Serie A - souhrn 16. kola

08.12.2012, 20:03, aktualizováno 10.12.2012, 22:57
Komentáře a souhrny
Juventus vyhrál v Palermu a po tomto kole nic neztratí ze svého náskoku. Na druhé místo se posunul Inter, který ve šlágru zdolal Neapol. Sérii ligových výher prodloužilo i milánské AC, které uspělo v Turíně, AS Řím už v sobotu porazilo Fiorentinu. Tři body mají i Atalanta, Chievo, Pescara a Catania, k nimž se v pondělí přiřadilo Udinese, jen bod má Lazio...

Bologna FC - SS Lazio 0:0

10.12.2012 21:00

Góly: -

V boji o přední příčky ztratilo Lazio. Biancocelesti se představili na půdě Boloni a pouze remizovali 0:0. Výraznou, leč negativní stopu zanechal v utkání český útočník Libor Kozák, který pár minut před koncem obdržel červenou kartu.

Ačkoli skončilo utkání bez branek, bylo se na stadionu Renata Dall'Ara na co dívat. V 10. minutě utkání se odhodlal k zajímavému pokusu hostující Ledesma a jen těsně minul branku. O chvíli později se představili i domácí. Taider byl ale podobně jako Ledesma nepřesný. Vzápětí se hra rychle přesunula opět k Agliardiho brance, brankář Boloni musel tasit důležitý zákrok proti ráně Candrevy. Tím skončila úvodní čtvrthodina.

Celkově vzato byl první poločas dosti vyrovnaný. Ve 33. minutě nepropálil hostující hradbu Cherubin a v samotném závěru prvního dějství nechal vyniknout Agliardiho po ostré střele Libor Kozák. Diváci se branky v prvním poločase nedočkali a nejinak tomu mělo být v půli druhé.

Šest minut po změně stran se řítil do velké šance Gilardino, jemuž poslal parádní pas italský reprezentant Alessandro Diamanti. Gilardina ale nakonec odzbrojil obránce Biava. Šance domácí Boloni začali postupem času více a více přibývat. Guarante těsně minul tyčku a Taider zase těsně netrefil míč! Devět minut před koncem mohl rozhodnout utkání Alberto Gilardino, jenže skvělý Bizzarri opět zachránil Lazio od inkasované branky.

Pak už přišel výše zmíněný okamžik českého útočníka Libora Kozáka. Ten uviděl v 86. minutě za ostrý faul druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Lazio šlo do oslabení. Boloňa ale neměla příliš času přeskupit síly a utkání v početní převaze rozhodnout. Úspěšný nebyl Pasquato a rozuzlení nepřišlo ani během pětiminutového nastaveného času.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Udinese Calcio 0:2

10.12.2012 19:00

Góly: 17. Danilo, 28. Antonio Di Natale

První branku utkání vstřelil obránce Danilo, na jehož trefu navázal kapitán Di Natale. Ve druhém poločasu už žádná branka nepadla, což znamená, že Udinese stoupá na osmou příčku, zatímco Doria klesá na třinácté místo.

Po velmi špatné sérii porážek se Sampdoria vzpamatovala a na dvě výhry navázala cennou remízou s Fiorentinou. Udinese se také nedařilo podle představ a sérii pěti zápasů bez výhry zarazilo až v posledním kole. Rovnou ale vysokou výhrou 4:1 nad Cagliari. Dnes se celky s neúspěšnou sezonou střetly.

A šťastnější musí být hosté. Tým trenéra Guidolina totiž hladce vyhrál a navíc udržel čisté konto. Na domácím týmu se projevila absence zakončovatele, mimo hru je například Maxi Lopéz. Za hosty nenastoupil například Pablo Armero.

V šestnácté minutě nám brankář Romero předvedl kousek ze svých kvalit, když skvělým zákrokem zmařil Di Nataleho jasnou gólovou šanci. Hosty ale neschopnost usměrnit míč za Romerova záda rychle přešla. O minutu později totiž vedli. Di Natale z rohového kopu našel nabíhajícího a hlavně volného spoluhráče Danila, který hlavičkou poslal svůj tým do vedení.

Po půlhodině hry se skóre zdvojnásobilo. Di Natale si naběhl na přihrávku, ale tísněn obráncem zprvu nedokázal zakončit. Zkušeně však vyčkal na obráncovu chybu a podruhé již brankáře Romera překonal - 2:0.

Do další velké šance se dostal Giampiero Pinzi, jehož rána jen o pár centimetrů minula domácí branku! Hosté byli opravdu při chuti a domácí obrana často nevěděla, co dřív. Jeden ze záblesků aktivity byl vidět při šanci Poliho, ale brankář Brkič mladého záložníka Blucerchiati vychytal.

Po hodině hry se k míči dostal opět kapitán Di Natale, jehož našel nakopnutý míč. Italský útočník si balon zpracoval a vypálil, jeho rána ale mířila těsně vedle brány. O mnoho zajímavější šanci si vytvořili domácí hráči. Vracející se Allan stáhl v pokutovém území Icardiho a sudí Gervasoni nařídil pokutový kop. K jeho zahrávání si stoupl Nicola Pozzi, rozběhl se a zamířil, ale brankář Brkič si vybral stejnou stranu a míč zneškodnil!

Domácí dnes v závěru sahali alespoň po snížení, ale ani to jim přáno nebylo. Střela Pozziho mířila mimo bránu a šanci Icardiho odvrátila obrana. Poslední slovo v zápase chtěl říct kapitán Di Natale, ale brankář Romero skvělým skokem jeho pokus vyrazil mimo nebezpečí.

Více informací k zápasu

Inter Milán - SSC Neapol 2:1

09.12.2012 20:45

Góly: 8. Fredy Guarín, 39. Diego Milito - 54. Edinson Cavani

Inter Milán nakonec o gól zvítězil nad Neapolí a po výhře se usadil na druhé příčce. Tým trenéra Mazzariho klesl na třetí příčku. Po Guarinově střele se prosadil také Diego Milito, ve druhém poločase pak korigoval uruguayský kanonýr Edinson Cavani.

Těžké časy teď zažívá Wesley Sneijder. Holandský záložník touží po nové výzvě a nechce prodloužit smlouvu. Následkem toho není povoláván k zápasům prvního týmu. A dnešní utkání proti silné Neapoli na tom nic nezměnilo. Kromě něj se do utkání nezapojil ani stoper Samuel, kterého musel v obranné řadě nahradit argentinský defenzivní hráč Esteban Cambiasso. Proti bývalým spoluhráčům se dnes poprvé postavil Walter Gargano, jeden z pětičlenné záložní řady Interu.

Walter Mazzari mohl skládat základní jedenáctku z téměř kompletního seznamu hráčů, mezi nimi nefigurovalo akorát jméno Gorana Pandeva. Slovenská hvězda Marek Hamšík podle italských médií utrpěl symptomy chřipky, ale nakonec byl schopen zasáhnout do utkání. Své bývalé spoluhráče podpořil na tribuně také Ezequiel Lavezzi, jenž se přestěhoval do Paříže.

V první minutě musel být ošetřen Alessandro Gamberini, který utrpěl zásah do hlavy. Nejednalo se ale o vážné zranění a tak mohl obránce ve hře pokračovat. Již v osmé minutě se poprvé otevřelo skóre zápasu, prosadila se bývalá opora Porta. Fredy Guarin si naběhl na zadní tyč po Cassanově centru a přesnou ranou z první překonal brankáře De Sanctise - 1:0.

K životu se probudila také Neapol, po souhře s Cavanim technicky vypálil mladík Insigne, ale jeho střela mířila vedle tyče. Edinson Cavani nahrával na lépe postaveného spoluhráče také o minutu později, Marek Hamšík ale poslal svůj projektil také jen těsně vedle.

A do třetice hosté - Edinson Cavani prokázal dobrý výběr místa a hlavičkou zakončoval, ale brankář Handanovič nakonec zasahovat nemusel. Přesto, že byli Partenopei aktivnějším celkem, gól vsítilo domácí mužstvo. Míč do malého vápna dostal zkušený útočník Diego Milito a ten si v takových situacích většinou dokáže poradit. Učinil tak i tentokrát a brankář De Sanctis šel pro míč podruhé.

Pět minut po změně stran si vzal míč pod patronát Alváro Pereira a nabídl jej Cassanovi. Jeho technickou střelu ale De Sanctis vyrazil. Na druhé straně se musel činit Handanovič, kterého prověřoval milovník střel z dálky, švýcarský záložník Inler. Jeho varování nevzala obrana Interu vážně a hosté toho využili. Po rohovém kopu se k míči dostal střídající Pandev, který sice na několikrát Handanoviče nepřekonal, ale to se povedlo Cavanimu, který zdramatizoval vývoj zápasu a udržel hosty v naději na bodový zisk.

Poté se ale tempo hry trochu uklidnilo a na další velkou šanci jsme si museli počkat až do konce zápasu. Díky standardní situaci se k ohrožení brány dostala Neapol, ale Maggio svou hlavičku poslal přímo do Handanovičových rukou. Poslední slovo utkání měl Argentinec Rodrigo Palacio, jehož akci a následnou střelu zastavil opět brankář De Sanctis. Rozhodčí Rizzoli nastavil tři minuty, ale v nich jsme se změny skóre nedočkali a tak hosté odjíždí bez bodu.

Více informací k zápasu

Turín FC - AC Milán 2:4

09.12.2012 15:00

Góly: 28. Mario Santana, 80. Rolando Bianchi - 40. Robinho, 53. Antonio Nocerino, 61. Giampaolo Pazzini, 76. Stephan El Shaarawy

Další vítězství si připsalo AC Milán a v honbě za pohárovými příčky udělalo důležitý krok. V pohledném a na góly bohatém utkání rozstřílelo domácí Turín FC 4:2. Dobrou zprávou pro trenéra Allegriho je i fakt, že se trefili všichni útočníci - Pazzini, Robinho, El Shaarawy a taky záložník Nocerino.

Milánští měli od počátku jasnou převahu, ale byli to překvapivě domácí, kdo otevřel skóre utkání. Bohužel jim k tomu dopomohl svojí obrovskou chybou Antonio Nocerino. Záložník AC chtěl přihrát malou domů Ameliovi, ovšem ukopl se a Mario Santana v samostatném průniku poslal Turín do vedení - 1:0. Rossoneri ale ještě do poločasu vyrovnali. De Sciglio adresoval do vápna parádní přihrávku a Robinho si výborně poradil a srovnal na 1:1. Milán mohl ještě do poločasu otočit, ale sudí si nevšiml ruky Gazziho a penaltu neodpískal.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. AC dále udávalo tempo a v 53. minutě dokonalo obrat. Stephan El Shaarawy vypálil a Gillet vyrazil pouze na hlavu Nocerina. Ten svojí brankou odčinil předchozí hrubku a Milán vedl 2:1.

O sedm minut později už hosté vedli 3:1. Giampaolo Pazzini vybojoval míč a z úhlu prostřelil Gilleta! I za tohoto stavu se domácí FC nevzdávalo. Birsova rána těsně minula tyč a na druhé straně nastřelil Emanuelson břevno! A uběhly další tři minuty a turínské zachránila opět branková konstrukce. Pazzini tentokrát trefil tyč.

Utkání nahoru - dolu pokračovalo a čtrnáct minut před koncem zvýšil už na 4:1 pro AC Stephen El Shaarawy. Gillet neudržel střelu Nocerina a "Faraon" měl snadnou práci. Tím ale utkání nekončilo. V 80. minutě snížil po dobrém centru Rolando Bianchi a bylo to 2:4 z pohledu domácích. Ti mohli následně zápas pořádně zdramatizovat, ale Sansoneho vychytal na brankové čáře Amelia. Pak už se nic dalšího nestalo, AC zvítězilo v Turíně 4:2.

Více informací k zápasu

AC Siena - Calcio Catania 1:3

09.12.2012 15:00

Góly: 10. Alessandro Rosina - 50. Lucas Castro, 67. Gonzalo Bergessio, 82. Gonzalo Bergessio

Siena doma nestačila na Catanii a opět spadla na samotné dno tabulky. Naopak Catania díky výhře 3:1 poskočila na osmé místo a navázala na vítězství v poháru.

Jako první si velkou šanci vypracovali hosté. Konkrétně pálil z dvaceti metrů Lodi a jen těsně minul Pegolovu branku. Catania sice měla první šanci, ale skóre utkání otevřela Siena. Valiani adresoval výbornou přihrávku doběhu Rosinovi, který skóroval - 1:0 pro Sienu. Hosté přidali plyn a ve 26. minutě vyslal další ránu na Pegola aktivní Lodi. Pegolo však jeho přízemní ránu kryl. V závěru prvního poločasu bylo v pokutovém území Sieny pořádně rušno. Felipe odhlavičkoval míč jasně směřující do prázdné branky a rána Almirona mířila vedle.

Aktivita hostí neustala ani ve druhém poločase. Další nepřesnou ránu vyslal Almiron a v 50. minutě už se Catania přeci jenom dočkala. Na Bergessiův pas si naběhl Lucas Castro a ten překonal Pegola - 1:1. Elefantini byli nadále jasně lepším týmem a byla jen otázka času, kdy dojde k obratu ve skóre. Proti Gomézově ráně ještě Pegolo zasáhl, ale proti Bergessiovi už byl bezmocný - 1:2.

Siena se na žádnou větší akci nezmohla a osm minut před koncem inkasovala potřetí. Gonzalo Bergessio z dorážky zvýšil na dvougólový rozdíl a tím pečetil vítězství hostí. Siena sice v utkání vedla ale na hřišti poté nic nepředvedla. Elefantini zi se stadionu Artemia Franchi zaslouženě odvážejí plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Chievo Verona 0:2

09.12.2012 15:00

Góly: 67. Alberto Paloschi, 87. Cyril Théréau

Na Alberta Paloschiho je nyní prostě spolehnutí. V posledních pěti zápasech nastřílel pět branek a dnes svému týmu pomohl ke třem bodům na Sardinii. Na jeho úspěch navázal spoluhráč Théréau, který pojistil vedení veronského týmu.

Chievu se podařilo navázat na svůj předešlý úspěch. Díky hattricku Alberta Paloschiho si odvezlo tři body z Janova a jeho naděje na záchranu stouply. Ještě lepší náladu mají fanoušci veronského týmu po dnešním utkání, v němž pozorná obrana ubránila střelce Cagliari a Chievo tak slaví další výhru.

Pokud jste čekali atraktivní zápas, první část utkání vás musela zklamat. Nejzajímavější situací na hřišti byla žlutá karta pro domácího Ariauda a střídání zraněného Sarda. Jeho místo zaujal obránce Jokič. Gólové šance byly k vidění až po půlhodině hry. Po centru ze strany se do zakončení dostal mladý útočník Marco Sau, na jeho ránu ale brankář Sorrentino odpověděl hbitým zákrokem.

Pět minut po změně stran se situace opakovala, když se do zakončení dostal opět aktivní Sau. Tentokrát ale za brankáře Sorrentina zaskočila tyč. O deset minut později se ale konečně měnilo skóre zápasu. A byl to opět mladík Paloschi, díky němuž mohli hosté oslavovat. Italský útočník si naběhl na centr za obranu a nehlídán překonal Agazziho - 1:0.

Domácí se na výraznější šanci již nezmohli a míč většinou kontrolovali hosté. Sardinský celek prohloubil své trápení tři minuty před koncem zápasu, když se před brankáře Agazziho podíval Cyril Théréau a na jeho ránu z volného přímého kopu brankář Cagliari prostě dosáhnout nemohl. Výsledek posouvá hosty na dvanáctou příčku, zatímco sardinskému týmu se nedaří a je čtrnácté.

Více informací k zápasu

Delfino Pescara - Janov CFC 2:0

09.12.2012 15:00

Góly: 53. Elvis Abbruscato, 73. Ante Vukušić

Kdo by náhodou po poslední prohře Janova s Chievem nechtěl přiznat, že jsou Rossoblu v hluboké krizi, pak už po dnešku musí mluvit stejně jako většina ostatních. Janov totiž nezvládl ani další klíčový duel s Pescarou, prohrál 2:0 a nadále se propadá tabulkou. Nejhorší na tom je, že už se za chvíli ani nebude mít kam propadat. Naopak Delfíni získali vitální tři body a sápou se z pásma sestupu.

Na Stadio Adriatico proti sobě nastoupily dvě nejhorší obrany soutěže, a tak se očekávaly góly. Zápas nicméně mohla otevřít červená karta, protože už v sedmé minutě riskoval za zákrok na Jankoviče druhé žluté napomenutí domácí Togni. Gólman Pescary Mattia Perin si musel v úvodu poradit s trestným kopem Daniela Tozsera, načež pak sledoval, jak jeho spoluhráči, jmenovitě Elvis Abbruscato a Ante Vukušić maří slibnou příležitost, když první jmenovaný nedokázal v koncovce přesně přihrát.

Mnohem lépe se mohlo po střele Juana Manuela Vargase dýchat Janovu, to by však ale musel míč skončit v síti a ne na břevně. Ani dorážející Kucka štěstí neměl, mířil nad bránu. Ve 24. minutě měli hosté šanci ještě mnohem větší. Nabídl jim ji Uroš Ćosić, který uklouzl, a Marco Borriello se řítil sám na gólmana, ale Perin skvěle zasáhl a dokázal míč vyrazit nad bránu. Sebastien Frey na druhé straně se poprvé ukázal až půlhodině hry, svou střelou ho zkoušel Vladimír Weiss. Že dnes Janovu není přáno, ukázala střela Juraje Kucky, který si hrudí sklepl míč a z 20 metrů vyslal na terč skvělý volej, jenomže také on trefil břevno.

Pomalu se slzami v očích tak mohli fanoušci Grifů sledovat vývoj utkání po změně stran. V 52. minutě totiž vyslal Bjarnason po levé straně Weisse, ten míč vrátil před branku a tam doklepával do sítě Elvis Abbruscato. V tu chvíli bylo s Janovem zle. Hosté se totiž nezmohli na žádnou odpověď a v 73. minutě kapitulovali podruhé. Definitivu domácímu vítězství dal Vukušić, když zužitkoval Weissovu přihrávku a se štěstím překonal Freye.

Po výhře 2:0 je Pescara po 16 kolech na 18. místě se 14 body, Janov je těsně pod ní s 12 body a na poslední Sienu už má náskok jen pouhý bod.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Juventus FC 0:1

09.12.2012 15:00

Góly: 50. Stephan Lichtsteiner

Utkání mezi domácím Palermem a hosty z Turína rozhodla jediná branka. Tu vstřelil pět minut po změně stran švýcarský obránce Stephan Lichtsteiner a udělal tak radost trenéru Contemu, který znovu vrátil na lavičku milovaného klubu.

Juventus má za sebou jednu velmi důležitou kapitolu, zakončil totiž podzimní část Ligy mistrů na příčce znamenající postup do další fáze. Zatímco boje v evropských pohárech dočasně končí, Serie A ještě zdaleka ne. Na Sicílii přijel Juventus povzbuzen nejen výsledkem z Doněcku, ale také návratem svého hlavního trenéra na lavičku. Antonio Conte, muž stojící za loňským titulem, dnes opět dirigoval svůj tým.

Jeho svěřenci mu ale zpočátku neudělali příliš radost. Do první šance se dostal domácí Morganella, který vypálil tvrdou ránu do míst, kde stál připravený Buffon. Tato akce ale ukázala, že domácí jsou připraveni o body bojovat. O šest minut později se dokonce míč zatřepotal za Buffonovými zády, ale skórující Miccoli stál v ofsajdovém postavení.

Ke konci první půle měli hosté také trochu smůly, protože se jim podařilo nastřelit brankovou konstrukci. Po dobře se vyvíjející akci vypálil Claudio Marchisio a gólman Ujkani jeho pokus vyrazil k nohám Vučiniče. Černohorský útočník ale včas nezareagoval a k míči měl daleko, přesto dokázal špičkou kopačky zamířit a nastřelil tyč!

Do kabin mohli jít spokojenější hosté, ale po Vidalově nahrávce Matri nedokázal prostřelit Ujkaniho, a tak jsme se v první půli branky nedočkali.

Druhá polovina zápasu už ale gól nabídla. Nejprve se do zakončení dostal Vučinič, jehož rána minula Ujkaniho tyč. Poté už se ale hosté spolu s trenérem Contem mohli radovat. Po nadýchaném centru Pirla se k míči dostal Vučinič, počkal si na nabíhajícího spoluhráče a patičkou mu nahrál míč před brankáře Ujkaniho. Lichtsteiner, ač obránce, si se situací výborně poradil a otevřel gólový účet zápasu.

Po dobré zprávě přišla zpráva špatná, když se zranil záložník Arturo Vidal. Nahradil jej Paul Pogba. Na hřiště se podíval také Dán Bendtner, který ale zatím nenaplňuje vysoká očekávání. Trenér Conte se rozhodl dát mu další příležitost dnes odpoledne a po třiceti sekundách na hřišti se mu Bendtner málem odvděčil. Jeho rána z úhlu ale nakonec za Ujkaniho zády neskončila.

Když se zdálo, že se nadechnou i domácí a utkání zdramatizují, po faulu na Asamoaha viděl z rukou sudího De Marca druhou žlutou, tedy červenou kartu. Palermo tak dohrávalo za nepříznivého stavu v oslabení. V poslední šanci zápasu se objevili opět hosté z Turína. Na Ujkaniho se řítil Mirko Vučinič, domácí brankář ale skvěle vyběhl, zúžil střelecký úhel a znemožnil tím Černohorci slavit další branku.

Přesto může Antonio Conte oslavovat. Jeho obnovená premiéra sice nepřinesla přehršel branek, ale tři body si odváží lídr tabulky. Palermo naopak dnešní den nemůže považovat za úspěšný, po prohře je těsně nad sestupovými příčkami.

Více informací k zápasu

AS Řím - ACF Fiorentina 4:2

08.12.2012 20:45

Góly: 7. Leandro Castán, 19. Francesco Totti, 45. Francesco Totti, 89. Daniel Osvaldo - 14. Facundo Roncaglia, 46. Mounir El Hamdaoui

Sobotní večer nám nabídl vskutku atraktivní zápas, který opravdu naplnil vysoká očekávání. Do Říma se vrátil legendární Vincenzo Montella, který z pozice soupeřova trenéra hodlal obrat domácí Vlky o body. To se mu ale nakonec nepodařilo, Řím vyhrál 4:2.

Těžko soudit, kdo byl před zápasem v roli favorita. Římským Vlkům sice domácí prostředí svědčí, ale jejich obrana občas doslova vyzývá k otestování. Tím spíš, že se Fiorentina prezentuje ofenzivním fotbalem. Nutno ale dodat, že Fialkám chyběl například Stevan Jovetič, jeden z jejích největších útočných klenotů. Bez něj Fiorentina poslední dobou ztrácí dech. A došel jí také dnes, AS vyhrálo o dvě branky.

Sudí Luca Banti přivedl na trávník dvě jedenáctky, které ale doznaly velkých změn. Za Fiorentinu nenastoupil například Jovetič, jeho místo v útoku tak převzal Cuadrado. Fialkám chyběl také záložník Pizarro, bývalý Říman. I přes možnost využít navrátilce Stekelenburga s De Rossim se do základní sestavy dostali Tachtsidis s Goicoecheou.

První změna skóre se uskutečnila již po sedmi minutách. K zahrávání přímého volného kopu se postavil Francesco Totti, který nahrávkou našel Tachtsidise. Po jeho snaze skórovat se k míči nakonec dostal stoper Leandro Castán, který se mohl radovat z první branky utkání.

AS Řím ale dlouhodobě trápí obranná fáze a tato slabina se ukázala také nyní. Borja Valero nacentroval do malého vápna a protože si obránci Vlků nerozuměli, na brankáře Goicoecheu se řítili tři volní hráči soupeře. Šťastným střelcem byl nakonec obránce Roncaglia.

Gólové hody ale měly ještě dlouho pokračovat. Další stránku v nich napsal kapitán Totti. Pjaničův centr sklepl na mladíka Destra, který mu pozornost oplatil. Il Capitano prokázal cit v zakončení a přesnou střelou dostal svůj tým do vedení!

Ruben Olivera poté neudržel emoce na uzdě a šlápl na protihráče Pjaniče, nikdo ze sudích si ale jeho prohřešku napoprvé nevšiml. Naopak, žlutou kartu za protesty dostal Panagiotis Tachtsidis. Na hrotu AS nastoupil opět mladý útočník Destro, který v posledních zápasech zpravidla rozhoduje zápasy. Nyní se ocitl ve velké šanci, ale Viviano byl velmi dobře připraven.

V další velké šanci se ocitli postupně Pjanič a Tachtsidis, ani jeden z římských záložníků ale přesně nezakončil. V tuto chvíli svému brankáři vydatně sekundovala obrana. Mattia Destro měl dnes mnoho šancí, ale ani jednu z nich neproměnil. Příkladem budiž akce Římanů krátce před poločasem, také v ní ale skvěle zasáhl brankář Viviano.

Když už chtěli někteří fanoušci před poločasem odcházet, kapitán Totti dal jasně najevo, že by to byla chyba. Ze vzdálenosti asi třiceti metrů napřáhl a tvrdou ranou míč poslal za záda marně plachtícího Viviana - 3:1.

Ve druhém dějství napínavého utkání se představili dva hostující hráči, Montella se rozhodl oživit hru Fernandézem a El Hamdaouim. A právě při volbě druhého jmenovaného hráče měl velké štěstí. Necelou minutu po svém nástupu na hřiště se El Hamdaoui zapsal mezi střelce, když do sítě dopravil Valerův centr a Fiorentina snížila.

Okolo šedesáté minuty se Destro dostal do dvou velkých šancí, díky nimž mohlo AS svému soupeři opět odskočit. Nejprve ale svůj projektil poslal jen do nohou výborně chytajícího Viviana, poté míč namířil těsně vedle Italovy brány. Po Tottiho rohovém kopu pálil mimo bránu Pjanič a svého spoluhráče v neúspěšném dobývání Vivianovy brány napodobil také Destro. Tomu se dnes opravdu nevedlo a trenér Zeman jej nahradil Pablem Osvaldem. Na hřiště se dostal také záložník De Rossi.

Hosté se ale nevzdávali a po Toniho šanci zahrozil také Cuadrado, kterého ale zastavil obětavý Castán. Haris Seferovič se po rohovém kopu ocitl sám před Goicoecheou, kterému ale v tísni pomohl záložník Michael Bradley. To byl klíčový zákrok, protože Řím vstřelil ještě jednu branku. Na rozdíl dvou gólů završil bohaté utkání střídající Pablo Osvaldo, kterému v přečíslení nahrával dnes skvělý Francesco Totti. Domácí tak mohou slavit další cennou výhru, která je posunuje na čtvrté místo. Fiorentina je sice pátá, ale má stejný počet bodů. Další za nimi je Lazio, které hraje svůj zápas v neděli.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - Parma FC 2:1

08.12.2012 18:00

Góly: 4. Germán Denis, 38. Federico Peluso - 45. Amauri

Atalanta doma porazila Parmu 2:1 a posunula se v tabulce před svého soupeře. Všechny branky viděli diváci už v prvním poločase, během kterého si domácí vypracovali už dvoubrankový náskok. Parma následně stihla už jen snížit.

Nerozhodný počáteční stav 0:0 vydržel sotva čtyři minuty. Defenzíva Parmy zazmatkovala a German Denis po centru Schelotta otevřel skóre utkání - 1:0 pro Atalantu. Parma vyrovnala hru a měla některé náznaky k vyrovnání. Jenže byli to opět domácí, kdo jako další udeřil. Ve 38. minutě vypálil Denis a Mirante vyrazil. Naneštěstí pro Parmu to bylo pouze k nohám Federica Pelusa a ten zvýšil už na 2:0 pro domácí.

Tím ale první poločas rozhodně neskončil. V pokutovém území Atalanty aktivní Amauri byl čím dál nebezpečnější a těsně na sklonku prvního poločasu přišla jeho chvíle. Po krásném centru se trefil nekompromisně hlavou a snížil na 2:1. Branka do šaten přenesla psychickou výhodu jednoznačně na stranu Gialoblu.

Ti byli aktivní i na začátku druhého poločasu. Nejprve je však zastihla komplikace v podobě střídání brankářů. Miranteho musel pro zranění nahradit Nicola Pavarini. Pak už přišla šance Parmy. Amauri si dobře narazil, ale jeho střela mířil hodně nad. V 67. minutě mířil těsně vedle i Peletta a Parma tak stále prohrávala 2:1.

Závěrečná čtvrthodina zápasu přinesla strhující podívanou! Bonaventrua se ocitl před Pavarinim, ale ten ho nohama skvěle vychytal. Na druhé straně hlavičkoval opět Amauri a znovu to bylo jen těsně vedle. Jen o minutu později pálil uvnitř vápna trestuhodně nad Sansone a odmítl tím vyrovnání. Atalanta měla ještě dvě velké příležitosti na pojištění výsledku, ale ani Denis a ani Bonaventura už Pavariniho nepřekonvali. Azzurri to nemuselo mrzet, Parmu doma i tak porazili 2:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC16122233:1038
2.Inter Milán16111429:1734
3.SSC Neapol16103329:1433
4.SS Lazio1693424:1830
5.AS Řím1692538:2629
6.ACF Fiorentina1685329:1829
7.AC Milán1673628:2124
8.Udinese Calcio1657424:2422
9.Calcio Catania1664622:2422
10.Atalanta Bergamo1672717:2321
11.Parma FC1655619:2220
12.Chievo Verona1653819:2718
13.UC Sampdoria1653819:2317
14.Cagliari Calcio1644814:2616
15.Bologna FC1643917:2015
16.Turín FC1637617:2115
17.Città di Palermo1635814:2314
18.Delfino Pescara16421012:3014
19.Janov CFC16331016:2812
20.AC Siena1645715:2011
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (493)

Přidat komentář
GEGE

Remízový zápas,který vyhrálo lepší zakončení Atalanty.Ti si neskutečně koledovali po tom dobrém začátku...Parma spálila tutovky a hlavně Amauri mohl dát hatrick.Jinak sem rád,že prohráli na tom týmu mi není sympatické aboslutně nic(kromě Donadoniho)a ten jejjich fotbal se mi taky nelíbí...Snad poputujou tabulkou tam kam patří...tzn k boji o záchranu.

Reagovat
M11

AMAURI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Minulé kole padlo neskutečně mnoho branek, možná to byl rekord za posledních mnoho let - 3,9 golu na zápas - jen tak dál

FORZA CALCIO

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo by se zjistit, zda to byl vážně gólový "rekord"? Já už jsem dost opilý na to dnes Jinak Serii A považuji za poslední "romantickou" ligu, někteří mohou argumentovat že tam nejsou peníze, dokonce stále někteří tvrdí - třeba Čapoun - že se tam hraje pořád jen catenaccio, ale mě prostě už "od mala" ta liga baví nejvíc ze všech...a moc se těším na zápas, kdy pojedem před vánoci do Ŕíma na AS-AC, byl jsem na San Siru a ve Florencii, ale v Ŕímě ještě né, tak snad to bude dobrý mač

Reagovat
10

Mě to po včerejšku taky moc nemyslí, zkusím kouknout zejtra. Jinak co se týče tý kvality ligy, resp. předváděnýho fotbalu, pro mě už jsou ostatní top ligy (PL a PD) tak zdeformovaný, že jsou pro mě prostě nekoukatelný a nevydržím u toho ani poločas. BL jsem na chuť nepřišel nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Před pár lety by se našly kola, ve kterých byl průměr nad 4 góly, tím jsem si jist.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš to ukazuje, že ta liga jde úrovní dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Budoucí hráč Juve - Peluso, dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

s tým Pelusom je to isté?

Reagovat
smazaný uživatel

tuhle fotku už tam na souhrny můžete nechat do konce sezóny a nic neskazíte

Reagovat
Maritazzi

4 výhry v řadě snad nepamatuju, příští kolo navíc Chievo... Dneska parádní výkon, sice Viola byla hrozná, ale to tu výhru určitě nesnižuje. Spokojenost skoro se všemi. France musí vydržet minimálně do těch čtyřiceti, bez něj by to pro mě už nebyl snad fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Před Veronou ještě musíme vyprášit kožich Bergamu v poháru

Reagovat
Maritazzi

Jsem tenhle týden vůbec neměl čas na stránky, v pondělí odpoledne to tam musím doplnit. Jinak určitě, snad do poháru půjdeme naplno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec mě to nevysvětluj pač já jsem na tom s časem úplně stejně. To sis mohl všimnout, že tam do dneška visel starý zápas s Pescarou. Jinak dneska to nebylo špatný, ale Viola měla dle mého docela výpadek. Nechci malovat čerta na zeď, ale zároveň nechci dělat nějaké závěry, že se toho moc zlepšilo. Body jsou důležitý, ale hra no....ještě to asi potrvá.

Reagovat
Yanek

Božský Francesco...

Reagovat
smazaný uživatel

Totti klenot talianskej ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Totti smekam dneska!!!

Reagovat
Komat

Řím to dneska vydupal. Fotbal jsem si užíval a rozhodně zasloužená výhra nad Fiorentinou. Jen mi někdo vysvětlete, co to tam ten Destro dělal? Střídání s Osvaldem jasná věc - taky dal hned z první šance gól, co by Destro nejspíš zase zazdil.

Reagovat
Komat

Být dnes Destro šťastnější v koncovce, výsledek mohl vypadat ještě jednoznačněji.

Reagovat
-Kopy-

AS Totti Zeman

Reagovat
herbage

Zeman dneska překvapil a ukázal, že Montella by rozhodně nemusel být nutně lepší volba

Reagovat
The Krupy

To súdiš podľa jedného zápasu ? Ale ok, do tejto debaty sa púšťať nejdem....

Reagovat
Maritazzi

Netřeba soudit po prvním zápase, Cenzovi se to dneska nepovedlo, chyběli mu dva důležití hráči, ale je mladej, tohle ho spíš posílí.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Cenzo len stal za ciarou a cumel. Co sa mu akoze nepovedlo?

Reagovat
Maritazzi

Postavit dobrou sestavu, zvolit správnou taktiku, co asi.

Reagovat
cervo

to musi kazdy trener pred lavickou cvicit spartakiadu?

Reagovat
herbage

já nesoudím po jednom zápase ani neřikám, že by byl horší. Jen konstatuji, že by nemusel být nutně lepší volba než Zeman, což se tady bere celkem jako samozřejmost

Reagovat
herbage

a hlavně dneska třeba i dobře zvolil taktiku, obrana celkem fungovala a i dobře střídal. Začínám si myslet, že Juve byl zkrátka výpadek a ještě nestihnul dát týmu tvář. A rozhodně s minimem financí jste přes léto dobře doplnili kádr a Zeman ty hráče dobře zapracoval. Však z celého týmu jsou u vás déle než rok a půl jen Totti, Burdisso, De Rossi a Perotta (Lobonta nepočítám)

Reagovat
Maritazzi

Já bych řekl, že hrajeme pořád podobně. Obrana se chyb nevyvarovala ani dneska. Jako nechci být jen proti Zemanovi, samozřejmě se mi to dneska líbilo, někteří hráči rostou a tak. Akorát jsem se chtěl bránit tomuhle srovnávání, i kdybychom třeba prohráli.

Reagovat
herbage

je fakt, že vás soupeř lehce dostane pod tlak a vy pak přestanete věřit. Ale dnes jsem tam viděl z vaší strany výbušnost, chuť hrát a odhodlání vyhrát. Možná to bylo záměnou Destra za Osvalda a Pjaniće za Lamelu, protože tihle dva hráči jsou dost laxní při bránění, ale dnes jste působili mnohem vyspělejším dojmem. I Castan jak se radoval, když skočil do střely a zblokoval ji, to mi předtím u vás scházelo. Jen to proměňování šancí, to je váš největší problém

Reagovat
The Krupy

OT : Bianco, zajtra je finále X-Factoru v UK ....síce to už nesledujem od istého incidentu, ale snáď to vyhrá James

Reagovat
smazaný uživatel

Já to taky už nesleduju, ale spíš kvůli času, nějak si ho na to neumím najít.

Reagovat
The Krupy

To je ďalší dôvod

Reagovat
Largo

Menší OT: stahujete někdo celý zápasy Serie A? Pokud ano, poraďte mi odkud, prosím...

Reagovat
The Krupy
Reagovat
Largo

Díky

Reagovat
Largo

Tobě taky díky

Reagovat
smazaný uživatel

Full matches

Reagovat
Largo

I Tobě

Reagovat
panca

hmmmm a rim uz bojuje o LM...

Reagovat
Yanek

Ten projebaný začátek nás hold bude stát daleko víc, než se čekalo.

Reagovat
Alberto Aquilani

ešte niekto ma reči kto je najofenzívnejším tímom v lige ?

Reagovat
smazaný uživatel

Viola doplatila na to, ze sa prisposobila dianiu na ihrisku a pustila sa s nami do bezhlavej ofenzivy fajn, ze sme 4x za sebou vyhrali, ale keby prisiel Juventus, alebo AC, tak toto by nam nedovolil

Reagovat
Biozdenda

pravda, taky jsem si říkal. Kdyby hráli disciplinovaně odzadu, tak to vypadá jinak.

Reagovat
Alberto Aquilani

a to je predsa chyba trénera , ale Cenzo neviem prečo si vyslúžil (asi za to skvelé"12 miesto s Cataniou) nedotkutelnost

Reagovat
Maritazzi

Už zase? Vždyť tady lidi nemaj problém připustit, že to dneska Montella nedal a co jako?

Reagovat
danko10

Carlo, Ty si vazne debil, alebo o co Ti ide?

Reagovat
Alberto Aquilani

debil som to po prvé :D ....... ale čo sa ti konkrétne nepáči ? Že to Montella prekaučoval ? OK , chýbal mu Jovetič a Pizarro , Rímu chýbal Lamela a Osvaldo vpodstate tiež , ale takticky to mohol zvládnuť aj bez nich , že spravil tu najvacsiu blbosť aku mohol spraviť - pustiť sa z Rímom na ofenzívne hody ktorú okorenil Cuadradom nalavo , ktorý nemohol uplatniť svoju rýchlosť , lebo tam bol rovnako ak nie rýchlejší Marcos .... JE PROSTE FAKT !!!

Reagovat
danko10

No a? To sa akoze kvality trenera sudia po jednom presratom zapase? V tom pripade mali Zdenyho po navrate z Turina obesit na ten najvyssi stlp nie?

A reagoval som na tu druhu cast prispevku. Aky nedotknutelny? Kde?

Reagovat
Maritazzi

Díky, jinak bych z toho už měl deprese.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
goodbay

Parádní ofenziva AS, ale odsad podsad. Šancí na 3 zápasy a výsledek mohl být klidně 8:4, ale jak se takhle budou pálit šanci, tak s nejsilnějšími mužstvi vítězit AS nebude. Takže vylepšit defenzivu a bude to fajn.

Reagovat
Largo

Souhlas...

Reagovat
Biozdenda

Totti paráda, skvěle i Pjanič, Osvaldo je pan utočník. Co mě dneska zarazilo byl rozhodčí. 1. gól Fiore totální offside - jednak přihrávajícího, jednak zakončujícího hráče.. Regulérní gól AS neuznaný. Dvě takové chyby v neprospěch AS mohly zápas naprosto zničit. Naštěstí se to nestalo a vyhrál hurá fotbal.

Reagovat
Komat

A co teprve to došlápnutí Oliveiry? To taky přehlídl.

Reagovat
smazaný uživatel

stali tam pri rozohravani toho nepriameho kopu viaceri hraci Violy v ofsajde sudi to spravne pustil vatsina sa v momente zahravania tlacila von zo 16ky a na toho koho smerovala lopta ten to zrejme tiez nestihol je to tazke pre rozhodcu tolko hracov mat v merku..aky to je ofsajd prihravajuceho aj zakoncujucegho? pokial su ti hraci za superovym poslednym braniacim hracom tak snad o ofsajde nemoze byt v tom momente rec....takze mohol to sudi piskat hned po rozohrani ale aj nemusel ale cim dalej si vsimam ze taketo situacie sa pustaju pokial sa vracajui hraci stahuju a zbieha tam niekto napr. z druhej linie a na neho smeru lopta..

Reagovat
Posledni Kovboj

Docela zajimavej ukaz. V momente toho centru tam stalo v lajne 5 hracu Fiorentiny, tri sli dopredu, dva se vraceli (a spolu s nima celej rim). No a i kdyz vsech 5 stalo v ofsajdu ( a melo se to tudiz piskat ), rozhodciho to zblblo, a podle pravidla "kdyz nevis, tak nemavej" to nechal.

Reagovat
Biozdenda

správně pustili? Byl to Offside, jak ho mohli pustit "správně"? Nabíhající hráč byl v offsidu, jenom asi půlmetrovém a v protipohybu k obraně, fajn, to se těžko určuje. Ale ten co zakončoval byl v momentě první přihrávky tak v třímetrovém, zatím pasivním. Čili tím, že se zapojil do hry se ocitl v offsidu. Platit to nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Situace byla naprosto regulérní.

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to ofsajd, bohužel, podobnej gol nám dalo Nizozemsko na ME 2004, kdy R v Nistelrooy byl v mrtvym ofsajdu, ale jelikož nešel balon na něj a hráč s balonem se dostal blíž k brance než on v čase přihrávky, tak se o ofsajd nejedná

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
herbage

nabíhající hráč nebyl v postavení mimo hru, protože v moment přihrávky vybíhal zpoza obranné linie AS a zakončující hráč nebyl v ofsajdu, protože mu to nahrávající hráč dával pod sebe a zakončující v momentu přihrávky byl za úrovní míče

Reagovat
Biozdenda

ajo, asi jsem měl včera nějaký škaredý přenos, že jsem to neviděl. Pardon za kec, nebyl v offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

My se snad pres ten Řím nikdy nedostane milanisti

Reagovat
smazaný uživatel

AS, Zeman

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vypadal ten gol na 1:0?sledovat jsem mel bohuzel moznost jen pres livesport a hodnou chvili tam byl napsany jako strelec Tachtsidis, pak asistent. Takze jak?

Reagovat
Maritazzi

France centr na Taxe, ten přes chybujícího Viviana do brány, ale na brankový čáře to jistil Castan, takže gól nakonec jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Diky

Reagovat
Pipo123

Ty jo to musel byť pekný zápas, dobre že Fiore ide dole tabulkov, nemám ich moc v láske v posledných rokoch.

Reagovat
Pipo123

Totti 2+2 ? je to král a to ho všetci vo fante nechceli nasrať !!! TOTTI

Reagovat
Maritazzi

Jinak po dlouhý době to nebyla vodka na žal, ale na klidnou oslavu, díky Francemu ohromná spokojenost.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

1. gól mohol Tachts nechať nie ? kto to tam hlavičkoval ? Castan ?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže obráceně, Taxík hlavičkoval a Castan to dorážel

Reagovat
Pipo123

No tak teda tak, som to asi zle videl z toho záberu, takže Castan mu zobral gol ?

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu

Reagovat
M11

AS TOTTI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přidejte se do nové FB skupiny o kurzovém sázení. Více hlav více ví. https://www.facebook.com/DaSeZivitSsazenim

Reagovat
Sosi

Tak ten ofsajd, co Římu nevyšel, ten byl luxusní

Reagovat
spider_8

On jim vyšel, ale rozhodčí si toho nevšiml. To je jedna z mnoha nevýhod offside systému. I pokud ho zahraješ správně, rozhodčí ti to může podělat a neodmávnout ho.

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd to byl, v čase 0:18 je to krásně vidět http://www.youtube.com/watch?v=gS1ZHGuAlp4

Reagovat
smazaný uživatel

*nebyl

Reagovat
lnterista

nebyl ale spis je sranda ze jasny ofsajd neodpiskaj a takovej zmatek ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo, kde bych mohl stáhnout včerejší špil?? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre 38:26 na špici tabulky je bláznivý.

Reagovat
Footballer

AS válec Zeman

Reagovat
Maritazzi

Je někde nějaká tabulka, kde je produktivita hráčů?

Reagovat
herbage

jako góly a asistence?

Reagovat
Maritazzi

Jojo.

Reagovat
herbage

no, chtěl jsme to poslat to samé

Reagovat
Alberto Aquilani

kto vie či tam je vtom započítané to jak vystrelil do brvna a Florenzi dal gol a to jeho včerajšie áčko , lebo možno bol až 2.asistent a ešte proti Pescare jak to golman vyrazil a Destro dorazil - a či by sa vobec tie 3 situácie mali brať do štatísk ako asistencie ....

Reagovat
Maritazzi

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol chce vyměnit Rosatiho za Consigliho...

Reagovat
olis

+ este 5 mega myslim

Reagovat
smazaný uživatel

výhodné, chudák Atalanta

Reagovat
olis

nakolko je ale tento prestup realny vobec netusim

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, ale pobavilo...

Reagovat
10

vtip na úrovni výměny Pastore-Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

Zápas sezóny v Palerme! Ale 3 body doma, takže ma to vôbec netrápi.

Reagovat
10

hodnocení "zápas měl úplně všechno" po dnešním galapředstavení dostalo úplně jiný rozměr

Reagovat
M11

Reagovat
10

lomeňák Bonucciho to vygradoval úplně do vesmíru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

to byl opravdu výkon na oscara.. tajný dětský sen?

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Tolik failů v zápase AC sem dlouho neviděl...Odstartoval to Nocerino malou domů alá Aronica a pak pokračoval nešťastník Gillet...Ten nám dneska daroval 2 goly a hlavně ten čtvrtý to byla ostuda...Takovému brankáři by se tohle stávat nemělo...Ten Pazziniho gol asi platit neměl podle mě fauloval ale neměl sem tak kvalitní záběr abych to posoudil na 100%...Montolivo chybí neskutečně to samé De Jong...Ambro momentálně není v takové formě aby ho zastoupil...Dnes nam to navíc hodně mohl skomplikovat tou rukou ve vápně kterou rozhodči naštěstí neviděl...Na druhou stranu tyčka a břevno po hlavičce Pazza a střele Urbyho takže asi zasloužená výhra....

FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ze začátku to vypadalo na boj, nakonec hodně gólů, ačkoliv žádný z nich (až na první) nebyl vyloženě nějakou vykombinovanou parádou, ale všichni z těch co dali gól ho už hodně potřebovali a SES zas ukázal, že bez gólu on se neobejde.

Pozitivum dneska byl především Robinho a to že se Pazzini víc cpal do zakončení, mohl klidně dát i další dva góly. Svědčilo mu, že se víc soustředí na Faraona a Robinha. Líbil se mi i do jisté míry Nocerino, ale hrubka neomluvitelná. De Sciglio s Abatem by si měli víc věřit dopředu a hlavně trénovat centry!! Stoperská dvojice až na Yepesovo zaváhání při druhém gólu (vypadal že ani neví kde je míč) byla velmi dobrá. Ambro s Urbym standart, nic převrátného, ačkoliv Urby dnes mohl skórovat.

Držím palce Nigelovi.

Btw. ukázalo se že umíme otáčet zápasy (v posledních zápasech obecně), což je hrozně důležitý, když tam nemáme osobnost jako je Ibra. Líbí se mi že to hráči nevzdávají. Do února budem na pohárových pozicích.

FORZA!

Reagovat
GEGE

Jinak pro mě překvapení výhra Chieva v Cagliari.Paloschi chytl skvělou formu po tom zranění jen tak dál. A Janov sem tipoval,že uhraje aspoň plichtu v Pescare...Ale ti jsou fakt v takových sračkách,že ani to nedokázali....

Reagovat
Yanek

A jedeám dál, naděje na LM bude do posledního kola. FORZA MILAN!

Reagovat
The Krupy

prajem vám to

Reagovat
cervo

ty ani nemozes inak

Reagovat
The Krupy

Ale môžem

Reagovat
cervo

pokial sa chces pysit s interackym nickom, to je potom ina

Reagovat
Milan.B

Reagovat
SaianSupaCrew

Letos to bude slušný drámo, na to se těším.

A jsem hodně zvědavý, kdo z těch šesti/sedmi týmů urve ten třetí flek.

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

on si asi chvilu myslel ze je Drogba

Reagovat
Pettirosso

ne, jen začínal jako útočník, než ho radši šoupli na stopera

Reagovat
smazaný uživatel

zas ti sniperi v hledisti

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ked v cistej sanci, aj tak sa snazil podvadzat Ake typicke. Aspon ze je v "spravnom" klube, kde je tato prax bezna

Reagovat
The Krupy

Choď už do piči, je to otravné, nudné a opakujúce sa.

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Za pravdu?

JA tu dostavam tyzdnove bany za mensie vulgarity, uz sa bojim vobec nieco napisat, a tuto tato zberba ciernobiela ma tu uraza v jednom kuse. Je to spravodlivost? ee. Tento portal vlastnia fans juve alebo co...

Reagovat
10

na tebe neexistuje urážka, tak tady nebreč

Reagovat
Pinturicchio

Už si to uvědom, prosím, ty je dostáváš za demenci.

(Taky jsem se musel poškrábat)

Reagovat
Yanek

Kdybys nepsal blbosti a neotravoval celý EF, tak bany nedostáváš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Co uděláš, když máš na prdeli vřídek? Neškrábeš si ho.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim

Reagovat
Mr.Jindros

Nejlepší na tom je, že on to zase tak blbě neudělal (nemyslím to padání), ten míč mohl pak poslat do prázdný, pokud by to stihl kopnout dřív než se tam přemístil brankář. Debil.

Reagovat
10

Matri by to napálil do brankáře

Reagovat
M11

a nebo na tribunu.. Bendtner by nahral Buffonovi

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
10

jo, ale nejdřív by s míčem doběhl na naše malý vápno

Reagovat
Alberto Aquilani

no jo , nový Beckenbauer :D

Reagovat
10

ty radši mlč prosimtě

Alberto Aquilani 01.11.2012 12:11

"stoperska dvojica je jedna z najlepších ne-li nalepšia v lige"

Reagovat
Alberto Aquilani

a niečo sa ti natom nezdá ? Bonucci by v Ríme zhorel jak fakľa ....alebo kto má lepšiu stopersku dvojicu v lige ?

Reagovat
Pinturicchio

Chiellini - Barzagli je samozřejmě lepší.

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Nicklas Bendtner ‏@bendtnerb52

who shot bonucci? ;) haha

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Reagovat
DelPiero137

Tak to je epic fail

Reagovat
Yanek

De Jong out do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong mimo hru do konce sezony. Průser.

Reagovat
smazaný uživatel

doprčic. tímpádem je jasný že někoho musíme v zimě fakt přivést. Doufám že to berlusconimu dojde. Muntari s Ambrem na to stopro nestačí

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=RQVyI0y99Lc zrejme to bude v nominacii na oscara

AC perfektny vykon...škoda ze sa De Jong zranil musi sa vratit Montolivo...El Shaarawy opät gol to sa mi pači FORZA MILAN!!!

Reagovat
.13

Ten Janov je pekne v koncoch, ked aj uboha Pescara ich porazi...

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
10

http://www.tvshark.net/imgs/c1/federica_nargi_bikini_paddle5_lg.jpg

s ní bych asi taky vystřílel všechen střelnej prach mimo hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

teba by nechcela

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Pekná, ale nie je môj typ. Mal som aj krajšiu

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože do tváre sa nejako divno tvári.

Reagovat
The Krupy

Ty si mal akurát tak Jara Slávika.

Reagovat
10

kde si jí měl prosimtě? na zdi v pokojíčku? na ploše telefonu?

Reagovat
smazaný uživatel

V jej krásne do ružova zladenej izbe, ale aj inde - napr na kuchynskej linke

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Máte na netu společnou fotku z té růžové izby:

http://rednow.com/film/i-thou-and-lars-and-the-real-girl/

Reagovat
Il Architetto

Tak to byla pěkně blbá.

Reagovat
Pipo123

Súhlas, je krásna, ale sú aj krajšie, pekných báb je hrozne moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačne máš v tomto pravdu

Reagovat
The Krupy

Krásna

Reagovat
smazaný uživatel

mamma miaaa, che bella ♥

Reagovat
Pinturicchio

Hezká, ale i u nás jsou hezčí holky.

Reagovat
Yanek

aaa, pro takové mám strašnou slabost.

Nejhezčí je stejně Megan

Reagovat
10

asi jo, no...i když teď jsem jí dlouho neviděl

Reagovat
The Krupy

alebo Odette Yustman, či Tulisa...proste brunetky ftw

Reagovat
smazaný uživatel

WEISSINHO dnes 2 asistencie

Reagovat
smazaný uživatel

A dolozim video http://www.youtube.com/watch?v=hvABzKhcV1I

Ten chalan ma najlepsiu techniku v celom Ceskoslovensku. Chyta sa aj na brazilcanov

Reagovat
smazaný uživatel

http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/t/tomas_jun_yB.jpg

i toten fotbalista ma lepší techniku jak weiss

Reagovat
smazaný uživatel

... jen otázka mimo, co jen tom tak technicky dokonalého? přihrávku na první gól by dal každý nadprůměrný hráč a při druhé si pouze posunul míč doprava a opět rutinní přihrávka nechci snižovat jeho kvality, jen se ptám, co je na tom tak skvělého a úžasného, díky

Reagovat
The Krupy

Je to slovák predsa

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si proti nemu zbytocne zamerany kvoli jednemu clanku v bulvare

Poviem ti tajomstvo, ze chlasaju a uzivaju si takmer vsetci mladi futbalisti, nie su to ziadne domasediace matohy co rozmyslaju len o futbale. Cely juventus to ma tiez za sebou, taky buffon furt chlasce a fajci.

Len u Weissa sa to dostalo na verejnost tak ho nemas rad

Reagovat
The Krupy

Ja sa na jeho diskotéky môžem vykašľať, kvôli tomu si z neho len robím srandu.Stoch bol s ním tiež na záťahu, a fandím mu. Ale niekedy treba aj premýšľať kým niečo napíšeš, a spojiť si v hlave dve a dve dokopy. Je to overhyped futbalista (zhodou okolností len a len na Slovensku), navyše to má v hlave vypatlané a myslí si že je Messi. Preto ho nemám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Ma skvele vedenie a kontrolu lopty, vie obist protihraca, urobit si z protihracov slalomove tycky, je rychly, doslova sa mazna s tou lobdou.

Vidiet uz z jeho pohybu ze je vynimocny. (ze je skvely technik sa netyka len videa a dnesneho zapasu, ale vseobecne jeho hry)

Myslim ze musis uznat ze takych typov je v CeskoSLovensku velmi malo, vacsinou sme cesi aj slovaci skor borici, a ked vitazime tak taktikou a bojovnostou, taka futbalova elegancia, lahkost, technika a virtuozita s loptou nam chyba, kde prevalcujeme superov technicky.

Weiss spolu so Stochom je v tomto vynimka, akoby sa nenarodili na Slovensku,

Reagovat
The Krupy

Stoch je omnoho, omnoho lepším futbalistom ako Weiss.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mna su +- na jednom leveli. Podla formy sa to meni

Reagovat
Alberto Aquilani

obidvaja su podla mna uplne zbytočný futbalisti , dobrý tak akurat do Turecka , ale áno , Stoch je lepší .....

Reagovat
smazaný uživatel

Čital si môj rozbor a analýzu ohľadom trénerov v jednotlivých ligách? Mám to v preview. Na jasných a zrozumiteľných číslach a faktoch som takpovediac potvrdil aj to, čo si tu písal ty.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, pekne kauzalne napisane a podporene relevantnymi argumentami, jednoznacne suhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Bonucci: "Žádám o odpuštění za ten hnusný moment. Byl to špatný příklad a žlutou kartu jsem si zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že si to přiznal kluk jeden ušatej, já být Contem tak ho v tu chvíli zakousnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ine mu ostavalo? Musel stianut chvost a kajat sa, ine v jeho situacii po takomto cine neprichadzalo do uvahy

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně by měl dostat nějaky trest

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 zapasy distanc by nebol zly, toto co vykonal bolo neprofesionalne a unfair.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jeden bych dal.

Reagovat
10

vždyť už ho dostal na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

to je malo. strasne malo. kriticky malo

Reagovat
10

já ti to připomenu, až se zase proletí někdo z Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Takze nikdy?

Reagovat
Mr.Jindros

No, zas taková samozřejmost to není. Nevím, kde žiješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a co ine mal povedat?

Ze zafukal vietor? Ze brankar ho zasiahol neviditelnou nohou? Ze vykukol na mna z travnika krtko a som sa zlakol?

Reagovat
Mr.Jindros

Proč by měl něco říkat? Nemusel říkat nic. Většina fotbalistů se k simulacím nevyjadřuje a neomlouvá se za ně. To sis ještě nevšiml?

Reagovat
smazaný uživatel

Novinari sa ho na to po zapase pytali, musel nieco povedat..

Reagovat
Pinturicchio

jj, "no comment", třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl za ještě většiho troubu než na tom hříšti.

Reagovat
Pinturicchio

Neříkám, že nebyl, ale klidně to udělat mohl.

Reagovat
Mr.Jindros

Ne, nemusel. On když se tě někdo na něco ptá, tak nemusíš odpovídat. Život není první stupeň základní školy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok predstav si situaciu, stojis v mixzone po zapase s novinarmi, daju ti priamu otazku, co urobis? Budes tam blbo stat, cumiet do steny a nic nehovorit? Odist nemozes, novinari maju pravo na otazky a myslim ze aj klub to prikazuje, ide o formu prezentacie klubu ze musis sa bavit s novinarmi

Reagovat
Pinturicchio

"No comment, další otázku". Jít pryč může.

Reagovat
smazaný uživatel

To by sa zhovadil este viac

Reagovat
Pinturicchio

O tom se nebavíme.

Reagovat
Mr.Jindros

On nemusí mluvit s novinářema. To seš fakt takovej debil, že tohle nechápeš?

Reagovat
10

řečnická, doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro dva goly Insigneho

Reagovat
smazaný uživatel

iba v pripade 4 golov Milita

Reagovat
smazaný uživatel

Kldně, třeba sedmnact

Reagovat
smazaný uživatel

+ 1 gól Cannavara a hattrick Milita 3:3 by byl krásný výsledek, už jen kvůli fantě se zmíněnými střelci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mně je to jedno, ja ho mam na lavce, takže at je to treba 3-3, jedno kdo da gola, hlavně at už to začne, už se těším. Hlavně ať to neni jeden gol, stoosm faulu a trinact zlutych.

Reagovat
olis

si pametam jak sme tu diskutovali o nom ze by mohol dat viac golov jak Lavezzi, no zatial to tak nevyzera ale kiezby sa mu to podarilo, som velmi zvedavy kam sa posunie takto o rok

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lavezzi neni zadny superstrelec, pro mě spiš ten, co vymyšli ty goly, tvořivej utočnik. Takovej trochu Robinho, lehce horší. Lorenzovi fandim, mně je sympatickej, snad bude italskej klenot, třeba legenda jako Totti, nebo tak.

Reagovat
olis

vcera som si ho presne spojil s Tottim ani neviem preco inak taktiez dufam ze sa s neho bude top hrac a este ma v primavere brata ktory si chvilu zahral proti PSV a skoro dal aj gol aj z neho by nieco mohlo byt

Reagovat
smazaný uživatel

Jo o tom bratrovi jsem někde něco viděl nebo četl no.

Reagovat
olis

jeho brat sice som ho videl hrat len chvilu ale prisiel mi viac hrotovy a priamociarejsi, ale to zaseknutie posunitie lopty a krizna strela to robil presne jak Lorenzo

Reagovat
lnterista

ja myslel ze fandis Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam rad všechny tymy z italie, kromě Chieva, ale myslel jsem to ohledně Fanty.

Reagovat
lnterista

tak to kazdy rok slavis titul

Reagovat
smazaný uživatel

To nee

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen nechápu že se pořád vypichuje v obraně Juve Chillini a Barzagli podle mě je Bonnuci úplná špica a mrzí mě že to vidím asi jen já.Často se krizizuje i jeho rozehrávka, přitom to se mě zdá jako jeho velká přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

Weissinho

Reagovat
M11

Falcao 5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

Slaboučkému Deportivu ve španělské lize. Nicméně jeho střílení mezi 3 tyče by nám bohatě stačilo, u nás by dával běžně 2 góly za zápas a na shledanou.

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší klasická 9 na světě.

Reagovat
Mr.Jindros

Ne. Když odečteš penalty a teď ten extrém tak nemá ani půl gólu na zápas.

Reagovat
Pinturicchio

Kdo je podle tebe lepší? Nepočítám Ibrahimovice nebo Messiho, ty nemám za klasické devítky.

Reagovat
Mr.Jindros

Namátkou Cavani, dva až tři fotbalisté z obou Manchesterů, Alexis, Benzema... ti rozhodně nejsou horší. A jistě bych další kandidáty.

Reagovat
Pinturicchio

Falcaa řadím o něco výš, než Cavaniho. Rooney taky není klasická 9, stejně tak Sanchez (který u mě klesá i tím šíleným simulováním) Tevéz, Aguero, Benzema ani Persie pro mě lepší nejsou. Ta špička je samozřejmě širší, já momentálně nejvýš řadím právě Falcaa.

Reagovat
Mr.Jindros

Statistiky nemá Falcao lepší a nevím co jiného chceš u útočníka, který má dávat góly.

Reagovat
Pinturicchio

Třeba instinkt zabijáka, výběr místa, atd. Falcao má 115 gólů ve 189 zápasech, je mu 26 a ještě nehrál za žádný vekloklub.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím.

Reagovat
Pinturicchio

Já ano. Co ted?

Reagovat
terry

Delneri ven!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej signal

Reagovat
smazaný uživatel

ACM se dostává do formy,na kterou byli fanoušci zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla otazka casu.

Reagovat
terry

Janovské CFC se trápí na předposledním místě tabulky a média spekulují o konci kouče Luigiho Delneriho. Podle některých informací by ho mohl nahradit jeho předchůdce a jmenovec De Canio, který z klubu odešel teprve koncem října. Dalším kandidátem je bývalý kouč Fiorentiny Delio Rossi.

Reagovat
Lubinterista

zhruba před týdnem jsem upgradoval iTunes a při tý příležitosti mrknul na Jablíčkáře co je novýho. To jsou tvoje články tam?

Reagovat
terry

Jojo.

Reagovat
Lubinterista

dobrý, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozny, ten Cavani fakt neumi zadnou klicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jednou se Milito nepodival kde stoji golman, vystřelil jen tak namatkou k tyči a stači no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol opět nezklamala, proti silnym, nebo lehce silnějším tymum hraje opět tragicky.

Reagovat
10

ale tak tragicky, že ani nevystřelí na bránu...pak se tady na mě sesypou její fanoušci, když napíšu že nechápu, jak můžou bejt 2.

Reagovat
M11

ja to nechapu taky..

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšik je super tak proti Pescaře nebo podobnym tymum, jinak je nulovej. Traginho doslova. Jo naopak jsem si všiml jak se posunul Nagatomo. Když přišel, tak tam lital jak magor od ničeho k ničemu, kazil, od soupeře se odrazil jak miček od zdi. A dneska? Solidně tam Insigneho pozičně uhral, vykrokoval ho do autu, dal si tam tělo, sice tam pořád zběsile lítá, ale už to dava celkem smysl.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pettirosso

and here we go...

Reagovat
mastakillah

to si piš, takovýmu blábolu se nejde nesmát

Reagovat
smazaný uživatel

Podivej se na čas, kdy jsem to psal

Reagovat
mastakillah

Toho jsem si nevšiml.Omluva!!:) Ale i tak, neřekl bych, že jsme byli horší, jen obranu máme naprosto otřesnou. V tom je ten největší rozdíl. JInak si myslím, že v ty zápasy se silnějšími týmy máme tak na hraně. Že je nezvládáme v celkovém měřítku bych neřekl

Reagovat
M11

az bude nekdo vedet neco blizsiho k Vidalovi tak to sem pisnete.. diky

Reagovat
DelPiero137

Co sa stalo, zranenie?

Reagovat
10

zítra vyšetření

Reagovat
DelPiero137

Docela zaujimavy druhy polcas na Meazze nakoniec. Inter opat mohol tazit z toho ze viedol a super musel dobijat ich branu. O gol boli urcite lepsi.

Mazzari zostarol v tvari snad o 5 rokov od minulej sezony. Milito, klobuk dole

Reagovat
olis

skoda toto bol pri najhorsom remizovy zapas, Handanovic podrzal, skvely letny kauf pre Inter, skoda, minimalne bod sme si zasluzili ak nie tri

Reagovat
olis

inac rozhodca nula bodov a este menej

mne to prislo tak ako keby sme sa snazili hrat viac so stylom z minulej sezony a presne sa ukazalo preco chce Mazzari hravat skaredsi futbal, proste to prinasa viacej bodov, nevadi Scudetto je este stale realne.

Forza Napoli !

Reagovat
10

nepřestávej prosím

Reagovat
olis

Juventinec utoci, pomoooooooooc

Reagovat
Pinturicchio

Příspěvek roku.

Reagovat
smazaný uživatel

scudetto je pořád reálný i pro Sienu

Reagovat
olis

je rozdiel medzi realne a realne

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Lubinterista

no a když napíšu, že Juventus může ještě spadnout?

Reagovat
10

to už tady bylo, Juventus spadnul se Scudettem, takže tady je pravděpodobnost mnohem vyšší

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
Lubinterista

jakože, že máš bod

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
The Krupy

Hoci som vôbec nemyslel na to, na čo si narážal. Smial som sa tej jeho vetnej konštrukcii, kedže tam zabudol dať úvodzovky.

Reagovat
Lubinterista

desítka to pochopil hned, dyk na tom neni nic složitého a uvozovky tam dát nezapoměl, protože o ty vůbec v jeho příspěvku nejde

Reagovat
Lubinterista

sorry myslíš olise

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Podľa toho z akého uhla pohľadu to berieš. Bezpredmetná debata.

Reagovat
Lubinterista

ok, jenom teda kdo zapoměl uvozovky? deset nebo olis?

Reagovat
The Krupy

Olis, ja som myslel samozrejme jeho

Reagovat
The Krupy

Scudetto že vraj

Reagovat
mastakillah

je reálné, jen by se toho muselo hodně změnit a ne přistupovat k zápasům jako dnes. + to chce posilu do obrany

Reagovat
olis

jj do obrany posilu istotne, dokonca az dve lebo Cannavaro asi dostane ten trest, inak co sa ti na vykone nepacilo ? ano bol taky nemastny neslany ale myslim ze sme boli vyrovnany super mozno aj lepsi ak by sme a divali cisto len na statistiky (ktore ale zapasy nevyhravaju)

Reagovat
mastakillah

Rozhodně se mi nelíbila obrana, naprosté zmatky, jako by hráči nevěděli kdo má koho bránit, jak si hráče přebírat atd. jenže bohužel tohle není první zápas.opakuje se to neustále. Dál mě zklamalo zakončení útočníků, z těch šancí co jsme měli mělo skončit v síti teda víc než jen jeden gól. Bohužel nemáme útočníka, kterej by dával goly, kromě Cavaniho. K těm třem nepísknutým penaltám se raději nevyjadřuju nebo bych se musel nasrat. Pokud neviděl ruku Cambiassa ani Pereiry, tak rozhodně měl vidět faul na Maggia. Nejhorší je, že ta naše prohra hraje do karet Juventinům, kteří už maj náskok 4 doby na druhýho, kdežto kdyby jsme vyhráli tak to jsou jen dva. Kdo to tady má pak číst ty nesmysly

Reagovat
mastakillah

4 body, o době se raději bavit nebudu

Reagovat
olis

jj mas pravdu obrana dobra nebola ale napriklad Britos nato co predvazdal v inych zapasoch tak hral podla mna velmi dobre, Cannavaro standart a Gamberini bol asi najslabsi clanok. a goly davame tazko ale ak sa nato pozrieme celkovo tak no remiza to mohla byt urcite, ale vsak nevadi, do polovice sezony ostavaju este 3 zapasy co je 9 bodov, s toho 6 musime ziskat aspon ak nie tak sa fakt o Scudete uz neda hovorit ak by sa nam podarilo ziskat 7 a zopakovat druhu cast sezony rovnako mame 80 bodov co v poslednych rokoch vzdy stacilo na 2. miesto ak by sa nam podarilo ziskat 9 comu prilis neverim tak mozeme hovorit nadalej o Scudette ale toto je vsetko len v teoretickej rovine, kludne sa moze stat ze stratime v kazdom zapase alebo ze druha polovica sezony bude ovela horsia, kazdopadne musia prist nejake posily a odist hraci co to tam kazia (Aronica, Donadel, Dossena) a mladici ako El Kadouri a Uvini by zase mali ist hostovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inter Sneijdera vubec nepotřebuje, hru jim dokaže řidit i Guarin, a to jeste mozna lepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak zle bych to se Sneijderem nevidel.Jeho pritomnost na hristi by byla velkym prinosem hlavne co se rozehry tyce a skvelych standartek,navic ne nadarmo je to holandsky kapitan.

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder je bublina, pryč s ním z Calcia

Reagovat
Pettirosso

je to nesmírně kvalitní hráč, bohužel (pro něj) ho Inter neumí využít, Calcio není liga pro něho, měl by jít.

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal asi hrát umí ale nesnáším ho a v Calciu mi chybět nebude. Navíc pro Inter jedině dobře, pokud se ho zbaví, on je spíš koule, kterou si klub táhne uvázanou u nohy. Jeho průměrné ligové výkony dokáže předvést kdokoliv jiný za třetinu platu.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Olis zase pobavil ale na jeho obranu, dopadnout to opačně, bavil by nás MSgoo

Reagovat
olis

teba som bral este ako celkom Juventina s tych zopar normalnejsich ale pomali si to prestavam mysliet (viem ze tebe je to jedno)

Reagovat
homeles8

tak to by bylo trochu smutný, kdyby tvoje názory někomu nebyly jedno:))

Reagovat
Pettirosso

promiň, ale tvoje neobjektivita, pokud jde o Neapol, je do očí bijící

Reagovat
olis

fakt neviem co je natom neobjektivne, to ze je Scudetto stale realne alebo ze sme boli vyrovnany alebo dokonca lepsi ? predpokladam ze napises ze obe tabulka, statistiky aj zapas hovorili nieco ine, neviem co viac k tomu mam dodat

Reagovat
Pettirosso

Já to nemyslel ohledně dnešního zápasu jen. Celkově mluvím o tvém postoji, pokud se jedná o Neapol, nejvíc jsem si toho všiml v superpoháru, nicméně to bylo dost kontroverzní, takže bych to nerad zase vytahoval.. jen od té doby jsem si všiml, že tvá objektivita klesá a neumíš si přiznat, že občas soupeř zahraje líp a zaslouží si body proti vám. Plus třeba to tvý "Lavezzi nikam nepůjde ani za 50 mega "

Reagovat
olis

a nemyslis si ze objektivita klesa u kazdeho kto nejakemu klubu fandi ? ked som hento pisal o Lavezzim tak som netusil ze ma vykupnu klauzulu len 30 mega a povazoval som ho za hraca s charakterom bohuzial som sa zmylil, super pohar mi radsej ani nespominaj lebo vzdy si spomeniem na meno Mazzoleni a dostavam amok

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neměl mít Lavezzi charakter?

Reagovat
smazaný uživatel

*proč by

Reagovat
olis

lebo isiel iba za peniazmy co je uz bohuzial v dnesmom futbale bezna vec

Reagovat
Pettirosso

Samozřejmě, že každý fanoušek má trošku narůžovělý brýle, pokud jde o jeho tým, ale někdo má hranice, někdo to má z momentálního amoku (viď Pintu ) a někdo ty brýle má prostě větší :) Ale já se o tvé objektivitě s Tebou nechci a nebudu hádat, i když podle mě si to myslí víc lidí, stejně si to nepřipustíš

On gól bude, až takový "myslel jsem si, že má charakter" Cavani taky odejde

Reagovat
olis

nech odide ked nema charakter, ak ma tak zostane u Cavaniho ale aspon bude velmi tucne odstupne

Reagovat
olis

a zaujimave ze si toto o mne v najvacsej miere myslia Juventini tak ci tak ty pises najprv ze dnes som dnes pobavil, potom som sa pytal co je neobjektivne natom co som napisal dnes ku zapasu a ty si mi nato odpisal ze to sa jedna najme celkovo o moje prispevky tak sa teda rozhodni

Reagovat
Pettirosso

napsal jsem ZASE, protože to nemyslím JEN kvůli dnešnímu zápasu a pobavil jsi, jak si se hádal s "10"

Reagovat
olis

jaj to som mal naraz pusteny aj stream aj skype aj prehliadac a vsetko sekalo jak maria kedze mam teraz doma staru sunku a reagoval som na viac veci a nejak som to cele poplietol tak som to potom cele radsej vypol a uz tom ani nepozeral a pozeral som si v klude zapas, asi myslis to ci to bol offside a nie predpokladam

Reagovat
Pettirosso

no ten offside neoffside, penalta nepenalta Cassana apod.

Reagovat
olis

tam som to cele doplietol to uz sa tam ani radsej pozriet nejdem, nevadi, aspon som pobavil

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Lubinterista

ještě se nezapomeň ohradit kvůli tomu poslednímu řádku v souvislosti s přestupovýma spekulacema a tím kdo všechno by měl posílit Juventus. Nenech se sešrotovat, držim Ti palce

Reagovat
olis

a inac tuto sezonu som viac krat napisal ze sme si zasluzili prehrat alebo ze sme mali len stastie a podobne

Reagovat
Pettirosso

To ano, ale píšeš to jen s menšími týmy. Třeba proti nám jste měli slovy jednu střelu na bránu (čímž neříkám, že my jsme hráli nějak světově) ale měli jsme jasně víc šancí a i když jsme rozhodli zápas až na konci zápasu, vyhrát jsme si zasloužili a ty sis to nebyl schopný připustit.

Reagovat
olis

sance a celkovy priebeh zapasu su nieco ine, niekedy ma super jednu sancu a vyhra a ty mozes mat aj 10 sanci, takze podla toho hodnotit by podla mna nebolo celkom spravne aj ked ano aj to je jeden s ukazovatelov ale ja som sa pozeral na celkovy priebeh a mohla to byt kludne remiza s trochou stastia

Reagovat
olis

a este som zabudol neni to snad jedno ci s mensimy alebo nie ? normalne vidim ako tu namna schvalne za kazdu cenu vzdy musite vymyliet nieco negativne

Reagovat
Pettirosso

nesnažíme se za každou cenu nic vymýšlet. Jde o to, že máš v sobě jakýsi "komplex" z toho, že Neapol není takový top tým jako Juve, AC a Inter, proto, když se jedná o zápas proti nim, se snažíš obhájit Neapol, že vlastně byli lepší, nebo, že si zasloužili minimálně remízu.

Reagovat
olis

ale vsak musis uznat ze teraz to bolo minimalne na remizu a ked nie tak si zaujaty ty a to by som skor povedal ze vsetci si tu myslia ze Neapol je menej ako Inter, AC a Juve a ja mam "komplex" ze sme tam kde oni, aj ked sme

Reagovat
Pettirosso

nemůžu posoudit, jestli to byl remízový zápas, viděl jsem jen první půli a v té byl jasně na koni Inter. Neapol mě dost zklamala.

Reagovat
olis

ok tak neposudzuj teda inac to si priznam ze proti Juventusu mozem byt neobjektivny je to proste najvacsi rival tam stracam hlavu a casto krat to prezeniem, potom ma to niekedy aj sere ale potom zase napise nejaku blbost na mna o par dni nejake Juventusacke individum a uz to ani nelutujem ale pri inych zapasoch si nemyslim ze by som bol prilis neobjektivny, no to je jedno mas namna svoj nazor a to ze tu budeme o tom diskutovat to asi nezmeni

Reagovat
Pettirosso

no vidíš, první dobrý krok, přiznal jsi, že proti Juve jsi někdy neobjektivní Při jiných zápasech tě tak nesleduju, mám jiný věci na práci, jen tě pozoruju, když vedeš nějaký bitvy s juventinama, to mě bavíš vždycky

V poho, necháme toho, máme oba dva svůj názor a navzájem si ho můžem max. respektovat

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol môže byť rada, že jej rozhodca uznal ten gól z offsidu. Plus penalta sa mala kopať po zákroku Britosa na Cassana, takže bolo by to 3:0 a Neapol by mohla ísť domov s plačom.

Reagovat
10

to jede tak jako tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Inak vidno, že keď bojujeme proti jednému spoločnému nepriateľovi, tak si aj rozumieme

Reagovat
10

cooo, seš normální? Já fandil Neapoli, Behrami s Hamšíkem jsou proti Interu největší sympaťáci

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnesnim zapase me tak napada,kdo by tak mel do Interu v lednu prijit...Sneijder pravdepodobne odejde,a obrana taky neni uplne takova,jakou by jsme si predstavovaly,i kdyz bida to neni...

Reagovat
Jajinek

výkon nic moc...ale na to se tomto zápase prostě nikdo neptá. Ať chceme či nechceme, Neapol je pořád top ligy a tahle výhra nás zase té LM přiblížila

Pochválil bych Stramu za sestavu. Palaciovi to fakt nešlo a Silvestreho nechtěl riskovat. Potěšil Guarín i Pereira a je dobře, že dal Milito gól.

Jinak dva nejlepší hráči v sezóně jasně Handa a Cuchu, o tom není pochyb.

Zápas na Laziu bude snad ještě důležitější než dnes.

Díky ragazzi!!

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

Handa bol super kauf, bezpochyby najlepší brankár v tejto sezóne

Reagovat
The Krupy

Buffon je stále najlepší. Hoci v tejto sezóne je veľakrát bez práce.

Reagovat
Pipo123

Pre mňa až druhá najlepší, Handa, Buffon, Marchetti, Consigli, Viviano, moja prvá 5

Reagovat
The Krupy

Pre mňa Buffon, Handanovič a Steke v prvej trojke. Gigi je najlepší na svete, nie len v Calciu

Reagovat
Pipo123

Steke ? ten na môj vkus spravil dosť chýb

Reagovat
smazaný uživatel

Za obranou AS by se posrali i Gigi s Ikerem.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

Viviano ukázal co umí včera proti AS

Reagovat
Pipo123

Tiež pravda, ono celkovo každý tým ma dobrého brankára, až na toho Perina to je komedia

Reagovat
The Krupy

A hlavne proti našim útočníkom každý z nich exceluje

Reagovat
Pipo123

To vaši útočníci excelujú proti brankárom

Reagovat
The Krupy

V nejakej kompilácií failblogu, možno

Reagovat
Pipo123

Inak Krupy kedy ideme na tú Ibizu ?

Reagovat
The Krupy

Kedy chceš

Reagovat
Pipo123

Drogy, chlast, sex, chlebíčky ?

Reagovat
Pettirosso

přidej na seznam ještě kurvy a jedu taky

Reagovat
Pipo123

Kurvy sú všade, to beriem ako samozrejmosť

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Kvalitka

Z toho ma napada :

Paul Pogba

Paul Bulva - najlepsi DJ na svete

Reagovat
Pettirosso

to není novinka, my uděláme top golmana i ze sněhuláka

Reagovat
10

Těžko se to posuzuje, vůči Gigimu to nemusí bejt fér, protože se k takovým zákrokům ani nedostane. AleHanda kažodpádně předvádí rozdilový zákroky v každým zápase.

Reagovat
olis

300. pre Scudetto v Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas Inter vs Neapol sledovalo 57 374 divákov.

Reagovat
stuff

pindajte kolko chcete, ten MSgoo tu chybal

Reagovat
Lubinterista

povozil se metrem, to člověku změní život

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Metro to je sila. To som oproti Bratislave len tak čumel Že takými dlhými pohyblivými schodami ideš dole a tam potom chodia také rýchlo vlaky. To je úplne mega

Reagovat
Pipo123

Čo to je vlak ? my v Trnave také nemáme, ale raz mi dedko o tom vravel, že to v Bratislave videl

Reagovat
smazaný uživatel

Motorové koľajové vozidlo = vlak.

Reagovat
Pipo123

neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Inak niečím takým chodíte tu do Bratislavy na Slovan

Reagovat
Pipo123

To už musí byť ale luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Bol. Pokým si do toho nesadli niektorí vaši vandali

Reagovat
Pipo123

A v tých vlakoch sa niečo preváža ? napríklad seno ? už vidím ako do toho vlaku v Trnave z vidlami nahadzujú ludia seno a to ide do Bratislavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bratislava je metropola Slovenska, takže je zrejmé, že tie tovarové toky sú tu veľké. Ale z Trnavy zatiaľ vídavam len vlaky, ktoré sú naložené autami z tej vašej automobilky, ktorú tam máte

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Mazzari: "Bol to veľký zápas, škoda výsledku. Druhý polčas bol monológ"

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože se nevyjadřuješ k těm rukam Cambiassa a Perreiry?

Reagovat
10

nepískatelný obě, když jsem to teď viděl...ta Pereirova byla jasná hned

Reagovat
smazaný uživatel

No tak nedavno, už nevim kdo to hral, je to tak měsic asi, myslim to bylo AC, nevím, tak jsem se taky divil, že se nepiskla ruka, když se ta ruka dotkla miče vlastnim zaviněnim, a bylo vysvětleno, že dnes se tohle nepiska. A tak ta Cambiassova se dala piskat, i Perreiry, mohla i nemusela.

Reagovat
10

když si hráč trefí při odkopu vlastní ruku, tak se to nepíská...u Cambiassa ten úmysl taky neprokážeš, protože padal dozadu, i když v tomhle případě to bylo rozhodně víc na hraně, jestli šel naproti střele, jestli tam nebyl souboj s Cavanim atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, pockame co k tomu rekne Olis, to mě zajma.

Reagovat
10

jj, to je určující

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen mě zajma co k tomu řekne.

Reagovat
lnterista

ja ty ruky nechapu...ja bych proste piskal vsechno co se dotkne ruky a je to vyreseny. Sice nam by to moc nenahravalo ale co uz

Reagovat
10

http://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php?id=78453&tmplid=1292

tady je to celkem jasně a srozumitelně napsaný

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

zbytocne, zase by tu namna utocilo milion ludi este tam bol aj faul na Maggia

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre.

Reagovat
10

Maggio skočil jak do bazénu, navíc i kdyby faul, tak mimo pokutový území

Reagovat
olis

jasne aj Behrami ked ho tam drbli na zem v 16tke v supercoppe aj to skakal do bazenu ze

Reagovat
lnterista

ale ten Behrami je fakt na ranu

Reagovat
olis

ked sa jedna o neapol kazdy len skace a podobne, jaka zaujatost ale tesi ma to

Reagovat
mastakillah

to byl jasnej faul. Maggio neměl ani co přihrávat, jasně ho ten hráč stáhnul. Sice to nebylo možná v pokutovým uzemí, ale faul to byl

Reagovat
olis

nic nebolo, vsak to pisali urcite v Gazete

Reagovat
lnterista

jj taky si myslim ze to byl faul ale penalta ne

Reagovat
smazaný uživatel

Monolog to bol len kvoli tomu, ze sme sa stiali a nechali vas hrat

Reagovat
olis

to je uplne nepodstatne

Reagovat
DelPiero137

My sme "naleteli" rovnako ako vy. Ale o tom to je, hrajes co potrebujes. To ze sa Inter stiahol neznamena ze boli horsi alebo by si nezasluzuli bod. Ruku na srdce, nevypracovali ste si mnoho sanci aby ste dali na 1-1 a Inter to dobre ubranil.

Reagovat
olis

3 - 5 striel na branu hovori o niecom inom, to este nehovorim o strelach mimo branu

Reagovat
mastakillah

Jinak ke včerejšímu zápasu. Handanovič je fakt třída

Reagovat
mastakillah

Wesley Sneijder by mohl zamířit z Interu do Paris Saint-Germain. Podle listu Gazzetta dello Sport nabízí francouzský tým Interu 12 milionů eur, Sneijderovi tříletou smlouvu s ročním platem 6,5 milionu eur.

Co k tomu říct. Kam ho tam chcou nacpat do sestavy?Že by odchod Pastoreho a Néného? Kam s nima

Reagovat
10

i ten Lucas hraje stejnou pozici, ne?

Reagovat
mastakillah

myslím, že jo. Maj to pěkně předimenzovaný

Reagovat
10

Gazzetta v hodnocení Rizzoliho překvapivě mírnější, než bývalý rozhodčí Cesari a Paparesta pro Sport Mediaset. Jinak jak si může po včerejšku olis stěžovat na rozhodčí vážně nechápu, resp. nechci pochopit, ale už je to naprostej extrém. Tři velký chyby ve prospěch Neapole - penalta po faulu Britose na Cassana, gól Panděva z ofsajdu, nevyloučení Behramiho po šlapáku na Guarina (2. žlutá).

Reagovat
olis

lebo ty zasa vidis len to chces vidiet, klasika

Reagovat
10

jo? tak mi řekni co jsem ještě měl vidět...včera jsem tady napsal, že Inter měl kopat penaltu a že u šance Cavaniho byl pískanej ofsajd...ty si mi na to odepsal:

olis 09.12.2012 21:49

:-D jasne, dnes si uplne mimo co citam tvoje komenty, ze ma to neprekvapuje

olis09.12.2012 21:49

ze ofside chod si kupit okuliare

teď to potvrdili po rozboru dva bývalý rozhodčí i Gazzetta...

Reagovat
olis

to som tu uz pisal ze som si doplietol rekacie na rozne komentare takze k tomu sa nevraciam, mal vidiet dve ruky Interu, faul na Maggia, ked Pereira vysunul Cassana ktory potom trafil tyc tak tam bol tesny offside teda ked to davali live a zastavili to tak to tak vyzeralo, potom som to uz neskumal, viac krat zle odpiskane vhadzovania a najme rohy, napriklad Cavani sa pokusal o akrobaticke zakoncenie ale stopery to pred nim odkopli, mal byt roh ale samozrejme nic a podobne ale vravim ty vidis vzdy len jednu stranu mince a to vzdy proti Neapolu....

Reagovat
10

dvě ruce Interu nebyly, faul na Maggia nebyl, rozhodně mimo penaltu...zbytek jsou kraviny, který nijak zápas neovlivnily, tak jako ty tři zásadní chyby proti Interu

Reagovat
olis

jasne nic nebolo, este si zabudol napisat ze sa ani ten zapas nehral dnes "bodujes"

Reagovat
10

ty si prostě pacient...i kdybych tady neprezentoval můj názor, můžeš si to přečíst v Gazzettě, na Mediasetu a bůhví kde ještě

Reagovat
olis

Gazzeta Sportmediaset je uz pomali uroven Tuttosportu, jedine co beriem vazne je uz iba SKY

Reagovat
lnterista

podle pravidel teda asi zadna ruka nebyla navic vas gol z ofsajdu tak nevim co resis

Reagovat
olis

pravidla su jedna vec, to co odpiskaju rozhodcovia casto pocas zapasov je vec druha ako vravim ja som to riesit nechcel ale ked uz niekto zacal neda mi to nezareagovat

Reagovat
lnterista

aha tak ty spolehas na to ze to rozhodci posere To se pak ale mohla pisknout i ta penalta na Cassana a redka pro Behramiho

Reagovat
olis

nespolieham sa nato samozrejme, mna len stve jak tu niektory pisu ze vlastne Neapol bol zvyhodneny pritom rozhodca to totalne posral na oboch stranach

Reagovat
lnterista

a co totalne posral?

Reagovat
olis

no to uz si napisal ty na strane Interu a ja na stane Neapolu, snad to tu nemam cele znova rekapitulovat

Reagovat
lnterista

no mne by zajimalo co pro Neapol totalne posral...

Reagovat
olis

uz som to pisal, jezisi, nerob si tu zomna dobry den prosim ta

Reagovat
lnterista

jediny co posral tak ten gol z ofsajdu...to ze se rozhodci neupisknul za to ja nemuzu. Zadnou zasadni chybu proti Neapoli se nestala nebo nevim o ni...krom toho Maggia ale toho je fakt na to aby ses tim dalo ohanet

Reagovat
olis

tie ruky sa mohli kludne piskat, som presvedceny ze s 10 takych ruk by minimalne 6-7 odpiskal a este Cassano ked trafil tyc tak tam bol offside ale niesom si tym na 100% isty, ok to neovpilvnilo zapas ale bola to dost velka chyba ak to naozaj offside bol

Reagovat
lnterista

ale podle pravidel to ruky nebyly...a jestli tu budem nadavat na rozhodci ze to pisknou dobre tak to uz je fakt ulet...varis z vody

Reagovat
olis

ok koncim, ides sa tu hadat zato ze poviem pravdu, pritom ste vyhrali, a nenadaval som tu ani na Inter a ani na rozhodcu len som povedal ze to dosral co je aj pravda, mozeme tu pisat o tom aj cely den ale je jasne ze ty a ani ja nazor nezmenime takze najlepsie to bude asi nechat tak

Reagovat
lnterista

ja se nehadam...ja jsem uplne v klidu spis te chci pochopit

Reagovat
10

to nechtěj

Reagovat
olis

tak asi ma nechapes teda nie asi ale urcite, ale ved to je uplne prirodzene, nemoze sa predsa stat ze fanusik jedneho klubu da za pravdu druhemu fanusikovy ak sa jednalo o vzajomny zapas a vec o ktorej sa disktuje neni na 100% jasna

Reagovat
lnterista

Ale ja ti rad dam za pravdu ale v cem? Ja priznam chybu ruzovy bryle uz mam davno dole...nehrali jsme druhy polocas nic extra...vas fotbal se mi libil ale rozhodci nic totalne neposral(jak jsi napsal) ve vas neprospech

Reagovat
olis

nechajme to uz tak, neviem co ti mam k tomu viac napisat ako co som uz napisal, proste ta nepresvedcim a ani ty mna, uz to naozaj nema vyznam dalej rozoberat

Reagovat
10

Panebože, ty si vážně z úplně jinýho vesmíru. Bavíme se tady po zápase o jednotlivých situacích a ty argumentuješ tím, že rozhodčí mohl CHYBNĚ písknout ty ruce Interu??? Tady nikoho nezajímá, že se v takových situacích možná občas někdo upískne, základní pointa je v tom, že ty ruce prostě nebyly, narozdíl od situací proti Interu.

Reagovat
olis

pises sracky tak aby sa ti to tu hodilo a mohol si zhadzovat Neapol v kazdej situaci, tak ako vzdy, chod robit bulvarenho novinara, uzivil by si sa

Reagovat
10

Reagovat
olis

to je teda reakcia to uz si nemusel nic pisat, niesi to nahodou ty kto namna stale reauguje na taketo smajliky? mozno nie ale asi hej, snad by si sa neznizil na moju uroven....

Reagovat
10

já už na tebe reagovat nebudu nikdy, protože snažit se o diskusi s takovým tupým demagogem je naprostá ztráta času

Reagovat
olis

parada, dufam ze sa toho budes drzat v kazdej situacii a este dufam ze nebudes taka sracka ako krupy a pintu a vypisovat tu namna voloviny aj ked dobre vedia ze na nich nereagujem, ale prilis velke sance tomu nedavam

Reagovat
Pinturicchio

Řekl bys to mně nebo Krupymu do očí?

Reagovat
The Krupy

Nope

Reagovat
lnterista

vzdyt ma pravdu

Reagovat
Pettirosso

...na tohle jsem včera v našem vlákně narážel.

Reagovat
10

co to je panebože za "argument"? co by si tady jako teď psal, kdyby ty ruce špatně písknul?

Reagovat
olis

to ze take ruky sa piskava dost casto piskava a nevidel by som v tom problem

Reagovat
olis

a tie snahu o urazku nie len mna ale vsetky ludi ktory si s vami nedovolia suhlasit ze su nieco menej ako vy by ste uz mohli odpustit, uz to zacina byt trapne

Reagovat
10

koukni se nejdřív, jak reaguješ a pak tady breč...tvoje reakce typu "dnes si uplne mimo co citam tvoje komenty", "chod si kupit okuliare", "dnes "bodujes"

Reagovat
olis

vsetko si napisal s toho co som to cele poplietol ale ked ti stacia take chabe argumenty, nech sa paci

Reagovat
lnterista

myslis Maggio Juan? To bylo mimo penaltu...ale loni se takova piskla

Reagovat
olis

ano ale bolo to na hranici kolko krat uz sa take penalty odpiskali ? vela krat ale nemusela to byt ani penalta aj zo standartky by mohla vzniknut nebezpecna situacia, ale ja som toho rozhodcu nechcel vytahovat ale niektory si s tym proste pokoj nedali

Reagovat
Pinturicchio

Jeden nejmenovaný fanoušek Interu má svého nástupce. Olis je mimo realitu.

Reagovat
10

http://www.video.mediaset.it/video/sportmediaset/calcio/362471/moviola-di-inter-napoli.html

tady to je všechno krásně rozebraný, Juan na Maggia sáhnul, faul mimo penaltu, ale ten skok tam byl, bez něj by to možná písknul jako přímák...

Reagovat
smazaný uživatel

Vo včerajšom zápase urobil dôležité chyby rozhodca v PROSPECH Neapolu, teda v NEPROSPECH Interu. Fakt je až zarážajúce ako toto olis nemôže pochopiť, keď má k dispozícii riadne dôkazy. Ako príklad uvediem gól Neapolu, pri ktorom bol Pandev v jasnom offside!!!! Toto sú chyby, ktoré ovplyvňujú zápas, nie nejaké iné banality ako fauly mimo pokutového územia alebo vhadzovania. To by sme potom jeden zápas mohli rozoberať na 50 momentov. Nie, treba rozoberať dôležité momenty- góly, penalty, offsidy, karty !!!

Reagovat
smazaný uživatel

I z banalniho vhazovani muže padnout gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Di Natale je neskutečnej. Už čtvrtou sezonu v jeho letech taková kanonáda. Tak mě mrzí že nešel do Juve. Pro co nejdelší kariéru Antonia Di Nataleho!

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
goodbay

a Francesca Tottiho

Reagovat
smazaný uživatel

Uprimne,libil by se mi ve vetsine vetsich italskych klubu jako Inter,Juve,ale klidne i AC.Pro me nejvetsi sympatak cele ligy.

Reagovat
madridcan

Ved ma vo Fante aj nieco stal Najdrahsi artikel z celej ligy

Reagovat
Pipo123

Hrôza hrôza hrôza, Hernanes po skvelom úvode znova mimo, od zápasu proti Juve hraje veľké prd, Kozák kapitola sama o sebe, nevyhral ani jeden jediný súboj v predu, nepodržal loptu a každá jeho prihrávka bola nepresná, samozrejme hral znova ako prasa a dostal zaslúženú červenú. Fakt nechápem ako taký hráč môže hrať v Laziu. Ale bol to hnusný futbal z oboch strán, pozitívne je len to že Kozák dostal redku a Ledesma a Candreva sa nevykartovali na Inter. FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

tak občas je to slušnej žolík, nemyslíš?

Reagovat
Pipo123

Ako vravíš, dobrý žolík je keď je potrebné dať gól a tlačíme, ale keď je sám na hrote a skóre je 0:0 tak jeho príspevok pre tým je nulový. To by musel podstatne zlepšiť pohyb a kombináciu ako Klose.

Reagovat
Pinturicchio

Kozák

Reagovat
SaianSupaCrew

http://bit.ly/PzaWgb

Na to, že zažívá slabší časy, je to tohle pro mě zákrok roku. Jako bych viděl Oliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto jsem minule psal, že je pro mě brankářsky druhý nejlepší hned za Gigim.

Reagovat
SaianSupaCrew

No já sám nevím, jak na tom je. AC vídám sporadicky, ale vím, že se mu tady letos hodně spílá a hodnocení na gazzettě to jen potvrzuje. Tohle ale byla slušná Kahnovina.

Reagovat
Pipo123

Pre tých čo píšu súhrn zápasov, je tam moc chýb, aspoň u Lazia, namiesto šance Biavu je písaný Kozák, v bránke podla súhrnu chytal Bizzari pritom bol v bráne Marchetti, to isté aj minulé kolo kedy tam bolo dosť nepresností. Jak to že súhrn je tak mimo ,

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože chytal Marchetti, na Gazzette psali, ze ma chytat Bizzarri. On byl zraněny?

Reagovat
Pipo123

Uzdravil sa zázračne, ešte pred zápasom bol písaný Bizzarri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Čo si nemal Marchettiho v zostave ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie

Reagovat
Melchior

Tak Marrone prý v zimě buď do Sampy, nebo ke Grifoni.

Reagovat
Pinturicchio

Jen ne Janov . To by znamenalo, že přijde stoper.

Reagovat
Pinturicchio

No a podle Gazzetty by to měl být Bocchetti, kterého by Conte chtěl nejvíc.

Reagovat
madridcan

Dejwa, Gazzetta ma pri utocnikoch podla vsetkeho minulotyzdnove hodnotenie(Milito 5 bodov, Klose 10 atd)...ako to vyriesit?

Reagovat
madridcan

vlastne otazka na vsetkych fantaratacov

Reagovat
madridcan

ok uz to stiahli, tak snad to opravia...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele