16. kolo
18.12.2011 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Juventus FC - Novara Calcio 2:0

I po tomto víkendu zůstane v čele italské soutěže Juventus. Conteho svěřenci prodloužili sérii neporazitelnosti, když zdolali nováčka z Novary 2:0. Skóre otevřel už ve čtvrté minutě Simone Pepe a čtvrthodiny před koncem pečetil výsledek Fabio Quagliarella.

Stará dáma se do svého soupeře zakousla už ve 4. minutě, kdy vstřelila první branku zápasu. Nenápadný centr De Ceglieho doletěl až na zadní tyč, kde byl nehlídaný Simone Pepe - 1:0 pro Juventus. První branka Juventusu přitom mohla přijít ještě dřív, ale Ujkaniho rameno tomu zabránilo. I nadále aktivní Stará dáma si vytvářela jednu šanci za druhou, Pepeho střela skončila na Ujkanim a Giaccherini zase střílel mimo. Novara měla v prvním poločase jedinou šanci, Meggioriniho vychytal skvělým zákrokem Buffon.

Juventus diktoval tempo i po změně stran, poté co Pepe vybojoval míč a přihrál Del Pierovi, který ve snaze obstřelit Ujkaniho těsně minul branku. O chvíli později efektivně přihrával patičkou Quagliarella Giaccherinimu a druhý jmenovaný nedůraznou střelou nechal vyniknout Ujkaniho. Novara to měla směrem dopředu složité, pokus Meggioriniho zablokovala pozorná obrana.

Další minuty patřily opět Juventusu, Marchisio z voleje hodně přestřelil a při akci dva na jednoho přihrával Pepe před prázdnou branku Del Pierovi, tomu se do zakončení na poslední chvíli vrhl Radovanovič. Prakticky bylo jen otázkou času, kdy domácí zvýší vedení, Pepemu se to ještě nepodařilo, ale po rohovém kopu se hlavičkou prosadil Fabio Quagliarella - 2:0 pro Juventus.

Novara už byla v hodně těžké pozici, šanci si vůbec nevytvářela a naopak Juventus nadále ohrožoval Ujkaniho branku. Střídajícímu Matrimu chyběl jen kousek, aby se trefil podobně jako v předchozím momentu Quagliarella. Smůlu měl i Giaccherini, ten znovu pálil nad a Marchisio pro změnu vedle. V zápase už další branka nepadla, Juventus zvítězil 2:0 a stále vede tabulku bez jediné porážky.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 pro Juve Matri a Elia, pevně doufám, že ho proti Novaře zkusí v základu místo Pepeho(nic proti němu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MERDA NOVARA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešním kole Serie A není snad jasnější zápas. Tip: 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele