkně do karet...dvě tři tutovky, a zase nic...

Reagovat
vinetou

Tvl Hroššo

Ať jde radši chytat Hauzr.

Reagovat
ACSeRw!n

v Liberci nemaj zadnyho jinyho golmana ze tam furt cpou tohohle neuveritelnyho trageda

Reagovat
smazaný uživatel

to by me zajimala uroven dorosteneckych golmanu, kdyz chyta tohle ligu..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Koreš jednoznačně nejlepší hráč na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Kory ukazuje, že kopat umí hodně slušně.....

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky lepsi, ale nebyt Hrossa, tak Liberec vede.

Reagovat
monty25

Když jsem viděl sestavu Budějovic, tak jsem si říkal, že mají kádr na 2. ligu. Zatím ale nehrajou úplně špatně... Jinak neznám v lize horšího brankáře než Hrošša.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi bylo, kdyz v Liberci meli oba nejhorsi golmany - Hrosso + Kovar

Reagovat
monty25

Kovář sice taky uměl udělat šílený kiks, ale oproti Hroššovi byl podle mě ještě zlatý... Hrošša jsem snad ještě neviděl, že by podržel tým a skoro v každém zápase udělá nějakou chybu.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho "nejhoršiho" golmana Kováře by se Liberec nedostal tak daleko v evropských pohárech jako tento rok..takže pšššt

Reagovat
smazaný uživatel

Kovár byl fajn. takovej normal. Někdy podržel, ale někdy byl děravej neskutečně. I když Hroššo, to je na zástavu srdce při střele na něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak tragickej nebyl. Ten Slovák je mnohem horší... Jinak na lavce jim sedí jistý Ondřej Kolář. Po debutu v tehdy ještě Gambáč lize se dostal do sestavy kola...

Reagovat
spider_8

Dynamo konečně po letech pěkný dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza bude OK, výhra Liberce zatím trošku nespravedlivá, ale na to se nehraje, protože Šural tam zase něco vymyslí pro Delarge....Jinak dneska se hezky kouká na Koreše, Šurala...Lengyel na to kolik mu je, tak taky pěknej výkon..Lucassen hroznej, Delarge neni vidět, Pavelka lepší než proti Košicím, Sackey klasicky si udělal minelku, Rajnoch to samé, co Lengyel. Hora dobrej, škoda, že mu to tam fakt nepadne. Kalod taky zajímavej výkon, i kdyz museli hrat bez nej jakou dobu.....jinak Karišik si nezařval, tka to Sackey urazil no...kluci nevěděj, jakym jazykem na sebe mluvit nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Wrestling style..

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman a jeho střely ze 150 metrů

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrávka s hlavou mezi rameny Wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

http://fotbal.idnes.cz/ustoji-fotbalovy-trener-dusan-uhrin-plzenske-klopytani-pk8-/fotbal.aspx?c=A140727_204017_fotbal_pes

To snad nemysli vazne, ne?

Nejzhavejsi kandidat - Koubek

dalsi adepti - Psotka

- Kozel - to jeste ujde

- Hapal

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Koubka ne...

Reagovat
smazaný uživatel

ten Koubek mi přijde jako největší fór

Reagovat
vinetou

Nic novýho, bulvár Uhrina odvolává už od konce minulý sezony. Doufám že Plzeňský vedení má víc rozumu.

Reagovat
db18

Reagovat
exse

Psotka by byl super, snad to teda není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

ten by chodil chlastat s nima..

Reagovat
vinetou

Super na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Hapal by byl dobrej, ale Psotka s Koubkem

Reagovat
Bayernista18

A přemejšlej i o Cszaplárovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím co mají všichni proti Koubkovi, já si myslím že to není špatný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

toho Hrošša už bych nikdy nenechal chytat, co on dělá je něco neskutečnýho

Reagovat
db18

Havránek přišel o titul "Kopyto kola"

Reagovat
monty25

To asi ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele