Serie A - souhrn 16. kola

14.12.2013, 22:41, aktualizováno 16.12.2013, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus dál vládne italské lize, přehrál Sassuolo, třetí Neapol si poradila s Interem. Navrátilec Klose zajistil výhru Lazia nad Livornem, favorizovaná Fiorentina si doma poradila s předposlední Bolognou. Vítěze nepoznala pondělní dohrávka, AC Milán dvakrát dotáhlo náskok AS Řím a získalo bod za remízu 2:2...

AC Milán - AS Řím 2:2

16.12.2013 20:45

Góly: 30. Cristián Zapata, 77. Sulley Muntari - 13. Mattia Destro, 52. Kevin Strootman (pen.)

Nic neřešící remízou 2:2 skončilo utkání mezi Milánem a Římem. Vlci sice natáhli svojí sérii neporazitelnosti, ale ztrátu na Juventus příliš neumazali. Co se týče domácího AC, to se nadále trápí a v tomto kole ho potkal další propad tabulkou.

Iniciativu převzali v úvodu utkání hosté, Milán na začátku zvolil poněkud rozvážné tempo a po čtvrthodině hry byl za to potrestán. Zdánlivě nenápadná akce při kraji hřiště skončila rozkladem milánské defenzívy a pohodlným gólem do prázdné branky v podání Destra - 1:0 pro AS Řím. Ještě před úvodní brankou vyzkoušeli pozornost obou brankářů Gervinho, potažmo Balotelli. Tempo utkání ale neustále rostlo. Milán zvýšil aktivitu, ale do velké šance se ne a ne dostat. Ve 30. minutě zahrávali domácí rohový kop, který propadl až na zadní tyč k volnému Cristianu Zapatovi, a ten v poněkud krkolomné pozici hlavou srovnal na 1:1. Byla to jasná chyba římské defenzívy.

AS si mohlo hned po minutě vzít vedení zpátky. Další jednoduchá akce na jeden dotek skončila překonáním Abbiatiho, ale míč nakonec z brankové čáry na poslední chvíli domácí odkopli. Na první pohled se zdálo, že balón skutečně přešel brankovou čáru. Brankový rozhodčí stál ale blízko a situaci vyhodnotil naprosto správně, což potvrdil i opakovaný záběr.

Před koncem prvního poločasu musel trenér Rudi Garcia sáhnout k prvnímu střídání. Obránce Castan se po souboji s Kaká zranil a místo na hřišti přenechal zkušenému Nicolasi Burdissovi. Také AC muselo brzy střídat. Na začátek druhého poločasu se mezi tyče místo Abbiatiho postavil mladík Gabriel.

Obraz hry se na začátku druhého dějství nijak dramaticky nezměnil. V 50. minutě potáhl míč uvnitř vápna Gervinho a nově příchozí Gabriel jej zcela zbytečně poslal k zemi. Sudím nařízenou penaltu bezpečně proměnil Kevin Strootman a AS opět vedlo - 2:1. Na tahu tak byl znovu Milán, kterému se ale směrem do ofenzívy vůbec nedařilo. V podstatě až třináct minut před koncem dokázali Rossoneri vymyslet něco kloudného a ihned z toho bylo další vyrovnání. Celou akci založil rychlou přihrávkou na vápno Kaká, Balotelli dal míč rychle od nohy a nabíhající Sulley Muntari přízemní a dobře umístěnou střelou srovnal na 2:2!

Závěr utkání byl hodně dramatický a tři body mohly urvat oba celky. Nejprve ve druhé minutě nastavení si položil obránce Římanů Balotelli a v jasné tutovce poslal míč vedle tyče! Po něm měl pak poslední šanci zápasu Gervinho. Útočník z Pobřeží slonoviny nechal vyniknout Gabriela. Konečná remíza 2:2 v podstatě nic nevyřešila. Ztratilo jak AC, tak i AS, jehož ztráta na Juventus se neztenčila.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Inter Milán 4:2

15.12.2013 20:45

Góly: 9. Gonzalo Higuaín, 39. Dries Mertens, 42. Blerim Džemaili, 81. José Callejón - 36. Esteban Cambiasso, 45+2. Yuto Nagatomo

Inter Milán sice přijel pod Vesuv odpočinutý a chtivý tří bodů, ty ale nakonec zůstávají v týmu prezidenta De Laurentiise. Domácí tým přestřílel milánského soupeře poměrem 4:2, k čemuž pomohla i červená karta pro Rickyho Álvareze.

Šlágr kola mezi Neapolí a Interem Milán sliboval velice napínavou bitvu. Jedním z důvodů byla motivace obou trenérů odvděčit se současným fanouškům a porazit ty bývalé. Trenér Rafael Benitez měl na starosti milánský Inter, po oklice v Premier League nyní obýval lavičku Neapole. Opačný příběh má za sebou charismatický Walter Mazzarri, který vybudoval základy neapolského výběru a poté přesídlil pod patronát ambiciózního Interu. To mu někteří fanoušci jen těžko odpouštěli. O to větší byl jejich jásot po uplynutí očekávaného časového přídělů, protože tři body zůstaly na Stadio San Paolo.

Krátké potřesení pravicí a ještě kratší objetí, přesto z obou stratégů zářily úsměvy i vzájemné sympatie. Není divu, každý z aktérů měl za sebou výsledky a renomé evropského stratéga. Dnes večer se jejich týmy slavnostně střetly a duel to byl napínavý. Možná také proto, že Neapol vypadla z milionářské Ligy mistrů, což chtěla odčinit. Inter zase ztrácí dech, což se začíná projevovat na jeho postavení v Serii A. Po úvodních zdravicích se míče ujali hosté, kteří se díky volnému Estebanu Cambiassovi snažili vstřelit první gól. To se ale podařilo domácím. Po tlaku Nerazzurri se Partenopei dostali ke střele, když centr Lorenza Insigneho i díky sérii odrazů zužitkoval střelec Gonzalo Higuain a potvrdil svou reputaci gólového "zabijáka".

Brankář Rafael Cabral, který zaskakuje za zkušeného Španěla Reinu, se o množství nebezpečných situací starat moc nemusel, naopak Handanović musel být neustále ve střehu. S další expresní zásilkou k němu zamířil Belgičan Dries Mertens, který se však pouze zastřeloval. Po pětadvaceti minutách málem Neapol své vedení zvýšila, ale proti střele Lorenza Insigneho se postavila branková konstrukce. Také Inter se pokoušel zahrozit, ale jeho rozestavení příliš mnoho ofenzivních sil neslibovalo. Přesto se díky nahrávce záložníka Taidera dostal k zakončení Argentinec Rodrigo Palacio, který však zamířil trestuhodně vysoko.

Zvýšená iniciativa se ale Nerazzurri nakonec vyplatila, protože pár minut před koncem první půle se k míči dostal Guarín, poslal míč na Palacia, který si jej nechal záměrně utéct. Toho využil Ricky Álvarez, přihrál na Estebana Cambiassa a ten jej napálil za záda brankáře Rafaela. Maggio přišel do souboje pozdě, Inter srovnal.

Radost Interu ale velice brzy zastavil Dries Mertens, který jen o minutu později opět strhl vedení na stranu Benitezova mužstva. Nahrávku Blerima Džemailiho využil belgický univerzál parádně a přesnou střelou míč uklidil k tyči. Situace obou hráčů se prohodila o dvě minuty později, když ránu Driese Mertense vyrazil pohotový Samir Handanović jen k nohám dobíhajícího Blerima Džemailiho, který se zorientoval nejdříve a poslal míč zpět do sítě - 3:1.

Ani s tímto stavem se ale Inter nehodlal smířit, takže se jal útočit. Také nyní jeho aktivita došla zasloužené odměny. Skvělý závěr první půle totiž zakončil povedenou ranou Fredy Guarín, jeho střelu vyrazil Rafael Cabral pouze k neodbytnému Nagatomovi a ten si se zbytkem akce poradil na výbornou.

Pár minut po příchodu z kabin se Gonzalo Higuain mohl opět zapsat mezi střelce dnešního duelu, ale na poslední chvíli jej zastavil stoper Rolando. Deset minut poté se míč po trase Palacio - Nagatomo dostal až k Cabralovi, který musel ránu japonského beka vytahovat na rohový kop. Rychlý obránce často podporuje své ofenzivnější druhy ve zbrani, což dokazoval také dnes večer. Jeho další průnik do pokutového území Raul Albiol nedokázal včas zastavit a vše musel obratným zákrokem "hasit" až Cabral. A opět brazilský reprezentační brankář. Rodrigo Palacio unikl po pravé straně, nacentroval před bránu a Guarínovu radost zkazilo až rameno Rafaela, který díky němu vyrazil míč na břevno! Inter si sice za svůj nápor gól zasloužil, ale dnes se branky dočkali už jen a pouze fanoušci Partenopei.

Částečně jim k tomu dopomohlo oslabení Interu, když byl za ruku a druhou žlutou kartu předčasně vyloučen Ricky Álvarez. Inter musel dohrávat v deseti a navíc prohrával. Navíc se José Callejón postaral o to, aby to tak zůstalo. Lorenzo Insigne totiž přiběhl s míčem u nohy až na hranici vápna, jeho nahrávky před bránu si nikdo nevšímal, a tak ji mohl Callejón v poklidu dopravit do brány! Neapol se mohla radovat ještě jednou, ale po faulu na svou osobu Goran Pandev neproměnil pokutový kop! Přesto se jeho spoluhráči mohou radovat ze tří bodů, které jim zaručují tlak na AS Řím.

Více informací k zápasu

Juventus FC - US Sassuolo 4:0

15.12.2013 18:30

Góly: 15. Carlos Tévez, 28. Federico Peluso, 45. Carlos Tévez, 68. Carlos Tévez

Bianconeri neměli slitování s nováčkem, Sassuolo porazili rozdílem čtyř branek. Největší hvězdou zápasu se stal argentinský útočník Carlos Tévez, který zaznamenal hattrick. Jeden gól si navíc připsal i Federico Peluso.

Juventus nadále kraluje italské první lize, neboť si dnes v podvečer v poklidu poradil s nováčkem ze Sassuola. Žádné slitování, žádné špatné vzpomínky na bolestivé vyřazení z Ligy mistrů. Tým trenéra Antonia Conteho si díky výhře pojistil první příčku před pronásledujícím AS Řím, tři body si navíc ve večerním utkání připsala také Neapol. Reakce Juventusu na nedávné vyřazení z populární soutěže nemohla dopadnout lépe. Hlavní dík patří hrdinovi Tévezovi, autorovi tří branek. Do první šance se nicméně dostali hosté, kteří se mohli ujmout vedení. Marcello Gazzola se ale pouze zastřeloval a poslal míč mimo tři tyče.

V útoku Staré dámy tuto sezonu řádí argentinský snajpr Carlos Tévez, který se dnes radoval několikrát. Také on se ale zpočátku spíše zastřeloval. Technický pokus bývalého hráče Manchesteru City však zamířila pouze vedle tyče. Po faulu Magnanelliho se Bianconeri naskytla možnost zahrávat přímý volný kop, ale Arturo Vidal míč napálil mimo bránu Pegola. Přesto se Juve mohlo radovat, neboť jen o pár minut později se Carlos Tévez poprvé zapsal mezi úspěšné střelce zápasu. Spolupráci s Fernandem Llorentem využil argentinský útočník skvěle, když nadvakrát uklidil míč za záda hostujícího brankáře.

Další akci Juventusu nezvládl přesně zakončit Asamoah, který nevyužil nahrávku od aktivního Španěla Fernanda Llorenteho. Jeho pokus prolétl jen těsně vedle tyče. Přesto ještě do konce první půlhodiny Sassuolo inkasovalo podruhé. Carlos Tévez se tentokrát proměnil v nahrávače, našel centrovaným míčem naskakujícího spoluhráče Pelusa a ten nedal hlavičkou Pegolovi sebemenší šanci - 2:0.

Stará dáma pokračovala v náporu a držela míč na svých kopačkách. Po straně se proběhl Mauricio Isla, který dokonce předkládal míč nabíhajícímu Kwadwu Asamoahovi, jehož hlavička však mířila těsně nad břevno. Diváci se na Juventus Stadium rozhodně nenudili, protože k dalšímu ohrožení Pegolovy brány se dostal útočník Carlos Tévez, jehož přímý volný kop neskončil další brankou jen díky skvělému zákroku brankáře Pegola! Když se nepovedlo zakončit ani Chilanu Mauriciovi Islovi, nadešel opět pro Carlose Téveze. Ten využil hrubé chyby obrany Sassuola a obešel i brankáře Pegola a navýšil vedení Staré dámy.

Po změně stran se dostal Tévez opět do zakončení, ale tentokrát rozvlnil pouze boční síť. Ani střídání Simoneho Zazy místo unaveného Jasmina Kurtiće příliš brankáře Buffona neohrozilo. Domácímu favoritovi tedy nic nebránil, aby přidal další gól. Konečný účet v dnešním utkání uzavřel Carlos Tévez i díky nahrávce od Isly, který kolem penaltového puntíku našel přízemním centrem svého spoluhráče a ten už si s Pegolem nadvakrát poradil - 4:0.

Do zajímavé pozice se dostal také střídající Fabio Quagliarella, jehož rána z otočky však zamířila nad břevno. Další pokus zkušeného italského útočníka byl zablokován na rohový kop. O čisté konto mohl brankáře Buffona připravit hráč, který s ním ještě nedávno sdílel kabinu. Mladík Luca Marrone ale po Masucciho centru mířil těsně vedle.

Více informací k zápasu

Parma FC - Cagliari Calcio 0:0

15.12.2013 15:00

Góly: -

Na Stadio Ennio Tardini se odehrálo utkání, ve kterém se nejenže nepoznal vítěz, ale diváci neviděli žádnou branku. K vidění byl ale solidní karetní mariáš v podání sudího Tommasiho, hráči Parmy a Cagliari si mezi sebou rozdělili osm žlutých karet.

Severoitalská Parma i ostrovní Cagliari se před zápasem mohli pyšnit velmi zajímavou formou. Domácí ale byli přeci jenom větším favoritem, svůj potenciál ale nedokázali naplnit. Ve vyrovnaném prvním poločase se gólové šance rodily jen s velkými obtížemi. Až ve 44. minutě prokličkoval vápnem Valdés a skvělým zákrokem se zaskvěl Avramov.

Vůbec největší šanci zápasu měl pět minut po změně stran domácí Biabiany, jeho hodně povedenou ránu zlikvidoval neméně povedeně skvělý Avramov. Brankář Cagliari držel pro svůj tým i nadále nadějný remízový stav.

Cagliari navíc mohlo po hodině hry udeřit a situaci Parmy tím ještě více znepříjemnit. Sau postupoval sám na Miranteho a orazítkoval tyč. Z následné dorážky mohl zakončovat do prázdné branky Nené, ale obrana Gialloblu na poslední chvíli zasáhla. Diváci se až do závěrečného hvizdu branky nedočkali. Parma remizovala s Cagliari 0:0.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Turín FC 0:2

15.12.2013 15:00

Góly: 48. Alexander Farnerud, 75. Ciro Immobile

Domácí Udinese na Stadio Friuli padlo, protože jej překonali Alexander Farnerud s Cirem Immobilem. Pro Turín to ve výsledku znamená, že je sedmý, naopak Udinese sídlí dokonce až na patnácté příčce!

Hned v úvodních minutách Udinese přímo ohrozilo branku hostujícího celku. Pereyra našel přízemním centrem Di Nataleho, s jehož střelou si ale brankář Padelli poradil. Ve třetí minutě znovu Padelli musel zasahovat proti ráně Lazzariho zpoza šestnáctky. O dvě minuty později se domácí dostali do další nebezpečné šance: Di Natale v malém pokutovém území nestačil dostatečně přesně trefit branku a hostující gólman tak znovu skvěle svůj tým zachránil.

Až ve čtrnácté minutě se do větší šance dostal k parádní ráně Immobileho, ta ale skončila těsně nad břevnem. Kombinoval perfektně s Cercim o několik minut později a tak mohl Turín znovu zahrozit. Finální střela Immobileho ale prolétla jen těsně vedle tyče.

Až po půl hodině hry se znovu probralo Udinese. Kombinační hra Allana a Di Nataleho byla skvělou příležitostí k vstřelení úvodní branky. Po sérii narážeček se dostali až do blízkosti brány, ale Di Natale upadl a dožadoval se penalty. Rozhodčí ale ukázal, aby se hrálo dál. Ani přímý volný kop z 38. minuty z nohy Di Nataleho netrefil místo mezi třemi tyčemi. První poločas tak skončil bez změny skóre.

Úvod druhého poločasu patřil Turínu. Hostující celek se dostal hned po začátku překvapivě do vedení. Další kombinační akce skončila u Farneruda, který lobem poslal míč přesně k levé tyči Parádní akce, za kterou si připsal asistenci Cerci.

Na řadě tak bylo Udinese. V 51. minutě se tak snažil pálil Basta, následně v 55. minutě i Lazzari. První šanci ale brankář Padelli dokázal vyrazit na roh a Lazzariho pokusu chyběla přesnost. Až v 75. minutě se podruhé v zápase měnilo skóre. A byl to znovu hostující celek. Přes veškerou aktivitu domácích se dostal ke střílenému centru Darmian a Immobile přesnou hlavičkou trefil prostor mezi třemi tyčemi.

Deset minut před koncem se znovu snažili zaútočit domácí. Hlavička Lazzariho ale po centru Di Nataleho minula těsně branku. O tři minuty později centroval Basta, ale kapitán Di Natale mířil do míst, kde byl Padelli.

Více informací k zápasu

SS Lazio - AS Livorno 2:0

15.12.2013 15:00

Góly: 19. Miroslav Klose, 26. Miroslav Klose

Lazio Řím konečně vyhrálo a odskákalo to Livorno. Ústřední postavou klání se stal dvougólový Miroslav Klose. Německý útočník se uzdravil v pravý čas a vyhlásil útok na pohárové pozice. Ulevilo se také trenéru Petkovičovi, který je pod velkým tlakem.

Domácím se v předchozích zápasech vůbec nedařilo a nyní bylo na čase s bídnou bilancí skoncovat. Biancocelesti vlétli do utkání v dobrém tempu a Livorno se muselo od samého počátku jenom bránit. Lazio si vytvořilo velký tlak a bylo jen otázkou času, kdy obrana Livorna poprvé kapituluje. V 17. minutě ještě pálil Candreva do tyče, ale v 19. minutě už přišel gólový moment. Miroslav Klose pelášil sám na Bardiho a brankář Livorna ho dokázal dobrým výběhem přibrzdit. Bohužel pro něj se ale míč odrazil zpět ke Klosemu a ani navrátivší se obrana ho už nedokázala eliminovat - 1:0 pro Lazio.

I nadále na hřišti dominovalo Lazio a o několik minut později navýšilo své vedení. Na ofsajdové hranici stál absolutně nikým nehlidaný Klose a německý útočník se v takovýchto šancí nemýlí - 2:0. Lazio mohlo v průběhu utkání volně dýchat, díky Klosemu mělo zajištěný pohodlný dvoubrankový náskok.

Livorno se ze "spánku" probudilo až po dvou inkasovaných brankách. Lazio přeci jenom polevilo a Brazilec Paulinho toho mohl několikrát využít a ještě do poločasu snížit a zápas zdramatizovat. Ve svých tutovkách ale selhal a Livorno nakonec v tomto zápasu vyšlo nejen střelecky, ale také bodově naprázdno.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Atalanta Bergamo 1:1

15.12.2013 15:00

Góly: 72. Andrea Bertolacci - 90+4. Giuseppe De Luca

FC Janov se proti Atalantě Bergamo na vítěznou vlnu nevrátil. Grifové sice vedli zásluhou Bertolacciho čtvrthodiny před koncem, ale ve čtvrté minutě nastaveného času zařídil dělbu bodu De Luca.

Utkání na Luigi Ferraris nabídlo parádní fotbalovou podívanou. Hrálo se ve vysokém tempu a šancí bylo na obou stranách dostatek. O něco lepší byli domácí, kteří se mohli ujmout vedení už v deváté minutě po ráně Konatého. Atalanta odpověděla záhy sice nepřesnou, ale hodně nebezpečnou hlavičkou Denise. O velký rozruch ve vápně Nerazzurri se staral především aktivní Konaté. Při jeho dalších dvou tutovkách skvěle selhal Bertolacci, respektive sám Konaté trefil boční síť.

Vedení odmítli také hosté. Po půlhodině hry mohl Denis posouvat balón na nikým neobsazeného spoluhráče, který by jistě skóroval. Místo toho ale zvolil nešťastné zakončení a tím celou akci pokazil.

V Janově se čekalo na úvodní branku celkem dlouho, až do 73. minuty. Andrea Bertolacci se dostal k odraženému balónu a nekompromisně ho poslal za Consigliho záda - 1:0 pro Janov. Grifové už se viděli jako vítězové utkání, když ve čtvrté minutě nastaveného času srovnal na konečných 1:1 De Luca. Defenzíva domácích naprosto selhala a De Luca osamocen ve vápně celou záležitost potrestal.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Bologna FC 3:0

15.12.2013 15:00

Góly: 13. Josip Iličić, 29. Borja Valero, 64. Giuseppe Rossi

O tři branky vyšla Fiorentina lépe z duelu s Bolognou. Pioliho svěřenci dnes nedokázali skórovat, takže jeho práce se zdá být stále více v ohrožení. Felsinei se totiž rázem ocitají až na smutné předposlední příčce. To Fiorentina stoupá, táhne ji opět střelec Pepito Rossi.

Fialky se zatím posouvají na čtvrtou příčku v nedohraném šestnáctém kole, za což mohou střely Josipa Iličiće, Borjy Valera a v neposlední řadě také Giuseppeho Rossiho. Ten vládne se třinácti zásahy celé tabulce střelců, čímž nadále notně vypomáhá celému toskánskému týmu. Trenér Montella může být spokojený s výkonem celého týmu, který nedal Boloně pražádnou šanci. Do té první se sice dostal hostující útočník Cristaldo, ale jeho ránu pokryl brankář Neto bez větších problémů. Následující rohový kop se Bologně nepodařilo proměnit ve nějaký větší nátlak.

Držení míče přesto zůstávalo nadále v moci domácích, ale Fialky se nedokázaly dostat na dostřel brány Gianluky Curciho. Na jeho bránu se pokusil zamířit také záložník Cuadrado, ale ani on neměl právě přesnou mušku. O mnoho lépe se vedlo slovinskému záložníkovi Josipu Iličićovi. Bývalý hráč Palerma sice nezažívá nejlepší časy, i vinou zranění vypadl z přízně trenéra Montelly. Dnes odpoledne ale dostal šanci a chopil se jí skvěle. Před velkým vápnem se totiž dostal do zakončení, udělal si prostor pro střelu a Curci byl krátký.

Navýšení skóre se mohli domácí fanoušci dočkat ještě do poločasové pauzy, protože do samostatného úniku se dostal rychlík Juan Cuadrado. Brankář Curci ale skvěle zasáhl a zneškodnil velkou šanci soupeře. Přesto se Fiorentina do soupeřovy obrany "zakousla" a vstřelila druhý gól. Rychlý protiútok začal Giuseppe Rossi, předložil nahrávku Valerovi a spolupráce dua spoluhráčů z Villarrealu znamenala pojistku.

Do konce první půle jsme se žádné větší šance již nedočkali, ale v kabině hostí jistě panovala pochmurná nálada. Bologni se nedaří a další prohra by mohla trenéru Piolimu zlomit vaz. Problém byl, že se Felsinei nedokázali dostat přes pečlivou obrannou linii domácích a žádnou větší šanci si nevypracovali. I proto na začátek druhé půle vyběhl na hřiště střelec Rolando Bianchi. Ani on se ale do zakončení příliš často nedostával. Fialky v poklidu kontrolovaly vývoj utkání a tempo zápasu spíše upadalo. Dvoubrankové vedení dalo Montellovým svěřencům jistou dávku optimismu, navíc se jedná o velmi zkušený tým. Po hodině hry navíc Viola přidala ještě jednu branku, kterou definitivně rozhodla o osudu utkání.

Tentokrát se Borja Valero vtělil do konstruktéra ofenzivních snah Fialek, našel nabíhajícího Pepita Rossiho a nejlepší střelec Serie A přidal další zásah - 3:0.

Laxně hrající Bologna nebyla schopna rychle odpovědět, což nahrávalo kombinační hře domácích. Ti si díky třem bodům pojišťují pohárové ambice, naopak Pioliho tým stále klesá. Nutno objektivně podotknout, že za dnešní výkon si žádné body nezasloužil a čeká jej ještě velmi těžká práce.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - UC Sampdoria 0:1

15.12.2013 15:00

Góly: 16. Éder

Kouzlo Siniši Mihajloviče nadále funguje. Sampdoria Janov pod jeho vedením zvládla další utkání, když jedinou brankou Édera porazila Chievo Verona na jeho hřišti.

Domácí přitom nezačali vůbec zle a už po pěti minutách se mohli ujmout vedení. Sestu povedenou kolmicí našel Théréaua, který ve vyložené šanci neprostřelil da Costu. Chievo této zahozené šance muselo litovat, jen o několik minut později totiž inkasovalo. Krstičič z rohového kopu přesně nacentroval a Éder hlavou ještě lépe zamířil - 1:0 pro Sampdorii.

Oba celky jinak hrály vyrovnanou partii. Na začátku druhého poločasu byl opět blízko skórování janovský celek. Po chybě Puggioniho se míče zmocnil Gabbiadini, ovšem nebyl schopen přesně trefit branku.

V 72. minutě zkoušel štěstí Hetemaj, ale da Costa byl na místě. Dvě minuty před koncem zápasu sahalo Chievo po vyrovnání. Další Hetemajova rána byla zablokována, ale dostala se k Paloschimu, jenž z voleje netrefil branku Sampdorie. Blucerchiati nejtěsnější vedení uhájili a připisují si další tři body.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Hellas Verona 0:0

14.12.2013 20:45

Góly: -

Favorit z Verony se nakonec na Sicílii všech tří bodů nedočkal, odváží si pouze jediný. Bezbranková remíza je mnohem větším pozitivem pro strádající domácí tým. Catania se sice neodlepila z posledního místa Serie A, ale její výkon přesto znamenal jistý pokrok.

Hellas Verona mohl vystřídat Fialky z Toskánska na pátém příčce, ale hozenou rukavici v podobě dříve hraného utkání nevyužil a v sobotu večer pouze remizoval s poslední Catanií. Nyní se tedy svěřenci trenéra Mandorliniho musí prozatím spokojit pouze se šestou příčkou. Zejména herní projev musí domácí těšit, protože jejich zlepšení bylo evidentní.

Do utkání vstoupili jednoznačně aktivnější domácí Sloni, kteří se prezentovali množstvím standardních situací. Ani jeden ze tří rohových kopů však kýžené vedení nepřinesl. Přesto se o něj domácí nadále pokoušeli, za všechny jmenujme alespoň zajímavý pokus Mariana Izca, který z pětadvaceti metrů střílel téměř dokonale. Nebýt brankáře Rafaela v bráně Hellasu, možná bychom se dočkali brzkého gólu. Následujících patnáct minut se těžiště hry přesunulo blíže ke středu, odkud se branka trefuje jen velmi obtížně.

Ani z mnohem větší vzdálenosti to ale není úplně snadné, což demonstroval Sebastian Leto. Zraněními pronásledovaný ofenzivní hráč totiž mohl pálit po sklepnutí Pabla Barrientose, ale jeho ránu brankář vyrazil. Co víc, k další dorážce se dostal mladý Argentinec Gino Peruzzi, který ale pootevřená vrátka obrany Catanie nevyužil a míč napálil mimo tři tyče! Faktem zůstává, že hosté se k útočením moc neměli a když už se někdo z nich směrem brankáře Alberta Frisona dostal, většinou mu byl pískán ofsajd. Hosté se do velké šance dostali vlastně až v samém závěru první půle, když se opakovala situace Catanie. Juanito předložil míč nabíhajícímu Manueli Iturbemu, který však odkrytou bránu zase netrefil!

Brankář Frison měl napilno také v úvodu druhého dějství, když se skvělou ranou prezentoval Emil Hallfredsson, ale jeho projektil letěl kousek nad břevno. Škoda, pár centimetrů níž, a diváci by se dočkali úvodní branky. Obrana hostí se musela zformovat po šanci Izca, ale nakonec si s jeho akcí poradila. Úkol prostřelit brankáře Rafaela si vzal osobně na starost také zkušený záložník Tiberio Guarente, který ale namířil svou ránu jen do prvního stojícího obránce. Hellas hrál očividně na remízový výsledek, protože i když se mu poštěstilo a mohl jít do útoku, jeho přechod byl zdlouhavý a laxní. Trenér Mandorlini si nakonec mohl podle plánů mnout ruce, protože po uplynutí devadesáti minut, když se neujala ani rána kapitána Izca, se hosté mohli rozloučit s diváky s bodem v kapse. Po jeho zisku jsou nadále v kontaktu s první pěticí, Catania může být nespokojená s výsledkem. Předvedená hra je ale více než pozitivní.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC16141135:1043
2.AS Řím16115031:738
3.SSC Neapol16112335:1935
4.ACF Fiorentina1693432:2030
5.Inter Milán1677236:2128
6.Hellas Verona1682627:2526
7.Turín FC1657426:2322
8.SS Lazio1655621:2220
9.Janov CFC1655617:1920
10.AC Milán1647525:2519
11.Parma FC1647522:2419
12.Cagliari Calcio1647517:2319
13.Atalanta Bergamo1653817:2118
14.UC Sampdoria1645718:2417
15.Udinese Calcio1652915:2117
16.Chievo Verona1643912:1915
17.US Sassuolo1635817:3514
18.AS Livorno1634915:2713
19.Bologna FC1626816:3112
20.Calcio Catania16241010:2810

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (184)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

3:1

3:0

0:2

4:2

2:1

1:1

2:1

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

Fasio 2 Fasiorno 0 (2 gole Fasoun)

Reagovat
Milan.B

ha ha ha....

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Livorno a fašisti ???

Reagovat
smazaný uživatel

polsky nemec fasista na dejaku si evidentne daval pozor

Reagovat
db18

Reagovat
lucius6

tohle se v 6. třídě ještě neučí

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
M11

tak to joooo

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelné. To je z jakého zápasu?

Reagovat
Godwinson

Ze zápasu proti Nice v dubnu, neuznaný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se mělo uznat, už jen za to, že mohl skočit šipku přes brankáře, jak to dělá každé vemeno a pískala by se pentle.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Alberto Aquilani

na placku za barákom, som takýchto golov daval stovky, škoda, že si ma vtedy nevšimol žiadny skaut a nespravil zo mna superstar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale houby, nikdo ti to nevěří.

Reagovat
Milan.B

silva

Reagovat
domingo
Reagovat
Pipo123

Skysport Yakin sa stane novým trénerom Lazia

Reagovat
Pettirosso

to by mohlo být dobrý. S basilejí hraje dobrej fotbal

Reagovat
db18

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

opäť čisté konto

Reagovat
10

teď dá hattrick...v LM jsme od tebe potřebovali góly víc, Carlito

Reagovat
10

jak hrál Asa uprostřed?

Reagovat
Pinturicchio

Výborně, společně se zápasem s Realem, kdy hrál levého beka, letos jeho nejlepší výkon.

Reagovat
10

tušil jsem to, je paradox že tam hrál snad poprvé v Juve...

Reagovat
Pinturicchio

Tuším podruhé, ale i tak, no , ... šlo vidět, že jeho místo je ve středu.

Reagovat
Pettirosso

jenže bylo vidět, jak je zvyknutý se stahovat k lajně

Reagovat
Pinturicchio

Jj, táhlo ho to tam, ale s Pelusem si rozuměli, šlapalo jim to spolu.

Reagovat
M11

no prvni polocas hral prakticky na lajne

Reagovat
10

to spíš chce Conte, podívej se na Vidala, nebo Pogbu, když hrajou napravo...ale dneska jsem to neviděl

Reagovat
Pinturicchio

8 zápasů, 8 výher, skóre 19:0 , ... Kwadwo by měl hrát střed, výborný výkon. Nalevo bych se nebál pravidelně stavět Pelusa, napravo buď Martín nebo Stephan.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
DelPiero137

Nepochopil som striedanie DeCeglieho, to tam mohol ist radsej Martin. Jeho budeme potrebovat viac nez Paola,

Preco nehral Mirko a Litchy? Nepaci sa mi ze su tak dlho mimo....

Reagovat
brenk

Mirko sa opätovne zranil...

Reagovat
Pinturicchio

Mirko je maródný a Lichty asi není taky ještě úplně v pohodě.

Reagovat
Dominator

O chvilu je tu Gigiho rekord

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Buffon kolik minut má? a koli schází do rekordu? rekord je tuším 10 zápasů a kousek, lae sme línej to hledat

Reagovat
Pinturicchio

Rekod dával někdo minule, nepamatuju si to, ... Gigi má 720.

Reagovat
smazaný uživatel

729 má dostal naposled dostal v 81minute ve florencii

Reagovat
Pettirosso

900 něco je rekord

Reagovat
Pettirosso

960 nebo tak ňák

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to, teď tam Tevezovi spadlo vše a v LM netrefil zařízení ani jednou a šance měl.Je to fakt k pláči.Jdeme dál, snad se rozstříli v EL

Reagovat
Dominator

Co sa tyka Teveza, unho to uz zopar zapasov nebolo velmi slavne. Nedarilo sa mu prilis, bol nervozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Výborně dnes Tevez,Peluso,Asamoah a Pogba.dám jim palec

Reagovat
smazaný uživatel

No tak na toto jet... snad se za týden seberou a to derby je vyburcuje.

Reagovat
lnterista

gratulace ale jsem nasranej tohle bylo minimalne za 1bod

Reagovat
Pinturicchio

Herní komedie bez systémů, bez obran na obou stranách, ... Neapol má štěstí v tom, že tu kvalitu vepředu mají a takový Insigne, Higuaín, Mertens většinou něco vymyslí.

Dovolím si tvrdit, že AS má to druhé místo v podstatě jisté, protože když člověk kouká na ně, tak je to oproti těmhle dvěma týmům pohlazení po duši.

1. Juve, 2. AS, 3.-4. Viola, 3.-4. AC za barák.

Reagovat
Tomanatura

Neapol ten 2. flek uhraje, na to bych vsadil barak, auto a manzelku ja.

Reagovat
Pinturicchio

To by museli něco udělat s tou obranou, tam není kvalita ani v kádru, ani v systému. Pokud AS rozšíří lavičku, tak jim věřím jednoznačně nejvíc.

Reagovat
olis

uvidime co zimne mercato, ak neprivedieme naozaj kvalitneho stopera tak nam na 2.miesto neverim ani ja

Reagovat
Pinturicchio

Ty stopery byste potřebovali spíš dva a k tomu dva kvalitní hráče na kraj.

Reagovat
olis

Zuniga sa vrati, pride Antonelli, Albiol hra dobre, ak bude mat vedla seba este niekoho kvalitneho ukaze sa este viac, ale samozrejme za dvoch kvalitnych by som sa nehneval

Reagovat
Pinturicchio

Ale zase možná odejde Cannavaro, ... Armero tragédie, Maggio aspon co jsem viděl, taky nic moc.

Reagovat
olis

to je v poriadku keby odisli, aspon sa nebudem musiet strachovat ze nastupia malo by to vyzerat takto podla mna: Zuniga/Maggio, Albiol/posila, ta ista posila/Britos, Antonelli/Zuniga/Reveilere a Fernandez az ako 4. stoper

Reagovat
10

to, že Albiol hraje dobře je dobrá fáma, nechápu, kam na ní chodíte, vždyť přes něj chodí tuna gólů, nejen včera...

Reagovat
olis

Reagovat
10

tuhle reakci jsem nečekal, zaskočil si mě

Reagovat
olis

Reagovat
mastakillah

No v té konkurenci našich stoperů petří k těm lepším

Reagovat
10

jj, je v užší špičce vašich stoperů

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Zuniga nás zachrání

Reagovat
olis

uz sa tesim ako ti neostane nic ine iba ho chvalit

Reagovat
mastakillah

Neboj. Já vím čeho je schopnej. Dopředu hrát dobře bude, jen dozadu to hitparáda bohužel nejspíš nikdy nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Antonelli je dřevák, přeceňovanej jak prase, zhoří v Neapoli, na to dam klidně sazku.

Reagovat
DelPiero137

AS bude tazit z tej obrany, tam sa musi nieco zasadne stat aby zacali dostavat goly.

Reagovat
10

Juve

Viola

AC

takhle se to začne časem krystalizovat

Reagovat
Pinturicchio

Proč myslíš, že AS tak padne?

Reagovat
10

je to čistě pocit, samozřejmě...nevěřím jim, už teď ty poslední zápasy podle mě ukázaly takovou uvadající setrvačnost

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

aby to nevyznělo jako že jsem nějakej AS hater - jsou mi sympatický a v LM by mi vůbec nevadili, akorát si myslím, že tam budou až příští rok

Reagovat
Pinturicchio

Juve + dva z trojice AS, Viola, AC

Reagovat
panca

to by musela hrat neapol slusnou tuzku, aby za jaro poztraceli tolik bodu oproti AC. Tomu neverim

Reagovat
mastakillah

Dneska to byla klasika. Naše defensíva je jednoduše špatná.. Tohle chce změnu. Rozhodně bych se nebránil návratu Paola do sestavy. Takhle to prostě dál nejde... Naštěstí ofensivní hráči zabrali a berem body.. Řekl bych, že nakonec zaslouženě. Samozřejmě nám dost pomohlo vyloučení (naprosto vymyšlené), ale na to se už nikdo ptát nebude, důležitý jsou body. Nejlepší na hřišti Blerim, poslední zápasy je fakt skvělej. Snad budem ve sbírání bodů pokračovat dál.

AVANTI NAPOLI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hm sympaticke vidiet, ked niekto napise, ze vylucenie - naprosto vymyslene.. to by tu bolo komentov, keby nieco take sa pisklo Juve.. ave marie.. Kazdopadne to co som tu pisal po troch kolach sa zacina naplnat a vyzera to tak, ze ta prva trojka si nejaky ten naskok trhne.. Forza Juve

Reagovat
smazaný uživatel

za objektivitu ... A vaše obrana vedle té naší vypadala jako neprostupná zeď ...

Reagovat
DelPiero137

Este zajtrajsi zapas a potom Madonnina, je naco sa testit

Reagovat
Dejwa

další zbytečná ztráta, opět errorama darovaný body..

Reagovat
smazaný uživatel

čekat, že tihle ubožáci vezmou neapoli body bylo fakt naivní..

Reagovat
olis

obrana je otras, cez zimu musi prist naozaj kvalitny stoper, Maggio otras taktiez, modlim sa nech tam zacne hravat Zuniga ako pride Antonelli, Inler taktiez tragedia, stracal lopty, a nestihal, Dzemaili dobre, aspon ze nas dnes potiahla ofenziva, vsetci hrali super az na Pandeva, mal to nechat Insignemu, toto akurat tak narobi zlu krv v kabine, este sa pomodlime nech Higuainove zranenie je iba nejaka malickost lebo sme v riti

Forza Napoli!!!

Reagovat
Lubinterista

Zbytečný goly. Yuto místo, aby odhlavičkoval na roh, tak naleje do vápna. Campagnarova zbytečná ztráta ani nemluvě. Na redku se nema cenu vymlouvat. Škoda golovek Palacia nebo Fredyho, na druhou stranu Neapol měla svoje šance - tyč, penalta... Ale minimálně bod to být měl.

Přesto gratulace Neapoli

Reagovat
olis

San Paolo sa dnes rozdelil na dva tabory - Curva A Mazzarimu zatlieskala, Curva B ho vypiskala

ako tu uz dnes niekto spominal, aj mne sa zda ten stadion prazdnejsi, pritom co citam o ziadnych probemoch sa nepise - tak neviem co je za tym, cakal som aj choero proti Arsenalu a nic... pred zapasom proti Interu aj Arsenalu sa pisalo ze by malo byt vypredane, tak bud je obmedzena kapacita alebo potom nechapem

Reagovat
andycek1

Cele Sao Paolo je uplne rozpadle...povodna kapacita 72 000 ale niektoe casti su v havarijnom stavem(ta mensia dolna cast) a preto je kepacita zredukovana na 60 000...dufam ze zacnu s prestavbu

Reagovat
olis

prestavba sa uz riesi minimalne 3 roky ale stale to iste dookola cez leto bola taka uplne mini uprava za 2 mega, aspon vymalovali nejake steny, spevnili nejake steny a opravili hajzle inak by sa tam nemohla hrat LM, ja viem ze je to zredukovane, ale zda sa mi ze je tam menej ludi ako bolo minulu sezonu napriklad, ale ktovie mozno sa mi to iba zda

btw je to San Paolo a nie Sao Paolo

Reagovat
Jajinek

No nic...jedu si užít derby a chci hrát EL...abychom hráli EL, tak doufám, že někdo z vrchu tabulky vyhraje Copu, páč nás asi předskočí i AC...

...na druhou stranu je třeba věřit a hlavně neustále fandit.

FORZA INTER!

Reagovat
Pinturicchio

S Coppou vám pomůže Juve

Reagovat
Jajinek

to je pohárové soutěž...tu trofej ze remízy nerozdávají...

Reagovat
Pinturicchio

To jsem nepochopil. Juve vyhraje Coppu => bude o jedno místo víc pro EL v lize.

Reagovat
Jajinek

no...ale když vyhraje copu třeba Viola, tak to bude stejné a přeju jí to daleko více...

Reagovat
Pinturicchio

To je mi jasné, proto taky ten smajlík u toho prvního příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže coppa italia sme tušim vyhráli někdy před 20 lety :)

Reagovat
Pinturicchio

Téměř těch 20 let, no, ... ale pod Contem to bylo dvakrát blízko, snad to letos vyjde a budeme první v Itálii, kdo Coppu vyhraje 10x.

Reagovat
DelPiero137

Tento rok by sme mali na Coppu zabrat ako nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ja porad verim v LM

Reagovat
Pinturicchio

Carlito už ted vyrovnal nejlepšího ligového střelce od chvíle, kdy Juve trénuje Antonio , ... tu dvacítku dá naprosto s přehledem.

Reagovat
Pipo123

Kebyže porazíme Hellas a doma Inter, čo nie je nereálne tak by sme sa docela slušne priblížili k pohárovej európe, docela v to aj verím po tom výkone proti Livornu

Reagovat
Maritazzi

Jinak Baldinimu teda nevydržel moc dlouho trenér ani v dalším působišti...

Reagovat
10

bublina se mu pěkně zmenšuje

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM nakonec asi Muntari, 1+1 a zavěr byl jeho, fyzicky i pozičně AS moc nepustil do hry.

AC to mohlo v poslednich 20 minutach kdykoli urvat, AS nevědělo kde stoji, nakonec však Gerv těsně minul. Pěkny zapas, dobrou noc.

Reagovat
smazaný uživatel

forza calcio

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

Juve +5 bodů.

Dneska AS mělo padnout, na rozhodčího si teď asi chvíli stěžovat nebudou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

z jakého důvodu? Copak nám rozhodčí nějak pomohl?

Reagovat
smazaný uživatel

prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

z jakého důvodu? Copak nám rozhodčí nějak pomohl?

Reagovat
Shevchenko

Remíza je samozřejmě úplně k hovnu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
smazaný uživatel

Zato juventini sa budu blahom placat po bruchu (zasa).

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Tohle se mělo vyhrát ale je to furt do kola...Díky Balotellimu za tu poslední šanci ve které to mohl rozhodnout ale neskutečně to posral...Ta ztráta na LM je už tak obrovská,že se sním můžeme pro příští sezonu rozloučit...Snad pozbírají ještě zbytek sil(hlavně psychyckých)do posledního zápasu podzimu a vyhrajou pro tifosi za ten protrápený podzim aspon derby...Ricky jsi neskutečný borec

MILAN PER SEMPRE!!

Reagovat
santini

krásny mač a infarktový záver

Reagovat
panca

matri je prumer, ten za to nemuze, ale balo to zase dnes posral a byl na vystridani

Reagovat
Alberto Aquilani

Kazda akcia po odchode Castana smrdela golom, Burdisso je šialeny proste, zabudal sa všelikde a čojaviem čo ..... treba overiť Jedvaja a kupit hraca na lavičku miesto neho

Reagovat
Maritazzi

Příští tejden jsem moc zvědavej, jak poskládáme zálohu. Fakt bych tam klidně dal toho Florenziho.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Prvni obdržený gól byla klasika letošní sezóny a sice nefunkční offsidová past. Tentokrat se tam zapomnel nejzkušenější Bonera..

Druhý gól padl po penaltě, která nebyla, ale i takové se občas pusinku. Co je ale opravdu zarážející je důvod proc sakra Gabriel takhle stupidně vyběhl.. celkove jeho výkon byl strašný. Moc mě mrzí, zme jsme nevyhrali (Mario!!), takhle uz v tu LM ani nevěřím..

Příští kolo porazit Inter a pak uz snad i s Keisukem zválcovat druhou část sezóny.

MILAN PER SEMPRE!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

P.S Bradley je král..

Reagovat
Pinturicchio

"ale i takové se občas pusinku"

Reagovat
Ragazzo d'oro

Klasická korektura

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
frankiefcb

penaltě, která nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

penalta uplne jasna, jednoznacny faul a 20-30 cm vo vnutri sestnastky

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vždyť se ho ani nedotkl.. Pokud mas průkaznější GIF, budu rád. Z toho co jsem videl já, tak bych dal ruku do ohně, že nebyla.

Reagovat
Pipo123

Já si tiež myslím že sa ho nedotkol

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel musim říct že to byla jasná penalta... Rami, Honda, a doufám Jorginho, Perin a musí se to zvednout

Reagovat
Pinturicchio

Ta penalta byla divná, ... on tam Gabriel na malinkou chvilku švihnul nohou, ale v okamžiku ji měl zase zpátky, ... a pořád si nejsem jistý, jestli to bylo in nebo out.

Reagovat
CubONE

Bolo to vnutri...tesne, ale bolo.

Reagovat
FORZAMILAN

Taky se mi zdálo, že to bylo větší částí těla ve vápně

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mně ani tak nejde o to, jestli to bylo ve vápně. Mám proste pocit, že se ho nedotkl.

Reagovat
CubONE
Reagovat
Pinturicchio

Tak už je to jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

koukni sem 1:20-1:30 je tam zaber zepredu a jednoznacnej dotyk=faul golmana..

Reagovat
10

On ho netrefil jen proto, že nadskočil. I podobnej náznak je faul...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Penalta nejen že byla neuvěřitelně jednoznačná, ale Gabriel mohl bejt rád jen za žlutou

Reagovat
M11

AS stale bez prohry.. Respekt

Reagovat
lnterista

peknej zapas...ten konec byl strhujici

Reagovat
didosh

Příští týden musíme vyhrát derby!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pri baltelliho sanci som ho uz videl v sieti ,na druhu stranu žervino mohol umlcat san siro ....

Juventus je niekolko levelov pred vsetkymi s CALCIA sillnou lavickou ... mame 8 bodov pred tretim miestom co je uzasne a priznam sa ,ak AS neskonci po sezone do 3 miesta budem velmi sklamany ,verim ze horsie ako 3 neskoncime ... este catania a povinne 3 body a rok 2013 za nami ...FORZA ROMA !!!

Reagovat
forma

USHER HRAJE ZA AC MILÁN

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

yeah yeaah yeaah

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka tam dnes vyplulul dusu , velka posila pre CALCIO

Reagovat
Alberto Aquilani

Vykon Ríma bol dnes všetko, len nie dobrý. Bezduchy vykon, kedy sa tam 90 minut len tak placali, a cakalo sa, že sa AC porazí samé, navyše všetko to čo sme čakali- hrozný Bradley a Burdisso, a znova chybujuci(aj ked inak super vykon) Dodo

Na druhu stranu nepochybujem, že byť tam dnes Pjanič tak vyhráme

Reagovat
FORZAMILAN

Mě se ten váš výkon zas až tak hrozný nezdál, chvíli to bylo tak a chvíli tak. Ten Bradley je ale fakt hrozný, nechápu jak hraje v základu.

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo bol Pjanič vykartovany, a bohuzial Garcia ešte nevyksusal v sezone Florenziho v strede, takže je ako 1.volba na lavičke....... Mne prišiel uplne bezemočný, ako fajn, Strootman hral dobre a aj Gervinho povedzme- ale aj ten bol dneska čudný..... AC viac chcelo

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, mě se líbil ten Strootman i Gervinho, jak píšeš. A z naší strany Balo totální propadák, bylo vidět, že se mu dneska moc nechtělo hrát. Zato Kaká, postupem času i Muntari se rozehrál. No, mohli jsme vyhrát i prohrát, my i vy, tak plichta bude asi spravedlivá

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Americkej vlastnik, americkej marketing.. Musi tam byt.

Reagovat
FORZAMILAN

Hmm, to je pravda, to mě nenapadlo, takhle jsem si to do souvislosti nedal

Reagovat
olis

necakal som ze AS zavaha, ale dobre pre nas, diki AC

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádí Benatia, je pro mě absolutně největší překvapení hráčský v téhle sezoně.Podle mě momentálně nejlepší stoper ligy.Fakt z něho nemůžu.AS i přes tuhle porážku se bude s Juve být až do konce o titul, tojde vidět už teď.Ten tým je poskládaný výtečně.

Reagovat
Milan.B

remizna je nam na hovno

Reagovat
Maritazzi

Sleduje někdo nějak víc Parola? Mluví se o něm jako o posile do zálohy.

Reagovat
danko10

Neviem, v čom by mal byť lepší, než Majkol.

Reagovat
danko10

Som nasratý, pretože sme sa, pri všetkej úcte k súperovi, o body pripravili sami. Tak slabé AC som snáď ešte nikdy nevidel. Absolutne nedôstojná sebranka polofutbalistov a Kaká. Moc nechápem tie výtky na rozhodcu. Beriem, že nefúkol kartu Maiconovi a že viacej sporných situácií skončilo pozítívne pre nás, ale v sudcovi by som fakt problém nehľadal, keď ACčko samo nestojí za nič. Aby som teda vypichol pár postrehov po strávení nasranosti zo včetajška:

- Bradley nech už ide prosím do prdele. Fakt sa na neho nedá dívať. Zlatý Perrotta...

- Burdisso potvrdil štatút futbalovej mŕtvoly. Ak bude Leovi niečo vážnejšie, sme v háji.

- Zápas ala Spalletti. Súpera sme nechali hrať okamžite po tom čo sme išli do vedenia. Už ma to fakt točí.

- Bez Pjanića bol v zálohe iba jeden zbytožný plešatý medzikus navyše. Jeho moyog chýbal uplne kriticky.

- Potešil iba Mehdi, ostatní to tak nejak odchodili.

- Chcel som pochváliť aj Dodena, ale ten stihol v poslednej pätnásťminútovke úspešne pochovať celý svoj dobrý výkon.

- Destro je rovnaké jalito ako Borriello, ale vie kam sa má postaviť aspoň, čož je u útočníka dosť postatné.

- Gervinho mal dnes, neviem prečo, o pol sekundy pomalší mozog, než nohy.

- Na Ljajića som vyložene alergický. Talentu má jak sračiek, ale čo z toho, keď je to typický lenivý Balkánec?

- Daniel podal najslabší výkon tento rok, ale stále to bolo úplne inde, než pod tymi hovadami v sezónach minulých.

- Kevina oficiálne milujem.

- Garcia poslal hore očividne ešte nepripraveného Tottiho skôr, než Florenziho, ktorý podľa mňa mohol ísť na brejky keď sa viedlo. Ale na druhú stranu si bol Rudi možno vedomý toho, že na ihrisku nemá chlapa, ktorý by mu bol schopný dať použiteľnú loptu.

- Brankár súpera v druhom polčase výborný. Síce si za celý polčas nemusel prakticky šáhnuť na loptu, ale stihol ísť jak idiot do Gerva (uplne jasná penalta) a zabiť Urbyho. Bravo!

- Neskutočný Kaká. Hecoval, makal, chodil si hlboko pre loptu, objavoval sa na stranách. Jeho výkon rezonoval o to viac, že bol obklopený väčšinou nýmandami, ktorí to pojali (kulantne povedané) rekreačne.

- Emanuelsson je neskutočná atrapa.

- De Sciglio bude výborný fotbalista.

- Montolivo je... Montolivo. Mongoloidný polonemec no... Neviem, nemyslím, že klubu ako je AC by mal kapitánovať taký chuj.

Celkovo to nebola dobrá reklama pre Calcio. Na place boli dva priemerné tímy a jeden výborný Kaká. Tempo často padalo do uplného kroku. My sme hrali vždy iba na gól a keď kontrolovalo hru nepresné AC, nedalo sa na to dívať.

Juventus bohužiaľ tento rok konkurenciu v lige mať nebude.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
10

olis na tebe nemá dobrej vliv

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude, nemůžem vyhrávat takhle věčně.AS jednoznačně má kádr na to nás honit.A to nejsou jen planý slova.Co sem vás letos viděl, vždy jste hráli parádní fotbal, ten rychlej přechod do útoku je neskutečnej.

Reagovat
danko10

Nemá. Mimo základnej zostavy neni z čoho brať.

Reagovat
10

každej náhradník AS je minimálně o úroveň níž, než hráč toho ideálního základu...nehrají evropskou ligu, ale stejně jim každý vykartování a zranění dělá velký problémy

Reagovat
smazaný uživatel

presne zaklad je velmi kvalitny a mimo neho su len mladici a jelita

Reagovat
Pinturicchio

Třeba takový Bradley nebo Marq nemají v AS ani na tu pozici náhradníka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý shrnutí

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát k tomu tempu bych měl něco.. nepřišlo mi to až zas tak chodící,chvílama se hrálo nahoru-dolů a celkově to byl koukatelný fotbal za který se SA vůbec nemusí stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

nezer to tak...v zivote su dolezitejsie veci ako hlupy futbal..

Reagovat
danko10

Kde to žeriem? Normálne som zhrnul čo som videl, ako vždy.

Reagovat
Tsigi

Urby byl včera s De Jongem nejllepší na hřišti ze strany AC

Reagovat
danko10

Nemyslím si. Áno, momenty ako tá vracačka na konci a akcia pred gólovým rohom boli, ale inak to Maiconovi dosť uľahčoval tým splašeným naivným pohybom.

De Jong výborný. Toho som zabudol spomenúť.

Reagovat
lnterista

me se libil Muntari...na nej bude kazdej nadavat ale ty velky zapasy mu jdou a udela plno spinave prace

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ale pak to cely znehodnotí přihrávkou do autu nebo soupeři..

Reagovat
lnterista

tak je to Muntari ale plusy prevazuji...hlavne vcera vecer

Reagovat
Ragazzo d'oro

hrozně překvapuje

Reagovat
M11

Reagovat
FORZAMILAN

Chlapci, mám dotaz, jak to bude na jaře s Hondou, bude moct hrát za nás LM když hrál na podzim za cska? ...........

Reagovat
danko10

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele