22. kolo
02.02.2014 15:00 CET
3 : 3
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - AS Livorno 3:3

Parádní šestigólová přestřelka byla k vidění na Sicílii, kde Catania hostila v důležitém záchranářském duelu Livorno. Utkání nakonec skončilo nic neřešící remízou 3:3 a zejména Livorno může tento výsledek mrzet, neboť několikrát v zápase vedlo. Všechny branky viděli divácí až ve druhém poločase.

Ono ne že by se v prvním dějství nic nedělo. Oba týmy si dokázaly vypracovat solidní příležitosti, ale prozatím se překonávali oba brankáři. První šanci zápasu měl na svědomí Paulinho, proti kterému se vytáhl Frison. Na druhé straně se dvakrát nebezpečně hnal do vápna Leto. Ve druhém případě se dokonce dožadoval pokutového kopu, ale jeho prosby stejně jako celého týmu nebyly vyslyšeny.

Střelecké prokletí se zlomilo až ve druhém poločase. Biraghiho nádherná rána ze 47. minuty se ještě neujala, ale jen o chvíli později poslal Livorno do vedení Emeghara. Střelu Duncana Frison vyrazil před sebe a dobíhající Emeghara už neměl problém skórovat - 1:0 pro Livorno. Elefantini odpověděli po hodině hry, Gonzalo Bergessio nadvakrát překonal Bardiho, když doslova protlačil míč za brankovou čáru. Catania se s remízou nehodlala spokojit a rychle spěchala s míčem na vlastní polovinu.

Jenomže to byli znovu hosté, kdo udeřil. Frison ve vápně fauloval a sudí nařídil pokutový kop. Z něho se nemýlil Paulinho a vrátil Livornu jednobrankový náskok. Nicméně ani toto vedení hostům dlouho nevydrželo. Barrientos se po centru dostal k míči a také Bardi musel lovit míč ze své sítě podruhé - 2:2.

Na Angelo Massimino se v tu rázem strhla přestřelka. V 77. minutě znovu vrátil Livornu vedení Emeghara, když opět dorážel Duncanovu střelu - 3:2 pro Livorno. Catania se musela hnát dopředu a dvě minuty před koncem zápasu zařídil konečnou dělbu bodu Sergio Almiron. Jeho zakončení ve vápně bylo pohotové a Bardi neměl nárok. Catania remizovala s Livornem 3:3 ale příliš spokojenabýt nemůže. V důležitém záchranářském duelu doma nedokázala získat všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
hradec

Catania Calcio 1:2 AS Livorno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele