25. kolo
15.02.2013 20:45 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Parma FC 2:1

AC Milán vyhrál v páteční předehrávce 2:1 nad Parmou a alespoň dočasně se posunul už na třetí místo. Znovu se gólově prosadil Mario Balotelli, jenž zaznamenal vítězný gól. Parma odjíždí ze San Sira s prázdnou, v nastaveném čase stihla pouze snížit.

Pro AC Milán to byl další důležitý zápas před očekávanou bitvou s Barcelonou a svěřenci Maxe Allegriho ho zvládli. Utkání se ale mohlo vyvíjet zcela jinak, kdyby v deváté minutě proměnil velkou šanci pozdější nešťastník Paletta. Domácí defenzíva totálně zaspala ale Paletta v jasné šanci selhal. Parmu tento okamžik musel mrzet. Zvláště když ve 39. minutě vstřelil první branku Milán. A znovu byl u toho Paletta, tentokrát si ale nešťastně srazil Boatengovu přihrávku na Nianga a Parma musela dohánět manko, na San Siru prohrávala po prvním poločase 1:0.

Druhý poločas zahájili lépe Rossoneri, ale Boateng v nadějne pozici netrefil míč ideálně. Milánští si hlídali hubený náskok a čtvrthodiny před koncem zvýšili na 2:0. Po faulu na Balotelliho zahrávali volný přímý kop a sám Balotelli se k exekuci postavil a proměnil! Míč zakroutil přesně k tyči a Pavarini byl bez šance. AC vedlo 2:0 a mělo jasně nakročeno k zisku tří bodů.

Minutu před koncem mohl ještě zvýšit Montolivo, ale jeho dalekonosná rána skončila na pozorném Pavarinim. Naopak, ve třetí minutě nastavení vykřesal poslední naději na bodový zisk Nicola Sansone. Skvělou práci odvedl Biabiany a Nicola Sansone střelou do prázdné branky snížil na 2:1. Víc už Parma stihnout ani nemohla, sudí odpískal konec a AC Milán tak může slavit vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (11)

Přidat komentář
Pharrell

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3-1.............

Reagovat
smazaný uživatel

na Digi Sport ...

Reagovat
smazaný uživatel

a kde jinde???

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Balloteli

Reagovat
MiraM

Výsledek ale ta obrana !! při každým kontaktu míče s Yepesem a Zapatou sem se bál, odzadu se na to nedá čumět

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.myspace.com/video/vid/109201975#pm_cmp=vid_OEV_P_P

Balotelli se zdá být v Itálii klidnější, snad se tam z něj stane hvězda a střelec o 25ti gólech za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

kokoti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele