Serie A - souhrn 22. kola

01.02.2014, 19:57, aktualizováno 03.02.2014, 22:38
Komentáře a souhrny
Juventus i ve šlágru s Interem potvrdil své vedení v italské lize. Navíc zvýšil svůj náskok, protože zápas AS Řím s Parmou musel být kvůli terénu přeložen. Neapol jede s prázdnou z Bergama, Fiorentina podlehla v Cagliari. V pondělním janovském derby uspěla hostující Sampdoria díky jediné brance Maxiho Lópeze.

Janov CFC - UC Sampdoria 0:1

03.02.2014 20:45

Góly: 24. Maxi López

Janov má za sebou hned dvě sváteční události ve dvou dnech. Po nedělních slavnostech se dnes večer konal odložený duel mezi Grify a jeho městským soupeřem. Ten se nakonec radoval ze tří bodů, o nichž rozhodl Maxi López.

Maxi López má pověst nevyzpytatelného hráče, ale stejně tak i dobrého útočníka. To prokázal při své oficiální premiéře v soutěžním zápase v dresu Blucerchiati. Relativně nový trenér Siniša Mihajlović mu nabídl místo v základní sestavě poté, co López uzavřel své hostování z Catanie. A argentinský útočník jeho důvěru nezklamal - po více než dvaceti minutách od úvodního hvizdu sudího Valeriho vstřelil první a zároveň poslední gól dnešního utkání a rozhodl tím o třech bodech.

Dlouho se v Itálii mluvilo o janovském bojkotu, který si fanoušci obou jindy nesmiřitelných táborů připravily. Příznivci Grifů i Dorie se dohodli, že by nebylo úplně ideální naplánovat fotbalový svátek jen pár hodin před vypuknutím tradičních oslav a původně stanovený čas půl hodiny po dvanácté se rozhodli bojkotovat. Italská federace naštěstí prokázala dobrý úsudek a po několikerém zasedání utkání přesunula na pondělí večer. Ani pracovní povinnosti ale fanoušky nepřipravily o radost a atmosféra v Janově byla pro fotbal jako stvořená.

Jen hráčům to dnes trochu trvalo. Tempo utkání od úvodu zápasu nebylo právě nejvyšší a oba celky vyrukovaly na svého soupeře s jasnou taktikou - neinkasovat. Alberto Gilardino byl poměrně slušně zásobován přesnými pasy, ale buď jej zradilo zpracování, nebo včas zaskočila obrana Dorie. CFC disponovalo značným počtem posil, mimo jiné se v dresu Grifů objevili Nicolás Burdisso, Paolo De Ceglie či Giuseppe Sculli. Ani to jim však nebylo nic platné, protože jako první skórovali "hosté".

Éder parádně vysunul Maxiho Lópeze, obrana jeho rychlé nohy nestačila dostatečně včas dostihnout a někdejší hráč Catanie se prezentoval krásnou ranou na vzdálenější tyč Perinovy brány!

Do další příležitosti se po centru Gabbiadiniho hnal Mustafi, ale v rozhodujícím okamžiku trochu ztratil na rychlosti a na míč dosáhl jen nevýrazně - špičkou kopačky poslal míč vedle. Práci měl samozřejmě také Angelo da Costa, jehož reflexy vyzkoušel parádní ranou mladý záložník Andrea Bertolacci. Stejně jako v úvodu první půle, ani začátek té druhé mnoho aktivit nenabídl. "Domácí" Janov sice kontroloval míč a jeho časté nahrávky nedovolily protihráčům dostat se na dostřel brankáře Perina, ale ani Grifové se s balonem u nohou příliš blízko gólu nedostali. Velkou, i když trochu nepřehlednou situaci, musel řešit brankář Angelo da Costa, když před ním nastal pořádný závar. Pokutové území před ním se proměnilo v jedno velké bojiště a hned několik hráčů CFC se natahovalo po míči. Marně, obrana Dorie obětavě padala do střely vždy, když bylo třeba. Kromě toho si Grifové ale žádnou větší šanci nevytvořili.

O pár minut později mohl na svůj snový debut přitisknout razítko Maxi López, ale jeho ránu na poslední chvíli brankář Mattia Perin zlikvidoval. Závěrečný tlak Grifů se nekonal, neboť "hostující" obrana jim nepovolila ani jednu šanci. Alberto Gilardino se sice natahoval po míči, ale ani on se nenatáhl dostatečně. Fanoušci hostí si mohli vydechnout a slavit další cennou výhru. A nejšťastnějším byl zřejmě hráč, který ještě nedávno působil téměř třináct stovek kilometrů na jih. Premiéra Maxiho Lópeze zkrátka nemohla dopadnout lépe.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Inter Milán 3:1

02.02.2014 20:45

Góly: 15. Stephan Lichtsteiner, 47. Giorgio Chiellini, 55. Arturo Vidal - 72. Rolando

Juventus si bez větších problémů poradil s Interem Milán a po třech brankách mu vstřelených na chvíli přestal hrát. Výsledkem byla zvýšená aktivita hostí a gól Rolanda. Ani ten ale nemohl fanoušky Interu po utkání těšit.

Rivalita mezi těmito dvěma týmy se tento měsíc ještě prohloubila poté, co bylo skončeno přestupní období. V něm sehrál hlavní roli Mirko Vučinić s Fredy Guarínem, oba si v podstatě měli vyměnit dresy. Vše se zdálo být hotovou věcí, jenže na poslední chvíli Inter odvolal jednání a z transferu nic nebylo. Vše zůstalo při starém, Juventus hraje se šesti útočníky, Guarín možná dostane novou smlouvu. Do dnešního utkání nastoupil jen Vučinić a to ještě v roli střídajícího hráče. Hernanesovy dokumenty ještě nebyly kompletně vyřízeny, takže ani nová posila Interu Milán se na hřiště nedostala. A první zápas jeho nových spoluhráčů se jí asi moc nelíbil.

Sice se jednal o tradiční a poměrně atraktivní zápas, ale Juventus nad svým soupeřem jasně dominoval a nedovoloval mu výrazněji zasáhnout do stavu skóre. Jako první mohli udeřit domácí, když po rohovém kopu Pirla obrana Interu špatně odvrátila míč a ten se dokonce nadvakrát dostal k Tévezovi. Argentinský mág pohotově vystřelil, ale narazil na výtečného Samira Handanoviće, který skvělými zákroky šance domácích zlikvidoval. To naznačilo, v jaké pozici nyní oba soupeři jsou - Juventus chtěl dominovat a vnutit sokovi svou hru, Inter spoléhal na rychlé protiútoky a štěstí. Dalších několik minut se situace neměnila.

Až v patnácté minutě se k míči dostal Andrea Pirlo, skvělým pasem našel nabíhajícího Stephana Lichtsteinera a ten hlavičkoval přesně! 1:0 pro Starou dámu a na tahu byl Inter.

A to byl problém. Nerazzurri totiž postrádali jakoukoli invenci a vlastně i organizovanost. Obrana Juventusu v čele s brankářem Storarim neměla příliš mnoho práce s tím, aby míč dostala zpět pod svou kontrolu. Naopak, hrála především záložní formace domácích. Bianconeri drřeli míč na svých kopačkách a zahrozili až ke konci poločasu, kdy Asamoah nepříjemně vypálil a brankář Samir Handanović musel vytáhnout další dobrý zákrok. Na opačné straně se Storari celkem nudil, výjimkou byl snad jen pokus mladíka Kovačiće.

Pokud chtěl Inter začít hrát až ve druhé půli, jeho plány mu soupeř rázně překazil. Andrea Pirlo skvěle rozehrál rohový kop a i když byl míč odvrácen obranou Interu, díky Pogbovi se dostal k nabíhajícímu Giorgiovi Chiellinimu. Obránce Juve si hlavu nelámal a poslal jej k pravé tyči - 2:0.

Krátce poté Inter zvýšil útočnou aktivitu, když byl na hřiště poslán Diego Milito. Efekt se dostavil velmi brzy, Juventus totiž navýšil své vedení. Dravý průnik Pogby skončil střelou, kterou Handanović ještě dokázal zastavit, ale dorážku Artura Vidala již nikoli.

A od té doby Juventus přestal hrát. Aktivitu přenechal hostům, což se nemuselo vyplatit. Náznakem neklidu v řadách fanoušků mohla být branka Rolanda, který si dvacet minut před koncem utkání naběhl do vápna a když obránci Juventusu nedůrazně odkopli míč, napálil jej Rolando zpátky do sítě - 3:1.

Závěr utkání pokračoval ve stejném stylu - Juventus se pouze bránil a "profesorsky" nedohrával osobní souboje, chyběla mu chuť pojistit si celkem vysoké vedení. To se mu mohlo vymstít, protože střídající Rubén Botta minul tyč Storariho brány jen o píď. A to nebylo všechno - po rohovém kopu se do šance dostal opět Rolando, ale od dramatu na Juventus Stadium zachránil domácí Storari.

Více informací k zápasu

AS Řím - Parma FC 4:2

02.04.2014 18:30

Góly: 12. Gervinho, 16. Francesco Totti, 49. Miralem Pjanić, 83. Rodrigo Taddei - 15. Afriyie Acquah, 90. Jonathan Biabiany

Osmdesát minut hraná dohrávka 22. kola Serie A nabídla velmi pohledný fotbal a především šest branek. Ty si mezi sebe rozdělili Gervinho, Totti, Pjanić a Taddei na straně Vlků, za hosty skórovali Acquah s Biabianym.

Tak trochu stranou před dnešními zápasy Ligy mistrů se v Itálii střetlo domácí AS Řím s Parmou. Utkání 22. kola bylo přerušeno kvůli dešti už po deseti minutách, takže dnešní střet začal minutou jedenáctou. V základní jedenáctce jsme mohli vidět například Tottiho či Taddeie s Torosidisem, práci obráncům Vlků měl obstarávat zejména veterán Amauri.

Tak rychlý úvod čekal málokdo. Jako by hráči cítili, že osmdesát minut, které jim zbývají, uběhnou velmi rychle. Po úvodním vhazování se k hlavičce dostal Schelotto, ale jeho zakončení nebylo přesné. O mnoho přesnější bylo zakončení protihráče Gervinha, který začal akci nahrávkou na Tottiho, od nějž putoval míč k Destrovi. Jeho rána sice skončila na tyči, ale volný Gervinho se mohl radovat ranou do prázdné brány.

Parma ale nehodlala nechat tři body v Římě a rázně odpověděla. Centr do vápna obdržel Afryie Acquah, který udržel míč i v přesile tří protihráčů a střelou k tyči nedal brankáři De Sanctisovi šanci zasáhnout.

Římané si však vzápětí vzali vedení zpět. Po rozehrávce se míč dostal k Miralemu Pjanićovi. Mladý záložník dnes oslavil své čtyřiadvacáté narozeniny a k nim připojil asistenci. Krásně přešel přes dva hráče, zatáhl míč ke straně pokutového území a tam našel zpětnou nahrávkou Tottiho. Římská legenda si poradila skvěle a ranou k tyči překonala brankáře Miranteho!

Toho mohl následně pokořit i Destro. Útočník AS se v posledních zápasech prosazuje téměř pravidelně a svou jedenáctou trefu mohl vstřelit po půlhodině hry. Pjanić v roli asistenta skvěle našel svého spoluhráče, který nabíhal sám před Miranteho, ale míč napálil těsně vedle tyče!

Poté AS opět na chvíli přestalo hrát. A Ducali mohli trestat, protože průnik do vápna Morgana De Sanctise zastavil Daniele De Rossi nedovoleně a Marco Marchionni s Marcem Parolem se postavili k zajímavé standardní situaci. Míč ale odvrátila obrana domácích. Parmě zase pomohla branková konstrukce, když z rychlého útoku mířil do břevna skvěle naběhnuvší Mattia Destro. V jednom z posledních útoků se ocitl Schelotto, který dlouhý míč před vápnem namířil hlavou vedle.

Do druhého poločasu vešlo AS aktivněji a osobně nechci vidět oslavy dnešního večera - kromě zmíněných narozenin Miralema Pjaniće bude AS slavit také výhru, ke které přispěl brankou právě oslavenec. Po Gervinhově akci, v níž Mattia Destro marně gestikuloval svému spoluhráči o přihrávku, se totiž dostal k dorážce a poslal míč k tyči - 3:1.

Mattia Destro dnes gól nepřidal, protože byl po nevýrazném průběhu vystřídán Alessandrem Florenzim. Ten měl kopačku v zajímavé akci domácích, když sklepával centr Maicona na Taddeie, ale klouzajícímu Brazilci chybělo pár kroků. Na poslední chvíli zasáhla obrana Parmy také po centru Torosidise na Alessandra Florenziho. Ani defenzíva Parmy ale nezastavila následný rohový kop směřující na hlavu Taddeie. Zkušený Brazilec si naběhl na přední tyč a vstřelil svou první branku v této sezoně!

Ani čtvrtý gól v síti Miranteho ale nebyl tím posledním, protože krátce před koncem utkání si AS nedalo pozor na náběh Jonathana Biabianyho a ten střelou z hranice pokutového území vstřelil druhou branku Parmy. Tři body má AS, které snižuje náskok Juventusu, Parma je šestá.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - SSC Neapol 3:0

02.02.2014 15:00

Góly: 47. Germán Denis, 64. Germán Denis, 70. Maximiliano Moralez

Nečekaně tvrdou lekci schytali fotbalisté Neapole, kteří na Atalantě Bergamo prohráli 3:0. Nevyužili tak možnost pojistit si třetí místo, neboť už v sobotu ztratila všechny body i Fiorentina. Dvěma góly se blýskl German Denis.

První poločas toho z fotbalového hlediska příliš nenabídl. Bylo k vidění vyrovnané utkání a nejzajímavějším okamžikem tak bylo střídání zraněného Yepese. Zkušený obránce musel kvůli zranění hlavy odstoupit a na jeho místo vyběhl Lucchini. Do šaten se šlo tedy za bezbrankového stavu a bylo jasné, že zejména Neapol bude chtít s výsledkem něco udělat.

Hned po změně stran ale zmrazil hostující fanoušky German Denis. Jeho pokus ze střední vzdálenosti skončil za Reinovo zády, přičemž někdejší brankář Liverpoolu nemůže mít čisté svědomí. První branka šla jasně na jeho vrub - 1:0 pro Atalantu. Za chvíli mohlo být ještě hůře, ale Bonaventura si vylámal zuby na pozorném Reinovi. Na druhé straně chyběl kousek, aby Mertens vyrovnal, míč ale nezasáhl a udeřit tak mělo na opačné straně.

V 64. minutě totiž obrana Neapole totálně propadla. Nejprve Denis zblízka napálil jen jednoho z hostí, ale rázem se k němu dostal opět balón (Neapoli nezafungoval ofsajd systém) a tentokrát už byl úspěšný - 2:0 pro Atalantu. Neapol byla rázem vevelmi obtížné situaci. Na Atleti Azzurri prohrávala o dvě branky. Jen o šest minut později navíc Benítézovo svěřenci předvedli další kiks v obraně a Maximiliano Moralez vsítil už třetí gól. To už bylo na Benítéze a spol. příliš. Hosté už po třetí brance rezignovali a z Bergama si odvážejí nečekaně vysokou porážku.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - AS Livorno 3:3

02.02.2014 15:00

Góly: 61. Gonzalo Bergessio, 75. Pablo Barrientos, 88. Sergio Almirón - 50. Innocent Emeghara, 72. Paulinho (pen.), 78. Innocent Emeghara

Parádní šestigólová přestřelka byla k vidění na Sicílii, kde Catania hostila v důležitém záchranářském duelu Livorno. Utkání nakonec skončilo nic neřešící remízou 3:3 a zejména Livorno může tento výsledek mrzet, neboť několikrát v zápase vedlo. Všechny branky viděli divácí až ve druhém poločase.

Ono ne že by se v prvním dějství nic nedělo. Oba týmy si dokázaly vypracovat solidní příležitosti, ale prozatím se překonávali oba brankáři. První šanci zápasu měl na svědomí Paulinho, proti kterému se vytáhl Frison. Na druhé straně se dvakrát nebezpečně hnal do vápna Leto. Ve druhém případě se dokonce dožadoval pokutového kopu, ale jeho prosby stejně jako celého týmu nebyly vyslyšeny.

Střelecké prokletí se zlomilo až ve druhém poločase. Biraghiho nádherná rána ze 47. minuty se ještě neujala, ale jen o chvíli později poslal Livorno do vedení Emeghara. Střelu Duncana Frison vyrazil před sebe a dobíhající Emeghara už neměl problém skórovat - 1:0 pro Livorno. Elefantini odpověděli po hodině hry, Gonzalo Bergessio nadvakrát překonal Bardiho, když doslova protlačil míč za brankovou čáru. Catania se s remízou nehodlala spokojit a rychle spěchala s míčem na vlastní polovinu.

Jenomže to byli znovu hosté, kdo udeřil. Frison ve vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Z něho se nemýlil Paulinho a vrátil Livornu jednobrankový náskok. Nicméně ani toto vedení hostům dlouho nevydrželo. Barrientos se po centru dostal k míči a také Bardi musel lovit míč ze své sítě podruhé - 2:2.

Na Angelo Massimino se v tu rázem strhla přestřelka. V 77. minutě znovu vrátil Livornu vedení Emeghara, když opět dorážel Duncanovu střelu - 3:2 pro Livorno. Catania se musela hnát dopředu a dvě minuty před koncem zápasu zařídil konečnou dělbu bodu Sergio Almiron. Jeho zakončení ve vápně bylo pohotové a Bardi neměl nárok. Catania remizovala s Livornem 3:3 ale příliš spokojenabýt nemůže. V důležitém záchranářském duelu doma nedokázala získat všechny body.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - SS Lazio 0:2

02.02.2014 15:00

Góly: 6. Antonio Candreva, 70. Keita Baldé

Herně možná římské Lazio jen těžko hledá půdu pod nohama, ale výsledky jasně ukazují, že angažování trenéra Edyho Rejy by mohlo být tou správnou cestou. Problémem Římanů je absence lídra, kterým byl Brazilec Hernanes. Je však možné, že Lazio má již nyní ve svém středu budoucí hvězdu. Ta si gól připsala také dnes.

Do první velké šance se snažil probojovat Antonio Candreva, ale jeho střela mířila mimo. Mrzet jej to ale nemuselo, protože si radost z branky vynahradil jen o dvě minuty později. Po přihrávce mladíka Keity Baldeho se totiž italský reprezentační záložník dostal k brankáři Puggionimu a krásně jej obstřelil - 1:0.

Chievo Verona se snažilo o rychlou odpověď a velice blízko jí byl Alberto Paloschi. Útočné eso Mussi Volanti ale poslalo hlavičkou míč na břevno! Další ztrátu pro Chievo znamenalo zranění obránce Dainelliho, který musel být střídán a jehož místo zaujala nová akvizice z Atalanty Bergamo, stoper Canini. Krátce poté se Chievo mohlo dostat na dostřel brankáři Berishovi, když v rozehrávce chybil Dias. Ten si s míčem nerozuměl a nahrál jej Paloschimu. Mladý Ital sice uháněl na bránu Berishy, jenže v zakončení selhal a míč skončil mimo.

Po dvaceti minutách jsme se málem dočkali vyrovnání, když z hranice vápna vypálil Perparim Hetemaj, ale jeho rána mířila mimo tři tyče. Bylo to však kvůli teči jednoho z hostujících hráčů, takže následoval rohový kop. Z něj se míč snesl na hlavu Sardovu, ale skvělý obranný zákrok předvedl Alberto Paloschi, který ve snaze skórovat (nebo vyhnout se míči, kdo ví) akci spolehlivě zažehnal.

Lazio dlouho nemohlo přejít do ofenzívy a Chievo se statečně bránilo. Biancocelesti tedy využívali standardních situací. Když už ale dostali příležitost zahrávat přímý volný kop, Antonio Candreva nastřelil vlastního hráče. Dias i jako zraněný hráč mohl málem slavit, jenže od jeho hlavy se míč zastavil na břevně! Po půlhodině hry se k míči dostal také talentovaný mladík Keita Balde Diao, z něhož se rodí další velká hvězda. Vedle hráčů jako je zmiňovaný Candreva, by Keita mohl časem převzít Hernanesovu pozici lídra, což ukázal také dnes. Keita převzal míč, prošel s ním až na hranici vápna a tvrdě vypálil. Brankář Christian Puggioni však byl připraven.

První poločas se Veroně mohl zdát prokletý, protože se sotva blížil ke svému naplnění a trenér Corini již musel dvakrát střídat. Zraněného Hetemaje nahradil Ivan Radovanović. Do druhé půle nastoupily oba týmy v již nezměněných sestavách a byli to hosté, kteří se jevili jako aktivnější. Jejich silnou stránkou byla především dvojice Antonio Candreva - Keita, která způsobovala soupeři značné problémy. Deset minut po změně stran se Keita dostal do další šance, když využil momentu překvapení i své techniky a jeho patičku musel Puggioni vyrážet na rohový kop!

Chievu se nedařilo vypracovat si větší šanci a působilo odevzdaným dojmem. Lazio hru sice kontrolovalo, ale vyjma několika šancí se do zakončení také nehrnulo. Jeho výkon byl spíše statický. O změnu skóre se mohl postarat Senad Lulić, který si naběhl na přetažený centr Candrevy a jen o kousek minul tyč! Přesto se diváci dočkali ještě jedné branky, jen si museli ještě chvíli počkat. Jejich očekávání atraktivnější podívané naplnil až Keita, který pohotovou střelou s tečí zaznamenal svůj třetí ligový gól - 2:0.

Brankář Puggioni možná přišel o čisté konto, ale jeho práce v dnešním zápase rozhodně neskončila. O to se staral také Lucas Biglia, jehož tvrdou ránu musel Puggioni likvidovat. Brankář Chieva měl práci také v závěru utkání, když ho postupně prověřili Candreva s Klosem. Ani rána německého reprezentanta ale k navýšení skóre. Fanouškům Lazia to však vadí pramálo, neboť jejich tým dokázal vyhrát i první zápas bez Hernanese a připisuje si tři body.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Hellas Verona 1:2

02.02.2014 15:00

Góly: 90+2. Antonio Floro Flores - 50. Thomas Manfredini (vl.), 86. Luca Toni

Fotbalistům Sassuola zatím změna trenéra ani nově příchozí posily nepomohly. Nováček soutěže nestačil na jiného nováčka Hellas se kterým prohrál 1:2. Veronský celek se rázem posunul na pohárové příčky, neboť Inter Milán v Derby D’Italia prohrál.

Odvolaného Di Francesca nahradil Alberto Malesani a jeho cíl byl v tomto utkání jasný - porazit Hellas a co nejrychleji zahájit zachraňovací proces. To se ale nakonec nepodařilo. V prvním poločase sledovali diváci velmi nezáživné utkání. Jediným světlým okamžikem byla šance kanonýra Toniho, který z nadějné pozice těsně minul branku.

Po změně stran už se hrál o poznání lepší fotbal a co je důležitější, konečně začaly padat branky. Hned z kraje cpal do vápna míč Hallfredsson a nešťastník Manfredini si vstřelil vlastní gól! Hellas rázem ožil a další šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Iturbe postupoval sám na brankáře, ale obrana domácích ho na poslední chvíli dokázala zpacifikovat. Jen o minutu později napřáhl Romulo, ale taktéž bez gólového efektu. Čtvrt hodiny před koncem zápasu měl další obrovskou šanci Luca Toni. Jeho hlavičku i s dorážkou fantasticky vychytal Pegolo.

Sassuolo mělo stále šanci na bodový zisk, ale tuto naději definitivně rozcupoval "zabiják" Luca Toni. Vynikající pas za obranu zužitkoval tak, jak správný útočník má. Hellas vedl 2:0 a měl parádně nakročeno k vítězství, které i nakonec získal. Nic na tom nezměnila ani pozdní branka Neroverdi. Ve druhé minutě nastavení přesně hlavičkoval Floro Flores, ale to už znamenalo jen kosmetickou úpravu konečného výsledku.

Více informací k zápasu

AC Milán - Turín FC 1:1

01.02.2014 20:45

Góly: 50. Adil Rami - 18. Ciro Immobile

Pouze remízou 1:1 skončilo utkání mezi Milánem a Turínem. Favorit zápasu Milán musel v průběhu utkání dotahovat manko a nakonec stihl pouze vyrovnat. Jen na lavičce náhradníků zůstala nová posila Mickael Essien. Vyrovnání měl na milánské straně na svědomí Adil Rami, už předtím poslal Granatu do vedení Ciro Immobile.

AC doma nezačalo vůbec dobře a hosté z Turína svému soupeři uštědřili lekci už po čtvrthodině hry. Útočník Ciro Immobile ukázal obraně Rossoneri, zač je toho loket. Obešel tři protihráče a technickou střelou překonal i brankáře Abbiatiho - 1:0 pro FC Turín. Obecně se vědělo, že Granata bude nepříjemným soupeřem a její vedení možná nebylo úplně překvapivé. Také o několik minut později zahrozili Turínští. Farnerud zkusil střelecké štěstí, ale naštěstí pro Milán pálil vedle. AC se sice snažilo něco vymyslet a hodně vidět byl zejména Kaká, jenže obrana hostí odolávala.

Aktivita Milána pokračovala i po změně stran a domácí se přeci jenom nakonec dočkali. Stoper Adil Rami se dostal ve vápně ke střele a krásnou brankou srovnal na 1:1. Pro Ramiho to byla premiérová trefa v milánském dresu od svého příchodu z Valencie. Vyrovnávací branka ale Milánské moc nenabudila. Ti sice byli nadále aktivnější, ale o nějakém vytrvalém tlaku nemohla být ani řeč. Prakticky až v 77.minutě sahal Milán po vítězství. Keisuke Honda napřáhl a Padelli v brance Turína musel zasahovat. Za chvíli se do nebezpečné situace dostal Montolivo, ale ani tentokrát Padelli za svá záda nic nepropustil.

S přibývajícími minutami se Granata čím dál více snažila kontrolovat výsledek a kouskovala hru, aby pak ve čtvrté minutě nastavení málem udeřila. Obrana AC situaci se štěstím zvládla a další branku neinkasovala. Konečný výsledek 1:1 je zejména pro domácí velkým zklamáním. AC sice pod vedením trenéra Seedorfa v lize ještě neprohrálo, ale hlavně herně ještě nepřesvědčilo.

Více informací k zápasu

Bologna FC - Udinese Calcio 0:2

01.02.2014 18:00

Góly: 15. Antonio Di Natale (pen.), 90. Nicolás López

Udinese konečně zabralo a ze hřiště Boloni si veze všechny body. Boloňa si tak ještě více zkomplikovala záchranářské starosti, naopak Udine si polepšilo a minimálně do neděle se posunulo na čtrnácté místo. Mezi střelce se zapsali Antonio Di Natale a Lopéz.

Jindy pohárový aspirant Udinese už potřeboval zabrat a na hřišti Boloni se mu nakonec podařilo i zvítězit. Pro Guidolinovi svěřence to byla třetí výhra na půdě soupeře, ale zatím se rozhodně nedá říci, že by se hosté zachránili.

Udine nemuselo na první branku zápasu čekat moc dlouho. Už po čtvrthodině hry fauloval nešťastně Pazienza a hlavní arbitr se nerozpakoval odpískat pokutový kop. Antonio Di Natale ho bezpečně proměnil a hosté vedli na Renato Dall’Ara 1:0. První poločas byl na zajímavé situace hodně chudý, zato druhé dějství nabídlo o poznání zajímavější podívanou.

Krátce po změně stran zazdil velkou příležitost na srovnání Koné, který zblízka netrefil poloprázdnou branku, Moscardelli z další velmi slibné pozice zamířil vedle. Boloňa byla aktivní, ale jako by byla branka Brkiče zakletá.

V závěru utkání už domácí hodně riskovali, čímž se otevíraly další možnosti pro protiútoky. A právě jeden takový nakonec zpečetil výsledek utkání. Maicosuel naservíroval přesnou přihrávku pro Nicolase Lopéze, který se nemýlil.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - ACF Fiorentina 1:0

01.02.2014 18:00

Góly: 39. Mauricio Pinilla (pen.)

Hodně velkou ztrátu si na své kont připsal tým trenéra Vincenza Montelly, který nedokázal přivézt body ze Sardinie. S tamním Cagliari dokonce prohrál, když utkání rozhodla jediná šance - penalta proměněná Mauriciem Pinillou.

V dresu domácích nemohli nastoupit například zraněný Victor Ibarbo či Andrea Cossu, který se na hřiště nedostal kvůli vysokému počtu karet. Svých premiérových padesát minut si na konto připsala nová posila Fialek z Manchesteru United, až po jejich uplynutí byl Anderson nahrazen Borjou Valerem. Nutno však podotknout, že Fialkám chybí útočná esa jako je Giuseppe Rossi či Mario Gómez. Vítězný zápas si na své konto připíše mladík Adryan, který působí v dresu domácích jako čerstvá posila z Flamenga.

Jako první musel do akce brankář Neto, když jeho reflexy vyzkoušel Mauricio Pinilla. Brankář Neto se ale nachytat nenechal a ránu svého oponenta zlikvidoval. Fialky ale nadále kombinovaly a byl to právě hostující tým, který navzdory náznakům svého soupeře dominoval a určoval tempo hry. Po dvaceti minutách však mohla Fiorentina prohrávat, když brankář Neto vyrobil obrovskou chybu a nechal míč vypadnout z náruče. Vedle něj sice stál Daniele Dessena, ale míč napálil jen do ležícího protihráče!

Příliš aktivity jsme ale jinak v první půli neviděli. Fialky se sice snažily o první gól, ale jejich kombinace se odehrávaly dosta daleko od brankáře Vlady Avramova. Když se však blížil konec první půle, spustila se lavina vyložených šancí. Hned první z nich skončila brankou. To totiž obránce Facundo Roncaglia fauloval ve vlastním pokutovém území pronikajícího Marca Saua. Sudí Mazzoleni jeho faul dobře zahlédl a s pomocí nápovědy pomezního arbitra i davu se rozhodl písknout penaltu. K ní se postavil Mauricio Pinilla a zkušeně ji proměnil - 1:0. Jednalo se o první proměněnou penaltu Cagliari v této sezoně. Předchozí dva pokusy sardinského týmu skončily vždy nezdarem. A jak se později ukázalo, byl to zásah rozhodující.

Favorit z Toskánska tedy musel celý druhý poločas dotahovat skóre a to se mu již nepovedlo. Pro posílení ofenzivního pojetí hry se na hřišti objevil Borja Valero, který nahradil debutanta Andersona, ale ani jeho přítomnost příliš šancí nevyvolala. Do další velké šance se probíjel Alessandro Matri, posila z AC Milán ale nedokázala obejít obránce Murrua. Ten čistým skluzem zastavil dobře se rozvíjející útok. Fialkám k lepšímu projevu nepomohlo ani stažení dnes nevýrazného Alberta Aquilaniho a jeho nahrazení ofenzivnějším křídlem Joaquínem. Fiorentině se stále nedařila kombinace a její zoufalost dostupovala vrcholu. Jistě nemůžeme Viole upřít snahu, ale byla to snaha bez jakéhokoli většího nápadu či invence. Trenér Montella se tedy nemůže divit, že si jeho hráči neodvážejí z Cagliari ani bod. Jejich výkon dnes rozhodně zaostával za výkonem aspiranta na evropské poháry.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC22192154:1659
2.AS Řím21155145:1150
3.SSC Neapol22135444:2644
4.ACF Fiorentina22125540:2441
5.Hellas Verona22112937:3535
6.Inter Milán2289539:2733
7.Turín FC2289535:2833
8.Parma FC2188532:2732
9.SS Lazio2287729:2931
10.AC Milán2278735:3229
11.Janov CFC2276923:2827
12.Atalanta Bergamo22831124:3027
13.UC Sampdoria2267926:3225
14.Cagliari Calcio2259821:3124
15.Udinese Calcio22721322:3223
16.Chievo Verona22461216:2918
17.Bologna FC22391020:3818
18.AS Livorno22451322:4017
19.US Sassuolo22451323:4817
20.Calcio Catania22361316:4015

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (229)

Přidat komentář
Tomanatura

Gratulace Cagliari, Viola hrala uplny shit. Bez Rossiho je LM utopie.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri ako ?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
stuff

mario ma byt kedy k dispozicii?

Reagovat
Tomanatura

porad se to oddaluje. Jeste tak 2 tydny minimalne...

Reagovat
smazaný uživatel

Anderson ako?

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

jojo za mega to udinese vyhmátlo, škoda, Nicky je frajer, novej Suarez

Reagovat
danko10

Leda tak chrupom...

Reagovat
smazaný uživatel

...a sólováním

Reagovat
smazaný uživatel

ve svý věkový kategorii určitě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Reagovat
GEGE

Reagovat
M11

nadhera konecne se prolomila ta serie remiz.. a ted rychle nahoru

Reagovat
CubONE

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemůžem mít Candrevu v AS, tak by to chtělo Cabellu...

Reagovat
Largo

Reagovat
Spasitel

AC

Reagovat
panca

snaha byla, ale k cemu to je, kdyz jsou v tymu hraji jako bonera, muntari atd. Robinho taky hraje jednu velkou tuzku, ale v zakladu je porad nejvic se mi libil kaka. Sice uz nema tu rychlost, ale maka. Btw porad cekam na ten japonskej zazrak, ze bude rozdilovej hrac. Neni to slabota, ale na to jaky tu mel reference, tak je to spis prumer

Reagovat
lnterista

Kaka maka parada i sympatak ale podle toho jak ho tu kazdej chvali tak hraje docela nic a to prirovnani s formou pred odchodem je taky dost mimo

Reagovat
panca

do sve nejlepsi formy ma sakra daleko. Jestli ho nekdo prirovnava ke kaka pred odchodem, tak ho asi driv nevidel hrat

Reagovat
panca

ale ze soucasnyho kadru AC ani lepsiho hrace najit nemuzes

Reagovat
lnterista

jj...ale me se libi Pazzini. Proc nehral Mario?

Reagovat
smazaný uživatel

karty

Reagovat
panca

mario vykartovanej. Pazzo se mi taky libil, ale nedostal poradnej balon. Hodne chtel dat gol, aby se dostal do hry castej misto maria

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka a Honda uplně 0 bodů.To bylo špatný od nich dneska.

Reagovat
CubONE

Dobra sprava je, ze na Neapol sa vykartoval Bonera. On, Robinho, Honda, Kaka (druhy polcas) hroza. Pazzo uplne odrezany od lopt a potom ten kop. Mattia asi moc trenoval s Abatem a tie centre su hrozne. Rami celkom dobre, najlepsi urcite Urby, jediny rozdielovy hrac v druhom polcase, veri si 1 na 1, v ofenzive super.

Reagovat
smazaný uživatel

mattia - to si mi vybral z ust, som rad ze to nevidim sam, plne suhlasim so vsetkym co si napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci podle mě celej zápas nebyl na vlastní půlce

Reagovat
smazaný uživatel

To byla taktika, nechat je čekat na dlouhý míče.

Reagovat
Pipo123

Pre mňa je sklamanie Kaka a Honda, hlavne Kaka ma nepresvedčil, snaží sa, ale už to nie je ten hráč čo býval.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, zahráli mu do těla, on vždy spadl, nikoho neobešel, až mě ho bylo líto.Honda uplně to samé.

Reagovat
Virtuos

Padelli spoľahlivý brankársky výkon , páčila sa mi hra Immobileho dobrý agilný útočník sympaticky sa snažil 1 na 1 gól dal čiže úlohu si splnil, tak fajn

Reagovat
smazaný uživatel

ja nepochopim na co tam este drzia Robinha ?! ved on uz ani nevie 1 na 1 zahrat, Honda zatial zial nevyuzity, Kaka makal kolko vedel aj ked v 2 polcase uz mal nepresnosti viac, Montolivo je traged stale ked dostane nahravku obtoci sa a prihra vacsinou smerom k vlastnej brane, Urby makal asi najviac aj v sprintoch celkom stihal, snaha bola ale chyba tam asi nejaky hrac ktory by obisiel 2 a viac hracov lebo inac je to len busenie do prazdna forza milan !

Reagovat
smazaný uživatel

Je jasne ze AC uz nie je spicka tam treba vybudovat tym od zakladu co sa tyka Kaka je vzdy skoro naj v AC,Robinho,Bonera,Muntari,Montolivo,Silvestre tam nemaju co robit len nechapem preco nedavaju sancu mladym Saponara,Poli,Christense.

Reagovat
smazaný uživatel

Christense

Reagovat
CubONE

Kaka je teda hodne mimo posledny mesiac. Rozhodne sa najdu lepsi.

Reagovat
panca

kdo?

Reagovat
CubONE

V poslednych zapasoch sa mi viac pacil Urby, Pazzo aj Balo. Kaka sa snazi, ale podla mna je teraz hodne z formy.

Reagovat
panca

s pazzem souhlasim. Ten ma chut hrat a bojuje o misto v sestave. Urby je podprumer, jestli se nepletu tak treba nedavno zavinil penaltu. Myslim, ze v poharu. Balo lehce vycniva tim, ze zbytek kadru je bidnej. Byt tam lepsi utocnik, tak okamzite sedi a to vime vsichni

Reagovat
Ragazzo d'oro

S Mariem nesouhlasím.. K Urbymu, hraje dobře akorát je něm bohužel dost videt, ze neni kovaný Lb, takže se krasne projevují jeho nedostatky v defenzívě. Dopředu je skvělý. Rozhodne bych ho neoznacil za podprůměr..

Reagovat
El-Pistolero-68

Urby je průměr, občas hraje výborně, občas otřesně, jako záskok na LB v pohodě, ale v létě to bude chtít jednoho krajního obránce navíc. Já jsem pro Santona.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Santona nepotřebujeme.. V úvahu by připadal jen v momentě, kdy bychom prodali Ignazia.. Jinak jsou karty jasně dané. A sice LB-Mattia, RB-Ignazio

Reagovat
El-Pistolero-68

Constant půjde pryč, jeden dobrý bek navíc by se hodil, Santon navíc zahraje i na stoperu.

A jasné je to jen podle Tebe. Seedorf podle všeho preferuje De Sciglia na RB a na LB Urbyho. Spekuluje se o Abateho odchodu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

O Ignaziove odchodu se spekuluje uz dva roky a porad nic. Navíc kde bychom našli 10mega na Santina, kdyby u nas zůstal?

Zatím nehraje především kvůli špatně kondici..

Reagovat
CubONE

Ja by som rad Urbyho videl v tej trojke pod utocnikom. Dozadu by sa dokazal vracat a dopredu by to bolo urcite lepsie nez Robinho

Reagovat
El-Pistolero-68

"Být tam lepší útočník, tak sedí."

To je zase úvaha. Být v Liverpoolu někdo lepší než Suaréz, tak taky sedí. Problém je, že tam (i u nás) nikdo lepší není. Logic.

Reagovat
panca

moc lepsich utocniku nez suarez momentalne neni. Lepsich nez mario je podstatne vic. Az da mario 2 sezony 20+ golu, tak ok. Doposud ve vsech klubech nic extra velkyho nepredvedl

Reagovat
El-Pistolero-68

Jasně že je Suarez lepší než Mario, mně jen pobavilo, jak jsi napsal, že kdyby u nás byl někdo lepší, tak by okamžitě seděl. A u nás Mario v 38 zápasech zatím 25 gólů. Podle mě slušné, i když tam bylo i dost penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště by měl Seedorf už zkusit Honda, Essien, Montolivo (Poli) - Kaká - Pazzini, Balotelli. S tim co máme se tam podle mě nic lepšího vymslet nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Rami celkem solidní výkon ale bylo to jenom Torino. Jinak Pazzini tam bojoval, škoda nůžek co trefili golmana a zajmavý kungfu style nůžky č. 2 u Ibry nebo Balla bych přemejšlel silně o úmyslu. Jinak jeto bez vůle to je celý nikdo si nevěří, možná bejt u tý standartky Balloteli myslím že včera vyhráli ale na kdyby se nehraje. Musím říct že se hodně bojím duelu s Madridem ale třeba tam tu vůli ukážou. FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Joooo Acgliari bez Ibarba sice ale body ostali doma....yeaaaah :) Moj mužstvo nesklamal.... Victor sa vrati a temeres

Reagovat
olis

v stredu oddychnuty AS, uz sa tak tesim na tu zalohu ktora tak dobre pomaha obrane ktora sa konecne spametala a tento zapas ju dal zase na uroven kde bola predtym, tak sa tesim na ten utok ktory este pred par zapasmy klapal velmi dobre a daval goly a teraz hraju kazdy zapas ako svoj prvy zapas spolu, no nemozem sa dockat

Reagovat
spider_8

Koukám, že Rafa opět předvádí tu svoji klasiku, tzn. ztrácí mraky bodů se slabšími soupeři. Letos je pro Řím cesta do ligy mistrů naprosto vydlážděná, pokud se k tomu přidá i boj o titul, tak tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Denis i Moralez mi hrajou

Reagovat
Pinturicchio

A zrovna hrajeme spolu , ... holt večer to musí být těch 6:0 pro Juve, no.

Reagovat
panca

jaky je v turine pocasi? Bude se hrat?

Reagovat
Pinturicchio

4° C, oblačno, srážky 10%, vlkhost 98%, vítr 6 km / hod.

Reagovat
smazaný uživatel

A trava? jaky odstin zelene ma?

Reagovat
10

chceš to v RGB, nebo ve CMYKU?

Reagovat
smazaný uživatel

CMYK

Reagovat
10

Cyan: 77%

Magenta: 28%

Yellow: 100%

Key: 12%

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pettirosso
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ta kulatá věc vypadá skoro jako koule u nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ještě jsem koukal, že se trefil Candreva, tím góly z mojí strany končí

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez‬: "è difficile ritrovare una partita così, 3 gol subiti con 3 nostri errori".

Reagovat
olis

dalsi z jeho genialnych vyrokov ktore nam otvorili oci

Reagovat
10

má na to školy, dostává za to prachy...bez něj bysme si to vůbec nedali do spojistosti

Reagovat
Hector17

Atalanta- Napoli bylo podplaceno?

Reagovat
snuff24

pravě,že nebylo

Reagovat
Hector17

U všech tří gólů to tak vypadalo.

Reagovat
FuckT

Malo nasich zapasov si videl, taketo goly su u nas uplne normalne, padaju do nasej siete v kazdom druhom zapase...

Reagovat
Hector17

Takže je každý druhý zápas podplacený?

Reagovat
Kepy_FCB

Lazioooo

Reagovat
Hector17

Juventus

Reagovat
mastakillah

Ještě, že jsem to dneska neviděl. Ostuda !!!

Reagovat
smazaný uživatel

SUPERBOWL

Snad nemusím vysvětlovat o co jde. Určitě to bude zajímavý mač, potkává se nejlepší defenzíva s nejlepší ofenzívou. Začátek v 0:30. Kdo se chce s náma mrknout, tak diskutujeme tady:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cuprbaul-244544/

Reagovat
robbik

Ta Neapol, Insigne, Hamšík a Higuaín? Proč začínali na střídačce?

Reagovat
brenk

Okej, 3 body ostávajú doma, kde sme mimochodom po 11 zápasoch bez straty bodu.

Každopádne záver slabý, snáď tam už Tevezovi niečo padne lebo to silí stále viac a viac a tímu to moc neprospieva...

Reagovat
M11

super ! samozrejme vyhrady za vykon od vedeni 3:0.. ale tohle je zapas s Interem a tam je hlavni vyhra

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace, s takovým předvedeným hovnem a nasazením se to uhrát nedá.

Reagovat
lnterista

gratulace zaslouzene...ale ten vlazny konec jsme meli trestat a zdramatizovat.

Forza Inter

Reagovat
Deki

no nevím z čeho jsme měli ztrestat možná tak ta hlavička Palacia nad bránu, to by se dávat mělo... Ale jinak jsme neměli vůbec nic a i ten gol padl víceméně z jedný velký náhody... my se nenadřeme na gol, my se nadřeme už na nějakou velkou šanci

Reagovat
lnterista

jj presne to myslim a pak tam byly i naznaky treba D'Ambrosio na Palacia...ale jasne nebylo tam toho moc

Reagovat
Deki

takovýhle náznaky absolutně neberu. to prostě není vůbec nic... bohužel právě tyhle náznaky šancí jsou momentálně naším stropem (viz. Catania)

Mazzarri by to měl trochu promíchat, prostě vyzkoušet něco novýho a dát šanci jiným. Botta se nejeví vůbec špatně, Icardi, pokud je v pořádku, by si už taky zasloužil větší šanci. A takhle bych mohl pokračovat... já už to prostě nedávám... koukat 90 minut na kopyťáky Jonathana s Alvarézem je na mě moc

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Deki

Zápas mě nepřekvapil, přesně tohle jsem čekal. Juve po všech stránkách jednoznačně nad námi a jen díky Handovým zákrokům jsme jich nedostali pět. Ta kvalita byla prostě na jejich straně a nebylo o čem...

Nejhorší na place od nás Kuzmanovič, Jonathan a hlavně ALVARÉZ!!! Ten hráč je absolutně mimo už asi třetí zápas po sobě. 90% míčů končí u něj, nepřihraje na pár metrů a zadrbe uplně všechno. Místo něj Bottu, aby si tohle uvědomil a v dalším zápase rozhodně nehrál.

Taky už by se mohl probrat Palacio, střelecky se hodně trápí, na což doplácí celý tým.

Gratulace Juve, zcela zaslouženě...

Reagovat
Pinturicchio

Ne, nejsem spokojen, jsem nasranej. Proč tohle děláme? Dáme tři góly, dokud hrajeme, tak Inter nevystřelí na bránu, pak hrát přestaneme, začneme dělat machry, hrát profesorky a oni ještě mají pomalu šanci na vyrovnávní? Kde jsme, kurva. To, že je trapas od nich vůbec dostat gól, ani nezminuju.

Mirko toho předvedl víc než Carlito za celý zápas. Nechápu, proč Conte neukáže koule a konečně nepostaví 4-3-3 s útokem Mirko - Nando - Carlito.

Inter ani nekomentuju, trapas, jeden z nejslabších / nejhorších týmů, proti kterým jsme letos hráli.

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
DelPiero137

Mirko predviedol klasiku, podrzal loptu, par krat slusne posunul ale niekolko krat total lahkomyselne odovzdal loptu. Ja mu fandim ale toto ho zraza. Carlito toho vybojoval hodne, len tan koncouka....

Reagovat
Airus

Tevéz mi přišel dost sobeckej... a celkově to v posledních zápasech bere všechno na sebe. Mno a jeho klička styl cuknutí tělem bez změny směru mě moc nepřesvědčuje. Nando byl parádní, když se k němu dostal balón tak ho podržel a přistrčil do druhý vlny možná si jen moc pomáhal rukama. A abych nezapoměl.... Isla zase během deseti minut předvedl několik zkaženejch přihrávek a během posledních výpadů stál snad na půlce, nebo kde se to schovával. Isla- GTFO!

Reagovat
Airus

Souhlas, ty konce nesmíme vypouštět

Reagovat
10

Znovu promarněná šance na výraznější výsledek, to nám prostě nejde. Sami jsme Interu posledních 20 minut dodali aspoň nějaký koule, do tý doby to byl výkon na úrovni Chieva. Ten konec trošku kazí dojem, alce celkově dobrej výkon.

Reagovat
10

3(:)1 sul campo

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý, ale pořád pokud chceme příští rok uspěch v LM.Musíme se podívat jak hraje Bayern.Presing po celej zápas, a hlavně nikdy nemít dost, pořád chtít dávat goly.To prostě neumíme, vedeme a jak klasické italské mužstvo se zatáhnem.Ty nejlepší týmy hrají nadoraz až dokonce a hlavně ten presing.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No dobrý, ale pořád pokud chceme příští rok uspěch v LM.Musíme se podívat jak hraje Bayern.Presing po celej zápas, a hlavně nikdy nemít dost, pořád chtít dávat goly.To prostě neumíme, vedeme a jak klasické italské mužstvo se zatáhnem.Ty nejlepší týmy hrají nadoraz až dokonce a hlavně ten presing.

Reagovat
Pinturicchio

Ten konec byl na úrovni toho, co hrál Inter celý první a půlku druhého poločasu.

Reagovat
M11

100. vyhra proti Interu

Reagovat
Airus

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Arturo 16 gólů ve všech soutěžích dohromady.

Reagovat
Yanek

úctyhodné

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Pinturicchio

A to je do konce ještě 16. kol a hrajeme EL, při troše štěstí by mohl dát i těch 30

Reagovat
olis

zalezi aj od toho ci sa nauci lepsie padat a ci vam to budu aj v EL rozhodcovia zrat

Reagovat
Pinturicchio

+15, čááááuuuu

Reagovat
DelPiero137

Neboj, natrenujeme aj na EL a caka nas odveta s vami. Tam to uz musi byt dokonale, min dva kusky musia byt.

Reagovat
olis

jj jeden gol z offsidu nestacil, teraz musia byt aspon dva z offsidu

Reagovat
Airus

S tím jak teď hrajete to ani nebude potřeba

Reagovat
Melchior

někdo prosím nějaký link na záznam?

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Melchior

Reagovat
Pinturicchio

Arturo + Nando + Carlito = 39 gólů

Inter = 39 gólů

Reagovat
lnterista

ty ses fakt pacient

Reagovat
Pinturicchio

Zajímavá statistika, nic víc.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Pořád to nepřebolinkalo?

Reagovat
mastakillah

Mě nemá co bolinkat

Reagovat
Deki

i s LM

Reagovat
Slejdy

z toho 7 saskum

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
niflheim

NFL OT: Dnešní diskuze o Superbowlu - nováčky uvítáme, pravidla vysvětlíme.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/cuprbaul-244544/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si Mazzarri zase zaplakal. On prostě do Interu naprosto zapadne. Ale světlé zítřky Interu se blíží, dnes Mazzarri prohlásil: Juan Jesus tra un anno, se mi segue, sarà tra i primi tre centrali al mondo.

Já se poněkud obávám, že mentalita, s jakou Inter dnes hraje, je Mazzarriho velká spolupráce. 26 bodů po půlce ligy. To je Mazec, pardon, Mazzarrec.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes do 70 minuty krasa potom uplne vypnutie a prenechanie hry slabuckemu interu nechapem to jak je aj vysie pisane musime hrat az do konca a carlitos potrebuje co najskor dat gol lebo pretava hrat pre tim ale len preto aby zlomil strelecku smolu a mirko ukazal ze by sme mohli hrat kludne na troch utocnikov co by dalu vacsiu sancu aj giovincovi s kraja hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Je docela divný, že je Juve doma takovej válec, a v LM to byl zase výbuch. Mají nějakej blok, nebo co?

Reagovat
10

jak "zase" výbuch? minulou sezonu hrálo Juve pod Contem LM poprvé, vypadlo ve čtvrtfinále s Bayernem, kterej pak přejel v SF Barcelonu 7:0...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, dá se říct, že v tomhle světle to loni výbuch nebyl, nicméně když se podívám, že jste loni honili ten postup ze skupiny v posledním mači, tak to zas tak oslnivé nebylo. Na to, jak suverénní jste doma. O tom píšu.

Reagovat
10

Mluvíš o suverenitě, ale pak je tvůj argument založenej jen na tom, že Juve vloni nevyhrál v Dánsku, což se paradoxně stalo i letos. Letošní počínání je velký zklamání, zároveň jsem ale neviděl tolik smůly najednou, v Evropě nás to položilo, v Itálii jsme silnější psychicky.

Doufám, že tahle sezona ten tým v tomhle posílí podobně, jako posílila Dortmund rok před finále LM, kdy uhráli ve skupině 4 body.

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš - to je to gró - v Itálii jste psychicky silnější. To mi stačí.

Jo, to je možný. U vás ta kvalita je a je jen otázka času, kdy se to projeví i v LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nemyslím. Loni jsme si vytřeli prdel s namachrovanou Chelsea i se Šachťorem právě v momentě, kdy šlo do tuhého. Letos bohužel na rozhodující zápas vyšel bahenní fotbal. Hlavní problém byl po reprepauze v září, kdy byl celý tým v útlumu. V Sérii A ušmudlané výhry o gól, v LM plichty. Největším problémem jsou repreturnaje, klubům jako Juventus zkurví celou přípravu. Taky proto se mi líbí MS v zimě. Všechny kluby budou mít stejné podmínky na start nové sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím zda výhru 1:0 s vlastním gólem popsat jako "vytřeli prdel".

Co se týče těch repreakcí - zaprvé to je prostě daň za úspěch - jsi-li úspěšný, máš víc reprezentantů. A zadruhé - tak to má víceméně každý velkoklub. Nám se v reprepauze sejde na tréninku lidí jak do maryáše ...

Reagovat
Pettirosso

zápas jsme celou dobu kontrolovali, ten gól si zasloužili (kdyby to nebyl vlastňák, tak ho dá Giovinco), Šachťor prakticky k ničemu nepustili, ano vytřeli

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju si to, ale statistiky:

Goals scored 0 1

on target 6 4

off target 4 11

Corners 7 2

Offsides 1 2

Fouls committed 15 12

Yellow cards 4 2

Red Cards 0 0

Possession (%) 51 49

Nevypovídají o nějaký přehnaný dominanci. Natož tomu říkat "vytření".

Reagovat
Pettirosso

co si pamatuju, tak si Šachťor držel míč v úctyhodné vzdálenosti od branky, někde za velkým vápnem a přes ten defenzivní blok se nemohli dostat. Samozřejmě, že šanci měli, dokonce myslím, že i nějakou tutovku, ale prostě jinak jsme si to takticky hlídali. Ale pokud ti vadí, že napsal ''vytřeli'', tak si tam dosaď ''zaslouženě porazili''

Reagovat
DelPiero137

Ten zapas bol podla mna najlepsi aky sme v LM odohrali od navratu. Obrana fungovala ako za starych cias Juve/Squadry, tadia cesta neviedla. Nespominam si na vylozene sance Sachtoru, v zadu 100% spokojnost, v predu to nebolo take rosambo (ale sance sme si aj tak vytvarali).

Reagovat
panca

to bude jako u interu. V LM dlouho nic a pak to vyhraji

Reagovat
DelPiero137

Pravdepodobne bol rozhodujuci faktor aj to ze Nando nebol zohrany na zaciatku. Plus obrana, mam na nu velku pivku, kazdy o tom mlci ale obrana robi fatalne chyby v tazkych zapasoch (cest Barza).

Reagovat
smazaný uživatel

Já to letos přiřazuju opravdu jen smůle a říkat si můžete co chcete.Nedávali sme goly.Herně to bylo dobrý, ale v koncovce sme to celé posrali a vždy tovyšlo na LM, ten zápas blbec

Reagovat
Pinturicchio

Letos jsme podcenili zápas v Dánsku a doma s Gala, sám Conte řekl, že jsme k nim přistoupili namachrovaně a to se nám škaredě vymstilo. Navíc letos byl třetím soupeřem Real, který je úplně jinde, než loňská Chelsea, se kterou jsme udělali 4 body, s Realem 1 (i když herně to bylo dobrý v obou zápasech).

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri: Altre squadre hanno perso peggio allo Juventus Stadium. Se non avessimo preso quei due gol in mischia... Infatti anche sul 3-0 abbiamo fatto cose buone, se fosse rimasto 1-0 ce la saremmo giocata fino all'ultimo

Haha, ten je vážně neuvěřitelnej. S tímhle oslem to chtějí dotáhnout kam? Inter za poslední roky všechno špatně. Ne, že bych je litoval. Co zaslouží, to mají.

Reagovat
10

nevím, kdo kromě Sassuola předvedl v Turíně horší výkon...

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě nepochopím, jak někdo může říct, kdybychom nedostali dva góly, prohrávali bychom jen o jeden a hráli bychom o výsledek. Hledali se, až se našli... Mazzarri a Inter. Kromě něho všichni komentují zápas stylem Juve ve všem lepší. Mazzarri viděl pozitivních věcí spoustu včera, už je tam půl roku, mám pocit, že by měl vidět výsledky své práce, ale on vidí pozitivní věci, ovšem jen on sám. Hrají hůře a hůře.

Reagovat
10

já už ho neřeším, on je v tomhle konstantní už xx let...akorát se trošku divím, že nikdo moc neřeší jeho pozici, za posledních 10 zápasů vyhrál jednou, Strama měl touhle dobou o 7 bodů víc, což mluví za vše, Mazzarri se narozdíl od něj nemůže vymlouvat ani na zranění

Reagovat
smazaný uživatel

Jakarta zatím prý řeší pozici Brancy, četl jsem. Prý letí. kdo ví, možná se dočkáme i toho, že budou v Interu angažovat Alessia Secca... Sranda musí bejt.

Reagovat
10

Branca už byl údajně mimo jednání teď v lednu, kdy přestupy řešil Ausilio...Secco by do toho zapadal skvěle, v tomhle ohledu nemám obavy, Inter znovu vybere nějakýho génia

Reagovat
Jajinek

a) Stramu taky nikdo neodvolal o on začal výrazně ztrácet hlavně v druhé polovině

b) U Mazzarriho prostě vidím ten prostor pro zlepšení. Ten tým až na výjimky má řád a je jasné, že ví, co hrát, jen to kvalitou a dekou, které sedla, prostě nedokáže přetavit v cokoliv smysluplného. Pod Stramou to nemělo patu ani když se vyhrávalo

Reagovat
10

na tý druhý části se neshodneme, tohle říkáš delší dobu a já delší dobu nechápu, v čem to vidíš...ano, defenzivně to možná má na první pohled "řád", ale taky je to za cenu mizerný ofenzivy a 8 bránících hráčů, navíc i tenhle "řád" se pak pravidelně zhroutí jak domeček z karet, když na něj někdo trošku zatlačí...tohle jsou prostě dost nízký požadavky, pokud se bavíme o Interu

Reagovat
Jajinek

vidím to i vzadu i vpředu. Ten jasně zažitej systém tam prostě je, hráči vědí, kde mají stát, kam si nabíhat, jak řešit situace. Ale prostě to tak nedělají a když to tak udělají, tak to poserou. On nemůže za to, že mu útočníci nedají vpředu jasné tutovky, jak proti Janovu a nebo že se pak vzadu udělají nějaké individuální chyby. Všechny naše problémy jsou v té individuální nekvalitě na obou stranách hřiště, nikoli v systému. Ten se mi prostě líbí.

Sám tu píšeš už asi po 15té, kolik měl Strama bodů oproti Mazzarrimu. Sám ale přece víš, že jejich trenérské kvality se nedají srovnat.

Reagovat
10

nejde o srovnání těch dvou, ukolébávat se tím je hodně smutný...jde o to, že kvalita Mazzarriho se zatím moc neprojevuje, o čemž svědčí i to, že nedokáže nic změnit, on bude hrát pořád to stejný, dokud ho nevyhodí, Strama byl analfabet, bylo to na něj velký sousto, ale aspoň dokázal nějak reagovat a přizpůsobovat se situaci, Mazzarri ne

Reagovat
Jajinek

jak reagovat? žádná z jeho reakcí neměla smysl. Mazzarri si pojede to svoje, ale já prostě věřím tomu, že tomu týmu prostě člověk musí dát čas na pomalou obměnu a že ten Mazzarriho styl je pro Inter ten správný. On prostě nějaké změny dělat nemůže, jinak to bude v našem podání s aktuálním kádrem sebevražda.

Reagovat
10

on vyhraje 1 zápas z posledních deseti, ale jakákoliv změna je sebevražda...to moc nechápu, ale asi to nemá smysl dál rozebírat

Reagovat
Deki

dávám ti za pravdu o tom právě mluvím...

Reagovat
Jajinek

vy jste chytří jak papuče...a jedinou změnu, kterou navrhujete, je dát šanci Bottovi, který v Itálii odehrál půl hodiny...a Icardiho, který má fyzickou kondici Švancary...

Reagovat
Deki

jj odehrál půlhodiny, ale proč? kdy teda má nabrat víc minut, když ne teď, kdy podává celkem fajn výkony na poslední minuty... Icardi je možná kapitola sama pro sebe a tim jak na to sere, si kazí kariéru, ale pořád ho máme v týmu, dali jsme za něj 6 mega a co z toho? pokud nad nim láme Mazzarri hůl, měl ho střelit Monacu za velkej peníz a byl by klid...

mě prostě štve, když se někomu nedá adekvátní šance něco ukázat, jednou toho hráče máme, koupili jsme ho do budoucna, tak ať se snad ukáže, ne???

Reagovat
Jajinek

ale o tom je celé vlákno...jiné nápady na změnu, než Botta a Icardi neexistují...ale budete tady nadávat na Mazzarriho, že nic němení...ještě jednou...Botta a Icardi...

Reagovat
Deki

a kdo jiný je teda vinen? tohle opravdu nemá cenu... souhlasím akorát s tím, že mnoho změn provést aktuálně nejde, ale některé se vyloženě nabízí, tak proč je nezkusit... Mazzarri je konzerva a nic novýho neudělá, tobě to připadá ok, mě rozhodně ne

Reagovat
Jajinek

já neříkám, že je to OK...ale tahle debata a tvůj příspěvek v úvodu je o tom, jakej je Mazzarri diletant, že nic nezmění a hraje pořád to samé...sám nakonec uznáváš, že toho moc dělat nemůže a o to mi celou dobu šlo.

Reagovat
Deki

nejde, ale přecejen bych už nějaké změny provedl, s čímž ty prostě nesouhlasíš... konec

Reagovat
smazaný uživatel

Od roku 2010 se v Interu udělalo vše špatně. I velké kluby mohou mít krize, jistě, ale čtyřletý sešup tohoto charakteru o něčem svědčí. A když se u sešupu jen fňuká, nahoru to nevede. A Mazzarri jen fňuká. Změna? Nenechat do toho mluvit Morattiho, vyměnit kompletní vedení (přivést Secca ne, to byl žert!), postavit stadion, je to velká práce na roky. Ale když si někdo myslel, že díky farsopoli bude vládnout neomezeně několik desetiletí, co zbývá...

Reagovat
10

já jsem o žádným Bottovi nemluvil...jinak tvoje "argumentace" je postavená na hlavu, nic bys neměnil, ale kritizuješ někoho, že by dal šanci Bottovi, kterýmu ale přece nemůžete dát šanci, protože v Itálii odehrál jen 30 minut

Reagovat
Jajinek

ale přece si nikdo nemůže myslet, že nás ten klubu spasí a že s touto změnou budeme hrát jinak

Reagovat
10

o tom Icardim si četl kde? to by mě zajímalo...

Reagovat
Jajinek

vždyť je to pořád dokola...já si myslím, že i přes to, že se vyhrál 1 z 10 zápasů, což je koneckonců tvůj jedinej argument, je rozestavení 3-4-3 potažmo 3-5-1-1 jediné možné pro Inter aktuálně a dlouhodobě i rozestavení vhodné. Na lavičce kvalitu do základu nemá...pokud začne dělat změny, budou to voloviny a dojedeme na to ještě více. To je o filosifii jestli je špatněj impuls lepší než žádnej impuls....o ničem jiném.

Reagovat
10

ty máš snad silnější argument? 1 výhra Interu za 10 kol je naprosto hmatatelná, tvoje argumentace je založená na domněnce, kterou těžko někdo prověří, protože Mazzarri prostě nic měnit nebude...je to pořád dokola, ukončil bych to

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych mu dal ještě čas, přivedli mu posily, které chtěl.. to může být dobrý impulz, a když bude mizérie pokračovat, tak už nebude důvod ho držet.

Reagovat
Tomanatura

Mazzari urcite musi zustat. I pres leto.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
lnterista

jasne nikdo lepsi momentalne neni a potrebuje cas

Reagovat
lnterista

jj treba loni ta taktika kdy se Milito stahoval a hlidal Pirla byla klicova...navic mam pocit ze Mazzarri zabiji Kovacice...on nemuze hrat v te ofenzivni trojce...on ja stazenej tvurce kterej si sem tam vyjede a precisli...on nikdy nebude davat finalni prihravky

Reagovat
Jajinek

s tímto souhlas

Reagovat
Votas

odpustím mu jakoukoli prohru, když dokáže do konce sezóny Kovačiče nějak smysluplně využívat...včera se po něm navíc sviňsky svezl v pozápasovým rozhovoru, což mu určitě nepomůže...

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
10

přitom zrovna on se včera celkem držel, podle mě se zlepšuje

Reagovat
Votas

má to těžký, když vedle něho hraje Kuzmanovič, za rok odehraje v lize 4 celý zápasy, a kdykoli nastoupí, tak ho tam Mazzarri staví s tím, aby udělal co nejmíň škody, místo toho, aby co nejvíc využil jeho přednosti...a pak ještě hodí prohru s Juve na 19 letýho kluka, že měl líp uhlídat Pirla

Reagovat
lnterista

Kovacic je tak do 4312..vedle sebe Cambiassa,Guarin a trequartista Hernanes

Reagovat
Votas

tak to už je právě na Mazzarrim, aby našel zálohu, která bude fungovat...ale měl by při jejím hledání začínat Kovačičem a ne ho tam zkusmo našroubovávat...třeba pomůže, že Danilo posadí jantara Nagatoma a Kova uhraje to LCM, když bude mít za sebou spolehlivějšího beka...těžko říct

Reagovat
lnterista

Myslis ze posadi Yuta nebo Jonathana? Vcera jsem si pohraval s myslenkou dat Javiera na obrance ale zase kam kdyz na jedne strane je Campagnaro a na druhe do roka jeden z nejlepsich obrancu v evrope

Reagovat
Votas

já Yuta moc nemusím a jeho defenzivní přínos mě přímo vytáčí...nevěřil jsem, že mi někdo bude hýbat žlučí víc, ale Maestro Pereira mě vyvedl z omylu, tak nechcu upínat zbytečný naděje k Danilovi, ale už by se u nás konečně někdo mohl prosadit a já bych radši eliminoval Samuraje

Capitana vůbec netuším kam dát, ale na křídlo už asi nemá no...a s tím JJ to byl dobrej dzouk

Reagovat
lnterista

jj asi misto Yuta ale z Jonathana mam taky dost

Reagovat
Pettirosso

sorry, ale kvalitou to fakt není. To, že nemáte evropskej top tým neznamená, že nemůžete hrát v klidu i o tu LM, jakože s kvalitami Mazzarriho na to papírově máte.

Reagovat
Deki

mě už taky štvou ty jeho řeči a hledání pozitiva tam, kde by nás to ani nenapadlo a když se zápas výsledkově fakt nepovede, vymlouvá se už nejen na rozhodčí, ale dokonce na fanoušky. v minulym zápas proti Catanii prý málo nabudili svý hráče

prakticky nic z jeho práce se mi nelíbí. hra na 3 obránce nám prostě nikdy nepůjde, křídla máme jak z krajskýho přeboru, střed zálohy značně nekvalitní třeba ve včerejším porovnání s Juve, ofenziva stojí jen na Palaciovi, kterej sám nic nesvede a navíc je uplně z formy. jeho kouzlo ze začátku sezony, kdy pod ním třeba Jonathan hrál opravdu libově, je tatam. nikoho nedokázal nějakým způsobem vylepšit, namotivovat...

nedělá vůbec žádný změny. od začátku sezony sází víceméně na tu samou sestavu (krom jediný změny Rolando za Ranocchiu), i když to stojí za hovno, nezmění rozestavení, nezmění sestavu a nepřizná chybu!

i přesto ho nechci odvolávat a ani si nemyslím, že se tak stane. nechci osmýho trenéra během 3 let, vím, že Inter potřebuje čas. jenže s tímhle Mazzarrim se mi zdá, že to nikam nespěje. on sice má svou vizi, jak by měl Inter hrát, v čemž se trochu liší od Stramy, kde byl prostě zmatek nad zmatek, ale totálně mu to nevychází a na hru se nedá dívat...

Reagovat
Jajinek

souhlasím...měl by změnit sestavu...navrhuju postavit do základu Andreolliho, Wallace, Gabyho, Icardiho a Bottu...vidím je každý den na tréninku, dodají týmu nový impuls a začne se vyhrávat....jo a ještě navrhuju přejí na systém 4-2-3-1. Máme stopery, mezi kterými jsou mezery a dělají individuální chyby, tak prostě snížíme jejich počet o 1. Máme krajní obránce, z nichž jeden je skoro náš nejlepší střelec a jeden nejlepší nahravač, ale neumějí pozičně zahrát. Tak je posuneme dál od soupeřovi brány a sebereme jim toho jediného hráče za nimi, na kterého se mohou pozičně spolehnout. Máme ve vztahu ke zraněnému Cuchuovi problém se středem zálohy, tak prostě budeme hrát uprostřed jen na dva hráče...no a na křídla dáme Rickyho a Bottu...

Reagovat
lnterista

Bottu a Icardiho bych treba zrovna zkusil...Ricky otresnej a Milito kdyby nebyl Milito tak tady picujes

Reagovat
Jajinek

Jak chceš zkusit Icardiho, když pořádně netrénuje od listopadu...na Milita pičuju už 3 zápasy

Reagovat
lnterista

Icardi uz je v pohode ne? Co vidim tak trenuje minimalne mesic. Jinak co nam zbyva tak musime povolat Guarina.

Guarin,Hernanes,Palacio...ale ja si proste nemuzu pomoci a chci hrat na dva utocniky coz s Mazzarim asi nehrozi

Reagovat
Deki

Reagovat
Jajinek

Icardi je v tréninku dlouho, ale naprosto to fláká, což píšou úplně všichni...

Reagovat
lnterista

a kde jsi to cetl? Kdyz je takovy flakac tak proc ho neprodame? Jinak v tom pripade mel prijit utocnik

Reagovat
Deki

píšu něco o Andreollim, Wallace nebo Mudingayiovi? zrovna tihle jsou jen na doplnění kádru a na pohárové zápasy, kde už ale nejsme, takže je hrát neuvidíme a ty to moc dobře víš...

nevím, co je špatného na tom vidět od začátku zápasu Icardiho nebo Bottu. je vidět, že jsi asi se současným postavením velmi spokojen, když píšeš, že se ti systém Mazzarriho líbí, nic proti němu nemáš, prtoože všechno je vlastně jen v nekvalitě našich hráčů... když je to v nekvalitě, co teda s tim udělat? aha, necháme to takhle, budeme čekat a v nějakym zápase se už určitě chytneme... vždyť jsme vyhráli z 10 zápasů 1(!!!), není čas na změny, ty góly, které dáváme, nám bohatě stačí...

Reagovat
Jajinek

já jsem chtěl naznačit (a bohužel jsem předpokládal, že mou ironií to průměrně inteligentní člověk pochopí), že prostě sice hrajeme hovno, ale není moc co měnit. Na jiné rozestavení, než hrajeme, nemáme hráče a na lavičce hráči, kteří by mohli hrát základ, nejsou. Mazzarri i kdyby chtěl, tak moc změn prostě vykouzlit nemůže. Koupit půlku kádru s finanční situací taky nemůžeme. Tak jediné, co opravdu zbývá je tvrdě makat na tréninku a být trpělivý. Nic jiného se bohužel dělat nedá. Do sestavy se zapracují Danilo a Hernanes a uvidíme, co to pro nás udělá.

Reagovat
Deki

Mazzarri nekouzlí a jede si pořád jen to svoje a právě o to, mi jde. je jasný, že kolem 65' min. přijde Milito a v 75' Botta, který toho stihne víc než celej Ricky, kterej je už třetí zápas na ránu. nemůžeme stoprocentně tvrdit, že hráči z lavičky na to nemají, dokud jim prostě nedáme víc prostoru. nechci překopávat sestavu od základů, ale zrovna zápas proti Sassuolu vybízí k tomu, aby se zkusil Botta, Icardi nebo D´Ambrosio (Hernanes je jasný) od začátku na úkor jiných. pak uvidíme, co to udělá...

a k tomu 4-2-3-1 je mi jasný, že nemáme adekvátní hráče. šlo jen o subjektivní názor, kde jsem se snažil říct, že se mi prostě hra na 3 obránce v našem podání nelíbí... no komu taky jo?

Reagovat
Tomanatura

Botta byl vcera hodne dobrej...

Reagovat
Jajinek

jj, je celkem slibnej...zatím vždy potěšil a překvapil, je dobře, že zůstal v kádru

Reagovat
rossoneri89

http://www.youtube.com/watch?v=OEKmDfdv7Y0&feature=youtu.be

- Niang a jeho znicene Ferrari to je tak ked date mlademu chalanovi do ruk taketo auto

Reagovat
Tomanatura

To me vzdycky nasere, kdyz nekdo neco takoveho rozbije

Reagovat
M11

Reagovat
rossoneri89

este pred rokom a pol nemal ani vodicak a ked ho chytila policia tak sa vydaval za Traoreho a teraz mu daju do ruky taketo auto .... ale tak hadam sa mu nic nestalo

Reagovat
madridcan
Reagovat
Tomanatura

Tomu s tou Berlinettou bych utrhl nohy.

Reagovat
kubys

Ty vole, zajímalo by mě, jak to zvládl s tou Californii a hlavně jak rozpůlil ten bílý Aventador.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon sa mu dari v monpelieri

Reagovat
Virtuos

paráda Sampa , Maxi super, Manolo super, 1. polčas sa tlačilo, dal sa i gól zo strany modrých tí boli lepší, lenže prišiel 2. polčas a tam Grifoni tlačili čo to šlo, no obránilo sa to...jednoducho nemôžem chváliť jednotlivcov, dnes hrali všetci super a tá pravá strana De Silvestri, Gabbiadini veľmi dobre, čiže derby dopadlo super a samozrejme vďaka patrí i druhej strane, ktorá prispela k zaujímavému/napínavému súboju, takže ešte raz super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Virtuos

mali ste tam dobre šance, lenže Vám chýbal kvalita v zakončení a uznávam, že rozhodca odpustil penaltu za ruku Maxiho vo vápne

Reagovat
smazaný uživatel

ono je to těžký,když máme 1hráče kterej umí dát gól a ten na tom taky už není nejlíp,máme teď strašně defenzivních hráčů,poskládání týmu moc nechápu,když si vezmu ještě před 2-3rokama,jak jsme hráli doma, to každej dostal 3-5 gólů a bylo hotovo, ikdyž jsme jich hafo dostávali,tak se to přestřílelo

Reagovat
Virtuos

všimol som si, že ste nedokázali nič prekvapivého vymyslieť ani ste moc neskúšali strieľať za 16 - kou, veľakrát zbytočne kombinácie, ktoré viedli k pre-kombináciám a nepresnosti v hre po vzduchu/centre (ako keby hráčom chýbal cit), jedine čo stalo za to z vašej strany bola strela Bertolacciho, teda ta sa mi vryla do pamäte ako veľmi dobra šanca z vašej strany

Reagovat
GEGE

Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rabušic úspěšně podstoupil leékařskou prohlídku

Reagovat
10

Reagovat
GEGE

nice

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší derby v Itálii.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
DelPiero137

toto by nemalo vymyznut z tribun.

Reagovat
CubONE

*vymiznut

Reagovat
CubONE

Reagovat
Hans82

Hodne luxusni chorea do toho nake pyro hodne pekne i proto mam rad serii A tohe Anglicane nikdy nezazijou

Reagovat
smazaný uživatel

já miluju v Janově ty dělbuchy,to sou mrdy,že to rve celý hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
stuff

Reagovat
Slejdy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele