Serie A - souhrn 25. kola

15.02.2013, 22:40, aktualizováno 18.02.2013, 22:40
Komentáře a souhrny
Juventus prohrál v Římě, ztráta ho ovšem zase tak moc mrzet nemusí, jelikož klopýtají i jeho konkurenti - Inter jede s výpraskem z Florencie, Lazio utržilo tři góly v Sieně a Neapol doma jen remizovala se Sampdorií. Lépe se vedlo již v pátek AC Milán, které si doma poradilo s Parmou...

AC Siena - SS Lazio 3:0

18.02.2013 20:45

Góly: 7. Innocent Emeghara, 23. Alessandro Rosina, 61. Innocent Emeghara

Lazio pokračuje ve špatných ligových zápasech a jeho série bez výhry se protáhla už na pět zápasů. Biancocelesti zcela nezvládli zápas s o záchranu bojující Sienou a prohráli 3:0. Siena si tak během pár týdnů připsala skalp jak Interu, tak i dalšího pohárového adepta Lazia.

Favorizovaní hosté věděli, že to nebudou mít na stadionu Artemio Franchi jednoduché. O motivaci však měli postaráno, neboť pokud by vyhráli, posunuli by se na třetí místo a využili by ztráty Juventusu, Neapole i Interu Milán. To se ale nakonec nestalo a na třetí pozici se po tomto kole usadil AC Milán.

Svěřencům Vladimira Petkoviče se vůbec nevydařil start. Už v 6. minutě si naskočil na Rubinův centr Emeghara a Siena velmi brzy vedla 1:0. Odpovědět mohl Candreva, ale jeho střela se mezi tři tyče těsně nevešla. A tak přišel druhý gól Sieny. Opět centroval Rubin a tentokráte to byl Alessandro Rosina, kdo dostal míč za záda nešťastného Marchettiho - 2:0 pro Sienu. Znovu mohl odpovědět Candreva, jenže Pegolo jeho tvrdou ránu vyrazil a dorážející Kozák už nebezpečí pro domácí svatyni neznamenal.

Lazio začalo po změně stran aktivně, ale Hernanesovu dělovku zneškodnil Pegolo. V 61. minutě už začínalo být skóre pro Lazio naprosto nepřijatelné. Defenzíva Biancocelesti zachybovala a Emeghara svojí druhou brankou v zápase zvýšil už na ostudných 3:0.

Hosté se snažili alespoň o korigování a měli k tomu několik šancí. Deset minut před koncem dokonce orazítkoval břevno Ederson a o něco později minul Pegolovu tyč nově příchozí Louis Saha. Siena doma vyhrála jasně 3:0 a vytvořila tlak na Palermo a Pescaru. Naopak Lazio se ne a ne probudit z výsledkové letargie a pomalu se mu vzdaluje Liga mistrů.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Inter Milán 4:1

17.02.2013 20:45

Góly: 13. Adem Ljajić, 33. Stevan Jovetić, 56. Stevan Jovetić, 65. Adem Ljajić - 87. Antonio Cassano

Domácí celek jasně ukázal, že to s Ligou mistrů myslí opravdu vážně. V zápase s Interem totiž dominoval a po zásluze vítězí. O branky se podělili dva dvougóloví střelci - Stevan Jovetič s Ademem Ljajičem. Za Inter pouze korigoval Antonio Cassano. Na body jeho branka nestačí, natož na dobrý pocit ze zápasu a potlesk fanoušků.

O první velkou šanci se postaral domácí útočník Stevan Jovetič. Černohorskou hvězdu našel přesným pasem David Pizarro, přímé nebezpečí ale tušil i hostující brankář Samir Handanovič a včas vyběhl. Fialky se ale nezalekly silného soupeře a hned od počátku utkání jasně dominovaly. Centry za obránce jsou ostatně velkou zbraní mnoha z kreativních záložníků ve fialových dresech, což dokumentuje také situace z třinácté minuty. Borja Valero připravil skvělou nahrávkou míč do běhu Adema Ljajiče, který si se zakončením nedělal příliš starosti, a domácí se mohli radovat poprvé.

Nikoli ale naposledy, dnes večer působily velmi kompaktním a sebevědomým dojmem. Technické přednosti nechal vyniknout opět Jovetič, který ale také tentokrát narazil na připraveného Handanoviče. Inter se rozhodně nehodlal vzdát, důkazem budiž střela Zdravka Kuzmanoviče (který prostředí Fiorentiny velmi dobře zná), ta ale nakonec nenašla plánovaný cíl.

Právě v době, kdy se Inter možná nadechoval k velkému náporu, přišel zlom v utkání - druhá branka v jeho síti. Útočníci Fialek proháněli obranu Nerazzurri vlastně bez následků a větší námahy, hostující defenziva neodvrátila nahrávku na Jovetiče, který trestal. Přesně umístěnou technickou ranou poslal Handanoviče pro míč podruhé.

Spolupráce mezi Jovetičem a jeho dvorním nahrávačem, Borjou, se opakovala v opačném gardu také o chvíli později. Holohlavý Španěl ale nezakončil přesně. Mrzet ho to nemuselo, jeho celek vedl nad favoritem o dvě branky a do šaten tak Viola odcházela o mnoho spokojenější.

Trochu je potrápit, to byl cíl Ricarda Alvareze. Argentinský talent ale v Evropě nepřesvědčuje, což by se dalo říct o celém Interu v dosavadním průběhu zápasu. Hůř - deset minut po změně stran vypadalo skóre ještě mnohem hrozivěji. Obrana milánského týmu pokračovala ve výletním tempu a nezachytila dravý nástup Jovetiče. Ten, nikým nehlídán, zvýšil na 3:0.

Debakl. Možná dost kruté slovo, ale podle mě velmi dobře vystihuje chaos v obranných řadách Interu i jeho celé dnešní snažení. To vyvrcholilo o deset minut později, kdy se střela Adema Ljajiče objevila za zády Handanoviče, čímž se Ljajič zapsal do zápasu druhou brankou.

Rodrigo Palacio, muž, který měl převzít Militovu štafetu elitního kanonýra, zklamal a byl nahrazen Schelottem. Přesto se Viviano čistého konta nedočkal. Míč si vzal pod patronát Antonio Cassano a po zamíření přesně vypálil. Stramaccioniho tým sice zaznamenal čestný úspěch, ale těšit se z něj nemůže. Po ostudném výkonu totiž odjíždí z Toskánska a do kolonky svých nevyvážených výsledků přidává další zápis.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Bologna FC 1:0

17.02.2013 15:00

Góly: 42. Sergio Almirón

Jediný gól rozhodl o třech bodech pro domácí tým, postaral se o něj Sergio Almirón. Skóre se již nijak neměnilo, což znamená sedmou příčku pro sicilský celek, naopak velké starosti pro Bolognu. Felsinei se totiž přiblížili sestupovým příčkám.

Rolando Maran může být velmi spokojený s výsledkem, kterým jeho svěřenci podporují nárok na evropské poháry. Velký sen většiny fanoušků Etnei tak rozhodně zůstává živý. Přesto Maran pravděpodobně nebude úplně slavit - v mnoha fázích zápasu byl jeho tým horší a dokonce se v závěru musel bát o výhru.

Skvělý zákrok vytasil po pěti minutách brankář Andújar, který zlikvidoval šanci střelce Alberta Gilardina. To byla ale bohužel na dlouhou dobu jediná velká příležitost ke změně skóre. Týmy působily ustrašeným dojmem, ani jeden nedokázal překonat střed hřiště na delší dobu.

První velké šance jsme se dočkali až po půlhodině hry. A mohlo jít o velmi kuriózní branku, protože hostující obránce Mikael Antonsson nevypočítal rotaci míče a jeho hlavička, která měla zabránit gólu, málem skončila za brankářem Curcim. Naštěstí pro hosty se ale o vlastní branku nejednalo, protože míč se stočil mimo.

Ke konci poločasu se tlak domácího týmu stupňoval. Obrovskou šanci Catanie spálil Goméz. Situace začal nenápadně, přesto se Bergessio dostal do zakončení a hlavou trefil tyč! Míč se od ní odrazil zpět do hřiště ke kopačkám Goméze, který ale z blízkosti trefil pouze brankáře Curciho!

Kam se poděla spravedlnost, říkali si možná příznivci domácích Etnei. To asi zaslechl Sergio Almiron, který se rozhodl se stavem něco udělat. Po Gomézově přesném centru se nevysoký záložník popracoval k zakončení a přesnou hlavičkou poslal domácí do vytouženého (a zaslouženého) vedení.

Další velkou šanci spálil po hodině hry Alberto Gilardino. Když se chystal po výborném pasu zakončit, vrátil se s ním záložník Francesco Lodi a skvěle načasovaným skluzem útočníka odzbrojil. Opět jsme ale museli na další větší šanci a případnou změnu skóre čekat dlouhou dobu. Střídající Davide Moscardelli sice znamenal nějaké oživení, ale jeho nadějná rána neprošla přes obránce Spolliho.

Deset minut před koncem našel střídající Garics nákopem spoluhráče Gilardina, ten ale dnes neměl svůj den a ve velké šanci minul bránu! Jeho střela mířila jen pár centimetrů od Andújarovy svatyně. Neschopnost hostí o cokoli gólového nakonec demonstroval tahoun Diamanti, který sám před Andújarem netrefil bránu! Sudí Russo po několika nastavených minutách ukončil trápení hostí a všechny tři body zůstávají na Sicílii.

Více informací k zápasu

Turín FC - Atalanta Bergamo 2:1

17.02.2013 15:00

Góly: 42. Alessio Cerci, 87. Valter Birsa - 75. Germán Denis (pen.)

První poločas možná mnoho vzrušení nepřinesl, vše nám ale hráči obou týmů vynahradili v závěrečné fázi utkání. Hosté z Bergama sice utkání zdramatizovali, ale Valter Birsa se nakonec s remízou nespokojil a strhl vedení na stranu svého týmu.

Hned od úvodních minut se snažili domácí hráči potěšit své fanoušky a přitlačili svého soupeře. V první desetiminutovce se dvakrát snažil prosadit Rolando Bianchi, poprvé ale nepřekonal dobře reagujícího Consigliho, podruhé jej zastavil praporek pomezního rozhodčího.

Rychlý Alessio Cerci se snažil o první změnu skóre, Consigli byl ale opět na místě a dobrý reflexem zabránil gólu domácích. Brankář Orobici byl v ohrožení také o chvíli později, kdy se k hlavičce prodral obránce Salvatore Masiello, také nyní se ale vyznamenal. Stejně jako o pět minut později, když ho zaměstnal dnes velmi dobře hrající Cerci.

Před koncem první půle ale již gólu nezabránil. Dobře mířenou střelou jej totiž překonal nejaktivnější hráč domácího výběru - Alessio Cerci. Na jeho projektil byl už Consigli krátký a trenér Ventura mohl slavit.

Do druhé půle se podíval také mladý Marko Livaja, zapůjčený z milánského Interu, aby rozhýbal statický útok Atalanty. To se ale dlouho nedařilo, naopak útočili domácí hráči. Po Barretově ráně se dokonce ozvalo břevno, které zachránilo Atalantu od druhé branky.

Co víc, po faulu v pokutovém území se sudí Mauro Bergonzi rozhodl písknout ve prospěch hostí pokutový kop! K jeho exekuci se postavil zkušený zakončovatel Germán Denis a šok byl na světě - hůře hrající hosté se mohli radovat.

Fotbalová spravedlnost ale přece jen existuje a podívala se také do Turína. FC totiž nesložilo zbraně a natlačilo se před Consigliho bránu. Z toho rezultovala přihrávka Darmiana na nabíhajícího Valtera Birsu a po jeho ráně již Consigli kapituloval. K radosti domácích ochozů tak tři body zůstávají v Turíně, který se posouvá na jedenácté místo.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Cagliari Calcio 0:2

17.02.2013 15:00

Góly: 53. Marco Sau, 61. Marco Sau

Pescara nezvládla další zápas na domácím Stadio Adriatico a tentokrát prohrála s Cagliari 0:2. Hosté tím potvrdili výbornou formu a nadále stoupají tabulkou. To samozřejmě neplatí o domácích, kterým se zase o něco vzdálila záchrana. Výhru Cagliari vystřílel Sau.

Úvodní dvacetiminutovka nic zajímavého nepřinesla, a tak se přenesme rovnou do minuty jednadvacáté a první šance, ve které se ocitli domácí fotbalisté. Caraglio sklepl míč pro D'Agostina, jehož střela šla těsně vedle! Ve 33. minutě se předvedli i hosté, jmenovitě Ibarbo. Z otočky ale jen trefil střed branky a v něm postaveného Perina. Změna skóre se nekonala ani v závěru prvního poločasu, kdy měl na kopačce stoprocentní příležitost Weiss. Slovenskému forvardovi se postavila do cesty tyčka.

Delfíni měli v prvním poločase rozhodně na to dostat se do důležitého vedení. To se ale nestalo a po zápase to muselo domácí hodně mrzet. V 53. minutě totiž přišel první zásah do jejich sítě. Cossu odcentroval a Marco Sau hlavou otevřel skóre utkání - 1:0 pro Cagliari. O sedm minut později pak přišel i druhý úder hostí. Znovu to byl Marco Sau, jenž si parádně připravil míč a dostal jej za Perinova záda - 2:0 pro Pescaru. Brankář Perin pak dal průchod svým emocí a vztekle bouchl o zem. Nervy neudržel na uzdě ani Weiss, který před koncem zápasu zákeřně podrazil Ibarba a byl naprosto správně vyloučen. Vyloučení Weisse už vliv na utkání nemělo, Cagliari vyloupilo Stadio Adriatico 2:0.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - UC Sampdoria 0:0

17.02.2013 15:00

Góly: -

Neapol navázala na špatný výkon proti Viktorii Plzeň a střelecky vyšla naprázdno i v zápase se Sampdorií. Remía 0:0 je pro Azzurri pochopitelně ztrátou, i když manko na vedoucí Juventus se snížilo na čtyři body.

Svěřenci Waltera Mazzarriho dobře věděli, že když uspějí, sníží ztrátu na vedoucí Starou dámu na rozdíl dvou bodů. To se ale nakonec nestalo. Neapol podobně jako s Plzní branku nedala a doma bere pouze bod.

Domácí borci byli přitom jasně lepším týmem, i když už ve druhé minutě museli děkovat brankáři De Sanctisovi, který je výrazně podržel při šanci jednoho z hostí. O pět minut později už úřadovala Neapol, Insigne vypálil a Romero musel zasahovat. Z dorážky neuspěl ani Cavani a tím akce skončila. Další na tahu byla Sampdoria, talentovaný Icardi vypálil a De Sanctis bez problémů lapil. Mauro Icardi dělal defenzívě Azzurri velké starosti, ta jej nakonec s velkým přispěním brankáře Morgana De Sanctise uhlídala.

Velké šance Neapole přišly až patnáct minut před koncem. Hugo Campagnaro mohl hlavičkovat do odkryté branky, ale míč nenasměroval přesně. O dvě minuty později pelášil na Romerovu branku Marek Hamšík a Sampdorii zachránila tyčka! V samotném závěru ještě vyděsil domácí publikum De Sanctis svým vyběhnutím, ale Doria z toho nic nevytěžila. Blucerchiatti odjíždějí z Neapole s bodem, na San Paolo remizovali 0:0.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Udinese Calcio 1:0

17.02.2013 15:00

Góly: 33. Juraj Kucka

V lednu obrozený Janov pod trenérem Ballardinim nadále šlape, minimálně výsledkově. Dnes si Rossoblu připsali další důležitý skalp, když porazili Udinese, a pomalu utíkají sestupovým vodám. Po gólu Kucky a vítězství 1:0 mají k dobru už čtyři body.

Udinese na Marassi doplatilo na neproměněné šance, i kvůli tomu zůstává Davide Ballardini na lavičce Janova neporažen. Alespoň v jeho druhém působení v klubu.

Už v 10. minutě utkání hostům naznačilo, že to není dobré, protože musel kvůli zranění kolene střídat Andrea Lazzari. Nahradil ho Badu. Ještě předtím nicméně střílel do boční sítě Juraj Kucka. Slovenský záložník byl v prvním dějství aktivní. Po Bertolacciho ráně z uctivé vzdálenosti, která přelétla branku, opět střílel Kucka, ale po mírné teči se ani on netrefil mezi tři tyče.

Akce však pokračovala rohovým kopem domácích, který trestuhodně nedokázal odvrátit Daniele Padelli, míč minul a Kucka mohl do prázdné brány pohodlně poslat míč.

Udinese se snažilo doručit odpověď, jenomže Pasqualeho volej levačkou branku přelétl a stejně dopadl i pokus Maicosuela. Poté se přesunulo vzrušení do pokutového území Udinese, kde na poslední chvíli hasil situaci Padelli, když nedovolil míči přejít brankovou čáru.

Srovnat mohl Emmanuel Badu, dokonce hned dvě příležitosti měl k dispozici, ale nejprve branku netrefil a napodruhé zakročil Frey. V nastaveném čase měl vyrovnání na kopačce Mehdi Benatia, avšak z několika málo metrů neuvěřitelně minul. Aby toho nebylo málo, ještě stihl dostat šanci Alexander Merkel, ale oni on nedokázal svým bývalým spoluhráčům vsítit gól. Utkání skončilo 1:0.

Více informací k zápasu

AS Řím - Juventus FC 1:0

16.02.2013 20:45

Góly: 58. Francesco Totti

V Římě jsme byli svědky překvapení, domácí AS oproti předpokladům zvítězilo nad vedoucím Juventusem. Výsledek nepotěšil kritiky AS, zato hodně nahrává druhé Neapoli. Juventus tak po jasné výhře v Lize mistrů nestačí v soutěži domácí.

Francesco Totti - muž, bez kterého současné AS asi nefunguje. Alespoň to dokázal dnes večer, kdy jeho jediná branka znamenala výhru nad favorizovaným Juventusem. Jistě, Bianconeri jsou vedoucí celek ligy a jen tak se prvního místa nevzdávají. Dnes ale Juventus na domácí tým nestačil.

Domácí trenér Aurelio Andreazzoli byl před zápasem pod tlakem fanoušků i vedení. Nepovedlo se mu vyhrát v Janově nad Sampdorií, nepovedlo se mu zkrotit útočníka Pabla Osvalda. Jeho týmu se navíc nedaří, AS se před šlágrem kola nacházelo na deváté příčce. To už je dost daleko od předsezónních cílů AS. Také do tohoto zápasu ale Vlci nastoupili s tříčlennou obranou. V útoku měli hrozit Lamela, Totti a právě kritizovaný Osvaldo. Juventus oproti tomu vládne Serii A, skvostnou bilanci si udržuje i v Lize mistrů. Zápas se Celticem možná byl velmi vyčerpávající, přesto trenér Conte věřil, že jeho tým je dostatečně připraven.

Když se po pěti minutách dostal k míči Mirko Vučinič, domácí fanoušci mu dali jasně najevo, co si o něm myslí. Černohorský útočník totiž před přesunem do Turína oblékal právě barvy Giallorossi. Velkou šanci spálil na straně hostí Andrea Pirlo, zkušený mozek záložní řady Juventusu vypálil na Stekelenburgovu bránu z volného přímého kopu, holandský brankář byl ale na místě.

Jinak se ale většina bitev mezi oběma týmy odehrávala v blízkosti půlící čáry a tudíž bez důrazu a efektu. Zajímavé byly souboje vysokého Matriho v barvách Staré dámy a domácího Pirise, menšího o téměř dvacet čísel. Stará dáma sice obléhala domácí bránu Maartena Stekelenburga, ale její snaha byla spíše patetická. Obrana není část týmu, která by právě zdobila současné AS, ale dnes večer fungovala velmi dobře.

V úvodu druhého poločasu se snažil prosadit neúnavný Mirko Vučinič, ale jeho střela zasáhla pouze dobře postaveného Stekelenburga. Ze hry byl stažen záložník Kwadwo Asamoah, který se teprve nedávno vrátil z plnění reprezentačních povinností, Antonio Conte vsadil Padoina. Kromě něj si atmosféru na Stadio Olimpico užil také hbitý Giovinco. Jen o pouhé dvě minuty později však přišel šok.

Miralem Pjanič rozehrál standardní situaci takovým stylem, že se míč dostal ke kapitánu Tottimu a zkušený talisman římského AS propálil svého dlouholetého kamaráda v bráně Juventusu - 1:0 pro domácí výběr.

Obrannou řadu Juventusu trápil také mladý talent Erik Lamela, který si po rohovém kopu sám naběhl na zadní tyč Buffonovy brány a snažil se zakončit - nepřesně. Zpevnit záložní řadu Římanů se pokusil Michael Bradley, který vystřídal nevýrazného Miralema Pjaniče. Rychlejší tempo zápasu nám bylo dopřáno až k jeho konci, kdy hosté pochopili, že musí otevřít statickou hru, aby dokázali dostat míč za Stekelenburgova záda.

Když svítily na tabuli dvě sedmičky, AS se dostalo do další šance. A opět v tom měl kopačky zkušený Francesco Totti. Po jeho vybídnutí se ale Erik Lamela neprosadil a jeho rána šla mimo. Pět minut před koncem se dostal do pokutového území AS Giovinco, ale po přihrávce Anelky promáchl. K další změně skóre nevedla ani spolupráce kapitána Tottiho s poslední dobou neoblíbeným Pablem Osvaldem. Útočník AS poslal svůj projektil mimo tři tyče. A protože jsme se dalšího gólu již nedočkali, AS díky Tottimu vítězí nad favoritem z Turína o gól a dočasně se posouvá na sedmé místo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Città di Palermo 1:1

16.02.2013 18:00

Góly: 55. Cyril Théréau (pen.) - 5. Mauro Fórmica

Čekání Palerma na vítězství nadále pokračuje. Sicilané znovu nevyhráli a jen stvrdili svoje postavení v sestupových vodách. S konečnou remízou 1:1 nemůže být spokojeno ani Chievo, které chtělo doma nad posledním týmem soutěže rozhodně vyhrát.

Svěřenci trenéra Alberta Malesaniho začali na stadionu Bertegodi aktivně a její snaha byla už v páté minutě korunována vstřelenou brankou. Na střelu Marca Formici totiž nikdo nezareagoval a Palermo tak na Chievu brzy vedlo 1:0. Bohužel za další tři minuty potkala hosty první nepříjemnost, zranil se totiž Morganella a na plac musel Nélson. Palermo bylo i nadále aktivnějším týmem, ale Chievo další nájezdy v pohodě odráželo a jelikož první poločas nic dalšího nenabídl šlo se do šaten za stavu 0:1 pro hostující Palermo.

Chievo ve druhém poločase konečně zabralo a Sorrentino musel být ve střehu. Pro Sorrentina bylo utkání na Chievu velice pikantní, neboť v barvách Fly Donkeys strávil několik velmi povedených sezon. Nyní potřeboval své někdejší spoluhráče vychytat, ale to se mu dařilo jen do 56.minuty. Pak totiž zahrál jeden z obránců rukou a domácí zahrávali pokutový kop. Cyril Théréau ho pak bezpečně proměnil a srovnal na 1:1.

Bohužel z celého utkání to bylo vše. Hra následně diváky nudila a k vidění už nebyly žádné větší šance. Ani závěr utkání nenaznačil, že by mělo být něco jinak. Dvouminutový nastavený čas rozuzlení nepřinesl, Chievo doma remizovalo s Palermem 1:1.

Více informací k zápasu

AC Milán - Parma FC 2:1

15.02.2013 20:45

Góly: 40. Gabriel Paletta (vl.), 78. Mario Balotelli - 90+3. Nicola Sansone

AC Milán vyhrál v páteční předehrávce 2:1 nad Parmou a alespoň dočasně se posunul už na třetí místo. Znovu se gólově prosadil Mario Balotelli, jenž zaznamenal vítězný gól. Parma odjíždí ze San Sira s prázdnou, v nastaveném čase stihla pouze snížit.

Pro AC Milán to byl další důležitý zápas před očekávanou bitvou s Barcelonou a svěřenci Maxe Allegriho ho zvládli. Utkání se ale mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby v deváté minutě proměnil velkou šanci pozdější nešťastník Paletta. Domácí defenzíva totálně zaspala ale Paletta v jasné šanci selhal. Parmu tento okamžik musel mrzet. Zvláště když ve 39. minutě vstřelil první branku Milán. A znovu byl u toho Paletta, tentokrát si ale nešťastně srazil Boatengovu přihrávku na Nianga a Parma musela dohánět manko, na San Siru prohrávala po prvním poločase 1:0.

Druhý poločas zahájili lépe Rossoneri, ale Boateng v nadějne pozici netrefil míč ideálně. Milánští si hlídali hubený náskok a čtvrthodiny před koncem zvýšili na 2:0. Po faulu na Balotelliho zahrávali volný přímý kop a sám Balotelli se k exekuci postavil a proměnil! Míč zakroutil přesně k tyči a Pavarini byl bez šance. AC vedlo 2:0 a mělo jasně nakročeno k zisku tří bodů.

Minutu před koncem mohl ještě zvýšit Montolivo, ale jeho dalekonosná rána skončila na pozorném Pavarinim. Naopak, ve třetí minutě nastavení vykřesal poslední naději na bodový zisk Nicola Sansone. Skvělou práci odvedl Biabiany a Nicola Sansone střelou do prázdné branky snížil na 2:1. Víc už Parma stihnout ani nemohla, sudí odpískal konec a AC Milán tak může slavit vítězství.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC25174450:1755
2.SSC Neapol25156446:2151
3.AC Milán25135744:3144
4.SS Lazio25135735:2944
5.Inter Milán25134840:3343
6.ACF Fiorentina25126745:3042
7.Calcio Catania25116832:3039
8.AS Řím251141051:4537
9.Udinese Calcio2599735:3436
10.Parma FC2588931:3332
11.Turín FC25711729:2831
12.UC Sampdoria25861131:3029
13.Chievo Verona25851226:4029
14.Cagliari Calcio25771128:4128
15.Atalanta Bergamo25851222:3527
16.Bologna FC25751333:3526
17.Janov CFC25671226:3725
18.AC Siena25761227:3421
19.Delfino Pescara25631620:5121
20.Città di Palermo253101222:3919
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (454)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro Super Maria

Reagovat
raduinho

Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

I když ho nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro opravdového Super Maria, ne tuhle opičku.

Reagovat
smazaný uživatel

To je urážka pre všetky opice na svete, ak Balotelliho nazveš opicou

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za individum?

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za individum?

Reagovat
smazaný uživatel

Přejmenuj se na Kokotkov, udelás líp. O tom kdo se SuperMario ukazal jasně proti Neměcku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze hraje za AC.

Reagovat
madridcan

Reagovat
Pettirosso

závidím..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Povinost splněna.Těd na Barcu a na derby.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo bude hrát místo Maria na hrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nehral?

Reagovat
madridcan

Lebo hral LM za City ujebane

Reagovat
madridcan

Moj skromny tip je 4:0 pre AC

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Je to kráál

Reagovat
Yanek

3 zápasy, 4 góly. Ta Jajinkova prognóza se začíná naplňovat, Mario bude stěžejním prvkem při honbě za LM. Výkon ale jinak nic moc, Sulley hrozivě špatný, opět zbytečně inkasovaný gól. Potěšil Prince. S Barcou doufám v přijatelný výsledek, daleko víc než záloha mě straší obrana.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas byl mnohem lepší. Niang hrál pěkně, Monty se předvedl, Constant opět skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se libil aj Boateng.

Reagovat
MiraM

Muntari a Yepes, no comment

Reagovat
smazaný uživatel

kua AC nejak zaplo, Mario urob uz nejaku blbost nech ta vyhodia z kadra a opat zacnu prehravat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milion pro AC na třetím či druhém místě i na konci sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi je, ze u nas se k trestnakum furt cpal, neustale je chtel kopat, kdyz mu to jednou Kolarov nedovolil, tak mu dal malem pecku, ale stejne z tech milionu pokusu nedal jedinej gol, pricemz se k nemu krome jedne vyjimky ani nepriblizil.

Reagovat
smazaný uživatel

AC je AC.

Reagovat
smazaný uživatel

pošlete do calcia z5 i Kolarova

Reagovat
smazaný uživatel

Ja hlavne doufam, ze se vam tam vrati fenomen Mancino.

Reagovat
smazaný uživatel

toho ale nikdo nechce, jen si ho užijte.

Reagovat
Maritazzi

Baldini jo. Nemám tu ani smajlíka, co by v mym stavu vyjádřil, co si myslim.

Reagovat
Pettirosso

ale né

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyjadřuj se radši))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to v něm a všichni to víme

Reagovat
Manik...

Ten Balotelli jede

Reagovat
smazaný uživatel

zdá sa že Balotelli v AC chytil streleckú formu

Reagovat
smazaný uživatel

Dal už nějakej gól ze hry?

Reagovat
smazaný uživatel

áno dal proti Udinese http://www.youtube.com/watch?v=KtIpuYiZV6E 0:35

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo = Bennes => ...

Reagovat
Milan.B

MSgoo = Bennes = <====3

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že Balotelli nebude moct hrát za AC Milan v pohárech...

Reagovat
The Krupy

Interista, tá stávka ešte bude zaujímavá

Reagovat
lnterista

to teda jo...tohle jsem popravde uz necekal...AC pod vodou uz jim lezli oci z dulku a dame jim nadechnout

Reagovat
The Krupy

Ja som myslel že sa zdvihnú, ale takýto "šprint" prekvapil aj mňa. Navyše to pre teba bude ešte pikantnejšie, lebo to vyzerá tak že to tretie miesto pripadne buď im, alebo vám.

Reagovat
lnterista

tak to bylo jasne ze se zvednou o tom jsem nepochyboval ale jen jsem necekal ze se konkurence tak posere

Reagovat
panca

vysledky mame, ale predvadena hra zatim moc neodpovida. Na kazdej gol se nadrem, golovy sance nejsou. Vcera nas zachranil vlastni gol

Reagovat
lnterista

ja se dival zadna slava ale vyhra je vyhra

Reagovat
The Krupy

Plus faktor Balotelli

Reagovat
lnterista

Mario musi jeste dokazovat

Reagovat
The Krupy

Zatiaľ mu to ide náramne, a AC má opäť konečne toho rozdielového hráča. Predtým to bol Pipo, Kaká, Zlatan, teraz Mario.

Reagovat
lnterista

jj golove se mu dari

Reagovat
M11

prijde utlum

Reagovat
lnterista

snad jo

Reagovat
rossoneri89

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

boha, mu to ale strieľa....

Reagovat
mastakillah

Totti je pořád úžasný hráč Zítra tohohle výsledku musíme jednoznačně využít, ikdyž nám to Doria rozhodně nedá zadarmo

Reagovat
M11

gratulace do Rima.. ted poradna regenerace a opet na viteznou snuru..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

Olis asi volal rozhodcovi nech píska konec.

Reagovat
spider_8

Reagovat
olis

Reagovat
M11

snad to AS nakopne.. ale bohuzel ocekavam tradicni prubeh

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si AS zasluzilo vyhrat. Mali viac goloviek a aj Skeletenburg ich podrzal este kym bolo 0-0 (Pirlov pk, Matriho sanca). A skoda ze aj Vucinic lepsie nemieril. Ale ako som uz pisal, Rim bol dnes lepsi... Tottiho exportny gol aj ked mal stastie ze sa to tak blbo odrazilo od Vidala - tj mu nabil na peknu supu

Btw, juventini. Z prehry by som nerobil velku vedu. Na Olimpicu sa vzdy hra tazko, a okrem toho dnes bolo vidno ze tam nieje taky zapal ako obycajne, resp. ze je to nas 3ti tazky zapas behom 8 dni. Nechapem preco nas nedali hrat na Nedelu tak ako sme aj chceli, ale tam su asi ine tlaky

Reagovat
smazaný uživatel

tlaky robia tie vase baletky na rozhodcov, uplakanci malicki. Si trochu vsimni ich spravanie, a potom hovor o tlakoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty o com tocis ??? Myslis o tom opravnenom hneve ked sudi nastavoval +4min...okrem toho tam malo AS v nadstavenom case 2 pk, takze mal este co to pridat a nie odpiskat koniec 93:50 a nenechat nas zahrat roh

A sudi dnes chyboval hlavne v nas neprospech. Totti mohol kludne dostat z fleku CK, Lamelov laket si ani nevsimol a ten zaver bol iba bodkou. Btw. Neviem co si na mna vybehol, heh. Normalne som uznal ze AS bolo lepsie. Hlavne od kedy vyhravali tak hrali mudro na kontry a mali tam aj dalsie golovky. Ale ty asi vidis ze Juventus + jeho fanusikovia = klapky na ociach = tie baletky jedny odporne Ze je tak?!

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera...navíc rozhodl Totti

Reagovat
The Krupy

Som dosť nahnevaný, takže za mňa možno budú hovoriť emócie. Neviem čo to pískalo za kokota, ale nevylúči Tottiho za likvidačný faul, prehliadol ten lakeť a ešte nám na konci zoberie roh, hoci sa nastavený čas neskončil. Nech ide do riti, už by si nemal dlho zapískať

V prvom polčase sme AS nepustili k ničomu, ale v druhom sa začala prejavovať únava, a to v obrovskej miere. Fakt nechápem prečo Conte viac nemenil zostavu, k tejto prehre totiž nemuselo prísť. Iste, hráči AS boli rýchlejší a čerstvejší než my, ale za normálnych okolností by sme ich s kľudom "dali dole". Fakt zbytočná strata ktorá sa dala predpokladať, teraz treba dúfať v prehry či remízy Lazia a Neapolu (hoci tí po tom fiasku od Plzne iste nadelia súperovi viac kusov a budú nabudení). Fakt neviem prečo nás nenechali hrať v nedeľu, 3 zápasy za 8 dní....veď to je neskutočne náročné !!!!!!

Záverečný obrázok vysmiateho Tottiho len vystihol celý priebeh zápasu. Hlboko ma sklamal, urobiť takýto svinský, likvidačný zákrok a ani nebyť vylúčený....to je proste tragikomédia ...hlavne že v Ríme bude za hrdinu, a zostrelil Juve. Fuck.....Lamela len potvrdil to že je to megazmrd, a DDR sa tiež mohol kontrolovať. Mal som pocit že hráme proti Neapolu, a nie AS....

Súperovi gratulovať nebudem, lebo sme si zápas prehrali sami a navyše oni hrali ako prasatá. Dobrú noc

Reagovat
The Krupy

Ten posledný odstavec som prehnal, beriem späť.

Reagovat
Rarášek

Takže nám nepřeješ dobrú noc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
The Krupy

Pojeb sa.

Reagovat
smazaný uživatel

diki

Reagovat
The Krupy

Za málo.

Reagovat
olis

si vystihol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Dufam ze.sa Conte tiez nebude vyhovarat na rozhodcu. Zapas nerozhodol Tottiho faul, Lamelov laket ani oosledny roh. Blbo povedane, mne sa pacilo ze Tottiho ho ten faul trapil az do konca a prisiel aj DDR, pri inom hracovi by sa takto nespraval. Stane sa takyto zakrok no, verim ze to nebolo umyselne.

Lamela suhlas, je to zmrdecek co par cervenych a poriadne tvrdych faulov schyta.

Reagovat
The Krupy

To určite, Conteho prekauč to bol...

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si neuveriteľný, toto už nie je prvy krát kedy tu prehru takto jasne nezvladaš, všetci su ko.oti len ty a tvoj Juventus je lietadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Od tebe to vyznívá krásně

Reagovat
Alberto Aquilani

Ďakujem, ale ja sa nikdy na mudrca ako Mr.Krupi ktorí chce vždy len každému pomoct a je objektívny nehrám, asi ešte nikdy nikto nedal tvrdší zákrok, sa z toho posereme teraz všetci že chudáčik Pirlo schytal, asi je jediný alebo čo

Reagovat
stas87

problem nie je v tvrdej hre ale c pocte zakrokov na pirla...to rimania robili umyselne a je to ubohe

Reagovat
Alberto Aquilani

ZAS JE JEDINY .... pametam si jak Legrotaglie(Juventus) skopaval Tottiho bez lopty, to vtedy bolo len tak medzi nami uplne vporiadku ....Jasne ze idu po Pirlovi, lebo je to 70% hry Juventusu, rovnako ako Behrami s Zunigom skopavali Lamelu a nič mu nedali zadarmo a tiež to všetko čisté nebolo ...

Reagovat
Pettirosso

ale od toho jsou v týmu takový vyplatlanci jako Behrami a spol, ne takový kalibr jako Francek, tohle fakt přehnal, notabene na svýho dlouholetýho parťáka z repre, čekal bych trošku víc respektu

Reagovat
stas87

neviem,nepoznam zapasy v taliansku do detailu ale pride mi srabacke ak chces len faulami za hranicou vyradit najlepsieho hraca supera a navyse-pirlo ma svoj vek a nema zapotrebu byt okopovany alebo buchany do tvare nejakym sopliakom,troska respektu by neskodila,nemyslis?

Reagovat
Pettirosso

hráči takových kvalit na to musí být připravení, že ho soupeři budou chtít eliminovat a budou si ho víc hlídat.. Messi by mohl vyprávět

Reagovat
stas87

samozrejme ale messi je na vrchole sil,pirlo uz je fyzicky za zenitom a hrat dva zapasy tyzdenne je pre neho s pribudajucim vekom coraz tazsie...to s messim nemozes porovnavat

Reagovat
Pettirosso

i přes svůj věk na tom je Andrea po fyzické stránce výborně, jeden z nejvíc běhajících hráčů na hřišti v zápasech, v tom problém není. Samozřejmě, že máš pravdu v tom, že by si měli hráči projevovat větší respekt, hlavně takovým hráčům jako Pirlo, ale když mu to udělá podobná kapacita jako Totti, je to prostě divný o to víc

Reagovat
The Krupy

Si neobjektívny. Chalani nadomnou to vysvetlili dostatočne.

Reagovat
Alberto Aquilani

no a ty si stým tvojím "ale za normálnych okolností by sme ich s kľudom "dali dole" objektívny fakt jak prasa, nie je ti to trapné ? Fakt spomínam na časy ked hral Rím v LM(ano bolo to dávno) ale na niečo taketo som sa nikdy nevyhovaral a ani si nepametam že by sa tím nato vyhováral, PREBOHA stym musi kazdy pocitat, ale ano ste CHUDACIKOVIA a dnes ste vyhral , lebo ste v tyzdni hrali LM .

Reagovat
The Krupy

Za tým že ak by sme neboli unavení tak by sme vás porazili, si stojím. V prvom polčase keď sa tá únava až tak neprejavovala sme kontrolovali hru a nedostali ste sa prakticky k ničomu. V druhom dejstve sme už nevládali, následkom čoho ste začali po ihrisku doslova lietať. A keď nepriznáš tak zákerný atak aký predviedol Totti na Pirla, fakt sa s tebou nemám o čom baviť. AHOJ

Reagovat
smazaný uživatel

Hele uklidni se prosím tě. Se tady vykecáváš na fauly a na únavu. Kdyby byl Conte normální, tak sestavu obmění. Neobměnil, vaše smůla. Co se týká faulů, Lichsteiner tam Nicolase taky přišlápnul úmyslně a prasácky a ani neměl chuť se omluvit. Uznávám, že to Franta přehnal, ale věřím že to bylo neúmyslný. Navíc hned tam stál u Pirla docela dlouhou dobu a omlouval se mu. Takže AHOJ

Reagovat
The Krupy

Pri všetkej úcte, s tebou sa nikto nebaví.

Reagovat
Alberto Aquilani

Tvoj klasický argument, si sprepáčením NEOBJEKTIVNE ZASLEPENE HOVADO !!! Cely cas tu nadavas na Zemana, a vlastne ake ti je AS sympaticke, aky su tam super hráči a trpia len kvoli Zemanovi a teraz nevieš uznať poražku, že ste za cely zapas nič nepredviedli, že ste unaveny a bla bla .....ano Totti fauloval dosť škaredo, ale umysel tam rozhodne nebol, chcel zasiahnut loptu, Pirlo sa dostal moc dopredu pri odkope a stym asi Totti nepočítal, a Prepáč a že čítam tu že AS išli umyselne surovo do Pirla, ked PIrlo 10 sekunda čaká čo spraví s loptou jasne ze ho dozadu niekto atakuje na hrane s faulom. De Rossiho faul na Lichsteinera bola vec ktorú vidíš v kazdom zapase , išiel po lopte , stačil kusok a bol by to skvely obranny zakrok . Aj hráči Juventusu spravili niekolko šlapakov, tak neviem fakt čo tu plačete, nie ste jediní tím na svete kto má zhustený program ...

Reagovat
10

Pirlo měl míč na zemi a Totti ho trefil šlapákem na koleno, tohle se můžeš snažit překroutit jak chceš, ale budeš akorát za blbce...

Reagovat
Alberto Aquilani

ked chces "zblokovat" hentaku nahravku musíš dat nohu hore, stava sa často že branaici hráč zasiahne prihrávajuceho hráča, navyše situacia v strede ihriska, o akej červenej sa preboha bavíme ?

Reagovat
M11

Reagovat
10

...myslí to vážně?

Reagovat
M11

ne

Reagovat
10

uff

Reagovat
The Krupy

toto hovorí za všetko, a tak hlavne že ja som neobjektívny

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Respektíve takto, ty "hovado" : V tejto sezóne sme prehrali niekoľkokrát, a nikto nikdy nerantoval na adresu súpera. Keď nás napríklad Inter pripravil o tú dlhú sériu neporaziteľnosti, strašne ma to mrzelo ale zagratuloval som im k výhre, lebo dokázali nájsť na našu hru recept, hrali dobre a vyhrali zaslúžene. Ja netvrdím že sme si včera zaslúžili vyhrať, to rozhodne nie. Ale serie ma fakt že za hrdinu je hráč ktorý na tom ihrisku ani nemal byť, a svojim svinským, prasáckym a likvidačným zákrokom napadol svojho dlhoročného priateľa a spolubojovníka z repre. Nechýbalo veľa, a Pirlo mohol teraz ležať v nemocnici vedľa Milita. A to že si nedokážeš priznať fakt že to bol odporný a hlavne zbytočný zákrok len vypovedá o tvojej zaspelenosti. Tú komédiu vyššie ktorú si vygrcal radšej ani nekomentujem.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, inak by to bolo bez debaty 0:4!

Reagovat
Maritazzi

Tohle nepochopim.

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky se mi líbí. Mohla by zítra Siena překvapit a Viola s Interem uhrát plichtu nebo vyhrát. Forza Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

AS jednoznačně zaslouženě vyhrálo, mohlo vyhrát i víc, Juve si dneska nevytvořilo pořádnou šanci.špatný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Zeman musi mat rozporuplne pocity

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená výhra Říma

Juventus neměl nic

Tottiho gol neuvěřitelnej

http://youtu.be/NhGXszaEZyw

Reagovat
JarousFCB

až na ten Pirlův přímák

Reagovat
smazaný uživatel

super, ale když je tvoje největší šance za celej zápas přímák, tak to asi není úplně dobrý

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Ani AS nemalo dokopy nic. 1p bol celkovo nezazivny. Do golu to bolo iba hlavicka Osvalda a na druhej strane pk Pirla, Vucinicova strela z hranice 16ky tesne mimo + Matriho lahkovazne zakoncenie sameho pred Skeletenburgom. Hra sa otvorila az ked strelili gol - Juve viac riskovalo - AS malo sance z brejkov

Reagovat
JarousFCB

Tak díky do Turína za zkažený ticket...

Reagovat
DelPiero137

Gratulacia Rimu, zasluzene.

Unava, jebnuty zhusteny program je jedna vec. Ale neschopnost podrzat loptu, presne prihrat, obrovske pozicne chyby je nasa chyba. Uz sa nebavime o tom ako prekvapit supera a vytvorit si snace, problem zacina byt udrzanie lopty a nedostat gol.

As dostaneme na kona nasimi chybami, ked uz je naznak sance tak to dosereme. To uz je tragedia ked je Matri najlepsim forwardom na place. Neviem naco sa Mirko dnes hral. Niekto ma RvP ktory sam zlozi supera, niekto ma "utocnikov" co sa ani nevracuju.

Anelka tam ani nemal chodit ked to mienil odkracat a odflakat. Gigi, Leo, Martin a Pirlo zasluzia pochvalu. Zbytok slabota. Este Assa. Dufam ze uz nebudeme hrat na nechajme vyblaznit supera a potom tam mozno nieco padne!

Forza JUVE!!!

Reagovat
DelPiero137

+samozrejme ako vzdy skvely Barza

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
Mr.Jindros

Příští 2 kola šest bodů prosím.

Reagovat
Pipo123

Dneska mi prišiel mimo aj Conte, nedokázal nič pozmeniť keď videl že im to nejde, Pirlo mal ísť dolu pretože AS ho bránilo výborne, Gio za Mirka ? tým nič nevyriešil... mohol spraviť podstatne viac pre lepší výsledok..

Reagovat
10

po bitvě je každej generál, ale těch 8 hráčů z Glasgow v základu se ukázalo jako chyba...zvlášť, když na lavičce zůstal Quagliarella, Giaccherini, Isla...ale co už, čtyři prohry jsou hodně, musíme vyhrát v Neapoli

Reagovat
M11

souhlasim.. tahle prohra jasne dala za cil vyhrat v Neapoli.. a ano mela se sestava vice obmenit.. ale jak rikas.. po bitve kazdy general.. prvni polocas jsem si to treba jeste nemyslel

Reagovat
DelPiero137

ale tza tie priserne rozohravky unava az tak nemoze.

Reagovat
M11

no muze.. a to hodne

Reagovat
10

to je často jen o únavě, nejsou náběhy, hráči stojí, schovávají se za hráče...prostě dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

10

Reagovat
M11

nabehy.. dnes jich v druhem polocase bylo nejmin za Conteho eru.. a je pravdou ze Conte dnes byl taky oproti jinym zapasum vlazny.. a myslim si ze to bylo hodne tim ze vedel ze proste nejsou sily.. a nebylo uz kde brat..

Reagovat
10

jedinou možností asi bylo postavit "Coppa" sestavu z minulýho roku

Reagovat
M11

vloni bych po takove variante urcite volal davno pred zapasem.. letos jsem docela souhlasil s tim co postavil.. bohuzel az prubeh v druhem polocase ukazal ze to byla asi chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

Se nabízí otázka, proč to teda poskládal takhle na hovno? Lavičku máte hodně kvalitní

Reagovat
M11

samozrejme jsem ho tim nechtel nijak omlouvat... navezl se do toho z casti sam

Reagovat
stas87

isla je teda zatial provar?

Reagovat
M11

zatim bohuzel urcite.. ale pokud zustane a bude absolvovat celou pripravu a zacne ze stejne startovni cary jako ostatni.. tak verim ze nam jeste ukaze..

Reagovat
stas87

ale tie prichody az na utconika juventus podstatne zlepsil pred tym to posilovanie bolo naozaj tragicke,treba vam ten llorente pomoze...som rad ze uz neni sanca ze by mandzukic skoncil v turine ci v taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

ta šance tu byla v létě, logicky teď když se rozstřílel v klubu typu Bayern už ho těžko koupěj.

Reagovat
stas87

no zalezat bude ci gomez nakoniec nebude chciet zmenit dres,zatial to bayernu slape ale v LM to moze zaskripat a tam sa ukaze ak silny ten timovy duch v bayerne je..prekvapuje ma robben ze zatial nie je urazeny a maka

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, ale podle mě si Mandžukiče určitě nehcají, spíše oba. A je známo, kdo všechno odejde nebo přijde s Guardiolovým nástupem? Něco konspirativního?

Reagovat
stas87

aj ja si myslim ze ostanu obi dvaja...guardiola to nebude mat v tomto smere jednoduche...no vraj lewa do bayernu vraj ma mat 280 milionov na prestupy(horizont niekolko rokov)guardiola bude blb ak tam bude robit nejake nakupy,ten tim uz teraz nema slabinu(maximalne lahm a nahradnik na stoperu)u lahma si nie som isty ze dokaze podavat kvalitne vykony...starne a uz sem tam tu chybu urobi,tam by neskodilo ak by mal nejaku konkurenciu a donutilo ho to zasa maknut

Reagovat
Yanek

Lahm jako slabina? To zní dost divně.

Reagovat
stas87

vie zachybovat...a v dolezitych zapasoch tiez...ale ja bayertnu nefandim,je to len moj dojem alaba ho teraz valcuje slusne bayern vlastne vidim len v LM a proti werderu

Reagovat
Yanek

Tak Alaba hraje nalevo, ne? Já jsem měl zato, že jeho primární post je RB a hrát nalevo ho donutily až okolnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je dobře složený, asi možná ideální čas ho rozesrat na španělský způsob, aby to nebyl takový válec, tyhle pokusy o další Barcu skoro vždy nevyjdou... na druhou stranu Guardiola není Enrique.

Reagovat
stas87

nemozes porovnavat ani prichod enriqueho a guardioly,guardiola sa rok ucil nemcinu aby zapadol hned do timu,skor cakam ze sa pokusi vytiahnut maximum z wiesera ci cana valec bayern bude v BL,ci aj inde...to si popravde nie som az tak isty..ja teda nie osm rad ze si bayern vybral prave jeho,uz teraz su druhe polcasy od bayernu profesorske,ak sa dostane do vedenia tak super nema moc sanci s tym zapasom nieco spravit, vonku bayern neinkasuje takmer vobec,koniec koncov skore zvonka 27:1 hovori za vsetko

Reagovat
DelPiero137

V takmto zapase, po tak narocnom tyzdni(tyzdnoch) by som cakal ze nebudeme zbesilo, nepresne nakopavat lopty dopredu hracom AS aby sa na nas v zapati valila jedna akcia za druhou a casto do rozhodenej obrany. Kazda akcia bola snaha rychlo odkoput loptu dobredu (kde Mirko isiel zasadne do 3 a viacerych protihracov). Cakal som ze chvilu loptu podrzime, postupnym utokom sa dostaneme na superovu polku a vymyslime nieco. Trochu setrit sily, my to dokazeme takto hrat a aj si vytvorit sance ked zatlacime supera.

Reagovat
stas87

juventusaci,priali by ste si teoreticky bayern ak postupi?

Reagovat
10

ani náhodou

Reagovat
stas87

len je otazka kto bude v LM,ci gomez alebo mandzukic,v lige to sype chorvatovi...bol by som aj zvedavy ci by iniciativu bayern nechal na vas alebo by sa sam pokusal diktovat tempo hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

já chci Schalke, v semifinále Málagu a ve finále Milán

Reagovat
stas87

schalke v sucasnosti kludne moze vypadnut uz teraz s turkami,s kellerom je to cesta do pekel schalke je fakt v krize,strasne chyba grek,namiesto neho hra matip ktory siel ukrutne dole a schalke by s tym naivnym futbalom dostalo cocku

Reagovat
10

to by mi právě moc nevadilo, no

Reagovat
stas87

no ja by som to potom od vas mal este dva roky na tanieri nebolo by spatne ak by ste sa stretli s parizom

Reagovat
Pipo123

Čo hovoríš na matche cez týždeň ? já som sa rozhodol pre podanie tiketu, 50 e na Gala, Lazio a Fener

Reagovat
10

Fenerbahce nevím, jinak asi jo, ale Evropu nesázím, to je smrt

Reagovat
Pipo123

Já práveže v poslednej dobe som stratový na ligových zápasoch

Reagovat
M11

ja vsude

Reagovat
10

Jj, to je sázení

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že je to jedno koho porazíme

Reagovat
The Krupy

Kdeže, z tých ide strach.

Reagovat
M11

ty snad nejmin

Reagovat
Mr.Jindros

po Barceloně

Reagovat
10

Real by nám taky moc nešel, přestože nejsou vůbec v pohodě...United už bych viděl jako snesitelnější

Reagovat
M11

ja bych radsi Barcu nez Bayern.. ale to je jak srazit vlakem nebo gilotina

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sme dreli ako tým a stačí mi napísať NO TOTTI NO PARTY KRÁÁÁSNY GOOOL verím,že predbehne toho švéda a bude 2.najlepší strelec v historii Serie A už túto sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Franče!!!! Respekt Il Capitano

Reagovat
Yanek

pic.twitter.com/8cHyOqZQ

Reagovat
M11

Reagovat
10

dneska tam těch výrazů měl několik, dost dramatických

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

zajtra treba jednoznacne vyuzit zavahanie Juventusu a hlavne rychlo zabudnut na EL, potom by to boli znova len dva body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze to skonci ako bude chciet Rodina Schiavoneovcov a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

tuto fotku minimalne tyzden nechat tak

Reagovat
M11

kazdopadne Kappa mi bude na dresech AS chybet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Totti, to je proste king

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to čtu, tak bych si někdy zahrál fotbal proti zdejším fanouškům Juventusu. Čistý jak lilie a novodobí Blaničtí rytíři

Reagovat
olis

a uplakanci

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, akorat ze kdyby ses jich nekde dotknul, tak by padli na zem a zacali bulet. Krom toho uz pred zapasem bys prhral, protoze by podplatili zbytek tvych spoluhracu a rozhodciho.

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
10

Fa bene l'arbitro, invece, a non dare il rigore chiesto dalla Roma quando Lichtsteiner si immola in area: Osvaldo era in fuorigioco.

zkus něco jinýho...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA!!!

Reagovat
homeles8

4. porážka za 25 zápasů, to neni zas tak šaptný, to snad ani neni možný ty reakce tady. Navíc to má bejt jenom hra, ne? Nejhorší fórum ever, todlecto. Obecně, ne jenom tahle diskuze.

Reagovat
10

co jinýho by nás na fotbalovým fóru mělo srát, než prohrat?

Reagovat
homeles8

nevim, asi sem psát nebudu, prtožoe mě už nesere vůbec nic

Reagovat
DelPiero137

Prehra sere, navyse to nebola neodvratna prehra. Mame to dobre rozohrane, naskok na titul, vtedy kazde zavahanie zamrzi...

Reagovat
olis
Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to příjde úplně mimo tohle.

Reagovat
rossoneri89

od 1:10

Reagovat
Maritazzi

Heroickej výkon, po tý bídě a po tom, co předváděli v minulých zápasech jsem fakt nadšenej. Druhej poločas odehranej parádně a i s Pirisem na stoperu jsem je nepouštěli k ničemu. To, že rozhodl Totti je fakt už jen třešnička na dortu. Je to úplně jiné AS, ale pokud bude takhle bojovné, nemám s tím problém. Lichsteiner dostal svojí medicínu, proč ne.

Reagovat
10

"Lichsteiner dostal svojí medicínu, proč ne"..?

Reagovat
Maritazzi

Nesnášim ho, je pro mě symbolem zákeřných faulů, simulování a všeho, proto jsem rád, že ho někdo přejel.

Reagovat
10

jeho ale nikdo nepřejel...

Reagovat
Maritazzi

Dani mu naložil skluzem dost ne? Sice jsem u toho pil, ale ten moment si snad pamatuju dobře.

Reagovat
10

to byl Vidal

Reagovat
Maritazzi

Aha, tak to se omlouvám, myslel jsem, že před vápnem právě sundal Lichsteinera.

Reagovat
M11

od zakernych faulu tam byl vcera hlavne Totti tak ho mel taky nekdo zkusit zranit ?

Reagovat
Maritazzi

Ach jo. Ten faul na Pirla byl moc, já se bavím o Lichsteinerovi, kterého nesnáším už z Lazia.

Reagovat
M11

ja vim ze myslis Lichtaka.. chapu a beru to.. jen jsem si chtel ujasnit pohled na vec

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zákeřných faulů Totti udělal?

Reagovat
10

myslíš včera, nebo celkově? včera málem poslal Pirla za Militem na operační sál

Reagovat
smazaný uživatel

od zakernych faulu tam byl vcera hlavne Totti tak ho mel taky nekdo zkusit zranit

Když někdo napíše tohle, tak se asi neptám, kolik zákeřných faulů udělal celkově, že?

Reagovat
M11

z fleku co si rychle vzpomenu.. skok na zada Ramelowa.. flusanec na Poulsena.. Balotelli.. vcera Pirlo..

Reagovat
smazaný uživatel

Flusanec je ošklivý zákrok

Reagovat
Maritazzi

Poulsen, to je záslužnej čin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Skok na záda Ramelowa Že tam ten zmrd přijel skluzem jak hovado a Franče nadskočil. Co měl jako tenkrát dělat? Nechat se přejet? Pro mě hodně spornej moment co si vyjmenoval. Flusanec na Poulsena, byla chyba ale nakonec se ukázalo že Poulsen je pořádně vymazanej, což potvrdil tím, že šel tehdy k vám

Reagovat
Alberto Aquilani

ty to tiež niak nezvládaš .... snažíš sa posobit vždy nad vecou, ale vždy sa vykreslíš ....

Reagovat
M11

a co tady konkretne nezvladam ?? ze reknu pravdu co Totti taky dokaze nekdy vymyslet ??

Reagovat
Alberto Aquilani

a musíš to vyťahovať práve dneska veci staré pomaly 10 rokov ? Ja tiež na Del Piera nevyťahujem stále že vo finále ME zlyhal jak malý chlapec

Reagovat
M11

odpovidal sem na otazku.. jsi nejak mimo

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si na žiadnu otázku neodpovedal, nikto sa nepýtal kolko zákerných faulov spravil Totti v kariére ale včera a ty tu vyťahuješ z frustrácie veci staré 10 rokov .

Reagovat
M11

ok.. tak jsem to spatne tu otazku pochopil.. tak odpovidam znovu na otazku kolik Totti vcera udelal zakernych faulu.. Totti vcera udelal jeden zakerny faul

Reagovat
Alberto Aquilani

ok

Reagovat
M11

Reagovat
10

"ZAS JE JEDINY .... pametam si jak Legrotaglie(Juventus) skopaval Tottiho bez lopty, to vtedy bolo len tak medzi nami uplne vporiadku ....Jasne ze idu po Pirlovi, lebo je to 70% hry Juventusu, rovnako ako Behrami s Zunigom skopavali Lamelu a nič mu nedali zadarmo a tiež to všetko čisté nebolo ..."

Reagovat
Alberto Aquilani

a ? Odpovedal som že sa to deje stále, vy tu z toho robíte že by mal ísť Totti za Pistoriusom do vazenia .....

Reagovat
10

jen jsem tím chtěl říct, že argumentuješ úplně stejným způsobem...

Reagovat
DelPiero137

Nebavili ste sa o zakernych zraneniach? DelPIero nepremenil 2-3 tutovky vo finale, to je trosku ina kategoria, nie zakerne zakroky.

Reagovat
DelPiero137

Zakernych faul moc nema, aspon nie je v Juve. Nemam pocit ze tam ide s tym ze niekoho zrani alebo mu nalozi. Mozno niektorym hracom to doplaca (vcera si Lamela zasluzil za usi).

Reagovat
DelPiero137

*odplaca

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace AS. Celé to bylo špatně. Ten Rocchi, to byl snad vtip. Gól bychom nedali 100 let a on udělá tuhle hovadinu. Conte to celkově nezvládl vůbec.

Reagovat
Maritazzi

Andreazzoli se toho zhostil líp, než kdokoliv čekal, takhle organizovaný výkon už bych od nás letos nečekal.

Reagovat
M11

velka skoda ze ta zmena neprisla drive.. bylo by o dost bodu vice

Reagovat
Maritazzi

Pro nás je teď klíčový jít do finále poháru, to snad zvládneme.

Reagovat
M11

Reagovat
10

myslíš ten roh?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
10

tím mojí nasranost krásně vygradoval ...byla blbost čekat na Buffona, ale pořád to písknul o 10 vteřin dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Nepísknul. Písknul o 3 vteřiny dřív, a to by tam ten balon stejně nedoletěl, protože hráč Juve, co šel kopat, ho neměl ani položenej.

Reagovat
herbage

Výborně AS, ten potenciál v kádru tam je A kdy přestoupí ten Vučinić do toho Manchestru?

Reagovat
10

až přestoupí Jovetić do Arsenalu

Reagovat
herbage

takže v létě. Ale myslel jsem, že místo Mirka přivedete právě Stevana vy

Reagovat
10

neřekl bych, že je jeho přestup v rámci ligy, navíc do Juve, reálný

Reagovat
10

tipuju, že jedinou změnou v útoku pro příští sezonu bude Llorente

Reagovat
herbage

a možná Lewandowski, aby byl ital šťasten

Reagovat
10

píše se o něm často, ale naštěstí ho chtějí i finančně mnohem silnější týmy

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

to by byla paráda, ale ten má asi namířeno spíš do Bayernu, ne?

Reagovat
stuff

smutne, ze to nebol prekauc len z pohladu, ze ini hraci boli menej unaveni. Ale kedy dat sancu Giakovi, Fabiovi, Lucovi a spol. ked nie v zapase ako tento. Pri najhorsom, prehra ako prehra, vsak?

Reagovat
Pipo123

Okrem Juventinov plače aj Zeman, znova nedokázal, respektívne nemal už tú možnosť poraziť Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak som to práve dopozeral

Podla mna hodne dobrý výkon, to že to od Nás neboli útočné hody sa vzhladom na super dalo čakať, ale lepší sme boli určite, mali sme viac z hry a aj viac šancí, vlastne Juventus mal štandartku Pirla a len strelu Vučiniča, to je asi švetko .

Výborná obrana, excelentný Marcos, vynikajúci DDR a mne sa páčil aj Pjanič, vela toho odmakal dozadu a aj dopredu to bolo OK, tento post mu sedí viac

Torosidis namna posobil skvelým dojmom, opat vysoky standart od Lamelu a Osvaldo makal cely zapas

P.S Pvedzte niekto Torovi že je to Forza Roma a nie Forca ked si to nabuduce bude davat na twitter

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

neřekl bych zrovna lepší, spíš efektivnější, ty vaše brejky nám dělali sakra problémy, řešili jste je dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!! Tu LM dáme!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen to, že se výkon líbil Albertovi a Maritazzimu, mám ze včerejšího zápasu dobrý dojem, jak to spravil Aurelio. Ale nechci to zakřiknout. Atalanta je pro nás zasraně nepříjemnej soupeř, uvidíme za týden. „Ty, žes mě měl? Nikdys mě neměl. VÝHRA JE VÝHRA, každej ti to tady řekne. Je jedno jestlis vyhrál o míli nebo půl stopy. Jen tak dál a vzhůru od středu tabulky.

Reagovat
madridcan

Neapol nevahal a vyuzil zavahanie Juventusu na stiahnutie naskoku.......o jeden cely bod

Reagovat
mastakillah

Bez gólů se zápasy vyhrávat nedaj.Cavani nulovej, Hamšík až na tu jednu šanci taky. Panděv sice přinesl oživení, ale zázraky od něj čekat nemůžem. Tenhle zápas jsme měli jednoznačně vyhrát. 96 minut jsme byli lepším týmem. Nejlepší na place Behrami. Snad ztratí i Inter s Laziem

Reagovat
GEGE

To bych teda neřekl,že jste to měli jednoznačně vyhrát.Samp hrála hodně dobře taky zadrbala slušné šance nebo náznaky.Navíc vás tradičně tlačí sudí a i tak vám to nestačí.

Reagovat
10

Rohodně bych řekl, že do 70. minuty byla Sampdoria minimálně vyrovnaným soupeřem, měla tam úseky, kdy vás přehrávala a měla šance, pak postupně odešla, zatáhla se a teprve v tom okamžiku, těch posledních 20 minut, Neapol začala něco hrát.

Reagovat
mastakillah

minimálně vyrovnaným soupeřem? To ses asi díval na jinej zápas dneska. Měla sice občasné náznaky, ale převážně čekala co vymyslíme my. Čekal jsem od nich trošku něco jiného

Reagovat
olis

kasli nanho

Reagovat
10

Co si od nich čekal? Neapol hrála doma, hraje o Scudetto, narozdíl od Dorie, která hraje o záchranu. Ty si čekal, že Dorie přijede a bude tvořit hru s držením míče 75%? Naopak tohle, co jim ty vyčítáš, bych spíš řekl o Neapoli, která by nejradši hrála na brejky i doma s Chievem a kromě šance Hamšíka neměla nic.

Reagovat
mastakillah

Nechceš mi číct, že jsme dneska hráli na brejky? To doufám ne. No čekal jsem, že to trošku víc otevřou a ne, že budou většinu zápasu zalezlí. Hráče na to mají parádní. Na to jak se v novém roce prezentují, tak dneska hráli jiný fotbal než doposud. A pořád ses nějak nevyjádřil k tomu, že udájně byli minimálně vyrovnaným soupeřem. To nemůžeš myslet vážně

Reagovat
10

Ano, do 70. minuty byla. Šancí tam měla možná dokonce víc.

Reagovat
mastakillah

Tak to ani náhodou

Reagovat
olis

presne tak, Cavani je posledne zapasy poriadne mimo, k comu nam je ze sme boli jasne lepsi co sa tyka hry, drzania lopty a aj strelby ked nedokazeme dat gol... toto sme mali jednoznacne vyuzit ale bohuzial nestalo sa tak

Reagovat
smazaný uživatel

JURAJ KUCKA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vladko si ledva odpykal trest a uz nastupuje na dalsi to je exot

Reagovat
GEGE

Jinak dneska asi žádné extra překvápko.Genoa potvrdila vzrůtající formu a ta obrana Bovo-Portanova-Manfredini je celkem luxus takhle nespadnou.Catania má kvalitnější tým než Bologna tam sem taky očekával 1 i když Diamantiho známá levačka umí rozhodovat zápasy.Toro mělo proti sobě na jaře trápící se Atalantu takže to taky zvládnuli.A Cagliari je taky někde jinde než Pescara.

Reagovat
10

Sampdoria podala výkon na hranici možností, způsob jakým to odjezdil třeba Poli s De Silvestrim je na klobouček. věřím tomu, že do Neapole pojedeme s +7

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja v to dufam

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Sampa, nádhera !

Reagovat
olis

predpokladam ze toto uz nebude viac haterstvo ako fandenie

Reagovat
Benesse

ono sa na to pekne pozerá, ked si vždy dopredu mydlíš ruky a tešíš sa z toho že Juventus stratil a potom tvoj Neapol nedá gol ani Plzni ani Sampe doma

Reagovat
The Krupy

Karma

Reagovat
olis

ja skor narazam na koment na mna uz neviem od koho ked som sa tesil ze AS vyhralo

Reagovat
The Krupy

Ty si tu počas zápasu doslova ejakuloval, a po góle Tottiho si sa tešil ako fanúšik Ríma. Je rozdiel predviesť takéto divadielko, a napísať jeden príspevok vyjadrujúci spokojnosť nad výsledkom.

Reagovat
mastakillah

Zajímavé by bylo, jak by to dneska tady vypadalo kdyby dala Sampa gól. Co myslíš

Reagovat
The Krupy

Tak isto. Ak nie si idiot a sleduješ to tu, tak dobre vieš že nikto z Juventinov tu príspevky typu "GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL AAAAAAAAA BEEEEEE" pri zápasoch súperov nevypisuje. Teda, ja určite nie.

Reagovat
mastakillah

Takto emotivně asi ne, ale oslavujete to dost podobně. Pokaždé když dostaneme gól či prohráváme tak také neskrýváte svou radost

Reagovat
Pettirosso

to bych chtěl vidět, kdo z těch normálních tohle dělá. Samozřejmě můžeš kotrovat tím, že normální fanoušci Neapole tohle taky nedělají, páč to seš jen ty

Reagovat
mastakillah

No tak na tohle už nemám co říct

Reagovat
FuckT

Akym sposobom sa tu napr. nevhodne prezentujem ja? Alebo cim som si zasluzil byt oznaceny nenormalnym fanusikom ? Viem, ze pre niektorych staci narodnost, ale na teba mi to nesedi, takze to musi byt nieco ine, tak sa z cisteho zaujmu chcem informovat o mojej nenormalnosti.

Reagovat
Pettirosso

na tebe sem zapomněl, moc tu nepřispíváš.. mě přijdeš v poho, sice sem viděl nějaký vlákna, kde si dal objektivitu mimo, ale to se stane, taky se tam zařaď ;)

Reagovat
FuckT

U mnohych z nas sa bohuzial objektivita vytraca s frustraciou. Ja som v minulosti urcite zoparkrat stratil objektivitu, k tomu sa priznavam, ale v poslednej dobe uz beriem veci s nadhladom.

Aj ked, priznam sa, ze dnes som bol velmi ale velmi nahnevany, ale sustredil som sa iba na nas tim a hodnotim nas vykon a nic ine.

Reagovat
olis

prehanas ako vzdy

Reagovat
Pettirosso

a to seš tak zoufale nekreativní, aby si vymyslel něco svýho, že kopíruješ reakce jiných, nebo seš takovej hňup a nechápeš, že tohle Krupy udělal TOBĚ naschvál, za to, jak tohle předvádíš při jakýmkoliv zápase Juventusu? Tipuju, že mu je nějaká ztráta Neapole úplně u řitě, nebo spíš minimálně tak, aby to tady musel psát

Reagovat
olis

teraz neviem ci si ty vacsi šašo alebo krupy, uz vidim ako krupy mysli na mna ooo napisem to sem aby som ho nasral, ale ak je to tak tak som na seba hrdy

Reagovat
Pettirosso

umíš taky něco jinýho, než někoho hned urážet, nebo se schovávat za komenty jiných...já nevím, třeba například argumentovat k věci?

Reagovat
olis

teraz hovoris asi o sebe

Reagovat
Pettirosso

jo, neumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestupová trojka už začíná být celkem jasná Janovské týmy se zvedly a ostatní týmy jako Bologna, Cagliari atd už si to pohlídaj.

Reagovat
mastakillah

Palermo nesmí spadnout

Reagovat
Yanek

Palermo na úkor Bologny a může být. I když za Sienou mi bude asi trochu smutno.

Reagovat
10

Bologna si to nezaslouží

Reagovat
Yanek

Tak já chci, aby zůstal Janov a Diamanti šel do něčeho lepšího. Stejně se mi to asi nesplní.

Reagovat
Mr.Jindros

Proč Bologna? Ta do Serie A patří.

Reagovat
The Krupy

To aj Palermo. Ale je ťažké vyberať zostupujúcich...za mňa asi Siena, Pescara(tí určite) a Chievo.

Reagovat
lnterista

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to ale ešte trocha nezamiešala Atalanta. Ten tím sa mi oproti minulej sezóny celkom znechutil, najmú tá ich súčasna obrana...Janova je veľká škoda, tých už som bral ako tutovku. Doria je jasná, čo tam prišiel Delione...já ho chcem naspäť.

Reagovat
mastakillah

Jinak škoda, že Mazzarri neměl kule stáhnout Cavaniho a poslat tam Calaia. Ten by na ten závěrečnej tlak v šestnáctce mohl být přínosem

Reagovat
Pettirosso

Jak teda ten Poli, hrává dobře? nebo povalí jako součást za někoho většího?

Reagovat
mastakillah

dneska hrál super. Jeden z nejlepších z Dorie

Reagovat
Pettirosso

co hrál prosím tě? byl na pozivi "Pirla"?

Reagovat
mastakillah

hrál více napravo

Reagovat
Pettirosso

mě šlo o to, jestli hrál toho kreativního záložníka, nebo jezdil nahoru dolů a pracoval pro zálohu..

Reagovat
mastakillah

spíš to druhé. Dneska ten zápas odmakal na 110%

Reagovat
Pettirosso

dík

Reagovat
Pettirosso

Marco Verratti se uchytil v Paris Saint-Germain a jeho výkony se líbí i dvěma klubům ze Španělska, respektive Anglie. Agent mladého italského záložníka Donato di Campli prozradil, že jeho chráněnce sledují Barcelona a Manchester United.

Super

Reagovat
Yanek

PSG ho nepustí, to je v klidu.

Reagovat
Mr.Jindros

Spolu s Mariem největší prokauč za poslední dobu.

Reagovat
Pettirosso

btw Coutinho dneska první gól, proti Swansea

Reagovat
M11

Neapol opet nezvladla vyuzit naseho zavahani.. a souperi se na ni muzou zase dotahnout

Reagovat
smazaný uživatel

OT

Dnes sem koupil fifu13 v akci pres portal origin .hra se stahla,instla a normal jde pustit ale chce kod bez nej to nejde online.Kde je ten napsanej v mailu nic nebylo jedinej je v profilu hry a ten nejde asi to chvili trvá než se to aktivuje ne?Uz sem tak kupoval bf3 ale je to rok nepamatuju se jak to pribihalo

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka dobře moc mu fandím

Reagovat
smazaný uživatel

neměl bejt v Interu?

Reagovat
Alberto Aquilani

Sau tu vyzerá jak ten herec z asterixa a obelixa co mal postaviť ten palac

Reagovat
Yanek

Numerobis

Reagovat
Shevchenko

To byla neskutečná pecka film.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

Reagovat
JackDaniels.

Ďuro

Reagovat
mul

Reagovat
mastakillah

Slovenský fotbalista Neapole Marek Hamšík se stal po dnešním ligovém utkání se Sampdorií (0:0) terčem ozbrojených lupičů. Dvojice mužů se zbraní obrala pětadvacetiletého záložníka o hodinky a další cennosti. Hamšík, jehož tým ve čtvrtek utrpěl překvapivou porážku 0:3 v Evropské lize s Plzní, byl podle italských médií přepaden poté, co opustil stadion San Paolo a směřoval na letiště. Ozbrojení muži rozbili jedno z okének jeho auta a mávali zbraní, dokud jim nevydal požadované věci. Před rokem a půl potkala podobná věc i Hamšíkovu manželku, kterou útočníci obrali o vůz BMW.

V té Neapoli jsou někteří fakt magoři. Bezpečno tam moc není teda

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentne mu ukradli v minulosti i strojek a kartáček na zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

minule mu ukradli nejaky hodiny a pak mu je prece nejaci mafini vraceli ne?

Reagovat
mastakillah

jj už prej dokonce dvakrát. Psal na Twitter, že čeká vrácení i teď.

Reagovat
panca

co si pomatuju, tak byly snad za 20 000 euro a to byl mladej cucak

Reagovat
olis

stava sa to vsade, napriklad Ibra v Parizi, nerobme z toho vedu (neber to tak ze tvrdim ze z toho vedu robis )

Reagovat
mastakillah

Ale všichni víme jak to v Neapoli chodí, už jen to pobodání fanoušků Plzně. Tak jsem to myslel

Reagovat
olis

ja si este nepametam europsky zapas po ktorom by neodisli fanusikovia super nepobodani... ale taktiez sa to stava aj inde napriklad v Rime ked hral tusim Tottenham proti Laziu

Reagovat
mastakillah

No ale je hrozný to brát jako samozřejmost. Tady tím si ve světě moc dobrou vizitku neudeláme:)

Reagovat
olis

ja to beriem ako samozrejmost v tom ohlade ze sa to stava aj inde, Neapol je znamejsi svojou zvysenou kriminalitou tak sa to potom podla mna este o to viac medializuje aby sa tato skutocnost este viac zdoraznila

Reagovat
Pettirosso

panebože o co ti zase jde? Obrali hráče v Neapoli, tak proč do toho taháš ostatní evropský zápasy a Řím? Dyť o nic nejde, prostě v Itálii, na jihu zvlášť, je ta kriminalita na denním pořádku a je tam toho víc, než kdekoliv jinde v Evropě, tak to prostě přijmi, není to nic tak velkýho, aby si musel zase za každou cenu obhajovat Neapol.

Reagovat
olis

ty debil jeden sprosty dementny, co namna furt utocis preboha uplne voloviny mi tu vkladas do huby co tu ani nejdem take veci riesit co tu ty pises, sa preber preboha lebo ti dobre prasi na hlavu

Reagovat
Pettirosso

opět jen nadávky a urážky, tohle nemám fakt zapotřebí, musel bych tě vyliskat a to jsem se snažil ti to v klidu vysvětlit, je vidět, že seš dítě

Reagovat
olis

som vsetko co povies aj martan aj bakteria, ak to pomoze aby si mi uz dal pokoj suhlasim zo vsetkym

Reagovat
The Krupy

Neskutočné že ešte nemá ban za vulgaritu. Miro a Bennes aspoň takto primitívne neurážajú.

Reagovat
Yanek

Ti dva už jsou naštěstí podle všeho z kola ven.

Reagovat
The Krupy

Miro sem písal nejaký príspevok pod nickom "MSgoo!", ale bol mu vymazaný. Ono asi nie je problém urobiť si nový nick, jedine že by dostali IP ban. Ale to sa dá oklamať anonymizérom a podobnými vecami. To len hádam, nepoznám administratívny panel Eurofotbalu.

Reagovat
Pettirosso

další by je mohli napodobit

Reagovat
mastakillah

vždyť o nic nejde , proč nadávky hned?

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, taliansky juh je taliansky juh, nedá sa to ani porovnávať s našim Cigáňmi zamoreným východom, tam je to skôr už ako na Balkáne alebo v nejakom zapdalom kúte Ukrajiny či Ruska. Bohužiaľ to patrí ku ´koloritu´. Nepochybujem o tom, že tie veci mu vrátia, ako sa to stalo už dvakrát.

Reagovat
Pettirosso

navíc se ani neví, jestli to byli fanoušci, nebo jen nějací idioti, relax..

Reagovat
DelPiero137

To si robis srandu? Teraz nie koli Neapolu, ale neverim ze na kazdom Europskom zapase to konci pobodanim to je somarina. Samozrejme incidenty sa stavaju casto a na roznych miestach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som bol na Juve s Petrzalkou a prave naopak, boli ku nam vsetci mili, pacilo sa im, ze mame rovnake farby

Reagovat
DelPiero137

Tam som bol aj ja bola to pohoda, a Giovinco na dosah ruky....

Reagovat
Alberto Aquilani

tak to si mal super, keby si bol daleko Giovinca by si ani nevidel :D

Reagovat
DelPiero137

To je fakt, on je vazne prcek. Celkovo vsetci fubalisti cez kamery posobia vacsi. Fakt chlap bol tusim len Momo co som tak videl.

Reagovat
minoLFC

Italy

Reagovat
Alberto Aquilani

Conte, Febbraio 2012: "Il Milan sentirà la fatica della Champions? Io volentieri giocherei ogni 3 giorni se c'è l'Europa"

Conte, Febbraio 2013: Perchè abbiamo avuto solo 3 giorni per riposare?

Reagovat
smazaný uživatel

Momo Sissoko, januarova posila Fiorentiny, pochadza z 15 deti

Reagovat
shafto

Konecne by sa mohli prestat prechadzat..

Reagovat
DelPiero137

Ta liga tento rok je fakt cajova. Prehrame a aj tak si drzime slusny naskok. Prve muzstvo ma po 2/3 ligy 4 prehry a stale ma naskok. Ale stiha hajit LM a nikto lepsi sa zatial nenasiel...

Reagovat
smazaný uživatel

sa nediv, obidve Milána v prestavbe a Juventus má momentálne jediný konkurencie schopný tím, čo sa Európy týka, preto mu určite budem držať, ale na druhej strane tí 4 za Juventusom sú poriadne vyrovnaní a každý môže dať každého, Seria A je však súťaž veľmi náročná a v ITA skrátka nie sú také nepomery ako v PD medzi Barcelonou/Realom na jednej a zvyškom ligy na druhej strane. Pozri sa na PL, tam Manchester moc ani nepotrebuje hrať a vála tam všetko, čo mu dojde do cesty a náskok má pomaly jak Barcelona v ESP. Čiže nič neni také jednoznačné

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Když už zminuješ tu rivalitu mimo první místo tak je na tom PL stejně jako serie možná ještě víc vyrovnaná.To že Juve neválcuje je jejich chyba, kdyby pořád nekupovali průměráky za velké prachy tak taky válcují, popřípadě když by koupili Zlatana jako MU Persieho tak mají ještě větší náskok

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

má pravdu

Reagovat
The Krupy

Tak napr. niekto ako Zlatan je úplné sci-fi, to je len keby a keby. Nám zápasy neprehrávajú "priemeráci", ale iné faktory.

Reagovat
Pettirosso

prohrává nám to samozřejmě víc faktorů, ale tím hlavním je útočník.

Reagovat
DelPiero137

Neslo o porovnanie PD, BL a pod. Ale v predoslych rokoch mal vitaz ligy lepsie skore, 4 prehry je dost a do konca ligy este hodne zapasov + LM pre Juve. O to mi slo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď tá alibistická veta ´Miláno v prestavbe´ ma dosť štve

Reagovat
brenk

Krupy: o koľkej nášho času asi začína Elimination Chamber? + vieš mi sem potom hodiť nejaký link? Možno si to pozrem live

Reagovat
The Krupy

Tuším o 1.00-2.00...ak nie o druhej, tak o jednej určite začína aspoň pre-show. Bude tam zápas Brodusa Claya a Tensaia proti Rhodes Scholars.

http://www.firstrow1.eu/sport/boxing-wwe-ufc.html

Reagovat
brenk

Približuje sa stream aspoň trochu stiahnutej kvalite?

Reagovat
GEGE

Inter ladi formu pred derby

Reagovat
smazaný uživatel

Co nejvíc pro derby se vším všudy.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

tak dopozeral som Violu s Interom a neveril som vlastným očiam Viola exhibičný zápas, nenormálne kombinácie, na lopte pomaly jak Real, rýchle prechody, kontrola stredu, nápady + excelnetný Jovetič, Ljajič, Borja Valero, Pizzaro a neúnavný kapitán Pasqual, z Interu vedel asi ako jediný len zradca Cassano (krásny gól mimochodom, ale tak tie góly Violy - neskutočné). Síce by ma to malo tešiť pred Derby, lenže.... budeme mať v nohách a hlavne v hlavách Barcelonu (snáď v hlavách aspoň v pozitívnom zmysle) a Inter bude mať strašnú motiváciu, budú musieť, čo neviem, či mám posúdiť ako výhodu či nevýhodu. A ešte k tomu po dnešnom výkone Violy mám tak trochu obavy zo zápasu na Artemio Franchi, ale dúfam, že tam nebude AC hrať tak katastrofálne ako dnes Inter a Viola tak excelentne, lebo čo dnes predvádzali, to bola lahôdka, hoci proti demoralizovanému a v obrane totálne tragickému Interu to bolo veľmi ľahké.

Reagovat
smazaný uživatel

Viola do LM! Ještě by to chtělo menší zázrak, aby Neapol začla pomalu ale jistě padat z první trojky.

Reagovat
The Krupy

Ono to zase až také nereálne nie je. Predpovedal som to už na začiatku sezóny, že postupne odpadnú, a po dnešnom zápase je to naozaj možné.

Reagovat
SaianSupaCrew

Mně to teda reálné nepřijde ani trochu

Výsledek z EL je bezpředmětný. To se dalo vzhledem k postavení v tabulce očekávat (i když asi všichni čekali trochu důstojnější výkon). Dnešní zápas nic nemění na tom, že z posledních osmi zápasů získali nejvíc bodů (o čtyři víc než Juve a o jeden víc než rozjetý Milán) a to tam měli výjezdy do Florencie, Parmy (do té doby doma neporažené), nebo na Lazio..

Pochybuju, že jim někdo sebere ten druhý flek, natož ligu mistrů, zatím tomu nic nenasvědčuje.. Ty první tři fleky podle mě skončí tak, jak vypadají teď. Lazio klasicky odpadne a Interu v tom zabrání kouč..

Reagovat
Jajinek

Juventus, Neapol, Milán...

...budu nadšený, ale hodně překvapený, kdyby to dopadlo jinak.

Reagovat
lnterista

asi to tak bude...mne inter hodne zklamal. Popravde nic se za tech x let nezmenilo

Reagovat
Yanek

Skutečnost je taková, že Milán čeká teď hodně nabitý program a ze všech silných soupeřů na jaře nehrál ještě ani s jedním. Derby nás čeká po Barceloně, pak Lazio. S fialkama venku jsme taky nehráli, Juve venku a ke konci sezony samozřejmě AS, s kterým je poslední dobou bilance fakt nic moc. U Interu to vypadá, že bude muset dohrát se Stramou, ale to ještě nutně neznamená, že jsou out. A asi ani nemusím připomínat, že ta ztráta je jeden bod!!

Reagovat
SaianSupaCrew

Ale los není všechno

I Inter tam má těžké zápasy, ale podstatnějším faktorem je pro mě aktuální forma. Zatímco vy podáváte konstantní výkony a sbíráte venku pravidelně body, pomocí kterých nenápadně šplháte tabulkou, Inter z posledních sedmi venkovních zápasů přivezl bod (nemusím připomínat odkud ). To je šílená bilance, když si vezmeš že prvních šest ligových zápasů venku v řadě vyhráli. Připočti k tomu, že se jim zranil klíčový útočník, kdežto vy jste útok zvedli o další level... Já tam prostě moc šancí nevidím a bude hodně zajímavé sledovat, jak si s tím přídělem Palacio s Tondou poradí..

Reagovat
Alberto Aquilani

ak pre teba nie je nereálne že sa Fiorentina dostane do LM tak to nereálne skutočnosti JE, posledných 7 kol 7 bodov a Neapol môže dať tak maximálne AC, ale myslím že si to aj tak udržia, aby ešte Vám poriadne nezakúrili, je to LEN 4 body a všetci vidíme tu vašu velku zavislosť od Pirla, keby sa nedajbože zranil(napríklad čojaviem, niekto ho prejde, napríklad Totti:o), tak to vidím ešte na boj o titul . Nepaol má vyhodu že má po pohároch ...

Reagovat
smazaný uživatel

můj tiket s 02 na Fio-Inter pláče

Reagovat
smazaný uživatel

Můj s hloupym 02 na Lazio se vyloženě řeže a poslouchá tokio hotel

Reagovat
rossoneri89

Inter tak to me poser .... Fiore grazie

Reagovat
Jajinek

Naprostá ostuda unaveného týmu...a co je horší, v podstatě v nejsilnějším momentálním složení. Viola byla někde jinde a nezbývá, než se nějak vzpamatovat. Proti Kluži by to chtělo nasadit náhradníky, ale jak, když nahrádníci nejsou na soupisce (Rocchi, Stankovič, Schelotto a spol).

Za tohle už nemůže jenom Strama...tohle je zmar se vším všudy.

FORZA INTER, více než kdy jindy!

Reagovat
Mr.Jindros

Jsem rád, že máme Fiorentinu pro tenhle rok z krku... ani bych se nedivil, kdyby šli nakonec do LM fakt oni.

Reagovat
Pettirosso

obávám se, že si to nakonec poserou s menšími týmy, kéž bych se pletl

Reagovat
smazaný uživatel

Jovetič na fotke vyzerá jak Richard Genzer

Reagovat
Il Architetto

Bez 100 kilo.

Reagovat
Mindas

Spíš mladý SLY.

Reagovat
10

+ Brian May

Reagovat
Shevchenko

Hmm, snad Strama ještě týden vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

To musí MSgoo bejt docela v hajzlu když ta troska AC je před Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá že po tom chlastu jsem klesl na jeho uroven Naštěstí se z toho vyspím on ne..

Reagovat
smazaný uživatel

to co ma on sa vyspat neda

Reagovat
Alberto Aquilani

400.Per Roma

Reagovat
Maritazzi

Jinak jsem viděl dobře, Dani přejel Lichsteinera, takže opravdu spokojenost.

Reagovat
alcantara

Sienaaaa

Reagovat
rossoneri89

Sienaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Shevchenko

V 25. kole zpátky na místech zaručující LM. Před Vánoci se to zdálo naprosto neuvěřitelné. Teď už to hlavně neposrat, čekají nás asi nejklíčovější zápasy sezóny a forma hraje pro nás. FORZA MILAN !!

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí místo!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jeden klub ktori hral cez tyzden pohar v lige nevyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na Emegharu u nas cez vikend, Dufam, ze sa mu takto darit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak probihal zapas? Jak hralo Lazio? opravdu, tak že muselo dostat trojku?

Reagovat
mastakillah

Jak velkou má Siena opci na toho Emegharu? Pokud se zachránijou, byla by blbost ho pouštět

Reagovat
smazaný uživatel

2,5-3 mega eur..., to je dobrá cena

Reagovat
mastakillah

Díkec. To je super cena. Byla by škoda, kdyby nezůstal v Calciu

Reagovat
smazaný uživatel

pravda rozstrielal sa

Reagovat
smazaný uživatel

jj, navíc drží průměr gól na zápas. A to jsem ho tipoval na nějaké kopyto z Afriky, které bude umět akurát tak běhat.

Reagovat
smazaný uživatel

behat vie, dava goly dobry african

Reagovat
Pettirosso

Snad tu Sienu zahrání ten černoušek, je fakt šikovnej

Reagovat
smazaný uživatel

Vratte Bennesa MSgoo netreba

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
CubONE

Reagovat
CubONE

LM

Reagovat
smazaný uživatel

OT: dostal MSgoo ban alebo ho trolling prestal bavit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho nikdy neprestane trolling bavit.

Reagovat
Jajinek

To, že ztrácíme na LM bod je na jedné straně zázrak a na druhé straně obraz toho, jak vypadá špiška soutěže...

...proč mám ale strach, že nám to bude hovno platné jako vloni...

...nic, pojedu si užít derby

FORZA INTER

Reagovat
10

AS má ztrátu 7 bodů na LM a to teď udělali 5 bodů z 21, stejně tak Inter a jeho 2 výhry z posledních devíti zápasů, Lazio 5 kol bez výhry, Fiorentina taky strašná forma, přestože se teď snad zvedá...a všichni stále naprosto reálně hrajou o LM

Reagovat
lnterista

jj to je hrozny...bud ta liga je tak tezka a vyrovnana nebo spicka je tragicka

Reagovat
10

taky nad tím přemýšlím, liga je těžká, ale ta špička se zároveň střídá v celkem dlouhých obdobích, kdy je naprosto tragická...

Reagovat
lnterista

je tezka(hlavne po takticke strance)...proto je nutnost mit kvalitniho trenera. Ty "slabsi" tymy kdyz jsou dobre organizovane tak si s diletantama docela v pohode poradi a trestaji

Reagovat
10

AS, Fiorentina, Lazio (+ částečně i Juve) možná přepálili zimní pauzu, to jsou týmy s nejlepší fyzičkou v lize a po zimní pauze pořádně nedokázali vyhrát, efekt na konci ligy ale může bejt opačnej

Reagovat
Pipo123

Fiorentina na základe čoho, tak isto aj AS ? nehrajú dva zápasy za týždeň, Fiore vypadla aj s Coppy. Naopak chápem že sily dochádzajú Interu, Lazio a Juve, bolo to v ich zápasoch viditelné...

Reagovat
lnterista

ja bych se na tu vytizenost zase tak nevymlouval(teda aspon u Interu)...urcite by to bylo lepsi hrat bez poharu ale ty statistiky a vysledky co predvadime nejsou kvuli unave ale kvuli naprosto amaterskemu vedeni a trenerovi...takzvane jaky pan takovy pes

Reagovat
Maritazzi

O Zemanově fyzické přípravě snad netřeba pochybovat.

Reagovat
lnterista

o Juve nemam strach to je uplne jinde u AS bude zalezet na trenerovi ti maji velke sance ze pujdou nahoru navic i velkou motivaci si myslim...s Fiorentinou si neodhaduji tipovat tym je dobre slozen hlavne teda zaloha a utok ale neverim ze budou mit nejakou serii vyher a Lazio? To se porad podcenuje a neverim ze vydrzi ten tlak a AC to asi fakt da

Reagovat
Pipo123

AC má teraz zložité zápasy, já nepozerám na LM, som rád že hráme o nu ale priorita je pre mňa EL, docela dúfam že by sme ju aj vyhrať mohli. Já to vidím na Juve, Neapol, AC

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale EL je súťaž tak pre Fiorentinu a Cataniu, maximálne ASR, nie pre AC, Inter, Juventus.... radšej nehrať nijaký pohár než hrať EL, totálne nezaujímavá súťaž pre veľkokluby z top líg.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ty si fanúšik Lazia ináč je to do neba volajúca blbosť, že Serii A zobrali to jedno miesto na LM, však mali nechať pre prvé 4 súťaže 4 miestenky na LM a nie aby malo Rakúsko či kadejaká diera dve.

Reagovat
lnterista

Taky to vidim blede..neni tam utocnik(hrac) co by sklepaval a podrzel mic. Kombinacne se do utoku nedostavame vubec a ty centry na Palacia a Cassana jsou bez sance. Musime to odmakat a takticky hrat...jenze se Stramou to je utopie. Takhle zoufalej inter po vsech strankach nepamatuji

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Itale, když jsem před sezonou psal, že Neapol může být jediná, kdo má jakž takž nějakou šanci prohnat Juve perka, tak jsi psal, že je ho holá hloupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Najdi. Nepamatuju si, co jsem přesně komu říkal, ale pokud to bylo něco ve smyslu, že pokud má být Neapol druhá, Juventus o titul hrát nebude, tak si za tím stojím. A jinak to být ani nemohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ti hledat nebudu, sorry, ale bylo to ve smyslu, že jsi mi napsal, že se s celým příspěvkem dá souhlasit, ale ta poznámka o Neapoli je hrozná hloupost, nebo tak něco.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, netrvalo to ani tak dlouho. Jsem klikař (a umím s vyhledávačem).

jiri - fcb06.11.2012 13:37

A mimochodem - kolik klubů OPRAVDU bude bojovat v několika příštích letech o titul v SA? Dle mě jestli se něco opravdu převratného nestane, tak to tam bude jedna velká hegemonie Juventusu. Reálně by s ním mohla nejvíc bojovat Neapol nebo při velké porci štěstí Inter. A to je vše. Taky teda napíšeme, že je ten zbytek jen evropský průměr, logiku?

[reagovat]

ital06.11.2012 14:51

V globálu s tebou souhlasím, ale napsat, že jediný, kdo může hrát s Juve o titul je Neapol? Tím se absolutně odepisuješ pro jakoukoli diskusi.

[reagovat]

jiri - fcb06.11.2012 22:46

Tak když tak na Serii sleduju, tak mi prostě ta Neapol z toho vyplývá nejvíce.

[reagovat]

Reagovat
panca

hrat jakejkoliv tym doma dobre a venku sem tam bodovat, tak bojuje o titul. Neapol nehraje zadnej zazrak. Jen neschopnosti dalsich tymu je druha.

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ im teda pierak nejako extra nepreháňajú, ani jedno zo zaváhaní Juventusu nevyužili, ešte sa na nich bude tlačiť Lazio a snáď aj AC, takže uvidíme nakoniec, kto komu bude preháňať pierka.

Reagovat
Pipo123

Jednoznačne sa potvrdilo že nám nesedia slabšie tými, Chievo, Palermo, Janov, Siena naopak proti Neapolu či Juve sa vieme slušne predviesť, ale ako náhle máme tvoriť a útočiť do plných tak sme nahratý... teraz by som sa sústredil na EL a v lige dával šancu hráčom ako Cana, Ederson, Onazi či Saha. Forza Lazio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele