Serie A - souhrn 22. kola

31.01.2009, 20:11, aktualizováno 01.02.2009, 22:38
Komentáře a souhrny
Inter Milán sice doma jenom remizoval s Turínem, díky výhře Cagliari nad Juventusem si ale i tak pojistil náskok na čele tabulky. Druhý je teď po vítězství nad Laziem AC Milán, který ztrácí šest bodů. Římské AS ztratilo body v Reggině a zkomplikovalo si boj o čtvrté místo, které si naopak pojistil Janov...

SSC Neapol - Udinese Calcio 2:2

31.01.2009 18:15

Góly: 24. Ezequiel Lavezzi, 27. Marek Hamšík - 32. Antonio Di Natale (pen.), 45. Fabio Quagliarella

Neapol měla dnešní duel s Udinese skvěle rozehraný, když vedla už 2:0. Hosté ale dokázali rychle odpovědět a do poločasové přestávky dokonce vyrovnat. Třetí branku však už nikdo nevstřelil a Partenopei tak pokračují ve výsledkové mizérii.

V první čtvrthodince se týmy spíše oťukávaly a ohrožení brankářů bylo ojedinělé. V 15. minutě ale fauloval před pokutovým územím Cannavaro a nabídl Udinese šanci v podobě trestného kopu. Ten zahrával Di Natale a jeho střela jen těsně minula branku. O dvě minuty později procházel do pokutového území Lavezzi. Těsně před ním byl ale nakonec zastaven a také Neapol měla slibnou standardní situaci. Ta ale zůstala nevyužita.

Několik dalších minut hra opět postrádala šance, ale vše změnil ve 25. minutě German Denis, jenž se po souboji s Codou na polovině hřiště zmocnil míče a zamířil s ním přímo na branku. Na hranici pokutového území pak našel Ezequiela Lavezziho, jenž z první vystřelil a s pomocí teče obránce Lukoviče překonal brankáře Handanoviče, jenž se změněnou dráhou míče nemohl nic dělat - 1:0. Neuběhli ani tři minuty a Stadio San Paolo se radovalo podruhé. Z pravé strany centroval z volného přímého kopu Walter Gargano a našel Marka Hamšíka, jenž hlavičkou míč přesně umístil a zvýšil na 2:0. Zapracovala tak spolupráce dvou navrátilců do sestavy Partenopei.

V Neapoli se děli během pár minut neskutečné věci. Nejprve během šli během tří minut do dvoubrankového vedení domácí, ale ve 31. minutě fauloval na druhé straně v pokutovém území Zapatu kapitán Cannavaro a nabídl Bianconeri penaltu. Tu bezpečně proměnil Di Natale a snížil na 2:1. Pokutového kopu se sedm minut před koncem prvního dějství dožadovala také Neapol poté, co Lavezzi upadl po kontaktu s Islou, ale sudí nechal pokračovat ve hře. Opakovaný záběr ukázal, že rozhodnutí rozhodčího bylo správné, protože Lavezzi pádu hodně přidal. Vše již směřovalo k poločasové přestávce, když neuvěřitelně udeřil Fabio Quagliarella. Isla poslal načechraný míč na Quagliarellu, jenž pár metrů před vápnem z voleje akrobaticky vypálil a parádní brankou srovnal těsně před poločasem na 2:2. Tento gól se určitě zapíše mezi jeden z nejhezčích v letošní sezoně.

Neapol si pár sekund po výkopu druhého dějství opět vytvořila slibnou standardní situaci, ale centr směřující před branku obrana Udinese odvrátila. V 55. minutě Cannavaro již poněkolikáté předvedl, že to dnes není jeho zápas, když posílal malou domů brankáři Navarrovi, ale místo toho málem vyslal Di Nataleho. Domácí brankář naštěstí rychle zareagoval a míč odkopl.

Útočnou iniciativu ve druhém poločase vzala na svá bedra Neapol, jenomže žádnou akci nedokázali domácí borci přesněji zakončit, takže jejich snažení vycházelo vniveč. Proto trenér Edoardo Reja v 68. minutě nasadil místo Maggia dalšího útočníka Zalayetu. Dvě minuty předtím střídalo také Udinese, kapitána Di Nataleho nahradil Sanchez. Čtvrthodiny před koncem byl vyslán kolmicí Lavezzi, jenž se rozběhl přímo na branku, přičemž byl stíhán obráncem soupeře. Argentinskému útočníkovi však znovu selhala koncovka, když se mu nepodařilo přehodit brankáře Handanoviče a míč skončil vedle.

Jednu z mála šancí druhého poločasu mělo v 78. minutě Udinese, ale Pasqualeho centr těsně před Quagliarellou zastavil brankář Navarro. Pět minut před koncem napřáhl pár metrů před vápnem Sanchez, ale ke vstřelení branky mu chybělo několik decimetrů. Velkou příležitost na druhé straně o pár minut později zahodil Lavezzi poté, co mu Zalayeta poslal křižný pas do vápna, ale Lavezzi hrubě přestřelil. Lavezziho šance se dala považovat za největší ve druhém dějství, ale ve třetí minutě nastavení ji stoprocentně trumfl Giovanni Pasquale, jenž pronikl do pokutového území před brankáře Navarra, ale branku neuvěřitelně přestřelil. Rozhodčí vzápětí odpískal konec a utkání skončilo remízou 2:2.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Cagliari Calcio 2:3

31.01.2009 20:45

Góly: 31. Mohamed Sissoko, 38. Pavel Nedvěd - 16. Davide Biondini, 54. Jeda, 78. Alessandro Matri

Cagliari šokovalo turínský Juventus, když ho na vlastní půdě porazilo a řádně mu zkomplikovalo boj o mistrovské Scudetto. Stará dáma utrpěla už druhou porážku v řadě a může přijít o druhé místo, Rosoblu se už dotáhli na sedmou Neapol.

Juventus se stal po Interu, Neapoli, Fiorentině a AC Milán dalším velkým klubem, na němž si smlslo překvapení sezony z Cagliari. Kdo by před sezonou řekl, že bude hrát Cagliari o pohárové příčky a o body obírat ty nejlepší? Asi nikdo. Nyní se však vše stává skutečností a Rosoblu ještě vážně mohou promluvit do bojů o pohárovou Evropu.

Juventus měl lepší start a po dvanácti minutách se mohl ujmout vedení. Proti Legrottaglieho střele z voleje však vytáhl skvělý zákrok brankář Marchetti. Z následného rohu přišla další obrovská šance. Amauri si vyměnil míč se Sissokem, ale reprezentant Mali rovněž z voleje mířil nepřesně.

Nevyužité šance domácích krutě ztrestalo Cagliari, které se v 16. minutě ujalo překvapivého vedení. Dlouhý centr na zadní tyč našel Biondiniho, jenž využil zaváhání Marchionniho a poslal hosty do vedení. O pár minut později inkasovali Turínští další ránu. Ze hřiště totiž se zraněním naštvaně odešel Cristiano Zanetti a nahradit ho musel Claudio Marchisio. Než se ale Marchisio zahřál a dostal na hřiště, Jeda prokličkoval obranou a Juventus nedostal druhou branku jen díky zaváhání Acquafrescy.

Po půlhodině hry konečně udeřil také Juventus. Na centr z rohového kopu si naběhl Sissoko a přesnou hlavičkou ke vzdálenější tyči srovnal. Pro Bianconeri to byla důležitá branka, obzvlášť když o sedm minut později dokonal obrat Pavel Nedvěd. Střelu Christiana Molinara ještě srazil Conti, ale míč se odrazil pouze k nohám Nedvěda, jenž míč napálil do branky a posunul Juventus do vedení. Po další akci to mohlo být už 3:1, ale na Amauriho centr tentokrát nedosáhl Alessandro Del Piero.

Cagliari ale nechtělo nadějně rozehraný zápas vzdát a deset minut po přestávce vyrovnalo. Andrea Cossu našel skvělým pasem volného Jedu, jenž zachoval chladnou hlavou a prostřelil brankáře Buffona - 2:2. Acquafrescu poté vystřídal v hostujícím útoku Alessandro Matri, jenž měl hru trochu oživit. Juventus se snažil strhnout vedení opět na svoji stranu, ale v zakončení se nedařilo. Branku netrefili Del Piero, ani Nedvěd a trenér Ranieri do hry poslal třetího útočníka Iaquintu. Dvacet minut před koncem postihlo Starou dámu další zranění. Tentokrát hřiště opustil stoper Chiellini.

Poté přišly v krátkém sledu šance na obou stranách. Zatímco Alessandro Del Piero trestný kop po faulu na svojí osobu zakroutil vedle branky, Cagliari předvedlo výborný protiútok vedený Matrim a třetí brankou šokovalo Stadio Olimpico. Akci začal Matri, poslal míč na Lazzariho, jenž mu míč před vápnem vrátil a odchovanec AC Milán pak již jen prostřelil Buffona. Juventusu už zbývalo na odpověď jen deset minut, ve kterých si nedokázal vytvořit větší šancí a jeho cesta za Scudettem dostává další velkou trhlinu.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Città di Palermo 1:0

01.02.2009 15:15

Góly: 88. Domenico Criscito

Další dobrý výsledek si připsal Janov, po získaném bodu ze hřiště AC Milán si v domácím prostředí připsal výhru 1:0 nad Palermem. Tři body se nerodily lehce, zápas rozhodl až v poslední minutě utkání Criscito.

Do první šance se dostal domácí obránce Bocchetti, ten si naskočil na rohový kop, jenomže míč neprotlačil za záda brankáře Palerma. Plné ruce práce měla obrana sicilského celku, aby zastavila dravý průnik Domenica Criscita, ofenzivní hráč Janova prokličkoval obranou domácích a až v samotné koncovce byl zastaven. Velice blízko vstřelení branky se ocitl Jankovič, po jeho hlavičce zasáhl perfektním zákrokem Amelia. Brankář Palerma zlikvidoval pokus reflexivně jednou rukou. Hostující Palermo nemělo příliš šancí a obranu domácích ohrožovalo spíše sporadicky. V závěru poločasu museli hosté střídat, Fabio Liverani si přivodil svalové zranění a byl nahrazen Migliacciem.

Aktivnější byl jednoznačně domácí Janov, hlavička Biavy orazítkovala břevno a následnou dorážku Sculliho vyrazil Amelia. Další rohový kop se snesl opět na hlavu Biavy, jenomže Amelia byl opět pozorný.

Po změně stran pokračoval tlak Janova. Aktivní Biava byl znovu nepřesný. O chvíli později se Diego Millito zbavil bránícího Carrozzieriho a obelstil i Ameliu, čistou brankovou příležitost utnul až obránce Simon Kjaer. Janov se dožadoval odpískání pokutového kopu, Antony Vanden Borre spadl v pokutovém území, rozhodčí zůstal neoblomný. Na druhé straně si první velkou šanci připravil Fabio Simplicio, jeho hlavičku vytáhl konečky prstů brankář Rubinho, čímž zachránil domácí celek před pohromou. Závěr utkání byl hodně zajímavý, nejprve trefil Palladino pouze boční síť a po něm hlavou zamířil vedle Giuseppe Sculli.

V 89. minutě se domácí přece jenom dočkali, Jankovič přelstil ofsajdovou past, přihrávkou našel volného Criscita a ten utkání rozhodl. Janov zvítězil 1:0 a i nadále zůstává na příčce zaručující start v Lize mistrů.

Více informací k zápasu

AC Siena - US Lecce 1:2

01.02.2009 15:15

Góly: 79. Abdelkader Ghezzal - 15. Simone Tiribocchi, 54. José Castillo

Lecce udělalo další důležitý krok k vytoužené záchraně, naopak poražená Siena se musí zamyslet, od sestupové příčky jí dělí pouhých šest bodů. Výhru Lecce 2:1 na půdě Sieny zajistili brankami Tiribocchi a Castillo. Domácím nepomohlo ani vyloučení hostujícího Giacomazziho.

Hosté udeřili velmi brzy, už po čtvrthodině hry vybojoval míč Guillermo Giacomazzi, obelstil ofsajdovou past a vybídl přihrávku Tiribocchiho, jenž se nemýlil - 1:0 pro Lecce. Zvýšit mohl Castillo, jeho tvrdá rána šla mimo. Na druhé straně se Siena dožadovala odpískání pokutového kopu, poté co Stendardo zahrál v pokutovém území rukou. Rozhodčí však situaci neviděl, a tak se hrálo dál. Hra se týmu z Lecce hodně zkomplikovala po vyloučení Giacomazziho, ten obdržel během pěti minut dvě žluté karty a musel se ze hřiště poroučet. Bianconeri dokonce prvního poločasu přesilovku nevyužili, a tak se šlo do šaten za stavu 1:0 pro hosty.

Do druhého poločasu vcházeli domácí hráči s cílem výsledek otočit, jednak prohrávali a hlavně měli možnost hrát do konce zápasu přesilovku. Siena začala druhý poločas dobře, Paul Codrea našel Fricka, ten ztroskotal na Benussim. Hosté na začátku druhého dějství střídali, Edinho nahradil v sestavě střelce úvodní branky Tiribocchiho. V další příležitosti se objevil znovu Frick, odzbrojil ho až Simone Vergassola. V 54. minutě přišla tvrdá rána pro domácí Sienu, Lecce totiž vstřelilo druhý gól, po rohovém kopu se hlavou prosadil Castillo - 2:0 pro Lecce. Zpět do zápasu mohl dostat Sienu Maccarone, vstřelil gól, ale jelikož byl z ofsajdu, tak byl právem neuznán. Regulérní branky se dočkal až Ghezzal. V 79. minutě se prosadil hlavou a zápas ještě zdramatizoval - 2:1. V závěru utkání několikrát podržel hostující celek brankář Benussi. Vylámali si na něm zuby Maccarone i Calaio, Siena prohrála 1:2.

Více informací k zápasu

Inter Milán - Turín FC 1:1

01.02.2009 15:15

Góly: 58. Nicolás Burdisso - 47. Rolando Bianchi

Fotbalisté Interu Milán opět zaváhali a díky domácí remíze 1:1 se sestupem ohroženým Turínem plně nevyužili zaváhání Juventusu. Nerazzurri byli po celý zápas lepším celkem, ale když se po změně stran trefil Rolando Bianchi, tak už se zmohli pouze na vyrovnání. To měl na svědomí obránce Burdisso.

V prvním poločase měl sice výraznější převahu domácí Inter Milán, ale chybělo brankové vyjádření. Poprvé vyzkoušel pozornost Mattea Sereniho střelou doprostřed branky Zlatan Ibrahimovič a první vyloženě brankovou příležitost si domácí vypracovali až ve 35. minutě. Zahrávaný rohový kop se snesl na hlavu Cruze a ten hlavou zamířil přesně k tyči, jenomže Sereni směr vystihl a skvělým zákrokem míč z branky vyškrábl. Ihned po následujícím rohu hlavičkoval pro změnu obránce Burdisso, naštěstí pro hosty byl zablokován. V závěru prvního poločasu utekl turínské obraně Zlatan Ibrahimovič, toho s vypětím všech sil ubránil Hernan Dellafiore. FC Turín si nevypracoval žádnou větší šanci, a tak bylo překvapením, že se šlo do šaten za stavu 0:0.

Po změně stran doslova zmrazil San Siro útočník Rolando Bianchi. Ve 47. minutě poslal Ignazio Abate krásný oblouček do pokutového území Interu, tam stál nikým nehlídaný Rolando Bianchi a hlavou poslal míč přesně pod břevno Césarovy branky - 1:0 pro FC Turín. Tlak Interu se po inkasované brance začal stupňovat. V 52. minutě vytáhl po hlavičce Ibrahimoviče další perfektní zákrok brankář hostů Sereni. O pět minut později zahrál v pokutovém území obránce Turína rukou, ale rozhodčí penaltu neodpískal. To domácí nemuselo příliš mrzet, protože z následujícího rohového kopu srovnal hlavou Nicola Burdisso - 1:1. Vrátit vedení na stranu Turína mohl po pohledné akci Aimo Diana, jenomže v koncovce nezamířil přesně. Střelecky přesný nebyl ani Maicon, ovšem v jeho případě scházely milimetry. Do třetice všeho dobrého a zlého namířil svůj tvrdý pokus Ibrahimovič vedle.

Deset minut před koncem utkání přikoval Inter svého soupeře k brance, po několika odvrácených balónech mohl zakončit Hernan Crespo a Quaresma, Matteo Sereni se opět vytáhl. V 85. minutě Sereni neudržel hlavičku Crespa a vykopávat od prázdné branky musel až jeden z obránců. Turín výsledek udržel a připsal si velice cenný bod v boji o záchranu.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 1:1

01.02.2009 15:15

Góly: 72. Luca Rigoni - 70. Giampaolo Pazzini

Sampdoria Janov nedokázala navázat na skvělý výsledek z minulého kola a na hřišti Chieva pouze remizovala 1:1. Obě branky padly v rozpětí 120 vteřin. Hosty poslal do vedení Giampaolo Pazzini, ale vzápětí stanovil konečný výsledek Luca Rigoni.

První velkou šanci měl Antonio Cassano. Obdržel od Mirka Pieriho skvělý pas do vápna, ale chtěl zakončit z první levou nohou a střela nebyla dobře umístěná. Další skvělou šanci měl Marius Stankevičius. Jeho střela jen těsně minula horní roh branky. Na druhé straně začali hrozit domácí. Andrea Mantovani tečoval přímý kop Vincenza Italiana pouze nad branku. Skvělý zákrok si připsal Luca Castellazzi, když vyrazil centr Nicolase Freye přímo před hlavou Pellissiera. Ještě před změnou stran předvedl Cassano krásný slalom, ovšem rozvlnil pouze boční síť.

Po změně stran protáhl Castellazziho svou dělovkou Vincenzo Italiano. První branka utkání padla až v 70. minutě. Lednová posila Sampdorie, Giampaolo Pazzini, si zpracovala míč hrudí a pohledným half-volejem poslala Blucerchiati do vedení. Nicméně, hosté si moc dlouho vedení neužili. Po dvou minutách si naběhl Luca Rigoni na rohový kop Maria Yepese a hlavou stanovil na konečných 1:1.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Calcio Catania 1:0

01.02.2009 15:15

Góly: 24. Tiberio Guarente

Atalanta si po dvou prohrách spravila chuť a doma si připsala tři body za vítězství 1:0 nad sicilskou Catani9 Calcio. Jedinou branku utkání dal Tiberio Guarente, ovšem Catanii nebyl ke konci utkání záhadně uznán gól.

Atalanta měla několik překvapení ve své sestavě. Brankář Consigli si odbyl svůj debut v Serii A a v útoku nastoupil veterán Christian Vieri místo suspendovaného Cristiana Doniho. Vieri se dostal do první větší šance, ale svou střelou trefil akorát brankáře Bizzarriho. Na druhé straně vychytal Paolucciho dělovku skvělým zákrokem Consigli. Po 21 minutách však Atalanta opět ztratila Vieriho, jenž se zranil a musel být nahrazen Valdesem.

O tři minuty později vsítila Atalanta jediný gól utkání. Rohový kop byl sice odkopnut na hranici velkého vápna, ovšem tam čekal Tiberio Guarente a z první míč napálil do sítě. Atalanta měla více ze hry. Sergio Floccari obehrál Terlizziho a poslal Valdese na branku. Albano Bizzarri však skvěle vychytal Ferreiru Pinta, jemuž Valdes ještě přihrál. Bizzarri si ještě poradil s Padinovou nepříjemnou střelou.

Floccari mohl ve druhém poločase navýšit vedení. Poradil si i s brankářem Bizzarrim, ovšem zakončil milimetry vedle tyče. O chvíli později musel Bizzarri zasahovat. S vypětím všech sil dokázal odvrátit Padoinovu ránu. Giuseppe Mascara dokázal v nastaveném čase vstřelit vyrovnávací branku, ale rozhodčí ji pro velmi sporný ofsajd neuznali.

Více informací k zápasu

Reggina Calcio - AS Řím 2:2

01.02.2009 15:15

Góly: 43. Bernardo Corradi (pen.), 81. Francesco Cozza - 45. David Pizarro, 57. David Pizarro

AS Řím nedokázal přehrát poslední celek tabulky Regginu Calcio a z Kalábrie si odváží pouhý bod za remízu 2:2. Na jihu Itálie však byly hrůzné podmínky pro fotbal. Hřiště bylo jako bazén, přesto Roberto Rosetti dal zápasu zelenou.

Voda poznamenávala utkání již od samého začátku. Edgar Barreto měl velmi slibnou příležitost, ale jeho střela se zpomalila o louži a Doni míč poklidně sebral. Reggina si vytvořila další dobrou šanci, když Di Gennaro obešel dva obránce Říma a zastavil jej až skvělým zákrokem Doni. Na druhé straně se nechal inspirovat Stefano Okaka. Také předvedl slalom ve vápně a obešel i brankáře, ale Maurizio Lanzaro zachránil domácí včasným odkopem z brankové čáry.

První rozvlnila síť Reggina. Krátce před koncem první půle nařídil Rosetti spornou penaltu. Mexes byl v souboji s Corradim a vzájemně se tahali za dresy, ovšem útočník Regginy spadl a penalta byla na světě. Sám Bernardo Corradi si šel pokutový kop kopnout a drzé zakončení doprostřed brány dočista překvapilo Doniho. Giallorossi však ještě v nastaveném čase srovnali. David Pizarro se opřel do míče na okraji velkého vápna a vymetl Campagnolovi šibenici.

Do skvělé šance se dostal krátce po změně stran Stefano Okaka, ale Andrea Campagnolo jej včasným vyběhnutím zastavil. Domácí Bruno Cirillo naskočil do hry a téměř okamžitě stáhl Okaku v pokutovém území a sudí nařídil penaltu. Exekuce se ujal David Pizarro. Záložník Říma sice penaltu neproměnil, ale napodruhé dokázal dorazit do branky vyražený míč. Lucianu Spallettimu se zdálo vedení 2:1 dostačující, a tak se rozhodl ucpat zadní řady.

Do hry poslal stopera Simoneho Loriu za Rodriga Taddeie. Střídání se však italskému stratégovi vůbec nevydařilo. Loria po minutě svého působení na hřišti udělal monumentální chybu a dovolil tak Cicciu Cozzovi jednoduše doklepnout do prázdné branky. Římané se tak museli spokojit s pouhým bodem za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AC Milán 0:3

01.02.2009 20:45

Góly: 42. Alexandre Pato, 48. Massimo Ambrosini, 83. Kaká

AC Milán udělal důležitý krok ve stíhací jízdě za Interem. Ve večerním utkání porazil Lazio Řím na jeho půdě 3:0, čímž využil zaváhání vedoucího celku tabulky a také Juventusu. Ztráta Rossoneri na první místo činí šest bodů. Výhru milánského celku režíroval opět David Beckham, jenž na dvě trefy přihrál. Lazio potřetí za sebou inkasovalo alespoň tři branky a i nadále se propadá tabulkou.

Pět minut po úvodním hvizdu mohl Milán skórovat, v nepřehledné situaci se dostal míč k Marku Jankulovskému, český zadák však pouze napálil míč do brankáře Fernanda Muslery. Zhruba po půlhodině hry se uvolnil ke střele Zarate, Abbiati byl připraven. K zakončení se o chvíli později dostal také Goran Panděv, ovšem z otočky pálil nad. Největší příležitost Lazia měl v prvním poločase Zarate, argentinský útočník si zaběhl za obranu hostí ale sám proti Abbiatimu neuspěl. Pak už úřadoval David Beckham a jeho milimetrově přesné pasy, anglická hvězda naservírovala přesný pas na nohu Pata, který střelou z první otevřel skóre utkání - 1:0 pro AC Milán. Na druhé straně se pokoušel o vyrovnání aktivní Zarate, jeho nepříjemnou střelu Abbiati vyrazil. Těsně před odchodem do šaten znovu David Beckham poslal oblouček za obranu Lazia, na jemný centr si naskočil Pato a vstřelil druhý gól. Bohužel pro hosty branka neplatila, protože v době Beckhamova centr stál mladičký Pato v těsném ofsajdu.

Hráči Rossoneri si to však vynahradili na začátku druhého poločasu. Milán zahrával z pravé strany standardní situaci, k té se postavil znovu David Beckham a přesným centrem posadil míč na hlavu Massima Ambrosiniho - 2:0 pro AC. Milánští měli několikrát možnost skóre navýšit, jenomže Kaká si ve vyložené šanci míč příliš předkopl. Totéž se stalo ve stejné příležitosti Patovi, takže stav byl stále 2:0. V 73. minutě se Brazilec Kaká opět řítil sám na brankáře Musleru, ale jeho střela skončila na pravé tyči. Lazio Řím nakonec přece jenom inkasovalo po třetí, Seedorf přihrál Kaká, a ten zamířil přesně k tyči - 3:0. Do konce utkání už se nic podstatného nestalo, AC Milán zaslouženě vyhrál 3:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán22155237:1650
2.AC Milán22135439:2244
3.Juventus FC22134536:1943
4.Janov CFC22117432:1940
5.AS Řím22114733:2837
6.ACF Fiorentina21112828:1935
7.SSC Neapol22104830:2534
Cagliari Calcio22104830:2534
9.Città di Palermo221021030:2832
10.SS Lazio2294932:3531
11.Atalanta BC22931027:2530
12.Udinese Calcio2276932:3527
13.Calcio Catania22751020:2726
14.AC Siena22741116:2225
15.UC Sampdoria22661020:2624
16.Bologna FC2157924:3322
17.US Lecce22410822:3222
18.Turín FC22461222:3718
19.Chievo Verona22461215:3118
20.Reggina Calcio22361319:4015
Zbývající zápasy
02.02. 15:15Bologna FC - ACF Fiorentina

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (607)

Přidat komentář
terry

Neapol to měla skvěle rozehrané, jenomže pak přestala, dostala dvě branky a byl konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol je sice dobrej tým,který působí pozitivně,ale každá jejich ztráta je zisk pro Fiore..

Reagovat
smazaný uživatel

No One, já to řikal

Reagovat
One-Real

Tohle nás bude hodně mrzet ale co, je to jen fotbal a výsledky jsou druhořadé, hlavní je vztah ke klubu..

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Minimálně gól měsíce. Jinak na můj vkus hodně nepřesností a spálených šanci. Hlavně Lavezzi v 89. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, jak já jsem se strašně mýlil, když jsem před sezonou říkal, že se bude WBA a Janov pohybovat, tak na stejný úrovni akorát v jiné lize. GATTUSO, omlouvám se.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, já jsem je taky nečekal takhle vysoko. navíc podle mě půjdou časem trošku dolů..., UEFA by měla být letos jejich, při nejhorším Intertoto.

Reagovat
smazaný uživatel

Intertoto už snad zrušili..

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ? to jsem nevěděl..., tak beru zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Docela by mě zajímala ta UEFA, ale ono od toho 4. do 7. místa je dost vyrovnané.

Reagovat
smazaný uživatel

INtertoto?

Reagovat
terry

Intertoto už neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak jsem zaspal dobu...

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje teprve od příštího roku, takže zas tak hrozný to není

Reagovat
smazaný uživatel

Už tuto sezonu se nehraje..

Reagovat
smazaný uživatel

aha a Teplice vypadli s Honvédem v přáteláku že?

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo odkaz na ten gól Quagliarelly?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráso, hodně pěknej.

Reagovat
Dubov

super gol

Reagovat
smazaný uživatel

taková chyba golmiče

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pripomenulo trošku tento gól http://www.youtube.com/watch?v=-QOhhpJ5Y8E

Reagovat
smazaný uživatel

koukas na finale?

Reagovat
panca

to nejsem ja ale koukaljsem

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi Gigi dnes chytá poprvé od zranění?

Reagovat
terry

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro dokáže sa lahko dostať do šance len aby to začal aj s Lavezzim už premienať, ten trávnik je hrozne hrboľatý

Reagovat
smazaný uživatel

Liška ryška .

Reagovat
smazaný uživatel

no to se podívejme..., Biondini

Reagovat
smazaný uživatel

miluji zrzky

Reagovat
smazaný uživatel

Stavíš se

Reagovat
smazaný uživatel

to bude dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Blondini

Reagovat
smazaný uživatel

to neni blondak

Reagovat
smazaný uživatel

já vím

Reagovat
M11

dobre no.. misto 2-0.. 0-1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale né marchioni nebo kdo to byl to musel zrovna teď takhle nešikovně podskočit, i tyčka byla proti nám...... no nic, musíme to obrátit, FORZA JUVE!

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti je smolař...

Reagovat
M11

neee.. Zanetti... ty nase zraneni to uz fakt nema obdoby..

Reagovat
smazaný uživatel

jj ten je casto zranenej

Reagovat
Benesse

Tam bola aj lopta...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeda to dneska schytává ze všech stran...

jinak mazec. po prvním kolech jsem Cagliari tipoval na jasnýho sestupujícího a oni mezitím berou body AC, Interu a zatím Juventusu...

Reagovat
smazaný uživatel

hraji dobre

Reagovat
M11

ja taky

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem ale nějak nepostřehl v zápalu večeře co se Zanettimu stalo každopádně smůla nad všechny smůly pro něj už....

Reagovat
Benesse

Sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko, je to borec

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, sotva co sem dal on-line sázku na 2 ten Sissoko vyrovná...Sakra

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sázkař

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsem, těší mě

Reagovat
smazaný uživatel

ale pěkně blbý

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, moje chyba, ja myslel že se to hraje od 20-30, a myslel jsem, dobrý je 21-15, to už bude končit, kurz 1,48, nadhera....smrk to tam za 50...

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, a kde to sázíš pes ten net?

Reagovat
smazaný uživatel

ifortuna.cz Jsem se zaregistroval včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ani nevěděl, že se to dá přes fortunu. Dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, tam přijdeš osobně, a řekneš že chces taky ten učet na sazeni po netu. A dáš ji nick, jakej chces, mobil a máš to. Je to během cca 5-10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Mobil ji dáš proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Ona ti na něj pošle heslo, který pak zadáš na přihlášení doma na netu, a pak si ho mužeš změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

A musíš tam vložit peníze, abys moh sázet po netu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, je to dobrá věc, hrozně tě to chytne...Já to založil včera, dal 2 stovky a dnes mam....9 KC

Reagovat
smazaný uživatel

To tak vynáší? No a přijdou ti ještě nějaké peníze ještě za nějaký tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Když vyhraješ, tak se ti to přičte na ten učet co máš na netu. Já vyhrál dnes 80 za Linkoping, pak za 0 na Arsenal 38 kc :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a přijdou ti pak, teda měly by 200 od fortuny, ale nevím kdy. Měly by prej no.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě mě zajímá, ten kurs na zápas se mění každou minutu?

Reagovat
smazaný uživatel

při zápase spíše

Reagovat
smazaný uživatel

Noo, to myslím....To nevím, podle mě podle toho jak padaj goly, třeba, nebo karty, nebo kdo jak vystřídá....víš co, tam máš možnosti, třeba celkem zápas, první poločas, druhej, pak počet karet, esi bude třeba víc jak 5,5 nebo míň, stejně tak třeba goly, nebo ty střídání...Možná se to mění, ale ja to dycky vsadím a vypnu to no. Nevšiml jsem si nějak, nebo sem to ani nezkoumal. Ale asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mění se tam druh sázek průběžně, je to aktualizovaný, takže ty kurzy take.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ chápu, máš tam i sázku na střelce? Přesný výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel

Toho jsem si zatím nevšiml, ale je to možné. Já mizím na Real,tak dyžtak zítra to nějak ještě osvětlím, měj se čau, FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Čau ty netový sázkař

Reagovat
didosh

Taky mě to sázení chytlo,zaregistroval jsem se asi před 2 týdnama a teď jedu furt každý den furt jenom na fortuně!!!!!!!!! Dal jsem taky vklad 200 a zatím se držím hlavně NHL střelci branek mi vynáší i fotbal ikdyž tam nejsou takové kurzy!!Ale jinak fajn věc tyhle sázky dobrý koníček....

Reagovat
smazaný uživatel

ty milionaru blbe...ti to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

ale s kurzem 1,48 asi milionář není

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal jen 2 na poločaas

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Momo

Reagovat
M11

Momo

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Momoooo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cossu . líbil se mi už s Interem a vidím, že to nebyla náhoda...

Reagovat
Benesse

JUVE Nedved

Reagovat
smazaný uživatel

imitator

Reagovat
smazaný uživatel

N E D V Ě D

Reagovat
M11

GRANDE PAOLO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

MAGICO PAOLO !!!

Reagovat
M11

a sakra.. moc nechybelo.. MAGICO PAVEL

Reagovat
smazaný uživatel

Palko luxusně , ale taky to mohla ta Allegriho parta napínat o něco dýl. snad maj pro nás ještě nějaký překvapení...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň 0 na poločaaas

Reagovat
smazaný uživatel

dej jednicku za mega

Reagovat
smazaný uživatel

Mím 9 kc :D:DD

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
Benesse

teraz to bolo tesné, Amauri nemá často loptu ale keď už ju má tak to stojí za to

Reagovat
smazaný uživatel

amauri je vybornej...skoro jak adriano

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

PJ, smaž to prosím....

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná hudba alá fifa 2004

Reagovat
smazaný uživatel

právě, taky se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčího, kerej píská přesně na sekundy a nenechá nás ani zahrát roh, kterej vzniknul čtvrt minuty před vypršenim nastavení jsem dlouho neviděl...... hovado....

Reagovat
M11

jj aby se nepokakal

Reagovat
smazaný uživatel

Amauri,Nedvěd a Sissoko to režírují.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak před druhým golem Juve předcházel podle mě míč v autu bylo to těsné a těžké na postřehnutí ale Molinaro to nestihl.Štěstí pro nás.

Reagovat
Benesse

Mne sa páči aj Marchisio, v poslednej dobe si verí dovolí si kľučku a ide mu to.

Reagovat
Benesse

krávo

Reagovat
GEGE

JEDA!

Reagovat
terry

100. pro Janov.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry Trewe..., je fakt dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

sedí na lávce u mě

Reagovat
M11

Jeda.. krasny gol nase obrana

Reagovat
smazaný uživatel

trewine, tys to tim videem kurňa zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

honem tu hodtě vid o juve ne?

Reagovat
smazaný uživatel

MAAAAATRI

Reagovat
smazaný uživatel

interista odchází, milanista přichází. jak symbolické pro rozuzlení letošní sezony

Reagovat
smazaný uživatel

takze forza ac

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
Benesse

Del Piero tvoja šanca

Reagovat
Benesse

bez reakcie hmm

Reagovat
GEGE

Chiellini nevypadá dobře....

Reagovat
GEGE

A tohle je přensě pro Alexe...

Reagovat
smazaný uživatel

to smrdi

Reagovat
Benesse

Legrottalie - sniper

Reagovat
GEGE

MATRI!

Reagovat
terry

MAAATRIIII.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ukrást Jedovi, že se nesytdíš. Ale Cagliari, wtf

Reagovat
GEGE

Cagliari jede

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec teda měli ještě v rukávu nějaký to překvápko . že já je vždycky podcením...

Reagovat
jtbs

ACH

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Alessandro MAAATRI

Forza milanista

Reagovat
M11

ty brejky Cagliari

Reagovat
didosh

Achych ouvej Napoli,Napoli Juve taky dobře válí!!!! Přeju Cagliari ať jim to vydrží co nejdýl

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze se mancini a quaresma koukaji jak se maka

Reagovat
M11

Reagovat
$dolar$

Cagliari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
M11

velka gratulace Cagliari.. bohuzel

Reagovat
Mihal

Cagliari dalsi skvely vysledok, gratulujem k 3 bodom a tesim sa spolu s nimi FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej zapas....a to nasezeni Cagliari....hmmmm

az je me Juve lito...a Cagliari dekuji

Reagovat
GEGE

Tak Cagliari hrálo druhý poločas hodně dobře Juve celkem slabota v zadu hodně hořeli a dopředu nic moc...Jeda Biondini Matri

Reagovat
M11

jinak ani nemam naladu po druhe prohre po sobe neco psat.. jen doufam ze po dnesku uz Claudio zvysi poradne hlas..

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, z Cagliari se pomalu stává hit ligy . hrajou pěknej fotbal, dávají hodně gólů, jsou to sympaťáci a hlavně - berou velkým. gratulace..., paráda.

p.s.: co se děje Stará dámo ?

Reagovat
M11

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
M11

Cagliari stejne jako Neapol.. no to me poser

Reagovat
M11

za dnes 9 golu.. snad to zitra bude pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Siena - Lecce zhorší průměr

Reagovat
jtbs

inter ma uz vsetko vo vlastnych rukach...je pravda, do kedy sme mohli cakat zazraky od nasich "hviezd"

Reagovat
smazaný uživatel

Se přiznám, že sem Cagliari pasoval na sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsme 4, co vím

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, když všichni píšou po mně

Reagovat
smazaný uživatel

ale, ale, ale

Reagovat
smazaný uživatel

že by ciao scudetto? aby nám tyhle dvě prohry v rychlym sledu za sebou nezlomily vaz..... forza juve! ode dneška už jenom výhry

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
GEGE

A zítra šup na druhé místo.

Reagovat
smazaný uživatel

už se nemůžu Lazia dočkat . jen doufám, že bude v pořádku Bonera a postaví se vedle Favalliho...

Reagovat
GEGE

Já se taky těším Lazio je náš oblíbený soupeř Taky doufám,že bude Bonera hrát ale jestli ne tak radši skusit na stopera Darmiana nebo Ambra...

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je Bonera tipovanej do základu, tak to tak snad vydrží až do zápasu. jinak Sendy mě dneska pobavil: "Cítím se lépe a doufám, že i kouč vidí ten fakt, že se pomalu dostávám zpátky na můj level. Doufám, že dostanu víc šancí ukázat co umím".

Reagovat
GEGE

Tak to je moc

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to vyhrajete - rozdílem třídy...

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha co to Juventus vyváděl

Reagovat
One-Real

Cagliari

Reagovat
Shevchenko

Cagliari jede.

Reagovat
Mr.Jindros

Snad dobře, že mi dnešní zápas unikl.

Reagovat
didosh

Neviděl jsem ten gól Pavla byl dobrý???

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to má ten argentinský pseudotým z Milána zase o něco jednodušší...

Reagovat
didosh

AC to dožene....Neboj Turín tam zítra hodí beton a ukopou to aspoň na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vandertom to nakonec trefil

Reagovat
božský John

ale Tebe trefí ne?..pokud zejtra ještě rupne Siena..

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše by mě bylo líto Tomanatury

Reagovat
božský John

Jo von na ní má vsazeno,že jo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, no jestli to Siena projede, tak se tu nějaký čas neukážu

Reagovat
božský John

Z toho důvodu,že si Tě odveze houkavý auto nebo kvůli hanbě

Reagovat
smazaný uživatel

hanba ale svedu to na tu sanitku

Reagovat
božský John

Je mi to jasný..ty seš všivák

Reagovat
božský John

já jsem taky doporučoval under na zápas Sochaux:Marseille a mam takovej blbej pocit,že to tam bude divoký

Reagovat
smazaný uživatel

to je adrenalin co

Reagovat
božský John

To mi povidej..ale schválil mi to Ugljan,tak snad v poho..já doufám,že mi to vyjde..nejlíp 0:1 pro nás

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jsem jen 2 na poločas

Reagovat
smazaný uživatel

O mistru je rozhodnuto!!!! forza INTER!!!

Reagovat
božský John

Turín se musí zvednout,když se zabarikádujou před bránou,tak to bude remíza...

Reagovat
GEGE

Pochybuju Turín je letos strašný pro Inter to nebude problém...

Reagovat
božský John

Právě,že je příšernej,tak čekám zradu

Reagovat
smazaný uživatel

obměnili obranu. přišel Rivalta a Dellafiore, kterej minulé kolo trefil. horší už to být nemůže, takže tajně doufám. Toro nesmí spadnout !

Reagovat
božský John

Přesně,Toro je sympatickej mančaft(pro nestrannýho fanouška Serie A) a jak to tak bývá,více méně jasnej zápas končí překvapením...

Reagovat
smazaný uživatel

Granata je můj druhej klub v calciu . něco jako Trewinnova Siena, i když u něj už člověk ani neví, pro koho mu víc bije srdce. Robur ? La Vecchia Signora ?

Reagovat
božský John

U trewwina bych to viděl na Vecchiu Signoru,tam aspoň nemá starosti se sestupem..

Jinak jak jsem vytušil "Robur" je přezdívka pro Sienu? Já mam rád z Itálie obecně menší týmy...třeba v Serii B sleduju Sassuolo...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, visí jim to věčně za brankou

Reagovat
božský John

Aha:)...

Reagovat
didosh

Já Salerno

Reagovat
smazaný uživatel

Robur, Juve jen v Lm. Už to musím třídit, i v NHL

Reagovat
Shevchenko

Spadnout nesmí ani Reggina.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo teda spadne?

Reagovat
božský John

kdo podle Tebe,jakožto odborníka přes Serii A(aspoň já Tě za něj považuju) letos spadne? Hádám,že Chievo a dál si netroufám tipovat..

Reagovat
Shevchenko

Chievo, Lecce a pak nevím. ze začátku jsem tipoval Bolognu, ale ta na to nevypadá, asi se rozhodne mezi Turínem a Regginou no.

Reagovat
božský John

bologna kdyby neměla Di Vaia,tak ani nevim,že v Serii je..takovej nemastnej neslanej tým...jinak Lecce mě taky napadlo,ale těm ten sestup ani nepřeju...

Reagovat
smazaný uživatel

Lecce se celkem "vykašlalo" na posílení po postupu do Serie A a to bývá smrtelný, zatímco Bologna na trhu dře..., zaslouží si zůstat. na druhou stranu budou muset asi příští rok řešit golmana, protože začíná být Antonioli už opravdu starej. žeby šance pro Viviana, pokud Brescia nepostoupí ?

Reagovat
božský John

Jo jo,o něm jsem slušel,samá chvála na něj..navíc je mladej..nějak 22-24 myslim.Antoniolimu bude 40,ale furt je docela slušnej gólman. Možná by se jim hodil Cedric Carrasso,my ho moc nepotřebujem,je po hostováních,ale je to kvalitní gólman..koho bys ještě vyzdvih z Bologny,pro laika?

Reagovat
božský John

kecám,Carrasso do Toulouse přestoupil...

Reagovat
božský John

docela bych vyzdvih Waltra Bressana ze Sassuola..kvalitní gólman..28 let..průměr má cca 1,00 obdrženejch branek...odchytáno 21 zápasů...

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Sassula bych já naopak vyzdvih útočné duo Nosseli-Zampagna doplňováni ze zálohy Emilianem Salvettim. Ale jina kjim klesá forma jako týmu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zampagna , jinak si mě Sassuolo moc nezískalo...

Reagovat
smazaný uživatel

A Bressan hodně spolehlivý, ale ten nej nej je Gillet. IL Capitano BARI. Odehrál všechny zápasy a je to stálice

Reagovat
smazaný uživatel

Castellini, Lanna, Terzi v obraně jsou takoví ti správní, spolehliví rutinéři..., k nim solidní Řek Moras a na kraji létavice Zenoni. v záloze je toho hodně - řezníci z Lazia Mudingayi, Mutarelli, nebo staří psi Amoruso, Volpi. byl jsem celkem zvědavej na Coelha z Brazílie, ale když Bolognu vidím, tak sedí. pak ještě Valiani, kterej proti nám v prvním kole luxusně trefil. v útoku znovuzrozenej Di Vaio a kolem něj banda průměru v čele s Marazzinou, kterej snad umí dávat góly jen v Serii B. uvidíme, jak se nové šance chytí Osvaldo z Violy..., ten je dobrej a má potenciál...

Reagovat
smazaný uživatel

Mihajlovič neustále pokoukává po nepotřebných v Interu, tak bych se nedivil, kdyby v létě (v případě záchrany) zkusil Tolda.

Reagovat
smazaný uživatel

kontaktů s Interem využívá hojně no, i když mu moc nevyšel ten Cesar. Toldo by byl asi pro Bolognu ideální a Bologna by byla ideální pro něj...

Reagovat
smazaný uživatel

Viviano mozna do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to chtěj jít napsat.

Reagovat
smazaný uživatel

co by tam dělal, když máte Cesara ? snad né na dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

treba jen na pojisteni a hura hostovani ale uz sedeli lepsi hraci

Reagovat
smazaný uživatel

spíš už jste málem "zabili" Freye, tak by byla škoda riskovat dalšího nadějnýho golmana. potřeboval by konečně stabilně chytat Serii A, takže snad jedině pak to hostování no...

Reagovat
smazaný uživatel

proc Freye vzdyt hral...Frey spis svuj talent promrhal sam...ne ze by byl spatnej ale mel rozhodne na vic

Reagovat
smazaný uživatel

všechno to bylo klubem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jenže to už jsou dva ze tří. ideální scénář by bylo Chievo, Lecce, Catania, jenže ta si to bohužel pohlídá...

Reagovat
smazaný uživatel

Sna se ten argentinský cirkus rozpadne a titul získá ten druhý, sympatičtější milánský tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

15 bodů pro Cagliari není problém.

Reagovat
božský John

Cagliari

Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Asi po dvou měsících jsem viděl zápas Cagliari a opravdu hrají moc hezky. Takoví kluci rychlí, šikovní, opálení, spíše přípomínající tým z La Ligy, navíc jsem k tomu dnes měl španělský komentář :). Dobře je to Allegri učí, to všechna čest. Umí vyhrát zápas díky brejkům, ale často třeba i zásluhou standardky, které parádně kopou Conti a Cossu (to je mimochodem nahrávek král). Problémem je, jak už to tak u těchto klubů bývá, nevyrovnanost výkonů.

Juventus hrál taky dobře, ale dnes zkrátka narazil na soupeře, který je v laufu. Paolo kvalitní výkon, ani se to po náročném programu moc nečekalo. Ranieri udělal dobře, že mu dal nakonec přednost před De Cegliem. Naopak střídání Žakyho za Marchionniho mělo stejně bídný efekt jako příchod Zalayety za Maggia v předešlém zápase. Nějak se mistrům calcia v poslední době nedaří střídat. A co mě zaráží, jsou ta kvanta zraněných Bianconeri, jsem zvědavý, jestli to u Chielliniho (prý měsíc stop) a Zanettiho byl zase ten stejný sval.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl Cagliari 3x po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Cossu

Reagovat
Tomanatura

Šálí mě zrak?

Reagovat
terry

A pak, že se nezapojuje..

Reagovat
Tomanatura

Minimálně. Jenom, když o něčem prostě vím. Ale většinou prostě moc nevím.

Reagovat
terry

Jasný. Jen jsem si musel rýpnout, když jsem četl tu diskuzi pod PL. Tam je to fakt otřesný.

Reagovat
Tomanatura

Ale, tak přes noc jsme to trochu vylepšili.

Reagovat
božský John

tak jdu spát..mějte se:)

Reagovat
$dolar$

Brou.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak jak jsem ze začátku podcenil Cagliari, tak musím zmínit i Marchettiho, kterej byl pro mě asi nejslabší jedničkou ligy, ale teď chytá fakt spolehlivě

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě jeden z nejlepších nováčků soutěže, už loni v Albinoleffe byl prý výborný.

Reagovat
papos182

cagliari 3 body na LM

Reagovat
Slejdy

no to me po*er juve....cagliary klobouk..jinak vcera jediny sp.lisabon na 3 a pul

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda nevím, četl jsem, že Juve podal dobrý výkon - já teda nesouhlasím. Nevymysleli skoro nic, když vymýšlet měli, střed zálohy byl jak cedník a obrana mě přišla, že spolu hráli úplně poprvní v životě - te nebyly okna, to byly výlohy . A k tomu Gigi mi taky nepřišel jako nejlepší na světě Myslím, že ten třetí gól mít mohl. Tomu hráči se koncovka moc nepovedla a dal to doprostřed branky - mít Gigi lepší pozici (líp vykrývat úhel), mohl to mít naprosto v pohodě.

Naopak Cagliary hrálo výýýýýborně. Nevím, jestli maj takhlesecvičený brejky pořád, ale kouká se na to perfektně

Reagovat
smazaný uživatel

Gigi ještě není úplně v pohodě po zranění. připomíná mi to trošku sezonu 05/06, kdy byl na podzim taky zraněnej, zaskakoval za něj Abbiati a chytal dobře, Juventus bodoval..., pak se vrátil Buffon a nebyla to žádná sláva jak od něj, tak od Juve. chce to čas...

Reagovat
terry

Přesně to stejné se teď děje. S Manningerem to také šlo lépe. Ale jak říkáš, musí se mu dát čas. Tak to je vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se nezdál ani na podzim 2006 ve druhé lize. Měl tam útlum po velkém úspěchu stejně jako letos Iker.

Reagovat
terry

To je na tom Iker tak špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl, už je zase Bůh .

Reagovat
smazaný uživatel

všímám..., Casillas se vrací na plný koule

Reagovat
terry

Si právě myslím, že mu to teď jde. Tak jsem se divil.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se moji oblíbenci ze Sardínie dostali do UEFY? Super výkon, akorát škoda, že takhle se zase Inter dostane do velkého náskoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari má zatím neuvěřitelné výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

300. pro Milan

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos RAFA!!! tak ted jeste Inter a krasna nedele

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Rafa si to zasloužil,Fedexe mi bylo líto:(

Reagovat
smazaný uživatel

jak se rozbrecel ze

Reagovat
božský John

no to taky,ale hlavně sjem mu přál 14. grandslamovej titul...

Reagovat
Slejdy

hm to se melo udrzet AS

Reagovat
Tomanatura

Burdisso I když bylo po odpískání, tak stejně

Ehm, Trewinne máš štěstí, že remizovalo i ASko.

Reagovat
smazaný uživatel

co udelal?? dnes to nebylo spatny

Reagovat
Tomanatura

Z metru překopl prázdnou. Sice už bylo po odpískání, ale stejně jsem se smál ještě dlouho

Reagovat
Slejdy

jj taky sem se smal...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to kolegům snad nebylo líto, tak dneska zase Spalletti strašidelným střídáním obral o vítězství Romu.

Reagovat
smazaný uživatel

mere Bianchi se mi započítá, když včera nehrál Treza, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
smazaný uživatel

A rozhodčí darovali výhru Atalantě...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, měly to být tři body pro nás...

Reagovat
smazaný uživatel

pristi zapas na san siru vyhrajme

Reagovat
GEGE

Grazie Torino.

Reagovat
Tomanatura

OT: Neví někdo, jestli v dnešním derby Boca-River bude hrát Riquelme? Jestli není zraněný, či tak něco...

Reagovat
Yanek

bude

Reagovat
Tomanatura

Tak si dneska prodloužím noc. Boca!

Reagovat
Jajinek

No tak Quaresma at si zabali ranecek a tahne!!!....Spoluzavinil gol a pak po idealni prihravce Figa posle svoje svedomi do haje...

Crespo zahral solidne, ale on proste gol neda, ta hlavicka byla krasna, skoda tycky.

Figo se mi taky nelibil, to padani uz mu nikdo nezere, mel tam zablesky ale proste hral spatne.

Jïnak nasi hraci fotbal hrat umeji, je jen otazkou proc jen, kdyz prohravaji????

Je to tim, ze je na hriste ofensivnejsi sestava a nebo tim, ze je to jen banda linej kryplu, kteri by si zaslouzili pres prcinu. At uz tak nebo tak, za oboje je zodpovedny Mourinho!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych toho quaresmu zas tak nezatracoval...kdyz hrajes kazdej 7. zapas 45min a jeste tam jdes jako spasa tak to nepujde...

Reagovat
božský John

Vidite,já vám říkal,že Torino bude bodovat,jinak kdyby mi někdo řek,že v Sieně bude over a vyhraje ecce,tak bych si pomylsel,že je buď blbej a nebo nemá rád trewa...jinak Reggina

Reagovat
smazaný uživatel

Cozzala

Reagovat
božský John

aspoň ten Ti víkend pod Apeninami vylepšil coo

Reagovat
smazaný uživatel

SPALLETTI IS GOD . No co , zivot ide dalej . SEMPRE FORZA ROMA .

Reagovat
Antijuve

Biancocelesti musejí zabrat a zachránit Interu ty líné zadnice.Cruze už by radši neměli pouštět v dresu Interu na hřiště.On byl vždycky línej, ale aspoň mu tma něco spadlo, teď už je to jenom drahá chodící mumie.

Reagovat
smazaný uživatel

Co rikate na toho novyho komentatora na Sportu 1? Pride mi, ze ten Micka dela Serii A lip nez Slepicka..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Slapička robí lepšie hádzanú

Reagovat
smazaný uživatel

To je mozny ..ale u fotbalku bych radsi vidal toho mladyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Dinho začne na lavce, Seedorf vedle Kaka'.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Yanek

Ronaldinho hrát bude

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je to oficialni jo?

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas byl z pohledu ofenzívy tragický, tam byla snad nejvážnější šance hlavička Cruze po rohu, ale tu Sereni dobře vychytal. Vyzdvihnul bych asi Cambiassa a J.Zanettiho. V druhém poločase to už bylo lepší, nejspíš díky tomu, že se začalo hrát na křídla, ale pak měl Turín celkem dost protiútoků... U toho gólu chyboval Santon, který nechal odcentrovat protihráče a následně i Cordoba, který neuhlídal Bianchiho. Mě se Quaresma nezdál nějak hroznej, pár dobrých věcí tam udělal, ale jak zazdil tu šanci po nahrávce Figa . Ten systém v 2. poločase, kdy se hrálo na 2 DM/CM, křídla a 2 útočníky se mi celkem líbil. K útočníkům - fakt by to chtělo někoho kvalitního k Zlatanovi. Adriano zahraje jak kdy a dvojka Cruz - Crespo už není to, co dřív. Škoda ztracených bodů, mohlo to už být o 9.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..ten 2.utocnik je problem aa na ty dve kridla bych to zkusil

Reagovat
Jajinek

Hrát na 2 křídla je volovina. Ty křídla se nevracejí a pak zaviní gól jako dnes Quaresma, na 2 křídal se nedá hrát od začátku utkání!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

těším se, těšííím. dneska nejspíš v černých trenkách

MILAN PER SEMPRE

Reagovat
smazaný uživatel

quaresma je na CT1

Reagovat
smazaný uživatel

ajó

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na Milan? V nabídce MyPu vůbec není. Nebyl tam včera ani Juventus...Dík

Reagovat
Tomanatura

http://atdhe.net/

Na p2p obnovují odkazy na PL, SA, NHL atd...

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Shevchenko

LAZIO: Muslera - De Silvestri, Siviglia, Rozehnal, Radu - Brocchi, Ledesma, Matuzalem, Meghni - Pandev, Zarate

MILAN: Abbiati - Zambrotta, Senderos, Favalli, Jankulovski - Beckham, Pirlo, Ambrosini - Kaká, Seedorf - Pato

Reagovat
Shevchenko

Prohráváme 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt hrajem vod 20:45

Reagovat
Shevchenko

Já to moc dobře vím.

Reagovat
smazaný uživatel

aha uz to chapu prohravame kvuli Senderosovi jo??

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

To snad není pravda

Reagovat
smazaný uživatel

docela ocekavana sestava az na Beckhama a Senderose...

Reagovat
smazaný uživatel

radši bych nasadil Billyho 2 roky po konci kariéry, než Sendyho..., ale třeba Burdisso dneska trefil, takže kdo ví

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom co je s Ronnim? Stále s ním neni Carlo spokojený ohledně treninku?

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle týden prý trénoval dobře a s kondicí je na tom údajně v pořádku, ale rozhodl se holt jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

No ono lepší ho držet na uzdě, vyletěl celkem rychle nahoru a kdo ví, jak by to pak vypadalo... Toho Senderose se v té obraně celkem bojim, už stačilo jak podskočil ten centr..

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
GEGE

Dneska očekávám přestřelku...

Reagovat
smazaný uživatel

tak stoperská dvojice Senderos - Bonera..., wow

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že hokejovej over nebude marnej

Reagovat
smazaný uživatel

Bonera je skvělej, ale za 1) je po zranění, za 2) nehraje na svém postu a za 3) není se Senderosem vůbec sehranej, takže z toho taky nemám dobrej dojem...

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio bude hrat a AC bude davat goly

Reagovat
GEGE

Jankul

Reagovat
smazaný uživatel

jankul to dobře zazdil

Reagovat
smazaný uživatel

Senderos

Reagovat
panca

zatim je to jakysi divny!

Reagovat
smazaný uživatel

takovýho Musleru neznám

Reagovat
smazaný uživatel

ty voe to si delaji srandu

Reagovat
smazaný uživatel

CHRISTIAN je magickej

Reagovat
GEGE

ABBIATI!

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati docela zachranil...

Reagovat
panca

aq zase nas drzi abiati ach jo se mizda ze carlo zapomnel hracum rict ze by meli dnes aspon trrosku behat zatim tam chodi jako babovky

Reagovat
Tsigi

Nasazením stoperskýho dua Senderos Bonera zkouší Ancelotti skutečný kvality Abbiatiho

Reagovat
panca

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatim se mu to dari

Reagovat
smazaný uživatel

PAtooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

PAAAATOOOO

Reagovat
Tsigi

Nejlepší 19-letej hráč světa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mlcim

Reagovat
smazaný uživatel

ne asi

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jsi měl pravdu... LAzio hraje, my strílíme goly

Reagovat
Shevchenko

No oni toho taky moc nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

Berreta, Castillo a Tiribocchi jsou fakt třídy

Reagovat
smazaný uživatel

ALEXANDRE MAGICO PATOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MILAN e MILAN e MILAN MILAN MILAN !!!

Reagovat
panca

jeste zo ho mame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Kaká, Beckham, Pato

Reagovat
Tsigi

Text příspěvku odporoval pravidlům pro komentáře a byl redakcí vymazán.

Reagovat
GEGE

Beckham mile překvapil tohle jsem opravdu nečekal...

Reagovat
Tsigi

A zase centr jak od boha

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec budem Galaxy ještě přemlouvat

Reagovat
GEGE

Nedokážu si představit kde by hrál až se vrátí Rino...

Reagovat
Tsigi

Já jo

Kaká

Seedorf Pirlo Gattuso Beckham ale je to fantasmagorie

Reagovat
smazaný uživatel

to já taky ne. Rino by byl samozřejmě jistej a nevím, jak by to Carletto řešil, ale pak Ti tam Becks pošle takovej diamant a člověk se zamyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby neposadil Pirla a Rina neposunul místo něho...

Reagovat
panca

nene pirlo sedet nepujde a uz hraje celkem slusne zu se rozehrava

Reagovat
smazaný uživatel

někdo to odnést musí...

Reagovat
Inzaghi

Nemusí,Becks se vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

PO tom co dnes pronesl Robson tomu už moc neverim

Reagovat
panca

tak kdyby becks zustal tak pujde misto ambrosiniho a budou hrat jako dnes

Reagovat
smazaný uživatel

ono by to asi nakonec bylo přecejen nejlepší..., respektive aspoň po sezoně

Reagovat
panca

jj gatusso si prijde akorat na finale UEFY pro medalii

Reagovat
Inzaghi

Jako by nás chtěl Becks pořád přesvědčit..

Reagovat
smazaný uživatel

nechce se mu od nás a nechce

Reagovat
Inzaghi

Jako podmínku bych mu dal gól za dva týdny proti Interu a hned by se vidělo,jak chce,či nechce zůstat...

Reagovat
smazaný uživatel

tak, tak. když trefí v derby, může zůstat..., jinak se pakuj. Dinho musel taky složit zkoušku

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost. Pirlo je jistojistej. kdyby Becks zůstal, tak by šel hrát možná do zálohy zleva, tam kde teď hraje Ambro, protože by jsme po návratu Rina nepotřebovali 2 brousky. taky je možný, že by šel doleva Gennaro, ale jak on, tak Becks by tam nejspíš nepodali 100% no. posadil by se buď Dinho, nebo Seedorf, respektive by se to točilo. těžko říct...

Reagovat
panca

ale s nulou to dnes neuhrajem to by byl malej zazrak

Reagovat
smazaný uživatel

PAto

Reagovat
smazaný uživatel

uaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

mno musim rict ze Becham se mi zacina docela libit...

Reagovat
smazaný uživatel

?Offside?

Reagovat
panca

skodaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ohh krasnej balon od davida

Reagovat
GEGE

No v obraně to zatím hodně skřípe ale to se dalo čekat...Doufám,že zase druhý poločas nebudem betonovat s touhle obranou by to byla smrt...

Reagovat
smazaný uživatel

to bude ještě žhavých 45 minut. Zárate stopery občas pěkně prožene, s tím by chtělo něco dělat. Rickymu snad poslední 2 zápasy nevyšla klička..., kdyby se k Patovi přidal ještě on, bylo by jasno...

Forza Milan !

Reagovat
Shevchenko

To je škody, to je škody. Hned by to bylo lepší, ale Beckham.

Reagovat
Inzaghi

No tak až na 2 gólový záchvěvy zatím poslabší. Jak jsme s Janovem skončili,tak jsme s Laziem začali. Obrana krutě hoří,Zarate si tam dělá co chce,v přechodu hrozně moc nepřesností... Určitě je co vylepšovat... Nebýt Beckhama s Patem,kritizoval bych ještě víc. Naše výhoda do druhé půlky je,že tam Carlo nemůže poslat Sendyho. Potřebujeme nutně tři body a navíc tu zase nechci číst "CARLO KURVA PROČ?".... Takže FORZA MILAN!!!

Reagovat
GEGE

MASSIMO!

Reagovat
smazaný uživatel

AMBROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

MILAAAN !!! MILAAAN !!! MILAAAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase beckham...

Reagovat
Tomanatura

Beksi, vrať se na stará kolena na Old Trafford!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

to by si pak nezahral cristiano

Reagovat
Tomanatura

Ten by šel nalevo. Becks by tam byl přesně na to, co teď dělá v zápase.

Reagovat
panca

tak dnes velke diky becksovi!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zase Senderos neubranil

Reagovat
smazaný uživatel

Abbiati je v životní formě. takhle nechytal ani v mistrovské sezoně 99'

Reagovat
smazaný uživatel

"to Carlo Ancelotti se svým asistentem v klidu přežvykují a zápas nijak neřeší"

Reagovat
Tsigi

Top hráči hrající na pravo

1. Beckham

dlouho nic

2. Messi

Další pořadí nemá smysl

Reagovat
panca

3. Poborsky

Reagovat
GEGE

Tohle nebyl offiside

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Andrea..., ta by letěla do černého

Reagovat
didosh

Ten Inter mě zase pomohl k nějaké té výhře na fortuně!!!!Díky TORO

Reagovat
GEGE

A hele ruka...

Reagovat
panca

kakaaaaaa

Reagovat
GEGE

Ricky stašně nevyrovnané výkony...

Reagovat
Inzaghi

Jediný štěstí,že když to nejde,tak ho nahradí jiní.

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nééé !

Reagovat
smazaný uživatel

co to má ježiši kriste znamenat ?

Reagovat
smazaný uživatel

zaplať ďábel, že vedem 2-0

Reagovat
Inzaghi

3x jdeme 2 na golmana. Aby nás to nestálo bo... Nebo ne,radši pššt..

Reagovat
GEGE

To snad není možné

Reagovat
panca

ac si zahrava tohle nedvat!!!!

Reagovat
Tomanatura

Becks mohl mít další asistenci.

Reagovat
maras93

TYČKA !! Forza AC

Reagovat
smazaný uživatel

uz jen cekam kdy prijde Emerson za Pata...

Reagovat
Inzaghi

A Dinho za Seedorfa..

Reagovat
smazaný uživatel

mno ale je to nejaky podezrely 76. minute a zatim sme nestridali

Reagovat
Inzaghi

Doufám,že to ještě nějakou minutku vydrží...

Reagovat
smazaný uživatel

Brocchinooo , rád jsem Tě viděl...

Reagovat
Inzaghi

Simone úplně,jako brácha..

Reagovat
smazaný uživatel

ne nadarmo se menuje Inzaghi

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio zas odpadlo, co ? jak z Juventusem...

Reagovat
smazaný uživatel

s Juventusem...

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Flamini? Kde je mu konec?

Reagovat
smazaný uživatel

vykartovanej...

Reagovat
smazaný uživatel

ma stop za karty

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Kaka

Reagovat
Inzaghi

NO konečně... RICKY!!!!!

Reagovat
GEGE

Konečně RICKY!

Reagovat
smazaný uživatel

RICARDOOOOOOOOOOOO KAKAAAAAAAAAAAA !!!

KONEČNĚ ! FORZA MILAN !!!

Reagovat
maras93

Ricky !!!! GOOL

Reagovat
smazaný uživatel

DARMIAN

Reagovat
GEGE

A zase Pata okradli o slibnou šanci další špatně odpískaný offside...

Reagovat
Tsigi

Chudák Sheva skončit tak, že bude hrát posledních 5 minut

Reagovat
smazaný uživatel

tak vono kdyz se hraje na 1 hrot tak je docela slozity se dostat do tymu no... ale je to skoda byl to super hrace...

Reagovat
Inzaghi

Jankul by si za dnešek taky zasloužil gól..

Reagovat
panca

tak nakonec jsme jim mohli dat 5 golu a jeste by by mohli byt radi!!!

Reagovat
Inzaghi

Přitom začátek na to vůbec nevypadal.. Vyhrát minule v Janově,jsme čtyři body za Interem... Příští týden to máme za 3 body,pak vyhrát derby,dál zbytečně neztrácet a doufat... GRANDE MILAN!!

Reagovat
panca

to jo prvni polocas byl takovej divnej vubec jsme nebehali-jeste ze jsme dali gol a zadnej nedostali!!!

Reagovat
smazaný uživatel

do kdy ma soupiska pro dalsi cast LM?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze po prestupovym terminu...

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma už je z ní vyřazenej.

Reagovat
GEGE

Tak 0:3 nakonec ještě milosrdný výsledek pro Lazio takový tým s diravou obranou nám vyhovuje...Každopádně jsem dneska velmi překvapen,že i se Senderosem vzadu jsme uhráli 0 ...Bonera se vrátil v dobré formě a hodně přispěl,že jsme nedostali gol Abbiati opět paráda Beckhamův výkon mě fakt mile překvapil nikdy bych neřekl,že bude takhle bojovat a zároveň to dokáže parádně rozdávat Dneska se mi to líbilo hlavně druhý poločas

MILAN SIAMO NOI!FORZA MILAN!

Reagovat
Antijuve

Hmm, gratuluji fandům AC, ale mi vám ty 3.body o které co jste nás dneska stáhli zase sebereme v derby, i když chodící mumie hrají velké kulové, tak na derby se snad vyšvihnou.

Reagovat
smazaný uživatel

"mi" se nenecháme

Reagovat
Antijuve

My samozřejmě........ já si to po sobě nečtu, ale měl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě, jsme přeci jenom jedna velká italská rodina..

Reagovat
panca

ja ti dam velke kulove hrajem v italii nejhezci fotbal ikdyz sem tam pomalejsi ale to je tim ze drzime hodne balon a kdyz jsme hrali s vama derby naposled tak jsme urcite byli behavejsi nez inter

Reagovat
Antijuve

Nauč se číst mezi řádky.Ty chodící mumie jsou naši kluci běhavý v Interu.

Reagovat
Antijuve

Běhaví............ já jsem dneska češtinář.

Reagovat
smazaný uživatel

jen o 2

Reagovat
smazaný uživatel

letos bude mít derby konečně náboj s příchutí Scudetta

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji taky ACM...jinak obrana se osvedcila...tak doufam ze v takove vas uvidim v derby

Reagovat
GEGE

Místo Senderose Paolo a ani si neškrtnete

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHA

Reagovat
smazaný uživatel

se Ti to kření, když máme teď snajpra Burdissa

Reagovat
smazaný uživatel

ten byl golovej vzdycky

Reagovat
Antijuve

Náš Nicolas je lepší střelec.

Reagovat
Tsigi

Tak z útočnejch es Zannetiho, Muntariho, Cambiassa a Figa myslím, že Maldini nebude spát

Reagovat
smazaný uživatel

na Maldiniho staci Maicon...nebude stacit otacet hlavou

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

Tak váš nejlepší ofenzivní hráč je pravej bek to o něčem vypovídá

Reagovat
smazaný uživatel

to je tim ze je tak genitalni

Reagovat
Tsigi

Každej hráč Interu je velkej Genitál

Reagovat
panca

spis malej

Reagovat
smazaný uživatel

vsak vam ho tam nekolikrat zasunem

Reagovat
panca

ale my dame vic takze nas to ani bolet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

se uvidi

Reagovat
Tsigi

Ronaldo už odešel ten měl s tímhle problémy

Reagovat
smazaný uživatel

to je debata

Reagovat
smazaný uživatel

v druhém poločase Grande Milan ! fotbal, jakej nám nejlíp sedí a jsem rád, že Carletto splnil to, co na tiskovce slíbil. držení míče, kontrola hry, diktování tempa. když začnu od golmana, tak Abbiati momentálně portiere s pravděpodobně nejlepší formou v lize. Bonera vnesl do obrany jistotu a jistějí byl dnes překvapivě i Senderos, i když se samozřejmě častokrát motal. když si ale představím, že se dalším zápasem vrací Paolo..., to bude konečně obrana. zálohu už jsem v podstatě zmínil tím, že hráli fotbal, kterej umíme nejlíp. vyzvednout musím samozřejmě Beckse, kterej hraje nad očekávání dobře a společně s Pirlem a Seedorfem tvoří smrtelně kreativní zbraň. Ka-Pa skórovali, ale čistý svědomí mít určitě nemůžou (hlavně Ricky). dneska neobvykle pálili..., navíc Kaka' poslední 2 zápasy nic nevychází. ať už je to klička, nebo souboj. po Bologni jsem od něj čekal trošku víc. Patova rychlost a agilita je zbraní, která nám v ofenzívě dlouho chyběla..., v podstatě po odchodu Ševy, když nepočítám krátkou epizodu s Ronaldem. na jeho další fotbalovej růst se neuvěřitelně těším. podařila se nám smazat smolná středa. teď hlavně nepodcenit Regginu a stáhnout Inter o nějaké ty body v derby. otázky dne - co s Becksem ? co s Dinhem ?

MILAN MILAN SOLO CON TE !!!

MILAN MILAN SEMPRE PER TE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho muze bejt dobrej zolik do 60. minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Nechat sedět 20 mega na lavičce..

Reagovat
panca

tak lepsi nez ztracet body

Reagovat
smazaný uživatel

R80 je hráč, kterej vzhledem ke svému talentu nesmí sedět na lavičce. Jsem asi zaslepenej fanda, ale já to vidím takhle

Reagovat
panca

taky bych byl rad kdyby hral ale musel by podavat slusnej vykon a ne treba jak minuly kolo kdy se za 20 minut nedotkl poradne baonu a poradne nebeha to je pak skoda kdyz koukam na beckse jak tam dre!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ses nakej chytrej

Reagovat
panca

ty vole ty mas stesti ze jsem v praze jinak bych si te podal!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tsigi

R80 je talentovaná lemra z toho důvodu je na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

R80 je jedna z osob, která drží italskej fotbal nad vodou...a navíc rozhodně nehraje špatně. A to, že Carlo nedokáže z jeho talentu vytěžit to nejlepší, není chyba R80.

Reagovat
Tsigi

Jediná osoba, která není schopna využít celého svého talentu je Dinho. Když v létě zamaká nabere fyzičku a uvědomí si, že tady není v Barceloně, že Milán mu nic nedluží a naopak on má splácet a podle toho bude hrát, tak potom může být užitečný

Reagovat
smazaný uživatel

Čekat od něj, že bude podávat výkony jako v Barce, je hodně bláhové..zaprvé když se mu nechá prostor a hra se točí kolem něj, tak hraje nadprůměrně, za druhé není u nás záložník, který by si zasloužil jeho místo na hřišti (momentálně, protože kromě Pirla tam není nikdo lepší než Dinho) a za třetí on je hráč, kterej na sebe bude vždy vázat pozornost protihráčů a fanoušků, což je v dnešním fotbal zkrátka důležitý faktor.

Reagovat
Tsigi

Myslet si to můžeš objektivně je to kravina

Reagovat
smazaný uživatel

ne, není. osobní antipatie prostě nejsou objektivní měřítko, to si uvědom.

Reagovat
Tsigi

Bez něj se vždy vyhrálo to je skutečnost

Ne já ti tvůj názor brát nemůžu, ale evidentně i Carlo si myslí, že bez něj to jde týmu líp a to je pro nás oba to hlavní Budoucnost ukáže

Nemám zájem se hádat se spolufandou a jdu spát tak se měj

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrálo se bez něj, ale týmu by se dařilostejně i s ním. Zkrátka když vezmeš soupisku našich záložníků, tak tam nenalezneš 3,4 lepší (v aktuální sezóně) nežli je on, proto ostrá slova o jeho lenosti, neektivnosti atp. nejsou na místě. Máš ale pravdu v tom, že drobné neshody nedělají s lidí nepřátelé

Reagovat
smazaný uživatel

omfg... "z" lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

teď hrajem doma s Regginou. nedivil bych se, kdyby nechal Carletto někoho odpočívat a nasadil od začátku Dinha, kterej předvádí na San Siru kvalitní výkony. tím by se dostal do tempa a před derby by se akorát zvolila ideální sestava...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem rozhodně pro. On to v sobě má, je to jeden z mála fotbalistů na světě, kteří dokážou rozhodnout zápas...proto jsem zásadně proti podceňování Dinha

Reagovat
smazaný uživatel

mno tak tedka taky sedel vid ale tak vono az skonci Beckham hostovani tak uricte se zase vrati do zakladu pochybuju ze by pred nim dostal prednost Emerson hehe

Reagovat
Shevchenko

Dneska teda Muslera překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohl jsem si nevzpomenout na ten zápas z loňské sezony, kdy přesně na tu samou brankou jezdilo AC na Musleru taky jeden nájezd za druhým. Z domácích se mi líbil Meghni, jak začali hrát na 3 útočníky, tak klasicky odpadli. Honit ve třech lidech přesnou rozehrávku soupeře zkrátka nešlo. Rozehnal by se měl ostříhat, "tohle" musí místní manekýny hrozně dráždit. AC v pohodě, i se Senderosem v sestavě nakonec bez gólu, ale ten kluk na to opravdu nemá. Přišel do ligy, kde stoper musí mnohem víc přemýšlet. A to bolí.

----------------------------------------------------------

Abbiati 6,5 - Zambrotta 6,5, Senderos 6, Bonera 6, Jankulovski 6,5 - Beckham 7,5, Pirlo 7, Ambrosini 6,5 - Kaka' 6,5, Seedorf 6 - Pato 7

----------------------------------------------------------

P.S. Zítra Fialky v 15 živě na Sport1 .

Reagovat
smazaný uživatel

"tohle" . ale taky mě to jeho háro alá post-sovětskej dealer irituje...

Reagovat
smazaný uživatel

mno jako vypada v tom hodne zajimave

Reagovat
Shevchenko

Jsem ani nevěděl, že s Laziem držíme tak dlouhou šňůru neporazitelnosti.

Reagovat
Shevchenko

Nevíte někdo jak to bude příští týden kdo hraje v sobotu a kdo v neděli?

Reagovat
Shevchenko

Už to mám. Super, Rossoneri v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

to bude Gattuso stastnej

Reagovat
smazaný uživatel

když to bude za 3 body, tak to nějak překousnu

Reagovat
Shevchenko

Co je pravdy na tom, že hrajeme s Rangers?

Reagovat
smazaný uživatel

prý nějakej přípravák přes týden no, ale oficiálně jsem to ještě nikde neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Milán. Aspoň se navíc ukázalo, že Bonera umí i nalevo (jestli tam hrál dobře) a i se Senderosem se dá udržet nula.

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti

Chielliny

Reagovat
smazaný uživatel

Carletto: "Bonera, I think, was the best player of the match because he had the flu and had been out for 40 days."

příští kolo se k němu postaví Paolo a bude to paráda

jinak by mě celkem zajímalo jak se dívá Pirlo na to, že se dělí o dirigentskou taktovku s Beckhamem. jestli to bere, jakože si uvolnil trošku ruce, nebo ho spíš netěší, že už se všechno netočí kolem něj...

Reagovat
M11

Gratulace AC... jsem rad ze jsem Beckhamovi veril

Reagovat
smazaný uživatel

Beckham je k nepoznani...vzdyt on beha tam a zpatky, porad vypomaha obrane, chodi do souboju a hlavne zarizuje vitezstvi, proste dve asistence jsou dve asistence...jen tak dal...je to proste borec..

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes řádil v nočním klubu? Nemluvilo se tady o tom včera?

Reagovat
smazaný uživatel

mel nejakou boxerskou vlozku

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze tam nebyl Adri...ten by si ho povodil

Reagovat
M11

cekal jsem kdy odpoved tohoto typu od tebe prijde taky co ho to napadlo vyzvat boxera

Reagovat
smazaný uživatel

protoze je hloupej

Reagovat
Tomanatura

Boxera? Gerrard tam byl taky?

Reagovat
smazaný uživatel

vyzval Valueva

Reagovat
Kapřík

Reagovat
Tsigi

On to nestihhl včera byly závody ve skoku do dálky

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Tak možná by přeskočil i toho Schlierenzauera

Reagovat
M11

Motta do AS

Reagovat
smazaný uživatel

njn. posledni den dneska na prestupy...takze vecer ocekavam Millita

Reagovat
M11

ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

cetl jsem ze Jenas za Quaresmu...no nevim nevim

Reagovat
M11

z blata do louze

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to spatny...a co ti vasi marodi??Na jak dlouho?

Reagovat
M11

Chiellini asi mesic.. Zanetti nejak 2.. uz me z toho jebne..

Reagovat
smazaný uživatel

a LM stihne??asi ne co?

Reagovat
M11

mozna by ji stihl ale radsi at se da uz poradne dohromady.. stejne na nem slo videt ze se neciti nejlip.. a taky to na hristi tak vypadalo.. takze myslim ze proti Chelsea prvni zapas urcite nenastoupi

Reagovat
smazaný uživatel

mno ted sem cet ze Quaresma na hostovani do Spurs

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi prosím říct, jak to v sobotu vypadalo? A kdo zk...l míče před těmi góly?

Reagovat
M11

ty ztracene mice ted jednotlive uz nevim.. vypadalo to udesne.. nekdo pise ze se to dalo.. ale nesouhlasim.. byli jsme naivni a hlavne zase uplne bez napadu a prislo mi ze se zacina projevovat unava.. + ta zraneni.. Cristiano brzo odesel.. Marchisio nezvladl absolutne naskocit do rozjeteho vlaku.. tudiz ze stredu uz nesla zadna poradna nahravka.. a z kraju chybel napad.. Obrana byla uplne tragicka od prava pres stred az po levou stranu.. Del Piero byl dokonce horsi nez Amauri.. je sice fakt ze se mohla piskat za stavu 2-1 penalta myslim po faulu na Marchionniho.. ale i tak.. strasne zklamani a bud rad ze si to nevidel.. ale nejvic me dostala ta nase do te doby nej obrana.. pri tech golech ten jejich pohyb byl k placi.. ale u jinych situaci.. prvni gol skarede podcenil Marchionni ale on zadny hlavickar neni.. budiz.. ale ty ostatni dva.. to co si budujem celou sezonu takhle hloupe vlastni vinou ztratime.. a mam strach.. ze jak dlouho jsme se s temi zranenimi slusne potykali.. tak ted uz to moc nejde.. a Buffon taky zadna slava.. zkusim najit nejaky odkaz aspon na sestrih

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

Před tím druhým nebo třetím to 100% zadrbal Sissoko.

Reagovat
M11

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, je mi to celkem jasný. Cristiano zase v pr... a stejně tak Giorgio, hnus. Bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny vykon vcera od AC Milan ale hodne me zklamalo lazio preci bych od hracu jako matuzalem,ledesma cekal vice,,,Davida jsem videl zatim trikrat ale myslim ze vcera to byl jeho nej zapas,hlavne ten primak na Ambrosiniho jsem se dival se zatajenmy dechem jen skoda te zbrklosti od Kaka ci Pata mohla byt petka na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Bologna-Fiorentina 5:6 (Di Vaio 5-Montolivo 6). Jinak to bude víkend úplně na h...

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

zatím Montolivo 2 asistence, Mutu 2 góly, nakonec ještě půjdete s merem do čela

Reagovat
smazaný uživatel

Vy hrajete tu fantasy?? Já to taky chtěl hrát, ale nějak sem nevěděl kde to hledat a tak

Reagovat
smazaný uživatel

fantasy by bylo, kdybych šel do čela já. jmenuje se to fantacalcio

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dobře, a mohl bys mi nějak poradit, kde bych to mohl očíhnout, případně to nějak zkusit si zahrát? Prosím

Reagovat
M11
Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju, snad vám nebudu vadit, nebo překážet...mere...gattuso?

Reagovat
M11

urcite ne

Reagovat
smazaný uživatel

když se nebudeš smát té mizérii, co tam předvádím

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím sem koumal tvůj tým, jako první sem si nemoh nechat ujít

Reagovat
Shevchenko

Já bych to taky chtěl hrát, ale to asi až příští sezónu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, od příští sezony asi rozšíříme ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale zas bude asi dyž se přidáme dva, tak bude o dalších 50 hráčů víc, to bude velkej draft, to bude sem se dival asi 225 hráčů Seria A

Reagovat
M11

mozna budou dve ligy po 6 hracich.. treba

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to by bylo dobrý no. Ale velká POCHVALA za ten web, jsem z něj unešen

Reagovat
M11

Vsechna diky patri Meremu

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, já vím. Však si to snad čte

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

těch zájemců je víc, než jen dva. řešením by mohly být 2 ligy. taková Serie A složená ze starousedlíků a Serie B složená z nováčků. z nich by se pak v dalších letech různě postupovalo a sestupovalo (pokud nám to tak dlouho vydrží). těch nápadů je víc, ale zatím ještě času dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to parádní forum Moc se mi to líbí. Nejvíc se mi líbí sestava u Itala, zasmál jsem se u INTERisty a nejpropracovanější to má mere

Reagovat
smazaný uživatel

problem??!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nee, jen ta sestava, to sem se pobavil, INTER v srdci, INTER v hlavě, INTER VSUDE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jinak to nejde...preji jen Interistum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší na celém fóru je ta anketa

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě tam Mourinho bude oxidovat zatraceně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 1. nebude a za 2. myslel jsem tu "který tým podle vás vyhraje letošní sezónu fantacalcia?"

Reagovat
smazaný uživatel

neměl jsem tam dřív 2 hlasy ? tady zas přišel zásah z hůry, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde bys je vzal? A zrovna ty?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že mi ho dal M11, ale pak to "někdo" předělal . a nevyskakuj si - do konce sezony daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dokud nehraju ještě, tak ti budu držet, z hlediska sympatie tvého týmu, ale jelikož znám dýl GATTUSA a víc, tak i jemu fandím. Mere je zase Realovec, ale ma to už asi zřejmě vyhrátý, takže GATTUSOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

zvolils kulhavýho, zároveň však nejsympatičtějšího koně

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrátý nemá, ale po tom propadáku v posledním kole to budu mít hodně těžký. I když mu se klidně může stát něco podobného a budu zpátky ve hře.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme no. Snad to bude napínavý až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně největší štangasti hrajou u mě

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vypadá, hospodští povaleči...BTW, regnul ses u te fortuny, nebo kašleš na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Fortuna je na h...,stejně jako ostatní naše sázkovky. Jasná jednička je Bwin a za ní další zahraniční sázkovky. Například Fiorentinu jsem dnes nespustil nikde jinde než na unibet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslel sázení po netu. To je jedno vcelku ne, kde to sázíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není. U zahraničních není vůbec žádný manipulační poplatek a ty bonusy jsou taky úplně někde jinde. Většinou ti dají 50 % prvního vkladu až do výše 1000 Kč(Bwin 100 %, někde jsou jiné částky). A stačí pouze prosázet ten vklad + bonus. Ty podmínky u našich jsou úplně někde jinde a taky ten poplatek. A navíc u Bwin máš live sázky minimálně 5 najednou a po celý den.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ja jsem zatím u fortuny pro začátek, pak uvidím co dál no.

Reagovat
smazaný uživatel

Kašlu, po tom, co napsal ital

Reagovat
smazaný uživatel

No pěkně vás tam nahoře proženu

Reagovat
smazaný uživatel

AC včera super výkon. Gattuso ví, z našeho pokecu na ICQ kdysi dávno, že AC nesnáším. Ale v poslední době se mi začíná hra AC moc líbit, jde nahoru, mladíci, obměnuje se kádr, výkony super, indivudiality, věrej si. NEvím co je nakoplo, jestli to, že nejsou v LM letos, nebo co. Ale je radost se na to dívat, jak jdou od půlky tři hráči AC na golmana. Včera krásný zápas. Děkuju AC za výborný večer.

Reagovat
smazaný uživatel

Mercato:

Gaudalupi se vrací do Sieny. 21 letý záložník s bombou v noze se vrátil z hostováni v druholigové Anconě. Je zraněný a na zákald to stejně není.

Zbývají 2 hodiny do ukončení přestupů a Siena stále hledá útočníka, jako jedna z posledních variant, kterou si nechali utéct byl Plasmati Takže pochybuju, že někoho přivedou.... Amorusa taky chtějí ,ale pochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

a Moti se vrací do Dynama, nedokázal si najít místo....

Reagovat
smazaný uživatel

+ Koupili záložníka Gaela Geneviera u Pisy, kterého chtělo i Lazio. Do týmu přibude až v červnu.

Asi náhradna za galloppiiiina.

Reagovat
smazaný uživatel

Plasmati je strašný, buď rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to říkáš ty

Reagovat
M11

600. FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

601. pro Adrianův loket, který kua musí vydržet .

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma uz je "v" Londyne

Reagovat
smazaný uživatel

GILAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! konečně !

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle Viola . fialkám přeju 4.flek, i když by mi nevadila ani Genoa. celkem se mi líbil Osvadlo..., až na ty fauly. když se sehraje s Di Vaiem, bude to jeden z nejlepších útoků calcia...

Reagovat
Tomanatura

Viola

Reagovat
smazaný uživatel

!!!!!POZOR!!!!!

Zájem o fantacalcio je tady velký, už se hlásilo na sezonu 2009/10 dalších asi 5-6 lidí. Podle mě ale není problém, abyste si teď ligu rozjeli proti sobě. Zbývá 16 kol, takže si zahrajete dost. S organizací a draftem vám klidně pomůžu, vše vysvětlím, ale počítat si to musíte sami. Nejlepší by bylo se nahlásit na fórum, tam dám všechny důležité odkazy a během týdne si už můžete dát draft.

http://fanta2008calcio.freeforums.org/

Reagovat
M11

super napad.. kol je jeste dost.. otazkou je kdo by delal druheho ''admina'' jako je Mere

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Který blázen to bude dělat to by mě též zajmalo

Reagovat
sansiro

Já chci taky!

Reagovat
smazaný uživatel

Napiš vandertomovi 235-514-329 a regni se na fóru.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci taky

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rossi do AC Milán ?

Marco Rossi možná opustí Janov, zájem o jeho služby má AC Milán.

nejdřív jsem se rozzářil, že by jsme měli zájem o Guiseppeho a on je to Marco. to snad musí být kec..., Rossi má sotva na základ v Janovu.

Reagovat
Shevchenko

Úplně stejná reakce jako u mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti mimo až na 75 dní, Chiellini 15-20, měl by stihnout Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma do Chelsea?

Reagovat
Jajinek

Těžko říct, sám to sleduju jako nepravděpodobnou pohádku, ale aspoň by se vysvětlilo, proč ho nazapsali pro LM.

Jinak Dacourtovi přeji hodně štěstí ve Fulhamu a zajímalo by mě jak to dopadlo s Obinnou, přece ho nebudeme další půlrok trápit u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

Je v Chelsea, potvrdila to i Gazzetta.

Reagovat
Jajinek

Já raději počkám s oslavami až to bude na inter.it

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak...zatim tam je jen Dacourt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, kdo by teda chtěl hrát tu fantacalcio ?? jak říkal mere, buď se nahlaste na ofic. stránkách, nebo na ofic. stránkách. Je potřeba tak pět šest lidí, aby to mělo smysl. Do konce týdne cirka by byla ta uzávěrka přihlášek, abysme stihly natipovat, nebo teda rozjet naši soutěž, aspoň patnáct zápasů. Tak prosím, hlaste se. Vím, že zájem by měl Terry, One - Real (ten je jasnej už) shevchenko , krystof, ale toho jsem tu dlouho neviděl, snad se toho chytne. Tak koncem týdne buď na mém icku 235-514-329, nebo na foru. System rozlosování v pořádí výběru v draftu nějak rozlosujeme. A draft bude probíhat na foru, kde nám s tím pomůže mere. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Rád bych to taky zkusil, můžu se ještě přihlásit?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak mi napiš na icko, neboo, se egni na forum, at vim zhruba kdo chce víš :)

Reagovat
smazaný uživatel

AMORUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NCIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!! Tohle jsem fkat nečekal, je to tam Do knce sezóny na hostování.

Díky vedení za tento nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč, konečně ti může dát góly ve fantu

Reagovat
smazaný uživatel

to je plus, ale mrzí mě to kvůli Toru. doufal jsem, že to tam roztočí

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že v Sieně bude dávat góly?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako na běžícím páse.

Reagovat
smazaný uživatel

599. pro Rina

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro Milan

Reagovat
M11

hade

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele