Serie A - souhrn 37. kola

23.05.2015, 20:02, aktualizováno 25.05.2015, 19:59
Komentáře a souhrny
Lazio nestačilo na AS Řím, které si tí pádem zajistilo konečnou druhou příčku. AC Milán porazil Turín. Fiorentina veze tři body z Palerma a drží se na pohárových příčkách. Udinese podlehlo Sassuolu a Cagliari veze tři body z Ceseny. Na hřištích Parmy, Chieva a Empoli se hrálo nerozhodně. Juventus si poradil s Neapolí. Inter padl na hřišti Janova a zůstane příští rok bez evropských pohárů...

SS Lazio - AS Řím 1:2

25.05.2015 18:00

Góly: 82. Filip Đorđević - 73. Juan Manuel Iturbe, 85. Mapou Yanga M'Biwa

Věčné město ovládlo AS a připsalo si veledůležité tři body. Jeho hlavní rival tím definitivně ztratil naději na celkové druhé místo, i když na Ligu mistrů se těšit může. Laziu patřil první poločas, branky padaly až ve druhém. Nejprve se trefil Juan Iturbe, na jehož branku ještě odpověděl Djordjević. Díky premiérové trefě Mapoua se však radují Garciovi hráči!

Derby della Capitale s sebou nese vždy hodně emotivní a zvláštní momenty. Chvíle, které zachvátí celé město a ženou fanoušky obou táborů na stadion v očekávaní strhující podívané. Dnes se kromě bodů a prestiže hrálo především o Ligu mistrů a velký příděl financí. Trenér "domácích" Stefano Pioli se spolehl na Bigliu, Parola, Andersona či Candrevu, hosté nastoupili v ofenzivní trojici Iturbe, Totti, Florenzi. Místo nezbylo na Miralema Pjaniće, protože vedle Nainggolana a De Rossiho stál Keita.

Do první šance se dostával Antonio Candreva, který využil toho, že mu Vasilis Torosidis nevěnoval příliš mnoho pozornosti. Candreva mu následně udělal kličku a tvrdě z úhlu vypálil, jenže brankář Morgan De Sanctis se zaskočit nenechal a míč vyrazil. AS dělalo v obraně obrovské chyby a odkop Torosidise skončil jen dalším centrem do vápna. Tam si nepříliš hlídán naběhl německý šutér Miroslav Klose, který hlavičkoval těsně vedle!

Pět minut, dvě velké chyby obranné linie AS. Vlci kontrovali rychlými pasy na dvojici Juan Iturbe a Alessandro Florenzi, jenže ani jeden z nich neměl dostatečnou podporu spoluhráčů. Florenziho průnik následně obrana Biancocelesti zablokovala. Totti působil spíše před středem hřiště než na místech, kde by se jako hrotový útočník měl pohybovat. Takže není čemu se divit, že ofenzivní akce AS působily poněkud bezzubým dojmem.

Emoce byly cítit na obou stranách a po zákroku Miroslava Kloseho na kapitána Tottiho sudího Rizzoliho Vlci doslova obsypali v naději karetního trestu pro německého hráče. Další žlutou kartu obdržel Senad Lulić po zákroku na pronikajícího Iturbeho. AS hrálo trochu ustrašeně až křečovitě, jeho sok naopak dobře věděl, co chce s každým dalším míčem dělat.

První výraznější střela na bránu Marchettiho mohla být registrována až po pětadvaceti minutách. Na svědomí ji měl Florenzi, který byl ale na celé polovině Lazia sám! Minuty ubíhaly velmi rychle, ale hra se vlekla. Kouskována do mnoha faulů na obou stranách, bezzubé snahy AS centrovat míče na Tottiho a mírného tlaku Lazia spěla ke konci první půle. Dvě minuty po příchodu hráčů zpět na plochu zaplněného stadionu Olimpico se dostal k odražené ráně Dušan Basta a pálil těsně vedle!

O své rychlosti nás dnes několikrát přesvědčil šikovný Argentinec Juan Manuel Iturbe, který dával zabrat zejména nervóznímu Senadu Lulićovi. Poté, co se kolem něj prohnal podruhé, sáhl trenér Stefano Pioli ke střídání a na hřiště poslal Cavandu. Na Laziu byla jasně vidět chuť hrát ne jen na remízu a především v ofenzivní fázi byl mezi oběma soky velký rozdíl. AS se přes polovinu téměř nedostávalo a postrádalo jakékoli tvůrčí nápady.

Napravit to měl Victor Ibarbo, který vystřídal veterána Tottiho. Zpočátku se ale do hry příliš nedostával. Ani hra Lazia nenabírala na obrátkách a oba týmy se spíše střídaly v nepřesnostech. Zpřesnit hru a vymyslet něco přímočařejšího měl Miralem Pjanić, který dostal na svou práci asi minut. Pjanićova přítomnost se ihned projevila, protože mladý záložník elegantně uvolnil Alessandra Florenziho a jeho ránu zablokoval Felipe Anderson. Z následného rohového kopu se do míče opřel nehlídaný Victor Ibarbo, jenže pálil těsně vedle tyče!

Tlak AS pomalu narůstal. S odchodem Tottiho se hra Vlků zrychlila a hráči se tlačili do zakončení. Lazio chybovalo ve středu pole, míč sebral Radja Nainggolan, popoběhl s ním k vápnu a nahrál do šíře Victoru Ibarbovi. Ten sice nepřevzal míč ideálně, ale stačilo to na oklamání obrany Lazia. Následně posila z Cagliari poslala míč před bránu, kam se natlačil dnes velmi aktivní Juan Manuel Iturbe a dostal míč do sítě!

To ale nebylo vše - naopak se oba týmy vyburcovaly k ještě lepšímu výkonu! Na hřišti byl totiž Filip Djordjević, který si naběhl do vápna. Dlouhý míč sice původně adresáta přeletěl, ale na zadní tyči se zjevil Miroslav Klose. Ten vrátil míč před bránu a Djordjević srovnal!

AS chvíli nevědělo, co přesně hrát. Pomohl mu až faul Lazia. Ke standardní situaci se postavil Miralem Pjanić, a krásným pasem dostal míč do míst, kde jej brankáři nemají moc rádi. Tři hráči AS byli v ofsajdu, Mapou Yanga-Mbiwa ale nikoli. A právě jeho hlavička poslala římský tým opět do vedení! Pro mladého hráče to navíc byla první branka v sezoně!

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 3:0

24.05.2015 20:45

Góly: 18. Stephan El Shaarawy, 57. Giampaolo Pazzini (pen.), 65. Stephan El Shaarawy

AC Milán si doma celkem překvapivě snadno poradil s Turínem 3:0 a poprvé v této sezoně Serie A vyhrál vyšším, jak dvoubrankovým rozdílem. O dva zásahy se postaral uzdravený Stephan El Shaarawy, jednu trefu přidal z pokutového kopu Giampaolo Pazzini.

Pro populárního Pazza to byla už stá branka v Serii A. Milán sice v pohodě zvítězil, ale opět se nevyvaroval zbytečných chyb a hlavně nedisciplinovanosti. Už v prvním poločase byl vyloučen Zaccardo, naštěstí pro Milán se počet sil vyrovnal krátce po přestávce vyloučením Molinara.

Milán držel v úvodních minutách míč častěji na svých kopačkách a v 18. minutě poprvé gólově udeřil. Stephan El Shaarawy si uvnitř pokutového území zpracoval balón a okamžitě vypálil, Padelli se natahoval marně a Milán vedl 1:0. I po vstřelené brance byl nadále aktivnější domácí tým, po Poliho dobré práci s míčem zakončoval Bocchetti, ovšem vůbec netrefil zařízení. Své chvíle měl i Turín, hodně nebezpečné náznaky šancí měli Molinaro, Martínez a ve 43. minutě i Peres, jenomže posledně jmenovaného podrazil v tutovce Zaccardo a od sudího si vysloužil rovnou červenou kartu! AC tak šlo znovu do oslabení a potvrdilo, že má pod Inzaghim velké problémy s disciplínou. Jelikož byl Peres faulován ještě mimo pokutové území, zahrávali hosté jen volný přímý kop, ze kterého nedokázali udeřit.

Ve druhé půli se očekával tlak Turína, ale až na jediný závar k ničemu dalšímu nedošlo. V 56. minutě se navíc poměr sil na hřišti vyrovnal. Van Ginkel se po pěkném přiťuknutí Pazziniho řítil sám na Padelliho a nejspíš by i zakončil, kdyby ho zezadu nefauloval Molinaro. Turínský záložník uviděl červenou kartu a domácí kopali penaltu. Giampaolo Pazzini jí střelou do středu branky v pohodě proměnil.

Granata tedy prohrávala o dvě branky a bylo ještě hůře. V 65. minutě si narazili balón Van Ginkel s El Shaarawym a "Faraon", jenž předtím dlouho marodil, vstřelil svojí druhou branku v zápase - 3:0 pro AC Milán. Turín mohl zaznamenat alespoň čestný úspěch, ale El Kaddouriho skvěle vychytal Abbiati. AC Milán předvedl dobrý výkon a FC Turín porazil tříbrankovým rozdílem.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - US Sassuolo 0:1

24.05.2015 15:00

Góly: 70. Francesco Magnanelli

Udinese doma ztratilo body a navíc hráči odehráli hodně podprůměrné utkání. Není divu, že na ně jejich vlastní po skončení utkání pískali. Jedinou branku zápasu vstřelil hostující Francesco Magnanelli, který se prosadil dvacet minut před koncem. Sassulo je nyní na dvanácté, Zebry z Udinese klesá na 16. pozici.

V hodně dobré formě je domácí útočník Stipe Perica, který jednu branku dal do sítě římského AS a dnes se pokoušel o něco podobného. Těžit mohl z chyby obrany hostí, když se dostal do šance. Mířil ale těsně nad bránu, za což mohla teč vracejícího se obránce. V sedmé minutě spěchal za míčem za obranu útočník Antonio Floro Flores, ale k tomu měl blíže brankář Karnezis a poradil si.

Berardi kombinoval po pravé straně s Fontanesim, ten posléze centroval před bránu. Adresáta ale nenašel. Do zakončení se dostal Zaza po nahrávce za obranu v podání Biondiniho, jenže z úhlu pálil mimo. O chvíli později se znovu ozvalo dřívější zranění brankáře Orestise Karnezise a do brány musel mladý talent Simone Scuffet. Po centru Koneho se k hlavičce dostal Danilo, který však po třiceti minutách hry narazil na dvě zásadní překážky - brankáře Consigliho a břevno, od kterého se míč odrazil.

Střela Théréaua z hranice 25 metrů byla zablokována, do dalšího zakončení se hnal Kone. Pět minut před koncem první půle se dostal do velké šance Simone Zaza, jenž se ocitl sám na vápně. Příliš dlouho ale otálel se střelou a neumístil ji přesně. K tyči se zatím přemístil mladý brankář Scuffet, který mu jeho šanci chytil. Koneho centr byl odvrácen obranou Sassuola, Berardiho šanci zastavila obrana Udinese.

Minutu po změně stran se k další šanci dostal Simone Zaza, který se vřítil do vápna a ze čtrnácti metrů pálil poměrně zajímavě a tvrdě. Brankář Scuffet se ale nakonec bát nemusel, neb balon mířil těsně vedle tyče. Berardi našel na velkém vápně úplně volného Floro Florese, jehož zakončení mířilo rovněž mimo. Deset minut po změně stran se do velké šance dostal střídající Antonio Di Natale, který dokonce přehodil brankáře Consigliho. Za něj ale na svém místě zaskočil obránce Cannavaro, který z brankové čáry míč odklidil!

Piris vyslal z levé stran centr na Badua, který zakončil mimo. Dvacet minut před koncem zápasu se do míče opřel z dvaceti metrů Francesco Magnanelli a našel místo u tyče, kam se brankář Scuffet natahoval marně! Deset minut poté nastaly pro trenéra Stramaccioniho další komplikace, když dostal druhou žlutou kartu Dos Santos Guilherme a musel být vyloučen. V nastaveném čase se do protiútoku dostal Simone Zaza, který si však v rozhodující chvíli předkopl míč až příliš a brankář Scuffet stihl míč odvrátit.

Více informací k zápasu

Parma FC - Hellas Verona 2:2

24.05.2015 15:00

Góly: 21. Antonio Nocerino, 36. Silvestre Varela - 42. Luca Toni, 80. Luca Toni (pen.)

Fotbalisté Parmy se doma rozloučili se Serií A remízou 2:2 s veronským Hellasem. Pro oba celky konečná remíza nic neřeší, co je však podstatnější, že se Luca Toni díky dvěma brankám vyhoupl do čela střelců soutěže.

Dvě branky Luky Toniho sice výhru na hřišti Parmy neznamenaly, ale fenomenální střelec se v průběžném pořadí kanonýrů dostal na první místo před Carlose Téveze. Kolo před koncem celé soutěže má náskok jedné branky.

Úvod utkání nabídl vyrovnanou partii, o něco málo více ze hry měla Parma a ve 22.minutě se také dostala do vedení. Antonio Nocerino překonal Rafaela, ale kod čekal, že branka utkání pomůže, ten se mýlil. Tempo hry bylo pomalé, hra samotná bez nápadů a divácí se spíše nudili. Co ale bylo důležité, branky padaly. Ve 36.minutě se dostal k míči Silvestre Varela a přesnou střelou na zadní tyč zvýšil už na 2:0. Ducali měli zápas perfektně rozehraný, ale Hellas se dostal velmi brzy zpět do hry. Luca Toni před přestávkou vstřelil svojí dvacátou branku v sezoně

Ve druhé půli byl obraz hry podobný.Loipes z přímáku zkoušel Miranteho pozornost, ale skóre se neměnilo. Až v 79.minutě došlo ke klíčovému okamžiku zápasu, Lucarelli ve vápně zahrál rukou a sudí odpískal pokutový kop. To byla skvělá příležitost pro Luku Toniho, jenž by se vzápětí dostal na první místo v tabulce střelců před Carlose Téveze z Juventusu. Toni nabídkou nepohrdl, srovnal na 2:2 a sebe poslal na průběžné první místo střelců Serie A.

Ve zbytku zápasu se nic podstatného už neudálo. Parma se tak rozloučila s domácím prostředí remízou.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - ACF Fiorentina 2:3

24.05.2015 15:00

Góly: 26. Mato Jajalo, 69. Luca Rigoni - 23. Josip Iličić, 33. Alberto Gilardino, 78. Marcos Alonso

Fiorentina zvládla náročné utkání s Palermem a těsně vyhrála. Utkání bylo hodně emotivní a dočkali jsme se v něm celkem pěti branek. Padla také jedna červená karta, vyloučen byl na závěr utkání Jasmin Kurtić. Fiorentina se ujala vedení v zápase, ale prakticky až do jeho skončení se musela o své vedení obávat.

Viola hrála o udržení pátého místa, neboť se na ni dotahuje janovské CFC. Fiorentina na svého soupeře vyrukovala s poměrně ofenzivní sestavou, která čítala jména jako Tomović, Rodriguez, Savić nebo Pizarro. O ofenzívu se starali především Josip Iličić, Mohamed Salah či Alberto Gilardino. Palermo postavilo hráče jako Quaison, Rigoni, Jajalo, Della Rocca nebo Lazaar. Do útoku se znovu postavila osvědčená dvojice Vazquez a Dybala, ten dokonce s kapitánskou páskou.

Fiorentina v první fázi zápasu spíše bránila a do útoku se dostávala jen zřídka. O akci po křídle se postaral Mohamed Salah, který však nakonec pálil nepřesně. Palermo se pokoušelo o útok pomocí dvojice Vazquez a Dybala. Na něj si však obránci Violy dávali dobrý pozor. Po patnácti minutách se Viola dostala do další velmi dobré příležitosti. Po akci Mohameda Salaha se ke střele zpoza vápna dostal Josip Iličić, který pálil těsně vedle. Brankář Sorrentino by pravděpodobně vůbec nestačil zasáhnout.

Po dvaceti minutách se Mohamed Salah rozhodl projít středem hřiště a nahrál Josipu Iličićovi. Ten si s ničím hlavu nedělal a krásnou ranou ze třiceti metrů překonal brankáře Sorrentina! Ten se natahoval marně a míč zaplul pod břevno jeho brány - 1:0 pro Violu!

Palermo se hned pokoušelo o protiútok a třeba rána Franca Vazqueze určitě stála za vidění. Vazquezovi to ještě nevyšlo, ale Palermo to mrzet nemuselo. O minutu později se totiž prosadil Mate Jajalo. K němu se totiž odrazil nepovedený odkop od záložníka Davida Pizarra a Jajalo krásnou dělovkou poslal míč do sítě!

Po půlhodině hry musela Viola nuceně střídat a byla to pro ni velká rána, protože se zranil jeden z nejlepších mužů na hřišti - egyptský záložník Mohamed Salah. Jeho místo na hřišti zaujal záložník Joaquín. A ten přinesl Viole štěstí, protože jen o chvíli později se Viola dostala znovu do vedení. Po nedůrazném odkopu se k míči dostal záložník Matias Fernandez, který se rozhodl vypálit. Nastřelil sice Alberta Gilardina, ale od něj se míč odrazil do sítě - 2:1.

Do konce první poloviny utkání se už nic zajímavého nestalo, ale druhé dějství slibovalo napínavou podívanou. Joaquín se jednoduše dostal na hranici vápna, odkud vystřelil, jeho ránu však zablokoval Jajalo. Palermo chtělo vyhrát a na hrací ploše se objevil Andrea Belotti. Na druhé straně pálil poměrně nebezpečně Josip Iličić, který jen vyprášil rukavice brankáře Sorrentina. Po centru se do vzduchu pověsil Belotti a Neto měl plné ruce práce a brankář Violy opět jen s námahou vyrážel míč.

Ani Neto nestačil na závar ve vlastním pokutovém území, který po rohu vytvořil soupeř. Z toho rezultoval vysoký míč ve vápně, na který si naběhl Luca Rigoni a nadvakrát prostřelil mladého brankáře Violy! Domácí sice zlepšili hru, ale přesto nakonec inkasovali ještě jednou a s body se loučí. Patnáct minut před koncem vysoký míč do vápna sklepl Alberto Gilardino přímo pro Marcose Alonsa, který se nemýlil a tvrdou ranou propálil vše před sebou! V závěru ještě dostal červenou kartu Jasmin Kurtić.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Cagliari Calcio 0:1

24.05.2015 15:00

Góly: 90+1. Marco Sau

Cesena nevyhrála ani zápas proti Cagliari a je jasné, že skončí předposlední. Cavallucci Marini vyhráli v této sezoně jen čtyřikrát a jsou v podstatě nejhorším týmem Serie A, neboť Parma přišla o spousty bodů odečtem. O jedinou branku hostí se postaral Marco Sau až ve třetí minutě nastaveného času.

Vítězství hostí bylo ale spravedlivé, větší procentuální držení míče, více střel na branku a také a to je podstatnější, více branek. První šanci zápasu sice měli domácí, Franco Brienza nebezpečně vypálil, ovšem těsně netrefil branku. Pak se dlouho nic nedělo a až ve 41. minutě se odhodlal ke střele Murru, ale při vší smůle trefil jen obětavého obránce. Poločas tedy skončil bez branek a že by byli diváci svědky fotbalové krásy, to se tedy říci nedalo.

Ve druhém dějství se obraz hry neměnil, o něco aktivnější byli hosté, ale žádné stoprocentní šance k vidění nebyly. V 71. minutě předvedl zajímavou individuální akci Farías, jenomže střela mu vůbec nesedla a na ukazateli skóre stále svítilo 0:0.

Zápas pomalu spěl k bezbrankové remíze, sudí přidal navrch ještě tři minuty a moc se nepočítalo, že by během nich mohlo dojít k rozuzlení. Jenomže hostující Ekdal našel perfektně Marca Saua, který přízemní střelou překonal gólmana Agliardiho! Cagliari vyhrálo doslova za pět dvanáct, ovšem už před zápasem bylo jasné, že mu to k ničemu nebude. Trojice, která v příští sezoně bude hrát Serii B, byla známa už po minulém kole a Cagliari je její součástí.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Atalanta Bergamo 1:1

24.05.2015 15:00

Góly: 88. Sergio Pellissier - 48. Alejandro Gómez

Atalanta jela do Verony a chtěla získat tři body. Ani jeden z týmů už delší dobu nemusí řešit případnou hrozbu sestupu. Orobici se z gólu radovali po změně stran, ale nakonec své vedení neudrželi a kapitulovali minutu před koncem, když se prosadil Sergio Pellissier.

Aktivnější byli domácí hned od úvodu. Izco hledal nabíhajícího spoluhráče kolmou přihrávkou, jenže adresát nereagoval adekvátně. Moralez zkusil dlouhý pas za obranu Chieva, jenže ani on se nepotkal s přesností. Izco zkusil vypálit asi z pětadvaceti metrů a jeho rána nebyla špatná a Sportiello se jen ohlížel. Po dvaceti minutách se Boakye napřáhl na hranici vápna, ale jeho střela byla sražena jedním z bránících hráčů Chieva.

Půl hodiny jsme čekali na nějakou pořádnou akci na té či oné straně, ale nemohli jsme se dočkat. K vidění byl spíše boj a opravdu velká řada nepřesností na obou stranách. Po třiceti minutách se ale k přihrávce do běhu dostal Gómez a krásnou ranou trefil břevno! Deset minut před koncem první půle a po velké chybě domácího gólmana byl ve velké šanci Moralez, který však trefil jen jednoho z obránců a následoval rohový kop. Z něj branka nepadla.

Tři minuty po změně stran konečně padl gól. Obránce Zukanović nezvládl svou roli a byl za to potrestán. K míči se dostal Alejandro Gomez a tvrdou střelou k levé tyči nedal Bizzarrimu šanci! Atalanta vedla o branku a na tahu byli domácí.

Ervin Zukanović byl také po chvíli stažen ze hry a nahrazen Rubénem Bottou. Do skvělé střelecké pozice se po individuální akci dostal Valter Birsa, který tvrdě vypálil a brankář Sportiello měl co dělat, aby neinkasoval. Sportiello dobře zasáhl také o chvíli později, když se k míči dostal Alberto Paloschi a pálil jen do připraveného Sportiella. Deset minut před koncem utkání se od střelecké pozice dostal i Rubén Botta a brankář Sportiello musel opět zasahovat. Svou roli ale perfektně zvládl a vyrazil míč na rohový kop.

Domácí zvyšovali obrátky a brzy se jim to vyplatilo. Dvě minuty před koncem si na centr do pokutového území Atalanty vyskočil Paloschi a prodloužil jej na nabíhajícího Sergia Pellissiera. Ten už neměl problémy zakončit a srovnal na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Empoli FC - UC Sampdoria 1:1

24.05.2015 12:30

Góly: 57. Manuel Pucciarelli - 90+1. Samuel Eto'o

Sampdoria Janov nedokázala vyhrát na půdě Empoli a po remíze 1:1 je jisté, že si v příští sezoně nezahraje evropské poháry. Svěřenci trenéra Siniši Mihajloviče vyválčili alespoň bod až v nastaveném čase prostřednictvím hvězdného Samuela Eto'a.

Sampdoria musela zvítězit, aby si uchovala šanci na Evropskou ligu, ale celou situaci neměla ve svých rukou. Tento fakt se nakonec možná projevil, protože Sampdoria rozhodně nevypadala na to, že by chtěla na Empoli vyhrát. Po brance Pucciarelliho dokonce prohrávala a spasit jí musel až v nastavení Kamerunec Eto'o.

Empoli začalo zápas náporem a obrana Sampdorie byla v jednom ohni. Už ve čtvrté minutě orazítkoval břevno Vecino a za další tři minuty pořádně protáhl golmana Viviana Riccardo Saponara. Rovněž další minuty patřily domácím, ale obrana janovských situace s vypětím všech sil ustávala. Sampdoria v prvním poločase branku Empoli ohrozila jen ojediněle, v podstatě brankář Bassi nemusel řešit žádnou větší příležitost.

Na branky si tedy museli diváci počkat až do druhého poločasu a dočkali se záhy. V 57.minutě vysunul Maccarone rozeběhnutého Pucciarelliho, který střelou na zadní tyč poslal Empoli do vedení - 1:0. To už byl na hřišti i Samuel Eto'o, jenž nahradil nevýrazného Djordeviće. Každopádně Sampdoria rozhodně nepůsobila dojmem, že by chtěla na Empoli zvítězit a ještě se porvat o šanci hrát Evropskou ligu.

Až čtvrthodiny před koncem se v pokutovém území Empoli něco dělo. Střídající Correa se vložil do centru a Bassi musel rychle na zem. O chvíli později Correa nebezpečně přihrával, ale nikdo z jeho spoluhráčů míč nezasáhl. Už už to vypadalo, že si Sarriho svěřenci připíší vítězství, když v tom, v první minutě nastaveného času, srovnal Samuel Eto'o. Kamerunský útočník se rychle otočil s balón a neomylně přesně k tyči zakončil - 1:1. Nakonec se ještě hrálo další pět minut, ale nic podstatného už se neudálo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Inter Milán 3:2

23.05.2015 20:45

Góly: 24. Leonardo Pavoletti, 41. Maxime Lestienne, 89. Juraj Kucka - 19. Mauro Icardi, 30. Rodrigo Palacio

Evropskou ligu si v příští sezoně zahrají fotbalisté Janova, kteří zdolali v krásném utkání Inter Milán 3:2. Naopak slavný celek bude v pohárové Evropě chybět a přiřazuje se ke konkurenčnímu AC. O účasti Janova v pohárech rozhodl minutu před koncem slovenský záložník Juraj Kucka.

Byla to přímá bitva o Evropskou ligu, a přestože si to moc dobře uvědomovaly oba celky, hrála se parádní, ofenzivní podívaná. Inter v průběhu zápasu na Marassi dvakrát vedl, ale Grifové vždy našli odpověď. Minutu před koncem pak zasadil Interu smrtící ránu Juraj Kucka.

První minuty patřily Janovu, ten se snažil stříle ze všech možných pozic a rána Pavolettiho dokonce měla gólové parametry, začinil se však Handanovič. O chvíli později se propracoval na malém vápně k hlavičce Lestienne a opět to byl slovinský brankář Handanovič, kdo tahal Inter z nejhoršího. A jak už to ve fotbale občas bývá, zničehonic udeřilo na opačné straně. Hernanesův centr si Icardi ve vzdušném souboji zpracoval a těsně před brankářem jej poslal do sítě - 1:0 pro Inter.

Odpověď Janova však byla blesková. Leonardo Pavoletti dostal přihrávku od Bertolacciho, otočil se s míčem a přesnou ranou k tyči srovnal na 1:1. Za okamžik se Pavoletti hnad do další šance, ale neuspěl, stejně jako dorážející Falqué. Aktivita byla na straně domácích, ale znovu to byl Inter, kdo udeřil. Icardi vyslal do průniku svého krajana Palacia a ten střelou podél nohou Perina vrátil vedení na stranu Nerazzurri. Na řadě byl opět Janov a ten si do konce poločasu vytvořil pořádný tlak. Pavoletti dokonce orazítkoval ve 33. minutě břevno!

Grifové si museli dávat pozor i na zadní vrátka, po jedné chybě přesně zakončil Icardi, ovšem ke smůle Interu mu byl odmáván ofsajd. Janov chtěl srovnat krok ještě do konce prvního poločasu a to se mu nakonec podařilo. Špatnou přihrávku předvedl Nagatomo, toho okamžitě využil Kucka a vyslal dopředu Lestienneho. Inter by situaci pravděpodobně ustál, ale Handanovič s Ranocchiou předvedli fatální hrubku, srazili se, aniž by dostali balón pod kontrolu, a to samozřejmě potrestal střelou do prázdné Maxime Lestienne - 2:2.

Zápas na Marassi byl velmi napínavý, dramatický a co těšilo diváky, že v něm padaly branky. Platilo to i po změně stran a opět byl více aktivnější domácí FC Janov. Tvrdý dalekonosný pokus Bertolacciho musel Handanovič vytáhnou na rohový kop a Burdisso po hlavičce z rohového kopu nezamířil přesně. Obrovská šance se naskytla i Interu a byl to dost možná klíčový okamžik celého utkání, Hernanes z dobré pozice orazítkoval tyč a z následné dorážky trestuhodně neuspěl Brožović.

Tahle šance musela Inter pořádně mrzet, zvláště poté, co se v 89. minutě o všem rozhodlo. Edenílson vykouzlil krásný oblouček na hlavičkujícího Juraje Kucku a FC Janov mířil do Evropské ligy. Inter rezignoval, na odpověď se nezmohl ani během čtyřminutového nastavení.

Více informací k zápasu

Juventus FC - SSC Neapol 3:1

23.05.2015 18:00

Góly: 13. Roberto Pereyra, 77. Stefano Sturaro, 90+2. Simone Pepe (pen.) - 50. David López

Juventus Turín si dokázal poradit s nebezpečnou Neapolí a vyhrál nad ní 3:1. První branku v sezoně vstřelil Simone Pepe, který potrestal nervozitu soupeře.

Juventus nastoupil v zápase s Neapolí ve velmi zajímavé sestavě. Do jednoho ze šlágrů kola vyslal například Kingsleyho Comana, Padoina, Ogbonnu nebo Sturara. Z hvězd nechyběl brankář Buffon, záložník Paul Pogba nebo mladý španělský střelec Alvaro Morata. Neapol hrála o vše a dost možná se pomalu loučila s trenérem Benítezem. Na hřišti se objevili Higuaín, Gargano, Mertens nebo Insigne.

Hned z první šance se Juventus pokoušel prosadit, když si míč výtečně pokryl Alvaro Morata a snažil se zakončit. Do cesty se mu však na poslední chvíli postavil záložník Gargano a fauloval jej. Na druhé straně měl velkou šanci José Callejón, který našel ve vápně Driese Mertense. Proti byl obránce Barzagli. První opravdu velkou šanci spálil po snaze Lorenza Insigneho Dries Mertens, který tvrdou ránu poslal jen do míst, kde byl i brankář Gigi Buffon!

Chybu obránce Britose si málem vymodlil a potrestal Kingsley Coman, který nakonec narazil na zkušenosti obránce Partenopei. Po nahrávce Claudia Marchisia se do útoku odvážně pustil také letos zraněními sužovaný Kwadwo Asamoah, který byl nakonec zastaven poctivě se vracejícím Maggiem. Juventus možná nenastoupil v úplně nejsilnější sestavě, ale přesto se dokázal dostat do vedení. Od Kingsleyho Comana se míč snesl krásným lobem za obranu, kam si naběhl Roberto Pereyra a krásnou ranou prostřelil brankáře Mariana Andújara!

Neapol se snažila z inkasované branky honem rychle dostat zpět do zápasu a zvolila postupnou kombinaci. Dělalo jí ale problém překonat dobře fungující záložní řadu svého soupeře. Hodně aktivní byl v jeho dresu mladý záložník Kingsley Coman, který chce trenérovi Allegrimu dokázat, že je připraven stát se budoucí oporou Staré dámy. Jeho tvrdá rána mířila těsně vedle. Na opačné straně pole se k podobnému kroku uchýlil i David López. Se stejným výsledkem.

Deset minut před odchodem do šaten Ghoulam fauloval útočícího Stefana Sturara a k míči se postavil Paul Pogba. Vypálil přímo a nemířil vůbec špatně - míč proletěl jen kousek na břevnem brány Mariana Andújara! Claudio Marchisio pár minut před koncem první půle ztratil míč, čehož chtěl využít obránce Faouzi Ghoulam. Jeho rána však brankáře Buffona mezi třemi tyčemi Bianconeri vystrašit nemohla.

Tři minuty po návrat mužstev ze šaten se málem radoval z branky Stefano Sturaro. Ten čerpal z práce Paula Pogby, jenže z voleje netrefil bránu Neapole! Nováček v sestavě Juventusu - uzdravený univerzál Kwadwo Asamoah, dnes neprožil nijak dobrý zápas. Zahrál totiž rukou ve vlastním vápně a pět minut po změně stran sledoval, jak Neapol zahrává pokutový kop. Lorenzo Insigne sice ještě nedal, ale na místě byl včas záložník David López, který už míč do sítě za záda brankáře Buffona dopravil!

O chvíli později se dobrou nahrávkou pokoušel Mertens vysunout Insigneho, který však míč nedoběhl. Po hodině hry pálil z velké vzdálenosti Manolo Gabbiadini, který mířil hodně mimo. Na druhé straně se k míči dostal francouzský talent Paul Pogba, který udělal kličku do středu a vyslal na bránu Neapole technický pokus. Brankář Mariano Andújar však míč chytil. Lorenzo Insigne si zaběhl za obranu Juventusu a hledal Callejóna, který byl dobře pokryt. Dvacet minut před koncem se po hlavičce Maggia dostal k míči David López. Mladému španělskému záložníkovi obrana Juve nevěnovala více pozornosti a neměla to dělat. Brankář Buffon musel vytáhnout parádní zákrok, aby jeho ránu vytěsnil!

Juventus Turín chvíli svému soupeři a jeho tlaku odolával, ale pak se rozhodl jednat. Patnáct minut před koncem zápasu Morata našel na hranici vápna Stefana Sturara, který se obtočil kolem pozdě reagujícího obránce Britose a krásnou ranou vrátil Juventusu vedení.

Neapol nezvládala závěr zápasu a projevilo se to při faulu Miguela Britose, který hlavou sestřelil Alvara Moratu. Sudí odpískal pokutový kop a ten s přehledem proměnil Simone Pepe! Byla to jeho první branka v sezoně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC37268370:2286
2.AS Řím371913553:2970
3.SS Lazio372061167:3666
4.SSC Neapol371891068:5063
5.ACF Fiorentina3717101058:4661
6.Janov CFC3716111061:4459
7.UC Sampdoria371316846:4055
8.Inter Milán3713131155:4552
9.Turín FC3713121243:4551
10.AC Milán3712131253:4949
11.Città di Palermo3711131351:5446
12.US Sassuolo3711131346:5646
13.Hellas Verona3711121447:6345
14.Chievo Verona3710131428:3843
15.Empoli FC378181143:4842
16.Udinese Calcio3710111640:5241
17.Atalanta Bergamo377161437:5437
18.Cagliari Calcio377102044:6531
19.AC Cesena374122136:6824
20.Parma FC37672431:7318
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům
Parma FC-4za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (521)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
olis

no nic, dalsia sezona bez LM, nevadi, aspon to bude cele skromenejsie sa s tym sa bude dat urobit mozno viac ako s nezmyselne natlacenimy peniazmy, lebo ich su...

podstatne je ze tucniak na 99,99% konci, na dalsi zapas uz ani nemusi prist, ADL to zvladne lepsie ako on

do dalsej sezony si neviem predstavit ze budeme uspesny ak tam ostanu Albiol, Britos, Henriqe, Lopez, Maggio(max lavicka), vzhladom na to ze peniaze na mercato velmi nebudu tak dufam ze ulovime nejake dobre talenty

uz nech je po zapase proti Laziu uz, chcem vediet kto bude novy trener a sportovy riaditel

Reagovat
smazaný uživatel

posrali jste si to sami

Reagovat
olis

pisem snad niekde ze by to za nas posral niekto iny ?

Reagovat
smazaný uživatel

no né, ale že ten třetí flek za Juve a Laziem byl v silách Neapole, nikdo další kvalitní už tam nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi fakt mamlas všech mamlasů

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle sob lebo los? nevim kolik mu je let ale je to vazne pacient a skoda na nej reagovat..par krat jsem vlezu a pod kazdou sekci si honi to svoje vezenske triko nad Romou.

Reagovat
smazaný uživatel

On zdechne sám

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Začínáš dobře trollit poslední čas.. Že tobě v Římě někdo kdysi natrhl zadek?

Reagovat
smazaný uživatel

toto na konkurenci těžko svedeš

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hráli kluci, stihl jsem až ten konec, jak to pako dalo Moratovi hlavičku - doufám, že nebude mít zlomenej nos

Reagovat
The Krupy

Veľmi pekné gesto voči Pepemu, rozlúčil sa štýlovo bavič, tmel kabíny, super hráč ktorý nám veľakrát pomohol. Nech sa darí, Simone

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

odchází?

Reagovat
10

dement, no

Reagovat
Slejdy

zmrd

Reagovat
Pinturicchio

Kunda zasraná.

Reagovat
smazaný uživatel

Z diskuse pod příspěvkem.

"It's not a foul if he's still breathing" - Pepe

Reagovat
Zark

JUVENTUS VYHRÁL, LEČ NEMUSEL.. VÍTĚZNÁ MENTALITA !

Reagovat
Mr.Jindros

Už nám o nic nejde a stejně dáme Inter i Neapol...

Reagovat
The Krupy

Sme prostenaj a teraz celý večer v znamení najkrajšej hymny vôbec https://www.youtube.com/watch?v=U9yPVNfSZ3E

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

miiiilan, miiilan solooo con téééééé ...........

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

to je inak vážne tá najhoršia hymna na svete, bez srandy teraz a s plnou vážnosťou ....

Reagovat
Milan.B

píšem si!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte to někdo do češtiny

Reagovat
stuff

Reagovat
Leo Rekordman

ta hymna

Reagovat
Furia Ceca

Jsem vždycky hrozně nasranej, když přijdu k zápasu pozdě a zmeškám ten začátek...

Reagovat
didosh

Mě se líbí i hymna AS..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Pred zápasom Juve bol kurz na výhru Lazia 2,4 remízu 3,2 a výhru AS 3. Po výhre Juve je kurz na Lazio 2,7, na remízu 2,4 a na AS 2,7 tie stávkové rýchlo reagujú

Reagovat
smazaný uživatel

to je spíš podle toho ta jakej tip přijmou nejvíc sázek. Jinak na výhru Juve dneska bylo přes 3

Reagovat
smazaný uživatel

vidim ze celkom dobre ze mi sekol stream tak 10 minut pred koncom.. gol na 2:2 bola vysoka skola komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Ďuroooooooo

Reagovat
CubONE

Juri

Reagovat
Pipo123

Icardi dneska na facku

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si vede Shaq? Je to pořád taková hrůza? Sledoval jsem ho několik prvních zápasů po přestupu, ale pak už jsem na to neměl nervy. Nakonec to asi byl dobrý obchod.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol bez ligy majstrov? Nech ten Hamšík už odíde, zaslúžil by si lepší a slávnejší klub

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžil by si klub bez kokota na lavičke.

Reagovat
GEGE

Genoa neskutecne naklada posledni zapasy...Fakt parada pripomina mi to tu jejich jizdu cca pred 4 lety(nevim presne) v el kdy hrali jeden s nej fotbalu v evrope

Reagovat
Zark

to bude tím stejným týpkem na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no...je takovej malej zázrak, že je AS porazilo...jinak teď ke konci maji neskutečnou fazonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Když Juve vyhraje LM, pujde Neapol do LM ze 4.místa?

Reagovat
CubONE

Nie

Reagovat
Vtáky cez tepláky

podľa mňa pôjde

Reagovat
Pipo123

Nepôjde, to by potom taká Sevilla v španielsku hrala takmer rok čo rok LM a nie EL

Reagovat
CubONE

Nie, vitaz LM neziskava bonusove miesto v LM.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ok, ja som len dúfal.. škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné pozitivum na tom co včera zase Žabák předvedl je to, že už si snad úplně každý uvědomí, že podobné excesy jsou od něj pořád a že prosím konečně vypadne... nebo ho posadí jako pátého stopera a hlavně mu odeberou pásků, to je prostě úplný vrchol.

To by byl opravdu Andreolli nebo i ten Felipe horší než on?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna Andreolli ked v tejto sezone hral, tak hral dobre.. inak na margo rana sa vyjadril Mancini takto:

“Andrea has improved a lot, obviously when he plays higher up then he is in difficulty due to his characteristics. Now he will rest but in the 45 days of preparation he will work. He will have to improve, in pre-season he will sweat a lot and I am sure he will improve.”

ako keby sa nic nestalo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Berlusconi na titulní stránce dnešní Gazzetty: "Pokud Real Ancelottiho uvolní, půjde do Milána."

pro calcio dobrá zpráva

Reagovat
olis

Ancelotti vcera povedal ze ak konci v Reale tak si da rok pauzu

Reagovat
CubONE

Je o dost matuce, vcera pol dna prichadzali spravy, ze mu Berlusconi v pripade odchodu z Realu ponuka 150M na prestupy a na 99% pride k nam a vecer sa objavilo to, co spomina olis.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

To si robis srandu ranocchia po sezone pekne daleko z milana dufam ze ho uz na posledne kolo nepostavi

Reagovat
juveforever

Janovské kluby mali dobrú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Genoa ano,ale Sampdoria to na konci podělala.

Reagovat
Pettirosso

Sampdoria jaro nezvladla, mozna je dobre, ze Sinisa pujde o dum dal..jen se fakt desim toho, jestli prijde Zenga

Reagovat
smazaný uživatel

A hrající asistent Eto

Reagovat
Pettirosso

bůh s námi

Reagovat
Furia Ceca

Kurva, Toni vévodí tabulce střelců... Doufám, že ho ve Veroně vymažeme a Carlito tam nasází dva fíky. BTW nic proti Tonimu, mám ho rád, ale nechci, aby Carlito z Juve odcházel, aniž by se stal alespoň jednou nejlepším střelcem...

Reagovat
The Krupy

Carlosovi by som titul kráľa strelcov prial najviac, ale ak ho získa Toni, nebudem sa hnevať. Hráč s veľkým H.

Reagovat
DelPiero137

ale Carlita by som tam poslal vcera na poslednu pol hodku nech skusi dat gol.

Reagovat
Furia Ceca

Neboj, ve Veroně dá Carlito v prvním poločase hattrick a v 55. minutě půjde dolů.

Reagovat
cervo

Reagovat
cervo

vzdy som ho chcel, velky fail pre AC, ze to s nim nedotiahlo do konca

Reagovat
smazaný uživatel

toni je nesmrtelny

Reagovat
Milan.B

zerem tícchto starsich hracov ako Toni a Di Natale

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně to vypovídá o kvalitě ligy.

Reagovat
Mrvinho

Už to tu někdo psal, když dohrávali Giggs, Scholes atd. tak takovou sračku o PL nikdo nevytáhnul, nevim proč se kvůli všemu šije do SA..

Reagovat
smazaný uživatel

To je argument nejenom, že u záložníka je to úplně něco jiného, hlavně středního ...do Pirla taky nikdo nešije ale takový Giggs poslední roky stejně nebyl hlavnou postavou a v lize nepatřil mezi TOP hráče... i počet odehraných minut mluví dost jasně...

Reagovat
Tomanatura

Giggs byl v 36 zvolen nejlepsim hracem ligy ty experte.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm za jméno...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

že na takého sedliaka reaguješ, trolla zničíš jedine ignoráciou.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo má opačný názor a je hned troll, ale jo pro vás, co nemáte žádné argumenty, to útěcha být může.

Reagovat
Pinturicchio

Tak zavři piču a táhni do hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
I am Mancunian

hodny strejda

Reagovat
The Krupy

Vypovedá to skôr o kvalite tých hráčov.

Reagovat
DelPiero137

Ten Di Natale potrapil a skoro vyradil hviezdny Arsenal.

Reagovat
The Krupy

Ja som to myslel v dobrom.

Reagovat
DelPiero137

Sak aj, vzhladom na pochybnosti ohladom kvality starisch hviezd SA.

Reagovat
smazaný uživatel

V ostatních ligách se to neděje, akorát Aduriz tuto sezónu nastřílel hodně gólů, ale taky je o nějaké 4 roky mladší.

Reagovat
DelPiero137

Nech ale viac sa tesim takymto hracom, golom ako medialnym hviezdam. A aj tito postarsi borci maju vacsiu radost z futbalu ako hraci 10m+ platom.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to nepopírám, je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se u týhle ligy vůběc dělaj ty souhrny, tady je o titulu rozhodnuto v srpnu ne?

Reagovat
Furia Ceca

Jj, a občas ještě dřív, třeba už v květnu.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Toni tu korunu vyhraje jen z důvodu že hraje pořád, my už několikrát Teveze nechali sedět a odpočívat.Jako Tonimu to přeju určitě je to obdivuhodné jak mu to pořád střílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu, presne tak to bylo loni. To je jak kdyby Juve nechtel, aby byl Tevez nejlepsim strelcem.

Loni tu nekdo psal, ze kdyby byl Carlik kralem strelcu, ze by mu musel Juve vyplatil nejakou premii

Reagovat
lucius6

Jinak to Tonimu hrozně přeju, ale zas Tevez by si to rozhodně zasloužil a pokud je tohle pravda, tak je to od Juventusu docela svinstvo

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak hrozně moc to Carlos chce, v Juve je to hold postavené tak, že se řadí klubové úspěchy nad individuální.Určitě vedení mluvilo s Carlosem ohlodně tohodle téma.

Reagovat
lnterista

Icardi ma 20 ne? Ale popravde moc mu to nepreji

Reagovat
Pettirosso

Nema, gol byl pripsan Hernovi

Reagovat
Votas

tak jim expreskář začal dělat i do připisování gólů...

Reagovat
snuff24

hovadina má jich 20

Reagovat
Pettirosso

Ty expresky tady fakt radeji necist..

Reagovat
Pettirosso

Mozzarella, Mortadella, Mit Nutella

Luca sei per me - NUMERO UNO

Reagovat
celeb

neviem, z Atletica do Realu a naopak sa moc nechodi. Navyse styl atletov by Gonzalovi moc nesedel, neustale napadanie vo vysokom tempe, hryzt supera kym nepusti loptu, to moc pre neho nie je.

Reagovat
olis

je mi to uplne jedno, hlavne keby vypadol prec

Reagovat
frankiefcb

no vzhledem k tomu, že DDG je jednou nohou údajně v Realu, tka by to byla si trochu odplata.

Reagovat
FuckT

Nechapem, ako si ten namysleny primitiv moze mysliet, ze este niekoho budu zaujimat nejake jeho podmienky. Moze byt rad, ze ho fans SSC nezadupu do zeme za tie jeho mrtvice co chytal po kazdej jednej nevydarenej prihravke ktorehokolvek spoluhraca, samozrejme on sam ich v kazdom zapase dojebal aspon 27 z 24 a tych golovych sanci, to uz radsej ani pisat nebudem... Tato zaloha keby dotovala Cavaniho tak ma do pice snad 80 golov... Nechcem sa ani vyjadrovat k tomu ubohemu hlupakovi, fakt ma to nebavi uz, nech uz ide niekam do Ruska na Sibir a dufam, ze sa nestihne vysrat a odide mu vlak, nech tam potom pekne posrany zamrzne.

Reagovat
10

"nech uz ide niekam do Ruska na Sibir a dufam, ze sa nestihne vysrat a odide mu vlak, nech tam potom pekne posrany zamrzne"

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Zark

Se divím, že Tonimu Parma nepustila více branek

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký důvod, proč je dnes Pazzini kapitán? Navíc když chytá Abbiati?

Reagovat
CubONE

Dal 100ty gol v Serie A, mozno preto mu pred zapasom dal Pippo pasku.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mě to pak napadlo. Navíc už asi mají jasno v tom, že odchází. Ale nějak mi to nedávalo smysl, když se řeší i Abbiatiho budoucnost.

Reagovat
lucius6

Nevíte jestli má Toni pořád v plánu pověsit kopačky na hřebík po téhle sezoně, já doufám, že změnil názor, nemůže přece skončit, když je pořád na vrcholu a ve formě, snad se rozhodne ještě minimálně jednu sezonu odkopat

Reagovat
homeles8

Aby se už spíš netrápil, teď to může ukončit hodně důstojně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je top sezona pre odpisovaneho Toniho, skoda ho bola v Juve, ked ho Conte nestaval ale toto co predvadza, neskutocne nieco, sympatak

Reagovat
lucius6

Reagovat
CubONE

100. pre Faraona

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Pettirosso

Toni also scored the first goal at the new Juventus Stadium against Notts County on 8 September 2011.

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
eLJay.91

Těším se! A jsem hodně zvědav na tu částku. Kolik. Kolik na dřevo a kolik v bonusech a co případný hráčský kompenzace.

Reagovat
smazaný uživatel

40mega? Ať vám zbyde na předplatný Scudetto pro sezónu 2015/16

Reagovat
smazaný uživatel

ja ze buduci rok idete vy na titul

Reagovat
Pipo123

Nezískali ho už tento rok ? Zdá sa mi že pred pár mesiacmi tréner AS tvrdil že určite vyhrajú Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

sak toto asi si to aj zaplatili ale nejako to nevyslo :) dnes dufam to nesympaticke AS porazite

Reagovat
Pipo123

Asi neprešla platba na účet vedenia Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu, kdy se AS vyhrabalo ze sraček, bylo sympatické všem.. Teď se vyhrabalo ze sraček Lazio a hned je nejsympatičtější v SA, a AS je odpad příští rok, když Lazio nebude stíhat Juventusu, taky bude nesymptické, nebo jak jako?

Reagovat
Pipo123

Eee za toto môže Garcia a jeho vyhlásanie ako ste silnejší než Juventus a ako získate titul, takže tie posmešky patria skôr jemu samotnému než AS

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ty to bereš takhle, creeping napsal nesympatické AS a není první , na to reaguju Garcia je kapitola sama o sobě

Reagovat
mojmira

tak AS sympatické nikdy nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé, minulou sezonu jsem to tu četl pořád

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ale vždy sympatickejšie ako fašistické lazio

Reagovat
smazaný uživatel

premna je nesympaticke stale aj desat rokov dozadu a to vdaka vasej desiatke zakernej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ale je to kráľ futbalo

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi by mohl být vyřešený stejně jako vloni Zaza. Sassuolo si odkoupí tu jeho půlku a Juve bude mít předkupní právo na příští sezónu za stanovenou částku. To by byl naprosto ideální scénář. Zaza teď za 15. Obratem nám Sassuolo pošle 15 zpátky za Berardiho s tím, že na něho budeme mít příští rok 20 (?) předkupní právo (částky házím z patra, nevím, kolik tam je přesně, jde o ten princip).

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou kšefty.

Reagovat
smazaný uživatel

Někde se ty peníze prát musí

Reagovat
Emmett Brown

Parada Roma ale nebola to dobra sezona, treba posily, posily a posily. Yangu by som asi nakoniec nechal, ale nikto nevie, ako bude vyzerat Castan po tej pauze...takze stopera, dvoch bekov (Tora, aj Holebasa by som ale nechal), snad aj brankara a konkurenciu do utoku a zalohy, v opacnom pripade sa nikam nepohneme. Len preboha nie ziadnych Jacksonov Martinezov a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

veď ale vyššie v tabuľke už ísť nemôžte, ste na maxime Ak myslíš postup zo skupiny LM tak to by bolo fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez se mi naopak právě líbí.. viděl jsem ho tada jen na MS a v LM za Porto, ale vždycky byl parádní.. Já bych vypral Pjaniče do PL, Doumbiu, De Sanctis jako dvojka dobrej a Yangu pryč.. Já bych si nejvíc přál stopera, ten z PSG by byla bomba.. No uvidíme, léto bude určitě zajímavé

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Yang ako náhradník, dôležitý je posilniť silového hrota a kraj obrany, torostidis je strašný.. Stred obrany sa ako tak dá.. Manolas veľké prekvapenie. Najviac tlačí topánka na kraji obrany a v útoku..

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale Torosidis je podle mého náš nejlepší krajní bek a určitě bych se ho nezbavoval, i Holebas je fajn,ale toho bych oželel. Navíc přijde ze Sampy Romagnoli, na toho se těším. Jo a jako silový hrot přišel Doumbia,a jak dopadl

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Doumbia nie je silový hrot akého som myslel.. Ja myslím hlavne takého čo vie hrať chrbtom ku bráne a je to čistý poacher..

Reagovat
Emmett Brown

Bol som velmi skepticky voci Yangovi, ale ako treti alebo stvrty stoper je dobry, oproti Astorimu... dufam, ze Rudi si vyberie nejake posily z L1, doteraz je pre mna nepochopitelne, ze odtial neberieme hracov, navyse pod francuzskym trenerom. Da sa tam za slusne peniaze nakupit naozaj kvalita.

Doumbiu by som nechal, ked absolvuje celu pripravu a Roma sa celkovo chyti, tak mu dost verim. Martineza nechcem, ta ciastka co zanho Porto pyta je proste smiesna, 29 rocny hrac, co hviezdi proti slabuckym muzstvam ktorych je v portugalskej lige neurekom. Keby bol vazne dobry, uz davno by sa nanho niekto ulakomil.

Brankara bude treba skor ci neskor riesit, ja by som ho kupil uz teraz, kym je Morgan schopny chytat, aby sme mali poistku v pripade, ze by sa nechytil, pretoze Skorupski je tazky priemerak.

A hlavne by som obmedzil pocet prichadzajucich africanov (co je trosku v rozpore s tym, co som povedal o L1 ), lebo pocas APN tazko zaplaceme...

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy by ho urcite neprodali, myslím že za 20 mega by ho střelili jinak souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra v derby,zdolane lazio ,GRANDE ROMA

Reagovat
10

klasicky na úrovni

Reagovat
lnterista

Reagovat
Alberto Aquilani

stále lepšie, ako vyhrať Coppu Italiu a dať si tričká Roma zero titoli a pri predávaní pohára spievať chi non salta romanista é é ..... toto má aspoň štýl ....

Reagovat
10

A to zpíval jako kdo?

Štýl to má, štýl největšího buranství. Vy se smějete Laziu, že jsou to traktoristi z Frosinone, a pak oslavujete naprosto omezený chování tohodle prosťáčka (to ať se na mě Totti nezlobí). To je pro mě bohužel dost symbolický pro mentalitu AS.

Reagovat
Alberto Aquilani

ked vyhralo Lázio Coppu asi 6 rokov dozadu a robia to stále.... Radu asi rok dozadu po zápase prišiel pod Curva Nord a začal rozkrikovať giallorosso bastardo ....

Reagovat
Pipo123

Akože já neviem čo riešite, kriste je to derby, takéto veci sa dejú pravidelne v JA, provokácie k tomu patria, fanúšikovia sa dobodali už pred zápasom, traja fans AS skončili v nemocnici, potom tie emócie sú aj na trávniku a proste to k tomu patrí. Já hrať za jeden klub a vyhrať v derby tak tiež vysmejem fanúšikov súpera a provokujem ich, veď o tom je derby. V prvom rade je to obrovská nenávisť až potom futbal

Reagovat
smazaný uživatel

snad v evropě nebudeme mít stejnou mentalitu jak nějací pošahaní argentinci

Reagovat
Pipo123

Tak majú k tomu v taliánsku blízko a hlavne treba uznať že Lazio, AS a ešte Neapol majú najviac pridrbaných fanúšikov v tomto, často sa stáva že sa pobijú a dobodajú atd. Proste je tam xxx ludí čo ten zápas hrotí do extrému. Ako fanúšik Lazia uznám že v tomto sú fanúšikovia AS a Lazia extrém v taliánsku. Napr také derby Inter - AC nikdy nemalo tak vyhrotenú atmosféru aby následne fanúšikovia skončili v nemocnici a bojovali a život

Reagovat
olis

no dementi od AS zabijaju fanusikov uz aj ked nehraju zapas

Reagovat
Pipo123

Tam chceli aby to vyzeralo na fanúšikov Lazia a úspech to malo, bo to vyprovokovalo bitku medzi fanúšikmi Lazia a Spurs. Pritom celé to vzniklo na základe toho že pár fanúšikov AS dobodalo dvoch borcov Tottenhamu a prezentovali sa ako fanúšikovia Lazia.

Reagovat
olis

ja som myslel na minulorocne finale Coppy...

Reagovat
Pipo123

To ani nevím, čo sa stalo ?

Reagovat
olis

nejaky fasisticky dement menom Danielle De Santis pracoval ako zahradnik a cez den sa najebal, zobral si zo sebou pistol a postrelil fanusika Neapolu, trafil mu pluca, chudak sa tri mesiace trapil v nemocnici, uz to vyzeralo ze sa z toho dostane ale zrazu sa mu velmi zhorsil stav a nezvladol to, potom sa nasli aj taky dementi od AS nosili na zapasy podporne transparenty pre neho, neviem mozno este aj nosia... teraz niekedy by mal byt sud tusim

Reagovat
Alberto Aquilani

a nebolo to tak, že on mal v Ríme nejaký stánok, a najebaný fanúšikovia Neapolu ho ohrozovali?

Reagovat
olis

aky stanok? ved to bol obycajny zahradnik co sa mal starat o zelen a namiesto toho sa radsej nadrbal, zobral nejake pyro, pistol a podme si zastrielat, ale vlastne ty si jeden z tych ktory ho tiez podporuju, skoda sa o tom bavit...

Reagovat
Alberto Aquilani

ano olisi, určite to bolo takto :D to si čítal v tom bestselleri "Ciro Vive" ?

Reagovat
olis

nie to som cital v gazette od sky a podobne, nie jak ty v roma news ci jake sracky to citas

Reagovat
Pipo123

Dnes sa hralo derby a stejne sa tu háda fanúšik AS a Neapolu

Reagovat
olis

mne to velmi smiesne nepride v tomto pripade, zial najdu sa tu ludia ktory su schopny obhajovat vraha

Reagovat
Alberto Aquilani

aby potom mohli matky zabitých chlapcov z Neapola vydávať knihy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

konečne.. už som si myslel že to nikto nechápe, stačí len čítať ďalej..

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

prostě všichni by se povinně měli podívat na "Každou zatracenou neděli"...nebo by si to měli oživit...

Reagovat
Vtáky cez tepláky

nesere ťa náhodou skôr to, že Juve takéto niečo nezažíva??

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Tobě z Juve dobře jebe koukám, ale ztrapňuj se klidně dál.

Reagovat
smazaný uživatel

to je sranda, jak víte vždy vše o mentalitě italských týmů

Reagovat
Vtáky cez tepláky

je to tak, jebe, len poopravím, mne jebe už z vás, môžete si za to sami, ja mám Juventus celkom rád.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

obyčajná rivalita, žiadne iné derby toto v taliansku /ani v európe podľa mňa/ nemá.. práve pre toto to má také grády.. nechápem ako to niekoho môže rozčulovať..

Reagovat
Furia Ceca

Frančesko měl prej to triko už připravený od srpna na oslavy Scudetta, ale no nic, neva...

Reagovat
Airus

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
olis

Laziu by som doprial to druhe miesto, pripadne aj tretie aj tretie ale kedze sme neskutocny luckery a stale zije sanca na LM, tak si prajem po velmi dlhej dobe vyhru, a po velmi dlhej dobe sa na zapas tesim, dosralo sa co sa dalo, tak prosim tucniak, jeden jediny posledny zapas zvladni

dufam ze fanusikovia tiez oziju, musi byt plny stadion, choreo, atmosfera ako za Mazzariho

Forza Napoli!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže střed zálohy Lopéz Jorginho a před nimi De Guzmán

Reagovat
olis

je to dost mozne De Guzman je nastastie zraneny

Reagovat
FuckT

Benitez vytiahne na zapas celu rezervu. lebo usudi, ze na posledny zapas sezony bude najlepsie poriadne zarotovat a cely A-tim bude najrozumnejsie poslat na tribunu...

Reagovat
Kenneth

V Italii rozhoduji vzajemne zapasy?

Reagovat
olis

jj

Reagovat
mastakillah

zápas o všechno. Je opravdu tragikomedický, že i po tak špatné sezóně můžeme ještě nakonec uhrát postup do ligy mistrů

Reagovat
mastakillah

teda do předkola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vtáky cez tepláky

SSC do teho

Reagovat
Milan.B

lazio tlaci a roma vyhraje.... skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Zasloueně

Reagovat
Pipo123

Hodne som nám dnes veril, ale AS si pekne počkalo na svoje šance, nechali nás 70 minut hrať, Klose zahodil tutovú šancu ako už po 150x v tejto sezóne a potom AS v druhom polčase trestalo. Hlavne lavá strana obrany bola strašná, ak aj neuhráme LM, tak treba povedať že sme si ju prehrali v iných zápasoch a nie v derby. Potenciál tam je do budúcna a môžeme hrať vysoko rok čo rok, ale to musí Tare a Lotito vyhádzať polovicu hráčov čo sú na lavičke a priviesť poriadne posily na lavičku, pretože sme až príliš závyslí na hre jednotlivcov ako Candreva či Anderson

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ty dáko múdro v poslednej dobre hutoríš :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já být fanouškem Lazia mě by cvakala prdel jako prase, chtěli víc a nemusí mít nic.Klidně se pro ně příštím zápasem může lámat budoucnost klubu.AC a Inter se za rok mužou zvednout a tohle byla a bude možná jedinečná šance jak proklouznout do LM a vydělat miliony.Jestli to Lazio nezvládne může to na ně být dopad...Anderson atd..Lazio zatím to neposralo ale dostat se touhle prohrou pod takovej tlak a jet pod vyprodanej Vesuv, nevím nevím.Ti musí být nervově v prdelii...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Neapol musí teď jásat, ti dostali do žil totální doping, klidně je můžou sežrat doma až to pěkný nebude...

Reagovat
10

Roma na konci slavila to Scudetto, nebo co to bylo?

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl to konec Tottiho??jak to s ním je? pokračuje?

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne je isté, že ku klokanom nepôjde ....

Reagovat
Furia Ceca

Tak to je jasný, Frančesko na Bohemku nemá ani omylem...

Reagovat
smazaný uživatel

co byste za hráče jako je Totti dali

Reagovat
smazaný uživatel

no v súčasnej situácií pytel brambor

Reagovat
smazaný uživatel

spíš mně šlo o jeho legendární status, jasně že v 50ti už nebude tak dobrý. Máte tam samé zaprodance a Gigiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaprodance? O tom se rád nechám poučit. Povídej.

Reagovat
The Krupy

keď trollovať, tak aspoň nie debilne

Reagovat
Vtáky cez tepláky

keby len totti..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sedí!SCUDETTO je v dobrých rukou!

Reagovat
j_mrazik

AC, Inter... neskutečná ostuda. Škoda, že Fiore neskončila na 3. místě.

Reagovat
smazaný uživatel

derby celkem nuda

Reagovat
Milan.B

ale pozeral si

Reagovat
smazaný uživatel

já pozerám vecí

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Olis už sa tešíš ?

Reagovat
olis

necital si moj koment ?

Reagovat
Pipo123

Už čítal

Reagovat
Milan.B

ako to je? preskocia vas ked vas porazia?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Roma! Hodně štěstí v LM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Preco nedavali Rimske derby na Digi Sport?

Reagovat
Pipo123

Dávali na DIgi sport 1

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
DelPiero137

Vazne, sice som to ja kkt premeskal lebo som nato uplne zabudol ale riadil som sa programom a tam to nemali napisane. Cele Digi ma serie.

Reagovat
CubONE

Tak som sa osral, to je stara fotka.

Reagovat
Coutinho10

co rozhoduje pri rovnosti bodu ? skore nebo vzajemny zapasy

jestli ma Neapol este sanci na 3. flek

Reagovat
Pipo123

Vzrajomné

Reagovat
Coutinho10

diky ...tak tim padem posledni kolo bude mit slusnej naboj

Reagovat
Pipo123

Ani nevrav, neviem či to moje srdiečko zvládne

Reagovat
Coutinho10

j skoda, ze ste driv nerozhodli o tom 2. miste, kdyz byla AS Roma mimo....takhle Neapol ma velkou sanci

Reagovat
Pipo123

100 polskych akože fanúšikov Lazia + bodajúci fanúšikovia AS a 1700 policajtov pred štadiónom, docela dobrá zábava to údajne bola

Reagovat
DelPiero137

To este bavi ludi cestovat 1000km aby sa mohli zmarovat do bezvedomia? To uz je tak uboha dnesna doba?

Reagovat
FuckT

Mas nejake znalosti v oblasti historie? Vies, boli aj casy, kedy ta mohli ukamenovat za to, ze si vyslovil Bozie meno nadarmo... :D

Reagovat
DelPiero137

Chapem ale nechapem suvislost

Reagovat
smazaný uživatel

AS nakonec druhý...S.O.B.a jebne (a nebo už jeblo, páč tu nedal žádnej výblitek)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

“Sei un bugiardo, tu che parli di piagnoni…”, l’attacco di Pioli. Pronta la risposta del giallorosso: “Non sai perdere, sei un rosicone“. Ultima parola al laziale, che avrebbe chiesto al francese di parlare solo della partita odierna e non di altri episodi.

Reagovat
DelPiero137

Mohol by si tieto posty po Taliansky prekladat, mne google vyhodi vzdy taku habaduru ze to nema hlavu ani patu

Reagovat
10

Garcia řekl Piolimu "drž hubu, neumíte prohrávat, jste závistivci", poté co ho Pioli nařknul z toho, že je ulhanej, protože Garcia Lazio nazval uplakánkama...

nic lepšího už asi přijít nemůže, když tohle někomu řekne Garcia...

De Rossi taky nemohl zůstat za Puponem:

http://goo.gl/gZH8Z2

http://goo.gl/oZpaGg

Reagovat
olis

a potom nech tu este niekto pise ze v Neapole su primitivny africania

Reagovat
Alberto Aquilani

ty to tu posledne nejak nezvládaš ..... ukázaný fucker v derby je fakt po 1. krát v histórii, no ...

Reagovat
Pinturicchio

Klasicky to nezvládá akorát váš trenér a někteří z vás tady, no.

Reagovat
Alberto Aquilani

ďalšííí .... pomooooc

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Pinturicchio

Zase si můžeš chvilku hrát na pohodáře a na to, jak jsi strašně nad věcí, přeju ti to.

Reagovat
10

nezvládám víc věcí, ale je pravda, že nezvládat INTERNETOVOU FOTBALOVOU DISKUSI s mozkovejma kapacitama jako seš ty nebo danko mě sere ze všeho nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry ale mně zase přijde, že ten nick poslední dobou při podobných důležitých příspěvcích vyjadřuje Tvůj věk, to je fakt strašné, a to jsem Tě považoval za toho chytřejšího tady (i když ten antiinterismus od Tebe a některých přidržtašek je úsměvný).

To máte fakt pořád dokolečka zapotřebí?

Reagovat
Pinturicchio

"i když ten antiinterismus je úsměvný"

Opravdu ti není blbé tohle napsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nn.

Reagovat
Pinturicchio

Já se tomu vlastni ani moc nedivím. Pak hlavně nezapomeň palcovat antijuve příspěvky, nadávat hráčům Juve do kokotů, apod.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tuším jenom na Matriho (a možná Chielliniho v minulosti po zápase na které jsem byl a simuloval tam), stejně tak to je u Ranocchii, který je kapitán u INTERu, fakt to nesouvisí v jakém klubu hraje. Prostě taková slova používám.

A ano, v semifinále LM jsem to přál Realu, protože ho mám ze všech těch čtyřech týmů nejradši a ve finále Coppy Laziu, které mám radši. A ve finále LM budu přát Barce, ať zůstaneme jediný Italský tým, který získal Tripple. Kdyby tam bylo AC, Neapol nebo Roma, bude to stejné.

Tak moc nevím o čem píšeš.

Reagovat
10

Tohle radši nechám bez komentáře.

Reagovat
danko10

No, si tu prakticky 24/7, takže usudzujem, že INTERNETOVÁ DISKUSIA je tvoj život, ty kapacita.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
danko10

Ježiš, ty si fakt žebrák. Choď si obliecť pruhované pyžamo s troma hviezdami a vylež to. Ti tu bude fanúšik Juventusu (Juventusu!!!) moralizovať. To už kde sme?

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

jsem rád, že ses z toho kanálu vyškrábal a zase nás tady můžeš oslňovat svojí inteligencí

Reagovat
danko10

Ešte ti tam chýba tvoj fancy smajlík -

Reagovat
10

A to má bejt argument pro co? Nebo proč furt argumentuješ stylem "oni to dělaj taky", takže jsou vlastně Totti s De Rossim super gentlemani? Já bych od Tottiho a De Rossiho prostě jen čekal větší úroveň a nadhled, přece jen už mají něco za sebou, nemuseli by se chovat jako malý hloupý děti, to je všechno. Viděl si někdy podobný píčoviny dělat Buffona? Pirla? Nestu? To jsou pro mě šampioni se vším všudy.

Úsměvný je, jak tady na jednu stranu argumentujete tím, že to je derby, že to je o tom vyhecování, že o fotbal vlastně ani nejde, v diskusi pak ale na mnohem větší blbosti s podobným nadhledem nereagujete

Reagovat
Alberto Aquilani

ach bože

Reagovat
smazaný uživatel

Každý je nějakej, Pirlo má prostě temperament jinde, cítění pro tým atd... Jasně že jsou tyhle gesta zbytečné a za hranicí slušnosti vůči protivníkovi, ale k Italům to prostě patří. Znáš Tottiho a čekáš nadhled? Utopie, ten bude vždy kontroverzní, ale i tak pro fanoušky AS bohem. Moc to hrotíš, možná bys měl mít větší nadhled i ty jinak nechci se vám srát do konverzace, jen pokračujte

Reagovat
Francesco Totti AS

kdyby bylo turínské derby aspoň z desetiny tak vyhecované jako to římské, možná by ses divil co by Buffon, Pirlo a spol. vymysleli

Reagovat
10

jasně, oni za kariéru žádný podobně vyhecovaný zápasy nehráli, takže bohužel nemůžeme odhadovat, jak by se zachovali

Reagovat
Vtáky cez tepláky

či chceš, či nechceš, žiadne derby nie je také ako capitala a v súčasnosti v lige neexistujú dva podobné tímy. Janovské derby je proti tomu odvar.

Reagovat
Francesco Totti AS

tohle derby je jiné než třeba finále LM nebo Coppy. Jde hlavně o tu nenávist. A hlavně Totti s DDR to vnímají, páč jsou to od malička romanisti. Ale to bys musel zažít, aby si to pochopil, nic proti

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tu práve ide o futbal a o všetko okolo toho.. ak si nikdy nerobil kolektívny šport, tak potom aj chápem tvoje rozmaznané reakcie..

Reagovat
10

Argumentace jak víno. Fotbal a hokej jsem hrál dost dlouho a už od přípravky jsem měl asi štěstí na trenéry, protože náš učili respektovat soupeře. Podobný machrování se totiž vždycky vrátí jako bumerang přímo do ksichtu, o tom by zrovna v Římě (a Totti obzvlášť) mohli vyprávět.

Reagovat
danko10

Ty niekoho rešpektuješ? Hahá. Daj ešte nejaký.

Reagovat
10

třeba ten o inteligentním dankovi?

Reagovat
danko10

No prosim. Game, set, match.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ale no, už si trochu bolestínsky chlapče..

Reagovat
danko10

Asi ho trafil bumerang.

Reagovat
10

ani ne, chlapče

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Pinturicchio

Garcia o někom řekne, že brečí, aby si zajistil výsledky a taky, že Pioli neumí prohrávat.

Asi se fakt pomátl.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak garcia je arogantný debil, však francúz, čo sa čudujeme..

Reagovat
Pinturicchio

Mně právě přišel docela sympatický, jak do AS přišel, hráli super fotbal, dobré oživení ligy a tak. Ale v té druhé sezoně, od zápasu na Juve, to je tragédie bez špetky sebereflexe, jen kopání kolem sebe ... a čím horší výkony a výsledky, tím velkohubější prohlášení.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Podľa mňa on bol vždy taký, len sa neprejavoval, presne takéto správanie majú francúzi v náture.. AS sa dostalo bohužiaľ do dákeho mne neznámeho kŕču.. Podľa mňa to bude práve príliš veľká absencia na Tottim.. akonáhle on odíde, ide dole celá ofenzíva.. stáva sa to hlavne na prelome roka. Garcia minimálne obmieňa základnú 11ku a Totti v tomto veku už nemôže hrávať toľko minút.. Aj minulý rok bol zlomový v cca rovnakom čase /tento rok ešte aj ten nešťastný dvojzápas s Bayernom/, hlavne keď sa totti zranil, ofenzíva nevedela streliť ani gól..

Reagovat
Furia Ceca

Zápas jsem neviděl, ale výsledek mě každopádně nepotěšil... Už od ledna jsem ten stříbrnej flek Laziu fakt přál.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, as si to zasloužilo víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli celkově, ale včera výhra zasloužená. Lazio holt nemělo ztrácet body jinde.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Tak prí laziu to bolo hlavne o jari, ale musím uznať, že hrali veľmi pekne..

Reagovat
Pinturicchio

Paulito na ofiko FB.

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11295876_567957063343727_3096545352132022614_n.jpg?oh=cda0627489709eb9a2eb84f0be393392&oe=55C83E2C

Ho scelto la Juve perché è una squadra che vuole sempre vincere e anche io gioco con questa mentalità. Grazie a tutti per i messaggi molto belli! ...

... Vybral jsem si Juventus, protože je to tým, který chce neustále vítězit a já mám v tomto stejnou mentalitu. Všem moc děkuji za krásné zprávy.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej na příští sezonu co předvede...

Reagovat
smazaný uživatel

no na chlapca bude slušný tlak

Reagovat
Pinturicchio

Těším se na něj neskutečně.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Airus

udělal dobře, nejdřív ať dokáže že je nejlepší v itálii, pak ať jde za novou výzvou do rozdílný ligy. Už jsme viděli milionkrát mladýho hráče co si myslel jak světu ukáže jenom aby vyhořel a spadl mnohem hlouběji

Snad to nebude 40 megovej flop. Forza Juve!

Reagovat
Pinturicchio

BBC : Sami by mohl zítra nebo pozítří přijet na lékařskou prohlídku, kde se obzvlášť velká pozornost bude věnovat jeho kolenu. Dohoda by měla být velmi blízko, Sami souhlasí se smlouvu, která mu zaručí plat 4 miliony + bonusy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych Allana

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, co ten Witsel?

Reagovat
andycek1

Podla mňa je dost nereálny pretože do stredu máme Principeho, Guerrera, Pirla, Sturara, Pogbu asi aj Khediru a v strede dokáže zahrát aj Pereyra či Asamoah. Momentálne máme jednu z dvoch najlepších záloh na svete

Reagovat
Pinturicchio

Toho by prej měl Beppe prodiskutovat s Udine, když se sejdou ohledně Pereyry.

Reagovat
Furia Ceca

Allan by byl po Dybalovi další pecka.

Reagovat
Airus

Za kolik by tak mohl jít? 10-15M?

Reagovat
andycek1

Zadarmo luxusná posila musíme mnet silnú jak lavku jak základ

Reagovat
smazaný uživatel

By som sa zameral aj na obranu, neviem ako je to s Ruganim, či ešte bude hosťovať, ale na prípravu by som mu dal šancu. Stopér bude treba a aj niekoho na kraj čo by zahral obidve strany (Darmian).

Reagovat
eLJay.91

Pokud se povede prodat Ogbonnu, tak je asi stoper tutovka. Otázka je, jestli jen nějaká záplata, nebo vyloženě kvalita. V tom bude asi hrát roli i setrvání/nesetrvání Ruganiho na příští sezonu. Ale spíš bych věřil tý záplatě.

Darmian by byl sen, otázka je, jestli zbydou peníze. Zájmu mimo SA jsem si nevšiml a v SA na něj teoreticky mají peníze 3 týmy: Juve, AS a Neapol, pokud dá LM. Snad ho vemem. Teoreticky máme největší šanci, protože jak AS tak Neapol budou muset do obrany kupovat na víc postů, takže si nějakejch těch 20 za jednoho hráče nebudou moct dovolit.

Reagovat
M11

kdyby Garcia nedal to druhe misto myslite ze by se uvazovalo o jeho konci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažovalo, ale myslím, že by zůstal s tím, že má poslední šanci něco předvést.

Reagovat
olis

hraci Neapolu samy od seba poziadali o sustredenie do zapasu proti Laziu

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez

Reagovat
Pinturicchio

Higuaín taky, jo?

Reagovat
olis

nwm, ten skor nechcel byt sam tak sa pridal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Milanisti,

chtěli byste zpět Carla ? Já ho mám rád, trenér je to jeden z nejlepších, ale je zvyklý pracovat se snový kádrem, ať už v Chelsea, PSG, Realu či kdysi v Miláně. A napíšu to z mého pohledu, jak to cítím, podle mě je Carletto absolutní TOP co se týče turnajů a pohárových utkání v LM či jiné pohárové soutěži, tam dle mě nemá konkurenci, ať už loni válec Real, ale spíše mám na mysli Milán z let 2002-2007, kde to byl prostě super tým a postrach ostatních (3 Finále v té době podle mě hovoří za vše). Na druhou stranu, v lize až tak dominantní není, beru titul Chelsea, u PSG to měl podle mě ulehčený ( i když žádný titul není lehké získat, v konkurenci jiných týmu to tak prostě bylo), ale Real 2 roky bez titulu, a v Miláně pouze jeden titul za delší období, i když tehdy byla konkurence úplně jiný level, což jen dokládá kvalitu tehdejší italské ligy, kdy byla nejlepší na světě a s Juve to bylo většinou o chlup, pak už to bylo i vinnou přestárlého a nemotivovaného kádru tak nějak na údržbu do 4. místa. Pokud teda Karel příjde, a dostane slíbené prostředky, mohl by postupně nastartovat Milán opět k pohárovým pozicím, a následně bojovat o titul. Na druhou stranu se to klidně nemusí povést a akorát si pokazí reputaci, což asi nemá zapotřebí. Budou zřejmě hodně rozhodovat pocity, buď se vtrátí do Milána, pomůže mu a bude z něj hrdina, nebo se to nepovede a budem se tak nějak zase plácat, ale pokud by tomu nepomohl Carlo, tak už fakt nevím kdo, a koho lepšího bychom v současné situaci mohli chtít přivést. A nebo Carlo vyslyší další volání klubu, který bude chtít okamžitě titul, jak už se spekulovalo o City a půjde vyhrávat tam. Ať už se rozhodne jak chce, bude to podle mě správně, varianty jsem výše vypsal, záleží co je pro něj větší výzva- vyhrát hned titul, nebo pomoct klubu svého srdce dostat se mezi elitu. Pokud Carlo nepřijde, zase tak smutnit nebudu, zvlášť, pokud se podaří přivést Sarriho nebo Prandelliho

Reagovat
Yanek

souhlas víceméně ve všem, jen bych z jeho příchodu byl asi šťastnější. Ale myslím si, že si teď dá pauzu, přece jenom trénuje už fakt dlouho a teď po Madridu toho má plné kecky.

Reagovat
M11

hlavne ma i ty zdravotni trable

Reagovat
Shevchenko

Mám tam jiné koně, samozřejmě Carla mám rád, ale vím jak je to s návraty legend. S tím, jak hraje Carlo ligu, se nedá nic jiného než souhlasit, navíc snad nikdy nebyl v pozici, kdy startoval od nuly. U mě vede Montella.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Carla mám rád.. ale neviem či by som bol rád keby sa vrátil. Ja osobne som za donadoniho alebo montellu.. ak teda sa bavíme čisto hypoteticky..

Reagovat
CubONE

Carletto si podla mna da rok pauzu a potom uvidi, mozno bude volne miesto v Bayerne alebo MU. Ja by som chcel Emeryho alebo Montellu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem urcite pro jeho navrat. Je to skvely trener, ma obrovske zkusenosti a hraci (obecne) ho miluji a respektuji! Navic by nam to mohlo pomoct ziskat nektere "top" hrace, kdyz uz je nenalakame na LM (EL), tak aspon na Carla

Reagovat
smazaný uživatel

Britos stop na tři zápasy, Juventus klasicky 15000 pokuta, to jde

Reagovat
olis

len tri? podla mna mu to mali zakazat natrvalo, je nebezpecny pre svoje okolie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli se nepletu tak mel takovej zkrat poprve, mohl asi dostat vic ale zas si nemyslim ze by to bylo nejak prehnane mirny

Reagovat
olis

ADL: o den, den a pol by dolezite prekvapenie

tak to som zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa neprodlouží na 5 ale 6 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vážně, kdo je potencionální náhrada?

Reagovat
smazaný uživatel

Montella?

Reagovat
Pettirosso

Nespol prevezme Sinisa, to je na 95% jasny

Reagovat
M11

navrat Mazzariho

Reagovat
olis

@Zurik: momentalne Mihajlovic ale podla mna bude v hre aj Montella a iny

@M11: to by ma osobne velmi potesilo ale pochybujem

@Bianco: to by ma tiez dost potesilo aj ked v poslednej dobe som si nim uz nie celkom isty a este ho ani neodvolali

ale najskor to bude asi Reina podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusí ho odvolat, může skončit sám. Jsem na to ale taky zvědavý.

Reagovat
10

To zase bude show, chudák Mihajlović má docela smůlu na ty exoty prezidenty. A toho ještě ADL oblíkne na konferenci do nějakýho kostýmu jak Inlera určitě.

Reagovat
stuff

Reagovat
olis

ADL sa za posledne roky dost ukludnil co je skoda

Reagovat
Pettirosso

ampdoria President Massimo Ferrero reportedly met Maurizio Sarri today, as Empoli confirm “the choice is his.”

Poooojď Doriano, co rikas?

Reagovat
10

a Ruganiho na rok s sebou

Reagovat
Pettirosso

Lepsi moznost neexistuje

Dani by prevzal misto po Romagnolim, kteryho si temer jiste stahne AS zpatky.

Reagovat
10

právě, pro Daniho by byl krok nahoru, hrál by v dobře fungujícím ambiciozním týmu a za rok by už to bylo na Juve, podobně jako u Romagnoliho

Reagovat
smazaný uživatel

No nečekal bych to! Ale beru všema deseti! Empoli by snad nemuselo dělat žádný problémy. Bylo by to super!

Reagovat
Pettirosso

Pry doufaji, ze zustane, kdyz pri nem stali v tezkych casech, ale kdyby chtel odejit, branit mu pry nebudou. Empoli je mi fakt lito, ale beru ho okamzite.

Reagovat
Pipo123

Nechápem provokácie Garciu a následne posmešky na Pioliho. Pritom Pioli chudák bol posledný čo sa stažoval na niečo, po zápase ešte uznal kvalitu AS a povedal že zaslúžene vyhrali, odmietol sa vyjadriť ku gestám Tottiho a De Rossiho a nakoniec on je za debila a všetci sa mu smejú. Tréner čo za celú sezónu na nikoho nepovedal krivé slovo, práve naopak vyjadroval sa k hre Lazia. Toto súčasné AS je bez rešpektu voči súperom, za čo môže ten kokot Garcia a jeho hon na všetko a posmešky Laziu. Pritom on si nasral najviac do huby počas celej sezóny, toto AS nikdy nebude môcť vyhrať Scudetto, pretože absolútne postrádajú súdnosť a rešpekt, v tom je Juventus ďaleko pred AS. chápem docela konanie Tottiho či De Rossiho, je to derby, ale to ako sa ponížil Garcia tak to je fakt ubohé.

Reagovat
smazaný uživatel

ve všem pravda

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě nejni Pioli za debila a určitě se mu všichni nesmějí. Gesta Tottiho a De Rossiho jsou jakžtakž akceptovatelný...je to nejvyhrocenější zápas v Itálii, patří celkově k nejvyhrocenějším fotbalovým zápasům vůbec...no a vyjádření Garcii nemá cenu ani komentovat...tam je škoda každýho slova...je to škoda. Ze začátku vypadal celkem v pohodě...teď se mu to totálně vymklo z ruky...přitom tahle sezóna ho měla naučit úplnýmu opaku...

Reagovat
Francesco Totti AS

už toho nech prosimtě

Reagovat
Pipo123

Já som len vyjadril svoj názor na Garciu, ale pozerám že už vyššie sa rozbehla slušná diskusia, teda rozpútal ju tam 10

Reagovat
10

Jo vole, protože jsem napsal to samý, co ty (což o tom namachrovaným Frantíkovi píšu asi půl roku). Takže to taky nezvládáš, taky seš žebrák a taky ti je 10 let...gratuluju.

Reagovat
Pipo123

Mám 25 rokov kurva

Reagovat
Francesco Totti AS

vyser se na Garciu a bude ti líp

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty si sem zas prišiel preemotivovaný Ježiši Krise .... vyššie píšeš, že to k tomu patrí a o deň napíšeš takúto juventusácku blbosť ..... podľa všetkého bol Pioli prvý, kto začal "hádku" s Garciom .... neviem, kto sa mu smeje, ale OK ..... teraz niečo k tej namachrovanosti a rešpekte ..... JEBEM NA TO .... mám to rád, mám rád Rudiho, to že je sebavedomí a arogantní, patrí to k tomu (nemám rád iba keď povie, že sme hrali dobre ked sme nehrali a tie pitchovinky okolo). Najviac na svete neznášam POOOZEROV ako je Pioli a ako bol ten čumák Luis Enrique. Tomu sa síce ľudia smiali za trénerstvo, ale palčekovali ho za chovanie. Nikdy niž zlé nepovedal, nenadával rozhodcom etc. Jebať, je to póza. Mám rád temperamentných ľudí, mám rád Tottiho aj De Rossiho a neznášam Pirla a podobných pripečencov. Nefandím nejakému anglickému klubu ale talianskému. ..... Navyše, fanúšik Lázia by mal byť posledný (v tesnom závese je fanúšik Juvemrdky), ktorý by mal moralizocať a hovoriť niečo o rešpekte. Celá vaša existencia je závislá len na AS ....

Reagovat
Pipo123

Já som vyššie napísal že chápem správanie hráčov AS, ale tréner ako Garcia by mal prejaviť trochu rešpektu, on príde na tlačovú konferenciu pred zápasom a posmieva sa Laziu ako plakali po zápase proti Interu, ako údajne hrajú najkrajší futbal. Ako myslíš že naša existencia je závisla na AS ? to si kde zobral takú kokotinu ?

Reagovat
lucius6

To sou hrozný hovna, sorry nechci se hádat, ale evidentně máš dost zvrácené chápaní slova pozér a ta poslední věta lol

Reagovat
Alberto Aquilani

a nie je pózerstvo byť pred médiami ticho, hrať sa na slušného, rešpektujúceho trénera a potom v tuneli, keď si myslí, že tam nie sú kamery, slovne zaútočiť na súperovho trénera..... ?

Reagovat
Airus

neřekl bych že pozérství, ale v pohodě to není

Reagovat
The Krupy

Schválne som ostával ticho, ale už sa musím ozvať....ty ma proste neskutočne bavíš, si taký miestny hlupáčik Pirlo je pripečenec kvôli tomu, že je slušný človek, fanúšikovia Juve sú mrdky, Totti s IQ hojdacieho koňa je tvoj idol, obľubuješ provokácie a nič ti nehovorí rešpekt

Navyše si drzý, snažíš sa vystupovať akože nad vecou, ale vadia ti všetci, všetko a každý. Do všetkého ťaháš Juventus, neviem či ti nejaký jeho priaznivec pretiahol starú, ale toto je priam až posadnutosť a tie tvoje posty sú o hovne.

Odporučím ti vypnúť PC, a začať podobné hulvátske, teda po tvojom hrdinské správanie praktikovať v okolí...ja neviem začni hádzať dlažobné kocky do výkladov od McDonalda, rituálne zapaľuj turínske zástavy, skrátka daj zo seba von tú zlosť, ktorú v sebe viditeľne máš a všetko ti kvôli nej vadí....lebo sa tu dlho prezentuješ ako neuveriteľne nervózny, zakomplexovaný a zatrpknutý čurák, ktorý je frustrovaný z xxx vecí, a keď sa nedarí ani jeho klubu, niekde si tie komplexy ventilovať musí

A spokojne napíš na moju adresu čo chceš, je mi to jedno a baviť sa s tebou nemienim.

Reagovat
Pipo123

"začni hádzať dlažobné kocky do výkladov od McDonalda"

Reagovat
olis

ten pravy sa ozval co si jeho kopia v Juventusackom vydani

Reagovat
Pipo123

A kurva toto bude ešte husté

Reagovat
stuff

Reagovat
The Krupy

Nebude, lebo nejdem reagovať na jedinca s IQ Tottiho

Reagovat
olis

radsej bude reagovat takto nepriamo, tak posrato, to je tvoje

Reagovat
Pinturicchio

Přesnější než Pirlovy a Alexovy přímáky dohromady.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pirlo nemá gule, nemusím ho .... Totti je najlepší taliansky futbalista minimálne za posledných 20 rokov, génius na ihrisku, je mi jedno, či sa v súkromí hrá s fazulami

Ano, som drzý.... nesnažím sa byť nad vecou, som ..... áno, nemám rád ľudí ..... mne je Juventus ukradnutý .....

Som nevózdny, lebo ste tu všetci moralistickí kreténi a ja mám skúškové ....

Nebudem ti nič písať, mám ťa u riti .....

Reagovat
DelPiero137

Vsetci hraci ktorymi opovrhujes ze su prizdisraci su vitazne tipy. Nemusia robit "hrdinske" gesta v mene temperamentu a neposeru sa ako Totti ked ide do tuheho. Takychto ludi milujem, ked nedokazem vyhrat, niekto je lepsi tak sa prejavim naplnom ako idiot a cely svet si moze piskat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Jezisi kriste ty vitazny typ..... nech idu tie vitazny hraci do Rima a uvidi sa kto je vitazny typ....

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Smiem vedieť prečo takéto veci vôbec riešite? Všetci fanúšikovia juventusu (ako svorka) po jednom fanúšikovi AS.. on to vníma tak a vy (prekvapujúco?? ) ináč.. ja zbožňujem tottiho, no jeho pľutie do ksichtu nezastávam, niekomu sa páči že je rebel, tak ako niektoré kurvy si hľadajú mužov ktorý ich pri sexe trochu jebnú po papuli..

Reagovat
Alberto Aquilani

pretože nezdieľam názor, že Totti je vlastne idiot čo len pluje po hráčoch, Pioli by mal dostať nobelovú cenu za mier a Pirla predsa musí mať každý rád ....

Reagovat
DelPiero137

Ja by som do toho vobec netahal to ze mam v oblubenych kluboch Juventus. Keby to napisal Pintu, reagoval by som rovnako. Lebo nezdielam nazor Alberta, nepisal to teraz tak teraz nato reagujem.

Ja som Tottimu ako aj Danekovi fandil odkjakziva a nerobil som ani nerobim rozdiely v tom ze nosia dres Rima. Ale ako Daniele tak Francesco ma viac krat skalami ci uz v repre alebo AS. Uz tolko krat mali na dosah uspech a takmer vzdy selhali. Nikdy v klucovej casti nedokazali svoje futbalova kvality a to som im fandil a chcel aby uspeli (ci uz LM, repre). Vzdy ked to lezalo na nich to pokaslali a radsej sa prejavili takto pre mna nezmyselne/chrapunsky a Alberto ich zato uznava, zatial co ostatnych co sa dokazali presadit berie ako pozerov a prizdi sracov. Tak som si dovolil s tym nesuhlasit a vyjadrit svoj nazor. Riesi sa to teraz, tak sa k tomu vyjadrim teraz.

Reagovat
Alberto Aquilani

To máš jak s Del Pierom. O tom si tiež mysleli, že potiahne squaddru, vo finále Eura zlyhal jak malé decko a celý turnaj musel zaňho odtiahnúť Totti. Ešte šťastie, že sa v 2006 dal za 4 mesiace dokopy, aj keď to malo byť 8. Aj so zranením a bez kondičky bol platný. Bez neho by vypadli taliáni už v osemfinále .... Pirla nemám rád, čo na tom nechápeš, nemám rád jeho štýl, jak sa ksichtí, proste nič, takže je pre mňa hyperbolicky srááč, rovnako ako Del Piero a rovnako ako Vučinič, čo bol vlastne jediný hráč, ktorého som neznášal už keĎ hral v AS ... a napokon predsa len vtom Juventuse skončil ....

Reagovat
Airus

kafemlejnek

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Mne len nejde do hlavy, prečo sa doňho opierajú iba fanúšikovia Juve

Reagovat
Airus

protože konstantně útočí a bere si do huby hráče Juve? What a fucking surprise

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Pirlo je pre mňa viac ACčkar ako Juve.. anyway, a keď sa pozrieme do histórie, vy ste útočili na Tottiho s De rossim.. tak preto that fucking surprise

Reagovat
Airus

Totti a De Rossi udělali taky hroznou zhovadilost, to přece není útok. Blejt na Pirla protože nemá rád jeho styl (nevim jestli v oblíkání, hraní, nebo jak má vybavenej barák) a jeho obličej? To už je jenom provokace. Del Piera vytáhnul jenom proto aby mohl rozpoutat hádku kdo je lepší jestli Totti nebo ADP.... náštěstí se do toho ikdo nenachal vtáhnout.

Albertovi se splašili cecky a začalo tady to přeměřování dicků (+ Pirla se zastane každej fanoušek fotbalu ať už má na sobě jakejkoliv dres)

Reagovat
Alberto Aquilani

Este raz .... co nechapes na tom, ze pirla rad nemam? :-D a del pera som vytiahol preto lebo zas ste zacali pisat tie pitchoviny o vitaznych mentalitach

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ako nestranný fanúšik, Pirla určite nemá každý rád (ja ho rád mám).. to si teda riadnu dal.. len u nás v práci z 5 ľudí čo sledujú futbal sú dvaja čo ho nie že nemajú radi, ale ho neznášajú.. Ku tomu prvému tvojmu odstavcu sa ani nemá význam vyjadrovať.. howl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Tak "kámo," ty seš definitivně vyřízenej... Tvoje nenávist vůči Juve a Laziu už není v mantinelech sportu, ale daleko za ní, ty se běž už léčit. Furt jenom bulíš, pořád si jenom stěžuješ, všechno vidíš doslova černobíle, každej sebemenší problém na někoho házíš, ty jseš tak neskutečně zakomplexovanej ubožák, že se už vyrovnáš těm mrdkám z "fandů" PL, kteří v životě neviděli jedinej zápas Serie A, ale furt sem chodí k diskuzím pod článkama prudit... Ale asi se není čemu divit. Ten, kdo má rád jednoho z největších šašků Serie A Rudiho Garciu a celej život sosá mlíko z bradavky skvělýho hráče hráče, leč primitiva Frančeska, to asi zanechá trvalý následky... A nebo ses zase nacamral jako vždycky a opět ti dočasně narostly ramena = typická vlastnost všech zakomlexovanejch ubožáků. Přesně jak říkaj 10 nebo Pipo 123, stejně jako fandové a někteří hráči AS ty nemáš úctu vůbec k nikomu, stejně teda jako já nemám absolutní špetku úcty k takovýmu póvlu jako si ty. Tohle je moje definitivně poslední reakce na tebe (a to že tě teda ignoruju už docela dlouho) a na závěr ti dám dobrou radu: udělej si sám sobě laskavost a běž se utopit, ty kokotko nemytý... Takovýho pózera jako si ty svět stejně nebude postrádat, konec konců, z tý tvý hořkosti, kterou nešetříš, je mi naprosto jasný, že jseš v reálným životě všem u prdele...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tu už přehnaný

Reagovat
Furia Ceca

Je! AS na úplný závěr konečně vyhraje první důležitý zápas a vám rupne v kouli a rozjíždíte na hřišti i v diskuzi takový pekla... Zlatých posledních pět měsíců, co jste chodili kanálama.

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto je zas tá typická juve pitchovina, kde si vsugerujú do hlavy, že ked sa AS posledne nedarilo, tak sme všetci chodili kanálmi a radšej sa pred svetom ani neukázali ..... ježiši kriste, vráŤte sa do reality!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

aby som to upresnil, pičoviny a sračky miestnych juve fanatikov, pod vedením toho zmrda 10, píšeš vlastne doslova to isté čo on, ani ma to neprekvapuje, našli ste si vodcu ..... blahoželám

Reagovat
Pinturicchio

Ty ses nějak rozjel, chlapečku.

Reagovat
10

AS uhrálo druhý místo, tak zase přepnul zpátky z tý pózi "přejetýho sebeironickýho Bertíka", kterou tady zkoušel poslední měsíc+...aspoň už se nepřetvařuje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Alberto Aquilani

preboha, ty prepni z toho eurofotbal módu, kde si mylsíš, že celý život sa točí okolo toho ..... mimochom, príspevok si poslal 9:06, včera si tu bol tiež celý deň ako aj ostatné dni ..... čo ty vôbec robíš? Ja som tu posledné dni tiež celé dni, ale začalo mi skúškové, ale u teba v niečo také pochjybujem, že áno ...

Reagovat
10

i kdybych byl na podpoře a seděl tady celý dny, je ti do toho úplný hovno

Reagovat
Alberto Aquilani

čiže to tak nejak bude, ale skôr budeš mať otca mininistra alebo tak ....

Reagovat
stuff

Reagovat
10

zdaleka nejlepší je kombinace sebevědomých hlupáků, ty seš doslova dokonalej prototyp, představuju si tě jako Alana z Hangoveru, akorát zdaleka ne tak vtipnýho

Reagovat
olis

neurazaj Alana, ten bol super

Reagovat
10

Reagovat
M11

to jsi prehnal ze jsi tady byl v 9 rano

Reagovat
10

já už tady byl dokonce v 7, jako každej den když ráno u kafe koukám na zprávy...ale pššt

Reagovat
Pinturicchio

A pak v Bavoráku na poštu pro podporu, co

Reagovat
10

přesně tak...a pak teda ještě za tátou na ministerstvo pro další podporu a za mámou s na oběd s ešusama

Reagovat
Vtáky cez tepláky

neviem čo je na tom také vtipné, skôr je to smutné...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Takže sme v tomto vlákne o tebe zistili dosť vecí, "máš 10 rokov, máš BMW, otec je bohaté prasa na ministerstve, chodíš pre podporu na úrad a si bohatý fracek"

Reagovat
10

přemýšlím, jestli si na něco nezapomněl, ale asi ne

Reagovat
Pipo123

Na tom BMW jazdíš ty ? alebo máš osobného šoféra ? bo vieš 10 rokov to je také zaujímave

Reagovat
10

sám

Reagovat
Pinturicchio

Zapomněl, ... těch 10 je ještě tvoje I.Q. a velikost penisu, co si pamatuju.

Reagovat
10

jo, tím se už tolik nechlubím

Reagovat
Vtáky cez tepláky

veľkosť penisu, ale do šírky?? a v akých jednotkách?

Reagovat
Pinturicchio

V metrech.

Reagovat
10

v metrech, v obvodu

Reagovat
Pinturicchio

Like a boss

Reagovat
Alberto Aquilani

a ja si ťa predstavujem ako Juventusáka, no ....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pinturicchio

"ježiši kriste, vráŤte sa do reality!!! "

Napíše největší psychotik pod Calcio sekcí.

Reagovat
Alberto Aquilani

asi najlepšie sa teraz hodí "trafená hus "zagága" !

Reagovat
Pinturicchio

Už se opakuješ, trapáčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Hecujete to tady jak rozhodčí v okrese! Háji tady někdo Garciu? Ja si nevšiml... De Rossiho s Tottim háji, nebo spíš chápe i Pipo123, protože mu objektivita nedělá problém, kdo na ně plive jsou jen fans Juventusu.

A když už se tady navažíte do Alberta, je mi to jedno, jen nepiš že nam "rupne v kouli a rozjíždíme v diskuzi pekla".... .

Reagovat
Alberto Aquilani

ono to je zlaté, pippo si dá hysterický výlev na ktorý sme tu už zvyknutí a vždy sa to potom dá do takého "pohode stavu" kde si zanadávame a rozídeme sa zvyčajne v "dobrom", ale Juventini proste musia rýpať neustále, moralizovať a byť nad vecou. Na tom celom ich sere najviac to, že som napísal, že nemám rád Pirla- hrozné, mal by som byť upálený, tak automaticky nahadzujú to JUVE TOTAL DEFENCE FORCE (alebo jak sa to volá) s pár naučenými frázami a ideš ....

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini reagují na Garciu, takže jim to nechám, rozhodně nejsem jeho zastánce. To, že jim vadí Tottiho chování..... někomu to vadí, někomu zas ne, bohužel Juventinum to vadí zrovna všem a tak se vozí co už, je to otázka názoru a pohledu na fotbal, mě nikdy nevadil ani takový zhovadělec Materazzi nebo Gattuso, nechovali se nejslušnějic, ale to mě na nich i trochu bavilo - ty emoce.. Pirlo mi taky nic moc neřekne, kromě toho, že je na hřišti geniální s neustále nasazeným pokerfacem

Reagovat
Furia Ceca

Hele, upřímně, mně je to víceméně u prdele. Neměl jsem poslední dobou moc čas a ani náladu přispívat, takže jsem diskuze tady spíš sledoval z povzdálí. A faktem prostě je, že diskuze pod posledníma dvěma ze tří článků jsou hodně vyhrocený a negativní hlavně přičiněním některých fandů AS.

Moje ostrá reakce na Alberta je konkrétně na něj, než obecně na fandy AS... Já nemám problém přiznat, že byl dřív v pohodě a dalo se s ním bavit. Ale po tom podzimním zápase Juve-AS se totálně sesypal jak Nietzsche v Turíně... Postupem času jsem ho začal úplně ignorovat, ale dneska po těch jeho hovnech tady jsem si dopřál výjimku potvrzující pravidlo a naposledy jsem na něj zareagoval, stejně jako kdysi na toho idiota FCB 0:5 nebo jak se jmenuje, kterýho jsem jednou poslal definitivně doprdele a od tý doby jsem na něj ani jednou nezareagoval... A to samý udělám i s Albertem, projevuje se jako zakomplexovanej idot, kterej si nikoho a ničeho neváží. Tím bych to ukončil, dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsou články vyhrocený od fandů AS tak z jakeho důvodu? Z takového, že se plive na Garciu, Tottiho + De Rossiho. Pak je faktor Alberto, na kterého je tady alergický každý kdo nefandí AS, co tak koukám. A to je ono, my tu nerozjíždíme hejt, spíš se tady zastáváme Tottiho, Garciu spíš vůbec.

Takže články nejsou negativní přičiněním Romanistů, ale hejtem na naše hráče a klub jako takovej ("všichni hráči AS jsou pitomci", a pak se div, žejo)

Na druhej odstavec reagovat nebudu, vaše věc..

Reagovat
Furia Ceca

Možná. Ale plivat začali první Totti s De Rossim a Garcia plive celou sezónu... Taky se mu to vrátilo jak bumerang.

Reagovat
Francesco Totti AS

Totti plival už před 13 lety, nevím proč to teď vytahuješ

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Airus

Reagovat
Alberto Aquilani

idem sa utopiť, lebo mi to odporúča fanúšik Juventusu .... ešte raz .... fanúšik Juventusu .... ahaaaaaa

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
DelPiero137

Chovat sa ako vymlety magor som nikdy neuznaval. Jedna vec je byt rebel, poukazat na nieco, vysmievat sa systemu a druha vec je byt magor. A pokora patri k zivotu aj k futbalu.

Uzasne ze Totti (ktoreho som uznavala a spoliehal sa ze Squadre pomoze k titulom) flusne na Dana aby ho vylucili a Taliansko stratilo sancu na postup. Uzasne byt takto temperamentny lebo super je dobry a nedokazem ho futbalovo predcit.

Reagovat
Francesco Totti AS

nerozumim ti ani slovo čoveče....

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
Francesco Totti AS

tys z toho něco pochopil?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ja som technický inžinier, s priebaným filozofovaním na mňa nechoď.... to je pre homosexuálov, tehotné ženy a labilné povahy..

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
The Krupy

Na techniku chodia asexuáli.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Teraz by sme mali siahnúť po slovníku a začať pátrať po rozdiele medzi rebelom a magorom.. ťažké slovíčkarčenie..

Reagovat
DelPiero137

Nehovorte ze ste to nepocjopili rebel je clovek co rebeluje voci niecomu a dava najavo svoj nesuhlas. Totti mi nepride ze by proti niecomu rebeloval, naopak casto sa chova nezmyselne ako magor. Ja to napriklad neuznavam, to je hrdinske ze niekoho nakopnem od hnevu?

Reagovat
Alberto Aquilani

Palotelliho nakopal, lebo mu nadával na decko, tebe keĎ raz bude niekto priať smrť tvojmu decku, tak dufam, že si zachováš chladnú hlavu a ešte mu poďakuješ, moralisto ....

Reagovat
Airus

jo ty bys na něj určitě vytáhnul kvér a byl hrozně drsný ghetto

Reagovat
lucius6

Nemá cenu to řešit Garcia je ubožák a to se nikdy nezmění, De Rossi a Totti si užili svojí chvilku slávy, příští rok zas dostanou od někoho v LM 7 gólů a budou ticho, pro nás je tohle super sezona a nemá cenu řešit podobné urážky od mentálně nevyrovnaných jedinců

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kokot a v AS jsou hrači pitomci

Reagovat
smazaný uživatel

Přeháníš

Reagovat
Airus

Zábavná větev... Dobrá práce

Reagovat
10

Koukáte někdo na PO Perugia vs. Pescara? Dost hráčů z Juve (Goldaniga, Pasquato, Fiorillo) AS (Crescenzi, Verre), Interu (Faraoni, Fossatti)...a hlavně Giacomazzi

Reagovat
olis

stadion na Lazio vypredany za par hodin, zacalo sa predavat o 15:00, prvy krat v sezone urobia peklo

Reagovat
Pipo123

Čo je pravda na tom že Lazio nebude mať podporu svojich fans ?

Reagovat
olis

tak to netusim, o tom pocujem prvy krat teraz od teba

Reagovat
Pipo123

Tak dúfam že to je blbosť, inak akú očakávaš zostavu ? myslíš že Benitez sa poučí, alebo to zasa postaví na Garganovi a spol ?

Reagovat
olis

tak ono Gargano vedla Inlera a je to najlepsie co mozme v zalohe postavit, De Guzman je nastastie zraneny a dufam ze ten kkt na posledny zapas da Hamsika a Mertensa, Britos tiez nemoze nastupit a zial sa bojim ze namiesto Gabbiho dostane sancu Callejon a namiesto Mertensa Insigne, takze

Andujar - Maggio, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Lopez, Inler - Callejon, Hamsik, Insigne - Higuain

Reagovat
Pipo123

Už sa teším, bude to určite super zápas, treba zavolať Rejovi aby nám pomohol postaviť autobus

Reagovat
olis

aj ja sa tesim, prvy krat v sezone podla mna rozhodne proste to kto to bude chciet viac a kto za tym pojde, u hracov Neapola to zatial vyzera dobre kedze poziadali o sustredenie, urcite neocakavali ze este bude sanca a toto im dalo velke odhlodlanie, vy ste posrali dva zapasy za sebou, teraz bud prekusnete to sklamanie a zdravo sa naserete alebo to proste nedate v hlavach, ako poznam Pioliho tak sa skor zdravo naserete, mate lepsieho trenera, ale sance su vyrovnane podla mna, pre nas mozno trosku vyhoda domace prostredie este, i ked...

Reagovat
Pipo123

Já očakávam že vyrukujeme niečo podobné ako v Coppe proti Juve, takže očakávam 3-4-2-1, videl by som to na Marchetti - De Vrij, Gentiletti, Radu - Basta, Biglia, Parolo, Lulič - Candreva, Anderson - Djordjevič

Očakáva sa že Biglia aj Radu budú hrať cez bolesť a dostanú nejakú tú injekciu do telíčka aby to vydržali

Reagovat
FuckT

Andujar - Maggio, Albiol, Koulibaliy, Ghoulam - Gargano, Inler - Mertens, Hamsik, Insigne - Zapata

Moja idealna...

Reagovat
FuckT

Namiesto Insigneho Gabby samozrejme, som sa pomylil...

Reagovat
olis

Zapata je zraneny, ale inak by som ho tam dal aj ja a na prave kridlo urcite Gabbi namiesto Insigneho, inak sa zhodneme

no este, Zuniga na RB keby bol zdravy

Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

proste parada

Reagovat
Pipo123

Reagovat
CubONE

Podarene, aj ked mne sa osobne vase tohtorocne velmi pacili.

Reagovat
el Principito

nádherný

Reagovat
Votas

super...v téhle podobě se to snad ani nedá zkazit...a hezky se jim povedl límeček...takovej správně odlschool

Reagovat
Lubinterista

konečně, prostě klasika s černým pruhem uprostřed. Letošní jako jednoroční oživení ok, ale už ne. S Pirelli do 21 sezóny (?)

Reagovat
M11

paradni..

Reagovat
Pinturicchio

Fabio Paratici byl dnes v Německu, aby se setkal s Khedirovým agentem ... a z více zdrojů jde zpráva, že Sami by se měl během příštích 48 hodin podrobit v Turíně lékařské prohlídce.

Reagovat
Pipo123

Možno troška riskantná posila, ale zadarmo prečo nie

Reagovat
Pinturicchio

To zdraví, no, ... ale pokud vydrží, tak další Marottův a Paraticiho majstrštyk.

Reagovat
Furia Ceca

No... Já osobně z něj nadšený nejsem, takže si počkám, až co předevede. Ale tak doufám, že vedení ví co dělá. Evru s Moratou jsem k nám taky nechtěl a ve finále...

Reagovat
Airus

Morata byl nakonec super nákup, Khedeira může jenom překvapit (pokuď nebude chtít balík), na vhodný LB pořád čekám Přítáhnul bych Criscita nebo Santona - podle toho, jak to bude s Asou

Reagovat
10

Píše se o platu 4-4.5m/rok. Takže se buď zvednou náklady, nebo někdo odejde. Třeba Nando bere 3.5m ročně, tam to bohužel vidím nejen z tohodle důvodu nejvíc reálný, plus asi někdo ze zálohy. Na LB údajně Allegri počítá s Asou, čemuž případně nasvědčujou i ty posily do zálohy.

Reagovat
Airus

Tak jsem si jistej že Nando nebude dál zahřívat lavičku a půjde do PL

Reagovat
Airus

nejsem si jistej kolik bere Pirlo ale taky to nebude málo, tím se taky uvolní dost peněz

Reagovat
10

3.8 mega, taky se o tom dost píše, pokud Juve vyhraje LM, bude to s jeho motivací asi trošku problém...

Reagovat
Airus

Co jsem četl já tak radši půjde do MLS než do PL

Reagovat
Yanek

LB bych neřešil, Asa je top class, navíc Evra má za sebou perfektní sezonu a ještě jednu dá. Spíš druhý kraj, když už + doplnit stopery a společně s Khedirou případně máte vymalováno. Hodně dobrá býchozí pozice.

Reagovat
10

vidím to podobně, paradoxně je ta levá strana, která byla vnímána 3-4 roky jako slabina, teď silnější než ta pravá, kde Stephan letos neměl úplně top sezonu a žádná náhrada za něj není, na Romula nebo Cacerese se bohužel moc spoléhat nedá...chtělo by to nějakýho mladšího hráče, co by to postupně po Stephanovi převzal, třeba Darmian

Reagovat
Airus

Evra měl "perfektní" sezónu jenom díky pogobovi kterej za něj hasil jeho lenost, ale měl pár světlejch chvilek to se mu musí nechat

Reagovat
stuff

to jednoducho nie je pravda. Hral s postupom casu lepsie a lepsie. Sebavedomo, suverenne a skusene ku konci sezony. Naozaj, radost pozerat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

tak stvrtok tlacovka ADL - Benitez, to mohli dat aj skorej, sa dovtedy zblaznim

Reagovat
olis

tak nie, zajtra 13:00

Reagovat
olis

blby pocit z toho mam

Reagovat
smazaný uživatel

to teda, nedava smysl oznamovat odchod kouče před důležitym zápasem..

Reagovat
Pipo123

Tiež mi to príde zvláštne, to skôr vyzerá na oznámenie o ďalšej spolupráci

Reagovat
olis

chodte dopice kurva, ja si dovtedy obhryzem prsty do krvy a ked to bude pravda tak budem v liehu kym tam neskonci

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Ešte nespíš ? v 10 rokoch by si už mal dávno spať kua

Reagovat
10

ještě ne, rodiče se mě bojí

Reagovat
olis

tak nie, az vo stvrtok

Reagovat
smazaný uživatel

Super,jak to prožíváš

Fakt nic ve zlým

Reagovat
olis

ja to mam rad, takto som neprezival celu tuto sezonu, len to musi vzdy skoncit stastne

Reagovat
smazaný uživatel

tak já už mám po sezóně,ale jako nestranník se na ten zápas taky těším

Reagovat
CubONE

Perez chce oznamit noveho trenera buduci tyzden, podla mna je mozne, ze teraz Benitez s ADL oznamia, ze nebudu pokracovat v spolupraci a o par dni bude v Reale.

Reagovat
The Krupy

Ja by som chcel v Neapole vidieť Zemana.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to napadlo, mančaft na to víceméně má

Reagovat
CubONE

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
eLJay.91

Montella -> Neapol

Donadoni -> AC

Reagovat
eLJay.91

Zeman jako asistent do AS.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
olis

zajtrajsia tlacovka sa nebude tykat buducnosti Beniteza a na otazky tohto typu sa ani nebude odpovedat

Reagovat
lucius6

Podle mě už je jistý, že odejde, těch spekulací je už moc, takže bych se nebál

Reagovat
FuckT

mozno aj preto, aby sa zbytocne nekazila nalada v kabine alebo nieco, kedze nas caka tak neskutocne dolezity posledny zapas... predsa len to bude najvacsi trhak Serie A tento rok, nic zaujimavejsie si napamatam...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele