Serie A - souhrn 5. kola

25.09.2012, 22:51, aktualizováno 27.09.2012, 22:38
Komentáře a souhrny
Siena v dohrávce porazila Bolognu a je v kladných číslech. Neapol doma díky Cavanimu smetla Lazio a na čele tabulky se vyrovnala Juventusu. Doma konečně vyhrálo milánské AC a dařilo se i Interu. První výhru zaznamenala Pescara, Sampdoria remizovala v Římě a je stále bez porážky...

AC Siena - Bologna FC 1:0

27.09.2012 20:45

Góly: 61. Emanuele Calaió

V toskánské metropoli se střetly dva týmy ze spodní části tabulky. Siena sice začala sezonu s velkým bodovým odpočtem, nyní má po těsné výhře dva body a je osmnáctá. Hosté byli po většinu zápasu lepším týmem, domácí zachránil skvělým výkonem brankář Pegolo.

Oba týmy přicházely do zápasu značně povzbuzeny předchozími výsledky. Siena vstřelila dvě branky Interu Milán, Bologna dokázala otočit nepříznivě se vyvíjející zápas s AS Řím. Nyní se v dohrávce pátého kola tyto celky pod dohledem sudího Gervasoniho setkaly.

V první velké šanci zápasu se ocitl hostující ofenzivní záložník Koné, jeho tvrdou ránu vytlačil nad bránu Gianluca Pegolo. Zkušený brankář předvedl své umění také proti hlavičce nehlídaného Alberta Gilardina, mimo jeho bránu pálil také Cherubin. Po půlhodině hry završil tlak hostujících Rossoblu dalekonosnou ranou Morleo. Také jeho ránu zastavil hbitý Pegolo.

Domácí trenér Serse Cosmi musel svým svěřencům řádně promluvit do duše, protože do druhého poločasu nastoupila Siena mnohem aktivněji. Větší procenta držení míče ale narušil ostrou ranou Marco Motta. Siena má ale v bráně jistotu jménem Pegolo, ten byl opět na svém místě.

Jeho protějšek v bráně Bologně nepodával špatné výkony, přesto dnes kapituloval jako první, nakonec vlastně jediný. Sieně se podařila kombinace, míč se dostal k ostrostřelci Calaióvi a ten za nechtěné pomoci obránce Mikaela Antonssona otevřel skóre zápasu.

Když zbývalo do konce utkání asi třicet minut, Bologna opět přebrala iniciativu a zasypala Pegola několika ranami. Z dálky to zkoušel Koné, zakončoval také Alberto Gilardino. Ten byl ve vápně možná až příliš těsně bráněn, rozhodčí Gervasoni ale nezapískal. Rozhodnutí sudího se ale naprosto rozcházelo s představami hostujícího trenéra Pioliho, který musel za příliš expresivní vyjádření svých emocí opustit určené místo a zbytek zápasu sledoval pouze z tribuny.

Závěrečné chvíle zmaru pro hosty z Bologně završil střídající útočník Gabbiadini, na kterého byl pozorný Pegolo připraven. Po lekci z produktivity je Siena sice stále v sestupových vodách, ale v podstatě už uhrála osm bodů. Bologně patří patnáctá příčka.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - SS Lazio 3:0

26.09.2012 20:45

Góly: 20. Edinson Cavani, 32. Edinson Cavani, 64. Edinson Cavani

Římské Lazio odjíždí bez bodu, o všechny tři jej obral nezastavitelný Edinson Cavani. Jeho hattrick zajistil týmu trenéra Mazzariho cenné tři body, přesto nelze říci, že by utkání bylo pouze jednostrannou záležitostí.

Lazio vstoupilo do nové sezony třemi výhrami a jednou porážkou. Recept na jinak neprostupnou obranu našlo až janovské CFC. Nyní však přišla další krutá rána, především z kopaček Edinsona Cavaniho. Uruguayský útočník opět předvedl One Man Show.

První napínavé chvíle přišly již po čtyřech minutách, kdy se v pokutovém území Neapole prosadil Miroslav Klose. Ten si ale k brance pomohl útočným faulem, a tak se pokračovalo za bezbrankového stavu. Pravidlo o neproměnění šance a jeho následném potrestání platilo i v tomto zápase, protože již po dvaceti minutách se domácí dostali do vedení.

Za polovinou hřiště si vzal míč pod patronát Edinson Cavani a nikomu jej nepůjčil až do chvíle, kdy s ním napnul zadní síť Marchettiho brány - 1:0 pro domácí Partenopei.

Neuběhlo ale ani deset minut a Uruguayec mohl prožívat další chvíle z nezapomenutelného večera. Paolo Cannavaro našel dlouhou přihrávkou nabíhajícího Cavaniho, který prudkou ranou nedal Marchettimu nejmenší šanci - 2:0!

Aby nebyli diváci o brankové hody ochuzeni ani ve druhém poločase, tak si neapolský ostrostřelec přichystal svůj poslední náboj ještě do šedesáté čtvrté minuty. Po skvělé nahrávce si perfektně zpracoval poskakující míč, obešel brankáře Marchettiho a dokonal dílo zkázy!

Míč za Marchettiho záda chtěl poslat také Marek Hamšík, na jeho ránu si ale zkušený brankář Lazia počkal a zneškodnil ji. Rozhozená obrana Lazia nedokázala pronikajícího Maggia zastavit regulérním způsobem a po žluté kartě Cianiho sudí Banti nařídil penaltu ve prospěch domácích. K ní se postavil kdo jiný než Edinson Cavani. Protentokrát ale v zakončení selhal, a tak si připisuje "pouze" hattrick. Tím se hosté dělí o první příčku s Juventusem, hosté z Říma jsou pátí.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Atalanta Bergamo 2:1

26.09.2012 20:45

Góly: 52. Nicolás Spolli, 64. Pablo Barrientos - 49. Maximiliano Moralez

Catanii se prozatím vcelku daří, dokázala porazit Janov a remizovat s Neapolí a římským AS. Atalanta vstoupila do sezony mezi elitou s bodovým odpočtem, který se jí ale poměrně rychle podařilo smazat. Souboj těchto dvou celků nakonec vyhráli domácí.

První vážnější akcí bylo střídání hostí, když zraněného Stendarda nahradil Lucchini. Hosté stáli také při první střele zápasu s gólovými parametry. Christian Raimondi sice vystřelil velmi přesně, nakonec z toho však bylo pouze břevno brány brankáře Andujára.

Domácí hráči vyvíjeli neustálou aktivitu, jejich největším nepřítelem ale bylo zakončení, které se jim vůbec nedařilo. První gól tedy diváci viděli až ve druhém poločase. Jeho autorem byl hostující Maximiliano Moraléz, který využil chyby brankáře Andujára a pohodlně do prázdné brány zakončil - 1:0 pro hosty.

Domácí se ale dokázali brzy vzchopit z obdržené branky a již po dvou minutách bylo srovnáno. Po centru z rohového kopu se k hlavičce dostal zakončující stoper Spolli a srovnal na 1:1.

Po hodině hry střílel z volného přímého kopu aktivní Francesco Lodi, jeho rána ale o centimetry minula Consigliho bránu. Domácí se ale přeci jen dočkali zaslouženého vedení. Již o minutu později hráči Catanie vykombinovali hostující obranou linii a Pablo Barrientos mohl v klidu zakončit - 2:1.

Na konci zápasu ještě ohrozil zkušený Michele Ferri bránu Andujára, ke gólu ale jeho snaha nevedla a tak jsou domácí osmí. Atalanta se i přes snahu propadla na dvanácté místo.

Více informací k zápasu

AS Řím - UC Sampdoria 1:1

26.09.2012 20:45

Góly: 34. Francesco Totti - 62. Gianni Munari

V atraktivním utkání AS se Sampdorií se zrodila remíza. Za domácí skóroval Francesco Totti, hosté odpověděli po delší době vlastně také díky domácímu hráči, když brankář Maarten Stekelenburg neudržel centrovaný balon. Hosté tak nadále překvapují kvalitními výkony.

V minulém kole si AS připsalo vcelku kuriózní výhru. Díky vzájemným rozporům mezi týmem Cagliari a majitelem stadionu Is Arenas získalo tři body bez boje. Kontumace v jeho prospěch mohla hrát klíčovou roli také ve fyzické připravenosti hráčů, kteří tak měli náskok oproti svému soupeři.

Sampdoria kráčí Serií A bez většího zaváhání naprosto suverénně. Celek z nedávno ještě druholigové soutěže se vrací mezi elitu a to způsobem naprosto neočekávaným. Po pěti kolech mu totiž náleží třetí příčka. Nutno podotknout, že velká zásluha patří útočníkovi Maximu Lopézovi, kterému se nyní nebývale daří. Do duelu s AS ale nastoupit nemohl.

V první šanci zápasu se ocitl Destro, kterého chytrou nahrávkou hledal Alessandro Florenzi. Mladý útočník ale minul bránu Romera. Argentinský brankář poté čelil dalšímu nájezdu italského útočníka, také tentokrát ale zachoval chladnou hlavu a Destrovo zakončení zlikvidoval. AS tlačilo soupeře před vlastní bránu, Zemanův styl se zřejmě hráčům zamlouvá. To bylo vidět i z šancí Tottiho a Lamely.

Domácí udeřili po půlhodině hry. Z rychlého brejku našel Florenzi křížnou střelou Tottiho, který neměl problémy se zakončením a poslal svůj tým o vedení - 1:0.

Ještě před změnou stran utekl obráncům Sampdorie Federico Balzaretti, naservíroval míč Destrovi, ale ten opět zklamal. Druhý poločas nezačal pro hosty vůbec šťastně. Po dvou minutách byl totiž po druhé žluté kartě vyloučen zkušený záložník Mascara za faul na Lamelu.

Po hodině hry se hosté dočkali srovnání. Eder centroval na bránu Stekelenburga, kritizovaný brankář ale jeho centr nechytil a Munari míč dopravil bez větších problémů do brány - 1:1. Těžko říct, nakolik jistá bude Holanďanova pozice po tomto zápase.

O pět minut později šel na Stekelenburgovu bránu opět Munari, tentokrát si ale své povinnosti splnil vracející se Castán, kterého bylo dnes velmi těžké obejít. Do utkání se dostal i střídající Daniele De Rossi, jeho rána ale mířila nad břevno Romerovy brány. Poslední slovo měli opět domácí, když nabíhající Balzaretti trefil zblízka jen brankáře Romera. AS je tedy šesté, hosté stoupají na třetí místo.

Více informací k zápasu

AC Milán - Cagliari Calcio 2:0

26.09.2012 20:45

Góly: 15. Stephan El Shaarawy, 82. Stephan El Shaarawy

AC Milán konečně zlomil prokletí a doma díky dvěma brankám El Shaarawyho vyhrál 2:0. S Cagliari to ale domácí neměli jednoduché. Hosté si vypracovali několik příležitostí a byli dlouho vyrovnaným soupeřem, definitivně je zlomilo až vyloučení Contiho.

Domácí Rossoneri měli už v úvodu více ze hry a svojí převahu demonstrovali po čtvrthodině hry, kdy se trefil Stephen El Shaarawy. Všemu předcházela parádní kolmice Montoliva, po které se "Malý Faraon" ocitl sem před brankářem a s klidem velezkušeného útočníka vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro AC Milán. Cagliari se snažilo o co nejrychlejší odpověď, po krásné akci zakončil Pinilla a Abbiati měl co dělat, aby uhájil čisté konto. Těsně před odchodem do šaten měl na hlavičce druhou branku Stephen El Shaarawy, jenže trefil břevno!

Na začátku druhého poločasu Cagliari domácím nepříjemně zatápělo. V 62. minutě hlavičkoval nebezpečně těsně vedle tyče Ibarbo. Hosté se snažili, ale o čtyři minuty po Ibarbově hlavičce je potkala velká nepříjemnost a komplikace. Kapitán Conti fauloval loktem do obličeje Pazziniho a byl zcela po právu vyloučen.

To pochopitelně Milánské nabudilo, navíc do hry přišel uzdravený Robinho. V 77. minutě odmítl další velkou příležitost El Shaarawy, ale vše si vynahradil o pět minut později. Ambrosini našel El Shaarawyho uličkou a ten přesnou střelou k tyči pojistil domácím důležité vedení - 2:0 pro AC Milán. To byl takříkajíc poslední hřebík do sardinské rakve. Cagliari sice nebylo vyloženě horším týmem, ale doplatilo na neproměňování šancí a především na vyloučení kapitána Contiho.

Více informací k zápasu

Turín FC - Udinese Calcio 0:0

26.09.2012 20:45

Góly: -

Nováček z Turína dokázal udržet na uzdě útočníky Udinese, diváci byli na Stadio Olimpico svědky bezbrankové remízy. Rozhodně však nepřišli o zajímavé chvíle.

Domácí byli podle komise v protikorupční aféře angažováni, po čtyřech kolech ale měli čtyři body. Hosté pod vedením trenéra Guidolina se do skandálu nijak nezapletli, také oni ale mají pouze čtyři body. Dnes večer se tyto dva celky postavily tváří v tvář. Výsledkem je bezgólová remíza.

Na mladíka Stevanoviče v Turíne hodně spoléhají. Srbský ofenzivní univerzál se postaral také o první střelu utkání. Ta ale brankáře Brkiče nevyděsila, mířila totiž vysoko nad jeho svatyni. Domácí byli rozhodně aktivnějším celkem, jen jim chybělo gólové vyjádření. To nezměnil ani dobře střílející záložník Basha, také jeho ránu mohl Brkič v klidu kontrolovat.

Udinese v současnosti spíše tápe. Velké hvězdy byly prodány, zkušení tahouni hledají ztracenou formu a novým akvizicím se nedaří. Nejinak tomu bylo také v duelu s Turínem, kdy hrací plochu již o poločasové přestávce opustila dvojice Barreto - Willians.

Ve druhé půli se do hry dostal střídající Mario Alberto Santana, zkušený to záložník, který stihl během svého dlouhého působení v Itálii nastoupit již za velkou řádku klubů. Právě jeho vstup byl oživením hry turínského FC. V sedmdesáté minutě dokonce napálil tvrdou ranou tyč!

Gólům ale jakoby dnes nebylo přáno. To potvrdil také hostující obránce Danilo, jehož hlavičku brankář Jean-Francois Gillet chytil těsně před brankovou čarou. Body se tak na Stadio Olimpico dělily, z čehož může profitovat především nováček soutěže. Ten je nyní s pěti body jedenáctý, hosté jsou o tři příčky níže.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Parma FC 1:1

26.09.2012 20:45

Góly: 88. Marco Borriello (pen.) - 27. Alessandro Lucarelli

Janov nedokázal navázat na víkendovou výhru nad Laziem a dnes doma jen remizoval s Parmou 1:1. Přitom až do posledních minut prohrával, nakonec však napravil své penaltové zaváhání Marco Borriello a druhou penaltu v zápase už proměnil. Lucarelliho gól z první půle tak byl vymazán.

V dresu Grifů nastupoval ke svému 500. zápasu v italské lize Sebastien Frey, jenž mimochodem dříve působil také právě v Parmě. Byl to ovšem Freyův protějšek Antonio Mirante, který se musel v úvodních pasážích hry ohánět. První Immobileho pokus po nahrávce Bertolacciho ještě cíl nenašla, ale další ránu italského mládežnického reprezentanta už musel Mirante vyrážet.

Frey poprvé zakročoval proti Zaccardově hlavičce po rohovém kopu, proti které byl ještě úspěšný, ale pak přišla 27. minuta a zablesknutí obránce Alessandra Lucarelliho. Po odvráceném rohu se napřáhl k parádnímu voleji levačkou a otevřel skóre. Ještě v prvním poločase pak musel střídat zraněný Belfodil, nahradil ho Pabon a ten okamžitě připravil dobrou pozici pro Amauriho. Tento útočník však ztroskotal na Freyovi.

Po změně stran nabídl brankový rozhodčí Janovu vyrovnání, když za ruku Jaimeho Valdese poradil hlavnímu arbitrovi, aby nařídil pokutový kop. Jenomže ten neproměnil Borriello, napálil míč do břevna a s dorážkou si poradil Mirante.

Naštěstí pro domácí mohl Borriello všechno odčinit v posledních minutách duelu, kdy ve vápně spadl po kontaktu s Lucarellim a byl odměněn dalším pokutovým kopem, ačkoliv Parma o tomto výroku sudího výrazně protestovala. Nebylo to ale nic platné, Borriello už druhou penaltu proměnil a stav 1:1 zůstal až do konce utkání.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Inter Milán 0:2

26.09.2012 20:45

Góly: 43. Álvaro Pereira, 75. Antonio Cassano

Inter Milán napravil domácí nečekanou porážku od Sieny a dnes zvítězil na půdě Chieva 2:0, čímž zároveň potvrdil vynikající bilanci ze vzájemných zápasů. Inter nasměroval k vítězství v prvním poločase Pereira, ve druhém pak korunoval vítězství Cassano.

Rozhodně se však nedá říci, že by byl Inter lepším týmem a výhru si vyloženě zasloužil. Chievo hrálo velmi dobře, jenže neproměnilo žádnou ze svých šancí. Tu první si domácí vytvořili ve 21. minutě, po centru Sarda se ocitl sám před brankou Pellissier, jenže ten v šanci pohořel a branku netrefil. Pellissier si mohl vše vynahradit o pár minut později, v další obrovské šanci ale zase selhal a to později musel domácí pořádně mrzet. Ve 33. minutě se osmělil i Inter. Nagatomo odvedl výbornou práci a Guarín z poměrně ostrého úhlu nepřekonal brankáře Sorrentina.

Ještě v prvním poločase došlo ke změně skóre. Dvě minuty před odchodem do šaten odcentroval Nagatomo na Alvára Pereiru, který z blízka v pohodě překonal domácího brankáře - 1:0 pro Inter.

Chievo rozhodně neskládalo zbraně a po změně stran mělo velké šance na vyrovnání. Rigoniho volný přímý kop skvěle zlikvidoval Handanovič. Čtvrthodiny před koncem nakonec Nerazzurri vstřelili pojistku, Gargano posunul míč na nabíhajícího Cassana, který nezaváhal a zvýšil na 2:0 pro hosty. Chievo pokračovalo ve spalování i nadále, Cruzadovu střelu fantasticky zlikvidoval pozorný Handanovič. V nastavení měl na kopačce třetí gól Cassano, ale další branku už diváci neviděli. Milánský gigant odčinil porážku se Sienou a ve Veroně zvítězil 2:0.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Città di Palermo 1:0

26.09.2012 18:30

Góly: 87. Vladimír Weiss

První vítězství v sezoně zaznamenali fotbalisté Pescary. Nováček soutěže udolal jedinou brankou Weisse bídně hrající Palermo 1:0 a opustil sestupové pozici. Tam naopak zůstává Palermo, zatím bez výhry se krčí na předposledním místě.

Sicilané přitom začali lépe a po šesti minutách se radovali z první vstřelené branky. Hlavní sudí jí ale neuznal, praporek pomezního jasně signalizoval ofsajd. To hosty neodradilo od dalšího ofenzivního snažení. Pescara se bránila a mohla být ráda za prozatímní nerozhodný výsledek. Hernandez byl dvakrát ve velmi dobrém postavení, ale pokaždé jej vychytal Pelizzoli. O chvíli později pálil i Iličič, ale střelu zablokoval jeden z domácích. Palermo mělo i dost smůly, což se ukázalo ve 23. minutě. Hernandez totiž vstřelil další gól, ale vzhledem k tomu, že byl znovu v ofsajdu, tak branka ani tentokrát neplatila. O minutu později poprvé zahrozila i Pescara, Vukušič vystřelil a Ujkani bezpečně zasáhl.

I nadále se hrál dobrý fotbal. Giorgiho ránu zlikvidoval Pelizzoli a Cascioneho vychytal Ujkani. Ve 36. minutě přišel klíčový okamžik zápasu. Von Bergen zahrál před pokutovým územím jasně rukou a sudí ho za to nemilosrdně poslal do sprch. Palermo tak musel zbytek poločasu a celou druhou půli odehrát v početní nevýhodě.

Paradoxně to ale bylo Palermo, které si vypracovalo další tutovku. Iličič si na vápně připravil balón a Pelizzoli musel opět zasáhnout. Od té chvíle začala Pescara přebírat iniciativu a vytvářet si velmi dobré příležitosti. Vukušič ve dvou šancích pohořel a rozhodnutí nakonec přišlo až z kopačky slovenského reprezentanta Vladimíra Weisse, který nádherně trefil balón a překonal gólmana Ujkaniho - 1:0 pro Pescaru.

V nastaveném čase ještě mohl vyrovnat Muňoz, ale jeho hlavičku chytil spolehlivý Pelizzoli. Pescara vítězství uhájila a může slavit. Palermo prohloubilo svojí krizi a prezident Zamparini nemůže být v žádném případě spokojen.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Juventus FC 0:0

25.09.2012 20:45

Góly: -

Stoprocentní už není v Itálii nikdo, neboť ve šlágru kola remizoval dosud suverénní Juventus na půdě Fiorentiny 0:0. Diváci se na stadionu Artemio Francchi nedočkali, přestože šancí byl dostatek. V prvním poločase navíc sudí neodpískal penaltu po faulu na Stevana Jovetiče.

Oba celky se snažily v úvodu převzít iniciativu. Fiorentina se dokonce po sedmi minutách dožadovala pokutového kopu po faulu na Stevana Jovetiče - marně. Černohorský útočník pádu přidal a piš'talka sudího zůstala němá. Ve 24. minutě se celá situace opakovala, Jovetič byl opět faulován ve vápně a sudí znovu nepískal. Přitom tentokrát šlo o zcela jasný faul, který měl být potrestán. Hrálo se v dobrém tempu a další příležitost přišla pět minut před koncem prvního poločasu. Andrea Pirlo se postavil k volnému přímému kopu a dobrou technickou ranou jen těsně minul. O dvě minuty později bylo horko i na druhé straně. Na standardní situaci si naskočil Rodríguez a orazítkoval břevno!

Ve druhém poločase se do první větší šance probojovali hosté. Pizarro vyslal tvrdou ránu a ta olízla tyč Buffonovi branky. Starou dámu už podruhé v zápase zachránila branková konstrukce. Zápas se i nadále vyvíjel ve velkém tempu, devět minut před koncem zápasu byl znovu u míče Pizarro, který poslal centr na Pasquala, jenž hlavou těsně minul branku.

Diváci na stadionu Artemio Francchi se nakonec branky nedočkali. Ve vyrovnaném utkání si Fiorentina rozdělila body s mistrovským Juventusem. Ten samozřejmě nadále zůstává na čele, ovšem již ve středu se na něj může bodově dotáhnout druhá Neapol.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.SSC Neapol541011:213
 Juventus FC541011:213
3.UC Sampdoria53208:510
4.Inter Milán53028:59
5.SS Lazio53027:59
6.AS Řím522111:78
7.ACF Fiorentina52216:48
8.Calcio Catania52217:78
9.Janov CFC52127:77
10.AC Milán52036:56
11.Turín FC51314:35
12.Atalanta Bergamo52124:45
13.Parma FC51225:75
14.Udinese Calcio51226:95
15.Bologna FC51135:94
16.Delfino Pescara51134:104
17.Chievo Verona51043:93
18.AC Siena52216:42
19.Cagliari Calcio50232:92
20.Città di Palermo50141:91
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (153)

Přidat komentář
M11

bod samozrejme beru.. Viola jasne lepsi.. nebude to zadna sranda.. myslim ze se projevuje faktor LM.. hraci fialek meli daleko vice sil a jen skoda pro ne ze nas neudolali.. nebudu se na to vymlouvat i tak nas vykon nema cenu hodnotit jelikoz to byla bida.. cest vyjimkam.. ted se soustredit na AS..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
sinter

???"myslim ze se projevuje faktor LM"..........

Reagovat
10

je to jiný tempo zápasů, hraješ každý 3-4 dny, na to se prostě musí najet...třeba Marchisio odehrál za poslední měsíc 8 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Claudio toho musí mít plný kecky.

Reagovat
DelPiero137

Na druhu stranu, ak nedokazeme vyhravat "silovo" mali by sme mat kvalitu ktora to dokaze urvat aj bez enormneho fyzickeho vykonu.

Reagovat
sinter

faktor LM by som bral keby bola polovica novembra, trosku predcasne spajat vcerajsi zapas s tymto faktorom

Reagovat
smazaný uživatel

Janov, CFC, Chievo, Viola, 4 zápasy během 9 dnů.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Miguel19

A měl si to vsazené?

Reagovat
Robbie

kolik zápasů už Juve neprohrálo v lize ?

Reagovat
M11

44

Reagovat
smazaný uživatel

Celkovy rekord Calcia a světa je?

Reagovat
smazaný uživatel

"Juventus včera porazil 2:0 Chievo a svojí sérii neporazitelnosti nadáthl již na třiačtyřicet utkání. Stará dáma se tak pomalu, ale jistě blíží k italskému rekordu, který v letech 1991 až 1993 stanovilo AC Milán osmapadesáti zápasy bez porážky."

Celosvětový netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha diky, to jo, ja myslel že neco kolem 49 ma Inter a Arsenal měl tehdy přes padesat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V Evropě by to měla být Steaua Bukurešť, která vyhrála v osmdesátých letech 5 titulů v řadě. Neporaženi 106 zápasů!

Reagovat
DelPiero137

Wav

Reagovat
olis

no nic, skoda ze to nevyslo fialkam, teraz su aspon pozicie znova vyrovnane, uz len dufat ze zajtra vyhra Neapol

Forza Napoli

Reagovat
Pettirosso

Bianco?

Reagovat
olis

nema nahodou Conte zakaz byt na zapasoch juve ? ked sa mylim opravte ma

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá.

Reagovat
olis

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak proti AS doufám v útok Mirko - Nicky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Nicky Bendtner?

Reagovat
smazaný uživatel

no nie, Nicky Hilton...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

tak ani sazka nepomohla Ale jinak fialky hraly moc pekne. Juve vcera vykon ala AC. PS uz se zbavte toho hovinka

Reagovat
smazaný uživatel

Gio ještě bude užitečný.Potřebuje se dostat do pohody.

Reagovat
olis
Reagovat
rossoneri89

Reagovat
kiwwi

pekne Vladi

Reagovat
smazaný uživatel

Klose hra basket.

Reagovat
Xavi8

Pekna strela Weissa

Na neho naozaj nezvyk...snad sa chyti

Reagovat
REPLIKATOR

AS

Reagovat
GEGE

Konečně prolomeno domácí prokletí.Spokojenost s 3 body ale do optímálního výkonu to má stále ještě hodně daleko.

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Doria, nic neočekávané, spíš potvrzení dlouhodobě známého. Doufám, že se jim bude dařit i nadále

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dařit....dařit sbírat body.

Reagovat
smazaný uživatel

do pr.... já vynecahl "bodově"... jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Hra hruza. GN

Reagovat
smazaný uživatel

dnes bola Doria zrela na poltucet, podobny zapas ako s Bolognou

Reagovat
smazaný uživatel

Hra je jedno, jistě, ale sbírání bodů druhé. A já jsem moc rád, že Doria sbírá body a doufám, že se budou pokračovat. Mají spoustu sympatických hráčů, a navrch je trénuje Ciro, není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

No v tom mas zial uplnu pravdu. Ja ich mam tiez rad, po As moje druhe najoblubenejsie muzstvo v SA. v predsezonnych tipoch som ich daval tusin na 7, tesi ma, ze sa im dari, ale zrovna nam nemuseli vzat body

Reagovat
M11

na prd kolo.. snad aspon Siena zitra vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

No konecne dufam ze sa chytime an vitaznu vlnu FORZA MILAN!! inak Faraon

Reagovat
smazaný uživatel

spousta negativ..., zhulenej Montolivo, na němž naše hra dopředu středem prostě stojí, hráči ho hledají a chtějí po něm ten build - up..., krajní beci, na které se hezky kouká do doby než mají dát centr..., letos TRAGICKÉ bránění standartek..., nulový Pazzini a přes spousty rychlých borců v týmu často dost statický přechod do útoku...

pozitiva - El Shaa..., návrat Robinha (přibral)..., stoperské dvojice v jakémkoliv složení začínají celkem fungovat..., první vítězství na San Siru, i když bylo Cagliari vážně slabé a především očividně využitelnost systému 4-3-3, za určitých okolností.

GRAZIE RAGAZZI..., MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
rossoneri89

Faraon ukazuje ze ziadny Pato resp. Pazzini ale prave Stefan bude pravdepodobne s Robinhom tahunmi nasej ofenzivy ....

Reagovat
blaugrana

https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1680407208/6885

Doriaaaaaaaa. Aspoň trochu mi dnes napravila náladu.

Reagovat
Maritazzi

Tak jenom v krátkosti. Doria nic moc, ničím nepřekvapila, v útoku chyběl Maxi. Tentokrát úplně vypustili presink a neměli vůbec nic. Držel je Romero. My jsme odehráli skvělý první poločas, statický druhý poločas. Jsme psychicky fakt špatní, ten tým nemá tu sílu na to vypořádat se z nepříznivou situací. Nejde abychom byli v tomhle jako Juve, ale prostě ten tým se po každém inkasovaném góle složí a zůstává hrát jen Totti. Ten se rozehrál do božské formy a jen díky němu (a Cellinovi) máme aspoň tenhle počet bodů. Děláme hloupé chyby, hloupě ztrácíme míče, Zeman na to také nedokáže reagovat. Týmy, jakým byla dnes Doria musíme porážet 3:0. A prostě jak jsme psal pod preview - poslední výhra doma - 11.4.!!!

Reagovat
Maritazzi

Jinak nechce někdo z pražských Římanů a klidně Juventinů jít někam do hospody na vzájemný zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to není v neděli. A jen tak mimochodem, ty znáš hospodu, kde se to bude dávat?

Reagovat
10
Reagovat
DelPiero137

Ty vole, to im normalne zavidim... btw, fcjuventus.cz mal tiez Sky v nejakom Bratislavskom podniku, organizoval to Milo tusim. Nevies(te) ci to stale plati? Dik

Reagovat
Jajinek

juventus u nás nemá ani hostpodu, kde se dájí sledovat zápasy???

Vy to teda vedete...

Reagovat
10

vy máte tu v Hoře? tam jsem byl na kafi, hnus

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Pizzeria Giuliano (Panónska cesta 17, 85104 Bratislava - Petržalka, Slovensko) - co vím od kluků, tak to stále zcela normálně funguje. Počítám s tím, že zápas s Římem bude jistě hlavní událostí sobotního večera

Reagovat
Maritazzi

Jsem právě v Praze rok a moc takových podniků neznám, navíc teď když navíc žádná televize ligu nedává, tak je to problém. Možná kdybyste byli ochotní přežít tu Giallorossu.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy ake bude "stabilne" zlozenie zalohy tento rok...Montolivo a De Jong su asi jasny (niekedy ambro miesto de jonga)...ale kto k nim...Nocerino je mimo, Flamini no comment, Boa sa pocita skor za hraca do ofenzivy takisto urby, Traore a Constant neznama a zatial neohurili....Som zvedavy...

Reagovat
smazaný uživatel

V nějakém rozhovoru s Allegrim jsem četl, že se Boa muže jako meazza stát jedním z nejlepších hráčů na této pozici, tak asi s ním počítá spíše do zálohy.

Reagovat
smazaný uživatel

No je to mozne..ale zatial ho tam moc nestaval...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak tohle prohlásil po utkání s Udinese, ve kterém ho na tuhle pozici po poločase nasadil. No, uvidíme, ale pochybuji, že bude hrát na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

, když už měníme formaci na tu 4-3-3.

Reagovat
olis

Tak Neapol parada, Cavani skvele goly ale tu penaltu si mal dat ! a ked nie tak aspon nie tak prestrelit, podla mna dnes vsetci hraci hrali minimalne dobre a niektory viac ako dobre, strasne sa mi pacil Insigne ked prisiel a skoda ze na konci kde bolo vela sanci nejaku nepremenil on alebo EDU. Kazdopadne 3:0 proti Laziu je skvely vysledok vdaka ktoremu sa teraz delime o prvu poziciu s Juventusom. V nedelu treba potvrdit proti Sampdorii skvelu formu a s niecim inim ako vitazstvom spokojny nebudem. Este jedno velke plus Klosemu ktory sa priznal, maloktory hrac by to spravil

Forza Napoli

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol Weiss

Reagovat
Jajinek

Po náročném dnu na nějaké dlouhé hodnocení nemám, leč musím říct, že to byla hodně důležitá výhra a je až zázračné, jak organizovaně dokážeme hrát venku. I když nám hodně pomohl ten haluzový gól na hranici regulérnosti. To, že jsme venku ještě v v 5ti!! zápasech nedostali gól, už není náhoda. To rozestavení se třemi beky není zlé, leč rozhodně bych na tom nestavěl. Hlavně ne doma. Záloha je zbytečně přehuštěná a útok odříznutý. Na tento styl fotbalu pořebujete variabilní, rychlé a dynamické fotbalisty. Těch moc nemáme. Každopádně se držíme nahoře a Strama dostane šanci vylepšit tu hru doma. To bude klíčové k jeho setrvání. Jinak chtěl by to trochu probrat Milita, tedy dát mu konečně pořádnou podporu.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Už stačí vymeniť len Inter so Sampdoriou a môže sa pískať koniec sezóny

Reagovat
Jajinek

Jo a ještě jedna poznámka...

...to co předvádí Jágr a spol v té atmosféře je krásná připomínka toho, jak dokáže být hokej krásný!! I v naší lize. Výluka snad skončí, ale tu dobu co bude, si tohle nestkutečně užívám!!

Reagovat
Maritazzi

Hrozně se těším na to, co v pátek předvede u nás.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě jedna poznámka...

...to co předvádí HC Slovan Bratislava a spol v té atmosféře je krásná připomínka toho, jak dokáže být hokej krásný!! I v naší Bratislave. Tu dobu co bude, si tohle nestkutečně užívám!!

Reagovat
alcantara

Ako hokej? Mas zazitok na cely zivot?

Reagovat
smazaný uživatel

Môj život sa neskutočne v posledných rokoch posúva razantne vpred. A čo je dôležité, že vždy sa posúva tým správnym smerom. Takže povedzme aj na minulosezónnom finále medzi BA a KE som bol a ten zážitok bol neskutočný. Ale KHL a tento zápas to proste prekonal

Reagovat
stas87

tak co odbornik,este stale si myslis ze omsk je medzi favortimi na vyhru?

Reagovat
smazaný uživatel

S čím to na mňa ideš? Na takéto tvoje provokácie a domnienky reagovať nebudem

Reagovat
stas87

no ty si zacal precenovat slovan po vyhre nad omskom omsk je celkom daleko za ufou,ska ci ak-bars,to uz aj atlant ma mozno silnejsi kader...

Reagovat
smazaný uživatel

Nepreceňoval som, ale chválil

Reagovat
stas87

mate podpisaneho sekeru...

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, taktiež som dneska o tom čítal.

Reagovat
DelPiero137

Slabe...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bol v tomto kole jediným hosťujúcim tímom, ktorý dokázal vyhrať Z 10 tímov sa to podarilo jedine Interu

Reagovat
blaugrana

Tak to je neskutočný počin!

Reagovat
smazaný uživatel

Cavanda, Konko, Ciani pryc, ani jeden nema kvalitu na Lazio

Reagovat
madridcan

Cavani na fotke vyzera ako z reklamy na fixacny krem Corega

Reagovat
celestial-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

olis: ako hral vcera Marekiaro?

Reagovat
olis

priemerny vykon, nic oslnive, ale nehral ani zle

Reagovat
blaugrana

Je tu nejaká kunda, ktorá už niekedy kúpila nejaký predaný zápas?

Reagovat
Jajinek

Nicméně proti Viole, abychom uspěli...(a s naší hrou to bude sakra těžké) chci vidět na hřišti (pokud budou všichni ok) tuto sestavu:

Handanovič - Zanetti, Ranocchia, Samuel, Pereira - Mudingayi, Gargano, Cambiasso - Sneijder, Cassano - Milito

s tím, že už doufám, že bude k dispozici Palacio na střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Kým vieš snívať ....

Reagovat
cresposuper

Gabyho by som tam rád videl.

Reagovat
lnterista

souhlas...a kdyby nebyl ke stridani Palacio tak bych mozna dal do zakladu Coutinha misto Cassana at mame kdyz tak moznost nejak reagovat na urovni...jinak do budoucna bych to postavil klidne

....Cassano

Palcio...Milito

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sampa

Jinak škoda, že Cavani nedal tu penaltu a Udine nevyhrálo, jsem mohl za 30 brát hezkých 1300

Reagovat
blaugrana

Ja som bol za remízu Udine rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon někdo, no. Jinak jsem měl Atletico 2 ( PD se sází poslední dobou dobře ) a Catanii, to byla největší tutovka dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

v preview BL bolo pisane ze werder 11 rokov vo freiburgu neprehral

Reagovat
blaugrana

A kto to ma čítať? Ale taktiež zažíva dosť zlý štart do ligy.

Reagovat
stas87

zly start?nepozeraj len na tabulku werder mohol mat kludne o 3-4 body viacej,ale tak chapem ze BL nesledujes a podrobnejsie info nemas

skus v sobotu werder-bayern over

Reagovat
blaugrana

Over je čo? Tento tipérsky výraz mi tiež nič nehovorí.

Reagovat
stas87

ze v zapase padne viac ako 2,5 gola tuto variantu by som este skusil pri zapase eintracht-freiburg,eintracht zatial ma vysledky: 2-1,0-4,3-2,1-2,3-3,cize dost golov,freiburg ma treba 5-3

ja teda cakam vedenie eintrachtu,freiburg to otvori a goly padat budu

Reagovat
blaugrana

Ak bude dobrý kurz, tak to skúsim. Každopádne na jeden z tiketov pôjde čistá 2 určite.

Reagovat
stas87

freiburg vo frankfurte ako cistu 2 nedavaj to uz radsej ten bayern

zatial je aspon 1,5 na bayer proti fürthu to by mala byt jednotka

Reagovat
blaugrana

Neee. Na Bayern ofc. Frankfurt 1.

Reagovat
stas87

ja si zasa zostavujem hajzel papier,minuly tyzden som mal 15 zapasov,vsetko vyslo a bral som za 70 kc 1035,teraz dam za 60 a 12 zapasov a mozno budem brat 900 kc ja inak nepodavam ale aspon mam cez vikend co sledovat,kazdy den by som podavat nemohol

Reagovat
blaugrana

Ja zas každý Boží deň. A potom ma šľak trafuje na esport.sk.

Reagovat
stas87

nemam na to nervov ja som jeden cas podaval kazdy den za 1000 kc...

Reagovat
blaugrana

Lul. A to koľko zápasov. Btw, za dnes už nenávidím Feliciana Lopéza.

Reagovat
stas87

vacsinou 2,vynimka uz bola 3 ale to som tak casto nedaval,ak sa pytas tak som bol samozrejme v minuse

Reagovat
blaugrana

No ja som zatiaľ asi tak -200-250 €.

Reagovat
stas87

tak ja asi 5x tolko a viem ze uz to dost mozno nikdy nedotiahnem na 0 preto davam za male ciastky

Reagovat
blaugrana

Ja stále vidím pred očami tie tisíce kua. Ale stále mám akurát tak veľké kulové. Ale tak niekto to prepije, niekto to prefajčí. Ja nerobím ani jedni, takže to prehrávam.

Reagovat
stas87

tak ja som nikdy nefajcil,v zivote som pil v 17 asi 2 mesiace vo vacsom mnozstve,vysral som sa potom na to,so stavkovanim vo velkom som prestal vdaka neuspechom a ked mam uz nejake peniaze pre seba tak to investujem do cestovania alebo do dobreho jedla,popriapade na vyjazdy na BL

Reagovat
blaugrana

Nj.Treba si tie prachy užiť a nepresrať ich len tak. A hlavne ich netisnúť do ponožky.

Reagovat
smazaný uživatel

to psal zas nějakej blbeček kterej ten zápas ani neviděl, Klosemu první gól byl uznanej, ale hrál rukou(žádnej faul) a sám se šel přiznat rozhodčímu

Reagovat
kiwwi

no velmi sa mu ale do toho priznavania nechcelo

Reagovat
DelPiero137

No este "dojeb" zato to tam neutekal s otvorenou narucou

Reagovat
Largo

Máš tam uvedenej zdroj, hledej chybu tam.....

Reagovat
blaugrana

100. pre mňa

Reagovat
DelPiero137

Navstevnost tohoto kola by mala byt slusna. Viola bola min 40-tis a AS tiez vyzeralo na slusnu navstevu.

Reagovat
10

docela slabota, v Neapoli jen 34 000, na AC 28 000, na AS 37 000, Torino 12 000...na Fiorentinu bylo 38 440

Reagovat
olis

v Neapole len 34 tisic na takyto zapas tam musi byt nejaky velky problem, mozno zvysili vstupne alebo neviem, minuly rok taketo zapasy byvali v pohode vypredane

Reagovat
10

nechápu v čem byl problém

Reagovat
olis

blbo som to napisal, proste tam musi byt nejaky problem od novej sezony lebo stale je mala navstevnost, a miinuly rok taketo zapasy boli vypredane

Reagovat
10

já vím, právě že mě to taky překvapilo, nevím čím to je...v Serii C chodilo i 60 tisíc lidí, teď příjde na Lazio 35

Reagovat
olis

nic ine ako vysoka cena ma nenapada

Reagovat
DelPiero137

Bola by to skoda pre ligu. Nepisal si nieco take ze Neapol sa chysta na nejaku rozsiahlejsiu rekonstrukciu? Ze by to mali stihnut za leto ci to, ci sa tam neskvalitnili vybavenie stadionu a teraz to chcu dohnat vstupnym....

Reagovat
olis

hej lenze tam je problem ze De Laurentiis by chcel rekonstruovat a primator Neapola novy stadion, lenze primator do toho peniaze tlacit nechce, prote nevedia sa dohodnut, btw odkial mas ties cisla navstevnosti ? http://www.stadiapostcards.com/A12-13.htm tu este niesu

no a inak ziadna rekontrukcia sa na stadione teraz nekona, skusim zajtra pozret nieco ohladom tych cien vstupneho

Reagovat
DelPiero137

Navstevnost som odhadol Na Viole podla streamu to vyzeralo na plny dom, akurat boli volne miesta na oddelenie hosti. A Viola ma 47-tis, tak som pocital ze min 40tis bude. A AS som videl nejaky zaber na YT a podla predchadzajucich zapasov som to tiez odhadol ze by to mohla byt slusna navsteva

Reagovat
olis

aha no lebo tesne pred zapasom pisalia jedna FB stranka aj dve Neapolske talianske weby ze je tam cca 50 tisic, s cim som ale ja nebol spokojny, tak uvidime s cim pride ten web

Reagovat
Maritazzi

Francescovi je dnes 36 let. Všechno nejlepší! Snad si tímhle způsobem bude podmaňovat ligu ještě pár let.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vypadá Cavani jako syn Lucie Bílé, Filip

Reagovat
smazaný uživatel

Slovan zvýšil kvôli dvom hráčom z NHL vstupenky až do výšky 25% pri vybraných druhoch vstupeniek

Reagovat
The Krupy

To tu nikoho nezaujíma

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže zaujíma. Sa pozri ako som diskusiu rozvíril so Slovanom v preview. Lenže teraz je táto diskusia dosť nízko, takže preto sa tu komentáre neobjavili. A zas nemusím mať pod všetkým komenty, aspoň nemusím odpisovať :-D

Reagovat
blaugrana
Reagovat
Pospovič

nechceš změnit sazkovku ? kdo má pořád opisovat ty kody

Jinak škoda. Chce je to pořádně oškubat už

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Robur

Reagovat
M11

ROBUR !

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol

Reagovat
Dejwa

OT: kde najdu známky do fanty ze 4.kola? nestíhal sem přes týden a ted už to nikde nemůžu najít

Reagovat
smazaný uživatel

Vladimir Weiss was the toast of Pescara after coming off the bench early in the second half and snatching the only goal of the game against Palermo to secure the Delfino's first win of the season. Meanwhile, every side needs a captain - somebody who will be in the line-up more often that not - and so it's about time we gave the Team of the Week captaincy to Marek Hamsik. The Slovakian makes his fourth appearance of the embryonic campaign thanks to his efforts in Napoli's 3-0 victory over Lazio.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele