5. kolo
26.09.2012 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Udinese Calcio 0:0

Nováček z Turína dokázal udržet na uzdě útočníky Udinese, diváci byli na Stadio Olimpico svědky bezbrankové remízy. Rozhodně však nepřišli o zajímavé chvíle.

Domácí byli podle komise v protikorupční aféře angažováni, po čtyřech kolech ale měli čtyři body. Hosté pod vedením trenéra Guidolina se do skandálu nijak nezapletli, také oni ale mají pouze čtyři body. Dnes večer se tyto dva celky postavily tváří v tvář. Výsledkem je bezgólová remíza.

Na mladíka Stevanoviče v Turíne hodně spoléhají. Srbský ofenzivní univerzál se postaral také o první střelu utkání. Ta ale brankáře Brkiče nevyděsila, mířila totiž vysoko nad jeho svatyni. Domácí byli rozhodně aktivnějším celkem, jen jim chybělo gólové vyjádření. To nezměnil ani dobře střílející záložník Basha, také jeho ránu mohl Brkič v klidu kontrolovat.

Udinese v současnosti spíše tápe. Velké hvězdy byly prodány, zkušení tahouni hledají ztracenou formu a novým akvizicím se nedaří. Nejinak tomu bylo také v duelu s Turínem, kdy hrací plochu již o poločasové přestávce opustila dvojice Barreto - Willians.

Ve druhé půli se do hry dostal střídající Mario Alberto Santana, zkušený to záložník, který stihl během svého dlouhého působení v Itálii nastoupit již za velkou řádku klubů. Právě jeho vstup byl oživením hry turínského FC. V sedmdesáté minutě dokonce napálil tvrdou ranou tyč!

Gólům ale jakoby dnes nebylo přáno. To potvrdil také hostující obránce Danilo, jehož hlavičku brankář Jean-Francois Gillet chytil těsně před brankovou čarou. Body se tak na Stadio Olimpico dělily, z čehož může profitovat především nováček soutěže. Ten je nyní s pěti body jedenáctý, hosté jsou o tři příčky níže.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele