5. kolo
26.09.2012 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Cagliari Calcio 2:0

AC Milán konečně zlomil prokletí a doma díky dvěma brankám El Shaarawyho vyhrál 2:0. S Cagliari to ale domácí neměli jednoduché. Hosté si vypracovali několik příležitostí a byli dlouho vyrovnaným soupeřem, definitivně je zlomilo až vyloučení Contiho.

Domácí Rossoneri měli už v úvodu více ze hry a svojí převahu demonstrovali po čtvrthodině hry, kdy se trefil Stephen El Shaarawy. Všemu předcházela parádní kolmice Montoliva, po které se "Malý Faraon" ocitl sem před brankářem a s klidem velezkušeného útočníka vstřelil první branku zápasu - 1:0 pro AC Milán. Cagliari se snažilo o co nejrychlejší odpověď, po krásné akci zakončil Pinilla a Abbiati měl co dělat, aby uhájil čisté konto. Těsně před odchodem do šaten měl na hlavičce druhou branku Stephen El Shaarawy, jenže trefil břevno!

Na začátku druhého poločasu Cagliari domácím nepříjemně zatápělo. V 62. minutě hlavičkoval nebezpečně těsně vedle tyče Ibarbo. Hosté se snažili, ale o čtyři minuty po Ibarbově hlavičce je potkala velká nepříjemnost a komplikace. Kapitán Conti fauloval loktem do obličeje Pazziniho a byl zcela po právu vyloučen.

To pochopitelně Milánské nabudilo, navíc do hry přišel uzdravený Robinho. V 77. minutě odmítl další velkou příležitost El Shaarawy, ale vše si vynahradil o pět minut později. Ambrosini našel El Shaarawyho uličkou a ten přesnou střelou k tyči pojistil domácím důležité vedení - 2:0 pro AC Milán. To byl takříkajíc poslední hřebík do sardinské rakve. Cagliari sice nebylo vyloženě horším týmem, ale doplatilo na neproměňování šancí a především na vyloučení kapitána Contiho.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 ... přání 2:0

Reagovat
smetos

jako spravny fanousek verim v vyhru, tip 2:0. Forza AC

Reagovat
smazaný uživatel

po prostřídání hráčů ,AC konečně začalo hrát fotbal.Ale výhra je doma

Reagovat
smazaný uživatel

http://videos.sapo.pt/c7KZIDT9uKZMi6RfbCj1

AC ale zas tolik přesvědčivě nevypadalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele