Serie A - souhrn 22. kola

31.01.2009, 20:11, aktualizováno 01.02.2009, 22:38
Komentáře a souhrny
Inter Milán sice doma jenom remizoval s Turínem, díky výhře Cagliari nad Juventusem si ale i tak pojistil náskok na čele tabulky. Druhý je teď po vítězství nad Laziem AC Milán, který ztrácí šest bodů. Římské AS ztratilo body v Reggině a zkomplikovalo si boj o čtvrté místo, které si naopak pojistil Janov...

SSC Neapol - Udinese Calcio 2:2

31.01.2009 18:15

Góly: 24. Ezequiel Lavezzi, 27. Marek Hamšík - 32. Antonio Di Natale (pen.), 45. Fabio Quagliarella

Neapol měla dnešní duel s Udinese skvěle rozehraný, když vedla už 2:0. Hosté ale dokázali rychle odpovědět a do poločasové přestávky dokonce vyrovnat. Třetí branku však už nikdo nevstřelil a Partenopei tak pokračují ve výsledkové mizérii.

V první čtvrthodince se týmy spíše oťukávaly a ohrožení brankářů bylo ojedinělé. V 15. minutě ale fauloval před pokutovým územím Cannavaro a nabídl Udinese šanci v podobě trestného kopu. Ten zahrával Di Natale a jeho střela jen těsně minula branku. O dvě minuty později procházel do pokutového území Lavezzi. Těsně před ním byl ale nakonec zastaven a také Neapol měla slibnou standardní situaci. Ta ale zůstala nevyužita.

Několik dalších minut hra opět postrádala šance, ale vše změnil ve 25. minutě German Denis, jenž se po souboji s Codou na polovině hřiště zmocnil míče a zamířil s ním přímo na branku. Na hranici pokutového území pak našel Ezequiela Lavezziho, jenž z první vystřelil a s pomocí teče obránce Lukoviče překonal brankáře Handanoviče, jenž se změněnou dráhou míče nemohl nic dělat - 1:0. Neuběhli ani tři minuty a Stadio San Paolo se radovalo podruhé. Z pravé strany centroval z volného přímého kopu Walter Gargano a našel Marka Hamšíka, jenž hlavičkou míč přesně umístil a zvýšil na 2:0. Zapracovala tak spolupráce dvou navrátilců do sestavy Partenopei.

V Neapoli se děli během pár minut neskutečné věci. Nejprve během šli během tří minut do dvoubrankového vedení domácí, ale ve 31. minutě fauloval na druhé straně v pokutovém území Zapatu kapitán Cannavaro a nabídl Bianconeri penaltu. Tu bezpečně proměnil Di Natale a snížil na 2:1. Pokutového kopu se sedm minut před koncem prvního dějství dožadovala také Neapol poté, co Lavezzi upadl po kontaktu s Islou, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Opakovaný záběr ukázal, že rozhodnutí rozhodčího bylo správné, protože Lavezzi pádu hodně přidal. Vše již směřovalo k poločasové přestávce, když neuvěřitelně udeřil Fabio Quagliarella. Isla poslal načechraný míč na Quagliarellu, jenž pár metrů před vápnem z voleje akrobaticky vypálil a parádní brankou srovnal těsně před poločasem na 2:2. Tento gól se určitě zapíše mezi jeden z nejhezčích v letošní sezoně.

Neapol si pár sekund po výkopu druhého dějství opět vytvořila slibnou standardní situaci, ale centr směřující před branku obrana Udinese odvrátila. V 55. minutě Cannavaro již poněkolikáté předvedl, že to dnes není jeho zápas, když posílal malou domů brankáři Navarrovi, ale místo toho málem vyslal Di Nataleho. Domácí brankář naštěstí rychle zareagoval a míč odkopl.

Útočnou iniciativu ve druhém poločase vzala na svá bedra Neapol, jenomže žádnou akci nedokázali domácí borci přesněji zakončit, takže jejich snažení vycházelo vniveč. Proto trenér Edoardo Reja v 68. minutě nasadil místo Maggia dalšího útočníka Zalayetu. Dvě minuty předtím střídalo také Udinese, kapitána Di Nataleho nahradil Sanchez. Čtvrthodiny před koncem byl vyslán kolmicí Lavezzi, jenž se rozběhl přímo na branku, přičemž byl stíhán obráncem soupeře. Argentinskému útočníkovi však znovu selhala koncovka, když se mu nepodařilo přehodit brankáře Handanoviče a míč skončil vedle.

Jednu z mála šancí druhého poločasu mělo v 78. minutě Udinese, ale Pasqualeho centr těsně před Quagliarellou zastavil brankář Navarro. Pět minut před koncem napřáhl pár metrů před vápnem Sanchez, ale ke vstřelení branky mu chybělo několik decimetrů. Velkou příležitost na druhé straně o pár minut později zahodil Lavezzi poté, co mu Zalayeta poslal křižný pas do vápna, ale Lavezzi hrubě přestřelil. Lavezziho šance se dala považovat za největší ve druhém dějství, ale ve třetí minutě nastavení ji stoprocentně trumfl Giovanni Pasquale, jenž pronikl do pokutového území před brankáře Navarra, ale branku neuvěřitelně přestřelil. Rozhodčí vzápětí odpískal konec a utkání skončilo remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Cagliari Calcio 2:3

31.01.2009 20:45

Góly: 31. Mohamed Sissoko, 38. Pavel Nedvěd - 16. Davide Biondini, 54. Jeda, 78. Alessandro Matri

Cagliari šokovalo turínský Juventus, když ho na vlastní půdě porazilo a řádně mu zkomplikovalo boj o mistrovské Scudetto. Stará dáma utrpěla už druhou porážku v řadě a může přijít o druhé místo, Rosoblu se už dotáhli na sedmou Neapol.

Juventus se stal po Interu, Neapoli, Fiorentině a AC Milán dalším velkým klubem, na němž si smlslo překvapení sezony z Cagliari. Kdo by před sezonou řekl, že bude hrát Cagliari o pohárové příčky a o body obírat ty nejlepší? Asi nikdo. Nyní se však vše stává skutečností a Rosoblu ještě vážně mohou promluvit do bojů o pohárovou Evropu.

Juventus měl lepší start a po dvanácti minutách se mohl ujmout vedení. Proti Legrottaglieho střele z voleje však vytáhl skvělý zákrok brankář Marchetti. Z následného rohu přišla další obrovská šance. Amauri si vyměnil míč se Sissokem, ale reprezentant Mali rovněž z voleje mířil nepřesně.

Nevyužité šance domácích krutě ztrestalo Cagliari, které se v 16. minutě ujalo překvapivého vedení. Dlouhý centr na zadní tyč našel Biondiniho, jenž využil zaváhání Marchionniho a poslal hosty do vedení. O pár minut později inkasovali Turínští další ránu. Ze hřiště totiž se zraněním naštvaně odešel Cristiano Zanetti a nahradit ho musel Claudio Marchisio. Než se ale Marchisio zahřál a dostal na hřiště, Jeda prokličkoval obranou a Juventus nedostal druhou branku jen díky zaváhání Acquafrescy.

Po půlhodině hry konečně udeřil také Juventus. Na centr z rohového kopu si naběhl Sissoko a přesnou hlavičkou ke vzdálenější tyči srovnal. Pro Bianconeri to byla důležitá branka, obzvlášť když o sedm minut později dokonal obrat Pavel Nedvěd. Střelu Christiana Molinara ještě srazil Conti, ale míč se odrazil pouze k nohám Nedvěda, jenž míč napálil do branky a posunul Juventus do vedení. Po další akci to mohlo být už 3:1, ale na Amauriho centr tentokrát nedosáhl Alessandro Del Piero.

Cagliari ale nechtělo nadějně rozehraný zápas vzdát a deset minut po přestávce vyrovnalo. Andrea Cossu našel skvělým pasem volného Jedu, jenž zachoval chladnou hlavou a prostřelil brankáře Buffona - 2:2. Acquafrescu poté vystřídal v hostujícím útoku Alessandro Matri, jenž měl hru trochu oživit. Juventus se snažil strhnout vedení opět na svoji stranu, ale v zakončení se nedařilo. Branku netrefili Del Piero, ani Nedvěd a trenér Ranieri do hry poslal třetího útočníka Iaquintu. Dvacet minut před koncem postihlo Starou dámu další zranění. Tentokrát hřiště opustil stoper Chiellini.

Poté přišly v krátkém sledu šance na obou stranách. Zatímco Alessandro Del Piero trestný kop po faulu na svojí osobu zakroutil vedle branky, Cagliari předvedlo výborný protiútok vedený Matrim a třetí brankou šokovalo Stadio Olimpico. Akci začal Matri, poslal míč na Lazzariho, jenž mu míč před vápnem vrátil a odchovanec AC Milán pak již jen prostřelil Buffona. Juventusu už zbývalo na odpověď jen deset minut, ve kterých si nedokázal vytvořit větší šancí a jeho cesta za Scudettem dostává další velkou trhlinu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 1:0

01.02.2009 15:15

Góly: 88. Domenico Criscito

Další dobrý výsledek si připsal Janov, po získaném bodu ze hřiště AC Milán si v domácím prostředí připsal výhru 1:0 nad Palermem. Tři body se nerodily lehce, zápas rozhodl až v poslední minutě utkání Criscito.

Do první šance se dostal domácí obránce Bocchetti, ten si naskočil na rohový kop, jenomže míč neprotlačil za záda brankáře Palerma. Plné ruce práce měla obrana sicilského celku, aby zastavila dravý průnik Domenica Criscita, ofenzivní hráč Janova prokličkoval obranou domácích a až v samotné koncovce byl zastaven. Velice blízko vstřelení branky se ocitl Jankovič, po jeho hlavičce zasáhl perfektním zákrokem Amelia. Brankář Palerma zlikvidoval pokus reflexivně jednou rukou. Hostující Palermo nemělo příliš šancí a obranu domácích ohrožovalo spíše sporadicky. V závěru poločasu museli hosté střídat, Fabio Liverani si přivodil svalové zranění a byl nahrazen Migliacciem.

Aktivnější byl jednoznačně domácí Janov, hlavička Biavy orazítkovala břevno a následnou dorážku Sculliho vyrazil Amelia. Další rohový kop se snesl opět na hlavu Biavy, jenomže Amelia byl opět pozorný.

Po změně stran pokračoval tlak Janova. Aktivní Biava byl znovu nepřesný. O chvíli později se Diego Millito zbavil bránícího Carrozzieriho a obelstil i Ameliu, čistou brankovou příležitost utnul až obránce Simon Kjaer. Janov se dožadoval odpískání pokutového kopu, Antony Vanden Borre spadl v pokutovém území, rozhodčí zůstal neoblomný. Na druhé straně si první velkou šanci připravil Fabio Simplicio, jeho hlavičku vytáhl konečky prstů brankář Rubinho, čímž zachránil domácí celek před pohromou. Závěr utkání byl hodně zajímavý, nejprve trefil Palladino pouze boční síť a po něm hlavou zamířil vedle Giuseppe Sculli.

V 89. minutě se domácí přece jenom dočkali, Jankovič přelstil ofsajdovou past, přihrávkou našel volného Criscita a ten utkání rozhodl. Janov zvítězil 1:0 a i nadále zůstává na příčce zaručující start v Lize mistrů.

Více informací k zápasu

AC Siena - US Lecce 1:2

01.02.2009 15:15

Góly: 79. Abdelkader Ghezzal - 15. Simone Tiribocchi, 54. José Castillo

Lecce udělalo další důležitý krok k vytoužené záchraně, naopak poražená Siena se musí zamyslet, od sestupové příčky jí dělí pouhých šest bodů. Výhru Lecce 2:1 na půdě Sieny zajistili brankami Tiribocchi a Castillo. Domácím nepomohlo ani vyloučení hostujícího Giacomazziho.

Hosté udeřili velmi brzy, už po čtvrthodině hry vybojoval míč Guillermo Giacomazzi, obelstil ofsajdovou past a vybídl přihrávku Tiribocchiho, jenž se nemýlil - 1:0 pro Lecce. Zvýšit mohl Castillo, jeho tvrdá rána šla mimo. Na druhé straně se Siena dožadovala odpískání pokutového kopu, poté co Stendardo zahrál v pokutovém území rukou. Rozhodčí však situaci neviděl, a tak se hrálo dál. Hra se týmu z Lecce hodně zkomplikovala po vyloučení Giacomazziho, ten obdržel během pěti minut dvě žluté karty a musel se ze hřiště poroučet. Bianconeri dokonce prvního poločasu přesilovku nevyužili, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro hosty.

Do druhého poločasu vcházeli domácí hráči s cílem výsledek otočit, jednak prohrávali a hlavně měli možnost hrát do konce zápasu přesilovku. Siena začala druhý poločas dobře, Paul Codrea našel Fricka, ten ztroskotal na Benussim. Hosté na začátku druhého dějství střídali, Edinho nahradil v sestavě střelce úvodní branky Tiribocchiho. V další příležitosti se objevil znovu Frick, odzbrojil ho až Simone Vergassola. V 54. minutě přišla tvrdá rána pro domácí Sienu, Lecce totiž vstřelilo druhý gól, po rohovém kopu se hlavou prosadil Castillo - 2:0 pro Lecce. Zpět do zápasu mohl dostat Sienu Maccarone, vstřelil gól, ale jelikož byl z ofsajdu, tak byl právem neuznán. Regulérní branky se dočkal až Ghezzal. V 79. minutě se prosadil hlavou a zápas ještě zdramatizoval - 2:1. V závěru utkání několikrát podržel hostující celek brankář Benussi. Vylámali si na něm zuby Maccarone i Calaio, Siena prohrála 1:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Turín FC 1:1

01.02.2009 15:15

Góly: 58. Nicolás Burdisso - 47. Rolando Bianchi

Fotbalisté Interu Milán opět zaváhali a díky domácí remíze 1:1 se sestupem ohroženým Turínem plně nevyužili zaváhání Juventusu. Nerazzurri byli po celý zápas lepším celkem, ale když se po změně stran trefil Rolando Bianchi, tak už se zmohli pouze na vyrovnání. To měl na svědomí obránce Burdisso.

V prvním poločase měl sice výraznější převahu domácí Inter Milán, ale chybělo brankové vyjádření. Poprvé vyzkoušel pozornost Mattea Sereniho střelou doprostřed branky Zlatan Ibrahimovič a první vyloženě brankovou příležitost si domácí vypracovali až ve 35. minutě. Zahrávaný rohový kop se snesl na hlavu Cruze a ten hlavou zamířil přesně k tyči, jenomže Sereni směr vystihl a skvělým zákrokem míč z branky vyškrábl. Ihned po následujícím rohu hlavičkoval pro změnu obránce Burdisso, naštěstí pro hosty byl zablokován. V závěru prvního poločasu utekl turínské obraně Zlatan Ibrahimovič, toho s vypětím všech sil ubránil Hernan Dellafiore. FC Turín si nevypracoval žádnou větší šanci, a tak bylo překvapením, že se šlo do šaten za stavu 0:0.

Po změně stran doslova zmrazil San Siro útočník Rolando Bianchi. Ve 47. minutě poslal Ignazio Abate krásný oblouček do pokutového území Interu, tam stál nikým nehlídaný Rolando Bianchi a hlavou poslal míč přesně pod břevno Césarovy branky - 1:0 pro FC Turín. Tlak Interu se po inkasované brance začal stupňovat. V 52. minutě vytáhl po hlavičce Ibrahimoviče další perfektní zákrok brankář hostů Sereni. O pět minut později zahrál v pokutovém území obránce Turína rukou, ale rozhodčí penaltu neodpískal. To domácí nemuselo příliš mrzet, protože z následujícího rohového kopu srovnal hlavou Nicola Burdisso - 1:1. Vrátit vedení na stranu Turína mohl po pohledné akci Aimo Diana, jenomže v koncovce nezamířil přesně. Střelecky přesný nebyl ani Maicon, ovšem v jeho případě scházely milimetry. Do třetice všeho dobrého a zlého namířil svůj tvrdý pokus Ibrahimovič vedle.

Deset minut před koncem utkání přikoval Inter svého soupeře k brance, po několika odvrácených balónech mohl zakončit Hernan Crespo a Quaresma, Matteo Sereni se opět vytáhl. V 85. minutě Sereni neudržel hlavičku Crespa a vykopávat od prázdné branky musel až jeden z obránců. Turín výsledek udržel a připsal si velice cenný bod v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 1:1

01.02.2009 15:15

Góly: 72. Luca Rigoni - 70. Giampaolo Pazzini

Sampdoria Janov nedokázala navázat na skvělý výsledek z minulého kola a na hřišti Chieva pouze remizovala 1:1. Obě branky padly v rozpětí 120 vteřin. Hosty poslal do vedení Giampaolo Pazzini, ale vzápětí stanovil konečný výsledek Luca Rigoni.

První velkou šanci měl Antonio Cassano. Obdržel od Mirka Pieriho skvělý pas do vápna, ale chtěl zakončit z první levou nohou a střela nebyla dobře umístěná. Další skvělou šanci měl Marius Stankevičius. Jeho střela jen těsně minula horní roh branky. Na druhé straně začali hrozit domácí. Andrea Mantovani tečoval přímý kop Vincenza Italiana pouze nad branku. Skvělý zákrok si připsal Luca Castellazzi, když vyrazil centr Nicolase Freye přímo před hlavou Pellissiera. Ještě před změnou stran předvedl Cassano krásný slalom, ovšem rozvlnil pouze boční síť.

Po změně stran protáhl Castellazziho svou dělovkou Vincenzo Italiano. První branka utkání padla až v 70. minutě. Lednová posila Sampdorie, Giampaolo Pazzini, si zpracovala míč hrudí a pohledným half-volejem poslala Blucerchiati do vedení. Nicméně, hosté si moc dlouho vedení neužili. Po dvou minutách si naběhl Luca Rigoni na rohový kop Maria Yepese a hlavou stanovil na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Calcio Catania 1:0

01.02.2009 15:15

Góly: 24. Tiberio Guarente

Atalanta si po dvou prohrách spravila chuť a doma si připsala tři body za vítězství 1:0 nad sicilskou Catani9 Calcio. Jedinou branku utkání dal Tiberio Guarente, ovšem Catanii nebyl ke konci utkání záhadně uznán gól.

Atalanta měla několik překvapení ve své sestavě. Brankář Consigli si odbyl svůj debut v Serii A a v útoku nastoupil veterán Christian Vieri místo suspendovaného Cristiana Doniho. Vieri se dostal do první větší šance, ale svou střelou trefil akorát brankáře Bizzarriho. Na druhé straně vychytal Paolucciho dělovku skvělým zákrokem Consigli. Po 21 minutách však Atalanta opět ztratila Vieriho, jenž se zranil a musel být nahrazen Valdesem.

O tři minuty později vsítila Atalanta jediný gól utkání. Rohový kop byl sice odkopnut na hranici velkého vápna, ovšem tam čekal Tiberio Guarente a z první míč napálil do sítě. Atalanta měla více ze hry. Sergio Floccari obehrál Terlizziho a poslal Valdese na branku. Albano Bizzarri však skvěle vychytal Ferreiru Pinta, jemuž Valdes ještě přihrál. Bizzarri si ještě poradil s Padinovou nepříjemnou střelou.

Floccari mohl ve druhém poločase navýšit vedení. Poradil si i s brankářem Bizzarrim, ovšem zakončil milimetry vedle tyče. O chvíli později musel Bizzarri zasahovat. S vypětím všech sil dokázal odvrátit Padoinovu ránu. Giuseppe Mascara dokázal v nastaveném čase vstřelit vyrovnávací branku, ale rozhodčí ji pro velmi sporný ofsajd neuznali.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - AS Řím 2:2

01.02.2009 15:15

Góly: 43. Bernardo Corradi (pen.), 81. Francesco Cozza - 45. David Pizarro, 57. David Pizarro

AS Řím nedokázal přehrát poslední celek tabulky Regginu Calcio a z Kalábrie si odváží pouhý bod za remízu 2:2. Na jihu Itálie však byly hrůzné podmínky pro fotbal. Hřiště bylo jako bazén, přesto Roberto Rosetti dal zápasu zelenou.

Voda poznamenávala utkání již od samého začátku. Edgar Barreto měl velmi slibnou příležitost, ale jeho střela se zpomalila o louži a Doni míč poklidně sebral. Reggina si vytvořila další dobrou šanci, když Di Gennaro obešel dva obránce Říma a zastavil jej až skvělým zákrokem Doni. Na druhé straně se nechal inspirovat Stefano Okaka. Také předvedl slalom ve vápně a obešel i brankáře, ale Maurizio Lanzaro zachránil domácí včasným odkopem z brankové čáry.

První rozvlnila síť Reggina. Krátce před koncem první půle nařídil Rosetti spornou penaltu. Mexes byl v souboji s Corradim a vzájemně se tahali za dresy, ovšem útočník Regginy spadl a penalta byla na světě. Sám Bernardo Corradi si šel pokutový kop kopnout a drzé zakončení doprostřed brány dočista překvapilo Doniho. Giallorossi však ještě v nastaveném čase srovnali. David Pizarro se opřel do míče na okraji velkého vápna a vymetl Campagnolovi šibenici.

Do skvělé šance se dostal krátce po změně stran Stefano Okaka, ale Andrea Campagnolo jej včasným vyběhnutím zastavil. Domácí Bruno Cirillo naskočil do hry a téměř okamžitě stáhl Okaku v pokutovém území a sudí nařídil penaltu. Exekuce se ujal David Pizarro. Záložník Říma sice penaltu neproměnil, ale napodruhé dokázal dorazit do branky vyražený míč. Lucianu Spallettimu se zdálo vedení 2:1 dostačující, a tak se rozhodl ucpat zadní řady.

Do hry poslal stopera Simoneho Loriu za Rodriga Taddeie. Střídání se však italskému stratégovi vůbec nevydařilo. Loria po minutě svého působení na hřišti udělal monumentální chybu a dovolil tak Cicciu Cozzovi jednoduše doklepnout do prázdné branky. Římané se tak museli spokojit s pouhým bodem za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 0:3

01.02.2009 20:45

Góly: 42. Alexandre Pato, 48. Massimo Ambrosini, 83. Kaká

AC Milán udělal důležitý krok ve stíhací jízdě za Interem. Ve večerním utkání porazil Lazio Řím na jeho půdě 3:0, čímž využil zaváhání vedoucího celku tabulky a také Juventusu. Ztráta Rossoneri na první místo činí šest bodů. Výhru milánského celku režíroval opět David Beckham, jenž na dvě trefy přihrál. Lazio potřetí za sebou inkasovalo alespoň tři branky a i nadále se propadá tabulkou.

Pět minut po úvodním hvizdu mohl Milán skórovat, v nepřehledné situaci se dostal míč k Marku Jankulovskému, český zadák však pouze napálil míč do brankáře Fernanda Muslery. Zhruba po půlhodině hry se uvolnil ke střele Zarate, Abbiati byl připraven. K zakončení se o chvíli později dostal také Goran Panděv, ovšem z otočky pálil nad. Největší příležitost Lazia měl v prvním poločase Zarate, argentinský útočník si zaběhl za obranu hostí ale sám proti Abbiatimu neuspěl. Pak už úřadoval David Beckham a jeho milimetrově přesné pasy, anglická hvězda naservírovala přesný pas na nohu Pata, který střelou z první otevřel skóre utkání - 1:0 pro AC Milán. Na druhé straně se pokoušel o vyrovnání aktivní Zarate, jeho nepříjemnou střelu Abbiati vyrazil. Těsně před odchodem do šaten znovu David Beckham poslal oblouček za obranu Lazia, na jemný centr si naskočil Pato a vstřelil druhý gól. Bohužel pro hosty branka neplatila, protože v době Beckhamova centr stál mladičký Pato v těsném ofsajdu.

Hráči Rossoneri si to však vynahradili na začátku druhého poločasu. Milán zahrával z pravé strany standardní situaci, k té se postavil znovu David Beckham a přesným centrem posadil míč na hlavu Massima Ambrosiniho - 2:0 pro AC. Milánští měli několikrát možnost skóre navýšit, jenomže Kaká si ve vyložené šanci míč příliš předkopl. Totéž se stalo ve stejné příležitosti Patovi, takže stav byl stále 2:0. V 73. minutě se Brazilec Kaká opět řítil sám na brankáře Musleru, ale jeho střela skončila na pravé tyči. Lazio Řím nakonec přece jenom inkasovalo po třetí, Seedorf přihrál Kaká, a ten zamířil přesně k tyči - 3:0. Do konce utkání už se nic podstatného nestalo, AC Milán zaslouženě vyhrál 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán22155237:1650
2.AC Milán22135439:2244
3.Juventus FC22134536:1943
4.Janov CFC22117432:1940
5.AS Řím22114733:2837
6.ACF Fiorentina21112828:1935
7.SSC Neapol22104830:2534
Cagliari Calcio22104830:2534
9.Città di Palermo221021030:2832
10.SS Lazio2294932:3531
11.Atalanta BC22931027:2530
12.Udinese Calcio2276932:3527
13.Calcio Catania22751020:2726
14.AC Siena22741116:2225
15.UC Sampdoria22661020:2624
16.Bologna FC2157924:3322
17.US Lecce22410822:3222
18.Turín FC22461222:3718
19.Chievo Verona22461215:3118
20.Reggina Calcio22361319:4015
Zbývající zápasy
02.02. 15:15Bologna FC - ACF Fiorentina

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele