Serie A - souhrn 29. kola

21.03.2009, 19:54, aktualizováno 22.03.2009, 22:24
Komentáře a souhrny
Inter odpověděl na výhru Juventusu na půdě AS Řím a doma si snadno poradil s Regginou. Ztrátu na turínský celek tak navýšilo AC, jenž hrálo bez branek v Neapoli. V boji o čtvrtou příčku si narozdíl od Římanů připsal jak Janov, tak i Fiorentina...

Calcio Catania - SS Lazio 1:0

21.03.2009 18:00

Góly: 24. Michele Paolucci

Lazio Řím znovu prohrálo a příčka zaručující evropské poháry se vzdaluje. Římané nestačili na Catanii, která doma vyhrála 1:0 brankou Paolucciho. Catania se do neděle posunula v tabulce na jedenácté místo, Lazio zůstalo osmé.

Catania byla v průběhu prvního poločasu aktivnějším celkem, ovšem první příležitost si vytvořili hosté, respektive Goran Panděv. Makedonský fotbalista ale v nadějné pozici selhal. Na druhé straně poprvé ohrozil branku Muslery Giuseppe Mascara, který z přímého kopu orazítkoval břevno římské branky. Catania měla územní převahu, kterou vyjádřila brankou. Ve 24. minutě Pablo Ledesma skvěle našel volného Paolucciho, a ten před úplně prázdnou brankou nezaváhal - 1:0.

Lazio se nemohlo dlouho dobu dostat do pořádného zakončení, jediným výraznějším momentem byla nepřesná hlavička Pasquala Foggii. S další šancí přispěchal obránce Stephan Lichtsteiner, ale brankář Bizzarri vytáhl brilantní zákrok. První poločas skončil jednobrankovým vedením domácích.

Ve druhém poločase se snažili hosté o co nejrychlejším vyrovnání a také si vytvořili několik šancí, které ale nevyužili. Tu největší měl z přímého kopu Cristian Ledesma, jenomže Bizzarri vytáhl další perfektní zákrok, kterým uchránil hubené vedení Catanie. Domácí mohli vstřelit pojistku, jenomže Paolucci si vylámal zuby na Muslerovy.

Lazio mělo největší šanci v podobě pokutového kopu, v 61. minutě byl v pokutovém území faulován Goran Panděv a sám postižený se postavil k samotné exekuci. Jenomže Bizzarri jeho směr vystihl a penaltu bravurně zlikvidoval. Lazio znovu doplatilo na nevyužívaní šancí a na půdě Catanie prohrálo 0:1.

Více informací k zápasu

AS Řím - Juventus FC 1:4

21.03.2009 20:30

Góly: 48. Simone Loria - 34. Vincenzo Iaquinta, 55. Vincenzo Iaquinta, 68. Olof Mellberg, 74. Pavel Nedvěd

Juventus potvrdil své mistrovské ambice, když dnes na výbornou zvládl jednu z nejtěžších zkoušek - zápas na římském Stadio Olimpico. Stará Dáma si z hřiště AS veze výhru 4:1, na níž se gólově podílel i Pavel Nedvěd.

Oba trenéři měli značné problémy se složením sestavy. Na straně domácích chybělo z různých důvodů hned jedenáct fotbalistů včetně Tottiho, Perrotty, Juana, Cicinha, Taddeie nebo De Rossiho, hosté nemohli počítat mimo jiné s Camoranesim, Sissokem, Legrotagliem, Marchisiem nebo druhým nejlepším střelcem Amaurim. Český ex-reprezentant Pavel Nedvěd i přes početnou marodku zůstal jen na lavičce.

V úvodu se o šance podělily oba týmy. Doniho ohrozil dvakrát Iaquinta, v druhém případě jeho střílený centr olízl břevno. Na druhé straně se zastřelovali Tonetto a Vučinič, jenž si při pokusu o zakončení obnovil zranění zad, ale byl schopen pokračovat. První branka zápasu padla ve 34. minutě a radovali se hosté. Po chybách v rozehrávce AS se k míči dostal Giovinco, poslal do šance Vincenza Iaquintu a ten už se z hranice vápna nemýlil - 0:1.

Římané se pokoušeli o odpověď, Menez ani Vučinič však prostor mezi tyčemi netrefili. Vyrovnání přesto přišlo, tři minuty po přestávce se sražený rohový kop dostal k volnému Simone Loriovi a ten z malého vápna rozjásal ochozy - 1:1.

Moc dlouho ale dobrá nálada domácím fanouškům nevydržela. Centr Zdeňka Grygery v 55. minutě se s pomocí teči Riiseho snesl na hlavu Iaquinty, jenž předskočil bránícího Mexese a dal svůj druhý gól v zápase - 1:2.

Giallorossi chtěli znovu rychle odpovědět, tentokrát však byli hosté proti. Nejprve Vučiničovi zabránil v zakončení z malého vápna včasným skluzem Chiellini, poté Mexesovu hlavičku zastavil na brankové čáře Iaquinta. Velkou šanci měl i Juventus, po rohu soupeře se do brejku dostali Iaquinta s Del Pierem, zakončení druhého jmenovaného do prázdné branky ale na čáře vykopl Riise.

Pojištění náskoku na sebe ale nenechalo dlouho čekat. V 68. minutě si na Del Pierův centr nejlépe naskočil Olof Mellberg a zvýšil na 3:1 z pohledu Juventusu. A to ještě nebylo všechno. V 70. minutě se na hřiště místo Tiaga dostal Pavel Nedvěd, hned po čtyřech minutách se za hranicí šestnáctky opřel do voleje a Doni neměl proti jeho dělovce sebemenší šanci - 1:4.

Domácí i přes nepříznivý stav odehráli sympatický závěr, Gianluigi Buffon v brance Juve se rozhodně nenudil. Měl co dělat s tečovanou ránou Baptisty, k pěknému zákroku jej přinutil i debutující 18letý Marco D'Alessandro. Na skóre už se nic nezměnilo a Juventus si připsal důležité tři body, kterými si nejen pojistil druhé místo, ale opět vytvořil tlak na Inter. Ten má náskok čtyř bodů, neměl by ale mít moc práce s jeho opětovným navýšením na sedm - hostí poslední Regginu.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Reggina Calcio 3:0

22.03.2009 15:00

Góly: 6. Esteban Cambiasso, 10. Zlatan Ibrahimović (pen.), 58. Zlatan Ibrahimović

Inter Milán vcelku snadno přehrál Regginu 3:0 a jeho náskok před druhým Juventusem činí i nadále sedm bodů. Tři body ve prospěch domácích zařídil dvěma brankami Zlatan Ibrahimovič, skóre utkání však otevřel Esteban Cambiasso.

Diváci na San Siru příliš dlouho na první branku utkání nečekali, už v 6. minutě přihrál mladíček Balotelli Ibrahimovičovi, který míč krásně prostrčil mezi obranu hostí, kam si naběhl Cambiasso, pro argentinského záložníka už nebyl problém vstřelit první branku - 1:0.

Neuběhlo ani pět minut a skóre se měnilo po druhé. Tentokrát Brazilec Mancini přifilmoval pád v pokutovém a rozhodčí neváhal odpískat pokutový kop. K samotné exekuci se postavil Zlatan Ibrahimovič a přízemní střelou k tyči zvýšil už na 2:0 pro domácí.

Hosté se dostávali do zakončení jen sporadicky, největší šanci prvního poločasu měl po 38 minutách Cozza, jenomže jeho nepříjemná střela skončila na boční síti milánské branky. Ke konci prvního poločasu ještě zkoušel štěstí Balotelli, ale brankář Puggioni jeho pokus zneškodnil. Když už se Reggina přeci jenom dostala do vážnější šance, tak zasáhl vynikající brankář Julio Cesar, který těsně před odchodem do šaten bravurně vychytal Barillu.

Hostující Reggina chtěla ve druhém poločase co nejrychleji vstřelit branku a utkání ještě zdramatizovat, jenomže tento plán zcela narušil v 58. minutě Ibrahimovič, který si ukázkovým způsobem povodil obranu Regginy a krásně provedeným obloučkem přehodil Puggioniho - 3:0. Po třetí vstřelené brance už se bohužel tolik aktivně nehrálo, Inter i Reggina si sice vypracovaly jakési náznaky šancí, jenomže chyběly důraz a přesnost. Inter nakonec udržel čisté konto a zaslouženě vyhrál 3:0.

Více informací k zápasu

US Lecce - Atalanta Bergamo 2:2

22.03.2009 15:00

Góly: 9. Fabio Caserta, 90. Fabio Caserta (pen.) - 30. Simone Padoin, 48. Simone Padoin

Diváci na stadionu Via del Mare viděli celkově čtyři branky. Domácí Lecce si v přestřelce rozdělilo body s Atalantou. Remíza 2:2 však domácím nestačí, ti potřebovali vyhrát, aby se jejich záchranářská situace zlepšila.

Sestupem ohrožené Lecce mělo famózní start do zápasu. Už v 9. minutě totiž Castillo vyslal do stoprocentní šance Casertu, který se úspěšně vyhnul ofsajdové pasti a v klidu překonal brankáře Consigliho - 1:0. Hostující Atalanta byla blízko vyrovnání ve 21. minutě, po sérii šancí nastřelil Valdéz břevno a Mariano Defendi nepropálil shluk hráčů a brankáře. Nicméně o osm minut později se Atalantě vyrovnat podařilo, dlouhý balón si zpracoval Floccari, jenž následně posunul na Padoina, který velmi lišácky překonal brankáře domácích. Padoin gólmana překonal z dobrých dvaceti metrů lobem - 1:1.

Lecce mělo vynikající start do prvního poločasu, hostům se zase povedl začátek toho druhého. Ve 48. minutě se opět vyplatila spolupráce Padoina s Floccarim, prvně jmenovaný vstřelil svůj druhý gól v utkání a Atalanta rázem vedla 2:1.

Lecce se ale nevzdávalo, Castillo se dokonce dožadoval odpískání pokutového kopu po zákroku Manferdiniho, rozhodčí však jasně ukázal, aby se hrálo dál. Tlak Lecce sílil, Papadopulosovu hlavičku skvěle zlikvidoval Consigli. Castillo měl v 67. minutě obrovskou příležitost, jenomže přestřelil. Lecce se nakonec dočkalo zaslouženého vyrovnání, až v nastaveném čase totiž Manferdini zahrál v pokutovém území rukou a rozhodčí odpískal pokutový kop. Caserta se ujal zahrávání a vyrovnal na konečných 2:2.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Città di Palermo 1:0

22.03.2009 15:00

Góly: 45. Luciano

Chievo se přiblížilo k vytoužené záchraně a v dnešním utkání zdolalo jedinou brankou Luciana 1:0 sicilské Palermo. Utkání hodně ovlivnila červená karta, kterou obdržel už ve 36. minutě Mattia Cassani.

Na stadionu Bentegodi nebyl k vidění dobrý fotbal, šancí bylo na obou stranách velmi málo, nicméně zisk tří bodů ve prospěch Chieva je momentálně důležitějším aspektem. Vítězství se však nerodilo lehce, Marceliniho pokus zlikvidoval Amelia a přímý kop Cesara Bova skončil ve zdi.

Ve 36. minutě přišel klíčový okamžik celého utkání, Mattia Cassani byl posledním mužem, který mohl zastavit pronikajícího Pellisiera, zastavit Pellisiera se povedlo, nicméně za cenu červené karty pro Cassaniho. Početní převaha domácí se začala projevovat, Pinziho volej šla mimo, ale ta Lucianova už skončila v síti 1:0.

Po změně stran se snad hrál ještě horší fotbal, než ten, který byl k vidění v prvním poločase. Ačkoliv mělo Chievo převahu, do šancí se prakticky nedostávalo, jenomže šance si nevypracovávalo ani Palermo. Výjimkou byla Marcoliniho hlavička, kterou musel Amelia vyrazit. Závěrečný tlak Palerma se nekonal, při posledním rohovém kopu sice šel do pokutového území domácích i brankář Amelia, ale Chievo v pohodě odvrátilo.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 2:0

22.03.2009 15:00

Góly: 60. Giuseppe Sculli, 90. Diego Milito

Další důležitý krok učinili fotbalisté Janova, kteří zdolali Udinese 2:0. Obě branky padly až ve druhém poločase a zasloužili se o ně Sculli a Milito. Udinese navíc dohrávalo od 72. minuty bez vyloučeného Sanchéze.

Janovští zahájili utkání velmi aktivně a už po 45 sekundách mohli vést, ale Giuseppe Sculli v rozhodující chvíli nezachytil přihrávku Palladina. O chvíli později zahrozilo i Udinese, ale hlavička Flora Florese v brance neskončila. Hosté v prvních minutách hry ztratili Samira Handanoviče, který se zranil. Do branky se tak musel postavit Koprivec, který musel velmi brzy vytáhnout pohotový zákrok proti střele Bocchettiho. Oba celky útočily a diváci se museli v Janově bavit. Střelu Sancheze Rubinho vyrazil a na druhé straně Sculli přebral přihrávku Milita, kdyby míč pustil, ve vyložené šanci by se objevil Marco Rossi.

Po změně stran utkání pokračovalo ve stejném tempu a další vyloženou šanci promarnil Sculli. Velmi blízko odpískání penalty byl Floro Flores po kontaktu s Juričem. Rozhodčí ale pokutových kop neodpískal a z následující akce domácích padl první gól utkání. Palladino naservíroval míč na hlavu Sculliho a ten se po několika šancí konečně trefil - 1:0 pro FC Janov.

Udinese se hodně zlobilo na rozhodčí, kteří následně neodpískali další faul na Flora Florese, který byl v týmu Udinese hodně vidět. Rozhodčí se nakonec stal Udinese osudným, Sanchéz neudržel nervy na uzdě a po sarkastickém aplausu na adresu rozhodčího byl vyloučen.

Hosté se začali více tlačit do pokutového území Janova, ale ke kýžené brance to nevedlo. Fabio Quagliarella z dobré pozice přestřelil a utkání se blížilo ke svému konci. V nastaveném čase ještě přidal pojistku Milito. Palladino se skvěle individualně prosadil a Militovi nabídl přihrávkou jasný gól - 2:0. Janov vyhrál 2:0 a i nadále drží čtvrtou příčku.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - AC Siena 1:0

22.03.2009 15:00

Góly: 72. Adrian Mutu

Fiorentina se zase o něco přiblížila vytouženému čtvrtému místu, když porazila před domácím publikem Sienu 1:0. Domácí Viola se na výhru hodně nadřela, zisk tří bodů zajistil až v 72. minutě Rumun Adrian Mutu.

Diváci toho v prvním poločase příliš neviděli, Siena hrála ze zabezpečené obrany a to se projevilo i herně. Jako první vyzkoušel pozornost Curciho středopolař Martin Jorgensen, jenomže přestřelil. Na druhé straně se se štěstím dostal do velké příležitosti Maccarone. Brankář Frey byl oslněn sluncem a špatně odkopl míč, toho se zmocnil Maccarone, naštěstí pro Fiorentinu zasáhl v pravý čas Per Kroldrup. To bylo z prvního poločasu vše, takže se šlo do šaten za stavu 0.0.

Ve druhém poločase byli blízko vstřelení branky Mutu a Jovetič, prvního jmenovaného brankář Curci celkem snadno vychytal, ovšem s hlavičkou Jovetiče měl velké problémy. Šance měla i Siena, Kharjův pokus vyškrabával konečky prstů brankář Frey na rohový kop.

Fiorentina měla v průběhu druhého poločasu velké štěstí, když Felipe Melo dostal po zákroku na Del Grossa pouze žlutou kartu.

V 72. minutě se domácí fanoušci přeci jenom dočkali, Massimo Gobbi obešel protihráče a přesnou přihrávkou našel Mutua - 1:0. Pro rumunského útočníka to byla první branka v tomto měsíci. O chvíli později přidal Mutu i druhý zásah, ale ten nebyl kvůli signalizovanému ofsajdu uznán. Fiorentina si už utkání pohlídala a nad Sienou vyhrála 1:0.

Více informací k zápasu

Turín FC - UC Sampdoria 1:3

22.03.2009 15:00

Góly: 29. Rolando Bianchi - 8. Giampaolo Pazzini, 24. Paolo Sammarco, 69. Antonio Cassano

Turínskému FC se opět vzdálila záchrana. Domácí Toro nestačilo na Sampdorii Janov se kterou prohrálo 1:3. Janovští se tak bodově dotáhli na třinácté Udinese.

Giampaolo Pazzini si vytvořil první šanci utkání, a tu také proměnil. Útočník hostí namířil svůj pokus přesně do horního rohu Sereniho branky, ten byl absolutně bez šance - 0:1. O chvíli později musel řešit nepřehlednou situace brankář Castellazzi, pokus Diany byl zablokován a následná dorážka Dzemailiho nastřelila Franceschiniho. Blucerchiati své vedení navýšili, ve 24. minutě prokličkoval domácí obranou Antonio Cassano a následnou přihrávkou nepohrdl Paolo Sammarco - 0:2.

Netrvalo to příliš dlouho a domácí Granata snížila. Ještě předtím však zahodil vyloženou šanci Cesare Natali, který hlavičkou zamířil vedle. Pak už úřadoval Rolando Bianchi, někdejší hráč Manchesteru City nebo Lazia využil skvělé práce Dzemailiho - 1:2.

Ve druhém poločase se domácí snažili co nejrychleji vyrovnat a pokud možno celé utkání zvrátit, protože remíza by v Turíně nic neřešila. Každopádně nebezpečná byla Sampdoria, která svými výpady neustále zaměstnávala domácí obranu. V 69. minutě se po další parádní akci prosadil Cassano a Turínu zasadil tvrdý úder - 1:3. Turín se už ze třetí inkasované branky nevzpamatoval a znovu prohrál, tentokrát se Sampdorií Janov 1:3.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Cagliari Calcio 0:1

22.03.2009 15:00

Góly: 45. Robert Acquafresca

V nejvyšším stupni ohrožení zůstává Bologna, která doma nestačila na Cagliari. O utkání rozhodl moment ze závěru prvního poločasu, kdy se trefil Robert Acquafresca. Cagliari díky vítězství poskočilo na sedmou příčku.

Ani na stadionu Dall’Ara v Bologni se nehrál nikterak ofenzivní fotbal. Šancí příliš nebylo, tu první si vypracoval Daniel Pablo Osvaldo ale přestřelil, zatímco Robert Acquafresca si vylámal zuby na Antoniolim. Přesně po půlhodině hry ztratilo hostující Cagliari Diega Lopeze, který se zranil. Na jeho post přišel Astori.

Velmi blízko ke vstřelení branky byl domácí Valiani, který se vyhnul ofsajdové pasti ale narazil na Marchiattiho. Těsně před odchodem do šaten hostující Cagliari udeřilo. Přímý kop propadl až k Acquafrescovy, který již neměl problém skórovat - 0:1.

Cagliari vedlo na půdě Bologni celkem překvapivě a ve druhém poločase dokonce mohlo vstřelit druhý gól, ale Michele Fini místo, aby přihrál lépe postaveným spoluhráčům, zakončil sám, což bylo chybné rozhodnutí. Pět minut před koncem hrací doby odmítla Bologna vyrovnání, Massimo Marazzina ve vyložené šanci hlavou branku nevstřelil. V závěru ještě Antonioli zneškodnil střelu Matriho. Hosté vyhráli na půdě Bologni 1:0 a v tabulce se posunuli na sedmé místo a stále mají možnost hrát v příští sezoně evropské poháry.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AC Milán 0:0

22.03.2009 20:30

Góly: -

AC Milán si ve večerním utkání proti Neapoli připsal bod za remízu 0:0 a nadále mu patří třetí příčka, naopak hosté prohloubili svojí výsledkovou krizi a jejich postavení v tabulce se opět horší.

První poločas večerního šlágru mezi Neapolí a AC Milán toho příliš nenabídl. Jediným světlým momentem byla branka, kterou vsítila Neapol. Zalayeta hlavou překonal Didu, ale čárový rozhodčí odmával ofsajd. Jak se nakonec ukázalo, tak se o žádný ofsajd nejednalo.Tento přehmat rozhodčího mohl domácí mrzet, jelikož další gólovou šanci prvního poločasu stadion San Paolo neviděl.

Po změně stran se obraz hry nezměnil, Milán sice držel více míč na svých kopačkám, ale žádnou vyloženou šanci si nevypracoval. Clarence Seedorf se sice dokázal uvolnit, jenomže následující střela byla příliš jemná na to, aby ohrozila branku domácích. Zhruba po hodině hry měla Neapol dvě velice slibné příležitosti. Nejprve se do centru nešikovně položil Mannini a o pár minut později vykouzlil Marek Hamšík přesný centr na Zalayetu, naštěstí pro hosty Zalayeta netrefil míč pořádně. Na druhé straně mohl Milán slavit, domácí obrana společně s brankářem Navarrem se nepohodla, míč už směřoval do prázdné branky, jenomže postrádal patřičnou rychlost.

Carlo Ancelotti poslal během druhého poločasu na hřiště Brazilce Kaká a Ronaldinha, ale k vyšší aktivitě Rossoneri to nevedlo. Naopak domácí celek stále více ohrožoval branku Milána, střela Lavezziho skončila jen těsně vedle. Do konce utkání se už nic závažného nestalo, takže si oba celky připsaly bod za bez brankovou remízu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán29216254:2169
2.Juventus FC29195551:2362
3.AC Milán29167651:2855
4.Janov CFC29149639:2751
5.ACF Fiorentina291541039:2949
6.AS Řím29137944:4146
7.Cagliari Calcio291261134:2942
8.Città di Palermo291331339:3842
9.SS Lazio291251239:4141
10.Atalanta BC291241335:3340
11.SSC Neapol291071233:3337
12.Calcio Catania291071230:3437
13.Udinese Calcio29991138:4136
14.UC Sampdoria29991131:3636
15.AC Siena29871423:3231
16.Chievo Verona29791325:3630
17.Bologna FC29681531:4726
18.Turín FC29591526:4524
19.US Lecce294121326:4824
20.Reggina Calcio293111522:4820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (292)

Přidat komentář
Tsigi

Lazio má dost nevyrovanou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nehrálo špatně. Neproměnilo penaltu a dost dalších šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu penaltu kopal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev

Reagovat
One-Real

Lazio mi občas připomíná Monako, to je taky tým u kterého nikdy nevíš, jestli bude hrát skvěle, nebo vyhoří.

Reagovat
$dolar$

Souhlas, je to bohuzel tak

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dva moje oblibeny kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první poločas celkem slušnej. Napravo sice trošku hořel Grygera, ale jinak obrana dobrá. V záloze výbornej Poulsen

Giovinco nadprůměr, Iaquinta též. No a Alex? Ten mi připadá celkem otrávenej, i když nehraje špatně. Nejlepší bylo, jak v 45 minutě po nepřesný přihrávce od Salihamidzice zatleskal, doprovázeje to výmluvně znechuceným pohledem, říkajícím asi toto: "Tak já ti teda zatleskám, ale to nemění nic na tom, že seš dřevo!"

Reagovat
Mr.Jindros

Hasan je dneska fakt trapnej.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo proto, že uviděl i tu kameru, co ho snímala

Reagovat
smazaný uživatel

to bych spíš čekal nějakej americkej úsměv ve stylu: Lupy (nebo luppi?) nemám ani ve svých kotletách

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslendí věta sedí ten Sali jako toho mco neumí ale za bojovnost mu dávám velké +

Reagovat
smazaný uživatel

Dopdele drát

Reagovat
$dolar$

Az tam?

Reagovat
smazaný uživatel

už ho zase vytahuju

Reagovat
smazaný uživatel

tak si to uzij

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Doufám že si to nezopakuju

Reagovat
smazaný uživatel

Suchej tam, a mokrej ven.

Reagovat
smazaný uživatel

žvýkačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Hasan no... jak jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

jéééééééés

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes je hrozně k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

To je kladivo!!

Reagovat
GEGE

Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

ani to nestihl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to je?

Reagovat
GEGE

Uplně směšně bránil Iaquintu...

Reagovat
smazaný uživatel

takže pěkná pi.a no. Už jen ta červená chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

neříkej, že ho máš ve fantě

Reagovat
smazaný uživatel

Lá laa la .))

Reagovat
smazaný uživatel

:P nechápu, jak můžeš kupovat taková dřeva, spolu s Pazzinim samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini je na čele tabulky střelcu

Reagovat
smazaný uživatel

Se podivej kdo ma nejuspěšnější utok. Pazzini vede střelce, Cassano asistence

Reagovat
smazaný uživatel

ale fanoušci Sieny ho mají rádi, vždy když hrál, tak z metru do prázdné střílel vedle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Sampdorii mu narostla křídla, a dává to krásně do brány.

Reagovat
smazaný uživatel

to by dal každý, kdo má Cassana pod palcem

Reagovat
smazaný uživatel

Předtím měl za sebou lepší hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to hrál ve Fiorentině( ), ne už mlčím

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak mi toho Pazzinho jen závidíš, příští sezonu ho budeš mit v tymu jako prvni volbu do utoku Vede pěkně tabulku střelců, v zádech nejlepšího asistenta Cassana. Takovej manschaft by sis mohl vysnít

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Mesexe bych chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel ten utok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten ti musím pochválit, ale slibuju, že si je nevezmu. Jdou mi proti srsti.

Reagovat
smazaný uživatel

Uspěch se neodpouští, chápu

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jj

Reagovat
smazaný uživatel

naštěstí jsem dnes nepostavil Vučiniče

Reagovat
smazaný uživatel

U mě dnes hral myslím jen Muslera a pan Mexes. Baptistu mam na lavce.

Reagovat
Studna

muzu se zeptat, co to hrajete?

Reagovat
One-Real

No Iaquinta!

Reagovat
smazaný uživatel

Teď měl Iaquinta se Sebou nahodit nasraný obličej jako furt Del Piero. To měl být gól

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no. Stane se...

Reagovat
smazaný uživatel

však jasné, ale vždy když to ostatní nedaj hubuje

Reagovat
smazaný uživatel

někdo jim musí ukázat jak se to dělá. A občas taky jak se to nedělá...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni možne co ten alex nedal a Gio pred chvilou taky...jééééj

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak někde ze Španělska Škoda Alex..

Reagovat
smazaný uživatel

super!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten AS je marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Olof No nakonec to asi bude debakl...

Reagovat
GEGE

A je rozhodnuto...

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago hrál s přehledem dnes.

Reagovat
GEGE

Menez je strašný solista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Pavel!!! Nádhera!

Reagovat
GEGE

WOW Pavel

Reagovat
Tomanatura

Pavle

Reagovat
smazaný uživatel

Pája pěkně. debakl...

Reagovat
smazaný uživatel

jako za dob Zlatého míče

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, aj ja som prekvapený, že dal gol, Palino väčšinou vkuse striela ale s tou efektivitou je to horšie...:)

Reagovat
smazaný uživatel

hodne pamlsek pro Juve

Reagovat
jtbs

uzasny zapas, len aby nam to vydrzalo ...nedved riadnu ustedril

Reagovat
jtbs

neviete kto kope najrychlejsie pecky? Roberto Carlos ci kto? A ake je maximum km/h?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim ale alkoholikovi namerili pres 150

Reagovat
smazaný uživatel

teda pokud to byla pravda

Reagovat
jtbs

neviem, to sa mi zas zda ze Roberto Carlos daval vacsie rany

Reagovat
smazaný uživatel

je to mozny...ale tech 150 se me stejne zda nejak moc

Reagovat
jtbs

jj ked je pod parou tak mozno

Reagovat
smazaný uživatel

jinak si myslim ze nej mrdu ma nebo mel Tarnat

Reagovat
jtbs

hodila by sa nejaka tabulka

Reagovat
Tsigi

Pokud v létě má přijít Mexes, tak radši chci abychom koupili Senderose

Reagovat
jtbs

Senderos na to ma

Reagovat
Tsigi

Dle hodnocení gazzety je letos snad 11 nejhorší obránce :)

Na AC rozhodně nemá, ale lepší levnej Senderos než drahej a špatnej Mexes.

Reagovat
smazaný uživatel

mexes je kolikaty?

Reagovat
smazaný uživatel

CCA uprostřed.

Reagovat
Tsigi
Reagovat
jtbs

nevsimam si hodnotenia, mam svoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

ten je dobrý aspon na lavku co...

Reagovat
jtbs

jj na lavicku a casom aj na zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

AS sa darí, tento rok to na LM veru nebude:)

Reagovat
smazaný uživatel

To bude jejich konec .

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávaš bankrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně , leda že by ta cérečka Sensi nafotila nějaký dráždivý kalendář

Reagovat
smazaný uživatel

A čo tak videjko?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem pro ale s celým týmem . Budou to těžce vydělané prachy .

Reagovat
smazaný uživatel

mohla by dublovat Michaela Jacksona

Reagovat
GEGE

Juve zasloužená výhra.V druhém poločase byli jasně lepší.AS hrálo hodně špatně ale to se dalo čekat vzhledem k těm absencím.Doufám,že se na ten zápas díval i Galliani s Bragou a Mexese v létě nepřivedou...

Reagovat
smazaný uživatel

Absence bych nevytahoval juve mělo taky svoje Sissoka,Camoranesiho,Nedvěd nehrál od začátku,Marchisio,Legro,Amauri jasně ten tolik nechyběl pač Iaquinta má jednoznačně nejlepší formu z utočníků a možná i z hráčů ze všech ale na absence bych to zas tak nesvádlě i tak mělo AS solidí jedenáctku,spíš Juve na AS umí dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

AS malo solidni 11 ku JO ? Co sa dnes este nedozviem ?!!:D Uz chyba aby Radicova bola prezidentka , a ma jeb.e .

Reagovat
smazaný uživatel

A čo chceš aby bol prezidentkom ten Robertov panáčik?

Reagovat
smazaný uživatel

aky panacik ? aky roberto ? ty si nebodaj volil radicovu, ktorej ked zomrel manzel o den kandidovala do parlamentu , o dva spala s tym na voziku , o 3 si spravila vysoku , o 4 kandidovala na prezidentku? je to ale Off Topic .

Reagovat
smazaný uživatel

solidní jedenáctka?

Reagovat
smazaný uživatel

jo solidní brankář je jednička,pannuci hrával taky stabilně,Mexes to samé,Riise to samé,Baptista,Vucinic víc než polovina sestavy 6 hráčů by hrálo v základu i tak a co se týče Meneze ten taky nastupuje pravidelně Tonneto taky hrává pravidelně.Podle mě jedenáctka solidní byla,to by si taky juve mohlo stěžovat na jedenáctku,když prakticky z puvodní zálohy Marchisio,Sissoko,Camoranesi,Nedvěd,Marchioni nehrál nikdo v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Panucci nehra stabilne . Ked je zdravy Totti jeden z dua Baptista/Vucinic sedi . Tonetto vobec nehra stabilne . Tuto sezonu neodohral ani 10 zapasov mozno . Menez tiez nehra stabilne . Ale nerad by som sa vyhovaral , pac taki Perrotta a Taddei ze nehrali su skor posilnenim . Rad som videl v zostave trebars D Alessandra , Filipeho .

Reagovat
smazaný uživatel

jj tak to je potom špatné když ste upoutáni jen na 11 hráčů a další už nejsou schopní AS nic dát,to Juve furt někdo chybí ať to byl Buffon,Alex,Ćamo,Pavel,Sissoko,Amauri a vždy se stím dokázalo poprat a hrát důstojně na rozdíl AS dnes.Jestli máte teda tak uzkej nekvalitní kádr proč neposílíte?A jak o u vás vypadá budete posilovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam silu ti odpovedat . Som hladny a drzim dietu . Si strasny chvalenkar . Mimochodom . AS - ARSENAL 1:0 tiez z velkym poctom zranenych a distancovanych . Mimochodom , AS chybalo 11 hracov .

Reagovat
smazaný uživatel

nj juve asik 8 nebo 9

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být opravdu z Marsu. Já osobně všem radil, ať vsadí dvojku, že AS hraje prakticky s Béčkem a ty napíšeš, že měli solidní jedenáctku. Tahle sestava by měla velký problém se záchranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně... Ne problémy se záchranou, spadla by celkem s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hoši co je to ta vaše fanta? O co go? Tež bych se přidal, jestli to jde, samozřejmě nejspíš příští season.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG ! Niekomu tu znacne vadi Mexes . Hlavne Loria je naozaj super pane Trewinne .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkon sice nebyl ideální, ale povinná výhra a dokonce s pěkným skore je doma. Povinná samozřejmě hlavně vzhledem k současnému stavu AS. Buffon jistý, obrana Chiellini i Mellberg taktéž, kraje horší. Molinaro byl v defensívě dobrý, dopředu nulový. Grygera na začátku hořel, při přísnějším metru ani nemusel dohrát zápas. Pak už v pohodě, ale dopředu taky houno. Tiago a Poulsen velmi dobří, Poulsen dokonce vynikající. Nakonec se z toho možná vyvrbí dobrý přestup. Giovinco nadprůměrný, v některých disciplínách je možná nejlepší ze současného Juve, brzdí ho zbrklost. Někdy mi připadá, jako kdyby před sebou neviděl protihráče. Ale co se týče rychlosti, je skvělý. Alex zahrál solidně, leč otráveně. Iaquinta dal dva goly a jeho spolupráce s Giovincem je ukázková. Nejméně pětkrát si krásně narazili.

Jestli to zejtra nerrazurri zase nějak uklohní, tak budu hodně nasranej. V poslední době Juve předvádí krásnej fotbal a celkově mi ten odstup připadá jaksi přehnanej...

Reagovat
smazaný uživatel

body jsou body :))

Reagovat
smazaný uživatel

body jsou svině

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj popis o Sebastianovi :zbrklost Někdy mi připadá, jako kdyby před sebou neviděl protihráče spíš dneska pasovala na Alexe . Dnes mě vcelku zklamal i Hasan .

Reagovat
smazaný uživatel

I to je možné. Del Piero dneska určitě nehrál svůj standart. Ale Giovinco si minimálně třikrát nesmyslně předkopl míč ve středu pole, jako kdyby měl před sebou moře prostoru. To se mu stává pravidelně. Na druhou stranu extrémně rychlí hráči tenhle problém mívají. Každopádně je obrovským oživením hry, to je jasné. Jen bych nerad z něj dělal nějakého supermana. Abychom nedopadl jako moře jiných talentů, kteří se párkrát dotknou míče a už jsou považovaný za příští Maradony, Zidany atd. I když Giovinco samozřejmě není případ jednozápasové hvězdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nedopadl...původně jsem chtěl napsat trošku něco jiného a z toho vylezla pak taková suačka.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věřím, že Číčjova banda jim zatopí...

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá balon od nohy, je to super, škoda, že to nedělá častěji. Ale jeho největší problém(on to vlastně není jeho problém, akorát se vůbec nehodí na místo Nedvěda) je, že místo aby zbíhal do prostoru, odkud může finální přihrávku dát, zbíhá do prostoru, kde ji může dostat, tudíž v tom správném "nedvědovském" prostoru nikdo není a trpí tím hra jeho i útočníků. Podle mě by mu krásně seděl Spallettiho systém, v tom by se mohl vypracovat na jednu z největších světových hvězd a nebo do útoku vedle Alexe.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, jenže ne ve středu pole, když má 3 metry před sebou nepřítele.

No to je pravda, taky mi přijde, že spíš se hrne do zakončení, než do centrování. Ale v útoku vedle Alexe? To je na guinesovku jakožto nejmenší útok na světě. To by asi moc efektivní nebylo. Leda že to myslíš tak, že by bud on, nebo Alex hráli podhrota. Spíš asi Seb, protože Del Pierovi to asi moc nevyhovuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se toho nebál, neříkám, že bychom s tím uspěli, ale zkusit se to může. Pamatuju si, jak si to dávali Alex s Palladinem, to byl luxus...

Reagovat
GEGE

100 pro Milan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro nejlepší italský utok Cassano - Pazzini

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si to chystal, sem si to napsal, někdy u 97. komentáře, a označil a kopirovat, když jsem to chtěl vložit, měl sem tam odkaz na youtube...kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, vyjadrujeme sa slušne...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme ve školce.

Reagovat
smazaný uživatel

by si sa divil ako sa v dnešných škôlkach rozpráva:)

Reagovat
smazaný uživatel

Máš čerstvé zkušenosti?

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi utok je Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný

Reagovat
smazaný uživatel

nebo jsi myslel narody?Ja myslel Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Italský utok v serii A

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo :o)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Tjn bohužel.

Reagovat
Tsigi

Nejlepší italský útok je DI Natale Quagliarella Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vubec chlape nejlepší je Dado Pršo-Davor Šuker-Hakan ''Šikir''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ho Hašan Šaš a jak rikali na CT Šulio Baptista

Reagovat
smazaný uživatel

Max-Manu-Nick...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Maccarone, ten nedokopne z vapna do brany prosím tě.

Reagovat
smazaný uživatel

přes ty vlasy nevidí

Reagovat
smazaný uživatel

Forza la juve la juve la juve ale'

e'bianconera la bella signora

ale'la juve la juve la juve ale'

solo la juve e' grande la juve ale'

Tu sei la squadra del cuore

sempre in campo undici eroi

vinci l'impossibile e vai

Ti seguiremo anche noi

metti un 'altra stella sul petto

mille mani al cielo per te... insieme

l'onda di una magica ora partira

Forza la juve la juve la juve ale'

e'bianconera la bella signora

ale'la juve la juve la juve ale'

solo la juve e'magica juve ale'

forza la juve la juve la juve ale'

e'bianconera la nostra bandiera

ale'la juve la juve la juve ale'

solo la juve e'grande la juve ale'

Reagovat
smazaný uživatel

kdo mi tady rýpe do Mexese?????????

Reagovat
smazaný uživatel

kazdej

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se ten každej uměl dostat tam kde on....... ..no jo, od compu se to mluví krásně......

Reagovat
smazaný uživatel

klasika... tahle debilní reakce tady chyběla...

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebej si

Reagovat
vanGomm

Na základě čeho je nominován na Slovince a Slováky Rozehnal z Lazia Řím?

Reagovat
smazaný uživatel

Sehranost s Ujfalušim?

Reagovat
vanGomm

Na základě čeho je nominován na Slovince a Slováky Rozehnal z Lazia Řím?

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbilo, jak včera Mascara zkusil dát gól z rohu. Nebo jak střílí z velké dálky. Předtím ještě Catania měla u přímáku stáhnuté trenky. Zenga

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se mu bude dařit, tak bych ho rád jednou viděl na lavičce Interu.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

GRANDE NEDVEEEEEEEEEEEED

Pavliku jeste nekonci !!

AS bylo vcera slabucke.. takto budou mit co delat aby LM dotahli..

Reagovat
M11

Iaquinta stred zalohy stred obrany

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, La Vecchia Signora

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Interu. není moc co komentovat, zkrátka splněná povinnost. zajímalo by mě, kdy se má Reggina v plánu začít škrábat ze sestupových vod.

Zlatan , Julio , zbytek ligy:

Granata , Chievo , toskánská vendetta , Starsky & Hutch

...a samozřejmě Stevan

Reagovat
smazaný uživatel

to uz jsem nekde cetl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v preview nebyla ta velice zásadní mezera mezi textem a hodnocením

Reagovat
smazaný uživatel

Doria perfektně. Skvělý tři body, trefil se opět Pazzini, a i Cassano, super.

Milito, Cassano, Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolil bych si říct, že titul je v kakaovce, protože když 19 bodů z posledních 7 zápasů nesmaže ani bod, tak je něco špatně. To něco špatně je samozřejmě Inter, kterej prostě neztratí a neztratí. Na psychiku to musí bejt hroznej nápor, furt vyhrávat a stejně mít neustálej odstup, něco jako když cyklista maká jak kůn a nemůže na závodníka před ním stáhnout ani metr.

Reagovat
smazaný uživatel

"To něco špatně je samozřejmě Inter"

...

Reagovat
smazaný uživatel

absolutni souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné 3 body, spokojenost. V druhém poločase měla Reggina už víc šancí, ale přes Júlia prostě gól dát nejde. Pochvala pro celý tým. Rivas vyhrával většinu hlavičkových soubojů, ale ty jeho nákopy. Lítalo to do území nikoho. Maicon je ženatej a flirtuje tam s asistentkou rozhodčího. Ale pěkná je. Cuchu tam měl zaváhání při bránění, ale jinak ok, navíc gól. Santon průměr. Javier tradičně standart, Dejan pěkná patička a + za bojovnost, Muntari mě docela štval, přihrávky hrozné, ztrácí míče, fauluje. Manciniho už jsem hodnotil, Mario založil tu akci při prvním gólu, pak tam měl pár dobrých průniků a střelu, samozřejmě si neodpustil ty svoje kecy všade okolo. Zlatan 2 góly, jedna tyčka a neproměněná šance před poloprázdnou brankou. Říkám, jeho nebaví dávat jednoduché góly, on musít dát něco spešl, parádní ten druhý gól. Je mi trochu líto Jimenéze, přijde a za pár minut musí kvůli zranění pryč. Obinna nic nepředvedl, Maxe nehodnotím. Nějak moc smajlíků jsem tam dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen 5, myslel jsem, že víc.

Reagovat
Jajinek

Tak první poločas absolutní divočina...běhalo se pořád nahoru dulů, nemělo to moc řád. V tom druhém už se to zklidnilo, zvlášť po Zlatanově brance. V obraně už to pak bylo laksní a Regiina pálila a pálila, a že jich zpálila.

Julio je vážně famózní, ale dnes bych to spíš viděl na totální neschopnost hostů zamířit k tyči, protože vše šlo doprostřed, to jsem vážně koukal.

Zlatan je prostě borec, mohl dát hattrick, ale jednu šanci totálně zadrbal a pak trefil tyč.

Mancini nebyl vyloženě špatný, ale zamyslel bych se nad jménem Obinna, tenhle omyl pracovního povolení mi pije krev. Opravdu nejslabší hráč Interu letos. Ani Quaresma či Rivas mu nemohou konkurovat. On snad neumí nic, teda krom zasekávačky v momentě kdy má udělat kličku do běhu a střely na tribunu.

Muntari, další zralý na facku. Jeho výhoda je, že dokýáže vybojovat hodně míčů, páč umí načasovat skluz, ale prospěšný je jedině, když po vybojování míče hned nahraje, musí však u něj stát spoluhráč, a to né ve větší vzálenosti než je půl metru, jinak totiž míč letí...však víte kam.

Zbytek...AS ztráta na LM už 5 bodů, no pokud se jim nevyprádzní marodka tak to budou mít s doháněním Janovkého zázraku těžké. Viole nevěřím, zatím je vždy akorát zklamou.

Co se týče setupu, Regginu už snad nezachrání ani Krajčík (o němž po dnešku vím vše, i že hrál za Vítkovice a nějakou Slovenskou dědinu).

Přál bych sestup Chievu, ale oni se nějak zázračně stále drží, snad Toro zabere, ale bojím bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

Torinu už tu záchranu pomalu přestávám přát. Ten klub mi byl vždycky sympatický, ale teď se tam sešla taková podivná parta žoldáků, která mě vůbec nebere. Jejich fanoušků mi je líto, zasloužili by si lepší hráče (a trenéra), peníze tam na to v létě měli...

Reagovat
smazaný uživatel

budu jim samozřejmě držet palce do posledního kola, ale možná by jim ta očista v "béčku" prospěla. ten tým je dobrej, jenže tomu asi fakt chybí srdce. nejsou schopni se o ten výsledek poprat. pokud spadnou, bude zajímavý sledovat, kdo se kam rozprchne..., v čele s Rosinou, kterej už nejspíš nebude ochotnej, znovu se mastit v Serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace Itálie:

Gianluigi Buffon (Juve), Marco Amelia (Palermo), Morgan De Sanctis (Galatasaray)

Salvatore Bocchetti (Genoa), Fabio Cannavaro (Real Madrid), Giorghio Chiellini (Juventus), Andrea Dossena (Liverpool), Alessandro Gamberini (Fiorentina), Fabio Grosso (Olympique Lione), Marco Motta (Roma), Gianluca Zambrotta (Milan)

Matteo Brighi (Roma), Daniele De Rossi (Roma), Pasquale Foggia (Lazio), Riccardo Montolivo (Fiorentina), Angelo Palombo (Sampdoria), Simone Pepe (Udinese), Andrea Pirlo (Milan)

Antonio Di Natale (Udinese), Vincenzo Iaquinta (Juventus), Giampaolo Pazzini (Sampdoria), Fabio Quagliarella (Udinese), Giuseppe Rossi (Villareal)

Reagovat
smazaný uživatel

Pepeho bych asi nenominoval. A když Pazzu, tak i Cassana...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoja , alebo Lippi naozaj povolal Brighiho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno byl na goal.com článek od Carla Garganeseho a ten tam psal, jak by nominaci udělal on a Lippi ho asi vyslyšel. Akorát tam měl místo De Sanctise Marchettiho a místo Pepeho Floccariho. Možná tam chybí ještě ten Cassano, jinak se mi to líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Bocchetti ? hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Vandertom - Sampdoria

Giampaolo Pazzini e Antonio Cassano

SAMPDORIA GRAZIE

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo je repre a spolu s Cassanom by pozdvyhli Taliansko Cassano a Pazzini patria do Squadrri Azzuri

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam Palombo, ale Cassano by si to zcela jistě zasloužíl. Pazzo právem

Reagovat
smazaný uživatel

Pardón - pozdvihli...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno na Palomba som zabudol,pardón

FORZA SAMPDORIA

Cassano sa dostal znova do repre po prestupe do Sampdorie,rovnako tak Pazzini

Som nesmierne rád a verím,že pomôžu rovnako tak Sampdorii,pretože momentálne Doria okupuje miesta v tabuľke,na ktoré vôbec nepatrí...DORIA DORIA DORIA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pazzini a Cassano už Sampdorii pomahaji až až. Hrajeme pěkny fotbal, goly davame, škoda že jen dava goly tato dvojka, dobře že se k nim dnes přidal Paolo. Vzadu nas drži dobře Castelazzi. Jinak Doria bude stoupat tabulkou, pohary nejsou ztraceny, 10 bodu šestej flek. Forma je dobrá. Tabulkou projedeme nahoru raz dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíš Juve ne? Juventino...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tak jo, ale libi se mi jak hraje Doria. Navic tam hraje Pazzo, nejoblibenější ital. To Juve sem si dal jen proto že bylo nejsympatičtější v nabidce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak,máš pravdu,Pazzini a Cassano momentálne ťahajú Sampdoriu Táto dvojica mi nesmierne pripomína dvojicu Gianluca Vialli a Roberto Mancini Dúfam,že Doria udrží týchto dvoch skvelých hráčov aj pre budúcu sezónu A tak ako si poznamenal,som rád,že sa konečne k nim niekto pridal(Paolo Sammarco) FORZA DORIA FORZA BLUCERCCHIATI

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, udržet to ty dva hráče je zaklad uspěchu. Doufam že Doria přejde přes Inter v poháru, naskok je dobrej. Ve finale to bude už loterie, ale neni co ztratit, věřím v zisk poháru.

Reagovat
GEGE

Dobrá sestava jen jsem zvědavý na Seedorfa jak mu to pujde po zranění navíc na pozici kde mu to moc nejde.Snad dneska Pippo potvrdí svou formu.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

hrajem v černých trenkách..., to je vždycky svátek

Reagovat
Tsigi

Nikdo na světě nemá(a myslím, že neměl) 3 držitele zlatýho míče na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že nezůstal Ronaldo, mohli jste tam mít 4

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tady....ty tři body si přivezeme domu...znervoznuje me jen seedorf na podhrotu...posledne tam moc nepredvedl.....FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 2: pro Napoli, hostům něvěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

a Blasi chce jako jak dlouhý to háro ?

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini se dobře rozehrál..., tu černou práci ve středu pole odvádí bezchybně.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Mannini

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted me zamrazilo a hned dvakrat za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Sýdorf.

Reagovat
smazaný uživatel

spis ta sance pred + snaha neapole "nedas, dostanes"...i kdyz seedorf taky dokaze zvednout z zidle

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf je borec, o tom jsem životopis nedávno celkem

Reagovat
panca

borec to je ale uz jde vykonnost hodne dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to jde no, a to je škoda.

Reagovat
panca

ale pirlo se celkem rozehral po zraneni skoda ze ted nevysel ten pas na pippa

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, co tim chtel basnik rict v druhe casti... :))

Reagovat
smazaný uživatel

O Clarenci. Když jses o něm zminila, tak mě to napadlo. Pardoon

Reagovat
smazaný uživatel

j to jo...ale ta druha cast mi nedava smysl.."o tom jsem životopis nedávno celkem" ...jinak souhlasim, ze je to borec...nebo spis byl...uz to neni to, co to byvavalo...jeho vykonnost jde dost dolu podle me...ale to se dalo ocekavat :)

Reagovat
smazaný uživatel

Psal...Ja na to zapoměl, to napsat. No jo blbec.

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak to jo

Reagovat
panca

dneska slusnej vykon zatim chtelo by to nejakej gol ale neapol je celkem dost zalezla

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Inzaghiho

Reagovat
GEGE

Tak tohle ofside nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to nevypadalo jako ofsajd..., ale nestěžuju si.

Reagovat
Lubinterista

Dida z břevna na zem jak harant s prolézačky

Offside: no, no (zřejmě)

Reagovat
smazaný uživatel

nechce se mi to rikat, ale uz jsme meli prohravat...milanisti dejte gola sakris..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to nuda. Šmrdlání u lajny mě nějak nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

včerejšek nemá konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to bylo takový Španělsko, hlavně ze strany AS. A pak závěrečnej pokus Juve o bago ala Barca...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím hodně vyrovnanej zápas. držení míče lehce na naší straně, příležitosti o tu jednu, která nejspíš měla být uznána, pro Napoli. obrany fungujou dobře..., obecně jsou týmy konsolidovaný. za normálních okolností by se v Neapoli čekala větší divočina..., takhle je možný, že zápas pohodlně dopluje do 0:0, aniž by si toho divák pořádně všiml. uvidíme, co udělají s vývojem střídání...

Forza Milan !

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hodně takticka bitva.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to roztáhnout hru. Neapol vždycky na jednej straně nechá relativně dost prostoru a místo toho si to dává Jankul se Seedorfem, Patem nebo Pirlem na 5 m2 u lajny.

Reagovat
GEGE

Zatím nic moc.Tradičně držíme míč ale nic s toho.Patovi moc nevycházejí souboje,Seedorf je špatný.Zambrotta na pravé straně hodně pasivní směrem do předu a do zadu to taky není žádná sláva.Jankul je na levo daleko aktivnější.Stopeři zatím v pohodě ale Lavezzi s brejků sem tam zatopí.Stav měl být 1:0 pro Napoli.Hamšík rozhodně v ofsidu nebyl.V druhém poločase to chce zlepšit hru a přidat nějaké goly.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

no nevím, Jankul vzadu občas slušně hoří, narozdíl od Zambrotty. že v životě nevyhraje hlavu je normální, ale prohrál i většinu soubojů po zemi a směrem dopředu se dala větší aktivita očekávat, když tam má Flaminiho, kterej musí bránit, zatímco Gianluca Beckse, kterej to tam řídí sám...

Reagovat
Tsigi

Zambrotta dneska nahrál Manninimu do šance. Zambrotta se mi moc nelíbí poslední dobou. Úplně vysadil útočnou aktivitu a dozadu to taky není excelentní.

Reagovat
smazaný uživatel

neříkám, že hraje ideálně, ale když sleduješ pozorně Jankula, tak zjistíš, že je dnes dozadu úplně nulovej..., pozičně kolikrát taky mimo.

Reagovat
Tsigi

Tak o Jankulovi jsme se nedávno bavili. Prostě ten je svůj. Pozičně je na tom hůř než Cordoba

Reagovat
GEGE

To je sice pravda ale i tak bych čekal od Zambrotty větší aktivitu.Jinak se mi nezdá,že by Jankul dneska prohrál hodně soubojů.Mě se zatím jeho výkon líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

směrem dopředu je dobrej..., nelíbí se mi ale jeho dnešní defenzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo je hrozný, to je lepší i Seedorf dle mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jove dneska slušný výkon.....................

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem to není můj doublenick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď to tu bude teprv přeJovetičováno

Reagovat
smazaný uživatel

už tady snad někdo je??

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ten nad tebou,

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, to byl zase zářez!

Reagovat
Tsigi

Smůla, to je daň za Hamšíka muset na něj koukat 90 minut , tak taky pískám proti vám

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych spíš řekl ztracený body, aspoň potěšila stejně jako na podzim proti Juve výborná fyzička po 60. minutě. Po půl roce konečně vyšel mnohokrát zkoušený signál z rohu, škoda toho... Nejlepší hráči Paolo, Contini, Mannini, ze strany AC asi taky Paolo a Zalayeta. Oběma týmům přeji vše nej do zbytku soutěže .

Reagovat
smazaný uživatel

No bezva , musím se trochu hodit do klidu .

Reagovat
panca

seedorf je hroznej - dolu s nim a klidne dihna hrajeme u nich a nemusel by tak branit

Reagovat
panca

tak jsem to privolal

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem dodatečně všechno nej ke kulatinám

Reagovat
panca

thanks

Reagovat
smazaný uživatel

Rickyyy

Reagovat
smazaný uživatel

snad to tam kaka rozproudi

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo se rozloučil jak jinak, než ofsajdem...

Reagovat
smazaný uživatel

ten zalayeta je hrozna lama

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

kde se toulas marie uz ma strach

Reagovat
panca

ty vis...

Reagovat
smazaný uživatel

in love co...videls zlatana? nadhera

Reagovat
panca

zrovna jsem si rikal ze to vypnu a zlatan to dal! peknej...

Reagovat
smazaný uživatel

to neni mozny...co tam ta obrana dela...nejsme schopni je pokryt....vubec

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas ? mno...

Reagovat
smazaný uživatel

hned gólovka přes jeho prostor

Reagovat
Tsigi

Senderos ne že bych to od Carla nečekal, ale poslední střídání Philip nechápu

Reagovat
GEGE

Tohle mě vůbec nepřekvapuje...

Reagovat
Tsigi

Vždycky, když se koukám na naše stopery, tak mě uklidňuje, že jsme na tom ještě dobře. Takovej Řím Loria, Diamoutane, Mexes my jsme na tom zlatě

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Diamoutene v osemfinale proti Arsenalu bol jeden z najlepsich hracov , a keby mala Fiorentina Mexesa by si 2 tyzdne nespal .

Reagovat
smazaný uživatel

Vykon sa mi paci, po tych trapasoch z minulych kol..Uz by to chcelo len gol ..

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Lavezzi Mannini Zalayeta

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo , jako za starých časů

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně si řekl o místo v základu

Reagovat
Tsigi

Carlo to má pořád v sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo: "Jdeme ven!"

Reagovat
GEGE

Dneska špatný výkon.Nakonec můžem být rádi i za remízu.Pirlo dneska snad nejhorší hráč na hřišti.Tolik nepřesných přihrávek navíc špatný v defenzivě.Flamini bojoval,Beckam se taky snažil ale jinak bída.Ricky po zranění jěště to nebylo ono a od Ronaldihna nic nečekám...

Reagovat
smazaný uživatel

celkem nuda no. s Neapolí se mi ty zápasy přestávají líbit. většinou nic moc fotbal, sporné situace, na hřišti a kolem něj všichni nasraní (hlavně Blasi s Becksem si dneska div nedali do držky). není to takovej svátek, jakej by se od těchto dvou týmů čekal. ani nevím co komentovat, páč se toho na hřišti fakt moc nedělo..., i když to chtěl Carletto sympaticky okořenit Senderosem. Napoli měla druhej poločas více ze hry, mohla vyhrát. u nás nevím no. Patovi dnes bohužel téměř nic nevyšlo a když si povodil 2 borce, narazil na třetího. Ricky s Dinhem nuloví, ale aspoň dostali do nohou nějaký minuty. záloha to svoje..., obrana relativně solidní v porovnání s koncem podzimu a začátkem jara, i když měla druhej poločas mezery (aby taky ne Sendy, že jo). pohodovej bod s nádechem nudy, ale s ohledem na budoucí střetnutí (Juventus, Roma, Fiorentina) nemusí být ten třetí flek zas taková jistota, takže to snad nehodláme do konce sezony doflákat..., jak dneska.

MILAN PER SEMPRE !

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou se přistihuju, že začínám být apatický vůči našim výkonům. a nejorší je, že stejný pocit mám i z nějakých hráčů..

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
smazaný uživatel

Lavezzi to je neskutečnej rychlík. Jinak Ancelotti

A Slepička včera zase perlil : ,,Tady při souboji 40letého Maldiniho a 23letého Lavezziho letaly jiskry. No, kdyby byl Maldini velký ďábel, tak Lavezzi moh byt jeho syn"

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam místo dřevěnýho Zalayety byl schopný útočník, tak Milan odjede bez bodů. Sice ho mám docela rád, ale to co předváděl, bylo k zblití a pak už jsem to Neapoli vyloženě přál. I když se mohla pouštět do útoků odvážněji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a mimochodem, debatu ohledně penalty Interu jsem tu někde četl a musím se zastat uživatele "Juventus"(jen toho o penaltě). Pokud už byl v tomhle případě "spáchán" faul, tak od Manciniho, který nakopl bránícího hráče a vůbec se nesnažil jít za míčem. Udělal to ale šikovně a být v pozici rozhodčího, vidím to taky jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

ty nedas pokoj co?

Reagovat
smazaný uživatel

Někde tady jsem to včera četl a po shlédnutí situace jen přidávám svůj názor. Nemyslím si, že tohle je vhodný zápas k tomu, aby někdo brečel, že sudí pomáhají Interu, ale jen jsem okomentoval situaci, ke které došlo a o které se tu diskutovalo, nic víc za tím nehledej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a mimochodem, co si o tom myslíš ty?

Reagovat
smazaný uživatel

no dala se pisknout na vsechny strany...mancini je herecka o tom zadna, ale udelal to chytre(za prunik si to zaslouzil)

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje odpoveď vypadá, jako bys měl strach, že tě kolegové zase prohlásí za protiinteristu, když řekneš, co si o tom myslíš...

Reagovat
smazaný uživatel

musim byt trochu diplomat (jinak jak bude stranicka schuze interistu muzou byt problemy a budu muset vratit sluz.automobil,byt,mobil atd.) dala se pisknout na obe strany... u takove je ta hranice jestli plati nebo ne velmi mala...jak rikam Mancini to udelal sikovne, ale priklanim se spis k ano ze mela platit. Jinak zdravim kolegy Carlose,Jajinka,Santona... (ti rozhodnou o me dalsi budoucnosti ve strane)

Reagovat
panca

tý vogo se nejak rozepsal!! takhle dlouhej prıspevek jsem tu od tebe jeste nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

to sekretarka

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta podle mě byla, Mancini evidentně nechtěl pokračovat v akci, ale šel si pro penaltu, je holt vychcanej.

Reagovat
Jajinek

Za sebe můžu říct, že ve straně zůstáváš, a navíc si myslím, že určitě nejsem příslušný o tom rozhodovat.

A rozhodně se kvůli komukoli neboj říct svůj názor

Reagovat
Jajinek

Já bych v tomto případě asi odpískal penaltu a pak ještě udělil Mancinimu žlutou kartu za simulování. Ta penalta se pískat dala, rozhodně si však nemyslím, že byla jasná. Jasný byl let Manciniho, kde by měla žlutá karta následovat bez debat.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si zasimuluje kdekdo, ale spíš mě nadzvedlo, jak si to pak ještě "oslavil".

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Cambiasso prodloužil do roku 2014.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdy udělám hodnocení do fanty, bo mi ta stranka nejde, udělal jsem jednoho uživatele, a nejde to do prčic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele