25. kolo
17.02.2013 20:45 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Inter se bez Milita trápí, po fiasku odjíždí z Florencie

Domácí celek jasně ukázal, že to s Ligou mistrů myslí opravdu vážně. V zápase s Interem totiž dominoval a po zásluze vítězí. O branky se podělili dva dvougóloví střelci - Stevan Jovetič s Ademem Ljajičem. Za Inter pouze korigoval Antonio Cassano. Na body jeho branka nestačí, natož na dobrý pocit ze zápasu a potlesk fanoušků.

O první velkou šanci se postaral domácí útočník Stevan Jovetič. Černohorskou hvězdu našel přesným pasem David Pizarro, přímé nebezpečí ale tušil i hostující brankář Samir Handanovič a včas vyběhl. Fialky se ale nezalekly silného soupeře a hned od počátku utkání jasně dominovaly. Centry za obránce jsou ostatně velkou zbraní mnoha z kreativních záložníků ve fialových dresech, což dokumentuje také situace z třinácté minuty. Borja Valero připravil skvělou nahrávkou míč do běhu Adema Ljajiče, který si se zakončením nedělal příliš starosti, a domácí se mohli radovat poprvé.

Nikoli ale naposledy, dnes večer působily velmi kompaktním a sebevědomým dojmem. Technické přednosti nechal vyniknout opět Jovetič, který ale také tentokrát narazil na připraveného Handanoviče. Inter se rozhodně nehodlal vzdát, důkazem budiž střela Zdravka Kuzmanoviče (který prostředí Fiorentiny velmi dobře zná), ta ale nakonec nenašla plánovaný cíl.

Právě v době, kdy se Inter možná nadechoval k velkému náporu, přišel zlom v utkání - druhá branka v jeho síti. Útočníci Fialek proháněli obranu Nerazzurri vlastně bez následků a větší námahy, hostující defenziva neodvrátila nahrávku na Jovetiče, který trestal. Přesně umístěnou technickou ranou poslal Handanoviče pro míč podruhé.

Spolupráce mezi Jovetičem a jeho dvorním nahrávačem, Borjou, se opakovala v opačném gardu také o chvíli později. Holohlavý Španěl ale nezakončil přesně. Mrzet ho to nemuselo, jeho celek vedl nad favoritem o dvě branky a do šaten tak Viola odcházela o mnoho spokojenější.

Trochu je potrápit, to byl cíl Ricarda Alvareze. Argentinský talent ale v Evropě nepřesvědčuje, což by se dalo říct o celém Interu v dosavadním průběhu zápasu. Hůř - deset minut po změně stran vypadalo skóre ještě mnohem hrozivěji. Obrana milánského týmu pokračovala ve výletním tempu a nezachytila dravý nástup Jovetiče. Ten, nikým nehlídán, zvýšil na 3:0.

Debakl. Možná dost kruté slovo, ale podle mě velmi dobře vystihuje chaos v obranných řadách Interu i jeho celé dnešní snažení. To vyvrcholilo o deset minut později, kdy se střela Adema Ljajiče objevila za zády Handanoviče, čímž se Ljajič zapsal do zápasu druhou brankou.

Rodrigo Palacio, muž, který měl převzít Militovu štafetu elitního kanonýra, zklamal a byl nahrazen Schelottem. Přesto se Viviano čistého konta nedočkal. Míč si vzal pod patronát Antonio Cassano a po zamíření přesně vypálil. Stramaccioniho tým sice zaznamenal čestný úspěch, ale těšit se z něj nemůže. Po ostudném výkonu totiž odjíždí z Toskánska a do kolonky svých nevyvážených výsledků přidává další zápis.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
Pharrell

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Merda Viola Merda Inter

Live Digi Sport

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

lip nez X to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Nekopové omg

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.dailymotion.com/video/xxkveh_yyyy-yyyyyyyy-yyyyyyyyy-4-1-yyyy-yyyyy_sport#from=embediframe

To, že není Diego Milito rozhodně není důvod prohry...tady hořela celá obrana a Milito je útočník, a hlavně osmimilionový kluci z Partizanu se solidně ukázali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele