Souhrn dohrávek Premier League

16.05.2017, 22:38, aktualizováno 18.05.2017, 22:40
Komentáře a souhrny
Tottenham rozstřílel Leicester City, Manchester City doma přehrál West Bromwich a posunul se na třetí místo. Před posledním kolem živí naději na Ligu mistrů také Arsenal, který se dlouho trápil proti Sunderlandu, ale nakonec ho spasil Alexis Sánchez. V první z dohrávek Chelsea přestřílela Watford, Southampton remizoval Manchesterem United...

Leicester City - Tottenham Hotspur 1:6

18.05.2017 20:45

Góly: 59. Ben Chilwell - 25. Harry Kane, 36. Heung-min Son, 63. Harry Kane, 71. Heung-min Son, 89. Harry Kane, 90+2. Harry Kane

Šance na titul se vypařily, Chelsea už vytouženou trofej zakápla šampaňským, no a z Tottenhamu spadl veškerý tlak. Druhý neúspěšný boj o mistrovské vavříny se na Spurs nepodepsal a v předposledním kole došlo k řežbě. Lišky tentokrát, dle zvyku ve zvířecím světě, Kohouty nerozsápaly, ale musely zkousnout nejhorší porážku od září 2010. Tottenham smetl Leicester 6:1.

Největší zásluhu na této demolici má nový nejlepší střelec Premier League Harry Kane. Anglický kanonýr zatížil konto Kaspera Schmeichela hned čtyřikrát a stal se teprve pátým hráčem novodobé historie, jemuž se podařilo dostat dvě sezóny v řadě na hranici 25 gólů.

První šanci zápasu měl přesto jeho loňský rival Jamie Vardy, který po přihrávce Mahreze tvrdě vypálil do Llorise. Ale pak už začala Kaneova show. V pětadvacáté minutě otevřel skóre po úprku a přesné zpětné přihrávce Son Hueng-mina, načež se o deset minut později trefil sám Korejec. Tomu do vápna poslal lahodný oblouček Alli.

Leicester se na okamžik vrátil do utkání, když v devětapadesáté minutě Ben Chilwell uklidil do poloodkryté sítě balón po ne zcela jistém výběhu Huga Llorise. Jenže o pouhé čtyři minuty později vrátil Tottenhamu klid a dvougólové vedení Harry Kane. Do zpětné přihrávky Wanyamy mu stačilo nastavit čupřinu.

Zápas ale nebyl představením jednoho muže, Kaneovi zdatně sekundovat i kolega Son. Právě on definitivně pohřbil naděje Lišek na jakýkoli zvrat, když si při protiútoku poradil se Simpsonem i Ndidim a dokonale přesnou ranou k tyči zvýšil už na 4:1.

Závěr ale přesto patřil anglickému kanonýrovi, který v posledních minutách nejenže dovršil hattrick, ale dokonce na své konto přidal i čtvrtý gól. Nejprve dvě minuty před koncem základní hrací doby překonal Schmeichela střelou na hranici vápna mezi Simpsonovýma nohama, aby na konečných 6:1 uzavřel ve druhé minutě nastaveného času. Šlo vlastně o naprostou kopii předchozí branky - Harry Kane převzal míč na hranici šestnáctky a ranou k tyči nedal brankáři soupeře šanci.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Manchester United 0:0

17.05.2017 20:45

Góly: -

Manchesteru United už v dohrávce na hřišti Sotonu o nic nešlo, neboť po prohrách s Tottenhamem a Arsenalem mají již Mourinhovi svěřenci jisté šesté místo, ze kterého se již do konce sezony nehnou.

I přesto však měl Mourinho motivaci zvítězit, už jen proto, aby sezonu nekončil s menším počtem vítězství, než jakého dosáhli v posledních třech sezonách David Moyes, respektive Louis van Gaal. Utkání však pro hosty nezačalo vůbec dobře. Už ve čtvrté minutě zahrál obránce United Eric Bailly rukou a byť se tak podle všeho stalo ještě před šestnáctkou, rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Sotonu.

Touto možností jít do vedení však domácí trestuhodně pohrdli, když Gabbiadini svou přízemní ranou k tyči dal příležitost vyniknout Romerovi, jenž dostal od Mourinha přednost v brance před de Geou a potěšil hostující fanoušky.

Trochu překvapivě i další šance v zápase patřily domácímu mužstvu, proti byl však vždy výborně chytající Sergio Romeo. Argentinský gólman si poradil jak s pokusem Redmonda před koncem prvního dějství, tak se střelami Tadiče a Stephense.

První příležitost hostů z Old Trafford přinesla až šedesátá sedmá minuta, kdy Rooney vybídl přihrávkou na hranici vápna ke skórování Juana Matu. Střela jeho španělského spoluhráče však postrádala přesnost a vůbec netrefila branku Frasera Forstera.

O pár minut později pak útočili United znovu, avšak pokus Anthony Martiala skončil jen na Forsterově tyči a následná dorážka Henrika Mchitarjana také cestu do branky Sotonu nenašla.

Utkání tak skončilo pro Manchester letos tak typickým výsledkem - remízou.

Více informací k zápasu

Manchester City - West Bromwich Albion 3:1

16.05.2017 21:00

Góly: 27. Gabriel Jesus, 29. Kevin De Bruyne, 57. Yaya Touré - 87. Hal Robson-Kanu

Manchester City v úterní dohrávce hladce porazil West Bromwich Albion a o účast v příštím ročníku Champions League jej připraví už jen naprostý kolaps. Domácí utkání rozhodli již v prvním poločase po brankách Jesuse a De Bruyneho, v druhé části přidal ještě třetí branku Toure a na výhře domácího celku nic nezměnilo ani snížení v podání.

Utkání se odehrávalo přesně podle papírových předpokladů, což znamená, že se Citizens takřka neustále tlačili do ofenzivy, zatímco hostující Baggies se soustředili výhradně na obranu. První velkou příležitost měl Sané, který se po přihrávce Agüera zjevil v obrovské příležitosti, leč v zakončení selhal. Po necelé půlhodině hry se však publikum na Etihadu konečně radovalo - parádní kombinace předvedlo duo Agüero - De Bruyne, na jejím konci pak druhý jmenování míč dopravil před branku, kde si na něj počkal Jesus a neomylně jej poslal do sítě.

Belgický záložník byl při chuti a o dvě minuty později zvyšoval už na 2:0. Další pohlednou kombinaci předvedl Sané s Agüerem, balón se pak na hranici vápna odrazil k volnému De Bruynemu, který jej pohotovým volejem uklidil přesně k tyči.

Po deseti minutách druhé půle pak Yaya Touré definitivně rozhodl o tom, kam poputují tři body za výhru. Po jednoduché narážečce s Agüerem pronikl až na hranici šestnáctky, odkud míč poslal mimo dosah Bena Fostera.

Až poté se trochu osmělili také hosté - nejprve hlavičkoval nebezpečně, ale zároveň také nepřesně Rondón, V 87. minutě se pak po přízemním centru Nyoma prosadil Hal Robson-Kanu, čímž stanovil konečnou podobu výsledku.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Sunderland AFC 2:0

16.05.2017 20:45

Góly: 72. Alexis Sánchez, 81. Alexis Sánchez

Svěřenci Arsena Wengera stále živí naději na umístění v nejlepší ligové čtyřce a jen tři body proti už jistému sestupujícímu ze Sunderlandu mohli šanci Gunners na Ligu mistrů uchovat. Do utkání, v němž byli Kanonýři proti outsiderovi soutěže jasným favoritem, nakonec již od úvodních minut naskočil křídelník Alexis Sánchez, o jehož nasazení do zápasu se kvůli drobnému zranění stehenního svalu z víkendového utkání se Stoke City pochybovalo.

A právě Sánchez byl hlavním mužem akce, jenž mohla už v osmé minutě vést k úvodní brance zápasu. Jeho střela sice skončila za zády gólmana Pickforda, ale jak správně rozpoznal rozhodčí, balon před cestou do sítě tečoval Giroud rukou a proto gól správně nebyl uznán.

Na první regulérní branku si tak Gunners museli počkat až do druhého poločasu, konkrétně do sedmdesáté třetí minuty. A znovu u toho talentovaný Chilan, o jehož setrvání či nestrvání v Londýně se čile spekuluje. Toho vybídl ke skórování Mesut Özil, jenž si parádně zpracoval balon do vápna od Granita Xhaky a na Sáncheze čekala již jen prázdná branka a snadná práce.

V minutě osmdesáté prvé pak Arsenal své vítězství potvrdil a svůj druhý gól v utkání si připsal Alexis. Vše začalo u Bellerína, jenž z pravé strany odcentroval do vápna, tam hlavičkoval Olivier Giroud, proti jehož pokusu ještě Pickford zasáhl, ale dorážka od muže s číslem sedm už byla nad jeho síly.

Arsenal tak zvítězil 2:0 a Petr Čech si v brance Gunners připsal čtvrté čisté konto v řadě.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Watford FC 4:3

15.05.2017 21:00

Góly: 22. John Terry, 36. César Azpilicueta, 49. Michy Batshuayi, 88. Cesc Fàbregas - 24. Étienne Capoue, 51. Daryl Janmaat, 74. Stefano Okaka

Chelsea nakonec v bláznivé dohrávce 28. kola přestřílela Watford 4:3 a zapisuje si celkově již 29. výhru v letošním ročníku. O osudu utkání rozhodl dvě minuty před koncem normální hrací doby střídající Cesc Fabregas.

Antionio Conte učinil v základní sestavě nových šampiónů hned 9 změn a dal tak příležitost několika hráčům širšího kádru. Utkání se od úvodních minut odehrávalo v pohodovém tempu. V podstatě první větší šance pak hned přinesla změnu skóre - na rohový kop Williana si naskočil Zouma, svou hlavičku však nasměroval jen do kapitána Terryho, který se ale zorientoval nejrychleji a odražený míč pak s pomocí tyče dopravil do sítě.

Vedení však Chelsea nevydrželo dlouho a byl u toho opět kapitán Blues. Jen o třicet vteřin později totiž vyrobil velkou hrubici, když svou nepřesnou hlavičkou vybídl ke skórování Capoueho, který takovou šancí nehodlal pohrdnout.

Do poločasových kabin však domácí odcházeli s vedením v kapse - ani další rohový kop totiž zadáci Watfordu nedokázali úspěšně pokrýt, balón se na hranici vápna dostal ke zcela volnému Azpilicuetovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě.

Hned pár minut po přestávce se zdálo, že je definitivně po utkání - Kenedyho střelu totiž jeden z bránících hráčů hostí zblokoval jen k nabíhajícímu Akému, který míč předal před prázdnou branku belgickému útočníkovi, který tak zvýšil již na 3:1.

Obrana Blues si však o chviličku později opět vybrala slabší chvilku, když do vápna nechala proniknout Janmaata, který si pohrál s Akém a přesnou střelou na zadní tyč snížil. Výkon domácího celku v následujících minutách značně upadl, a tak nebylo velkým překvapením, když se hosté patnáct minut před koncem dočkali dokonce vyrovnání. Cleverlyho centr neodvrátil ani Zouma, ani Terry, míč se tak dostal až k Okakovi, který prudkou přízemní střelou potřetí překonal Begoviče.

Chelsea se však s remízou nehodlala spokojit, Antonio Conte na hřiště poslal Pedra a Fabregase a právě druhý jmenovaný zápas dvě minuty před koncem povedenou střelou z hranice šestnáctky rozhodl. Domácí pak přežili i pětiminutové nastavení, ve kterém se ještě po druhé žluté kartě nechal vyloučit hostující Prödl, a mohli si společně se svými přízni

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC37293580:3290
2.Tottenham Hotspur37258479:2583
3.Manchester City37229675:3975
4.Liverpool FC372110675:4273
5.Arsenal FC37226974:4372
6.Manchester United371715552:2966
7.Everton FC3717101061:4161
8.Southampton FC3712101541:4746
9.West Bromwich Albion371291642:4945
10.AFC Bournemouth371291654:6645
11.Leicester City371271847:6243
12.West Ham United371191745:6342
13.Crystal Palace371252050:6141
14.Stoke City3710111640:5641
15.Burnley FC371171938:5340
16.Watford FC371171940:6340
17.Swansea City371152143:6938
18.Hull City37972136:7334
19.Middlesbrough FC375131927:5028
20.Sunderland AFC37662528:6424

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (516)

Přidat komentář
Gunner14

Alexis ještě 2 goly proti Evertonu at předběhne Lukaka

Reagovat
off-olda

Ne.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budu mat rovnako tak kto je lepši strelec ?

Reagovat
Counter

Oba.

Reagovat
smazaný uživatel

A s pohladu stavkovania ?

Reagovat
Kang & Kodos

Prostě prohraješ

Reagovat
Counter

Jestli ta sázkovka za něco stojí, tak vyplatí sázky na oba hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Kang také Primitivne detské reči si nechaj pre svojich kamarátov, nikto neni na nich zvedavy

Reagovat
Kang & Kodos

Jen mu dej

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Takých ludi čo maju nasrané v hlave a ešte zavidia aj odpovedat na trapnú primitvnu otazku a reaguju arogatne by som napluval do ksichtu ty socka

Reagovat
Swarley

to má za tu kritiku MU, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Komu fandi ten Klaun ?

Reagovat
Swarley

žlutým kartám za zakopnutí balonu

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

To bude Counterův epitaf. Zde leží milující syn, manžel, otec a věčný bojovník za nepotrestané zakopnutí balónu po odpískání.

Reagovat
smazaný uživatel

a za neodpiskane fauly na xhaku

Reagovat
Hokaido

Myslím, že teď si asi každej vzpomněl na jednu legendární diskuzi.

Reagovat
Swarley

fajdyho šlapadlo

Reagovat
Counter

ne, Hudynho. Ale nic se neděje, u tebe už s horší pamětí počítáme.

Reagovat
Azazelo RD
Reagovat
Mastný Chobot

525€ to je aj s tou pani dúfam

Reagovat
Azazelo RD

Bez paní je to za 1525€.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Dneska jsem to řešil na Tipsportu. Mám Roussela z Francie, který má stejně jako Da Costa, a mám u něj prohru... Ale určitě to budu reklamovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej v hokeji je to prehra na takomto turnaji ale vo futbale už nejaké pravidla su iné a nesom si isty ale je stále favorit Lukaku za 1,44 najlepši strelec ligy čiže asi ak budu mat rovnako tak rozhoduju tie penalty

Reagovat
Hokaido

Jj, penalty určitě rozhodují.

Reagovat
smazaný uživatel

nemůžou být jiná pravidla.Platí to dlouhodobých sázkách,když mají dva stejně golů tak se kurz dělí dvěma

Reagovat
smazaný uživatel

Nárok na Výhru se krátí v případě, že se na stejném místě (pořadí) umístí dva či více

účastníků (mužstev). Výhra se dělí počtem současně umístěných účastníků. Sázky proti

vítězství nebo umístění shodně umístěných účastníků jsou v těchto případech považovány

za prohrané. Tento bod se netýká Sportsázek (sázek na lepšího z dvojice účastníků)

Reagovat
smazaný uživatel

Pak napiš, jak to dopadlo, ať se ti můžu případně zasmát.

Reagovat
Hokaido

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reklamace vole.

Reagovat
Hokaido

Jo aha, promiň. Ono tady zespodu je špatně slyšet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si pořiď naslouchátko, Maso.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A čo ine rozhoduje kto je lepši strelec ak budú mat rovnaky počet golov ??? Ked je kurz 1,44 na Lukakuho a ma jeden gol naskok tak keby nerozhodovali penalty tak ina varianta neni lebo počet menej zapasov ma menej aj Kane aj Alexis čiže to nie a už len mozu byt penalty Mudrc Owny

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodujici je kurz. cim nizsi tim vyssi pravdepodobnosst, ze to stornujou

Reagovat
smazaný uživatel

jestlie mají dva hráči stejný počet golů tak se vyplatí polovina kurzu.Kdyby byli tři tak třetina-Takže když by si měl kurz 9 tak se ti to sníží na kurz 4,5

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

j ale pak ho přebehne Harry Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Özil: 96 přihrávek, 92% úspěšnost, 12 key passes

Xhaka: 96 přihrávek, 92% úspěšnost, 6 key passes

Reagovat
Counter

Mesut Özil: Registered 12 key passes vs Sunderland, no player has managed more in a single Premier League match in any of the last 8 seasons

Reagovat
Gunner14

dneska hrál peckově

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jasný MOTM i přes Alexisovy góly

Reagovat
Gunner14

?? Alexis hrál docela nahovno, ty dvě doklepávačky bych dal i já

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pořád dal dva góly. To není málo

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš no, všechno je to o kvalitě soupeře, proti nám předvedl tak 12 kopanců do dveří v kabině po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

to by se ale musel do těch dveřích ještě trefit

Reagovat
tweek

Tady bych doporučoval nechodit za školu, když máte hodiny ČJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to někdy předvede i proti totálně marnému týmu, u něj to právě o soupeři moc není

Reagovat
Counter

Mi se to třeba líbilo, aspoň ukázal, že mu na klubu záleží. A vy to tam už stejně bouráte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

A v Neděli Chambers hattrick prosím

Reagovat
Gunner14

neděli* ikdyž poslední den PL by měl být sváteční den

Reagovat
Counter

https://pbs.twimg.com/media/C_-ew2VUwAE-u22.jpg:large

Dneska jsem se střelecky utrhli z řetězu, Pickford zaslouží metál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš utrženej z řetězu bohužel pořád.

Reagovat
Counter

Dneska jsme měli nejvíce střel v historii Opta stats.

Reagovat
Swarley

a my že si počítáme každé malé úspěchy...

Reagovat
Counter

Však jen vysvětluju, proč píšu to, co píšu. Za dobrotu na žebrotu (-.-)

Reagovat
Swarley

to tady nefunguje, to jsi špatně

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není moc pozitivní, svědčí to o nedostatku kreativity, trpělivosti a kvality v zakončení.

Reagovat
Ajven

to, ze Arsenal vystrelil 36x svedci o nedostatku kreativity? Oh, my...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je jasny ne? čím víc střílíš a netvoříš tak jak pise kolega owny dáš i míň golu, top tym da za zapas v prumeru 10 strel na branu a z toho cca 3 goly ale arsenal neni top tym takze

Reagovat
tunkic

Tuhle statistiku si našel v ownyho zadku??

Reagovat
smazaný uživatel

proc v zadku? chapu ze se ne nadarmo rika fandum arsenalu analisti,což tento prispevek je toto potvrzuje , ale bejt vami tak se radeji soustredim na tuhy boj o 4 flek a ne na ownyho zadek

Reagovat
hona.kub

a o fandech slepic nikdo nemluví, protože ten tým nikoho ani nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

klidne se nezajímejte dál, nám tohle vyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

O úplně stejné věci svědčí i vaše neschopnost cokoliv vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik nemá United ani za sezónu

Reagovat
LAM

Arsenal bude muset věřit v zázrak že to Liverpool naprosto nezvládne.

Reagovat
Azazelo RD

Liverpool to naprosto nezvládne. Hm... To je zázrak asi jako, že zítra bude čtvrtek.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Manik...

Snad Liverpool v posledním kole vyhraje a bude klid

Reagovat
Miguel19

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to bude remiza

Reagovat
smazaný uživatel

A v nedeli Lukaku hattrick prosím

Reagovat
madlucas

liverpool to dojebe a arsenal samozrejme tiez ..

Reagovat
smazaný uživatel

a wenger sa zas bude vyhovarat na rozhodcov ako to proti koemanovi vzdy zvykne

Reagovat
Swarley

75 bodů za Alexise, alespoň nějaká kravina v té fantasy vyšla

Reagovat
smazaný uživatel

este dostane bonus nie?

Reagovat
Swarley

pravda, tak to by mohlo být 81

Reagovat
Swarley

což je můj průměr tak na 3 klasická kola

Reagovat
Hokaido

Ale jsem teda nasranej, že má jen dva. Moje miniliga o soudek je definitivně ztracená.

Reagovat
Swarley

já to ztratil už někde u registrace, už to fakt hrát příští rok nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že wenger po tak heroickém závěru oznámí že prodlužuje

Reagovat
Franck

jestli skončej do 4, tak je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

If it finishes:

Arsenal 1-1 Everton

Liverpool 0-2 Middlesbrough

We'll get a Champion's League play off game at a neutral venue from Arsenal and Liverpool finishing on the same points, goal difference and goals scored.

Reagovat
Swarley

to je tak na rychlou hostovačku Alexise do Boro, jinak to neklapne...

Reagovat
smazaný uživatel

chambers sa hecne

Reagovat
Swarley

no to snad právě radši ne

Reagovat
cristiano.K.

on možná Negredo bude stačit

Reagovat
smazaný uživatel

It would probably be better than the CL itself.

Reagovat
TopinB

Boro dva góly

Reagovat
Filipow

To je blbost ne? Nerozhoduje pak i vzájemný zápas?

Reagovat
Counter

ne, na vzájemné zápasy se v Anglii vůbec nehraje.

Reagovat
blade115

To mi přijde docela uhozený, hrát nový zápas, když to můžou snadno rozhodnout podle počtu výher nebo podle vzájemných zápasů...

Reagovat
Counter

Ono by se ale v jakémkoli jiném případě žádný dodatečný zápas nehrál:

If any clubs finish with the same number of points, their position in the Premier League table is determined by goal difference, then the number of goals scored. If the teams still cannot be separated, they will be awarded the same position in the table.

Je to stejné jako u ocěnení Golden Boot / Golden Glove, při rovnosti to ocenění/umístění dostanou oba. Jenom v případě LM je potřeba to ještě rozčísnout.

Reagovat
blade115

To na věci ale nic nemění.

Reagovat
Counter

Jsou to Angláni no, mají svoje zvyky

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz to bude 2:2 a 1:3 ta taky

Reagovat
SunFells

Když to bude 55:55 a 54:56, tak taky

Reagovat
Svatej

Maaaaarez

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.coen.wz.cz/evropskaliga17-18.htm

Predbezne rozdeleni kosu v EL. Arsenal v Opave

Reagovat
Swarley

jako jestli můžeme narazit na Petah Tikva nebo Progres, tak bych to tomu Ajaxu i pustil

Reagovat
Coutinho10

a nevíš jak by to bylo se stadionem ? kde by Opava/Zlín hrali ?

Reagovat
Whitemedia

v Olomouci?

Reagovat
smazaný uživatel

Opava v Ostrave

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

j asi pripada v uvahu

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín byl hrál v Uherském Hradišti

Reagovat
smazaný uživatel

Co by tam dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pablo veľmi pekná rozlúčka

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Narcos

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas bude mat lepsiu

Reagovat
smazaný uživatel

iwobii♥ uz nechci zapasy zase bez nej..

a btw ozil > eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

dobre ti hrabe analistu,Northern london is ours

Reagovat
smazaný uživatel

v európskej lige bude Ozil žiariť

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

bhetpruenu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Fulham

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez si tu cenu pekne šponuje

Reagovat
teenz

James Rodríguez by mohl od nadcházejícího roku oblékat dres Manchesteru United. Ten se podle informací deníku "AS" a kolumbijských médií dohodl s Realem Madrid i samotným hráčem, oficiální oznámení by pak údajně mohlo přijít po posledním ligovém zápase "Bílého baletu" na konci května. (lequipe.fr)

Doufám, že je to chyba v textu a místo James Rodríguez tam mělo být Gareth Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Z neho by se mohl stat hrac, za kteryho se utratilo na trhu nejvic, ne? Ted vede Zlatan nebo jeste Anelka?

Reagovat
janinho

no ak je pravda, ze barca skusa ziskat di mariu, tak mam ineho favorita

Reagovat
Franck

myslím že Anelka, ale za ty prachy co se teď točí to za chvíli brzo někdo překoná

Reagovat
Tigerinho

Higuaín, ne?

Reagovat
Counter

Přední britští novináři na tohle kontrovali, že MU se s nikým nedohodlo a přestupové priority jsou jinde.

Reagovat
teenz

Záchrana.

Reagovat
Mastný Chobot

tú asi zvládnu

Reagovat
Franck

asi obhajoba EL, zhlédli se v Seville

Reagovat
Franck

Jen ať tam jde James i Bale, ale kdo tam bude bránit...? Asi Mata

Reagovat
Busby babes

Michael Carrick is set to be given a one-year contract extension by Manchester United. [BBC]

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

OT:

The six Glazer siblings who own the majority of Manchester United will be paid £18m as a dividend by the club this year, following £15m last year.

a presne preto mi bude uplne ukradnute, kolko prachov vysolia za hracov.

Reagovat
Bakary3

Vy jste fakt už úplný zoufalci...

"Proto je mi jedno, kolik vysolí za hráče..."

Dál jsem viděl "Doufám, že Ajax porazíme betonem 1:0, ať se všichni poserou", atd.

Jiný kluby maj taky prachy a nemaj zapotřebí přeplácet, chtějí taky výsledky a nemají zapotřebí to uhrát humusem s Mourinhem (nebo někomu s jeho stylem) na lavici..

Staly se z vás úplný špíny, jakejm jste se vždycky smáli, fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

trafil si problem po hlavicke

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Swarley papkaj.

Reagovat
Swarley

jako tohle mě až tak nefascinuje, že ty jsi to doteď nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

jake kluby co maji prachy ty hrace nepreplaci?? myslis city,chelsea,barcu,real,psg a bayern? treba?

a humus hrala letos vetsina PL...tak si vyber...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

co je tak nepochopitelneho, ze fans United rikaj: radsi to utratit za hrace nez to nechat Glazerum?

Hlavne ze fanousci ostatnich tymu kazde leto vsude pisou: jen nikoho nekupujte, hlavne neutracet penize...

Reagovat
smazaný uživatel

a nejde to treba narvat do treninkovych ploch, zazemi?

Reagovat
Miguel19

Nebo na uprchlíky ne.

Reagovat
Busby babes

smozrejme, ze jde a klidne at se to do toho narve. coz ovsem nebyla pointa. Pointa je: at to radsi klub utrati. nejak.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to neni postaveny tak, ze ty prachy skonci bud u Glazeru NEBO se koupi zas novy hraci. Daji se investovat ruzne.. a ne ze vydelam bambilion a nacpu to do pokemonu

Reagovat
Busby babes

vsak rikam: at se utrati a jedno jak, je to pro klub lepsi nez kdyz se to da Glazerum.

Glazerove od sveho vstupu do klubu vytahli z United pres miliardu liber.

Reagovat
r.mrazik

a co deti??! maji si kde hrat??

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim jak to maj v Manchesteru, ale za to vim, ze sem se ptal vazne

Reagovat
r.mrazik

ja vim...jenze s ohledem na oblast,na kterou se ptas se moc vazne odpovedet neda...

MU ma skvele treninkove zazemi a plochy a dava do nich rocne docela dost prachu...

urcite nakupem draheho hrace nasi mladici neprijdou o obedy v klubove kantyne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nikde sem nepsal, ze by mladi nejak stradali Mate skvelou akademii, vasich kluku je v PL nejvic ze vsech akademii (nebo jeste nedavno to tak bylo). O to mi neslo, spis jak o to, ze takhle to narvat zas do kadru Acka neni jedina cesta jak rozvijet klub. A jestli nechcete dal zaostavat za spickou i po mohutnych investicich, tak opakujte furt tu strategii nakupovani drahych hracu nez to (treba) investovat do mladeze

Reagovat
r.mrazik

ja to chapu...jen...skautu mame mraky, kvalitni zazemi pro mladez taky...leda prachy pouzit na pretahavani deti a treneru...je proste otazka,zda vrazeni penez do mladeze je vubec realny,kdyz tech prostredku tam je mraky...

jak jinak pak rozvijet klub nez nakupy? kdyz ostatni veci mas poreseny?

pak chapu ten Busbyho koment,ze bude lepsi koupit hrace,nez aby to vysali zrzkove

Reagovat
smazaný uživatel

vcelku souhlas i s tim odkazem na Busbyho

Ale co tak navysit majetek nebo tak neco, at z toho maji neco i akcionari (tady uz fakt varim z vody)

protoze zas--James?? pod 50 ho Real nepusti, zive se spekuluje o Griezovi..jako chapu, je potreba aby o tobe bylo slyset, ikdyz se nedari, ale todle uz zavani fraskou a pravem si ostatni fanousci muzou rikat jak ste v p*deli, ze proste s tema lovama neumite hospodarit a vypada to jak kdyz decko najde kreditku rodicu.

Ale ta miliarda vyvedena do USA, co zminoval Busby, je fakt silena, pravem bych se jako fanousek domahal nejakyho posunu.

Reagovat
r.mrazik

akcionari jsou zrzci,kteri prave prachy vysavaji slusne prubezne

nakupy budou urcite zas velky,protoze viz nase umisteni a protoze mourek a je potreba doplnit...druha vec je,jak drahy to bude a kdo prijde...

a tam uz to bude zajimavy sledovat...ja treba s Jamese odvareny nejsem a snad to bude kachna

je ale fakt,ze roky po alexovi to je takovy skakani z jedny nohy na druhou a postupny padani na drzku

Reagovat
smazaný uživatel

no... myslim, ze nakup jamese a grieze je dobry tah - jsou to obrovska jmena... dobry maketing... MU od doby sira Alexe se hodne zmenili, ale business jim jde skvele i kdyz vysledky jsou tragicky... to je rozdil oproti jinym gigantum, kde hra a vysledky jsou velmi dobry, ale po financni strance na tom tak dobre nejsou. rozhodne bych nesouhlasil ze vedeni MU neumi hospodarit... s penezma hospodari skvele. Zas na druhou stranu, pokud by mizerie trvala hodne dlouho, tak zacne odlifv fanousku (jenze prave velky nakupy to drzi a spise fandu pribyva)... a uspechy se nedaji vycarovat... penize ma dnes mnoho klubu, konkurence je obrovska. u MU si myslim, ze to je problem treneru. Moyes nemohl zvladnout nastup po alexovi, LVG uz na to nemel a MOUova hra uz je provarena? ale mozna se pletu a pristi rok to pojede (snad)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak klidne to muze byt pristi rok titul, Mourinho ma druhou sezonu nejlepsi co se tyce kariery...Jenze taky to muze byt jen vykyv, ta spicka je uz fakt hodne siroka..Arsenal letos poprve bez LM..vsechno je jednou poprve..doba se zmenila..

Reagovat
mithro

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

Však si úplne odignoroval pointu

Reagovat
mithro

ale vsetci majstri mu to prisli opalcovat, takze job well done

Reagovat
kiwwi

Však klasika na eurofotbale

Reagovat
Counter

Všetci ne, vidíš u toho snad můj palec

Reagovat
kiwwi

pokrytecke...inac by si dal palec dolu

Reagovat
Counter

Eh, ne, něco prostě nestojí za komentář.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92

už nás tu nemá nikto rád, nemáme žiadny rešpekt a smejú sa nám

Reagovat
Hokaido

To už není jako za Fergusona.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tohle se fakt stalo klišé fanoušků neúspěšných klubu. Čím dál víc zastávám názor, že United by po ekonomický stránce neměli být odstrašující případ, ale naopak vzor.

A klubu s prachama je dost, ale možná tak 5 na světě dokáže přivést každého hráče, na kterého si ukáže. A z těch 5 jen Bayern tyhle šílený částky neutraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni jsou po ekonomicke strance vzorem, vsak to nikdo nerozporuje. Absolutnim vtipem jsou ale v prevadeni tech penez na hriste, to je to, cemu se tu kazdy smeje, masopls.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

A co to ma spoločne s tým co píše mithro?

Reagovat
smazaný uživatel

Co ja vim, reaguju na ten masopustuv pokus vlezt vam do prdele.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má s tim společnýho?

Reagovat
Shevchenko

Po odchodu Fergusona neuvěřitelná odpornost.

Reagovat
smazaný uživatel

Moje peňáze to nejsú

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Pochopitelne.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
smazaný uživatel

Kazma je sice kretén, ale lidi pobavit umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je na tomto kreténske?

Reagovat
r.mrazik

on nemyslel video ale tu osobu kazmy?? jen tak tipuju

Reagovat
smazaný uživatel

No ale toto by kretén urobiť nemohol, či?

Reagovat
r.mrazik

tezko rict jak to myslel...jestli kreten chovanim, nebo myslenim...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola každopádne dobrá vec. Jednak poukázanie na to podhubie primitívnosti reality show (všetkých do jednej) ale viac sa mi páčila tá osveta tourettovho syndrómu. Lepšie sa to asi ani nedalo.

Reagovat
r.mrazik

to kazdopadne souhlas...napad a provedeni super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Silná káva

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

a respekt karlovi, uz tehdy jsem rikal, ze to zahral skvele

Reagovat
Svatej

Bozi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

pán

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vrabejka

Grrr 20 minut jsme byli od LM.

Opět se potvrdilo Alexis=Arsenal. Zbytek týmu může hrát hovno ale ten Alexis je schopný ty výhry urvat sám.

Musíme to v neděli dát.

Reagovat
Ondiis

No, tentokrát hrál Alexis hovno a tým mu ty góly vyloženě připravil do skvělých pozic, ale dejme tomu ..

Reagovat
smazaný uživatel

Opět se potvrdilo, že vůbec nevíš, o čem mluvíš.

Reagovat
prazakj

City hrálo s WBA hodně pěkně. Akorát v závěru cca od 70. minuty to bylo slabší. Zase ta okopávačka. Škoda Agüera, udělal hodně práce, gól si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

K vcerajsiemu zapasu.

Snad nas nebude mrzet tie nepremenene sance, kebyze sa vyhra 4:0 tak by nam mozno stacila aj remiza s Evertonom, ale ten zapas musime vyhrat urcite. Ozil vcera super zapas, asi najlepsi v tejto sezone, skoda ze proti marnemu Sunderlandu. Kebyze poda takyto vykon aspon 3/4 sezony, boli sme by sme na tom urcite lepsie .

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně jedno, jestli ten poslední zápas vyhrajete, nebo ne. Liverpool hraje s Boro a tam je velmi malá šance na zaváhání.

Reagovat
Counter

Pořád "můžou" prohrát i Citizens na Watfordu, v takovém případě by pak rozhodovalo právě skóre, ve kterém dost zaostáváme.

Reagovat
smazaný uživatel

3/4 sezony jak zminujes ty + ta 1/4 kdy sme opravdu letos hrali uchvatne a vsichni nas chvalili, obdivovali...To by byla sezonka

Reagovat
Nikikrew

to teda bola

Reagovat
Counter

Mesut může takový výkon podat jen tehdy, když kolem něj aspoň trošku funguje i tým okolo. V období od ledna do dubna nefungovalo vůbec nic, takže paběrkoval spolu s ostatními.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale Mesut hral zle takmer celu sezonu az na nejake zapasy

Reagovat
Counter

To není pravda, dokud hrál Santi a Alexis byl na hrotu, byl dobrý i Mesut. Akorát oproti minulé sezoně místo asistencí chodil víc dopředu a cpal se víc do zakončení.

Reagovat
Hachim Mastour

A to je zle.Dal sice kopu golov ale vela toho zajebal, pochopitelne, nie je to zakoncovatel.Dufam, ze budeme pokracovat v tomto rozostaveni, pride hrot a Ozil sa bude opat sustredit na to, co mu ide najlepsie.

Reagovat
Counter

Já bych řekl, že má potenciál být kvalitní zakončovatel, v letošní sezoně to potvrzuje (když se daří) - má zatím letos v PL a LM dohromady 12+11. Góly jeho hře doposud chyběly, jen je nutné to skloubit i s tou tvorbou (a jak jsme viděli proti Sunderlandu, jde to).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Shodou okolnosti jste tou dobou taky nehrali proti Sunderlandu, ktery by tou dobou mohl mit totalne v pici.

Reagovat
Counter

Tohle nebyl jediný zápas sezony, ve kterém Mesut zahrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mluvíme o Ozilových dobrých výkonech, nemůžem zapomínat na Ludogorets Razgrad.

Reagovat
Counter

paradoxní je, že v tom zápase nehrál dohromady nic, ale završil hattrick tak luxusním způsobem, že to bylo úplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea are making progress in signing Romelu Lukaku. The fee will be around £70m.

Reagovat
Miguel19

http://gianlucadimarzio.com/en/chelsea-makes-progress-on-acquiring-lukaku

Massimo Marianella to Sky:„Lukaku to Chelsea is almost done and its gonna be followed by some great signings this summer.“

Marianella:„Chelsea will try to get both Lukaku and Morata if Diego Costa leaves the club.“

Reagovat
spider_8

To je za hubičku. Ale radši bych to poslal za Griezmanna a nechal si Costu. To by bylo opravdové posílení, takhle akorát vyměníme kus za kus.

Reagovat
Svatej

Hubicku

Reagovat
spider_8

Tak podle zaschrony

Ale mně spíš jde o to, že Costa nejspíš půjde za podobnou částku do Číny, takže bychom měli být zhruba na nule.

Reagovat
Miguel19

Costa musí jít. Jeho odchod zafinancuje Lukaka. Blbý je, že Conte chce evidentně spíše Moratu. Takže jsem zvědavý, jestli pustíme Michyho a místo něho se přivede Morata..

Reagovat
Manik...

Jako, že byste měli Lukaku i Moratu jo? To by byl pro Moratu opravdu krok vpřed

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard pod dvojicou Costa-Lukaku, Basthuayi-Lukaku, Morata-Lukaku (Abraham-Lukaku ) v 352 by mohlo byť tiež fajn.

Reagovat
vilp

Chudák Hazard.

Reagovat
Miguel19

Spíš Král v kombinaci s Alexisem/Jamesem/Silvou pod Lukakem/Moratou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorého Silvu myslíš?

Reagovat
Mimalu

asi Bernarda Silvu

Reagovat
spider_8

Jako určo by sem byl rád, kdybychom to 3-5-2 vyzkoušeli a třeba tak někdy hráli, ale nevidím důvod překopat rozestavení po sezoně, kde jsme získali 90 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Watford's next manager will be their ninth in five years.

Walter Mazzarri is leaving the club after Sunday's game

Reagovat
nani92
Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
r.mrazik

skvely...zlatej mourek...pro axela na DMku docela k nicemu zapas...dalsi mlady si nekopli...celkove o nicem...

a Romero chytal jak buh

Reagovat
iamek

Zapas jsem nevidel, ale Axela nechapu. Co pamatuju, tak v dorostu nebo v becku na DM jen zaskakoval v pripade nouze. On proste patri na CB. O nic uz nejde, tak nevim proc ho tam nedal. Z lavky mel dat na levou stranu Mitchella. A je jedno jestli na LB nebo LW.

Reagovat
r.mrazik

Přesně jak říkáš...tohle bylo k ničemu...

Až jde šašek už do kelu

Reagovat
B3n

Hele ono to, že hraješ na jiné pozici, by Tě mělo naučit věci, který si jinak neošaháš. Zvlášť u mladého kluka.

Reagovat
r.mrazik

uprimne...hrat celou dobu CB a pak byt hned na prvni zapasy za Acko nasazeny jako RB a pak dvakrat DMko je takovy...debilni ne?

to RB jeste beru...ale DMko? vsak je to totalne neco jineho...ono to bylo videt i pri zapase...

trochu neco jineho je to u utocneho hrace...treba kridlo/utocnik...

ale CB a DMko je totalne neco jineho

jako osahal si DMko,kdyz spis jen vykryval pozici,misto aby ukazal manazerovi na CB,ze tam s nim muze pocitat? vis jak to myslim...

Reagovat
Counter

Neví, protože kritizuješ Mourinha. A to se nedělá.

Reagovat
B3n

To zas ne. Jen by se to nemělo přehánět.

Reagovat
B3n

Do určité míry to debilní je, pokud z něj chceš jen stopera. Já si myslím, že umět hrát na vícero pozicích, je výhoda. A i kdyby se z něj stal později "jenom" stoper, tak stejně mu může hodně pomoci, když bude mít ošahaný i posty okolo něj.

Nebudu lhát, nemám ho nijak nasledovanýho, takže si netroufnu tvrdit, jestli by bylo lepší, aby se rozvíjel komplexněji, nebo se specializoval jen na jednu pozici. Ale myslím, že to, že nastupuje, ať už kdekoliv, mu hodně prospívá. To, jestli by pro něj bylo lepší hrát na CB je sice možný, ale nemyslím si, že určitý.

Například hrát jako DM, si myslím, že Ti může hodně pomoct s rozehrávkou, atd. Nemusí to být hned k ničemu přece.

Reagovat
r.mrazik

Je to prostě stoper...

Ono je těžký se o něčem bavit pokud jsi ten zápas neviděl

Je lepší když hraje než když sedí na lavici?určitě ano

Bylo by neskutečně lepší kdyby hrál stopera?rozhodně jo

Už jsem tu psal víckrát proč si myslím že bylo zbytečný aby hrál DMko...

Reagovat
B3n

Tak Ty jsi napsal, že je to k ničemu. To prostě ani zdaleka není.

Reagovat
r.mrazik

k nicemu co se hrace a klubu tyka...on je CB...do budoucna to je CB...ukazalo to klubu,jestli s nim na to CB muze pocitat? ne...

ukazalo to neco? no...ze dokaze vykryvat prostory,ale to asi neni novinka od zapasu rezervy...

odehral jeden zapas na RB...ok...tam to jeste beru,ze mu to neco dalo

ale to DMko bylo celkove k hounu asi jako kdyby želva tenkrat nasadila na jeho prvni zapas Rashforda na levyho obrance...

Reagovat
B3n

Tohle prostě vidím jinak. Člověk se vyvíjí pořád a i jakó hráči Ti pomůže hrát i něco jinýho, než co jsi zvyklej. Vem si, že i třeba Batshuayi říkal, že tenhle, pro něj, dost těžkej rok, kdy skoro nehrál, jen trénoval, mu obrovsky pomohl, jak po fotbalové, tak po lidské stránce.

Jediný s čím souhlasím je to, že klub nezjistil, jestli s ním může počítat na CB, jenže to by stejně nezjistil ze tří, nebo kolika, zápasů, ve kterých už o tolik nešlo.

Pro Rashe jako útočníka, je nesmysl, aby hrál levého beka. Hrát levý křídlo už pro něj nesmysl zdaleka není, naučí se jiný řešení v různých situacích, do kterých by se jinak dostával jen zřídka. Stejně tak u Axela, hrát křídlo mu zas tolik nepomůže, hrát beka ano. Hrát DM ano. Možná by bylo lepší, aby hrál CB, ale to, že nastoupí párkrát na pozici okolo rozhodně není k ničemu, ale naopak velmi přínosný. Nemyslím si, že tyto zápasy měli něco ukazovat, ale spíš učit.

Reagovat
r.mrazik

rozhodne ti to hodi nejaky obrazek,kdyz ten kluk bude hrat na svym postu proti ligovym hracum,nez kdyz se bude placat nesmyslne na DMku...

Batshuayi pekne keca...to jsou takovy PR reci prece

ale vsak to pisu,ze je neco jineho hrat kridlo/utocnika (navic kdyz to v rezerve takhle obcas hraje uz predtim) a neco jineho hrat CB a DMko,coz je uplne jiny vesmir (nehlede na to,ze takhle v rezerve nikdy nehral)

to by me zajimalo,co se klucina naucit ty dva zapasy na DMKu...maximalne to,ze na to nema dispozice a ze si pekne zabehal...misto toho,aby se videlo,jestli dokaze obstat jako CB proti ligovym hracum...

jako hrac se vyvijis,ale krome toho,ze si axel pripsal par minut v PL,tak akorat poznal,ze to zaloznik fakt neni

Reagovat
B3n

Nemyslím si, že by Michy kecal, ale to je jedno.

Určitě jsou si blíž křídlo a hrot, to souhlasím, ale nemyslím si, že DM a CB jsou tak vzdálený. Jasně, není to to stejný, to asi zdaleka, ale podívej se třeba na Mascherana, pro něj to asi jinej vesmír není. Jasně jinej hráč atd, ale pořád si myslím, že pro stopera může být, nebo mělo by být přínosný hrát na DM a naopak. Už jen to, že si zkusíš sám být v pozicích a situacích, kam se dostává DM, Ti jako stoperovi pomůže, protože máš větší přehled. Sám víš, kde by měl být, víš, kde je to pro něj těžší apod. V případě nouze tam můžeš zaskočit, protože jsi tam už alespoň párkrát hrál. Celkový porozumění hry Ti přece tímto musí růst. A asi víc, než když se soustředíš jen na to svoje. Vem si, že i Pepek letos stavěl Fernandinha na stopera třeba.

A i to RB. Není to tak dávno, kdy byl jeden z nejlepších na RB v lize předělanej stoper. A silovej typ, výbornej hlavičkář, žádnej "Blind". Na první pohled skoro nesmysl, ale jak to fungovalo...

Reagovat
r.mrazik

s tim nesouhlasim....prechod DMko na CB je mnohem snazsi nez CB na DMko...

nejlepsi RB myslis Ivanovice od modraku? no...to by se ostatni RB v lize meli stydet...

ale ja nevim...ty mi tu hazes zkusene hrace co maji neco odehrano...Axel odehral mimo pozici svoje prvni zapasy za chlapy (a temer i v zivote tam snad hral poprve)...vzdyt je to konina...

Reagovat
B3n

Jo, to máš asi pravdu. A ano, myslel jsem Ivanoviče. Byl rozhodně jeden z nejlepších RB v lize a vyhrál na tom postu oba evropský poháry. Jestli by se ostatní měli stydět, nechám na nich, to, co vím je, že to takhle zatraceně fungovalo. A celkem dlouho.

Jojo, dávám zkušený hráče, páč mě jiní nenapadají. To, že José daval na DM i Zoumu, asi víš. A tuším, že i na RB. Rozhodně si myslím, že mu to pomohlo, i když nějakej hmatatelnej důkaz pro to asi mít nebudu.

Jinak iamek nahoře psal, že už na DM dřív zaskakoval, nevím, jestli to tak bylo a i kdyby, tak mezi děckama, ale asi to není úplně cizí.

Já nevím, upřímně, měl bych radost, že vůbec hrál.

Reagovat
r.mrazik

Ono to každý bereme asi ze svého pohledu...já z toho radost ani snad nemám...přijde mi to totálně špatný nasazení a tak nějak k ničemu a přitom se mohl ukázat na svým postu...

Mourek si bude moct dát do svého seznamu akorát si za chvíli nebude pamatovat že to žádná šance nebyla ale jen znouzecnost...

Jinak Zouma na DM byla taky dobrá sranda

Reagovat
r.mrazik

*ale samozrejme nerikam,ze nekdo jiny to nemuze videt jinak a ze chybuje

Reagovat
B3n

Jasně, já Tvůj pohled asi chápu, jen nesouhlasím s tím, že by to pro něj bylo k ničemu, nebo téměř k ničemu. Ono třeba i z pohledu psychiky to je pro něj, svým způsobem, ochrana. Vem si, že by nastoupil na CB, kde je to nebezpečnější, a udělal 3 chyby a vy byste prohráli 3:0. Takhle má debut za sebou, celkem v pohodě. Nevidím v tom takovej problém.

Reagovat
B3n

Samozřejmě to mohlo být i naopak a mohl předvést skvělej výkon, kterej ho mohl vystřelit... Ale tohle byla asi přecejen bezpečnější volba.

Reagovat
r.mrazik

jj...ja treba tu "bezpecnejsi" volbu videl prave na tom RB,kde ukazal,ze stiha...

pak jsem cekal,ze nastoupi na miste,kde hraje a nejspis hrat bude...

jenze trouba zacal povidat,ze Axel hral u deti CB,ale u dospelych ho vidi na RB (pritom tam nikdy snad nehral) a pak ho nasadil na DM...

z myho pohledu jde akorat videt,ze je mourek trouba a misto vyzkouseni ho akorat vyuzil debilne,snad aby se nereklo...protoze smysl jeho zapasu na DM mi totalne unika,krome toho,ze ma par minut celkem k nicemu....

jak jsem psal...asi jako Rash kdyby nastoupil zezacatku na levym obranci...

vsak i zouma na DMku byl k smichu...tohle je stejny princip...

a vzhledem k tomu,ze v tech zapasech vubec o nic neslo,tak me tahle kravina nasrala...a k tomu jeste alergie na mourka to znasobila

Reagovat
B3n

Hele, zase snad musíš, i přes svou alergii, uznat, že José má svoje zkušenosti a je s ním na tréninku denně, takže jestli ho vidí jako RB, má k tomu asi nějakej důvod. Chápu, že Ty to asi vidíš jinak, ale tak to prostě je a José na to má právo, zrovna tak jako Ty, jen on má pozici, na kterou se taky nedostal jenom tak pro nic za nic, že jo.

Já už se Ti snažil naznačit, proč to DM nemusí být jen ztráta času.

Na druhou stranu, na CB hráli teď Jones a Mike. Je logický, že je chce mít rozehraný na finále spíš, než mladíka. I kdyby měli jen sedět na lavičce.

Reagovat
r.mrazik

On ho nehodi na CB protoze se boji...bylo to patrne i z jeho rozhovoru

Reagovat
B3n

Z kterýho ?

Reagovat
r.mrazik

Kde rikal,ze axel je CB ale v chlapech ho vidi na RB momentalne...bylo dost zrejmy ze na CB mu neveri..mourek je srabek

Reagovat
B3n

Nemáš odkaz ?

Reagovat
r.mrazik

Bohuzel...ale na manchester evening news je vetsina jeho videi a rozhovoru a dalsich veci (i silenosti)...ale asi to nenajdes,je tsm toho denne mraky

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United will finish this season with the fewest Premier League season wins in the club's history (17), with one game remaining.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře M0urinh0

Reagovat
Mastný Chobot

6osé

Reagovat
Miguel19

Jožko pláče nad náročným programem, nad zraněními, nad tím, jak bude muset nasadit hráče z U23 a pak tam stejně v nic neřešícím zápase pošle z lávky Herreru, Carricka a Rashforda

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Genk dnes v rakouské lize porazil 3:1 Roeselare a svůj podíl na tom měl i Jakub Brabec, český obránce v polovině první půle otevíral skóre. ČTK zase fetujou twl

Reagovat
Counter

Mourinho says De Gea won't feature again this season: "I hope to play Pereira [vs Palace] and Sergio in the UEL final."

Tohle mi připomíná naši výhru v FA Cupu, kdy byl pohárový brankář Fabianski (v semifinále parádně vychytal penaltový rozstřel), Wenger ho nechal v bráně i na finále a málem nás to stálo trofej.

Od Mourinha bych takový sentiment nečekal - jakkoli je Romero v téhle sezoně bezchybný, De Gea je pořád prostě lepší. Proč ho v nejdůležitějším zápase sezony nechávat na lavičce?

Reagovat
nani92

lebo Mourinho nie je zmrd

Reagovat
Counter

Romerovi to nepřeju, ale byla by sranda, kdyby vyrobil pořádnou botu a prohráli jste kvůli tomu.

Reagovat
nani92

to isté by mohol urobiť aj De Gea, u oboch je pravdepodobnosť takmer nulová..keby tam dal DDG, tak by proti sebe poštval hviezdy

Reagovat
Counter

Jaké hvězdy? S tou pravděpodobností teda vůbec nesouhlasím.

Reagovat
nani92

prečo nie? Kedy naposledy urobil Romero nejakú botu? alebo dostal lacný gol? mne sa zdá, že naposledy u nás dostal lacnejší gol práve David, ale to je jedno..pravdepodobnosť boty je takmer nulová, u DDG sa zvyšuje pravdepodobnosť wondersavu, to súhlasím

a tu sú tie hviezdy - http://www.astro.cz/galerie/d/18339-1/93+P+Lovas+7102007+5x5+min+na+hviezdy+N+350+mm.jpg

Reagovat
Counter

Aha, blbě jsem to pochopil

Vybavuju si jedno videjko, jak na Romera někdo vystřelil takovou malou domů při rozcvičce a propadlo mu to mezi rukama do brány. Není to žádná nula, letos chytá výborně, ale DDG je zkrátka světová špička, Romero ne.

Reagovat
nani92

" pri rozcvičke" ..

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Však hlavný point je ten, že ak nieje Romero v tejto sezóne lepší (čo podľa mňa je), tak sú minimálne na rovnakej úrovni, čo nieje vyvodené z nejakých pár hviezdnych zápasov, ale z úplne relevantnej celej sezóny, kde obaja odchytali množstvo zápasov. Myslím, že za toto rozhodnutie si žozé nezaslúži kritiku, skôr by ma zaujímalo, či v tom nehrá rolu De Gea letný prestup/neprestup.

Reagovat
Counter

De Gea toho odchytal třikrát víc a považuju ho za nejlepšího brankáře PL, zatímco Romera jen za mírný nadprůměr, který se letos (zatím) překonává. A není to kritika, jen otevírám diskuzi na tohle téma, protože mě to zarazilo.

Reagovat
vodka

Reagovat
bbbauch

Romero si to vychytal a kolikrat nam zachranoval zadek.. to by me i sralo, kdyby mu to finale nenechal

Reagovat
Counter

Tuhle debatu jsme vedli právě v tom FA Cupu, Fabi byl správná volba "morálně", ale pak nám dal Hull dva fíky za deset minut po centrech, které by Szcz sbalil do náruče, a najednou to jako dobrá volba nevypadalo. Já jen, že od Mourinha bych čekal větší pragmatičnost, překvapilo mě to.

Reagovat
bbbauch

Je fakt, ze od Mourinha by se dal cekat spis David.. Romero fakt dokaze zabrnkat na nervy, letos jsem ale snad nic podobnyho ani nevidel, tak snad mu to vydrzi. A i kdyby tam ten jeden gol mel padnout po nejaky jeho chybe (2 goly a vic si nepripoustim ), tak to stejne musime uhrat, jinak by byl Mou za uplnyho vola.. pro me to bude mnohem vetsi drama nez finale LM

Reagovat
Busby babes

Ale Romero kdykoliv letos chytal tak predvedl bezchybny vykon.... Neni moc duvodu mu neverit. Ve chvili, kdy odchytal vsechno... ale je to rozhodne zvlastni situace.

Reagovat
Busby babes

a je taky otazka co DDG pristi rok. Je klidne mozny, ze uz je hotovej jeho prestup. pak by Romero ve finale daval vetsi smysl.

Reagovat
nani92

José Mourinho says De Gea is staying at Manchester United: "David is top in the world and obviously we want to keep the top in the world. We will see him against LA Galaxy in the pre-season."

chill

Reagovat
Busby babes

v poho. me to nijak moc nevzrusuje, do ty brany si vzdycky nekdo stoupne.

Reagovat
kiwwi

keby som si mal osobne zvolit, tak beriem do finale De Geu. Tazko povedat, ako by to zaposobilo na kabinu a na samotnych brankarov, ale DDG je stale asi tak o 2 levely inde ako Romero

moze ale za tym byt aj nieco ine...DDG ma jednu slabinu a to je priposratost pri vybehoch - vzdy hovorim, Neuer je napicu brankar, ale keby mal David 25% z jeho sebavedomia pri vybiehani, tak je dokonaly...Romero je v tomto iny, ten si veri aj ked vzdy trpnem ze zo seba urobi kokota, ale verim tomu, ze to moze hrat rolu proti Ajaxu, kde cakam z ich strany vela prienikovych nahravok

Reagovat
vodka

Ale Romero si to letos fakt zaslouží a když si vezmu letos jeho průměrný výkon a průměrný výkon DDG, tak z toho možná vychází líp i Romero, protože super zákroků předvedl spoustu, DDG si drží víceméně ten svůj level, ten je každopádně velmi vysoko, ale letos to vychází +- stejně.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Povedlo se nám zvednout Romerovi sebevědomí a psychiku na takovou úroveň, že se herně vyhoupl na špičku a vydává ze sebe maximum, když ho ted nepostavíme do finále EL (do kterýho nám on velkou měrou pomohl) můžem s budováním jeho psychiky začít znova. Nesmysl, finále musí chytat Romero

Reagovat
Whitemedia

Mourinho tu sestavu dnes teda protočil..

Reagovat
Counter

H U D D E R S F I E L D !

Reagovat
smazaný uživatel

T E R R I E R S ! ! !

Reagovat
Miguel19

Hutchinson selhal. Ale nakonec to on nezesral..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Westwoodovi vyšla ta penalta aspoň jedna, ale postup Huddersfieldu zasloužený. Snad ve finále nedá Readingu čuchnout. Ta jízda za přímým postupem, co předvedli, byla neskutečná na Champ. PL by zasloužili.

Reagovat
Counter

Wagner tam dělá divy.

Reagovat
Coutinho10

snad to Huddersfield da, ale bejt fanouskem Sheffieldu Wed., tak ten penaltovej rozstřel musim tezce snaset...Westwood udrzel nadeji na postup v poslední serii a pak to Forestieri vzapeti pohřbí

Reagovat
Zaschrona

Huddersfield

Reagovat
Whitemedia

Huddersfield

Reagovat
Zaschrona

MUFC failing to win tonight mean it's the first time they've gone 4 seasons in a row not exceeding 70 pts (or equivalent) since 1970-74.

Reagovat
Zaschrona

Dle Guardianu se Bournemouth chysta za 12 milionu liber koupit Begovice + nabidnout 20 za Akeho... Neuveritelny, zas na nich silene vydelaji...

Reagovat
blade115

Akého nedáme. A Begoviče jste dávno měli vzít vy...

Reagovat
spider_8

To jsem zvědavej, jestli odmítneme 20 za Akého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

to já si klidně dovedu představit, že opravdu odmítnem...

Reagovat
Zaschrona

Za 12? To fakt ne. To si radsi priplatit za Pickforda nebo Butlanda.

Reagovat
blade115

"dávno"

Reagovat
Zaschrona

Davno u nas mohlo byt golmanu...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Prodáme Akého za 20 a za tři sezony ho koupíme zpět za 50..

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Na Lukakua potrebujeme 70

Reagovat
Ondiis

12m liber za Begoviče a my chceme(?) prodat za 4m eur Ospinu. WTF.

Reagovat
Error

Ospina na dva roky do Chelsea a potom pujde taky za 12.

Reagovat
Talker

Klidne bych Akeho prodal. Samozrejme s buyback clause na 3 roky.

Reagovat
TopinB

bez buy back clause ani krok už

Reagovat
blade115

Leda by byla vynucená, ten hráč by se nám na to pak vysral a ani by se mu člověk nemohl divit. Musí zůstat a dostat Cahilla ze sestavy, ono se to možná nezdá, ale u něj je to jen o pořádný šanci, typově se nemůže hodit víc. Rozhodně doufám, že to s ním Conte zkusí.

Reagovat
Robochelsea

Jasné, jediného Angličana a budúceho kapitána treba dostať zo zostavy

Reagovat
blade115

Ano.

Reagovat
Talker

Ja nejak pocitam s posilou do zakladu. A abychom meli Akeho a Christensena s Luizem, Azpim (neposaditelni), VVD/Koulibali/?? A jeste ty dva...

To je zabita sezona pro 1-2, hrace a bojim se, aby to nebyli prave Ake s Christensenem. To radsi buyback a vzit ho zpatky za rok-dva, az pujde Cahill od valu...

Reagovat
blade115

Já jsem právě proti posílení do základu. Conte stopery stejně v podstatě nerotuje a pětka Ake, Cahill, Luiz, Azpi a Christensen bohatě stačí.

Reagovat
Talker

Pokud by to byla tahle petka.. Tak ok... ale myslim, ze prijde do kazde rady heden hrac. Stoper, WB, zaloznik, kridlo a utocnik (mozna 2, pokud odejde Costa)... a v tu chvili proste je zbytecne si držet na lavicce Akeho, Cahilla a Christensena.

Reagovat
blade115

To je zbytečně moc posil. Pokud nikdo neodejde, stačí wingback, křídlo a Christensen. Počítám ale, že odejde Costa a přijde místo něj jiný útočník, eventuálně se ještě "vymění" v záloze Matič nebo Fabregas za někoho nového... 3-4 posily plus Christensen jsou absolutně v pohodě a není při tom ani nutný odstřelit většinu mladíků. Ale nechci si to malovat, nejspíš to dopadne, jak říkáš... Van Dijk, Lukaku, Bakayoko, křídlo a jedem ...

Reagovat
Talker

Ono se s tím dá počítat - bohužel. Já očekávám to, co píšu. Ale samozřejmě bych preferoval to, co píšeš ty.

Reagovat
Ligter

288. jednoznačně pro Huddersfield a jeho postup, na lepší jubilejní komentář se mi nechce čekat

Reagovat
Trand

Owl

Reagovat
BrainBlender

Po vcerejsku mam Rooneyho dost. miloval jsem ho, ale celou sezonu ukazuje, ze na to nema. Musi pryc.

Je s podivem, ze Miki neni schopnej navazat na tech par dobrejch zapasu, co mel. ... hlavne potrebujem krajni beky. Shawa je mi lito, jestli se ho Mou nerozhodne podrzet (coz bych si pral), tak bohuzel musi pryc (neustala zraneni..), Valencia taky neni nejmladsi a nemame zaaadnou nahradu. Darmiam je dobrej akorat na beton.

Reagovat
iamek

. Shaw si mozna jeste jednu sanci zaslouzi. back up za Tonyho se taky musi najit. Souhlas s Rooneym a Darmianem. To co odehraje Darmian, tak zvladne snad kazdy. Zbytecny hrac.

Reagovat
kiwwi

Mourinho: "Sunday is going to be big day for the kids because a lot of them are going to play."

Mourinho: "Hopefully Big Sam is a friend & doesn't play too strong (a team)."

"I will bring Mitchell, he was on the bench. [Scott] McTominay, he was on the bench. Of course, Axel [Tuanzebe]. Of course, Eric Bailly and [Matty] Willock will come too. Josh Harrop will come. Zachary [Dearnley] will come.

"Pogba will come because Paul is not training or playing since his dad passed away.

Reagovat
Busby babes

uplne vidim jak se Pogba zrakvi.

Reagovat
Miguel19

Bailly se beztak včera zranil

Reagovat
Hokaido

Chtěl jsem si proti vám vsadit, ale na CP je kurz 3,08. Na vás 2,05. To je šílený prostě.

Reagovat
Coutinho10

big day for kids

Reagovat
smazaný uživatel

To chci vidět jak Palace nasadí béčko, když můžou ještě skončit v rozmezí 11.-16. místa

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Tuard.MUTD

52 golů za 37 kol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a to cez leto prišli najdrahší hráč sveta a najlepší záložník Serie A, najlepší hráč a najlepší strelec L1 a najlepší hráč nemeckej ligy ako posily do ofenzívy do už beztak kvalitného tímu. To je hrozne tragická vizitka.

Reagovat
Miguel19

Ale zase přišel trenér, kterému ujel vlak.

Reagovat
uff

Reagovat
kiciN

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Pogba rozhodne nebol najlepší záložník SA, veď on je len jeden veľký hype, príležitosť si zarobiť, a ten Armén tiež rozhodne nebol najlepší hráč bundesligy

Reagovat
Mastný Chobot

Mkh bol pred rokom hráčom roka a Pogba záložníkom roka vo svojich ligách.

Reagovat
cristiano.K.

tak si dosad místo nejlepšího záložníka nejdražšího hráče světa a jednoho z nejlepších ofenzivních hráčů, zkrátka Miky přišel po vydařené sezoně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
The Krupy

Pogba nebol najlepší záložník ani v Juventuse.

Reagovat
cristiano.K.

ježiš no a co, byl nejdražší. To je snad ještě horší

Reagovat
oddy

A kdo byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio, ale to je utesna verze pro fans juve, aby se nereklo, ze podlehly tlaku penez a pustili nej hrace, coz z nich jakoby sejmulo vizitku velkoklubu

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

52 golov na 66 bodov nie je zlé a druhá najlepšia obrana je tiež slušný výsledok Jose's Army > Haters

Reagovat
smazaný uživatel

vidím že ty si rezignoval už úplne

Reagovat
Svatej

U

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musi byt bud

a) dite

b) deluded

c) kokot

Reagovat
nani92

Masopust pls

Reagovat
Spasitel

Žiadny tím z top 5 líg nemá toľko remíz ako Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

Nechce už někdo zrekapitulovat další pojebanou sezónu po Alexovi ? Kdyby měl tehdy Moyes stejný finanční prostředky, tak dokáže úplně stejný věci jako Mourinho (a krom pohárů, taky dokázal)... tohle nejde okecat, v rámci ekonomické síly jsme tuhle ligovou sezónu nejmarnějším týmem v PL a to už je co říci (jediný plus je, že to tentokráte všechno nezhrábli ty židovský kundy)... vše pak dokládají další negativní rekordy, co United tuhle sezónu zase překonávali a to jsem si myslel, že po Moyesovi a LVG toho moc nezbylo... alespoň že se FCUM tuhle sezónu zachránilo v suchým triku Ale jsem zvědavej, kam až tenhle pokus s tímto rádoby portugalským kouzelníkem dotáhneme... výhra v EL rozhodně nebude náplast za tuhle sezónu, zvlášť ne po těchto celosezónních výkonech

Reagovat
Miguel19

Pojebaná sezona s možnými 3 trofejemi

Reagovat
smazaný uživatel

ten přátelský zápas se snad ani nepočítá do kolonky vyhraných trofejí, ne ? Jako jo, máme EFL Cup možná budeme mít EL (jakože by to byla ostuda jak sviň, kdyby ne... ale s mourkem nikdy nevíš, že jo...), ale pak se podívej jaký štěstí za tím stojí... ligová soutěž je pro mě ta nejdůležitější, protože zde se ukáže pravá celoroční síla mužstva... a jako s těmito finančníma prostředkama skončit na šestém místě... no nevím, tohle rozhodně nesplňuje kritéria pro povedenou sezónu

Reagovat
vladis271

Community Shield je tak trápna trofej, že ju za tofej neuznáva hádam ani zayo.

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Kdyby to vyhral SAF, tak je tady jinak nastrikano.

Reagovat
r.mrazik

myslis kdyby SAF skoncil sesty?

Reagovat
smazaný uživatel

mě se zdá, že je tu nastříkáno úplně z jiné strany... ale OK, když to bereš takto...

Reagovat
Dawon

#humor

Reagovat
SunFells

Jako mickey mouse cup, tottenham cup a comunnity shield?

Reagovat
Manik...

Reagovat
blade115

Tady se kdekdo pořád ohání třemi trofejemi, přitom jednu z nich ještě ani nevyhráli a další dvě jsou do počtu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak jsou spokojeni (ostatní fanouškovské tábory určitě), takže tak

Reagovat
smazaný uživatel

2 trofeje o ničom, takže to nie. Ale tá hra, ako ruku na srdce koľko bolo za sezónu zápasov na ktoré sa dalo pozerať ? United hralo čistú sračku oproti 11. teamu z LaLigy a to mohol prehrať keby Guidetti vedel načo má nohy.

Reagovat
SixtoRodriguez

17:57 V Anglii budou zpětně trestat simulanty

Hráči v Anglii budou moci podle nových pravidel dostávat zpětně tresty zákazu startu za filmování. Pokud hráči simulováním oklamou rozhodčího tak, že vyloučí soupeře či odpíská penaltu, bude následovat minimálně dvouzápasový distanc. Úpravu pravidel dnes schválila Fotbalová asociace, nové regule vstoupí v platnost v příští sezoně. O provinění hráčů bude na základě videozáznamů rozhodovat tříčlenná komise ve složení rozhodčí, bývalý trenér a bývalý hráč, jež se musí na případném trestu jednomyslně shodnout. (ČTK)

Konečne krok vpred

Reagovat
Manik...

Jednomyslně shodnout ... To jsem zvědav kolik bude případů, aby to nebylo, že vlk se nažral a koza zůstala celá

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem dát původně za nick, ale i obsah je toho hodný.

Reagovat
Rssa

OT: WTF...RIP Chris Cornell

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Kane fenomén. U mňa je to svetový hráč už dlhší čas, po tejto sezóne už o tom snáď nebude nikto pochybovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Premier League Goals:

25: Harry Kane

24: Romelu Lukaku

23: Alexis Sánchez

Harry Kane missed three months through injury.

Reagovat
smazaný uživatel

*26

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

ono by to chtelo potvrdit i v evropsky konkurenci...ale to celkove slepice,nejen on

Reagovat
smazaný uživatel

Chápu, že to bylo asi rejpnutí, ale ... proč by to měl dokazovat v evropských pohárech? Sezona PL je mnohem dlouhodobější soutěž, ve který už několikátou sezonu po sobě dokazuje svoje světový kvality. Ten hráč je neskutečnej. 3 měsíce chyběl a teď je s 26 góly nejlepší střelec soutěže. To mluví asi za všechno.

Reagovat
r.mrazik

Žádné rejpnuti to nebylo...jen fakt, aby se dal považovat za světového hráče

Chce to se prosazovat i proti evropským týmům

Když to totálně přeženu tak je to zatím Lafata PL ...což samozřejmě neznamená že je to špatný hráč

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Ze 3 zápasů LM má 2 góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

svetovy hrac

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Však má ještě čas ale chápu, jak jsi to myslel. Ale svoje ohromný kvality dokazuje už několik sezon po sobě a potenciál má ohromnej.

Reagovat
r.mrazik

jj,potencial ma velky...jak pisu...ony museji uspet i slepice celkove,pak bude vic hodnocen i Kane...

Reagovat
smazaný uživatel

... pokud u toho ještě bude

Reagovat
r.mrazik

taky otazka...ale pristi sezonu by meli uz prorazit

Reagovat
iamek

Reagovat
alcantara

Akurat ho netreba pustat za prieliv La Manche.

Reagovat
teenz

Reagovat
Carrick

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane je zvíře prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný zápas, Kane najlepší strelec PL, Lesniak prvý zápas + k tomu asistencia ala Tom Carroll. Leicester sme zvalcovali fyzicky.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Sissoko musí odísť. Neviem kam, ako, ale v lete musí odísť. zdravé čínske prostredie by mu mohlo pomocť.

Reagovat
FUnk

Přesně kde koho kupují za šílené prachy a já bych ho klidně pustil za 50 mega

Reagovat
Cobra

*10

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebol zlý obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Son je teda neskutečně produktivní dneska 2+1 .. kolik by těch golů měl ,kdyby nebyl takovej palič.

Reagovat
FUnk

On tutovka nedává ale polosance a střely spoza vápna má famozni.ale na to že tolik nehraje má už kolik 14???

Reagovat
smazaný uživatel

v lize ma 14+5 jinak ve ve vsech soutezich vcetne repre ma za 54 zapasu 30 golu kdyby nebyl kopyto tak ma mnohem vic

Reagovat
smazaný uživatel

tomu by ani člověk navěřil no , ale třeba to ještě zlepší . na začátku sezony si to docela dobře vodil

Reagovat
Cobra

Čekám až dojde ten týpek, který tu rozhazoval ramena, jak má strašně moc vsazené na Lukakua jako krále střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
frank

Reagovat
TopinB

Reagovat
Free_player

proč vůbec nehrál Eriksen ?

Reagovat
FUnk

Hrál podle mě nejvíce zápasu s tobym. Jenom ať se taky posetri

Reagovat
smazaný uživatel

Nebolo ho ani treba, tak je to fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

5 - Harry Kane is the fifth different player to score 3+ hat-tricks in a @PremierLeague season.

25 - Harry Kane is only the fifth player in @premierleague history to score 25+ goals in successive seasons.

Reagovat
stas87

Kapustka odide na hostovanie buducu sezonu? Ci aku ma vlastne poziciu v tom time?

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Hokaido

Asi půjde, no. Těšil jsem se na něj, ale zatím je to angažmá jeden velkej omyl. Hrál snad jen 2x v poháru, jinak nastupuje jen občas za rezervu.

Reagovat
Hokaido

Ono Foxes takhle zpětně asi nebyla dobrá volba. Mají dva dvacetiletý klenoty - Graye a Chilwella. Zbytek týmu je snad všechno nad 25 a mladým jinak šanci vůbec nedávají.

Reagovat
vodka

Mahrez půjde po sezoně s největší pravděpodobností pryč, takže prostor tam bude.

Reagovat
eder

Hej, odíde.

Reagovat
smazaný uživatel

dost se mi pačil janssen + kane , tahle variace by mohla spolu fungovat

Reagovat
eder

Variace na renesanční téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Mišík

Reagovat
smazaný uživatel

Harry Kane letos v premier league ve 29 zapasech 26 golu a 7 asistencí a celkove ve vsech soutezich 38 zapasu a 32 golu

Reagovat
Franck

tipuju že HurryKane --> ManUtd za nějakou rekordní palbu

Reagovat
smazaný uživatel

Nenech se vysmát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Wow co se to s Leicesterem stalo ? Ale Harrymu a celému týmu klobouček

Reagovat
eder

Solomon Kane - to je plejer, panečku!

Reagovat
Tolstobik

No, sice uz o nic neslo, ale stejne - skoda, ze Chelsea mela tak vybornou sezonu, Spurs bych titul letos pral ....ale no, i LFC bych ten titul pral vic nez Chelsea

Reagovat
Frony

Kane

Reagovat
Staenly10

PL jediná z 5 top lig, kde je nejlepší střelec hráč daný země.

Reagovat
smazaný uživatel

anglie byla vždy nacionální no

Reagovat
Franck

aby nedal Lukaku 5 gólů teď

Reagovat
smazaný uživatel

http://bit.ly/2qynFwn

Lesniak > Ozil

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Chelsea > Tottenham + Arsenal

Reagovat
jk

Reagovat
FUnk

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FCSL

U nás si nekopl a nevyčníval ani v juniorce Liberec > Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Taky je rozdíl mít vedle sebe bandu nekopů nebo top hráče.

Reagovat
Ondiis

hráče dělá tým. U vás je to nejlíp vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo v Arsenalu v posledních 10 letech, teď to začíná být naopak, kupujete hráče, kteří by měli být kvalitní, ale jako tým to nefunguje.

Reagovat
Nikikrew

Hovorí Spurs fanúšik ktorý 8 rokov hrali ťažkú biedu

Reagovat
Ondiis

Má pravdu. V minulosti jsme hráli o 4.-2. místo s hráčí jako Chamakh, Djourou, Senderos, Gervinho apod. Dnes máme papírově nejsilnější tým co pamatuju, ale hrajem o 5.-3. místo. Věřím ve změnu, ale prostě potenciál má ten tým větší, než jaké jsou dosavadní výsledky.

Reagovat
Nikikrew

Lenze ty sa nato divas iba z jednej stranky pretoze aj konkurencia sa posilnila a este viac ako my.

Reagovat
Ondiis

Mě se právě ani nezdá Chelsea, Liverpool, .. mi prostě přijde slabší než kdysi, přesto jsou pořád nad náma i když se mi zdá, že my jsme posilnili, viz výše

Reagovat
Nikikrew

Liverpool isto nie, ten bol vždy pod nami až na 2 výnimky ;-)

Reagovat
smazaný uživatel

WTF? Z posledních 8 letech jsme hráli špatně tak 1,5 sezóny.

Reagovat
SunFells

Nekopové tě pustí do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

o parník

Reagovat
frank

Reagovat
Free_player

Reagovat
kiciN

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaký fanda Ligue 1? Platí tam ta baráž pro 18. tým? Nepamatuji si, že by Francie někdy baríž měla ... díky

Reagovat
smazaný uživatel

OT : David Bystron dnes spáchal sebevrazdu oběšením

Reagovat
Mastný Chobot

to aby sa jeden bál hrať za Plzeň

Reagovat
iamek

A banik

Reagovat
Swarley
Reagovat
Pony Slaystation

Plzeňákům to asi osud nalajnoval...

Reagovat
smazaný uživatel

nani92 trapáček zkurvenej už aby bylo po sezone a mohl obhajovat dalsi biliardovy nakupy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele