Serie A souhrn - 7. kolo

18.10.2008, 19:56, aktualizováno 19.10.2008, 22:27
Komentáře a souhrny
Inter vyplenil Stadio Olimpico a znemožnil AS Řím. Milánské AC doma přehrálo Sampdorii a zaslouženě si připsalo tři body. Naopak nedařilo se Laziu, to tragicky vstoupilo do zápasu s Bolognou a nakonec prohrálo 1:3. První výhry se dočkalo Cagliari...

ACF Fiorentina - Reggina Calcio 3:0

18.10.2008 18:00

Góly: 40. Giampaolo Pazzini (pen.), 75. Alberto Gilardino, 81. Alberto Gilardino

Nedávno si sportovní ředitel Fiorentiny liboval, jak udělal při transferu Gilardina skvělý tah. Proti Reggině stačilo ex-milánskému bombarďákovi pouhých dvacet minut na hřišti a dvěma brankami na konečných 3:0 zařídil hostům nemilý odjezd z Florencie.

Caesare Prandelli přitom nenasadil svou nejlepší sestavu. Adrian Mutu je zraněný a Alberto Gilardino se sice činil, ale do 70. minuty odpočíval na Ligu mistrů. V útoku Violy tedy nastoupilo mládežnické trio Pazzini, Osvaldo a Jovetič. Před utkáním byla ještě držena minuta ticha za tento týden zesnulou matku majitelů ACF Fiorentiny, sourozenců Andrey a Diega Della Valle.

Hned od samého začátku byl velmi aktivní Giampaolo Pazzini. Nejprve jej zastavil v těsném ofsajdu praporek pana pomezního, poté míč vyrazil brankář Campagnolo. Nicméně vyražený balón se dostal k volnému Jovetičovi, který konečně namířil svou střelu mezi tři tyče. Radost mu však na poslední chvíli zkazil Bruno Cirillo, když vykopl míč z brankové čáry. Poté se ozvala také Reggina. Proti přímému kopu Ciccia Cozzy musel Frey do vzduchu. Následně se skvělými zákroky vyznamenal Andrea Campagnaro. Velmi dobře vyběhl a vlétl pod nohy Pazzinimu, který akorát přebíral pas od Stevana Jovetiče. Míč se však dostal zpět k Srbovi, který se otočil a vypálil jako z děla. Mezitím se však Campagnolo stihl vrátit a ránu vyrazil.

Po této silné chvilce brankáře Amaranto přišla jedna velmi slabá, pro tým osudová. Zdravko Kuzmanovič skvěle poslal Maria Alberta Santanu, který mazácky přehodil vyběhnuvšího Campagnara. Brankář však souboj dohrál v zoufalé naději, že trefí míč. Jediné co trefil, byl Santana, za což si vysloužil červenou kartu a nařízenou penaltu. Do branky se postavil náhradní brankář Puggioni a již po pár sekundách svého pobytu na hřišti musel lovit míč z branky. Pokutový kop proměnil Giampaolo Pazzini.

Druhý poločas začal několika nepřesnými zakončeními. Nejprve mířili nad domácí Melo s Jovetičem, poté také hostující Cozza a Ceravolo. Doposud jediný střelec, Giampaolo Pazzini, musel odejít střídat kvůli nakopnutí, které mu uštědřil brankář Puggioni v souboji. Na hřiště přichází Alberto Gilardino. Gila byl na hřišti pouhé čtyři minuty a už přidal své jméno na listinu střelců. Riccardo Montolivo jej vybídl krásnou kolmicí a Gilardino si se situací poradil s ledovým klidem.

Další branka na sebe nenechala dlouho čekat a jejím autorem nebyl nikdo jiný než Alberto Gilardino. Brankář Puggioni vyběhl vyrazit Gobbiho centr, ale do cesty se mu připletl spoluhráč Santos. Míč tedy proletěl kolem do sebe zakleslých spoluhráčů přímo k Gilardinovi, který jen uklidil do prázdné branky. Gilardino nyní vede tabulku střelců Serie A spolu s Argentincem Záratem z Lazia.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Juventus FC 2:1

18.10.2008 20:30

Góly: 64. Marek Hamšík, 80. Ezequiel Lavezzi - 61. Amauri

SSC Neapol dokázal otočit utkání z Juventusem a díky vítězství 2:1 se posouvá, alespoň do zítra, na první místo. Vedení přiřkl Staré dámě Amauri, ovšem Marek Hamšík a Ezequiel Lavezzi byli proti. Stadio San Paolo tak zatím zůstává nedobytnou pevností.

Oba celky se již setkaly v Serii B, odkud společně rokem postoupily do nejvyšší soutěže a také si hned vybojovaly účast v evropských pohárech. Společné mají ještě něco. Současný trenér Juventusu, Claudio Ranieri, vedl před lety Neapol a dva hráči Neapole – Manuele Blasi a Marcelo Zalayeta – dříve brázdili zelenými trávníky v barvách Bianconeri.

Celý turínský celek a hlavně trenér Ranieri byli před utkáním pod obrovským tlakem. Juventus nevyhrál již čtyři utkání v řadě a jak vidno, svou sérii prodloužil. Nutno podotknout, že Stará dáma byla značně oslabena. Momo Sissoko byl suspendován zatímco hned devět hráčů je zraněno - David Trezeguet, Vincenzo Iaquinta, Cristiano Zanetti, Mauro Camoranesi, Gigi Buffon, Tiago Mendes, Nicola Legrottaglie, Jonathan Zebina a Olof Mellberg. Domácí byli takřka kompletní.

Do první velké šance se dostal slovenský reprezentant Hamšík, ale velmi špatně trefil míč z dobré osmimetrové pozice. Vzápětí po něm pálil Christian Poulsen. Jeho střelu přizvedl tečí Amauri a vše mířilo k šťastnému přehození brankáře Iezza. Veterán však míč ještě přizvedl prsty a dostal jej tak do relativního bezpečí rohového kopu. Následně otestoval Alexe Manningera Marcelo Zalayeta dobrou hlavičkou.

Hrál se velmi otevřený fotbal od samého začátku. Hosté se opět pokoušeli ohrozit branku Azzurri, ale ani střela Del Piera se mezi tři tyče nevešla. Na druhé straně si velmi zavařil rakouský brankář. Hamšíkova hlavička vypadla Manningerovi z náručí, ale Zalayeta nebyl dostatečně rychlý, aby se dostal k míči jako první. Ani Gennaro Iezzo se na chvíli nezastavil. Velmi dobře zasáhl proti hlavičce Amauriho a následujícímu přímému kopu Del Piera.

Krátce před přestávkou se předvedli obránci Grygera a Santacroce. Český bek odvrátil Maggiův centr těsně před naskakujícím Hamšíkem, na druhé straně provedl naprosto totožný obranný zákrok Fabiano Santacorce před Nedvědem. Italský brousek musel být v tomto utkání při chuti, neboť obdržel svou první pozvánku do reprezentace.

Po výměně stran se hosté velmi přiblížili prvnímu gólu. Claudio Marchisio svou střelou země-vzduch trefil břevno. V první půli nebylo příliš vidět kanonýra Ezequiela Lavezziho, ovšem v té druhé se našel. Nejprve krásným centrem hledal Christiana Maggia, jehož pravděpodobně gólovou hlavičku zastavil Molinaro. Chvíli poté rozjel Lavezzi divácky nesmírně atraktivní akci. Nejprve sám obešel tři hráče Juventusu, pak si narazil se Zalayetou a už se chystal vyrazit na brankáře. Spoluhráč z útoku mu však vrátil slabou přihrávku a akce se zbrzdila.

Lavezzi opět střílel o chvíli později. Ovšem jak při předchozí akci bavil domácí diváky, nyní se museli pobavit fandové Bianconeri. Střela Argentince tentokráte ohrožovala rohový praporek, doslova. Nicméně, byli to hosté, kdo se radoval z první branky. Christian Poulsen si sběhl na levou stranu, následovala klička doprostřed a středně vysoký centr na Amauriho. Bývalý útočník Palerma pak z voleje propálil vše co bylo před ním.

Hra nabrala vyšších obrátek a Neapoli netrvalo dlouho vstřelit vyrovnávací branku. Ezequiel Lavezzi našel svým centrem osamoceného Marka Hamšíka, který velmi prudkou hlavičkou nedal Manningerovi šanci. O deset vteřin po vyrovnání sahal Amauri marně po druhé brance skluzem. Edy Reja vystřídal neefektivního Zalayetu a přišel Gustavo Germán Denis. Na druhé straně se dostal do křížku s trenérem Ranierim Alessandro Del Piero, kterému se nelíbilo, že je střídán. Na marodku Juventusu následně přibyl i Christian Poulsen. Dán odstoupil s nataženým stehenním svalem.

Ovšem ani čerstvé síly Juventusu nezabránili jeho zkáze. Germán Denis se ujal míče a ani Salihamidžič, ani Kneževič jej nemohli odzbrojit. Denis poté přihrál před bránu nabíhajícímu Lavezzimu a ten zakončil podél Manningera. Claudio Ranieri změnil rozestavení a do hry poslal Sebastiana Giovinca. Ale ani tato, ani žádná jiná změna už Juventusu nepomohla a z Neapole odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

AC Milán - UC Sampdoria 3:0

19.10.2008 15:00

Góly: 55. Ronaldinho (pen.), 66. Ronaldinho, 90. Filippo Inzaghi

Milánské navázalo na dobré výkony z posledních kol a po výhře 3:0 si připsalo další tři body. Hrdinou utkání se stal Ronaldinho, jenž vstřelil dvě branky, utkání hodně ovlivnila červená karta pro Lucchiniho, jenž obdržel druhou žlutou kartu po zahrání rukou v pokutovém území. Sampdoria tedy ani v sedmém kole nevyhrála.

Oba soupeři se v úvodu prvního poločasu spíše oťukávali, v 15. minutě měl možnost dobrého zakončení hostující Padalino, jenomže příliš váhal a jeho střelu včas obrana Rossoneri zablokovala. I další šance patřila hostů, Gennaro Delvecchio pěknou střelou přes hlavu těsně minul Abbiatiho branku. Největší šanci prvního poločas měl domácí AC Milán, respektive obránce Marek Jankulovski, český zadák se nejprve perfektně uvolnil, poté si narazil s Ronaldinhem, ale proti brankáři Castellazzimu bohužel zvolil přízemní střelu. První poločas nebyl příliš bohatý na šance, ve 38. minutě ještě vyzkoušel Abbiatiho pozornost Antonio Cassano, ale pokus byl hodně nepovedený.

Druhý poločas nabídl fanouškům mnohem lepší podívanou, a hlavně začaly padat branky. V 54. minutě zahrál po Jankulovkého střele v pokutovém území rukou Stefano Lucchini, ten obdržel druhou žlutou kartu a byl vyloučen, navíc se kopal pokutový kop, k němu se postavil Brazilec Ronaldinho a nekompromisně proměnil – 1:0 pro AC Milán. Rossoneri se po úvodní brance uklidnili a začali přebírat iniciativu. V 66. minutě Milán svůj náskok navýšil, trefil se opět Ronaldinho po brazilské spolupráci s Kaká, jenž nastoupil až ve druhém poločase místo Pata.

Oslabená Sampdoria už pouze odolávala neustálým nájezdům Milána, dvacet minut před koncem zápasu zkoušel lišácky přehodit Castellazziho Marco Borrielo, ale mířil nepřesně, branku nevstřelil ani po nebezpečném přímém kopu Ronaldinho, a když ve své šanci ztroskotal i Ambrosini, zdálo se, že utkání skončí vítězstvím 2:0. Tečku za utkáním udělala přenádherná akce Milána, na jejímž konci byl střídající Filippo Inzaghi. Akci na jeden dotek po ose Emerson – Kaká – Ronaldinho – Ambrosni zakončil zkušený útočník kličkou brankáři a střelou do prázdné branky pečetil zasloužené vítězství Rossoneri 3:0.

Více informací k zápasu

Bologna FC - SS Lazio 3:1

19.10.2008 15:00

Góly: 5. Sergio Volpi, 12. Marco Di Vaio, 25. Marco Di Vaio - 52. Tommaso Rocchi

Lazio Řím zcela propadlo a prohrálo překvapivě 1:3 na půdě nováčka z Boloni. Římané zaspali úvod prvního poločasu, kdy se do jejich sítě trefili Sergio Volpi a Marco Di Vaio, kosmetickou úpravu výsledku dal navrátilec Tommaso Rocchi.

Pouhých pět minut stačilo domácím fotbalistům na vstřelení první branky. Přímý kop, který zahrával Sergio Volpi, skončil v pravém horním rohu Carrizovy branky – 1:0. Trenér Daniele Arrigoni začal branku mohutně oslavovat se svými hráči, jelikož to byla první vstřelená branka na domácím stadionu Dall'Ara. Euforie domácího celku pokračovala i nadále, ve 12. minutě zahrával Sergio Volpi rohový kop, který přesně posadil na hlavu Marca Di Vaio, brankář Carrizo byl opět bezmocný – 2:0. Útočník domácích mohl vzápětí zvýšit už na tříbrankový rozdíl, a také tak učinil. Juan Pablo Carrizo byl krátký i po jeho další ráně, Di Vaio si ale nejprve poradil s dvojicí obránců, a pak chladnokrevně zakončil – 3:0. Trenér římského klubu Delio Rossi zareagoval na nepříznivý vývoj utkání střídání, odešel Ousmane Dabo a přišel Stefano Mauri. Biancocelesti si na branku domácích vystřelili poprvé až ve 34. minutě, ale Kolarovu střelu zlikvidoval brankář Antonioli, jenž si poradil i s Cribariho hlavičkou.

Do druhého poločasu vstupovalo Lazio s nadějí pokusit se alespoň vyrovnat. Do hry přišel po delším zranění Tommaso Rocchi a uvedl se skvěle. V 51. minutě Rocchi trošku se štestím dostal míč za záda brankáře Antonioliho. Biancocelesti vycítili šanci na zvrat utkání. Kolarovův přímý kop vytáhl Antonioli nad branku a domácí brankář sehrál klíčovou roli i proti šanci Gorana Panděva. Lazio Řím sice mělo i další šance, ale branku nevstřelilo. Biancocelesti tedy nevyužili možnost posunout se znovu do čela Seria A.

Více informací k zápasu

US Lecce - Udinese Calcio 2:2

19.10.2008 15:00

Góly: 32. Simone Tiribocchi, 52. Maurizio Domizzi (vl.) - 58. Alexis Sánchez, 71. Gaetano D'Agostino

Střet Udinese s Lecce skončil čtyřbrankovou remízou. Friuliani se v průběhu zápasu zvedli a dokázali srovnat rozdíl dvou branek. Lecce se tak udržuje na svém středu tabulky, Udinese se díky bodu zatím dostalo do čela.

Utkání začali lépe hosté, především Fabio Quagliarella představoval pro Lecce velké nebezpečí. Mladý Ital nejprve namířil svůj volej nad branku Benussiho, následně však trefil z přímého kopu břevno! Benussi byl od samého začátku velmi zaměstnaný. O několik minut později se musel vytáhnout skvělým zákrokem proti ráně Gaetana D’Agostina z třiceti metrů.

Lecce zatím téměř neohrozilo branku Samira Handanoviče. V pasivitě směrem dopředu sice zůstalo, ale přesto se mu podařilo vstřelit branku. Obrana Udinese měla charitativní den a darovala domácím dvěma hrubkami velmi laciný gól. Nejprve přihrál Andrea Coda svou velmi slabou malou domů Simone Tiribocchimu. Ovšem Samir Handanovič již měl situaci takřka pod kontrolou, míč však neuvěřitelně netrefil a Tiribocchi mohl jen s úsměvem doklepnout do prázdné branky.

Udinese začalo být nejisté a Lecce se podařilo po změně stran navýšit své vedení. Po rohovém kopu zakončoval Giuillermo Giacomazzi a míč si našel cestu až do branky. Opakovaný záběr ukázal, že míč ještě tečoval Maurizio Domizzi, obránce hostí. Pasquale Marino se rozhodl posílit ofenzívu a tento tah se mu značně vyplatil. Alexis Sanchez byl na hřišti sotva minutu a už vstřelil kontaktní branku. Na zadní tyči si počíhal na střílený centr Antonia Floro Florese a pokořil Benussiho.

Udinese tato branka nakopla. Benussi musel zasahovat proti dobré hlavičce Floro Florese. Následně dokonali Friuliani svůj návrat. Gaetano D’Agostino poslal do vápna střílený centr z přímého kopu kousek od rohového praporku, míč proletěl okolo všech hráčů a nakonec i kolem brankáře Benussiho. Gólman Lecce po této brance zaručeně nemá čisté svědomí, neboť to mohl mít. V samém závěru mohl Gökhan Inler otočit na finálních 3:2 pro Udinese. V kritickém momentu však ztratil balanc a ze sedmi metrů přestřelil. Střele předcházela skvělá práce mladého Sancheze.

Více informací k zápasu

Janov CFC - AC Siena 1:0

19.10.2008 15:00

Góly: 20. Giuseppe Biava

Janov v sedmém kole potvrdil, že na domácí půdě se mu daří a zásluhou branky Giuseppe Biavy porazil Sienu. Diváci na Stadio Ferraris viděli celkem otevřený fotbal, branku ale jen jedinou.

Grifové se mohli ujmout vedení již po čtyřech minutách, ale Giuseppe Sculli Palladinův centr tečoval pouze do brankáře. V základní sestavě domácích se nakonec objevil také kanonýr Diego Milito, ale jeho střela nakonec jen olízla brankovou konstrukci. Po čtvrthodině hry opustil se zraněním trávník Milanetto, čímž dal k debutu příležitost Thiagu Mottovi.

Rossoblu se stále tlačili do útoku a ve 20. minutě byli po právu odměněni. Na rohový kop si naběhl Giuseppe Biava a přesnou hlavičkou překonal brankáře Curciho. Po půl hodině hry se mohli domácí radovat znovu, jenže Milito svojí šanci zahodil. Argentinský kanonýr obešel obránce i s brankářem, ale míč poslal vedle. Siena poprvé vážněji zahrozila až v závěru prvního dějství. Massimo Maccarone z voleje pálil po Kharjově centru, ale neúspěšně.

Ve druhém poločase málem srovnal Daniele Galloppa, když obešel dva obránce a z úhlu vypálil. Brankář Rubinho ale konečky prstů vytěsnil míč na břevno. Na druhé straně se v podobné pozici jako v úvodní pětačtyřicetiminutovce ocitl Milito, ale opět nedal. Milito naposledy zahrozil ještě v nastaveném čase, ale Curci ho opět vychytal.

Více informací k zápasu

Turín FC - Cagliari Calcio 0:1

19.10.2008 15:00

Góly: 86. Robert Acquafresca

Fotbalisté Cagliari si připsali první vítězství v sezoně, když dokázali v závěru utkání šťastně urvat tři body na půdě turínského FC. Cagliari se díky vítězství odpoutali ode dna tabulky, kam spadla Reggina.

Turínští se radovali ze vstřelené branky už po šesti minutách hry, jenomže branka Mattea Rubina nebyla uznána a jak se později ukázalo, neprávně. V ofsajdovém postavení totiž stál Rolando Bianchi, který ke všemu jasně nehrál. Smůla se Turínu přilepila na paty i o pět minut později, kdy Rolando Biancchi přehlavičkoval brankáře, jenomže toho odkopem zastoupil Eugenio Corini. Turín hrál velice dobře a hosty k ničemu nepouštěl, v další šanci selhal Nicola Amoruso. Stejný útočník zklamal i v mnohem větší příležitosti, když si vylámal zuby na vynikajícím Marchettim. Brankář Cagliari se měl co ohánět.

I Cagliari si dokázalo vytvořit šanci, a to hned velice nebezpečnou, jelikož útočník Jeda nastřelil brankovou konstrukci domácích. Ovšem pak už zase útočili domácí, Ignazio Abate našel hlavičku Biancchiho, ale ten v utkání poněkolikáté ztroskotal na výtečném Marchettim. Turín mohly nevyužité šance hodně mrzet, protože v 86. minutě zmrazil domácí stadion mladý útočník Robert Acquafresca. Reprezentant italské jedenadvacítky využil lahůdkovou přihrávku od Michela Finiho, jenž si ještě předtím poradil se dvěma obránci domácích. Zdrcený Turín se už na vyrovnání nezmohl, a tak nešťastně prohrál 0:1.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:1

19.10.2008 15:00

Góly: 49. Andrea Mantovani - 62. Adriano Ferreira Pinto

Na Stadio Bentegodi se body v sedmém kole dělily. Chievo po dvou zápasech konečně vstřelilo branku, ale kýžené tři body to nakonec nevyneslo. Chievo se dostalo do vedení zásluhou Mantovaniho, ve druhém poločase srovnával Ferreira Pinto.

Ferreira Pinto se dostal do první dobré pozice po Floccariho centru, ale míč neusměrnil přesně. Slibný protiútok domácího nováčka ukončil nepovedený centr Marcoliniho. Nakonec ještě střílel Italiano, ale brankář Coppola v minisouboji zvítězil. O chvilku později Coppola se štěstím zlikvidoval Marcoliniho pokus, ale v nastaveném čase prvního poločasu již byl krátký. Dlouhý Freyův centr dopadl na hlavu Mantovaniho, jenž trefil horní růžek a poslal domácí do vedení. Radost Chieva ovšem nemusela trvat dlouho, kdyby se za pár desítek sekund hlavičkou trefil Doni. Míč ale nakonec trefil tyč.

Ve druhém poločase domácí nejprve podržel brankář Sorrentino, když zlikvidoval Floccariho pokus, ale na vyrovnávací střelu Ferreiry Pinta byl krátký. Ten využil přesného pasu Guaranteho a srovnal. V závěru ještě mohli strhnout vedení na domácí stranu Mandelli s Lucianem, ale jednou dobře zakročil Coppola a podruhé chievský hráč zklamal.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Città di Palermo 2:0

19.10.2008 15:00

Góly: 69. Jorge Martínez, 87. Giuseppe Mascara (pen.)

Catania dokázala potvrdit svou domácí neporazitelnost a v Derby di Sicilia jasně přehrála Palermo 2:0. O branky se postarali v druhém poločase útočníci Jorge Martínez a Giuseppe Mascara.

Utkání začalo šancemi na obou stranách. První zákrok si připsal domácí Albano Bizzarri proti přímému kopu Miccoliho, na druhé straně trefil Taki Morimoto boční síť. Palermo však bylo o dost nebezpečnější. Střílený centr Mattia Cassaniho na poslední chvíli uklidil na roh Giacomo Tedesco. Přímý kop Fabrizia Miccoliho i hlavička Fábia Simplícia se otřely o brankovou konstrukci domácích.

Po těchto náznacích přišel další úder hostí. Tentokráte trefil Fabrizio Miccoli břevno přímo z rohového kopu. Nebýt jemné teče Bizzarriho, tak by se mu zřejmě podařilo míč zakroutit až do brány. Palermo doráželo na branku domácích čím dál nebezpečněji. Přišla exhibiční chvilka Edisona Cavaniho. Uruguayec málem vstřelil branku, kterou by zahanbil i ty nejvytříbenější techniky v Serii A. Patičkou si obhodil dva obránce a pak vystřihl parádní nůžky. Dokonalý moment zkazil až skvěle připravený Albano Bizzarri.

Tradiční vypjatost sicilského derby nechyběla ani dnes. Tentokráte odneslo vyhrocenou atmosféru Palermo. Přemotivovaný Morris Carrozzieri zfauloval ve středu pole Giacoma Tedesca a musel po druhé žluté kartě opustit hřiště. Toto byl zřejmě zlomový moment zápasu, neboť doposud skvěle hrající Palermo se pomalu začalo dostávat do stínu Catanie.

V druhé půli již musel zasahovat zatím nepříliš vytížený Marco Amelia. S Mascarovou tečovanou střelou si ale poradil znamenitě. Na hřiště se následně dostal Giovanni Tedesco, který nahradil Miccoliho a mohl si tak zahrát proti svému bratrovi. Oslabené Palermo nakonec kapitulovalo. Llama svým centrem našel dobře postaveného Martíneze, který svou hlavičku poslal za Ameliova záda.

Takayuki Morimoto mohl zařídit domácím dvoubrankové vedení, ale prováhal správný moment k zakončení a svou střelou minul prázdnou branku Rossaneri. Hosté tedy měli stále naději alespoň na bod. O tuto naději se však připravili sami. Giulio Migliaccio zastavil centrujícího Martíneze za hranicí pravidel a sudí Rocchi nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Mascara a domácí mohli slavit.

Více informací k zápasu

AS Řím - Inter Milán 0:4

19.10.2008 20:30

Góly: 5. Zlatan Ibrahimović, 47. Zlatan Ibrahimović, 54. Dejan Stanković, 56. Victor Obinna

AS Řím prohloubil svou sérii neúspěchů a od Interu obdržel na svém hřišti stejně jako loni čtyři branky. O drtivou výhru hostí se postarali Ibrahimovič, Obinna a Stankovič. Nerazzurri se díky vítězství staví do čela tabulky. Řím zůstává čtrnáctý.

Spolu s mužstvem Interu se na Stadio Olimpico navrátili také dva bývalí římané – Cristian Chivu a Alessandro Mancini, kteří svým odchodem právě do milánského celku nesklidili zrovna dvakrát velkou oblibu u místních fanoušků. Obě strany měli také velké množství absentérů a tak se muselo míchat v sestavách. Proti strojovému útoku Nerazzurri byla vyslána nepříliš sehraná a fungující stoperská dvojice Juan – Simone Loria. V obou sestavách se objevilo jedno překvapení. Trochu více očekávané bylo nasazení uzdraveného Francesca Tottiho, ovšem, že José Mourinho pošle do boje mladíčka Obinnu nečekal zřejmě nikdo. Vyplatilo se však, Victor Obinna zajistil čtvrtou branku Nerazzurri.

První střelu na branku si připsal John Arne Riise na konci čtvrté minuty. Inter potřeboval pouhých 10 sekund, aby na Riiseho střelu odpověděl gólem. Zlatan Ibrahimovič si zaběhl za středové obránce Říma, počíhal si na správný moment, kdy Doni vyběhne a zkušeným lobem poslal hosty do vedení. O chvíli později málem navýšil Juan na 2:0 pro Inter. Když chtěl brazilský stoper odkopnout míč, tak se totiž značně ukop a trefil spojnici svojí branky.

Giallorossi se nedařilo dopředu, Vučiniče dobře ubránil Iván Cordóba. Poté se však domácí dostali do slibného protiútoku. Daniele De Rossi však zakončoval pouze do boční sítě. Diváci mohli vidět otevřený fotbal, hrálo se nahoru dolu. Na druhé straně střílel Ricardo Quaresma svou typickou šajtlí. Nepovedlo se mu však dostatečně zakroutit míč. Jeho střela o chvíli později nadělala Donimu větší starosti, ale nakonec ji vyškrábl do bezpečí.

Také AS se snažilo prolomit obrannou linii Interu, ale Tottiho geniální přihrávku na Perrottu přečetl jeho bývalý spoluhráč Cristian Chivu. Před brankou domácích se povedlo Loriovi dobře zastavit pronikajícího Obinnu, načež se Giallorossi opět vrhli vpřed. Francesco Totti vyslal vpřed rozběhlého Simoneho Perrottu, který dokázal překonat Julia Césara. Branka však byla korektně neuznána pro ofsajd.

Chvíli poté se před Římem otevřela další skvělá příležitost na konci kombinace však chyběl Rodrigu Taddeiovi pouhý krok, aby tvrdě vystřelil z voleje. Římané začali cítit šanci na vyrovnání a přišla další skvělá souhra domácích. Totti z první poslal Cicinhův přetažený centr zpět do ohně, kde našel Mirka Vučinče. Černohorec dobře hlavičkoval, ale do cesty se míči připletlo tělo některého z obránců. Z následného rohového kopu mířil nad Simone Loria.

Římané bušili na vrata seč jim síly stačily, ale krátce po změně stran přidal švédský Viking svůj druhý zásah. Tentokráte byl Ibrahimovičovi nápomocen Loria, který se netrefil do míče při zachycování Muntariho kolmice. Švéd následně uprchl Juanovi a překonal podruhé bezmocného Doniho. Minutu nato však přišla největší šance domácích. Julio César zázračně vychytal Cicinhovu ránu z velmi blízké vzdálenosti. Brazilec měl šanci na repete, ale svou dorážku poslal nad odkrytou klec hostí.

César si připsal o chvíli později další dobrý zákrok, když vyrazil Aquilaniho dělovku z přímého kopu. Pak přišel nevinně vyhlížející přímý kop Interu. Stankovič jej však dokázal zúročit na 150% a nečekanou střelou do šibenice nedal Donimu žádnou šanci – 0:3. Římané již byli rozhozeni a o dvě minuty později dostali další kritický úder. Inter se dostal do protiútoku. Victor Obinna se dostal k míči na hranici pokutového území, nerozpakoval se a dobře mířenou střelou navýšil na konečných 0:4.

Fanoušci Giallorossi neunesli potupnou porážku a své hráče vypískávali s každým dotekem s míčem. Svěřenci Luciana Spallettiho byli již v evidentní psychické nepohodě a nic se jim nedařilo. Francesco Totti udělal místo Jérémymu Menezovi, neboť ještě nemohl odehrát celých 90 minut. Na druhé straně došlo také ke změně. José Mourinho poslal na hřiště Alessandra Manciniho, který byl hned při svém vyběhnutí na trávník "oceněn" posměšky, pískotem a rachotem v publiku.

Mancini navíc stál málem u pátého gólu. Po jeho centru velmi nebezpečně hlavičkoval Maicon. Poslední šanci na vstřelení čestné branky měli domácí minutu před koncem. Nejprve dobrým zákrokem zlikvidoval César Riiseho střelu. Poté z rohového kopu střílel nad Menez. Mourinho si tak připisuje svou druhou porážku Římanů a může slavit se svým týmem posun na první místo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán751113:516
2.Udinese Calcio742112:514
3.Calcio Catania74218:414
4.SSC Neapol742110:714
5.SS Lazio741215:1013
6.AC Milán741211:613
7.ACF Fiorentina74129:613
8.Atalanta BC74128:613
9.Janov CFC740310:712
10.Città di Palermo740310:1012
11.US Lecce72328:89
12.Juventus FC72326:69
13.AC Siena72235:58
14.AS Řím72148:127
15.Bologna FC72056:106
16.Chievo Verona71335:96
17.Turín FC71247:115
18.UC Sampdoria70434:114
19.Cagliari Calcio71152:104
20.Reggina Calcio70254:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (401)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Trewinne už jsi v řiti jak baťa s dřevákama

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Gilardino sa môže ešte zraniť....

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tomu už moc nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne začina šlager kola

Reagovat
smazaný uživatel

Gila

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Gila je fantasticky

Reagovat
M11

Gila klobouk uz do ritky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Nema nekdo nejaky dobry odkaz na zapas Napoli-Juve ja to sleduju na TVU a bezi mi teprve 7 minuta

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ide 13 a fantastický obraz, ako keby to sledujem v tv

Reagovat
smazaný uživatel

Přes co to sleduješ a komu fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Cez istú stránku, ktorú si mi kedysi sám dával a dával si mi k nej aj svoj nick a heslo

A komu fandím je hádam jasné....

Reagovat
smazaný uživatel

A já, proč se mi to seká Né, dělám si srandu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam nie som pod tvojim nickom

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ale to heslo zná ještě někdo že

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za stranka?

Reagovat
smazaný uživatel

No ja neviem, asi áno, veď keď si ho vtedy písal na portalpokec tam bolo viacej ludí ale neviem o tom, že by niekoho zaujímala Seria A::

Určite to videl Sushi...

Reagovat
smazaný uživatel

Do pr....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aaa, daj link okamžite..Ja dnes nachadzam same shitne streamy

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, nájdeš aj dobrý

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten som mal..Ja chcem HQ

Reagovat
smazaný uživatel

Takové slátaniny.

Reagovat
smazaný uživatel

Někomu stačí i toto Jsem slyšel, že Gila dal opět dva fíky frajere. Nechceš to Gattusovi rovnou vzdát?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako znela vlastne tá stávka? Čo si dá Trewinn do nicku?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně nevím, ale někoho taky bude milovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No pochlub se nám, koho budeš milovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Chelsea, škoda, Man. City by bolo originálnejšie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Maxe, který mi vyhraje sázku.

Reagovat
smazaný uživatel

A když nevyhraje? Violu nebo Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

No spíše než tým bych tam měl Tottiho, to je sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Máš ho hodně rád

Reagovat
smazaný uživatel

koukam na to same co DeejayLoLo a super

Reagovat
M11

taky taky

Reagovat
smazaný uživatel

Poulsen jim dává co proto

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, veď padavky ako Gargano budú chceť onedlho vystriedať...

Reagovat
smazaný uživatel

otazka casu kdy dostane zlutou :o)

Reagovat
GEGE

Reznik

Reagovat
smazaný uživatel

Idem radsej kuknut UFC, ta kvalita streamov je na nervy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je celkove lepsi jak fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

V tom sa zhodneme

Reagovat
smazaný uživatel

mas odkaz na live Bisping vs. Leben?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ..Kvalita sice tiez nic moc ale aspon daco..

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=21339&part=sports

..inak koho tipuješ ako vitaza?

Reagovat
smazaný uživatel

To je box alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Ale nie si daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Kickbox?

Reagovat
smazaný uživatel

MMA = boxing, kickboxing, takedowns, slams, grappling, submissions v jednom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom sa nevyznám, ja sledujem len box aj to len občas na Eurosporte...

Reagovat
smazaný uživatel

to je trosku tvrdsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie tvrdsie..Skor zazivnejsie,menej nudne...

Reagovat
smazaný uživatel

no jen kdyz se valej na zemi tak me to moc nebere...mam rad akci...K-1 taky neni spatna

Reagovat
smazaný uživatel

K-1 je tiez obcas dost velka nuda..A okrem toho ma na tom irituje ta trapna japonska atmosfera..

Reagovat
smazaný uživatel

no me spis ti rozhodci...tezka politika

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, rozhodcovia mi moc neprekazaju..Najviac ma na tom stve ta japonska atmosfera..Dojde 60 tisic ludi a ticho tam je jak na hrobe.V Amerike zaplnia 12 tisicovu halu ale atmosfera tam je jak hrom

Reagovat
smazaný uživatel

ale zase vetsi show vice penez a lepsi monstra...ale libi se me oboje...zalezi od zapasu no

Reagovat
smazaný uživatel

No neviem ci viac peniaz..

Japonsko na tom nie je v tomto moc dobre..

DREAM nevyplatila niektorych zapasnikov este z predchadzajucich eventov a je na pokraji krachu

Sudoku krachuje

PRIDE skrachovala

K-1 ostalo..

Zatial čo v Amerike

UFC sa vala v prachoch

EliteXC podobne

Afflication na tom tiež nie je zle...

Reagovat
smazaný uživatel

videls jak to ted do nej busil?? to by v boxu tak dlouho nenechali

Reagovat
smazaný uživatel

Jo..Inak Jardine vyhral nad Verom

Reagovat
smazaný uživatel

A tak inak toto zavisi inak dost od rozhodcov..Nie vzdy to zastavia neskor nez v boxe..Vid. match Kimbo-Thompson

http://www.youtube.com/watch?v=084zBG7_6hA

Reagovat
smazaný uživatel

Na eurosporte davaju tie najhorsie eventy ake dat mozu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už, ja si to púšťam v piatok v noci na dobrú noc

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to v piatok v noci moznost sledovat nemám..Aj keby som chcel, tak vtedy vidím televizor rozdvojene a tak sa to moc vnimat neda

Reagovat
smazaný uživatel

ty alkáč

Reagovat
smazaný uživatel

Skor abstinent ktory porušuje svoj zavazok

Reagovat
smazaný uživatel

Zavazok neopijet se v patek

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, že sa nehanbíš

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale fandim bispingovi uz pro je prizvuk

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne..Inak startovka dost shitna..S vynimkou main eventu a Jardine vs. Vera mi to moc zaujimave nepride..Uz sa neviem dočkať UFC 91tky a comebacku Randyho Couture

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas to teda nezeru ale sem tam kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 91tku si teda kukni..Podla mna jeden z najvacsich zapasov z UFC

Reagovat
smazaný uživatel

Po prvnim poločase musim uznat, že Neapol hraje fakt pěknej fotbal, ale mají zásadní problém - je to jenom šmrdlání ve středu, nikdo nedokáže dát pořádnej centr do šestnáctky a ty finální přihrávky jsou děsný. Lavezzi to sám indivuálně těžko protáhne přes zadáky Juve... Jinak Juventus fakt hroznej, sice se čas od času dostanou do zakončení, ale jinak na mě působí jako komprs. No a co předvádí Gargano

Reagovat
smazaný uživatel

dalo se cekat ze neapol bude hrat ale rekl bych ze juve bylo lepsi...nebo aspon nebezpecnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Já to viděl od 25. minuty... píšu jenom o tom, co jsem viděl

Reagovat
smazaný uživatel

JJ boli tam niake strely Juve ale aj tak to bol podla mna pre oko diváka nudný zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten zápas ještě neskončil, je v půlce, ale nuda to celkem je. Neapol hraje hezky, ale ta nepřesnost přihrávek je naprosto šílená. Budu si muset zpravit chuť Barcou, tak to takhle šíleně nekope nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak my sme zatial tuto sezonu ešte vylucne dobry vykon nepodali.. Teda, ak neratam dvojzapas proti superovi z Malty

Reagovat
smazaný uživatel

Simulace ze zápasu:

Del Piero....4 minuty na zemi

Lavezzi...3 minuty...

Gargano..2 minuty...

Ponaučení: Alex musí padat častěji, jinak se králem stane Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Alex si simulácie môže dovoliť....

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ti modří jsou jen amatéři

Reagovat
smazaný uživatel

a malí zasrani.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

A Zalayeta ani minuta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, někteří mě můžou napadat z rasismu.

Reagovat
smazaný uživatel

To môžu aj teraz lebo Gargano pochádza z Indie....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

prvni pule vyrovnana.. z nasi strany sem to cekal horsi.. hlavne at se poulsen nevykartuje..

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi

Reagovat
M11

uz jsem se lekl ze projde az do brany

Reagovat
smazaný uživatel

čo s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Kope skvěle přímáky

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri

Reagovat
M11

AMAURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII krasny volej.. ma to v sobe klucina

Reagovat
smazaný uživatel

Shiiit nieeee

Reagovat
GEGE

No celkem sok pro Napoli zatim byla lepsi a ted dostane takovy gol.

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo jasny...pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Z nudného zápasu sa stáva prestrelka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta prestrelka skonči tak či onak priaznivo pre Juve..Pochybujem, že dnes to dotiahneme aspon na tu remizu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ou šit, som sa oyebkal

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že nefandíš Neapolu kvôli Markovi?!

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, čo si..Ja som im už fandil vtedy, ked boli v druhej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo sa mi to zdalo divné, že by si im fandil kvôli nemu, navyše ty si tu nikdy niak nechválil Hamšíka takže tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som Marekovi nikdy extra nefandil...Skor som bol vzdy jeho kritikom

Reagovat
smazaný uživatel

To som si všimol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsem mohl mit body do manazeru

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi + Hamšík a je to jasný jenom by nemusel tak přiblble slavit ten gól...

Reagovat
GEGE

To jo no samponek jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

no zas to tak neudrzujme.. neviditelny hamsik

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 92. minuta, gól Nedvěd

Reagovat
smazaný uživatel

to už nebude na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa deje? Uz som to prepol ...

Reagovat
smazaný uživatel

2-1!!

Reagovat
smazaný uživatel

no dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

Ja vzdy musim vsetko vypnut v tej nepravej chvili

Reagovat
smazaný uživatel

To aj mne sa stáva, zápas s Polskom som chcel vypať asi v 83. minúte naštastie nevypal som ho

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zapas s Polskom vypol po gole, ktory sme dostali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

no tak cekal sem kdy se predvede nase obrana.. a nezklamala.. Lavezzi si to zaslouzil.. symaptak

Reagovat
M11

*sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

správný přístup

Reagovat
smazaný uživatel

Připomíná mi to zápas před rokem ,kdy dal alex gol a o minutu později vyrovnala Napoli, pak přidala dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten skorumpovaný zápas ani nepripomínaj,,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze tie dve goly padli z vymyslenych penalt

Reagovat
smazaný uživatel

To vím a fanoušci Neapole slavili jak na nového mája...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja sice som fanusik Neapolu ale z tamtej vyhry mi dost k radosti nebolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Lavezzi je fakt dabel Juve vyrovnat snad mi neposerou tiket

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má pěkný tetování chlapec ještě, že dneska dostal šanci ho ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, od toho vzrušenia ani nezaspíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, že před rokem vypadal jak emáč, to nenapíšeš....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas by som najradšej vypol ale stavím, že ak to urobím Juve dá gola...

Reagovat
M11

honem to vypni

Reagovat
smazaný uživatel

Práve som to urobil..

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je? vždycky když má hráč juve balón ozve se pískot...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Zaslouzena vyhra Napoli...Juve celkem bida.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych nerekl...

Reagovat
GEGE

Proc?Me se Juve nelibilo...malo aktivni smerem dopredu nebyli schopni nic poradneho vymyslet...

Reagovat
smazaný uživatel

neapol zas nemela nejaky zadny extra sance a dali dva goly...juve hralo ze zadu a byly v utoku nebezpecnejsi teda kdyz se tam dostali...ale ne ze by me ta prohra vadila...naopak

Reagovat
GEGE

Neapol hlavne hrala porad s micem a snazili se neco vymyslet...a zeby bylo Juve v utoku nebezpecnejsi se mi nezdalo...no ja chtel spise remizu mel jsem na to vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

to mas pravdu

Reagovat
M11

no.. gratulace do Neapole..

Reagovat
smazaný uživatel

Juve zklamalo Snad zítra potěší Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, pod Ranierim sa začína kývať stolička myslím....

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný, kluci. Druhej poločas jsem se fakt bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty letní příchody, to je fakt mazec.

Reagovat
M11

jestli v zime nekdo nedojde tak je to v pytliku

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska všichni 3(včetně Amauriho) jednoznačně nejhorší na hřišti. Hlavně se musí uzdravit Zanetti a snad to bude v pořádku. Dneska to nebylo úplně nejhorší...

Reagovat
M11

Zanettiho beru jako posledni zachranu.. Poulsen by mel v zime odejit ale to se samozrejme nestane.. Amauri je golovy a beru ho jako jedine pozitivum co se v lete uskutecnilo.. uvidime az budem komplet.. a snad tuhle sezonu nejak slusne odkopem..

Reagovat
smazaný uživatel

Amaurimu se nepovedl tento konkrétní zápas, ale gól dal(koho mi to jenom připomíná). Jinak hraje dobře.

Reagovat
Xavi8

Jak hral Hamsik a aky dal gol?

Reagovat
smazaný uživatel

No trikrat hadaj..Myslim ze to nebude naročne

Reagovat
Xavi8

ale proti Polsku hral celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Polsku hral dobre cely nas tim s vynimkou Vitteka

Reagovat
smazaný uživatel

hral velmi dobre (videl som to az od 60m) gol dal hlavou a mal prsty v 2 gole

Reagovat
smazaný uživatel

Celý zápas nebyl vidět a gól dal hlavou po hezkém centru zprava, když se na něj vysral Poulsen.

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak

Reagovat
Xavi8

nevadiii mna hlavne tesi jeho strelecka impotencia

Reagovat
smazaný uživatel

impotencia?

Reagovat
smazaný uživatel

impotence?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

chybicka sa vludila

Reagovat
Xavi8

dufam, ze som to nezakrikol a jeho potencia bude stale vecsia a vecsia

Reagovat
smazaný uživatel

Je strašně gólový, mohla by mu závidět i většina útočníků.

Reagovat
smazaný uživatel

1. SSC Neapol

Koniec sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

já se meremu vůbec nedivim, že je do nich blázen, je to fakt našláplý mužstvo a sympatickej klub

Reagovat
smazaný uživatel

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná, teď přijde merengues a začne psát oslavné ódy....

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik sportovního štěstí v jeden den mě už asi nikdy nepotká. MAREKIAROOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

a přišel

Reagovat
smazaný uživatel

No až teď ale . Byl jsem na hokeji a v hospůdce. Záznam o půlnoci na Sport 1 to jistí .

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Nevíš proč už Ibra zrušila bianconeri.unas.cz?

Reagovat
smazaný uživatel

dej ICQ

Reagovat
smazaný uživatel

299-884-584

Reagovat
Xavi8

aj mne...vyhral som 1300 Sk, Slovan otocil z 0:2 na 3:2 a Hamsik goal

Reagovat
smazaný uživatel

Což mi připomíná, že i DAC . Ne, tohle už nejde překonat .

Reagovat
Xavi8

DAC z toho vynechaj, hlavne nech zajtra BARCA vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem na výsledek, famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

famozne?porazit slabucku Nitru neni vobec famozne

Reagovat
smazaný uživatel

A před týdnem či dvěma to byl taky slabý tým Prostě famózní tým

Reagovat
smazaný uživatel

Slovenský fotbal nesleduju ,ael není DAC maďarská slátanina?

Reagovat
smazaný uživatel

DAC jsou nejlepší slováci

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, já se radši optám toho nejpovolanějšího a to je janoas, až ho někde splaším.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jeho se neptej, pokud nechceš zjistit, jak ostrý má slovník

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já ho znám celkem dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dac je umelovytvorený madaraský klub pôsobiaci v slovenskej lige namiesto Senca. Má velmi inteligentných fanúšikov, ktorí počas zápasu spievajú madarskú hymnu, vyvesujú vlajku Velkého Uhorska a pod.

V celom ich kádri hrá možno jeden, dvaja Slováci.

Môj osobný názor na Dac však nenapíšem, o Ban nestojím...

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte, Dac má fanúšikov aj v Českej republike, ktorí sa vyznačujú tým, že o tom klube nič nevedia no fandia mu, ich priemerný vek je 13 rokov a iq od 50-80(s tou 80 asi už prehánam).

Inak k Dac, Dac má velmi silný b-tím, ktorý hrá v rovkej lige ako AS Trenčín, tento b tím hral s AS velmi vyrovnaný zápas no nakoniec podlahol najtesnejším rozdielom 10:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Stejně je DAC famózní klub Ale máš pravdu, ani nevím, kde je ta Dunajská Streda

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se teď díval na jejich soupisku A i B týmu a ti Slováci mají velmi nápaditá jména (Csaba, Zoltán, Imrich, Szabolcs.....)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, vždyť to je samé hungary....

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
Xavi8

DAC su sami madari vid. uz len ich stranku a este ked zacnu hlasit na stadione po madarsky

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sem chtěl slyšet, proto DAC nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

nejsi sam

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně soupiska je překrásná. Naco slováky, nejsou dobří. Radši takové hráče, jací jsou v DAC

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, proto se mi hnusí, ten klub bych celý vyházel do maďarska i s tim jejich gulášem.

Reagovat
Xavi8

tomu ver pekne s nimi za hranice

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by u nás hrál tým, který by v zápase vytáhnul německé vlajky. Fotbalová okupace Pěkně je hnát z5....

Reagovat
Xavi8

neboj zachvilu tam pojdem na vyjazd, tak im ukazeme na akom uzemi sa nachadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jim třeba!

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Blázne, mě chutná i ten jejich guláš. A to beze srandy

Reagovat
smazaný uživatel

No ten gulas je asi jedine, co maju dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, ked sme uz pri tych madaroch, check this -

http://www.youtube.com/watch?v=em_XRhDF8Dk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak tady dnešek zrekapituluju asi za všechny vyjma fandů Juve...

Lavezzi

Napoli

Viola

Gila

Reagovat
smazaný uživatel

Cozza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO,myslím,že se mi po sezóně budeš muset omluvit,až Gila dá těch 30 fíků.

Reagovat
smazaný uživatel

zas nepřeháněj , ale jsem každopádně rád, jak se Gila pomalu polehoučku vzdaluje Maxovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Hamšík

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jinak kdo koukal na Violu - jak hrál Jovetič ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se nám zamiloval, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

každej rok mám vytipovaný nějaký borce (většinou nové tváře v lize), kteří jsou mi sympatický a hodlám je bedlivěji sledovat..., letos jsou to hlavně Jovetič, Denis a Ficagna

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál dobře, hodně aktivní dopředu, měl tam jednu, dvě pěkný střely, ale často sóloval...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kde na internetu mohu dnes od 20.30 sledovat Roma-Inter? Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Jankul má tu pravačku fakt jen na opírání...

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
M11

Bologna trosku start

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio se probouzí ze snu...

Reagovat
M11

bylo na case

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

teď v klidu držet míč, kontrolovat hru a případně zvýšit skore..., kor proti deseti.

Reagovat
GEGE

Aspon si sel kopnout pentli aby ten jeho spatny vykon nebyl tak videt....

Reagovat
smazaný uživatel

musím souhlasit, navíc obvyklým exekutorem je Kaka' . na druhou stranu, druhej poločas nehraje Dinho zatím špatně...

Reagovat
GEGE

No ne dalsi gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHOOOOOOOOOOOOO e RONALDINHOOOOOOOOOOOOOO !!!

to říkám, že je druhej poločas lepší ! krásnej brejk..., na takovouhle spolupráci Kaka' - Dinho milanisti čekali...

Reagovat
GEGE

Jj,prichodem Kaka nejak obzivnul

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello už by si zasloužil trefit...

Reagovat
M11

Dinho

Reagovat
Tomanatura

Catania

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co jsi ji viděl v poháru, tak ji nějak fandíš

Reagovat
smazaný uživatel

GRANDE PIPPO !!! MAGICO PIPPO !!! SUPERPIPPOOO !!!

krásná akce..., FORZA MILAN !!!

Reagovat
GEGE

Pippo ty dable

Reagovat
GEGE

GRANDE MAGICO MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE RAGAZZI !!!

hlavně v druhém poločase dobrý výkon celého týmu, i když to bylo samozřejmě ovlivněno Lucchiniho vyloučením. k Abbiatimu se netřeba vyjadřovat, plnohodnotná jednička..., obrana konečně spolehlivá a s návratem Nesty půjde ještě víc nahoru..., záloha v prvním poločase slabší, hlavně Clarence byl pro mě dnes trošku pod standartem..., v druhém už pak těžila z početní výhody. ofenzíva ožila s příchodem Kaka', Ricky je holt nepostradatelný. no a Ronaldinho ? první poločas další slabší výkon, v druhém jemu nejvíc prospěl Ricky a konečně to bylo aspoň z části to, co se od něj čeká. je na něm vidět, že mu ty dva týdny práce na sobě prospěly. snad se večer vlci předvedou a špička ligy bude zajímavá..., FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem AC k víťazstvu,no rozhodca výrazne ovplyvnil tento zápas neoprávneným vylúčením nášho hráča!!!!

Predsa za nastrelenú ruku sa NEVYLUčUJE!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, kryl si hlavu. Ale nestěžuju si.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, přeju vám to

Reagovat
Shevchenko

MILAN PER SEMPRE! Jinak rozdíl mezi prvním a desátým místem 2 body.

Reagovat
GEGE

Tak Římani ted je rada na vas doufam ze Inter porazite!

Reagovat
Slejdy

snad jo

Reagovat
smazaný uživatel

Toro

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Bobino .

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDINHO vedel som ze mu prestup prospeje, este s AC vyhra Ligu Majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Forca Ronnie.

Reagovat
panca

ronie hral prd/// a anceloti pak musi kvuli nemu stridat pata kterej hraje celkem slusne ale musi si vyzrat ze je mladej a pritom ronie byl prvni pulku uplne strasnej!!!!! kombinace kaka pato borielo by byla ohodne lepsi!!!!!!!!

Reagovat
Slejdy

mlc

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Di Vaio je jednoducho skvelý hráč, skvelý...!

Reagovat
papos182

prvni a osme misto deli pouhy bod...pekne vyrovnana tabulka:)

Reagovat
exot12

Beckhem bude trenovat v AC

V nedeľu túto informáciu priniesol taliansky denník La Gazzetta dello Sport. "Sme s ním dohodnutí, bude u nás trénovať. Myslím si, že je to skutočný šampión," povedal na adresu 33-ročného ofenzívneho stredopoliara kouč "rossoneri" Carlo Ancelotti. Beckham sa tento rok počas januára pripravoval v Londýne s Arsenalom.

Reagovat
One-Real

Včera zajímavé zápasy

Fiore

Gila Donadel

Neapol-Juve

Hamšík Lavezzi

Reagovat
One-Real

Otázka pro ty, kteří hrají to fantacalcio....Jak se to hraje? Rád bych hrál také...

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych si zahrál, sem se registroval a koukam na to jako puk, ale pochopil sem z toho (možná špatně) že musim počkat na určitej termín.

Reagovat
smazaný uživatel

Gilardinho

Reagovat
smazaný uživatel

Obinna - Zlatan - Quaresma

inter pojďme

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj zaslúžené tri body AC Miláno... Gratulujem síce AC k víťazstvu,no nedá mi ...

1.polčas jednoznačne lepšia Sampdoria!!!!2.polčas sporná ruka v pokutovom území...Aj keď bola ruka,určite nebola úmyselná,takže dajme tomu penalta áno,no karta v žiadnom prípade!!!!!

Takže si myslím,že rozhodca ovplyvnil tento zápas a výraznou mierou pomohol domácim k trom bodom!!!! FORZA DORIOA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pardón,FORZA DORIA!!!!

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

To je zlost co?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ten zápas sice zabil, ale začít byste měli u sebe. To je jedna velká hrůza .

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dost mu to ulehčil Doni

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak..ja bych to asi nedal

Reagovat
smazaný uživatel

to nevíš je pravda že to trefil ideáoně

Reagovat
smazaný uživatel

ideálně

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhej bych taky nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ony už jsou dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sakraaaaaaa mě zase utekl začatek druhýho poločasu jakej byl?

Reagovat
smazaný uživatel

asi legracni..protoze jsem po nem zacal hned smat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už vím proč ses hned smál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl teda jo?

Reagovat
Tomanatura

Tak já jsem se díval a z toho pohledu, co ukazovali, se o ofsajd jednalo. Ale lajnu tam neukázali, tak možná nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to zrovna přepnul, je možné, že nebyl a nebo byl, uvidíme na youtube ne?

Reagovat
Tomanatura

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

to jnevím. viděl sem jen ze zaznamu jak ho přehazoval. ofsajd lajnu neukazovali už. lae jetsli byl tak sem se dojebal

Reagovat
smazaný uživatel

ASko musí otočit

Reagovat
smazaný uživatel

kurnik

Reagovat
Shevchenko

Musí, to ano, ale jen srovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to už nevidím moc reálně...jak se jinak daří? Já tipoval 1 u HSV

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky. ale Inter krásná 2

Reagovat
Shevchenko

Já taky. A mám 10 u Plzně, tak snad to udrží. Teď jen doufejme, ať někdo nevystřelí z pozadí. Jinak http://www.sexy-lena.com/en/?uid=7824

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, tak mně vyšla 0. Zatím ale slabota, vidím to tak, že náš někdo přeskočí hele... Zítra mám 1, tak to by snad mohlo vyjít, Liberec umí.

Reagovat
Shevchenko

Tak já mám zase 10 budu se modlit za remízu a budeme na tom stejně. Ale nemyslím si, že nás někdo přeskočí. Jsou tam myslím dva s 8.5 body, pak řada s 8 body, ti by museli získat 5 nebo 6 bodů, aby nás (tě ) dohnali, a to vzhledem ke katastrofálním výsledkům nevidím příliš reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si právě nemůžu vzpomenout, jaké je to kritérium, když budeme mít oba po 3. kole stejně bodů. Nejsem si vůbec jistý, ale myslím, že rozhoduje délka zaregistrování nicku, to bys mě asi trumfnul, jsem tu cca rok....no, snad nám nikdo třetí rybník nevypálí

Reagovat
Shevchenko

Tak já jsem tu cca 2-3 roky. Ale mohli by jsme tipovat každý jeden víkend. Ale stejně jsi k tomu blíže, tobě stačí výhra Liberce nebo Jablonce, mi remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mohli bychom zkusit případně PJe ukecat . No já doufám, že se na zítřek klucí z Liberce dobře vyspí ( popř tedy Jabloňáci, ale to by mě tolik netěšilo...)

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

Opožděně..ale.. Zlataaaaaaaan

Reagovat
GEGE

Ach jo co tam ti Rimani delaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Coby, mamlasí a to měli jak vždy plno řečiček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dejaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho si počíhám ve fantacalciu

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Dejaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Obinnaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

0:4!!!

Reagovat
smazaný uživatel

obinnaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Victor gymnastická vložka a lá Martins

Reagovat
smazaný uživatel

0:4? si děláte srandu, já to vypnul o poločase

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Shevchenko

Pojďme AS ještě srovnat!

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

to už neee

Reagovat
M11

kanon na obrat

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon to je prostě frajer

Reagovat
smazaný uživatel

tak mám od tohoto víkendu Sport 1 a začínám si vychutnávat Slepičkovy hlášky.

př.: "Něco na tom pravdy, že je Inter silný tým, nejspíš bude"

Reagovat
smazaný uživatel

jinak - vlci nám letos nějak vypelichatěli

Reagovat
M11

slabe slovo

Reagovat
-Kopy-

Jj ale někdy se ty kecy nedají poslouchat.

Reagovat
M11

me uz tak nejak k te nasi italske lize prirost

Reagovat
M11

po 7 kole.. Juve AS Sampdoria Turin

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol, Catania, Udine, viz tabulka

Reagovat
smazaný uživatel

po 7 kole Juve As Inter Lazio

Reagovat
M11

ty dacane

Reagovat
smazaný uživatel

tak juve letos asi ne...potrebuji posilit...ale top4 to bude neboj...ale AS nehro

Reagovat
M11

hlavne se musi uzdravit osa tymu.. a claudio musi zacat obcas trosku pri sestavach premyslet a snad se dotahneme.. AS asi fakt bye

Reagovat
M11

Catania.. nej obrana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

maicon to mel dat

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
Shevchenko

Tak pokud se v AS a Juve něco nezmění, tak to teda nebude LM.

Reagovat
fantomas

Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsme dva...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dopada,kdyz do fotbalu dela zena.Ve Slovacku by o tom mohli vypravet.Jinak jsem uz do tipovacky chytil 4remizy.V Atletiku mohla byt 5 skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

a ted pro vyprask na chelsea...blba situace

Reagovat
smazaný uživatel

Inter byl lepším týmem, ale taky mají obrovský štěstí. co poslali na branku skončilo gólem (v podstatě všechny 4 "nemusely" padnout), zatímco římani by dneska neotevřeli skore nejspíš ani z penalty..., v koncovce fakt smolaři. tím se jich nechci zastávat, špatnej byl samozřejmě i výkon. nevím, co Spalettiho parta zamýšlí s touhle sezonou...

Reagovat
smazaný uživatel

Viz např ten Obinnův gól, ta obrana byla děsná...

Reagovat
smazaný uživatel

Takové parádní střely nejsou jenom o štěstí. Kvalita v obraně i v útoku, mně se dneska hodně líbili.

Reagovat
smazaný uživatel

netvrdím, že jsou jenom o štěstí (byly fakt parádní a smekám), ale že v tom štěstí hrálo velkou roli. do podobných střeleckých pozic se dostávali i vlci, ale lítalo jim to na tribuny, nebo si zachytal Cesar a přece nemůžeš říct, že jsou římani kopyta. zrovna Aquilani, nebo De Rossi jsou z dálky slušní kanonýři. takže štěstí - jak to komu tento zápas zrovna sedlo. jinak, abych řek pravdu, tak mě ta myšlenka o štěstí napadla konkrétně u druhého Zlatanova gólu (z úhlu, pod nohou Juana a těsně kolem nohou Doniho), přičemž za minutku netrefil Cicinho hlavou odkrytou bránu z pětky Interu...

Reagovat
M11

ono kdyz se nedari tak se vetsinou lepi i smula na paty..

Reagovat
Tomanatura

Je to smutné,ale AS mělo více šancí, kdyby to proměňovali...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Buffon, Andrade, Legrottaglie, Mellberg, Zebina, Camoranesi, Zanetti, Poulsen, Tiago, Iaquinta, Trezeguet... to neni sestava na dalsi zapas.. ale nase marodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mazec ...

Reagovat
Mr.Jindros

To je neskutečný, fakt celá sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

Legrottaglie, Mellberg a Iaquinta už mají být na Real, ale asi ne od první minuty.

Reagovat
M11

vcera trenovali s tymem a bez problemu tak snad na Real budou..

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň něco, ale stejně tak se asi před měsícem psalo, že Zanetti už má být během deseti dní připraven...

Reagovat
M11

jj presne..

Reagovat
smazaný uživatel

nezávidím...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov, skvělé, úžasné, fenomenální...Ibra je Pan hráč, nevím, ale každý zápas se utvrzuji v názoru, že to je nej. útočník světa, i když ho povahově nemusím..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom by se dalo polemizovat...

Reagovat
One-Real

Hned jak jsem kouknul na nick, měl jsem jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

dalo, ale nevidím nikoho nejlepšího - a to se prosím pěkně dívám fakt objektivně

Reagovat
smazaný uživatel

lepšího

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to se díváš jenom po Itálie, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, pro úplnost - Messiho beru jako ofe. záložníka - není to klasický střelec

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí, jsou tu jiní

Reagovat
smazaný uživatel

kdo? Jména, prego

Reagovat
smazaný uživatel

Villa, Eto´o, Ruud (bohužel), Torres, Rooney, Benzema,...

Reagovat
smazaný uživatel

ani jeden z nich není lepší. Eto´o je srovnatelný, možná Villa, když má formu...

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

všechno bezesporu skvělí útočníci, ale Zlatan je Il Genio a to třeba Rooney není a nikdy nebude. To už spíše Ruud - to je třída

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, jaký je Il Genio, tak zase tak úžasnou statistiku gólů nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

pracuje pro tým víc než většina ostatních hrotů...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to Rooney, Benzema i Eto´o taky.

Reagovat
Tomanatura

Mě teda Ibra připadá jak někdo, kdo po tom trávníku celý zápas jenom chodí, na každého se usmívá jak trotl a pak utne a dá dva góly Toto jsou geniální mozky

Reagovat
smazaný uživatel

400 pro Ibru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele