Serie A - souhrn 16. kola

17.12.2011, 19:57, aktualizováno 18.12.2011, 22:43
Komentáře a souhrny
Juventus podle očekávání porazil Novaru a znovu se vrátil do čela tabulky před AC Milán. AS Řím veze všechny body z Neapole, zatímco Lazio jen remizovalo s Udinese. Vzestup formy potvrdil další venkovní výhrou Inter, Parma urvala bod s Lecce a remízou skončil i souboj Fiorentiny s Atalantou...

SS Lazio - Udinese Calcio 2:2

18.12.2011 20:45

Góly: 43. Senad Lulić, 51. Miroslav Klose - 28. Antonio Floro Flores, 74. Giampiero Pinzi

Další sledované utkání, které slibovalo napínavou podívanou. Střelci na obou stranách a týmy, které vyznávají ofenzivní fotbal spolu s dobrou obranou. To byl trhák mezi Laziem a Udinese.

Floro Flores otevřel skóre zápasu, za Lazio srovnal Lulič. Pro změnu potom skórovalo Lazio, když se trefil Miroslav Klose. Bod pro Udinese nakonec vystřelil Pinzi.

V minulém ročníku bojovaly tyto dva týmy o místo v Lize mistrů, rozdělovalo je pouze skóre, které nakonec přálo Udinese. Dnes večer chtělo Lazio oplatit hořké chvíle lídru tabulky. Velkým mínusem bylo mnoho zraněných. Mimo hru byli například Marchetti, Mauri, Brocchi nebo Konko. Soupeř byl oslaben o Codu, Barreta nebo Badua. Mezi základní jedenáctku nepatřil pro dnešní večer ani Antonio Di Natale, jenž byl šetřen do dalšího kola. V něm totiž čeká Udinese přímý souboj o čelo, v souboji kola se střetne s Juventusem Turín.

Bizzarri se musel činit hned v úvodu, prověřil ho Dušan Basta. Po nahrávce Floro Florese mohl střílet Kwadwo Asamoah, ale klíčovou roli v jeho neúspěšné střele sehrál Mobido Diakite. Kdo nepotká hráče Juventusu na hrací ploše, to bude s určitostí Mehdi Benatia, jenž po žlutém napomenutí za faul na Sculliho nebude moci nastoupit.

Aktivní Udinese se dočkalo vedení, když se před půlhodinou odehraného času trefil hlavičkující Floro Flores - 1:0 pro Udinese.

Radu se vložil do Islovy střely, kterou pro Chilana zprostředkoval Torje. Lazio se také dočkalo branky, vsítil ji po krásné akci Senad Lulič. Záložník, který původně přišel do týmu coby obránce, využil nepřítomnosti obránců Udinese a z hranice vápna překonal Handanoviče. Srba měl lépe bránit především Dušan Basta.

Po změně stran to bylo pro svěřence Francesca Guidolina ještě horší. Tommaso Rocchi skvěle našel polského rodáka a Miroslav Klose nekompromisně zakončil - Lazio dokonalo obrat a vedlo 2:1.

Římané byli po vedoucí brance mnohem živější, což se projevilo také díky Hernanesově aktivitě. Další kousek do své knihy zářezů mohl přidat opět Klose, který se stále ukazuje jako skvělý hrotový útočník, schopný rozhodovat zápasy. Hernanesovu akci ale tentokrát do úspěšného konce dotáhnout nedokázal.

Antonio Di Natale - kapitán a hrající legenda Udinese. Tento muž nakonec na hřiště přišel, aby pomohl spoluhráčům v naději na zlepšení výsledku. Právě ten našel skvělou nahrávkou Pinziho, který propasíroval míč pod Bizzarrim - 2:2.

Ve skvělé šanci se postupně objevili Giuseppe Sculli a Tommaso Rocchi, ale Samir Handanovič držel akcie Udinese celkem vysoko. V nastaveném čase se za 'Biancocelesti' mohl prosadit Gonzalez, ale nedokázal přesně zakončit. Lazio je tím pádem čtvrté, na záda se dívá právě dnešnímu soupeři.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - AS Řím 1:3

18.12.2011 20:45

Góly: 82. Marek Hamšík - 3. Morgan De Sanctis (vl.), 59. Daniel Osvaldo, 90. Fábio Simplício

AS dokázalo porazit favorizovanou Neapol, vstřelilo tři branky a do 'Věčného města' si odváží stejný počet bodů. Neapol byla jasně lepším týmem, místy hosty až drtivě přehrávala, ale vstřelila pouze jeden gól a prohrává.

Hosté šli brzy po rozehrání do vedení, po sólu Lamely si Neapol vstřelila vlastní gól. Další branku za Římany přidal Osvaldo po Tottiho centru. Malou jiskřičku naděje vykřesal Marek Hamšík, tu ale vzápětí zhasil Fabio Simplicio.

Neapol měla možná v hlavách vidinu velkého zápasu Ligy mistrů s Chelsea a podcenila hostující tým, který přijel povzbuzen remízou s lídrem soutěže, Juventusem. Srážela ho ale stále zranění, mimo hru byli Borini, Burdisso, Kjaer, Pizarro, Fernando Gago nebo Miralem Pjanič. Neapol nastoupila s hvězdnou trojicí v ofenzivní vozbě, Cavaniho podporovali Lavezzi s Hamšíkem.

AS se ujalo překvapivého vedení, po sólu Erika Lamely si Aronica neporozuměl se svým brankářem a De Sanctisovi propadl míč do sítě - 0:1.

Další Lamelův pokus po nahrávce od Tottiho zablokoval včasný zákrok Christiana Maggia. Poté přišla zásadní chvíle celého zápasu. A měl ji na svědomí Marek Hamšík. Zuniga obešel Rosiho a nacentroval před bránu. Hostující obrana nezareagovala tak rychle jako Slovák a ten mohl zavěsit do prázdné. Jenže neuvěřitelným způsobem přestřelil!

Skvělé představení má za sebou Maarten Stekelenburg v bráně AS, poradil si s Lavezziho střelou i následnou dorážkou Maggia. Neapol cítila podporu svých fanoušků, ženoucích ji do útoků a po půlhodině hry se zkoušel prosadit z levé strany Lavezzi. Taddei, umístěný na levé straně obrany, dnes neměl svůj den a hráči Neapole byli v jeho území velmi častými hosty. Zuniga se dnes zastřeloval, skvělou příležitost po rohovém kopu zahodil a napálil míč vysoko nad bránu AS.

Po změně stran se Neapol dál tlačila před Stekelenburgovu bránu, Cavani dokonce zaznamenal branku, která ale pro faul Christiana Maggia nebyla uznána. Lavezzi měl další velkou příležitost, ale také tu zlikvidovala obrana AS. Argentinec se poté zranil a uvolnil místo Goranu Panděvovi. Hamšík, jako by chtěl odčinit své selhání, podnikl odvážný slalom mezi obránci AS, Stekelenburg byl ale opět připraven.

"Nedáš - dostaneš" platilo také tentokrát. Rosiho autové vhazování ukázkově nacentroval před bránu Totti a Osvaldo překonal Campagnara i De Sanctise - 0:2. Tato branka se ukázala být rozhodující. Dvě velké příležitosti měl Edinson Cavani, obě ale pokryl Stekelenburg, chytající s velkou jistotou.

Na kontaktní gól byl ale přeci jen krátký. Přes Taddeiovu levou stranu se dostal k míči Hamšík, stopeři AS si neporozuměli a tak se slovenský reprezentant neomylně prosadil - napálil míč ke vzdálenější tyči.

Neapol dokázala dokonce srovnat. Ani tento gól však nebyl uznán kvůli ofsajdovému postavení Uruguayce Cavaniho. A tak se do útoku dostalo AS. Osvaldo potáhl míč, navázal na sebe obránce "Partenopei" a předložil míč Simpliciovi, jenž s tečí obrany dostal míč za De Sanctisova záda - 1:3.

V poslední šanci zápasu se po krásném Bojanově průniku objevil Osvaldo, ale jeho ránu na brankové čáře zastavil Campagnaro spolu s Hamšíkem. Nic podstatného se již nestalo, a tak mohlo AS slavit překvapivé vítězství nad těžkým soupeřem. Neapol je šestá, sedmé AS se na ni bodově dotáhlo.

Více informací k zápasu

Calcio Catania - Città di Palermo 2:0

18.12.2011 15:00

Góly: 32. Francesco Lodi, 61. Maxi López (pen.)

Sicilské derby skončilo jako posledně vítězstvím Catanie, ovšem tentokrát v poměru 2:0. Diváci na stadionu Angela Massimina viděli v obou poločasech po brance. Palermo tak opět potvrdilo, že se mu na venkovních hřištích vůbec nedaří, na svoje první vítězství mimo svůj stadion si tedy bude muset ještě počkat.

Catania začala hodně aktivně a blízko první brance byl Barrientos - chyběla větší přesnost. Na druhé straně si pokoušel vymodlit penaltu Fabrizio Miccoli a to poté, co Legrottaglie zahrál v pokutovém území rukou, píšťalka sudího však zůstala němá. Každopádně Catania byla lepším týmem, sólo Almirona musel utnout až brankář Benussi.

Ve 32. minutě už byl ale i on krátký, klasický a výborně zahraný volný přímý kop v podání Francesca Lodiho skončil v síti - 1:0 pro Catanii. Palermo vůbec poprvé vystřelilo na branku až ve 40. minutě, konkrétně Iličič a naštěstí pro domácí byl Mariano Andujar připraven.

Palermo chtělo ve druhém poločase zabojovat a minimálně vyrovnat, vše se ale zhroutilo v 61. minutě, kdy se ve vlastním pokutovém území provinil Matias Silvestre, mimochodem ještě donedávna opora Catanie, když fauloval Maxiho Lopéze. Sám postižený se k penaltě postavil a bezpečně jí proměnil - 2:0 pro Catanii.

S Hosty mohlo být ještě hůř, Benussi ale vychytal další solidní příležitost Almirona. Palermo v derby nepředvedlo zhola nic a po zásluze opouští stadion Angela Massimina s prázdnou.

Více informací k zápasu

AC Cesena - Inter Milán 0:1

18.12.2011 15:00

Góly: 63. Andrea Ranocchia

Inter se pomalu zvedá z prachu, dere se do popředí tabulky a ukazuje, že se s ním stále ještě musí počítat. Cesena obdržela jen jednu branku, ta ale rozhodla.

Pod Claudiem Ranierim zažíval Inter Milán zvláštní chvíle. Když už se zdálo, že nebezpečí je zažehnáno, přicházela další špatná zpráva. Také vinou zranění klíčových osobností, smůlou nebo ztrátou formy se stávalo, že se Inter začal pohybovat ve vodách pro něj velmi neobvyklých. To vše Ranieri vyslechl, přestál a slíbil nápravu. A jeho tým zase začíná zvolna šlapat předním celkům tabulky na paty.

Inter se snažil už od začátku, střílel na bránu mnohem častěji než soupeř. V první půlhodině utkání to byli například Yuto Nagatomo, jenž přestoupil v lednu právě z Ceseny, nebo do formy vracející se záložník Thiago Motta. Se svou trochou do mlýna přispěchal také Phillipe Coutinho, střela mladého Brazilce se ale také mezi tři tyče Antonioliho brány nevešla.

Za domácí se zkoušel prosadit Eder, ale ani on další branku na svůj účet nepřidal. Po půlhodině hry se Cesena mohla dostat do překvapivého vedení. Těsně vedle tyče střílel pravou nohou Marco Parolo, nicméně neměl správně seřízena mířidla a bezbrankový stav tedy trval. Nezměnil to ani pokus smutně vypadajícího Diega Milita.

Po změně stran Inter tlačil domácí v jasné snaze skórovat, Maicon našel svým přesným centrem nabíhajícího Giampaola Pazziniho a střelec 'Nerazzurri' měl možnost otevřít skóre. Zakončení se mu ale nepovedlo. Stejné dvojici hráčů se nepovedla akce ani o pár minut později.

Když se hrálo hodinu, Inter udeřil. Často kritizovaný Andrea Ranocchia si naběhl na centr Maicona a poslal svůj celek do vedení - 1:0 pro hosty.

Pazziniho střela mířila nad bránu Antonioliho, Ghezzal dalekonosnou ranou Cesara nepřekonal. O pět minut později se podobným stylem neprosadil ani Antonio Candreva. Stankoviče v závěru utkání vychytal Antonioli a tak si Inter do Milána odváží cenné tři body.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Bologna FC 2:1

18.12.2011 15:00

Góly: 39. Marco Rossi, 85. Lucas Pratto - 51. Gastón Ramírez

Třináct ligových zápasů musel Lucas Pratto čekat, až se poprvé mohl radovat ze zápisu do střeleckých statistik. Jeho dnešní trefa ze závěru utkání s Bolognou ovšem byla nesmírně důležitá, jelikož zařídila Janovu těsné vítězství 2:1.

Proti klubu, který loni zachránil v Serii A, nastupoval kouč Grifů Alberto Malesani, jenž se musel potýkat se zraněními, které vyřadily Palacia, Birsu, Bova, Kucku a Antonelliho.

Utkání mohl pro Bolognu skvěle zahájit Gaston Ramírez, jenž prošel celou branou a nebezpečně vypálil, ale míč nakonec olízl jen tyč. Na druhé straně prověřil Gilleta svou ranou Moretti, ale brankář byl se svou nohou připraven. Na Marassi se hrál otevřený duel, Pulzettiho střela ještě mezi tři tyče nemířila, tu další Ramírezovu už musel Frey likvidovat.

Oba brankáři museli být neustále v pozoru, Gilleta zkoušel překonat Zé Eduardo, když chyboval Raggi, ale boloňský brankář vytáhl výtečný zákrok. Vzápětí se zase vyznamenal proti Rossimu. Ve 39. minutě už ale kapituloval. To utekl obraně Pratto a připravil jednoduchou pozici pro kapitána Rossiho, jenž doklepával do odkryté klece. Ještě do poločasu mohlo být vyrovnáno, Diamanti vybídl Di Vaia, ale ten ztratil balanc a v koncovce vyhořel.

Nakonec hosté vyrovnali šest minut po změně stran. Diamanti našel trestným kopem Di Vaia, který patičkou posunul míč na Ramíreze a ten se nemýlil. Di Vaio pak mohl skóre dokonale otočit, když prostřelil Freye, ale Janov nakonec zachránilo břevno. V další šanci už Bolognu zastavil Frey, neuspěl Gimenez.

A když Grifové nebezpečí přežili, vydali se do útoku a strhli tři body na svou stranu. Caracciolo odstavil Portanovu, sklepl míč na Pratta a ten se svým prvním gólem v Serii A postaral o důležitou výhru Janova.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Novara Calcio 2:0

18.12.2011 15:00

Góly: 4. Simone Pepe, 75. Fabio Quagliarella

I po tomto víkendu zůstane v čele italské soutěže Juventus. Conteho svěřenci prodloužili sérii neporazitelnosti, když zdolali nováčka z Novary 2:0. Skóre otevřel už ve čtvrté minutě Simone Pepe a čtvrthodiny před koncem pečetil výsledek Fabio Quagliarella.

Stará dáma se do svého soupeře zakousla už ve 4. minutě, kdy vstřelila první branku zápasu. Nenápadný centr De Ceglieho doletěl až na zadní tyč, kde byl nehlídaný Simone Pepe - 1:0 pro Juventus. První branka Juventusu přitom mohla přijít ještě dřív, ale Ujkaniho rameno tomu zabránilo. I nadále aktivní Stará dáma si vytvářela jednu šanci za druhou, Pepeho střela skončila na Ujkanim a Giaccherini zase střílel mimo. Novara měla v prvním poločase jedinou šanci, Meggioriniho vychytal skvělým zákrokem Buffon.

Juventus diktoval tempo i po změně stran, poté co Pepe vybojoval míč a přihrál Del Pierovi, který ve snaze obstřelit Ujkaniho těsně minul branku. O chvíli později efektivně přihrával patičkou Quagliarella Giaccherinimu a druhý jmenovaný nedůraznou střelou nechal vyniknout Ujkaniho. Novara to měla směrem dopředu složité, pokus Meggioriniho zablokovala pozorná obrana.

Další minuty patřily opět Juventusu, Marchisio z voleje hodně přestřelil a při akci dva na jednoho přihrával Pepe před prázdnou branku Del Pierovi, tomu se do zakončení na poslední chvíli vrhl Radovanovič. Prakticky bylo jen otázkou času, kdy domácí zvýší vedení, Pepemu se to ještě nepodařilo, ale po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Fabio Quagliarella - 2:0 pro Juventus.

Novara už byla v hodně těžké pozici, šanci si vůbec nevytvářela a naopak Juventus nadále ohrožoval Ujkaniho branku. Střídajícímu Matrimu chyběl jen kousek, aby se trefil podobně jako v předchozím momentu Quagliarella. Smůlu měl i Giaccherini, ten znovu pálil nad a Marchisio pro změnu vedle. V zápase už další branka nepadla, Juventus zvítězil 2:0 a stále vede tabulku bez jediné porážky.

Více informací k zápasu

Parma FC - US Lecce 3:3

18.12.2011 15:00

Góly: 18. Sergio Floccari (pen.), 86. Graziano Pellè, 90+2. Daniele Galloppa - 58. David Di Michele, 61. David Di Michele, 77. Juan Cuadrado

Úžasné představení sledovali dnes odpoledne diváci v Parmě, kam přijelo Lecce a podílelo se na šestigólové přestřelce. Zápas to byl jako na houpačce, až se nakonec obě strany rozešly smírně 3:3. Litují ale především Salentini.

Lecce sice na Stadio Tardini prohrávalo, ale pak dalo tři góly a mířilo za důležitými třemi body, ale v nastaveném čase o ně nakonec přišlo a zůstává poslední.

Gólové hody zahájil v 18. minutě Sergio Floccari, který proměnil pokutový kop. Ten po své sólu zařídil Jonathan Biabiany, jehož ve vápně nedovoleně zastavil Ferrario. Lecce tak prohrávalo a po půlhodině hry ho potkala další špatná zpráva, kvůli zranění musel střídat brankář Julio Sergio a jelikož je mimo hru také Benassi, musel do branky nezkušený 22letý Ugo Gabrieli.

V prvním poločase už branka nepadla, diváci čekali až do 58. minuty. To poslal před branku míč Brivio a David Di Michele vyrovnal. Uběhly jen tři minuty a Di Michele dokonale otočil skóre ve prospěch Lecce. Hostující útočník se prosadil nádherným akrobatickým kopem, Mirante byl bez šance.

Lecce ovšem nepolevilo a v 76. minutě vedlo už 3:1, z bleskového protiútoku se trefil Cuadrado. Hosté už pomalu pomýšleli na hodně důležitý tříbodový zisk, jenže čtyři minuty před vypršením základní hrací doby chyboval brankář Gabrieli a Pelle' měl v zakončení jednoduchou úlohu. Do konce zápasu zbývalo i s nastavením asi osm minut a Parma prohrávala už jen o jednu branku.

Domácí vycítili šanci a nakonec se jejich snažení vyplatilo, nechytatelnou ranou ve čtvrté minutě nastavení nakonec stanovil konečné skóre 3:3 Daniele Galloppa.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 2:2

17.12.2011 20:45

Góly: 9. Alberto Gilardino, 88. Stevan Jovetić - 81. Andrea Masiello, 86. Germán Denis

Pro fanoušky na obou stranách barikády naprosto infarktový zápas! Skóre se měnilo, oba týmy se dostaly do vedení, nakonec diváci viděli čtyři branky a dělbu bodů.

Skóre zápasu načali domácí, po osmi minutách se prosadil Alberto Gilardino a trenér Delio Rossi jásal. Jeho radost se zmenšila, když deset minut před koncem utkání srovnal Masiello. A radost byla ta tam, když čtyři minuty před hvizdem rozhodčího otočil skóre ve formě hrající Germán Denis. Úsměv na rty mu alespoň částečně vrátil jeho nejhvězdnější svěřenec, Černohorec Jovetič, který tři minuty po Denisovi srovnal na konečných 2:2.

Na začátku utkání drželi diváci minutu ticha za dva zastřelené Senegalce. Obě jedenáctky doznaly mnoho změn, nejvíce ta domácí. S novým sestřihem se vrátil Stevan Jovetič, mimo hru byli Riccardo Montolivo, Mattia Casani nebo Per Kroldrup.

Už po osmi minutách hry se poprvé hnulo skóre, postaral se o to Alberto Gilardino. Vargas pohotově vrátil míč před bránu a 'Gila' se tentokrát nemýlil. Jeho druhý gól v sezoně a Fiorentina vedla 1:0.

Andrea Lazzari postupoval na bránu Consigliho, ale Andrea Masiello na poslední chvíli přesně načasovaným skluzem zabránil navýšení skóre. Debutant Salifu, mladý devatenáctiletý záložník, prokličkoval přes několik hráčů soupeře, předložil míč opět Gilardinovi, ale ten se ukvapil a nezamířil přesně. Podobně se vedlo i jeho kolegovi Jovetičovi.

Na začátku druhého poločasu přímý volný kop v podání Atalanty našel perfektně postaveného Schelotta, jehož hlavička ale v síti neskončila. V těsném ofsajdu se pak představil Germán Denis. Své zaváhání mohl vzápětí odčinit, ale tentokrát nezamířil přesně. Na druhé straně hrozil mladý Salifu, který rozjel akci, kterou poté pokazil Jovetič, který nepřesně přihrál na nabíhajícího Gilardina.

V další akci se ocitl Valon Behrami, ale brankář Consigli jeho střelu skvěle vyrazil konečky prstů mimo ohrožení. Hosté zvyšovali svůj tlak a deset minut před koncem se dočkali zaslouženého srovnání. Rohový kop ještě obrana domácích odvrátila, ale na dalekonosnou střelu obránce Masiella už zareagovat nedokázala. Krátký na ni byl i brankář Boruč - 1:1

Vzápětí mohla Atalanta přidat další kousek, ale Schelotto na zadní tyči minul. Fiorentina jakoby se sesypala a Atalanta toho dokázala pohotově využít. Ezequiel Schelotto si pohrál se dvěma obránci a nacentroval přesně na kopačky Denise - 2:1 pro hosty. Do konce utkání zbývaly čtyři minuty.

Co nevidět se ale dočkali také fanoušci domácích 'Fialek'. De Silvestri vyzrál na ofsajdovou hranici, nacentroval před bránu a Stevan Jovetič volejem srovnal v nervydrásajícím závěru na konečných 2:2! V nastaveném čase ještě Jovetič zahrával přímý volný kop, ale ten nakonec zeď hostí odvrátila.

Více informací k zápasu

AC Milán - AC Siena 2:0

17.12.2011 20:45

Góly: 54. Antonio Nocerino, 64. Zlatan Ibrahimović (pen.)

Minimálně do neděle stanul na čele ligy obhájce AC Milán, který doma porazil brankami Nocerina a Ibrahimoviče z penalty Sienu 2:0. Milán v podstatě potvrdil roli favorita a Siena svůj výkonnostní úpadek.

Káždopádně zápas se mohl vyvíjet zcela jinak, kdyby potrestal hrubou chybu Taiwa Francesco Bolzoni, Amelia a zejména Taiwo si mohli v tomto případě pořádně oddychnout. Milán následně převzal otěže zápasu, ale do konce poločasu se nedokázal střelecky prosadit, dokonce si nevytvářel příliš šancí, což bylo překvapivé. Ibrahimoviče v závěru poločasu vychytal Brkič.

Stejně jako na začátku prvního poločasu, mohla i na začátku druhé půle skórovat Siena. Amelia však zmařil chystající se šanci útočníka Calaia. Bianconeri vzdorovali milánskému obrovi až do 54. minuty, pak konečně prolomil ledy Antonio Nocerino. Přízemní rohový kop přiťukl ve vápně Robinho na Nocerina a ten překonal brankáře Brkiče - 1:0 pro AC Milán.

Přesně za deset minut po vstřelené brance Rossoneri výsledek pojistili. Uvnitř pokutového území se dostali do kontaktu brankář Brkič a Boateng, druhý jmenovaný se skácel k zemi a sudí nařídil pokutový kop. Na Zlatana Ibrahimoviče je letos, co se týče proměňování penalt, spolehnutí, nemýlil se ani tentokrát a Milán už vedl 2:0.

Náskok mohl zvýšit o pár minut později Pato, jeho nepříjemnou ránu Brkič nezkrotil, ale nenašel se nikdo, kdo by míč doklepl do branky. Siena už mohla pouze snížit, Bolzoniho hlavičku ale zneškodnil Amelia. Milán tedy porazil Sienu 2:0 a minimálně do neděle se posunul do čela tabulky.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Cagliari Calcio 2:0

17.12.2011 18:00

Góly: 35. Cyril Théréau, 57. Gennaro Sardo

Důležité vítězství si v prvním zápase šestnáctého kola připsalo Chievo, které doma na stadionu Bentegodi porazili 2:0 nevyzpytatelné Cagliari. Pod pohodlnou výhrou se brankami podepsali Thereau a Sardo.

Domácí měli větší chuť i odhodlání dnes uspět a proto si hned od začátku vytvářeli solidní příležitosti. Brankář hostí Agazzi musel poprvé výrazněji zasahovat proti střele Thereaua, pochvalu si zasloužil přihrávající Paloschi. Samotný útočník byl i v další šanci, naštěstí pro Cagliari ho zastavil pomezní rozhodčí a odmávaný ofsajd. Paloschi byl v úvodu hodně vidět, nakonec však mohli jít do vedení hosté. Lorenzo Ariaudo se dostal k hlavičce a Stefano Sorrentino vytáhl důležitý zákrok. Chievo zlomilo odpor Sardiňanů ve 37. minutě, Paloschiho pas si zpracoval Theréau, ten se dokázal zbavit obránce a přesným zakončením vstřelil svůj první gól od září - 1:0 pro Chievo.

Cagliari se sice snažilo o vyrovnání, ale obrana Chieva si v domácím prostředí vedla tradičně na výbornou. Victor Ibarbo se sice natlačil do šance, ale trefil pouze hradbu domácích těl.

Po změně stran Chievo drželo míč a vlastně v poklidu kontrolovalo průběh utkání. Fly Donkeys měli i další šance na navýšení, ale ujala se až ta z 57. minuty. Spolupráci Théreaua, Paloschiho a Sarda překvapivě zakončil posledně jmenovaný. Agazzi neměl nárok a Chievo vedlo už 2:0, čímž bylo prakticky po zápase. Do konce zápasu to mohlo být dokonce o tři branky, Pellissier však branku netrefil. Závěr utkání byl vůbec zajímavý, hostům se málem podařilo vstřelit kontaktní gól. Nicméně se tak nestalo a domácí mohou slavit vítězství 2:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC1596027:1133
2.AC Milán1594233:1631
3.Udinese Calcio1594220:931
4.SS Lazio1585224:1329
5.Inter Milán1572618:1823
6.SSC Neapol1556423:1721
7.AS Řím1563619:1921
8.Janov CFC1563618:1821
9.Calcio Catania1556417:2021
10.Città di Palermo1562716:1820
11.Chievo Verona1554613:1819
12.Cagliari Calcio1546512:1518
13.Parma FC1553718:2318
14.Atalanta BC1558219:1817
15.ACF Fiorentina1545615:1517
16.Bologna FC1543814:2215
17.AC Siena1535714:1614
18.AC Cesena153397:1612
19.Novara Calcio1525815:2711
20.US Lecce15231016:299
Bodové odečty
Atalanta BC-6za korupci

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (209)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sergio (brat a zároveň agent Maura Zárateho):"Mám nádeje, že sa Mauro vráti do Lazia".

V momentálnej situácie by to bolo pre všetky tri strany (Mauro, Inter, Lazio) najlepší možný krok A Zárate by v Laziu možno dokázal naviazať na svoj dobrý posledný polrok v drese Lazia

Reagovat
cresposuper

Pre nás by to bolo dobré, ale pochybujem , že by si v Laziu zahral.

Reagovat
smazaný uživatel

Cisse má problémy s fanúšikami, takže by mohol jestvovať útok Klose-Zárate. Ak sa Zárate bude snažiť, tak porciu zápasov by dostal, len musí naviazať na svoje posledné zápasy v drese Lazia a nie v drese Interu. Nám by to aspoň odľahčilo kasu a mohol by prísť nejaký iný útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde nemal Cissé problémy s fanúšikmi po odchode z OM?

Reagovat
Votas

doufám, že to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek jen 8 minut

Reagovat
GEGE

Siena dobře brání a sem tam je schopná dobře zvládnout brejk a ohrozit.I tak tam ale byly dobré šance,které se bohužel neproměnili.Druhý poločas nebude jednoduchý ale je třeba urvat 3 body za každou cenu.FORZA ROSSONERI!

Reagovat
GEGE

Gila konečně gol...už bylo na čase

Reagovat
GEGE

OLE NOCE!

Reagovat
GEGE

Tak druhý poločas už s přehledem Mohlo to sice skončit ještě většim rozdílem a hlavní jsou 3 body.MILAN SIAMO NOI!FORZA ROSSONERI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No...mohlo to bejt teda přesvědčivější, myslim tim hlavně skóre, protože předvedená hra nebyla špatná. Povinný 3 body

Reagovat
Yanek

Mexes

Reagovat
smazaný uživatel

potěšil, hrál s velkym přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

hral velmi dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

3 body jsou doma, ale na arsenal by tenhle vykon nestacil

Reagovat
smazaný uživatel

videl sem asi 30 minut a to fakt ne... to tak hrajete bezne?

Reagovat
smazaný uživatel

na Arsenal se připravíme!

Reagovat
smazaný uživatel

A ono mi Sopcast vypadne akurát v 80.minúte. Už som na to kašlal, tri góly som nevidel ale aj tak pekný zápas.

FORZA PALERMO !!! FORZA CALCIO

Reagovat
panca

meli jsme celkem formu, ale ted prisel lehkej pokles

Reagovat
Shevchenko

Nejlepší sázka vsadit že dá AC 3 góly a dívat se, jak si tam v 80 minutě Mexes ťuká s Ameliou.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem na ně strašně naštvanej v tomto ohledu, mohli jsme vyhrát klidně 5:0, ale oni si to tam ťukají.

Reagovat
smazaný uživatel

je důležité šetřit síly na poslední zápas před pauzou, kterej rozhodně nebude lehkej..., navíc je potřeba sbírat čisté štíty. takhle si to dohrát na půl plynu je jenom výhoda, nemělo by smysl cpát se dopředu a komplikovat si to z brejků, Siena měla vepředu čerstvého Destra...

Reagovat
smazaný uživatel

jak hral Taiwo?porad stejna bida?

Reagovat
smazaný uživatel

nahraval dobre, ale dost casto po nom ostala diera v obrane, este stastie, ze to istil

"Bozsky Thiago"

Reagovat
smazaný uživatel

na Sienu a spol. to stačí, ale pořád je to v obecným měřítku málo..., strašně málo si troufne. zajímavá je v tomhle statistika - nejvíce jeho přihrávek směřovalo na nejbližšího Nocerina, druhý nejvyšší počet šel na Thiaga, třetí na Bommela..., až na pátém místě je Ibra, ještě před něj se vešel Mexés. logicky bude mít drtivá většina hráčů nejvyšší počet přihrávek na svého nejbližšího spoluhráče..., u Taiwa jde však spíš o to, že se jedná o drtivý počet všech jeho přihrávek v zápase a 4 z 5ti hráčů hrajou za ním, nebo na jeho úrovni - to myslím leccos nepovídá. za první poločas byla jeho "průměrná" pozice na hřišti zataženější než ta Bonerova na pravé straně..., to je umění, prohrát tenhle souboj s rodilým stoperem. v tomhle sice můžou hrát roli pokyny, ale pochybuju, že Allegri přikázal, aby Bonera útočil více než Taiwo. na canalemilan dostal Taye 5, což je bych řekl asi nejpřesnější známka jeho dosavadního působení v AC..., nehoří, ale ničím nepřispěje, sbírá fauly, pořád je pomalejší, bojí se. vystřelit si dovolil za celý zápas jednou a letělo to 15 metrů nad bránu..., jedna z věcí, na které jsme se s jeho příchodem hrozně těšili.

nicméně nechal bych si ho do léta..., Zambrotta s Antoninim mají zdravotní problémy a mohlo by se nám to vymstít. poté bych popřemýšlel, jestli nedát druhou šanci ve Španělsku chválénému Didacovi, který patří k nejvytíženějším hráčům ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

diky za info

Reagovat
Shevchenko

Ve středu to musíme zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Vargas, momentálne hrajúci v Chile, v rozhovore potvrdil, že sa stane hráčom Neapola. Hovorí sa o čiastke 17,5 mil dolárov.

O tohto hráča sa mimo iných klubov zaujímal aj Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nedostávají hráči AC Milán trest za nafilmované pády v pokutovém uzemí a Krasič loni dostal 3? Má na to někdo vysvětlení.Vždt to co udělal včera Boateng to je na trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

Včera jsem to po tom divadle vypnul. Furt se tváří jak Rocky Balboa a po to letu jak kdyby měl zlomenou nohu. BAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Juventus: Tak si to hlavně tak nemrskej...................ale vážně,taky se mi takový věci nelíbí,hned jsem to tady včera napsal,tohle filmování neuznávám

Reagovat
rossoneri89

kukol som ten druhy gol a musim priznat ze Boateng to maximalne nafilmoval .... to sa mi nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

Taiwo mi připomíná 35 letého vysloužilého beka, který už má sílu jen pozičně stát a jediné, co mu zbývá je posílat přihrávku vedle k běhavějším spoluhráčům.

Reagovat
smazaný uživatel

úplně přesně,hraje jen uplně jednoduché přihrávky,pořád stojí jen na svojim fleku a absolutně se něco bojí udělat,jak přišel do AC říkal jsem si panečku to bude jezdec,to je super posila pro AC.Po jeho výkonech je to spíš nejhorší nákup AC.

Reagovat
Yanek

Pořád je to jeden nepovedený nákup ze čtyřech, to je parádní bilance vzhledem k tomu, že se letos skoro nic neutratilo.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

a ted vzhuru do Udine !

Reagovat
brenk

Možno najdôležitejší zápas jesene, bude možno určovať aj (ne)pohodu, s akou vstúpime do roku 2012.

Reagovat
M11

Ranieri uz uraduje

Reagovat
smazaný uživatel

s odřenýma ušima, ale tahá to nahoru

Reagovat
Mr.Jindros

Začínám mít strach, že se vážně zapojí do bojů o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A už sme piaty. Stúpame a stúpame, len v tom treba pokračovať aj naďalej Pomaly sa dostať pred Lazio, Udinese a potom pred AC a Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Takže ani teraz nehovoríš o titule ?

Reagovat
lnterista

super dulezita vyhra...ted porazit Lecce? A to uz bych chtel v zakladu Forlana a snad bude Sneijder fit

Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Lubinterista

Ano Lecce. Ve středu, první kolo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Inter! Gratulace Quagliarelovi

Reagovat
smazaný uživatel

Inter jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

Si fetoval ?

Reagovat
smazaný uživatel

:D vypadá to tak,mají na to.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, a Charlie Sheen nikdy nebral drogy.....

Reagovat
smazaný uživatel

máš to zapotřebí??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, dalšia výhra zo slabším súperom ! Za Del Neriho sme v takýchto zápasoch body strácali....teraz vyhrať nad Udine, a prezimovať na prvej priečke tabuľky, po rokoch....FORZA JUVE !

Reagovat
Inter Eterno Amore

3 body dôležité, ale vonku hráme fakt strašne .. hlavne u autsajderov

Reagovat
smazaný uživatel

netvoříme vůbec hru

Reagovat
Inter Eterno Amore

no .. mal by sa toho ujať Forlán

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se o to marně pokoušel Coutinho, snad se zvednem, až začne hrát Sneijder. Forlan by mohl s Militem udělat smrtící útok, ale otázkou je, jestli to z nich Claudio dostane, já si myslím, že je typ trenéra, kterej na tohle moc není, ale SNAD se pletu INTER!

Reagovat
cukjerek

dneska se mi milito moc libil i kdyz nedal gol,ale jezdil a pracoval pro tym ....FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Ako sa dívam na tabuľku, tak je fakt trapas že toľko skvelých talianskych tímov má k dispozícii len 3 miesta do LM, na úkor nemčúrov

Reagovat
smazaný uživatel

poděkuj týmům jako Juventus nebo Palermo, kteří tak nehorázně vypustili svoje účinkování v EL, že fakt nevím co si o tom mám myslet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano bohužel, posrali jsme to, je na čase ale to vrátit zpátky! FORZA CALCIO

Reagovat
Inter Eterno Amore

Palermo vysrieľať

Reagovat
smazaný uživatel

kde bych mohl stáhnout celý zápas Barcelona - Inter ?(2.zápas semifinále LM 09/10)

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
lnterista

1.zapas je lepsi

Reagovat
Lubinterista

ne asi, taky jsem si říkal

Reagovat
Votas

zrovna včera sem si ho pouštěl

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
Lubinterista

tak roluju dolu a mezi předníma 33 nevidím Sampdorii, ale zato tam maj BENÁÁTKY

Reagovat
Il Architetto

O Amauriho je znovu zájem a dokonce v Číně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako amauriho nesnášim kor i jak se zachoval je jak šváb pro mě :D ale při naší nemohoucnosti v útoku se vsadim že by byl nejlepší střelec :D

Reagovat
Il Architetto

Teď si mě rozesmál, dík.

Reagovat
smazaný uživatel

RIP Václave Havle.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska na jednej strane perfektný zápas, na druhej strane znova obrovské trápenie v útoku. Ale čo tam v obrane predvádzal Lucio, tak to je výkon pravého ŠAMPIÓNA !!! A k tomu keď pridal ešte sem-tam ten jeho vŕŕŕŕ výraz, so sexyyyy :-* Keby takto hrával zápas čo zápas, tak by som sa vôbec nesťažoval Pozične veľmi dobre, hlavičkové súboje zvládal na jednotku s hviezdičkou od začiatku do konca zápasu, v šprintérskych súbojoch tiež vynikajúci !!! Veľký bojovník !!! Pravý Interista, GRANDE Interista, kapitán Brazílie !!! Milujem týchto brazílčanov, César, Maicon, Motta tiež úžasní, Coutinho už o niečo horšie no. Chce to kúpiť ešte nejakého kanárika "do zbierky". V roku 2014 ste Majstrami sveta!!! A Lucio ako kapitán Budem vtedy veľkú hrdosť prežívať!!! Prajem ti to Lucio, za to, že nevynechávaš ani jeden súboj na ihrisku, za to, že Inter nosíš v srdiečku a že si veľký bojovník a nikdy sa nevzdávaš, čo je dobré, lebo prehrá len ten, kto sa vzdá !!!

Kolega v stopérskej dvojici Ranocchia mu skvelo sekundoval, budúci kapitán Interu, budúca legenda Interu. Po Cambiassovi prevezme pásku Jeho výkon ešte nebol tip-top, bolo vidno, že je ešte po zranení, ale dokázal pridať aj gól, čo sa veľmi cení. Ak chcú jeho súperi v pokutovom území ubrániť, tak musia podať mimozemský výkon, výkon šampiónov, ale to sa im samozrejme nedarí, lebo praví šampióni hrajú len u nás, v FC INTERNAZIONALE 1908

Reagovat
smazaný uživatel

Vidieť že nefandíš žiadnemu talianskemu klubu, lebo by si výhru na MS prial Squadre

Btw. titul vystrieľa Taliansku Pepito Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi? Brazílski kúzelníci strčia celý útok Talianska do kapsy.

V Taliansku fandím Interu a jeho hodnotám akými sú hrdosť, bojovnosť, srdce, láska, poctivosť a čestnosť !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Já se snad rozpláču.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak zase možno si naozaj myslí že má pravdu, ved aj Josef Fritzl tvrdil, že mu vždy šlo len o rodinu....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to nemyslím, že mám pravdu, pretože myslieť znamená hovno vedieť. Ja viem, že mám pravdu

Reagovat
10

já už brečím smíchy asi 20 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neee

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt si z vas dela prdel a vy mu na to vsichni skacete jak mali, to snad neni pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O takých hodnotách môžete v Turíne len tíško snívať so sklopenými ušami

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslíš že toho tvojho internetového trollingu bolo na dnes už dosť ?

Reagovat
smazaný uživatel

Maj sa. Už ďalej na tvoje bezduché provokácie nebudem odpovedať, lebo na viac ako na provokácie nemáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Prepáč, už sa to nikdy nestane

Reagovat
DelPiero137

Akoze Squadra Azzura taketo hodnoty nema? Inter je v prvom rade Taliansky klub!!! ci sa to paci alebo nie, ci si to pripustas alebo nie ale Inter je castou Squadry...

Ale tebe to aj tak nema zmysel vysvetlovat. Ty si pred nedavnom presiel na tvrde drogy a my na EF si to odnesieme...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter byl donedávna nejméně italským mužstvem ze všech týmů serie A, teď už tam i pár Italů nastupuje a i trenér je italský, ale pořád toho se squadrou azzurou nemá mnoho společného, už jenom ten název FC Internazionale, nikdy nepochopim jak jim může fandit byť jen jedinej hrdej Ital.

Reagovat
DelPiero137

Prave v poslednej dobe sa v narodaku objavili hraci Interu. A tusim samotny MS pisal ze z Ranocchiu bude buduci kapitan, alebo to myslel kapitana Interu? Asi si to pletiem.

Ja viem ze Inter nie je ITA klub, ale v minulosti mali vela slavnych Talianov ktory valeli aj za Squadru.

Reagovat
Lubinterista

Donedávna odkdy? Já začínal s Interem někdy kolem 88. MS90 a hráče jako Bergomi, Ferri, Zenga, Serena nebo Berti asi nepamatuješ. Tyhle jepičí paměti vůči celé historii úplně žeru. A název klubu je taky italský, narozdíl od někoho.

Reagovat
sinter

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

Název je italský, ale všichni víme jaký má význam. Klub koneckonců vznikl jako reakce na to, že v AC mohli hrát pouze Italové. Donedávna jsem měl na mysli období pana Mourinha. Jinak samozřejmě vím, že dříve tam italští hráči bývali, ale ciznců tam bývalo hodně. A rok 88 samozřejmě nepamatuji, jsem ročník 86. Nemůžu za to, že tady každý říká jak tady jsou lidi nad 20 staří, nevěděl jsem, že sem chodí i třicátníci. Já pamatuju v Interu hráče jako Recoba, Ronaldo, Zamorano atd. Ale tenkrát ještě byli v pohodě, akorát prostě tim co začali předvádět od roku 2006 naprostý konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavé je, že jsi vyjmenoval přesně ty hodnoty kvůli kterým fandím AC a nesnáším Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbilo by se ti, aby ti to ten Lucio s tím sexy vrrr výrazem udělal do prdele ;)?

Reagovat
smazaný uživatel

v roku 2014 36 rocny objekt masturbacie MSgoo-a v strede obrany posadi Thiaga Silvu a David Luiza... tak urciteee

Reagovat
smazaný uživatel

Je zaujímavé, že niektorí ešte stále hráčov hodnotia podľa veku 36-ročný, tak ten bude zlý. Luiz mladší, tak nech hrá

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je iná onania

Reagovat
sinter

Ty si ozaj z nás všetkých robiš srandu :

".....Ranocchia mu skvelo sekundoval, budúci kapitán Interu, budúca legenda Interu"

nie je tak dávno čo si tu na neho nadával,že zbytočné vyhodené peniaze atd atd, a teraz z neho robíš budúcu ikonu..ale tak pár krat si už prevrátil kabát, nie je sa čo mu čudovať.

Reagovat
sinter

ups..odkaz na Msgoo

Reagovat
cresposuper

Hlavne ide o to, že dnes hral hovno..

Reagovat
sinter

nj, neviem posúdiť, ako vždy som videl len cca. 10min.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď si to myslíš, väčšinový názor fanúšikov Interu je iný a to taký, že Ranocchia bol tretím najlepším hráčom. Každý má ale právo na svoj vlastný názor, ktorý nikomu nebudem brať, lebo sme slobodní

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to pozor teda!!! Peniaze (nemalé množstvo) investované do Ranocchii boli veľmi dobrou investíciou A ak bude na sebe stále makať, lebo vylepšovať ešte má čo, tak po čase sa tým kapitánom aj môže stať. Čo sa týka tej mladšej generácie, tak je jednoducho najlepší a má najbližšie aj k permanentnému základu. To ale samozrejme neznamená, že tú pásku dostane zajtra. Minimálne 5 rokov musí ešte čakať. Minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre Lucia

Reagovat
M11

Reagovat
cresposuper

Reagovat
lnterista

Krupy a MSgoo to je konec

vy dva jste se hledali

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát som ho už poslal do ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cresposuper

Najhoršie je, že ten zlý bude vždy iba MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli tomu že mu niekto odpisuje tým istým štýlom ?

Reagovat
lnterista

a proc to delas?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ked človek číta niektoré tie jeho výplody ako naposledy s tou Brazíliou, tak mu to nedá a odpíše niečo...rozčuľovať sa neoplatí, tak aspoň spraviť si srandu treba ale tento tvoj príspevok ma dosť zarazil, že si ma s ním porovnal ak mám byť úprimný

Nemyslím že by som písal také sračky ako on, maximálne niekedy sa nechám uniesť niečim voči Interu ale to je tak všetko.....ale tak ako fajn ked to niekto vidí inak, každý môže mať vlastný názor...

Reagovat
lnterista

ale tim ze na nej porad reagujes a jeste jeho stylem to pak zasiras stejne jako on...mas to za potrebi? Pro mne je to ztrata casu. Prestane se na nej reagovat a on se na to vybodne...kdybych tady mel na kazdeho reagovat tak nic jineho nedelam

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, zrejme to tak bude lepšie...

Reagovat
lnterista

Reagovat
Yanek

Smogovi nikdo nesahá ani po kotníky.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak,mojim idolom je taktiez

Reagovat
Mr.Jindros

Myslím, že je na čas, aby Udinese ztratilo doma nějaké ty body.

Reagovat
Mr.Jindros

e

Reagovat
Tsigi

Hernanes nehrající od začátku. Lazio jsem delší dobu neviděl, ale je to nějaký taktický plán ? Hernanes hraje blbě ? Nebo jenom odpočívá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono Miccoli nakoniec striedal kvôli zraneniu...už asi po štvrtý krát v tejto sezóne...JEBAŤ

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik Hamsik

Reagovat
panca

hamsik asi koukal na milita

Reagovat
GEGE

Milito by aspon trefil golmana nebo tyčku.Tohle bylo spis ala Vucinic nebo Robinho...

Reagovat
panca

to je pravda. Tohle byl nas robinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hamiskovi ide no

Reagovat
panca

jinak rim je vzadu celkem deravej

Reagovat
lnterista

Udine nesmi vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ani Lazio

Reagovat
Mr.Jindros

Na plichtičce se myslím shodneme jak v Miláně, tak v Turíně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Lulič to je pán

Reagovat
smazaný uživatel

jeden ze zápasů, kde je krásně vidět rozdíly způsobené faktorem únavy..., my dostali v čerstvé Neapoli začátkem sezony naloženo, Římani ty samé, ale unavené Partenopei před zimní pauzou srazili o 2 góly a my vybrali v čerstvých silách Romu na Olimpicu...

Neapol na ten supertěžký dvojitý program letos dojíždět zkrátka bude a dalo se to čekat...

Reagovat
Alberto Aquilani

super :O ... teraz celkom lahký los , chcelo by to z nasledujucich 5 zápasov 15 bodov , co by bolo perfektne :O ...

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak ,,,dúfam že ich to nakopne inač Nilmar blízko prestupu k nám ,,, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať koupěj pravýho obránce

Reagovat
smazaný uživatel

to hej ,,a možno aj záložnika nejakého ,,,, je stále čo vylepšovať podľa mňa,,,

Reagovat
Largo

Stopera místo Burdissa ( líbil by se mi Garay nebo Otamendi), krajního obránce (Isla nebo nějakej Sabatiniho oblíbenec z Brazílie nebo bělehradských rivalů) a centrální záložník (Paulinho, Casemiro)...toho Nilmara moc reálně nevidím...I když by to chtělo i strikera, pokud má odejít dvojice Borriello - Okaka. A hlavně vyhodit Taddeie, Barussa a Greca s Okakou...

Reagovat
smazaný uživatel

vy z toho chcete udělat brazilsko-argentiský výběr? co takhle nějaký Italy, nebo alespoň Evropany? Mimochodem i když Isla hraje za Chile na LB není to bek, je to křídlo, dokáže to odehrát, ale jeho post to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň dvojbodový náskok na čele tabuľky...

Reagovat
smazaný uživatel

No Inter už je pátej... tu ligu mistrů vybojujou

Reagovat
smazaný uživatel

A znáte tuhle? Roma,Roma,Roma.....

Reagovat
Rssa

AS

Reagovat
brenk

Ako pozerám, tak dnes oslavujú všetci okrem Neapolčanov a Pipa

Reagovat
DelPiero137

Podla reakcii v preview prva velmi nespravodliva prehra Neapola?

Je skoda ze pravdepodobne nezopakuju LM. Calcio by potrebovalo pravidelne muztvo ktore by ziskavalo body ako tento rok Neapol...

Reagovat
smazaný uživatel

Řeknu to tak, že sme měli konečně ten kousek štěstí, kterej nám chyběl v předchozích zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

zmente uz fotku

Reagovat
Jajinek

je zde reálná možnost, že bychom ztráceli před pauzou na LM 6 bodů!! To by byl sen. Přiznám se, že už byly chvíle, kdy jsem fakt přestával věřit. Na druhou stranu nutno uznat, že hrajeme pořád solidní holomajznu...která i tak by ale mohla stačit. Tohle je zlomovej ročník. Pokud i v tomhle srabu tu LM uhrajeme u udržíme nějakej finanční standard, mohli bychom se tak nějak zachránit. Pokud ne, tak už v dalších letech se opět procpat nahoru bude velmi těžké.

Stejně je to jen o tom, chytře vybírat hráče. Je jasné, že nějaká velká jména už do týmu nepřitáhneme, problém je ale v tom, že za čas nám idejdou ti hráči, kteří zatím táhnou tým a starnou...jako jsou Julio, Samuel, Lúcio, Cuchu, Zanetti...a my je budeme muset nějak nahrazovat. A vzhledem k tomu, že za poslední dobu není žádná z našich posil pro tým přínosem, i když se za ně vyhazují nemalé částky, tak pak nastává ten problém, který řešíme. Od roku 2007 do roku 2010 se dělaly dobré posily...samozřejmě, že byly úlety jako Mancini, Quaresma, Suazo...ale těch povedených tahů tam bylo nesrovnatelně víc...na to chce navázat. Nepotřebujeme 30 mega na hráče, abychom postavili dobrý kádr...chce to jen myslet...to Moratti sice neumí, ale chtělo by to, aby se zase nějakým zázrakem obklopil lidmi, kteří to umí. Tak uvidíme!

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje navrhy na posily? Stale Vagner Love,Banega a Hamsik?

Reagovat
smazaný uživatel

INak Ranocchia je so svojou vyskou 195 dobrym hlavickarom,v utoku ale aj v obrane. To bude nas Martin Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde pozerate zo zapasov Serie A highlights? Vzdy sa brodim cez footytube ale je to tam tazke hladat,bud je tam len gol a inak nic alebo takmer nic

Najlepsie by boli take aspon 5-10 minutove,nech su tam pekne spracovane vsetky sance aj so zarodkom vzniku.

Vopred diky

Reagovat
rossoneri89

http://www.matchhighlight.com/latest-goals/italy/calcio-serie-a/napoli-v-as-roma/

dole napravo najdes aj ostatne zapasy .... niekedy tam daju dokonca aj cely zapas

Reagovat
smazaný uživatel

"Van der Wiel: Půjdu do Valencie

Gregory van der Wiel již má jasno o své budoucnosti, nizozemský obránce bude hrát za Valencii. "Podepíšu pětiletou smlouvu," prozradil stále ještě hráč Ajaxu, který za něj má podle nepotvrzených informací vyinkasovat devět milionů eur."

Skoda,chcel som ho do Interu,ako krajny utociaci obranca je super Branca nespi

Reagovat
Jajinek

Láska by byl super. Je to přesně ten typ útočníka, který nám chybí, tedy ten co by pro Milita či Pazza poskytl potřebnou podporu. Bohužel jeho získání je z mnohých důvodů nereálné. Banega do 4312 opět ideální hráč, ale přiznám se, že moc zápasů Vale jsem letos neviděl, abych posoudil jeho výkonnost. Hamšík je doufám vtip. Já osobně bych se pokusil o získání Oliče. I přes zdravotní problémy prostě podobný hráč na trhu není. Do zálohy pak Palombo. Stejně vic jak 2 hráče nemá smysl kupovat. Hlavní je nekupovat už žádný supertalent z JA a poslat do kytek Maurita!

Reagovat
Votas

za Palomba za supertalent za Zarateho

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

Barceeeeelooona

Reagovat
10

ty poslední dvě penalty AC moc pěkný a nikdo nic...

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

dokud je promenuje Ibra, tak si moje Fanta nestezuje

Reagovat
Tsigi

Spíš je smutný, že někdo se těmihle situacemi neustále zabývá . Pokud má někdo utkvělou představu, že ty zápasy jsou cinklý. Tak v takovém případě nemá naprosto žádný význam se na utkání koukat.

Reagovat
panca

Tady nejde o to ze je to cinkly, ale prince by mel dostat za tohle trest a to bez debat. Nebo ma byt video, rozhodci koukne, da mu kartu a jede se dal. Ibra se tam pak placa do hrudi, ale me ten gol absolutne netesil. Naopak

Reagovat
10

Reagovat
10

Vůbec nechápu, proč reaguješ tímhle nesmyslem na můj příspěvek...já snad někde naznačuju, že to je cinklý?

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

ono nejde o to cinkání, ale tady prostě je trend neustále upozorňovat na simulace těch ostatních mužstev. A to přitom má téměř každý mužstvo v tomhle smyslu máslo na hlavě.

Reagovat
10

proč se k tomu vyjadřuješ, když seš úplně mimo?

Reagovat
smazaný uživatel

jaaaj ty zas vo vsetkom vidis Barcelonu

Reagovat
Yanek

Máme to koupený!

Reagovat
lnterista

zvlastni ze se k tomus stavis tak chladne...kdyby to byl inter tak tu strikas az do stropu...ja jsem pro trestani takovych situaci at jde o kohokoliv

Reagovat
10

když to říkáš ty, tak na tom asi něco bude...

Reagovat
GEGE

Sudí to mají v tomhle hrozně těžké.V realu to jako faul vypadá ti hráči to dělají "chytře"...Každopádně trestat by se to mělo.Nejvíc mě mrzí,že to dělají Ibra s Boatengem tvrdáci,kteří podstoupí x tvrdých soubojů za zápas a pak takhle spadnou...Kdyby to udělal Robinho tak to chápu ale u těch dvou mě to fakt sere...Trestat by se to mělo.

Reagovat
10

jasně, zrovna tyhle dvě ani nejdou rozhodčímu vytknout, to nešlo vidět...mě jde spíš o to, že se s Krasićem měl nasadit nějakej trend, kterýho se měli držet dlouhodobě a u všech stejně...Milán bez Boatenga a Ibry na 3 kola je prostě citelně slabší...jinak nejde jen o AC, takovýhle situace jsou každý kolo

Reagovat
j_mrazik

Ti hráči by si pak sakra rozmysleli, jestli padnout nebo ne. Jinak se toho snad ani zbavit nedá.

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

jinak k těm dvoum - to nafilmování mě sere míň, než to následný válení se po zemi a držení se za nohu s bolestivou grimasou v obličeji jako by je zrovna přejel kombajn...zvlášť u nich, jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

já si na tomhle musím přihřát barcelonskou polívečku. Barceloně se vyčítá, že její hráči simulují, ale je to evidentně jedno z mála mužstev, které nekopou po nafilmovaných pádech penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ze ta penalta co bola pisknuta na Xabiho na San Siru bola koser???

Reagovat
10

jako fanoušek Barcelony bych se styděl tohle napsat...srovnáváš nesrovnatelný

Reagovat
Shevchenko

200 pro 19. červenočerné scudetto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juve seniors: 1st

Juve primavera: 1st

Juve U17's: 1st

Juve U15's: 1st

Reagovat
smazaný uživatel

mas daku stranku kde je tabulka primavery???

Reagovat
livefan

Prosím Vás může mě někdo obeznámit s letošní situací v Serii A? Např. jak vypadá letos hra Juventusu a jak je na tom herně AS Řím? Kdo je největší favorit na zisk Scudetta a podobně? Moc děkuji za info

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve teď jsem viděl Novaru. Strašnej válec... Každopádně Pepeho nefotbalovost nás stála několik superšancí a kapitola sama pro sebe, je zakončení Giaccheriniho, kterému se bohužel vyrovnal i Alex. Hráli oba výborně (Giaccherini podle mě MOM), ale to zakončení je strašné. Každopádně se mi to celé líbilo víc, než v předchozích zápasech, hlavně třeba Fabio vs. Matri...

Reagovat
DelPiero137

Fabio este pojde hore...

Reagovat
smazaný uživatel

mě právě Fábio přišel až do gólu neviditelný, ale možná jsem od něj hned čekal zázraky, které předváděl před zraněním, snad to přijde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele