Serie A - preview 29. kola

21.03.2009, 09:31, aktualizováno 22.03.2009, 09:28
Previews
Tahákem nedělního programu je asi zápas AC Milán v Neapoli, kde by měl být vyprodaný stadion San Paolo. Vedoucí Inter by si měl podle předpokladů pohrát s poslední Regginou. Atak na Ligu mistrů hlásí po zaváhání AS Řím Fiorentina, která hostí Sienu. Proti bude zcela jistě Janov, jemuž vystoužená čtvrtá pozice zatím patří a který přivítá Udine...
Calcio Catania - SS Lazio  (sobota 18:00)
Další zkrat v letošní sezoně bude chtít odčinit římské lazio, které cestuje na Sicílii k utkání s Catanií. Hosté stále mají šanci proniknout do evropských pohárů, ovšem pokud předvedou stejný výkon jako s Chievem, na pohárovou Evropu můžou zapomenout.

Ve špatných výkonech pokračuje Catania, která se sice v posledních zápasech zlepšila, ale pořád to není ten tým, který ještě na podzim bojoval o evropské poháry. Svěřenci trenéra Waltera Zengy ztrácejí půdu pod nohama a současné třinácté místo je velkým zklamáním. Soutěž však ještě nekončí a Catania má šanci svoje nepříznivé postavení vylepšit, ovšem také i zhoršit. Vždyť domácí dělí od sestupu 10 bodů, což není vzhledem k tříbodovému systému a formě, kterou Catania má, úplně bezpečný náskok. Domácí mají nyní šanci si bodově polepšit proti Laziu, které letos předvádí hodně podivné výkony.

Jak už bylo zmíněno, Lazio předvádí hodně podivné výkony, začátek sezony byl skvělý, Lazio dokonce v jednu chvíli vedlo ligu, jenomže pak přišel strmý pád. Biancocelesti se nacházeli někde kolem desátého místa, a pak se zase začalo dařit. Až minulý víkend zase výsledkově, ale i herně propadli. Svěřenci trenéra Rossiho doma nestačili na zachraňující se Chievo Verona, když prohráli 0:3. Lazio se nezmohlo prakticky na nic a po jednom z nejhorších výkonů zaslouženě prohrálo.

"Nemůžeme k zápasu přistoupit jako proti Chievu, hrajeme lepší fotbal, ale musíme u toho i myslet. Nejsem spokojený s přístupem mého týmu," nechal se slyšet nespokojený prezident Claudio Lotito po zápase s Chievem.

Domácím budou scházet dva hráči, respektive Morimoto a Baiocco. Římané odcestují na Sicílii bez záložníků Daba a Matuzalema.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Potenza, Silvestre, Stovini, Capuano - Izco, Ledesma, Biagianti, Tedesco - Martinez, Mascara
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner , Siviglia, Cribari, Radu - Foggia, Ledesma, Brocchi, Manfredini - Rocchi, Pandev
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.60 - 2.95 - 2.65
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AS Řím - Juventus FC  (sobota 20:30)
Jednoznačně největší tahák 29. kola italské Serie A se odehraje na Olympijské stadionu v Římě, kde domácí AS přivítá aktuálně druhý celek soutěže Juventus Turín. Oba celky potřebují nutně bodovat, Giallorosi kvůli špatnému postavení v tabulce, Bianconeri zase díky ztrátě, kterou mají na vedoucí Inter Milán.

AS Řím zažil v posledních týdnech několik zklamání, z nichž největší je rozhodně vyřazení z Ligy mistrů od londýnského Arsenalu. Jenomže to nebyl jediný neúspěch, který Římany postihl. Giallorosi následně jen remizovali v domácí soutěži na půdě Sampdorie Janov 2:2, i když nutno podotknout, že utkání mohlo z pohledu Říma dopadnout ještě hůře. Poslední ranou bylo opětovné zranění kapitána a ikony týmu Francesca Tottiho. Devět kol před koncem soutěže tak trvá stíhající jízda Římanů za vytouženým čtvrtým místem, které znamená boje o Ligu mistrů. Na čtvrté pozici se momentálně nachází Janov, který má před pátou Fiorentinou a šestým Římem náskok dvou bodů. Giallorosi však nečeká nic lehkého, další soupeřem na dotažení ztráty bude Juventus Turín, který v lize pokračuje ve skvělých výsledcích.

"Je pravda, že jsme bez několika hráčů, ale v této sezoně už jsme jednou v takovéto situaci byli a já jsem si jistý, že s Juventusem můžeme získat všechny tři body," řekl Matteo Brighi, který jako jeden z mála hráčů není na marodce Říma.

Stará dáma se snaží pronásledovat vedoucí Inter co to jde, jenomže milánský gigant si náskok udržuje. Juventus ztrácí na italského šampióna sedm bodů a stáhnout ztrátu se turínský klub pokusí na půdě římského AS. Podobně jako domácí celek se s Ligou mistrů rozloučil i Juventus, který vypadl také s londýnským celkem - Chelsea. Navzdory vyřazení z Ligy mistrů a ztrátě na vedoucí Inter může Juventus pomýšlet na jednu trofej, a to sice na Italský pohár. Bianconeri mají za sebou první zápas s Laziem Řím, který prohráli 1:2, ovšem do odvety jsou šance na postup relativně vysoké.

"Musíme jet do Říma s cílem vyhrát. Pokud máme šanci na zisk Scudetta, musíme všechny zbývající zápasy vyhrát. Jsem přesvědčen, že ještě můžeme cestu Interu zkomplikovat," nechal se slyšet mladíček Giovinco, který předvedl v posledním utkání proti Boloni skvělý výkon.

Oba celky zužuje početná marodka. AS Řím i Juventus budou postrádat hned několik hráčů základní sestavy. Na straně Vlků to jsou Cicinho, Cassetti, Juan, Taddei, Aquilani, Totti a Perrotta, přičemž De Rossi, Pizarro, Diamoutene a Motta si odpykávají karetní trest. Juventus je na tom obdobně, chybět budou Andrade, Zanetti, Camoranesi, Sissoko, Legrottaglie, Amauri, Ekdal, Manninger, De Ceglie a Marchisio.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Panucci, Mexes, Loria, Riise - Filipe, Brighi, Tonetto - Baptista, Menez - Vucinic
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro - Giovinco, Tiago, Poulsen, Nedved - Iaquinta, Del Piero
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.80 - 2.95 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Reggina Calcio  (neděle 15:00)
Vedoucí Inter Milán hostí poslední celek soutěže Regginu. Vše napovídá tomu, že by to měl být snadný zápas pro Inter, ovšem Reggina hodlá italského šampióna minimálně potrápit. Domácí by rádi navýšili svůj náskok před druhým Juventusem.

Nerazzurri se celkem brzy otřepali z vyřazení Ligy mistrů a v domácí soutěži znovu vyhráli. Inter na San Siru zdolal Fiorentinu 2:0 a i nadále kraluje suveréním způsobem italské lize. Svěřenci trenéra Mourinha už bojují pouze na domácí scéně, po vyřazení z Ligy mistrů a po doslova zpackaném prvním zápase semifinále poháru Coppa Italia už zbyla pouze domácí liga. Milánský Inter ještě čeká odvetné utkání doma se Sampdorií Janov ale vzhledem k výsledku z prvního utkání se dá předpokládat, že si janovský celek postup pohlídá. Ačkoliv se zdá, že by mělo jít o snadnou práci, Inter zápas s Regginou nepodceňuje. Domácí si jsou dobře vědomy situace, ve které se Reggina nachází.

"Jsme na vrcholu italské ligy už tři roky, což je výsledek tvrdé práce za poslední roky. Do konce sezony je však ještě dlouhá cesta, ale je skvělé vidět, že je Inter první," prohlásil Maicon.

Reggina sice drží třízápasovou neporanitelnost, ale všechny tyto zápasy skončili remízou. Pro Regginu to rozhodně není dobrý výsledek, protože vzhledem k bodové ztrátě, kterou Reggina na nesestupová místa má, je zisk jednoho bodu ztrátou.

"Můžeme uhrát dobrý výsledek, když budeme hrát se stejnou odvahou jako proti AC Milán. Pro mě to bude takové, osobní derby, jelikož jsem přišel právě z akademie milánského AC. Pokud tedy budeme hrát jako proti Rossoneri, máme dobrou šanci získat nějaký bod," nechal se slyšet Di Gennaro, který do Regginy přišel právě z Milána.

Trenéru Mourinhovi budou pro nejrůznější zdravotní problémy chybět obránci Materazzi, Burdisso, Cordoba a Chivu. Mimo hru jsou také Figo, Adriano a vykartovaný Samuel.

I celek z Kalábrie má jisté problémy se složením sestavy, chybí Giosa, Hallfredsson, Campagnolo, Corradi a rovněž suspendovaný Cirillo.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Julio Cesar - Maicon, Cambiasso, Rivas, Santon - Zanetti, Muntari - Mancini, Jimenez, Balotelli - Ibrahimovic
Reggina Calcio - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Lanzaro, Valdez, Santos - Sestu, Barreto, Carmona, Barillà, Costa - Cozza - Brienza
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.18 - 6.40 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Lecce - Atalanta BC  (neděle 15:00)
Trápící se Lecce přivítá na svém stadionu Via Del Mare desátý celek soutěže Atalantu Bergamo. Domácí se vůbec nedaří a jejich situace začíná být kritická, od posledního místa dělí hráče Lecce pouhé tři body.

Lecce z posledních šesti zápasů získalo pouze jeden jediný bod, a to sice za domácí remízu 0:0 s poslední Regginou. Domácím hraje do karet pouze to, že i další kluby ohrožené sestupem nedokáží vyhrát, takže šance, že se Lecce zachrání tu ještě je. Nicméně to by museli svěřenci trenéra De Cania výsledkově zabrat. Nyní budou mít šanci přerušit nelichotivou sérii zápasů doma s Atalantou Bergamo, která po několika zápasech bez výhry opět naplno bodovala.

"Musíme k utkání přistoupit nejlepším možným způsobem a podniknout vše pro zisk tří bodů. Atalanta je dobře organizovaný tým, ale co se týče nás, tak nejsme horším týmem," prohlásil Simone Tiribocchi, který ale bude svému celku chybět.

Atalanta zdolala v domácím prostředí FC Turín 2:0, čímž zároveň přerušila sérii tří utkání bez výhry a bez vstřelené branky. Atalanta v posledních letech vždy skončila v poklidném středu tabulky a ani tato sezona nejspíše nebude výjimkou.

Trojlístek fotbalistů bude scházet trenéru De Caniovi, ten se musí obejít bez služeb Cacii, Konana a Tiribocchiho. Atalanta je na tom o něco hůře, té bude chybět pět hráčů, včetně její největší ofenzivní síly Vieriho, Ferreiry Pinta a Doniho. Chybět budou také Plasmati a Garics.
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Esposito, Fabiano, Stendardo - Angelo, Edinho, Zanchetta, Ariatti - Caserta, Castillo, Papadopoulos
Atalanta BC - pravděpodobná sestava:
Consigli - Capella, Pellegrino, Manfredini, Belini - Defendi, Guarente, Cigarini, Padoin - Valdes - Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.35 - 2.68 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Chievo Verona - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Další záchranářské utkání čeká Chievo, které doma přivítá celkem slušně rozjeté Palermo. Chievo v minulém kole šokovalo, když dokázalo jednoznačně vyhrát v Římě na Laziem 3:0, Palermo zas nasázelo Lecce pět branek.

Chievo Verona v minulém kole překvapilo, když dokázalo vyloupit Olympijský stadion v Římě. Výhru 3:0 nad rozjetým Laziem čekal jen málokdo. Toto vítězství domácímu celku pomohlo, co se týče záchranářských prací. Chievo je totiž šestnácté a před osmnáctým Turínem má náskok tří bodů. Do konce soutěže čeká Chievo ještě dost práce, samozřejmě nejlepší by bylo, kdyby domácí zvládli nastávající střetnutí s Palermem, které se v posledních kolech prezentovalo dobrými výkony.

Jak už bylo zmíněno, Palermo nabralo v posledních zápasech velmi slušnou formu. Nejprve dokázalo vyhrát na půdě Fiorentiny 2:0 a poté i v domácím prostředí nad Lecce, kterému dokonce nasázelo pět branek. Výhra 5:2 posunula Palermo už na sedmé místo za AS Řím, hosté tak mají stále reálnou šanci proniknout do evropských pohárů.

"Atmosféra na stadionu Bentegodi bude velmi dobrá, hrají dobře a jejich poslední výsledky jim umožnili dostat se blíž k vytouženému cíli. Nicméně věřím, že máme větší kvalitu než Chievo, i když v rozhodující fázi sezony nikdy nevíte, co se může přihodit," nechal se slyšet trenér Palerma Ballardini.

Klub z Verony se musí pro utkání s Palermem obejít bez Bentivoglia a Makinwy. Sicilané zase nastoupí bez Budana, Guany, Bresciana a Miccoliho. Posledně jmenovaný si odpykává karetní trest. Palermu se ve vzájemných zápasech s Chievem daří, v letošní sezoně už jednou dokázali veronský celek porazit, na stadionu Renza Barbery si připsali tři body za výhru 3:0.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Morero, Yepes, Mantovami - Luciano, Rigoni, Marcelini - Pinzi - Pellissier, Bogdani
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Amelia - Cassani, Carrozzieri, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Liverani, Nocerino - Simplicio - Cavani, Succi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.45 - 2.85 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Čtvrtý celek soutěže a největší překvapení letošní sezony FC Janov přivítá Udinese Calcio. To v poslední době nabralo slušnou formu, ovšem vzhledem ke špatnému začátku je umístění Udinese velkým propadákem.

Fotbalisté Janova nadále pokračují ve skvělých výsledcích a po prohraném utkání s Interem opět vyhráli. V minulém kole si svěřenci trenéra Gasperiniho poradili s Cagliari a v tabulce zůstali na čtvrtém místě. Janov má tedy vše ve svých rukou a pokud bude pokračovat v této jízdě, mohl by si zahrát v příštím roce milionářskou Ligu mistrů.

Udinese se posledních zápasech hodně zlepšilo a fanoušci týmu mohou zase vidět staré, dobré Udinese. Hosté jsou navíc posilněni postupem do další fáze Poháru UEFA, kde italský celek zdolal obhájce trofeje, ruský Zenit Petrohrad. Svěřenci trenéra Pasquala Marina sice v Rusku prohráli 1:0, jenomže v první utkání na domácí půdě zvítězili 2:0 a nakonec postoupili dál. I v domácí soutěži se začalo hráčům Udine dařit. Naposledy si však Udinese rozdělilo body za remízu 1:1 s Catanií.

Janov na Udinese umí, to dokazují poslední vzájemné zápasy obou celků, ve kterých Janov s Udinese ani jednou neprohrál. Zajímavé je, že v utkání těchto soupeřů padly vždy více než tři branky. V 10. kole se na půdě Udinese zrodila divoká remíza 2:2.

Celkem pět hráčů bude chybět domácímu Janovu, jedná se o Vandenborreho, Thiaga Mottu, Scarpiho, El Shaarawa a vykartovaného Janovice. Ani Udinese nebude v souboji s Janovem kompletní. Hrát nebudou Ferronetti, Tissone, Coda a Lukovič.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Rubinho - Bitva, Ferrari, Bocchetti - Rossi, Milanetto, Juric, Criscito - Palladino, Milito, Sculli
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovic - Zapata, Domizzi, Felipe, Pasquale - Obodo, D'Agostino, Asamoah - Isla, Floro Flores, Sanchez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.10 - 4.45
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
ACF Fiorentina - AC Siena  (neděle 15:00)
Klíčové domácí utkání čeká Fiorentinu, ta po dvou porážkách musí zabrat, nebo se její ztráta na vysněné čtvrté místo zvýší. Soupeřem jí bude Siena, která v minulém kole ostudně prohrála 5:1 s milánským AC.

Fiorentina v posledních kolech promarnila šanci upevnit si čtvrtou pozici, když dvakrát prohrála. Viola nejprve propadla v domácím utkání s Palermem a posléze nestačila na vedoucí Inter Milán. Další bodová ztráta by znamenala vzdálení Ligy mistrů pro příští sezonu. Fiorentina navíc nedala v již zmiňovaných zápasech proti Palermu a Interu ani gól. "Před nedělním zápasem je na nás vyvíjen neobvykle velký tlak, ovšem i nadále jsme přesvědčeni, že v příští sezoně nebudeme chybět v Lize mistrů. Ztráta s Palermem byla hodně ošklivá, proti Interu jsme zase hráli dobře, jenomže nám to nebylo nic platné," prohlásil na klubových stránkách záložník Riccardo Montolivo.

K situaci v klubu se vyjádřil i záložník Martin Jorgensen: "V neděli musíme vyhrát, abychom byli v kontaktu s Římem a Janovem. Bude to těžké utkání, doufáme však v lepší výsledek, než v našich v předchozích zápasech."

Patnáctá Siena ještě nemá jistou záchranu a pokud bude předvádět podobné výkony jako proti milánskému AC, se kterým prohrála vysoko 5:1, může se do posledního kole obávat nejhoršího. Bianconeri mají před sestupovými vodami náskok sedmi bodů, což není zrovna bezpečný náskok. "Fiorentina se snaží získat čtvrté místo, ale i my potřebujeme bodovat. Oba celky mají dost svých cílů, oni jsou silní ale my nejsme žádní nováčci," prohlásil trenér Giampaolo.

Cesare Prandelli bude postrádat pouze Santanu a na druhé straně trenér Giampaolo dvojici hráčů Rossettini, Guadalupi. Fiorentina poslední dva vzájemné zápasy se Sienou nezvládla, když dvakrát podlehla na půdě Sieny stejným výsledkem 1:0.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Frey - Comotto, Gamberini, Kroldrup, Vargas - Jorgensen - Kuzmanovic, Felipe Mělo, Mongolovo - Gilardino, Mutu
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Curci - Zuniga, Portanova, Brandao, Del Grosso - Codrea, Vergassola, Galloppa - Kharja - Amoruso, Maccarone
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.45 - 3.60 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
FC Turín přivítá na svém stadionu Sampdorii Janov. Jedná se o souboj dvou celků, kteří se pohybují ve druhé polovině tabulky. Domácí Turín dokonce bojuje o holé přežití v nejvyšší soutěži - momentálně je osmnáctý.

Fotbalisté Turína nedokázali po sérii remíz a jednoho vyhraného utkání opět bodovat a po porážce s Atalantou se propadli na osmnáctou pozici, která znamená obávaný sestup do Serie B. Svěřenci trenéra Novellina doplatili na mizernou koncovku, v posledních třech zápasech nevstřelili hráči Turína ani gól. Turínskému FC nyní nezbývá nic jiného než vyhrávat a překonat ztrátu dvou bodů na sedmnáctou Bolognu.

"Musíme proti Sampdorii vyhrát, na tento zápas jsme se připravili. Je to naše první finále ze zbývajících deseti. Budeme muset bojovat až dokonce," prohlásil trenér Novellino.

Špatná situace klubu se nelíbí fanouškům, kteří čím dál víc dávají najevo svojí nespokojenost. "Chápu naše fanoušky, také z toho nejsme nadšeni. Ale já jsem přesvědčen, že se můžeme sestupu vyhnout. Mám plnou důvěru hráčů a klubu," dodal Novellino.

Špatné období zažívá i Sampdoria, která je letos zcela ve stínu konkurenčního FC Janov. Blucerchiati zaujímají v tabulce čtrnácté místo, zatímco FC Janov bojuje o Ligu mistrů. Hosté mají oproti domácím jednu výhodu, Sampdoria nebojuje o záchranu a ačkoliv je čtrnáctá, stále může pomýšlet na evropské poháry. Svěřenci trenéra Mazzarriho totiž dokázali v prvním utkání semifinále italského poháru zdolal favorizovaný Inter Milán 3:0 a jsou jen krůček od finálové účasti.

Pro toto důležité utkání nemůže trenér Novellino počítat s Abbruscatem, Ogbonnou, Abatem, Rosinou, Di Loretem a Ventolo, všichni mají různé zdravotní problémy. Hostující Sampdoria je na tom lépe, chybět jí budou Krsticic a Stankevicius.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sereni - Rivalta, Natali, Pisano, Rubin - Diana, Corini, Dzemaili, Barone - Gasbarroni - Bianchi
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Castellazzi - Raggi, Lucchini, Accardi - Padalino, Sammarco, Palombo, Franceschini, Pieri - Pazzini, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.25 - 2.95 - 3.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Bologna FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Důležitý záchranářský zápas odehraje i Bologna, která hostí Cagliari. Domácí potřebují nutně bodovat, aby se vzdálili sestupovým pozicím. Hosté jsou naopak na klidné deváté pozici.

Tým trenéra Mihajloviče je jen dva body od sestupu, a proto v utkání s Cagliari potřebuje výsledkově zabrat. Bologně se posledních zápasech vůbec nedaří, domácí z posledních sedmi zápasů vytěžili pouze čtyři body za remízu 1:1 v Neapoli a výhře 3:0 nad Sampdorií Janov. Vylepšit situaci týmu budou chtít svěřenci trenéra Mihajloviče už v následujícím utkání proti Cagliari.

Sardinský celek prožívá po několika dobrých zápasech útlum. Cagliari už nevyhrálo čtyři zápasy po sobě a v tabulce mu patří deváté místo. Naposledy Cagliari nestačilo v domácím prostředí na Janov, který výhrál 1:0.

"Hrajeme dobře a s našimi výkony bych měl být spokojen, nicméně musíme být více agresivnější a důraznější ale zase to nesmíme přehnat abychom na to nedoplatili," prohlásil na klubových stránkách Cagliari trenér Allegri

Bologna bude postrádat několik hráčů, zranění jsou Paonessa, Britos a Cesar, hned trojice fotbalistů si zase odpykává karetní trest, jedná se o Mudingayie, Zenoniho a Terziho. Cagliari také nebude kompletní, do Bologni neodcestují Pisano, Magliocchetti a Cossu.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Marchini, Moras, Castellini, Lanna - Volpi, Mingazzini, Mutarelli - Bombardini - Osvaldo, Di Vaio
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Mathesu, Lopez, Canini, Agostini - Fini, Conti, Biondini - Lazzari - Acquafresca, Jeda
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.95 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - AC Milán  (neděle 20:30)
AC Milán bude chtít navázat na dobrou formu z posledních kol, ale na půdě Neapole ho nečeká snadná práce. Domácí se budou chtít na hvězdný Milán vytáhnout a konečně se dostat ze špatné situace, kterou klub prožívá.

Neapol v minulém kole opět nevyhrála a situace je čím dál horší. Je to skoro neuvěřitelné, vždyť tento klub ještě po první polovině ligy bojoval o Ligu mistrů. Skvělá forma je již minulostí a momentálně Neapol hledá, jak se z této situace dostat. Neapol v současnosti zaujímá až dvanácté místo a s evropskými poháry pro příští sezony počítat nemůže. Špatné výsledky donutily klub vyměnit trenéra, do Neapole přišel trénovat Roberto Donadoni.

"Musíme z našich hráčů vymáčknout to nejlepší, ale rozhodně to proti Milánu nebude lehké. Kluci musí překonat strach, který v současnosti mají. Musíme být v každé situaci nebezpeční. Je jasné, že chceme uhrát dobrý výsledek, předpokládám, že to bude velkolepý večer," prohlásil bývalý reprezentační trenér Itálie a současný kouč Neapole Roberto Donadoni.

AC Milán už bojuje pouze o udržení současné třetí příčky. Boj o Scudetto je už ztracený, ovšem ještě stále tu existuje možnost dostat se na druhé místo tabulky, kde je momentálně turínský Juventus. V posledních zápasech nabrali Rossoneri skvělou formu a především útočník Fillipo Inzaghi střelecky ožil. Nicméně v Neapoli to nebude mít Milán jednoduché, vždyť to byla právě Neapol, která v minulé sezoně zařídila, že si AC Milán letos nezahrál Ligu mistrů.

"V Neapoli budeme čelit týmu, který poslední dobou hledá, jak se ze zoufalé situace dostat. Zítřejší zápas bude pro ně ideální příležitost, protože se budou chtít před bouřlivou atmosférou v Neapoli na nás vytáhnout," varoval před zápasem Carlo Ancelotti.

Oba celky mají značné problémy ze sestavou. Domácí Neapoli budou scházet Iezzo, Gargano, Maggio, Vitale, Rinaudo a vykartovaný Aronica. Hostující AC Milán je na tom ještě hůře, hrát nebudou Gattuso, Borriello, Nesta, Kaladze, Bonera, Abbiati a suspendovaný Ambrosini. Do branky se místo Abbiatiho postaví Brazilec Nelson Dida.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Navarro - Santacroce, Cannavaro, Cintáni - Montervino, Pazienza, Blasi, Hamsik, Datolo - Zalayeta, Lavezzi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Dida - Zambrotta, Favalli, Maldini, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Flamini - Seedorf - Pato, Inzaghi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.35 - 3.05 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán28206251:2166
2.Juventus FC28185547:2259
3.AC Milán28166651:2854
4.Janov CFC28139637:2748
5.ACF Fiorentina281441038:2946
6.AS Řím28137843:3746
7.Città di Palermo281331239:3742
8.SS Lazio281251139:4041
9.Cagliari Calcio281161133:2939
10.Atalanta BC281231333:3139
11.SSC Neapol281061233:3336
12.Udinese Calcio28991038:3936
13.Calcio Catania28971229:3434
14.UC Sampdoria28891128:3533
15.AC Siena28871323:3131
16.Chievo Verona28691324:3627
17.Bologna FC28681431:4626
18.Turín FC28591425:4224
19.US Lecce284111324:4623
20.Reggina Calcio283111422:4520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (274)

Přidat komentář
GEGE

Už se těším na ASR-Juve.Sice ty absence jsou děsivé ale i tak by to mohla být pěkná podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas :) ale rada bych videla i Janov s Udine zitra...ale to se asi nezdari..

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem dneska moc zvědavej na sestavu Juve něco ěm říká že budeme hrát na 3 utočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom clanku k UEFE a tom osobnim vylevu proti mne mas jeste ode me odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

tam už se mě nechce jít

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem si to četl tak se omlouvám,trošku sem si nějaké věci vydedukoval a zapojil sem fantasmagorii.Tak se omlouvám byl sem v emocích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

AS musí vyhrát pokud chtějí do LM.Doufám,že vyhrají

JEREMY Menez snad nebude hrat jako posledni zapasy kdy ho to asi moc nebavilo To same VUCICNIC Kluci makejte

Reagovat
smazaný uživatel

konečně ! tenhle týden byl nějak příliš dlouhej..., forza calcio !

sranda, když se podívám na pravděpodobnou lavičku vlků na gazzettě a znám z ní jen Artura a Montellu. zbytek - Crescenzi, Malomo, Brosco, Stojan (?!), D'Alessandro..., znalostmi o římské Primaveře zrovna neoplývám.

Reagovat
Tsigi

Doufám, že se Stojan prosslaví

Reagovat
smazaný uživatel

Stojan Jakotic?

Reagovat
Tsigi

Taky mě napadl

Reagovat
Bakary3

Já je znám jen proto, že jsem za ně teď hrál manažera

Reagovat
Bakary3

Ale třeba nebudou špatný, před pár lety takhle v LM ( myslim ) začínal Aquillani.

Reagovat
M11

presne..

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Tomanatura

Tak zítra Viola vyhraje bitku o Toskánsko....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je víc než jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý chcete po Juve 10 mega za Zunigu .

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si říkal, že jednání s Juve už uhasly ... Zuniga má na to udělat rekord v prodeji

Reagovat
Tsigi

Budu fandit Sieně už jednou je letos porazili tak snad podruhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze aspon As ukopou remizu a v nedeli Inter vyhraje nad Regginou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale když koukám na předpokládanou sestavu AS, tak bych to na nějaké body pro ně moc netipoval.

Reagovat
jtbs

Zostava sa mi paci. Giovinco a Nedved v zaklade a na hrote Del Piero s Iaquintom moze znamenat rychlu smrt pre AS. Trochu sa bojum Poulsena ale momentalne inu moznost nemame. Neviete co je s Marchisiom a do kedy bude este chybat De Caglie?

Reagovat
smazaný uživatel

Marchisio koleno, De Ceglie už měl být zpátky, tak snad po repre.

Reagovat
jtbs

thx

Reagovat
smazaný uživatel

F J *27*

Reagovat
smazaný uživatel

Sampdoria do Torina pěkně pro tři body

Reagovat
smazaný uživatel

nesmí. Granata musí uhrát minimálně remízu a doufat, že si odveze Palermo z Verony všechny 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy, Doria je popraví

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mám domluvený zápas. 1000% tutovka a dám ho zdarma!!! AS-Juventus 2. Jak ne, tak přijdu o peníze a několik kamarádů.

Pokud bude sestava, jak je tady psané, věřím v debakl... I když je klidně Giovinco může přijít povodit až na poslední půlhodinu, to by jeho efekt pro hru ještě zvýraznilo.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
Slejdy

Slagr se blizi...tesim se..vidim to na remizu...jedine co me mrzi je ze to nedava sport1, misto toho tam napere Villarreal vs Bilbao

Reagovat
smazaný uživatel

Sázím půl královny na penaltu v našem zápase a půl královny na neprohru Regginy(kde jinde by se měla chytit, když ne na San Siru).Jajinku bereš?

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš mít slušnej harém. prohráváš jednu půlku princezen a královen za druhou a ještě sázíš další

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Královna je poslední, co mi zbylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že to bude zajímavý zápas, možná lepší, než kdyby oba týmy hrály v plné palbě. A jsem zvědav na Giovinca, protože tahle sestava je přesně to co by mu mohlo vyhovovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš sestavu AS, že? Pokud by tahle sestava hrála proti "plné palbě" AS, myslím, že bychom neuspěli...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, myslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes-Loria

Reagovat
smazaný uživatel

Proto taky ta penalta...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Adriano není v nominaci snad kvůli zranění kotníku, místo něj povolán Cruz a jede i Obinna, naopak byli nominováni jen 4 obránci (čekal jsem, že Mou veme na lavičku někoho z Primavery - např. Mei, Caldirola nebo Rigione - ti dva trénovali s áčkem). Já bych to postavil: J.César - Maicon, Rivas, Cambiasso, Santon - J.Zanetti, Vieira, Muntari - Mancini/Jimenéz - Zlatan, Crespo. Na tiskovce José říkal, že pro příští sezónu by mohli 2-3 hráči následovat Santona a dostat šanci. Říkal o Bolzonim, že pracuje dobře a jeho šance by mohla přijít, další by mohl být Acquafresca.

Reagovat
One-Real

Paolucci a já ho zrovna nenasadím..

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna? Vždyť si u tebe snad ani jednou nekopl

Reagovat
Tsigi

Já ho tam taky nedal párkrát se mi vyplatil, ale dneska měl přednost Rocchi

Reagovat
smazaný uživatel

Co je pořád s tim terrym do hajzlu?

Reagovat
smazaný uživatel

pome AS

Reagovat
smazaný uživatel

Bomba!!! Krásná akce...konečně spolupráce Giovinca a Iaquinty vyšla

Reagovat
smazaný uživatel

snad ten gol byl pekny...po "celem" polocase by to bylo fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stopeři AS už mají žlutou kartu, tak koho tipujete, že půjde první ven?

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

NE

Reagovat
GEGE

První poločas nic moc na obou týmech jdou znát velké absence.Zápas zatím vyrovnaný,šancí málo.Juve tu svoji jedinou využil když Mexes se nechal obejít jako žáček.Do AC ho rozhodně nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu Senderos a Bonera jsou lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bonera o parník a Senderose se nikdo nezastává. navíc, že nechce Mexese (souhlasím) neznamená, že je spokojenej se současným stavem..., jen by si představoval někoho jinýho (souhlasím).

Reagovat
smazaný uživatel

Juve je lepší,šly sme tolikrát do rozhozené obrany AS a vůbec toho al enedokážem využít,to je hrozná škoda protože obrana AS je hrozně chaotická.Gio a Iaquinta nejlepší hráči i když všichni hrají dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

protože na jednu stranu tam jsou skvělí hráčí jako Del Piero, Chiellini, Buffon, momentálně Poulsen, Giovinco a Iaquinta, na druhou stranu bídný kraje, Molinarem počínaje, Salihamidzicem konče. A Zdenek na to taky nemá. Centr tam nebyl pořádnej snad ani jeden. No a když musí centrovat Iaquinta, tak se nedá čekat zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to vidim spatne...ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Giovincovi spoluhráči moc nepřihrávají . Možná přijde jeho chvíle až v druhý poločas jako s Bolognou . Hasan a Del Piero zatím nic moc , Vincenzo vlastně taky i když dal gól . Zdeňa dneska dává Menezovi pokouřit Poulsen zatím lepší jak Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

Cheche, Loria byl vždycky goleador, jen to chce dát mu šanci.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Vincenzo

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes tragéd, už tomu chybí jen ta druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, přijde mi, že je hrozně přeceňován

Reagovat
smazaný uživatel

Tam hraje už jen to jméno. Rozhodně nemá cenu 13 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Riise pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pěkně zachránil gól.

Reagovat
GEGE

To je golman!

Reagovat
smazaný uživatel

Se mě dneska zdalo, že Doria dnes hrala na Interu a dostala pěkně na prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš do budoucnosti, to se stane až za měsíc.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale do finále postoupí stejně Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Mají dobře našlápnuto, no. Jestli nás vyklepnou, tak bych jim docela přál celkové vítězství, Tonda si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo tu zas nacpal tu kursívu, zklamali ste mě hoši

Reagovat
smazaný uživatel

odpuštěno

Reagovat
smazaný uživatel

ta je právě stylová..., taková toskánská . nechal bych ji tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinné 3 body, nesmí se opakovat to zaváhání doma s Turínem. Venku nás Reggina docela potrápila... Absence v obraně jsou velké, ale snad to Rivas s Cambiassem zvládnou, nepřítomnost Cirilla na hřišti je pro Regginu spíš plus.

Reagovat
smazaný uživatel

Krajnicik vam Zlatana vymaže, uno due

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by udělat penaltu jako proti AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to AC pěkně odnese, až mi jich je skoro líto .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Donadoni prej, že na nás chcete vlítnout a hrát ofenzivně..., skromnej tip 1:6

Reagovat
Tsigi

Lhal bych, kdybych tvrdil, že se bojím Škoda, že má Neapol 12 bodů nad sestupem to už asi nespadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Za Violu nastoupí Mělo a Mongolovo? Škoda, já chtěl dneska vidět Mela a Montoliva, tak nic noc.

Reagovat
Jajinek

Dnes by mohl Janov udělat velký krok k Lize Mistrů, jsou sympattičtí, ale asi více to přeji AS.

Jinak Vieira dnes asi nastoupí, tak jsem na něj zvědavej.

Reagovat
Jajinek

Jinak ta totálně paksvilní pravděpodobná sestava zde uvedená se snad nevyplní. To by nás dala i Reggina. Dost pokusů a na 4-2-3-1 raději zapomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

mas odkaz na janov s udine? Nemohu ho nikde najít...

Reagovat
Jajinek

na atdhe.net by to mělo určitě jít

Reagovat
smazaný uživatel

vzívám všechny bohy aby zařídili remízu Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

:))

...škoda, že ten zápas neuvidím...kříží se to s derby

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase Doria v Torině

Reagovat
Jajinek

Stačí vzívat Josého, aby postavil Manciniho, Jimeneze a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Staci ,kdyz nastoupi Rivas :) Ale minulou sezonu hral slusne , ted je to bida.

Reagovat
Jajinek

Rivas působí na hřišti dost nefotbalově, ale všechno to má v hlavě. Když ví, že má důvěru, tak odehraje skvělý zápas, jakmile je nervózní, tak fauluje, propadá pozičně a ještě dělá kiksy. Proti Reggině by se mohl chytit, ale taky úplně odrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrát Mannini, kterému zrušili trest?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nejspíš od začátku Gasbarroni..., na něj jsem zvědavej. rozhodně lepší, než narvat do útoku Slye. zajímalo by mě, proč je Dellafiore tipovanej na lavičku..., na jaře zatím nejlepší obránce Tora. na druhou stranu bych se rád podíval na Rubina..., to je talent.

Forza Granata..., aspoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak myslím, že dneska na Chievu Palermo nevyhraje Bez Miccoliho a Bresciana to bude nemálo o hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA SAMPDORIA Dnes by to mohli byť nejaké bodíky Doria Doria Doria

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny 3

Reagovat
smazaný uživatel

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 24 Rivas, 19 Cambiasso, 39 Santon; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 20 Muntari; 45 Balotelli; 8 Ibrahimovic, 33 Mancini.

Subs: 1 Toldo, 6 Maxwell, 9 Cruz, 11 Jimenez, 14 Vieira, 18 Crespo, 21 Obinna.

Coach: José Mourinho.

Reggina: 1 Puggioni; 55 Lanzaro, 16 Valdez, 33 Santos; 40 Adejo, 8 Barreto, 35 Carmona, 17 Barillà, 3 Costa; 10 Cozza; 81 Brienza.

Subs: 26 Marino, 4 Cascione, 11 Ceravolo, 19 Krajicik, 77 Sestu, 86 Stuani, 88 Di Gennaro.

Coach: Nevio Orlandi.

ajajaj Jose zkousi

Reagovat
Jajinek

Třeba půjde hrát Mancini Figoušovského podhrota, takhle to vypadá jako 4-3-3...no bude sranda. A jestli si Patrick nekopne ani proti Reggině, tak je vážně zbytečnej. Letní odchod do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

jj taky doufam a snad to tak bude

Reagovat
smazaný uživatel

Když to tak vemeš, tak z těch hráčů na lavičce tam příští sezónu bude sedět asi jen Toldo.

Reagovat
Jajinek

No chtělo by to pročistit, ale taky pak doplnit.

Burdisso, Obinna, Vieira, Jimenez, Cruz, Crespo, Rivas, Mancini, Figo, Rivas.....to je 10 hráčů, kteří jsou v podstatě na odchodu, + ještě zájem o Maxwella. To Mou nepustí naráz. To by musel přijít naráz třeba Aqua, Diego, Motta, Militto, Jenas + stoper.

S kádrem

Cesar, Toldo

Maicon, Santon, DCordoba, Samuel, Matrix, Chivu, stoper???, Maxwell

Zanetti, Cuchu, Stankovič, Muntari, Jenas, Motta, Diego, Bolzoni

Adri, Ibra, Mario, Millito, Aquafresh

s tím by se dalo pracovat. Ještě si musím vyhlídnout nějakého stopera..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi nepravděpodobný, tady ti "na odchodu" mají svou důležitost, protože máte neustále několk hráčů out. Přitom oni nemají takové ambice, takže s nimi není problém. Ten je akorát v jejich platu . José bude chtít minimálně 26 hráčů i v další sezoně.

Reagovat
Jajinek

Pravda, Pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

beru az na toho Jenase

Reagovat
Jajinek

Začal jsme ho sledovat a velice se mi líbí, i včera hrál dobře. Do Josého zálohy by se hodil, ale uznávám, že by to byl risk.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nesleduji takze to beru jen podle chuti

Reagovat
Antijuve

Lennona bych bral víc než Jenase, když už ostrovana.

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA ROMA ROMA!!!

Reagovat
GEGE

Hm Dejanova patička...

Reagovat
smazaný uživatel

luxus

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

zasraní podvodníci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!merda Inter

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

chudaku

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe ? Skoda slov !

Reagovat
smazaný uživatel

ty mě vlastně znáš.....tady si může každý psát co chce, tak nereaguj na mě..........

Reagovat
smazaný uživatel

Ano psat muzes co chces ,ale v mezich slusnosti. Znat te nepotrebuju staci mi ,jak se vyjadrujes. Kdyz se rozdaval mozek tak si byl az na konci vid?

Reagovat
smazaný uživatel

proto že nemám rád Inter??opravdu inteligentní úvaha.......... ....

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil nevadi . Snad casem pochopis ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty chceš být asi zajímavý že??..........uraziš mě, a ted tady budeš dělat machra že jsem něco nepochopil??............ ............

Reagovat
smazaný uživatel

Tobe se muze jen smat . Vse co ti reknu, jsi pod moji uroven . Doudam, ze ten vas Rim aspon udrzi pohary :)))

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ty jseš teda inteligent ....

Reagovat
smazaný uživatel

To rikas zrovny ty? Zamysli se nad sebou ? Ale v tvem veku je tohle normalni :) Z toho jednou mozna vyrostes, drzim ti palce

Reagovat
smazaný uživatel

jo, a kolik mi teda je, že to tak víš??...pořád přemyšlím na co si tady hraješ ty ajťáku???

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

diretta gol stream stoji dnes za h....

Reagovat
Jajinek

Tak pojĎte do nás, penalta ano či ne?...

Reagovat
GEGE

Byla.

Reagovat
Jajinek

Ale prolétl se, udělal to chytře, bohužel pro obráce Regginy, prostě mu tu nohu přišlápl....

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Kua já měl toho Casertu nasadit, hraje svůj 300. mač totiž, hezky oslavil jubileum

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini by fakt mohl do repre, jenom si tam stoupnout a dorážet. Momentálně mu to jde určitě líp než Gilovi a Tonimu.

Reagovat
smazaný uživatel

mám chuť vypnout Inter pač jasný první gol ofsajd to nebyl ale bylo to v pohybu a rozhodčí to klidně mávnout mohl aji když nebyl pač to bylo těsné a penalta,ježiši kryste Mancini tam schválně nechal noho a ochotně upadl,aspoň jeden moment uznat nemusel,kdyby tohel bylo na straně regginy tak buď by mávl ofsaj aji kdyby nebyl a tu penlatu by se vůbec neodvážil písknout!

Reagovat
smazaný uživatel

ale mluvím trošku se zaujatostí tak to berte s nadsázkou Ale je to tak být tohel na druhé straně věřím že jeden z momentů by rozhodší posoudil jinak.

Reagovat
Jajinek

Tak když to ofsajd nebyl tak proč by to mával. To snad ne, to už se bude brečet už i když dáme gól regulerní, jak si ho rozhodčí dovolil uznat....

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že to bylo hraniční říkám,já myslím že na druhé straně by to neuznal tuhel hraniční situaci kdy byl cambiaso v pohybu dopředu a obránc eregginy ven.jasně ofsajd to nebyl,j eto trošku divné co tu říkám to uznávám,ale nejsem si prost ějistý že tohel b yna druhé stran ěpustil

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Zlatan tyc

Reagovat
smazaný uživatel

hmm al eto nic nemění na tom že Reggina absolutně nestíhá.Proč sakra neumí Inter dávat branky v evropských pohárech,už mě to fakt sere v lize jim to střílí příjde pohár a sou posraní.

Reagovat
Jajinek

Saaakra, my nějak útočíme...ale Hráčů Regginy je mi líto, takový start a smolné branky na hraně regulernosti by položily každého.

Reagovat
smazaný uživatel

proc porad Ibra ty primaky?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to nechapu Umi jen tvrde kopnout. Radsi at to kope Mario. A pristi sezonu Diego

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...jednou za sezonu se mu podari a porad je kope

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je zralej na čelo, ale pořádný. škoda, že nejsem na hřišti..., asi bych se na něm nechal vykartovat

Reagovat
Jajinek

On je snad ďáblův syn. Ještě nidky jsem neviděl takového 18tiletého borce...

Reagovat
smazaný uživatel

je no je jak z divokých vajec,pořád zašklebenej a věčně se mu něco nelíbí.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Paaazziiiiiiniiiiiiiiii voalaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to je v pi.i taková tutovka sakráááááááááááá Cozzaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

to se stává, ve druhém dá gól zato...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra pěkná piruetka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Inter hraje dobře, ale tak dalo se to čekat proti Reggině. Jinak Balotelli je pěknej šulin teda. Ale pro fauly si chodí dobře no. Ofsajd v žádném případě, a penalta jasná. Stankovič pěkná patička, Cambiasso s přehledem zavěsil.

Sampdoria paráda

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalty bych neřekl,klidně se dalo dát i žlutou za simulování,je to jen na rozhodčích,už sem viděl kopu takových zákroků který byly odpískány a který zase ne.Já myslím že rozhodčí v tomto případě mohl být klidně milosrdný a ten let manciniho nepískat.Takhle prakticky pohřbil šance Regginy.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jen dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta, kontakt tam byl tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

Pandev neda penaltu a Ibra tycku...ja chci taky dobry kolo ve fante

Reagovat
smazaný uživatel

zatracené Chievo . v Torinu taky špatný..., to nevypadá vůbec dobře.

Reagovat
GEGE

Inter zaslouženě.Regginu položili dva goly za 10 min.V druhé půli zlepšit koncovku,přes Rivase se za obranu dostat dá...

Reagovat
Jajinek

Spíš přes Cambiassa, dnes je hodně slabý, největší šance šla přes něj.

Reagovat
smazaný uživatel

v zapase foire-siena bych ocekavala uz nejaky gol...snad druhy polocas...kazdopadne fialky zacinaji solidne zloutnout...opreli se do toho zapasu se vsim vsudy...sance si dokazali vytvorit..ale ani siena nehraje az tak spatne, byli schopni si vytvorit neco malo predevsim pres pravy kraj foirentiny...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to vyrovnaný, a nejsou ani nějaký vyložený šance

Reagovat
smazaný uživatel

nerekla bych...foire mohla vest klidne o dva goly...sance tam byli...ne 100% ale na promeneni to bylo...a vetsina zapasu se odehrava na polovine sieny...tak 60-40 urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím v pohodě, měli jsme docela dost šancí, Reggina toho moc nepředvedla, jedinou vážnější šanci vyčapal jako už tradičně Júlio. Zlatan už mohl mít hattrick, ale asi ho nebaví dávat góly do prádzné branky. Škoda té tyčky. Celkově bych tým pochválil, ale občas mě dokáže vytočit Muntari. Mancini má smůlu, že je po delší době v základu a hned se zraní, pro penaltu si došel dobře, ale jinak toho moc nepředvedl. Ještě by se mohla síť Regginy párkrát rozvlnit. V 2. poločase jsem zvědavý, co předvede Obinna.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nemáte někdo nějaká statistiky kolik už letos Inte rkopal penalt?Mě b yto celkem zajímalo,neberte to jako provokaci prostě by mě to zajímalo,nic v tom nehledejte.

Reagovat
smazaný uživatel

max. 2.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo 3.?

Reagovat
Jajinek

Adri, Mario, Ibra

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ještě proti AS vlastně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj 3

Reagovat
smazaný uživatel

zapoměl si nulu

Reagovat
smazaný uživatel

neotravuj

Reagovat
smazaný uživatel

chcipni

Reagovat
smazaný uživatel

Zase velmi inteligentni komentar Jen tak dal .

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím 2, Adriano proti Bologně a teď Ibra. Pak snad ještě jedna v Coppa Italia.

Reagovat
Antijuve

Pokud myslíš jenom v lize, tak maximálně tři, ale nevím to jistě.

Reagovat
Jajinek

Muntari je naprostý tragéd, a nyní se k němu přidá další, ještě větší tragéd Obinna, to se zase v druhém poločase tak maximálně naseru. Zvlášť když mezi nima bude běhat běsnící Mario, hrající nějakou počítačovou hru s názvem "zničit všechno okolo". No mám se vůbec koukat....

Reagovat
Antijuve

Obinnu a Muntariho nám byl čert dlužen a Mario si takhle dodává sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario proste takovej je...si pamatuji za primaveru jsem jenom kroutil hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Ve firenze stav 0:0, ujde to...přepínám

Reagovat
Jajinek

Já si dal jedničku, to zase budou nervy...

Reagovat
smazaný uživatel

Padoin posílá Lecce do béčka, 3x hurá .

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme Fiore, chce to gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Janov,Fiore...POMEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

DORIAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ten druhej,ale Doria taky

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím

Reagovat
smazaný uživatel

Toro dorovnejte!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Siena zatim hraje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro vecerni vyhru milana

Reagovat
smazaný uživatel

krááááásaaa Zlatan

Reagovat
smazaný uživatel

nevím proč, ale tušil jsem, že to Ibracadabra předvede

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

prošel skrz 3 hráče a z hranice šestnáctky padáčkem přehodil Puggioniho...

Reagovat
smazaný uživatel

...zkusil bych do brány mladého Marina.

Reagovat
smazaný uživatel

stál jak blb no. ale Puggioni, nebo Campagnolo..., to už výjde skoro nastejno.

Reagovat
smazaný uživatel

Oo, Jovetic

Reagovat
smazaný uživatel

parada....hat-trick prosim

Reagovat
smazaný uživatel

Khrajaaaaa, to bylo jen půl metru...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan nejlepší hráč letošní ligy, kdo souhlasí, ať dá " ", kdo ne, ať raději neodpovídá .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cesar je blazen Jeste , ze ho mame .

Reagovat
smazaný uživatel

nemela to byt reakce , pardon

Reagovat
smazaný uživatel

v poho takovy reakce nevadi ani ve 3 rano

Reagovat
jtbs

bohuzial ( )

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Trewine, dobrej fotbal, co říkáš, škoda, že nejsou jen goly

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, dobrý. Chtělo by to ale trošku prostřídat hráče, jinak jsem spokojený...

Reagovat
Antijuve

Julio je prostě zabiják.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem na to přišel - Cesar fetuje ! racionálnější vysvětlení nemám. posvítil bych si na něj, být dopingovou komisí

Reagovat
smazaný uživatel

JUAN CAMILLO ZUNIGA skoroooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Zuniga

Reagovat
smazaný uživatel

max

Reagovat
smazaný uživatel

Frey začaroval.

Reagovat
smazaný uživatel

čelo

Reagovat
smazaný uživatel

Melo - typical fiorentina's player..a furt to budu říkat

Reagovat
smazaný uživatel

del grosso

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, asistentka. nechal bych ji mávnout mi ofsajd..., if you know what I mean.

Reagovat
Antijuve

Jsme dva.

Reagovat
jtbs

aky zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

Internazionale - Reggina

Reagovat
smazaný uživatel

Obinna je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam nechat Gilardina, to je uplně stejný. Jinak, Melo čelo je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Antoonioo Cassaaaaaaaaaaano

Reagovat
smazaný uživatel

Plus tradičně asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou fakt blazni

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší utok na světě kamo

Reagovat
smazaný uživatel

Mutu gol

Reagovat
Tomanatura

mutu

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jovetic mohl mit jasnou tutovku...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemohl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Siena trochu odpadla. Jovetic tam udělal vitr.

Reagovat
smazaný uživatel

na jakým hraje postu ? a jak si to obecně zatím dává ?

Reagovat
smazaný uživatel

Řek bych tak trošku zleva, ale hraje vicemeně všude. Hraje celkem dobře, rozdava mice, měl sance...

Reagovat
smazaný uživatel

příští sezonu by jej moh Prandelli zkusit v základní sestavě, jako trequartistu...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý ne, kvůli horšímu bránění. Jen na domácí zápasy proti slabším.

Reagovat
smazaný uživatel

Kuaaaaaaa, kdyby to Galloppa přihrál přesněji a né zase Violákům...Zuniga tam běhá jak blázen zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

to měl být nový koment

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Zuniga je jezdec. Jake je narodnosti? Škoda Galloppa, už jsem si myslel, že by to moh byt gol, a on to pošle jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

Galloppa = 75% do prdele, chtělo by to lepšího přihrávače no. Zuniga je Kolumbijec,,,bijec

Reagovat
smazaný uživatel

drzeli se celou dobu...po tom gole nejak odpadavaji...se mi zda...koho vystridal jovetic? jorgensena, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a Gobbi Riccarda

Reagovat
smazaný uživatel

Friiiick Mariooo

Reagovat
smazaný uživatel

to je hajzlik Maicon

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace Interu. není moc co komentovat, zkrátka splněná povinnost. zajímalo by mě, kdy se má Reggina v plánu začít škrábat ze sestupových vod.

Zlatan , Julio , zbytek ligy:

Granata , Chievo , toskánská vendetta , Starsky & Hutch

...a samozřejmě Stevan

Reagovat
smazaný uživatel

GATTUSO , páč to zase vrazil do preview

Reagovat
Tsigi

Nekecej vole prostě to chceš dát na dvě místa

Reagovat
smazaný uživatel

na Rinovy berle přísahám, že jsem zkrátka zbrklej...

Reagovat
smazaný uživatel

chudák, teď bude muset chodit bez nich :)

Reagovat
smazaný uživatel

už je nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nenapadlo tě, že na to prostě nemají se pořád zachraňovat? Myslím, že už spadnou...

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, že napadlo a abych pravdu řek, tak už jim nevěřím..., ale je to zkrátka Reggina - ta přece nepadá.

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zajímalo, kdo tam s nima ještě zůstane když spadnou, Cozza, Corradi, Brienza...moc dobrý tým nato aspoň, že mají dobré mladíky. V serii B by se rozehráli

Reagovat
smazaný uživatel

Ciccio už by podle mě neodešel..., dokopal by to tam. ti další 2 asi jo..., Di Gennarova příští destinace by mohla být taky zajímavá. já ale začínám mít strach o jinej tým

Reagovat
smazaný uživatel

Toscana, Viola, už zmiňovaný Marino a nebo Sestu a další... Si myslím, že Emil, který nedostává moc šancí by byl pilíř v B

Reagovat
smazaný uživatel

Emil

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Calaiò zase (ne)udělal? Na jednom fóru jsem četl, že to není fotbalista .

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že dneska jenom stál na místě, nic nezkazil páč se do ničeho ani nepouštěl...nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Inter i Juve 3 body, nezbývá nám nic jiného, než to taky urvat. Bohužel mám dnes také divné tušení, že to Neapol bez zraněných hráčů i tak zvládne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele